Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Ελπίζω να μην έχασα κάτι.
Λίστα για Πέμπτη:
- Angie_Ann: misslittledevil
- Bill_Slayer: shaman
- Bugs Bunny: shaman
- burbuja:
- Corpse Bride: shaman
- Dark_kronos: misslittledevil
- dooo: Lorien
- evouli: Lorien
- faithplus1: Molka
- Founes: misslittledevil
- Hunter: shaman
- Lorien: shaman
- mania: faithplus1
- Michelle:
- misslittledevil: shaman
- Molka: Lorien
- Niyia: shaman
- Phoebe: shaman
- shaman: misslittledevil
- Sleepyhead:
- Vkey: misslittledevil
- XRZ: faithplus1
- Youki: Bill_Slayer
misslittledevil: 5
Lorien: 3
faithplus1: 2
Bill_Slayer: 2
Molka: 1
(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! )
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shaman
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Εγώ 8 μετράω στη λίστα. Ποιος δεν σ' έχει ψηφίσει απ' αυτούς που 'χω βάλει;Διόρθωσέ το μαν. 7 έχω.
Niyia
Διάσημο μέλος
ΥΣ.: Σόρρυ Γιώργο που πήρα πρωτοβουλία...
Subject to change
e-steki.gr Founder
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
Λεπόν. Η μόνη εξήγηση για την "αυτοκτονία" του shaman είναι ότι σαν δόλοφόνος με αυτή την κίνηση θα κατάφερνε να αποπροσανατολίσει τους πολίτες και να καταφέρει να στραφούν σε άλλον για να τη γλυτώσει. Και ίσως και να τα κατάφερε.
shaman και angie ann καρφώνεστε...
shaman κι από μένα. Κι ας μην αλλάζει κάτι δραματικό η αλλαγή ψήφου μου, απλά για την πόρωση του να ψηφισω ένα δολοφόνο!
shaman
Πολύ δραστήριο μέλος
shaman
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι έγινε εδώ ωρε...?
Λεπόν. Η μόνη εξήγηση για την "αυτοκτονία" του shaman είναι ότι σαν δόλοφόνος με αυτή την κίνηση θα κατάφερνε να αποπροσανατολίσει τους πολίτες και να καταφέρει να στραφούν σε άλλον για να τη γλυτώσει. Και ίσως και να τα κατάφερε.
shaman και angie ann καρφώνεστε...
shaman κι από μένα. Κι ας μην αλλάζει κάτι δραματικό η αλλαγή ψήφου μου, απλά για την πόρωση του να ψηφισω ένα δολοφόνο!
Με την πώρωση θα μείνεις, δολοφόνα.
Ψοφήστε με
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Στο δικό μου Πίνακα έχω προσθέσει την ψήφο της Corpse, το γράφω στην αιτία επεξεργασίας, οπότε ισχύει αυτός
ΥΣ.: Σόρρυ Γιώργο που πήρα πρωτοβουλία...
No prob.
shaman, 8 έχεις, όχι 7. Αν έχεις 7 πες μου ποιος δεν σ' έχει ψηφίσει από αυτούς που βλέπεις στη λίστα για να το διορθώσω, αν ισχύει.
Edit: 9 μαζί με τη Youki.
Btw όντως υπήρχε λάθος, αλλά όχι σε σένα. Είχα βάλει +1 παραπάνω στον Bill_Slayer.
Λίστα για Πέμπτη:
- Angie_Ann: misslittledevil
- Bill_Slayer: shaman
- Bugs Bunny: shaman
- burbuja:
- Corpse Bride: shaman
- Dark_kronos: misslittledevil
- dooo: Lorien
- evouli: Lorien
- faithplus1: Molka
- Founes: misslittledevil
- Hunter: shaman
- Lorien: shaman
- mania: faithplus1
- Michelle: mania
- misslittledevil: shaman
- Molka: Lorien
- Niyia: shaman
- Phoebe: shaman
- shaman: misslittledevil
- Sleepyhead:
- Vkey: misslittledevil
- XRZ: faithplus1
- Youki: shaman
misslittledevil: 5
Lorien: 3
faithplus1: 2
mania: 1
Molka: 1
(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! )
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει!
Υ.γ.: Τη dooo την έβαλα με μωβ για να μην την ψηφίσει κανείς κατά λάθος. (she's dead)
shaman
Πολύ δραστήριο μέλος
Niyia
Διάσημο μέλος
Σόρρυ. είχες δίκιο, ξαναείδα την λίστα.
Εγώ είχα λάθος, μου είχε ξεφύγει 1 ψήφος
Σόρρυ
shaman
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
shaman
Πολύ δραστήριο μέλος
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
shaman
Πολύ δραστήριο μέλος
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Shaman μην ανοίξεις ψιλή κουβεντούλα τώρα, ο καθένας ό,τι θέλει μπορεί να πιστεύει, παιχνίδι είναι!
Niyia
Διάσημο μέλος
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Που ακριβώς κατάλαβες ότι ήμουν ο ρουφιάνος?
Απλο "forgive them father" και καλα, "ηρθα να σας σωσω και εσεις με σκωτοσατε"
shaman
Πολύ δραστήριο μέλος
@ shaman : αυτό μόνο? ΝΤΟΙΝΚ!!!
Νομίζω αρκεί, τα λέει όλα
Δεν νομίζω πως πρέπει να ξαναποστάρω εδώ, απλά θέλω να μάθω αν θα αποκαλυφθεί η ταυτότητα μου
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.