Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 16:37 Η Niyia έγραψε: #2.761 01-11-07 16:37 Ποιοι μιλάνε τώρα? Οι δολοφόνοι? Σας έπιασα άτιμους!!!! (φέρνω μπλοκάκι να σημειώσω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 16:41 Ο shaman έγραψε: #2.762 01-11-07 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Shaman ωραιο avatar. ( = δολοφονος δεν ηταν αυτος, στο εργο ; ) Click για ανάπτυξη... Ναι. Όχι. Δεν απαντώ. Καληνύχτα σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 16:46 Ο faithplus1: #2.763 01-11-07 16:46 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: από δω το φέρνεις βρε γιατρέ από εκεί το φέρνεις να δεις που πάλι εμένα θα κατηγορείς για δολοφόνο σε βλέπω!!! Και το αστείο είναι ότι με το μεγάλο σου ποστ συμφωνώ ...ταμάλα αλλά νομίζω ότι αυτή τη φορά είσαι μέσα στους δολοφόνους.... Click για ανάπτυξη... Όταν θα είμαι δολοφόνος θα το καταλάβεις γιατί θα είμαι the last one standing...8) Αλλά τώρα νομίζω ότι θα με φάνε αρκετά νωρίτερα... Μα δε νομίζω να μπορεί να διαφωνήσει κάποιος με το μεγάλο ποστ. Από σένα θα εξαρτηθεί αν θα σε κατηγορήσω. Α, ξέχασα να πω, ότι δεν είναι λογικό να βλέπουμε ποιοι ήταν δολοφόνοι στους προηγούμενους γύρους και να τους αποκλείουμε. Γιατί μετά από το "υπάρχουν δολοφόνοι no5", θα τους ξέρουμε από την αρχή τους δολοφόνους. Αν όντως έχει σκεφτεί έτσι η ΣΕ θα με απογοητεύσει πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 17:23 Ο shaman έγραψε: #2.764 01-11-07 17:23 Λόγια ενός μεγάλου δολοφόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 17:30 Η misslittledevil: #2.765 01-11-07 17:30 Γιωωωωωωωωωργο.. που εισαι παιδι μου, ΠΑΙΖΟΥΜΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 17:35 Ο Γιώργος έγραψε: #2.766 01-11-07 17:35 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Α, ξέχασα να πω, ότι δεν είναι λογικό να βλέπουμε ποιοι ήταν δολοφόνοι στους προηγούμενους γύρους και να τους αποκλείουμε. Γιατί μετά από το "υπάρχουν δολοφόνοι no5", θα τους ξέρουμε από την αρχή τους δολοφόνους. Αν όντως έχει σκεφτεί έτσι η ΣΕ θα με απογοητεύσει πολύ... Click για ανάπτυξη... Έχω αναφέρει πιο πάνω πως δεν είναι απαραίτητο να γίνουν όλοι δολοφόνοι για να ξανακάνουμε κάποιον δολοφόνο. Κι αυτό για να έχει σασπένς το παιχνίδι. Μπορεί να βάλουμε ίδιο δολοφόνο 2η φορά μετά από 3 γύρους.. μπορεί και στον επόμενο. Μπορεί οι 5 δολοφόνοι να είναι όλα νέα πρόσωπα, όλα παλιά ή mixed. Οι προηγούμενοι γύροι δεν έχουν απολύτως καμία σχέση. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Γιωωωωωωωωωργο.. που εισαι παιδι μου, ΠΑΙΖΟΥΜΕ! Click για ανάπτυξη... Θες κρουασανάκι; Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Lorien dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Molka Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: Lorien Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 5 Lorien: 5 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 1 Molka: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Ψηφίστεεεεεεεεεε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 17:43 Η mania έγραψε: #2.767 01-11-07 17:43 Να μαι πάλι, που είμαστε; πώς είναι η κατάσταση; απο ότι είδα εδώ κάτι δεν πάει καλά, η χρζ με το εβούλι σκοτώνοντε συνεχώς, τώρα ή η μία απο τις δύο είναι και κατηγορεί την άλλη, ή είναι και οι δύο και ρήχνουν σταχτη, ή είναι και οι δυο πολίτες και απλά φοβούντε Εψαξα και δεν το είδα τι ήταν τελικά η ντού; Ο Bill_Slayer φένεται για ρουφιάνος με το μέρος των πωλητών και επειδή μπορεί να ξέρει η Youki τον διώχνει..., ο faithplus1 απο την άλλη ψηφήστηκε και ο Βιλ είπε ότι πρέπει να κοιτάμε την διαίσθηση, πράγμα που σημαίνει ή ότι πράγματι είναι ρουφιάνος καλός ή είναι δολοφόνος και το παίζει ρουφιάνος και καλός Απο την άλλη ο Χ'άντερ προσπαθεί να ψηφήσει πρώτος τον lorien μαζί του η Μόλκα άρα ή ο χάντερ είναι δολοφόνος και μαζί με την μόλκα, ή η Μόλκα είναι δολοφόνος και ψηφήζει μετά απο πολίτη για να μην πέσουν πανω της οι υποψίες Η διαολίνα το παίζει δυπλό ταμπλό.... μου κάνει κάτι ανάμεσα σε ρουφιάνο στην μεριά των δολοφόνων ή Δολοφόνος Μπερδέυτηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:00 Ο Lorien έγραψε: #2.768 01-11-07 18:00 Πρεπει να φυγω σε λιγο και ειναι η τελευταια ευκαιρια μου να ψηφισω. Πιστευω οτι εχω πολλα ακομα να δωσω σε αυτη τη ζωή. Και ενα απο αυτα ειναι η ψηφος μου για εναν δολοφονου, να σωσουμε ζωες. Shaman, και το αβαταρ και τα ποστς, και ακομα και η υπογραφη σου, σε ενοχοποιουν. Ισως θελεις και συ να ησυχασεις απο αυτη τη ζωη και μας το λες πλαγιως. Παρε την ψηφο μου με στοργη. Tωρα η ζωη ενος μικρου παιδιου ειναι πρακτικα στα χερια 5 γυναικων. Να ελπιζω ; Mania πολυ μας μπερδευεις επισης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:02 Η mania έγραψε: #2.769 01-11-07 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Mania πολυ μας μπερδευεις επισης. Click για ανάπτυξη... Προσπαθώ καλέ, αν μπορείς να βοηθήσεις ευχαρίστως, σοβαρά τώρα, πρίν σε διώξουν ρηξε λίγο φώς το κεφάλι μου έχει γίνει καζάνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:02 Ο Γιώργος έγραψε: #2.770 01-11-07 18:02 Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Lorien dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Molka Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: shaman mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: Lorien Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 6 Lorien: 5 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 1 Molka: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:05 Η Angie_Ann: #2.771 01-11-07 18:05 shaman και από μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:06 Ο shaman έγραψε: #2.772 01-11-07 18:06 Πφφφφ. Οκ Λοριεν. Αφαιρώ την ψήφο μου από σένα και την βάζω στην Διαβολίνα, καθώς πιστεύω πως είναι δολοφόνα. Δείτε τα παλιότερα ποστ της και θα καταλάβετε. Ψοφήστε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:06 Ο Γιώργος έγραψε: #2.773 01-11-07 18:06 Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: shaman Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Lorien dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Molka Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: shaman mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: misslittledevil Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 7 Lorien: 4 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 2 Molka: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Εκεί που 'χαμε ντέρμπυ το πράγμα αρχίζει να αλλάζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:08 Ο Dark_kronos: #2.774 01-11-07 18:08 Αφου και ο shaman ο ιδιος τα παρατισε, εγω γυρναω στην παλια καλη τακτικη μου, sleepyhead τελικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:10 Ο Γιώργος έγραψε: #2.775 01-11-07 18:10 Κι εγώ ανανεώνω. Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: shaman Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Sleepyhead dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Molka Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: shaman mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: misslittledevil Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 7 Lorien: 3 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 2 Molka: 1 Sleepyhead: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:10 Η mania έγραψε: #2.776 01-11-07 18:10 ο shaman μήπως τελικά είναι απλός και όχι δολοφόνος και μας μπέρδεψαν οι δολοφόνοι; περίεργο, έχω γίνει μαλλιά κουβάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:13 Η Niyia έγραψε: #2.777 01-11-07 18:13 Ναι αλλά ποιο το νόημα να αλλάζει την ψήφο του τελευταία στιγμή κ μάλιστα για κάποιον ο οποίος δε κινδυνεύει με αποχώρηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:14 Η misslittledevil: #2.778 01-11-07 18:14 Γιατι ο shaman ξαφνικα αλλαξε ψηφο ΕΝΩ πηγαινε για ντερμπι και θα μπορουσε ετσι να σωθει? Μηπως ειναι ενας απο αυτους και ειναι σιγουρος οτι δεν θα τον αφησουν να πεθανει? Τωρα ειμαι ακομα πιο σιγουρη για την ενοχη του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:15 Η mania έγραψε: #2.779 01-11-07 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Ναι αλλά ποιο το νόημα να αλλάζει την ψήφο του τελευταία στιγμή κ μάλιστα για κάποιον οποίος δε κινδυνεύει με αποχώρηση? Click για ανάπτυξη... Και εκτώς απο αυτό, που ξέρει άν είναι δολοφόνος απο την στιγμή που δεν μήλισε καθόλου αυτός που ψήφησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:18 Ο shaman έγραψε: #2.780 01-11-07 18:18 Η Διαβολίνα μίλησε. Παλιότερα όμως. Και κάτι άλλο: είμαι 90% σίγουρος ότι σε αυτόν το γύρο όλοι οι δολοφόνοι είναι γυναίκες. Ψοφήστε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ποιοι μιλάνε τώρα? Οι δολοφόνοι? Σας έπιασα άτιμους!!!! (φέρνω μπλοκάκι να σημειώσω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 16:41 Ο shaman έγραψε: #2.762 01-11-07 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Shaman ωραιο avatar. ( = δολοφονος δεν ηταν αυτος, στο εργο ; ) Click για ανάπτυξη... Ναι. Όχι. Δεν απαντώ. Καληνύχτα σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 16:46 Ο faithplus1: #2.763 01-11-07 16:46 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: από δω το φέρνεις βρε γιατρέ από εκεί το φέρνεις να δεις που πάλι εμένα θα κατηγορείς για δολοφόνο σε βλέπω!!! Και το αστείο είναι ότι με το μεγάλο σου ποστ συμφωνώ ...ταμάλα αλλά νομίζω ότι αυτή τη φορά είσαι μέσα στους δολοφόνους.... Click για ανάπτυξη... Όταν θα είμαι δολοφόνος θα το καταλάβεις γιατί θα είμαι the last one standing...8) Αλλά τώρα νομίζω ότι θα με φάνε αρκετά νωρίτερα... Μα δε νομίζω να μπορεί να διαφωνήσει κάποιος με το μεγάλο ποστ. Από σένα θα εξαρτηθεί αν θα σε κατηγορήσω. Α, ξέχασα να πω, ότι δεν είναι λογικό να βλέπουμε ποιοι ήταν δολοφόνοι στους προηγούμενους γύρους και να τους αποκλείουμε. Γιατί μετά από το "υπάρχουν δολοφόνοι no5", θα τους ξέρουμε από την αρχή τους δολοφόνους. Αν όντως έχει σκεφτεί έτσι η ΣΕ θα με απογοητεύσει πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 17:23 Ο shaman έγραψε: #2.764 01-11-07 17:23 Λόγια ενός μεγάλου δολοφόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 17:30 Η misslittledevil: #2.765 01-11-07 17:30 Γιωωωωωωωωωργο.. που εισαι παιδι μου, ΠΑΙΖΟΥΜΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 17:35 Ο Γιώργος έγραψε: #2.766 01-11-07 17:35 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Α, ξέχασα να πω, ότι δεν είναι λογικό να βλέπουμε ποιοι ήταν δολοφόνοι στους προηγούμενους γύρους και να τους αποκλείουμε. Γιατί μετά από το "υπάρχουν δολοφόνοι no5", θα τους ξέρουμε από την αρχή τους δολοφόνους. Αν όντως έχει σκεφτεί έτσι η ΣΕ θα με απογοητεύσει πολύ... Click για ανάπτυξη... Έχω αναφέρει πιο πάνω πως δεν είναι απαραίτητο να γίνουν όλοι δολοφόνοι για να ξανακάνουμε κάποιον δολοφόνο. Κι αυτό για να έχει σασπένς το παιχνίδι. Μπορεί να βάλουμε ίδιο δολοφόνο 2η φορά μετά από 3 γύρους.. μπορεί και στον επόμενο. Μπορεί οι 5 δολοφόνοι να είναι όλα νέα πρόσωπα, όλα παλιά ή mixed. Οι προηγούμενοι γύροι δεν έχουν απολύτως καμία σχέση. