Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:51 Ο Γιώργος έγραψε: #581 07-09-07 15:51 UPDATE Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania dooo: mania faithplus1: dooo Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS Molka: mania misslittledevil: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Σεπτεμβρίου 2007 Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:59 Η Molka έγραψε: #582 07-09-07 15:59 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Dooo από μένα. Του επόμενου δολοφόνου το όνομα αρχίζει από mo και τελειώνει σε lka. Mokarotopatateslka Click για ανάπτυξη... Δεν το είχα σκεφτεί! Δεν πρόκειται να πέσω στα πατώματα για να σε πείσω πάντως Εγώ λέω να επανέλθω στην mania γιατί πολύ ήσυχη μου φαίνεται από χτες που γλύτωσε την κρεμάλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:01 Η dooo έγραψε: #583 07-09-07 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Εγώ λέω να επανέλθω στην mania γιατί πολύ ήσυχη μου φαίνεται από χτες που γλύτωσε την κρεμάλα Click για ανάπτυξη... νι νι νι νι κι εγώ μετά θα σε βοηθήσω να φάμε τον γιατρούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:31 Η stupid bitch: #584 07-09-07 16:31 χμμμμ... σαν να ξεκαθαρίζει λίγο το τοπίο μου φαίνεται... ..θα περιμένω όμως λιγάκι ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:39 Η Oralee έγραψε: #585 07-09-07 16:39 Mιλάμε πως έχουμε ντέρμπι σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:42 Η Vkey έγραψε: #586 07-09-07 16:42 Μην μου πεις πάλι ότι θα το πάτε κορώνα γράμματα Οπότε κι εγώ θα παίξω ανάμεσα σε doo και μάνια! Ποια θα με δωροδοκήσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:43 Η Molka έγραψε: #587 07-09-07 16:43 Αρχική Δημοσίευση από dooo: νι νι νι νι κι εγώ μετά θα σε βοηθήσω να φάμε τον γιατρούλη Click για ανάπτυξη... Πες στο ποντίκι δίπλα σου να σταματήσει να χορεύει, χτυπάει και για σένα η καμπάνα!! Έχουμε δρόμο ακόμα μέχρι τις 8, θα έχω το νου μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:51 Η dooo έγραψε: #588 07-09-07 16:51 κυρία συντονίστρια και κύριε συντονιστή, επιτρέπονται οι δωροδοκίες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:55 Η Vkey έγραψε: #589 07-09-07 16:55 Γιατί όχι; Απλά το παιχνίδι θα γίνει πολίτες-δολοφόνοι και εκβιαστές Και οι εκβιαστές τουλάχιστον είναι φανεροί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:07 Ο Γιώργος έγραψε: #590 07-09-07 17:07 Αρχική Δημοσίευση από dooo: κυρία συντονίστρια και κύριε συντονιστή, επιτρέπονται οι δωροδοκίες? Click για ανάπτυξη... Θα το συζητήσουμε. Πέρνα απ' το γραφείο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:08 Η Resident Evil: #591 07-09-07 17:08 ώρα να φύγω για σήμερα... γμτ.. φεύγω 3 ώρες πριν την...κρίση και χωρις να έχω καταλήξει... και δεν θα έχω και ιντερνετ μέχρι ...μεθαύριο!!!! :S Λοιπόν.... σούμα... Οι ύποπτες φάτσες για μένα ειναι susp (απτην αρχή ), η mania και κάτι μου κάνουν burbuja κ dooo.... λέω να το ρίξω στη mania σήμερα λοιπόν.... αν έχω κάνει λάθος ζητώ ταπεινά συγγνώμη από τον ... ντεντέκτιβ μας... mania από μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:11 Η adespoto έγραψε: #592 07-09-07 17:11 Εγώ πάλι πιστεύω οτι είναι και η doo και η μάνια κι οτι, για να γλιτώσει η μάνια την... κρεμάλα μπλόφαρε λέγοντας οτι είναι σίγουρη για τους δολοφόνους. Τουλάχιστον οι περισσότεροι από αυτούς που ανέφερε η Μάνια ως υπόπτους δεν πρέπει να είναι δολοφόνοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:13 Η Oralee έγραψε: #593 07-09-07 17:13 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania dooo: mania faithplus1: dooo Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS Molka: mania misslittledevil: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo ΧRZ: mania Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Eλα να ..ψοφάνε και οι τελευταίοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:30 Ο Founes έγραψε: #594 07-09-07 17:30 η doo μου φαίνεται οτι με πρόφαση το dooozaki μας ρίχνει στάχτη στα μάτια, απο την άλλη εγώ ομως επιμένω στη mania μιας και άλλαξε στάση και αυτό μου κάνει κάπως... έχω αρχίσει να υποπτεύομαι και 1-2 άλλους, αλλά θα μπορώ να μιλήσω αργότερα για αυτούς... επιμένω mania Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:44 Ο Γιώργος έγραψε: #595 07-09-07 17:44 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania dooo: mania faithplus1: dooo Founes: mania Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS misslittledevil: mania Molka: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo ΧRZ: mania Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Σεπτεμβρίου 2007 stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:23 Η stupid bitch: #596 07-09-07 18:23 μ'έχετε μπερδέψει πολύ όμως... με το adespoto κάτι δεν μου κάθεται καλά, αλλά πού θα μου πάει.. θα το εξακριβώσω..!! λοιπόόόν... λέω να ψηφίσω doo (την οποία υποπτεύομαι τις τελευταίες μέρες..) αααααααα.. δεν ξέρω.. .. θα επανέλθω εντός ολίγου για την τελειωτική μου ψήφο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:31 Η Vkey έγραψε: #597 07-09-07 18:31 Eγώ τσάμπα ζήτησα δωροδοκία; Τέσπα... θα ψηφίσω κι εγώ Μάνια για δύο λόγους: 1. Σήμερα δεν συμμετείχε καθόλου ενώ τις προηγούμενες μιλούσε συνέχεια κάτι που μου κάνει πολύ ύποπτο (και μην μου πείτε ότι δεν είναι ) 2. Η ζανίν ψήφισε doo και δεν θέλω ο Θοδωρής να με υποπτευθεί ξανά Όσο για doo (μιας και έχει ψηφιστεί επίσης αρκετά) αρχίζω να πιστεύω ότι έχει την τέλεια κάλυψη στην μαφία... Μάνα δολοφόνος...μμμ...είναι πολύ ενδιαφέρον Στην επόμενη ψηφοφορία (αν δεν δω τα ραπανάκια ανάποδα ) θα επικεντρωθώ στην μάνα δολοφόνα και σε κάποιους άλλους που έχω υπόψιν! Αν κάνω λάθος για τη Μάνια...σόρρυυυυυυυυυυυυυυυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:54 Η Molka έγραψε: #598 07-09-07 18:54 mania.- (εύχομαι να μην πέσει πάνω μου η κατάρα του Ηρακλή Πουαρό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:02 Η stupid bitch: #599 07-09-07 19:02 doo κι από'μενα.. όπως είπα και χθες (νομίζω) είναι πολύ ήσυχη στο παιχνίδι.. ασυνήθιστα ήσυχη και χωρίς επιχειρηματολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:09 Ο Γιώργος έγραψε: #600 07-09-07 19:09 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania burbuja: dooo dooo: mania faithplus1: dooo Founes: mania Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS misslittledevil: mania Molka: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo ΧRZ: mania Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
UPDATE Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania dooo: mania faithplus1: dooo Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS Molka: mania misslittledevil: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:59 Η Molka έγραψε: #582 07-09-07 15:59 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Dooo από μένα. Του επόμενου δολοφόνου το όνομα αρχίζει από mo και τελειώνει σε lka. Mokarotopatateslka Click για ανάπτυξη... Δεν το είχα σκεφτεί! Δεν πρόκειται να πέσω στα πατώματα για να σε πείσω πάντως Εγώ λέω να επανέλθω στην mania γιατί πολύ ήσυχη μου φαίνεται από χτες που γλύτωσε την κρεμάλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:01 Η dooo έγραψε: #583 07-09-07 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Εγώ λέω να επανέλθω στην mania γιατί πολύ ήσυχη μου φαίνεται από χτες που γλύτωσε την κρεμάλα Click για ανάπτυξη... νι νι νι νι κι εγώ μετά θα σε βοηθήσω να φάμε τον γιατρούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:31 Η stupid bitch: #584 07-09-07 16:31 χμμμμ... σαν να ξεκαθαρίζει λίγο το τοπίο μου φαίνεται... ..θα περιμένω όμως λιγάκι ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:39 Η Oralee έγραψε: #585 07-09-07 16:39 Mιλάμε πως έχουμε ντέρμπι σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:42 Η Vkey έγραψε: #586 07-09-07 16:42 Μην μου πεις πάλι ότι θα το πάτε κορώνα γράμματα Οπότε κι εγώ θα παίξω ανάμεσα σε doo και μάνια! Ποια θα με δωροδοκήσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:43 Η Molka έγραψε: #587 07-09-07 16:43 Αρχική Δημοσίευση από dooo: νι νι νι νι κι εγώ μετά θα σε βοηθήσω να φάμε τον γιατρούλη Click για ανάπτυξη... Πες στο ποντίκι δίπλα σου να σταματήσει να χορεύει, χτυπάει και για σένα η καμπάνα!! Έχουμε δρόμο ακόμα μέχρι τις 8, θα έχω το νου μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:51 Η dooo έγραψε: #588 07-09-07 16:51 κυρία συντονίστρια και κύριε συντονιστή, επιτρέπονται οι δωροδοκίες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:55 Η Vkey έγραψε: #589 07-09-07 16:55 Γιατί όχι; Απλά το παιχνίδι θα γίνει πολίτες-δολοφόνοι και εκβιαστές Και οι εκβιαστές τουλάχιστον είναι φανεροί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:07 Ο Γιώργος έγραψε: #590 07-09-07 17:07 Αρχική Δημοσίευση από dooo: κυρία συντονίστρια και κύριε συντονιστή, επιτρέπονται οι δωροδοκίες? Click για ανάπτυξη... Θα το συζητήσουμε. Πέρνα απ' το γραφείο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:08 Η Resident Evil: #591 07-09-07 17:08 ώρα να φύγω για σήμερα... γμτ.. φεύγω 3 ώρες πριν την...κρίση και χωρις να έχω καταλήξει... και δεν θα έχω και ιντερνετ μέχρι ...