faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 14:45 Ο faithplus1: #2.861 02-11-07 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Καλά, τον Matsuda δεν τον λες χαρισματικό ντετέκτιβ! (Ανέβηκες ακόμα περισσότερο στα μάτια μου, ω τεράστιε! Ryuk 4 life ρε!) Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά τον L τον λες χαρισματικό... Ήμουν σίγουρος ότι μόνο κάποιος που ξέρει από death note μπορεί να είναι οπαδός μου. 8) Είμαι μεταξύ niyia και angie ann. Θα το επεξεργαστώ και θα αποφασίσω, αν και υποψιάζομαι ότι και οι δύο είναι δολοφόνοι. Νομίζω ότι η michelle είναι πολίτης και γι'αυτό νομίζω ότι οι δολοφόνοι σκότωσαν τον hunter που είχε πει michelle, για να στρέψουν την κοινή γνώμη προς τα εκεί. Αν ήταν η michelle δολοφόνος και σκότωνε αυτόν που την πρότεινε, τουλάχιστον θα είχε βάλει μια ωραία εικόνα, ενώ τώρα δεν μπήκε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 15:51 Η misslittledevil: #2.862 02-11-07 15:51 γκχμ.. ΠΑΙΖΟΥΜΕ λεμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 15:59 Η evouli έγραψε: #2.863 02-11-07 15:59 ελα ντε! πού ειναι ολοι; δεν περναει η ωρα χωρις δολοφονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 16:02 Η Resident Evil: #2.864 02-11-07 16:02 lol.... μάλλον φοβόμαστε όλοι ότι άμα μιλήσουμε θα βρεθούμε στο πυρ το εξώτερο...! Λείπει και ο Fandago με τα πινακάκια του.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 16:05 Ο faithplus1: #2.865 02-11-07 16:05 Αποφάσισα. Niyia. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 16:06 Η Niyia έγραψε: #2.866 02-11-07 16:06 Τι έγινε εδώ βρε παιδιά??? Περικοπές? Περικοπές? Γτ δεν μπήκε κανονική δολοφονία??? Χμμμμ κάτι σάπιο μου βρωμάει εδωπέρα...κ θα το βρω. Αρχική Δημοσίευση από XRZ: η Niyia είναι και για μένα ύποπτη αλλά τοχω τύψεις που την κυνήγησα στον προηγούμενο γύρο και τελικά ήταν αθώα Click για ανάπτυξη... Έλα βρε XRZ, ψήφισέ με αν θές, δεν παρεξηγούμαι εγώ...σιγά παιχνίδι είναι (αλλά θα το έχεις κρίμα στον λαιμό σου μετά ) Αρχική Δημοσίευση από Bugs Bunny: Θα ψηφίσω Evouli, είναι μονίμως μέσα και ψάχνεται γενικώς. Κοπελιά αν είμαι λάθος... συγχώρα με please!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να συμφωνήσω (γτ μετά θα μας λένε κ συνεργάτιδες) αλλά κ μένα κάτι μου κάνει το Evouli, βρε παιδάκι μου Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Τι γινεται εδω? Εγώ πάλι πέτυχα και εικόνα πριν... ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ! Click για ανάπτυξη... Πέτυχες εικόνα??? Για λέγε για λέγε να μάθουμε κ εμείς... (εγώ έλειπα κ δεν είδα τπτ γμτ) Όποιος ξέρει ή είδε ας πει βρε παιδιά, όλοι μια ομάδα δεν είμαστε? [Ελλάδα ενωμένη ποτέ ηττημένη λέμε ] Προς το παρόν, δεν αλλάζω την ψήφο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 16:07 Η Niyia έγραψε: #2.867 02-11-07 16:07 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Αποφάσισα. Niyia. Click για ανάπτυξη... εσύ μην χάσεις.... κατευθείαν αποφάσισες να με φάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 16:08 Η misslittledevil: #2.868 02-11-07 16:08 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Λείπει και ο Fandago με τα πινακάκια του.... Click για ανάπτυξη... Καλυτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 16:09 Η evouli έγραψε: #2.869 02-11-07 16:09 Λίστα για Παρασκευη: Angie_Ann: misslittledevil Bill_Slayer: Bugs Bunny: evouli burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: misslittledevil evouli: misslittledevil faithplus1: Niyia Founes: Hunter: Michelle Lorien: mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: evouli Molka: Lorien Niyia: Dark_Kronos Phoebe: Bill_Slayer Vkey: XRZ: misslittledevil Youki: Angie_Ann (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 16:10 Ο faithplus1: #2.870 02-11-07 16:10 Niyia, ακόμα το σκέφτομαι με πολλές πιθανότητες να αλλάξω, αλλά επειδή μπορεί να βγω τώρα και ίσως να μην ξαναμπω μέχρι τις 8, πρέπει να πω αυτόν που θεωρώ πιο ύποπτο τώρα. εντιτ: σόρρυ βρε εβούλι, αλλά πρέπει να αλλάξεις την ψήφο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 16:12 Η evouli έγραψε: #2.871 02-11-07 16:12 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Niyia, ακόμα το σκέφτομαι με πολλές πιθανότητες να αλλάξω, αλλά επειδή μπορεί να βγω τώρα και ίσως να μην ξαναμπω μέχρι τις 8, πρέπει να πω αυτόν που θεωρώ πιο ύποπτο τώρα. εντιτ: σόρρυ βρε εβούλι, αλλά πρέπει να αλλάξεις την ψήφο μου. Click για ανάπτυξη... δον γουόρι, νο προμπ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 17:14 Η Niyia έγραψε: #2.872 02-11-07 17:14 Λίστα για Παρασκευη: Angie_Ann: misslittledevil Bill_Slayer: Bugs Bunny: evouli burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: misslittledevil evouli: misslittledevil faithplus1: Niyia Founes: Hunter: Michelle Lorien: evouli mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: evouli Molka: Lorien Niyia: Dark_Kronos Phoebe: Bill_Slayer Vkey: misslittledevil XRZ: misslittledevil Youki: Angie_Ann (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! misslittledevil : 5 evouli : 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Νοεμβρίου 2007 Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 17:23 Ο Lorien έγραψε: #2.873 02-11-07 17:23 Θα συμφωνησω με την Bugs Bunny που ψηφισε evouli. Ασε που το εβουλι βαζει τα πινακακια συνεχεια για να μη τη διωξουμε Ελάτε ούλοι και ψηφίστε εβούλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:45 Η Vkey έγραψε: #2.874 02-11-07 19:45 Miss...γιατί είμαι κακιά και θέλω ντέρμπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:52 Η Niyia έγραψε: #2.875 02-11-07 19:52 Τώρα να την αλλάξω κ εγώ για το ντέρμπυ της υπόθεσης? Αλλάζω λοιπόν σε evouli για να έχουμε σασπένς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:53 Η Niyia έγραψε: #2.876 02-11-07 19:53 5' ακόμα...άντε καλέ προλαβαίνετε Λίστα για Παρασκευη: Angie_Ann: misslittledevil Bill_Slayer: Bugs Bunny: evouli burbuja: Corpse Bride: evouli Dark_kronos: misslittledevil evouli: misslittledevil faithplus1: Niyia Founes: Hunter: Michelle Lorien: evouli mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: evouli Molka: Lorien Niyia: evouli Phoebe: evouli Vkey: misslittledevil XRZ: misslittledevil Youki: Angie_Ann (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! misslittledevil : 5 evouli : 6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Νοεμβρίου 2007 Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:55 Η Phoebe έγραψε: #2.877 02-11-07 19:55 ψηφιζω evouli! Ντερμπυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:00 Η Corpse Bride: #2.878 02-11-07 20:00 Evouliiii. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:13 Η Youki έγραψε: #2.879 02-11-07 20:13 Και αν θυμάμαι καλά σήμερα θα μάθουμε τι ήταν το evouli ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:47 Η Resident Evil: #2.880 02-11-07 20:47 Mάλλον άυριο θα μάθουμε... πήγε για ποτό η ΣΕ Αν και νομίζω ότι ξεκαθάρισαν κάποια πράγματα με αυτή την ψηφοφορία.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Molka: Καλά, τον Matsuda δεν τον λες χαρισματικό ντετέκτιβ! (Ανέβηκες ακόμα περισσότερο στα μάτια μου, ω τεράστιε! Ryuk 4 life ρε!) Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά τον L τον λες χαρισματικό... Ήμουν σίγουρος ότι μόνο κάποιος που ξέρει από death note μπορεί να είναι οπαδός μου. 8) Είμαι μεταξύ niyia και angie ann. Θα το επεξεργαστώ και θα αποφασίσω, αν και υποψιάζομαι ότι και οι δύο είναι δολοφόνοι. Νομίζω ότι η michelle είναι πολίτης και γι'αυτό νομίζω ότι οι δολοφόνοι σκότωσαν τον hunter που είχε πει michelle, για να στρέψουν την κοινή γνώμη προς τα εκεί. Αν ήταν η michelle δολοφόνος και σκότωνε αυτόν που την πρότεινε, τουλάχιστον θα είχε βάλει μια ωραία εικόνα, ενώ τώρα δεν μπήκε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 15:51 Η misslittledevil: #2.862 02-11-07 15:51 γκχμ.. ΠΑΙΖΟΥΜΕ λεμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 15:59 Η evouli έγραψε: #2.863 02-11-07 15:59 ελα ντε! πού ειναι ολοι; δεν περναει η ωρα χωρις δολοφονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 16:02 Η Resident Evil: #2.864 02-11-07 16:02 lol.... μάλλον φοβόμαστε όλοι ότι άμα μιλήσουμε θα βρεθούμε στο πυρ το εξώτερο...! Λείπει και ο Fandago με τα πινακάκια του.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 16:05 Ο faithplus1: #2.865 02-11-07 16:05 Αποφάσισα. Niyia. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 16:06 Η Niyia έγραψε: #2.866 02-11-07 16:06 Τι έγινε εδώ βρε παιδιά??? Περικοπές? Περικοπές? Γτ δεν μπήκε κανονική δολοφονία??? Χμμμμ κάτι σάπιο μου βρωμάει εδωπέρα...κ θα το βρω. Αρχική Δημοσίευση από XRZ: η Niyia είναι και για μένα ύποπτη αλλά τοχω τύψεις που την κυνήγησα στον προηγούμενο γύρο και τελικά ήταν αθώα Click για ανάπτυξη... Έλα βρε XRZ, ψήφισέ με αν θές, δεν παρεξηγούμαι εγώ...