Tetragrammaton
Διάσημο μέλος
Πάνω στο παιχνίδι: ο Bill_slayer αρχίζω να έχω αμφιβολίες για το κατά πόσον είναι δολοφόνος, γιατί είχε την ευκαιρία να με βγάλει και έβγαλε τη Phoebe. Πολύ πιθανό απλώς να έπαιξε αρκετά άτσαλα, όπως άλλωστε έκανε και o Bill και έκανε τους πάντες να τον υποπτευθούν.
Για αυτούς που με ψήφισαν σε αυτό το γύρω δεν είμαι απόλυτα σίγουρος τι ρόλο βαράει ο καθένας, πάντως απογοητεύτηκα γιατι δεν υπήρχε ούτε ένα αξιοπρεπές επιχείρημα για να βγω. Απλά με ψήφισαν. Και για αυτό πιστεύω ότι εκεί μέσα κάτι βρωμάει. (όχι για όλους φυσικά, απλώς κάποιος εκεί μέσα βάζει λάδι στη φωτιά)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Για δες..
Tetragrammaton, γιατί:
- Απ΄την αρχή κάτι δεν πήγαινε καλά με αυτό το παιδί.. χανόταν-εμφανιζόταν
- 'Εχει μια εμμονή με τον Bill_Slayer, ο οποίος φαίνεται για πολίτης
- Δικαιολογείται συχνά και χώρις λόγο
- Δεν ψήφισε ούτε kakerlak, ούτε angie, ούτε neraida , αλλά Lorien
Όπως βλέπεις, είμαι πολύ προσεχτική στο ποιον και πότε τον ψηφίζω με βάση τη θέση επικινδυνότητας..
(Αν θες σου παραθέτω ολόκληρο το ποστ μου)
Άρα η επόμενη ψήφος μου πάει στον tetragrammaton
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος
Αν δεν είναι ούτε αυτός δολοφόνος οι πολίτες έχασαν λογικά. Οπότε προσευχές στον τουτατή!
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Λίστα για Δευτέρα
- Bill_Slayer:
- commie:
- fantasmenos: Τetragrammaton
- fielda:
- fosia:
- Ηρώ: Tetragrammaton
- Idril: Tetragrammaton
- Molka: Τetragrammaton
- nina21: Βill_Slayer
- Niyia:
- shaman:
- Tetragrammaton: Ηρώ
- T_Chameleon:
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει!
ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Ψηφίζω Bill_Slayer...μου φαίνεται ύποπτος καιρό τώρα...!
Idril
Πολύ δραστήριο μέλος
T_Chameleon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και εγώ για αυτόν τον λόγο τον ξανά ψηφίζωΨηφιζω Tetragrammaton και το θεωρω πολυ σημαντικο να φυγει σημερα ωστε να μαθουμε την ταυτοτητα του γιατι ειναι το ατομο για το οποιο ημουν πιο σιγουρη απο την αρχη οτι ειναι δολοφονος.-
Tetragrammaton
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
- Bill_Slayer:
- commie:
- fantasmenos: Τetragrammaton
- fielda:
- fosia:
- [Ηρώ]: Tetragrammaton
- Idril: Tetragrammaton
- Molka: Τetragrammaton
- nina21: Βill_Slayer
- Niyia:
- shaman:
- Tetragrammaton: Ηρώ
- T_Chameleon: Tetragrammaton
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει!
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Hρώ.... bye bye!
δεν θυμάμαι αν λέω τι ήσουν οπότε πείτε μου αν πρέπει να πω!
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
fandago
Διακεκριμένο μέλος
fielda
Πολύ δραστήριο μέλος
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος
Θα ψηφίσω εμένα!
Niyia
Διάσημο μέλος
Δίνω Phoebe για τώρα αν κ είμαι σίγουρη από την στάση τους (ειδικά η phoebe δεν μιλάει καθόλου) ότι κ οι 2 τους είναι ύποπτες.
Υγ: Σόρρυ, δεν προλαβαίνω να εμβαθύνω, πήζωωωωω :/
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Θα ψηφίσω εμένα!
δεν επιτρέπεται
Phoebe ή Idril? Ιδού η απορία....
Δίνω Phoebe για τώρα αν κ είμαι σίγουρη από την στάση τους (ειδικά η phoebe δεν μιλάει καθόλου) ότι κ οι 2 τους είναι ύποπτες.
Υγ: Σόρρυ, δεν προλαβαίνω να εμβαθύνω, πήζωωωωω :/
καλέ το Phoebe έφυγε!!!
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος
Αυτό είναι αδικία.δεν επιτρέπεται
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.