Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
Αγαπητή μου, αμα με εξηπυρετούσε να βγει η Νεραιδα, θα ψήφιζα Νεραιδα. Τόσο απλό.5 Neraida
5 kakerlak
3 Resident Evil
αυτό.. γίνεται δλδ
5 Neraida
4 kakerlak
4 Resident Evil
γιατί άραγε Youki σε εξυπηρετεί να βγει η Neraida?
Τώρα γιατί ξαφνικά εσύ και η Ηρω που μέχρι πριν 2 ωρες σφαζόσασταν και ξαφνικά η Ηρώ μέχρι και που προσπαθεί να σε σώσει ψηφίζοντας kakerlak...είναι απορίας άξιο!
Είδομεν....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Νταξ τώρα?
kalypso
Περιβόητο μέλος
Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα έντονα γράμματα
- Ηρώ >> Kakerlak
- Angie_Ann >> pitg21
- Bill >> Kakerlak
- Bill_Slayer >> Resident Evil
- Corpse Bride >>
- jrot6 >>
- Kakerlak >>Neraida
- Lorelai >> kakerlak
- Neraida >> kakerlak
- Phoebe >> Neraida
- pitg21 >> Neraida
- Resident Evil >> Neraida
- Vendetta >> Resident Evil
- Vkey >> Neraida
- xanp >> Resident Evil [δολοφονία]
- Youki >> kakerlak
5 Neraida
5 kakerlak
3 Resident Evil
1 pitg21
Αποχωρήσεις
1. Lorien >> ψηφοφορία #132 (κρυφή ιδιότητα)
2. V.ice >> δολοφονία #238 (κρυφή ιδιότητα)
3. doοo >> ψηφοφορία #370 (πολίτης)
4. Η νοσοκόμα έσωσε την κατάσταση #486
5. fandago >> ψηφοφορία #574 (κρυφή ιδιότητα)
6. Niyia >> 2 συνεχόμενες απουσίες (#574)
7. xanp >> δολοφονία #630 (κρυφή ιδιότητα)
Απουσίες
1 Angie_Ann
1 Lorelai
1 pitg21
1 Vkey
(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! )
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δλδ. όχι "νομίζω εσύ είσαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
Σήμερα Τετάρτη 17/12 μαθαίνετε την ιδιότητα του MVP.
Αύριο Πέμπτη 18/12 μαθαίνετε την ιδιότητα του δολοφονημένου
Angie_Ann
Διάσημο μέλος
Αν και πιστεύω ότι τουλάχιστον έναν ομιλητικό παίκτη, έστω για τσιράκι θα έχει βάλει η ΣΕ
Neraida
Επιφανές μέλος
Αγαπητή μου, αμα με εξηπυρετούσε να βγει η Νεραιδα, θα ψήφιζα Νεραιδα. Τόσο απλό.
Τώρα γιατί ξαφνικά εσύ και η Ηρω που μέχρι πριν 2 ωρες σφαζόσασταν και ξαφνικά η Ηρώ μέχρι και που προσπαθεί να σε σώσει ψηφίζοντας kakerlak...είναι απορίας άξιο!
Είδομεν....
Δηλαδη τι υποπτευεσαι?
Neraida
Επιφανές μέλος
Βρε παιδιά λέτε να είναι τίποτε του στυλ Μπιλ, πιτγκ21, Κορπς, ζροτ η τετράδα και μεις τρωγόμαστε άδικα;
Αν και πιστεύω ότι τουλάχιστον έναν ομιλητικό παίκτη, έστω για τσιράκι θα έχει βάλει η ΣΕ
ΚΟιτα...εαν οι δολοφονοι δεν ειναι ομιλητικοι, θα τους γδαρω
Μα το Δια!
Και εσυ ρε Αντζυ τι πας και ψηφιζεις Πιτ?!
Αντε ψηφισε αυτον που θεωρεις πιο υποπτο, ακομα και εαν αυτος ειμαι εγω...
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
Και επειδή βλέπω ότι γίνεται μια προσπάθεια να σωθεί η Resident(η οποία χτες μετά την αποχώρηση του φαντάγκο δήθεν νόμιζε ότι ένα ποστ που είχε διαβάσει ήταν της Ηρούς αλλά τελικά ήταν της Νεράιδας) και σε συνδυασμό με τη δολοφονία της xanp,έχουμε και λέμε:
Ηρώ,Youki,Resident Evil δολοφόνοι με έναν απ'τους Lorelai και Bill τσιράκι και τον άλλο δολοφόνο.
Neraida
Επιφανές μέλος
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
Θα σταματήσεις να ασχολήσε μαζί μου??? όσο ύποπτη είμαι εγώ άλλο τόσ είσαι είσαι εσύ!!Δηλαδη Σλειερ, η Κακερ σου δινει την εντυπωση της αθωας?
ΆΣΕ που εγώ έχω πάρει κ 2 ψήφους από τους συν δολοφόνους σου.
και ούτε στο μνμ που σου έγραψα για το μσν απάντησες!