σιγά παιχνίδι είναι (αλλά θα το έχεις κρίμα στον λαιμό σου μετά ) Αρχική Δημοσίευση από Bugs Bunny: Θα ψηφίσω Evouli, είναι μονίμως μέσα και ψάχνεται γενικώς. Κοπελιά αν είμαι λάθος... συγχώρα με please!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να συμφωνήσω (γτ μετά θα μας λένε κ συνεργάτιδες) αλλά κ μένα κάτι μου κάνει το Evouli, βρε παιδάκι μου Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Τι γινεται εδω? Εγώ πάλι πέτυχα και εικόνα πριν... ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ! Click για ανάπτυξη... Πέτυχες εικόνα??? Για λέγε για λέγε να μάθουμε κ εμείς... (εγώ έλειπα κ δεν είδα τπτ γμτ) Όποιος ξέρει ή είδε ας πει βρε παιδιά, όλοι μια ομάδα δεν είμαστε? [Ελλάδα ενωμένη ποτέ ηττημένη λέμε ] Προς το παρόν, δεν αλλάζω την ψήφο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 16:07 Η Niyia έγραψε: #2.867 02-11-07 16:07 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Αποφάσισα. Niyia. Click για ανάπτυξη... εσύ μην χάσεις.... κατευθείαν αποφάσισες να με φάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 16:08 Η misslittledevil: #2.868 02-11-07 16:08 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Λείπει και ο Fandago με τα πινακάκια του.... Click για ανάπτυξη... Καλυτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 16:09 Η evouli έγραψε: #2.869 02-11-07 16:09 Λίστα για Παρασκευη: Angie_Ann: misslittledevil Bill_Slayer: Bugs Bunny: evouli burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: misslittledevil evouli: misslittledevil faithplus1: Niyia Founes: Hunter: Michelle Lorien: mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: evouli Molka: Lorien Niyia: Dark_Kronos Phoebe: Bill_Slayer Vkey: XRZ: misslittledevil Youki: Angie_Ann (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 16:10 Ο faithplus1: #2.870 02-11-07 16:10 Niyia, ακόμα το σκέφτομαι με πολλές πιθανότητες να αλλάξω, αλλά επειδή μπορεί να βγω τώρα και ίσως να μην ξαναμπω μέχρι τις 8, πρέπει να πω αυτόν που θεωρώ πιο ύποπτο τώρα. εντιτ: σόρρυ βρε εβούλι, αλλά πρέπει να αλλάξεις την ψήφο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 16:12 Η evouli έγραψε: #2.871 02-11-07 16:12 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Niyia, ακόμα το σκέφτομαι με πολλές πιθανότητες να αλλάξω, αλλά επειδή μπορεί να βγω τώρα και ίσως να μην ξαναμπω μέχρι τις 8, πρέπει να πω αυτόν που θεωρώ πιο ύποπτο τώρα. εντιτ: σόρρυ βρε εβούλι, αλλά πρέπει να αλλάξεις την ψήφο μου. Click για ανάπτυξη... δον γουόρι, νο προμπ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 17:14 Η Niyia έγραψε: #2.872 02-11-07 17:14 Λίστα για Παρασκευη: Angie_Ann: misslittledevil Bill_Slayer: Bugs Bunny: evouli burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: misslittledevil evouli: misslittledevil faithplus1: Niyia Founes: Hunter: Michelle Lorien: evouli mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: evouli Molka: Lorien Niyia: Dark_Kronos Phoebe: Bill_Slayer Vkey: misslittledevil XRZ: misslittledevil Youki: Angie_Ann (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! misslittledevil : 5 evouli : 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Νοεμβρίου 2007 Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 17:23 Ο Lorien έγραψε: #2.873 02-11-07 17:23 Θα συμφωνησω με την Bugs Bunny που ψηφισε evouli. Ασε που το εβουλι βαζει τα πινακακια συνεχεια για να μη τη διωξουμε Ελάτε ούλοι και ψηφίστε εβούλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:45 Η Vkey έγραψε: #2.874 02-11-07 19:45 Miss...γιατί είμαι κακιά και θέλω ντέρμπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:52 Η Niyia έγραψε: #2.875 02-11-07 19:52 Τώρα να την αλλάξω κ εγώ για το ντέρμπυ της υπόθεσης? Αλλάζω λοιπόν σε evouli για να έχουμε σασπένς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:53 Η Niyia έγραψε: #2.876 02-11-07 19:53 5' ακόμα...άντε καλέ προλαβαίνετε Λίστα για Παρασκευη: Angie_Ann: misslittledevil Bill_Slayer: Bugs Bunny: evouli burbuja: Corpse Bride: evouli Dark_kronos: misslittledevil evouli: misslittledevil faithplus1: Niyia Founes: Hunter: Michelle Lorien: evouli mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: evouli Molka: Lorien Niyia: evouli Phoebe: evouli Vkey: misslittledevil XRZ: misslittledevil Youki: Angie_Ann (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! misslittledevil : 5 evouli : 6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Νοεμβρίου 2007 Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:55 Η Phoebe έγραψε: #2.877 02-11-07 19:55 ψηφιζω evouli! Ντερμπυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:00 Η Corpse Bride: #2.878 02-11-07 20:00 Evouliiii. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:13 Η Youki έγραψε: #2.879 02-11-07 20:13 Και αν θυμάμαι καλά σήμερα θα μάθουμε τι ήταν το evouli ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:47 Η Resident Evil: #2.880 02-11-07 20:47 Mάλλον άυριο θα μάθουμε... πήγε για ποτό η ΣΕ Αν και νομίζω ότι ξεκαθάρισαν κάποια πράγματα με αυτή την ψηφοφορία.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γκχμ.. ΠΑΙΖΟΥΜΕ λεμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 15:59 Η evouli έγραψε: #2.863 02-11-07 15:59 ελα ντε! πού ειναι ολοι; δεν περναει η ωρα χωρις δολοφονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 16:02 Η Resident Evil: #2.864 02-11-07 16:02 lol.... μάλλον φοβόμαστε όλοι ότι άμα μιλήσουμε θα βρεθούμε στο πυρ το εξώτερο...! Λείπει και ο Fandago με τα πινακάκια του.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 16:05 Ο faithplus1: #2.865 02-11-07 16:05 Αποφάσισα. Niyia. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 16:06 Η Niyia έγραψε: #2.866 02-11-07 16:06 Τι έγινε εδώ βρε παιδιά??? Περικοπές? Περικοπές? Γτ δεν μπήκε κανονική δολοφονία??? Χμμμμ κάτι σάπιο μου βρωμάει εδωπέρα...κ θα το βρω. Αρχική Δημοσίευση από XRZ: η Niyia είναι και για μένα ύποπτη αλλά τοχω τύψεις που την κυνήγησα στον προηγούμενο γύρο και τελικά ήταν αθώα Click για ανάπτυξη... Έλα βρε XRZ, ψήφισέ με αν θές, δεν παρεξηγούμαι εγώ...σιγά παιχνίδι είναι (αλλά θα το έχεις κρίμα στον λαιμό σου μετά ) Αρχική Δημοσίευση από Bugs Bunny: Θα ψηφίσω Evouli, είναι μονίμως μέσα και ψάχνεται γενικώς. Κοπελιά αν είμαι λάθος... συγχώρα με please!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να συμφωνήσω (γτ μετά θα μας λένε κ συνεργάτιδες) αλλά κ μένα κάτι μου κάνει το Evouli, βρε παιδάκι μου Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Τι γινεται εδω? Εγώ πάλι πέτυχα και εικόνα πριν... ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ! Click για ανάπτυξη... Πέτυχες εικόνα??? Για λέγε για λέγε να μάθουμε κ εμείς... (εγώ έλειπα κ δεν είδα τπτ γμτ) Όποιος ξέρει ή είδε ας πει βρε παιδιά, όλοι μια ομάδα δεν είμαστε? [Ελλάδα ενωμένη ποτέ ηττημένη λέμε ] Προς το παρόν, δεν αλλάζω την ψήφο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 16:07 Η Niyia έγραψε: #2.867 02-11-07 16:07 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Αποφάσισα. Niyia. Click για ανάπτυξη... εσύ μην χάσεις.... κατευθείαν αποφάσισες να με φάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 16:08 Η misslittledevil: #2.868 02-11-07 16:08 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Λείπει και ο Fandago με τα πινακάκια του.... Click για ανάπτυξη... Καλυτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 16:09 Η evouli έγραψε: #2.869 02-11-07 16:09 Λίστα για Παρασκευη: Angie_Ann: misslittledevil Bill_Slayer: Bugs Bunny: evouli burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: misslittledevil evouli: misslittledevil faithplus1: Niyia Founes: Hunter: Michelle Lorien: mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: evouli Molka: Lorien Niyia: Dark_Kronos Phoebe: Bill_Slayer Vkey: XRZ: misslittledevil Youki: Angie_Ann (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 16:10 Ο faithplus1: #2.870 02-11-07 16:10 Niyia, ακόμα το σκέφτομαι με πολλές πιθανότητες να αλλάξω, αλλά επειδή μπορεί να βγω τώρα και ίσως να μην ξαναμπω μέχρι τις 8, πρέπει να πω αυτόν που θεωρώ πιο ύποπτο τώρα. εντιτ: σόρρυ βρε εβούλι, αλλά πρέπει να αλλάξεις την ψήφο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 16:12 Η evouli έγραψε: #2.871 02-11-07 16:12 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Niyia, ακόμα το σκέφτομαι με πολλές πιθανότητες να αλλάξω, αλλά επειδή μπορεί να βγω τώρα και ίσως να μην ξαναμπω μέχρι τις 8, πρέπει να πω αυτόν που θεωρώ πιο ύποπτο τώρα. εντιτ: σόρρυ βρε εβούλι, αλλά πρέπει να αλλάξεις την ψήφο μου. Click για ανάπτυξη... δον γουόρι, νο προμπ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 17:14 Η Niyia έγραψε: #2.872 02-11-07 17:14 Λίστα για Παρασκευη: Angie_Ann: misslittledevil Bill_Slayer: Bugs Bunny: evouli burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: misslittledevil evouli: misslittledevil faithplus1: Niyia Founes: Hunter: Michelle Lorien: evouli mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: evouli Molka: Lorien Niyia: Dark_Kronos Phoebe: Bill_Slayer Vkey: misslittledevil XRZ: misslittledevil Youki: Angie_Ann (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! misslittledevil : 5 evouli : 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Νοεμβρίου 2007 Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 17:23 Ο Lorien έγραψε: #2.873 02-11-07 17:23 Θα συμφωνησω με την Bugs Bunny που ψηφισε evouli. Ασε που το εβουλι βαζει τα πινακακια συνεχεια για να μη τη διωξουμε Ελάτε ούλοι και ψηφίστε εβούλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:45 Η Vkey έγραψε: #2.874 02-11-07 19:45 Miss...