Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Stand
Πολύ δραστήριο μέλος
Κάποιος κατάφερε και μας δούλεψε κανονικα.
Το ποιος θα το δείτε αύριο.
Καλη συνέχεια
Πολίτης ήμουν,το είπε και η kajira
underwater
Περιβόητο μέλος
adespoto
Περιβόητο μέλος
I'm back and I'm a zombie
io-io
Διάσημο μέλος
Θα μου πει καποιος ποιανου στεκοπαιδου φιλη ειναι η Bugs Bunny irl?
Α, βρηκα, του Καγιριου. Να πω τι μου κανει περιεργο? Η bugs ψηφισε δυο συνεχομενες φορες The Stand και μετα μια τριτη truffinho (παλιοδολοφονε) μιας και η ψηφος της δεν θα αλλαζε κατι. Ο truffinho αντεδρασε λεγοντας αστειευομενος (?) "Δεν το περιμενα αυτο απο εσενα bugs".
Χμμμμμ....
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Και που καταλήγεις δηλ για να 'χουμε καλό ρώτημα; Ότι είμαι δολοφόνος;Να μιλησω και εγω τοτε!
Θα μου πει καποιος ποιανου στεκοπαιδου φιλη ειναι η Bugs Bunny irl?
Α, βρηκα, του Καγιριου. Να πω τι μου κανει περιεργο? Η bugs ψηφισε δυο συνεχομενες φορες The Stand και μετα μια τριτη truffinho (παλιοδολοφονε) μιας και η ψηφος της δεν θα αλλαζε κατι. Ο truffinho αντεδρασε λεγοντας αστειευομενος (?) "Δεν το περιμενα αυτο απο εσενα bugs".
Χμμμμμ....
adespoto
Περιβόητο μέλος
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Με ποιον σε ψήναμε;kajira άστα αυτά, σιγά μην έπαιξες κορώνα γράμματα το θάνατό μου
Molka
Πολύ δραστήριο μέλος
adespoto
Περιβόητο μέλος
io-io
Διάσημο μέλος
Και που καταλήγεις δηλ για να 'χουμε καλό ρώτημα; Ότι είμαι δολοφόνος;
Αυτο δεν το'χα σκεφτει ομολογω.
Ρωτησα στην αρχη ποιανου φιλη ειναι γιατι δεν νομιζω οτι θα βαζατε για δολοφονο καποιον νεο που δεν γνωριζεται σχεδον καθολου με τους αλλους δολοφονους. Εαν ηταν λοιπον φιλη με εναν απο τους αλλους δολοφονους θα ηταν μια καλη επιλογη για ξεκαρφωμα. Ακομα καλυτερη επιλογη για ξεκαρφωμα θα ηταν να ειναι φιλη της μοντερατορισσας που δεν ειναι μεν δολοφονος αλλα ξερει τι παιζει.
Molka
Πολύ δραστήριο μέλος
Angie_Ann
Διάσημο μέλος
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι kajiraκι, θα'χει γέλιοοοοοο..!!!!!!!
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
δεν ψηφησε ντοο οπως καναν οι περισσοτεροιΗ Doooo, από τα λίγα που κατάλαβα αυτές τις μέρες, θα ήταν αναμενόμενο να είναι δολοφόνος, άρα μάλλον γι αυτό δεν την επέλεξε η Συντονιστική γι αυτόν το ρόλο.
Θα επιμείνω στην ψήφο μου για την suspiria, εκτός του ότι για εμένα είναι ακόμα η Νο 1 ύποπτη, το χιούμορ της μέλλουσας μανούλας θα μου λείψει και θέλω να μείνει.
παλι δεν ψηφησε δολοφονοΈχω μπερδευτεί πολύ, θα ψηφίσω κι εγώ την evouli γιατί συνεχώς δικαιολογείται, ψάχνεται... και ή που είναι αθώα και την στέλνουμε εις τόπο χλοερό άδικα των αδίκων ή που κερδίζουμε την πρώτη μάχη... και η αρχή είναι το ήμισυ του παντός....
προσπαθει να το παιξει καινουργια για να φυγει απο της υποψιες μαςΤη Μάνια εγώ γιατί δεν την υποπτεύθηκα;
Σίγουρα οι παλιοί την ξέρετε καλύτερα, αλλά δε μου κάνει για αιμοσταγής δολοφόνος...
Ο Εντυ από την άλλη είναι καινούργιος και θεωρώ ότι δε θα έβαζαν κάποιον από τους καινούργιους, ακριβώς γιατί δεν έχει μπει στο κλίμα και δεν μπορεί να δημιουργήσει μυστήριο και χαβαλέ
Ο Founes, όλοι λέτε ότι είναι πολύ ύποπτος για να είναι αληθινός
Η Vicki_thes το παίζει πολύ αθώα
Γίνεται να ακυρώσουμε το παιχνιδάκι και να το παίξουμε σε λίγο καιρό να μελετήσουμε εμείς οι νέοι τους παλιούς;
Ε;
εδω για να μπερδευτουμε σκαρφιζετε αυτην την δικαιολογια κ ας εχει υποθει οτι μια μερα πριν αποφασιζουν ποιον θα δολοφονησουνThe stand κι από εμένα, αμέσως μόλις η Μόλκα τον ψήφισε την σκότωσαν...
Δεν ξέρω πόσο τυχαίο ηταν.
Από εσένα δεν το μπερίμενα Μπαγκς...
ουτος η αλλος η ψηφος της δεν επαιζε κανενα ρολο μαζι με τον τρουφι μεγαλη συνομοσιαΟμολογώ ότι έχω ψιλομπερδευτεί, θα ψηφίσω truffinho, θεωρώντας ότι πάει να μας παραπλανήσει με το τελευταίο post!
Δε θα προλάβω να μπω ξανά κι έτσι ψηφίζω αδέσποτο
2 φορες δεν θα προλαβει να μπει 2 φορες ψηφηζει ασχετουςΚαλησπέρα!! Δε θα προλάβω να μπω ξανά κι έτσι ψηφίζω The Stand.
ασχετο επιχειρημαΘα ξαναψηφίσω The stand, για τα μαθηματικά του
ολοι ψηφησαν φουνες(δολοφονο εκτος απο σταντ )Σούμα για Τρίτη:
- Bugs Bunny: The Stand
- The Stand: io-io
- thodoris28: Founes
- underwater: Founes
αρα θοδωρης δεν ειναι γιατι ψηφησε φουνες
Αν κι εγώ δεν είχα ψηφίσει την Ντουυυυ για εχθές, έτσι το γράψατε όμως και πολύ καλά κάνατε, αφού είναι δολοφονικό στοιχείο!
Για σήμερα ψηφίζω το άλλο της μισό, έτσι ώστε να μην πλήττει εκεί στα τάρταρα, που θα θα βράζει.
Ψηφίζω suspiria
δεν ψηφησε ντοο κ το λεει κ ολας κ μετα σουπρισια που παλι δεν ειναι
Σούμα για Τρίτη:
- adespoto: suspiria
- Angie_Ann: suspiria
- Bugs Bunny: suspiria
- io io: Vkey
- Τhe Stand: suspiria
- thodoris28: zanin
- underwater: suspiria
- XRZ: suspiria
- μαζι με τους υπολλοιπους εναν πολιτη
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
The Stand
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχουν μείνει 2 δολοφόνοι στο παιχνίδι.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.