Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:25 Ο Dark_kronos: #2.721 01-11-07 14:25 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Παρακαλουνται οι ξανθοι της παρεας να μην αποσυντονιζουν τους υπολοιπους. Click για ανάπτυξη... Γιατι σε αποσυντονιζω ρε κοπελια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:29 Η evouli έγραψε: #2.722 01-11-07 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Α μαλλον εσυ προσπαθεις πολυ. Δες ποσα ποστς εχεις και ποσα εχω Click για ανάπτυξη... κανε μια μικρη ερευνα και στα δυο προηγουμενα παιχνιδια και θα δεις οτι ανεξαρτητου ιδιοτητας φανατιζομαι και ποσταρω αβερτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:31 Η evouli έγραψε: #2.723 01-11-07 14:31 Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Sleepyhead dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: Lorien Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 4 Lorien: 4 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 1 Sleepyhead: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:34 Η misslittledevil: #2.724 01-11-07 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Γιατι σε αποσυντονιζω ρε κοπελια; Click για ανάπτυξη... Εσυ δεν μετρας. Ετσι κι αλλιως περαστικος εισαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:36 Ο Lorien έγραψε: #2.725 01-11-07 14:36 Αρχική Δημοσίευση από shaman: Καλημέρα... Λοριεν από μένα, για να σώσω το τομάρι μου ξανά (σόρρυ ντιούντ) Click για ανάπτυξη... μπαμπεσικα.... Αρχική Δημοσίευση από evouli: κανε μια μικρη ερευνα και στα δυο προηγουμενα παιχνιδια και θα δεις οτι ανεξαρτητου ιδιοτητας φανατιζομαι και ποσταρω αβερτα Click για ανάπτυξη... Δε λεει κατι αυτο. θα ηταν κουτο να αλλαζεις καθε φορα. Ειπαμε, εισαι ξανθια , αλλα οχι κι ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:43 Η evouli έγραψε: #2.726 01-11-07 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Δε λεει κατι αυτο. θα ηταν κουτο να αλλαζεις καθε φορα. Ειπαμε, εισαι ξανθια , αλλα οχι κι ετσι Click για ανάπτυξη... εαν οντως δεν λεει κατι, τοτε εσυ γιατι το χρησιμοποιεις; τεσπα, δεν μπορω να επιμεινω αλλο γιατι θα μας παρει το βραδυ.. για μενα εισαι καμμενος παντως και η τοση εμμονη σου μαζι μου δεν μπορει παρα να αποδεικνυει αυτα που υποστηριζω.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:45 Η Bugs Bunny: #2.727 01-11-07 14:45 Μου αρέσει που ξεκίνησα να διαβάζω τι γράψατε από εχθές που έλειπα και ήμουν και σίγουρη ότι η Doooo ήταν δολοφόνος... μέχρι που είδα ότι τη φάγανε μπαμπέσικα Σταματάω λοιπόν το ψαχτήρι και πάω στα κουτουρού τώρα που είναι αρχή ακόμα. Ψηφίζω τον shaman, του την πεσατε όλοι (σχεδόν) και ή που κάτι έχετε καταλάβει ή που θα τον φάμε άδικα!!! Πάω να φτιάξω τα μαλλάκια μου...σε περίπτωση που φάτε εμένα αύριο να είμαι έτοιμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:45 Η Oralee έγραψε: #2.728 01-11-07 14:45 Καλέ Ευούλι μου χαλάρωσε. Παιχνίδι είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:47 Η evouli έγραψε: #2.729 01-11-07 14:47 καλε χαλαρη ειμαι απλα προσπαθω πολυ εντονα να αποδειξω την αληθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:48 Η Oralee έγραψε: #2.730 01-11-07 14:48 Ανακοίνωση: Σε περίπτωση ισοψηφίας, δεν θα αποφασίζει πλέον η ΣΕ, αλλά θα αναρτάται ψηφοφορία με διάρκεια μισής ώρας, στην οποία δεν θα επιτρέπονται ποστ (θα διαγράφονται αμέσως) και όποιος μαζέψει πιο πολλές ψήφους θα αποχωρεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:50 Η Resident Evil: #2.731 01-11-07 14:50 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ανακοίνωση: Σε περίπτωση ισοψηφίας, δεν θα αποφασίζει πλέον η ΣΕ, αλλά θα αναρτάται ψηφοφορία με διάρκεια μισής ώρας, στην οποία δεν θα επιτρέπονται ποστ (θα διαγράφονται αμέσως) και όποιος μαζέψει πιο πολλές ψήφους θα αποχωρεί. Click για ανάπτυξη... i like that! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:51 Η evouli έγραψε: #2.732 01-11-07 14:51 Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Sleepyhead dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: Lorien Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 5 Lorien: 4 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 1 Sleepyhead: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:55 Ο shaman έγραψε: #2.733 01-11-07 14:55 Το αστείο είναι ότι ο Λοριεν δεν έχει ψηφίσει ακόμα, οπότε μάλλον είμαι καταδικασμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:55 Η Oralee έγραψε: #2.734 01-11-07 14:55 Ε, ναι, για να μη λετε πως διώχνουμε στάνταρ πολίτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:03 Ο Dark_kronos: #2.735 01-11-07 15:03 Αρχική Δημοσίευση από shaman: Το αστείο είναι ότι ο Λοριεν δεν έχει ψηφίσει ακόμα, οπότε μάλλον είμαι καταδικασμένος Click για ανάπτυξη... Μην εισαι τοσο σιγουρος... Λεω να βαλω λιγη φωτια στο παιχνιδι... Αλλαζω σε lorien! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:15 Ο shaman έγραψε: #2.736 01-11-07 15:15 Ναιιι! Πάμε ρε Κρόνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:22 Η evouli έγραψε: #2.737 01-11-07 15:22 Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Lorien dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: Lorien Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 5 Lorien: 5 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:30 Ο Lorien έγραψε: #2.738 01-11-07 15:30 Αρχική Δημοσίευση από evouli: εαν οντως δεν λεει κατι, τοτε εσυ γιατι το χρησιμοποιεις; τεσπα, δεν μπορω να επιμεινω αλλο γιατι θα μας παρει το βραδυ.. για μενα εισαι καμμενος παντως και η τοση εμμονη σου μαζι μου δεν μπορει παρα να αποδεικνυει αυτα που υποστηριζω.- Click για ανάπτυξη... Μα...δε χρησημοποιησα εγω αυτο το δεδομενο, you did.Οσο για εμμονη, δε θα το λεγα. Εσυ απο την αρχη ασχολεισαι επιμονα με μενα Εγω απλά αμυνομαι ο αμοιρος. Μια φορα δολοφονησα και ηταν κοτουλα για να φαμε 5 ατομα καλε κυρια ! ------------- Κι εσυ τεκνον Κρονε ; Ετσι γεννιουνται οι δολοφονοι ομως. Κατηγορουμε αναν αθωο, μπαινει φυλακη...και μετα βγαινει και θελει να τους εκδικηθει ολους ! Ατιμη κενωνιιαααα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:43 Η evouli έγραψε: #2.739 01-11-07 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Μα...δε χρησημοποιησα εγω αυτο το δεδομενο, you did.Οσο για εμμονη, δε θα το λεγα. Εσυ απο την αρχη ασχολεισαι επιμονα με μενα Εγω απλά αμυνομαι ο αμοιρος. Μια φορα δολοφονησα και ηταν κοτουλα για να φαμε 5 ατομα καλε κυρια ! Click για ανάπτυξη... ναι και αλλη μια φορα μια εγγυουλα.. τεσπα, αν και δεν ασχοληθηκα εντονως μαζι σου απο την αρχη-παρ'οτι σε ψηφισα-, ισα ισα που ειπα ας περιμενουμε να μπει και ο λοριεν να δουμε τι θα μας πει θα κανω τουμπεκι ψιλοκομμενο γιατι η παρεουλα σου αρχιζει να μου κλεινει το ματι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:49 Η Vkey έγραψε: #2.740 01-11-07 15:49 Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι παίζει...αλλά γράφω για να γράφω Οκ κλασσικά θα είμαι μεταξύ Λόρι και Shaman...αλλά ακόμα δεν ξέρω P/s: Μην γράφεται τόσα πολλά! α) γυρίζω αργά σπίτι β) δεν έχω adsl εδώ καρδιά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Παρακαλουνται οι ξανθοι της παρεας να μην αποσυντονιζουν τους υπολοιπους. Click για ανάπτυξη... Γιατι σε αποσυντονιζω ρε κοπελια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:29 Η evouli έγραψε: #2.722 01-11-07 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Α μαλλον εσυ προσπαθεις πολυ. Δες ποσα ποστς εχεις και ποσα εχω Click για ανάπτυξη... κανε μια μικρη ερευνα και στα δυο προηγουμενα παιχνιδια και θα δεις οτι ανεξαρτητου ιδιοτητας φανατιζομαι και ποσταρω αβερτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:31 Η evouli έγραψε: #2.723 01-11-07 14:31 Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Sleepyhead dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: Lorien Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 4 Lorien: 4 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 1 Sleepyhead: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:34 Η misslittledevil: #2.724 01-11-07 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Γιατι σε αποσυντονιζω ρε κοπελια; Click για ανάπτυξη... Εσυ δεν μετρας. Ετσι κι αλλιως περαστικος εισαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:36 Ο Lorien έγραψε: #2.725 01-11-07 14:36 Αρχική Δημοσίευση από shaman: Καλημέρα... Λοριεν από μένα, για να σώσω το τομάρι μου ξανά (σόρρυ ντιούντ) Click για ανάπτυξη... μπαμπεσικα.... Αρχική Δημοσίευση από evouli: κανε μια μικρη ερευνα και στα δυο προηγουμενα παιχνιδια και θα δεις οτι ανεξαρτητου ιδιοτητας φανατιζομαι και ποσταρω αβερτα Click για ανάπτυξη... Δε λεει κατι αυτο. θα ηταν κουτο να αλλαζεις καθε φορα. Ειπαμε, εισαι ξανθια , αλλα οχι κι ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:43 Η evouli έγραψε: #2.726 01-11-07 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Δε λεει κατι αυτο. θα ηταν κουτο να αλλαζεις καθε φορα. Ειπαμε, εισαι ξανθια , αλλα οχι κι ετσι Click για ανάπτυξη... εαν οντως δεν λεει κατι, τοτε εσυ γιατι το χρησιμοποιεις; τεσπα, δεν μπορω να επιμεινω αλλο γιατι θα μας παρει το βραδυ.. για μενα εισαι καμμενος παντως και η τοση εμμονη σου μαζι μου δεν μπορει παρα να αποδεικνυει αυτα που υποστηριζω.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:45 Η Bugs Bunny: #2.727 01-11-07 14:45 Μου αρέσει που ξεκίνησα να διαβάζω τι γράψατε από εχθές που έλειπα και ήμουν και σίγουρη ότι η Doooo ήταν δολοφόνος... μέχρι που είδα ότι τη φάγανε μπαμπέσικα Σταματάω λοιπόν το ψαχτήρι και πάω στα κουτουρού τώρα που είναι αρχή ακόμα. Ψηφίζω τον shaman, του την πεσατε όλοι (σχεδόν) και ή που κάτι έχετε καταλάβει ή που θα τον φάμε άδικα!!! Πάω να φτιάξω τα μαλλάκια μου...σε περίπτωση που φάτε εμένα αύριο να είμαι έτοιμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:45 Η Oralee έγραψε: #2.728 01-11-07 14:45 Καλέ Ευούλι μου χαλάρωσε. Παιχνίδι είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:47 Η evouli έγραψε: #2.729 01-11-07 14:47 καλε χαλαρη ειμαι απλα προσπαθω πολυ εντονα να αποδειξω την αληθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:48 Η Oralee έγραψε: #2.730 01-11-07 14:48 Ανακοίνωση: Σε περίπτωση ισοψηφίας, δεν θα αποφασίζει πλέον η ΣΕ, αλλά θα αναρτάται ψηφοφορία με διάρκεια μισής ώρας, στην οποία δεν θα επιτρέπονται ποστ (θα διαγράφονται αμέσως) και όποιος μαζέψει πιο πολλές ψήφους θα αποχωρεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:50 Η Resident Evil: #2.731 01-11-07 14:50 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ανακοίνωση: Σε περίπτωση ισοψηφίας, δεν θα αποφασίζει πλέον η ΣΕ, αλλά θα αναρτάται ψηφοφορία με διάρκεια μισής ώρας, στην οποία δεν θα επιτρέπονται ποστ (θα διαγράφονται αμέσως) και όποιος μαζέψει πιο πολλές ψήφους θα αποχωρεί. Click για ανάπτυξη... i like that! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:51 Η evouli έγραψε: #2.732 01-11-07 14:51 Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Sleepyhead dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: Lorien Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 5 Lorien: 4 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 1 Sleepyhead: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:55 Ο shaman έγραψε: #2.733 01-11-07 14:55 Το αστείο είναι ότι ο Λοριεν δεν έχει ψηφίσει ακόμα, οπότε μάλλον είμαι καταδικασμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:55 Η Oralee έγραψε: #2.734 01-11-07 14:55 Ε, ναι, για να μη λετε πως διώχνουμε στάνταρ πολίτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:03 Ο Dark_kronos: #2.735 01-11-07 15:03 Αρχική Δημοσίευση από shaman: Το αστείο είναι ότι ο Λοριεν δεν έχει ψηφίσει ακόμα, οπότε μάλλον είμαι καταδικασμένος Click για ανάπτυξη... Μην εισαι τοσο σιγουρος... Λεω να βαλω λιγη φωτια στο παιχνιδι... Αλλαζω σε lorien! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:15 Ο shaman έγραψε: #2.736 01-11-07 15:15 Ναιιι! Πάμε ρε Κρόνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:22 Η evouli έγραψε: #2.737 01-11-07 15:22 Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Lorien dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: Lorien Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 5 Lorien: 5 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:30 Ο Lorien έγραψε: #2.738 01-11-07 15:30 Αρχική Δημοσίευση από evouli: εαν οντως δεν λεει κατι, τοτε εσυ γιατι το χρησιμοποιεις; τεσπα, δεν μπορω να επιμεινω αλλο γιατι θα μας παρει το βραδυ.. για μενα εισαι καμμενος παντως και η τοση εμμονη σου μαζι μου δεν μπορει παρα να αποδεικνυει αυτα που υποστηριζω.- Click για ανάπτυξη... Μα...δε χρησημοποιησα εγω αυτο το δεδομενο, you did.Οσο για εμμονη, δε θα το λεγα. Εσυ απο την αρχη ασχολεισαι επιμονα με μενα Εγω απλά αμυνομαι ο αμοιρος. Μια φορα δολοφονησα και ηταν κοτουλα για να φαμε 5 ατομα καλε κυρια ! ------------- Κι εσυ τεκνον Κρονε ; Ετσι γεννιουνται οι δολοφονοι ομως. Κατηγορουμε αναν αθωο, μπαινει φυλακη...και μετα βγαινει και θελει να τους εκδικηθει ολους ! Ατιμη κενωνιιαααα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:43 Η evouli έγραψε: #2.739 01-11-07 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Μα...δε χρησημοποιησα εγω αυτο το δεδομενο, you did.Οσο για εμμονη, δε θα το λεγα. Εσυ απο την αρχη ασχολεισαι επιμονα με μενα Εγω απλά αμυνομαι ο αμοιρος. Μια φορα δολοφονησα και ηταν κοτουλα για να φαμε 5 ατομα καλε κυρια ! Click για ανάπτυξη... ναι και αλλη μια φορα μια εγγυουλα.. τεσπα, αν και δεν ασχοληθηκα εντονως μαζι σου απο την αρχη-παρ'οτι σε ψηφισα-, ισα ισα που ειπα ας περιμενουμε να μπει και ο λοριεν να δουμε τι θα μας πει θα κανω τουμπεκι ψιλοκομμενο γιατι η παρεουλα σου αρχιζει να μου κλεινει το ματι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:49 Η Vkey έγραψε: #2.740 01-11-07 15:49 Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι παίζει...αλλά γράφω για να γράφω Οκ κλασσικά θα είμαι μεταξύ Λόρι και Shaman...αλλά ακόμα δεν ξέρω P/s: Μην γράφεται τόσα πολλά! α) γυρίζω αργά σπίτι β) δεν έχω adsl εδώ καρδιά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Α μαλλον εσυ προσπαθεις πολυ. Δες ποσα ποστς εχεις και ποσα εχω Click για ανάπτυξη... κανε μια μικρη ερευνα και στα δυο προηγουμενα παιχνιδια και θα δεις οτι ανεξαρτητου ιδιοτητας φανατιζομαι και ποσταρω αβερτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:31 Η evouli έγραψε: #2.723 01-11-07 14:31 Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Sleepyhead dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: Lorien Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 4 Lorien: 4 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 1 Sleepyhead: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:34 Η misslittledevil: #2.724 01-11-07 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Γιατι σε αποσυντονιζω ρε κοπελια; Click για ανάπτυξη... Εσυ δεν μετρας. Ετσι κι αλλιως περαστικος εισαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:36 Ο Lorien έγραψε: #2.725 01-11-07 14:36 Αρχική Δημοσίευση από shaman: Καλημέρα... Λοριεν από μένα, για να σώσω το τομάρι μου ξανά (σόρρυ ντιούντ) Click για ανάπτυξη... μπαμπεσικα.... Αρχική Δημοσίευση από evouli: κανε μια μικρη ερευνα και στα δυο προηγουμενα παιχνιδια και θα δεις οτι ανεξαρτητου ιδιοτητας φανατιζομαι και ποσταρω αβερτα Click για ανάπτυξη... Δε λεει κατι αυτο. θα ηταν κουτο να αλλαζεις καθε φορα. Ειπαμε, εισαι ξανθια , αλλα οχι κι ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:43 Η evouli έγραψε: #2.726 01-11-07 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Δε λεει κατι αυτο. θα ηταν κουτο να αλλαζεις καθε φορα. Ειπαμε, εισαι ξανθια , αλλα οχι κι ετσι Click για ανάπτυξη... εαν οντως δεν λεει κατι, τοτε εσυ γιατι το χρησιμοποιεις; τεσπα, δεν μπορω να επιμεινω αλλο γιατι θα μας παρει το βραδυ.. για μενα εισαι καμμενος παντως και η τοση εμμονη σου μαζι μου δεν μπορει παρα να αποδεικνυει αυτα που υποστηριζω.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:45 Η Bugs Bunny: #2.727 01-11-07 14:45 Μου αρέσει που ξεκίνησα να διαβάζω τι γράψατε από εχθές που έλειπα και ήμουν και σίγουρη ότι η Doooo ήταν δολοφόνος... μέχρι που είδα ότι τη φάγανε μπαμπέσικα Σταματάω λοιπόν το ψαχτήρι και πάω στα κουτουρού τώρα που είναι αρχή ακόμα. Ψηφίζω τον shaman, του την πεσατε όλοι (σχεδόν) και ή που κάτι έχετε καταλάβει ή που θα τον φάμε άδικα!!! Πάω να φτιάξω τα μαλλάκια μου...σε περίπτωση που φάτε εμένα αύριο να είμαι έτοιμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:45 Η Oralee έγραψε: #2.728 01-11-07 14:45 Καλέ Ευούλι μου χαλάρωσε. Παιχνίδι είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:47 Η evouli έγραψε: #2.729 01-11-07 14:47 καλε χαλαρη ειμαι απλα προσπαθω πολυ εντονα να αποδειξω την αληθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:48 Η Oralee έγραψε: #2.730 01-11-07 14:48 Ανακοίνωση: Σε περίπτωση ισοψηφίας, δεν θα αποφασίζει πλέον η ΣΕ, αλλά θα αναρτάται ψηφοφορία με διάρκεια μισής ώρας, στην οποία δεν θα επιτρέπονται ποστ (θα διαγράφονται αμέσως) και όποιος μαζέψει πιο πολλές ψήφους θα αποχωρεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:50 Η Resident Evil: #2.731 01-11-07 14:50 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ανακοίνωση: Σε περίπτωση ισοψηφίας, δεν θα αποφασίζει πλέον η ΣΕ, αλλά θα αναρτάται ψηφοφορία με διάρκεια μισής ώρας, στην οποία δεν θα επιτρέπονται ποστ (θα διαγράφονται αμέσως) και όποιος μαζέψει πιο πολλές ψήφους θα αποχωρεί. Click για ανάπτυξη... i like that! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:51 Η evouli έγραψε: #2.732 01-11-07 14:51 Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Sleepyhead dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: Lorien Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 5 Lorien: 4 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 1 Sleepyhead: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:55 Ο shaman έγραψε: #2.733 01-11-07 14:55 Το αστείο είναι ότι ο Λοριεν δεν έχει ψηφίσει ακόμα, οπότε μάλλον είμαι καταδικασμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:55 Η Oralee έγραψε: #2.734 01-11-07 14:55 Ε, ναι, για να μη λετε πως διώχνουμε στάνταρ πολίτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:03 Ο Dark_kronos: #2.735 01-11-07 15:03 Αρχική Δημοσίευση από shaman: Το αστείο είναι ότι ο Λοριεν δεν έχει ψηφίσει ακόμα, οπότε μάλλον είμαι καταδικασμένος Click για ανάπτυξη... Μην εισαι τοσο σιγουρος... Λεω να βαλω λιγη φωτια στο παιχνιδι... Αλλαζω σε lorien! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:15 Ο shaman έγραψε: #2.736 01-11-07 15:15 Ναιιι! Πάμε ρε Κρόνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:22 Η evouli έγραψε: #2.737 01-11-07 15:22 Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Lorien dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: Lorien Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 5 Lorien: 5 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:30 Ο Lorien έγραψε: #2.738 01-11-07 15:30 Αρχική Δημοσίευση από evouli: εαν οντως δεν λεει κατι, τοτε εσυ γιατι το χρησιμοποιεις; τεσπα, δεν μπορω να επιμεινω αλλο γιατι θα μας παρει το βραδυ.. για μενα εισαι καμμενος παντως και η τοση εμμονη σου μαζι μου δεν μπορει παρα να αποδεικνυει αυτα που υποστηριζω.- Click για ανάπτυξη... Μα...δε χρησημοποιησα εγω αυτο το δεδομενο, you did.Οσο για εμμονη, δε θα το λεγα. Εσυ απο την αρχη ασχολεισαι επιμονα με μενα Εγω απλά αμυνομαι ο αμοιρος. Μια φορα δολοφονησα και ηταν κοτουλα για να φαμε 5 ατομα καλε κυρια ! ------------- Κι εσυ τεκνον Κρονε ; Ετσι γεννιουνται οι δολοφονοι ομως. Κατηγορουμε αναν αθωο, μπαινει φυλακη...και μετα βγαινει και θελει να τους εκδικηθει ολους ! Ατιμη κενωνιιαααα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:43 Η evouli έγραψε: #2.739 01-11-07 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Μα...δε χρησημοποιησα εγω αυτο το δεδομενο, you did.Οσο για εμμονη, δε θα το λεγα. Εσυ απο την αρχη ασχολεισαι επιμονα με μενα Εγω απλά αμυνομαι ο αμοιρος. Μια φορα δολοφονησα και ηταν κοτουλα για να φαμε 5 ατομα καλε κυρια ! Click για ανάπτυξη... ναι και αλλη μια φορα μια εγγυουλα.. τεσπα, αν και δεν ασχοληθηκα εντονως μαζι σου απο την αρχη-παρ'οτι σε ψηφισα-, ισα ισα που ειπα ας περιμενουμε να μπει και ο λοριεν να δουμε τι θα μας πει θα κανω τουμπεκι ψιλοκομμενο γιατι η παρεουλα σου αρχιζει να μου κλεινει το ματι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:49 Η Vkey έγραψε: #2.740 01-11-07 15:49 Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι παίζει...αλλά γράφω για να γράφω Οκ κλασσικά θα είμαι μεταξύ Λόρι και Shaman...