Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:19 Η Kakerlak έγραψε: #1.061 21-09-07 08:19 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Η ψήφος της underwater από όσο θυμάμαι μετράει. Είμαι σίγουρη κατά 90% Νομίζω ότι το τοπίο έχει ως εξής: Angie_Ann - Founes Bugs Bunny - The Stand Founes - The Stand io-io - Founes Molka - Founes The Stand - Founes Thodoris28 - Founes truffinho - ? underwater- Founes Πρόλαβα να ψηφίσω! Βέβαια και να μην ψήφιζα Founes θα έβγαινε...Μου φαίνεται ότι η Molka έχει δίκαιο. Α ναι και ψηφίζω truffinho για αύριο... Click για ανάπτυξη... ψηφησε φουνες κ το λεει κ για την unterwater η οποια ψηφησε φουνες αν κ δεν παιζει τοσο καθοριστικο ρολο η ψηφος της Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Εντελώς στα τυφλά δεν γίνεται. Επιπλέον αν έχουν μείνει 5+ προφανώς νίκησαν. Click για ανάπτυξη... δεν πιστευω οτι την συμφερει να το πει αυτο αν ειναι δολοφονος Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Είναι δύσκολο να πω...Νομίζω πάντως ότι το αδέσποτο είναι αθώο γιατί ήταν από τους πρώτους που είπαν την doo. Πολύ πιο ύποπτος μου φαίνεται ο truffinho που το ψηφίζει στο άσχετο. Μήπως επειδή όταν είχε κάνει προβλέψεις είχε βρει τους δολοφόνους; λεει για το αδερποτο που ειναι πολιτης δεν θα το εκανε ενας δολοφονος οπως κ για την ντοο κ τον φουνες που ειναι Μήπως μπορείς να μας θυμίσεις ποιους 6 είχες πει; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Επειδή μπορεί να μην μπορέσω να ξαναμπώ μέχρι της 8 θα εμπιστευτώ προς το παρόν την burbuja και θα πω truffinho και αν μπορέσω το αλλάζω αργότερα. Καλή μέρα σε όλους! Click για ανάπτυξη... παλι ψηφιζει δολοφονο δεν ειναι σιγουρα η Angie ann Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:20 Η Kakerlak έγραψε: #1.062 21-09-07 08:20 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Κακερλάκι καλέ εσύ το 'χεις πάρει πατριωτικά! Τεσπά, γράψτε ό,τι θέλετε, το αποτέλεσμα βασικά είναι ήδη προδιαγεγγραμένο.. Τελευταία μέρα άλλωστε σήμερα! Click για ανάπτυξη... βαλε το ποστ που μου διαγραψες.. οχι απλα μαρεσουν αυτα τα παιχνιδια κ δεν προλαβα να το χαρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:21 Η Oralee έγραψε: #1.063 21-09-07 08:21 (ρε σεις πρέπει να σας κάνω όλους συντονιστική επιτροπή, δεν νομίζω κανείς σας να το 'χει διασκεδάσει όσο εγώ! ) Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: βαλε το ποστ που μου διαγραψες.. οχι απλα μαρεσουν αυτα τα παιχνιδια κ δεν προλαβα να το χαρω Click για ανάπτυξη... Ώχου δύσκολα μου βάζεις.. καλά πάω να το βρω! Αλλά θα εμφανίζεται πίσω.. Και πάντως μη ξεχνάς.. τώρα σχεδόν τελείωσε το παιχνίδι, το θέμα ήταν να υποψιαζόσουν νωρίτερα, τώρα είναι εύκολο! (βεβαια οκ εσένα νομίζω σε φάγανε πρώτη οπότε.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Σεπτεμβρίου 2007 Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:27 Η Oralee έγραψε: #1.064 21-09-07 08:27 Nα το! Παράθεση: Αρχική Δημοσίευση από kajira Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: ENTY adespoto: ENTY faithplus1: ENTY Εδάδ: Corpse Corpse: suspiria misslittledevil: dooo Founes: mania underwater: suspiria Kakerlak: XRZ ENTY: mania dooo: mania XRZ: suspiria Palladin: ENTY Angie_Ann: misslittledevil (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Click για ανάπτυξη... Παράθεση: Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak ψηφιζω..... doooooo Click για ανάπτυξη... μπου Παράθεση: Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak dooo? που το κρυβεις το μαχαιρι? Click για ανάπτυξη... Παράθεση: https://www.e-steki.com/forum/showthread.php?p=325728#post325728 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak Tι ωραια να λειπεις κ κανεις να μην σε υποψιαζετε....!!!!! εγω ειμαι αναμεσα μανια κ φουνες αλλα περναει κ απο το μυαλο μου η xrz Click για ανάπτυξη... για να δουμε τι θα αποφασησω σας μιλαει το πνευμα της kakerlak ... να γιατι με φαγαν κατι ηξερα εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:41 Η Kakerlak έγραψε: #1.065 21-09-07 08:41 ακρυβος ημουν η πρωτη που δολοφονησαν πως να μιλησω αφου δεν με αφηναν(αφηνες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:43 Η Oralee έγραψε: #1.066 21-09-07 08:43 Καλέ εγώ συντονιστική επιτροπή ήμουν, στους δολοφόνους να τα χώσεις που σε διάλεξαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:44 Η Kakerlak έγραψε: #1.067 21-09-07 08:44 εσυ δεν με αφηνες να μιλησω να παρω εκδικηση αντε πλακιτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:46 Η dooo έγραψε: #1.068 21-09-07 08:46 ΣΑΪΝΙΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ ούτε ο σέρλοκ και ο πουαρώ μαζί δε σας φτάνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:46 Η Oralee έγραψε: #1.069 21-09-07 08:46 Δεν φτάνει βρε Κακερλάκι, που δεν ήθελα να σε δουν χλωμή σαν πεθαμένη που ήσουν και να χαλάσεις το ίματζ σου, μιλάς κι αποπάνω! Ντου -> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:50 Η dooo έγραψε: #1.070 21-09-07 08:50 ιγώ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:51 Ο thodoris28: #1.071 21-09-07 08:51 καλά είναι δυνατόν; με ποιά λογική ψηφίσατε the stand; τι άλλο θέλετε να καταλάβετε ότι είναι η bugs bunny; bugs bunny είσαι παρελθόν πλέον. Νηκίσαμε; τέλειωσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:54 Η dooo έγραψε: #1.072 21-09-07 08:54 οι δολοφόνοι νικήσανε και θα το διαπιστώσετε λίαν συντόμως. ΜΟΥΑΧΑΧΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:57 Η Bugs Bunny: #1.073 21-09-07 08:57 Θοδωρή μη χτυπάς παιδί μου το κεφαλάκι σου στον τοίχο, όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου θα δεις ότι είχες (ά)δικ(ι)ο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:08 Η mania έγραψε: #1.074 21-09-07 09:08 Ηρθε η ώρα της κρίσης; θα πείτε ποιοι είναι ποιοι; Μπάνι άστον, πολλά κεφαλάκια θα χτυπηθούν σήμερα άν πεί ποιοι ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:10 Η Oralee έγραψε: #1.075 21-09-07 09:10 Λοιπόν το αποτέλεσμα δεν αλλάζει ό,τι και να ψηφίσετε.. θελετε να το πάρει το ποτάμι από τώρα ή να περιμένετε μέχρι αύριο; (γιατί στις 20.00 θα είμαι στο μήτινγκ; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:11 Ο thodoris28: #1.076 21-09-07 09:11 ναι καλά. εσύ είσαι το ξέρω, μα οι 2 προηγούμενες ψηφοφορίες κάνανε μπαμ αν το παραδεχτείς μπορεί και να γλιτώσεις τη λαιμητόμο και να τη βγάλεις με τρις ισόβια μόνο Αντε και κανά δύο καρπαζιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:12 Η mania έγραψε: #1.077 21-09-07 09:12 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Λοιπόν το αποτέλεσμα δεν αλλάζει ό,τι και να ψηφίσετε.. θελετε να το πάρει το ποτάμι από τώρα ή να περιμένετε μέχρι αύριο; (γιατί στις 20.00 θα είμαι στο μήτινγκ; ) Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ @ Θωδορή σε μένα απευθήνεσε αγορι μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:13 Ο thodoris28: #1.078 21-09-07 09:13 ναι ναι απποτέλεσμα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:13 Η Kakerlak έγραψε: #1.079 21-09-07 09:13 ναιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:15 Ο The Stand: #1.080 21-09-07 09:15 Παιδιά υπάρχουν 2 δολοφόνοι ανάμεσα στα 3 ατομα γι αυτό όλα τελειώσαν από τώρα. Χθες το βράδυ ψήφισα όχι αυτό που πίστευα πραγματικά,αλλά ψήφισα προκειμένου να μην φύγω από το παιχνίδι και να πάμε σε ισοψηφία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 52 53 54 55 56 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 54 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 54 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Η ψήφος της underwater από όσο θυμάμαι μετράει. Είμαι σίγουρη κατά 90% Νομίζω ότι το τοπίο έχει ως εξής: Angie_Ann - Founes Bugs Bunny - The Stand Founes - The Stand io-io - Founes Molka - Founes The Stand - Founes Thodoris28 - Founes truffinho - ? underwater- Founes Πρόλαβα να ψηφίσω! Βέβαια και να μην ψήφιζα Founes θα έβγαινε...