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Γιωωωωωωωωωργο.. που εισαι παιδι μου, ΠΑΙΖΟΥΜΕ! Click για ανάπτυξη... Θες κρουασανάκι; Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Lorien dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Molka Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: Lorien Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 5 Lorien: 5 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 1 Molka: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Ψηφίστεεεεεεεεεε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 17:43 Η mania έγραψε: #2.767 01-11-07 17:43 Να μαι πάλι, που είμαστε; πώς είναι η κατάσταση; απο ότι είδα εδώ κάτι δεν πάει καλά, η χρζ με το εβούλι σκοτώνοντε συνεχώς, τώρα ή η μία απο τις δύο είναι και κατηγορεί την άλλη, ή είναι και οι δύο και ρήχνουν σταχτη, ή είναι και οι δυο πολίτες και απλά φοβούντε Εψαξα και δεν το είδα τι ήταν τελικά η ντού; Ο Bill_Slayer φένεται για ρουφιάνος με το μέρος των πωλητών και επειδή μπορεί να ξέρει η Youki τον διώχνει..., ο faithplus1 απο την άλλη ψηφήστηκε και ο Βιλ είπε ότι πρέπει να κοιτάμε την διαίσθηση, πράγμα που σημαίνει ή ότι πράγματι είναι ρουφιάνος καλός ή είναι δολοφόνος και το παίζει ρουφιάνος και καλός Απο την άλλη ο Χ'άντερ προσπαθεί να ψηφήσει πρώτος τον lorien μαζί του η Μόλκα άρα ή ο χάντερ είναι δολοφόνος και μαζί με την μόλκα, ή η Μόλκα είναι δολοφόνος και ψηφήζει μετά απο πολίτη για να μην πέσουν πανω της οι υποψίες Η διαολίνα το παίζει δυπλό ταμπλό.... μου κάνει κάτι ανάμεσα σε ρουφιάνο στην μεριά των δολοφόνων ή Δολοφόνος Μπερδέυτηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:00 Ο Lorien έγραψε: #2.768 01-11-07 18:00 Πρεπει να φυγω σε λιγο και ειναι η τελευταια ευκαιρια μου να ψηφισω. Πιστευω οτι εχω πολλα ακομα να δωσω σε αυτη τη ζωή. Και ενα απο αυτα ειναι η ψηφος μου για εναν δολοφονου, να σωσουμε ζωες. Shaman, και το αβαταρ και τα ποστς, και ακομα και η υπογραφη σου, σε ενοχοποιουν. Ισως θελεις και συ να ησυχασεις απο αυτη τη ζωη και μας το λες πλαγιως. Παρε την ψηφο μου με στοργη. Tωρα η ζωη ενος μικρου παιδιου ειναι πρακτικα στα χερια 5 γυναικων. Να ελπιζω ; Mania πολυ μας μπερδευεις επισης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:02 Η mania έγραψε: #2.769 01-11-07 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Mania πολυ μας μπερδευεις επισης. Click για ανάπτυξη... Προσπαθώ καλέ, αν μπορείς να βοηθήσεις ευχαρίστως, σοβαρά τώρα, πρίν σε διώξουν ρηξε λίγο φώς το κεφάλι μου έχει γίνει καζάνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:02 Ο Γιώργος έγραψε: #2.770 01-11-07 18:02 Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Lorien dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Molka Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: shaman mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: Lorien Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 6 Lorien: 5 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 1 Molka: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:05 Η Angie_Ann: #2.771 01-11-07 18:05 shaman και από μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:06 Ο shaman έγραψε: #2.772 01-11-07 18:06 Πφφφφ. Οκ Λοριεν. Αφαιρώ την ψήφο μου από σένα και την βάζω στην Διαβολίνα, καθώς πιστεύω πως είναι δολοφόνα. Δείτε τα παλιότερα ποστ της και θα καταλάβετε. Ψοφήστε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:06 Ο Γιώργος έγραψε: #2.773 01-11-07 18:06 Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: shaman Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Lorien dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Molka Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: shaman mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: misslittledevil Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 7 Lorien: 4 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 2 Molka: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Εκεί που 'χαμε ντέρμπυ το πράγμα αρχίζει να αλλάζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:08 Ο Dark_kronos: #2.774 01-11-07 18:08 Αφου και ο shaman ο ιδιος τα παρατισε, εγω γυρναω στην παλια καλη τακτικη μου, sleepyhead τελικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:10 Ο Γιώργος έγραψε: #2.775 01-11-07 18:10 Κι εγώ ανανεώνω. Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: shaman Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Sleepyhead dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Molka Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: shaman mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: misslittledevil Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 7 Lorien: 3 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 2 Molka: 1 Sleepyhead: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:10 Η mania έγραψε: #2.776 01-11-07 18:10 ο shaman μήπως τελικά είναι απλός και όχι δολοφόνος και μας μπέρδεψαν οι δολοφόνοι; περίεργο, έχω γίνει μαλλιά κουβάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:13 Η Niyia έγραψε: #2.777 01-11-07 18:13 Ναι αλλά ποιο το νόημα να αλλάζει την ψήφο του τελευταία στιγμή κ μάλιστα για κάποιον ο οποίος δε κινδυνεύει με αποχώρηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:14 Η misslittledevil: #2.778 01-11-07 18:14 Γιατι ο shaman ξαφνικα αλλαξε ψηφο ΕΝΩ πηγαινε για ντερμπι και θα μπορουσε ετσι να σωθει? Μηπως ειναι ενας απο αυτους και ειναι σιγουρος οτι δεν θα τον αφησουν να πεθανει? Τωρα ειμαι ακομα πιο σιγουρη για την ενοχη του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:15 Η mania έγραψε: #2.779 01-11-07 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Ναι αλλά ποιο το νόημα να αλλάζει την ψήφο του τελευταία στιγμή κ μάλιστα για κάποιον οποίος δε κινδυνεύει με αποχώρηση? Click για ανάπτυξη... Και εκτώς απο αυτό, που ξέρει άν είναι δολοφόνος απο την στιγμή που δεν μήλισε καθόλου αυτός που ψήφησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:18 Ο shaman έγραψε: #2.780 01-11-07 18:18 Η Διαβολίνα μίλησε. Παλιότερα όμως. Και κάτι άλλο: είμαι 90% σίγουρος ότι σε αυτόν το γύρο όλοι οι δολοφόνοι είναι γυναίκες. Ψοφήστε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Shaman ωραιο avatar. ( = δολοφονος δεν ηταν αυτος, στο εργο ; ) Click για ανάπτυξη... Ναι. Όχι. Δεν απαντώ. Καληνύχτα σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 16:46 Ο faithplus1: #2.763 01-11-07 16:46 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: από δω το φέρνεις βρε γιατρέ από εκεί το φέρνεις να δεις που πάλι εμένα θα κατηγορείς για δολοφόνο σε βλέπω!!! Και το αστείο είναι ότι με το μεγάλο σου ποστ συμφωνώ ...ταμάλα αλλά νομίζω ότι αυτή τη φορά είσαι μέσα στους δολοφόνους.... Click για ανάπτυξη... Όταν θα είμαι δολοφόνος θα το καταλάβεις γιατί θα είμαι the last one standing...8) Αλλά τώρα νομίζω ότι θα με φάνε αρκετά νωρίτερα... Μα δε νομίζω να μπορεί να διαφωνήσει κάποιος με το μεγάλο ποστ. Από σένα θα εξαρτηθεί αν θα σε κατηγορήσω. Α, ξέχασα να πω, ότι δεν είναι λογικό να βλέπουμε ποιοι ήταν δολοφόνοι στους προηγούμενους γύρους και να τους αποκλείουμε. Γιατί μετά από το "υπάρχουν δολοφόνοι no5", θα τους ξέρουμε από την αρχή τους δολοφόνους. Αν όντως έχει σκεφτεί έτσι η ΣΕ θα με απογοητεύσει πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 17:23 Ο shaman έγραψε: #2.764 01-11-07 17:23 Λόγια ενός μεγάλου δολοφόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 17:30 Η misslittledevil: #2.765 01-11-07 17:30 Γιωωωωωωωωωργο.. που εισαι παιδι μου, ΠΑΙΖΟΥΜΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 17:35 Ο Γιώργος έγραψε: #2.766 01-11-07 17:35 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Α, ξέχασα να πω, ότι δεν είναι λογικό να βλέπουμε ποιοι ήταν δολοφόνοι στους προηγούμενους γύρους και να τους αποκλείουμε. Γιατί μετά από το "υπάρχουν δολοφόνοι no5", θα τους ξέρουμε από την αρχή τους δολοφόνους. Αν όντως έχει σκεφτεί έτσι η ΣΕ θα με απογοητεύσει πολύ... Click για ανάπτυξη... Έχω αναφέρει πιο πάνω πως δεν είναι απαραίτητο να γίνουν όλοι δολοφόνοι για να ξανακάνουμε κάποιον δολοφόνο. Κι αυτό για να έχει σασπένς το παιχνίδι. Μπορεί να βάλουμε ίδιο δολοφόνο 2η φορά μετά από 3 γύρους.. μπορεί και στον επόμενο. Μπορεί οι 5 δολοφόνοι να είναι όλα νέα πρόσωπα, όλα παλιά ή mixed. Οι προηγούμενοι γύροι δεν έχουν απολύτως καμία σχέση. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Γιωωωωωωωωωργο.. που εισαι παιδι μου, ΠΑΙΖΟΥΜΕ! Click για ανάπτυξη... Θες κρουασανάκι; Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Lorien dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Molka Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: Lorien Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 5 Lorien: 5 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 1 Molka: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Ψηφίστεεεεεεεεεε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 17:43 Η mania έγραψε: #2.767 01-11-07 17:43 Να μαι πάλι, που είμαστε; πώς είναι η κατάσταση; απο ότι είδα εδώ κάτι δεν πάει καλά, η χρζ με το εβούλι σκοτώνοντε συνεχώς, τώρα ή η μία απο τις δύο είναι και κατηγορεί την άλλη, ή είναι και οι δύο και ρήχνουν σταχτη, ή είναι και οι δυο πολίτες και απλά φοβούντε Εψαξα και δεν το είδα τι ήταν τελικά η ντού; Ο Bill_Slayer φένεται για ρουφιάνος με το μέρος των πωλητών και επειδή μπορεί να ξέρει η Youki τον διώχνει..., ο faithplus1 απο την άλλη ψηφήστηκε και ο Βιλ είπε ότι πρέπει να κοιτάμε την διαίσθηση, πράγμα που σημαίνει ή ότι πράγματι είναι ρουφιάνος καλός ή είναι δολοφόνος και το παίζει ρουφιάνος και καλός Απο την άλλη ο Χ'άντερ προσπαθεί να ψηφήσει πρώτος τον lorien μαζί του η Μόλκα άρα ή ο χάντερ είναι δολοφόνος και μαζί με την μόλκα, ή η Μόλκα είναι δολοφόνος και ψηφήζει μετά απο πολίτη για να μην πέσουν πανω της οι υποψίες Η διαολίνα το παίζει δυπλό ταμπλό.... μου κάνει κάτι ανάμεσα σε ρουφιάνο στην μεριά των δολοφόνων ή Δολοφόνος Μπερδέυτηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:00 Ο Lorien έγραψε: #2.768 01-11-07 18:00 Πρεπει να φυγω σε λιγο και ειναι η τελευταια ευκαιρια μου να ψηφισω. Πιστευω οτι εχω πολλα ακομα να δωσω σε αυτη τη ζωή. Και ενα απο αυτα ειναι η ψηφος μου για εναν δολοφονου, να σωσουμε ζωες. Shaman, και το αβαταρ και τα ποστς, και ακομα και η υπογραφη σου, σε ενοχοποιουν. Ισως θελεις και συ να ησυχασεις απο αυτη τη ζωη και μας το λες πλαγιως. Παρε την ψηφο μου με στοργη. Tωρα η ζωη ενος μικρου παιδιου ειναι πρακτικα στα χερια 5 γυναικων. Να ελπιζω ; Mania πολυ μας μπερδευεις επισης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:02 Η mania έγραψε: #2.769 01-11-07 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Mania πολυ μας μπερδευεις επισης. Click για ανάπτυξη... Προσπαθώ καλέ, αν μπορείς να βοηθήσεις ευχαρίστως, σοβαρά τώρα, πρίν σε διώξουν ρηξε λίγο φώς το κεφάλι μου έχει γίνει καζάνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:02 Ο Γιώργος έγραψε: #2.770 01-11-07 18:02 Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Lorien dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Molka Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: shaman mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: Lorien Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 6 Lorien: 5 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 1 Molka: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:05 Η Angie_Ann: #2.771 01-11-07 18:05 shaman και από μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:06 Ο shaman έγραψε: #2.772 01-11-07 18:06 Πφφφφ. Οκ Λοριεν. Αφαιρώ την ψήφο μου από σένα και την βάζω στην Διαβολίνα, καθώς πιστεύω πως είναι δολοφόνα. Δείτε τα παλιότερα ποστ της και θα καταλάβετε. Ψοφήστε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:06 Ο Γιώργος έγραψε: #2.773 01-11-07 18:06 Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: shaman Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Lorien dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Molka Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: shaman mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: misslittledevil Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 7 Lorien: 4 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 2 Molka: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Εκεί που 'χαμε ντέρμπυ το πράγμα αρχίζει να αλλάζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:08 Ο Dark_kronos: #2.774 01-11-07 18:08 Αφου και ο shaman ο ιδιος τα παρατισε, εγω γυρναω στην παλια καλη τακτικη μου, sleepyhead τελικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:10 Ο Γιώργος έγραψε: #2.775 01-11-07 18:10 Κι εγώ ανανεώνω. Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: shaman Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Sleepyhead dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Molka Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: shaman mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: misslittledevil Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 7 Lorien: 3 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 2 Molka: 1 Sleepyhead: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:10 Η mania έγραψε: #2.776 01-11-07 18:10 ο shaman μήπως τελικά είναι απλός και όχι δολοφόνος και μας μπέρδεψαν οι δολοφόνοι; περίεργο, έχω γίνει μαλλιά κουβάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:13 Η Niyia έγραψε: #2.777 01-11-07 18:13 Ναι αλλά ποιο το νόημα να αλλάζει την ψήφο του τελευταία στιγμή κ μάλιστα για κάποιον ο οποίος δε κινδυνεύει με αποχώρηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:14 Η misslittledevil: #2.778 01-11-07 18:14 Γιατι ο shaman ξαφνικα αλλαξε ψηφο ΕΝΩ πηγαινε για ντερμπι και θα μπορουσε ετσι να σωθει? Μηπως ειναι ενας απο αυτους και ειναι σιγουρος οτι δεν θα τον αφησουν να πεθανει? Τωρα ειμαι ακομα πιο σιγουρη για την ενοχη του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:15 Η mania έγραψε: #2.779 01-11-07 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Ναι αλλά ποιο το νόημα να αλλάζει την ψήφο του τελευταία στιγμή κ μάλιστα για κάποιον οποίος δε κινδυνεύει με αποχώρηση? Click για ανάπτυξη... Και εκτώς απο αυτό, που ξέρει άν είναι δολοφόνος απο την στιγμή που δεν μήλισε καθόλου αυτός που ψήφησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:18 Ο shaman έγραψε: #2.780 01-11-07 18:18 Η Διαβολίνα μίλησε. Παλιότερα όμως. Και κάτι άλλο: είμαι 90% σίγουρος ότι σε αυτόν το γύρο όλοι οι δολοφόνοι είναι γυναίκες. Ψοφήστε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από XRZ: από δω το φέρνεις βρε γιατρέ από εκεί το φέρνεις να δεις που πάλι εμένα θα κατηγορείς για δολοφόνο σε βλέπω!!! Και το αστείο είναι ότι με το μεγάλο σου ποστ συμφωνώ ...ταμάλα αλλά νομίζω ότι αυτή τη φορά είσαι μέσα στους δολοφόνους.... Click για ανάπτυξη... Όταν θα είμαι δολοφόνος θα το καταλάβεις γιατί θα είμαι the last one standing...8) Αλλά τώρα νομίζω ότι θα με φάνε αρκετά νωρίτερα... Μα δε νομίζω να μπορεί να διαφωνήσει κάποιος με το μεγάλο ποστ. Από σένα θα εξαρτηθεί αν θα σε κατηγορήσω. Α, ξέχασα να πω, ότι δεν είναι λογικό να βλέπουμε ποιοι ήταν δολοφόνοι στους προηγούμενους γύρους και να τους αποκλείουμε. Γιατί μετά από το "υπάρχουν δολοφόνοι no5", θα τους ξέρουμε από την αρχή τους δολοφόνους. Αν όντως έχει σκεφτεί έτσι η ΣΕ θα με απογοητεύσει πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 17:23 Ο shaman έγραψε: #2.764 01-11-07 17:23 Λόγια ενός μεγάλου δολοφόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 17:30 Η misslittledevil: #2.765 01-11-07 17:30 Γιωωωωωωωωωργο.. που εισαι παιδι μου, ΠΑΙΖΟΥΜΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 17:35 Ο Γιώργος έγραψε: #2.766 01-11-07 17:35 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Α, ξέχασα να πω, ότι δεν είναι λογικό να βλέπουμε ποιοι ήταν δολοφόνοι στους προηγούμενους γύρους και να τους αποκλείουμε. Γιατί μετά από το "υπάρχουν δολοφόνοι no5", θα τους ξέρουμε από την αρχή τους δολοφόνους. Αν όντως έχει σκεφτεί έτσι η ΣΕ θα με απογοητεύσει πολύ... Click για ανάπτυξη... Έχω αναφέρει πιο πάνω πως δεν είναι απαραίτητο να γίνουν όλοι δολοφόνοι για να ξανακάνουμε κάποιον δολοφόνο. Κι αυτό για να έχει σασπένς το παιχνίδι. Μπορεί να βάλουμε ίδιο δολοφόνο 2η φορά μετά από 3 γύρους.. μπορεί και στον επόμενο. Μπορεί οι 5 δολοφόνοι να είναι όλα νέα πρόσωπα, όλα παλιά ή mixed. Οι προηγούμενοι γύροι δεν έχουν απολύτως καμία σχέση. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Γιωωωωωωωωωργο.. που εισαι παιδι μου, ΠΑΙΖΟΥΜΕ! Click για ανάπτυξη... Θες κρουασανάκι; Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Lorien dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Molka Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: Lorien Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 5 Lorien: 5 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 1 Molka: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Ψηφίστεεεεεεεεεε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 17:43 Η mania έγραψε: #2.767 01-11-07 17:43 Να μαι πάλι, που είμαστε; πώς είναι η κατάσταση; απο ότι είδα εδώ κάτι δεν πάει καλά, η χρζ με το εβούλι σκοτώνοντε συνεχώς, τώρα ή η μία απο τις δύο είναι και κατηγορεί την άλλη, ή είναι και οι δύο και ρήχνουν σταχτη, ή είναι και οι δυο πολίτες και απλά φοβούντε Εψαξα και δεν το είδα τι ήταν τελικά η ντού; Ο Bill_Slayer φένεται για ρουφιάνος με το μέρος των πωλητών και επειδή μπορεί να ξέρει η Youki τον διώχνει..., ο faithplus1 απο την άλλη ψηφήστηκε και ο Βιλ είπε ότι πρέπει να κοιτάμε την διαίσθηση, πράγμα που σημαίνει ή ότι πράγματι είναι ρουφιάνος καλός ή είναι δολοφόνος και το παίζει ρουφιάνος και καλός Απο την άλλη ο Χ'άντερ προσπαθεί να ψηφήσει πρώτος τον lorien μαζί του η Μόλκα άρα ή ο χάντερ είναι δολοφόνος και μαζί με την μόλκα, ή η Μόλκα είναι δολοφόνος και ψηφήζει μετά απο πολίτη για να μην πέσουν πανω της οι υποψίες Η διαολίνα το παίζει δυπλό ταμπλό.... μου κάνει κάτι ανάμεσα σε ρουφιάνο στην μεριά των δολοφόνων ή Δολοφόνος Μπερδέυτηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:00 Ο Lorien έγραψε: #2.768 01-11-07 18:00 Πρεπει να φυγω σε λιγο και ειναι η τελευταια ευκαιρια μου να ψηφισω. Πιστευω οτι εχω πολλα ακομα να δωσω σε αυτη τη ζωή. Και ενα απο αυτα ειναι η ψηφος μου για εναν δολοφονου, να σωσουμε ζωες. Shaman, και το αβαταρ και τα ποστς, και ακομα και η υπογραφη σου, σε ενοχοποιουν. Ισως θελεις και συ να ησυχασεις απο αυτη τη ζωη και μας το λες πλαγιως. Παρε την ψηφο μου με στοργη. Tωρα η ζωη ενος μικρου παιδιου ειναι πρακτικα στα χερια 5 γυναικων. Να ελπιζω ; Mania πολυ μας μπερδευεις επισης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:02 Η mania έγραψε: #2.769 01-11-07 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Mania πολυ μας μπερδευεις επισης. Click για ανάπτυξη... Προσπαθώ καλέ, αν μπορείς να βοηθήσεις ευχαρίστως, σοβαρά τώρα, πρίν σε διώξουν ρηξε λίγο φώς το κεφάλι μου έχει γίνει καζάνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:02 Ο Γιώργος έγραψε: #2.770 01-11-07 18:02 Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Lorien dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Molka Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: shaman mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: Lorien Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 6 Lorien: 5 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 1 Molka: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:05 Η Angie_Ann: #2.771 01-11-07 18:05 shaman και από μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:06 Ο shaman έγραψε: #2.772 01-11-07 18:06 Πφφφφ. Οκ Λοριεν. Αφαιρώ την ψήφο μου από σένα και την βάζω στην Διαβολίνα, καθώς πιστεύω πως είναι δολοφόνα. Δείτε τα παλιότερα ποστ της και θα καταλάβετε. Ψοφήστε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:06 Ο Γιώργος έγραψε: #2.773 01-11-07 18:06 Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: shaman Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Lorien dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Molka Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: shaman mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: misslittledevil Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 7 Lorien: 4 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 2 Molka: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Εκεί που 'χαμε ντέρμπυ το πράγμα αρχίζει να αλλάζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:08 Ο Dark_kronos: #2.774 01-11-07 18:08 Αφου και ο shaman ο ιδιος τα παρατισε, εγω γυρναω στην παλια καλη τακτικη μου, sleepyhead τελικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:10 Ο Γιώργος έγραψε: #2.775 01-11-07 18:10 Κι εγώ ανανεώνω. Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: shaman Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Sleepyhead dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Molka Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: shaman mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: misslittledevil Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 7 Lorien: 3 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 2 Molka: 1 Sleepyhead: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:10 Η mania έγραψε: #2.776 01-11-07 18:10 ο shaman μήπως τελικά είναι απλός και όχι δολοφόνος και μας μπέρδεψαν οι δολοφόνοι; περίεργο, έχω γίνει μαλλιά κουβάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:13 Η Niyia έγραψε: #2.777 01-11-07 18:13 Ναι αλλά ποιο το νόημα να αλλάζει την ψήφο του τελευταία στιγμή κ μάλιστα για κάποιον ο οποίος δε κινδυνεύει με αποχώρηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:14 Η misslittledevil: #2.778 01-11-07 18:14 Γιατι ο shaman ξαφνικα αλλαξε ψηφο ΕΝΩ πηγαινε για ντερμπι και θα μπορουσε ετσι να σωθει? Μηπως ειναι ενας απο αυτους και ειναι σιγουρος οτι δεν θα τον αφησουν να πεθανει? Τωρα ειμαι ακομα πιο σιγουρη για την ενοχη του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:15 Η mania έγραψε: #2.779 01-11-07 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Ναι αλλά ποιο το νόημα να αλλάζει την ψήφο του τελευταία στιγμή κ μάλιστα για κάποιον οποίος δε κινδυνεύει με αποχώρηση? Click για ανάπτυξη... Και εκτώς απο αυτό, που ξέρει άν είναι δολοφόνος απο την στιγμή που δεν μήλισε καθόλου αυτός που ψήφησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:18 Ο shaman έγραψε: #2.780 01-11-07 18:18 Η Διαβολίνα μίλησε. Παλιότερα όμως. Και κάτι άλλο: είμαι 90% σίγουρος ότι σε αυτόν το γύρο όλοι οι δολοφόνοι είναι γυναίκες. Ψοφήστε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λόγια ενός μεγάλου δολοφόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 17:30 Η misslittledevil: #2.765 01-11-07 17:30 Γιωωωωωωωωωργο.. που εισαι παιδι μου, ΠΑΙΖΟΥΜΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 17:35 Ο Γιώργος έγραψε: #2.766 01-11-07 17:35 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Α, ξέχασα να πω, ότι δεν είναι λογικό να βλέπουμε ποιοι ήταν δολοφόνοι στους προηγούμενους γύρους και να τους αποκλείουμε. Γιατί μετά από το "υπάρχουν δολοφόνοι no5", θα τους ξέρουμε από την αρχή τους δολοφόνους. Αν όντως έχει σκεφτεί έτσι η ΣΕ θα με απογοητεύσει πολύ... Click για ανάπτυξη... Έχω αναφέρει πιο πάνω πως δεν είναι απαραίτητο να γίνουν όλοι δολοφόνοι για να ξανακάνουμε κάποιον δολοφόνο. Κι αυτό για να έχει σασπένς το παιχνίδι. Μπορεί να βάλουμε ίδιο δολοφόνο 2η φορά μετά από 3 γύρους.. μπορεί και στον επόμενο. Μπορεί οι 5 δολοφόνοι να είναι όλα νέα πρόσωπα, όλα παλιά ή mixed. Οι προηγούμενοι γύροι δεν έχουν απολύτως καμία σχέση. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Γιωωωωωωωωωργο.. που εισαι παιδι μου, ΠΑΙΖΟΥΜΕ! Click για ανάπτυξη... Θες κρουασανάκι; Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Lorien dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Molka Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: Lorien Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 5 Lorien: 5 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 1 Molka: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Ψηφίστεεεεεεεεεε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 17:43 Η mania έγραψε: #2.767 01-11-07 17:43 Να μαι πάλι, που είμαστε; πώς είναι η κατάσταση; απο ότι είδα εδώ κάτι δεν πάει καλά, η χρζ με το εβούλι σκοτώνοντε συνεχώς, τώρα ή η μία απο τις δύο είναι και κατηγορεί την άλλη, ή είναι και οι δύο και ρήχνουν σταχτη, ή είναι και οι δυο πολίτες και απλά φοβούντε Εψαξα και δεν το είδα τι ήταν τελικά η ντού; Ο Bill_Slayer φένεται για ρουφιάνος με το μέρος των πωλητών και επειδή μπορεί να ξέρει η Youki τον διώχνει..., ο faithplus1 απο την άλλη ψηφήστηκε και ο Βιλ είπε ότι πρέπει να κοιτάμε την διαίσθηση, πράγμα που σημαίνει ή ότι πράγματι είναι ρουφιάνος καλός ή είναι δολοφόνος και το παίζει ρουφιάνος και καλός Απο την άλλη ο Χ'άντερ προσπαθεί να ψηφήσει πρώτος τον lorien μαζί του η Μόλκα άρα ή ο χάντερ είναι δολοφόνος και μαζί με την μόλκα, ή η Μόλκα είναι δολοφόνος και ψηφήζει μετά απο πολίτη για να μην πέσουν πανω της οι υποψίες Η διαολίνα το παίζει δυπλό ταμπλό.... μου κάνει κάτι ανάμεσα σε ρουφιάνο στην μεριά των δολοφόνων ή Δολοφόνος Μπερδέυτηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:00 Ο Lorien έγραψε: #2.768 01-11-07 18:00 Πρεπει να φυγω σε λιγο και ειναι η τελευταια ευκαιρια μου να ψηφισω. Πιστευω οτι εχω πολλα ακομα να δωσω σε αυτη τη ζωή. Και ενα απο αυτα ειναι η ψηφος μου για εναν δολοφονου, να σωσουμε ζωες. Shaman, και το αβαταρ και τα ποστς, και ακομα και η υπογραφη σου, σε ενοχοποιουν. Ισως θελεις και συ να ησυχασεις απο αυτη τη ζωη και μας το λες πλαγιως. Παρε την ψηφο μου με στοργη. Tωρα η ζωη ενος μικρου παιδιου ειναι πρακτικα στα χερια 5 γυναικων. Να ελπιζω ; Mania πολυ μας μπερδευεις επισης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:02 Η mania έγραψε: #2.769 01-11-07 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Mania πολυ μας μπερδευεις επισης. Click για ανάπτυξη... Προσπαθώ καλέ, αν μπορείς να βοηθήσεις ευχαρίστως, σοβαρά τώρα, πρίν σε διώξουν ρηξε λίγο φώς το κεφάλι μου έχει γίνει καζάνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:02 Ο Γιώργος έγραψε: #2.770 01-11-07 18:02 Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Lorien dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Molka Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: shaman mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: Lorien Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 6 Lorien: 5 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 1 Molka: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:05 Η Angie_Ann: #2.771 01-11-07 18:05 shaman και από μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:06 Ο shaman έγραψε: #2.772 01-11-07 18:06 Πφφφφ. Οκ Λοριεν. Αφαιρώ την ψήφο μου από σένα και την βάζω στην Διαβολίνα, καθώς πιστεύω πως είναι δολοφόνα. Δείτε τα παλιότερα ποστ της και θα καταλάβετε. Ψοφήστε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:06 Ο Γιώργος έγραψε: #2.773 01-11-07 18:06 Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: shaman Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Lorien dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Molka Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: shaman mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: misslittledevil Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 7 Lorien: 4 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 2 Molka: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Εκεί που 'χαμε ντέρμπυ το πράγμα αρχίζει να αλλάζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:08 Ο Dark_kronos: #2.774 01-11-07 18:08 Αφου και ο shaman ο ιδιος τα παρατισε, εγω γυρναω στην παλια καλη τακτικη μου, sleepyhead τελικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:10 Ο Γιώργος έγραψε: #2.775 01-11-07 18:10 Κι εγώ ανανεώνω. Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: shaman Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Sleepyhead dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Molka Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: shaman mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: misslittledevil Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 7 Lorien: 3 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 2 Molka: 1 Sleepyhead: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:10 Η mania έγραψε: #2.776 01-11-07 18:10 ο shaman μήπως τελικά είναι απλός και όχι δολοφόνος και μας μπέρδεψαν οι δολοφόνοι; περίεργο, έχω γίνει μαλλιά κουβάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:13 Η Niyia έγραψε: #2.777 01-11-07 18:13 Ναι αλλά ποιο το νόημα να αλλάζει την ψήφο του τελευταία στιγμή κ μάλιστα για κάποιον ο οποίος δε κινδυνεύει με αποχώρηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:14 Η misslittledevil: #2.778 01-11-07 18:14 Γιατι ο shaman ξαφνικα αλλαξε ψηφο ΕΝΩ πηγαινε για ντερμπι και θα μπορουσε ετσι να σωθει? Μηπως ειναι ενας απο αυτους και ειναι σιγουρος οτι δεν θα τον αφησουν να πεθανει? Τωρα ειμαι ακομα πιο σιγουρη για την ενοχη του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:15 Η mania έγραψε: #2.779 01-11-07 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Ναι αλλά ποιο το νόημα να αλλάζει την ψήφο του τελευταία στιγμή κ μάλιστα για κάποιον οποίος δε κινδυνεύει με αποχώρηση? Click για ανάπτυξη... Και εκτώς απο αυτό, που ξέρει άν είναι δολοφόνος απο την στιγμή που δεν μήλισε καθόλου αυτός που ψήφησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:18 Ο shaman έγραψε: #2.780 01-11-07 18:18 Η Διαβολίνα μίλησε. Παλιότερα όμως. Και κάτι άλλο: είμαι 90% σίγουρος ότι σε αυτόν το γύρο όλοι οι δολοφόνοι είναι γυναίκες. Ψοφήστε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιωωωωωωωωωργο.. που εισαι παιδι μου, ΠΑΙΖΟΥΜΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 17:35 Ο Γιώργος έγραψε: #2.766 01-11-07 17:35 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Α, ξέχασα να πω, ότι δεν είναι λογικό να βλέπουμε ποιοι ήταν δολοφόνοι στους προηγούμενους γύρους και να τους αποκλείουμε. Γιατί μετά από το "υπάρχουν δολοφόνοι no5", θα τους ξέρουμε από την αρχή τους δολοφόνους. Αν όντως έχει σκεφτεί έτσι η ΣΕ θα με απογοητεύσει πολύ... Click για ανάπτυξη... Έχω αναφέρει πιο πάνω πως δεν είναι απαραίτητο να γίνουν όλοι δολοφόνοι για να ξανακάνουμε κάποιον δολοφόνο. Κι αυτό για να έχει σασπένς το παιχνίδι. Μπορεί να βάλουμε ίδιο δολοφόνο 2η φορά μετά από 3 γύρους.. μπορεί και στον επόμενο. Μπορεί οι 5 δολοφόνοι να είναι όλα νέα πρόσωπα, όλα παλιά ή mixed. Οι προηγούμενοι γύροι δεν έχουν απολύτως καμία σχέση. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Γιωωωωωωωωωργο.. που εισαι παιδι μου, ΠΑΙΖΟΥΜΕ! Click για ανάπτυξη... Θες κρουασανάκι; Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Lorien dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Molka Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: Lorien Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 5 Lorien: 5 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 1 Molka: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Ψηφίστεεεεεεεεεε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 17:43 Η mania έγραψε: #2.767 01-11-07 17:43 Να μαι πάλι, που είμαστε; πώς είναι η κατάσταση; απο ότι είδα εδώ κάτι δεν πάει καλά, η χρζ με το εβούλι σκοτώνοντε συνεχώς, τώρα ή η μία απο τις δύο είναι και κατηγορεί την άλλη, ή είναι και οι δύο και ρήχνουν σταχτη, ή είναι και οι δυο πολίτες και απλά φοβούντε Εψαξα και δεν το είδα τι ήταν τελικά η ντού; Ο Bill_Slayer φένεται για ρουφιάνος με το μέρος των πωλητών και επειδή μπορεί να ξέρει η Youki τον διώχνει..., ο faithplus1 απο την άλλη ψηφήστηκε και ο Βιλ είπε ότι πρέπει να κοιτάμε την διαίσθηση, πράγμα που σημαίνει ή ότι πράγματι είναι ρουφιάνος καλός ή είναι δολοφόνος και το παίζει ρουφιάνος και καλός Απο την άλλη ο Χ'άντερ προσπαθεί να ψηφήσει πρώτος τον lorien μαζί του η Μόλκα άρα ή ο χάντερ είναι δολοφόνος και μαζί με την μόλκα, ή η Μόλκα είναι δολοφόνος και ψηφήζει μετά απο πολίτη για να μην πέσουν πανω της οι υποψίες Η διαολίνα το παίζει δυπλό ταμπλό.... μου κάνει κάτι ανάμεσα σε ρουφιάνο στην μεριά των δολοφόνων ή Δολοφόνος Μπερδέυτηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:00 Ο Lorien έγραψε: #2.768 01-11-07 18:00 Πρεπει να φυγω σε λιγο και ειναι η τελευταια ευκαιρια μου να ψηφισω. Πιστευω οτι εχω πολλα ακομα να δωσω σε αυτη τη ζωή. Και ενα απο αυτα ειναι η ψηφος μου για εναν δολοφονου, να σωσουμε ζωες. Shaman, και το αβαταρ και τα ποστς, και ακομα και η υπογραφη σου, σε ενοχοποιουν. Ισως θελεις και συ να ησυχασεις απο αυτη τη ζωη και μας το λες πλαγιως. Παρε την ψηφο μου με στοργη. Tωρα η ζωη ενος μικρου παιδιου ειναι πρακτικα στα χερια 5 γυναικων. Να ελπιζω ; Mania πολυ μας μπερδευεις επισης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:02 Η mania έγραψε: #2.769 01-11-07 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Mania πολυ μας μπερδευεις επισης. Click για ανάπτυξη... Προσπαθώ καλέ, αν μπορείς να βοηθήσεις ευχαρίστως, σοβαρά τώρα, πρίν σε διώξουν ρηξε λίγο φώς το κεφάλι μου έχει γίνει καζάνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:02 Ο Γιώργος έγραψε: #2.770 01-11-07 18:02 Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Lorien dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Molka Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: shaman mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: Lorien Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 6 Lorien: 5 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 1 Molka: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:05 Η Angie_Ann: #2.771 01-11-07 18:05 shaman και από μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:06 Ο shaman έγραψε: #2.772 01-11-07 18:06 Πφφφφ. Οκ Λοριεν. Αφαιρώ την ψήφο μου από σένα και την βάζω στην Διαβολίνα, καθώς πιστεύω πως είναι δολοφόνα. Δείτε τα παλιότερα ποστ της και θα καταλάβετε. Ψοφήστε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:06 Ο Γιώργος έγραψε: #2.773 01-11-07 18:06 Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: shaman Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Lorien dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Molka Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: shaman mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: misslittledevil Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 7 Lorien: 4 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 2 Molka: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Εκεί που 'χαμε ντέρμπυ το πράγμα αρχίζει να αλλάζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:08 Ο Dark_kronos: #2.774 01-11-07 18:08 Αφου και ο shaman ο ιδιος τα παρατισε, εγω γυρναω στην παλια καλη τακτικη μου, sleepyhead τελικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:10 Ο Γιώργος έγραψε: #2.775 01-11-07 18:10 Κι εγώ ανανεώνω. Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: shaman Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Sleepyhead dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Molka Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: shaman mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: misslittledevil Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 7 Lorien: 3 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 2 Molka: 1 Sleepyhead: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:10 Η mania έγραψε: #2.776 01-11-07 18:10 ο shaman μήπως τελικά είναι απλός και όχι δολοφόνος και μας μπέρδεψαν οι δολοφόνοι; περίεργο, έχω γίνει μαλλιά κουβάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:13 Η Niyia έγραψε: #2.777 01-11-07 18:13 Ναι αλλά ποιο το νόημα να αλλάζει την ψήφο του τελευταία στιγμή κ μάλιστα για κάποιον ο οποίος δε κινδυνεύει με αποχώρηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:14 Η misslittledevil: #2.778 01-11-07 18:14 Γιατι ο shaman ξαφνικα αλλαξε ψηφο ΕΝΩ πηγαινε για ντερμπι και θα μπορουσε ετσι να σωθει? Μηπως ειναι ενας απο αυτους και ειναι σιγουρος οτι δεν θα τον αφησουν να πεθανει? Τωρα ειμαι ακομα πιο σιγουρη για την ενοχη του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:15 Η mania έγραψε: #2.779 01-11-07 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Ναι αλλά ποιο το νόημα να αλλάζει την ψήφο του τελευταία στιγμή κ μάλιστα για κάποιον οποίος δε κινδυνεύει με αποχώρηση? Click για ανάπτυξη... Και εκτώς απο αυτό, που ξέρει άν είναι δολοφόνος απο την στιγμή που δεν μήλισε καθόλου αυτός που ψήφησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:18 Ο shaman έγραψε: #2.780 01-11-07 18:18 Η Διαβολίνα μίλησε. Παλιότερα όμως. Και κάτι άλλο: είμαι 90% σίγουρος ότι σε αυτόν το γύρο όλοι οι δολοφόνοι είναι γυναίκες. Ψοφήστε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Α, ξέχασα να πω, ότι δεν είναι λογικό να βλέπουμε ποιοι ήταν δολοφόνοι στους προηγούμενους γύρους και να τους αποκλείουμε. Γιατί μετά από το "υπάρχουν δολοφόνοι no5", θα τους ξέρουμε από την αρχή τους δολοφόνους. Αν όντως έχει σκεφτεί έτσι η ΣΕ θα με απογοητεύσει πολύ... Click για ανάπτυξη... Έχω αναφέρει πιο πάνω πως δεν είναι απαραίτητο να γίνουν όλοι δολοφόνοι για να ξανακάνουμε κάποιον δολοφόνο. Κι αυτό για να έχει σασπένς το παιχνίδι. Μπορεί να βάλουμε ίδιο δολοφόνο 2η φορά μετά από 3 γύρους.. μπορεί και στον επόμενο. Μπορεί οι 5 δολοφόνοι να είναι όλα νέα πρόσωπα, όλα παλιά ή mixed. Οι προηγούμενοι γύροι δεν έχουν απολύτως καμία σχέση. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Γιωωωωωωωωωργο.. που εισαι παιδι μου, ΠΑΙΖΟΥΜΕ! Click για ανάπτυξη... Θες κρουασανάκι; Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Lorien dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Molka Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: Lorien Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 5 Lorien: 5 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 1 Molka: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Ψηφίστεεεεεεεεεε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 17:43 Η mania έγραψε: #2.767 01-11-07 17:43 Να μαι πάλι, που είμαστε; πώς είναι η κατάσταση; απο ότι είδα εδώ κάτι δεν πάει καλά, η χρζ με το εβούλι σκοτώνοντε συνεχώς, τώρα ή η μία απο τις δύο είναι και κατηγορεί την άλλη, ή είναι και οι δύο και ρήχνουν σταχτη, ή είναι και οι δυο πολίτες και απλά φοβούντε Εψαξα και δεν το είδα τι ήταν τελικά η ντού; Ο Bill_Slayer φένεται για ρουφιάνος με το μέρος των πωλητών και επειδή μπορεί να ξέρει η Youki τον διώχνει..., ο faithplus1 απο την άλλη ψηφήστηκε και ο Βιλ είπε ότι πρέπει να κοιτάμε την διαίσθηση, πράγμα που σημαίνει ή ότι πράγματι είναι ρουφιάνος καλός ή είναι δολοφόνος και το παίζει ρουφιάνος και καλός Απο την άλλη ο Χ'άντερ προσπαθεί να ψηφήσει πρώτος τον lorien μαζί του η Μόλκα άρα ή ο χάντερ είναι δολοφόνος και μαζί με την μόλκα, ή η Μόλκα είναι δολοφόνος και ψηφήζει μετά απο πολίτη για να μην πέσουν πανω της οι υποψίες Η διαολίνα το παίζει δυπλό ταμπλό.... μου κάνει κάτι ανάμεσα σε ρουφιάνο στην μεριά των δολοφόνων ή Δολοφόνος Μπερδέυτηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:00 Ο Lorien έγραψε: #2.768 01-11-07 18:00 Πρεπει να φυγω σε λιγο και ειναι η τελευταια ευκαιρια μου να ψηφισω. Πιστευω οτι εχω πολλα ακομα να δωσω σε αυτη τη ζωή. Και ενα απο αυτα ειναι η ψηφος μου για εναν δολοφονου, να σωσουμε ζωες. Shaman, και το αβαταρ και τα ποστς, και ακομα και η υπογραφη σου, σε ενοχοποιουν. Ισως θελεις και συ να ησυχασεις απο αυτη τη ζωη και μας το λες πλαγιως. Παρε την ψηφο μου με στοργη. Tωρα η ζωη ενος μικρου παιδιου ειναι πρακτικα στα χερια 5 γυναικων. Να ελπιζω ; Mania πολυ μας μπερδευεις επισης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:02 Η mania έγραψε: #2.769 01-11-07 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Mania πολυ μας μπερδευεις επισης. Click για ανάπτυξη... Προσπαθώ καλέ, αν μπορείς να βοηθήσεις ευχαρίστως, σοβαρά τώρα, πρίν σε διώξουν ρηξε λίγο φώς το κεφάλι μου έχει γίνει καζάνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:02 Ο Γιώργος έγραψε: #2.770 01-11-07 18:02 Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Lorien dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Molka Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: shaman mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: Lorien Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 6 Lorien: 5 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 1 Molka: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:05 Η Angie_Ann: #2.771 01-11-07 18:05 shaman και από μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:06 Ο shaman έγραψε: #2.772 01-11-07 18:06 Πφφφφ. Οκ Λοριεν. Αφαιρώ την ψήφο μου από σένα και την βάζω στην Διαβολίνα, καθώς πιστεύω πως είναι δολοφόνα. Δείτε τα παλιότερα ποστ της και θα καταλάβετε. Ψοφήστε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:06 Ο Γιώργος έγραψε: #2.773 01-11-07 18:06 Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: shaman Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Lorien dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Molka Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: shaman mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: misslittledevil Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 7 Lorien: 4 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 2 Molka: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Εκεί που 'χαμε ντέρμπυ το πράγμα αρχίζει να αλλάζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:08 Ο Dark_kronos: #2.774 01-11-07 18:08 Αφου και ο shaman ο ιδιος τα παρατισε, εγω γυρναω στην παλια καλη τακτικη μου, sleepyhead τελικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:10 Ο Γιώργος έγραψε: #2.775 01-11-07 18:10 Κι εγώ ανανεώνω. Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: shaman Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Sleepyhead dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Molka Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: shaman mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: misslittledevil Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 7 Lorien: 3 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 2 Molka: 1 Sleepyhead: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:10 Η mania έγραψε: #2.776 01-11-07 18:10 ο shaman μήπως τελικά είναι απλός και όχι δολοφόνος και μας μπέρδεψαν οι δολοφόνοι; περίεργο, έχω γίνει μαλλιά κουβάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:13 Η Niyia έγραψε: #2.777 01-11-07 18:13 Ναι αλλά ποιο το νόημα να αλλάζει την ψήφο του τελευταία στιγμή κ μάλιστα για κάποιον ο οποίος δε κινδυνεύει με αποχώρηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:14 Η misslittledevil: #2.778 01-11-07 18:14 Γιατι ο shaman ξαφνικα αλλαξε ψηφο ΕΝΩ πηγαινε για ντερμπι και θα μπορουσε ετσι να σωθει? Μηπως ειναι ενας απο αυτους και ειναι σιγουρος οτι δεν θα τον αφησουν να πεθανει? Τωρα ειμαι ακομα πιο σιγουρη για την ενοχη του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:15 Η mania έγραψε: #2.779 01-11-07 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Ναι αλλά ποιο το νόημα να αλλάζει την ψήφο του τελευταία στιγμή κ μάλιστα για κάποιον οποίος δε κινδυνεύει με αποχώρηση? Click για ανάπτυξη... Και εκτώς απο αυτό, που ξέρει άν είναι δολοφόνος απο την στιγμή που δεν μήλισε καθόλου αυτός που ψήφησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:18 Ο shaman έγραψε: #2.780 01-11-07 18:18 Η Διαβολίνα μίλησε. Παλιότερα όμως. Και κάτι άλλο: είμαι 90% σίγουρος ότι σε αυτόν το γύρο όλοι οι δολοφόνοι είναι γυναίκες. Ψοφήστε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να μαι πάλι, που είμαστε; πώς είναι η κατάσταση; απο ότι είδα εδώ κάτι δεν πάει καλά, η χρζ με το εβούλι σκοτώνοντε συνεχώς, τώρα ή η μία απο τις δύο είναι και κατηγορεί την άλλη, ή είναι και οι δύο και ρήχνουν σταχτη, ή είναι και οι δυο πολίτες και απλά φοβούντε Εψαξα και δεν το είδα τι ήταν τελικά η ντού; Ο Bill_Slayer φένεται για ρουφιάνος με το μέρος των πωλητών και επειδή μπορεί να ξέρει η Youki τον διώχνει..., ο faithplus1 απο την άλλη ψηφήστηκε και ο Βιλ είπε ότι πρέπει να κοιτάμε την διαίσθηση, πράγμα που σημαίνει ή ότι πράγματι είναι ρουφιάνος καλός ή είναι δολοφόνος και το παίζει ρουφιάνος και καλός Απο την άλλη ο Χ'άντερ προσπαθεί να ψηφήσει πρώτος τον lorien μαζί του η Μόλκα άρα ή ο χάντερ είναι δολοφόνος και μαζί με την μόλκα, ή η Μόλκα είναι δολοφόνος και ψηφήζει μετά απο πολίτη για να μην πέσουν πανω της οι υποψίες Η διαολίνα το παίζει δυπλό ταμπλό.... μου κάνει κάτι ανάμεσα σε ρουφιάνο στην μεριά των δολοφόνων ή Δολοφόνος Μπερδέυτηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:00 Ο Lorien έγραψε: #2.768 01-11-07 18:00 Πρεπει να φυγω σε λιγο και