μεθαύριο!!!! :S Λοιπόν.... σούμα... Οι ύποπτες φάτσες για μένα ειναι susp (απτην αρχή ), η mania και κάτι μου κάνουν burbuja κ dooo.... λέω να το ρίξω στη mania σήμερα λοιπόν.... αν έχω κάνει λάθος ζητώ ταπεινά συγγνώμη από τον ... ντεντέκτιβ μας... mania από μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:11 Η adespoto έγραψε: #592 07-09-07 17:11 Εγώ πάλι πιστεύω οτι είναι και η doo και η μάνια κι οτι, για να γλιτώσει η μάνια την... κρεμάλα μπλόφαρε λέγοντας οτι είναι σίγουρη για τους δολοφόνους. Τουλάχιστον οι περισσότεροι από αυτούς που ανέφερε η Μάνια ως υπόπτους δεν πρέπει να είναι δολοφόνοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:13 Η Oralee έγραψε: #593 07-09-07 17:13 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania dooo: mania faithplus1: dooo Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS Molka: mania misslittledevil: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo ΧRZ: mania Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Eλα να ..ψοφάνε και οι τελευταίοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:30 Ο Founes έγραψε: #594 07-09-07 17:30 η doo μου φαίνεται οτι με πρόφαση το dooozaki μας ρίχνει στάχτη στα μάτια, απο την άλλη εγώ ομως επιμένω στη mania μιας και άλλαξε στάση και αυτό μου κάνει κάπως... έχω αρχίσει να υποπτεύομαι και 1-2 άλλους, αλλά θα μπορώ να μιλήσω αργότερα για αυτούς... επιμένω mania Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:44 Ο Γιώργος έγραψε: #595 07-09-07 17:44 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania dooo: mania faithplus1: dooo Founes: mania Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS misslittledevil: mania Molka: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo ΧRZ: mania Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Σεπτεμβρίου 2007 stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:23 Η stupid bitch: #596 07-09-07 18:23 μ'έχετε μπερδέψει πολύ όμως... με το adespoto κάτι δεν μου κάθεται καλά, αλλά πού θα μου πάει.. θα το εξακριβώσω..!! λοιπόόόν... λέω να ψηφίσω doo (την οποία υποπτεύομαι τις τελευταίες μέρες..) αααααααα.. δεν ξέρω.. .. θα επανέλθω εντός ολίγου για την τελειωτική μου ψήφο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:31 Η Vkey έγραψε: #597 07-09-07 18:31 Eγώ τσάμπα ζήτησα δωροδοκία; Τέσπα... θα ψηφίσω κι εγώ Μάνια για δύο λόγους: 1. Σήμερα δεν συμμετείχε καθόλου ενώ τις προηγούμενες μιλούσε συνέχεια κάτι που μου κάνει πολύ ύποπτο (και μην μου πείτε ότι δεν είναι ) 2. Η ζανίν ψήφισε doo και δεν θέλω ο Θοδωρής να με υποπτευθεί ξανά Όσο για doo (μιας και έχει ψηφιστεί επίσης αρκετά) αρχίζω να πιστεύω ότι έχει την τέλεια κάλυψη στην μαφία... Μάνα δολοφόνος...μμμ...είναι πολύ ενδιαφέρον Στην επόμενη ψηφοφορία (αν δεν δω τα ραπανάκια ανάποδα ) θα επικεντρωθώ στην μάνα δολοφόνα και σε κάποιους άλλους που έχω υπόψιν! Αν κάνω λάθος για τη Μάνια...σόρρυυυυυυυυυυυυυυυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:54 Η Molka έγραψε: #598 07-09-07 18:54 mania.- (εύχομαι να μην πέσει πάνω μου η κατάρα του Ηρακλή Πουαρό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:02 Η stupid bitch: #599 07-09-07 19:02 doo κι από'μενα.. όπως είπα και χθες (νομίζω) είναι πολύ ήσυχη στο παιχνίδι.. ασυνήθιστα ήσυχη και χωρίς επιχειρηματολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:09 Ο Γιώργος έγραψε: #600 07-09-07 19:09 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania burbuja: dooo dooo: mania faithplus1: dooo Founes: mania Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS misslittledevil: mania Molka: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo ΧRZ: mania Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Dooo από μένα. Του επόμενου δολοφόνου το όνομα αρχίζει από mo και τελειώνει σε lka. Mokarotopatateslka Click για ανάπτυξη... Δεν το είχα σκεφτεί! Δεν πρόκειται να πέσω στα πατώματα για να σε πείσω πάντως Εγώ λέω να επανέλθω στην mania γιατί πολύ ήσυχη μου φαίνεται από χτες που γλύτωσε την κρεμάλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:01 Η dooo έγραψε: #583 07-09-07 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Εγώ λέω να επανέλθω στην mania γιατί πολύ ήσυχη μου φαίνεται από χτες που γλύτωσε την κρεμάλα Click για ανάπτυξη... νι νι νι νι κι εγώ μετά θα σε βοηθήσω να φάμε τον γιατρούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:31 Η stupid bitch: #584 07-09-07 16:31 χμμμμ... σαν να ξεκαθαρίζει λίγο το τοπίο μου φαίνεται... ..θα περιμένω όμως λιγάκι ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:39 Η Oralee έγραψε: #585 07-09-07 16:39 Mιλάμε πως έχουμε ντέρμπι σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:42 Η Vkey έγραψε: #586 07-09-07 16:42 Μην μου πεις πάλι ότι θα το πάτε κορώνα γράμματα Οπότε κι εγώ θα παίξω ανάμεσα σε doo και μάνια! Ποια θα με δωροδοκήσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:43 Η Molka έγραψε: #587 07-09-07 16:43 Αρχική Δημοσίευση από dooo: νι νι νι νι κι εγώ μετά θα σε βοηθήσω να φάμε τον γιατρούλη Click για ανάπτυξη... Πες στο ποντίκι δίπλα σου να σταματήσει να χορεύει, χτυπάει και για σένα η καμπάνα!! Έχουμε δρόμο ακόμα μέχρι τις 8, θα έχω το νου μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:51 Η dooo έγραψε: #588 07-09-07 16:51 κυρία συντονίστρια και κύριε συντονιστή, επιτρέπονται οι δωροδοκίες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:55 Η Vkey έγραψε: #589 07-09-07 16:55 Γιατί όχι; Απλά το παιχνίδι θα γίνει πολίτες-δολοφόνοι και εκβιαστές Και οι εκβιαστές τουλάχιστον είναι φανεροί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:07 Ο Γιώργος έγραψε: #590 07-09-07 17:07 Αρχική Δημοσίευση από dooo: κυρία συντονίστρια και κύριε συντονιστή, επιτρέπονται οι δωροδοκίες? Click για ανάπτυξη... Θα το συζητήσουμε. Πέρνα απ' το γραφείο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:08 Η Resident Evil: #591 07-09-07 17:08 ώρα να φύγω για σήμερα... γμτ.. φεύγω 3 ώρες πριν την...κρίση και χωρις να έχω καταλήξει... και δεν θα έχω και ιντερνετ μέχρι ...μεθαύριο!!!! :S Λοιπόν.... σούμα... Οι ύποπτες φάτσες για μένα ειναι susp (απτην αρχή ), η mania και κάτι μου κάνουν burbuja κ dooo.... λέω να το ρίξω στη mania σήμερα λοιπόν.... αν έχω κάνει λάθος ζητώ ταπεινά συγγνώμη από τον ... ντεντέκτιβ μας... mania από μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:11 Η adespoto έγραψε: #592 07-09-07 17:11 Εγώ πάλι πιστεύω οτι είναι και η doo και η μάνια κι οτι, για να γλιτώσει η μάνια την... κρεμάλα μπλόφαρε λέγοντας οτι είναι σίγουρη για τους δολοφόνους. Τουλάχιστον οι περισσότεροι από αυτούς που ανέφερε η Μάνια ως υπόπτους δεν πρέπει να είναι δολοφόνοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:13 Η Oralee έγραψε: #593 07-09-07 17:13 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania dooo: mania faithplus1: dooo Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS Molka: mania misslittledevil: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo ΧRZ: mania Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Eλα να ..ψοφάνε και οι τελευταίοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:30 Ο Founes έγραψε: #594 07-09-07 17:30 η doo μου φαίνεται οτι με πρόφαση το dooozaki μας ρίχνει στάχτη στα μάτια, απο την άλλη εγώ ομως επιμένω στη mania μιας και άλλαξε στάση και αυτό μου κάνει κάπως... έχω αρχίσει να υποπτεύομαι και 1-2 άλλους, αλλά θα μπορώ να μιλήσω αργότερα για αυτούς... επιμένω mania Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:44 Ο Γιώργος έγραψε: #595 07-09-07 17:44 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania dooo: mania faithplus1: dooo Founes: mania Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS misslittledevil: mania Molka: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo ΧRZ: mania Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Σεπτεμβρίου 2007 stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:23 Η stupid bitch: #596 07-09-07 18:23 μ'έχετε μπερδέψει πολύ όμως... με το adespoto κάτι δεν μου κάθεται καλά, αλλά πού θα μου πάει.. θα το εξακριβώσω..!! λοιπόόόν... λέω να ψηφίσω doo (την οποία υποπτεύομαι τις τελευταίες μέρες..) αααααααα.. δεν ξέρω.. .. θα επανέλθω εντός ολίγου για την τελειωτική μου ψήφο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:31 Η Vkey έγραψε: #597 07-09-07 18:31 Eγώ τσάμπα ζήτησα δωροδοκία; Τέσπα... θα ψηφίσω κι εγώ Μάνια για δύο λόγους: 1. Σήμερα δεν συμμετείχε καθόλου ενώ τις προηγούμενες μιλούσε συνέχεια κάτι που μου κάνει πολύ ύποπτο (και μην μου πείτε ότι δεν είναι ) 2. Η ζανίν ψήφισε doo και δεν θέλω ο Θοδωρής να με υποπτευθεί ξανά Όσο για doo (μιας και έχει ψηφιστεί επίσης αρκετά) αρχίζω να πιστεύω ότι έχει την τέλεια κάλυψη στην μαφία... Μάνα δολοφόνος...μμμ...είναι πολύ ενδιαφέρον Στην επόμενη ψηφοφορία (αν δεν δω τα ραπανάκια ανάποδα ) θα επικεντρωθώ στην μάνα δολοφόνα και σε κάποιους άλλους που έχω υπόψιν! Αν κάνω λάθος για τη Μάνια...σόρρυυυυυυυυυυυυυυυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:54 Η Molka έγραψε: #598 07-09-07 18:54 mania.- (εύχομαι να μην πέσει πάνω μου η κατάρα του Ηρακλή Πουαρό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:02 Η stupid bitch: #599 07-09-07 19:02 doo κι από'μενα.. όπως είπα και χθες (νομίζω) είναι πολύ ήσυχη στο παιχνίδι.. ασυνήθιστα ήσυχη και χωρίς επιχειρηματολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:09 Ο Γιώργος έγραψε: #600 07-09-07 19:09 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania burbuja: dooo dooo: mania faithplus1: dooo Founes: mania Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS misslittledevil: mania Molka: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo ΧRZ: mania Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Molka: Εγώ λέω να επανέλθω στην mania γιατί πολύ ήσυχη μου φαίνεται από χτες που γλύτωσε την κρεμάλα Click για ανάπτυξη... νι νι νι νι κι εγώ μετά θα σε βοηθήσω να φάμε τον γιατρούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:31 Η stupid bitch: #584 07-09-07 16:31 χμμμμ... σαν να ξεκαθαρίζει λίγο το τοπίο μου φαίνεται... ..