shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:20 Ο shaman έγραψε: #4.761 06-05-08 00:20 πρώτο ποστ στη νέα σελίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:34 Ο vendetta έγραψε: #4.762 06-05-08 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Nαι αλλά από τι στιγμή που δεν είμαι δολοφόνος δεν με πειράζει να ενισχύσω τις υποψίες. Άλλωστε παιχνίδι είναι βρε! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι...Δεν συμφωνώ και τόσο ότι δεν είσαι δολοφόνος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:41 Ο Γιώργος έγραψε: #4.763 06-05-08 00:41 Νταξ, χάνω τα καλύτερα. Πόσες σελίδες γεμίσατε ρε θηρία; Αρχική Δημοσίευση από Idril: The anti-AngieAnnn Commandos! Click για ανάπτυξη... Είναι οι κομαντατόρισσες που έφερες για τον borat? Αρχική Δημοσίευση από kajira: H Αντζούγια είναι η καλύτερη! (άσχετο, συνεχίστε) Click για ανάπτυξη... Αχχχχ μεγάλος έρωτας. Εμένα μ' αγνοεί η Άντζυ όμως. Αρχική Δημοσίευση από shaman: πρώτο ποστ στη νέα σελίδα Click για ανάπτυξη... Κοπιάστε, lucky page, όποιος πρόλαβε πρόλαβε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:43 Ο vendetta έγραψε: #4.764 06-05-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου,νόμιζα ότι η Kakerlak ανακοίνωσε ότι ήταν πολίτης.Έτσι δεν είναι?Η έκανα λάθος?? Click για ανάπτυξη... Ρουφιάνος ή δολοφόνος...Μμμμ...Θεωρώ ότι η kakerlak δεν ήταν και απόλυτα ξεκάθαρη και από τη στιγμή που δεν αναφέρει κάτι η ΣΕ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος...Εάν όντως είναι δολοφόνος (ακόμα πιστεύω ότι είναι) σιγα μην το πει...Τότε ένας ένας αποκαλύπτονται οι δολοφόνοι... Τώρα ή ρωτάς για να μας βοηθήσεις οπότε και είσαι ρουφιάνος ή για να μας ρίξεις στάχτη στα μάτια οπότε και είσαι δολοφόνος...Δεν πιστεύω ότι θα έκανες ένα τέτοιο ποστ για κάποιον άλλον λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 01:12 Η fantasmenos: #4.765 06-05-08 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: εγω ψηφιζω angie παιδακια.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: καλε ποιος με ψηφισε αρνητικα...? Click για ανάπτυξη... Μπορεί καποιος συνδολοφόνος Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Είναι 3 που με ψηφίζουν από την αρχή! Είναι κάτι σαν το φαν κλαμπ μου! Εγώ θα ψηφίσω ίσως Βill Slayer ή Νεράιδα Αυτά τα 3 τα κοράσια, Fielda, xanp, Ηρώ που μπαίνουν με μαυρίζουν και φεύγουν γιατί δεν θεωρούνται καθόλου ύποπτα; Click για ανάπτυξη... Κάνε τους 4. Δε ξέρω αλλά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά... Και δεν είσαι πειστική πολίτης Επίσης, σαν πολύ δεν πέσατε πάνω στον Slayer (θα σε λέω έτσι για να μην σε μπερδεύω με τον Bill); Ειδικά από τότε που τον κατηγόρησα όλοι πάνω του πέσατε... Ε, Tetragrammaton, Angie Ann, Bill και vendetta; Ψήφος στην Angie Ann και ο θεός βοηθός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 01:31 Η commie έγραψε: #4.766 06-05-08 01:31 δεν ξέρω αλλά από την αρχή υποψιάζομαι την Idril βέβαια σήμερα δεν έχει μιλήσει ακόμη, δεν είμαι ακόμη σίγουρη αλλά προς το παρόν την ψηφίζω πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 01:32 Ο Γιώργος έγραψε: #4.767 06-05-08 01:32 Memo: Αθηνά, συγκέντρωσε κάπου τις απουσίες σαν ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ κορίτσι που είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 02:06 Ο shaman έγραψε: #4.768 06-05-08 02:06 Μια δεύτερη εκτίμηση Δολοφόνοι: Τετραγράμματον Νεράιδα fantasmenos Kakerlak Angie_Αnn Ρουφιάνος ο Bill Slayer. Ψηφίζω Νεράιδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 09:50 Ο Bill έγραψε: #4.769 06-05-08 09:50 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Επίσης, σαν πολύ δεν πέσατε πάνω στον Slayer (θα σε λέω έτσι για να μην σε μπερδεύω με τον Bill); Ειδικά από τότε που τον κατηγόρησα όλοι πάνω του πέσατε... Ε, Tetragrammaton, Angie Ann, Bill και vendetta; Click για ανάπτυξη... Ενισχύεις τις υποψίες μου. Για σήμερα ψηφίζω Bill_Slayer , και fantasmenos σε παρακολουθώ(προσπαθείς να πάρεις τα φώτα πάνω από τον Bill_Slayer). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 10:00 Η Resident Evil: #4.770 06-05-08 10:00 Λίστα για Τρίτη Angie_Ann: Bill:Bill_Slayer Bill_Slayer:Molka commie:Idril diotima: fantasmenos: Αngie_Ann fielda:Angie_Ann fosia: Ηρώ: Idril:Neraida mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Phoebe: shaman: Neraida Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Angie_Ann vendetta: Neraida Score(αλφαβητικά) Angie_Ann: 4 Bill_Slayer: 1 Idril: 1 Molka: 1 Neraida: 3 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Μαΐου 2008 vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 10:31 Ο vendetta έγραψε: #4.771 06-05-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Είναι 3 που με ψηφίζουν από την αρχή! Είναι κάτι σαν το φαν κλαμπ μου! Εγώ θα ψηφίσω ίσως Βill Slayer ή Νεράιδα Αυτά τα 3 τα κοράσια, Fielda, xanp, Ηρώ που μπαίνουν με μαυρίζουν και φεύγουν γιατί δεν θεωρούνται καθόλου ύποπτα; Click για ανάπτυξη... Μμμμ...Bill_slayer ή Neraida ακούω...Να δεις πρώτα αν κάποιος κινδυνεύει πιο πολύ από τον άλλον και να ψηφίσεις τον άλλον;;; Ωρέ που πάμε ωρέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 10:59 Η Youki έγραψε: #4.772 06-05-08 10:59 επειδή δεν ξέρω πως θα πάει η μέρα ψηφίζω από τώρα angie_ann. Αν παραμείνω στο παιχνίδι μετα τη 1 βλέπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:10 Η Idril έγραψε: #4.773 06-05-08 11:10 Neraida πάλι. Μπορεί να άρχισε να μπαίνει στο νόημα και να ελάττωσε λίγο τα θεατρινίστικα αλλα δε με έχει πείσει ακόμα για την αθωότητα της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:10 Η Resident Evil: #4.774 06-05-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Επίσης, η Μάνια δεν ψήφισε 2 συνεχόμενες μέρες. Click για ανάπτυξη... Σε αυτό απαντήσαμε? Δεν θυμάμαι... Τέσπα, η mania είχε ειδοποιήσει ότι έχει κάποιο θέμα και (όπως έχει συμβεί στο παρελθόν και με άλλους παίκτες) και για αυτό της δόθηκε 1 μέρα παράταση. Αν δεν ψηφίσει και σήμερα θα αποχωρήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:20 Η Phoebe έγραψε: #4.775 06-05-08 11:20 Χμμμ, νομίζω οτι τα πράγματα ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά για εμένα! Αυτόν που θεωρούσα ύποπτο από την αρχή αρχίζει και εμφανίζεται! Για την ώρα θα ψηφίσω Bill! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:30 Η Ηρώ έγραψε: #4.776 06-05-08 11:30 Eγώ θα ψηφίσω Angie_ann, η νεράιδα με έχει μπερδέψει αρκετά και δεν μπορώ να πω, πως είμαι τόσο σίγουρη ώστε να την ψηφίσω, τουλάχιστον αυτή τη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:38 Η Resident Evil: #4.777 06-05-08 11:38 Λίστα για Τρίτη Angie_Ann: Bill:Bill_Slayer Bill_Slayer:Molka commie:Idril diotima: fantasmenos: Αngie_Ann fielda:Angie_Ann fosia: Ηρώ:Angie_Ann Idril:Neraida mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Phoebe:Bill shaman: Neraida Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Angie_Ann vendetta: Neraida Score(αλφαβητικά) Angie_Ann: 5 Bill:1 Bill_Slayer: 1 Idril: 1 Molka: 1 Neraida: 3 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:17 Η Neraida έγραψε: #4.778 06-05-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Neraida πάλι. Μπορεί να άρχισε να μπαίνει στο νόημα και να ελάττωσε λίγο τα θεατρινίστικα αλλα δε με έχει πείσει ακόμα για την αθωότητα της. Click για ανάπτυξη... Α οχι ανακριβειες.....οχι "παλι"...!!!!! Αυτη τη φορα θες να πεις ντιαρ...! Ω ρε θα το φατε το κεφαλι σας....