Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Ναι Φοιβάκι μου, έχω αρχίσει να σε θεωρώ ύποπτη...και γέλα όσο θες.
Θα ψηφίσω όμως pitg21 για να δούμε τι στο καλό είναι και να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα.
Youki μου μην το κάνεις γιατί στρέφεις σε λάθος μέρος τις υποψίες σου!
pitg21 και από εμένα! Corpse είσαι η επόμενη, αν δεν αλλάξει τίποτα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Λίστα για Δευτέρα:
- Corpse Bride - > pitg21
- dooo - > Youki
- fantasmenos - > pitg21
- Phoebe - > pitg21
- pitg21
- Vkey - > pitg21
- Youki- > pitg21
Υποψήφιοι
5- > pitg21
1 - > Youki
Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά
- fielda #50 (ψηφοφορία) = ?
- vendetta #104 (δολοφονία) = ?
- xanp #150 (ψηφοφορία) = πολίτης
- bill #180 (δολοφονία) = πολίτης
- Resident Evil #204 (ψηφοφορία) = ?
Απουσίες
dooo 1
(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! )
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
Σήμερα μαθαίνετε την ταυτότητα αυτού που θα ψηφισθεί
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
ΧΑ! Η απάντησή μου θα είναι το κάτωθι πινακάκι (corpse εσύ μην το δεις...)[με πράσινο οι πολίτες με μπλε όσοι δεν ξέρουμε τι ήταν]θα πρωτοτυπήσω και δε θα ψηφίσω pitg21
δεν έχω και δικαιολογία άλλωστε.
Αλλάζω πορεία και ψηφίζω Youki. Νομίζω ότι έχει περάσει απαρατήρητο το γεγονός ότι έχει ψηφίσει ουκ ολίγους πολίτες...
Dooo-----> -, corpse, Resident
Youki---->fielda, xanp, Resident
Εχω ψηφίσει δηλαδή 1 αποδεδειγμένο πολίτη. Για πες μας λοιπόν doooλίνα που είδες τους...ουκ ολίγους πολίτες? Ή μήπως ξέρεις τι ήταν η fielda και η Res?
dooo
Διακεκριμένο μέλος
Δεν ξέρω. Υποψιάζομαι. Και βάση αυτών των υποψιών μου, κινούμαι.ΧΑ! Η απάντησή μου θα είναι το κάτωθι πινακάκι (corpse εσύ μην το δεις...)[με πράσινο οι πολίτες με μπλε όσοι δεν ξέρουμε τι ήταν]
Dooo-----> -, corpse, Resident
Youki---->fielda, xanp, Resident
Εχω ψηφίσει δηλαδή 1 αποδεδειγμένο πολίτη. Για πες μας λοιπόν doooλίνα που είδες τους...ουκ ολίγους πολίτες? Ή μήπως ξέρεις τι ήταν η fielda και η Res?
Ο pitg21 πιστεύω ότι βόλεψε και τους δολοφόνους. Αν όλοι ψηφίζουμε ένα μόνο άτομο, δίνουμε γερό πάτημα στους δολοφόνους, να καλυφτούν, να μη φαίνονται και συνεπώς να μην κάνουν λάθη.
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
έρχομαι αμέσως με τη δολοφονία
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Παραπλανημένοι πολίτες και τρισάθλιε ρουφιάνε οι μέρες σας είναι μετρημένες. Δεχτήκαμε πλήγματα και τα 2 καλύτερα στελέχη μας μιλούν από τον τάφο αλλά δεν θα περάσει αυτό έτσι. Θα σας εξαφανίσουμε. Με τη θυσία της Vkey ελπίζουμε σε 3 γύρους να σας έχουμε ξεπαστρέψει όλους. Την δολοφονούμε γιατί πήγε ταξίδι και κοροϊδεύει τον Bill. Φοίβη να ξέρεις ότι είσαι η επόμενη. Αυτά για τώρα… No mercy!
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
I am back!
Λίστα για Δευτέρα:
- Corpse Bride - > pitg21
- dooo - > Youki
- fantasmenos - > pitg21
- Phoebe - > pitg21
- pitg21
- Vkey - > pitg21
- Youki- > pitg21
Υποψήφιοι
5- > pitg21
1 - > Youki
Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά
- fielda #50 (ψηφοφορία) = ?