γιατί είμαι κακιά και θέλω ντέρμπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:52 Η Niyia έγραψε: #2.875 02-11-07 19:52 Τώρα να την αλλάξω κ εγώ για το ντέρμπυ της υπόθεσης? Αλλάζω λοιπόν σε evouli για να έχουμε σασπένς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:53 Η Niyia έγραψε: #2.876 02-11-07 19:53 5' ακόμα...άντε καλέ προλαβαίνετε Λίστα για Παρασκευη: Angie_Ann: misslittledevil Bill_Slayer: Bugs Bunny: evouli burbuja: Corpse Bride: evouli Dark_kronos: misslittledevil evouli: misslittledevil faithplus1: Niyia Founes: Hunter: Michelle Lorien: evouli mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: evouli Molka: Lorien Niyia: evouli Phoebe: evouli Vkey: misslittledevil XRZ: misslittledevil Youki: Angie_Ann (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! misslittledevil : 5 evouli : 6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Νοεμβρίου 2007 Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:55 Η Phoebe έγραψε: #2.877 02-11-07 19:55 ψηφιζω evouli! Ντερμπυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:00 Η Corpse Bride: #2.878 02-11-07 20:00 Evouliiii. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:13 Η Youki έγραψε: #2.879 02-11-07 20:13 Και αν θυμάμαι καλά σήμερα θα μάθουμε τι ήταν το evouli ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:47 Η Resident Evil: #2.880 02-11-07 20:47 Mάλλον άυριο θα μάθουμε... πήγε για ποτό η ΣΕ Αν και νομίζω ότι ξεκαθάρισαν κάποια πράγματα με αυτή την ψηφοφορία.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ελα ντε! πού ειναι ολοι; δεν περναει η ωρα χωρις δολοφονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 16:02 Η Resident Evil: #2.864 02-11-07 16:02 lol.... μάλλον φοβόμαστε όλοι ότι άμα μιλήσουμε θα βρεθούμε στο πυρ το εξώτερο...! Λείπει και ο Fandago με τα πινακάκια του.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 16:05 Ο faithplus1: #2.865 02-11-07 16:05 Αποφάσισα. Niyia. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 16:06 Η Niyia έγραψε: #2.866 02-11-07 16:06 Τι έγινε εδώ βρε παιδιά??? Περικοπές? Περικοπές? Γτ δεν μπήκε κανονική δολοφονία??? Χμμμμ κάτι σάπιο μου βρωμάει εδωπέρα...κ θα το βρω. Αρχική Δημοσίευση από XRZ: η Niyia είναι και για μένα ύποπτη αλλά τοχω τύψεις που την κυνήγησα στον προηγούμενο γύρο και τελικά ήταν αθώα Click για ανάπτυξη... Έλα βρε XRZ, ψήφισέ με αν θές, δεν παρεξηγούμαι εγώ...σιγά παιχνίδι είναι (αλλά θα το έχεις κρίμα στον λαιμό σου μετά ) Αρχική Δημοσίευση από Bugs Bunny: Θα ψηφίσω Evouli, είναι μονίμως μέσα και ψάχνεται γενικώς. Κοπελιά αν είμαι λάθος... συγχώρα με please!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να συμφωνήσω (γτ μετά θα μας λένε κ συνεργάτιδες) αλλά κ μένα κάτι μου κάνει το Evouli, βρε παιδάκι μου Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Τι γινεται εδω? Εγώ πάλι πέτυχα και εικόνα πριν... ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ! Click για ανάπτυξη... Πέτυχες εικόνα??? Για λέγε για λέγε να μάθουμε κ εμείς... (εγώ έλειπα κ δεν είδα τπτ γμτ) Όποιος ξέρει ή είδε ας πει βρε παιδιά, όλοι μια ομάδα δεν είμαστε? [Ελλάδα ενωμένη ποτέ ηττημένη λέμε ] Προς το παρόν, δεν αλλάζω την ψήφο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 16:07 Η Niyia έγραψε: #2.867 02-11-07 16:07 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Αποφάσισα. Niyia. Click για ανάπτυξη... εσύ μην χάσεις.... κατευθείαν αποφάσισες να με φάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 16:08 Η misslittledevil: #2.868 02-11-07 16:08 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Λείπει και ο Fandago με τα πινακάκια του.... Click για ανάπτυξη... Καλυτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 16:09 Η evouli έγραψε: #2.869 02-11-07 16:09 Λίστα για Παρασκευη: Angie_Ann: misslittledevil Bill_Slayer: Bugs Bunny: evouli burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: misslittledevil evouli: misslittledevil faithplus1: Niyia Founes: Hunter: Michelle Lorien: mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: evouli Molka: Lorien Niyia: Dark_Kronos Phoebe: Bill_Slayer Vkey: XRZ: misslittledevil Youki: Angie_Ann (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 16:10 Ο faithplus1: #2.870 02-11-07 16:10 Niyia, ακόμα το σκέφτομαι με πολλές πιθανότητες να αλλάξω, αλλά επειδή μπορεί να βγω τώρα και ίσως να μην ξαναμπω μέχρι τις 8, πρέπει να πω αυτόν που θεωρώ πιο ύποπτο τώρα. εντιτ: σόρρυ βρε εβούλι, αλλά πρέπει να αλλάξεις την ψήφο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 16:12 Η evouli έγραψε: #2.871 02-11-07 16:12 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Niyia, ακόμα το σκέφτομαι με πολλές πιθανότητες να αλλάξω, αλλά επειδή μπορεί να βγω τώρα και ίσως να μην ξαναμπω μέχρι τις 8, πρέπει να πω αυτόν που θεωρώ πιο ύποπτο τώρα. εντιτ: σόρρυ βρε εβούλι, αλλά πρέπει να αλλάξεις την ψήφο μου. Click για ανάπτυξη... δον γουόρι, νο προμπ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 17:14 Η Niyia έγραψε: #2.872 02-11-07 17:14 Λίστα για Παρασκευη: Angie_Ann: misslittledevil Bill_Slayer: Bugs Bunny: evouli burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: misslittledevil evouli: misslittledevil faithplus1: Niyia Founes: Hunter: Michelle Lorien: evouli mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: evouli Molka: Lorien Niyia: Dark_Kronos Phoebe: Bill_Slayer Vkey: misslittledevil XRZ: misslittledevil Youki: Angie_Ann (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! misslittledevil : 5 evouli : 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Νοεμβρίου 2007 Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 17:23 Ο Lorien έγραψε: #2.873 02-11-07 17:23 Θα συμφωνησω με την Bugs Bunny που ψηφισε evouli. Ασε που το εβουλι βαζει τα πινακακια συνεχεια για να μη τη διωξουμε Ελάτε ούλοι και ψηφίστε εβούλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:45 Η Vkey έγραψε: #2.874 02-11-07 19:45 Miss...γιατί είμαι κακιά και θέλω ντέρμπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:52 Η Niyia έγραψε: #2.875 02-11-07 19:52 Τώρα να την αλλάξω κ εγώ για το ντέρμπυ της υπόθεσης? Αλλάζω λοιπόν σε evouli για να έχουμε σασπένς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:53 Η Niyia έγραψε: #2.876 02-11-07 19:53 5' ακόμα...άντε καλέ προλαβαίνετε Λίστα για Παρασκευη: Angie_Ann: misslittledevil Bill_Slayer: Bugs Bunny: evouli burbuja: Corpse Bride: evouli Dark_kronos: misslittledevil evouli: misslittledevil faithplus1: Niyia Founes: Hunter: Michelle Lorien: evouli mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: evouli Molka: Lorien Niyia: evouli Phoebe: evouli Vkey: misslittledevil XRZ: misslittledevil Youki: Angie_Ann (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! misslittledevil : 5 evouli : 6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Νοεμβρίου 2007 Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:55 Η Phoebe έγραψε: #2.877 02-11-07 19:55 ψηφιζω evouli! Ντερμπυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:00 Η Corpse Bride: #2.878 02-11-07 20:00 Evouliiii. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:13 Η Youki έγραψε: #2.879 02-11-07 20:13 Και αν θυμάμαι καλά σήμερα θα μάθουμε τι ήταν το evouli ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:47 Η Resident Evil: #2.880 02-11-07 20:47 Mάλλον άυριο θα μάθουμε... πήγε για ποτό η ΣΕ Αν και νομίζω ότι ξεκαθάρισαν κάποια πράγματα με αυτή την ψηφοφορία.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
