adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:22 Η adespoto έγραψε: #521 07-09-07 01:22 Ψηφίζω κι εγώ την doo (no mercy to the poor baby!!! ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:05 Ο Founes έγραψε: #522 07-09-07 02:05 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Ψηφίζω κι εγώ την doo (no mercy to the poor baby!!! ). Click για ανάπτυξη... μονο ενας serial killer θα τα έλεγε αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:39 Η stupid bitch: #523 07-09-07 02:39 μ'έχει βάλει σε σκέψεις ο από πάνω μου... και ο truffinho απ'την άλλη.. κάτι δεν μου κάθεται και τόσο καλά.. τεσπα, αύριο θα δω περισσότερα και θ'αποφασίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 03:19 Η Molka έγραψε: #524 07-09-07 03:19 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: μ'έχει βάλει σε σκέψεις ο από πάνω μου... και ο truffinho απ'την άλλη.. κάτι δεν μου κάθεται και τόσο καλά.. τεσπα, αύριο θα δω περισσότερα και θ'αποφασίσω... Click για ανάπτυξη... +1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 07:15 Η Angie_Ann: #525 07-09-07 07:15 Επειδή μπορεί να μην μπορέσω να ξαναμπώ μέχρι της 8 θα εμπιστευτώ προς το παρόν την burbuja και θα πω truffinho και αν μπορέσω το αλλάζω αργότερα. Καλή μέρα σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:41 Η viki_thess: #526 07-09-07 08:41 καλημερα στα παιδακια κι εγω αποχωρω γιατι βαρεθηκα! καθε μερα ενας δολοφονειται και εναν τον σκοτωνουμε και τπτ αλλο δεν κανουμε. καλη συνεχεια στους εναπομειναντες και καλη επιβιωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:50 Ο thodoris28: #527 07-09-07 08:50 καλημέρα, εγώ εξακολουθώ να υποπτεύομαι Vkey και πλέον και zanin. ψηφίζουν και οι 2 προς το τέλος και το ίδιο πρόσωπο . μήπως είναι συνεννοημένες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:11 Η Resident Evil: #528 07-09-07 09:11 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλημερα στα παιδακια κι εγω αποχωρω γιατι βαρεθηκα! καθε μερα ενας δολοφονειται και εναν τον σκοτωνουμε και τπτ αλλο δεν κανουμε. καλη συνεχεια στους εναπομειναντες και καλη επιβιωση Click για ανάπτυξη... όπως άλλωστε συμβαίνει οπουδήποτε παίζεται το παιχνίδι και όπως σαφώς αναφέραν οι κανόνες του ήδη από το πρώτο ποστ της kajira ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:13 Η mania έγραψε: #529 07-09-07 09:13 Καλημέρα ήρθα να αναστατώσω τον κόσμο ΅ Παρόλο που μου την σπάτε συνεχώς αντε θα βάλω Μοναχός ο οποιος δεν λέει λέξη και το αλλάζω ανάλογα. Σ/κ είπαμε δεν παίζει το παιχνιδι έτσι; το ξεκαθαρήσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:17 Η Resident Evil: #530 07-09-07 09:17 επίσης δεν είναι δουλειά αυτή να θέλω 1/2 ώρα κάθε πρωί να διαβάζω όλα τα ποστ σας πάλι μαντάρα μου τα κάνατε και με μπερδέψατε... Burbuja,vkey, zanin, doo , thodoris, mania και η αρχική μου διαίσθηση η suspiria... Βέβαια αν με υποψιάζει η zanin και ο truff θα πρέπει να με προβληματίσει... Bonny k clyde ένα πράγμα... xmmm καλά λέω για μια φορά να μη βιαστώ να ψηφίσω όπως τις προηγούμενες μέρες ... ας ... μου δώσω λίγο χρόνο να σκεφτώ σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:50 Ο Founes έγραψε: #531 07-09-07 10:50 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλημερα στα παιδακια κι εγω αποχωρω γιατι βαρεθηκα! καθε μερα ενας δολοφονειται και εναν τον σκοτωνουμε και τπτ αλλο δεν κανουμε. καλη συνεχεια στους εναπομειναντες και καλη επιβιωση Click για ανάπτυξη... συγνώμη, αλλά το παιχνίδι είναι γνωστό και οι κανόνες απο τα πρώτα ποστς εξηγούνται κανονικότατα. Τι άλλο δηλαδή θα ήθελες να γίνετε ??? Αν ρε παιδιά δεν γουστάρετε και βαριέστε καλύτερα να μην δηλώνετε καν συμμετοχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:51 Η misslittledevil: #532 07-09-07 10:51 [Ολο γκρινια ειστε.. Ενα παιχνιδι ειναι ρε σεις, πως κανετε ετσι.] Να ρωτησω.. Αν ψηφιστει η Ντουλινα μπορουμε τουλαχιστον να σωσουμε το Ντουλινακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:52 Η dooo έγραψε: #533 07-09-07 10:52 ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧ, μη μου το βάλετε από τώρα σε θερμοκοιτίδα μωρέ, είναι κούτσικο, ούτε 1 κιλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:54 Η viki_thess: #534 07-09-07 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Founes: συγνώμη, αλλά το παιχνίδι είναι γνωστό και οι κανόνες απο τα πρώτα ποστς εξηγούνται κανονικότατα. Τι άλλο δηλαδή θα ήθελες να γίνετε ??? Αν ρε παιδιά δεν γουστάρετε και βαριέστε καλύτερα να μην δηλώνετε καν συμμετοχή! Click για ανάπτυξη... εγω υπεθεσα οτι θα ναι διαφορετικο το παιχνιδι οτι εκτος του να σκοτωνουμε εναν και να πεθαινει ενας απ τους δολοφονους θα χε και τπτ αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:56 Η Resident Evil: #535 07-09-07 10:56 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: εγω υπεθεσα οτι θα ναι διαφορετικο το παιχνιδι οτι εκτος του να σκοτωνουμε εναν και να πεθαινει ενας απ τους δολοφονους θα χε και τπτ αλλο. Click για ανάπτυξη... θα... αναλύαμε τις κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις στην Ουγκάντα ας πούμε... Η θα διοργανώναμε σαφάρι "κρυμμένου θησαυρού" ανα την Ελλάδα [τύπου... "στα βάθη της Αλόνησου βρήκα το παντελόνι σου"--αχ καλέ ποια το έλεγε αυτό???].. whateva.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:57 Η Resident Evil: #536 07-09-07 10:57 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧ, μη μου το βάλετε από τώρα σε θερμοκοιτίδα μωρέ, είναι κούτσικο, ούτε 1 κιλό Click για ανάπτυξη... νομίζω καταλαβαίνεις ότι δεν μπορούμε να υποσχεθούμε τπτ ... επίδοξη δολοφόνα! [ναι ναι... ειστέ ΟΟΟΟΟΛΟΙ δολοφόνοι λέω! ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:07 Η dooo έγραψε: #537 07-09-07 11:07 από τους τρεις πάντως που με έχουν ψηφίσει μέχρι στιγμής (αδέσποτο, τρουφ και ινσο), αφήνω στην άκρη τρουφ και ινσο (τρουφ, παρδαλοστρινγκάκι), γιατί δεν κόπτονται πολύ για το γκέιμ πέρα από μια ψήφο, κάτι που μου κάνει σε πολίτες... (τ'ακούς ινσο???? εγώ σε έχω ψηλά βρε σε εκτίμηση κι ας με μαυρίζεις). Χρωστάω και μια στη διαβολίνα από ψες... αλλά και της μάνιας της πάει πολύ γαμώτο το σίριαλ κίλερ ή αδέσποτο ή διαβολίνα με βλέπω.. τα σιγανά ποταμάκια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:16 Η misslittledevil: #538 07-09-07 11:16 Το κανεις επειδη σε εχω καταλαβει απο την αρχη. Εγω μαλλον mania θα ψηφισω παλι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:25 Η Oralee έγραψε: #539 07-09-07 11:25 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Insomniac:dooo mania: MonaXos misslittledevil: mania Palladin: Founes The Stand: suspiria truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: mania (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλημερα στα παιδακια κι εγω αποχωρω γιατι βαρεθηκα! καθε μερα ενας δολοφονειται και εναν τον σκοτωνουμε και τπτ αλλο δεν κανουμε. καλη συνεχεια στους εναπομειναντες και καλη επιβιωση Click για ανάπτυξη... Ok, δεκτή η αποχώρησή σου. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: [Ολο γκρινια ειστε.. Ενα παιχνιδι ειναι ρε σεις, πως κανετε ετσι.] Να ρωτησω.. Αν ψηφιστει η Ντουλινα μπορουμε τουλαχιστον να σωσουμε το Ντουλινακι? Click για ανάπτυξη... +10000 για την γκρίνια! Την Ντου κατ' εξαίρεση δεν θα την σκοτώσουμε μέχρι να γεννήσει, απλά δεν θα παίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:00 Ο ENTY έγραψε: #540 07-09-07 12:00 Σημερα απ' οτι ειδα δε με ψηφιζει κανεις, καλα παμε Θα εκφωνησω τη νεκρολογια μου, οχι σαν τον Κωνστανταρα και τον Παπαγιανοπουλο που μονο την ακουσαν Υπηρξα ενας πολιτης αθωος, σαν αγνο παρθενο μαλι Παντα ημουν εντιμος και δεν πατησα σε πτωματα για να ανεβω ψηλα πατωματα Οι δολοφονοι ομως με φοβηθηκαν για την διορατικοτητα μου και το δαιμονιο μυαλο μου Ας ειναι βαρυ το χωμα που θα με σκεπαζει γιατι ηρθε και προωρα ο χειμωνας. Αυτα. Καλη ανασταση πλεον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ψηφίζω κι εγώ την doo (no mercy to the poor baby!!! ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:05 Ο Founes έγραψε: #522 07-09-07 02:05 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Ψηφίζω κι εγώ την doo (no mercy to the poor baby!!! ). Click για ανάπτυξη... μονο ενας serial killer θα τα έλεγε αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:39 Η stupid bitch: #523 07-09-07 02:39 μ'έχει βάλει σε σκέψεις ο από πάνω μου... και ο truffinho απ'την άλλη.. κάτι δεν μου κάθεται και τόσο καλά.. τεσπα, αύριο θα δω περισσότερα και θ'αποφασίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 03:19 Η Molka έγραψε: #524 07-09-07 03:19 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: μ'έχει βάλει σε σκέψεις ο από πάνω μου... και ο truffinho απ'την άλλη.. κάτι δεν μου κάθεται και τόσο καλά.. τεσπα, αύριο θα δω περισσότερα και θ'αποφασίσω... Click για ανάπτυξη... +1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 07:15 Η Angie_Ann: #525 07-09-07 07:15 Επειδή μπορεί να μην μπορέσω να ξαναμπώ μέχρι της 8 θα εμπιστευτώ προς το παρόν την burbuja και θα πω truffinho και αν μπορέσω το αλλάζω αργότερα. Καλή μέρα σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:41 Η viki_thess: #526 07-09-07 08:41 καλημερα στα παιδακια κι εγω αποχωρω γιατι βαρεθηκα! καθε μερα ενας δολοφονειται και εναν τον σκοτωνουμε και τπτ αλλο δεν κανουμε. καλη συνεχεια στους εναπομειναντες και καλη επιβιωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:50 Ο thodoris28: #527 07-09-07 08:50 καλημέρα, εγώ εξακολουθώ να υποπτεύομαι Vkey και πλέον και zanin. ψηφίζουν και οι 2 προς το τέλος και το ίδιο πρόσωπο . μήπως είναι συνεννοημένες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:11 Η Resident Evil: #528 07-09-07 09:11 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλημερα στα παιδακια κι εγω αποχωρω γιατι βαρεθηκα! καθε μερα ενας δολοφονειται και εναν τον σκοτωνουμε και τπτ αλλο δεν κανουμε. καλη συνεχεια στους εναπομειναντες και καλη επιβιωση Click για ανάπτυξη... όπως άλλωστε συμβαίνει οπουδήποτε παίζεται το παιχνίδι και όπως σαφώς αναφέραν οι κανόνες του ήδη από το πρώτο ποστ της kajira ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:13 Η mania έγραψε: #529 07-09-07 09:13 Καλημέρα ήρθα να αναστατώσω τον κόσμο ΅ Παρόλο που μου την σπάτε συνεχώς αντε θα βάλω Μοναχός ο οποιος δεν λέει λέξη και το αλλάζω ανάλογα. Σ/κ είπαμε δεν παίζει το παιχνιδι έτσι; το ξεκαθαρήσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:17 Η Resident Evil: #530 07-09-07 09:17 επίσης δεν είναι δουλειά αυτή να θέλω 1/2 ώρα κάθε πρωί να διαβάζω όλα τα ποστ σας πάλι μαντάρα μου τα κάνατε και με μπερδέψατε... Burbuja,vkey, zanin, doo , thodoris, mania και η αρχική μου διαίσθηση η suspiria... Βέβαια αν με υποψιάζει η zanin και ο truff θα πρέπει να με προβληματίσει... Bonny k clyde ένα πράγμα... xmmm καλά λέω για μια φορά να μη βιαστώ να ψηφίσω όπως τις προηγούμενες μέρες ... ας ... μου δώσω λίγο χρόνο να σκεφτώ σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:50 Ο Founes έγραψε: #531 07-09-07 10:50 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλημερα στα παιδακια κι εγω αποχωρω γιατι βαρεθηκα! καθε μερα ενας δολοφονειται και εναν τον σκοτωνουμε και τπτ αλλο δεν κανουμε. καλη συνεχεια στους εναπομειναντες και καλη επιβιωση Click για ανάπτυξη... συγνώμη, αλλά το παιχνίδι είναι γνωστό και οι κανόνες απο τα πρώτα ποστς εξηγούνται κανονικότατα. Τι άλλο δηλαδή θα ήθελες να γίνετε ??? Αν ρε παιδιά δεν γουστάρετε και βαριέστε καλύτερα να μην δηλώνετε καν συμμετοχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:51 Η misslittledevil: #532 07-09-07 10:51 [Ολο γκρινια ειστε.. Ενα παιχνιδι ειναι ρε σεις, πως κανετε ετσι.] Να ρωτησω.. Αν ψηφιστει η Ντουλινα μπορουμε τουλαχιστον να σωσουμε το Ντουλινακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:52 Η dooo έγραψε: #533 07-09-07 10:52 ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧ, μη μου το βάλετε από τώρα σε θερμοκοιτίδα μωρέ, είναι κούτσικο, ούτε 1 κιλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:54 Η viki_thess: #534 07-09-07 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Founes: συγνώμη, αλλά το παιχνίδι είναι γνωστό και οι κανόνες απο τα πρώτα ποστς εξηγούνται κανονικότατα. Τι άλλο δηλαδή θα ήθελες να γίνετε ??? Αν ρε παιδιά δεν γουστάρετε και βαριέστε καλύτερα να μην δηλώνετε καν συμμετοχή! Click για ανάπτυξη... εγω υπεθεσα οτι θα ναι διαφορετικο το παιχνιδι οτι εκτος του να σκοτωνουμε εναν και να πεθαινει ενας απ τους δολοφονους θα χε και τπτ αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:56 Η Resident Evil: #535 07-09-07 10:56 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: εγω υπεθεσα οτι θα ναι διαφορετικο το παιχνιδι οτι εκτος του να σκοτωνουμε εναν και να πεθαινει ενας απ τους δολοφονους θα χε και τπτ αλλο. Click για ανάπτυξη... θα... αναλύαμε τις κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις στην Ουγκάντα ας πούμε... Η θα διοργανώναμε σαφάρι "κρυμμένου θησαυρού" ανα την Ελλάδα [τύπου... "στα βάθη της Αλόνησου βρήκα το παντελόνι σου"--αχ καλέ ποια το έλεγε αυτό???].. whateva.