- vendetta #104 (δολοφονία) = ?
- xanp #150 (ψηφοφορία) = πολίτης
- bill #180 (δολοφονία) = πολίτης
- Resident Evil #204 (ψηφοφορία) = ?
- Vkey #236 (δολοφονία) = ?
Απουσίες
dooo 1
(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! )
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
Σήμερα μαθαίνετε την ταυτότητα αυτού που θα ψηφισθεί
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Προκήρυξη της 30 Φλεβάρη
Παραπλανημένοι πολίτες και τρισάθλιε ρουφιάνε οι μέρες σας είναι μετρημένες. Δεχτήκαμε πλήγματα και τα 2 καλύτερα στελέχη μας μιλούν από τον τάφο αλλά δεν θα περάσει αυτό έτσι. Θα σας εξαφανίσουμε. Με τη θυσία της Vkey ελπίζουμε σε 3 γύρους να σας έχουμε ξεπαστρέψει όλους. Την δολοφονούμε γιατί πήγε ταξίδι και κοροϊδεύει τον Bill. Φοίβη να ξέρεις ότι είσαι η επόμενη. Αυτά για τώρα… No mercy!
Χαχαχαχα!!!!
Η προκύρηξη λέει αλήθεια; Εχουμε όντως βγάλει 2 δολοφόνους;
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Δεν ήρθε ακόμα η ώρα για να ανακοινωθεί επίσημα κάτι τέτοιο.Χαχαχαχα!!!!
Η προκύρηξη λέει αλήθεια; Εχουμε όντως βγάλει 2 δολοφόνους;
dooo
Διακεκριμένο μέλος
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
το μόνο σίγουρο είναι ότι η Vkey ήτο δολοφόνος, σωστά????
Ρε θα με τρελάνετε; Είμαι και από ταξίδι και δε λειτουργώ καλά.
Τα παραπάνω δεν ήταν ανακοίνωση της ΣΕ. Ήταν η προκήρυξη των δολοφόνων. Αντί για εικόνα, έγραψαν αυτό το κείμενο.
Πιστεύετε ό,τι θέλετε από αυτά ή δεν πιστεύετε τίποτα.
dooo
Διακεκριμένο μέλος
Εγώ πιστεύω σε ανάσταση νεκρώνΠιστεύετε ό,τι θέλετε από αυτά ή δεν πιστεύετε τίποτα.
Σήμερα μαθαίνουμε την ιδιότητα του MVP, αν δεν απατώμαι. Right?
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Μάλιστα.Σήμερα μαθαίνουμε την ιδιότητα του MVP, αν δεν απατώμαι. Right?
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
Γινεται να συνεχιζει το παιχνιδι μεχρι να τελειωσουν οι δολοφονοι;
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Αν ειχαμε βγαλει 2 δολοφονους δε θα χαμε κερδισει με αναλογια 1-6??
Γινεται να συνεχιζει το παιχνιδι μεχρι να τελειωσουν οι δολοφονοι;
Όχι δεν νομίζω! Πρέπει να βγουν όλοι τους δολοφόνοι για να κερδίσουν οι πολίτες!
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
- Όταν όλοι οι δολοφόνοι είναι εκτός παιχνιδιού, όπου και νικητές είναι οι πολίτες (με τον ρουφιάνο)
- Όταν οι δολοφόνοι είναι όσοι και οι υπόλοιποι παίκτες , στο τέλος του τρέχοντος γύρου, όπου νικητές είναι οι δολοφόνοι
Ντάξει; Κάτι άλλο τώρα που γυρίζει;
dooo
Διακεκριμένο μέλος
βρε λες?
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
το φλεβάρη και τη Βίκη τα έκανα εγώ κόκκινα και μπολντ
δεν άντεξα... ήθελα να βάλω ένα τάτς
Vkey
Επιφανές μέλος
'Οχι επειδή με σκοτώσατε αλλά ούτε μια εικονίτσα δεν αξίζω;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.