Kakerlak
Περιβόητο μέλος
ψηφησε φουνες κ το λεει κ για την unterwater η οποια ψηφησε φουνεςΗ ψήφος της underwater από όσο θυμάμαι μετράει. Είμαι σίγουρη κατά 90%
Νομίζω ότι το τοπίο έχει ως εξής:
Πρόλαβα να ψηφίσω! Βέβαια και να μην ψήφιζα Founes θα έβγαινε...Μου φαίνεται ότι η Molka έχει δίκαιο.
- Angie_Ann - Founes
- Bugs Bunny - The Stand
- Founes - The Stand
- io-io - Founes
- Molka - Founes
- The Stand - Founes
- Thodoris28 - Founes
- truffinho - ?
- underwater- Founes
Α ναι και ψηφίζω truffinho για αύριο...
αν κ δεν παιζει τοσο καθοριστικο ρολο η ψηφος της
δεν πιστευω οτι την συμφερει να το πει αυτο αν ειναι δολοφονοςΕντελώς στα τυφλά δεν γίνεται. Επιπλέον αν έχουν μείνει 5+ προφανώς νίκησαν.
Είναι δύσκολο να πω...Νομίζω πάντως ότι το αδέσποτο είναι αθώο γιατί ήταν από τους πρώτους που είπαν την doo. Πολύ πιο ύποπτος μου φαίνεται ο truffinho που το ψηφίζει στο άσχετο. Μήπως επειδή όταν είχε κάνει προβλέψεις είχε βρει τους δολοφόνους;
λεει για το αδερποτο που ειναι πολιτης δεν θα το εκανε ενας δολοφονος οπως κ για την ντοο κ τον φουνες που ειναι
Μήπως μπορείς να μας θυμίσεις ποιους 6 είχες πει;
Επειδή μπορεί να μην μπορέσω να ξαναμπώ μέχρι της 8 θα εμπιστευτώ προς το παρόν την burbuja και θα πω truffinho και αν μπορέσω το αλλάζω αργότερα. Καλή μέρα σε όλους!
παλι ψηφιζει δολοφονο
δεν ειναι σιγουρα η Angie ann
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
βαλε το ποστ που μου διαγραψες..Κακερλάκι καλέ εσύ το 'χεις πάρει πατριωτικά! Τεσπά, γράψτε ό,τι θέλετε, το αποτέλεσμα βασικά είναι ήδη προδιαγεγγραμένο.. Τελευταία μέρα άλλωστε σήμερα!
οχι απλα μαρεσουν αυτα τα παιχνιδια
κ δεν προλαβα να το χαρω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
(ρε σεις πρέπει να σας κάνω όλους συντονιστική επιτροπή, δεν νομίζω κανείς σας να το 'χει διασκεδάσει όσο εγώ! )
Ώχου δύσκολα μου βάζεις.. καλά πάω να το βρω! Αλλά θα εμφανίζεται πίσω..βαλε το ποστ που μου διαγραψες..
οχι απλα μαρεσουν αυτα τα παιχνιδια
κ δεν προλαβα να το χαρω
Και πάντως μη ξεχνάς.. τώρα σχεδόν τελείωσε το παιχνίδι, το θέμα ήταν να υποψιαζόσουν νωρίτερα, τώρα είναι εύκολο! (βεβαια οκ εσένα νομίζω σε φάγανε πρώτη οπότε.. )
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kajira
Σουμα για Πέμπτη:(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! )
- Μolka: mania
- mania: ENTY
- adespoto: ENTY
- faithplus1: ENTY
- Εδάδ: Corpse
- Corpse: suspiria
- misslittledevil: dooo
- Founes: mania
- underwater: suspiria
- Kakerlak: XRZ
- ENTY: mania
- dooo: mania
- XRZ: suspiria
- Palladin: ENTY
- Angie_Ann: misslittledevil
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε!
Παράθεση:
μπου
Παράθεση:
Παράθεση:
https://www.e-steki.com/forum/showthread.php?p=325728#post325728
Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak
Tι ωραια να λειπεις κ κανεις να μην σε υποψιαζετε....!!!!!
εγω ειμαι αναμεσα μανια κ φουνες αλλα περναει κ απο το μυαλο μου η xrz
για να δουμε τι θα αποφασησω
σας μιλαει το πνευμα της kakerlak
... να γιατι με φαγαν κατι ηξερα εγω
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
αντε πλακιτσα
dooo
Διακεκριμένο μέλος
ούτε ο σέρλοκ και ο πουαρώ μαζί δε σας φτάνουν
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Ντου ->
dooo
Διακεκριμένο μέλος
thodoris28
Εκκολαπτόμενο μέλος
τι άλλο θέλετε να καταλάβετε ότι είναι η bugs bunny;
bugs bunny είσαι παρελθόν πλέον. Νηκίσαμε; τέλειωσε;
dooo
Διακεκριμένο μέλος
Bugs Bunny
Εκκολαπτόμενο μέλος
όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου θα δεις ότι είχες (ά)δικ(ι)ο!!!
mania
Επιφανές μέλος
Μπάνι άστον, πολλά κεφαλάκια θα χτυπηθούν σήμερα άν πεί ποιοι ήταν
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
thodoris28
Εκκολαπτόμενο μέλος
αν το παραδεχτείς μπορεί και να γλιτώσεις τη λαιμητόμο και να τη βγάλεις με τρις ισόβια μόνο
Αντε και κανά δύο καρπαζιές
mania
Επιφανές μέλος
Λοιπόν το αποτέλεσμα δεν αλλάζει ό,τι και να ψηφίσετε.. θελετε να το πάρει το ποτάμι από τώρα ή να περιμένετε μέχρι αύριο; (γιατί στις 20.00 θα είμαι στο μήτινγκ; )
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ
@ Θωδορή σε μένα απευθήνεσε αγορι μου;
thodoris28
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
The Stand
Πολύ δραστήριο μέλος
Χθες το βράδυ ψήφισα όχι αυτό που πίστευα πραγματικά,αλλά ψήφισα προκειμένου να μην φύγω από το παιχνίδι και να πάμε σε ισοψηφία...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.