θα περιμένω όμως λιγάκι ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:39 Η Oralee έγραψε: #585 07-09-07 16:39 Mιλάμε πως έχουμε ντέρμπι σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:42 Η Vkey έγραψε: #586 07-09-07 16:42 Μην μου πεις πάλι ότι θα το πάτε κορώνα γράμματα Οπότε κι εγώ θα παίξω ανάμεσα σε doo και μάνια! Ποια θα με δωροδοκήσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:43 Η Molka έγραψε: #587 07-09-07 16:43 Αρχική Δημοσίευση από dooo: νι νι νι νι κι εγώ μετά θα σε βοηθήσω να φάμε τον γιατρούλη Click για ανάπτυξη... Πες στο ποντίκι δίπλα σου να σταματήσει να χορεύει, χτυπάει και για σένα η καμπάνα!! Έχουμε δρόμο ακόμα μέχρι τις 8, θα έχω το νου μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:51 Η dooo έγραψε: #588 07-09-07 16:51 κυρία συντονίστρια και κύριε συντονιστή, επιτρέπονται οι δωροδοκίες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:55 Η Vkey έγραψε: #589 07-09-07 16:55 Γιατί όχι; Απλά το παιχνίδι θα γίνει πολίτες-δολοφόνοι και εκβιαστές Και οι εκβιαστές τουλάχιστον είναι φανεροί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:07 Ο Γιώργος έγραψε: #590 07-09-07 17:07 Αρχική Δημοσίευση από dooo: κυρία συντονίστρια και κύριε συντονιστή, επιτρέπονται οι δωροδοκίες? Click για ανάπτυξη... Θα το συζητήσουμε. Πέρνα απ' το γραφείο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:08 Η Resident Evil: #591 07-09-07 17:08 ώρα να φύγω για σήμερα... γμτ.. φεύγω 3 ώρες πριν την...κρίση και χωρις να έχω καταλήξει... και δεν θα έχω και ιντερνετ μέχρι ...μεθαύριο!!!! :S Λοιπόν.... σούμα... Οι ύποπτες φάτσες για μένα ειναι susp (απτην αρχή ), η mania και κάτι μου κάνουν burbuja κ dooo.... λέω να το ρίξω στη mania σήμερα λοιπόν.... αν έχω κάνει λάθος ζητώ ταπεινά συγγνώμη από τον ... ντεντέκτιβ μας... mania από μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:11 Η adespoto έγραψε: #592 07-09-07 17:11 Εγώ πάλι πιστεύω οτι είναι και η doo και η μάνια κι οτι, για να γλιτώσει η μάνια την... κρεμάλα μπλόφαρε λέγοντας οτι είναι σίγουρη για τους δολοφόνους. Τουλάχιστον οι περισσότεροι από αυτούς που ανέφερε η Μάνια ως υπόπτους δεν πρέπει να είναι δολοφόνοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:13 Η Oralee έγραψε: #593 07-09-07 17:13 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania dooo: mania faithplus1: dooo Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS Molka: mania misslittledevil: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo ΧRZ: mania Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Eλα να ..ψοφάνε και οι τελευταίοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:30 Ο Founes έγραψε: #594 07-09-07 17:30 η doo μου φαίνεται οτι με πρόφαση το dooozaki μας ρίχνει στάχτη στα μάτια, απο την άλλη εγώ ομως επιμένω στη mania μιας και άλλαξε στάση και αυτό μου κάνει κάπως... έχω αρχίσει να υποπτεύομαι και 1-2 άλλους, αλλά θα μπορώ να μιλήσω αργότερα για αυτούς... επιμένω mania Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:44 Ο Γιώργος έγραψε: #595 07-09-07 17:44 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania dooo: mania faithplus1: dooo Founes: mania Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS misslittledevil: mania Molka: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo ΧRZ: mania Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Σεπτεμβρίου 2007 stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:23 Η stupid bitch: #596 07-09-07 18:23 μ'έχετε μπερδέψει πολύ όμως... με το adespoto κάτι δεν μου κάθεται καλά, αλλά πού θα μου πάει.. θα το εξακριβώσω..!! λοιπόόόν... λέω να ψηφίσω doo (την οποία υποπτεύομαι τις τελευταίες μέρες..) αααααααα.. δεν ξέρω.. .. θα επανέλθω εντός ολίγου για την τελειωτική μου ψήφο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:31 Η Vkey έγραψε: #597 07-09-07 18:31 Eγώ τσάμπα ζήτησα δωροδοκία; Τέσπα... θα ψηφίσω κι εγώ Μάνια για δύο λόγους: 1. Σήμερα δεν συμμετείχε καθόλου ενώ τις προηγούμενες μιλούσε συνέχεια κάτι που μου κάνει πολύ ύποπτο (και μην μου πείτε ότι δεν είναι ) 2. Η ζανίν ψήφισε doo και δεν θέλω ο Θοδωρής να με υποπτευθεί ξανά Όσο για doo (μιας και έχει ψηφιστεί επίσης αρκετά) αρχίζω να πιστεύω ότι έχει την τέλεια κάλυψη στην μαφία... Μάνα δολοφόνος...μμμ...είναι πολύ ενδιαφέρον Στην επόμενη ψηφοφορία (αν δεν δω τα ραπανάκια ανάποδα ) θα επικεντρωθώ στην μάνα δολοφόνα και σε κάποιους άλλους που έχω υπόψιν! Αν κάνω λάθος για τη Μάνια...σόρρυυυυυυυυυυυυυυυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:54 Η Molka έγραψε: #598 07-09-07 18:54 mania.- (εύχομαι να μην πέσει πάνω μου η κατάρα του Ηρακλή Πουαρό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:02 Η stupid bitch: #599 07-09-07 19:02 doo κι από'μενα.. όπως είπα και χθες (νομίζω) είναι πολύ ήσυχη στο παιχνίδι.. ασυνήθιστα ήσυχη και χωρίς επιχειρηματολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:09 Ο Γιώργος έγραψε: #600 07-09-07 19:09 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania burbuja: dooo dooo: mania faithplus1: dooo Founes: mania Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS misslittledevil: mania Molka: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo ΧRZ: mania Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χμμμμ... σαν να ξεκαθαρίζει λίγο το τοπίο μου φαίνεται... ..θα περιμένω όμως λιγάκι ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:39 Η Oralee έγραψε: #585 07-09-07 16:39 Mιλάμε πως έχουμε ντέρμπι σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:42 Η Vkey έγραψε: #586 07-09-07 16:42 Μην μου πεις πάλι ότι θα το πάτε κορώνα γράμματα Οπότε κι εγώ θα παίξω ανάμεσα σε doo και μάνια! Ποια θα με δωροδοκήσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:43 Η Molka έγραψε: #587 07-09-07 16:43 Αρχική Δημοσίευση από dooo: νι νι νι νι κι εγώ μετά θα σε βοηθήσω να φάμε τον γιατρούλη Click για ανάπτυξη... Πες στο ποντίκι δίπλα σου να σταματήσει να χορεύει, χτυπάει και για σένα η καμπάνα!! Έχουμε δρόμο ακόμα μέχρι τις 8, θα έχω το νου μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:51 Η dooo έγραψε: #588 07-09-07 16:51 κυρία συντονίστρια και κύριε συντονιστή, επιτρέπονται οι δωροδοκίες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:55 Η Vkey έγραψε: #589 07-09-07 16:55 Γιατί όχι; Απλά το παιχνίδι θα γίνει πολίτες-δολοφόνοι και εκβιαστές Και οι εκβιαστές τουλάχιστον είναι φανεροί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:07 Ο Γιώργος έγραψε: #590 07-09-07 17:07 Αρχική Δημοσίευση από dooo: κυρία συντονίστρια και κύριε συντονιστή, επιτρέπονται οι δωροδοκίες? Click για ανάπτυξη... Θα το συζητήσουμε. Πέρνα απ' το γραφείο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:08 Η Resident Evil: #591 07-09-07 17:08 ώρα να φύγω για σήμερα... γμτ.. φεύγω 3 ώρες πριν την...κρίση και χωρις να έχω καταλήξει... και δεν θα έχω και ιντερνετ μέχρι ...μεθαύριο!!!! :S Λοιπόν.... σούμα... Οι ύποπτες φάτσες για μένα ειναι susp (απτην αρχή ), η mania και κάτι μου κάνουν burbuja κ dooo.... λέω να το ρίξω στη mania σήμερα λοιπόν.... αν έχω κάνει λάθος ζητώ ταπεινά συγγνώμη από τον ... ντεντέκτιβ μας... mania από μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:11 Η adespoto έγραψε: #592 07-09-07 17:11 Εγώ πάλι πιστεύω οτι είναι και η doo και η μάνια κι οτι, για να γλιτώσει η μάνια την... κρεμάλα μπλόφαρε λέγοντας οτι είναι σίγουρη για τους δολοφόνους. Τουλάχιστον οι περισσότεροι από αυτούς που ανέφερε η Μάνια ως υπόπτους δεν πρέπει να είναι δολοφόνοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:13 Η Oralee έγραψε: #593 07-09-07 17:13 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania dooo: mania faithplus1: dooo Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS Molka: mania misslittledevil: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo ΧRZ: mania Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Eλα να ..ψοφάνε και οι τελευταίοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:30 Ο Founes έγραψε: #594 07-09-07 17:30 η doo μου φαίνεται οτι με πρόφαση το dooozaki μας ρίχνει στάχτη στα μάτια, απο την άλλη εγώ ομως επιμένω στη mania μιας και άλλαξε στάση και αυτό μου κάνει κάπως... έχω αρχίσει να υποπτεύομαι και 1-2 άλλους, αλλά θα μπορώ να μιλήσω αργότερα για αυτούς... επιμένω mania Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:44 Ο Γιώργος έγραψε: #595 07-09-07 17:44 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania dooo: mania faithplus1: dooo Founes: mania Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS misslittledevil: mania Molka: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo ΧRZ: mania Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Σεπτεμβρίου 2007 stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:23 Η stupid bitch: #596 07-09-07 18:23 μ'έχετε μπερδέψει πολύ όμως... με το adespoto κάτι δεν μου κάθεται καλά, αλλά πού θα μου πάει.. θα το εξακριβώσω..!! λοιπόόόν... λέω να ψηφίσω doo (την οποία υποπτεύομαι τις τελευταίες μέρες..) αααααααα.. δεν ξέρω.. .. θα επανέλθω εντός ολίγου για την τελειωτική μου ψήφο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:31 Η Vkey έγραψε: #597 07-09-07 18:31 Eγώ τσάμπα ζήτησα δωροδοκία; Τέσπα... θα ψηφίσω κι εγώ Μάνια για δύο λόγους: 1. Σήμερα δεν συμμετείχε καθόλου ενώ τις προηγούμενες μιλούσε συνέχεια κάτι που μου κάνει πολύ ύποπτο (και μην μου πείτε ότι δεν είναι ) 2. Η ζανίν ψήφισε doo και δεν θέλω ο Θοδωρής να με υποπτευθεί ξανά Όσο για doo (μιας και έχει ψηφιστεί επίσης αρκετά) αρχίζω να πιστεύω ότι έχει την τέλεια κάλυψη στην μαφία... Μάνα δολοφόνος...μμμ...είναι πολύ ενδιαφέρον Στην επόμενη ψηφοφορία (αν δεν δω τα ραπανάκια ανάποδα ) θα επικεντρωθώ στην μάνα δολοφόνα και σε κάποιους άλλους που έχω υπόψιν! Αν κάνω λάθος για τη Μάνια...σόρρυυυυυυυυυυυυυυυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:54 Η Molka έγραψε: #598 07-09-07 18:54 mania.- (εύχομαι να μην πέσει πάνω μου η κατάρα του Ηρακλή Πουαρό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:02 Η stupid bitch: #599 07-09-07 19:02 doo κι από'μενα.. όπως είπα και χθες (νομίζω) είναι πολύ ήσυχη στο παιχνίδι.. ασυνήθιστα ήσυχη και χωρίς επιχειρηματολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:09 Ο Γιώργος έγραψε: #600 07-09-07 19:09 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania burbuja: dooo dooo: mania faithplus1: dooo Founes: mania Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS misslittledevil: mania Molka: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo ΧRZ: mania Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Mιλάμε πως έχουμε ντέρμπι σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:42 Η Vkey έγραψε: #586 07-09-07 16:42 Μην μου πεις πάλι ότι θα το πάτε κορώνα γράμματα Οπότε κι εγώ θα παίξω ανάμεσα σε doo και μάνια! Ποια θα με δωροδοκήσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:43 Η Molka έγραψε: #587 07-09-07 16:43 Αρχική Δημοσίευση από dooo: νι νι νι νι κι εγώ μετά θα σε βοηθήσω να φάμε τον γιατρούλη Click για ανάπτυξη... Πες στο ποντίκι δίπλα σου να σταματήσει να χορεύει, χτυπάει και για σένα η καμπάνα!! Έχουμε δρόμο ακόμα μέχρι τις 8, θα έχω το νου μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:51 Η dooo έγραψε: #588 07-09-07 16:51 κυρία συντονίστρια και κύριε συντονιστή, επιτρέπονται οι δωροδοκίες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:55 Η Vkey έγραψε: #589 07-09-07 16:55 Γιατί όχι; Απλά το παιχνίδι θα γίνει πολίτες-δολοφόνοι και εκβιαστές Και οι εκβιαστές τουλάχιστον είναι φανεροί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:07 Ο Γιώργος έγραψε: #590 07-09-07 17:07 Αρχική Δημοσίευση από dooo: κυρία συντονίστρια και κύριε συντονιστή, επιτρέπονται οι δωροδοκίες? Click για ανάπτυξη... Θα το συζητήσουμε. Πέρνα απ' το γραφείο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:08 Η Resident Evil: #591 07-09-07 17:08 ώρα να φύγω για σήμερα... γμτ.. φεύγω 3 ώρες πριν την...κρίση και χωρις να έχω καταλήξει... και δεν θα έχω και ιντερνετ μέχρι ...μεθαύριο!!!! :S Λοιπόν.... σούμα... Οι ύποπτες φάτσες για μένα ειναι susp (απτην αρχή ), η mania και κάτι μου κάνουν burbuja κ dooo.... λέω να το ρίξω στη mania σήμερα λοιπόν.... αν έχω κάνει λάθος ζητώ ταπεινά συγγνώμη από τον ... ντεντέκτιβ μας... mania από μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:11 Η adespoto έγραψε: #592 07-09-07 17:11 Εγώ πάλι πιστεύω οτι είναι και η doo και η μάνια κι οτι, για να γλιτώσει η μάνια την... κρεμάλα μπλόφαρε λέγοντας οτι είναι σίγουρη για τους δολοφόνους. Τουλάχιστον οι περισσότεροι από αυτούς που ανέφερε η Μάνια ως υπόπτους δεν πρέπει να είναι δολοφόνοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:13 Η Oralee έγραψε: #593 07-09-07 17:13 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania dooo: mania faithplus1: dooo Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS Molka: mania misslittledevil: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo ΧRZ: mania Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Eλα να ..ψοφάνε και οι τελευταίοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:30 Ο Founes έγραψε: #594 07-09-07 17:30 η doo μου φαίνεται οτι με πρόφαση το dooozaki μας ρίχνει στάχτη στα μάτια, απο την άλλη εγώ ομως επιμένω στη mania μιας και άλλαξε στάση και αυτό μου κάνει κάπως... έχω αρχίσει να υποπτεύομαι και 1-2 άλλους, αλλά θα μπορώ να μιλήσω αργότερα για αυτούς... επιμένω mania Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:44 Ο Γιώργος έγραψε: #595 07-09-07 17:44 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania dooo: mania faithplus1: dooo Founes: mania Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS misslittledevil: mania Molka: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo ΧRZ: mania Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Σεπτεμβρίου 2007 stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:23 Η stupid bitch: #596 07-09-07 18:23 μ'έχετε μπερδέψει πολύ όμως... με το adespoto κάτι δεν μου κάθεται καλά, αλλά πού θα μου πάει.. θα το εξακριβώσω..!! λοιπόόόν... λέω να ψηφίσω doo (την οποία υποπτεύομαι τις τελευταίες μέρες..) αααααααα.. δεν ξέρω.. .. θα επανέλθω εντός ολίγου για την τελειωτική μου ψήφο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:31 Η Vkey έγραψε: #597 07-09-07 18:31 Eγώ τσάμπα ζήτησα δωροδοκία; Τέσπα... θα ψηφίσω κι εγώ Μάνια για δύο λόγους: 1. Σήμερα δεν συμμετείχε καθόλου ενώ τις προηγούμενες μιλούσε συνέχεια κάτι που μου κάνει πολύ ύποπτο (και μην μου πείτε ότι δεν είναι ) 2. Η ζανίν ψήφισε doo και δεν θέλω ο Θοδωρής να με υποπτευθεί ξανά Όσο για doo (μιας και έχει ψηφιστεί επίσης αρκετά) αρχίζω να πιστεύω ότι έχει την τέλεια κάλυψη στην μαφία... Μάνα δολοφόνος...μμμ...είναι πολύ ενδιαφέρον Στην επόμενη ψηφοφορία (αν δεν δω τα ραπανάκια ανάποδα ) θα επικεντρωθώ στην μάνα δολοφόνα και σε κάποιους άλλους που έχω υπόψιν! Αν κάνω λάθος για τη Μάνια...σόρρυυυυυυυυυυυυυυυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:54 Η Molka έγραψε: #598 07-09-07 18:54 mania.- (εύχομαι να μην πέσει πάνω μου η κατάρα του Ηρακλή Πουαρό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:02 Η stupid bitch: #599 07-09-07 19:02 doo κι από'μενα.. όπως είπα και χθες (νομίζω) είναι πολύ ήσυχη στο παιχνίδι.. ασυνήθιστα ήσυχη και χωρίς επιχειρηματολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:09 Ο Γιώργος έγραψε: #600 07-09-07 19:09 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania burbuja: dooo dooo: mania faithplus1: dooo Founes: mania Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS misslittledevil: mania Molka: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo ΧRZ: mania Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μην μου πεις πάλι ότι θα το πάτε κορώνα γράμματα Οπότε κι εγώ θα παίξω ανάμεσα σε doo και μάνια! Ποια θα με δωροδοκήσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:43 Η Molka έγραψε: #587 07-09-07 16:43 Αρχική Δημοσίευση από dooo: νι νι νι νι κι εγώ μετά θα σε βοηθήσω να φάμε τον γιατρούλη Click για ανάπτυξη... Πες στο ποντίκι δίπλα σου να σταματήσει να χορεύει, χτυπάει και για σένα η καμπάνα!! Έχουμε δρόμο ακόμα μέχρι τις 8, θα έχω το νου μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:51 Η dooo έγραψε: #588 07-09-07 16:51 κυρία συντονίστρια και κύριε συντονιστή, επιτρέπονται οι δωροδοκίες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:55 Η Vkey έγραψε: #589 07-09-07 16:55 Γιατί όχι; Απλά το παιχνίδι θα γίνει πολίτες-δολοφόνοι και εκβιαστές Και οι εκβιαστές τουλάχιστον είναι φανεροί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:07 Ο Γιώργος έγραψε: #590 07-09-07 17:07 Αρχική Δημοσίευση από dooo: κυρία συντονίστρια και κύριε συντονιστή, επιτρέπονται οι δωροδοκίες? Click για ανάπτυξη... Θα το συζητήσουμε. Πέρνα απ' το γραφείο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:08 Η Resident Evil: #591 07-09-07 17:08 ώρα να φύγω για σήμερα... γμτ.. φεύγω 3 ώρες πριν την...κρίση και χωρις να έχω καταλήξει... και δεν θα έχω και ιντερνετ μέχρι ...μεθαύριο!!!! :S Λοιπόν.... σούμα... Οι ύποπτες φάτσες για μένα ειναι susp (απτην αρχή ), η mania και κάτι μου κάνουν burbuja κ dooo.... λέω να το ρίξω στη mania σήμερα λοιπόν.... αν έχω κάνει λάθος ζητώ ταπεινά συγγνώμη από τον ... ντεντέκτιβ μας... mania από μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:11 Η adespoto έγραψε: #592 07-09-07 17:11 Εγώ πάλι πιστεύω οτι είναι και η doo και η μάνια κι οτι, για να γλιτώσει η μάνια την... κρεμάλα μπλόφαρε λέγοντας οτι είναι σίγουρη για τους δολοφόνους. Τουλάχιστον οι περισσότεροι από αυτούς που ανέφερε η Μάνια ως υπόπτους δεν πρέπει να είναι δολοφόνοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:13 Η Oralee έγραψε: #593 07-09-07 17:13 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania dooo: mania faithplus1: dooo Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS Molka: mania misslittledevil: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo ΧRZ: mania Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Eλα να ..ψοφάνε και οι τελευταίοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:30 Ο Founes έγραψε: #594 07-09-07 17:30 η doo μου φαίνεται οτι με πρόφαση το dooozaki μας ρίχνει στάχτη στα μάτια, απο την άλλη εγώ ομως επιμένω στη mania μιας και άλλαξε στάση και αυτό μου κάνει κάπως... έχω αρχίσει να υποπτεύομαι και 1-2 άλλους, αλλά θα μπορώ να μιλήσω αργότερα για αυτούς... επιμένω mania Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:44 Ο Γιώργος έγραψε: #595 07-09-07 17:44 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania dooo: mania faithplus1: dooo Founes: mania Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS misslittledevil: mania Molka: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo ΧRZ: mania Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Σεπτεμβρίου 2007 stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:23 Η stupid bitch: #596 07-09-07 18:23 μ'έχετε μπερδέψει πολύ όμως... με το adespoto κάτι δεν μου κάθεται καλά, αλλά πού θα μου πάει.. θα το εξακριβώσω..!! λοιπόόόν... λέω να ψηφίσω doo (την οποία υποπτεύομαι τις τελευταίες μέρες..) αααααααα.. δεν ξέρω.. .. θα επανέλθω εντός ολίγου για την τελειωτική μου ψήφο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:31 Η Vkey έγραψε: #597 07-09-07 18:31 Eγώ τσάμπα ζήτησα δωροδοκία; Τέσπα... θα ψηφίσω κι εγώ Μάνια για δύο λόγους: 1. Σήμερα δεν συμμετείχε καθόλου ενώ τις προηγούμενες μιλούσε συνέχεια κάτι που μου κάνει πολύ ύποπτο (και μην μου πείτε ότι δεν είναι ) 2. Η ζανίν ψήφισε doo και δεν θέλω ο Θοδωρής να με υποπτευθεί ξανά Όσο για doo (μιας και έχει ψηφιστεί επίσης αρκετά) αρχίζω να πιστεύω ότι έχει την τέλεια κάλυψη στην μαφία... Μάνα δολοφόνος...