Μου φαίνεται ότι η Molka έχει δίκαιο. Α ναι και ψηφίζω truffinho για αύριο... Click για ανάπτυξη... ψηφησε φουνες κ το λεει κ για την unterwater η οποια ψηφησε φουνες αν κ δεν παιζει τοσο καθοριστικο ρολο η ψηφος της Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Εντελώς στα τυφλά δεν γίνεται. Επιπλέον αν έχουν μείνει 5+ προφανώς νίκησαν. Click για ανάπτυξη... δεν πιστευω οτι την συμφερει να το πει αυτο αν ειναι δολοφονος Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Είναι δύσκολο να πω...Νομίζω πάντως ότι το αδέσποτο είναι αθώο γιατί ήταν από τους πρώτους που είπαν την doo. Πολύ πιο ύποπτος μου φαίνεται ο truffinho που το ψηφίζει στο άσχετο. Μήπως επειδή όταν είχε κάνει προβλέψεις είχε βρει τους δολοφόνους; λεει για το αδερποτο που ειναι πολιτης δεν θα το εκανε ενας δολοφονος οπως κ για την ντοο κ τον φουνες που ειναι Μήπως μπορείς να μας θυμίσεις ποιους 6 είχες πει; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Επειδή μπορεί να μην μπορέσω να ξαναμπώ μέχρι της 8 θα εμπιστευτώ προς το παρόν την burbuja και θα πω truffinho και αν μπορέσω το αλλάζω αργότερα. Καλή μέρα σε όλους! Click για ανάπτυξη... παλι ψηφιζει δολοφονο δεν ειναι σιγουρα η Angie ann Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:20 Η Kakerlak έγραψε: #1.062 21-09-07 08:20 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Κακερλάκι καλέ εσύ το 'χεις πάρει πατριωτικά! Τεσπά, γράψτε ό,τι θέλετε, το αποτέλεσμα βασικά είναι ήδη προδιαγεγγραμένο.. Τελευταία μέρα άλλωστε σήμερα! Click για ανάπτυξη... βαλε το ποστ που μου διαγραψες.. οχι απλα μαρεσουν αυτα τα παιχνιδια κ δεν προλαβα να το χαρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:21 Η Oralee έγραψε: #1.063 21-09-07 08:21 (ρε σεις πρέπει να σας κάνω όλους συντονιστική επιτροπή, δεν νομίζω κανείς σας να το 'χει διασκεδάσει όσο εγώ! ) Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: βαλε το ποστ που μου διαγραψες.. οχι απλα μαρεσουν αυτα τα παιχνιδια κ δεν προλαβα να το χαρω Click για ανάπτυξη... Ώχου δύσκολα μου βάζεις.. καλά πάω να το βρω! Αλλά θα εμφανίζεται πίσω.. Και πάντως μη ξεχνάς.. τώρα σχεδόν τελείωσε το παιχνίδι, το θέμα ήταν να υποψιαζόσουν νωρίτερα, τώρα είναι εύκολο! (βεβαια οκ εσένα νομίζω σε φάγανε πρώτη οπότε.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Σεπτεμβρίου 2007 Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:27 Η Oralee έγραψε: #1.064 21-09-07 08:27 Nα το! Παράθεση: Αρχική Δημοσίευση από kajira Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: ENTY adespoto: ENTY faithplus1: ENTY Εδάδ: Corpse Corpse: suspiria misslittledevil: dooo Founes: mania underwater: suspiria Kakerlak: XRZ ENTY: mania dooo: mania XRZ: suspiria Palladin: ENTY Angie_Ann: misslittledevil (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Click για ανάπτυξη... Παράθεση: Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak ψηφιζω..... doooooo Click για ανάπτυξη... μπου Παράθεση: Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak dooo? που το κρυβεις το μαχαιρι? Click για ανάπτυξη... Παράθεση: https://www.e-steki.com/forum/showthread.php?p=325728#post325728 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak Tι ωραια να λειπεις κ κανεις να μην σε υποψιαζετε....!!!!! εγω ειμαι αναμεσα μανια κ φουνες αλλα περναει κ απο το μυαλο μου η xrz Click για ανάπτυξη... για να δουμε τι θα αποφασησω σας μιλαει το πνευμα της kakerlak ... να γιατι με φαγαν κατι ηξερα εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:41 Η Kakerlak έγραψε: #1.065 21-09-07 08:41 ακρυβος ημουν η πρωτη που δολοφονησαν πως να μιλησω αφου δεν με αφηναν(αφηνες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:43 Η Oralee έγραψε: #1.066 21-09-07 08:43 Καλέ εγώ συντονιστική επιτροπή ήμουν, στους δολοφόνους να τα χώσεις που σε διάλεξαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:44 Η Kakerlak έγραψε: #1.067 21-09-07 08:44 εσυ δεν με αφηνες να μιλησω να παρω εκδικηση αντε πλακιτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:46 Η dooo έγραψε: #1.068 21-09-07 08:46 ΣΑΪΝΙΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ ούτε ο σέρλοκ και ο πουαρώ μαζί δε σας φτάνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:46 Η Oralee έγραψε: #1.069 21-09-07 08:46 Δεν φτάνει βρε Κακερλάκι, που δεν ήθελα να σε δουν χλωμή σαν πεθαμένη που ήσουν και να χαλάσεις το ίματζ σου, μιλάς κι αποπάνω! Ντου -> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:50 Η dooo έγραψε: #1.070 21-09-07 08:50 ιγώ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:51 Ο thodoris28: #1.071 21-09-07 08:51 καλά είναι δυνατόν; με ποιά λογική ψηφίσατε the stand; τι άλλο θέλετε να καταλάβετε ότι είναι η bugs bunny; bugs bunny είσαι παρελθόν πλέον. Νηκίσαμε; τέλειωσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:54 Η dooo έγραψε: #1.072 21-09-07 08:54 οι δολοφόνοι νικήσανε και θα το διαπιστώσετε λίαν συντόμως. ΜΟΥΑΧΑΧΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:57 Η Bugs Bunny: #1.073 21-09-07 08:57 Θοδωρή μη χτυπάς παιδί μου το κεφαλάκι σου στον τοίχο, όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου θα δεις ότι είχες (ά)δικ(ι)ο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:08 Η mania έγραψε: #1.074 21-09-07 09:08 Ηρθε η ώρα της κρίσης; θα πείτε ποιοι είναι ποιοι; Μπάνι άστον, πολλά κεφαλάκια θα χτυπηθούν σήμερα άν πεί ποιοι ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:10 Η Oralee έγραψε: #1.075 21-09-07 09:10 Λοιπόν το αποτέλεσμα δεν αλλάζει ό,τι και να ψηφίσετε.. θελετε να το πάρει το ποτάμι από τώρα ή να περιμένετε μέχρι αύριο; (γιατί στις 20.00 θα είμαι στο μήτινγκ; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:11 Ο thodoris28: #1.076 21-09-07 09:11 ναι καλά. εσύ είσαι το ξέρω, μα οι 2 προηγούμενες ψηφοφορίες κάνανε μπαμ αν το παραδεχτείς μπορεί και να γλιτώσεις τη λαιμητόμο και να τη βγάλεις με τρις ισόβια μόνο Αντε και κανά δύο καρπαζιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:12 Η mania έγραψε: #1.077 21-09-07 09:12 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Λοιπόν το αποτέλεσμα δεν αλλάζει ό,τι και να ψηφίσετε.. θελετε να το πάρει το ποτάμι από τώρα ή να περιμένετε μέχρι αύριο; (γιατί στις 20.00 θα είμαι στο μήτινγκ; ) Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ @ Θωδορή σε μένα απευθήνεσε αγορι μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:13 Ο thodoris28: #1.078 21-09-07 09:13 ναι ναι απποτέλεσμα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:13 Η Kakerlak έγραψε: #1.079 21-09-07 09:13 ναιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:15 Ο The Stand: #1.080 21-09-07 09:15 Παιδιά υπάρχουν 2 δολοφόνοι ανάμεσα στα 3 ατομα γι αυτό όλα τελειώσαν από τώρα. Χθες το βράδυ ψήφισα όχι αυτό που πίστευα πραγματικά,αλλά ψήφισα προκειμένου να μην φύγω από το παιχνίδι και να πάμε σε ισοψηφία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 52 53 54 55 56 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 54 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 54 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kajira: Κακερλάκι καλέ εσύ το 'χεις πάρει πατριωτικά! Τεσπά, γράψτε ό,τι θέλετε, το αποτέλεσμα βασικά είναι ήδη προδιαγεγγραμένο.. Τελευταία μέρα άλλωστε σήμερα! Click για ανάπτυξη... βαλε το ποστ που μου διαγραψες.. οχι απλα μαρεσουν αυτα τα παιχνιδια κ δεν προλαβα να το χαρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:21 Η Oralee έγραψε: #1.063 21-09-07 08:21 (ρε σεις πρέπει να σας κάνω όλους συντονιστική επιτροπή, δεν νομίζω κανείς σας να το 'χει διασκεδάσει όσο εγώ! ) Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: βαλε το ποστ που μου διαγραψες.. οχι απλα μαρεσουν αυτα τα παιχνιδια κ δεν προλαβα να το χαρω Click για ανάπτυξη... Ώχου δύσκολα μου βάζεις.. καλά πάω να το βρω! Αλλά θα εμφανίζεται πίσω.. Και πάντως μη ξεχνάς.. τώρα σχεδόν τελείωσε το παιχνίδι, το θέμα ήταν να υποψιαζόσουν νωρίτερα, τώρα είναι εύκολο! (βεβαια οκ εσένα νομίζω σε φάγανε πρώτη οπότε.