lol.... μάλλον φοβόμαστε όλοι ότι άμα μιλήσουμε θα βρεθούμε στο πυρ το εξώτερο...! Λείπει και ο Fandago με τα πινακάκια του.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 16:05 Ο faithplus1: #2.865 02-11-07 16:05 Αποφάσισα. Niyia. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 16:06 Η Niyia έγραψε: #2.866 02-11-07 16:06 Τι έγινε εδώ βρε παιδιά??? Περικοπές? Περικοπές? Γτ δεν μπήκε κανονική δολοφονία??? Χμμμμ κάτι σάπιο μου βρωμάει εδωπέρα...κ θα το βρω. Αρχική Δημοσίευση από XRZ: η Niyia είναι και για μένα ύποπτη αλλά τοχω τύψεις που την κυνήγησα στον προηγούμενο γύρο και τελικά ήταν αθώα Click για ανάπτυξη... Έλα βρε XRZ, ψήφισέ με αν θές, δεν παρεξηγούμαι εγώ...σιγά παιχνίδι είναι (αλλά θα το έχεις κρίμα στον λαιμό σου μετά ) Αρχική Δημοσίευση από Bugs Bunny: Θα ψηφίσω Evouli, είναι μονίμως μέσα και ψάχνεται γενικώς. Κοπελιά αν είμαι λάθος... συγχώρα με please!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να συμφωνήσω (γτ μετά θα μας λένε κ συνεργάτιδες) αλλά κ μένα κάτι μου κάνει το Evouli, βρε παιδάκι μου Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Τι γινεται εδω? Εγώ πάλι πέτυχα και εικόνα πριν... ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ! Click για ανάπτυξη... Πέτυχες εικόνα??? Για λέγε για λέγε να μάθουμε κ εμείς... (εγώ έλειπα κ δεν είδα τπτ γμτ) Όποιος ξέρει ή είδε ας πει βρε παιδιά, όλοι μια ομάδα δεν είμαστε? [Ελλάδα ενωμένη ποτέ ηττημένη λέμε ] Προς το παρόν, δεν αλλάζω την ψήφο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 16:07 Η Niyia έγραψε: #2.867 02-11-07 16:07 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Αποφάσισα. Niyia. Click για ανάπτυξη... εσύ μην χάσεις.... κατευθείαν αποφάσισες να με φάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 16:08 Η misslittledevil: #2.868 02-11-07 16:08 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Λείπει και ο Fandago με τα πινακάκια του.... Click για ανάπτυξη... Καλυτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 16:09 Η evouli έγραψε: #2.869 02-11-07 16:09 Λίστα για Παρασκευη: Angie_Ann: misslittledevil Bill_Slayer: Bugs Bunny: evouli burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: misslittledevil evouli: misslittledevil faithplus1: Niyia Founes: Hunter: Michelle Lorien: mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: evouli Molka: Lorien Niyia: Dark_Kronos Phoebe: Bill_Slayer Vkey: XRZ: misslittledevil Youki: Angie_Ann (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 16:10 Ο faithplus1: #2.870 02-11-07 16:10 Niyia, ακόμα το σκέφτομαι με πολλές πιθανότητες να αλλάξω, αλλά επειδή μπορεί να βγω τώρα και ίσως να μην ξαναμπω μέχρι τις 8, πρέπει να πω αυτόν που θεωρώ πιο ύποπτο τώρα. εντιτ: σόρρυ βρε εβούλι, αλλά πρέπει να αλλάξεις την ψήφο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 16:12 Η evouli έγραψε: #2.871 02-11-07 16:12 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Niyia, ακόμα το σκέφτομαι με πολλές πιθανότητες να αλλάξω, αλλά επειδή μπορεί να βγω τώρα και ίσως να μην ξαναμπω μέχρι τις 8, πρέπει να πω αυτόν που θεωρώ πιο ύποπτο τώρα. εντιτ: σόρρυ βρε εβούλι, αλλά πρέπει να αλλάξεις την ψήφο μου. Click για ανάπτυξη... δον γουόρι, νο προμπ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 17:14 Η Niyia έγραψε: #2.872 02-11-07 17:14 Λίστα για Παρασκευη: Angie_Ann: misslittledevil Bill_Slayer: Bugs Bunny: evouli burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: misslittledevil evouli: misslittledevil faithplus1: Niyia Founes: Hunter: Michelle Lorien: evouli mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: evouli Molka: Lorien Niyia: Dark_Kronos Phoebe: Bill_Slayer Vkey: misslittledevil XRZ: misslittledevil Youki: Angie_Ann (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! misslittledevil : 5 evouli : 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Νοεμβρίου 2007 Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 17:23 Ο Lorien έγραψε: #2.873 02-11-07 17:23 Θα συμφωνησω με την Bugs Bunny που ψηφισε evouli. Ασε που το εβουλι βαζει τα πινακακια συνεχεια για να μη τη διωξουμε Ελάτε ούλοι και ψηφίστε εβούλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:45 Η Vkey έγραψε: #2.874 02-11-07 19:45 Miss...γιατί είμαι κακιά και θέλω ντέρμπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:52 Η Niyia έγραψε: #2.875 02-11-07 19:52 Τώρα να την αλλάξω κ εγώ για το ντέρμπυ της υπόθεσης? Αλλάζω λοιπόν σε evouli για να έχουμε σασπένς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:53 Η Niyia έγραψε: #2.876 02-11-07 19:53 5' ακόμα...άντε καλέ προλαβαίνετε Λίστα για Παρασκευη: Angie_Ann: misslittledevil Bill_Slayer: Bugs Bunny: evouli burbuja: Corpse Bride: evouli Dark_kronos: misslittledevil evouli: misslittledevil faithplus1: Niyia Founes: Hunter: Michelle Lorien: evouli mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: evouli Molka: Lorien Niyia: evouli Phoebe: evouli Vkey: misslittledevil XRZ: misslittledevil Youki: Angie_Ann (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! misslittledevil : 5 evouli : 6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Νοεμβρίου 2007 Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:55 Η Phoebe έγραψε: #2.877 02-11-07 19:55 ψηφιζω evouli! Ντερμπυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:00 Η Corpse Bride: #2.878 02-11-07 20:00 Evouliiii. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:13 Η Youki έγραψε: #2.879 02-11-07 20:13 Και αν θυμάμαι καλά σήμερα θα μάθουμε τι ήταν το evouli ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:47 Η Resident Evil: #2.880 02-11-07 20:47 Mάλλον άυριο θα μάθουμε... πήγε για ποτό η ΣΕ Αν και νομίζω ότι ξεκαθάρισαν κάποια πράγματα με αυτή την ψηφοφορία.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αποφάσισα. Niyia. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 16:06 Η Niyia έγραψε: #2.866 02-11-07 16:06 Τι έγινε εδώ βρε παιδιά??? Περικοπές? Περικοπές? Γτ δεν μπήκε κανονική δολοφονία??? Χμμμμ κάτι σάπιο μου βρωμάει εδωπέρα...κ θα το βρω. Αρχική Δημοσίευση από XRZ: η Niyia είναι και για μένα ύποπτη αλλά τοχω τύψεις που την κυνήγησα στον προηγούμενο γύρο και τελικά ήταν αθώα Click για ανάπτυξη... Έλα βρε XRZ, ψήφισέ με αν θές, δεν παρεξηγούμαι εγώ...σιγά παιχνίδι είναι (αλλά θα το έχεις κρίμα στον λαιμό σου μετά ) Αρχική Δημοσίευση από Bugs Bunny: Θα ψηφίσω Evouli, είναι μονίμως μέσα και ψάχνεται γενικώς. Κοπελιά αν είμαι λάθος... συγχώρα με please!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να συμφωνήσω (γτ μετά θα μας λένε κ συνεργάτιδες) αλλά κ μένα κάτι μου κάνει το Evouli, βρε παιδάκι μου Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Τι γινεται εδω? Εγώ πάλι πέτυχα και εικόνα πριν... ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ! Click για ανάπτυξη... Πέτυχες εικόνα??? Για λέγε για λέγε να μάθουμε κ εμείς... (εγώ έλειπα κ δεν είδα τπτ γμτ) Όποιος ξέρει ή είδε ας πει βρε παιδιά, όλοι μια ομάδα δεν είμαστε? [Ελλάδα ενωμένη ποτέ ηττημένη λέμε ] Προς το παρόν, δεν αλλάζω την ψήφο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 16:07 Η Niyia έγραψε: #2.867 02-11-07 16:07 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Αποφάσισα. Niyia. Click για ανάπτυξη... εσύ μην χάσεις.... κατευθείαν αποφάσισες να με φάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 16:08 Η misslittledevil: #2.868 02-11-07 16:08 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Λείπει και ο Fandago με τα πινακάκια του.... Click για ανάπτυξη... Καλυτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 16:09 Η evouli έγραψε: #2.869 02-11-07 16:09 Λίστα για Παρασκευη: Angie_Ann: misslittledevil Bill_Slayer: Bugs Bunny: evouli burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: misslittledevil evouli: misslittledevil faithplus1: Niyia Founes: Hunter: Michelle Lorien: mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: evouli Molka: Lorien Niyia: Dark_Kronos Phoebe: Bill_Slayer Vkey: XRZ: misslittledevil Youki: Angie_Ann (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 16:10 Ο faithplus1: #2.870 02-11-07 16:10 Niyia, ακόμα το σκέφτομαι με πολλές πιθανότητες να αλλάξω, αλλά επειδή μπορεί να βγω τώρα και ίσως να μην ξαναμπω μέχρι τις 8, πρέπει να πω αυτόν που θεωρώ πιο ύποπτο τώρα. εντιτ: σόρρυ βρε εβούλι, αλλά πρέπει να αλλάξεις την ψήφο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 16:12 Η evouli έγραψε: #2.871 02-11-07 16:12 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Niyia, ακόμα το σκέφτομαι με πολλές πιθανότητες να αλλάξω, αλλά επειδή μπορεί να βγω τώρα και ίσως να μην ξαναμπω μέχρι τις 8, πρέπει να πω αυτόν που θεωρώ πιο ύποπτο τώρα. εντιτ: σόρρυ βρε εβούλι, αλλά πρέπει να αλλάξεις την ψήφο μου. Click για ανάπτυξη... δον γουόρι, νο προμπ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 17:14 Η Niyia έγραψε: #2.872 02-11-07 17:14 Λίστα για Παρασκευη: Angie_Ann: misslittledevil Bill_Slayer: Bugs Bunny: evouli burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: misslittledevil evouli: misslittledevil faithplus1: Niyia Founes: Hunter: Michelle Lorien: evouli mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: evouli Molka: Lorien Niyia: Dark_Kronos Phoebe: Bill_Slayer Vkey: misslittledevil XRZ: misslittledevil Youki: Angie_Ann (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! misslittledevil : 5 evouli : 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Νοεμβρίου 2007 Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 17:23 Ο Lorien έγραψε: #2.873 02-11-07 17:23 Θα συμφωνησω με την Bugs Bunny που ψηφισε evouli. Ασε που το εβουλι βαζει τα πινακακια συνεχεια για να μη τη διωξουμε Ελάτε ούλοι και ψηφίστε εβούλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:45 Η Vkey έγραψε: #2.874 02-11-07 19:45 Miss...