27-06-08

08:19
Πολύ δύσκολο θα είναι το παιχνιδάκι μας αυτή τη φορά...περισσότερο για τους πολίτες 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68,307 εγγεγραμμένα μέλη και 3,545,865 μηνύματα σε 105,436 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 178 άτομα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τι άκυρη ψήφος είναι αυτή;
Χωρίς δικαιολογία, χωρίς τίποτα; Είπαμε, δεν έχουμε στοιχεία, αλλά όχι ρίχνουμε ένα και όποιον πάρει ο χάρος!
Θα περίμενα vendetta από σένα να τη ρίξεις, μιας και δεν έχεις χρόνο, σε κάποιον που έχει ήδη ποστάρει και σου φαίνεται πιο ύποπτος.
Κάτι μου λέει πως καρφώθηκες από νωρίς!![]()
Λοιπόν ο vendetta δεν έχει γενικά και πολύ χρόνο αυτή την περίοδο...Εξεταστική στη μέση και τα μυαλά στα κάγκελα...Και θα κάνει ποδαρικό στις ψηφοφορίες με μία ψήφο που θα συζητηθεί...
Ψηφίζω phoebe...![]()
Είχα πει αρχικά για τον shaman...Αλλά δυστυχώς αυτό είναι πάντοτε το παιχνίδι του shaman στον πρώτο γύρο...Μη σου πω και στη συνέχεια...
Και να τη ρίξω ρε συ Ηρώ την ψήφο που... Έχεις αρκετά στοιχεία για να ψηφίσεις εσύ;;; Και εκτός των άλλων γιατί όχι και η Phoebe;;; Το μόνο της ποστ ήταν για να πει στη Νεράιδα να μην αφήσει το παιχνίδι.... Δηλαδή διάβασε όσα είχανε γραφτεί μέχρι εκείνη τη στιγμή... Δεν της κίνησε τίποτα την περιέργεια;;;![]()
Συμφωνώ με τον Τετρα. Βεβαια μην ξεχνάμε και αυτούς που δεν μιλάνε πολύ.Ως πρώτος γύρος, και δεδομένουν ότι οι ρόλοι δόθηκαν μετά από κλήρωση, δεν μπορώ να βγάλω συμπεράσματα για το ποιος είναι τι. Για αυτό θα ψηφίσω τους παίκτες που θεωρώ ότι μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα σε μελλοντικές ψηφοφορίες λόγω αψυχολόγητων αποφάσεων. Οι δύο που έχω στο μυαλό μου είναι ο shaman (που παίρνει το παιχνίδι τελείως στο χαβαλέ-δεν το λέω για κακό) και ο papas (που στο προηγούμενο παιχνίδι αποδείχτηκε τραγικά αναποφάσιστος και οι ψήφοι του γίνονταν κυρίως μέσω της χειραγώγησης των δολοφόνων, και για αυτό παραλίγο να αποβεί επικίνδυνος για το αποτέλεσμα του παιχνιδιού). Ανάμεσα στους δύο πιο επικίνδυνο θεωρώ τον papas, γιατί επηρεάζεται πολύ πιο εύκολα από τους γύρω του, ενώ ο shaman μπορεί απλώς να ψηφίσει κάτι άκυρο για πλάκα. Επίσης να συμφωνήσω με την παρατήρηση των παραπάνω ότι ο papas αυτή τη φορά μπήκε λίγο περισσότερο δυναμικά απ'ότι έπρεπε, το οποίο βέβαια πολύ πιθανόν να είναι τυχαίο, αλλά κανείς δεν ξέρει. Αφού δεν έχω άλλα στοιχεία πιο απτά, όπως καταλάβατε, ψηφίζω papas.
Kαι ποιος έχει δώσει;Πρώτο ψυχολογικό προφίλ των συμμετεχόντων[είπα να το πάω έτσι σε αυτό το γύρο
]
- Bill: -->δεν μας έχει δώσει ακόμα επαρκή στοιχεία. Αλλά τον ... φοβάμαι λίγο... Συνήθως πείθει ότι είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτό που πραγματικά είναι
Ανάμεσα στους δύο πιο επικίνδυνο θεωρώ τον papas, γιατί επηρεάζεται πολύ πιο εύκολα από τους γύρω του, ενώ ο shaman μπορεί απλώς να ψηφίσει κάτι άκυρο για πλάκα. Επίσης να συμφωνήσω με την παρατήρηση των παραπάνω ότι ο papas αυτή τη φορά μπήκε λίγο περισσότερο δυναμικά απ'ότι έπρεπε, το οποίο βέβαια πολύ πιθανόν να είναι τυχαίο, αλλά κανείς δεν ξέρει. Αφού δεν έχω άλλα στοιχεία πιο απτά, όπως καταλάβατε, ψηφίζω papas.