Εκτός αν δεν είσαι δολοφόνος. Τι άλλο θα μπορούσες να είσαι ε????
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
Neraida
Επιφανές μέλος
Θα σταματήσεις να ασχολήσε μαζί μου??? όσο ύποπτη είμαι εγώ άλλο τόσ είσαι είσαι εσύ!!
ΆΣΕ που εγώ έχω πάρει κ 2 ψήφους από τους συν δολοφόνους σου.
Εκτός αν δεν είσαι δολοφόνος. Τι άλλο θα μπορούσες να είσαι ε????
Χαχαχα!
Οχι μαρη εσεν θα σε εχω στο ματι μεχρι να βγεις Και θελω να βγεις σε φανερη ψηφοφορια, μπας και το καταλαβουν για σενα και οι υποιποι πολιτες! Και οσο ασχολεισαι μαζι μου, αλλο τοσο μου επιβεβαιωνεις το ποσο ενοχη εισαι!
Και να σε πω...ποιους θεωρεις δολοφονους εκτος απο μενα? Οχι τπτ αλλο, αλλα για να τους αθωωσω στα δικα μου ματια κατευθειαν
Και μην υποννοεις οτι ειμαι τσιρακι, γιατι εαν ημουν δε θα σε ψηφιζα με μανια
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
Χαχαχα!
Οχι μαρη εσεν θα σε εχω στο ματι μεχρι να βγεις Και θελω να βγεις σε φανερη ψηφοφορια, μπας και το καταλαβουν για σενα και οι υποιποι πολιτες! Και οσο ασχολεισαι μαζι μου, αλλο τοσο μου επιβεβαιωνεις το ποσο ενοχη εισαι!
Και να σε πω...ποιους θεωρεις δολοφονους εκτος απο μενα? Οχι τπτ αλλο, αλλα για να τους αθωωσω στα δικα μου κατευθειαν
Και μην υποννοεις οτι ειμαι τσιρακι, γιατι εαν ημουν δε θα σε ψηφιζα με μανια
τι είσαι δηλαδή???
Angie_Ann
Διάσημο μέλος
Neraida
Επιφανές μέλος
τι είσαι δηλαδή???
Χαχα!
Προετοιμαζεις το εδαφος σε περιπτωση που βγω και φανει οτι ειμαι πολιτης ε?! Να με δειξεις τσιρακι?!
Τι εξυπνο και κοινοτυπο! Δεν πιανει!
Εγω καρδια μου θελω να φανει οτι δεν ειμαι δολοφονα...και δε με πειραζει να με ψηφισουν, εσυ ομως?!
Νομιζω καιγεσαι να νη βγεις....και μην χτυπιεσαι πολυ...ελπιζω μονο να το δουν και αλλοι να κανουν το σωστο, μπας και μπουν καποια πραγματα στη θεση τους!
Neraida
Επιφανές μέλος
Λοιπόν να ψηφίσω ΚΑΚΕΡΛΑΚ και γω...αλί όμως σε κάποιον (ναι εσένα λέω Νεράιδα ) αν μας βγει πολίτης
Μονο δες ποσο καιγεται να μη βγει και αρκει αυτη η ενδειξη της ενοχης της....
Neraida
Επιφανές μέλος
Για την Κάκερλακ δεν παίρνω θέση.Γιατί δεν ξέρω...
Το οτι καιγεται να μη βγει και παει να δημιουργησει ρευμα οτι και καλα ειμαι τσιρακι, γιατι πολυ καλα ξερει οτι δολοφονα δεν ειμαι...και εαν βγω θα φανει οτι ειμαι πολιτης....δεν το βλεπεις?!
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
Ποιος καίγεται ρε????Το οτι καιγεται να μη βγει και παει να δημιουργησει ρευμα οτι και καλα ειμαι τσιρακι, γιατι πολυ καλα ξερει οτι δολοφονα δεν ειμαι...και εαν βγω θα φανει οτι ειμαι πολιτης....δεν το βλεπεις?!
Συνεχίζεις κ δεν απαντάς για το μσν μου ε???
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
Η κακερ απ'την αλλη μου φαινεται εντελως εξιλαστηριο θυμα.. δε μου χει κινησει την περιεργεια η υποψιες..
Θα ψηφισω απ'τις 3 τους λοιπον τη Νεραιδα, αφενως γιατι πλεον οντως δε μου φαινεται να παιζει τοσο εν θερμω οσο στους προηγουμενους γυρους (αφηνοντας ομως μια πισινη, γιατι δεν την θυμαμαι ποτε πανω απο 1-2 γυρους..), αφετερου γιατι θα ξεκαθαριστουν καπως τα στρατοπεδα ο,τι κι αν ηταν.
Ελπιζω να μην κανω χοντρη πατατα, και σχωρνατε με και παλι για τις εμφανισεις-πυροτεχνηματα, σ'αυτο το γυρο δε θα πρεπε καν να χω δηλωσει συμμετοχη :S
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.