γιατί είμαι κακιά και θέλω ντέρμπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:52 Η Niyia έγραψε: #2.875 02-11-07 19:52 Τώρα να την αλλάξω κ εγώ για το ντέρμπυ της υπόθεσης? Αλλάζω λοιπόν σε evouli για να έχουμε σασπένς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:53 Η Niyia έγραψε: #2.876 02-11-07 19:53 5' ακόμα...άντε καλέ προλαβαίνετε Λίστα για Παρασκευη: Angie_Ann: misslittledevil Bill_Slayer: Bugs Bunny: evouli burbuja: Corpse Bride: evouli Dark_kronos: misslittledevil evouli: misslittledevil faithplus1: Niyia Founes: Hunter: Michelle Lorien: evouli mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: evouli Molka: Lorien Niyia: evouli Phoebe: evouli Vkey: misslittledevil XRZ: misslittledevil Youki: Angie_Ann (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! misslittledevil : 5 evouli : 6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Νοεμβρίου 2007 Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:55 Η Phoebe έγραψε: #2.877 02-11-07 19:55 ψηφιζω evouli! Ντερμπυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:00 Η Corpse Bride: #2.878 02-11-07 20:00 Evouliiii. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:13 Η Youki έγραψε: #2.879 02-11-07 20:13 Και αν θυμάμαι καλά σήμερα θα μάθουμε τι ήταν το evouli ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:47 Η Resident Evil: #2.880 02-11-07 20:47 Mάλλον άυριο θα μάθουμε... πήγε για ποτό η ΣΕ Αν και νομίζω ότι ξεκαθάρισαν κάποια πράγματα με αυτή την ψηφοφορία.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι έγινε εδώ βρε παιδιά??? Περικοπές? Περικοπές? Γτ δεν μπήκε κανονική δολοφονία??? Χμμμμ κάτι σάπιο μου βρωμάει εδωπέρα...κ θα το βρω. Αρχική Δημοσίευση από XRZ: η Niyia είναι και για μένα ύποπτη αλλά τοχω τύψεις που την κυνήγησα στον προηγούμενο γύρο και τελικά ήταν αθώα Click για ανάπτυξη... Έλα βρε XRZ, ψήφισέ με αν θές, δεν παρεξηγούμαι εγώ...σιγά παιχνίδι είναι (αλλά θα το έχεις κρίμα στον λαιμό σου μετά ) Αρχική Δημοσίευση από Bugs Bunny: Θα ψηφίσω Evouli, είναι μονίμως μέσα και ψάχνεται γενικώς. Κοπελιά αν είμαι λάθος... συγχώρα με please!!! Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να συμφωνήσω (γτ μετά θα μας λένε κ συνεργάτιδες) αλλά κ μένα κάτι μου κάνει το Evouli, βρε παιδάκι μου Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Τι γινεται εδω? Εγώ πάλι πέτυχα και εικόνα πριν... ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ! Click για ανάπτυξη... Πέτυχες εικόνα??? Για λέγε για λέγε να μάθουμε κ εμείς... (εγώ έλειπα κ δεν είδα τπτ γμτ) Όποιος ξέρει ή είδε ας πει βρε παιδιά, όλοι μια ομάδα δεν είμαστε? [Ελλάδα ενωμένη ποτέ ηττημένη λέμε ] Προς το παρόν, δεν αλλάζω την ψήφο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 16:07 Η Niyia έγραψε: #2.867 02-11-07 16:07 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Αποφάσισα. Niyia. Click για ανάπτυξη... εσύ μην χάσεις.... κατευθείαν αποφάσισες να με φάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 16:08 Η misslittledevil: #2.868 02-11-07 16:08 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Λείπει και ο Fandago με τα πινακάκια του.... Click για ανάπτυξη... Καλυτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 16:09 Η evouli έγραψε: #2.869 02-11-07 16:09 Λίστα για Παρασκευη: Angie_Ann: misslittledevil Bill_Slayer: Bugs Bunny: evouli burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: misslittledevil evouli: misslittledevil faithplus1: Niyia Founes: Hunter: Michelle Lorien: mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: evouli Molka: Lorien Niyia: Dark_Kronos Phoebe: Bill_Slayer Vkey: XRZ: misslittledevil Youki: Angie_Ann (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 16:10 Ο faithplus1: #2.870 02-11-07 16:10 Niyia, ακόμα το σκέφτομαι με πολλές πιθανότητες να αλλάξω, αλλά επειδή μπορεί να βγω τώρα και ίσως να μην ξαναμπω μέχρι τις 8, πρέπει να πω αυτόν που θεωρώ πιο ύποπτο τώρα. εντιτ: σόρρυ βρε εβούλι, αλλά πρέπει να αλλάξεις την ψήφο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 16:12 Η evouli έγραψε: #2.871 02-11-07 16:12 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Niyia, ακόμα το σκέφτομαι με πολλές πιθανότητες να αλλάξω, αλλά επειδή μπορεί να βγω τώρα και ίσως να μην ξαναμπω μέχρι τις 8, πρέπει να πω αυτόν που θεωρώ πιο ύποπτο τώρα. εντιτ: σόρρυ βρε εβούλι, αλλά πρέπει να αλλάξεις την ψήφο μου. Click για ανάπτυξη... δον γουόρι, νο προμπ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 17:14 Η Niyia έγραψε: #2.872 02-11-07 17:14 Λίστα για Παρασκευη: Angie_Ann: misslittledevil Bill_Slayer: Bugs Bunny: evouli burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: misslittledevil evouli: misslittledevil faithplus1: Niyia Founes: Hunter: Michelle Lorien: evouli mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: evouli Molka: Lorien Niyia: Dark_Kronos Phoebe: Bill_Slayer Vkey: misslittledevil XRZ: misslittledevil Youki: Angie_Ann (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! misslittledevil : 5 evouli : 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Νοεμβρίου 2007 Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 17:23 Ο Lorien έγραψε: #2.873 02-11-07 17:23 Θα συμφωνησω με την Bugs Bunny που ψηφισε evouli. Ασε που το εβουλι βαζει τα πινακακια συνεχεια για να μη τη διωξουμε Ελάτε ούλοι και ψηφίστε εβούλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:45 Η Vkey έγραψε: #2.874 02-11-07 19:45 Miss...γιατί είμαι κακιά και θέλω ντέρμπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:52 Η Niyia έγραψε: #2.875 02-11-07 19:52 Τώρα να την αλλάξω κ εγώ για το ντέρμπυ της υπόθεσης? Αλλάζω λοιπόν σε evouli για να έχουμε σασπένς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:53 Η Niyia έγραψε: #2.876 02-11-07 19:53 5' ακόμα...άντε καλέ προλαβαίνετε Λίστα για Παρασκευη: Angie_Ann: misslittledevil Bill_Slayer: Bugs Bunny: evouli burbuja: Corpse Bride: evouli Dark_kronos: misslittledevil evouli: misslittledevil faithplus1: Niyia Founes: Hunter: Michelle Lorien: evouli mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: evouli Molka: Lorien Niyia: evouli Phoebe: evouli Vkey: misslittledevil XRZ: misslittledevil Youki: Angie_Ann (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! misslittledevil : 5 evouli : 6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Νοεμβρίου 2007 Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:55 Η Phoebe έγραψε: #2.877 02-11-07 19:55 ψηφιζω evouli! Ντερμπυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:00 Η Corpse Bride: #2.878 02-11-07 20:00 Evouliiii. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:13 Η Youki έγραψε: #2.879 02-11-07 20:13 Και αν θυμάμαι καλά σήμερα θα μάθουμε τι ήταν το evouli ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:47 Η Resident Evil: #2.880 02-11-07 20:47 Mάλλον άυριο θα μάθουμε... πήγε για ποτό η ΣΕ Αν και νομίζω ότι ξεκαθάρισαν κάποια πράγματα με αυτή την ψηφοφορία.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Αποφάσισα. Niyia. Click για ανάπτυξη... εσύ μην χάσεις.... κατευθείαν αποφάσισες να με φάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 16:08 Η misslittledevil: #2.868 02-11-07 16:08 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Λείπει και ο Fandago με τα πινακάκια του.... Click για ανάπτυξη... Καλυτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 16:09 Η evouli έγραψε: #2.869 02-11-07 16:09 Λίστα για Παρασκευη: Angie_Ann: misslittledevil Bill_Slayer: Bugs Bunny: evouli burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: misslittledevil evouli: misslittledevil faithplus1: Niyia Founes: Hunter: Michelle Lorien: mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: evouli Molka: Lorien Niyia: Dark_Kronos Phoebe: Bill_Slayer Vkey: XRZ: misslittledevil Youki: Angie_Ann (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 16:10 Ο faithplus1: #2.870 02-11-07 16:10 Niyia, ακόμα το σκέφτομαι με πολλές πιθανότητες να αλλάξω, αλλά επειδή μπορεί να βγω τώρα και ίσως να μην ξαναμπω μέχρι τις 8, πρέπει να πω αυτόν που θεωρώ πιο ύποπτο τώρα. εντιτ: σόρρυ βρε εβούλι, αλλά πρέπει να αλλάξεις την ψήφο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 16:12 Η evouli έγραψε: #2.871 02-11-07 16:12 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Niyia, ακόμα το σκέφτομαι με πολλές πιθανότητες να αλλάξω, αλλά επειδή μπορεί να βγω τώρα και ίσως να μην ξαναμπω μέχρι τις 8, πρέπει να πω αυτόν που θεωρώ πιο ύποπτο τώρα. εντιτ: σόρρυ βρε εβούλι, αλλά πρέπει να αλλάξεις την ψήφο μου. Click για ανάπτυξη... δον γουόρι, νο προμπ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 17:14 Η Niyia έγραψε: #2.872 02-11-07 17:14 Λίστα για Παρασκευη: Angie_Ann: misslittledevil Bill_Slayer: Bugs Bunny: evouli burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: misslittledevil evouli: misslittledevil faithplus1: Niyia Founes: Hunter: Michelle Lorien: evouli mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: evouli Molka: Lorien Niyia: Dark_Kronos Phoebe: Bill_Slayer Vkey: misslittledevil XRZ: misslittledevil Youki: Angie_Ann (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! misslittledevil : 5 evouli : 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Νοεμβρίου 2007 Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 17:23 Ο Lorien έγραψε: #2.873 02-11-07 17:23 Θα συμφωνησω με την Bugs Bunny που ψηφισε evouli. Ασε που το εβουλι βαζει τα πινακακια συνεχεια για να μη τη διωξουμε Ελάτε ούλοι και ψηφίστε εβούλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:45 Η Vkey έγραψε: #2.874 02-11-07 19:45 Miss...