αλλά ακόμα δεν ξέρω P/s: Μην γράφεται τόσα πολλά! α) γυρίζω αργά σπίτι β) δεν έχω adsl εδώ καρδιά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Sleepyhead dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: Lorien Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 4 Lorien: 4 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 1 Sleepyhead: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:34 Η misslittledevil: #2.724 01-11-07 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Γιατι σε αποσυντονιζω ρε κοπελια; Click για ανάπτυξη... Εσυ δεν μετρας. Ετσι κι αλλιως περαστικος εισαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:36 Ο Lorien έγραψε: #2.725 01-11-07 14:36 Αρχική Δημοσίευση από shaman: Καλημέρα... Λοριεν από μένα, για να σώσω το τομάρι μου ξανά (σόρρυ ντιούντ) Click για ανάπτυξη... μπαμπεσικα.... Αρχική Δημοσίευση από evouli: κανε μια μικρη ερευνα και στα δυο προηγουμενα παιχνιδια και θα δεις οτι ανεξαρτητου ιδιοτητας φανατιζομαι και ποσταρω αβερτα Click για ανάπτυξη... Δε λεει κατι αυτο. θα ηταν κουτο να αλλαζεις καθε φορα. Ειπαμε, εισαι ξανθια , αλλα οχι κι ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:43 Η evouli έγραψε: #2.726 01-11-07 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Δε λεει κατι αυτο. θα ηταν κουτο να αλλαζεις καθε φορα. Ειπαμε, εισαι ξανθια , αλλα οχι κι ετσι Click για ανάπτυξη... εαν οντως δεν λεει κατι, τοτε εσυ γιατι το χρησιμοποιεις; τεσπα, δεν μπορω να επιμεινω αλλο γιατι θα μας παρει το βραδυ.. για μενα εισαι καμμενος παντως και η τοση εμμονη σου μαζι μου δεν μπορει παρα να αποδεικνυει αυτα που υποστηριζω.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:45 Η Bugs Bunny: #2.727 01-11-07 14:45 Μου αρέσει που ξεκίνησα να διαβάζω τι γράψατε από εχθές που έλειπα και ήμουν και σίγουρη ότι η Doooo ήταν δολοφόνος... μέχρι που είδα ότι τη φάγανε μπαμπέσικα Σταματάω λοιπόν το ψαχτήρι και πάω στα κουτουρού τώρα που είναι αρχή ακόμα. Ψηφίζω τον shaman, του την πεσατε όλοι (σχεδόν) και ή που κάτι έχετε καταλάβει ή που θα τον φάμε άδικα!!! Πάω να φτιάξω τα μαλλάκια μου...σε περίπτωση που φάτε εμένα αύριο να είμαι έτοιμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:45 Η Oralee έγραψε: #2.728 01-11-07 14:45 Καλέ Ευούλι μου χαλάρωσε. Παιχνίδι είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:47 Η evouli έγραψε: #2.729 01-11-07 14:47 καλε χαλαρη ειμαι απλα προσπαθω πολυ εντονα να αποδειξω την αληθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:48 Η Oralee έγραψε: #2.730 01-11-07 14:48 Ανακοίνωση: Σε περίπτωση ισοψηφίας, δεν θα αποφασίζει πλέον η ΣΕ, αλλά θα αναρτάται ψηφοφορία με διάρκεια μισής ώρας, στην οποία δεν θα επιτρέπονται ποστ (θα διαγράφονται αμέσως) και όποιος μαζέψει πιο πολλές ψήφους θα αποχωρεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:50 Η Resident Evil: #2.731 01-11-07 14:50 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ανακοίνωση: Σε περίπτωση ισοψηφίας, δεν θα αποφασίζει πλέον η ΣΕ, αλλά θα αναρτάται ψηφοφορία με διάρκεια μισής ώρας, στην οποία δεν θα επιτρέπονται ποστ (θα διαγράφονται αμέσως) και όποιος μαζέψει πιο πολλές ψήφους θα αποχωρεί. Click για ανάπτυξη... i like that! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:51 Η evouli έγραψε: #2.732 01-11-07 14:51 Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Sleepyhead dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: Lorien Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 5 Lorien: 4 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 1 Sleepyhead: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:55 Ο shaman έγραψε: #2.733 01-11-07 14:55 Το αστείο είναι ότι ο Λοριεν δεν έχει ψηφίσει ακόμα, οπότε μάλλον είμαι καταδικασμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:55 Η Oralee έγραψε: #2.734 01-11-07 14:55 Ε, ναι, για να μη λετε πως διώχνουμε στάνταρ πολίτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:03 Ο Dark_kronos: #2.735 01-11-07 15:03 Αρχική Δημοσίευση από shaman: Το αστείο είναι ότι ο Λοριεν δεν έχει ψηφίσει ακόμα, οπότε μάλλον είμαι καταδικασμένος Click για ανάπτυξη... Μην εισαι τοσο σιγουρος... Λεω να βαλω λιγη φωτια στο παιχνιδι... Αλλαζω σε lorien! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:15 Ο shaman έγραψε: #2.736 01-11-07 15:15 Ναιιι! Πάμε ρε Κρόνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:22 Η evouli έγραψε: #2.737 01-11-07 15:22 Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Lorien dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: Lorien Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 5 Lorien: 5 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:30 Ο Lorien έγραψε: #2.738 01-11-07 15:30 Αρχική Δημοσίευση από evouli: εαν οντως δεν λεει κατι, τοτε εσυ γιατι το χρησιμοποιεις; τεσπα, δεν μπορω να επιμεινω αλλο γιατι θα μας παρει το βραδυ.. για μενα εισαι καμμενος παντως και η τοση εμμονη σου μαζι μου δεν μπορει παρα να αποδεικνυει αυτα που υποστηριζω.- Click για ανάπτυξη... Μα...δε χρησημοποιησα εγω αυτο το δεδομενο, you did.Οσο για εμμονη, δε θα το λεγα. Εσυ απο την αρχη ασχολεισαι επιμονα με μενα Εγω απλά αμυνομαι ο αμοιρος. Μια φορα δολοφονησα και ηταν κοτουλα για να φαμε 5 ατομα καλε κυρια ! ------------- Κι εσυ τεκνον Κρονε ; Ετσι γεννιουνται οι δολοφονοι ομως. Κατηγορουμε αναν αθωο, μπαινει φυλακη...και μετα βγαινει και θελει να τους εκδικηθει ολους ! Ατιμη κενωνιιαααα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:43 Η evouli έγραψε: #2.739 01-11-07 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Μα...δε χρησημοποιησα εγω αυτο το δεδομενο, you did.Οσο για εμμονη, δε θα το λεγα. Εσυ απο την αρχη ασχολεισαι επιμονα με μενα Εγω απλά αμυνομαι ο αμοιρος. Μια φορα δολοφονησα και ηταν κοτουλα για να φαμε 5 ατομα καλε κυρια ! Click για ανάπτυξη... ναι και αλλη μια φορα μια εγγυουλα.. τεσπα, αν και δεν ασχοληθηκα εντονως μαζι σου απο την αρχη-παρ'οτι σε ψηφισα-, ισα ισα που ειπα ας περιμενουμε να μπει και ο λοριεν να δουμε τι θα μας πει θα κανω τουμπεκι ψιλοκομμενο γιατι η παρεουλα σου αρχιζει να μου κλεινει το ματι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:49 Η Vkey έγραψε: #2.740 01-11-07 15:49 Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι παίζει...αλλά γράφω για να γράφω Οκ κλασσικά θα είμαι μεταξύ Λόρι και Shaman...αλλά ακόμα δεν ξέρω P/s: Μην γράφεται τόσα πολλά! α) γυρίζω αργά σπίτι β) δεν έχω adsl εδώ καρδιά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Γιατι σε αποσυντονιζω ρε κοπελια; Click για ανάπτυξη... Εσυ δεν μετρας. Ετσι κι αλλιως περαστικος εισαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:36 Ο Lorien έγραψε: #2.725 01-11-07 14:36 Αρχική Δημοσίευση από shaman: Καλημέρα... Λοριεν από μένα, για να σώσω το τομάρι μου ξανά (σόρρυ ντιούντ) Click για ανάπτυξη... μπαμπεσικα.... Αρχική Δημοσίευση από evouli: κανε μια μικρη ερευνα και στα δυο προηγουμενα παιχνιδια και θα δεις οτι ανεξαρτητου ιδιοτητας φανατιζομαι και ποσταρω αβερτα Click για ανάπτυξη... Δε λεει κατι αυτο. θα ηταν κουτο να αλλαζεις καθε φορα. Ειπαμε, εισαι ξανθια , αλλα οχι κι ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:43 Η evouli έγραψε: #2.726 01-11-07 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Δε λεει κατι αυτο. θα ηταν κουτο να αλλαζεις καθε φορα. Ειπαμε, εισαι ξανθια , αλλα οχι κι ετσι Click για ανάπτυξη... εαν οντως δεν λεει κατι, τοτε εσυ γιατι το χρησιμοποιεις; τεσπα, δεν μπορω να επιμεινω αλλο γιατι θα μας παρει το βραδυ.. για μενα εισαι καμμενος παντως και η τοση εμμονη σου μαζι μου δεν μπορει παρα να αποδεικνυει αυτα που υποστηριζω.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:45 Η Bugs Bunny: #2.727 01-11-07 14:45 Μου αρέσει που ξεκίνησα να διαβάζω τι γράψατε από εχθές που έλειπα και ήμουν και σίγουρη ότι η Doooo ήταν δολοφόνος... μέχρι που είδα ότι τη φάγανε μπαμπέσικα Σταματάω λοιπόν το ψαχτήρι και πάω στα κουτουρού τώρα που είναι αρχή ακόμα. Ψηφίζω τον shaman, του την πεσατε όλοι (σχεδόν) και ή που κάτι έχετε καταλάβει ή που θα τον φάμε άδικα!!! Πάω να φτιάξω τα μαλλάκια μου...σε περίπτωση που φάτε εμένα αύριο να είμαι έτοιμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:45 Η Oralee έγραψε: #2.728 01-11-07 14:45 Καλέ Ευούλι μου χαλάρωσε. Παιχνίδι είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:47 Η evouli έγραψε: #2.729 01-11-07 14:47 καλε χαλαρη ειμαι απλα προσπαθω πολυ εντονα να αποδειξω την αληθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:48 Η Oralee έγραψε: #2.730 01-11-07 14:48 Ανακοίνωση: Σε περίπτωση ισοψηφίας, δεν θα αποφασίζει πλέον η ΣΕ, αλλά θα αναρτάται ψηφοφορία με διάρκεια μισής ώρας, στην οποία δεν θα επιτρέπονται ποστ (θα διαγράφονται αμέσως) και όποιος μαζέψει πιο πολλές ψήφους θα αποχωρεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:50 Η Resident Evil: #2.731 01-11-07 14:50 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ανακοίνωση: Σε περίπτωση ισοψηφίας, δεν θα αποφασίζει πλέον η ΣΕ, αλλά θα αναρτάται ψηφοφορία με διάρκεια μισής ώρας, στην οποία δεν θα επιτρέπονται ποστ (θα διαγράφονται αμέσως) και όποιος μαζέψει πιο πολλές ψήφους θα αποχωρεί. Click για ανάπτυξη... i like that! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:51 Η evouli έγραψε: #2.732 01-11-07 14:51 Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Sleepyhead dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: Lorien Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 5 Lorien: 4 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 1 Sleepyhead: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:55 Ο shaman έγραψε: #2.733 01-11-07 14:55 Το αστείο είναι ότι ο Λοριεν δεν έχει ψηφίσει ακόμα, οπότε μάλλον είμαι καταδικασμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:55 Η Oralee έγραψε: #2.734 01-11-07 14:55 Ε, ναι, για να μη λετε πως διώχνουμε στάνταρ πολίτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:03 Ο Dark_kronos: #2.735 01-11-07 15:03 Αρχική Δημοσίευση από shaman: Το αστείο είναι ότι ο Λοριεν δεν έχει ψηφίσει ακόμα, οπότε μάλλον είμαι καταδικασμένος Click για ανάπτυξη... Μην εισαι τοσο σιγουρος... Λεω να βαλω λιγη φωτια στο παιχνιδι... Αλλαζω σε lorien! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:15 Ο shaman έγραψε: #2.736 01-11-07 15:15 Ναιιι! Πάμε ρε Κρόνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:22 Η evouli έγραψε: #2.737 01-11-07 15:22 Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Lorien dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: Lorien Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 5 Lorien: 5 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:30 Ο Lorien έγραψε: #2.738 01-11-07 15:30 Αρχική Δημοσίευση από evouli: εαν οντως δεν λεει κατι, τοτε εσυ γιατι το χρησιμοποιεις; τεσπα, δεν μπορω να επιμεινω αλλο γιατι θα μας παρει το βραδυ.. για μενα εισαι καμμενος παντως και η τοση εμμονη σου μαζι μου δεν μπορει παρα να αποδεικνυει αυτα που υποστηριζω.- Click για ανάπτυξη... Μα...δε χρησημοποιησα εγω αυτο το δεδομενο, you did.Οσο για εμμονη, δε θα το λεγα. Εσυ απο την αρχη ασχολεισαι επιμονα με μενα Εγω απλά αμυνομαι ο αμοιρος. Μια φορα δολοφονησα και ηταν κοτουλα για να φαμε 5 ατομα καλε κυρια ! ------------- Κι εσυ τεκνον Κρονε ; Ετσι γεννιουνται οι δολοφονοι ομως. Κατηγορουμε αναν αθωο, μπαινει φυλακη...και μετα βγαινει και θελει να τους εκδικηθει ολους ! Ατιμη κενωνιιαααα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:43 Η evouli έγραψε: #2.739 01-11-07 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Μα...δε χρησημοποιησα εγω αυτο το δεδομενο, you did.Οσο για εμμονη, δε θα το λεγα. Εσυ απο την αρχη ασχολεισαι επιμονα με μενα Εγω απλά αμυνομαι ο αμοιρος. Μια φορα δολοφονησα και ηταν κοτουλα για να φαμε 5 ατομα καλε κυρια ! Click για ανάπτυξη... ναι και αλλη μια φορα μια εγγυουλα.. τεσπα, αν και δεν ασχοληθηκα εντονως μαζι σου απο την αρχη-παρ'οτι σε ψηφισα-, ισα ισα που ειπα ας περιμενουμε να μπει και ο λοριεν να δουμε τι θα μας πει θα κανω τουμπεκι ψιλοκομμενο γιατι η παρεουλα σου αρχιζει να μου κλεινει το ματι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:49 Η Vkey έγραψε: #2.740 01-11-07 15:49 Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι παίζει...αλλά γράφω για να γράφω Οκ κλασσικά θα είμαι μεταξύ Λόρι και Shaman...αλλά ακόμα δεν ξέρω P/s: Μην γράφεται τόσα πολλά! α) γυρίζω αργά σπίτι β) δεν έχω adsl εδώ καρδιά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από shaman: Καλημέρα... Λοριεν από μένα, για να σώσω το τομάρι μου ξανά (σόρρυ ντιούντ) Click για ανάπτυξη... μπαμπεσικα.... Αρχική Δημοσίευση από evouli: κανε μια μικρη ερευνα και στα δυο προηγουμενα παιχνιδια και θα δεις οτι ανεξαρτητου ιδιοτητας φανατιζομαι και ποσταρω αβερτα Click για ανάπτυξη... Δε λεει κατι αυτο. θα ηταν κουτο να αλλαζεις καθε φορα. Ειπαμε, εισαι ξανθια , αλλα οχι κι ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:43 Η evouli έγραψε: #2.726 01-11-07 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Δε λεει κατι αυτο. θα ηταν κουτο να αλλαζεις καθε φορα. Ειπαμε, εισαι ξανθια , αλλα οχι κι ετσι Click για ανάπτυξη... εαν οντως δεν λεει κατι, τοτε εσυ γιατι το χρησιμοποιεις; τεσπα, δεν μπορω να επιμεινω αλλο γιατι θα μας παρει το βραδυ.. για μενα εισαι καμμενος παντως και η τοση εμμονη σου μαζι μου δεν μπορει παρα να αποδεικνυει αυτα που υποστηριζω.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:45 Η Bugs Bunny: #2.727 01-11-07 14:45 Μου αρέσει που ξεκίνησα να διαβάζω τι γράψατε από εχθές που έλειπα και ήμουν και σίγουρη ότι η Doooo ήταν δολοφόνος... μέχρι που είδα ότι τη φάγανε μπαμπέσικα Σταματάω λοιπόν το ψαχτήρι και πάω στα κουτουρού τώρα που είναι αρχή ακόμα. Ψηφίζω τον shaman, του την πεσατε όλοι (σχεδόν) και ή που κάτι έχετε καταλάβει ή που θα τον φάμε άδικα!!! Πάω να φτιάξω τα μαλλάκια μου...σε περίπτωση που φάτε εμένα αύριο να είμαι έτοιμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:45 Η Oralee έγραψε: #2.728 01-11-07 14:45 Καλέ Ευούλι μου χαλάρωσε. Παιχνίδι είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:47 Η evouli έγραψε: #2.729 01-11-07 14:47 καλε χαλαρη ειμαι απλα προσπαθω πολυ εντονα να αποδειξω την αληθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:48 Η Oralee έγραψε: #2.730 01-11-07 14:48 Ανακοίνωση: Σε περίπτωση ισοψηφίας, δεν θα αποφασίζει πλέον η ΣΕ, αλλά θα αναρτάται ψηφοφορία με διάρκεια μισής ώρας, στην οποία δεν θα επιτρέπονται ποστ (θα διαγράφονται αμέσως) και όποιος μαζέψει πιο πολλές ψήφους θα αποχωρεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:50 Η Resident Evil: #2.731 01-11-07 14:50 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ανακοίνωση: Σε περίπτωση ισοψηφίας, δεν θα αποφασίζει πλέον η ΣΕ, αλλά θα αναρτάται ψηφοφορία με διάρκεια μισής ώρας, στην οποία δεν θα επιτρέπονται ποστ (θα διαγράφονται αμέσως) και όποιος μαζέψει πιο πολλές ψήφους θα αποχωρεί. Click για ανάπτυξη... i like that! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:51 Η evouli έγραψε: #2.732 01-11-07 14:51 Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Sleepyhead dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: Lorien Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 5 Lorien: 4 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 1 Sleepyhead: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:55 Ο shaman έγραψε: #2.733 01-11-07 14:55 Το αστείο είναι ότι ο Λοριεν δεν έχει ψηφίσει ακόμα, οπότε μάλλον είμαι καταδικασμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:55 Η Oralee έγραψε: #2.734 01-11-07 14:55 Ε, ναι, για να μη λετε πως διώχνουμε στάνταρ πολίτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:03 Ο Dark_kronos: #2.735 01-11-07 15:03 Αρχική Δημοσίευση από shaman: Το αστείο είναι ότι ο Λοριεν δεν έχει ψηφίσει ακόμα, οπότε μάλλον είμαι καταδικασμένος Click για ανάπτυξη... Μην εισαι τοσο σιγουρος... Λεω να βαλω λιγη φωτια στο παιχνιδι... Αλλαζω σε lorien! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:15 Ο shaman έγραψε: #2.736 01-11-07 15:15 Ναιιι! Πάμε ρε Κρόνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:22 Η evouli έγραψε: #2.737 01-11-07 15:22 Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Lorien dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: Lorien Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 5 Lorien: 5 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:30 Ο Lorien έγραψε: #2.738 01-11-07 15:30 Αρχική Δημοσίευση από evouli: εαν οντως δεν λεει κατι, τοτε εσυ γιατι το χρησιμοποιεις; τεσπα, δεν μπορω να επιμεινω αλλο γιατι θα μας παρει το βραδυ.. για μενα εισαι καμμενος παντως και η τοση εμμονη σου μαζι μου δεν μπορει παρα να αποδεικνυει αυτα που υποστηριζω.- Click για ανάπτυξη... Μα...δε χρησημοποιησα εγω αυτο το δεδομενο, you did.Οσο για εμμονη, δε θα το λεγα. Εσυ απο την αρχη ασχολεισαι επιμονα με μενα Εγω απλά αμυνομαι ο αμοιρος. Μια φορα δολοφονησα και ηταν κοτουλα για να φαμε 5 ατομα καλε κυρια ! ------------- Κι εσυ τεκνον Κρονε ; Ετσι γεννιουνται οι δολοφονοι ομως. Κατηγορουμε αναν αθωο, μπαινει φυλακη...και μετα βγαινει και θελει να τους εκδικηθει ολους ! Ατιμη κενωνιιαααα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:43 Η evouli έγραψε: #2.739 01-11-07 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Μα...δε χρησημοποιησα εγω αυτο το δεδομενο, you did.Οσο για εμμονη, δε θα το λεγα. Εσυ απο την αρχη ασχολεισαι επιμονα με μενα Εγω απλά αμυνομαι ο αμοιρος. Μια φορα δολοφονησα και ηταν κοτουλα για να φαμε 5 ατομα καλε κυρια ! Click για ανάπτυξη... ναι και αλλη μια φορα μια εγγυουλα.. τεσπα, αν και δεν ασχοληθηκα εντονως μαζι σου απο την αρχη-παρ'οτι σε ψηφισα-, ισα ισα που ειπα ας περιμενουμε να μπει και ο λοριεν να δουμε τι θα μας πει θα κανω τουμπεκι ψιλοκομμενο γιατι η παρεουλα σου αρχιζει να μου κλεινει το ματι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:49 Η Vkey έγραψε: #2.740 01-11-07 15:49 Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι παίζει...αλλά γράφω για να γράφω Οκ κλασσικά θα είμαι μεταξύ Λόρι και Shaman...αλλά ακόμα δεν ξέρω P/s: Μην γράφεται τόσα πολλά! α) γυρίζω αργά σπίτι β) δεν έχω adsl εδώ καρδιά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Δε λεει κατι αυτο. θα ηταν κουτο να αλλαζεις καθε φορα. Ειπαμε, εισαι ξανθια , αλλα οχι κι ετσι Click για ανάπτυξη... εαν οντως δεν λεει κατι, τοτε εσυ γιατι το χρησιμοποιεις; τεσπα, δεν μπορω να επιμεινω αλλο γιατι θα μας παρει το βραδυ.. για μενα εισαι καμμενος παντως και η τοση εμμονη σου μαζι μου δεν μπορει παρα να αποδεικνυει αυτα που υποστηριζω.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:45 Η Bugs Bunny: #2.727 01-11-07 14:45 Μου αρέσει που ξεκίνησα να διαβάζω τι γράψατε από εχθές που έλειπα και ήμουν και σίγουρη ότι η Doooo ήταν δολοφόνος... μέχρι που είδα ότι τη φάγανε μπαμπέσικα Σταματάω λοιπόν το ψαχτήρι και πάω στα κουτουρού τώρα που είναι αρχή ακόμα. Ψηφίζω τον shaman, του την πεσατε όλοι (σχεδόν) και ή που κάτι έχετε καταλάβει ή που θα τον φάμε άδικα!!! Πάω να φτιάξω τα μαλλάκια μου...σε περίπτωση που φάτε εμένα αύριο να είμαι έτοιμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:45 Η Oralee έγραψε: #2.728 01-11-07 14:45 Καλέ Ευούλι μου χαλάρωσε. Παιχνίδι είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:47 Η evouli έγραψε: #2.729 01-11-07 14:47 καλε χαλαρη ειμαι απλα προσπαθω πολυ εντονα να αποδειξω την αληθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:48 Η Oralee έγραψε: #2.730 01-11-07 14:48 Ανακοίνωση: Σε περίπτωση ισοψηφίας, δεν θα αποφασίζει πλέον η ΣΕ, αλλά θα αναρτάται ψηφοφορία με διάρκεια μισής ώρας, στην οποία δεν θα επιτρέπονται ποστ (θα διαγράφονται αμέσως) και όποιος μαζέψει πιο πολλές ψήφους θα αποχωρεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:50 Η Resident Evil: #2.731 01-11-07 14:50 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ανακοίνωση: Σε περίπτωση ισοψηφίας, δεν θα αποφασίζει πλέον η ΣΕ, αλλά θα αναρτάται ψηφοφορία με διάρκεια μισής ώρας, στην οποία δεν θα επιτρέπονται ποστ (θα διαγράφονται αμέσως) και όποιος μαζέψει πιο πολλές ψήφους θα αποχωρεί. Click για ανάπτυξη... i like that! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:51 Η evouli έγραψε: #2.732 01-11-07 14:51 Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Sleepyhead dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: Lorien Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 5 Lorien: 4 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 1 Sleepyhead: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:55 Ο shaman έγραψε: #2.733 01-11-07 14:55 Το αστείο είναι ότι ο Λοριεν δεν έχει ψηφίσει ακόμα, οπότε μάλλον είμαι καταδικασμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:55 Η Oralee έγραψε: #2.734 01-11-07 14:55 Ε, ναι, για να μη λετε πως διώχνουμε στάνταρ πολίτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:03 Ο Dark_kronos: #2.735 01-11-07 15:03 Αρχική Δημοσίευση από shaman: Το αστείο είναι ότι ο Λοριεν δεν έχει ψηφίσει ακόμα, οπότε μάλλον είμαι καταδικασμένος Click για ανάπτυξη... Μην εισαι τοσο σιγουρος... Λεω να βαλω λιγη φωτια στο παιχνιδι... Αλλαζω σε lorien! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:15 Ο shaman έγραψε: #2.736 01-11-07 15:15 Ναιιι! Πάμε ρε Κρόνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:22 Η evouli έγραψε: #2.737 01-11-07 15:22 Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Lorien dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: Lorien Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 5 Lorien: 5 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:30 Ο Lorien έγραψε: #2.738 01-11-07 15:30 Αρχική Δημοσίευση από evouli: εαν οντως δεν λεει κατι, τοτε εσυ γιατι το χρησιμοποιεις; τεσπα, δεν μπορω να επιμεινω αλλο γιατι θα μας παρει το βραδυ.. για μενα εισαι καμμενος παντως και η τοση εμμονη σου μαζι μου δεν μπορει παρα να αποδεικνυει αυτα που υποστηριζω.- Click για ανάπτυξη... Μα...δε χρησημοποιησα εγω αυτο το δεδομενο, you did.Οσο για εμμονη, δε θα το λεγα. Εσυ απο την αρχη ασχολεισαι επιμονα με μενα Εγω απλά αμυνομαι ο αμοιρος. Μια φορα δολοφονησα και ηταν κοτουλα για να φαμε 5 ατομα καλε κυρια ! ------------- Κι εσυ τεκνον Κρονε ; Ετσι γεννιουνται οι δολοφονοι ομως. Κατηγορουμε αναν αθωο, μπαινει φυλακη...και μετα βγαινει και θελει να τους εκδικηθει ολους ! Ατιμη κενωνιιαααα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:43 Η evouli έγραψε: #2.739 01-11-07 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Μα...δε χρησημοποιησα εγω αυτο το δεδομενο, you did.Οσο για εμμονη, δε θα το λεγα. Εσυ απο την αρχη ασχολεισαι επιμονα με μενα Εγω απλά αμυνομαι ο αμοιρος. Μια φορα δολοφονησα και ηταν κοτουλα για να φαμε 5 ατομα καλε κυρια ! Click για ανάπτυξη... ναι και αλλη μια φορα μια εγγυουλα.. τεσπα, αν και δεν ασχοληθηκα εντονως μαζι σου απο την αρχη-παρ'οτι σε ψηφισα-, ισα ισα που ειπα ας περιμενουμε να μπει και ο λοριεν να δουμε τι θα μας πει θα κανω τουμπεκι ψιλοκομμενο γιατι η παρεουλα σου αρχιζει να μου κλεινει το ματι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:49 Η Vkey έγραψε: #2.740 01-11-07 15:49 Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι παίζει...αλλά γράφω για να γράφω Οκ κλασσικά θα είμαι μεταξύ Λόρι και Shaman...αλλά ακόμα δεν ξέρω P/s: Μην γράφεται τόσα πολλά! α) γυρίζω αργά σπίτι β) δεν έχω adsl εδώ καρδιά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μου αρέσει που ξεκίνησα να διαβάζω τι γράψατε από εχθές που έλειπα και ήμουν και σίγουρη ότι η Doooo ήταν δολοφόνος... μέχρι που είδα ότι τη φάγανε μπαμπέσικα Σταματάω λοιπόν το ψαχτήρι και πάω στα κουτουρού τώρα που είναι αρχή ακόμα. Ψηφίζω τον shaman, του την πεσατε όλοι (σχεδόν) και ή που κάτι έχετε καταλάβει ή που θα τον φάμε άδικα!!! Πάω να φτιάξω τα μαλλάκια μου...σε περίπτωση που φάτε εμένα αύριο να είμαι έτοιμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:45 Η Oralee έγραψε: #2.728 01-11-07 14:45 Καλέ Ευούλι μου χαλάρωσε. Παιχνίδι είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:47 Η evouli έγραψε: #2.729 01-11-07 14:47 καλε χαλαρη ειμαι απλα προσπαθω πολυ εντονα να αποδειξω την αληθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:48 Η Oralee έγραψε: #2.730 01-11-07 14:48 Ανακοίνωση: Σε περίπτωση ισοψηφίας, δεν θα αποφασίζει πλέον η ΣΕ, αλλά θα αναρτάται ψηφοφορία με διάρκεια μισής ώρας, στην οποία δεν θα επιτρέπονται ποστ (θα διαγράφονται αμέσως) και όποιος μαζέψει πιο πολλές ψήφους θα αποχωρεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:50 Η Resident Evil: #2.731 01-11-07 14:50 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ανακοίνωση: Σε περίπτωση ισοψηφίας, δεν θα αποφασίζει πλέον η ΣΕ, αλλά θα αναρτάται ψηφοφορία με διάρκεια μισής ώρας, στην οποία δεν θα επιτρέπονται ποστ (θα διαγράφονται αμέσως) και όποιος μαζέψει πιο πολλές ψήφους θα αποχωρεί. Click για ανάπτυξη... i like that! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:51 Η evouli έγραψε: #2.732 01-11-07 14:51 Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Sleepyhead dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: Lorien Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 5 Lorien: 4 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 1 Sleepyhead: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:55 Ο shaman έγραψε: #2.733 01-11-07 14:55 Το αστείο είναι ότι ο Λοριεν δεν έχει ψηφίσει ακόμα, οπότε μάλλον είμαι καταδικασμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:55 Η Oralee έγραψε: #2.734 01-11-07 14:55 Ε, ναι, για να μη λετε πως διώχνουμε στάνταρ πολίτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:03 Ο Dark_kronos: #2.735 01-11-07 15:03 Αρχική Δημοσίευση από shaman: Το αστείο είναι ότι ο Λοριεν δεν έχει ψηφίσει ακόμα, οπότε μάλλον είμαι καταδικασμένος Click για ανάπτυξη... Μην εισαι τοσο σιγουρος... Λεω να βαλω λιγη φωτια στο παιχνιδι... Αλλαζω σε lorien! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:15 Ο shaman έγραψε: #2.736 01-11-07 15:15 Ναιιι! Πάμε ρε Κρόνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:22 Η evouli έγραψε: #2.737 01-11-07 15:22 Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Lorien dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: Lorien Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 5 Lorien: 5 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:30 Ο Lorien έγραψε: #2.738 01-11-07 15:30 Αρχική Δημοσίευση από evouli: εαν οντως δεν λεει κατι, τοτε εσυ γιατι το χρησιμοποιεις; τεσπα, δεν μπορω να επιμεινω αλλο γιατι θα μας παρει το βραδυ.. για μενα εισαι καμμενος παντως και η τοση εμμονη σου μαζι μου δεν μπορει παρα να αποδεικνυει αυτα που υποστηριζω.- Click για ανάπτυξη... Μα...δε χρησημοποιησα εγω αυτο το δεδομενο, you did.Οσο για εμμονη, δε θα το λεγα. Εσυ απο την αρχη ασχολεισαι επιμονα με μενα Εγω απλά αμυνομαι ο αμοιρος. Μια φορα δολοφονησα και ηταν κοτουλα για να φαμε 5 ατομα καλε κυρια ! ------------- Κι εσυ τεκνον Κρονε ; Ετσι γεννιουνται οι δολοφονοι ομως. Κατηγορουμε αναν αθωο, μπαινει φυλακη...και μετα βγαινει και θελει να τους εκδικηθει ολους ! Ατιμη κενωνιιαααα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:43 Η evouli έγραψε: #2.739 01-11-07 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Μα...δε χρησημοποιησα εγω αυτο το δεδομενο, you did.Οσο για εμμονη, δε θα το λεγα. Εσυ απο την αρχη ασχολεισαι επιμονα με μενα Εγω απλά αμυνομαι ο αμοιρος. Μια φορα δολοφονησα και ηταν κοτουλα για να φαμε 5 ατομα καλε κυρια ! Click για ανάπτυξη... ναι και αλλη μια φορα μια εγγυουλα.. τεσπα, αν και δεν ασχοληθηκα εντονως μαζι σου απο την αρχη-παρ'οτι σε ψηφισα-, ισα ισα που ειπα ας περιμενουμε να μπει και ο λοριεν να δουμε τι θα μας πει θα κανω τουμπεκι ψιλοκομμενο γιατι η παρεουλα σου αρχιζει να μου κλεινει το ματι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:49 Η Vkey έγραψε: #2.740 01-11-07 15:49 Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι παίζει...αλλά γράφω για να γράφω Οκ κλασσικά θα είμαι μεταξύ Λόρι και Shaman...αλλά ακόμα δεν ξέρω P/s: Μην γράφεται τόσα πολλά! α) γυρίζω αργά σπίτι β) δεν έχω adsl εδώ καρδιά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλέ Ευούλι μου χαλάρωσε. Παιχνίδι είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:47 Η evouli έγραψε: #2.729 01-11-07 14:47 καλε χαλαρη ειμαι απλα προσπαθω πολυ εντονα να αποδειξω την αληθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:48 Η Oralee έγραψε: #2.730 01-11-07 14:48 Ανακοίνωση: Σε περίπτωση ισοψηφίας, δεν θα αποφασίζει πλέον η ΣΕ, αλλά θα αναρτάται ψηφοφορία με διάρκεια μισής ώρας, στην οποία δεν θα επιτρέπονται ποστ (θα διαγράφονται αμέσως) και όποιος μαζέψει πιο πολλές ψήφους θα αποχωρεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:50 Η Resident Evil: #2.731 01-11-07 14:50 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ανακοίνωση: Σε περίπτωση ισοψηφίας, δεν θα αποφασίζει πλέον η ΣΕ, αλλά θα αναρτάται ψηφοφορία με διάρκεια μισής ώρας, στην οποία δεν θα επιτρέπονται ποστ (θα διαγράφονται αμέσως) και όποιος μαζέψει πιο πολλές ψήφους θα αποχωρεί. Click για ανάπτυξη... i like that! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:51 Η evouli έγραψε: #2.732 01-11-07 14:51 Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Sleepyhead dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: Lorien Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 5 Lorien: 4 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 1 Sleepyhead: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:55 Ο shaman έγραψε: #2.733 01-11-07 14:55 Το αστείο είναι ότι ο Λοριεν δεν έχει ψηφίσει ακόμα, οπότε μάλλον είμαι καταδικασμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:55 Η Oralee έγραψε: #2.734 01-11-07 14:55 Ε, ναι, για να μη λετε πως διώχνουμε στάνταρ πολίτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:03 Ο Dark_kronos: #2.735 01-11-07 15:03 Αρχική Δημοσίευση από shaman: Το αστείο είναι ότι ο Λοριεν δεν έχει ψηφίσει ακόμα, οπότε μάλλον είμαι καταδικασμένος Click για ανάπτυξη... Μην εισαι τοσο σιγουρος... Λεω να βαλω λιγη φωτια στο παιχνιδι... Αλλαζω σε lorien! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:15 Ο shaman έγραψε: #2.736 01-11-07 15:15 Ναιιι! Πάμε ρε Κρόνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:22 Η evouli έγραψε: #2.737 01-11-07 15:22 Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Lorien dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: Lorien Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 5 Lorien: 5 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:30 Ο Lorien έγραψε: #2.738 01-11-07 15:30 Αρχική Δημοσίευση από evouli: εαν οντως δεν λεει κατι, τοτε εσυ γιατι το χρησιμοποιεις; τεσπα, δεν μπορω να επιμεινω αλλο γιατι θα μας παρει το βραδυ.. για μενα εισαι καμμενος παντως και η τοση εμμονη σου μαζι μου δεν μπορει παρα να αποδεικνυει αυτα που υποστηριζω.- Click για ανάπτυξη... Μα...δε χρησημοποιησα εγω αυτο το δεδομενο, you did.Οσο για εμμονη, δε θα το λεγα. Εσυ απο την αρχη ασχολεισαι επιμονα με μενα Εγω απλά αμυνομαι ο αμοιρος. Μια φορα δολοφονησα και ηταν κοτουλα για να φαμε 5 ατομα καλε κυρια ! ------------- Κι εσυ τεκνον Κρονε ; Ετσι γεννιουνται οι δολοφονοι ομως. Κατηγορουμε αναν αθωο, μπαινει φυλακη...