μμμ...είναι πολύ ενδιαφέρον Στην επόμενη ψηφοφορία (αν δεν δω τα ραπανάκια ανάποδα ) θα επικεντρωθώ στην μάνα δολοφόνα και σε κάποιους άλλους που έχω υπόψιν! Αν κάνω λάθος για τη Μάνια...σόρρυυυυυυυυυυυυυυυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:54 Η Molka έγραψε: #598 07-09-07 18:54 mania.- (εύχομαι να μην πέσει πάνω μου η κατάρα του Ηρακλή Πουαρό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:02 Η stupid bitch: #599 07-09-07 19:02 doo κι από'μενα.. όπως είπα και χθες (νομίζω) είναι πολύ ήσυχη στο παιχνίδι.. ασυνήθιστα ήσυχη και χωρίς επιχειρηματολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:09 Ο Γιώργος έγραψε: #600 07-09-07 19:09 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania burbuja: dooo dooo: mania faithplus1: dooo Founes: mania Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS misslittledevil: mania Molka: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo ΧRZ: mania Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dooo: νι νι νι νι κι εγώ μετά θα σε βοηθήσω να φάμε τον γιατρούλη Click για ανάπτυξη... Πες στο ποντίκι δίπλα σου να σταματήσει να χορεύει, χτυπάει και για σένα η καμπάνα!! Έχουμε δρόμο ακόμα μέχρι τις 8, θα έχω το νου μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:51 Η dooo έγραψε: #588 07-09-07 16:51 κυρία συντονίστρια και κύριε συντονιστή, επιτρέπονται οι δωροδοκίες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:55 Η Vkey έγραψε: #589 07-09-07 16:55 Γιατί όχι; Απλά το παιχνίδι θα γίνει πολίτες-δολοφόνοι και εκβιαστές Και οι εκβιαστές τουλάχιστον είναι φανεροί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:07 Ο Γιώργος έγραψε: #590 07-09-07 17:07 Αρχική Δημοσίευση από dooo: κυρία συντονίστρια και κύριε συντονιστή, επιτρέπονται οι δωροδοκίες? Click για ανάπτυξη... Θα το συζητήσουμε. Πέρνα απ' το γραφείο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:08 Η Resident Evil: #591 07-09-07 17:08 ώρα να φύγω για σήμερα... γμτ.. φεύγω 3 ώρες πριν την...κρίση και χωρις να έχω καταλήξει... και δεν θα έχω και ιντερνετ μέχρι ...μεθαύριο!!!! :S Λοιπόν.... σούμα... Οι ύποπτες φάτσες για μένα ειναι susp (απτην αρχή ), η mania και κάτι μου κάνουν burbuja κ dooo.... λέω να το ρίξω στη mania σήμερα λοιπόν.... αν έχω κάνει λάθος ζητώ ταπεινά συγγνώμη από τον ... ντεντέκτιβ μας... mania από μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:11 Η adespoto έγραψε: #592 07-09-07 17:11 Εγώ πάλι πιστεύω οτι είναι και η doo και η μάνια κι οτι, για να γλιτώσει η μάνια την... κρεμάλα μπλόφαρε λέγοντας οτι είναι σίγουρη για τους δολοφόνους. Τουλάχιστον οι περισσότεροι από αυτούς που ανέφερε η Μάνια ως υπόπτους δεν πρέπει να είναι δολοφόνοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:13 Η Oralee έγραψε: #593 07-09-07 17:13 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania dooo: mania faithplus1: dooo Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS Molka: mania misslittledevil: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo ΧRZ: mania Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Eλα να ..ψοφάνε και οι τελευταίοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:30 Ο Founes έγραψε: #594 07-09-07 17:30 η doo μου φαίνεται οτι με πρόφαση το dooozaki μας ρίχνει στάχτη στα μάτια, απο την άλλη εγώ ομως επιμένω στη mania μιας και άλλαξε στάση και αυτό μου κάνει κάπως... έχω αρχίσει να υποπτεύομαι και 1-2 άλλους, αλλά θα μπορώ να μιλήσω αργότερα για αυτούς... επιμένω mania Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:44 Ο Γιώργος έγραψε: #595 07-09-07 17:44 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania dooo: mania faithplus1: dooo Founes: mania Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS misslittledevil: mania Molka: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo ΧRZ: mania Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Σεπτεμβρίου 2007 stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:23 Η stupid bitch: #596 07-09-07 18:23 μ'έχετε μπερδέψει πολύ όμως... με το adespoto κάτι δεν μου κάθεται καλά, αλλά πού θα μου πάει.. θα το εξακριβώσω..!! λοιπόόόν... λέω να ψηφίσω doo (την οποία υποπτεύομαι τις τελευταίες μέρες..) αααααααα.. δεν ξέρω.. .. θα επανέλθω εντός ολίγου για την τελειωτική μου ψήφο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:31 Η Vkey έγραψε: #597 07-09-07 18:31 Eγώ τσάμπα ζήτησα δωροδοκία; Τέσπα... θα ψηφίσω κι εγώ Μάνια για δύο λόγους: 1. Σήμερα δεν συμμετείχε καθόλου ενώ τις προηγούμενες μιλούσε συνέχεια κάτι που μου κάνει πολύ ύποπτο (και μην μου πείτε ότι δεν είναι ) 2. Η ζανίν ψήφισε doo και δεν θέλω ο Θοδωρής να με υποπτευθεί ξανά Όσο για doo (μιας και έχει ψηφιστεί επίσης αρκετά) αρχίζω να πιστεύω ότι έχει την τέλεια κάλυψη στην μαφία... Μάνα δολοφόνος...μμμ...είναι πολύ ενδιαφέρον Στην επόμενη ψηφοφορία (αν δεν δω τα ραπανάκια ανάποδα ) θα επικεντρωθώ στην μάνα δολοφόνα και σε κάποιους άλλους που έχω υπόψιν! Αν κάνω λάθος για τη Μάνια...σόρρυυυυυυυυυυυυυυυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:54 Η Molka έγραψε: #598 07-09-07 18:54 mania.- (εύχομαι να μην πέσει πάνω μου η κατάρα του Ηρακλή Πουαρό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:02 Η stupid bitch: #599 07-09-07 19:02 doo κι από'μενα.. όπως είπα και χθες (νομίζω) είναι πολύ ήσυχη στο παιχνίδι.. ασυνήθιστα ήσυχη και χωρίς επιχειρηματολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:09 Ο Γιώργος έγραψε: #600 07-09-07 19:09 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania burbuja: dooo dooo: mania faithplus1: dooo Founes: mania Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS misslittledevil: mania Molka: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo ΧRZ: mania Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κυρία συντονίστρια και κύριε συντονιστή, επιτρέπονται οι δωροδοκίες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:55 Η Vkey έγραψε: #589 07-09-07 16:55 Γιατί όχι; Απλά το παιχνίδι θα γίνει πολίτες-δολοφόνοι και εκβιαστές Και οι εκβιαστές τουλάχιστον είναι φανεροί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:07 Ο Γιώργος έγραψε: #590 07-09-07 17:07 Αρχική Δημοσίευση από dooo: κυρία συντονίστρια και κύριε συντονιστή, επιτρέπονται οι δωροδοκίες? Click για ανάπτυξη... Θα το συζητήσουμε. Πέρνα απ' το γραφείο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:08 Η Resident Evil: #591 07-09-07 17:08 ώρα να φύγω για σήμερα... γμτ.. φεύγω 3 ώρες πριν την...κρίση και χωρις να έχω καταλήξει... και δεν θα έχω και ιντερνετ μέχρι ...μεθαύριο!!!! :S Λοιπόν.... σούμα... Οι ύποπτες φάτσες για μένα ειναι susp (απτην αρχή ), η mania και κάτι μου κάνουν burbuja κ dooo.... λέω να το ρίξω στη mania σήμερα λοιπόν.... αν έχω κάνει λάθος ζητώ ταπεινά συγγνώμη από τον ... ντεντέκτιβ μας... mania από μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:11 Η adespoto έγραψε: #592 07-09-07 17:11 Εγώ πάλι πιστεύω οτι είναι και η doo και η μάνια κι οτι, για να γλιτώσει η μάνια την... κρεμάλα μπλόφαρε λέγοντας οτι είναι σίγουρη για τους δολοφόνους. Τουλάχιστον οι περισσότεροι από αυτούς που ανέφερε η Μάνια ως υπόπτους δεν πρέπει να είναι δολοφόνοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:13 Η Oralee έγραψε: #593 07-09-07 17:13 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania dooo: mania faithplus1: dooo Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS Molka: mania misslittledevil: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo ΧRZ: mania Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Eλα να ..ψοφάνε και οι τελευταίοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:30 Ο Founes έγραψε: #594 07-09-07 17:30 η doo μου φαίνεται οτι με πρόφαση το dooozaki μας ρίχνει στάχτη στα μάτια, απο την άλλη εγώ ομως επιμένω στη mania μιας και άλλαξε στάση και αυτό μου κάνει κάπως... έχω αρχίσει να υποπτεύομαι και 1-2 άλλους, αλλά θα μπορώ να μιλήσω αργότερα για αυτούς... επιμένω mania Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:44 Ο Γιώργος έγραψε: #595 07-09-07 17:44 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania dooo: mania faithplus1: dooo Founes: mania Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS misslittledevil: mania Molka: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo ΧRZ: mania Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Σεπτεμβρίου 2007 stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:23 Η stupid bitch: #596 07-09-07 18:23 μ'έχετε μπερδέψει πολύ όμως... με το adespoto κάτι δεν μου κάθεται καλά, αλλά πού θα μου πάει.. θα το εξακριβώσω..!! λοιπόόόν... λέω να ψηφίσω doo (την οποία υποπτεύομαι τις τελευταίες μέρες..) αααααααα.. δεν ξέρω.. .. θα επανέλθω εντός ολίγου για την τελειωτική μου ψήφο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:31 Η Vkey έγραψε: #597 07-09-07 18:31 Eγώ τσάμπα ζήτησα δωροδοκία; Τέσπα... θα ψηφίσω κι εγώ Μάνια για δύο λόγους: 1. Σήμερα δεν συμμετείχε καθόλου ενώ τις προηγούμενες μιλούσε συνέχεια κάτι που μου κάνει πολύ ύποπτο (και μην μου πείτε ότι δεν είναι ) 2. Η ζανίν ψήφισε doo και δεν θέλω ο Θοδωρής να με υποπτευθεί ξανά Όσο για doo (μιας και έχει ψηφιστεί επίσης αρκετά) αρχίζω να πιστεύω ότι έχει την τέλεια κάλυψη στην μαφία... Μάνα δολοφόνος...μμμ...