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Σεπτεμβρίου 2007 Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:27 Η Oralee έγραψε: #1.064 21-09-07 08:27 Nα το! Παράθεση: Αρχική Δημοσίευση από kajira Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: ENTY adespoto: ENTY faithplus1: ENTY Εδάδ: Corpse Corpse: suspiria misslittledevil: dooo Founes: mania underwater: suspiria Kakerlak: XRZ ENTY: mania dooo: mania XRZ: suspiria Palladin: ENTY Angie_Ann: misslittledevil (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Click για ανάπτυξη... Παράθεση: Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak ψηφιζω..... doooooo Click για ανάπτυξη... μπου Παράθεση: Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak dooo? που το κρυβεις το μαχαιρι? Click για ανάπτυξη... Παράθεση: https://www.e-steki.com/forum/showthread.php?p=325728#post325728 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak Tι ωραια να λειπεις κ κανεις να μην σε υποψιαζετε....!!!!! εγω ειμαι αναμεσα μανια κ φουνες αλλα περναει κ απο το μυαλο μου η xrz Click για ανάπτυξη... για να δουμε τι θα αποφασησω σας μιλαει το πνευμα της kakerlak ... να γιατι με φαγαν κατι ηξερα εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:41 Η Kakerlak έγραψε: #1.065 21-09-07 08:41 ακρυβος ημουν η πρωτη που δολοφονησαν πως να μιλησω αφου δεν με αφηναν(αφηνες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:43 Η Oralee έγραψε: #1.066 21-09-07 08:43 Καλέ εγώ συντονιστική επιτροπή ήμουν, στους δολοφόνους να τα χώσεις που σε διάλεξαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:44 Η Kakerlak έγραψε: #1.067 21-09-07 08:44 εσυ δεν με αφηνες να μιλησω να παρω εκδικηση αντε πλακιτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:46 Η dooo έγραψε: #1.068 21-09-07 08:46 ΣΑΪΝΙΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ ούτε ο σέρλοκ και ο πουαρώ μαζί δε σας φτάνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:46 Η Oralee έγραψε: #1.069 21-09-07 08:46 Δεν φτάνει βρε Κακερλάκι, που δεν ήθελα να σε δουν χλωμή σαν πεθαμένη που ήσουν και να χαλάσεις το ίματζ σου, μιλάς κι αποπάνω! Ντου -> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:50 Η dooo έγραψε: #1.070 21-09-07 08:50 ιγώ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:51 Ο thodoris28: #1.071 21-09-07 08:51 καλά είναι δυνατόν; με ποιά λογική ψηφίσατε the stand; τι άλλο θέλετε να καταλάβετε ότι είναι η bugs bunny; bugs bunny είσαι παρελθόν πλέον. Νηκίσαμε; τέλειωσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:54 Η dooo έγραψε: #1.072 21-09-07 08:54 οι δολοφόνοι νικήσανε και θα το διαπιστώσετε λίαν συντόμως. ΜΟΥΑΧΑΧΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:57 Η Bugs Bunny: #1.073 21-09-07 08:57 Θοδωρή μη χτυπάς παιδί μου το κεφαλάκι σου στον τοίχο, όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου θα δεις ότι είχες (ά)δικ(ι)ο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:08 Η mania έγραψε: #1.074 21-09-07 09:08 Ηρθε η ώρα της κρίσης; θα πείτε ποιοι είναι ποιοι; Μπάνι άστον, πολλά κεφαλάκια θα χτυπηθούν σήμερα άν πεί ποιοι ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:10 Η Oralee έγραψε: #1.075 21-09-07 09:10 Λοιπόν το αποτέλεσμα δεν αλλάζει ό,τι και να ψηφίσετε.. θελετε να το πάρει το ποτάμι από τώρα ή να περιμένετε μέχρι αύριο; (γιατί στις 20.00 θα είμαι στο μήτινγκ; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:11 Ο thodoris28: #1.076 21-09-07 09:11 ναι καλά. εσύ είσαι το ξέρω, μα οι 2 προηγούμενες ψηφοφορίες κάνανε μπαμ αν το παραδεχτείς μπορεί και να γλιτώσεις τη λαιμητόμο και να τη βγάλεις με τρις ισόβια μόνο Αντε και κανά δύο καρπαζιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:12 Η mania έγραψε: #1.077 21-09-07 09:12 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Λοιπόν το αποτέλεσμα δεν αλλάζει ό,τι και να ψηφίσετε.. θελετε να το πάρει το ποτάμι από τώρα ή να περιμένετε μέχρι αύριο; (γιατί στις 20.00 θα είμαι στο μήτινγκ; ) Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ @ Θωδορή σε μένα απευθήνεσε αγορι μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:13 Ο thodoris28: #1.078 21-09-07 09:13 ναι ναι απποτέλεσμα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:13 Η Kakerlak έγραψε: #1.079 21-09-07 09:13 ναιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:15 Ο The Stand: #1.080 21-09-07 09:15 Παιδιά υπάρχουν 2 δολοφόνοι ανάμεσα στα 3 ατομα γι αυτό όλα τελειώσαν από τώρα. Χθες το βράδυ ψήφισα όχι αυτό που πίστευα πραγματικά,αλλά ψήφισα προκειμένου να μην φύγω από το παιχνίδι και να πάμε σε ισοψηφία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 52 53 54 55 56 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 54 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 54 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
(ρε σεις πρέπει να σας κάνω όλους συντονιστική επιτροπή, δεν νομίζω κανείς σας να το 'χει διασκεδάσει όσο εγώ! ) Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: βαλε το ποστ που μου διαγραψες.. οχι απλα μαρεσουν αυτα τα παιχνιδια κ δεν προλαβα να το χαρω Click για ανάπτυξη... Ώχου δύσκολα μου βάζεις.. καλά πάω να το βρω! Αλλά θα εμφανίζεται πίσω.. Και πάντως μη ξεχνάς.. τώρα σχεδόν τελείωσε το παιχνίδι, το θέμα ήταν να υποψιαζόσουν νωρίτερα, τώρα είναι εύκολο! (βεβαια οκ εσένα νομίζω σε φάγανε πρώτη οπότε.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:27 Η Oralee έγραψε: #1.064 21-09-07 08:27 Nα το! Παράθεση: Αρχική Δημοσίευση από kajira Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: ENTY adespoto: ENTY faithplus1: ENTY Εδάδ: Corpse Corpse: suspiria misslittledevil: dooo Founes: mania underwater: suspiria Kakerlak: XRZ ENTY: mania dooo: mania XRZ: suspiria Palladin: ENTY Angie_Ann: misslittledevil (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Click για ανάπτυξη... Παράθεση: Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak ψηφιζω..... doooooo Click για ανάπτυξη... μπου Παράθεση: Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak dooo? που το κρυβεις το μαχαιρι? Click για ανάπτυξη... Παράθεση: https://www.e-steki.com/forum/showthread.php?p=325728#post325728 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak Tι ωραια να λειπεις κ κανεις να μην σε υποψιαζετε....!!!!! εγω ειμαι αναμεσα μανια κ φουνες αλλα περναει κ απο το μυαλο μου η xrz Click για ανάπτυξη... για να δουμε τι θα αποφασησω σας μιλαει το πνευμα της kakerlak ... να γιατι με φαγαν κατι ηξερα εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:41 Η Kakerlak έγραψε: #1.065 21-09-07 08:41 ακρυβος ημουν η πρωτη που δολοφονησαν πως να μιλησω αφου δεν με αφηναν(αφηνες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:43 Η Oralee έγραψε: #1.066 21-09-07 08:43 Καλέ εγώ συντονιστική επιτροπή ήμουν, στους δολοφόνους να τα χώσεις που σε διάλεξαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:44 Η Kakerlak έγραψε: #1.067 21-09-07 08:44 εσυ δεν με αφηνες να μιλησω να παρω εκδικηση αντε πλακιτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:46 Η dooo έγραψε: #1.068 21-09-07 08:46 ΣΑΪΝΙΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ ούτε ο σέρλοκ και ο πουαρώ μαζί δε σας φτάνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:46 Η Oralee έγραψε: #1.069 21-09-07 08:46 Δεν φτάνει βρε Κακερλάκι, που δεν ήθελα να σε δουν χλωμή σαν πεθαμένη που ήσουν και να χαλάσεις το ίματζ σου, μιλάς κι αποπάνω! Ντου -> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:50 Η dooo έγραψε: #1.070 21-09-07 08:50 ιγώ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:51 Ο thodoris28: #1.071 21-09-07 08:51 καλά είναι δυνατόν; με ποιά λογική ψηφίσατε the stand; τι άλλο θέλετε να καταλάβετε ότι είναι η bugs bunny; bugs bunny είσαι παρελθόν πλέον. Νηκίσαμε; τέλειωσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:54 Η dooo έγραψε: #1.072 21-09-07 08:54 οι