αλλα δε θα φταιω εγω.... Α...βασικα ή slayer ή angie ή Idril θα ψηφιζα....αλλα θα ψηφισω Shaman...γιατι ΕΤΣΙ....Ευχαριστω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Idril έγραψε: #4.779 06-05-08 13:20 Ωχ, ναι, δίκιο έχεις, δεν πάω καλά. Btw γιατί αργεί τόσο η ανακοίνωση της σημερινής δολοφονίας? Δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:43 Ο Bill έγραψε: #4.780 06-05-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χμμμ, νομίζω οτι τα πράγματα ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά για εμένα! Αυτόν που θεωρούσα ύποπτο από την αρχή αρχίζει και εμφανίζεται! Για την ώρα θα ψηφίσω Bill! Click για ανάπτυξη... Άμα δε με πετάξεις απο το παιχνίδι θα σκάσεις ε; Ενιχσχύεις τις υποψίες μου. Αρχική Δημοσίευση από Idril: Ωχ, ναι, δίκιο έχεις, δεν πάω καλά. Btw γιατί αργεί τόσο η ανακοίνωση της σημερινής δολοφονίας? Δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε? Click για ανάπτυξη... 2 παρά τέταρτο.Τρεχουμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 237 238 239 240 241 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 239 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 239 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πρώτο ποστ στη νέα σελίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:34 Ο vendetta έγραψε: #4.762 06-05-08 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Nαι αλλά από τι στιγμή που δεν είμαι δολοφόνος δεν με πειράζει να ενισχύσω τις υποψίες. Άλλωστε παιχνίδι είναι βρε! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι...Δεν συμφωνώ και τόσο ότι δεν είσαι δολοφόνος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:41 Ο Γιώργος έγραψε: #4.763 06-05-08 00:41 Νταξ, χάνω τα καλύτερα. Πόσες σελίδες γεμίσατε ρε θηρία; Αρχική Δημοσίευση από Idril: The anti-AngieAnnn Commandos! Click για ανάπτυξη... Είναι οι κομαντατόρισσες που έφερες για τον borat? Αρχική Δημοσίευση από kajira: H Αντζούγια είναι η καλύτερη! (άσχετο, συνεχίστε) Click για ανάπτυξη... Αχχχχ μεγάλος έρωτας. Εμένα μ' αγνοεί η Άντζυ όμως. Αρχική Δημοσίευση από shaman: πρώτο ποστ στη νέα σελίδα Click για ανάπτυξη... Κοπιάστε, lucky page, όποιος πρόλαβε πρόλαβε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:43 Ο vendetta έγραψε: #4.764 06-05-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου,νόμιζα ότι η Kakerlak ανακοίνωσε ότι ήταν πολίτης.Έτσι δεν είναι?Η έκανα λάθος?? Click για ανάπτυξη... Ρουφιάνος ή δολοφόνος...Μμμμ...Θεωρώ ότι η kakerlak δεν ήταν και απόλυτα ξεκάθαρη και από τη στιγμή που δεν αναφέρει κάτι η ΣΕ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος...Εάν όντως είναι δολοφόνος (ακόμα πιστεύω ότι είναι) σιγα μην το πει...Τότε ένας ένας αποκαλύπτονται οι δολοφόνοι... Τώρα ή ρωτάς για να μας βοηθήσεις οπότε και είσαι ρουφιάνος ή για να μας ρίξεις στάχτη στα μάτια οπότε και είσαι δολοφόνος...Δεν πιστεύω ότι θα έκανες ένα τέτοιο ποστ για κάποιον άλλον λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 01:12 Η fantasmenos: #4.765 06-05-08 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: εγω ψηφιζω angie παιδακια.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: καλε ποιος με ψηφισε αρνητικα...? Click για ανάπτυξη... Μπορεί καποιος συνδολοφόνος Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Είναι 3 που με ψηφίζουν από την αρχή! Είναι κάτι σαν το φαν κλαμπ μου! Εγώ θα ψηφίσω ίσως Βill Slayer ή Νεράιδα Αυτά τα 3 τα κοράσια, Fielda, xanp, Ηρώ που μπαίνουν με μαυρίζουν και φεύγουν γιατί δεν θεωρούνται καθόλου ύποπτα; Click για ανάπτυξη... Κάνε τους 4. Δε ξέρω αλλά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά... Και δεν είσαι πειστική πολίτης Επίσης, σαν πολύ δεν πέσατε πάνω στον Slayer (θα σε λέω έτσι για να μην σε μπερδεύω με τον Bill); Ειδικά από τότε που τον κατηγόρησα όλοι πάνω του πέσατε... Ε, Tetragrammaton, Angie Ann, Bill και vendetta; Ψήφος στην Angie Ann και ο θεός βοηθός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 01:31 Η commie έγραψε: #4.766 06-05-08 01:31 δεν ξέρω αλλά από την αρχή υποψιάζομαι την Idril βέβαια σήμερα δεν έχει μιλήσει ακόμη, δεν είμαι ακόμη σίγουρη αλλά προς το παρόν την ψηφίζω πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 01:32 Ο Γιώργος έγραψε: #4.767 06-05-08 01:32 Memo: Αθηνά, συγκέντρωσε κάπου τις απουσίες σαν ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ κορίτσι που είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 02:06 Ο shaman έγραψε: #4.768 06-05-08 02:06 Μια δεύτερη εκτίμηση Δολοφόνοι: Τετραγράμματον Νεράιδα fantasmenos Kakerlak Angie_Αnn Ρουφιάνος ο Bill Slayer. Ψηφίζω Νεράιδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 09:50 Ο Bill έγραψε: #4.769 06-05-08 09:50 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Επίσης, σαν πολύ δεν πέσατε πάνω στον Slayer (θα σε λέω έτσι για να μην σε μπερδεύω με τον Bill); Ειδικά από τότε που τον κατηγόρησα όλοι πάνω του πέσατε... Ε, Tetragrammaton, Angie Ann, Bill και vendetta; Click για ανάπτυξη... Ενισχύεις τις υποψίες μου. Για σήμερα ψηφίζω Bill_Slayer , και fantasmenos σε παρακολουθώ(προσπαθείς να πάρεις τα φώτα πάνω από τον Bill_Slayer). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 10:00 Η Resident Evil: #4.770 06-05-08 10:00 Λίστα για Τρίτη Angie_Ann: Bill:Bill_Slayer Bill_Slayer:Molka commie:Idril diotima: fantasmenos: Αngie_Ann fielda:Angie_Ann fosia: Ηρώ: Idril:Neraida mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Phoebe: shaman: Neraida Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Angie_Ann vendetta: Neraida Score(αλφαβητικά) Angie_Ann: 4 Bill_Slayer: 1 Idril: 1 Molka: 1 Neraida: 3 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Μαΐου 2008 vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 10:31 Ο vendetta έγραψε: #4.771 06-05-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Είναι 3 που με ψηφίζουν από την αρχή! Είναι κάτι σαν το φαν κλαμπ μου! Εγώ θα ψηφίσω ίσως Βill Slayer ή Νεράιδα Αυτά τα 3 τα κοράσια, Fielda, xanp, Ηρώ που μπαίνουν με μαυρίζουν και φεύγουν γιατί δεν θεωρούνται καθόλου ύποπτα; Click για ανάπτυξη... Μμμμ...Bill_slayer ή Neraida ακούω...Να δεις πρώτα αν κάποιος κινδυνεύει πιο πολύ από τον άλλον και να ψηφίσεις τον άλλον;;; Ωρέ που πάμε ωρέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 10:59 Η Youki έγραψε: #4.772 06-05-08 10:59 επειδή δεν ξέρω πως θα πάει η μέρα ψηφίζω από τώρα angie_ann. Αν παραμείνω στο παιχνίδι μετα τη 1 βλέπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:10 Η Idril έγραψε: #4.773 06-05-08 11:10 Neraida πάλι. Μπορεί να άρχισε να μπαίνει στο νόημα και να ελάττωσε λίγο τα θεατρινίστικα αλλα δε με έχει πείσει ακόμα για την αθωότητα της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:10 Η Resident Evil: #4.774 06-05-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Επίσης, η Μάνια δεν ψήφισε 2 συνεχόμενες μέρες. Click για ανάπτυξη... Σε αυτό απαντήσαμε? Δεν θυμάμαι... Τέσπα, η mania είχε ειδοποιήσει ότι έχει κάποιο θέμα και (όπως έχει συμβεί στο παρελθόν και με άλλους παίκτες) και για αυτό της δόθηκε 1 μέρα παράταση. Αν δεν ψηφίσει και σήμερα θα αποχωρήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:20 Η Phoebe έγραψε: #4.775 06-05-08 11:20 Χμμμ, νομίζω οτι τα πράγματα ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά για εμένα! Αυτόν που θεωρούσα ύποπτο από την αρχή αρχίζει και εμφανίζεται! Για την ώρα θα ψηφίσω Bill! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:30 Η Ηρώ έγραψε: #4.776 06-05-08 11:30 Eγώ θα ψηφίσω Angie_ann, η νεράιδα με έχει μπερδέψει αρκετά και δεν μπορώ να πω, πως είμαι τόσο σίγουρη ώστε να την ψηφίσω, τουλάχιστον αυτή τη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:38 Η Resident Evil: #4.777 06-05-08 11:38 Λίστα για Τρίτη Angie_Ann: Bill:Bill_Slayer Bill_Slayer:Molka commie:Idril diotima: fantasmenos: Αngie_Ann fielda:Angie_Ann fosia: Ηρώ:Angie_Ann Idril:Neraida mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Phoebe:Bill shaman: Neraida Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Angie_Ann vendetta: Neraida Score(αλφαβητικά) Angie_Ann: 5 Bill:1 Bill_Slayer: 1 Idril: 1 Molka: 1 Neraida: 3 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:17 Η Neraida έγραψε: #4.778 06-05-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Neraida πάλι. Μπορεί να άρχισε να μπαίνει στο νόημα και να ελάττωσε λίγο τα θεατρινίστικα αλλα δε με έχει πείσει ακόμα για την αθωότητα της. Click για ανάπτυξη... Α οχι ανακριβειες.....οχι "παλι"...!!!!! Αυτη τη φορα θες να πεις ντιαρ...! Ω ρε θα το φατε το κεφαλι σας....αλλα δε θα φταιω εγω.... Α...βασικα ή slayer ή angie ή Idril θα ψηφιζα....αλλα θα ψηφισω Shaman...γιατι ΕΤΣΙ....Ευχαριστω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Idril έγραψε: #4.779 06-05-08 13:20 Ωχ, ναι, δίκιο έχεις, δεν πάω καλά. Btw γιατί αργεί τόσο η ανακοίνωση της σημερινής δολοφονίας? Δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:43 Ο Bill έγραψε: #4.780 06-05-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χμμμ, νομίζω οτι τα πράγματα ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά για εμένα! Αυτόν που θεωρούσα ύποπτο από την αρχή αρχίζει και εμφανίζεται! Για την ώρα θα ψηφίσω Bill! Click για ανάπτυξη... Άμα δε με πετάξεις απο το παιχνίδι θα σκάσεις ε; Ενιχσχύεις τις υποψίες μου. Αρχική Δημοσίευση από Idril: Ωχ, ναι, δίκιο έχεις, δεν πάω καλά. Btw γιατί αργεί τόσο η ανακοίνωση της σημερινής δολοφονίας? Δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε? Click για ανάπτυξη... 2 παρά τέταρτο.Τρεχουμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 237 238 239 240 241 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 239 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 239 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Nαι αλλά από τι στιγμή που δεν είμαι δολοφόνος δεν με πειράζει να ενισχύσω τις υποψίες. Άλλωστε παιχνίδι είναι βρε! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι...Δεν συμφωνώ και τόσο ότι δεν είσαι δολοφόνος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:41 Ο Γιώργος έγραψε: #4.763 06-05-08 00:41 Νταξ, χάνω τα καλύτερα. Πόσες σελίδες γεμίσατε ρε θηρία; Αρχική Δημοσίευση από Idril: The anti-AngieAnnn Commandos! Click για ανάπτυξη... Είναι οι κομαντατόρισσες που έφερες για τον borat? Αρχική Δημοσίευση από kajira: H Αντζούγια είναι η καλύτερη! (άσχετο, συνεχίστε) Click για ανάπτυξη... Αχχχχ μεγάλος έρωτας. Εμένα μ' αγνοεί η Άντζυ όμως. Αρχική Δημοσίευση από shaman: πρώτο ποστ στη νέα σελίδα Click για ανάπτυξη... Κοπιάστε, lucky page, όποιος πρόλαβε πρόλαβε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:43 Ο vendetta έγραψε: #4.764 06-05-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου,νόμιζα ότι η Kakerlak ανακοίνωσε ότι ήταν πολίτης.Έτσι δεν είναι?Η έκανα λάθος?? Click για ανάπτυξη... Ρουφιάνος ή δολοφόνος...Μμμμ...Θεωρώ ότι η kakerlak δεν ήταν και απόλυτα ξεκάθαρη και από τη στιγμή που δεν αναφέρει κάτι η ΣΕ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος...Εάν όντως είναι δολοφόνος (ακόμα πιστεύω ότι είναι) σιγα μην το πει...Τότε ένας ένας αποκαλύπτονται οι δολοφόνοι... Τώρα ή ρωτάς για να μας βοηθήσεις οπότε και είσαι ρουφιάνος ή για να μας ρίξεις στάχτη στα μάτια οπότε και είσαι δολοφόνος...Δεν πιστεύω ότι θα έκανες ένα τέτοιο ποστ για κάποιον άλλον λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 01:12 Η fantasmenos: #4.765 06-05-08 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: εγω ψηφιζω angie παιδακια.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: καλε ποιος με ψηφισε αρνητικα...? Click για ανάπτυξη... Μπορεί καποιος συνδολοφόνος Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Είναι 3 που με ψηφίζουν από την αρχή! Είναι κάτι σαν το φαν κλαμπ μου! Εγώ θα ψηφίσω ίσως Βill Slayer ή Νεράιδα Αυτά τα 3 τα κοράσια, Fielda, xanp, Ηρώ που μπαίνουν με μαυρίζουν και φεύγουν γιατί δεν θεωρούνται καθόλου ύποπτα; Click για ανάπτυξη... Κάνε τους 4. Δε ξέρω αλλά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά... Και δεν είσαι πειστική πολίτης Επίσης, σαν πολύ δεν πέσατε πάνω στον Slayer (θα σε λέω έτσι για να μην σε μπερδεύω με τον Bill); Ειδικά από τότε που τον κατηγόρησα όλοι πάνω του πέσατε... Ε, Tetragrammaton, Angie Ann, Bill και vendetta; Ψήφος στην Angie Ann και ο θεός βοηθός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 01:31 Η commie έγραψε: #4.766 06-05-08 01:31 δεν ξέρω αλλά από την αρχή υποψιάζομαι την Idril βέβαια σήμερα δεν έχει μιλήσει ακόμη, δεν είμαι ακόμη σίγουρη αλλά προς το παρόν την ψηφίζω πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 01:32 Ο Γιώργος έγραψε: #4.767 06-05-08 01:32 Memo: Αθηνά, συγκέντρωσε κάπου τις απουσίες σαν ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ κορίτσι που είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 02:06 Ο shaman έγραψε: #4.768 06-05-08 02:06 Μια δεύτερη εκτίμηση Δολοφόνοι: Τετραγράμματον Νεράιδα fantasmenos Kakerlak Angie_Αnn Ρουφιάνος ο Bill Slayer. Ψηφίζω Νεράιδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 09:50 Ο Bill έγραψε: #4.769 06-05-08 09:50 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Επίσης, σαν πολύ δεν πέσατε πάνω στον Slayer (θα σε λέω έτσι για να μην σε μπερδεύω με τον Bill); Ειδικά από τότε που τον κατηγόρησα όλοι πάνω του πέσατε... Ε, Tetragrammaton, Angie Ann, Bill και vendetta; Click για ανάπτυξη... Ενισχύεις τις υποψίες μου. Για σήμερα ψηφίζω Bill_Slayer , και fantasmenos σε παρακολουθώ(προσπαθείς να πάρεις τα φώτα πάνω από τον Bill_Slayer). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 10:00 Η Resident Evil: #4.770 06-05-08 10:00 Λίστα για Τρίτη Angie_Ann: Bill:Bill_Slayer Bill_Slayer:Molka commie:Idril diotima: fantasmenos: Αngie_Ann fielda:Angie_Ann fosia: Ηρώ: Idril:Neraida mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Phoebe: shaman: Neraida Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Angie_Ann vendetta: Neraida Score(αλφαβητικά) Angie_Ann: 4 Bill_Slayer: 1 Idril: 1 Molka: 1 Neraida: 3 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Μαΐου 2008 vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 10:31 Ο vendetta έγραψε: #4.771 06-05-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Είναι 3 που με ψηφίζουν από την αρχή! Είναι κάτι σαν το φαν κλαμπ μου! Εγώ θα ψηφίσω ίσως Βill Slayer ή Νεράιδα Αυτά τα 3 τα κοράσια, Fielda, xanp, Ηρώ που μπαίνουν με μαυρίζουν και φεύγουν γιατί δεν θεωρούνται καθόλου ύποπτα; Click για ανάπτυξη... Μμμμ...Bill_slayer ή Neraida ακούω...