γιατί είμαι κακιά και θέλω ντέρμπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:52 Η Niyia έγραψε: #2.875 02-11-07 19:52 Τώρα να την αλλάξω κ εγώ για το ντέρμπυ της υπόθεσης? Αλλάζω λοιπόν σε evouli για να έχουμε σασπένς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:53 Η Niyia έγραψε: #2.876 02-11-07 19:53 5' ακόμα...άντε καλέ προλαβαίνετε Λίστα για Παρασκευη: Angie_Ann: misslittledevil Bill_Slayer: Bugs Bunny: evouli burbuja: Corpse Bride: evouli Dark_kronos: misslittledevil evouli: misslittledevil faithplus1: Niyia Founes: Hunter: Michelle Lorien: evouli mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: evouli Molka: Lorien Niyia: evouli Phoebe: evouli Vkey: misslittledevil XRZ: misslittledevil Youki: Angie_Ann (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! misslittledevil : 5 evouli : 6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Νοεμβρίου 2007 Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:55 Η Phoebe έγραψε: #2.877 02-11-07 19:55 ψηφιζω evouli! Ντερμπυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:00 Η Corpse Bride: #2.878 02-11-07 20:00 Evouliiii. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:13 Η Youki έγραψε: #2.879 02-11-07 20:13 Και αν θυμάμαι καλά σήμερα θα μάθουμε τι ήταν το evouli ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:47 Η Resident Evil: #2.880 02-11-07 20:47 Mάλλον άυριο θα μάθουμε... πήγε για ποτό η ΣΕ Αν και νομίζω ότι ξεκαθάρισαν κάποια πράγματα με αυτή την ψηφοφορία.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Λείπει και ο Fandago με τα πινακάκια του.... Click για ανάπτυξη... Καλυτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 16:09 Η evouli έγραψε: #2.869 02-11-07 16:09 Λίστα για Παρασκευη: Angie_Ann: misslittledevil Bill_Slayer: Bugs Bunny: evouli burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: misslittledevil evouli: misslittledevil faithplus1: Niyia Founes: Hunter: Michelle Lorien: mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: evouli Molka: Lorien Niyia: Dark_Kronos Phoebe: Bill_Slayer Vkey: XRZ: misslittledevil Youki: Angie_Ann (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 16:10 Ο faithplus1: #2.870 02-11-07 16:10 Niyia, ακόμα το σκέφτομαι με πολλές πιθανότητες να αλλάξω, αλλά επειδή μπορεί να βγω τώρα και ίσως να μην ξαναμπω μέχρι τις 8, πρέπει να πω αυτόν που θεωρώ πιο ύποπτο τώρα. εντιτ: σόρρυ βρε εβούλι, αλλά πρέπει να αλλάξεις την ψήφο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 16:12 Η evouli έγραψε: #2.871 02-11-07 16:12 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Niyia, ακόμα το σκέφτομαι με πολλές πιθανότητες να αλλάξω, αλλά επειδή μπορεί να βγω τώρα και ίσως να μην ξαναμπω μέχρι τις 8, πρέπει να πω αυτόν που θεωρώ πιο ύποπτο τώρα. εντιτ: σόρρυ βρε εβούλι, αλλά πρέπει να αλλάξεις την ψήφο μου. Click για ανάπτυξη... δον γουόρι, νο προμπ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 17:14 Η Niyia έγραψε: #2.872 02-11-07 17:14 Λίστα για Παρασκευη: Angie_Ann: misslittledevil Bill_Slayer: Bugs Bunny: evouli burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: misslittledevil evouli: misslittledevil faithplus1: Niyia Founes: Hunter: Michelle Lorien: evouli mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: evouli Molka: Lorien Niyia: Dark_Kronos Phoebe: Bill_Slayer Vkey: misslittledevil XRZ: misslittledevil Youki: Angie_Ann (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! misslittledevil : 5 evouli : 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Νοεμβρίου 2007 Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 17:23 Ο Lorien έγραψε: #2.873 02-11-07 17:23 Θα συμφωνησω με την Bugs Bunny που ψηφισε evouli. Ασε που το εβουλι βαζει τα πινακακια συνεχεια για να μη τη διωξουμε Ελάτε ούλοι και ψηφίστε εβούλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:45 Η Vkey έγραψε: #2.874 02-11-07 19:45 Miss...γιατί είμαι κακιά και θέλω ντέρμπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:52 Η Niyia έγραψε: #2.875 02-11-07 19:52 Τώρα να την αλλάξω κ εγώ για το ντέρμπυ της υπόθεσης? Αλλάζω λοιπόν σε evouli για να έχουμε σασπένς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:53 Η Niyia έγραψε: #2.876 02-11-07 19:53 5' ακόμα...άντε καλέ προλαβαίνετε Λίστα για Παρασκευη: Angie_Ann: misslittledevil Bill_Slayer: Bugs Bunny: evouli burbuja: Corpse Bride: evouli Dark_kronos: misslittledevil evouli: misslittledevil faithplus1: Niyia Founes: Hunter: Michelle Lorien: evouli mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: evouli Molka: Lorien Niyia: evouli Phoebe: evouli Vkey: misslittledevil XRZ: misslittledevil Youki: Angie_Ann (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! misslittledevil : 5 evouli : 6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Νοεμβρίου 2007 Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:55 Η Phoebe έγραψε: #2.877 02-11-07 19:55 ψηφιζω evouli! Ντερμπυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:00 Η Corpse Bride: #2.878 02-11-07 20:00 Evouliiii. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:13 Η Youki έγραψε: #2.879 02-11-07 20:13 Και αν θυμάμαι καλά σήμερα θα μάθουμε τι ήταν το evouli ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:47 Η Resident Evil: #2.880 02-11-07 20:47 Mάλλον άυριο θα μάθουμε... πήγε για ποτό η ΣΕ Αν και νομίζω ότι ξεκαθάρισαν κάποια πράγματα με αυτή την ψηφοφορία.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λίστα για Παρασκευη: Angie_Ann: misslittledevil Bill_Slayer: Bugs Bunny: evouli burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: misslittledevil evouli: misslittledevil faithplus1: Niyia Founes: Hunter: Michelle Lorien: mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: evouli Molka: Lorien Niyia: Dark_Kronos Phoebe: Bill_Slayer Vkey: XRZ: misslittledevil Youki: Angie_Ann (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 16:10 Ο faithplus1: #2.870 02-11-07 16:10 Niyia, ακόμα το σκέφτομαι με πολλές πιθανότητες να αλλάξω, αλλά επειδή μπορεί να βγω τώρα και ίσως να μην ξαναμπω μέχρι τις 8, πρέπει να πω αυτόν που θεωρώ πιο ύποπτο τώρα. εντιτ: σόρρυ βρε εβούλι, αλλά πρέπει να αλλάξεις την ψήφο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 16:12 Η evouli έγραψε: #2.871 02-11-07 16:12 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Niyia, ακόμα το σκέφτομαι με πολλές πιθανότητες να αλλάξω, αλλά επειδή μπορεί να βγω τώρα και ίσως να μην ξαναμπω μέχρι τις 8, πρέπει να πω αυτόν που θεωρώ πιο ύποπτο τώρα. εντιτ: σόρρυ βρε εβούλι, αλλά πρέπει να αλλάξεις την ψήφο μου. Click για ανάπτυξη... δον γουόρι, νο προμπ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 17:14 Η Niyia έγραψε: #2.872 02-11-07 17:14 Λίστα για Παρασκευη: Angie_Ann: misslittledevil Bill_Slayer: Bugs Bunny: evouli burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: misslittledevil evouli: misslittledevil faithplus1: Niyia Founes: Hunter: Michelle Lorien: evouli mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: evouli Molka: Lorien Niyia: Dark_Kronos Phoebe: Bill_Slayer Vkey: misslittledevil XRZ: misslittledevil Youki: Angie_Ann (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! misslittledevil : 5 evouli : 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Νοεμβρίου 2007 Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 17:23 Ο Lorien έγραψε: #2.873 02-11-07 17:23 Θα συμφωνησω με την Bugs Bunny που ψηφισε evouli. Ασε που το εβουλι βαζει τα πινακακια συνεχεια για να μη τη διωξουμε Ελάτε ούλοι και ψηφίστε εβούλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:45 Η Vkey έγραψε: #2.874 02-11-07 19:45 Miss...