δολοφόνοι νικήσανε και θα το διαπιστώσετε λίαν συντόμως. ΜΟΥΑΧΑΧΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:57 Η Bugs Bunny: #1.073 21-09-07 08:57 Θοδωρή μη χτυπάς παιδί μου το κεφαλάκι σου στον τοίχο, όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου θα δεις ότι είχες (ά)δικ(ι)ο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:08 Η mania έγραψε: #1.074 21-09-07 09:08 Ηρθε η ώρα της κρίσης; θα πείτε ποιοι είναι ποιοι; Μπάνι άστον, πολλά κεφαλάκια θα χτυπηθούν σήμερα άν πεί ποιοι ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:10 Η Oralee έγραψε: #1.075 21-09-07 09:10 Λοιπόν το αποτέλεσμα δεν αλλάζει ό,τι και να ψηφίσετε.. θελετε να το πάρει το ποτάμι από τώρα ή να περιμένετε μέχρι αύριο; (γιατί στις 20.00 θα είμαι στο μήτινγκ; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:11 Ο thodoris28: #1.076 21-09-07 09:11 ναι καλά. εσύ είσαι το ξέρω, μα οι 2 προηγούμενες ψηφοφορίες κάνανε μπαμ αν το παραδεχτείς μπορεί και να γλιτώσεις τη λαιμητόμο και να τη βγάλεις με τρις ισόβια μόνο Αντε και κανά δύο καρπαζιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:12 Η mania έγραψε: #1.077 21-09-07 09:12 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Λοιπόν το αποτέλεσμα δεν αλλάζει ό,τι και να ψηφίσετε.. θελετε να το πάρει το ποτάμι από τώρα ή να περιμένετε μέχρι αύριο; (γιατί στις 20.00 θα είμαι στο μήτινγκ; ) Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ @ Θωδορή σε μένα απευθήνεσε αγορι μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:13 Ο thodoris28: #1.078 21-09-07 09:13 ναι ναι απποτέλεσμα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:13 Η Kakerlak έγραψε: #1.079 21-09-07 09:13 ναιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:15 Ο The Stand: #1.080 21-09-07 09:15 Παιδιά υπάρχουν 2 δολοφόνοι ανάμεσα στα 3 ατομα γι αυτό όλα τελειώσαν από τώρα. Χθες το βράδυ ψήφισα όχι αυτό που πίστευα πραγματικά,αλλά ψήφισα προκειμένου να μην φύγω από το παιχνίδι και να πάμε σε ισοψηφία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 52 53 54 55 56 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 54 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 54 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Nα το! Παράθεση: Αρχική Δημοσίευση από kajira Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: ENTY adespoto: ENTY faithplus1: ENTY Εδάδ: Corpse Corpse: suspiria misslittledevil: dooo Founes: mania underwater: suspiria Kakerlak: XRZ ENTY: mania dooo: mania XRZ: suspiria Palladin: ENTY Angie_Ann: misslittledevil (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Click για ανάπτυξη... Παράθεση: Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak ψηφιζω..... doooooo Click για ανάπτυξη... μπου Παράθεση: Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak dooo? που το κρυβεις το μαχαιρι? Click για ανάπτυξη... Παράθεση: https://www.e-steki.com/forum/showthread.php?p=325728#post325728 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak Tι ωραια να λειπεις κ κανεις να μην σε υποψιαζετε....!!!!! εγω ειμαι αναμεσα μανια κ φουνες αλλα περναει κ απο το μυαλο μου η xrz Click για ανάπτυξη... για να δουμε τι θα αποφασησω σας μιλαει το πνευμα της kakerlak ... να γιατι με φαγαν κατι ηξερα εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:41 Η Kakerlak έγραψε: #1.065 21-09-07 08:41 ακρυβος ημουν η πρωτη που δολοφονησαν πως να μιλησω αφου δεν με αφηναν(αφηνες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:43 Η Oralee έγραψε: #1.066 21-09-07 08:43 Καλέ εγώ συντονιστική επιτροπή ήμουν, στους δολοφόνους να τα χώσεις που σε διάλεξαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:44 Η Kakerlak έγραψε: #1.067 21-09-07 08:44 εσυ δεν με αφηνες να μιλησω να παρω εκδικηση αντε πλακιτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:46 Η dooo έγραψε: #1.068 21-09-07 08:46 ΣΑΪΝΙΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ ούτε ο σέρλοκ και ο πουαρώ μαζί δε σας φτάνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:46 Η Oralee έγραψε: #1.069 21-09-07 08:46 Δεν φτάνει βρε Κακερλάκι, που δεν ήθελα να σε δουν χλωμή σαν πεθαμένη που ήσουν και να χαλάσεις το ίματζ σου, μιλάς κι αποπάνω! Ντου -> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:50 Η dooo έγραψε: #1.070 21-09-07 08:50 ιγώ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:51 Ο thodoris28: #1.071 21-09-07 08:51 καλά είναι δυνατόν; με ποιά λογική ψηφίσατε the stand; τι άλλο θέλετε να καταλάβετε ότι είναι η bugs bunny; bugs bunny είσαι παρελθόν πλέον. Νηκίσαμε; τέλειωσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:54 Η dooo έγραψε: #1.072 21-09-07 08:54 οι δολοφόνοι νικήσανε και θα το διαπιστώσετε λίαν συντόμως. ΜΟΥΑΧΑΧΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:57 Η Bugs Bunny: #1.073 21-09-07 08:57 Θοδωρή μη χτυπάς παιδί μου το κεφαλάκι σου στον τοίχο, όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου θα δεις ότι είχες (ά)δικ(ι)ο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:08 Η mania έγραψε: #1.074 21-09-07 09:08 Ηρθε η ώρα της κρίσης; θα πείτε ποιοι είναι ποιοι; Μπάνι άστον, πολλά κεφαλάκια θα χτυπηθούν σήμερα άν πεί ποιοι ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:10 Η Oralee έγραψε: #1.075 21-09-07 09:10 Λοιπόν το αποτέλεσμα δεν αλλάζει ό,τι και να ψηφίσετε.. θελετε να το πάρει το ποτάμι από τώρα ή να περιμένετε μέχρι αύριο; (γιατί στις 20.00 θα είμαι στο μήτινγκ; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:11 Ο thodoris28: #1.076 21-09-07 09:11 ναι καλά. εσύ είσαι το ξέρω, μα οι 2 προηγούμενες ψηφοφορίες κάνανε μπαμ αν το παραδεχτείς μπορεί και να γλιτώσεις τη λαιμητόμο και να τη βγάλεις με τρις ισόβια μόνο Αντε και κανά δύο καρπαζιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:12 Η mania έγραψε: #1.077 21-09-07 09:12 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Λοιπόν το αποτέλεσμα δεν αλλάζει ό,τι και να ψηφίσετε.. θελετε να το πάρει το ποτάμι από τώρα ή να περιμένετε μέχρι αύριο; (γιατί στις 20.00 θα είμαι στο μήτινγκ; ) Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ @ Θωδορή σε μένα απευθήνεσε αγορι μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:13 Ο thodoris28: #1.078 21-09-07 09:13 ναι ναι απποτέλεσμα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:13 Η Kakerlak έγραψε: #1.079 21-09-07 09:13 ναιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:15 Ο The Stand: #1.080 21-09-07 09:15 Παιδιά υπάρχουν 2 δολοφόνοι ανάμεσα στα 3 ατομα γι αυτό όλα τελειώσαν από τώρα. Χθες το βράδυ ψήφισα όχι αυτό που πίστευα πραγματικά,αλλά ψήφισα προκειμένου να μην φύγω από το παιχνίδι και να πάμε σε ισοψηφία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 52 53 54 55 56 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 54 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 54 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ακρυβος ημουν η πρωτη που δολοφονησαν πως να μιλησω αφου δεν με αφηναν(αφηνες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:43 Η Oralee έγραψε: #1.066 21-09-07 08:43 Καλέ εγώ συντονιστική επιτροπή ήμουν, στους δολοφόνους να τα χώσεις που σε διάλεξαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:44 Η Kakerlak έγραψε: #1.067 21-09-07 08:44 εσυ δεν με αφηνες να μιλησω να παρω εκδικηση αντε πλακιτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:46 Η dooo έγραψε: #1.068 21-09-07 08:46 ΣΑΪΝΙΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ ούτε ο σέρλοκ και ο πουαρώ μαζί δε σας φτάνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:46 Η Oralee έγραψε: #1.069 21-09-07 08:46 Δεν φτάνει βρε Κακερλάκι, που δεν ήθελα να σε δουν χλωμή σαν πεθαμένη που ήσουν και να χαλάσεις το ίματζ σου, μιλάς κι αποπάνω! Ντου -> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:50 Η dooo έγραψε: #1.070 21-09-07 08:50 ιγώ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:51 Ο thodoris28: #1.071 