Να δεις πρώτα αν κάποιος κινδυνεύει πιο πολύ από τον άλλον και να ψηφίσεις τον άλλον;;; Ωρέ που πάμε ωρέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 10:59 Η Youki έγραψε: #4.772 06-05-08 10:59 επειδή δεν ξέρω πως θα πάει η μέρα ψηφίζω από τώρα angie_ann. Αν παραμείνω στο παιχνίδι μετα τη 1 βλέπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:10 Η Idril έγραψε: #4.773 06-05-08 11:10 Neraida πάλι. Μπορεί να άρχισε να μπαίνει στο νόημα και να ελάττωσε λίγο τα θεατρινίστικα αλλα δε με έχει πείσει ακόμα για την αθωότητα της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:10 Η Resident Evil: #4.774 06-05-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Επίσης, η Μάνια δεν ψήφισε 2 συνεχόμενες μέρες. Click για ανάπτυξη... Σε αυτό απαντήσαμε? Δεν θυμάμαι... Τέσπα, η mania είχε ειδοποιήσει ότι έχει κάποιο θέμα και (όπως έχει συμβεί στο παρελθόν και με άλλους παίκτες) και για αυτό της δόθηκε 1 μέρα παράταση. Αν δεν ψηφίσει και σήμερα θα αποχωρήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:20 Η Phoebe έγραψε: #4.775 06-05-08 11:20 Χμμμ, νομίζω οτι τα πράγματα ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά για εμένα! Αυτόν που θεωρούσα ύποπτο από την αρχή αρχίζει και εμφανίζεται! Για την ώρα θα ψηφίσω Bill! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:30 Η Ηρώ έγραψε: #4.776 06-05-08 11:30 Eγώ θα ψηφίσω Angie_ann, η νεράιδα με έχει μπερδέψει αρκετά και δεν μπορώ να πω, πως είμαι τόσο σίγουρη ώστε να την ψηφίσω, τουλάχιστον αυτή τη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:38 Η Resident Evil: #4.777 06-05-08 11:38 Λίστα για Τρίτη Angie_Ann: Bill:Bill_Slayer Bill_Slayer:Molka commie:Idril diotima: fantasmenos: Αngie_Ann fielda:Angie_Ann fosia: Ηρώ:Angie_Ann Idril:Neraida mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Phoebe:Bill shaman: Neraida Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Angie_Ann vendetta: Neraida Score(αλφαβητικά) Angie_Ann: 5 Bill:1 Bill_Slayer: 1 Idril: 1 Molka: 1 Neraida: 3 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:17 Η Neraida έγραψε: #4.778 06-05-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Neraida πάλι. Μπορεί να άρχισε να μπαίνει στο νόημα και να ελάττωσε λίγο τα θεατρινίστικα αλλα δε με έχει πείσει ακόμα για την αθωότητα της. Click για ανάπτυξη... Α οχι ανακριβειες.....οχι "παλι"...!!!!! Αυτη τη φορα θες να πεις ντιαρ...! Ω ρε θα το φατε το κεφαλι σας....αλλα δε θα φταιω εγω.... Α...βασικα ή slayer ή angie ή Idril θα ψηφιζα....αλλα θα ψηφισω Shaman...γιατι ΕΤΣΙ....Ευχαριστω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Idril έγραψε: #4.779 06-05-08 13:20 Ωχ, ναι, δίκιο έχεις, δεν πάω καλά. Btw γιατί αργεί τόσο η ανακοίνωση της σημερινής δολοφονίας? Δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:43 Ο Bill έγραψε: #4.780 06-05-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χμμμ, νομίζω οτι τα πράγματα ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά για εμένα! Αυτόν που θεωρούσα ύποπτο από την αρχή αρχίζει και εμφανίζεται! Για την ώρα θα ψηφίσω Bill! Click για ανάπτυξη... Άμα δε με πετάξεις απο το παιχνίδι θα σκάσεις ε; Ενιχσχύεις τις υποψίες μου. Αρχική Δημοσίευση από Idril: Ωχ, ναι, δίκιο έχεις, δεν πάω καλά. Btw γιατί αργεί τόσο η ανακοίνωση της σημερινής δολοφονίας? Δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε? Click για ανάπτυξη... 2 παρά τέταρτο.Τρεχουμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 237 238 239 240 241 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 239 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 239 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νταξ, χάνω τα καλύτερα. Πόσες σελίδες γεμίσατε ρε θηρία; Αρχική Δημοσίευση από Idril: The anti-AngieAnnn Commandos! Click για ανάπτυξη... Είναι οι κομαντατόρισσες που έφερες για τον borat? Αρχική Δημοσίευση από kajira: H Αντζούγια είναι η καλύτερη! (άσχετο, συνεχίστε) Click για ανάπτυξη... Αχχχχ μεγάλος έρωτας. Εμένα μ' αγνοεί η Άντζυ όμως. Αρχική Δημοσίευση από shaman: πρώτο ποστ στη νέα σελίδα Click για ανάπτυξη... Κοπιάστε, lucky page, όποιος πρόλαβε πρόλαβε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:43 Ο vendetta έγραψε: #4.764 06-05-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου,νόμιζα ότι η Kakerlak ανακοίνωσε ότι ήταν πολίτης.Έτσι δεν είναι?Η έκανα λάθος?? Click για ανάπτυξη... Ρουφιάνος ή δολοφόνος...Μμμμ...Θεωρώ ότι η kakerlak δεν ήταν και απόλυτα ξεκάθαρη και από τη στιγμή που δεν αναφέρει κάτι η ΣΕ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος...Εάν όντως είναι δολοφόνος (ακόμα πιστεύω ότι είναι) σιγα μην το πει...Τότε ένας ένας αποκαλύπτονται οι δολοφόνοι... Τώρα ή ρωτάς για να μας βοηθήσεις οπότε και είσαι ρουφιάνος ή για να μας ρίξεις στάχτη στα μάτια οπότε και είσαι δολοφόνος...Δεν πιστεύω ότι θα έκανες ένα τέτοιο ποστ για κάποιον άλλον λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 01:12 Η fantasmenos: #4.765 06-05-08 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: εγω ψηφιζω angie παιδακια.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: καλε ποιος με ψηφισε αρνητικα...? Click για ανάπτυξη... Μπορεί καποιος συνδολοφόνος Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Είναι 3 που με ψηφίζουν από την αρχή! Είναι κάτι σαν το φαν κλαμπ μου! Εγώ θα ψηφίσω ίσως Βill Slayer ή Νεράιδα Αυτά τα 3 τα κοράσια, Fielda, xanp, Ηρώ που μπαίνουν με μαυρίζουν και φεύγουν γιατί δεν θεωρούνται καθόλου ύποπτα; Click για ανάπτυξη... Κάνε τους 4. Δε ξέρω αλλά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά... Και δεν είσαι πειστική πολίτης Επίσης, σαν πολύ δεν πέσατε πάνω στον Slayer (θα σε λέω έτσι για να μην σε μπερδεύω με τον Bill); Ειδικά από τότε που τον κατηγόρησα όλοι πάνω του πέσατε... Ε, Tetragrammaton, Angie Ann, Bill και vendetta; Ψήφος στην Angie Ann και ο θεός βοηθός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 01:31 Η commie έγραψε: #4.766 06-05-08 01:31 δεν ξέρω αλλά από την αρχή υποψιάζομαι την Idril βέβαια σήμερα δεν έχει μιλήσει ακόμη, δεν είμαι ακόμη σίγουρη αλλά προς το παρόν την ψηφίζω πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 01:32 Ο Γιώργος έγραψε: #4.767 06-05-08 01:32 Memo: Αθηνά, συγκέντρωσε κάπου τις απουσίες σαν ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ κορίτσι που είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 02:06 Ο shaman έγραψε: #4.768 06-05-08 02:06 Μια δεύτερη εκτίμηση Δολοφόνοι: Τετραγράμματον Νεράιδα fantasmenos Kakerlak Angie_Αnn Ρουφιάνος ο Bill Slayer. Ψηφίζω Νεράιδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 09:50 Ο Bill έγραψε: #4.769 06-05-08 09:50 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Επίσης, σαν πολύ δεν πέσατε πάνω στον Slayer (θα σε λέω έτσι για να μην σε μπερδεύω με τον Bill); Ειδικά από τότε που τον κατηγόρησα όλοι πάνω του πέσατε... Ε, Tetragrammaton, Angie Ann, Bill και vendetta; Click για ανάπτυξη... Ενισχύεις τις υποψίες μου. Για σήμερα ψηφίζω Bill_Slayer , και fantasmenos σε παρακολουθώ(προσπαθείς να πάρεις τα φώτα πάνω από τον Bill_Slayer). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 10:00 Η Resident Evil: #4.770 06-05-08 10:00 Λίστα για Τρίτη Angie_Ann: Bill:Bill_Slayer Bill_Slayer:Molka commie:Idril diotima: fantasmenos: Αngie_Ann fielda:Angie_Ann fosia: Ηρώ: Idril:Neraida mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Phoebe: shaman: Neraida Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Angie_Ann vendetta: Neraida Score(αλφαβητικά) Angie_Ann: 4 Bill_Slayer: 1 Idril: 1 Molka: 1 Neraida: 3 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Μαΐου 2008 vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 10:31 Ο vendetta έγραψε: #4.771 06-05-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Είναι 3 που με ψηφίζουν από την αρχή! Είναι κάτι σαν το φαν κλαμπ μου! Εγώ θα ψηφίσω ίσως Βill Slayer ή Νεράιδα Αυτά τα 3 τα κοράσια, Fielda, xanp, Ηρώ που μπαίνουν με μαυρίζουν και φεύγουν γιατί δεν θεωρούνται καθόλου ύποπτα; Click για ανάπτυξη... Μμμμ...Bill_slayer ή Neraida ακούω...