γιατί είμαι κακιά και θέλω ντέρμπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:52 Η Niyia έγραψε: #2.875 02-11-07 19:52 Τώρα να την αλλάξω κ εγώ για το ντέρμπυ της υπόθεσης? Αλλάζω λοιπόν σε evouli για να έχουμε σασπένς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:53 Η Niyia έγραψε: #2.876 02-11-07 19:53 5' ακόμα...άντε καλέ προλαβαίνετε Λίστα για Παρασκευη: Angie_Ann: misslittledevil Bill_Slayer: Bugs Bunny: evouli burbuja: Corpse Bride: evouli Dark_kronos: misslittledevil evouli: misslittledevil faithplus1: Niyia Founes: Hunter: Michelle Lorien: evouli mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: evouli Molka: Lorien Niyia: evouli Phoebe: evouli Vkey: misslittledevil XRZ: misslittledevil Youki: Angie_Ann (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! misslittledevil : 5 evouli : 6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Νοεμβρίου 2007 Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:55 Η Phoebe έγραψε: #2.877 02-11-07 19:55 ψηφιζω evouli! Ντερμπυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:00 Η Corpse Bride: #2.878 02-11-07 20:00 Evouliiii. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:13 Η Youki έγραψε: #2.879 02-11-07 20:13 Και αν θυμάμαι καλά σήμερα θα μάθουμε τι ήταν το evouli ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:47 Η Resident Evil: #2.880 02-11-07 20:47 Mάλλον άυριο θα μάθουμε... πήγε για ποτό η ΣΕ Αν και νομίζω ότι ξεκαθάρισαν κάποια πράγματα με αυτή την ψηφοφορία.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Niyia, ακόμα το σκέφτομαι με πολλές πιθανότητες να αλλάξω, αλλά επειδή μπορεί να βγω τώρα και ίσως να μην ξαναμπω μέχρι τις 8, πρέπει να πω αυτόν που θεωρώ πιο ύποπτο τώρα. εντιτ: σόρρυ βρε εβούλι, αλλά πρέπει να αλλάξεις την ψήφο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 16:12 Η evouli έγραψε: #2.871 02-11-07 16:12 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Niyia, ακόμα το σκέφτομαι με πολλές πιθανότητες να αλλάξω, αλλά επειδή μπορεί να βγω τώρα και ίσως να μην ξαναμπω μέχρι τις 8, πρέπει να πω αυτόν που θεωρώ πιο ύποπτο τώρα. εντιτ: σόρρυ βρε εβούλι, αλλά πρέπει να αλλάξεις την ψήφο μου. Click για ανάπτυξη... δον γουόρι, νο προμπ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 17:14 Η Niyia έγραψε: #2.872 02-11-07 17:14 Λίστα για Παρασκευη: Angie_Ann: misslittledevil Bill_Slayer: Bugs Bunny: evouli burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: misslittledevil evouli: misslittledevil faithplus1: Niyia Founes: Hunter: Michelle Lorien: evouli mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: evouli Molka: Lorien Niyia: Dark_Kronos Phoebe: Bill_Slayer Vkey: misslittledevil XRZ: misslittledevil Youki: Angie_Ann (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! misslittledevil : 5 evouli : 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Νοεμβρίου 2007 Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 17:23 Ο Lorien έγραψε: #2.873 02-11-07 17:23 Θα συμφωνησω με την Bugs Bunny που ψηφισε evouli. Ασε που το εβουλι βαζει τα πινακακια συνεχεια για να μη τη διωξουμε Ελάτε ούλοι και ψηφίστε εβούλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:45 Η Vkey έγραψε: #2.874 02-11-07 19:45 Miss...γιατί είμαι κακιά και θέλω ντέρμπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:52 Η Niyia έγραψε: #2.875 02-11-07 19:52 Τώρα να την αλλάξω κ εγώ για το ντέρμπυ της υπόθεσης? Αλλάζω λοιπόν σε evouli για να έχουμε σασπένς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:53 Η Niyia έγραψε: #2.876 02-11-07 19:53 5' ακόμα...άντε καλέ προλαβαίνετε Λίστα για Παρασκευη: Angie_Ann: misslittledevil Bill_Slayer: Bugs Bunny: evouli burbuja: Corpse Bride: evouli Dark_kronos: misslittledevil evouli: misslittledevil faithplus1: Niyia Founes: Hunter: Michelle Lorien: evouli mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: evouli Molka: Lorien Niyia: evouli Phoebe: evouli Vkey: misslittledevil XRZ: misslittledevil Youki: Angie_Ann (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! misslittledevil : 5 evouli : 6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Νοεμβρίου 2007 Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:55 Η Phoebe έγραψε: #2.877 02-11-07 19:55 ψηφιζω evouli! Ντερμπυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:00 Η Corpse Bride: #2.878 02-11-07 20:00 Evouliiii. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:13 Η Youki έγραψε: #2.879 02-11-07 20:13 Και αν θυμάμαι καλά σήμερα θα μάθουμε τι ήταν το evouli ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:47 Η Resident Evil: #2.880 02-11-07 20:47 Mάλλον άυριο θα μάθουμε... πήγε για ποτό η ΣΕ Αν και νομίζω ότι ξεκαθάρισαν κάποια πράγματα με αυτή την ψηφοφορία.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Niyia, ακόμα το σκέφτομαι με πολλές πιθανότητες να αλλάξω, αλλά επειδή μπορεί να βγω τώρα και ίσως να μην ξαναμπω μέχρι τις 8, πρέπει να πω αυτόν που θεωρώ πιο ύποπτο τώρα. εντιτ: σόρρυ βρε εβούλι, αλλά πρέπει να αλλάξεις την ψήφο μου. Click για ανάπτυξη... δον γουόρι, νο προμπ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 17:14 Η Niyia έγραψε: #2.872 02-11-07 17:14 Λίστα για Παρασκευη: Angie_Ann: misslittledevil Bill_Slayer: Bugs Bunny: evouli burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: misslittledevil evouli: misslittledevil faithplus1: Niyia Founes: Hunter: Michelle Lorien: evouli mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: evouli Molka: Lorien Niyia: Dark_Kronos Phoebe: Bill_Slayer Vkey: misslittledevil XRZ: misslittledevil Youki: Angie_Ann (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! misslittledevil : 5 evouli : 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Νοεμβρίου 2007 Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 17:23 Ο Lorien έγραψε: #2.873 02-11-07 17:23 Θα συμφωνησω με την Bugs Bunny που ψηφισε evouli. Ασε που το εβουλι βαζει τα πινακακια συνεχεια για να μη τη διωξουμε Ελάτε ούλοι και ψηφίστε εβούλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:45 Η Vkey έγραψε: #2.874 02-11-07 19:45 Miss...γιατί είμαι κακιά και θέλω ντέρμπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:52 Η Niyia έγραψε: #2.875 02-11-07 19:52 Τώρα να την αλλάξω κ εγώ για το ντέρμπυ της υπόθεσης? Αλλάζω λοιπόν σε evouli για να έχουμε σασπένς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:53 Η Niyia έγραψε: #2.876 02-11-07 19:53 5' ακόμα...άντε καλέ προλαβαίνετε Λίστα για Παρασκευη: Angie_Ann: misslittledevil Bill_Slayer: Bugs Bunny: evouli burbuja: Corpse Bride: evouli Dark_kronos: misslittledevil evouli: misslittledevil faithplus1: Niyia Founes: Hunter: Michelle Lorien: evouli mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: evouli Molka: Lorien Niyia: evouli Phoebe: evouli Vkey: misslittledevil XRZ: misslittledevil Youki: Angie_Ann (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! misslittledevil : 5 evouli : 6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Νοεμβρίου 2007 Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:55 Η Phoebe έγραψε: #2.877 02-11-07 19:55 ψηφιζω evouli! Ντερμπυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:00 Η Corpse Bride: #2.878 02-11-07 20:00 Evouliiii. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:13 Η Youki έγραψε: #2.879 02-11-07 20:13 Και αν θυμάμαι καλά σήμερα θα μάθουμε τι ήταν το evouli ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:47 Η Resident Evil: #2.880 02-11-07 20:47 Mάλλον άυριο θα μάθουμε... πήγε για ποτό η ΣΕ Αν και νομίζω ότι ξεκαθάρισαν κάποια πράγματα με αυτή την ψηφοφορία.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λίστα για Παρασκευη: Angie_Ann: misslittledevil Bill_Slayer: Bugs Bunny: evouli burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: misslittledevil evouli: misslittledevil faithplus1: Niyia Founes: Hunter: Michelle Lorien: evouli mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: evouli Molka: Lorien Niyia: Dark_Kronos Phoebe: Bill_Slayer Vkey: misslittledevil XRZ: misslittledevil Youki: Angie_Ann (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! misslittledevil : 5 evouli : 3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 17:23 Ο Lorien έγραψε: #2.873 02-11-07 17:23 Θα συμφωνησω με την Bugs Bunny που ψηφισε evouli. Ασε που το εβουλι βαζει τα πινακακια συνεχεια για να μη τη διωξουμε Ελάτε ούλοι και ψηφίστε εβούλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:45 Η Vkey έγραψε: #2.874 02-11-07 19:45 Miss...γιατί είμαι κακιά και θέλω ντέρμπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:52 Η Niyia έγραψε: #2.875 02-11-07 19:52 Τώρα να την αλλάξω κ εγώ για το ντέρμπυ της υπόθεσης? Αλλάζω λοιπόν σε evouli για να έχουμε σασπένς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:53 Η Niyia έγραψε: #2.876 02-11-07 19:53 5' ακόμα...