Ρε vendetta πας να μας φας τη δουλειά;Τί άκυρη ψήφος είναι τούτη;Λοιπόν ο vendetta δεν έχει γενικά και πολύ χρόνο αυτή την περίοδο...Εξεταστική στη μέση και τα μυαλά στα κάγκελα...Και θα κάνει ποδαρικό στις ψηφοφορίες με μία ψήφο που θα συζητηθεί...
Ψηφίζω phoebe...![]()
Συμφωνώ με τον Τετρα. Βεβαια μην ξεχνάμε και αυτούς που δεν μιλάνε πολύ.
Για το Σαμαν δεν θεωρώ ότι είναι απο τους παίκτες που μπερδεύουν, είναι απο τους παίκτες που δεν μιλάνε και εκτός αυτού είναι πολύ εύστοχος στις ψηφους του. Ωστόσο η λογοδοιάροια που τον έχει πιάσει που φαίνεται ύποπτη.
Για σημερα θα κινηθώ αναμεσα σε παπας και όποιον άλλο παραμείνει...σιωπηλός εκτός κι αν "καρφωθεί" κανένα δολοφονάκι!![]()
Καλημέρα από μένα.Σκέφτομαι να δώσω την ψήφο μου στην ΚΕ.Δε μιλάει πολύ,δεν απαντάει στις κατηγορίες αλλά θα της δώσω μια δεύτερη ευκαιρία προς το παρόν.21 άτομα και δεν μιλεί σχεδόν κανείς.... Λεπόν για να ψηφίσω βάζω ... κλήρο όπως ξανάπα ανάμεσα στους Vkey, xanp, vendetta,fantasmenos, Tetra και KoυΕ [να σημειώσω εδώ ότι η ΚουΕ ενώ κατηγορήθηκε -από εμένα ως ύποπτη- δεν απάντησε και αυτό μου κινεί υποψίες εξού και μπαίνει στη ... λίστα της κλήρωσης...]
Πουαρώ λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΆντε βρε Youki ρίξε μια ανάλυση του προφίλ κάθε παίχτη από το Mr Watson.![]()
21 άτομα και δεν μιλεί σχεδόν κανείς.... Λεπόν για να ψηφίσω βάζω ... κλήρο όπως ξανάπα ανάμεσα στους Vkey, xanp, vendetta,fantasmenos, Tetra και KoυΕ [να σημειώσω εδώ ότι η ΚουΕ ενώ κατηγορήθηκε -από εμένα ως ύποπτη- δεν απάντησε και αυτό μου κινεί υποψίες εξού και μπαίνει στη ... λίστα της κλήρωσης...]
Γιατι νταξ το μπος κι ο άντρας, αλλά με 30 απλήρωτους συναδέλφους δεν ψηνομαι να τα βάλω!!!![]()
Μπιλλ μου τη δίνειςΚαλημέρα από μένα.Σκέφτομαι να δώσω την ψήφο μου στην ΚΕ.Δε μιλάει πολύ,δεν απαντάει στις κατηγορίες αλλά θα της δώσω μια δεύτερη ευκαιρία προς το παρόν.
Ακόμα είπε ότι θα ψηφίσει με κλήρο,μιας και οι δολοφόνοι έχουν βγει με κλήρωση.Δηλαδή δεν τη νοιάζει τι θα ψηφίσει...Χμ...
εγώ το μόνο που έχω να πω είναι να προσέχεις και σε αυτό το γύρο τις κοτσίδες σουγια να αρχίσω λοιπόν να στρέφω κι εγώ κάπου υποψίες και να περάσω κι εγώ στην επίθεση έχω να πω ότι η ΡΕ άρχισε από τώρα τις ανυπόστατες κατηγορίες και την υποψιάζομαι για Ιερόδουλη
να για να μάθεις να λες χαζά με το "ένστικτό" σου![]()