είναι πολύ ενδιαφέρον Στην επόμενη ψηφοφορία (αν δεν δω τα ραπανάκια ανάποδα ) θα επικεντρωθώ στην μάνα δολοφόνα και σε κάποιους άλλους που έχω υπόψιν! Αν κάνω λάθος για τη Μάνια...σόρρυυυυυυυυυυυυυυυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:54 Η Molka έγραψε: #598 07-09-07 18:54 mania.- (εύχομαι να μην πέσει πάνω μου η κατάρα του Ηρακλή Πουαρό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:02 Η stupid bitch: #599 07-09-07 19:02 doo κι από'μενα.. όπως είπα και χθες (νομίζω) είναι πολύ ήσυχη στο παιχνίδι.. ασυνήθιστα ήσυχη και χωρίς επιχειρηματολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:09 Ο Γιώργος έγραψε: #600 07-09-07 19:09 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania burbuja: dooo dooo: mania faithplus1: dooo Founes: mania Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS misslittledevil: mania Molka: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo ΧRZ: mania Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιατί όχι; Απλά το παιχνίδι θα γίνει πολίτες-δολοφόνοι και εκβιαστές Και οι εκβιαστές τουλάχιστον είναι φανεροί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:07 Ο Γιώργος έγραψε: #590 07-09-07 17:07 Αρχική Δημοσίευση από dooo: κυρία συντονίστρια και κύριε συντονιστή, επιτρέπονται οι δωροδοκίες? Click για ανάπτυξη... Θα το συζητήσουμε. Πέρνα απ' το γραφείο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:08 Η Resident Evil: #591 07-09-07 17:08 ώρα να φύγω για σήμερα... γμτ.. φεύγω 3 ώρες πριν την...κρίση και χωρις να έχω καταλήξει... και δεν θα έχω και ιντερνετ μέχρι ...μεθαύριο!!!! :S Λοιπόν.... σούμα... Οι ύποπτες φάτσες για μένα ειναι susp (απτην αρχή ), η mania και κάτι μου κάνουν burbuja κ dooo.... λέω να το ρίξω στη mania σήμερα λοιπόν.... αν έχω κάνει λάθος ζητώ ταπεινά συγγνώμη από τον ... ντεντέκτιβ μας... mania από μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:11 Η adespoto έγραψε: #592 07-09-07 17:11 Εγώ πάλι πιστεύω οτι είναι και η doo και η μάνια κι οτι, για να γλιτώσει η μάνια την... κρεμάλα μπλόφαρε λέγοντας οτι είναι σίγουρη για τους δολοφόνους. Τουλάχιστον οι περισσότεροι από αυτούς που ανέφερε η Μάνια ως υπόπτους δεν πρέπει να είναι δολοφόνοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:13 Η Oralee έγραψε: #593 07-09-07 17:13 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania dooo: mania faithplus1: dooo Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS Molka: mania misslittledevil: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo ΧRZ: mania Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Eλα να ..ψοφάνε και οι τελευταίοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:30 Ο Founes έγραψε: #594 07-09-07 17:30 η doo μου φαίνεται οτι με πρόφαση το dooozaki μας ρίχνει στάχτη στα μάτια, απο την άλλη εγώ ομως επιμένω στη mania μιας και άλλαξε στάση και αυτό μου κάνει κάπως... έχω αρχίσει να υποπτεύομαι και 1-2 άλλους, αλλά θα μπορώ να μιλήσω αργότερα για αυτούς... επιμένω mania Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:44 Ο Γιώργος έγραψε: #595 07-09-07 17:44 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania dooo: mania faithplus1: dooo Founes: mania Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS misslittledevil: mania Molka: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo ΧRZ: mania Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Σεπτεμβρίου 2007 stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:23 Η stupid bitch: #596 07-09-07 18:23 μ'έχετε μπερδέψει πολύ όμως... με το adespoto κάτι δεν μου κάθεται καλά, αλλά πού θα μου πάει.. θα το εξακριβώσω..!! λοιπόόόν... λέω να ψηφίσω doo (την οποία υποπτεύομαι τις τελευταίες μέρες..) αααααααα.. δεν ξέρω.. .. θα επανέλθω εντός ολίγου για την τελειωτική μου ψήφο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:31 Η Vkey έγραψε: #597 07-09-07 18:31 Eγώ τσάμπα ζήτησα δωροδοκία; Τέσπα... θα ψηφίσω κι εγώ Μάνια για δύο λόγους: 1. Σήμερα δεν συμμετείχε καθόλου ενώ τις προηγούμενες μιλούσε συνέχεια κάτι που μου κάνει πολύ ύποπτο (και μην μου πείτε ότι δεν είναι ) 2. Η ζανίν ψήφισε doo και δεν θέλω ο Θοδωρής να με υποπτευθεί ξανά Όσο για doo (μιας και έχει ψηφιστεί επίσης αρκετά) αρχίζω να πιστεύω ότι έχει την τέλεια κάλυψη στην μαφία... Μάνα δολοφόνος...μμμ...είναι πολύ ενδιαφέρον Στην επόμενη ψηφοφορία (αν δεν δω τα ραπανάκια ανάποδα ) θα επικεντρωθώ στην μάνα δολοφόνα και σε κάποιους άλλους που έχω υπόψιν! Αν κάνω λάθος για τη Μάνια...σόρρυυυυυυυυυυυυυυυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:54 Η Molka έγραψε: #598 07-09-07 18:54 mania.- (εύχομαι να μην πέσει πάνω μου η κατάρα του Ηρακλή Πουαρό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:02 Η stupid bitch: #599 07-09-07 19:02 doo κι από'μενα.. όπως είπα και χθες (νομίζω) είναι πολύ ήσυχη στο παιχνίδι.. ασυνήθιστα ήσυχη και χωρίς επιχειρηματολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:09 Ο Γιώργος έγραψε: #600 07-09-07 19:09 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania burbuja: dooo dooo: mania faithplus1: dooo Founes: mania Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS misslittledevil: mania Molka: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo ΧRZ: mania Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dooo: κυρία συντονίστρια και κύριε συντονιστή, επιτρέπονται οι δωροδοκίες? Click για ανάπτυξη... Θα το συζητήσουμε. Πέρνα απ' το γραφείο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:08 Η Resident Evil: #591 07-09-07 17:08 ώρα να φύγω για σήμερα... γμτ.. φεύγω 3 ώρες πριν την...κρίση και χωρις να έχω καταλήξει... και δεν θα έχω και ιντερνετ μέχρι ...μεθαύριο!!!! :S Λοιπόν.... σούμα... Οι ύποπτες φάτσες για μένα ειναι susp (απτην αρχή ), η mania και κάτι μου κάνουν burbuja κ dooo.... λέω να το ρίξω στη mania σήμερα λοιπόν.... αν έχω κάνει λάθος ζητώ ταπεινά συγγνώμη από τον ... ντεντέκτιβ μας... mania από μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:11 Η adespoto έγραψε: #592 07-09-07 17:11 Εγώ πάλι πιστεύω οτι είναι και η doo και η μάνια κι οτι, για να γλιτώσει η μάνια την... κρεμάλα μπλόφαρε λέγοντας οτι είναι σίγουρη για τους δολοφόνους. Τουλάχιστον οι περισσότεροι από αυτούς που ανέφερε η Μάνια ως υπόπτους δεν πρέπει να είναι δολοφόνοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:13 Η Oralee έγραψε: #593 07-09-07 17:13 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania dooo: mania faithplus1: dooo Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS Molka: mania misslittledevil: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo ΧRZ: mania Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Eλα να ..ψοφάνε και οι τελευταίοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:30 Ο Founes έγραψε: #594 07-09-07 17:30 η doo μου φαίνεται οτι με πρόφαση το dooozaki μας ρίχνει στάχτη στα μάτια, απο την άλλη εγώ ομως επιμένω στη mania μιας και άλλαξε στάση και αυτό μου κάνει κάπως... έχω αρχίσει να υποπτεύομαι και 1-2 άλλους, αλλά θα μπορώ να μιλήσω αργότερα για αυτούς... επιμένω mania Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:44 Ο Γιώργος έγραψε: #595 07-09-07 17:44 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania dooo: mania faithplus1: dooo Founes: mania Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS misslittledevil: mania Molka: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo ΧRZ: mania Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Σεπτεμβρίου 2007 stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:23 Η stupid bitch: #596 07-09-07 18:23 μ'έχετε μπερδέψει πολύ όμως... με το adespoto κάτι δεν μου κάθεται καλά, αλλά πού θα μου πάει.. θα το εξακριβώσω..!! λοιπόόόν... λέω να ψηφίσω doo (την οποία υποπτεύομαι τις τελευταίες μέρες..) αααααααα.. δεν ξέρω.. .. θα επανέλθω εντός ολίγου για την τελειωτική μου ψήφο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:31 Η Vkey έγραψε: #597 07-09-07 18:31 Eγώ τσάμπα ζήτησα δωροδοκία; Τέσπα... θα ψηφίσω κι εγώ Μάνια για δύο λόγους: 1. Σήμερα δεν συμμετείχε καθόλου ενώ τις προηγούμενες μιλούσε συνέχεια κάτι που μου κάνει πολύ ύποπτο (και μην μου πείτε ότι δεν είναι ) 2. Η ζανίν ψήφισε doo και δεν θέλω ο Θοδωρής να με υποπτευθεί ξανά Όσο για doo (μιας και έχει ψηφιστεί επίσης αρκετά) αρχίζω να πιστεύω ότι έχει την τέλεια κάλυψη στην μαφία... Μάνα δολοφόνος...μμμ...είναι πολύ ενδιαφέρον Στην επόμενη ψηφοφορία (αν δεν δω τα ραπανάκια ανάποδα ) θα επικεντρωθώ στην μάνα δολοφόνα και σε κάποιους άλλους που έχω υπόψιν! Αν κάνω λάθος για τη Μάνια...σόρρυυυυυυυυυυυυυυυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:54 Η Molka έγραψε: #598 07-09-07 18:54 mania.- (εύχομαι να μην πέσει πάνω μου η κατάρα του Ηρακλή Πουαρό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:02 Η stupid bitch: #599 07-09-07 19:02 doo κι από'μενα.. όπως είπα και χθες (νομίζω) είναι πολύ ήσυχη στο παιχνίδι.. ασυνήθιστα ήσυχη και χωρίς επιχειρηματολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:09 Ο Γιώργος έγραψε: #600 07-09-07 19:09 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania burbuja: dooo dooo: mania faithplus1: dooo Founes: mania Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS misslittledevil: mania Molka: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo ΧRZ: mania Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ώρα να φύγω για σήμερα... γμτ.. φεύγω 3 ώρες πριν την...κρίση και χωρις να έχω καταλήξει... και δεν θα έχω και ιντερνετ μέχρι ...