Να δεις πρώτα αν κάποιος κινδυνεύει πιο πολύ από τον άλλον και να ψηφίσεις τον άλλον;;; Ωρέ που πάμε ωρέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 10:59 Η Youki έγραψε: #4.772 06-05-08 10:59 επειδή δεν ξέρω πως θα πάει η μέρα ψηφίζω από τώρα angie_ann. Αν παραμείνω στο παιχνίδι μετα τη 1 βλέπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:10 Η Idril έγραψε: #4.773 06-05-08 11:10 Neraida πάλι. Μπορεί να άρχισε να μπαίνει στο νόημα και να ελάττωσε λίγο τα θεατρινίστικα αλλα δε με έχει πείσει ακόμα για την αθωότητα της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:10 Η Resident Evil: #4.774 06-05-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Επίσης, η Μάνια δεν ψήφισε 2 συνεχόμενες μέρες. Click για ανάπτυξη... Σε αυτό απαντήσαμε? Δεν θυμάμαι... Τέσπα, η mania είχε ειδοποιήσει ότι έχει κάποιο θέμα και (όπως έχει συμβεί στο παρελθόν και με άλλους παίκτες) και για αυτό της δόθηκε 1 μέρα παράταση. Αν δεν ψηφίσει και σήμερα θα αποχωρήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:20 Η Phoebe έγραψε: #4.775 06-05-08 11:20 Χμμμ, νομίζω οτι τα πράγματα ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά για εμένα! Αυτόν που θεωρούσα ύποπτο από την αρχή αρχίζει και εμφανίζεται! Για την ώρα θα ψηφίσω Bill! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:30 Η Ηρώ έγραψε: #4.776 06-05-08 11:30 Eγώ θα ψηφίσω Angie_ann, η νεράιδα με έχει μπερδέψει αρκετά και δεν μπορώ να πω, πως είμαι τόσο σίγουρη ώστε να την ψηφίσω, τουλάχιστον αυτή τη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:38 Η Resident Evil: #4.777 06-05-08 11:38 Λίστα για Τρίτη Angie_Ann: Bill:Bill_Slayer Bill_Slayer:Molka commie:Idril diotima: fantasmenos: Αngie_Ann fielda:Angie_Ann fosia: Ηρώ:Angie_Ann Idril:Neraida mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Phoebe:Bill shaman: Neraida Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Angie_Ann vendetta: Neraida Score(αλφαβητικά) Angie_Ann: 5 Bill:1 Bill_Slayer: 1 Idril: 1 Molka: 1 Neraida: 3 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:17 Η Neraida έγραψε: #4.778 06-05-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Neraida πάλι. Μπορεί να άρχισε να μπαίνει στο νόημα και να ελάττωσε λίγο τα θεατρινίστικα αλλα δε με έχει πείσει ακόμα για την αθωότητα της. Click για ανάπτυξη... Α οχι ανακριβειες.....οχι "παλι"...!!!!! Αυτη τη φορα θες να πεις ντιαρ...! Ω ρε θα το φατε το κεφαλι σας....αλλα δε θα φταιω εγω.... Α...βασικα ή slayer ή angie ή Idril θα ψηφιζα....αλλα θα ψηφισω Shaman...γιατι ΕΤΣΙ....Ευχαριστω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Idril έγραψε: #4.779 06-05-08 13:20 Ωχ, ναι, δίκιο έχεις, δεν πάω καλά. Btw γιατί αργεί τόσο η ανακοίνωση της σημερινής δολοφονίας? Δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:43 Ο Bill έγραψε: #4.780 06-05-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χμμμ, νομίζω οτι τα πράγματα ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά για εμένα! Αυτόν που θεωρούσα ύποπτο από την αρχή αρχίζει και εμφανίζεται! Για την ώρα θα ψηφίσω Bill! Click για ανάπτυξη... Άμα δε με πετάξεις απο το παιχνίδι θα σκάσεις ε; Ενιχσχύεις τις υποψίες μου. Αρχική Δημοσίευση από Idril: Ωχ, ναι, δίκιο έχεις, δεν πάω καλά. Btw γιατί αργεί τόσο η ανακοίνωση της σημερινής δολοφονίας? Δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε? Click για ανάπτυξη... 2 παρά τέταρτο.Τρεχουμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 237 238 239 240 241 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 239 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 239 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου,νόμιζα ότι η Kakerlak ανακοίνωσε ότι ήταν πολίτης.Έτσι δεν είναι?Η έκανα λάθος?? Click για ανάπτυξη... Ρουφιάνος ή δολοφόνος...Μμμμ...Θεωρώ ότι η kakerlak δεν ήταν και απόλυτα ξεκάθαρη και από τη στιγμή που δεν αναφέρει κάτι η ΣΕ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος...Εάν όντως είναι δολοφόνος (ακόμα πιστεύω ότι είναι) σιγα μην το πει...Τότε ένας ένας αποκαλύπτονται οι δολοφόνοι... Τώρα ή ρωτάς για να μας βοηθήσεις οπότε και είσαι ρουφιάνος ή για να μας ρίξεις στάχτη στα μάτια οπότε και είσαι δολοφόνος...Δεν πιστεύω ότι θα έκανες ένα τέτοιο ποστ για κάποιον άλλον λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 01:12 Η fantasmenos: #4.765 06-05-08 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: εγω ψηφιζω angie παιδακια.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: καλε ποιος με ψηφισε αρνητικα...? Click για ανάπτυξη... Μπορεί καποιος συνδολοφόνος Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Είναι 3 που με ψηφίζουν από την αρχή! Είναι κάτι σαν το φαν κλαμπ μου! Εγώ θα ψηφίσω ίσως Βill Slayer ή Νεράιδα Αυτά τα 3 τα κοράσια, Fielda, xanp, Ηρώ που μπαίνουν με μαυρίζουν και φεύγουν γιατί δεν θεωρούνται καθόλου ύποπτα; Click για ανάπτυξη... Κάνε τους 4. Δε ξέρω αλλά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά... Και δεν είσαι πειστική πολίτης Επίσης, σαν πολύ δεν πέσατε πάνω στον Slayer (θα σε λέω έτσι για να μην σε μπερδεύω με τον Bill); Ειδικά από τότε που τον κατηγόρησα όλοι πάνω του πέσατε... Ε, Tetragrammaton, Angie Ann, Bill και vendetta; Ψήφος στην Angie Ann και ο θεός βοηθός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 01:31 Η commie έγραψε: #4.766 06-05-08 01:31 δεν ξέρω αλλά από την αρχή υποψιάζομαι την Idril βέβαια σήμερα δεν έχει μιλήσει ακόμη, δεν είμαι ακόμη σίγουρη αλλά προς το παρόν την ψηφίζω πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 01:32 Ο Γιώργος έγραψε: #4.767 06-05-08 01:32 Memo: Αθηνά, συγκέντρωσε κάπου τις απουσίες σαν ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ κορίτσι που είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 02:06 Ο shaman έγραψε: #4.768 06-05-08 02:06 Μια δεύτερη εκτίμηση Δολοφόνοι: Τετραγράμματον Νεράιδα fantasmenos Kakerlak Angie_Αnn Ρουφιάνος ο Bill Slayer. Ψηφίζω Νεράιδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 09:50 Ο Bill έγραψε: #4.769 06-05-08 09:50 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Επίσης, σαν πολύ δεν πέσατε πάνω στον Slayer (θα σε λέω έτσι για να μην σε μπερδεύω με τον Bill); Ειδικά από τότε που τον κατηγόρησα όλοι πάνω του πέσατε... Ε, Tetragrammaton, Angie Ann, Bill και vendetta; Click για ανάπτυξη... Ενισχύεις τις υποψίες μου. Για σήμερα ψηφίζω Bill_Slayer , και fantasmenos σε παρακολουθώ(προσπαθείς να πάρεις τα φώτα πάνω από τον Bill_Slayer). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 10:00 Η Resident Evil: #4.770 06-05-08 10:00 Λίστα για Τρίτη Angie_Ann: Bill:Bill_Slayer Bill_Slayer:Molka commie:Idril diotima: fantasmenos: Αngie_Ann fielda:Angie_Ann fosia: Ηρώ: Idril:Neraida mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Phoebe: shaman: Neraida Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Angie_Ann vendetta: Neraida Score(αλφαβητικά) Angie_Ann: 4 Bill_Slayer: 1 Idril: 1 Molka: 1 Neraida: 3 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Μαΐου 2008 vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 10:31 Ο vendetta έγραψε: #4.771 06-05-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Είναι 3 που με ψηφίζουν από την αρχή! Είναι κάτι σαν το φαν κλαμπ μου! Εγώ θα ψηφίσω ίσως Βill Slayer ή Νεράιδα Αυτά τα 3 τα κοράσια, Fielda, xanp, Ηρώ που μπαίνουν με μαυρίζουν και φεύγουν γιατί δεν θεωρούνται καθόλου ύποπτα; Click για ανάπτυξη... Μμμμ...Bill_slayer ή Neraida ακούω...