άντε καλέ προλαβαίνετε Λίστα για Παρασκευη: Angie_Ann: misslittledevil Bill_Slayer: Bugs Bunny: evouli burbuja: Corpse Bride: evouli Dark_kronos: misslittledevil evouli: misslittledevil faithplus1: Niyia Founes: Hunter: Michelle Lorien: evouli mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: evouli Molka: Lorien Niyia: evouli Phoebe: evouli Vkey: misslittledevil XRZ: misslittledevil Youki: Angie_Ann (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! misslittledevil : 5 evouli : 6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Νοεμβρίου 2007 Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:55 Η Phoebe έγραψε: #2.877 02-11-07 19:55 ψηφιζω evouli! Ντερμπυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:00 Η Corpse Bride: #2.878 02-11-07 20:00 Evouliiii. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:13 Η Youki έγραψε: #2.879 02-11-07 20:13 Και αν θυμάμαι καλά σήμερα θα μάθουμε τι ήταν το evouli ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:47 Η Resident Evil: #2.880 02-11-07 20:47 Mάλλον άυριο θα μάθουμε... πήγε για ποτό η ΣΕ Αν και νομίζω ότι ξεκαθάρισαν κάποια πράγματα με αυτή την ψηφοφορία.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα συμφωνησω με την Bugs Bunny που ψηφισε evouli. Ασε που το εβουλι βαζει τα πινακακια συνεχεια για να μη τη διωξουμε Ελάτε ούλοι και ψηφίστε εβούλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:45 Η Vkey έγραψε: #2.874 02-11-07 19:45 Miss...γιατί είμαι κακιά και θέλω ντέρμπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:52 Η Niyia έγραψε: #2.875 02-11-07 19:52 Τώρα να την αλλάξω κ εγώ για το ντέρμπυ της υπόθεσης? Αλλάζω λοιπόν σε evouli για να έχουμε σασπένς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:53 Η Niyia έγραψε: #2.876 02-11-07 19:53 5' ακόμα...άντε καλέ προλαβαίνετε Λίστα για Παρασκευη: Angie_Ann: misslittledevil Bill_Slayer: Bugs Bunny: evouli burbuja: Corpse Bride: evouli Dark_kronos: misslittledevil evouli: misslittledevil faithplus1: Niyia Founes: Hunter: Michelle Lorien: evouli mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: evouli Molka: Lorien Niyia: evouli Phoebe: evouli Vkey: misslittledevil XRZ: misslittledevil Youki: Angie_Ann (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! misslittledevil : 5 evouli : 6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Νοεμβρίου 2007 Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:55 Η Phoebe έγραψε: #2.877 02-11-07 19:55 ψηφιζω evouli! Ντερμπυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:00 Η Corpse Bride: #2.878 02-11-07 20:00 Evouliiii. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:13 Η Youki έγραψε: #2.879 02-11-07 20:13 Και αν θυμάμαι καλά σήμερα θα μάθουμε τι ήταν το evouli ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:47 Η Resident Evil: #2.880 02-11-07 20:47 Mάλλον άυριο θα μάθουμε... πήγε για ποτό η ΣΕ Αν και νομίζω ότι ξεκαθάρισαν κάποια πράγματα με αυτή την ψηφοφορία.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Miss...γιατί είμαι κακιά και θέλω ντέρμπι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:52 Η Niyia έγραψε: #2.875 02-11-07 19:52 Τώρα να την αλλάξω κ εγώ για το ντέρμπυ της υπόθεσης? Αλλάζω λοιπόν σε evouli για να έχουμε σασπένς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:53 Η Niyia έγραψε: #2.876 02-11-07 19:53 5' ακόμα...άντε καλέ προλαβαίνετε Λίστα για Παρασκευη: Angie_Ann: misslittledevil Bill_Slayer: Bugs Bunny: evouli burbuja: Corpse Bride: evouli Dark_kronos: misslittledevil evouli: misslittledevil faithplus1: Niyia Founes: Hunter: Michelle Lorien: evouli mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: evouli Molka: Lorien Niyia: evouli Phoebe: evouli Vkey: misslittledevil XRZ: misslittledevil Youki: Angie_Ann (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! misslittledevil : 5 evouli : 6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Νοεμβρίου 2007 Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:55 Η Phoebe έγραψε: #2.877 02-11-07 19:55 ψηφιζω evouli! Ντερμπυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:00 Η Corpse Bride: #2.878 02-11-07 20:00 Evouliiii. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:13 Η Youki έγραψε: #2.879 02-11-07 20:13 Και αν θυμάμαι καλά σήμερα θα μάθουμε τι ήταν το evouli ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:47 Η Resident Evil: #2.880 02-11-07 20:47 Mάλλον άυριο θα μάθουμε... πήγε για ποτό η ΣΕ Αν και νομίζω ότι ξεκαθάρισαν κάποια πράγματα με αυτή την ψηφοφορία.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τώρα να την αλλάξω κ εγώ για το ντέρμπυ της υπόθεσης? Αλλάζω λοιπόν σε evouli για να έχουμε σασπένς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:53 Η Niyia έγραψε: #2.876 02-11-07 19:53 5' ακόμα...άντε καλέ προλαβαίνετε Λίστα για Παρασκευη: Angie_Ann: misslittledevil Bill_Slayer: Bugs Bunny: evouli burbuja: Corpse Bride: evouli Dark_kronos: misslittledevil evouli: misslittledevil faithplus1: Niyia Founes: Hunter: Michelle Lorien: evouli mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: evouli Molka: Lorien Niyia: evouli Phoebe: evouli Vkey: misslittledevil XRZ: misslittledevil Youki: Angie_Ann (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! misslittledevil : 5 evouli : 6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Νοεμβρίου 2007 Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:55 Η Phoebe έγραψε: #2.877 02-11-07 19:55 ψηφιζω evouli! Ντερμπυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:00 Η Corpse Bride: #2.878 02-11-07 20:00 Evouliiii. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:13 Η Youki έγραψε: #2.879 02-11-07 20:13 Και αν θυμάμαι καλά σήμερα θα μάθουμε τι ήταν το evouli ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:47 Η Resident Evil: #2.880 02-11-07 20:47 Mάλλον άυριο θα μάθουμε... πήγε για ποτό η ΣΕ Αν και νομίζω ότι ξεκαθάρισαν κάποια πράγματα με αυτή την ψηφοφορία.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
5' ακόμα...άντε καλέ προλαβαίνετε Λίστα για Παρασκευη: Angie_Ann: misslittledevil Bill_Slayer: Bugs Bunny: evouli burbuja: Corpse Bride: evouli Dark_kronos: misslittledevil evouli: misslittledevil faithplus1: Niyia Founes: Hunter: Michelle Lorien: evouli mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: evouli Molka: Lorien Niyia: evouli Phoebe: evouli Vkey: misslittledevil XRZ: misslittledevil Youki: Angie_Ann (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! misslittledevil : 5 evouli : 6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 19:55 Η Phoebe έγραψε: #2.877 02-11-07 19:55 ψηφιζω evouli! Ντερμπυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:00 Η Corpse Bride: #2.878 02-11-07 20:00 Evouliiii. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:13 Η Youki έγραψε: #2.879 02-11-07 20:13 Και αν θυμάμαι καλά σήμερα θα μάθουμε τι ήταν το evouli ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:47 Η Resident Evil: #2.880 02-11-07 20:47 Mάλλον άυριο θα μάθουμε... πήγε για ποτό η ΣΕ Αν και νομίζω ότι ξεκαθάρισαν κάποια πράγματα με αυτή την ψηφοφορία.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ψηφιζω evouli! Ντερμπυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:00 Η Corpse Bride: #2.878 02-11-07 20:00 Evouliiii. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:13 Η Youki έγραψε: #2.879 02-11-07 20:13 Και αν θυμάμαι καλά σήμερα θα μάθουμε τι ήταν το evouli ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:47 Η Resident Evil: #2.880 02-11-07 20:47 Mάλλον άυριο θα μάθουμε... πήγε για ποτό η ΣΕ Αν και νομίζω ότι ξεκαθάρισαν κάποια πράγματα με αυτή την ψηφοφορία.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Evouliiii. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:13 Η Youki έγραψε: #2.879 02-11-07 20:13 Και αν θυμάμαι καλά σήμερα θα μάθουμε τι ήταν το evouli ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:47 Η Resident Evil: #2.880 02-11-07 20:47 Mάλλον άυριο θα μάθουμε... πήγε για ποτό η ΣΕ Αν και νομίζω ότι ξεκαθάρισαν κάποια πράγματα με αυτή την ψηφοφορία.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 145 146 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 144 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 144 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Και αν θυμάμαι καλά σήμερα θα μάθουμε τι ήταν το evouli ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 20:47 Η Resident Evil: #2.880 02-11-07 20:47 Mάλλον άυριο θα μάθουμε... πήγε για ποτό η ΣΕ Αν και νομίζω ότι ξεκαθάρισαν κάποια πράγματα με αυτή την ψηφοφορία.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mάλλον άυριο θα μάθουμε... πήγε για ποτό η ΣΕ Αν και νομίζω ότι ξεκαθάρισαν κάποια πράγματα με αυτή την ψηφοφορία.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.