Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Και να ρωτήσω.. κάποιος που παρακολούθησε το παιχνίδι αν μπορεί να μου απαντήσει: δεν θεωρείται εξίσου ύποπτη η missy, που χτες γλίτωσε μετά από αλλαγές ψήφων κάποιων παικτών; Και καλά για το ντέρμπυ της υπόθεσης; (
εγώ αυτό το υποστήριξα από την πρώτη στιγμή που είδα πως γλύτωσε η Miss...
διαβολίνα για μενα για δευτέρα (δεν θα ξαναμπώ μάλλον ως τη δευτέρα το μεσημέρι....)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
Επειδή σας λείπει ο fandago πάρτε ένα πινακάκι! Να υπενθυμίσω ότι ο ρουφιάνος ψήφισε lorien και misslittledevil και προσωπικά θα τους θεωρώ στο εξής δολοφόνους.
angie_ann --->adespoto, miss, miss.
bill_slayer---> adespoto, shaman, -. Γενικά ο bill δεν συμμετέχει τόσο όσο στον προηγούμενο γύρο. Υποπτο?
Bugsbunny---> -, shaman, evouli
burbuja---> michelle, -, -. Δολοφόνος με 2 απουσίες από ψηφοφορία? Δεν νομίζω...Μάλλον πολίτης.
corpse_bride--->adespoto, shaman, evouli.
dark_kronos---> xrz, misslittledevil, misslittledevil. ψήφος στη δολοφόνο 2 φορές και σε κρίσιμη ψηφοφορία. Αθώος και ο dark_kronos.
faithplus--->corpse_bride, molka, niyia
founes--->adespoto, misslittledevil, -.
lorien--->evouli, shaman, evouli. Λόγω του ότι τον θεωρώ δολοφόνο, θα θεωρήσω και τον shaman αθώο.
mania--->faithplus, faithplus, faithplus.
michelle---> hunter, mania, - .
misslittledevil--->shaman, shaman, evouli.
molka--->lorien, lorien, lorien. Σαφέστατα πολίτης. Δεν άλλαξε την ψήφο της ούτε όταν ο Lorien κινδύνευε!
niyia--->fiathplus, shaman, evouli.
phoebe--->corpse_bride, shaman, evouli.
vkey---> adespoto, misslittledevil, misslittledevil
xrz--->adespoto, faithplus, misslittledevil
youki--->shaman, shaman, angie_ann
Και μ'αυτά καταλήγω στους εξής υπόπτους...bugs_bunny, niyia, phoebe. Ισως και η corpse_bride. Λιγότερο υποπτοι bill_slayer και michelle και σαφέστατα αθώοι angie_ann, dark_kronos, founes, molka, vkey, xrz. Δεν έχω καταλήξει για τους υπολοίπους.
Εννοείται ότι lorien και Misslittledevil είναι STANDARD δολοφόνοι.
Lorien λοιπόν για τη Δευτέρα.
γμτ, πολύ εύκολος βγήκε αυτός ο γύρος για τους πολίτες! Ας προσέχατε να μη βγάζατε το ρουφιάνο!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Molka
Πολύ δραστήριο μέλος
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
Molka
Πολύ δραστήριο μέλος
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
Το evouli ψήφισε lorien, lorien, misslittledevil.Στο πινακακι της γιουκι δε βλεπω τι εριξε το ευουλι, οποτε παω για επαναληψη κι επανερχομαι
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Vkey
Επιφανές μέλος
Ωραία τροπή
Αν bugs_bunny, niyia, phoebe ( ψήφισαν εβούλι) είναι επίσης δολοφόνοι συμπληρώνεται η 5άδα (5 δεν είναι ή θυμάμαι λάθος; )
Corpse δεν νομίζω γιατί σαν δολοφόνος θα ήταν τελείως άκυρο από τώρα να τον ψηφίσει από την στιγμή που ακόμα ο Λόρι "δεν κινδυνεύει" και ως πρώην δολοφόνος ψήφισα δολοφόνα την τελευταία στιγμή που η δικιά μου ψήφος δεν είχε καμία σημασία στο αποτέλεσμα
Οπότε ψήφος για δευτέρα μεταξύ των 2 πρώτων σίγουρα!
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Λίστα για Δευτέρα:
- Angie_Ann: Lorien
- Bill_Slayer:
- Bugs Bunny:
- burbuja:
- Corpse Bride: Lorien
- Dark_kronos: Niyia
- faithplus1:
- Founes:
- Lorien:
- mania:
- Michelle:
- misslittledevil:
- Molka:
- Niyia:
- Phoebe:
- Vkey:
- XRZ: misslittledevil
- Youki:
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει!
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Niyia
Διάσημο μέλος
πφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ
γτ ρε παιδιά βλέπουμε επιλεκτικά κάποια πράγματα?
τεσπά, πάω να μελετήσω ποστς κ επανέρχομαι
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
misslittledevil,έχεις την ψήφο μου
adespoto
Περιβόητο μέλος
Θα μου το πληρώσετε πολύ ακριβά που με φάγατε μπαμπέσικα
Be aware of ADESPOTO
adespoto
Περιβόητο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder
adespoto
Περιβόητο μέλος
γιατί ποιός ξέρει μέχρι πότε θα μπορείτε
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
- Angie_Ann: Lorien
- Bill_Slayer:misslittledevil
- Bugs Bunny:
- burbuja:
- Corpse Bride: Lorien
- Dark_kronos: misslittledevil
- faithplus1:
- Founes:
- Lorien:
- mania:
- Michelle:misslittledevil
- misslittledevil:
- Molka:
- Niyia:
- Phoebe:
- Vkey:
- XRZ: misslittledevil
- Youki:
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει!
misslittledevil: 4
Lorien: 2
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.