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:57 Η Resident Evil: #536 07-09-07 10:57 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧ, μη μου το βάλετε από τώρα σε θερμοκοιτίδα μωρέ, είναι κούτσικο, ούτε 1 κιλό Click για ανάπτυξη... νομίζω καταλαβαίνεις ότι δεν μπορούμε να υποσχεθούμε τπτ ... επίδοξη δολοφόνα! [ναι ναι... ειστέ ΟΟΟΟΟΛΟΙ δολοφόνοι λέω! ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:07 Η dooo έγραψε: #537 07-09-07 11:07 από τους τρεις πάντως που με έχουν ψηφίσει μέχρι στιγμής (αδέσποτο, τρουφ και ινσο), αφήνω στην άκρη τρουφ και ινσο (τρουφ, παρδαλοστρινγκάκι), γιατί δεν κόπτονται πολύ για το γκέιμ πέρα από μια ψήφο, κάτι που μου κάνει σε πολίτες... (τ'ακούς ινσο???? εγώ σε έχω ψηλά βρε σε εκτίμηση κι ας με μαυρίζεις). Χρωστάω και μια στη διαβολίνα από ψες... αλλά και της μάνιας της πάει πολύ γαμώτο το σίριαλ κίλερ ή αδέσποτο ή διαβολίνα με βλέπω.. τα σιγανά ποταμάκια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:16 Η misslittledevil: #538 07-09-07 11:16 Το κανεις επειδη σε εχω καταλαβει απο την αρχη. Εγω μαλλον mania θα ψηφισω παλι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:25 Η Oralee έγραψε: #539 07-09-07 11:25 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Insomniac:dooo mania: MonaXos misslittledevil: mania Palladin: Founes The Stand: suspiria truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: mania (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλημερα στα παιδακια κι εγω αποχωρω γιατι βαρεθηκα! καθε μερα ενας δολοφονειται και εναν τον σκοτωνουμε και τπτ αλλο δεν κανουμε. καλη συνεχεια στους εναπομειναντες και καλη επιβιωση Click για ανάπτυξη... Ok, δεκτή η αποχώρησή σου. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: [Ολο γκρινια ειστε.. Ενα παιχνιδι ειναι ρε σεις, πως κανετε ετσι.] Να ρωτησω.. Αν ψηφιστει η Ντουλινα μπορουμε τουλαχιστον να σωσουμε το Ντουλινακι? Click για ανάπτυξη... +10000 για την γκρίνια! Την Ντου κατ' εξαίρεση δεν θα την σκοτώσουμε μέχρι να γεννήσει, απλά δεν θα παίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:00 Ο ENTY έγραψε: #540 07-09-07 12:00 Σημερα απ' οτι ειδα δε με ψηφιζει κανεις, καλα παμε Θα εκφωνησω τη νεκρολογια μου, οχι σαν τον Κωνστανταρα και τον Παπαγιανοπουλο που μονο την ακουσαν Υπηρξα ενας πολιτης αθωος, σαν αγνο παρθενο μαλι Παντα ημουν εντιμος και δεν πατησα σε πτωματα για να ανεβω ψηλα πατωματα Οι δολοφονοι ομως με φοβηθηκαν για την διορατικοτητα μου και το δαιμονιο μυαλο μου Ας ειναι βαρυ το χωμα που θα με σκεπαζει γιατι ηρθε και προωρα ο χειμωνας. Αυτα. Καλη ανασταση πλεον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Ψηφίζω κι εγώ την doo (no mercy to the poor baby!!! ). Click για ανάπτυξη... μονο ενας serial killer θα τα έλεγε αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:39 Η stupid bitch: #523 07-09-07 02:39 μ'έχει βάλει σε σκέψεις ο από πάνω μου... και ο truffinho απ'την άλλη.. κάτι δεν μου κάθεται και τόσο καλά.. τεσπα, αύριο θα δω περισσότερα και θ'αποφασίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 03:19 Η Molka έγραψε: #524 07-09-07 03:19 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: μ'έχει βάλει σε σκέψεις ο από πάνω μου... και ο truffinho απ'την άλλη.. κάτι δεν μου κάθεται και τόσο καλά.. τεσπα, αύριο θα δω περισσότερα και θ'αποφασίσω... Click για ανάπτυξη... +1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 07:15 Η Angie_Ann: #525 07-09-07 07:15 Επειδή μπορεί να μην μπορέσω να ξαναμπώ μέχρι της 8 θα εμπιστευτώ προς το παρόν την burbuja και θα πω truffinho και αν μπορέσω το αλλάζω αργότερα. Καλή μέρα σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:41 Η viki_thess: #526 07-09-07 08:41 καλημερα στα παιδακια κι εγω αποχωρω γιατι βαρεθηκα! καθε μερα ενας δολοφονειται και εναν τον σκοτωνουμε και τπτ αλλο δεν κανουμε. καλη συνεχεια στους εναπομειναντες και καλη επιβιωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:50 Ο thodoris28: #527 07-09-07 08:50 καλημέρα, εγώ εξακολουθώ να υποπτεύομαι Vkey και πλέον και zanin. ψηφίζουν και οι 2 προς το τέλος και το ίδιο πρόσωπο . μήπως είναι συνεννοημένες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:11 Η Resident Evil: #528 07-09-07 09:11 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλημερα στα παιδακια κι εγω αποχωρω γιατι βαρεθηκα! καθε μερα ενας δολοφονειται και εναν τον σκοτωνουμε και τπτ αλλο δεν κανουμε. καλη συνεχεια στους εναπομειναντες και καλη επιβιωση Click για ανάπτυξη... όπως άλλωστε συμβαίνει οπουδήποτε παίζεται το παιχνίδι και όπως σαφώς αναφέραν οι κανόνες του ήδη από το πρώτο ποστ της kajira ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:13 Η mania έγραψε: #529 07-09-07 09:13 Καλημέρα ήρθα να αναστατώσω τον κόσμο ΅ Παρόλο που μου την σπάτε συνεχώς αντε θα βάλω Μοναχός ο οποιος δεν λέει λέξη και το αλλάζω ανάλογα. Σ/κ είπαμε δεν παίζει το παιχνιδι έτσι; το ξεκαθαρήσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:17 Η Resident Evil: #530 07-09-07 09:17 επίσης δεν είναι δουλειά αυτή να θέλω 1/2 ώρα κάθε πρωί να διαβάζω όλα τα ποστ σας πάλι μαντάρα μου τα κάνατε και με μπερδέψατε... Burbuja,vkey, zanin, doo , thodoris, mania και η αρχική μου διαίσθηση η suspiria... Βέβαια αν με υποψιάζει η zanin και ο truff θα πρέπει να με προβληματίσει... Bonny k clyde ένα πράγμα... xmmm καλά λέω για μια φορά να μη βιαστώ να ψηφίσω όπως τις προηγούμενες μέρες ... ας ... μου δώσω λίγο χρόνο να σκεφτώ σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:50 Ο Founes έγραψε: #531 07-09-07 10:50 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλημερα στα παιδακια κι εγω αποχωρω γιατι βαρεθηκα! καθε μερα ενας δολοφονειται και εναν τον σκοτωνουμε και τπτ αλλο δεν κανουμε. καλη συνεχεια στους εναπομειναντες και καλη επιβιωση Click για ανάπτυξη... συγνώμη, αλλά το παιχνίδι είναι γνωστό και οι κανόνες απο τα πρώτα ποστς εξηγούνται κανονικότατα. Τι άλλο δηλαδή θα ήθελες να γίνετε ??? Αν ρε παιδιά δεν γουστάρετε και βαριέστε καλύτερα να μην δηλώνετε καν συμμετοχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:51 Η misslittledevil: #532 07-09-07 10:51 [Ολο γκρινια ειστε.. Ενα παιχνιδι ειναι ρε σεις, πως κανετε ετσι.] Να ρωτησω.. Αν ψηφιστει η Ντουλινα μπορουμε τουλαχιστον να σωσουμε το Ντουλινακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:52 Η dooo έγραψε: #533 07-09-07 10:52 ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧ, μη μου το βάλετε από τώρα σε θερμοκοιτίδα μωρέ, είναι κούτσικο, ούτε 1 κιλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:54 Η viki_thess: #534 07-09-07 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Founes: συγνώμη, αλλά το παιχνίδι είναι γνωστό και οι κανόνες απο τα πρώτα ποστς εξηγούνται κανονικότατα. Τι άλλο δηλαδή θα ήθελες να γίνετε ??? Αν ρε παιδιά δεν γουστάρετε και βαριέστε καλύτερα να μην δηλώνετε καν συμμετοχή! Click για ανάπτυξη... εγω υπεθεσα οτι θα ναι διαφορετικο το παιχνιδι οτι εκτος του να σκοτωνουμε εναν και να πεθαινει ενας απ τους δολοφονους θα χε και τπτ αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:56 Η Resident Evil: #535 07-09-07 10:56 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: εγω υπεθεσα οτι θα ναι διαφορετικο το παιχνιδι οτι εκτος του να σκοτωνουμε εναν και να πεθαινει ενας απ τους δολοφονους θα χε και τπτ αλλο. Click για ανάπτυξη... θα... αναλύαμε τις κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις στην Ουγκάντα ας πούμε... Η θα διοργανώναμε σαφάρι "κρυμμένου θησαυρού" ανα την Ελλάδα [τύπου... "στα βάθη της Αλόνησου βρήκα το παντελόνι σου"--αχ καλέ ποια το έλεγε αυτό???].. whateva.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:57 Η Resident Evil: #536 07-09-07 10:57 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧ, μη μου το βάλετε από τώρα σε θερμοκοιτίδα μωρέ, είναι κούτσικο, ούτε 1 κιλό Click για ανάπτυξη... νομίζω καταλαβαίνεις ότι δεν μπορούμε να υποσχεθούμε τπτ ... επίδοξη δολοφόνα! [ναι ναι... ειστέ ΟΟΟΟΟΛΟΙ δολοφόνοι λέω! ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:07 Η dooo έγραψε: #537 07-09-07 11:07 από τους τρεις πάντως που με έχουν ψηφίσει μέχρι στιγμής (αδέσποτο, τρουφ και ινσο), αφήνω στην άκρη τρουφ και ινσο (τρουφ, παρδαλοστρινγκάκι), γιατί δεν κόπτονται πολύ για το γκέιμ πέρα από μια ψήφο, κάτι που μου κάνει σε πολίτες... (τ'ακούς ινσο???? εγώ σε έχω ψηλά βρε σε εκτίμηση κι ας με μαυρίζεις). Χρωστάω και μια στη διαβολίνα από ψες... αλλά και της μάνιας της πάει πολύ γαμώτο το σίριαλ κίλερ ή αδέσποτο ή διαβολίνα με βλέπω.. τα σιγανά ποταμάκια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:16 Η misslittledevil: #538 07-09-07 11:16 Το κανεις επειδη σε εχω καταλαβει απο την αρχη. Εγω μαλλον mania θα ψηφισω παλι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:25 Η Oralee έγραψε: #539 07-09-07 11:25 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Insomniac:dooo mania: MonaXos misslittledevil: mania Palladin: Founes The Stand: suspiria truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: mania (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλημερα στα παιδακια κι εγω αποχωρω γιατι βαρεθηκα! καθε μερα ενας δολοφονειται και εναν τον σκοτωνουμε και τπτ αλλο δεν κανουμε. καλη συνεχεια στους εναπομειναντες και καλη επιβιωση Click για ανάπτυξη... Ok, δεκτή η αποχώρησή σου. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: [Ολο γκρινια ειστε.. Ενα παιχνιδι ειναι ρε σεις, πως κανετε ετσι.] Να ρωτησω.. Αν ψηφιστει η Ντουλινα μπορουμε τουλαχιστον να σωσουμε το Ντουλινακι? Click για ανάπτυξη... +10000 για την γκρίνια! Την Ντου κατ' εξαίρεση δεν θα την σκοτώσουμε μέχρι να γεννήσει, απλά δεν θα παίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:00 Ο ENTY έγραψε: #540 07-09-07 12:00 Σημερα απ' οτι ειδα δε με ψηφιζει κανεις, καλα παμε Θα εκφωνησω τη νεκρολογια μου, οχι σαν τον Κωνστανταρα και τον Παπαγιανοπουλο που μονο την ακουσαν Υπηρξα ενας πολιτης αθωος, σαν αγνο παρθενο μαλι Παντα ημουν εντιμος και δεν πατησα σε πτωματα για να ανεβω ψηλα πατωματα Οι δολοφονοι ομως με φοβηθηκαν για την διορατικοτητα μου και το δαιμονιο μυαλο μου Ας ειναι βαρυ το χωμα που θα με σκεπαζει γιατι ηρθε και προωρα ο χειμωνας. Αυτα. Καλη ανασταση πλεον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μ'έχει βάλει σε σκέψεις ο από πάνω μου... και ο truffinho απ'την άλλη.. κάτι δεν μου κάθεται και τόσο καλά.. τεσπα, αύριο θα δω περισσότερα και θ'αποφασίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 03:19 Η Molka έγραψε: #524 07-09-07 03:19 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: μ'έχει βάλει σε σκέψεις ο από πάνω μου... και ο truffinho απ'την άλλη.. κάτι δεν μου κάθεται και τόσο καλά.. τεσπα, αύριο θα δω περισσότερα και θ'αποφασίσω... Click για ανάπτυξη... +1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 07:15 Η Angie_Ann: #525 07-09-07 07:15 Επειδή μπορεί να μην μπορέσω να ξαναμπώ μέχρι της 8 θα εμπιστευτώ προς το παρόν την burbuja και θα πω truffinho και αν μπορέσω το αλλάζω αργότερα. Καλή μέρα σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:41 Η viki_thess: #526 07-09-07 08:41 καλημερα στα παιδακια κι εγω αποχωρω γιατι βαρεθηκα! καθε μερα ενας δολοφονειται και εναν τον σκοτωνουμε και τπτ αλλο δεν κανουμε. καλη συνεχεια στους εναπομειναντες και καλη επιβιωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:50 Ο thodoris28: #527 07-09-07 08:50 καλημέρα, εγώ εξακολουθώ να υποπτεύομαι Vkey και πλέον και zanin. ψηφίζουν και οι 2 προς το τέλος και το ίδιο πρόσωπο . μήπως είναι συνεννοημένες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:11 Η Resident Evil: #528 07-09-07 09:11 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλημερα στα παιδακια κι εγω αποχωρω γιατι βαρεθηκα! καθε μερα ενας δολοφονειται και εναν τον σκοτωνουμε και τπτ αλλο δεν κανουμε. καλη συνεχεια στους εναπομειναντες και καλη επιβιωση Click για ανάπτυξη... όπως άλλωστε συμβαίνει οπουδήποτε παίζεται το παιχνίδι και όπως σαφώς αναφέραν οι κανόνες του ήδη από το πρώτο ποστ της kajira ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:13 Η mania έγραψε: #529 07-09-07 09:13 Καλημέρα ήρθα να αναστατώσω τον κόσμο ΅ Παρόλο που μου την σπάτε συνεχώς αντε θα βάλω Μοναχός ο οποιος δεν λέει λέξη και το αλλάζω ανάλογα. Σ/κ είπαμε δεν παίζει το παιχνιδι έτσι; το ξεκαθαρήσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:17 Η Resident Evil: #530 07-09-07 09:17 επίσης δεν είναι