21-09-07 08:51 καλά είναι δυνατόν; με ποιά λογική ψηφίσατε the stand; τι άλλο θέλετε να καταλάβετε ότι είναι η bugs bunny; bugs bunny είσαι παρελθόν πλέον. Νηκίσαμε; τέλειωσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:54 Η dooo έγραψε: #1.072 21-09-07 08:54 οι δολοφόνοι νικήσανε και θα το διαπιστώσετε λίαν συντόμως. ΜΟΥΑΧΑΧΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:57 Η Bugs Bunny: #1.073 21-09-07 08:57 Θοδωρή μη χτυπάς παιδί μου το κεφαλάκι σου στον τοίχο, όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου θα δεις ότι είχες (ά)δικ(ι)ο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:08 Η mania έγραψε: #1.074 21-09-07 09:08 Ηρθε η ώρα της κρίσης; θα πείτε ποιοι είναι ποιοι; Μπάνι άστον, πολλά κεφαλάκια θα χτυπηθούν σήμερα άν πεί ποιοι ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:10 Η Oralee έγραψε: #1.075 21-09-07 09:10 Λοιπόν το αποτέλεσμα δεν αλλάζει ό,τι και να ψηφίσετε.. θελετε να το πάρει το ποτάμι από τώρα ή να περιμένετε μέχρι αύριο; (γιατί στις 20.00 θα είμαι στο μήτινγκ; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:11 Ο thodoris28: #1.076 21-09-07 09:11 ναι καλά. εσύ είσαι το ξέρω, μα οι 2 προηγούμενες ψηφοφορίες κάνανε μπαμ αν το παραδεχτείς μπορεί και να γλιτώσεις τη λαιμητόμο και να τη βγάλεις με τρις ισόβια μόνο Αντε και κανά δύο καρπαζιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:12 Η mania έγραψε: #1.077 21-09-07 09:12 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Λοιπόν το αποτέλεσμα δεν αλλάζει ό,τι και να ψηφίσετε.. θελετε να το πάρει το ποτάμι από τώρα ή να περιμένετε μέχρι αύριο; (γιατί στις 20.00 θα είμαι στο μήτινγκ; ) Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ @ Θωδορή σε μένα απευθήνεσε αγορι μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:13 Ο thodoris28: #1.078 21-09-07 09:13 ναι ναι απποτέλεσμα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:13 Η Kakerlak έγραψε: #1.079 21-09-07 09:13 ναιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:15 Ο The Stand: #1.080 21-09-07 09:15 Παιδιά υπάρχουν 2 δολοφόνοι ανάμεσα στα 3 ατομα γι αυτό όλα τελειώσαν από τώρα. Χθες το βράδυ ψήφισα όχι αυτό που πίστευα πραγματικά,αλλά ψήφισα προκειμένου να μην φύγω από το παιχνίδι και να πάμε σε ισοψηφία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 52 53 54 55 56 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 54 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 54 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλέ εγώ συντονιστική επιτροπή ήμουν, στους δολοφόνους να τα χώσεις που σε διάλεξαν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:44 Η Kakerlak έγραψε: #1.067 21-09-07 08:44 εσυ δεν με αφηνες να μιλησω να παρω εκδικηση αντε πλακιτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:46 Η dooo έγραψε: #1.068 21-09-07 08:46 ΣΑΪΝΙΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ ούτε ο σέρλοκ και ο πουαρώ μαζί δε σας φτάνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:46 Η Oralee έγραψε: #1.069 21-09-07 08:46 Δεν φτάνει βρε Κακερλάκι, που δεν ήθελα να σε δουν χλωμή σαν πεθαμένη που ήσουν και να χαλάσεις το ίματζ σου, μιλάς κι αποπάνω! Ντου -> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:50 Η dooo έγραψε: #1.070 21-09-07 08:50 ιγώ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:51 Ο thodoris28: #1.071 21-09-07 08:51 καλά είναι δυνατόν; με ποιά λογική ψηφίσατε the stand; τι άλλο θέλετε να καταλάβετε ότι είναι η bugs bunny; bugs bunny είσαι παρελθόν πλέον. Νηκίσαμε; τέλειωσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:54 Η dooo έγραψε: #1.072 21-09-07 08:54 οι δολοφόνοι νικήσανε και θα το διαπιστώσετε λίαν συντόμως. ΜΟΥΑΧΑΧΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:57 Η Bugs Bunny: #1.073 21-09-07 08:57 Θοδωρή μη χτυπάς παιδί μου το κεφαλάκι σου στον τοίχο, όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου θα δεις ότι είχες (ά)δικ(ι)ο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:08 Η mania έγραψε: #1.074 21-09-07 09:08 Ηρθε η ώρα της κρίσης; θα πείτε ποιοι είναι ποιοι; Μπάνι άστον, πολλά κεφαλάκια θα χτυπηθούν σήμερα άν πεί ποιοι ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:10 Η Oralee έγραψε: #1.075 21-09-07 09:10 Λοιπόν το αποτέλεσμα δεν αλλάζει ό,τι και να ψηφίσετε.. θελετε να το πάρει το ποτάμι από τώρα ή να περιμένετε μέχρι αύριο; (γιατί στις 20.00 θα είμαι στο μήτινγκ; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:11 Ο thodoris28: #1.076 21-09-07 09:11 ναι καλά. εσύ είσαι το ξέρω, μα οι 2 προηγούμενες ψηφοφορίες κάνανε μπαμ αν το παραδεχτείς μπορεί και να γλιτώσεις τη λαιμητόμο και να τη βγάλεις με τρις ισόβια μόνο Αντε και κανά δύο καρπαζιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:12 Η mania έγραψε: #1.077 21-09-07 09:12 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Λοιπόν το αποτέλεσμα δεν αλλάζει ό,τι και να ψηφίσετε.. θελετε να το πάρει το ποτάμι από τώρα ή να περιμένετε μέχρι αύριο; (γιατί στις 20.00 θα είμαι στο μήτινγκ; ) Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ @ Θωδορή σε μένα απευθήνεσε αγορι μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:13 Ο thodoris28: #1.078 21-09-07 09:13 ναι ναι απποτέλεσμα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:13 Η Kakerlak έγραψε: #1.079 21-09-07 09:13 ναιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:15 Ο The Stand: #1.080 21-09-07 09:15 Παιδιά υπάρχουν 2 δολοφόνοι ανάμεσα στα 3 ατομα γι αυτό όλα τελειώσαν από τώρα. Χθες το βράδυ ψήφισα όχι αυτό που πίστευα πραγματικά,αλλά ψήφισα προκειμένου να μην φύγω από το παιχνίδι και να πάμε σε ισοψηφία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 52 53 54 55 56 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 54 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 54 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εσυ δεν με αφηνες να μιλησω να παρω εκδικηση αντε πλακιτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:46 Η dooo έγραψε: #1.068 21-09-07 08:46 ΣΑΪΝΙΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ ούτε ο σέρλοκ και ο πουαρώ μαζί δε σας φτάνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:46 Η Oralee έγραψε: #1.069 21-09-07 08:46 Δεν φτάνει βρε Κακερλάκι, που δεν ήθελα να σε δουν χλωμή σαν πεθαμένη που ήσουν και να χαλάσεις το ίματζ σου, μιλάς κι αποπάνω! Ντου -> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:50 Η dooo έγραψε: #1.070 21-09-07 08:50 ιγώ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:51 Ο thodoris28: #1.071 21-09-07 08:51 καλά είναι δυνατόν; με ποιά λογική ψηφίσατε the stand; τι άλλο θέλετε να καταλάβετε ότι είναι η bugs bunny; bugs bunny είσαι παρελθόν πλέον. Νηκίσαμε; τέλειωσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:54 Η dooo έγραψε: #1.072 21-09-07 08:54 οι δολοφόνοι νικήσανε και θα το διαπιστώσετε λίαν συντόμως. ΜΟΥΑΧΑΧΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:57 Η Bugs Bunny: #1.073 21-09-07 08:57 Θοδωρή μη χτυπάς παιδί μου το κεφαλάκι σου στον τοίχο, όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου θα δεις ότι είχες (ά)δικ(ι)ο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:08 Η mania έγραψε: #1.074 21-09-07 09:08 Ηρθε η ώρα της κρίσης; θα πείτε ποιοι είναι ποιοι; Μπάνι άστον, πολλά κεφαλάκια θα χτυπηθούν σήμερα άν πεί ποιοι ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:10 Η Oralee έγραψε: #1.075 21-09-07 09:10 Λοιπόν το αποτέλεσμα δεν αλλάζει ό,τι και να ψηφίσετε.. θελετε να το πάρει το ποτάμι από τώρα ή να περιμένετε μέχρι αύριο; (γιατί στις 20.00 θα είμαι στο μήτινγκ; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:11 Ο thodoris28: #1.076 21-09-07 09:11 ναι καλά. εσύ είσαι το ξέρω, μα οι 2 προηγούμενες ψηφοφορίες κάνανε μπαμ αν το παραδεχτείς μπορεί και να γλιτώσεις τη λαιμητόμο και να τη βγάλεις με τρις ισόβια μόνο Αντε και κανά δύο καρπαζιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:12 