μεθαύριο!!!! :S Λοιπόν.... σούμα... Οι ύποπτες φάτσες για μένα ειναι susp (απτην αρχή ), η mania και κάτι μου κάνουν burbuja κ dooo.... λέω να το ρίξω στη mania σήμερα λοιπόν.... αν έχω κάνει λάθος ζητώ ταπεινά συγγνώμη από τον ... ντεντέκτιβ μας... mania από μένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:11 Η adespoto έγραψε: #592 07-09-07 17:11 Εγώ πάλι πιστεύω οτι είναι και η doo και η μάνια κι οτι, για να γλιτώσει η μάνια την... κρεμάλα μπλόφαρε λέγοντας οτι είναι σίγουρη για τους δολοφόνους. Τουλάχιστον οι περισσότεροι από αυτούς που ανέφερε η Μάνια ως υπόπτους δεν πρέπει να είναι δολοφόνοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:13 Η Oralee έγραψε: #593 07-09-07 17:13 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania dooo: mania faithplus1: dooo Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS Molka: mania misslittledevil: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo ΧRZ: mania Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Eλα να ..ψοφάνε και οι τελευταίοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:30 Ο Founes έγραψε: #594 07-09-07 17:30 η doo μου φαίνεται οτι με πρόφαση το dooozaki μας ρίχνει στάχτη στα μάτια, απο την άλλη εγώ ομως επιμένω στη mania μιας και άλλαξε στάση και αυτό μου κάνει κάπως... έχω αρχίσει να υποπτεύομαι και 1-2 άλλους, αλλά θα μπορώ να μιλήσω αργότερα για αυτούς... επιμένω mania Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:44 Ο Γιώργος έγραψε: #595 07-09-07 17:44 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania dooo: mania faithplus1: dooo Founes: mania Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS misslittledevil: mania Molka: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo ΧRZ: mania Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Σεπτεμβρίου 2007 stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:23 Η stupid bitch: #596 07-09-07 18:23 μ'έχετε μπερδέψει πολύ όμως... με το adespoto κάτι δεν μου κάθεται καλά, αλλά πού θα μου πάει.. θα το εξακριβώσω..!! λοιπόόόν... λέω να ψηφίσω doo (την οποία υποπτεύομαι τις τελευταίες μέρες..) αααααααα.. δεν ξέρω.. .. θα επανέλθω εντός ολίγου για την τελειωτική μου ψήφο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:31 Η Vkey έγραψε: #597 07-09-07 18:31 Eγώ τσάμπα ζήτησα δωροδοκία; Τέσπα... θα ψηφίσω κι εγώ Μάνια για δύο λόγους: 1. Σήμερα δεν συμμετείχε καθόλου ενώ τις προηγούμενες μιλούσε συνέχεια κάτι που μου κάνει πολύ ύποπτο (και μην μου πείτε ότι δεν είναι ) 2. Η ζανίν ψήφισε doo και δεν θέλω ο Θοδωρής να με υποπτευθεί ξανά Όσο για doo (μιας και έχει ψηφιστεί επίσης αρκετά) αρχίζω να πιστεύω ότι έχει την τέλεια κάλυψη στην μαφία... Μάνα δολοφόνος...μμμ...είναι πολύ ενδιαφέρον Στην επόμενη ψηφοφορία (αν δεν δω τα ραπανάκια ανάποδα ) θα επικεντρωθώ στην μάνα δολοφόνα και σε κάποιους άλλους που έχω υπόψιν! Αν κάνω λάθος για τη Μάνια...σόρρυυυυυυυυυυυυυυυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:54 Η Molka έγραψε: #598 07-09-07 18:54 mania.- (εύχομαι να μην πέσει πάνω μου η κατάρα του Ηρακλή Πουαρό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:02 Η stupid bitch: #599 07-09-07 19:02 doo κι από'μενα.. όπως είπα και χθες (νομίζω) είναι πολύ ήσυχη στο παιχνίδι.. ασυνήθιστα ήσυχη και χωρίς επιχειρηματολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:09 Ο Γιώργος έγραψε: #600 07-09-07 19:09 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania burbuja: dooo dooo: mania faithplus1: dooo Founes: mania Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS misslittledevil: mania Molka: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo ΧRZ: mania Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ πάλι πιστεύω οτι είναι και η doo και η μάνια κι οτι, για να γλιτώσει η μάνια την... κρεμάλα μπλόφαρε λέγοντας οτι είναι σίγουρη για τους δολοφόνους. Τουλάχιστον οι περισσότεροι από αυτούς που ανέφερε η Μάνια ως υπόπτους δεν πρέπει να είναι δολοφόνοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:13 Η Oralee έγραψε: #593 07-09-07 17:13 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania dooo: mania faithplus1: dooo Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS Molka: mania misslittledevil: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo ΧRZ: mania Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Eλα να ..ψοφάνε και οι τελευταίοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:30 Ο Founes έγραψε: #594 07-09-07 17:30 η doo μου φαίνεται οτι με πρόφαση το dooozaki μας ρίχνει στάχτη στα μάτια, απο την άλλη εγώ ομως επιμένω στη mania μιας και άλλαξε στάση και αυτό μου κάνει κάπως... έχω αρχίσει να υποπτεύομαι και 1-2 άλλους, αλλά θα μπορώ να μιλήσω αργότερα για αυτούς... επιμένω mania Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:44 Ο Γιώργος έγραψε: #595 07-09-07 17:44 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania dooo: mania faithplus1: dooo Founes: mania Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS misslittledevil: mania Molka: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo ΧRZ: mania Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Σεπτεμβρίου 2007 stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:23 Η stupid bitch: #596 07-09-07 18:23 μ'έχετε μπερδέψει πολύ όμως... με το adespoto κάτι δεν μου κάθεται καλά, αλλά πού θα μου πάει.. θα το εξακριβώσω..!! λοιπόόόν... λέω να ψηφίσω doo (την οποία υποπτεύομαι τις τελευταίες μέρες..) αααααααα.. δεν ξέρω.. .. θα επανέλθω εντός ολίγου για την τελειωτική μου ψήφο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:31 Η Vkey έγραψε: #597 07-09-07 18:31 Eγώ τσάμπα ζήτησα δωροδοκία; Τέσπα... θα ψηφίσω κι εγώ Μάνια για δύο λόγους: 1. Σήμερα δεν συμμετείχε καθόλου ενώ τις προηγούμενες μιλούσε συνέχεια κάτι που μου κάνει πολύ ύποπτο (και μην μου πείτε ότι δεν είναι ) 2. Η ζανίν ψήφισε doo και δεν θέλω ο Θοδωρής να με υποπτευθεί ξανά Όσο για doo (μιας και έχει ψηφιστεί επίσης αρκετά) αρχίζω να πιστεύω ότι έχει την τέλεια κάλυψη στην μαφία... Μάνα δολοφόνος...μμμ...είναι πολύ ενδιαφέρον Στην επόμενη ψηφοφορία (αν δεν δω τα ραπανάκια ανάποδα ) θα επικεντρωθώ στην μάνα δολοφόνα και σε κάποιους άλλους που έχω υπόψιν! Αν κάνω λάθος για τη Μάνια...σόρρυυυυυυυυυυυυυυυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:54 Η Molka έγραψε: #598 07-09-07 18:54 mania.- (εύχομαι να μην πέσει πάνω μου η κατάρα του Ηρακλή Πουαρό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:02 Η stupid bitch: #599 07-09-07 19:02 doo κι από'μενα.. όπως είπα και χθες (νομίζω) είναι πολύ ήσυχη στο παιχνίδι.. ασυνήθιστα ήσυχη και χωρίς επιχειρηματολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:09 Ο Γιώργος έγραψε: #600 07-09-07 19:09 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania burbuja: dooo dooo: mania faithplus1: dooo Founes: mania Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS misslittledevil: mania Molka: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo ΧRZ: mania Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania dooo: mania faithplus1: dooo Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS Molka: mania misslittledevil: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo ΧRZ: mania Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Eλα να ..ψοφάνε και οι τελευταίοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:30 Ο Founes έγραψε: #594 07-09-07 17:30 η doo μου φαίνεται οτι με πρόφαση το dooozaki μας ρίχνει στάχτη στα μάτια, απο την άλλη εγώ ομως επιμένω στη mania μιας και άλλαξε στάση και αυτό μου κάνει κάπως... έχω αρχίσει να υποπτεύομαι και 1-2 άλλους, αλλά θα μπορώ να μιλήσω αργότερα για αυτούς... επιμένω mania Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:44 Ο Γιώργος έγραψε: #595 07-09-07 17:44 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania dooo: mania faithplus1: dooo Founes: mania Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS misslittledevil: mania Molka: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo ΧRZ: mania Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Σεπτεμβρίου 2007 stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:23 Η stupid bitch: #596 07-09-07 18:23 μ'έχετε μπερδέψει πολύ όμως... με το adespoto κάτι δεν μου κάθεται καλά, αλλά πού θα μου πάει.. θα το εξακριβώσω..!! λοιπόόόν... λέω να ψηφίσω doo (την οποία υποπτεύομαι τις τελευταίες μέρες..) αααααααα.. δεν ξέρω.. .. θα επανέλθω εντός ολίγου για την τελειωτική μου ψήφο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:31 Η Vkey έγραψε: #597 07-09-07 18:31 Eγώ τσάμπα ζήτησα δωροδοκία; Τέσπα... θα ψηφίσω κι εγώ Μάνια για δύο λόγους: 1. Σήμερα δεν συμμετείχε καθόλου ενώ τις προηγούμενες μιλούσε συνέχεια κάτι που μου κάνει πολύ ύποπτο (και μην μου πείτε ότι δεν είναι ) 2. Η ζανίν ψήφισε doo και δεν θέλω ο Θοδωρής να με υποπτευθεί ξανά Όσο για doo (μιας και έχει ψηφιστεί επίσης αρκετά) αρχίζω να πιστεύω ότι έχει την τέλεια κάλυψη στην μαφία... Μάνα δολοφόνος...μμμ...είναι πολύ ενδιαφέρον Στην επόμενη ψηφοφορία (αν δεν δω τα ραπανάκια ανάποδα ) θα επικεντρωθώ στην μάνα δολοφόνα και σε κάποιους άλλους που έχω υπόψιν! Αν κάνω λάθος για τη Μάνια...σόρρυυυυυυυυυυυυυυυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:54 Η Molka έγραψε: #598 07-09-07 18:54 mania.- (εύχομαι να μην πέσει πάνω μου η κατάρα του Ηρακλή Πουαρό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:02 Η stupid bitch: #599 07-09-07 19:02 doo κι από'μενα.. όπως είπα και χθες (νομίζω) είναι πολύ ήσυχη στο παιχνίδι.. ασυνήθιστα ήσυχη και χωρίς επιχειρηματολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:09 Ο Γιώργος έγραψε: #600 07-09-07 19:09 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania burbuja: dooo dooo: mania faithplus1: dooo Founes: mania Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS misslittledevil: mania Molka: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo ΧRZ: mania Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