δουλειά αυτή να θέλω 1/2 ώρα κάθε πρωί να διαβάζω όλα τα ποστ σας πάλι μαντάρα μου τα κάνατε και με μπερδέψατε... Burbuja,vkey, zanin, doo , thodoris, mania και η αρχική μου διαίσθηση η suspiria... Βέβαια αν με υποψιάζει η zanin και ο truff θα πρέπει να με προβληματίσει... Bonny k clyde ένα πράγμα... xmmm καλά λέω για μια φορά να μη βιαστώ να ψηφίσω όπως τις προηγούμενες μέρες ... ας ... μου δώσω λίγο χρόνο να σκεφτώ σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:50 Ο Founes έγραψε: #531 07-09-07 10:50 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλημερα στα παιδακια κι εγω αποχωρω γιατι βαρεθηκα! καθε μερα ενας δολοφονειται και εναν τον σκοτωνουμε και τπτ αλλο δεν κανουμε. καλη συνεχεια στους εναπομειναντες και καλη επιβιωση Click για ανάπτυξη... συγνώμη, αλλά το παιχνίδι είναι γνωστό και οι κανόνες απο τα πρώτα ποστς εξηγούνται κανονικότατα. Τι άλλο δηλαδή θα ήθελες να γίνετε ??? Αν ρε παιδιά δεν γουστάρετε και βαριέστε καλύτερα να μην δηλώνετε καν συμμετοχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:51 Η misslittledevil: #532 07-09-07 10:51 [Ολο γκρινια ειστε.. Ενα παιχνιδι ειναι ρε σεις, πως κανετε ετσι.] Να ρωτησω.. Αν ψηφιστει η Ντουλινα μπορουμε τουλαχιστον να σωσουμε το Ντουλινακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:52 Η dooo έγραψε: #533 07-09-07 10:52 ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧ, μη μου το βάλετε από τώρα σε θερμοκοιτίδα μωρέ, είναι κούτσικο, ούτε 1 κιλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:54 Η viki_thess: #534 07-09-07 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Founes: συγνώμη, αλλά το παιχνίδι είναι γνωστό και οι κανόνες απο τα πρώτα ποστς εξηγούνται κανονικότατα. Τι άλλο δηλαδή θα ήθελες να γίνετε ??? Αν ρε παιδιά δεν γουστάρετε και βαριέστε καλύτερα να μην δηλώνετε καν συμμετοχή! Click για ανάπτυξη... εγω υπεθεσα οτι θα ναι διαφορετικο το παιχνιδι οτι εκτος του να σκοτωνουμε εναν και να πεθαινει ενας απ τους δολοφονους θα χε και τπτ αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:56 Η Resident Evil: #535 07-09-07 10:56 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: εγω υπεθεσα οτι θα ναι διαφορετικο το παιχνιδι οτι εκτος του να σκοτωνουμε εναν και να πεθαινει ενας απ τους δολοφονους θα χε και τπτ αλλο. Click για ανάπτυξη... θα... αναλύαμε τις κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις στην Ουγκάντα ας πούμε... Η θα διοργανώναμε σαφάρι "κρυμμένου θησαυρού" ανα την Ελλάδα [τύπου... "στα βάθη της Αλόνησου βρήκα το παντελόνι σου"--αχ καλέ ποια το έλεγε αυτό???].. whateva.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:57 Η Resident Evil: #536 07-09-07 10:57 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧ, μη μου το βάλετε από τώρα σε θερμοκοιτίδα μωρέ, είναι κούτσικο, ούτε 1 κιλό Click για ανάπτυξη... νομίζω καταλαβαίνεις ότι δεν μπορούμε να υποσχεθούμε τπτ ... επίδοξη δολοφόνα! [ναι ναι... ειστέ ΟΟΟΟΟΛΟΙ δολοφόνοι λέω! ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:07 Η dooo έγραψε: #537 07-09-07 11:07 από τους τρεις πάντως που με έχουν ψηφίσει μέχρι στιγμής (αδέσποτο, τρουφ και ινσο), αφήνω στην άκρη τρουφ και ινσο (τρουφ, παρδαλοστρινγκάκι), γιατί δεν κόπτονται πολύ για το γκέιμ πέρα από μια ψήφο, κάτι που μου κάνει σε πολίτες... (τ'ακούς ινσο???? εγώ σε έχω ψηλά βρε σε εκτίμηση κι ας με μαυρίζεις). Χρωστάω και μια στη διαβολίνα από ψες... αλλά και της μάνιας της πάει πολύ γαμώτο το σίριαλ κίλερ ή αδέσποτο ή διαβολίνα με βλέπω.. τα σιγανά ποταμάκια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:16 Η misslittledevil: #538 07-09-07 11:16 Το κανεις επειδη σε εχω καταλαβει απο την αρχη. Εγω μαλλον mania θα ψηφισω παλι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:25 Η Oralee έγραψε: #539 07-09-07 11:25 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Insomniac:dooo mania: MonaXos misslittledevil: mania Palladin: Founes The Stand: suspiria truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: mania (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλημερα στα παιδακια κι εγω αποχωρω γιατι βαρεθηκα! καθε μερα ενας δολοφονειται και εναν τον σκοτωνουμε και τπτ αλλο δεν κανουμε. καλη συνεχεια στους εναπομειναντες και καλη επιβιωση Click για ανάπτυξη... Ok, δεκτή η αποχώρησή σου. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: [Ολο γκρινια ειστε.. Ενα παιχνιδι ειναι ρε σεις, πως κανετε ετσι.] Να ρωτησω.. Αν ψηφιστει η Ντουλινα μπορουμε τουλαχιστον να σωσουμε το Ντουλινακι? Click για ανάπτυξη... +10000 για την γκρίνια! Την Ντου κατ' εξαίρεση δεν θα την σκοτώσουμε μέχρι να γεννήσει, απλά δεν θα παίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:00 Ο ENTY έγραψε: #540 07-09-07 12:00 Σημερα απ' οτι ειδα δε με ψηφιζει κανεις, καλα παμε Θα εκφωνησω τη νεκρολογια μου, οχι σαν τον Κωνστανταρα και τον Παπαγιανοπουλο που μονο την ακουσαν Υπηρξα ενας πολιτης αθωος, σαν αγνο παρθενο μαλι Παντα ημουν εντιμος και δεν πατησα σε πτωματα για να ανεβω ψηλα πατωματα Οι δολοφονοι ομως με φοβηθηκαν για την διορατικοτητα μου και το δαιμονιο μυαλο μου Ας ειναι βαρυ το χωμα που θα με σκεπαζει γιατι ηρθε και προωρα ο χειμωνας. Αυτα. Καλη ανασταση πλεον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από burbuja: μ'έχει βάλει σε σκέψεις ο από πάνω μου... και ο truffinho απ'την άλλη.. κάτι δεν μου κάθεται και τόσο καλά.. τεσπα, αύριο θα δω περισσότερα και θ'αποφασίσω... Click για ανάπτυξη... +1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 07:15 Η Angie_Ann: #525 07-09-07 07:15 Επειδή μπορεί να μην μπορέσω να ξαναμπώ μέχρι της 8 θα εμπιστευτώ προς το παρόν την burbuja και θα πω truffinho και αν μπορέσω το αλλάζω αργότερα. Καλή μέρα σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:41 Η viki_thess: #526 07-09-07 08:41 καλημερα στα παιδακια κι εγω αποχωρω γιατι βαρεθηκα! καθε μερα ενας δολοφονειται και εναν τον σκοτωνουμε και τπτ αλλο δεν κανουμε. καλη συνεχεια στους εναπομειναντες και καλη επιβιωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:50 Ο thodoris28: #527 07-09-07 08:50 καλημέρα, εγώ εξακολουθώ να υποπτεύομαι Vkey και πλέον και zanin. ψηφίζουν και οι 2 προς το τέλος και το ίδιο πρόσωπο . μήπως είναι συνεννοημένες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:11 Η Resident Evil: #528 07-09-07 09:11 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλημερα στα παιδακια κι εγω αποχωρω γιατι βαρεθηκα! καθε μερα ενας δολοφονειται και εναν τον σκοτωνουμε και τπτ αλλο δεν κανουμε. καλη συνεχεια στους εναπομειναντες και καλη επιβιωση Click για ανάπτυξη... όπως άλλωστε συμβαίνει οπουδήποτε παίζεται το παιχνίδι και όπως σαφώς αναφέραν οι κανόνες του ήδη από το πρώτο ποστ της kajira ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:13 Η mania έγραψε: #529 07-09-07 09:13 Καλημέρα ήρθα να αναστατώσω τον κόσμο ΅ Παρόλο που μου την σπάτε συνεχώς αντε θα βάλω Μοναχός ο οποιος δεν λέει λέξη και το αλλάζω ανάλογα. Σ/κ είπαμε δεν παίζει το παιχνιδι έτσι; το ξεκαθαρήσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:17 Η Resident Evil: #530 07-09-07 09:17 επίσης δεν είναι δουλειά αυτή να θέλω 1/2 ώρα κάθε πρωί να διαβάζω όλα τα ποστ σας πάλι μαντάρα μου τα κάνατε και με μπερδέψατε... Burbuja,vkey, zanin, doo , thodoris, mania και η αρχική μου διαίσθηση η suspiria... Βέβαια αν με υποψιάζει η zanin και ο truff θα πρέπει να με προβληματίσει... Bonny k clyde ένα πράγμα... xmmm καλά λέω για μια φορά να μη βιαστώ να ψηφίσω όπως τις προηγούμενες μέρες ... ας ... μου δώσω λίγο χρόνο να σκεφτώ σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:50 Ο Founes έγραψε: #531 07-09-07 10:50 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλημερα στα παιδακια κι εγω αποχωρω γιατι βαρεθηκα! καθε μερα ενας δολοφονειται και εναν τον σκοτωνουμε και τπτ αλλο δεν κανουμε. καλη συνεχεια στους εναπομειναντες και καλη επιβιωση Click για ανάπτυξη... συγνώμη, αλλά το παιχνίδι είναι γνωστό και οι κανόνες απο τα πρώτα ποστς εξηγούνται κανονικότατα. Τι άλλο δηλαδή θα ήθελες να γίνετε ??? Αν ρε παιδιά δεν γουστάρετε και βαριέστε καλύτερα να μην δηλώνετε καν συμμετοχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:51 Η misslittledevil: #532 07-09-07 10:51 [Ολο γκρινια ειστε.. Ενα παιχνιδι ειναι ρε σεις, πως κανετε ετσι.] Να ρωτησω.. Αν ψηφιστει η Ντουλινα μπορουμε τουλαχιστον να σωσουμε το Ντουλινακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:52 Η dooo έγραψε: #533 07-09-07 10:52 ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧ, μη μου το βάλετε από τώρα σε θερμοκοιτίδα μωρέ, είναι κούτσικο, ούτε 1 κιλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:54 Η viki_thess: #534 07-09-07 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Founes: συγνώμη, αλλά το παιχνίδι είναι γνωστό και οι κανόνες απο τα πρώτα ποστς εξηγούνται κανονικότατα. Τι άλλο δηλαδή θα ήθελες να γίνετε ??? Αν ρε παιδιά δεν γουστάρετε και βαριέστε καλύτερα να μην δηλώνετε καν συμμετοχή! Click για ανάπτυξη... εγω υπεθεσα οτι θα ναι διαφορετικο το παιχνιδι οτι εκτος του να σκοτωνουμε εναν και να πεθαινει ενας απ τους δολοφονους θα χε και τπτ αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:56 Η Resident Evil: #535 07-09-07 10:56 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: εγω υπεθεσα οτι θα ναι διαφορετικο το παιχνιδι οτι εκτος του να σκοτωνουμε εναν και να πεθαινει ενας απ τους δολοφονους θα χε και τπτ αλλο. Click για ανάπτυξη... θα... αναλύαμε τις κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις στην Ουγκάντα ας πούμε... Η θα διοργανώναμε σαφάρι "κρυμμένου θησαυρού" ανα την Ελλάδα [τύπου... "στα βάθη της Αλόνησου βρήκα το παντελόνι σου"--αχ καλέ ποια το έλεγε αυτό???].. whateva.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:57 Η Resident Evil: #536 07-09-07 10:57 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧ, μη μου το βάλετε από τώρα σε θερμοκοιτίδα μωρέ, είναι κούτσικο, ούτε 1 κιλό Click για ανάπτυξη... νομίζω καταλαβαίνεις ότι δεν μπορούμε να υποσχεθούμε τπτ ... επίδοξη δολοφόνα! [ναι ναι... ειστέ ΟΟΟΟΟΛΟΙ δολοφόνοι λέω! ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:07 Η dooo έγραψε: #537 07-09-07 11:07 από τους τρεις πάντως που με έχουν ψηφίσει μέχρι στιγμής (αδέσποτο, τρουφ και ινσο), αφήνω στην άκρη τρουφ και ινσο (τρουφ, παρδαλοστρινγκάκι), γιατί δεν κόπτονται πολύ για το γκέιμ πέρα από μια ψήφο, κάτι που μου κάνει σε πολίτες... (τ'ακούς ινσο???? εγώ σε έχω ψηλά βρε σε εκτίμηση κι ας με μαυρίζεις). Χρωστάω και μια στη διαβολίνα από ψες... αλλά και της μάνιας της πάει πολύ γαμώτο το σίριαλ κίλερ ή αδέσποτο ή διαβολίνα με βλέπω.. τα σιγανά ποταμάκια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:16 Η misslittledevil: #538 07-09-07 11:16 Το κανεις επειδη σε εχω καταλαβει απο την αρχη. Εγω μαλλον mania θα ψηφισω παλι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:25 Η Oralee έγραψε: #539 07-09-07 11:25 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Insomniac:dooo mania: MonaXos misslittledevil: mania Palladin: Founes The Stand: suspiria truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: mania (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλημερα στα παιδακια κι εγω αποχωρω γιατι βαρεθηκα! καθε μερα ενας δολοφονειται και εναν τον σκοτωνουμε και τπτ αλλο δεν κανουμε. καλη συνεχεια στους εναπομειναντες και καλη επιβιωση Click για ανάπτυξη... Ok, δεκτή η αποχώρησή σου. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: [Ολο γκρινια ειστε.. Ενα παιχνιδι ειναι ρε σεις, πως κανετε ετσι.] Να ρωτησω.. Αν ψηφιστει η Ντουλινα μπορουμε τουλαχιστον να σωσουμε το Ντουλινακι? Click για ανάπτυξη... +10000 για την γκρίνια! Την Ντου κατ' εξαίρεση δεν θα την σκοτώσουμε μέχρι να γεννήσει, απλά δεν θα παίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:00 Ο ENTY έγραψε: #540 07-09-07 12:00 Σημερα απ' οτι ειδα δε με ψηφιζει κανεις, καλα παμε Θα εκφωνησω τη νεκρολογια μου, οχι σαν τον Κωνστανταρα και τον Παπαγιανοπουλο που μονο την ακουσαν Υπηρξα ενας πολιτης αθωος, σαν αγνο παρθενο μαλι Παντα ημουν εντιμος και δεν πατησα σε πτωματα για να ανεβω ψηλα πατωματα Οι δολοφονοι ομως με φοβηθηκαν για την διορατικοτητα μου και το δαιμονιο μυαλο μου Ας ειναι βαρυ το χωμα που θα με σκεπαζει γιατι ηρθε και προωρα ο χειμωνας. Αυτα. Καλη ανασταση πλεον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επειδή μπορεί να μην μπορέσω να ξαναμπώ μέχρι της 8 θα εμπιστευτώ προς το παρόν την burbuja και θα πω truffinho και αν μπορέσω το αλλάζω αργότερα. Καλή μέρα σε όλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:41 Η viki_thess: #526 07-09-07 08:41 καλημερα στα παιδακια κι εγω αποχωρω γιατι βαρεθηκα! καθε μερα ενας δολοφονειται και εναν τον σκοτωνουμε και τπτ αλλο δεν κανουμε. καλη συνεχεια στους εναπομειναντες και καλη επιβιωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:50 Ο thodoris28: #527 07-09-07 08:50 καλημέρα, εγώ εξακολουθώ να υποπτεύομαι Vkey και πλέον και zanin. ψηφίζουν και οι 2 προς το τέλος και το ίδιο πρόσωπο . μήπως είναι συνεννοημένες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:11 Η Resident Evil: #528 07-09-07 09:11 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλημερα στα παιδακια κι εγω αποχωρω γιατι βαρεθηκα! καθε μερα ενας δολοφονειται και εναν τον σκοτωνουμε και τπτ αλλο δεν κανουμε. καλη συνεχεια στους εναπομειναντες και καλη επιβιωση Click για ανάπτυξη... όπως άλλωστε συμβαίνει οπουδήποτε παίζεται το παιχνίδι και όπως σαφώς αναφέραν οι κανόνες του ήδη από το πρώτο ποστ της kajira ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:13 Η mania έγραψε: #529 07-09-07 09:13 Καλημέρα ήρθα να αναστατώσω τον κόσμο ΅ Παρόλο που μου την σπάτε συνεχώς αντε θα βάλω Μοναχός ο οποιος δεν λέει λέξη και το αλλάζω ανάλογα. Σ/κ είπαμε δεν παίζει το παιχνιδι έτσι; το ξεκαθαρήσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:17 Η Resident Evil: #530 07-09-07 09:17 επίσης δεν είναι δουλειά αυτή να θέλω 1/2 ώρα κάθε πρωί να διαβάζω όλα τα ποστ σας πάλι μαντάρα μου τα κάνατε και με μπερδέψατε... Burbuja,vkey, zanin, doo , thodoris, mania και η αρχική μου διαίσθηση η suspiria... Βέβαια αν με υποψιάζει η zanin και ο truff θα πρέπει να με προβληματίσει... Bonny k clyde ένα πράγμα... xmmm καλά λέω για μια φορά να μη βιαστώ να ψηφίσω όπως τις προηγούμενες μέρες ... ας ... μου δώσω λίγο χρόνο να σκεφτώ σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:50 Ο Founes έγραψε: #531 07-09-07 10:50 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλημερα στα παιδακια κι εγω αποχωρω γιατι βαρεθηκα! καθε μερα ενας δολοφονειται και εναν τον σκοτωνουμε και τπτ αλλο δεν κανουμε. καλη συνεχεια στους εναπομειναντες και καλη επιβιωση Click για ανάπτυξη... συγνώμη, αλλά το παιχνίδι είναι γνωστό και οι κανόνες απο τα πρώτα ποστς εξηγούνται κανονικότατα. Τι άλλο δηλαδή θα ήθελες να γίνετε ??? Αν ρε παιδιά δεν γουστάρετε και βαριέστε καλύτερα να μην δηλώνετε καν συμμετοχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:51 Η misslittledevil: #532 07-09-07 10:51 [Ολο γκρινια ειστε.. Ενα παιχνιδι ειναι ρε σεις, πως κανετε ετσι.] Να ρωτησω.. Αν ψηφιστει η Ντουλινα μπορουμε τουλαχιστον να σωσουμε το Ντουλινακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:52 Η dooo έγραψε: #533 07-09-07 10:52 ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧ, μη μου το βάλετε από τώρα σε θερμοκοιτίδα μωρέ, είναι κούτσικο, ούτε 1 κιλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:54 Η viki_thess: #534 07-09-07 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Founes: συγνώμη, αλλά το παιχνίδι είναι γνωστό και οι κανόνες απο τα πρώτα ποστς εξηγούνται κανονικότατα. Τι άλλο δηλαδή θα ήθελες να γίνετε ??? Αν ρε παιδιά δεν γουστάρετε και βαριέστε καλύτερα να μην δηλώνετε καν συμμετοχή! Click για ανάπτυξη... εγω υπεθεσα οτι θα ναι διαφορετικο το παιχνιδι οτι εκτος του να σκοτωνουμε εναν και να πεθαινει ενας απ τους δολοφονους θα χε και τπτ αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:56 Η Resident Evil: #535 07-09-07 10:56 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: εγω υπεθεσα οτι θα ναι διαφορετικο το παιχνιδι οτι εκτος του να σκοτωνουμε εναν και να πεθαινει ενας απ τους δολοφονους θα χε και τπτ αλλο. Click για ανάπτυξη... θα... αναλύαμε τις κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις στην Ουγκάντα ας πούμε... Η θα διοργανώναμε σαφάρι "κρυμμένου θησαυρού" ανα την Ελλάδα [τύπου... "στα βάθη της Αλόνησου βρήκα το παντελόνι σου"--αχ καλέ ποια το έλεγε αυτό???].. whateva.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:57 Η Resident Evil: #536 07-09-07 10:57 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧ, μη μου το βάλετε από τώρα σε θερμοκοιτίδα μωρέ, είναι κούτσικο, ούτε 1 κιλό Click για ανάπτυξη... νομίζω καταλαβαίνεις ότι δεν μπορούμε να υποσχεθούμε τπτ ... επίδοξη δολοφόνα! [ναι ναι... ειστέ ΟΟΟΟΟΛΟΙ δολοφόνοι λέω! ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:07 Η dooo έγραψε: #537 07-09-07 11:07 από τους τρεις πάντως που με έχουν ψηφίσει μέχρι στιγμής (αδέσποτο, τρουφ και ινσο), αφήνω στην άκρη τρουφ και ινσο (τρουφ, παρδαλοστρινγκάκι), γιατί δεν κόπτονται πολύ για το γκέιμ πέρα από μια ψήφο, κάτι που μου κάνει σε πολίτες... (τ'ακούς ινσο???? εγώ σε έχω ψηλά βρε σε εκτίμηση κι ας με μαυρίζεις). Χρωστάω και μια στη διαβολίνα από ψες... αλλά και της μάνιας της πάει πολύ γαμώτο το σίριαλ κίλερ ή αδέσποτο ή διαβολίνα με βλέπω.. τα σιγανά ποταμάκια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:16 Η misslittledevil: #538 07-09-07 11:16 Το κανεις επειδη σε εχω καταλαβει απο την αρχη. Εγω μαλλον mania θα ψηφισω παλι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:25 Η Oralee έγραψε: #539 07-09-07 11:25 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Insomniac:dooo mania: MonaXos misslittledevil: mania Palladin: Founes The Stand: suspiria truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: mania (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλημερα στα παιδακια κι εγω αποχωρω γιατι βαρεθηκα! καθε μερα ενας δολοφονειται και εναν τον σκοτωνουμε και τπτ αλλο δεν κανουμε. καλη συνεχεια στους εναπομειναντες και καλη επιβιωση Click για ανάπτυξη... Ok, δεκτή η αποχώρησή σου. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: [Ολο γκρινια ειστε.. Ενα παιχνιδι ειναι ρε σεις, πως κανετε ετσι.] Να ρωτησω.. Αν ψηφιστει η Ντουλινα μπορουμε τουλαχιστον να σωσουμε το Ντουλινακι? Click για ανάπτυξη... +10000 για την γκρίνια! Την Ντου κατ' εξαίρεση δεν θα την σκοτώσουμε μέχρι να γεννήσει, απλά δεν θα παίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:00 Ο ENTY έγραψε: #540 07-09-07 12:00 Σημερα απ' οτι ειδα δε με ψηφιζει κανεις, καλα παμε Θα εκφωνησω τη νεκρολογια μου, οχι σαν τον Κωνστανταρα και τον Παπαγιανοπουλο που μονο την ακουσαν Υπηρξα ενας πολιτης αθωος, σαν αγνο παρθενο μαλι Παντα ημουν εντιμος και δεν πατησα σε πτωματα για να ανεβω ψηλα πατωματα Οι δολοφονοι ομως με φοβηθηκαν για την διορατικοτητα μου και το δαιμονιο μυαλο μου Ας ειναι βαρυ το χωμα που θα με σκεπαζει γιατι ηρθε και προωρα ο χειμωνας. Αυτα. Καλη ανασταση πλεον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημερα στα παιδακια κι εγω αποχωρω γιατι βαρεθηκα! καθε μερα ενας δολοφονειται και εναν τον σκοτωνουμε και τπτ αλλο δεν κανουμε. καλη συνεχεια στους εναπομειναντες και καλη επιβιωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:50 Ο thodoris28: #527 07-09-07 08:50 καλημέρα, εγώ εξακολουθώ να υποπτεύομαι Vkey και πλέον και zanin. ψηφίζουν και οι 2 προς το τέλος και το ίδιο πρόσωπο . μήπως είναι συνεννοημένες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:11 Η Resident Evil: #528 07-09-07 09:11 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλημερα στα παιδακια κι εγω αποχωρω γιατι βαρεθηκα! καθε μερα ενας δολοφονειται και εναν τον σκοτωνουμε και τπτ αλλο δεν κανουμε. καλη συνεχεια στους εναπομειναντες και καλη επιβιωση Click για ανάπτυξη... όπως άλλωστε συμβαίνει οπουδήποτε παίζεται το παιχνίδι και όπως σαφώς αναφέραν οι κανόνες του ήδη από το πρώτο ποστ της kajira ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:13 Η mania έγραψε: #529 07-09-07 09:13 Καλημέρα ήρθα να αναστατώσω τον κόσμο ΅ Παρόλο που μου την σπάτε συνεχώς αντε θα βάλω Μοναχός ο οποιος δεν λέει λέξη και το αλλάζω ανάλογα. Σ/κ είπαμε δεν παίζει το παιχνιδι έτσι; το ξεκαθαρήσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:17 Η Resident Evil: #530 07-09-07 09:17 επίσης δεν είναι δουλειά αυτή να θέλω 1/2 ώρα κάθε πρωί να διαβάζω όλα τα ποστ σας πάλι μαντάρα μου τα κάνατε και με μπερδέψατε... Burbuja,vkey, zanin, doo , thodoris, mania και η αρχική μου διαίσθηση η suspiria... Βέβαια αν με υποψιάζει η zanin και ο truff θα πρέπει να με προβληματίσει... Bonny k clyde ένα πράγμα... xmmm καλά λέω για μια φορά να μη βιαστώ να ψηφίσω όπως τις προηγούμενες μέρες ... ας ... μου δώσω λίγο χρόνο να σκεφτώ σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:50 Ο Founes έγραψε: #531 07-09-07 10:50 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλημερα στα παιδακια κι εγω αποχωρω γιατι βαρεθηκα! καθε μερα ενας δολοφονειται και εναν τον σκοτωνουμε και τπτ αλλο δεν κανουμε. καλη συνεχεια στους εναπομειναντες και καλη επιβιωση Click για ανάπτυξη... συγνώμη, αλλά το παιχνίδι είναι γνωστό και οι κανόνες απο τα πρώτα ποστς εξηγούνται κανονικότατα. Τι άλλο δηλαδή θα ήθελες να γίνετε ??? Αν ρε παιδιά δεν γουστάρετε και βαριέστε καλύτερα να μην δηλώνετε καν συμμετοχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:51 Η misslittledevil: #532 07-09-07 10:51 [Ολο γκρινια ειστε.. Ενα παιχνιδι ειναι ρε σεις, πως κανετε ετσι.] Να ρωτησω.. Αν ψηφιστει η Ντουλινα μπορουμε τουλαχιστον να σωσουμε το Ντουλινακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:52 Η dooo έγραψε: #533 07-09-07 10:52 ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧ, μη μου το βάλετε από τώρα σε θερμοκοιτίδα μωρέ, είναι κούτσικο, ούτε 1 κιλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:54 Η viki_thess: #534 07-09-07 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Founes: συγνώμη, αλλά το παιχνίδι είναι γνωστό και οι κανόνες απο τα πρώτα ποστς εξηγούνται κανονικότατα. Τι άλλο δηλαδή θα ήθελες να γίνετε ??? Αν ρε παιδιά δεν γουστάρετε και βαριέστε καλύτερα να μην δηλώνετε καν συμμετοχή! Click για ανάπτυξη... εγω υπεθεσα οτι θα ναι διαφορετικο το παιχνιδι οτι εκτος του να σκοτωνουμε εναν και να πεθαινει ενας απ τους δολοφονους θα χε και τπτ αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:56 Η Resident Evil: #535 07-09-07 10:56 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: εγω υπεθεσα οτι θα ναι διαφορετικο το παιχνιδι οτι εκτος του να σκοτωνουμε εναν και να πεθαινει ενας απ τους δολοφονους θα χε και τπτ αλλο. Click για ανάπτυξη... θα... αναλύαμε τις κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις στην Ουγκάντα ας πούμε... Η θα διοργανώναμε σαφάρι "κρυμμένου θησαυρού" ανα την Ελλάδα [τύπου... "στα βάθη της Αλόνησου βρήκα το παντελόνι σου"--αχ καλέ ποια το έλεγε αυτό???].. whateva.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:57 Η Resident Evil: #536 07-09-07 10:57 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧ, μη μου το βάλετε από τώρα σε θερμοκοιτίδα μωρέ, είναι κούτσικο, ούτε 1 κιλό Click για ανάπτυξη... νομίζω καταλαβαίνεις ότι δεν μπορούμε να υποσχεθούμε τπτ ... επίδοξη δολοφόνα! [ναι ναι... ειστέ ΟΟΟΟΟΛΟΙ δολοφόνοι λέω! ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:07 Η dooo έγραψε: #537 07-09-07 11:07 από τους τρεις πάντως που με έχουν ψηφίσει μέχρι στιγμής (αδέσποτο, τρουφ και ινσο), αφήνω στην άκρη τρουφ και ινσο (τρουφ, παρδαλοστρινγκάκι), γιατί δεν κόπτονται πολύ για το γκέιμ πέρα από μια ψήφο, κάτι που μου κάνει σε πολίτες... (τ'ακούς ινσο???? εγώ σε έχω ψηλά βρε σε εκτίμηση κι ας με μαυρίζεις). Χρωστάω και μια στη διαβολίνα από ψες... αλλά και της μάνιας της πάει πολύ γαμώτο το σίριαλ κίλερ ή αδέσποτο ή διαβολίνα με βλέπω.. τα σιγανά ποταμάκια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:16 Η misslittledevil: #538 07-09-07 11:16 Το κανεις επειδη σε εχω καταλαβει απο την αρχη. Εγω μαλλον mania θα ψηφισω παλι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:25 Η Oralee έγραψε: #539 07-09-07 11:25 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Insomniac:dooo mania: MonaXos misslittledevil: mania Palladin: Founes The Stand: suspiria truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: mania (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλημερα στα παιδακια κι εγω αποχωρω γιατι βαρεθηκα! καθε μερα ενας δολοφονειται και εναν τον σκοτωνουμε και τπτ αλλο δεν κανουμε. καλη συνεχεια στους εναπομειναντες και καλη επιβιωση Click για ανάπτυξη... Ok, δεκτή η αποχώρησή σου. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: [Ολο γκρινια ειστε.. Ενα παιχνιδι ειναι ρε σεις, πως κανετε ετσι.] Να ρωτησω.. Αν ψηφιστει η Ντουλινα μπορουμε τουλαχιστον να σωσουμε το Ντουλινακι? Click για ανάπτυξη... +10000 για την γκρίνια! Την Ντου κατ' εξαίρεση δεν θα την σκοτώσουμε μέχρι να γεννήσει, απλά δεν θα παίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:00 Ο ENTY έγραψε: #540 07-09-07 12:00 Σημερα απ' οτι ειδα δε με ψηφιζει κανεις, καλα παμε Θα εκφωνησω τη νεκρολογια μου, οχι σαν τον Κωνστανταρα και τον Παπαγιανοπουλο που μονο την ακουσαν Υπηρξα ενας πολιτης αθωος, σαν αγνο παρθενο μαλι Παντα ημουν εντιμος και δεν πατησα σε πτωματα για να ανεβω ψηλα πατωματα Οι δολοφονοι ομως με φοβηθηκαν για την διορατικοτητα μου και το δαιμονιο μυαλο μου Ας ειναι βαρυ το χωμα που θα με σκεπαζει γιατι ηρθε και προωρα ο χειμωνας. Αυτα. Καλη ανασταση πλεον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημέρα, εγώ εξακολουθώ να υποπτεύομαι Vkey και πλέον και zanin. ψηφίζουν και οι 2 προς το τέλος και το ίδιο πρόσωπο . μήπως είναι συνεννοημένες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:11 Η Resident Evil: #528 07-09-07 09:11 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλημερα στα παιδακια κι εγω αποχωρω γιατι βαρεθηκα! καθε μερα ενας δολοφονειται και εναν τον σκοτωνουμε και τπτ αλλο δεν κανουμε. καλη συνεχεια στους εναπομειναντες και καλη επιβιωση Click για ανάπτυξη... όπως άλλωστε συμβαίνει οπουδήποτε παίζεται το παιχνίδι και όπως σαφώς αναφέραν οι κανόνες του ήδη από το πρώτο ποστ της kajira ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:13 Η mania έγραψε: #529 07-09-07 09:13 Καλημέρα ήρθα να αναστατώσω τον κόσμο ΅ Παρόλο που μου την σπάτε συνεχώς αντε θα βάλω Μοναχός ο οποιος δεν λέει λέξη και το αλλάζω ανάλογα. Σ/κ είπαμε δεν παίζει το παιχνιδι έτσι; το ξεκαθαρήσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:17 Η Resident Evil: #530 07-09-07 09:17 επίσης δεν είναι δουλειά αυτή να θέλω 1/2 ώρα κάθε πρωί να διαβάζω όλα τα ποστ σας πάλι μαντάρα μου τα κάνατε και με μπερδέψατε... Burbuja,vkey, zanin, doo , thodoris, mania και η αρχική μου διαίσθηση η suspiria... Βέβαια αν με υποψιάζει η zanin και ο truff θα πρέπει να με προβληματίσει... Bonny k clyde ένα πράγμα... xmmm καλά λέω για μια φορά να μη βιαστώ να ψηφίσω όπως τις προηγούμενες μέρες ... ας ... μου δώσω λίγο χρόνο να σκεφτώ σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:50 Ο Founes έγραψε: #531 07-09-07 10:50 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλημερα στα παιδακια κι εγω αποχωρω γιατι βαρεθηκα! καθε μερα ενας δολοφονειται και εναν τον σκοτωνουμε και τπτ αλλο δεν κανουμε. καλη συνεχεια στους εναπομειναντες και καλη επιβιωση Click για ανάπτυξη... συγνώμη, αλλά το παιχνίδι είναι γνωστό και οι κανόνες απο τα πρώτα ποστς εξηγούνται κανονικότατα. Τι άλλο δηλαδή θα ήθελες να γίνετε ??? Αν ρε παιδιά δεν γουστάρετε και βαριέστε καλύτερα να μην δηλώνετε καν συμμετοχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:51 Η misslittledevil: #532 07-09-07 10:51 [Ολο γκρινια ειστε.. Ενα παιχνιδι ειναι ρε σεις, πως κανετε ετσι.] Να ρωτησω.. Αν ψηφιστει η Ντουλινα μπορουμε τουλαχιστον να σωσουμε το Ντουλινακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:52 Η dooo έγραψε: #533 07-09-07 10:52 ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧ, μη μου το βάλετε από τώρα σε θερμοκοιτίδα μωρέ, είναι κούτσικο, ούτε 1 κιλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:54 Η viki_thess: #534 07-09-07 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Founes: συγνώμη, αλλά το παιχνίδι είναι γνωστό και οι κανόνες απο τα πρώτα ποστς εξηγούνται κανονικότατα. Τι άλλο δηλαδή θα ήθελες να γίνετε ??? Αν ρε παιδιά δεν γουστάρετε και βαριέστε καλύτερα να μην δηλώνετε καν συμμετοχή! Click για ανάπτυξη... εγω υπεθεσα οτι θα ναι διαφορετικο το παιχνιδι οτι εκτος του να σκοτωνουμε εναν και να πεθαινει ενας απ τους δολοφονους θα χε και τπτ αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:56 Η Resident Evil: #535 07-09-07 10:56 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: εγω υπεθεσα οτι θα ναι διαφορετικο το παιχνιδι οτι εκτος του να σκοτωνουμε εναν και να πεθαινει ενας απ τους δολοφονους θα χε και τπτ αλλο. Click για ανάπτυξη... θα... αναλύαμε τις κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις στην Ουγκάντα ας πούμε... Η θα διοργανώναμε σαφάρι "κρυμμένου θησαυρού" ανα την Ελλάδα [τύπου... "στα βάθη της Αλόνησου βρήκα το παντελόνι σου"--αχ καλέ ποια το έλεγε αυτό???].. whateva.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:57 Η Resident Evil: #536 07-09-07 10:57 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧ, μη μου το βάλετε από τώρα σε θερμοκοιτίδα μωρέ, είναι κούτσικο, ούτε 1 κιλό Click για ανάπτυξη... νομίζω καταλαβαίνεις ότι δεν μπορούμε να υποσχεθούμε τπτ ... επίδοξη δολοφόνα! [ναι ναι... ειστέ ΟΟΟΟΟΛΟΙ δολοφόνοι λέω! ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:07 Η dooo έγραψε: #537 07-09-07 11:07 από τους τρεις πάντως που με έχουν ψηφίσει μέχρι στιγμής (αδέσποτο, τρουφ και ινσο), αφήνω στην άκρη τρουφ και ινσο (τρουφ, παρδαλοστρινγκάκι), γιατί δεν κόπτονται πολύ για το γκέιμ πέρα από μια ψήφο, κάτι που μου κάνει σε πολίτες... (τ'ακούς ινσο???? εγώ σε έχω ψηλά βρε σε εκτίμηση κι ας με μαυρίζεις). Χρωστάω και μια στη διαβολίνα από ψες... αλλά και της μάνιας της πάει πολύ γαμώτο το σίριαλ κίλερ ή αδέσποτο ή διαβολίνα με βλέπω.. τα σιγανά ποταμάκια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:16 Η misslittledevil: #538 07-09-07 11:16 Το κανεις επειδη σε εχω καταλαβει απο την αρχη. Εγω μαλλον mania θα ψηφισω παλι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:25 Η Oralee έγραψε: #539 07-09-07 11:25 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Insomniac:dooo mania: MonaXos misslittledevil: mania Palladin: Founes The Stand: suspiria truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: mania (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλημερα στα παιδακια κι εγω αποχωρω γιατι βαρεθηκα! καθε μερα ενας δολοφονειται και εναν τον σκοτωνουμε και τπτ αλλο δεν κανουμε. καλη συνεχεια στους εναπομειναντες και καλη επιβιωση Click για ανάπτυξη... Ok, δεκτή η αποχώρησή σου. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: [Ολο γκρινια ειστε.. Ενα παιχνιδι ειναι ρε σεις, πως κανετε ετσι.] Να ρωτησω.. Αν ψηφιστει η Ντουλινα μπορουμε τουλαχιστον να σωσουμε το Ντουλινακι? Click για ανάπτυξη... +10000 για την γκρίνια! Την Ντου κατ' εξαίρεση δεν θα την σκοτώσουμε μέχρι να γεννήσει, απλά δεν θα παίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:00 Ο ENTY έγραψε: #540 07-09-07 12:00 Σημερα απ' οτι ειδα δε με ψηφιζει κανεις, καλα παμε Θα εκφωνησω τη νεκρολογια μου, οχι σαν τον Κωνστανταρα και τον Παπαγιανοπουλο που μονο την ακουσαν Υπηρξα ενας πολιτης αθωος, σαν αγνο παρθενο μαλι Παντα ημουν εντιμος και δεν πατησα σε πτωματα για να ανεβω ψηλα πατωματα Οι δολοφονοι ομως με φοβηθηκαν για την διορατικοτητα μου και το δαιμονιο μυαλο μου Ας ειναι βαρυ το χωμα που θα με σκεπαζει γιατι ηρθε και προωρα ο χειμωνας. Αυτα. Καλη ανασταση πλεον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλημερα στα παιδακια κι εγω αποχωρω γιατι βαρεθηκα! καθε μερα ενας δολοφονειται και εναν τον σκοτωνουμε και τπτ αλλο δεν κανουμε. καλη συνεχεια στους εναπομειναντες και καλη επιβιωση Click για ανάπτυξη... όπως άλλωστε συμβαίνει οπουδήποτε παίζεται το παιχνίδι και όπως σαφώς αναφέραν οι κανόνες του ήδη από το πρώτο ποστ της kajira ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:13 Η mania έγραψε: #529 07-09-07 09:13 Καλημέρα ήρθα να αναστατώσω τον κόσμο ΅ Παρόλο που μου την σπάτε συνεχώς αντε θα βάλω Μοναχός ο οποιος δεν λέει λέξη και το αλλάζω ανάλογα. Σ/κ είπαμε δεν παίζει το παιχνιδι έτσι; το ξεκαθαρήσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:17 Η Resident Evil: #530 07-09-07 09:17 επίσης δεν είναι δουλειά αυτή να θέλω 1/2 ώρα κάθε πρωί να διαβάζω όλα τα ποστ σας πάλι μαντάρα μου τα κάνατε και με μπερδέψατε... Burbuja,vkey, zanin, doo , thodoris, mania και η αρχική μου διαίσθηση η suspiria... Βέβαια αν με υποψιάζει η zanin και ο truff θα πρέπει να με προβληματίσει... Bonny k clyde ένα πράγμα... xmmm καλά λέω για μια φορά να μη βιαστώ να ψηφίσω όπως τις προηγούμενες μέρες ... ας ... μου δώσω λίγο χρόνο να σκεφτώ σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:50 Ο Founes έγραψε: #531 07-09-07 10:50 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλημερα στα παιδακια κι εγω αποχωρω γιατι βαρεθηκα! καθε μερα ενας δολοφονειται και εναν τον σκοτωνουμε και τπτ αλλο δεν κανουμε. καλη συνεχεια στους εναπομειναντες και καλη επιβιωση Click για ανάπτυξη... συγνώμη, αλλά το παιχνίδι είναι γνωστό και οι κανόνες απο τα πρώτα ποστς εξηγούνται κανονικότατα. Τι άλλο δηλαδή θα ήθελες να γίνετε ??? Αν ρε παιδιά δεν γουστάρετε και βαριέστε καλύτερα να μην δηλώνετε καν συμμετοχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:51 Η misslittledevil: #532 07-09-07 10:51 [Ολο γκρινια ειστε.. Ενα παιχνιδι ειναι ρε σεις, πως κανετε ετσι.] Να ρωτησω.. Αν ψηφιστει η Ντουλινα μπορουμε τουλαχιστον να σωσουμε το Ντουλινακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:52 Η dooo έγραψε: #533 07-09-07 10:52 ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧ, μη μου το βάλετε από τώρα σε θερμοκοιτίδα μωρέ, είναι κούτσικο, ούτε 1 κιλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:54 Η viki_thess: #534 07-09-07 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Founes: συγνώμη, αλλά το παιχνίδι είναι γνωστό και οι κανόνες απο τα πρώτα ποστς εξηγούνται κανονικότατα. Τι άλλο δηλαδή θα ήθελες να γίνετε ??? Αν ρε παιδιά δεν γουστάρετε και βαριέστε καλύτερα να μην δηλώνετε καν συμμετοχή! Click για ανάπτυξη... εγω υπεθεσα οτι θα ναι διαφορετικο το παιχνιδι οτι εκτος του να σκοτωνουμε εναν και να πεθαινει ενας απ τους δολοφονους θα χε και τπτ αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:56 Η Resident Evil: #535 07-09-07 10:56 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: εγω υπεθεσα οτι θα ναι διαφορετικο το παιχνιδι οτι εκτος του να σκοτωνουμε εναν και να πεθαινει ενας απ τους δολοφονους θα χε και τπτ αλλο. Click για ανάπτυξη... θα... αναλύαμε τις κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις στην Ουγκάντα ας πούμε... Η θα διοργανώναμε σαφάρι "κρυμμένου θησαυρού" ανα την Ελλάδα [τύπου... "στα βάθη της Αλόνησου βρήκα το παντελόνι σου"--αχ καλέ ποια το έλεγε αυτό???].. whateva.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:57 Η Resident Evil: #536 07-09-07 10:57 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧ, μη μου το βάλετε από τώρα σε θερμοκοιτίδα μωρέ, είναι κούτσικο, ούτε 1 κιλό Click για ανάπτυξη... νομίζω καταλαβαίνεις ότι δεν μπορούμε να υποσχεθούμε τπτ ... επίδοξη δολοφόνα! [ναι ναι... ειστέ ΟΟΟΟΟΛΟΙ δολοφόνοι λέω! ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:07 Η dooo έγραψε: #537 07-09-07 11:07 από τους τρεις πάντως που με έχουν ψηφίσει μέχρι στιγμής (αδέσποτο, τρουφ και ινσο), αφήνω στην άκρη τρουφ και ινσο (τρουφ, παρδαλοστρινγκάκι), γιατί δεν κόπτονται πολύ για το γκέιμ πέρα από μια ψήφο, κάτι που μου κάνει σε πολίτες... (τ'ακούς ινσο???? εγώ σε έχω ψηλά βρε σε εκτίμηση κι ας με μαυρίζεις). Χρωστάω και μια στη διαβολίνα από ψες... αλλά και της μάνιας της πάει πολύ γαμώτο το σίριαλ κίλερ ή αδέσποτο ή διαβολίνα με βλέπω.. τα σιγανά ποταμάκια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:16 Η misslittledevil: #538 07-09-07 11:16 Το κανεις επειδη σε εχω καταλαβει απο την αρχη. Εγω μαλλον mania θα ψηφισω παλι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:25 Η Oralee έγραψε: #539 07-09-07 11:25 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Insomniac:dooo mania: MonaXos misslittledevil: mania Palladin: Founes The Stand: suspiria truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: mania (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλημερα στα παιδακια κι εγω αποχωρω γιατι βαρεθηκα! καθε μερα ενας δολοφονειται και εναν τον σκοτωνουμε και τπτ αλλο δεν κανουμε. καλη συνεχεια στους εναπομειναντες και καλη επιβιωση Click για ανάπτυξη... Ok, δεκτή η αποχώρησή σου. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: [Ολο γκρινια ειστε.. Ενα παιχνιδι ειναι ρε σεις, πως κανετε ετσι.] Να ρωτησω.. Αν ψηφιστει η Ντουλινα μπορουμε τουλαχιστον να σωσουμε το Ντουλινακι? Click για ανάπτυξη... +10000 για την γκρίνια! Την Ντου κατ' εξαίρεση δεν θα την σκοτώσουμε μέχρι να γεννήσει, απλά δεν θα παίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:00 Ο ENTY έγραψε: #540 07-09-07 12:00 Σημερα απ' οτι ειδα δε με ψηφιζει κανεις, καλα παμε Θα εκφωνησω τη νεκρολογια μου, οχι σαν τον Κωνστανταρα και τον Παπαγιανοπουλο που μονο την ακουσαν Υπηρξα ενας πολιτης αθωος, σαν αγνο παρθενο μαλι Παντα ημουν εντιμος και δεν πατησα σε πτωματα για να ανεβω ψηλα πατωματα Οι δολοφονοι ομως με φοβηθηκαν για την διορατικοτητα μου και το δαιμονιο μυαλο μου Ας ειναι βαρυ το χωμα που θα με σκεπαζει γιατι ηρθε και προωρα ο χειμωνας. Αυτα. Καλη ανασταση πλεον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα ήρθα να αναστατώσω τον κόσμο ΅ Παρόλο που μου την σπάτε συνεχώς αντε θα βάλω Μοναχός ο οποιος δεν λέει λέξη και το αλλάζω ανάλογα. Σ/κ είπαμε δεν παίζει το παιχνιδι έτσι; το ξεκαθαρήσαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:17 Η Resident Evil: #530 07-09-07 09:17 επίσης δεν είναι δουλειά αυτή να θέλω 1/2 ώρα κάθε πρωί να διαβάζω όλα τα ποστ σας πάλι μαντάρα μου τα κάνατε και με μπερδέψατε... Burbuja,vkey, zanin, doo , thodoris, mania και η αρχική μου διαίσθηση η suspiria... Βέβαια αν με υποψιάζει η zanin και ο truff θα πρέπει να με προβληματίσει... Bonny k clyde ένα πράγμα... xmmm καλά λέω για μια φορά να μη βιαστώ να ψηφίσω όπως τις προηγούμενες μέρες ... ας ... μου δώσω λίγο χρόνο να σκεφτώ σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:50 Ο Founes έγραψε: #531 07-09-07 10:50 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλημερα στα παιδακια κι εγω αποχωρω γιατι βαρεθηκα! καθε μερα ενας δολοφονειται και εναν τον σκοτωνουμε και τπτ αλλο δεν κανουμε. καλη συνεχεια στους εναπομειναντες και καλη επιβιωση Click για ανάπτυξη... συγνώμη, αλλά το παιχνίδι είναι γνωστό και οι κανόνες απο τα πρώτα ποστς εξηγούνται κανονικότατα. Τι άλλο δηλαδή θα ήθελες να γίνετε ??? Αν ρε παιδιά δεν γουστάρετε και βαριέστε καλύτερα να μην δηλώνετε καν συμμετοχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:51 Η misslittledevil: #532 07-09-07 10:51 [Ολο γκρινια ειστε.. Ενα παιχνιδι ειναι ρε σεις, πως κανετε ετσι.] Να ρωτησω.. Αν ψηφιστει η Ντουλινα μπορουμε τουλαχιστον να σωσουμε το Ντουλινακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:52 Η dooo έγραψε: #533 07-09-07 10:52 ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧ, μη μου το βάλετε από τώρα σε θερμοκοιτίδα μωρέ, είναι κούτσικο, ούτε 1 κιλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:54 Η viki_thess: #534 07-09-07 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Founes: συγνώμη, αλλά το παιχνίδι είναι γνωστό και οι κανόνες απο τα πρώτα ποστς εξηγούνται κανονικότατα. Τι άλλο δηλαδή θα ήθελες να γίνετε ??? Αν ρε παιδιά δεν γουστάρετε και βαριέστε καλύτερα να μην δηλώνετε καν συμμετοχή! Click για ανάπτυξη... εγω υπεθεσα οτι θα ναι διαφορετικο το παιχνιδι οτι εκτος του να σκοτωνουμε εναν και να πεθαινει ενας απ τους δολοφονους θα χε και τπτ αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:56 Η Resident Evil: #535 07-09-07 10:56 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: εγω υπεθεσα οτι θα ναι διαφορετικο το παιχνιδι οτι εκτος του να σκοτωνουμε εναν και να πεθαινει ενας απ τους δολοφονους θα χε και τπτ αλλο. Click για ανάπτυξη... θα... αναλύαμε τις κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις στην Ουγκάντα ας πούμε... Η θα διοργανώναμε σαφάρι "κρυμμένου θησαυρού" ανα την Ελλάδα [τύπου... "στα βάθη της Αλόνησου βρήκα το παντελόνι σου"--αχ καλέ ποια το έλεγε αυτό???].. whateva.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:57 Η Resident Evil: #536 07-09-07 10:57 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧ, μη μου το βάλετε από τώρα σε θερμοκοιτίδα μωρέ, είναι κούτσικο, ούτε 1 κιλό Click για ανάπτυξη... νομίζω καταλαβαίνεις ότι δεν μπορούμε να υποσχεθούμε τπτ ... επίδοξη δολοφόνα! [ναι ναι... ειστέ ΟΟΟΟΟΛΟΙ δολοφόνοι λέω! ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:07 Η dooo έγραψε: #537 07-09-07 11:07 από τους τρεις πάντως που με έχουν ψηφίσει μέχρι στιγμής (αδέσποτο, τρουφ και ινσο), αφήνω στην άκρη τρουφ και ινσο (τρουφ, παρδαλοστρινγκάκι), γιατί δεν κόπτονται πολύ για το γκέιμ πέρα από μια ψήφο, κάτι που μου κάνει σε πολίτες... (τ'ακούς ινσο???? εγώ σε έχω ψηλά βρε σε εκτίμηση κι ας με μαυρίζεις). Χρωστάω και μια στη διαβολίνα από ψες... αλλά και της μάνιας της πάει πολύ γαμώτο το σίριαλ κίλερ ή αδέσποτο ή διαβολίνα με βλέπω.. τα σιγανά ποταμάκια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:16 Η misslittledevil: #538 07-09-07 11:16 Το κανεις επειδη σε εχω καταλαβει απο την αρχη. Εγω μαλλον mania θα ψηφισω παλι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:25 Η Oralee έγραψε: #539 07-09-07 11:25 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Insomniac:dooo mania: MonaXos misslittledevil: mania Palladin: Founes The Stand: suspiria truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: mania (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλημερα στα παιδακια κι εγω αποχωρω γιατι βαρεθηκα! καθε μερα ενας δολοφονειται και εναν τον σκοτωνουμε και τπτ αλλο δεν κανουμε. καλη συνεχεια στους εναπομειναντες και καλη επιβιωση Click για ανάπτυξη... Ok, δεκτή η αποχώρησή σου. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: [Ολο γκρινια ειστε.. Ενα παιχνιδι ειναι ρε σεις, πως κανετε ετσι.] Να ρωτησω.. Αν ψηφιστει η Ντουλινα μπορουμε τουλαχιστον να σωσουμε το Ντουλινακι? Click για ανάπτυξη... +10000 για την γκρίνια! Την Ντου κατ' εξαίρεση δεν θα την σκοτώσουμε μέχρι να γεννήσει, απλά δεν θα παίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:00 Ο ENTY έγραψε: #540 07-09-07 12:00 Σημερα απ' οτι ειδα δε με ψηφιζει κανεις, καλα παμε Θα εκφωνησω τη νεκρολογια μου, οχι σαν τον Κωνστανταρα και τον Παπαγιανοπουλο που μονο την ακουσαν Υπηρξα ενας πολιτης αθωος, σαν αγνο παρθενο μαλι Παντα ημουν εντιμος και δεν πατησα σε πτωματα για να ανεβω ψηλα πατωματα Οι δολοφονοι ομως με φοβηθηκαν για την διορατικοτητα μου και το δαιμονιο μυαλο μου Ας ειναι βαρυ το χωμα που θα με σκεπαζει γιατι ηρθε και προωρα ο χειμωνας. Αυτα. Καλη ανασταση πλεον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
επίσης δεν είναι δουλειά αυτή να θέλω 1/2 ώρα κάθε πρωί να διαβάζω όλα τα ποστ σας πάλι μαντάρα μου τα κάνατε και με μπερδέψατε... Burbuja,vkey, zanin, doo , thodoris, mania και η αρχική μου διαίσθηση η suspiria... Βέβαια αν με υποψιάζει η zanin και ο truff θα πρέπει να με προβληματίσει... Bonny k clyde ένα πράγμα... xmmm καλά λέω για μια φορά να μη βιαστώ να ψηφίσω όπως τις προηγούμενες μέρες ... ας ... μου δώσω λίγο χρόνο να σκεφτώ σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:50 Ο Founes έγραψε: #531 07-09-07 10:50 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλημερα στα παιδακια κι εγω αποχωρω γιατι βαρεθηκα! καθε μερα ενας δολοφονειται και εναν τον σκοτωνουμε και τπτ αλλο δεν κανουμε. καλη συνεχεια στους εναπομειναντες και καλη επιβιωση Click για ανάπτυξη... συγνώμη, αλλά το παιχνίδι είναι γνωστό και οι κανόνες απο τα πρώτα ποστς εξηγούνται κανονικότατα. Τι άλλο δηλαδή θα ήθελες να γίνετε ??? Αν ρε παιδιά δεν γουστάρετε και βαριέστε καλύτερα να μην δηλώνετε καν συμμετοχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:51 Η misslittledevil: #532 07-09-07 10:51 [Ολο γκρινια ειστε.. Ενα παιχνιδι ειναι ρε σεις, πως κανετε ετσι.] Να ρωτησω.. Αν ψηφιστει η Ντουλινα μπορουμε τουλαχιστον να σωσουμε το Ντουλινακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:52 Η dooo έγραψε: #533 07-09-07 10:52 ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧ, μη μου το βάλετε από τώρα σε θερμοκοιτίδα μωρέ, είναι κούτσικο, ούτε 1 κιλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:54 Η viki_thess: #534 07-09-07 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Founes: συγνώμη, αλλά το παιχνίδι είναι γνωστό και οι κανόνες απο τα πρώτα ποστς εξηγούνται κανονικότατα. Τι άλλο δηλαδή θα ήθελες να γίνετε ??? Αν ρε παιδιά δεν γουστάρετε και βαριέστε καλύτερα να μην δηλώνετε καν συμμετοχή! Click για ανάπτυξη... εγω υπεθεσα οτι θα ναι διαφορετικο το παιχνιδι οτι εκτος του να σκοτωνουμε εναν και να πεθαινει ενας απ τους δολοφονους θα χε και τπτ αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:56 Η Resident Evil: #535 07-09-07 10:56 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: εγω υπεθεσα οτι θα ναι διαφορετικο το παιχνιδι οτι εκτος του να σκοτωνουμε εναν και να πεθαινει ενας απ τους δολοφονους θα χε και τπτ αλλο. Click για ανάπτυξη... θα... αναλύαμε τις κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις στην Ουγκάντα ας πούμε... Η θα διοργανώναμε σαφάρι "κρυμμένου θησαυρού" ανα την Ελλάδα [τύπου... "στα βάθη της Αλόνησου βρήκα το παντελόνι σου"--αχ καλέ ποια το έλεγε αυτό???].. whateva.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:57 Η Resident Evil: #536 07-09-07 10:57 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧ, μη μου το βάλετε από τώρα σε θερμοκοιτίδα μωρέ, είναι κούτσικο, ούτε 1 κιλό Click για ανάπτυξη... νομίζω καταλαβαίνεις ότι δεν μπορούμε να υποσχεθούμε τπτ ... επίδοξη δολοφόνα! [ναι ναι... ειστέ ΟΟΟΟΟΛΟΙ δολοφόνοι λέω! ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:07 Η dooo έγραψε: #537 07-09-07 11:07 από τους τρεις πάντως που με έχουν ψηφίσει μέχρι στιγμής (αδέσποτο, τρουφ και ινσο), αφήνω στην άκρη τρουφ και ινσο (τρουφ, παρδαλοστρινγκάκι), γιατί δεν κόπτονται πολύ για το γκέιμ πέρα από μια ψήφο, κάτι που μου κάνει σε πολίτες... (τ'ακούς ινσο???? εγώ σε έχω ψηλά βρε σε εκτίμηση κι ας με μαυρίζεις). Χρωστάω και μια στη διαβολίνα από ψες... αλλά και της μάνιας της πάει πολύ γαμώτο το σίριαλ κίλερ ή αδέσποτο ή διαβολίνα με βλέπω.. τα σιγανά ποταμάκια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:16 Η misslittledevil: #538 07-09-07 11:16 Το κανεις επειδη σε εχω καταλαβει απο την αρχη. Εγω μαλλον mania θα ψηφισω παλι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:25 Η Oralee έγραψε: #539 07-09-07 11:25 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Insomniac:dooo mania: MonaXos misslittledevil: mania Palladin: Founes The Stand: suspiria truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: mania (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλημερα στα παιδακια κι εγω αποχωρω γιατι βαρεθηκα! καθε μερα ενας δολοφονειται και εναν τον σκοτωνουμε και τπτ αλλο δεν κανουμε. καλη συνεχεια στους εναπομειναντες και καλη επιβιωση Click για ανάπτυξη... Ok, δεκτή η αποχώρησή σου. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: [Ολο γκρινια ειστε.. Ενα παιχνιδι ειναι ρε σεις, πως κανετε ετσι.] Να ρωτησω.. Αν ψηφιστει η Ντουλινα μπορουμε τουλαχιστον να σωσουμε το Ντουλινακι? Click για ανάπτυξη... +10000 για την γκρίνια! Την Ντου κατ' εξαίρεση δεν θα την σκοτώσουμε μέχρι να γεννήσει, απλά δεν θα παίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:00 Ο ENTY έγραψε: #540 07-09-07 12:00 Σημερα απ' οτι ειδα δε με ψηφιζει κανεις, καλα παμε Θα εκφωνησω τη νεκρολογια μου, οχι σαν τον Κωνστανταρα και τον Παπαγιανοπουλο που μονο την ακουσαν Υπηρξα ενας πολιτης αθωος, σαν αγνο παρθενο μαλι Παντα ημουν εντιμος και δεν πατησα σε πτωματα για να ανεβω ψηλα πατωματα Οι δολοφονοι ομως με φοβηθηκαν για την διορατικοτητα μου και το δαιμονιο μυαλο μου Ας ειναι βαρυ το χωμα που θα με σκεπαζει γιατι ηρθε και προωρα ο χειμωνας. Αυτα. Καλη ανασταση πλεον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλημερα στα παιδακια κι εγω αποχωρω γιατι βαρεθηκα! καθε μερα ενας δολοφονειται και εναν τον σκοτωνουμε και τπτ αλλο δεν κανουμε. καλη συνεχεια στους εναπομειναντες και καλη επιβιωση Click για ανάπτυξη... συγνώμη, αλλά το παιχνίδι είναι γνωστό και οι κανόνες απο τα πρώτα ποστς εξηγούνται κανονικότατα. Τι άλλο δηλαδή θα ήθελες να γίνετε ??? Αν ρε παιδιά δεν γουστάρετε και βαριέστε καλύτερα να μην δηλώνετε καν συμμετοχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:51 Η misslittledevil: #532 07-09-07 10:51 [Ολο γκρινια ειστε.. Ενα παιχνιδι ειναι ρε σεις, πως κανετε ετσι.] Να ρωτησω.. Αν ψηφιστει η Ντουλινα μπορουμε τουλαχιστον να σωσουμε το Ντουλινακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:52 Η dooo έγραψε: #533 07-09-07 10:52 ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧ, μη μου το βάλετε από τώρα σε θερμοκοιτίδα μωρέ, είναι κούτσικο, ούτε 1 κιλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:54 Η viki_thess: #534 07-09-07 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Founes: συγνώμη, αλλά το παιχνίδι είναι γνωστό και οι κανόνες απο τα πρώτα ποστς εξηγούνται κανονικότατα. Τι άλλο δηλαδή θα ήθελες να γίνετε ??? Αν ρε παιδιά δεν γουστάρετε και βαριέστε καλύτερα να μην δηλώνετε καν συμμετοχή! Click για ανάπτυξη... εγω υπεθεσα οτι θα ναι διαφορετικο το παιχνιδι οτι εκτος του να σκοτωνουμε εναν και να πεθαινει ενας απ τους δολοφονους θα χε και τπτ αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:56 Η Resident Evil: #535 07-09-07 10:56 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: εγω υπεθεσα οτι θα ναι διαφορετικο το παιχνιδι οτι εκτος του να σκοτωνουμε εναν και να πεθαινει ενας απ τους δολοφονους θα χε και τπτ αλλο. Click για ανάπτυξη... θα... αναλύαμε τις κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις στην Ουγκάντα ας πούμε... Η θα διοργανώναμε σαφάρι "κρυμμένου θησαυρού" ανα την Ελλάδα [τύπου... "στα βάθη της Αλόνησου βρήκα το παντελόνι σου"--αχ καλέ ποια το έλεγε αυτό???].. whateva.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:57 Η Resident Evil: #536 07-09-07 10:57 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧ, μη μου το βάλετε από τώρα σε θερμοκοιτίδα μωρέ, είναι κούτσικο, ούτε 1 κιλό Click για ανάπτυξη... νομίζω καταλαβαίνεις ότι δεν μπορούμε να υποσχεθούμε τπτ ... επίδοξη δολοφόνα! [ναι ναι... ειστέ ΟΟΟΟΟΛΟΙ δολοφόνοι λέω! ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:07 Η dooo έγραψε: #537 07-09-07 11:07 από τους τρεις πάντως που με έχουν ψηφίσει μέχρι στιγμής (αδέσποτο, τρουφ και ινσο), αφήνω στην άκρη τρουφ και ινσο (τρουφ, παρδαλοστρινγκάκι), γιατί δεν κόπτονται πολύ για το γκέιμ πέρα από μια ψήφο, κάτι που μου κάνει σε πολίτες... (τ'ακούς ινσο???? εγώ σε έχω ψηλά βρε σε εκτίμηση κι ας με μαυρίζεις). Χρωστάω και μια στη διαβολίνα από ψες... αλλά και της μάνιας της πάει πολύ γαμώτο το σίριαλ κίλερ ή αδέσποτο ή διαβολίνα με βλέπω.. τα σιγανά ποταμάκια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:16 Η misslittledevil: #538 07-09-07 11:16 Το κανεις επειδη σε εχω καταλαβει απο την αρχη. Εγω μαλλον mania θα ψηφισω παλι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:25 Η Oralee έγραψε: #539 07-09-07 11:25 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Insomniac:dooo mania: MonaXos misslittledevil: mania Palladin: Founes The Stand: suspiria truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: mania (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλημερα στα παιδακια κι εγω αποχωρω γιατι βαρεθηκα! καθε μερα ενας δολοφονειται και εναν τον σκοτωνουμε και τπτ αλλο δεν κανουμε. καλη συνεχεια στους εναπομειναντες και καλη επιβιωση Click για ανάπτυξη... Ok, δεκτή η αποχώρησή σου. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: [Ολο γκρινια ειστε.. Ενα παιχνιδι ειναι ρε σεις, πως κανετε ετσι.] Να ρωτησω.. Αν ψηφιστει η Ντουλινα μπορουμε τουλαχιστον να σωσουμε το Ντουλινακι? Click για ανάπτυξη... +10000 για την γκρίνια! Την Ντου κατ' εξαίρεση δεν θα την σκοτώσουμε μέχρι να γεννήσει, απλά δεν θα παίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:00 Ο ENTY έγραψε: #540 07-09-07 12:00 Σημερα απ' οτι ειδα δε με ψηφιζει κανεις, καλα παμε Θα εκφωνησω τη νεκρολογια μου, οχι σαν τον Κωνστανταρα και τον Παπαγιανοπουλο που μονο την ακουσαν Υπηρξα ενας πολιτης αθωος, σαν αγνο παρθενο μαλι Παντα ημουν εντιμος και δεν πατησα σε πτωματα για να ανεβω ψηλα πατωματα Οι δολοφονοι ομως με φοβηθηκαν για την διορατικοτητα μου και το δαιμονιο μυαλο μου Ας ειναι βαρυ το χωμα που θα με σκεπαζει γιατι ηρθε και προωρα ο χειμωνας. Αυτα. Καλη ανασταση πλεον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
[Ολο γκρινια ειστε.. Ενα παιχνιδι ειναι ρε σεις, πως κανετε ετσι.] Να ρωτησω.. Αν ψηφιστει η Ντουλινα μπορουμε τουλαχιστον να σωσουμε το Ντουλινακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:52 Η dooo έγραψε: #533 07-09-07 10:52 ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧ, μη μου το βάλετε από τώρα σε θερμοκοιτίδα μωρέ, είναι κούτσικο, ούτε 1 κιλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:54 Η viki_thess: #534 07-09-07 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Founes: συγνώμη, αλλά το παιχνίδι είναι γνωστό και οι κανόνες απο τα πρώτα ποστς εξηγούνται κανονικότατα. Τι άλλο δηλαδή θα ήθελες να γίνετε ??? Αν ρε παιδιά δεν γουστάρετε και βαριέστε καλύτερα να μην δηλώνετε καν συμμετοχή! Click για ανάπτυξη... εγω υπεθεσα οτι θα ναι διαφορετικο το παιχνιδι οτι εκτος του να σκοτωνουμε εναν και να πεθαινει ενας απ τους δολοφονους θα χε και τπτ αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:56 Η Resident Evil: #535 07-09-07 10:56 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: εγω υπεθεσα οτι θα ναι διαφορετικο το παιχνιδι οτι εκτος του να σκοτωνουμε εναν και να πεθαινει ενας απ τους δολοφονους θα χε και τπτ αλλο. Click για ανάπτυξη... θα... αναλύαμε τις κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις στην Ουγκάντα ας πούμε... Η θα διοργανώναμε σαφάρι "κρυμμένου θησαυρού" ανα την Ελλάδα [τύπου... "στα βάθη της Αλόνησου βρήκα το παντελόνι σου"--αχ καλέ ποια το έλεγε αυτό???].. whateva.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:57 Η Resident Evil: #536 07-09-07 10:57 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧ, μη μου το βάλετε από τώρα σε θερμοκοιτίδα μωρέ, είναι κούτσικο, ούτε 1 κιλό Click για ανάπτυξη... νομίζω καταλαβαίνεις ότι δεν μπορούμε να υποσχεθούμε τπτ ... επίδοξη δολοφόνα! [ναι ναι... ειστέ ΟΟΟΟΟΛΟΙ δολοφόνοι λέω! ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:07 Η dooo έγραψε: #537 07-09-07 11:07 από τους τρεις πάντως που με έχουν ψηφίσει μέχρι στιγμής (αδέσποτο, τρουφ και ινσο), αφήνω στην άκρη τρουφ και ινσο (τρουφ, παρδαλοστρινγκάκι), γιατί δεν κόπτονται πολύ για το γκέιμ πέρα από μια ψήφο, κάτι που μου κάνει σε πολίτες... (τ'ακούς ινσο???? εγώ σε έχω ψηλά βρε σε εκτίμηση κι ας με μαυρίζεις). Χρωστάω και μια στη διαβολίνα από ψες... αλλά και της μάνιας της πάει πολύ γαμώτο το σίριαλ κίλερ ή αδέσποτο ή διαβολίνα με βλέπω.. τα σιγανά ποταμάκια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:16 Η misslittledevil: #538 07-09-07 11:16 Το κανεις επειδη σε εχω καταλαβει απο την αρχη. Εγω μαλλον mania θα ψηφισω παλι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:25 Η Oralee έγραψε: #539 07-09-07 11:25 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Insomniac:dooo mania: MonaXos misslittledevil: mania Palladin: Founes The Stand: suspiria truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: mania (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλημερα στα παιδακια κι εγω αποχωρω γιατι βαρεθηκα! καθε μερα ενας δολοφονειται και εναν τον σκοτωνουμε και τπτ αλλο δεν κανουμε. καλη συνεχεια στους εναπομειναντες και καλη επιβιωση Click για ανάπτυξη... Ok, δεκτή η αποχώρησή σου. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: [Ολο γκρινια ειστε.. Ενα παιχνιδι ειναι ρε σεις, πως κανετε ετσι.] Να ρωτησω.. Αν ψηφιστει η Ντουλινα μπορουμε τουλαχιστον να σωσουμε το Ντουλινακι? Click για ανάπτυξη... +10000 για την γκρίνια! Την Ντου κατ' εξαίρεση δεν θα την σκοτώσουμε μέχρι να γεννήσει, απλά δεν θα παίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:00 Ο ENTY έγραψε: #540 07-09-07 12:00 Σημερα απ' οτι ειδα δε με ψηφιζει κανεις, καλα παμε Θα εκφωνησω τη νεκρολογια μου, οχι σαν τον Κωνστανταρα και τον Παπαγιανοπουλο που μονο την ακουσαν Υπηρξα ενας πολιτης αθωος, σαν αγνο παρθενο μαλι Παντα ημουν εντιμος και δεν πατησα σε πτωματα για να ανεβω ψηλα πατωματα Οι δολοφονοι ομως με φοβηθηκαν για την διορατικοτητα μου και το δαιμονιο μυαλο μου Ας ειναι βαρυ το χωμα που θα με σκεπαζει γιατι ηρθε και προωρα ο χειμωνας. Αυτα. Καλη ανασταση πλεον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧ, μη μου το βάλετε από τώρα σε θερμοκοιτίδα μωρέ, είναι κούτσικο, ούτε 1 κιλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:54 Η viki_thess: #534 07-09-07 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Founes: συγνώμη, αλλά το παιχνίδι είναι γνωστό και οι κανόνες απο τα πρώτα ποστς εξηγούνται κανονικότατα. Τι άλλο δηλαδή θα ήθελες να γίνετε ??? Αν ρε παιδιά δεν γουστάρετε και βαριέστε καλύτερα να μην δηλώνετε καν συμμετοχή! Click για ανάπτυξη... εγω υπεθεσα οτι θα ναι διαφορετικο το παιχνιδι οτι εκτος του να σκοτωνουμε εναν και να πεθαινει ενας απ τους δολοφονους θα χε και τπτ αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:56 Η Resident Evil: #535 07-09-07 10:56 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: εγω υπεθεσα οτι θα ναι διαφορετικο το παιχνιδι οτι εκτος του να σκοτωνουμε εναν και να πεθαινει ενας απ τους δολοφονους θα χε και τπτ αλλο. Click για ανάπτυξη... θα... αναλύαμε τις κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις στην Ουγκάντα ας πούμε... Η θα διοργανώναμε σαφάρι "κρυμμένου θησαυρού" ανα την Ελλάδα [τύπου... "στα βάθη της Αλόνησου βρήκα το παντελόνι σου"--αχ καλέ ποια το έλεγε αυτό???].. whateva.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:57 Η Resident Evil: #536 07-09-07 10:57 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧ, μη μου το βάλετε από τώρα σε θερμοκοιτίδα μωρέ, είναι κούτσικο, ούτε 1 κιλό Click για ανάπτυξη... νομίζω καταλαβαίνεις ότι δεν μπορούμε να υποσχεθούμε τπτ ... επίδοξη δολοφόνα! [ναι ναι... ειστέ ΟΟΟΟΟΛΟΙ δολοφόνοι λέω! ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:07 Η dooo έγραψε: #537 07-09-07 11:07 από τους τρεις πάντως που με έχουν ψηφίσει μέχρι στιγμής (αδέσποτο, τρουφ και ινσο), αφήνω στην άκρη τρουφ και ινσο (τρουφ, παρδαλοστρινγκάκι), γιατί δεν κόπτονται πολύ για το γκέιμ πέρα από μια ψήφο, κάτι που μου κάνει σε πολίτες... (τ'ακούς ινσο???? εγώ σε έχω ψηλά βρε σε εκτίμηση κι ας με μαυρίζεις). Χρωστάω και μια στη διαβολίνα από ψες... αλλά και της μάνιας της πάει πολύ γαμώτο το σίριαλ κίλερ ή αδέσποτο ή διαβολίνα με βλέπω.. τα σιγανά ποταμάκια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:16 Η misslittledevil: #538 07-09-07 11:16 Το κανεις επειδη σε εχω καταλαβει απο την αρχη. Εγω μαλλον mania θα ψηφισω παλι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:25 Η Oralee έγραψε: #539 07-09-07 11:25 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Insomniac:dooo mania: MonaXos misslittledevil: mania Palladin: Founes The Stand: suspiria truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: mania (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλημερα στα παιδακια κι εγω αποχωρω γιατι βαρεθηκα! καθε μερα ενας δολοφονειται και εναν τον σκοτωνουμε και τπτ αλλο δεν κανουμε. καλη συνεχεια στους εναπομειναντες και καλη επιβιωση Click για ανάπτυξη... Ok, δεκτή η αποχώρησή σου. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: [Ολο γκρινια ειστε.. Ενα παιχνιδι ειναι ρε σεις, πως κανετε ετσι.] Να ρωτησω.. Αν ψηφιστει η Ντουλινα μπορουμε τουλαχιστον να σωσουμε το Ντουλινακι? Click για ανάπτυξη... +10000 για την γκρίνια! Την Ντου κατ' εξαίρεση δεν θα την σκοτώσουμε μέχρι να γεννήσει, απλά δεν θα παίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:00 Ο ENTY έγραψε: #540 07-09-07 12:00 Σημερα απ' οτι ειδα δε με ψηφιζει κανεις, καλα παμε Θα εκφωνησω τη νεκρολογια μου, οχι σαν τον Κωνστανταρα και τον Παπαγιανοπουλο που μονο την ακουσαν Υπηρξα ενας πολιτης αθωος, σαν αγνο παρθενο μαλι Παντα ημουν εντιμος και δεν πατησα σε πτωματα για να ανεβω ψηλα πατωματα Οι δολοφονοι ομως με φοβηθηκαν για την διορατικοτητα μου και το δαιμονιο μυαλο μου Ας ειναι βαρυ το χωμα που θα με σκεπαζει γιατι ηρθε και προωρα ο χειμωνας. Αυτα. Καλη ανασταση πλεον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Founes: συγνώμη, αλλά το παιχνίδι είναι γνωστό και οι κανόνες απο τα πρώτα ποστς εξηγούνται κανονικότατα. Τι άλλο δηλαδή θα ήθελες να γίνετε ??? Αν ρε παιδιά δεν γουστάρετε και βαριέστε καλύτερα να μην δηλώνετε καν συμμετοχή! Click για ανάπτυξη... εγω υπεθεσα οτι θα ναι διαφορετικο το παιχνιδι οτι εκτος του να σκοτωνουμε εναν και να πεθαινει ενας απ τους δολοφονους θα χε και τπτ αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:56 Η Resident Evil: #535 07-09-07 10:56 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: εγω υπεθεσα οτι θα ναι διαφορετικο το παιχνιδι οτι εκτος του να σκοτωνουμε εναν και να πεθαινει ενας απ τους δολοφονους θα χε και τπτ αλλο. Click για ανάπτυξη... θα... αναλύαμε τις κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις στην Ουγκάντα ας πούμε... Η θα διοργανώναμε σαφάρι "κρυμμένου θησαυρού" ανα την Ελλάδα [τύπου... "στα βάθη της Αλόνησου βρήκα το παντελόνι σου"--αχ καλέ ποια το έλεγε αυτό???].. whateva.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:57 Η Resident Evil: #536 07-09-07 10:57 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧ, μη μου το βάλετε από τώρα σε θερμοκοιτίδα μωρέ, είναι κούτσικο, ούτε 1 κιλό Click για ανάπτυξη... νομίζω καταλαβαίνεις ότι δεν μπορούμε να υποσχεθούμε τπτ ... επίδοξη δολοφόνα! [ναι ναι... ειστέ ΟΟΟΟΟΛΟΙ δολοφόνοι λέω! ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:07 Η dooo έγραψε: #537 07-09-07 11:07 από τους τρεις πάντως που με έχουν ψηφίσει μέχρι στιγμής (αδέσποτο, τρουφ και ινσο), αφήνω στην άκρη τρουφ και ινσο (τρουφ, παρδαλοστρινγκάκι), γιατί δεν κόπτονται πολύ για το γκέιμ πέρα από μια ψήφο, κάτι που μου κάνει σε πολίτες... (τ'ακούς ινσο???? εγώ σε έχω ψηλά βρε σε εκτίμηση κι ας με μαυρίζεις). Χρωστάω και μια στη διαβολίνα από ψες... αλλά και της μάνιας της πάει πολύ γαμώτο το σίριαλ κίλερ ή αδέσποτο ή διαβολίνα με βλέπω.. τα σιγανά ποταμάκια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:16 Η misslittledevil: #538 07-09-07 11:16 Το κανεις επειδη σε εχω καταλαβει απο την αρχη. Εγω μαλλον mania θα ψηφισω παλι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:25 Η Oralee έγραψε: #539 07-09-07 11:25 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Insomniac:dooo mania: MonaXos misslittledevil: mania Palladin: Founes The Stand: suspiria truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: mania (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλημερα στα παιδακια κι εγω αποχωρω γιατι βαρεθηκα! καθε μερα ενας δολοφονειται και εναν τον σκοτωνουμε και τπτ αλλο δεν κανουμε. καλη συνεχεια στους εναπομειναντες και καλη επιβιωση Click για ανάπτυξη... Ok, δεκτή η αποχώρησή σου. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: [Ολο γκρινια ειστε.. Ενα παιχνιδι ειναι ρε σεις, πως κανετε ετσι.] Να ρωτησω.. Αν ψηφιστει η Ντουλινα μπορουμε τουλαχιστον να σωσουμε το Ντουλινακι? Click για ανάπτυξη... +10000 για την γκρίνια! Την Ντου κατ' εξαίρεση δεν θα την σκοτώσουμε μέχρι να γεννήσει, απλά δεν θα παίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:00 Ο ENTY έγραψε: #540 07-09-07 12:00 Σημερα απ' οτι ειδα δε με ψηφιζει κανεις, καλα παμε Θα εκφωνησω τη νεκρολογια μου, οχι σαν τον Κωνστανταρα και τον Παπαγιανοπουλο που μονο την ακουσαν Υπηρξα ενας πολιτης αθωος, σαν αγνο παρθενο μαλι Παντα ημουν εντιμος και δεν πατησα σε πτωματα για να ανεβω ψηλα πατωματα Οι δολοφονοι ομως με φοβηθηκαν για την διορατικοτητα μου και το δαιμονιο μυαλο μου Ας ειναι βαρυ το χωμα που θα με σκεπαζει γιατι ηρθε και προωρα ο χειμωνας. Αυτα. Καλη ανασταση πλεον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: εγω υπεθεσα οτι θα ναι διαφορετικο το παιχνιδι οτι εκτος του να σκοτωνουμε εναν και να πεθαινει ενας απ τους δολοφονους θα χε και τπτ αλλο. Click για ανάπτυξη... θα... αναλύαμε τις κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις στην Ουγκάντα ας πούμε... Η θα διοργανώναμε σαφάρι "κρυμμένου θησαυρού" ανα την Ελλάδα [τύπου... "στα βάθη της Αλόνησου βρήκα το παντελόνι σου"--αχ καλέ ποια το έλεγε αυτό???].. whateva.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:57 Η Resident Evil: #536 07-09-07 10:57 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧ, μη μου το βάλετε από τώρα σε θερμοκοιτίδα μωρέ, είναι κούτσικο, ούτε 1 κιλό Click για ανάπτυξη... νομίζω καταλαβαίνεις ότι δεν μπορούμε να υποσχεθούμε τπτ ... επίδοξη δολοφόνα! [ναι ναι... ειστέ ΟΟΟΟΟΛΟΙ δολοφόνοι λέω! ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:07 Η dooo έγραψε: #537 07-09-07 11:07 από τους τρεις πάντως που με έχουν ψηφίσει μέχρι στιγμής (αδέσποτο, τρουφ και ινσο), αφήνω στην άκρη τρουφ και ινσο (τρουφ, παρδαλοστρινγκάκι), γιατί δεν κόπτονται πολύ για το γκέιμ πέρα από μια ψήφο, κάτι που μου κάνει σε πολίτες... (τ'ακούς ινσο???? εγώ σε έχω ψηλά βρε σε εκτίμηση κι ας με μαυρίζεις). Χρωστάω και μια στη διαβολίνα από ψες... αλλά και της μάνιας της πάει πολύ γαμώτο το σίριαλ κίλερ ή αδέσποτο ή διαβολίνα με βλέπω.. τα σιγανά ποταμάκια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:16 Η misslittledevil: #538 07-09-07 11:16 Το κανεις επειδη σε εχω καταλαβει απο την αρχη. Εγω μαλλον mania θα ψηφισω παλι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:25 Η Oralee έγραψε: #539 07-09-07 11:25 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Insomniac:dooo mania: MonaXos misslittledevil: mania Palladin: Founes The Stand: suspiria truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: mania (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλημερα στα παιδακια κι εγω αποχωρω γιατι βαρεθηκα! καθε μερα ενας δολοφονειται και εναν τον σκοτωνουμε και τπτ αλλο δεν κανουμε. καλη συνεχεια στους εναπομειναντες και καλη επιβιωση Click για ανάπτυξη... Ok, δεκτή η αποχώρησή σου. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: [Ολο γκρινια ειστε.. Ενα παιχνιδι ειναι ρε σεις, πως κανετε ετσι.] Να ρωτησω.. Αν ψηφιστει η Ντουλινα μπορουμε τουλαχιστον να σωσουμε το Ντουλινακι? Click για ανάπτυξη... +10000 για την γκρίνια! Την Ντου κατ' εξαίρεση δεν θα την σκοτώσουμε μέχρι να γεννήσει, απλά δεν θα παίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:00 Ο ENTY έγραψε: #540 07-09-07 12:00 Σημερα απ' οτι ειδα δε με ψηφιζει κανεις, καλα παμε Θα εκφωνησω τη νεκρολογια μου, οχι σαν τον Κωνστανταρα και τον Παπαγιανοπουλο που μονο την ακουσαν Υπηρξα ενας πολιτης αθωος, σαν αγνο παρθενο μαλι Παντα ημουν εντιμος και δεν πατησα σε πτωματα για να ανεβω ψηλα πατωματα Οι δολοφονοι ομως με φοβηθηκαν για την διορατικοτητα μου και το δαιμονιο μυαλο μου Ας ειναι βαρυ το χωμα που θα με σκεπαζει γιατι ηρθε και προωρα ο χειμωνας. Αυτα. Καλη ανασταση πλεον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dooo: ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧ, μη μου το βάλετε από τώρα σε θερμοκοιτίδα μωρέ, είναι κούτσικο, ούτε 1 κιλό Click για ανάπτυξη... νομίζω καταλαβαίνεις ότι δεν μπορούμε να υποσχεθούμε τπτ ... επίδοξη δολοφόνα! [ναι ναι... ειστέ ΟΟΟΟΟΛΟΙ δολοφόνοι λέω! ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:07 Η dooo έγραψε: #537 07-09-07 11:07 από τους τρεις πάντως που με έχουν ψηφίσει μέχρι στιγμής (αδέσποτο, τρουφ και ινσο), αφήνω στην άκρη τρουφ και ινσο (τρουφ, παρδαλοστρινγκάκι), γιατί δεν κόπτονται πολύ για το γκέιμ πέρα από μια ψήφο, κάτι που μου κάνει σε πολίτες... (τ'ακούς ινσο???? εγώ σε έχω ψηλά βρε σε εκτίμηση κι ας με μαυρίζεις). Χρωστάω και μια στη διαβολίνα από ψες... αλλά και της μάνιας της πάει πολύ γαμώτο το σίριαλ κίλερ ή αδέσποτο ή διαβολίνα με βλέπω.. τα σιγανά ποταμάκια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:16 Η misslittledevil: #538 07-09-07 11:16 Το κανεις επειδη σε εχω καταλαβει απο την αρχη. Εγω μαλλον mania θα ψηφισω παλι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:25 Η Oralee έγραψε: #539 07-09-07 11:25 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Insomniac:dooo mania: MonaXos misslittledevil: mania Palladin: Founes The Stand: suspiria truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: mania (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλημερα στα παιδακια κι εγω αποχωρω γιατι βαρεθηκα! καθε μερα ενας δολοφονειται και εναν τον σκοτωνουμε και τπτ αλλο δεν κανουμε. καλη συνεχεια στους εναπομειναντες και καλη επιβιωση Click για ανάπτυξη... Ok, δεκτή η αποχώρησή σου. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: [Ολο γκρινια ειστε.. Ενα παιχνιδι ειναι ρε σεις, πως κανετε ετσι.] Να ρωτησω.. Αν ψηφιστει η Ντουλινα μπορουμε τουλαχιστον να σωσουμε το Ντουλινακι? Click για ανάπτυξη... +10000 για την γκρίνια! Την Ντου κατ' εξαίρεση δεν θα την σκοτώσουμε μέχρι να γεννήσει, απλά δεν θα παίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:00 Ο ENTY έγραψε: #540 07-09-07 12:00 Σημερα απ' οτι ειδα δε με ψηφιζει κανεις, καλα παμε Θα εκφωνησω τη νεκρολογια μου, οχι σαν τον Κωνστανταρα και τον Παπαγιανοπουλο που μονο την ακουσαν Υπηρξα ενας πολιτης αθωος, σαν αγνο παρθενο μαλι Παντα ημουν εντιμος και δεν πατησα σε πτωματα για να ανεβω ψηλα πατωματα Οι δολοφονοι ομως με φοβηθηκαν για την διορατικοτητα μου και το δαιμονιο μυαλο μου Ας ειναι βαρυ το χωμα που θα με σκεπαζει γιατι ηρθε και προωρα ο χειμωνας. Αυτα. Καλη ανασταση πλεον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
από τους τρεις πάντως που με έχουν ψηφίσει μέχρι στιγμής (αδέσποτο, τρουφ και ινσο), αφήνω στην άκρη τρουφ και ινσο (τρουφ, παρδαλοστρινγκάκι), γιατί δεν κόπτονται πολύ για το γκέιμ πέρα από μια ψήφο, κάτι που μου κάνει σε πολίτες... (τ'ακούς ινσο???? εγώ σε έχω ψηλά βρε σε εκτίμηση κι ας με μαυρίζεις). Χρωστάω και μια στη διαβολίνα από ψες... αλλά και της μάνιας της πάει πολύ γαμώτο το σίριαλ κίλερ ή αδέσποτο ή διαβολίνα με βλέπω.. τα σιγανά ποταμάκια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:16 Η misslittledevil: #538 07-09-07 11:16 Το κανεις επειδη σε εχω καταλαβει απο την αρχη. Εγω μαλλον mania θα ψηφισω παλι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:25 Η Oralee έγραψε: #539 07-09-07 11:25 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Insomniac:dooo mania: MonaXos misslittledevil: mania Palladin: Founes The Stand: suspiria truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: mania (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλημερα στα παιδακια κι εγω αποχωρω γιατι βαρεθηκα! καθε μερα ενας δολοφονειται και εναν τον σκοτωνουμε και τπτ αλλο δεν κανουμε. καλη συνεχεια στους εναπομειναντες και καλη επιβιωση Click για ανάπτυξη... Ok, δεκτή η αποχώρησή σου. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: [Ολο γκρινια ειστε.. Ενα παιχνιδι ειναι ρε σεις, πως κανετε ετσι.] Να ρωτησω.. Αν ψηφιστει η Ντουλινα μπορουμε τουλαχιστον να σωσουμε το Ντουλινακι? Click για ανάπτυξη... +10000 για την γκρίνια! Την Ντου κατ' εξαίρεση δεν θα την σκοτώσουμε μέχρι να γεννήσει, απλά δεν θα παίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:00 Ο ENTY έγραψε: #540 07-09-07 12:00 Σημερα απ' οτι ειδα δε με ψηφιζει κανεις, καλα παμε Θα εκφωνησω τη νεκρολογια μου, οχι σαν τον Κωνστανταρα και τον Παπαγιανοπουλο που μονο την ακουσαν Υπηρξα ενας πολιτης αθωος, σαν αγνο παρθενο μαλι Παντα ημουν εντιμος και δεν πατησα σε πτωματα για να ανεβω ψηλα πατωματα Οι δολοφονοι ομως με φοβηθηκαν για την διορατικοτητα μου και το δαιμονιο μυαλο μου Ας ειναι βαρυ το χωμα που θα με σκεπαζει γιατι ηρθε και προωρα ο χειμωνας. Αυτα. Καλη ανασταση πλεον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το κανεις επειδη σε εχω καταλαβει απο την αρχη. Εγω μαλλον mania θα ψηφισω παλι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:25 Η Oralee έγραψε: #539 07-09-07 11:25 Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Insomniac:dooo mania: MonaXos misslittledevil: mania Palladin: Founes The Stand: suspiria truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: mania (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλημερα στα παιδακια κι εγω αποχωρω γιατι βαρεθηκα! καθε μερα ενας δολοφονειται και εναν τον σκοτωνουμε και τπτ αλλο δεν κανουμε. καλη συνεχεια στους εναπομειναντες και καλη επιβιωση Click για ανάπτυξη... Ok, δεκτή η αποχώρησή σου. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: [Ολο γκρινια ειστε.. Ενα παιχνιδι ειναι ρε σεις, πως κανετε ετσι.] Να ρωτησω.. Αν ψηφιστει η Ντουλινα μπορουμε τουλαχιστον να σωσουμε το Ντουλινακι? Click για ανάπτυξη... +10000 για την γκρίνια! Την Ντου κατ' εξαίρεση δεν θα την σκοτώσουμε μέχρι να γεννήσει, απλά δεν θα παίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:00 Ο ENTY έγραψε: #540 07-09-07 12:00 Σημερα απ' οτι ειδα δε με ψηφιζει κανεις, καλα παμε Θα εκφωνησω τη νεκρολογια μου, οχι σαν τον Κωνστανταρα και τον Παπαγιανοπουλο που μονο την ακουσαν Υπηρξα ενας πολιτης αθωος, σαν αγνο παρθενο μαλι Παντα ημουν εντιμος και δεν πατησα σε πτωματα για να ανεβω ψηλα πατωματα Οι δολοφονοι ομως με φοβηθηκαν για την διορατικοτητα μου και το δαιμονιο μυαλο μου Ας ειναι βαρυ το χωμα που θα με σκεπαζει γιατι ηρθε και προωρα ο χειμωνας. Αυτα. Καλη ανασταση πλεον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Σούμα για Παρασκευή: adespoto: dooo Angie_Ann: truffinho Insomniac:dooo mania: MonaXos misslittledevil: mania Palladin: Founes The Stand: suspiria truffinho: dooo underwater: Εδάδ (αποχώρησε η Εδάδ) zanin: mania (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλημερα στα παιδακια κι εγω αποχωρω γιατι βαρεθηκα! καθε μερα ενας δολοφονειται και εναν τον σκοτωνουμε και τπτ αλλο δεν κανουμε. καλη συνεχεια στους εναπομειναντες και καλη επιβιωση Click για ανάπτυξη... Ok, δεκτή η αποχώρησή σου. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: [Ολο γκρινια ειστε.. Ενα παιχνιδι ειναι ρε σεις, πως κανετε ετσι.] Να ρωτησω.. Αν ψηφιστει η Ντουλινα μπορουμε τουλαχιστον να σωσουμε το Ντουλινακι? Click για ανάπτυξη... +10000 για την γκρίνια! Την Ντου κατ' εξαίρεση δεν θα την σκοτώσουμε μέχρι να γεννήσει, απλά δεν θα παίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:00 Ο ENTY έγραψε: #540 07-09-07 12:00 Σημερα απ' οτι ειδα δε με ψηφιζει κανεις, καλα παμε Θα εκφωνησω τη νεκρολογια μου, οχι σαν τον Κωνστανταρα και τον Παπαγιανοπουλο που μονο την ακουσαν Υπηρξα ενας πολιτης αθωος, σαν αγνο παρθενο μαλι Παντα ημουν εντιμος και δεν πατησα σε πτωματα για να ανεβω ψηλα πατωματα Οι δολοφονοι ομως με φοβηθηκαν για την διορατικοτητα μου και το δαιμονιο μυαλο μου Ας ειναι βαρυ το χωμα που θα με σκεπαζει γιατι ηρθε και προωρα ο χειμωνας. Αυτα. Καλη ανασταση πλεον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημερα απ' οτι ειδα δε με ψηφιζει κανεις, καλα παμε Θα εκφωνησω τη νεκρολογια μου, οχι σαν τον Κωνστανταρα και τον Παπαγιανοπουλο που μονο την ακουσαν Υπηρξα ενας πολιτης αθωος, σαν αγνο παρθενο μαλι Παντα ημουν εντιμος και δεν πατησα σε πτωματα για να ανεβω ψηλα πατωματα Οι δολοφονοι ομως με φοβηθηκαν για την διορατικοτητα μου και το δαιμονιο μυαλο μου Ας ειναι βαρυ το χωμα που θα με σκεπαζει γιατι ηρθε και προωρα ο χειμωνας. Αυτα. Καλη ανασταση πλεον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.