και μετα βγαινει και θελει να τους εκδικηθει ολους ! Ατιμη κενωνιιαααα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:43 Η evouli έγραψε: #2.739 01-11-07 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Μα...δε χρησημοποιησα εγω αυτο το δεδομενο, you did.Οσο για εμμονη, δε θα το λεγα. Εσυ απο την αρχη ασχολεισαι επιμονα με μενα Εγω απλά αμυνομαι ο αμοιρος. Μια φορα δολοφονησα και ηταν κοτουλα για να φαμε 5 ατομα καλε κυρια ! Click για ανάπτυξη... ναι και αλλη μια φορα μια εγγυουλα.. τεσπα, αν και δεν ασχοληθηκα εντονως μαζι σου απο την αρχη-παρ'οτι σε ψηφισα-, ισα ισα που ειπα ας περιμενουμε να μπει και ο λοριεν να δουμε τι θα μας πει θα κανω τουμπεκι ψιλοκομμενο γιατι η παρεουλα σου αρχιζει να μου κλεινει το ματι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:49 Η Vkey έγραψε: #2.740 01-11-07 15:49 Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι παίζει...αλλά γράφω για να γράφω Οκ κλασσικά θα είμαι μεταξύ Λόρι και Shaman...αλλά ακόμα δεν ξέρω P/s: Μην γράφεται τόσα πολλά! α) γυρίζω αργά σπίτι β) δεν έχω adsl εδώ καρδιά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλε χαλαρη ειμαι απλα προσπαθω πολυ εντονα να αποδειξω την αληθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:48 Η Oralee έγραψε: #2.730 01-11-07 14:48 Ανακοίνωση: Σε περίπτωση ισοψηφίας, δεν θα αποφασίζει πλέον η ΣΕ, αλλά θα αναρτάται ψηφοφορία με διάρκεια μισής ώρας, στην οποία δεν θα επιτρέπονται ποστ (θα διαγράφονται αμέσως) και όποιος μαζέψει πιο πολλές ψήφους θα αποχωρεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:50 Η Resident Evil: #2.731 01-11-07 14:50 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ανακοίνωση: Σε περίπτωση ισοψηφίας, δεν θα αποφασίζει πλέον η ΣΕ, αλλά θα αναρτάται ψηφοφορία με διάρκεια μισής ώρας, στην οποία δεν θα επιτρέπονται ποστ (θα διαγράφονται αμέσως) και όποιος μαζέψει πιο πολλές ψήφους θα αποχωρεί. Click για ανάπτυξη... i like that! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:51 Η evouli έγραψε: #2.732 01-11-07 14:51 Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Sleepyhead dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: Lorien Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 5 Lorien: 4 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 1 Sleepyhead: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:55 Ο shaman έγραψε: #2.733 01-11-07 14:55 Το αστείο είναι ότι ο Λοριεν δεν έχει ψηφίσει ακόμα, οπότε μάλλον είμαι καταδικασμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:55 Η Oralee έγραψε: #2.734 01-11-07 14:55 Ε, ναι, για να μη λετε πως διώχνουμε στάνταρ πολίτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:03 Ο Dark_kronos: #2.735 01-11-07 15:03 Αρχική Δημοσίευση από shaman: Το αστείο είναι ότι ο Λοριεν δεν έχει ψηφίσει ακόμα, οπότε μάλλον είμαι καταδικασμένος Click για ανάπτυξη... Μην εισαι τοσο σιγουρος... Λεω να βαλω λιγη φωτια στο παιχνιδι... Αλλαζω σε lorien! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:15 Ο shaman έγραψε: #2.736 01-11-07 15:15 Ναιιι! Πάμε ρε Κρόνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:22 Η evouli έγραψε: #2.737 01-11-07 15:22 Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Lorien dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: Lorien Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 5 Lorien: 5 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:30 Ο Lorien έγραψε: #2.738 01-11-07 15:30 Αρχική Δημοσίευση από evouli: εαν οντως δεν λεει κατι, τοτε εσυ γιατι το χρησιμοποιεις; τεσπα, δεν μπορω να επιμεινω αλλο γιατι θα μας παρει το βραδυ.. για μενα εισαι καμμενος παντως και η τοση εμμονη σου μαζι μου δεν μπορει παρα να αποδεικνυει αυτα που υποστηριζω.- Click για ανάπτυξη... Μα...δε χρησημοποιησα εγω αυτο το δεδομενο, you did.Οσο για εμμονη, δε θα το λεγα. Εσυ απο την αρχη ασχολεισαι επιμονα με μενα Εγω απλά αμυνομαι ο αμοιρος. Μια φορα δολοφονησα και ηταν κοτουλα για να φαμε 5 ατομα καλε κυρια ! ------------- Κι εσυ τεκνον Κρονε ; Ετσι γεννιουνται οι δολοφονοι ομως. Κατηγορουμε αναν αθωο, μπαινει φυλακη...και μετα βγαινει και θελει να τους εκδικηθει ολους ! Ατιμη κενωνιιαααα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:43 Η evouli έγραψε: #2.739 01-11-07 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Μα...δε χρησημοποιησα εγω αυτο το δεδομενο, you did.Οσο για εμμονη, δε θα το λεγα. Εσυ απο την αρχη ασχολεισαι επιμονα με μενα Εγω απλά αμυνομαι ο αμοιρος. Μια φορα δολοφονησα και ηταν κοτουλα για να φαμε 5 ατομα καλε κυρια ! Click για ανάπτυξη... ναι και αλλη μια φορα μια εγγυουλα.. τεσπα, αν και δεν ασχοληθηκα εντονως μαζι σου απο την αρχη-παρ'οτι σε ψηφισα-, ισα ισα που ειπα ας περιμενουμε να μπει και ο λοριεν να δουμε τι θα μας πει θα κανω τουμπεκι ψιλοκομμενο γιατι η παρεουλα σου αρχιζει να μου κλεινει το ματι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:49 Η Vkey έγραψε: #2.740 01-11-07 15:49 Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι παίζει...αλλά γράφω για να γράφω Οκ κλασσικά θα είμαι μεταξύ Λόρι και Shaman...αλλά ακόμα δεν ξέρω P/s: Μην γράφεται τόσα πολλά! α) γυρίζω αργά σπίτι β) δεν έχω adsl εδώ καρδιά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ανακοίνωση: Σε περίπτωση ισοψηφίας, δεν θα αποφασίζει πλέον η ΣΕ, αλλά θα αναρτάται ψηφοφορία με διάρκεια μισής ώρας, στην οποία δεν θα επιτρέπονται ποστ (θα διαγράφονται αμέσως) και όποιος μαζέψει πιο πολλές ψήφους θα αποχωρεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:50 Η Resident Evil: #2.731 01-11-07 14:50 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ανακοίνωση: Σε περίπτωση ισοψηφίας, δεν θα αποφασίζει πλέον η ΣΕ, αλλά θα αναρτάται ψηφοφορία με διάρκεια μισής ώρας, στην οποία δεν θα επιτρέπονται ποστ (θα διαγράφονται αμέσως) και όποιος μαζέψει πιο πολλές ψήφους θα αποχωρεί. Click για ανάπτυξη... i like that! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:51 Η evouli έγραψε: #2.732 01-11-07 14:51 Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Sleepyhead dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: Lorien Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 5 Lorien: 4 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 1 Sleepyhead: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:55 Ο shaman έγραψε: #2.733 01-11-07 14:55 Το αστείο είναι ότι ο Λοριεν δεν έχει ψηφίσει ακόμα, οπότε μάλλον είμαι καταδικασμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:55 Η Oralee έγραψε: #2.734 01-11-07 14:55 Ε, ναι, για να μη λετε πως διώχνουμε στάνταρ πολίτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:03 Ο Dark_kronos: #2.735 01-11-07 15:03 Αρχική Δημοσίευση από shaman: Το αστείο είναι ότι ο Λοριεν δεν έχει ψηφίσει ακόμα, οπότε μάλλον είμαι καταδικασμένος Click για ανάπτυξη... Μην εισαι τοσο σιγουρος... Λεω να βαλω λιγη φωτια στο παιχνιδι... Αλλαζω σε lorien! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:15 Ο shaman έγραψε: #2.736 01-11-07 15:15 Ναιιι! Πάμε ρε Κρόνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:22 Η evouli έγραψε: #2.737 01-11-07 15:22 Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Lorien dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: Lorien Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 5 Lorien: 5 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:30 Ο Lorien έγραψε: #2.738 01-11-07 15:30 Αρχική Δημοσίευση από evouli: εαν οντως δεν λεει κατι, τοτε εσυ γιατι το χρησιμοποιεις; τεσπα, δεν μπορω να επιμεινω αλλο γιατι θα μας παρει το βραδυ.. για μενα εισαι καμμενος παντως και η τοση εμμονη σου μαζι μου δεν μπορει παρα να αποδεικνυει αυτα που υποστηριζω.- Click για ανάπτυξη... Μα...δε χρησημοποιησα εγω αυτο το δεδομενο, you did.Οσο για εμμονη, δε θα το λεγα. Εσυ απο την αρχη ασχολεισαι επιμονα με μενα Εγω απλά αμυνομαι ο αμοιρος. Μια φορα δολοφονησα και ηταν κοτουλα για να φαμε 5 ατομα καλε κυρια ! ------------- Κι εσυ τεκνον Κρονε ; Ετσι γεννιουνται οι δολοφονοι ομως. Κατηγορουμε αναν αθωο, μπαινει φυλακη...και μετα βγαινει και θελει να τους εκδικηθει ολους ! Ατιμη κενωνιιαααα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:43 Η evouli έγραψε: #2.739 01-11-07 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Μα...δε χρησημοποιησα εγω αυτο το δεδομενο, you did.Οσο για εμμονη, δε θα το λεγα. Εσυ απο την αρχη ασχολεισαι επιμονα με μενα Εγω απλά αμυνομαι ο αμοιρος. Μια φορα δολοφονησα και ηταν κοτουλα για να φαμε 5 ατομα καλε κυρια ! Click για ανάπτυξη... ναι και αλλη μια φορα μια εγγυουλα.. τεσπα, αν και δεν ασχοληθηκα εντονως μαζι σου απο την αρχη-παρ'οτι σε ψηφισα-, ισα ισα που ειπα ας περιμενουμε να μπει και ο λοριεν να δουμε τι θα μας πει θα κανω τουμπεκι ψιλοκομμενο γιατι η παρεουλα σου αρχιζει να μου κλεινει το ματι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:49 Η Vkey έγραψε: #2.740 01-11-07 15:49 Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι παίζει...αλλά γράφω για να γράφω Οκ κλασσικά θα είμαι μεταξύ Λόρι και Shaman...αλλά ακόμα δεν ξέρω P/s: Μην γράφεται τόσα πολλά! α) γυρίζω αργά σπίτι β) δεν έχω adsl εδώ καρδιά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ανακοίνωση: Σε περίπτωση ισοψηφίας, δεν θα αποφασίζει πλέον η ΣΕ, αλλά θα αναρτάται ψηφοφορία με διάρκεια μισής ώρας, στην οποία δεν θα επιτρέπονται ποστ (θα διαγράφονται αμέσως) και όποιος μαζέψει πιο πολλές ψήφους θα αποχωρεί. Click για ανάπτυξη... i like that! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:51 Η evouli έγραψε: #2.732 01-11-07 14:51 Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Sleepyhead dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: Lorien Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 5 Lorien: 4 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 1 Sleepyhead: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:55 Ο shaman έγραψε: #2.733 01-11-07 14:55 Το αστείο είναι ότι ο Λοριεν δεν έχει ψηφίσει ακόμα, οπότε μάλλον είμαι καταδικασμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:55 Η Oralee έγραψε: #2.734 01-11-07 14:55 Ε, ναι, για να μη λετε πως διώχνουμε στάνταρ πολίτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:03 Ο Dark_kronos: #2.735 01-11-07 15:03 Αρχική Δημοσίευση από shaman: Το αστείο είναι ότι ο Λοριεν δεν έχει ψηφίσει ακόμα, οπότε μάλλον είμαι καταδικασμένος Click για ανάπτυξη... Μην εισαι τοσο σιγουρος... Λεω να βαλω λιγη φωτια στο παιχνιδι... Αλλαζω σε lorien! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:15 Ο shaman έγραψε: #2.736 01-11-07 15:15 Ναιιι! Πάμε ρε Κρόνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:22 Η evouli έγραψε: #2.737 01-11-07 15:22 Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Lorien dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: Lorien Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 5 Lorien: 5 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:30 Ο Lorien έγραψε: #2.738 01-11-07 15:30 Αρχική Δημοσίευση από evouli: εαν οντως δεν λεει κατι, τοτε εσυ γιατι το χρησιμοποιεις; τεσπα, δεν μπορω να επιμεινω αλλο γιατι θα μας παρει το βραδυ.. για μενα εισαι καμμενος παντως και η τοση εμμονη σου μαζι μου δεν μπορει παρα να αποδεικνυει αυτα που υποστηριζω.- Click για ανάπτυξη... Μα...δε χρησημοποιησα εγω αυτο το δεδομενο, you did.Οσο για εμμονη, δε θα το λεγα. Εσυ απο την αρχη ασχολεισαι επιμονα με μενα Εγω απλά αμυνομαι ο αμοιρος. Μια φορα δολοφονησα και ηταν κοτουλα για να φαμε 5 ατομα καλε κυρια ! ------------- Κι εσυ τεκνον Κρονε ; Ετσι γεννιουνται οι δολοφονοι ομως. Κατηγορουμε αναν αθωο, μπαινει φυλακη...και μετα βγαινει και θελει να τους εκδικηθει ολους ! Ατιμη κενωνιιαααα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:43 Η evouli έγραψε: #2.739 01-11-07 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Μα...δε χρησημοποιησα εγω αυτο το δεδομενο, you did.Οσο για εμμονη, δε θα το λεγα. Εσυ απο την αρχη ασχολεισαι επιμονα με μενα Εγω απλά αμυνομαι ο αμοιρος. Μια φορα δολοφονησα και ηταν κοτουλα για να φαμε 5 ατομα καλε κυρια ! Click για ανάπτυξη... ναι και αλλη μια φορα μια εγγυουλα.. τεσπα, αν και δεν ασχοληθηκα εντονως μαζι σου απο την αρχη-παρ'οτι σε ψηφισα-, ισα ισα που ειπα ας περιμενουμε να μπει και ο λοριεν να δουμε τι θα μας πει θα κανω τουμπεκι ψιλοκομμενο γιατι η παρεουλα σου αρχιζει να μου κλεινει το ματι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:49 Η Vkey έγραψε: #2.740 01-11-07 15:49 Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι παίζει...αλλά γράφω για να γράφω Οκ κλασσικά θα είμαι μεταξύ Λόρι και Shaman...αλλά ακόμα δεν ξέρω P/s: Μην γράφεται τόσα πολλά! α) γυρίζω αργά σπίτι β) δεν έχω adsl εδώ καρδιά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Sleepyhead dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: Lorien Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 5 Lorien: 4 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 1 Sleepyhead: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:55 Ο shaman έγραψε: #2.733 01-11-07 14:55 Το αστείο είναι ότι ο Λοριεν δεν έχει ψηφίσει ακόμα, οπότε μάλλον είμαι καταδικασμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:55 Η Oralee έγραψε: #2.734 01-11-07 14:55 Ε, ναι, για να μη λετε πως διώχνουμε στάνταρ πολίτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:03 Ο Dark_kronos: #2.735 01-11-07 15:03 Αρχική Δημοσίευση από shaman: Το αστείο είναι ότι ο Λοριεν δεν έχει ψηφίσει ακόμα, οπότε μάλλον είμαι καταδικασμένος Click για ανάπτυξη... Μην εισαι τοσο σιγουρος... Λεω να βαλω λιγη φωτια στο παιχνιδι... Αλλαζω σε lorien! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:15 Ο shaman έγραψε: #2.736 01-11-07 15:15 Ναιιι! Πάμε ρε Κρόνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:22 Η evouli έγραψε: #2.737 01-11-07 15:22 Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Lorien dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: Lorien Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 5 Lorien: 5 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:30 Ο Lorien έγραψε: #2.738 01-11-07 15:30 Αρχική Δημοσίευση από evouli: εαν οντως δεν λεει κατι, τοτε εσυ γιατι το χρησιμοποιεις; τεσπα, δεν μπορω να επιμεινω αλλο γιατι θα μας παρει το βραδυ.. για μενα εισαι καμμενος παντως και η τοση εμμονη σου μαζι μου δεν μπορει παρα να αποδεικνυει αυτα που υποστηριζω.- Click για ανάπτυξη... Μα...δε χρησημοποιησα εγω αυτο το δεδομενο, you did.Οσο για εμμονη, δε θα το λεγα. Εσυ απο την αρχη ασχολεισαι επιμονα με μενα Εγω απλά αμυνομαι ο αμοιρος. Μια φορα δολοφονησα και ηταν κοτουλα για να φαμε 5 ατομα καλε κυρια ! ------------- Κι εσυ τεκνον Κρονε ; Ετσι γεννιουνται οι δολοφονοι ομως. Κατηγορουμε αναν αθωο, μπαινει φυλακη...και μετα βγαινει και θελει να τους εκδικηθει ολους ! Ατιμη κενωνιιαααα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:43 Η evouli έγραψε: #2.739 01-11-07 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Μα...δε χρησημοποιησα εγω αυτο το δεδομενο, you did.Οσο για εμμονη, δε θα το λεγα. Εσυ απο την αρχη ασχολεισαι επιμονα με μενα Εγω απλά αμυνομαι ο αμοιρος. Μια φορα δολοφονησα και ηταν κοτουλα για να φαμε 5 ατομα καλε κυρια ! Click για ανάπτυξη... ναι και αλλη μια φορα μια εγγυουλα.. τεσπα, αν και δεν ασχοληθηκα εντονως μαζι σου απο την αρχη-παρ'οτι σε ψηφισα-, ισα ισα που ειπα ας περιμενουμε να μπει και ο λοριεν να δουμε τι θα μας πει θα κανω τουμπεκι ψιλοκομμενο γιατι η παρεουλα σου αρχιζει να μου κλεινει το ματι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:49 Η Vkey έγραψε: #2.740 01-11-07 15:49 Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι παίζει...αλλά γράφω για να γράφω Οκ κλασσικά θα είμαι μεταξύ Λόρι και Shaman...αλλά ακόμα δεν ξέρω P/s: Μην γράφεται τόσα πολλά! α) γυρίζω αργά σπίτι β) δεν έχω adsl εδώ καρδιά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το αστείο είναι ότι ο Λοριεν δεν έχει ψηφίσει ακόμα, οπότε μάλλον είμαι καταδικασμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 14:55 Η Oralee έγραψε: #2.734 01-11-07 14:55 Ε, ναι, για να μη λετε πως διώχνουμε στάνταρ πολίτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:03 Ο Dark_kronos: #2.735 01-11-07 15:03 Αρχική Δημοσίευση από shaman: Το αστείο είναι ότι ο Λοριεν δεν έχει ψηφίσει ακόμα, οπότε μάλλον είμαι καταδικασμένος Click για ανάπτυξη... Μην εισαι τοσο σιγουρος... Λεω να βαλω λιγη φωτια στο παιχνιδι... Αλλαζω σε lorien! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:15 Ο shaman έγραψε: #2.736 01-11-07 15:15 Ναιιι! Πάμε ρε Κρόνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:22 Η evouli έγραψε: #2.737 01-11-07 15:22 Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Lorien dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: Lorien Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 5 Lorien: 5 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:30 Ο Lorien έγραψε: #2.738 01-11-07 15:30 Αρχική Δημοσίευση από evouli: εαν οντως δεν λεει κατι, τοτε εσυ γιατι το χρησιμοποιεις; τεσπα, δεν μπορω να επιμεινω αλλο γιατι θα μας παρει το βραδυ.. για μενα εισαι καμμενος παντως και η τοση εμμονη σου μαζι μου δεν μπορει παρα να αποδεικνυει αυτα που υποστηριζω.- Click για ανάπτυξη... Μα...δε χρησημοποιησα εγω αυτο το δεδομενο, you did.Οσο για εμμονη, δε θα το λεγα. Εσυ απο την αρχη ασχολεισαι επιμονα με μενα Εγω απλά αμυνομαι ο αμοιρος. Μια φορα δολοφονησα και ηταν κοτουλα για να φαμε 5 ατομα καλε κυρια ! ------------- Κι εσυ τεκνον Κρονε ; Ετσι γεννιουνται οι δολοφονοι ομως. Κατηγορουμε αναν αθωο, μπαινει φυλακη...και μετα βγαινει και θελει να τους εκδικηθει ολους ! Ατιμη κενωνιιαααα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:43 Η evouli έγραψε: #2.739 01-11-07 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Μα...δε χρησημοποιησα εγω αυτο το δεδομενο, you did.Οσο για εμμονη, δε θα το λεγα. Εσυ απο την αρχη ασχολεισαι επιμονα με μενα Εγω απλά αμυνομαι ο αμοιρος. Μια φορα δολοφονησα και ηταν κοτουλα για να φαμε 5 ατομα καλε κυρια ! Click για ανάπτυξη... ναι και αλλη μια φορα μια εγγυουλα.. τεσπα, αν και δεν ασχοληθηκα εντονως μαζι σου απο την αρχη-παρ'οτι σε ψηφισα-, ισα ισα που ειπα ας περιμενουμε να μπει και ο λοριεν να δουμε τι θα μας πει θα κανω τουμπεκι ψιλοκομμενο γιατι η παρεουλα σου αρχιζει να μου κλεινει το ματι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:49 Η Vkey έγραψε: #2.740 01-11-07 15:49 Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι παίζει...αλλά γράφω για να γράφω Οκ κλασσικά θα είμαι μεταξύ Λόρι και Shaman...αλλά ακόμα δεν ξέρω P/s: Μην γράφεται τόσα πολλά! α) γυρίζω αργά σπίτι β) δεν έχω adsl εδώ καρδιά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ε, ναι, για να μη λετε πως διώχνουμε στάνταρ πολίτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:03 Ο Dark_kronos: #2.735 01-11-07 15:03 Αρχική Δημοσίευση από shaman: Το αστείο είναι ότι ο Λοριεν δεν έχει ψηφίσει ακόμα, οπότε μάλλον είμαι καταδικασμένος Click για ανάπτυξη... Μην εισαι τοσο σιγουρος... Λεω να βαλω λιγη φωτια στο παιχνιδι... Αλλαζω σε lorien! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:15 Ο shaman έγραψε: #2.736 01-11-07 15:15 Ναιιι! Πάμε ρε Κρόνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:22 Η evouli έγραψε: #2.737 01-11-07 15:22 Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Lorien dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: Lorien Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 5 Lorien: 5 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:30 Ο Lorien έγραψε: #2.738 01-11-07 15:30 Αρχική Δημοσίευση από evouli: εαν οντως δεν λεει κατι, τοτε εσυ γιατι το χρησιμοποιεις; τεσπα, δεν μπορω να επιμεινω αλλο γιατι θα μας παρει το βραδυ.. για μενα εισαι καμμενος παντως και η τοση εμμονη σου μαζι μου δεν μπορει παρα να αποδεικνυει αυτα που υποστηριζω.- Click για ανάπτυξη... Μα...δε χρησημοποιησα εγω αυτο το δεδομενο, you did.Οσο για εμμονη, δε θα το λεγα. Εσυ απο την αρχη ασχολεισαι επιμονα με μενα Εγω απλά αμυνομαι ο αμοιρος. Μια φορα δολοφονησα και ηταν κοτουλα για να φαμε 5 ατομα καλε κυρια ! ------------- Κι εσυ τεκνον Κρονε ; Ετσι γεννιουνται οι δολοφονοι ομως. Κατηγορουμε αναν αθωο, μπαινει φυλακη...και μετα βγαινει και θελει να τους εκδικηθει ολους ! Ατιμη κενωνιιαααα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:43 Η evouli έγραψε: #2.739 01-11-07 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Μα...δε χρησημοποιησα εγω αυτο το δεδομενο, you did.Οσο για εμμονη, δε θα το λεγα. Εσυ απο την αρχη ασχολεισαι επιμονα με μενα Εγω απλά αμυνομαι ο αμοιρος. Μια φορα δολοφονησα και ηταν κοτουλα για να φαμε 5 ατομα καλε κυρια ! Click για ανάπτυξη... ναι και αλλη μια φορα μια εγγυουλα.. τεσπα, αν και δεν ασχοληθηκα εντονως μαζι σου απο την αρχη-παρ'οτι σε ψηφισα-, ισα ισα που ειπα ας περιμενουμε να μπει και ο λοριεν να δουμε τι θα μας πει θα κανω τουμπεκι ψιλοκομμενο γιατι η παρεουλα σου αρχιζει να μου κλεινει το ματι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:49 Η Vkey έγραψε: #2.740 01-11-07 15:49 Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι παίζει...