Να δεις πρώτα αν κάποιος κινδυνεύει πιο πολύ από τον άλλον και να ψηφίσεις τον άλλον;;; Ωρέ που πάμε ωρέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 10:59 Η Youki έγραψε: #4.772 06-05-08 10:59 επειδή δεν ξέρω πως θα πάει η μέρα ψηφίζω από τώρα angie_ann. Αν παραμείνω στο παιχνίδι μετα τη 1 βλέπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:10 Η Idril έγραψε: #4.773 06-05-08 11:10 Neraida πάλι. Μπορεί να άρχισε να μπαίνει στο νόημα και να ελάττωσε λίγο τα θεατρινίστικα αλλα δε με έχει πείσει ακόμα για την αθωότητα της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:10 Η Resident Evil: #4.774 06-05-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Επίσης, η Μάνια δεν ψήφισε 2 συνεχόμενες μέρες. Click για ανάπτυξη... Σε αυτό απαντήσαμε? Δεν θυμάμαι... Τέσπα, η mania είχε ειδοποιήσει ότι έχει κάποιο θέμα και (όπως έχει συμβεί στο παρελθόν και με άλλους παίκτες) και για αυτό της δόθηκε 1 μέρα παράταση. Αν δεν ψηφίσει και σήμερα θα αποχωρήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:20 Η Phoebe έγραψε: #4.775 06-05-08 11:20 Χμμμ, νομίζω οτι τα πράγματα ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά για εμένα! Αυτόν που θεωρούσα ύποπτο από την αρχή αρχίζει και εμφανίζεται! Για την ώρα θα ψηφίσω Bill! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:30 Η Ηρώ έγραψε: #4.776 06-05-08 11:30 Eγώ θα ψηφίσω Angie_ann, η νεράιδα με έχει μπερδέψει αρκετά και δεν μπορώ να πω, πως είμαι τόσο σίγουρη ώστε να την ψηφίσω, τουλάχιστον αυτή τη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:38 Η Resident Evil: #4.777 06-05-08 11:38 Λίστα για Τρίτη Angie_Ann: Bill:Bill_Slayer Bill_Slayer:Molka commie:Idril diotima: fantasmenos: Αngie_Ann fielda:Angie_Ann fosia: Ηρώ:Angie_Ann Idril:Neraida mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Phoebe:Bill shaman: Neraida Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Angie_Ann vendetta: Neraida Score(αλφαβητικά) Angie_Ann: 5 Bill:1 Bill_Slayer: 1 Idril: 1 Molka: 1 Neraida: 3 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:17 Η Neraida έγραψε: #4.778 06-05-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Neraida πάλι. Μπορεί να άρχισε να μπαίνει στο νόημα και να ελάττωσε λίγο τα θεατρινίστικα αλλα δε με έχει πείσει ακόμα για την αθωότητα της. Click για ανάπτυξη... Α οχι ανακριβειες.....οχι "παλι"...!!!!! Αυτη τη φορα θες να πεις ντιαρ...! Ω ρε θα το φατε το κεφαλι σας....αλλα δε θα φταιω εγω.... Α...βασικα ή slayer ή angie ή Idril θα ψηφιζα....αλλα θα ψηφισω Shaman...γιατι ΕΤΣΙ....Ευχαριστω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Idril έγραψε: #4.779 06-05-08 13:20 Ωχ, ναι, δίκιο έχεις, δεν πάω καλά. Btw γιατί αργεί τόσο η ανακοίνωση της σημερινής δολοφονίας? Δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:43 Ο Bill έγραψε: #4.780 06-05-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χμμμ, νομίζω οτι τα πράγματα ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά για εμένα! Αυτόν που θεωρούσα ύποπτο από την αρχή αρχίζει και εμφανίζεται! Για την ώρα θα ψηφίσω Bill! Click για ανάπτυξη... Άμα δε με πετάξεις απο το παιχνίδι θα σκάσεις ε; Ενιχσχύεις τις υποψίες μου. Αρχική Δημοσίευση από Idril: Ωχ, ναι, δίκιο έχεις, δεν πάω καλά. Btw γιατί αργεί τόσο η ανακοίνωση της σημερινής δολοφονίας? Δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε? Click για ανάπτυξη... 2 παρά τέταρτο.Τρεχουμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 237 238 239 240 241 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 239 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 239 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Neraida: εγω ψηφιζω angie παιδακια.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: καλε ποιος με ψηφισε αρνητικα...? Click για ανάπτυξη... Μπορεί καποιος συνδολοφόνος Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Είναι 3 που με ψηφίζουν από την αρχή! Είναι κάτι σαν το φαν κλαμπ μου! Εγώ θα ψηφίσω ίσως Βill Slayer ή Νεράιδα Αυτά τα 3 τα κοράσια, Fielda, xanp, Ηρώ που μπαίνουν με μαυρίζουν και φεύγουν γιατί δεν θεωρούνται καθόλου ύποπτα; Click για ανάπτυξη... Κάνε τους 4. Δε ξέρω αλλά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά... Και δεν είσαι πειστική πολίτης Επίσης, σαν πολύ δεν πέσατε πάνω στον Slayer (θα σε λέω έτσι για να μην σε μπερδεύω με τον Bill); Ειδικά από τότε που τον κατηγόρησα όλοι πάνω του πέσατε... Ε, Tetragrammaton, Angie Ann, Bill και vendetta; Ψήφος στην Angie Ann και ο θεός βοηθός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 01:31 Η commie έγραψε: #4.766 06-05-08 01:31 δεν ξέρω αλλά από την αρχή υποψιάζομαι την Idril βέβαια σήμερα δεν έχει μιλήσει ακόμη, δεν είμαι ακόμη σίγουρη αλλά προς το παρόν την ψηφίζω πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 01:32 Ο Γιώργος έγραψε: #4.767 06-05-08 01:32 Memo: Αθηνά, συγκέντρωσε κάπου τις απουσίες σαν ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ κορίτσι που είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 02:06 Ο shaman έγραψε: #4.768 06-05-08 02:06 Μια δεύτερη εκτίμηση Δολοφόνοι: Τετραγράμματον Νεράιδα fantasmenos Kakerlak Angie_Αnn Ρουφιάνος ο Bill Slayer. Ψηφίζω Νεράιδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 09:50 Ο Bill έγραψε: #4.769 06-05-08 09:50 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Επίσης, σαν πολύ δεν πέσατε πάνω στον Slayer (θα σε λέω έτσι για να μην σε μπερδεύω με τον Bill); Ειδικά από τότε που τον κατηγόρησα όλοι πάνω του πέσατε... Ε, Tetragrammaton, Angie Ann, Bill και vendetta; Click για ανάπτυξη... Ενισχύεις τις υποψίες μου. Για σήμερα ψηφίζω Bill_Slayer , και fantasmenos σε παρακολουθώ(προσπαθείς να πάρεις τα φώτα πάνω από τον Bill_Slayer). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 10:00 Η Resident Evil: #4.770 06-05-08 10:00 Λίστα για Τρίτη Angie_Ann: Bill:Bill_Slayer Bill_Slayer:Molka commie:Idril diotima: fantasmenos: Αngie_Ann fielda:Angie_Ann fosia: Ηρώ: Idril:Neraida mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Phoebe: shaman: Neraida Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Angie_Ann vendetta: Neraida Score(αλφαβητικά) Angie_Ann: 4 Bill_Slayer: 1 Idril: 1 Molka: 1 Neraida: 3 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Μαΐου 2008 vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 10:31 Ο vendetta έγραψε: #4.771 06-05-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Είναι 3 που με ψηφίζουν από την αρχή! Είναι κάτι σαν το φαν κλαμπ μου! Εγώ θα ψηφίσω ίσως Βill Slayer ή Νεράιδα Αυτά τα 3 τα κοράσια, Fielda, xanp, Ηρώ που μπαίνουν με μαυρίζουν και φεύγουν γιατί δεν θεωρούνται καθόλου ύποπτα; Click για ανάπτυξη... Μμμμ...Bill_slayer ή Neraida ακούω...