fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος
λοιπόν.... δολοφόνοι ήταν οι
Corpse, Fantasmenos (!!!!!!!!!!) Youki
ρουφιάνα... Dooo
Εγώ ήμουν τελικά; Δεν το περίμενα ποτέ αυτό. Το τέλειο έγκλημα. Η ΣΕ τελικά είναι πολύ έξυπνη. Μπέρδεψε ακόμη και μένα
fantasmene ενα σου λέω! Στο επόμενο παιχνίδι δεν θα ψηφίσω τον Bill στον πρώτο γύρο αλλά εσένα! Και αυτό ειναι δεσμευση.-
Να με συγχωρείς. Εγώ με τους πολίτες ήμουν. 3 γύρους προσπαθούσα να σας πείσω να βγάλετε την Corpse Bride αλλά δεν θέλατε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
Πολυ το διασκεδασα, ευχαριστω πολιτακια Κυριως ομως θελω ναευχαριστησω (:~) phoebs και resident
fantasmene....
pit σε λυπηθηκε η ψυχη μου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
7ψυχη ειμαι η ατιμη. Κι ημασταν ετοιμοι να με αυτοκτονησουμε απ'τον πρωτο γυρο.
Πολυ το διασκεδασα, ευχαριστω πολιτακια Κυριως ομως θελω ναευχαριστησω (:~) phoebs και resident
fantasmene....
pit σε λυπηθηκε η ψυχη μου
Με ευχαριστεί μια παλιοδολοφόνα;;; Το είδαμε και αυτο!
Εγώ φταίω που πίστεψα στις καλές σου προθέσεις!
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
εχμμμ για κανά δυο γυρους τουλάχιστον σίγουρα....
τέτοιο ρεζιλίκι που έπαθα να είμαι τόσο αλλού για αλλού...
φτού μου
xanp
Δραστήριο μέλος
Ρουφιάνος δεν νομίζω ότι υπήρχε σε αυτόν τον γυρό καθόλου και αν υπήρχε απλά δεν έπαιξε...
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
(Αληθεια ποιος ηταν?)
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος
edit: Η doo ήταν ο ρουφιάνος ρε παιδιά, το λέει η Κακή Επιρροή παραπάνω
xanp
Δραστήριο μέλος
Καλά αυτό και αν είναι απόδειξη ότι δεν έπαιξε...εγώ βγήκα και φάνηκε ότι ήμουν πολίτης οπότε έπρεπε να πέσει πάνω στον φαντασμένο....
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Vkey
Επιφανές μέλος
Γιατί δεν με ακούγατε όταν έλεγα για κορπσ?
Αλλά όχι ήμουν ύποπτο δολοφονάκι σύμφωνα με γιούκι και κορπς....
Άιντε
Φαντασμένε απορούσα γιατί με σιγοντάριζες τόσο...
Έτσι εξηγούνται όλα...
Παλιοδολοφόνε
Lorelai
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φιλακια απο κερκυρα και αναμενω το επομενο.
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Αν υποσχεθείτε να μη με διώξετε αμέσως και να παίξουν όλες οι γνωστές "μούρες" πλέον του παλέρμο, θα παίξω και εγώ στο επόμενο
Ποιές εννοείς γνωστές μούρες δλδ?
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
ΧΑΧΑ!!!!
Ενα μεγάλο συγγνωμη στη Ρεζ και στη xanp. Sorry κορίτσια, μου δώσατε πάσα, δεν μπορούσα να μην βάλω γκολ!!!
Επισης να συγχαρώ τα συνδολοφόνια μου και τη Φοίβη που με πίστεψε.
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Επισης να συγχαρώ τα συνδολοφόνια μου και τη Φοίβη που με πίστεψε.
Πω πω πόσο ευκολόπιστη μπορώ να γίνω τελικά;
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Ποιές εννοείς γνωστές μούρες δλδ?
Λοιπόν θέλω να δω τους περισσότερους από τους:
- Angie_Ann
- Bill
- Bill Slayer
- Corpse Bride
- Δανάη
- dooo
- fantasmenos
- fielda
- Ηρώ
- Idril
- kalypso
- kajira
- kakerlak
- Κακή Επιρροή
- Lorelai
- Lorien
- Μolka
- Neraida
- Nininaou
- Niyia
- Palladin
- Phoebe
- pitg21
- Resident Evil
- Tetragrammaton
- Vkey
- vendetta
- xanp
- Youki
- όλο και κάποιον ξεχνάω, σχωράτε με
και να πάμε για νέο ρεκόρ συμμετοχών
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Μπράβο στους δολοφόνους, είναι τυχεροί που βαριόταν η Ηρώ να παίξει, αλλιώς...
Έι ψιτ κύριος, πάρ'το αλλιώς γιατί θα βρεις..
Θα μας ειρωνευτεί και ο fandago!
Ετοιμαστείτε πάλι για κωμικοτραγικές καταστάσεις. Στο επόμενο λέω να παίξω!
Ετοιμαστείτε πάλι για κωμικοτραγικές καταστάσεις. Στο επόμενο λέω να παίξω!
Να αφήσεις και το ίδιο άβαταρ γιατί με τη δορυφορική θα καταλαβαίνεις καλύτερα τα δολοφόνια.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.