Η mania έγραψε: #1.077 21-09-07 09:12 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Λοιπόν το αποτέλεσμα δεν αλλάζει ό,τι και να ψηφίσετε.. θελετε να το πάρει το ποτάμι από τώρα ή να περιμένετε μέχρι αύριο; (γιατί στις 20.00 θα είμαι στο μήτινγκ; ) Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ @ Θωδορή σε μένα απευθήνεσε αγορι μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:13 Ο thodoris28: #1.078 21-09-07 09:13 ναι ναι απποτέλεσμα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:13 Η Kakerlak έγραψε: #1.079 21-09-07 09:13 ναιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:15 Ο The Stand: #1.080 21-09-07 09:15 Παιδιά υπάρχουν 2 δολοφόνοι ανάμεσα στα 3 ατομα γι αυτό όλα τελειώσαν από τώρα. Χθες το βράδυ ψήφισα όχι αυτό που πίστευα πραγματικά,αλλά ψήφισα προκειμένου να μην φύγω από το παιχνίδι και να πάμε σε ισοψηφία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 52 53 54 55 56 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 54 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 54 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΣΑΪΝΙΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ ούτε ο σέρλοκ και ο πουαρώ μαζί δε σας φτάνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:46 Η Oralee έγραψε: #1.069 21-09-07 08:46 Δεν φτάνει βρε Κακερλάκι, που δεν ήθελα να σε δουν χλωμή σαν πεθαμένη που ήσουν και να χαλάσεις το ίματζ σου, μιλάς κι αποπάνω! Ντου -> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:50 Η dooo έγραψε: #1.070 21-09-07 08:50 ιγώ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:51 Ο thodoris28: #1.071 21-09-07 08:51 καλά είναι δυνατόν; με ποιά λογική ψηφίσατε the stand; τι άλλο θέλετε να καταλάβετε ότι είναι η bugs bunny; bugs bunny είσαι παρελθόν πλέον. Νηκίσαμε; τέλειωσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:54 Η dooo έγραψε: #1.072 21-09-07 08:54 οι δολοφόνοι νικήσανε και θα το διαπιστώσετε λίαν συντόμως. ΜΟΥΑΧΑΧΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:57 Η Bugs Bunny: #1.073 21-09-07 08:57 Θοδωρή μη χτυπάς παιδί μου το κεφαλάκι σου στον τοίχο, όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου θα δεις ότι είχες (ά)δικ(ι)ο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:08 Η mania έγραψε: #1.074 21-09-07 09:08 Ηρθε η ώρα της κρίσης; θα πείτε ποιοι είναι ποιοι; Μπάνι άστον, πολλά κεφαλάκια θα χτυπηθούν σήμερα άν πεί ποιοι ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:10 Η Oralee έγραψε: #1.075 21-09-07 09:10 Λοιπόν το αποτέλεσμα δεν αλλάζει ό,τι και να ψηφίσετε.. θελετε να το πάρει το ποτάμι από τώρα ή να περιμένετε μέχρι αύριο; (γιατί στις 20.00 θα είμαι στο μήτινγκ; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:11 Ο thodoris28: #1.076 21-09-07 09:11 ναι καλά. εσύ είσαι το ξέρω, μα οι 2 προηγούμενες ψηφοφορίες κάνανε μπαμ αν το παραδεχτείς μπορεί και να γλιτώσεις τη λαιμητόμο και να τη βγάλεις με τρις ισόβια μόνο Αντε και κανά δύο καρπαζιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:12 Η mania έγραψε: #1.077 21-09-07 09:12 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Λοιπόν το αποτέλεσμα δεν αλλάζει ό,τι και να ψηφίσετε.. θελετε να το πάρει το ποτάμι από τώρα ή να περιμένετε μέχρι αύριο; (γιατί στις 20.00 θα είμαι στο μήτινγκ; ) Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ @ Θωδορή σε μένα απευθήνεσε αγορι μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:13 Ο thodoris28: #1.078 21-09-07 09:13 ναι ναι απποτέλεσμα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:13 Η Kakerlak έγραψε: #1.079 21-09-07 09:13 ναιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:15 Ο The Stand: #1.080 21-09-07 09:15 Παιδιά υπάρχουν 2 δολοφόνοι ανάμεσα στα 3 ατομα γι αυτό όλα τελειώσαν από τώρα. Χθες το βράδυ ψήφισα όχι αυτό που πίστευα πραγματικά,αλλά ψήφισα προκειμένου να μην φύγω από το παιχνίδι και να πάμε σε ισοψηφία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 52 53 54 55 56 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 54 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 54 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν φτάνει βρε Κακερλάκι, που δεν ήθελα να σε δουν χλωμή σαν πεθαμένη που ήσουν και να χαλάσεις το ίματζ σου, μιλάς κι αποπάνω! Ντου -> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:50 Η dooo έγραψε: #1.070 21-09-07 08:50 ιγώ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:51 Ο thodoris28: #1.071 21-09-07 08:51 καλά είναι δυνατόν; με ποιά λογική ψηφίσατε the stand; τι άλλο θέλετε να καταλάβετε ότι είναι η bugs bunny; bugs bunny είσαι παρελθόν πλέον. Νηκίσαμε; τέλειωσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:54 Η dooo έγραψε: #1.072 21-09-07 08:54 οι δολοφόνοι νικήσανε και θα το διαπιστώσετε λίαν συντόμως. ΜΟΥΑΧΑΧΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:57 Η Bugs Bunny: #1.073 21-09-07 08:57 Θοδωρή μη χτυπάς παιδί μου το κεφαλάκι σου στον τοίχο, όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου θα δεις ότι είχες (ά)δικ(ι)ο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:08 Η mania έγραψε: #1.074 21-09-07 09:08 Ηρθε η ώρα της κρίσης; θα πείτε ποιοι είναι ποιοι; Μπάνι άστον, πολλά κεφαλάκια θα χτυπηθούν σήμερα άν πεί ποιοι ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:10 Η Oralee έγραψε: #1.075 21-09-07 09:10 Λοιπόν το αποτέλεσμα δεν αλλάζει ό,τι και να ψηφίσετε.. θελετε να το πάρει το ποτάμι από τώρα ή να περιμένετε μέχρι αύριο; (γιατί στις 20.00 θα είμαι στο μήτινγκ; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:11 Ο thodoris28: #1.076 21-09-07 09:11 ναι καλά. εσύ είσαι το ξέρω, μα οι 2 προηγούμενες ψηφοφορίες κάνανε μπαμ αν το παραδεχτείς μπορεί και να γλιτώσεις τη λαιμητόμο και να τη βγάλεις με τρις ισόβια μόνο Αντε και κανά δύο καρπαζιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:12 Η mania έγραψε: #1.077 21-09-07 09:12 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Λοιπόν το αποτέλεσμα δεν αλλάζει ό,τι και να ψηφίσετε.. θελετε να το πάρει το ποτάμι από τώρα ή να περιμένετε μέχρι αύριο; (γιατί στις 20.00 θα είμαι στο μήτινγκ; ) Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ @ Θωδορή σε μένα απευθήνεσε αγορι μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:13 Ο thodoris28: #1.078 21-09-07 09:13 ναι ναι απποτέλεσμα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:13 Η Kakerlak έγραψε: #1.079 21-09-07 09:13 ναιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:15 Ο The Stand: #1.080 21-09-07 09:15 Παιδιά υπάρχουν 2 δολοφόνοι ανάμεσα στα 3 ατομα γι αυτό όλα τελειώσαν από τώρα. Χθες το βράδυ ψήφισα όχι αυτό που πίστευα πραγματικά,αλλά ψήφισα προκειμένου να μην φύγω από το παιχνίδι και να πάμε σε ισοψηφία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 52 53 54 55 56 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 54 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 54 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ιγώ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:51 Ο thodoris28: #1.071 21-09-07 08:51 καλά είναι δυνατόν; με ποιά λογική ψηφίσατε the stand; τι άλλο θέλετε να καταλάβετε ότι είναι η bugs bunny; bugs bunny είσαι παρελθόν πλέον. Νηκίσαμε; τέλειωσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:54 Η dooo έγραψε: #1.072 21-09-07 08:54 οι δολοφόνοι νικήσανε και θα το διαπιστώσετε λίαν συντόμως. ΜΟΥΑΧΑΧΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:57 Η Bugs Bunny: #1.073 21-09-07 08:57 Θοδωρή μη χτυπάς παιδί μου το κεφαλάκι σου στον τοίχο, όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου θα δεις ότι είχες (ά)δικ(ι)ο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:08 Η mania έγραψε: #1.074 21-09-07 09:08 Ηρθε η ώρα της κρίσης; θα πείτε ποιοι είναι ποιοι; Μπάνι άστον, πολλά κεφαλάκια θα χτυπηθούν σήμερα άν πεί ποιοι ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:10 Η Oralee έγραψε: #1.075 