Να δεις πρώτα αν κάποιος κινδυνεύει πιο πολύ από τον άλλον και να ψηφίσεις τον άλλον;;; Ωρέ που πάμε ωρέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 10:59 Η Youki έγραψε: #4.772 06-05-08 10:59 επειδή δεν ξέρω πως θα πάει η μέρα ψηφίζω από τώρα angie_ann. Αν παραμείνω στο παιχνίδι μετα τη 1 βλέπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:10 Η Idril έγραψε: #4.773 06-05-08 11:10 Neraida πάλι. Μπορεί να άρχισε να μπαίνει στο νόημα και να ελάττωσε λίγο τα θεατρινίστικα αλλα δε με έχει πείσει ακόμα για την αθωότητα της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:10 Η Resident Evil: #4.774 06-05-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Επίσης, η Μάνια δεν ψήφισε 2 συνεχόμενες μέρες. Click για ανάπτυξη... Σε αυτό απαντήσαμε? Δεν θυμάμαι... Τέσπα, η mania είχε ειδοποιήσει ότι έχει κάποιο θέμα και (όπως έχει συμβεί στο παρελθόν και με άλλους παίκτες) και για αυτό της δόθηκε 1 μέρα παράταση. Αν δεν ψηφίσει και σήμερα θα αποχωρήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:20 Η Phoebe έγραψε: #4.775 06-05-08 11:20 Χμμμ, νομίζω οτι τα πράγματα ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά για εμένα! Αυτόν που θεωρούσα ύποπτο από την αρχή αρχίζει και εμφανίζεται! Για την ώρα θα ψηφίσω Bill! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:30 Η Ηρώ έγραψε: #4.776 06-05-08 11:30 Eγώ θα ψηφίσω Angie_ann, η νεράιδα με έχει μπερδέψει αρκετά και δεν μπορώ να πω, πως είμαι τόσο σίγουρη ώστε να την ψηφίσω, τουλάχιστον αυτή τη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:38 Η Resident Evil: #4.777 06-05-08 11:38 Λίστα για Τρίτη Angie_Ann: Bill:Bill_Slayer Bill_Slayer:Molka commie:Idril diotima: fantasmenos: Αngie_Ann fielda:Angie_Ann fosia: Ηρώ:Angie_Ann Idril:Neraida mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Phoebe:Bill shaman: Neraida Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Angie_Ann vendetta: Neraida Score(αλφαβητικά) Angie_Ann: 5 Bill:1 Bill_Slayer: 1 Idril: 1 Molka: 1 Neraida: 3 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:17 Η Neraida έγραψε: #4.778 06-05-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Neraida πάλι. Μπορεί να άρχισε να μπαίνει στο νόημα και να ελάττωσε λίγο τα θεατρινίστικα αλλα δε με έχει πείσει ακόμα για την αθωότητα της. Click για ανάπτυξη... Α οχι ανακριβειες.....οχι "παλι"...!!!!! Αυτη τη φορα θες να πεις ντιαρ...! Ω ρε θα το φατε το κεφαλι σας....αλλα δε θα φταιω εγω.... Α...βασικα ή slayer ή angie ή Idril θα ψηφιζα....αλλα θα ψηφισω Shaman...γιατι ΕΤΣΙ....Ευχαριστω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Idril έγραψε: #4.779 06-05-08 13:20 Ωχ, ναι, δίκιο έχεις, δεν πάω καλά. Btw γιατί αργεί τόσο η ανακοίνωση της σημερινής δολοφονίας? Δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:43 Ο Bill έγραψε: #4.780 06-05-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χμμμ, νομίζω οτι τα πράγματα ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά για εμένα! Αυτόν που θεωρούσα ύποπτο από την αρχή αρχίζει και εμφανίζεται! Για την ώρα θα ψηφίσω Bill! Click για ανάπτυξη... Άμα δε με πετάξεις απο το παιχνίδι θα σκάσεις ε; Ενιχσχύεις τις υποψίες μου. Αρχική Δημοσίευση από Idril: Ωχ, ναι, δίκιο έχεις, δεν πάω καλά. Btw γιατί αργεί τόσο η ανακοίνωση της σημερινής δολοφονίας? Δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε? Click για ανάπτυξη... 2 παρά τέταρτο.Τρεχουμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 237 238 239 240 241 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 239 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 239 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν ξέρω αλλά από την αρχή υποψιάζομαι την Idril βέβαια σήμερα δεν έχει μιλήσει ακόμη, δεν είμαι ακόμη σίγουρη αλλά προς το παρόν την ψηφίζω πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 01:32 Ο Γιώργος έγραψε: #4.767 06-05-08 01:32 Memo: Αθηνά, συγκέντρωσε κάπου τις απουσίες σαν ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ κορίτσι που είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 02:06 Ο shaman έγραψε: #4.768 06-05-08 02:06 Μια δεύτερη εκτίμηση Δολοφόνοι: Τετραγράμματον Νεράιδα fantasmenos Kakerlak Angie_Αnn Ρουφιάνος ο Bill Slayer. Ψηφίζω Νεράιδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 09:50 Ο Bill έγραψε: #4.769 06-05-08 09:50 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Επίσης, σαν πολύ δεν πέσατε πάνω στον Slayer (θα σε λέω έτσι για να μην σε μπερδεύω με τον Bill); Ειδικά από τότε που τον κατηγόρησα όλοι πάνω του πέσατε... Ε, Tetragrammaton, Angie Ann, Bill και vendetta; Click για ανάπτυξη... Ενισχύεις τις υποψίες μου. Για σήμερα ψηφίζω Bill_Slayer , και fantasmenos σε παρακολουθώ(προσπαθείς να πάρεις τα φώτα πάνω από τον Bill_Slayer). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 10:00 Η Resident Evil: #4.770 06-05-08 10:00 Λίστα για Τρίτη Angie_Ann: Bill:Bill_Slayer Bill_Slayer:Molka commie:Idril diotima: fantasmenos: Αngie_Ann fielda:Angie_Ann fosia: Ηρώ: Idril:Neraida mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Phoebe: shaman: Neraida Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Angie_Ann vendetta: Neraida Score(αλφαβητικά) Angie_Ann: 4 Bill_Slayer: 1 Idril: 1 Molka: 1 Neraida: 3 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Μαΐου 2008 vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 10:31 Ο vendetta έγραψε: #4.771 06-05-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Είναι 3 που με ψηφίζουν από την αρχή! Είναι κάτι σαν το φαν κλαμπ μου! Εγώ θα ψηφίσω ίσως Βill Slayer ή Νεράιδα Αυτά τα 3 τα κοράσια, Fielda, xanp, Ηρώ που μπαίνουν με μαυρίζουν και φεύγουν γιατί δεν θεωρούνται καθόλου ύποπτα; Click για ανάπτυξη... Μμμμ...Bill_slayer ή Neraida ακούω...Να δεις πρώτα αν κάποιος κινδυνεύει πιο πολύ από τον άλλον και να ψηφίσεις τον άλλον;;; Ωρέ που πάμε ωρέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 10:59 Η Youki έγραψε: #4.772 06-05-08 10:59 επειδή δεν ξέρω πως θα πάει η μέρα ψηφίζω από τώρα angie_ann. Αν παραμείνω στο παιχνίδι μετα τη 1 βλέπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:10 Η Idril έγραψε: #4.773 06-05-08 11:10 Neraida πάλι. Μπορεί να άρχισε να μπαίνει στο νόημα και να ελάττωσε λίγο τα θεατρινίστικα αλλα δε με έχει πείσει ακόμα για την αθωότητα της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:10 Η Resident Evil: #4.774 06-05-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Επίσης, η Μάνια δεν ψήφισε 2 συνεχόμενες μέρες. Click για ανάπτυξη... Σε αυτό απαντήσαμε? Δεν θυμάμαι... Τέσπα, η mania είχε ειδοποιήσει ότι έχει κάποιο θέμα και (όπως έχει συμβεί στο παρελθόν και με άλλους παίκτες) και για αυτό της δόθηκε 1 μέρα παράταση. Αν δεν ψηφίσει και σήμερα θα αποχωρήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:20 Η Phoebe έγραψε: #4.775 06-05-08 11:20 Χμμμ, νομίζω οτι τα πράγματα ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά για εμένα! Αυτόν που θεωρούσα ύποπτο από την αρχή αρχίζει και εμφανίζεται! Για την ώρα θα ψηφίσω Bill! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:30 Η Ηρώ έγραψε: #4.776 06-05-08 11:30 Eγώ θα ψηφίσω Angie_ann, η νεράιδα με έχει μπερδέψει αρκετά και δεν μπορώ να πω, πως είμαι τόσο σίγουρη ώστε να την ψηφίσω, τουλάχιστον αυτή τη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:38 Η Resident Evil: #4.777 06-05-08 11:38 Λίστα για Τρίτη Angie_Ann: Bill:Bill_Slayer Bill_Slayer:Molka commie:Idril diotima: fantasmenos: Αngie_Ann fielda:Angie_Ann fosia: Ηρώ:Angie_Ann Idril:Neraida mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Phoebe:Bill shaman: Neraida Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Angie_Ann vendetta: Neraida Score(αλφαβητικά) Angie_Ann: 5 Bill:1 Bill_Slayer: 1 Idril: 1 Molka: 1 Neraida: 3 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:17 Η Neraida έγραψε: #4.778 06-05-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Neraida πάλι. Μπορεί να άρχισε να μπαίνει στο νόημα και να ελάττωσε λίγο τα θεατρινίστικα αλλα δε με έχει πείσει ακόμα για την αθωότητα της. Click για ανάπτυξη... Α οχι ανακριβειες.....