ειναι η τελευταια ευκαιρια μου να ψηφισω. Πιστευω οτι εχω πολλα ακομα να δωσω σε αυτη τη ζωή. Και ενα απο αυτα ειναι η ψηφος μου για εναν δολοφονου, να σωσουμε ζωες. Shaman, και το αβαταρ και τα ποστς, και ακομα και η υπογραφη σου, σε ενοχοποιουν. Ισως θελεις και συ να ησυχασεις απο αυτη τη ζωη και μας το λες πλαγιως. Παρε την ψηφο μου με στοργη. Tωρα η ζωη ενος μικρου παιδιου ειναι πρακτικα στα χερια 5 γυναικων. Να ελπιζω ; Mania πολυ μας μπερδευεις επισης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:02 Η mania έγραψε: #2.769 01-11-07 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Mania πολυ μας μπερδευεις επισης. Click για ανάπτυξη... Προσπαθώ καλέ, αν μπορείς να βοηθήσεις ευχαρίστως, σοβαρά τώρα, πρίν σε διώξουν ρηξε λίγο φώς το κεφάλι μου έχει γίνει καζάνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:02 Ο Γιώργος έγραψε: #2.770 01-11-07 18:02 Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Lorien dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Molka Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: shaman mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: Lorien Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 6 Lorien: 5 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 1 Molka: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:05 Η Angie_Ann: #2.771 01-11-07 18:05 shaman και από μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:06 Ο shaman έγραψε: #2.772 01-11-07 18:06 Πφφφφ. Οκ Λοριεν. Αφαιρώ την ψήφο μου από σένα και την βάζω στην Διαβολίνα, καθώς πιστεύω πως είναι δολοφόνα. Δείτε τα παλιότερα ποστ της και θα καταλάβετε. Ψοφήστε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:06 Ο Γιώργος έγραψε: #2.773 01-11-07 18:06 Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: shaman Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Lorien dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Molka Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: shaman mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: misslittledevil Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 7 Lorien: 4 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 2 Molka: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Εκεί που 'χαμε ντέρμπυ το πράγμα αρχίζει να αλλάζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:08 Ο Dark_kronos: #2.774 01-11-07 18:08 Αφου και ο shaman ο ιδιος τα παρατισε, εγω γυρναω στην παλια καλη τακτικη μου, sleepyhead τελικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:10 Ο Γιώργος έγραψε: #2.775 01-11-07 18:10 Κι εγώ ανανεώνω. Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: shaman Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Sleepyhead dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Molka Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: shaman mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: misslittledevil Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 7 Lorien: 3 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 2 Molka: 1 Sleepyhead: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:10 Η mania έγραψε: #2.776 01-11-07 18:10 ο shaman μήπως τελικά είναι απλός και όχι δολοφόνος και μας μπέρδεψαν οι δολοφόνοι; περίεργο, έχω γίνει μαλλιά κουβάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:13 Η Niyia έγραψε: #2.777 01-11-07 18:13 Ναι αλλά ποιο το νόημα να αλλάζει την ψήφο του τελευταία στιγμή κ μάλιστα για κάποιον ο οποίος δε κινδυνεύει με αποχώρηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:14 Η misslittledevil: #2.778 01-11-07 18:14 Γιατι ο shaman ξαφνικα αλλαξε ψηφο ΕΝΩ πηγαινε για ντερμπι και θα μπορουσε ετσι να σωθει? Μηπως ειναι ενας απο αυτους και ειναι σιγουρος οτι δεν θα τον αφησουν να πεθανει? Τωρα ειμαι ακομα πιο σιγουρη για την ενοχη του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:15 Η mania έγραψε: #2.779 01-11-07 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Ναι αλλά ποιο το νόημα να αλλάζει την ψήφο του τελευταία στιγμή κ μάλιστα για κάποιον οποίος δε κινδυνεύει με αποχώρηση? Click για ανάπτυξη... Και εκτώς απο αυτό, που ξέρει άν είναι δολοφόνος απο την στιγμή που δεν μήλισε καθόλου αυτός που ψήφησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:18 Ο shaman έγραψε: #2.780 01-11-07 18:18 Η Διαβολίνα μίλησε. Παλιότερα όμως. Και κάτι άλλο: είμαι 90% σίγουρος ότι σε αυτόν το γύρο όλοι οι δολοφόνοι είναι γυναίκες. Ψοφήστε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πρεπει να φυγω σε λιγο και ειναι η τελευταια ευκαιρια μου να ψηφισω. Πιστευω οτι εχω πολλα ακομα να δωσω σε αυτη τη ζωή. Και ενα απο αυτα ειναι η ψηφος μου για εναν δολοφονου, να σωσουμε ζωες. Shaman, και το αβαταρ και τα ποστς, και ακομα και η υπογραφη σου, σε ενοχοποιουν. Ισως θελεις και συ να ησυχασεις απο αυτη τη ζωη και μας το λες πλαγιως. Παρε την ψηφο μου με στοργη. Tωρα η ζωη ενος μικρου παιδιου ειναι πρακτικα στα χερια 5 γυναικων. Να ελπιζω ; Mania πολυ μας μπερδευεις επισης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:02 Η mania έγραψε: #2.769 01-11-07 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Mania πολυ μας μπερδευεις επισης. Click για ανάπτυξη... Προσπαθώ καλέ, αν μπορείς να βοηθήσεις ευχαρίστως, σοβαρά τώρα, πρίν σε διώξουν ρηξε λίγο φώς το κεφάλι μου έχει γίνει καζάνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:02 Ο Γιώργος έγραψε: #2.770 01-11-07 18:02 Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Lorien dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Molka Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: shaman mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: Lorien Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 6 Lorien: 5 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 1 Molka: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:05 Η Angie_Ann: #2.771 01-11-07 18:05 shaman και από μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:06 Ο shaman έγραψε: #2.772 01-11-07 18:06 Πφφφφ. Οκ Λοριεν. Αφαιρώ την ψήφο μου από σένα και την βάζω στην Διαβολίνα, καθώς πιστεύω πως είναι δολοφόνα. Δείτε τα παλιότερα ποστ της και θα καταλάβετε. Ψοφήστε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:06 Ο Γιώργος έγραψε: #2.773 01-11-07 18:06 Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: shaman Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Lorien dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Molka Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: shaman mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: misslittledevil Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 7 Lorien: 4 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 2 Molka: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Εκεί που 'χαμε ντέρμπυ το πράγμα αρχίζει να αλλάζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:08 Ο Dark_kronos: #2.774 01-11-07 18:08 Αφου και ο shaman ο ιδιος τα παρατισε, εγω γυρναω στην παλια καλη τακτικη μου, sleepyhead τελικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:10 Ο Γιώργος έγραψε: #2.775 01-11-07 18:10 Κι εγώ ανανεώνω. Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: shaman Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Sleepyhead dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Molka Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: shaman mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: misslittledevil Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 7 Lorien: 3 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 2 Molka: 1 Sleepyhead: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:10 Η mania έγραψε: #2.776 01-11-07 18:10 ο shaman μήπως τελικά είναι απλός και όχι δολοφόνος και μας μπέρδεψαν οι δολοφόνοι; περίεργο, έχω γίνει μαλλιά κουβάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:13 Η Niyia έγραψε: #2.777 01-11-07 18:13 Ναι αλλά ποιο το νόημα να αλλάζει την ψήφο του τελευταία στιγμή κ μάλιστα για κάποιον ο οποίος δε κινδυνεύει με αποχώρηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:14 Η misslittledevil: #2.778 01-11-07 18:14 Γιατι ο shaman ξαφνικα αλλαξε ψηφο ΕΝΩ πηγαινε για ντερμπι και θα μπορουσε ετσι να σωθει? Μηπως ειναι ενας απο αυτους και ειναι σιγουρος οτι δεν θα τον αφησουν να πεθανει? Τωρα ειμαι ακομα πιο σιγουρη για την ενοχη του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:15 Η mania έγραψε: #2.779 01-11-07 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Ναι αλλά ποιο το νόημα να αλλάζει την ψήφο του τελευταία στιγμή κ μάλιστα για κάποιον οποίος δε κινδυνεύει με αποχώρηση? Click για ανάπτυξη... Και εκτώς απο αυτό, που ξέρει άν είναι δολοφόνος απο την στιγμή που δεν μήλισε καθόλου αυτός που ψήφησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:18 Ο shaman έγραψε: #2.780 01-11-07 18:18 Η Διαβολίνα μίλησε. Παλιότερα όμως. Και κάτι άλλο: είμαι 90% σίγουρος ότι σε αυτόν το γύρο όλοι οι δολοφόνοι είναι γυναίκες. Ψοφήστε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Mania πολυ μας μπερδευεις επισης. Click για ανάπτυξη... Προσπαθώ καλέ, αν μπορείς να βοηθήσεις ευχαρίστως, σοβαρά τώρα, πρίν σε διώξουν ρηξε λίγο φώς το κεφάλι μου έχει γίνει καζάνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:02 Ο Γιώργος έγραψε: #2.770 01-11-07 18:02 Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Lorien dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Molka Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: shaman mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: Lorien Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 6 Lorien: 5 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 1 Molka: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:05 Η Angie_Ann: #2.771 01-11-07 18:05 shaman και από μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:06 Ο shaman έγραψε: #2.772 01-11-07 18:06 Πφφφφ. Οκ Λοριεν. Αφαιρώ την ψήφο μου από σένα και την βάζω στην Διαβολίνα, καθώς πιστεύω πως είναι δολοφόνα. Δείτε τα παλιότερα ποστ της και θα καταλάβετε. Ψοφήστε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:06 Ο Γιώργος έγραψε: #2.773 01-11-07 18:06 Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: shaman Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Lorien dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Molka Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: shaman mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: misslittledevil Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 7 Lorien: 4 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 2 Molka: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Εκεί που 'χαμε ντέρμπυ το πράγμα αρχίζει να αλλάζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:08 Ο Dark_kronos: #2.774 01-11-07 18:08 Αφου και ο shaman ο ιδιος τα παρατισε, εγω γυρναω στην παλια καλη τακτικη μου, sleepyhead τελικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:10 Ο Γιώργος έγραψε: #2.775 01-11-07 18:10 Κι εγώ ανανεώνω. Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: shaman Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Sleepyhead dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Molka Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: shaman mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: misslittledevil Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 7 Lorien: 3 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 2 Molka: 1 Sleepyhead: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:10 Η mania έγραψε: #2.776 01-11-07 18:10 ο shaman μήπως τελικά είναι απλός και όχι δολοφόνος και μας μπέρδεψαν οι δολοφόνοι; περίεργο, έχω γίνει μαλλιά κουβάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:13 Η Niyia έγραψε: #2.777 01-11-07 18:13 Ναι αλλά ποιο το νόημα να αλλάζει την ψήφο του τελευταία στιγμή κ μάλιστα για κάποιον ο οποίος δε κινδυνεύει με αποχώρηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:14 Η misslittledevil: #2.778 01-11-07 18:14 Γιατι ο shaman ξαφνικα αλλαξε ψηφο ΕΝΩ πηγαινε για ντερμπι και θα μπορουσε ετσι να σωθει? Μηπως ειναι ενας απο αυτους και ειναι σιγουρος οτι δεν θα τον αφησουν να πεθανει? Τωρα ειμαι ακομα πιο σιγουρη για την ενοχη του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:15 Η mania έγραψε: #2.779 01-11-07 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Ναι αλλά ποιο το νόημα να αλλάζει την ψήφο του τελευταία στιγμή κ μάλιστα για κάποιον οποίος δε κινδυνεύει με αποχώρηση? Click για ανάπτυξη... Και εκτώς απο αυτό, που ξέρει άν είναι δολοφόνος απο την στιγμή που δεν μήλισε καθόλου αυτός που ψήφησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:18 Ο shaman έγραψε: #2.780 01-11-07 18:18 Η Διαβολίνα μίλησε. Παλιότερα όμως. Και κάτι άλλο: είμαι 90% σίγουρος ότι σε αυτόν το γύρο όλοι οι δολοφόνοι είναι γυναίκες. Ψοφήστε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Lorien dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Molka Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: shaman mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: Lorien Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 6 Lorien: 5 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 1 Molka: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:05 Η Angie_Ann: #2.771 01-11-07 18:05 shaman και από μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:06 Ο shaman έγραψε: #2.772 01-11-07 18:06 Πφφφφ. Οκ Λοριεν. Αφαιρώ την ψήφο μου από σένα και την βάζω στην Διαβολίνα, καθώς πιστεύω πως είναι δολοφόνα. Δείτε τα παλιότερα ποστ της και θα καταλάβετε. Ψοφήστε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:06 Ο Γιώργος έγραψε: #2.773 01-11-07 18:06 Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: shaman Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Lorien dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Molka Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: shaman mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: misslittledevil Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 7 Lorien: 4 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 2 Molka: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Εκεί που 'χαμε ντέρμπυ το πράγμα αρχίζει να αλλάζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:08 Ο Dark_kronos: #2.774 01-11-07 18:08 Αφου και ο shaman ο ιδιος τα παρατισε, εγω γυρναω στην παλια καλη τακτικη μου, sleepyhead τελικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:10 Ο Γιώργος έγραψε: #2.775 01-11-07 18:10 Κι εγώ ανανεώνω. Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: shaman Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Sleepyhead dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Molka Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: shaman mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: misslittledevil Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 7 Lorien: 3 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 2 Molka: 1 Sleepyhead: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:10 Η mania έγραψε: #2.776 01-11-07 18:10 ο shaman μήπως τελικά είναι απλός και όχι δολοφόνος και μας μπέρδεψαν οι δολοφόνοι; περίεργο, έχω γίνει μαλλιά κουβάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:13 Η Niyia έγραψε: #2.777 01-11-07 18:13 Ναι αλλά ποιο το νόημα να αλλάζει την ψήφο του τελευταία στιγμή κ μάλιστα για κάποιον ο οποίος δε κινδυνεύει με αποχώρηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:14 Η misslittledevil: #2.778 01-11-07 18:14 Γιατι ο shaman ξαφνικα αλλαξε ψηφο ΕΝΩ πηγαινε για ντερμπι και θα μπορουσε ετσι να σωθει? Μηπως ειναι ενας απο αυτους και ειναι σιγουρος οτι δεν θα τον αφησουν να πεθανει? Τωρα ειμαι ακομα πιο σιγουρη για την ενοχη του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:15 Η mania έγραψε: #2.779 01-11-07 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Ναι αλλά ποιο το νόημα να αλλάζει την ψήφο του τελευταία στιγμή κ μάλιστα για κάποιον οποίος δε κινδυνεύει με αποχώρηση? Click για ανάπτυξη... Και εκτώς απο αυτό, που ξέρει άν είναι δολοφόνος απο την στιγμή που δεν μήλισε καθόλου αυτός που ψήφησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:18 Ο shaman έγραψε: #2.780 01-11-07 18:18 Η Διαβολίνα μίλησε. Παλιότερα όμως. Και κάτι άλλο: είμαι 90% σίγουρος ότι σε αυτόν το γύρο όλοι οι δολοφόνοι είναι γυναίκες. Ψοφήστε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
shaman και από μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:06 Ο shaman έγραψε: #2.772 01-11-07 18:06 Πφφφφ. Οκ Λοριεν. Αφαιρώ την ψήφο μου από σένα και την βάζω στην Διαβολίνα, καθώς πιστεύω πως είναι δολοφόνα. Δείτε τα παλιότερα ποστ της και θα καταλάβετε. Ψοφήστε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:06 Ο Γιώργος έγραψε: #2.773 01-11-07 18:06 Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: shaman Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Lorien dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Molka Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: shaman mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: misslittledevil Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 7 Lorien: 4 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 2 Molka: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Εκεί που 'χαμε ντέρμπυ το πράγμα αρχίζει να αλλάζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:08 Ο Dark_kronos: #2.774 01-11-07 18:08 Αφου και ο shaman ο ιδιος τα παρατισε, εγω γυρναω στην παλια καλη τακτικη μου, sleepyhead τελικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:10 Ο Γιώργος έγραψε: #2.775 01-11-07 18:10 Κι εγώ ανανεώνω. Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: shaman Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Sleepyhead dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Molka Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: shaman mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: misslittledevil Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 7 Lorien: 3 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 2 Molka: 1 Sleepyhead: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:10 Η mania έγραψε: #2.776 01-11-07 18:10 ο shaman μήπως τελικά είναι απλός και όχι δολοφόνος και μας μπέρδεψαν οι δολοφόνοι; περίεργο, έχω γίνει μαλλιά κουβάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:13 Η Niyia έγραψε: #2.777 01-11-07 18:13 Ναι αλλά ποιο το νόημα να αλλάζει την ψήφο του τελευταία στιγμή κ μάλιστα για κάποιον ο οποίος δε κινδυνεύει με αποχώρηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:14 Η misslittledevil: #2.778 01-11-07 18:14 Γιατι ο shaman ξαφνικα αλλαξε ψηφο ΕΝΩ πηγαινε για ντερμπι και θα μπορουσε ετσι να σωθει? Μηπως ειναι ενας απο αυτους και ειναι σιγουρος οτι δεν θα τον αφησουν να πεθανει? Τωρα ειμαι ακομα πιο σιγουρη για την ενοχη του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:15 Η mania έγραψε: #2.779 01-11-07 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Ναι αλλά ποιο το νόημα να αλλάζει την ψήφο του τελευταία στιγμή κ μάλιστα για κάποιον οποίος δε κινδυνεύει με αποχώρηση? Click για ανάπτυξη... Και εκτώς απο αυτό, που ξέρει άν είναι δολοφόνος απο την στιγμή που δεν μήλισε καθόλου αυτός που ψήφησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:18 Ο shaman έγραψε: #2.780 01-11-07 18:18 Η Διαβολίνα μίλησε. Παλιότερα όμως. Και κάτι άλλο: είμαι 90% σίγουρος ότι σε αυτόν το γύρο όλοι οι δολοφόνοι είναι γυναίκες. Ψοφήστε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πφφφφ. Οκ Λοριεν. Αφαιρώ την ψήφο μου από σένα και την βάζω στην Διαβολίνα, καθώς πιστεύω πως είναι δολοφόνα. Δείτε τα παλιότερα ποστ της και θα καταλάβετε. Ψοφήστε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:06 Ο Γιώργος έγραψε: #2.773 01-11-07 18:06 Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: shaman Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Lorien dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Molka Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: shaman mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: misslittledevil Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 7 Lorien: 4 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 2 Molka: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Εκεί που 'χαμε ντέρμπυ το πράγμα αρχίζει να αλλάζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:08 Ο Dark_kronos: #2.774 01-11-07 18:08 Αφου και ο shaman ο ιδιος τα παρατισε, εγω γυρναω στην παλια καλη τακτικη μου, sleepyhead τελικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:10 Ο Γιώργος έγραψε: #2.775 01-11-07 18:10 Κι εγώ ανανεώνω. Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: shaman Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Sleepyhead dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Molka Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: shaman mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: misslittledevil Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 7 Lorien: 3 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 2 Molka: 1 Sleepyhead: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:10 Η mania έγραψε: #2.776 01-11-07 18:10 ο shaman μήπως τελικά είναι απλός και όχι δολοφόνος και μας μπέρδεψαν οι δολοφόνοι; περίεργο, έχω γίνει μαλλιά κουβάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:13 Η Niyia έγραψε: #2.777 01-11-07 18:13 Ναι αλλά ποιο το νόημα να αλλάζει την ψήφο του τελευταία στιγμή κ μάλιστα για κάποιον ο οποίος δε κινδυνεύει με αποχώρηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:14 Η misslittledevil: #2.778 01-11-07 18:14 Γιατι ο shaman ξαφνικα αλλαξε ψηφο ΕΝΩ πηγαινε για ντερμπι και θα μπορουσε ετσι να σωθει? Μηπως ειναι ενας απο αυτους και ειναι σιγουρος οτι δεν θα τον αφησουν να πεθανει? Τωρα ειμαι ακομα πιο σιγουρη για την ενοχη του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:15 Η mania έγραψε: #2.779 01-11-07 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Ναι αλλά ποιο το νόημα να αλλάζει την ψήφο του τελευταία στιγμή κ μάλιστα για κάποιον οποίος δε κινδυνεύει με αποχώρηση? Click για ανάπτυξη... Και εκτώς απο αυτό, που ξέρει άν είναι δολοφόνος απο την στιγμή που δεν μήλισε καθόλου αυτός που ψήφησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:18 Ο shaman έγραψε: #2.780 01-11-07 18:18 Η Διαβολίνα μίλησε. Παλιότερα όμως. Και κάτι άλλο: είμαι 90% σίγουρος ότι σε αυτόν το γύρο όλοι οι δολοφόνοι είναι γυναίκες. Ψοφήστε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: shaman Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Lorien dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Molka Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: shaman mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: misslittledevil Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 7 Lorien: 4 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 2 Molka: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Εκεί που 'χαμε ντέρμπυ το πράγμα αρχίζει να αλλάζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:08 Ο Dark_kronos: #2.774 01-11-07 18:08 Αφου και ο shaman ο ιδιος τα παρατισε, εγω γυρναω στην παλια καλη τακτικη μου, sleepyhead τελικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:10 Ο Γιώργος έγραψε: #2.775 01-11-07 18:10 Κι εγώ ανανεώνω. Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: shaman Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Sleepyhead dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Molka Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: shaman mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: misslittledevil Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 7 Lorien: 3 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 2 Molka: 1 Sleepyhead: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:10 Η mania έγραψε: #2.776 01-11-07 18:10 ο shaman μήπως τελικά είναι απλός και όχι δολοφόνος και μας μπέρδεψαν οι δολοφόνοι; περίεργο, έχω γίνει μαλλιά κουβάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:13 Η Niyia έγραψε: #2.777 01-11-07 18:13 Ναι αλλά ποιο το νόημα να αλλάζει την ψήφο του τελευταία στιγμή κ μάλιστα για κάποιον ο οποίος δε κινδυνεύει με αποχώρηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:14 Η misslittledevil: #2.778 01-11-07 18:14 Γιατι ο shaman ξαφνικα αλλαξε ψηφο ΕΝΩ πηγαινε για ντερμπι και θα μπορουσε ετσι να σωθει? Μηπως ειναι ενας απο αυτους και ειναι σιγουρος οτι δεν θα τον αφησουν να πεθανει? Τωρα ειμαι ακομα πιο σιγουρη για την ενοχη του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:15 Η mania έγραψε: #2.779 01-11-07 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Ναι αλλά ποιο το νόημα να αλλάζει την ψήφο του τελευταία στιγμή κ μάλιστα για κάποιον οποίος δε κινδυνεύει με αποχώρηση? Click για ανάπτυξη... Και εκτώς απο αυτό, που ξέρει άν είναι δολοφόνος απο την στιγμή που δεν μήλισε καθόλου αυτός που ψήφησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:18 Ο shaman έγραψε: #2.780 01-11-07 18:18 Η Διαβολίνα μίλησε. Παλιότερα όμως. Και κάτι άλλο: είμαι 90% σίγουρος ότι σε αυτόν το γύρο όλοι οι δολοφόνοι είναι γυναίκες. Ψοφήστε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αφου και ο shaman ο ιδιος τα παρατισε, εγω γυρναω στην παλια καλη τακτικη μου, sleepyhead τελικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:10 Ο Γιώργος έγραψε: #2.775 01-11-07 18:10 Κι εγώ ανανεώνω. Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: shaman Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Sleepyhead dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Molka Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: shaman mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: misslittledevil Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 7 Lorien: 3 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 2 Molka: 1 Sleepyhead: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:10 Η mania έγραψε: #2.776 01-11-07 18:10 ο shaman μήπως τελικά είναι απλός και όχι δολοφόνος και μας μπέρδεψαν οι δολοφόνοι; περίεργο, έχω γίνει μαλλιά κουβάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:13 Η Niyia έγραψε: #2.777 01-11-07 18:13 Ναι αλλά ποιο το νόημα να αλλάζει την ψήφο του τελευταία στιγμή κ μάλιστα για κάποιον ο οποίος δε κινδυνεύει με αποχώρηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:14 Η misslittledevil: #2.778 01-11-07 18:14 Γιατι ο shaman ξαφνικα αλλαξε ψηφο ΕΝΩ πηγαινε για ντερμπι και θα μπορουσε ετσι να σωθει? Μηπως ειναι ενας απο αυτους και ειναι σιγουρος οτι δεν θα τον αφησουν να πεθανει? Τωρα ειμαι ακομα πιο σιγουρη για την ενοχη του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:15 Η mania έγραψε: #2.779 01-11-07 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Ναι αλλά ποιο το νόημα να αλλάζει την ψήφο του τελευταία στιγμή κ μάλιστα για κάποιον οποίος δε κινδυνεύει με αποχώρηση? Click για ανάπτυξη... Και εκτώς απο αυτό, που ξέρει άν είναι δολοφόνος απο την στιγμή που δεν μήλισε καθόλου αυτός που ψήφησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:18 Ο shaman έγραψε: #2.780 01-11-07 18:18 Η Διαβολίνα μίλησε. Παλιότερα όμως. Και κάτι άλλο: είμαι 90% σίγουρος ότι σε αυτόν το γύρο όλοι οι δολοφόνοι είναι γυναίκες. Ψοφήστε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κι εγώ ανανεώνω. Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: shaman Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Sleepyhead dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Molka Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: shaman mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: misslittledevil Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 7 Lorien: 3 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 2 Molka: 1 Sleepyhead: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:10 Η mania έγραψε: #2.776 01-11-07 18:10 ο shaman μήπως τελικά είναι απλός και όχι δολοφόνος και μας μπέρδεψαν οι δολοφόνοι; περίεργο, έχω γίνει μαλλιά κουβάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:13 Η Niyia έγραψε: #2.777 01-11-07 18:13 Ναι αλλά ποιο το νόημα να αλλάζει την ψήφο του τελευταία στιγμή κ μάλιστα για κάποιον ο οποίος δε κινδυνεύει με αποχώρηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:14 Η misslittledevil: #2.778 01-11-07 18:14 Γιατι ο shaman ξαφνικα αλλαξε ψηφο ΕΝΩ πηγαινε για ντερμπι και θα μπορουσε ετσι να σωθει? Μηπως ειναι ενας απο αυτους και ειναι σιγουρος οτι δεν θα τον αφησουν να πεθανει? Τωρα ειμαι ακομα πιο σιγουρη για την ενοχη του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:15 Η mania έγραψε: #2.779 01-11-07 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Ναι αλλά ποιο το νόημα να αλλάζει την ψήφο του τελευταία στιγμή κ μάλιστα για κάποιον οποίος δε κινδυνεύει με αποχώρηση? Click για ανάπτυξη... Και εκτώς απο αυτό, που ξέρει άν είναι δολοφόνος απο την στιγμή που δεν μήλισε καθόλου αυτός που ψήφησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:18 Ο shaman έγραψε: #2.780 01-11-07 18:18 Η Διαβολίνα μίλησε. Παλιότερα όμως. Και κάτι άλλο: είμαι 90% σίγουρος ότι σε αυτόν το γύρο όλοι οι δολοφόνοι είναι γυναίκες. Ψοφήστε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ο shaman μήπως τελικά είναι απλός και όχι δολοφόνος και μας μπέρδεψαν οι δολοφόνοι; περίεργο, έχω γίνει μαλλιά κουβάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:13 Η Niyia έγραψε: #2.777 01-11-07 18:13 Ναι αλλά ποιο το νόημα να αλλάζει την ψήφο του τελευταία στιγμή κ μάλιστα για κάποιον ο οποίος δε κινδυνεύει με αποχώρηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:14 Η misslittledevil: #2.778 01-11-07 18:14 Γιατι ο shaman ξαφνικα αλλαξε ψηφο ΕΝΩ πηγαινε για ντερμπι και θα μπορουσε ετσι να σωθει? Μηπως ειναι ενας απο αυτους και ειναι σιγουρος οτι δεν θα τον αφησουν να πεθανει? Τωρα ειμαι ακομα πιο σιγουρη για την ενοχη του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:15 Η mania έγραψε: #2.779 01-11-07 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Ναι αλλά ποιο το νόημα να αλλάζει την ψήφο του τελευταία στιγμή κ μάλιστα για κάποιον οποίος δε κινδυνεύει με αποχώρηση? Click για ανάπτυξη... Και εκτώς απο αυτό, που ξέρει άν είναι δολοφόνος απο την στιγμή που δεν μήλισε καθόλου αυτός που ψήφησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:18 Ο shaman έγραψε: #2.780 01-11-07 18:18 Η Διαβολίνα μίλησε. Παλιότερα όμως. Και κάτι άλλο: είμαι 90% σίγουρος ότι σε αυτόν το γύρο όλοι οι δολοφόνοι είναι γυναίκες. Ψοφήστε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι αλλά ποιο το νόημα να αλλάζει την ψήφο του τελευταία στιγμή κ μάλιστα για κάποιον ο οποίος δε κινδυνεύει με αποχώρηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:14 Η misslittledevil: #2.778 01-11-07 18:14 Γιατι ο shaman ξαφνικα αλλαξε ψηφο ΕΝΩ πηγαινε για ντερμπι και θα μπορουσε ετσι να σωθει? Μηπως ειναι ενας απο αυτους και ειναι σιγουρος οτι δεν θα τον αφησουν να πεθανει? Τωρα ειμαι ακομα πιο σιγουρη για την ενοχη του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:15 Η mania έγραψε: #2.779 01-11-07 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Ναι αλλά ποιο το νόημα να αλλάζει την ψήφο του τελευταία στιγμή κ μάλιστα για κάποιον οποίος δε κινδυνεύει με αποχώρηση? Click για ανάπτυξη... Και εκτώς απο αυτό, που ξέρει άν είναι δολοφόνος απο την στιγμή που δεν μήλισε καθόλου αυτός που ψήφησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:18 Ο shaman έγραψε: #2.780 01-11-07 18:18 Η Διαβολίνα μίλησε. Παλιότερα όμως. Και κάτι άλλο: είμαι 90% σίγουρος ότι σε αυτόν το γύρο όλοι οι δολοφόνοι είναι γυναίκες. Ψοφήστε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιατι ο shaman ξαφνικα αλλαξε ψηφο ΕΝΩ πηγαινε για ντερμπι και θα μπορουσε ετσι να σωθει? Μηπως ειναι ενας απο αυτους και ειναι σιγουρος οτι δεν θα τον αφησουν να πεθανει? Τωρα ειμαι ακομα πιο σιγουρη για την ενοχη του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:15 Η mania έγραψε: #2.779 01-11-07 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Ναι αλλά ποιο το νόημα να αλλάζει την ψήφο του τελευταία στιγμή κ μάλιστα για κάποιον οποίος δε κινδυνεύει με αποχώρηση? Click για ανάπτυξη... Και εκτώς απο αυτό, που ξέρει άν είναι δολοφόνος απο την στιγμή που δεν μήλισε καθόλου αυτός που ψήφησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:18 Ο shaman έγραψε: #2.780 01-11-07 18:18 Η Διαβολίνα μίλησε. Παλιότερα όμως. Και κάτι άλλο: είμαι 90% σίγουρος ότι σε αυτόν το γύρο όλοι οι δολοφόνοι είναι γυναίκες. Ψοφήστε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 137 138 139 140 141 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 139 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 139 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Ναι αλλά ποιο το νόημα να αλλάζει την ψήφο του τελευταία στιγμή κ μάλιστα για κάποιον οποίος δε κινδυνεύει με αποχώρηση? Click για ανάπτυξη... Και εκτώς απο αυτό, που ξέρει άν είναι δολοφόνος απο την στιγμή που δεν μήλισε καθόλου αυτός που ψήφησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 18:18 Ο shaman έγραψε: #2.780 01-11-07 18:18 Η Διαβολίνα μίλησε. Παλιότερα όμως. Και κάτι άλλο: είμαι 90% σίγουρος ότι σε αυτόν το γύρο όλοι οι δολοφόνοι είναι γυναίκες. Ψοφήστε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Η Διαβολίνα μίλησε. Παλιότερα όμως. Και κάτι άλλο: είμαι 90% σίγουρος ότι σε αυτόν το γύρο όλοι οι δολοφόνοι είναι γυναίκες. Ψοφήστε με. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.