21-09-07 09:10 Λοιπόν το αποτέλεσμα δεν αλλάζει ό,τι και να ψηφίσετε.. θελετε να το πάρει το ποτάμι από τώρα ή να περιμένετε μέχρι αύριο; (γιατί στις 20.00 θα είμαι στο μήτινγκ; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:11 Ο thodoris28: #1.076 21-09-07 09:11 ναι καλά. εσύ είσαι το ξέρω, μα οι 2 προηγούμενες ψηφοφορίες κάνανε μπαμ αν το παραδεχτείς μπορεί και να γλιτώσεις τη λαιμητόμο και να τη βγάλεις με τρις ισόβια μόνο Αντε και κανά δύο καρπαζιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:12 Η mania έγραψε: #1.077 21-09-07 09:12 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Λοιπόν το αποτέλεσμα δεν αλλάζει ό,τι και να ψηφίσετε.. θελετε να το πάρει το ποτάμι από τώρα ή να περιμένετε μέχρι αύριο; (γιατί στις 20.00 θα είμαι στο μήτινγκ; ) Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ @ Θωδορή σε μένα απευθήνεσε αγορι μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:13 Ο thodoris28: #1.078 21-09-07 09:13 ναι ναι απποτέλεσμα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:13 Η Kakerlak έγραψε: #1.079 21-09-07 09:13 ναιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:15 Ο The Stand: #1.080 21-09-07 09:15 Παιδιά υπάρχουν 2 δολοφόνοι ανάμεσα στα 3 ατομα γι αυτό όλα τελειώσαν από τώρα. Χθες το βράδυ ψήφισα όχι αυτό που πίστευα πραγματικά,αλλά ψήφισα προκειμένου να μην φύγω από το παιχνίδι και να πάμε σε ισοψηφία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 52 53 54 55 56 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 54 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 54 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλά είναι δυνατόν; με ποιά λογική ψηφίσατε the stand; τι άλλο θέλετε να καταλάβετε ότι είναι η bugs bunny; bugs bunny είσαι παρελθόν πλέον. Νηκίσαμε; τέλειωσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:54 Η dooo έγραψε: #1.072 21-09-07 08:54 οι δολοφόνοι νικήσανε και θα το διαπιστώσετε λίαν συντόμως. ΜΟΥΑΧΑΧΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:57 Η Bugs Bunny: #1.073 21-09-07 08:57 Θοδωρή μη χτυπάς παιδί μου το κεφαλάκι σου στον τοίχο, όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου θα δεις ότι είχες (ά)δικ(ι)ο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:08 Η mania έγραψε: #1.074 21-09-07 09:08 Ηρθε η ώρα της κρίσης; θα πείτε ποιοι είναι ποιοι; Μπάνι άστον, πολλά κεφαλάκια θα χτυπηθούν σήμερα άν πεί ποιοι ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:10 Η Oralee έγραψε: #1.075 21-09-07 09:10 Λοιπόν το αποτέλεσμα δεν αλλάζει ό,τι και να ψηφίσετε.. θελετε να το πάρει το ποτάμι από τώρα ή να περιμένετε μέχρι αύριο; (γιατί στις 20.00 θα είμαι στο μήτινγκ; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:11 Ο thodoris28: #1.076 21-09-07 09:11 ναι καλά. εσύ είσαι το ξέρω, μα οι 2 προηγούμενες ψηφοφορίες κάνανε μπαμ αν το παραδεχτείς μπορεί και να γλιτώσεις τη λαιμητόμο και να τη βγάλεις με τρις ισόβια μόνο Αντε και κανά δύο καρπαζιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:12 Η mania έγραψε: #1.077 21-09-07 09:12 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Λοιπόν το αποτέλεσμα δεν αλλάζει ό,τι και να ψηφίσετε.. θελετε να το πάρει το ποτάμι από τώρα ή να περιμένετε μέχρι αύριο; (γιατί στις 20.00 θα είμαι στο μήτινγκ; ) Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ @ Θωδορή σε μένα απευθήνεσε αγορι μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:13 Ο thodoris28: #1.078 21-09-07 09:13 ναι ναι απποτέλεσμα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:13 Η Kakerlak έγραψε: #1.079 21-09-07 09:13 ναιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:15 Ο The Stand: #1.080 21-09-07 09:15 Παιδιά υπάρχουν 2 δολοφόνοι ανάμεσα στα 3 ατομα γι αυτό όλα τελειώσαν από τώρα. Χθες το βράδυ ψήφισα όχι αυτό που πίστευα πραγματικά,αλλά ψήφισα προκειμένου να μην φύγω από το παιχνίδι και να πάμε σε ισοψηφία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 52 53 54 55 56 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 54 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 54 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οι δολοφόνοι νικήσανε και θα το διαπιστώσετε λίαν συντόμως. ΜΟΥΑΧΑΧΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bugs Bunny Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bugs Bunny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:57 Η Bugs Bunny: #1.073 21-09-07 08:57 Θοδωρή μη χτυπάς παιδί μου το κεφαλάκι σου στον τοίχο, όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου θα δεις ότι είχες (ά)δικ(ι)ο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:08 Η mania έγραψε: #1.074 21-09-07 09:08 Ηρθε η ώρα της κρίσης; θα πείτε ποιοι είναι ποιοι; Μπάνι άστον, πολλά κεφαλάκια θα χτυπηθούν σήμερα άν πεί ποιοι ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:10 Η Oralee έγραψε: #1.075 21-09-07 09:10 Λοιπόν το αποτέλεσμα δεν αλλάζει ό,τι και να ψηφίσετε.. θελετε να το πάρει το ποτάμι από τώρα ή να περιμένετε μέχρι αύριο; (γιατί στις 20.00 θα είμαι στο μήτινγκ; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:11 Ο thodoris28: #1.076 21-09-07 09:11 ναι καλά. εσύ είσαι το ξέρω, μα οι 2 προηγούμενες ψηφοφορίες κάνανε μπαμ αν το παραδεχτείς μπορεί και να γλιτώσεις τη λαιμητόμο και να τη βγάλεις με τρις ισόβια μόνο Αντε και κανά δύο καρπαζιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:12 Η mania έγραψε: #1.077 21-09-07 09:12 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Λοιπόν το αποτέλεσμα δεν αλλάζει ό,τι και να ψηφίσετε.. θελετε να το πάρει το ποτάμι από τώρα ή να περιμένετε μέχρι αύριο; (γιατί στις 20.00 θα είμαι στο μήτινγκ; ) Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ @ Θωδορή σε μένα απευθήνεσε αγορι μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:13 Ο thodoris28: #1.078 21-09-07 09:13 ναι ναι απποτέλεσμα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:13 Η Kakerlak έγραψε: #1.079 21-09-07 09:13 ναιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:15 Ο The Stand: #1.080 21-09-07 09:15 Παιδιά υπάρχουν 2 δολοφόνοι ανάμεσα στα 3 ατομα γι αυτό όλα τελειώσαν από τώρα. Χθες το βράδυ ψήφισα όχι αυτό που πίστευα πραγματικά,αλλά ψήφισα προκειμένου να μην φύγω από το παιχνίδι και να πάμε σε ισοψηφία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 52 53 54 55 56 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 54 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 54 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θοδωρή μη χτυπάς παιδί μου το κεφαλάκι σου στον τοίχο, όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου θα δεις ότι είχες (ά)δικ(ι)ο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:08 Η mania έγραψε: #1.074 21-09-07 09:08 Ηρθε η ώρα της κρίσης; θα πείτε ποιοι είναι ποιοι; Μπάνι άστον, πολλά κεφαλάκια θα χτυπηθούν σήμερα άν πεί ποιοι ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:10 Η Oralee έγραψε: #1.075 21-09-07 09:10 Λοιπόν το αποτέλεσμα δεν αλλάζει ό,τι και να ψηφίσετε.. θελετε να το πάρει το ποτάμι από τώρα ή να περιμένετε μέχρι αύριο; (γιατί στις 20.00 θα είμαι στο μήτινγκ; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:11 Ο thodoris28: #1.076 21-09-07 09:11 ναι καλά. εσύ είσαι το ξέρω, μα οι 2 προηγούμενες ψηφοφορίες κάνανε μπαμ αν το παραδεχτείς μπορεί και να γλιτώσεις τη λαιμητόμο και να τη βγάλεις με τρις ισόβια μόνο Αντε και κανά δύο καρπαζιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:12 Η mania έγραψε: #1.077 21-09-07 09:12 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Λοιπόν το αποτέλεσμα δεν αλλάζει ό,τι και να ψηφίσετε.. θελετε να το πάρει το ποτάμι από τώρα ή να περιμένετε μέχρι αύριο; (γιατί στις 20.00 θα είμαι στο μήτινγκ; ) Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ @ Θωδορή σε μένα απευθήνεσε αγορι μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:13 Ο thodoris28: #1.078 21-09-07 09:13 ναι ναι