η doo μου φαίνεται οτι με πρόφαση το dooozaki μας ρίχνει στάχτη στα μάτια, απο την άλλη εγώ ομως επιμένω στη mania μιας και άλλαξε στάση και αυτό μου κάνει κάπως... έχω αρχίσει να υποπτεύομαι και 1-2 άλλους, αλλά θα μπορώ να μιλήσω αργότερα για αυτούς... επιμένω mania Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:44 Ο Γιώργος έγραψε: #595 07-09-07 17:44 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania dooo: mania faithplus1: dooo Founes: mania Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS misslittledevil: mania Molka: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo ΧRZ: mania Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Σεπτεμβρίου 2007 stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:23 Η stupid bitch: #596 07-09-07 18:23 μ'έχετε μπερδέψει πολύ όμως... με το adespoto κάτι δεν μου κάθεται καλά, αλλά πού θα μου πάει.. θα το εξακριβώσω..!! λοιπόόόν... λέω να ψηφίσω doo (την οποία υποπτεύομαι τις τελευταίες μέρες..) αααααααα.. δεν ξέρω.. .. θα επανέλθω εντός ολίγου για την τελειωτική μου ψήφο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:31 Η Vkey έγραψε: #597 07-09-07 18:31 Eγώ τσάμπα ζήτησα δωροδοκία; Τέσπα... θα ψηφίσω κι εγώ Μάνια για δύο λόγους: 1. Σήμερα δεν συμμετείχε καθόλου ενώ τις προηγούμενες μιλούσε συνέχεια κάτι που μου κάνει πολύ ύποπτο (και μην μου πείτε ότι δεν είναι ) 2. Η ζανίν ψήφισε doo και δεν θέλω ο Θοδωρής να με υποπτευθεί ξανά Όσο για doo (μιας και έχει ψηφιστεί επίσης αρκετά) αρχίζω να πιστεύω ότι έχει την τέλεια κάλυψη στην μαφία... Μάνα δολοφόνος...μμμ...είναι πολύ ενδιαφέρον Στην επόμενη ψηφοφορία (αν δεν δω τα ραπανάκια ανάποδα ) θα επικεντρωθώ στην μάνα δολοφόνα και σε κάποιους άλλους που έχω υπόψιν! Αν κάνω λάθος για τη Μάνια...σόρρυυυυυυυυυυυυυυυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:54 Η Molka έγραψε: #598 07-09-07 18:54 mania.- (εύχομαι να μην πέσει πάνω μου η κατάρα του Ηρακλή Πουαρό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:02 Η stupid bitch: #599 07-09-07 19:02 doo κι από'μενα.. όπως είπα και χθες (νομίζω) είναι πολύ ήσυχη στο παιχνίδι.. ασυνήθιστα ήσυχη και χωρίς επιχειρηματολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:09 Ο Γιώργος έγραψε: #600 07-09-07 19:09 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania burbuja: dooo dooo: mania faithplus1: dooo Founes: mania Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS misslittledevil: mania Molka: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo ΧRZ: mania Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania dooo: mania faithplus1: dooo Founes: mania Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS misslittledevil: mania Molka: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo ΧRZ: mania Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:23 Η stupid bitch: #596 07-09-07 18:23 μ'έχετε μπερδέψει πολύ όμως... με το adespoto κάτι δεν μου κάθεται καλά, αλλά πού θα μου πάει.. θα το εξακριβώσω..!! λοιπόόόν... λέω να ψηφίσω doo (την οποία υποπτεύομαι τις τελευταίες μέρες..) αααααααα.. δεν ξέρω.. .. θα επανέλθω εντός ολίγου για την τελειωτική μου ψήφο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:31 Η Vkey έγραψε: #597 07-09-07 18:31 Eγώ τσάμπα ζήτησα δωροδοκία; Τέσπα... θα ψηφίσω κι εγώ Μάνια για δύο λόγους: 1. Σήμερα δεν συμμετείχε καθόλου ενώ τις προηγούμενες μιλούσε συνέχεια κάτι που μου κάνει πολύ ύποπτο (και μην μου πείτε ότι δεν είναι ) 2. Η ζανίν ψήφισε doo και δεν θέλω ο Θοδωρής να με υποπτευθεί ξανά Όσο για doo (μιας και έχει ψηφιστεί επίσης αρκετά) αρχίζω να πιστεύω ότι έχει την τέλεια κάλυψη στην μαφία... Μάνα δολοφόνος...μμμ...είναι πολύ ενδιαφέρον Στην επόμενη ψηφοφορία (αν δεν δω τα ραπανάκια ανάποδα ) θα επικεντρωθώ στην μάνα δολοφόνα και σε κάποιους άλλους που έχω υπόψιν! Αν κάνω λάθος για τη Μάνια...σόρρυυυυυυυυυυυυυυυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:54 Η Molka έγραψε: #598 07-09-07 18:54 mania.- (εύχομαι να μην πέσει πάνω μου η κατάρα του Ηρακλή Πουαρό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:02 Η stupid bitch: #599 07-09-07 19:02 doo κι από'μενα.. όπως είπα και χθες (νομίζω) είναι πολύ ήσυχη στο παιχνίδι.. ασυνήθιστα ήσυχη και χωρίς επιχειρηματολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:09 Ο Γιώργος έγραψε: #600 07-09-07 19:09 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania burbuja: dooo dooo: mania faithplus1: dooo Founes: mania Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS misslittledevil: mania Molka: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo ΧRZ: mania Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μ'έχετε μπερδέψει πολύ όμως... με το adespoto κάτι δεν μου κάθεται καλά, αλλά πού θα μου πάει.. θα το εξακριβώσω..!! λοιπόόόν... λέω να ψηφίσω doo (την οποία υποπτεύομαι τις τελευταίες μέρες..) αααααααα.. δεν ξέρω.. .. θα επανέλθω εντός ολίγου για την τελειωτική μου ψήφο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:31 Η Vkey έγραψε: #597 07-09-07 18:31 Eγώ τσάμπα ζήτησα δωροδοκία; Τέσπα... θα ψηφίσω κι εγώ Μάνια για δύο λόγους: 1. Σήμερα δεν συμμετείχε καθόλου ενώ τις προηγούμενες μιλούσε συνέχεια κάτι που μου κάνει πολύ ύποπτο (και μην μου πείτε ότι δεν είναι ) 2. Η ζανίν ψήφισε doo και δεν θέλω ο Θοδωρής να με υποπτευθεί ξανά Όσο για doo (μιας και έχει ψηφιστεί επίσης αρκετά) αρχίζω να πιστεύω ότι έχει την τέλεια κάλυψη στην μαφία... Μάνα δολοφόνος...μμμ...είναι πολύ ενδιαφέρον Στην επόμενη ψηφοφορία (αν δεν δω τα ραπανάκια ανάποδα ) θα επικεντρωθώ στην μάνα δολοφόνα και σε κάποιους άλλους που έχω υπόψιν! Αν κάνω λάθος για τη Μάνια...σόρρυυυυυυυυυυυυυυυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:54 Η Molka έγραψε: #598 07-09-07 18:54 mania.- (εύχομαι να μην πέσει πάνω μου η κατάρα του Ηρακλή Πουαρό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:02 Η stupid bitch: #599 07-09-07 19:02 doo κι από'μενα.. όπως είπα και χθες (νομίζω) είναι πολύ ήσυχη στο παιχνίδι.. ασυνήθιστα ήσυχη και χωρίς επιχειρηματολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:09 Ο Γιώργος έγραψε: #600 07-09-07 19:09 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania burbuja: dooo dooo: mania faithplus1: dooo Founes: mania Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS misslittledevil: mania Molka: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo ΧRZ: mania Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eγώ τσάμπα ζήτησα δωροδοκία; Τέσπα... θα ψηφίσω κι εγώ Μάνια για δύο λόγους: 1. Σήμερα δεν συμμετείχε καθόλου ενώ τις προηγούμενες μιλούσε συνέχεια κάτι που μου κάνει πολύ ύποπτο (και μην μου πείτε ότι δεν είναι ) 2. Η ζανίν ψήφισε doo και δεν θέλω ο Θοδωρής να με υποπτευθεί ξανά Όσο για doo (μιας και έχει ψηφιστεί επίσης αρκετά) αρχίζω να πιστεύω ότι έχει την τέλεια κάλυψη στην μαφία... Μάνα δολοφόνος...μμμ...είναι πολύ ενδιαφέρον Στην επόμενη ψηφοφορία (αν δεν δω τα ραπανάκια ανάποδα ) θα επικεντρωθώ στην μάνα δολοφόνα και σε κάποιους άλλους που έχω υπόψιν! Αν κάνω λάθος για τη Μάνια...σόρρυυυυυυυυυυυυυυυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:54 Η Molka έγραψε: #598 07-09-07 18:54 mania.- (εύχομαι να μην πέσει πάνω μου η κατάρα του Ηρακλή Πουαρό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:02 Η stupid bitch: #599 07-09-07 19:02 doo κι από'μενα.. όπως είπα και χθες (νομίζω) είναι πολύ ήσυχη στο παιχνίδι.. ασυνήθιστα ήσυχη και χωρίς επιχειρηματολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:09 Ο Γιώργος έγραψε: #600 07-09-07 19:09 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania burbuja: dooo dooo: mania faithplus1: dooo Founes: mania Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS misslittledevil: mania Molka: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo ΧRZ: mania Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
mania.- (εύχομαι να μην πέσει πάνω μου η κατάρα του Ηρακλή Πουαρό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:02 Η stupid bitch: #599 07-09-07 19:02 doo κι από'μενα.. όπως είπα και χθες (νομίζω) είναι πολύ ήσυχη στο παιχνίδι.. ασυνήθιστα ήσυχη και χωρίς επιχειρηματολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:09 Ο Γιώργος έγραψε: #600 07-09-07 19:09 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania burbuja: dooo dooo: mania faithplus1: dooo Founes: mania Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS misslittledevil: mania Molka: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo ΧRZ: mania Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
doo κι από'μενα.. όπως είπα και χθες (νομίζω) είναι πολύ ήσυχη στο παιχνίδι.. ασυνήθιστα ήσυχη και χωρίς επιχειρηματολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:09 Ο Γιώργος έγραψε: #600 07-09-07 19:09 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania burbuja: dooo dooo: mania faithplus1: dooo Founes: mania Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS misslittledevil: mania Molka: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo ΧRZ: mania Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Bugs Bunny: mania burbuja: dooo dooo: mania faithplus1: dooo Founes: mania Insomniac:dooo io-io: mania mania: MonaXoS misslittledevil: mania Molka: mania Palladin: Founes suspiria: mania The Stand: suspiria thodoris28: Vkey truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: dooo ΧRZ: mania Αρκτούρος: burbuja (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.