αλλά γράφω για να γράφω Οκ κλασσικά θα είμαι μεταξύ Λόρι και Shaman...αλλά ακόμα δεν ξέρω P/s: Μην γράφεται τόσα πολλά! α) γυρίζω αργά σπίτι β) δεν έχω adsl εδώ καρδιά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από shaman: Το αστείο είναι ότι ο Λοριεν δεν έχει ψηφίσει ακόμα, οπότε μάλλον είμαι καταδικασμένος Click για ανάπτυξη... Μην εισαι τοσο σιγουρος... Λεω να βαλω λιγη φωτια στο παιχνιδι... Αλλαζω σε lorien! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:15 Ο shaman έγραψε: #2.736 01-11-07 15:15 Ναιιι! Πάμε ρε Κρόνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:22 Η evouli έγραψε: #2.737 01-11-07 15:22 Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Lorien dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: Lorien Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 5 Lorien: 5 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:30 Ο Lorien έγραψε: #2.738 01-11-07 15:30 Αρχική Δημοσίευση από evouli: εαν οντως δεν λεει κατι, τοτε εσυ γιατι το χρησιμοποιεις; τεσπα, δεν μπορω να επιμεινω αλλο γιατι θα μας παρει το βραδυ.. για μενα εισαι καμμενος παντως και η τοση εμμονη σου μαζι μου δεν μπορει παρα να αποδεικνυει αυτα που υποστηριζω.- Click για ανάπτυξη... Μα...δε χρησημοποιησα εγω αυτο το δεδομενο, you did.Οσο για εμμονη, δε θα το λεγα. Εσυ απο την αρχη ασχολεισαι επιμονα με μενα Εγω απλά αμυνομαι ο αμοιρος. Μια φορα δολοφονησα και ηταν κοτουλα για να φαμε 5 ατομα καλε κυρια ! ------------- Κι εσυ τεκνον Κρονε ; Ετσι γεννιουνται οι δολοφονοι ομως. Κατηγορουμε αναν αθωο, μπαινει φυλακη...και μετα βγαινει και θελει να τους εκδικηθει ολους ! Ατιμη κενωνιιαααα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:43 Η evouli έγραψε: #2.739 01-11-07 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Μα...δε χρησημοποιησα εγω αυτο το δεδομενο, you did.Οσο για εμμονη, δε θα το λεγα. Εσυ απο την αρχη ασχολεισαι επιμονα με μενα Εγω απλά αμυνομαι ο αμοιρος. Μια φορα δολοφονησα και ηταν κοτουλα για να φαμε 5 ατομα καλε κυρια ! Click για ανάπτυξη... ναι και αλλη μια φορα μια εγγυουλα.. τεσπα, αν και δεν ασχοληθηκα εντονως μαζι σου απο την αρχη-παρ'οτι σε ψηφισα-, ισα ισα που ειπα ας περιμενουμε να μπει και ο λοριεν να δουμε τι θα μας πει θα κανω τουμπεκι ψιλοκομμενο γιατι η παρεουλα σου αρχιζει να μου κλεινει το ματι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:49 Η Vkey έγραψε: #2.740 01-11-07 15:49 Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι παίζει...αλλά γράφω για να γράφω Οκ κλασσικά θα είμαι μεταξύ Λόρι και Shaman...αλλά ακόμα δεν ξέρω P/s: Μην γράφεται τόσα πολλά! α) γυρίζω αργά σπίτι β) δεν έχω adsl εδώ καρδιά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναιιι! Πάμε ρε Κρόνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:22 Η evouli έγραψε: #2.737 01-11-07 15:22 Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Lorien dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: Lorien Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 5 Lorien: 5 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:30 Ο Lorien έγραψε: #2.738 01-11-07 15:30 Αρχική Δημοσίευση από evouli: εαν οντως δεν λεει κατι, τοτε εσυ γιατι το χρησιμοποιεις; τεσπα, δεν μπορω να επιμεινω αλλο γιατι θα μας παρει το βραδυ.. για μενα εισαι καμμενος παντως και η τοση εμμονη σου μαζι μου δεν μπορει παρα να αποδεικνυει αυτα που υποστηριζω.- Click για ανάπτυξη... Μα...δε χρησημοποιησα εγω αυτο το δεδομενο, you did.Οσο για εμμονη, δε θα το λεγα. Εσυ απο την αρχη ασχολεισαι επιμονα με μενα Εγω απλά αμυνομαι ο αμοιρος. Μια φορα δολοφονησα και ηταν κοτουλα για να φαμε 5 ατομα καλε κυρια ! ------------- Κι εσυ τεκνον Κρονε ; Ετσι γεννιουνται οι δολοφονοι ομως. Κατηγορουμε αναν αθωο, μπαινει φυλακη...και μετα βγαινει και θελει να τους εκδικηθει ολους ! Ατιμη κενωνιιαααα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:43 Η evouli έγραψε: #2.739 01-11-07 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Μα...δε χρησημοποιησα εγω αυτο το δεδομενο, you did.Οσο για εμμονη, δε θα το λεγα. Εσυ απο την αρχη ασχολεισαι επιμονα με μενα Εγω απλά αμυνομαι ο αμοιρος. Μια φορα δολοφονησα και ηταν κοτουλα για να φαμε 5 ατομα καλε κυρια ! Click για ανάπτυξη... ναι και αλλη μια φορα μια εγγυουλα.. τεσπα, αν και δεν ασχοληθηκα εντονως μαζι σου απο την αρχη-παρ'οτι σε ψηφισα-, ισα ισα που ειπα ας περιμενουμε να μπει και ο λοριεν να δουμε τι θα μας πει θα κανω τουμπεκι ψιλοκομμενο γιατι η παρεουλα σου αρχιζει να μου κλεινει το ματι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:49 Η Vkey έγραψε: #2.740 01-11-07 15:49 Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι παίζει...αλλά γράφω για να γράφω Οκ κλασσικά θα είμαι μεταξύ Λόρι και Shaman...αλλά ακόμα δεν ξέρω P/s: Μην γράφεται τόσα πολλά! α) γυρίζω αργά σπίτι β) δεν έχω adsl εδώ καρδιά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λίστα για Πέμπτη: Angie_Ann: Bill_Slayer: shaman Bugs Bunny: shaman burbuja: Corpse Bride: Dark_kronos: Lorien dooo: Lorien evouli: Lorien faithplus1: Founes: misslittledevil Hunter: shaman Lorien: mania: faithplus1 Michelle: misslittledevil: shaman Molka: Lorien Niyia: shaman Phoebe: Bill_Slayer shaman: Lorien Sleepyhead: Vkey: XRZ: faithplus1 Youki: Bill_Slayer shaman: 5 Lorien: 5 faithplus1: 2 Bill_Slayer: 2 misslittledevil: 1 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:30 Ο Lorien έγραψε: #2.738 01-11-07 15:30 Αρχική Δημοσίευση από evouli: εαν οντως δεν λεει κατι, τοτε εσυ γιατι το χρησιμοποιεις; τεσπα, δεν μπορω να επιμεινω αλλο γιατι θα μας παρει το βραδυ.. για μενα εισαι καμμενος παντως και η τοση εμμονη σου μαζι μου δεν μπορει παρα να αποδεικνυει αυτα που υποστηριζω.- Click για ανάπτυξη... Μα...δε χρησημοποιησα εγω αυτο το δεδομενο, you did.Οσο για εμμονη, δε θα το λεγα. Εσυ απο την αρχη ασχολεισαι επιμονα με μενα Εγω απλά αμυνομαι ο αμοιρος. Μια φορα δολοφονησα και ηταν κοτουλα για να φαμε 5 ατομα καλε κυρια ! ------------- Κι εσυ τεκνον Κρονε ; Ετσι γεννιουνται οι δολοφονοι ομως. Κατηγορουμε αναν αθωο, μπαινει φυλακη...και μετα βγαινει και θελει να τους εκδικηθει ολους ! Ατιμη κενωνιιαααα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:43 Η evouli έγραψε: #2.739 01-11-07 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Μα...δε χρησημοποιησα εγω αυτο το δεδομενο, you did.Οσο για εμμονη, δε θα το λεγα. Εσυ απο την αρχη ασχολεισαι επιμονα με μενα Εγω απλά αμυνομαι ο αμοιρος. Μια φορα δολοφονησα και ηταν κοτουλα για να φαμε 5 ατομα καλε κυρια ! Click για ανάπτυξη... ναι και αλλη μια φορα μια εγγυουλα.. τεσπα, αν και δεν ασχοληθηκα εντονως μαζι σου απο την αρχη-παρ'οτι σε ψηφισα-, ισα ισα που ειπα ας περιμενουμε να μπει και ο λοριεν να δουμε τι θα μας πει θα κανω τουμπεκι ψιλοκομμενο γιατι η παρεουλα σου αρχιζει να μου κλεινει το ματι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:49 Η Vkey έγραψε: #2.740 01-11-07 15:49 Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι παίζει...αλλά γράφω για να γράφω Οκ κλασσικά θα είμαι μεταξύ Λόρι και Shaman...αλλά ακόμα δεν ξέρω P/s: Μην γράφεται τόσα πολλά! α) γυρίζω αργά σπίτι β) δεν έχω adsl εδώ καρδιά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από evouli: εαν οντως δεν λεει κατι, τοτε εσυ γιατι το χρησιμοποιεις; τεσπα, δεν μπορω να επιμεινω αλλο γιατι θα μας παρει το βραδυ.. για μενα εισαι καμμενος παντως και η τοση εμμονη σου μαζι μου δεν μπορει παρα να αποδεικνυει αυτα που υποστηριζω.- Click για ανάπτυξη... Μα...δε χρησημοποιησα εγω αυτο το δεδομενο, you did.Οσο για εμμονη, δε θα το λεγα. Εσυ απο την αρχη ασχολεισαι επιμονα με μενα Εγω απλά αμυνομαι ο αμοιρος. Μια φορα δολοφονησα και ηταν κοτουλα για να φαμε 5 ατομα καλε κυρια ! ------------- Κι εσυ τεκνον Κρονε ; Ετσι γεννιουνται οι δολοφονοι ομως. Κατηγορουμε αναν αθωο, μπαινει φυλακη...και μετα βγαινει και θελει να τους εκδικηθει ολους ! Ατιμη κενωνιιαααα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:43 Η evouli έγραψε: #2.739 01-11-07 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Μα...δε χρησημοποιησα εγω αυτο το δεδομενο, you did.Οσο για εμμονη, δε θα το λεγα. Εσυ απο την αρχη ασχολεισαι επιμονα με μενα Εγω απλά αμυνομαι ο αμοιρος. Μια φορα δολοφονησα και ηταν κοτουλα για να φαμε 5 ατομα καλε κυρια ! Click για ανάπτυξη... ναι και αλλη μια φορα μια εγγυουλα.. τεσπα, αν και δεν ασχοληθηκα εντονως μαζι σου απο την αρχη-παρ'οτι σε ψηφισα-, ισα ισα που ειπα ας περιμενουμε να μπει και ο λοριεν να δουμε τι θα μας πει θα κανω τουμπεκι ψιλοκομμενο γιατι η παρεουλα σου αρχιζει να μου κλεινει το ματι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:49 Η Vkey έγραψε: #2.740 01-11-07 15:49 Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι παίζει...αλλά γράφω για να γράφω Οκ κλασσικά θα είμαι μεταξύ Λόρι και Shaman...αλλά ακόμα δεν ξέρω P/s: Μην γράφεται τόσα πολλά! α) γυρίζω αργά σπίτι β) δεν έχω adsl εδώ καρδιά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Μα...δε χρησημοποιησα εγω αυτο το δεδομενο, you did.Οσο για εμμονη, δε θα το λεγα. Εσυ απο την αρχη ασχολεισαι επιμονα με μενα Εγω απλά αμυνομαι ο αμοιρος. Μια φορα δολοφονησα και ηταν κοτουλα για να φαμε 5 ατομα καλε κυρια ! Click για ανάπτυξη... ναι και αλλη μια φορα μια εγγυουλα.. τεσπα, αν και δεν ασχοληθηκα εντονως μαζι σου απο την αρχη-παρ'οτι σε ψηφισα-, ισα ισα που ειπα ας περιμενουμε να μπει και ο λοριεν να δουμε τι θα μας πει θα κανω τουμπεκι ψιλοκομμενο γιατι η παρεουλα σου αρχιζει να μου κλεινει το ματι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2007 στις 15:49 Η Vkey έγραψε: #2.740 01-11-07 15:49 Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι παίζει...αλλά γράφω για να γράφω Οκ κλασσικά θα είμαι μεταξύ Λόρι και Shaman...αλλά ακόμα δεν ξέρω P/s: Μην γράφεται τόσα πολλά! α) γυρίζω αργά σπίτι β) δεν έχω adsl εδώ καρδιά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι παίζει...αλλά γράφω για να γράφω Οκ κλασσικά θα είμαι μεταξύ Λόρι και Shaman...αλλά ακόμα δεν ξέρω P/s: Μην γράφεται τόσα πολλά! α) γυρίζω αργά σπίτι β) δεν έχω adsl εδώ καρδιά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.