απποτέλεσμα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:13 Η Kakerlak έγραψε: #1.079 21-09-07 09:13 ναιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:15 Ο The Stand: #1.080 21-09-07 09:15 Παιδιά υπάρχουν 2 δολοφόνοι ανάμεσα στα 3 ατομα γι αυτό όλα τελειώσαν από τώρα. Χθες το βράδυ ψήφισα όχι αυτό που πίστευα πραγματικά,αλλά ψήφισα προκειμένου να μην φύγω από το παιχνίδι και να πάμε σε ισοψηφία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 52 53 54 55 56 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 54 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 54 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ηρθε η ώρα της κρίσης; θα πείτε ποιοι είναι ποιοι; Μπάνι άστον, πολλά κεφαλάκια θα χτυπηθούν σήμερα άν πεί ποιοι ήταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:10 Η Oralee έγραψε: #1.075 21-09-07 09:10 Λοιπόν το αποτέλεσμα δεν αλλάζει ό,τι και να ψηφίσετε.. θελετε να το πάρει το ποτάμι από τώρα ή να περιμένετε μέχρι αύριο; (γιατί στις 20.00 θα είμαι στο μήτινγκ; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:11 Ο thodoris28: #1.076 21-09-07 09:11 ναι καλά. εσύ είσαι το ξέρω, μα οι 2 προηγούμενες ψηφοφορίες κάνανε μπαμ αν το παραδεχτείς μπορεί και να γλιτώσεις τη λαιμητόμο και να τη βγάλεις με τρις ισόβια μόνο Αντε και κανά δύο καρπαζιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:12 Η mania έγραψε: #1.077 21-09-07 09:12 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Λοιπόν το αποτέλεσμα δεν αλλάζει ό,τι και να ψηφίσετε.. θελετε να το πάρει το ποτάμι από τώρα ή να περιμένετε μέχρι αύριο; (γιατί στις 20.00 θα είμαι στο μήτινγκ; ) Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ @ Θωδορή σε μένα απευθήνεσε αγορι μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:13 Ο thodoris28: #1.078 21-09-07 09:13 ναι ναι απποτέλεσμα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:13 Η Kakerlak έγραψε: #1.079 21-09-07 09:13 ναιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:15 Ο The Stand: #1.080 21-09-07 09:15 Παιδιά υπάρχουν 2 δολοφόνοι ανάμεσα στα 3 ατομα γι αυτό όλα τελειώσαν από τώρα. Χθες το βράδυ ψήφισα όχι αυτό που πίστευα πραγματικά,αλλά ψήφισα προκειμένου να μην φύγω από το παιχνίδι και να πάμε σε ισοψηφία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 52 53 54 55 56 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 54 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 54 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λοιπόν το αποτέλεσμα δεν αλλάζει ό,τι και να ψηφίσετε.. θελετε να το πάρει το ποτάμι από τώρα ή να περιμένετε μέχρι αύριο; (γιατί στις 20.00 θα είμαι στο μήτινγκ; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:11 Ο thodoris28: #1.076 21-09-07 09:11 ναι καλά. εσύ είσαι το ξέρω, μα οι 2 προηγούμενες ψηφοφορίες κάνανε μπαμ αν το παραδεχτείς μπορεί και να γλιτώσεις τη λαιμητόμο και να τη βγάλεις με τρις ισόβια μόνο Αντε και κανά δύο καρπαζιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:12 Η mania έγραψε: #1.077 21-09-07 09:12 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Λοιπόν το αποτέλεσμα δεν αλλάζει ό,τι και να ψηφίσετε.. θελετε να το πάρει το ποτάμι από τώρα ή να περιμένετε μέχρι αύριο; (γιατί στις 20.00 θα είμαι στο μήτινγκ; ) Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ @ Θωδορή σε μένα απευθήνεσε αγορι μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:13 Ο thodoris28: #1.078 21-09-07 09:13 ναι ναι απποτέλεσμα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:13 Η Kakerlak έγραψε: #1.079 21-09-07 09:13 ναιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:15 Ο The Stand: #1.080 21-09-07 09:15 Παιδιά υπάρχουν 2 δολοφόνοι ανάμεσα στα 3 ατομα γι αυτό όλα τελειώσαν από τώρα. Χθες το βράδυ ψήφισα όχι αυτό που πίστευα πραγματικά,αλλά ψήφισα προκειμένου να μην φύγω από το παιχνίδι και να πάμε σε ισοψηφία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 52 53 54 55 56 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 54 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 54 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ναι καλά. εσύ είσαι το ξέρω, μα οι 2 προηγούμενες ψηφοφορίες κάνανε μπαμ αν το παραδεχτείς μπορεί και να γλιτώσεις τη λαιμητόμο και να τη βγάλεις με τρις ισόβια μόνο Αντε και κανά δύο καρπαζιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:12 Η mania έγραψε: #1.077 21-09-07 09:12 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Λοιπόν το αποτέλεσμα δεν αλλάζει ό,τι και να ψηφίσετε.. θελετε να το πάρει το ποτάμι από τώρα ή να περιμένετε μέχρι αύριο; (γιατί στις 20.00 θα είμαι στο μήτινγκ; ) Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ @ Θωδορή σε μένα απευθήνεσε αγορι μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:13 Ο thodoris28: #1.078 21-09-07 09:13 ναι ναι απποτέλεσμα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:13 Η Kakerlak έγραψε: #1.079 21-09-07 09:13 ναιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:15 Ο The Stand: #1.080 21-09-07 09:15 Παιδιά υπάρχουν 2 δολοφόνοι ανάμεσα στα 3 ατομα γι αυτό όλα τελειώσαν από τώρα. Χθες το βράδυ ψήφισα όχι αυτό που πίστευα πραγματικά,αλλά ψήφισα προκειμένου να μην φύγω από το παιχνίδι και να πάμε σε ισοψηφία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 52 53 54 55 56 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 54 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 54 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kajira: Λοιπόν το αποτέλεσμα δεν αλλάζει ό,τι και να ψηφίσετε.. θελετε να το πάρει το ποτάμι από τώρα ή να περιμένετε μέχρι αύριο; (γιατί στις 20.00 θα είμαι στο μήτινγκ; ) Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ @ Θωδορή σε μένα απευθήνεσε αγορι μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:13 Ο thodoris28: #1.078 21-09-07 09:13 ναι ναι απποτέλεσμα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:13 Η Kakerlak έγραψε: #1.079 21-09-07 09:13 ναιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:15 Ο The Stand: #1.080 21-09-07 09:15 Παιδιά υπάρχουν 2 δολοφόνοι ανάμεσα στα 3 ατομα γι αυτό όλα τελειώσαν από τώρα. Χθες το βράδυ ψήφισα όχι αυτό που πίστευα πραγματικά,αλλά ψήφισα προκειμένου να μην φύγω από το παιχνίδι και να πάμε σε ισοψηφία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 52 53 54 55 56 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 54 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 54 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ναι ναι απποτέλεσμα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:13 Η Kakerlak έγραψε: #1.079 21-09-07 09:13 ναιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:15 Ο The Stand: #1.080 21-09-07 09:15 Παιδιά υπάρχουν 2 δολοφόνοι ανάμεσα στα 3 ατομα γι αυτό όλα τελειώσαν από τώρα. Χθες το βράδυ ψήφισα όχι αυτό που πίστευα πραγματικά,αλλά ψήφισα προκειμένου να μην φύγω από το παιχνίδι και να πάμε σε ισοψηφία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 52 53 54 55 56 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 54 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 54 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
ναιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Stand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Dr Gregory House αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:15 Ο The Stand: #1.080 21-09-07 09:15 Παιδιά υπάρχουν 2 δολοφόνοι ανάμεσα στα 3 ατομα γι αυτό όλα τελειώσαν από τώρα. Χθες το βράδυ ψήφισα όχι αυτό που πίστευα πραγματικά,αλλά ψήφισα προκειμένου να μην φύγω από το παιχνίδι και να πάμε σε ισοψηφία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Παιδιά υπάρχουν 2 δολοφόνοι ανάμεσα στα 3 ατομα γι αυτό όλα τελειώσαν από τώρα. Χθες το βράδυ ψήφισα όχι αυτό που πίστευα πραγματικά,αλλά ψήφισα προκειμένου να μην φύγω από το παιχνίδι και να πάμε σε ισοψηφία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.