Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Άμα δε με πετάξεις απο το παιχνίδι θα σκάσεις ε;
Ε άμα μπεί κάτι στο μυαλό(?) μου δεν φευγει με τίποτα!!!!
Θέλουμε προκύρηξηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey
Επιφανές μέλος
Έχει ακριβώς το στυλάκι που είχα εγώ στο πρώτο παιχνίδι που ήμουν δολοφόνος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
ΥΓ:συνονόματε και εσύ είσαι ύποπτος...πολύ ύποπτος.
Neraida
Επιφανές μέλος
Έχει ακριβώς το στυλάκι που είχα εγώ στο πρώτο παιχνίδι που ήμουν δολοφόνος
λατρευω και το κοπυ πειστ...ενιοτε
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
Που είναι η προκηρύξει? Θέλω παρεούλα στον Παράδεισο
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
[ΚουΕ.... ΑΠΟΛΥΕΣΑΙ!!! ]
Youki μου δεν ξαναμιλάς!
Molka
Πολύ δραστήριο μέλος
εδιτ: νέβερ μάιντ. Και τι χαζές προκηρύξεις είναι αυτές, κάτι μου λέει ότι γίνονται τελευταία στιγμή, ή κανένας από το παρεάκι δεν έχει στοιχειώδεις γνώσεις Paint
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
(Δεν ειμαι τόσο τριχωτη γμτ μου!)
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
- Angie_Ann:
- Bill:Bill_Slayer
- Bill_Slayer:Molka
- commie:Idril
- diotima:
- fantasmenos: Αngie_Ann
- fielda:Angie_Ann
- fosia:
- Ηρώ:Angie_Ann
- Idril:Neraida
- mania:
- Molka: Angie_Ann
- Neraida: shaman
- nina21:
- Niyia:
- Phoebe:Bill
- shaman: Neraida
- Tetragrammaton:
- T_Chameleon:
- Vkey:Neraida
- Youki:Angie_Ann
- xanp: Angie_Ann
- vendetta: Neraida
Angie_Ann: 6
Bill:1
Bill_Slayer: 1
Idril: 1
Molka: 1
Neraida: 4
shaman: 1
(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! )
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει!
Neraida
Επιφανές μέλος
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
Neraida
Επιφανές μέλος
ω ρε σταχτες και μπουρμπερη!!
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Στον επόμενο γύρο γράφτε τότε και ποιοι ξέρετε Photoshop να σας προτιμήσουμε!Όντως στους προηγούμενους γύρους είχαμε πολύ καλές προκηρύξεις...
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
Molka
Πολύ δραστήριο μέλος
τωρα για να θεωρηθω και εγω πολιτακι..πρεπει να πω μια απο τα ιδια με μολκα & σλειερ ...????
ω ρε σταχτες και μπουρμπερη!!
Είδες γιατί δεν μιλάω πολύ και παίζω "αθόρυβα"; Γιατί ο καθένας λέει τα δικά του, ανάλογα με το συμφέρον του προφανώς, όπως κι εγώ. Θα ποστάρω μόνο την ψήφο μου κάθε μέρα από εδώ και μπρος (και ναι, αυτό είναι απειλή ), και αν φαίνομαι ύποπτη ψοφίστε με να βγω.
vendetta
Πολύ δραστήριο μέλος
Είδες γιατί δεν μιλάω πολύ και παίζω "αθόρυβα"; Γιατί ο καθένας λέει τα δικά του, ανάλογα με το συμφέρον του προφανώς, όπως κι εγώ. Θα ποστάρω μόνο την ψήφο μου κάθε μέρα από εδώ και μπρος (και ναι, αυτό είναι απειλή ), και αν φαίνομαι ύποπτη ψοφίστε με να βγω.
Νομίζω πως αν κάνεις κάτι τέτοιο θεωρείσαι ακόμα πιο ύποπτη απο τη στιγμή μάλιστα που το ανακοινώνεις...
Neraida
Επιφανές μέλος
Κουραστηκα...να θεωρουμαι η κυρια υποπτη και να μην παιρνω ψηφους...
Και μιας και αρχισε το "παρτυ" των ψηφων του Νεραιδοκινηματος....μην το χαλασετε...
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Αθηνά, θες;
(Θα σκάσω αν δεν μιλήσω κι εγώ )
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος
Καταρχας ψηφίζω Bill_slayer. Και αιτιολογώ:
1)Από την αρχή δείχνει τεράστια νευρικότητα, αλλάζοντας συνεχώς τις ψήφους του. Τέτοια νευρικότητα τη δικαιολογώ σε άτομο με σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι. Θα μου πείτε μπορεί να είναι ρουφιάνος.
Όμως
2) Σε αυτή την περίπτωση γιατί άλλαξε πολλάκις την ψήφο του; Ο ρουφιάνος έχει σκοπό να κατευθύνει τους πολίτες στους δολοφόνους, όχι να τους μπερδεύει. Και επιπλεόν, αν δεν είναι ρουφιάνος, γιατί πρακτικά καμία ψήφος του δε βασίζεται σε επιχειρήματα, αλλά είναι του στυλ "ψηφίζω τον τάδε και μετα μπορεί να το αλλάξω";
Επίσης
3)Γιατί και στις δυο ψηφοφορίες τελευταία στιγμή άλλαξε την ψήφο του και πήγε μαζί με το ρεύμα; Την μια φορά τελευταία στιγμή ψήφισε Angie_Ann (δεύτερη σε ψήφους) και τη δεύτερη Kakerlak (πρώτη σε ψήφους). Αν ξέρεις ποιοι είναι οι δολοφόνοι δεν είσαι τόσο αναποφάσιστος.
4) Στα τελευταία ποστ του χθες το βράδυ (ένα το σχολίασα, δεν ξέρω αν έκανε άλλα μετα) εμένα μου φάνηκε ότι έκανε πως δεν καταλαβαίνει. Και καλά αφού η Kakerlak είπε ότι ήταν πολίτης, γιατί να μην την πιστέψουμε; Εγώ το βρίσκω πολυ θεατρικό.
Οπότε εγώ την ψήφο μου την έριξα. Τα λέμε το βράδυ!
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
- Angie_Ann:
- Bill:Bill_Slayer
- Bill_Slayer:Molka
- commie:Idril
- diotima:
- fantasmenos: Αngie_Ann
- fielda:Angie_Ann
- fosia:
- Ηρώ:Angie_Ann
- Idril:Neraida
- mania:
- Molka: Angie_Ann
- Neraida: shaman
- nina21:
- Niyia:
- Phoebe:Bill
- shaman: Neraida
- Tetragrammaton: Βill_Slayer
- T_Chameleon:
- Vkey:Neraida
- Youki:Angie_Ann
- xanp: Angie_Ann
- vendetta: Neraida
Angie_Ann: 6
Bill:1
Bill_Slayer: 2
Idril: 1
Molka: 1
Neraida: 4
shaman: 1
(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! )
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.