οχι "παλι"...!!!!! Αυτη τη φορα θες να πεις ντιαρ...! Ω ρε θα το φατε το κεφαλι σας....αλλα δε θα φταιω εγω.... Α...βασικα ή slayer ή angie ή Idril θα ψηφιζα....αλλα θα ψηφισω Shaman...γιατι ΕΤΣΙ....Ευχαριστω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Idril έγραψε: #4.779 06-05-08 13:20 Ωχ, ναι, δίκιο έχεις, δεν πάω καλά. Btw γιατί αργεί τόσο η ανακοίνωση της σημερινής δολοφονίας? Δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:43 Ο Bill έγραψε: #4.780 06-05-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χμμμ, νομίζω οτι τα πράγματα ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά για εμένα! Αυτόν που θεωρούσα ύποπτο από την αρχή αρχίζει και εμφανίζεται! Για την ώρα θα ψηφίσω Bill! Click για ανάπτυξη... Άμα δε με πετάξεις απο το παιχνίδι θα σκάσεις ε; Ενιχσχύεις τις υποψίες μου. Αρχική Δημοσίευση από Idril: Ωχ, ναι, δίκιο έχεις, δεν πάω καλά. Btw γιατί αργεί τόσο η ανακοίνωση της σημερινής δολοφονίας? Δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε? Click για ανάπτυξη... 2 παρά τέταρτο.Τρεχουμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 237 238 239 240 241 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 239 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 239 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Memo: Αθηνά, συγκέντρωσε κάπου τις απουσίες σαν ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ κορίτσι που είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 02:06 Ο shaman έγραψε: #4.768 06-05-08 02:06 Μια δεύτερη εκτίμηση Δολοφόνοι: Τετραγράμματον Νεράιδα fantasmenos Kakerlak Angie_Αnn Ρουφιάνος ο Bill Slayer. Ψηφίζω Νεράιδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 09:50 Ο Bill έγραψε: #4.769 06-05-08 09:50 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Επίσης, σαν πολύ δεν πέσατε πάνω στον Slayer (θα σε λέω έτσι για να μην σε μπερδεύω με τον Bill); Ειδικά από τότε που τον κατηγόρησα όλοι πάνω του πέσατε... Ε, Tetragrammaton, Angie Ann, Bill και vendetta; Click για ανάπτυξη... Ενισχύεις τις υποψίες μου. Για σήμερα ψηφίζω Bill_Slayer , και fantasmenos σε παρακολουθώ(προσπαθείς να πάρεις τα φώτα πάνω από τον Bill_Slayer). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 10:00 Η Resident Evil: #4.770 06-05-08 10:00 Λίστα για Τρίτη Angie_Ann: Bill:Bill_Slayer Bill_Slayer:Molka commie:Idril diotima: fantasmenos: Αngie_Ann fielda:Angie_Ann fosia: Ηρώ: Idril:Neraida mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Phoebe: shaman: Neraida Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Angie_Ann vendetta: Neraida Score(αλφαβητικά) Angie_Ann: 4 Bill_Slayer: 1 Idril: 1 Molka: 1 Neraida: 3 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Μαΐου 2008 vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 10:31 Ο vendetta έγραψε: #4.771 06-05-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Είναι 3 που με ψηφίζουν από την αρχή! Είναι κάτι σαν το φαν κλαμπ μου! Εγώ θα ψηφίσω ίσως Βill Slayer ή Νεράιδα Αυτά τα 3 τα κοράσια, Fielda, xanp, Ηρώ που μπαίνουν με μαυρίζουν και φεύγουν γιατί δεν θεωρούνται καθόλου ύποπτα; Click για ανάπτυξη... Μμμμ...Bill_slayer ή Neraida ακούω...Να δεις πρώτα αν κάποιος κινδυνεύει πιο πολύ από τον άλλον και να ψηφίσεις τον άλλον;;; Ωρέ που πάμε ωρέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 10:59 Η Youki έγραψε: #4.772 06-05-08 10:59 επειδή δεν ξέρω πως θα πάει η μέρα ψηφίζω από τώρα angie_ann. Αν παραμείνω στο παιχνίδι μετα τη 1 βλέπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:10 Η Idril έγραψε: #4.773 06-05-08 11:10 Neraida πάλι. Μπορεί να άρχισε να μπαίνει στο νόημα και να ελάττωσε λίγο τα θεατρινίστικα αλλα δε με έχει πείσει ακόμα για την αθωότητα της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:10 Η Resident Evil: #4.774 06-05-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Επίσης, η Μάνια δεν ψήφισε 2 συνεχόμενες μέρες. Click για ανάπτυξη... Σε αυτό απαντήσαμε? Δεν θυμάμαι... Τέσπα, η mania είχε ειδοποιήσει ότι έχει κάποιο θέμα και (όπως έχει συμβεί στο παρελθόν και με άλλους παίκτες) και για αυτό της δόθηκε 1 μέρα παράταση. Αν δεν ψηφίσει και σήμερα θα αποχωρήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:20 Η Phoebe έγραψε: #4.775 06-05-08 11:20 Χμμμ, νομίζω οτι τα πράγματα ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά για εμένα! Αυτόν που θεωρούσα ύποπτο από την αρχή αρχίζει και εμφανίζεται! Για την ώρα θα ψηφίσω Bill! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:30 Η Ηρώ έγραψε: #4.776 06-05-08 11:30 Eγώ θα ψηφίσω Angie_ann, η νεράιδα με έχει μπερδέψει αρκετά και δεν μπορώ να πω, πως είμαι τόσο σίγουρη ώστε να την ψηφίσω, τουλάχιστον αυτή τη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:38 Η Resident Evil: #4.777 06-05-08 11:38 Λίστα για Τρίτη Angie_Ann: Bill:Bill_Slayer Bill_Slayer:Molka commie:Idril diotima: fantasmenos: Αngie_Ann fielda:Angie_Ann fosia: Ηρώ:Angie_Ann Idril:Neraida mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Phoebe:Bill shaman: Neraida Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Angie_Ann vendetta: Neraida Score(αλφαβητικά) Angie_Ann: 5 Bill:1 Bill_Slayer: 1 Idril: 1 Molka: 1 Neraida: 3 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:17 Η Neraida έγραψε: #4.778 06-05-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Neraida πάλι. Μπορεί να άρχισε να μπαίνει στο νόημα και να ελάττωσε λίγο τα θεατρινίστικα αλλα δε με έχει πείσει ακόμα για την αθωότητα της. Click για ανάπτυξη... Α οχι ανακριβειες.....οχι "παλι"...!!!!! Αυτη τη φορα θες να πεις ντιαρ...! Ω ρε θα το φατε το κεφαλι σας....αλλα δε θα φταιω εγω.... Α...βασικα ή slayer ή angie ή Idril θα ψηφιζα....αλλα θα ψηφισω Shaman...γιατι ΕΤΣΙ....Ευχαριστω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Idril έγραψε: #4.779 06-05-08 13:20 Ωχ, ναι, δίκιο έχεις, δεν πάω καλά. Btw γιατί αργεί τόσο η ανακοίνωση της σημερινής δολοφονίας? Δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:43 Ο Bill έγραψε: #4.780 06-05-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χμμμ, νομίζω οτι τα πράγματα ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά για εμένα! Αυτόν που θεωρούσα ύποπτο από την αρχή αρχίζει και εμφανίζεται! Για την ώρα θα ψηφίσω Bill! Click για ανάπτυξη... Άμα δε με πετάξεις απο το παιχνίδι θα σκάσεις ε; Ενιχσχύεις τις υποψίες μου. Αρχική Δημοσίευση από Idril: Ωχ, ναι, δίκιο έχεις, δεν πάω καλά. Btw γιατί αργεί τόσο η ανακοίνωση της σημερινής δολοφονίας? Δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε? Click για ανάπτυξη... 2 παρά τέταρτο.Τρεχουμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 237 238 239 240 241 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 239 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 239 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μια δεύτερη εκτίμηση Δολοφόνοι: Τετραγράμματον Νεράιδα fantasmenos Kakerlak Angie_Αnn Ρουφιάνος ο Bill Slayer. Ψηφίζω Νεράιδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 09:50 Ο Bill έγραψε: #4.769 06-05-08 09:50 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Επίσης, σαν πολύ δεν πέσατε πάνω στον Slayer (θα σε λέω έτσι για να μην σε μπερδεύω με τον Bill); Ειδικά από τότε που τον κατηγόρησα όλοι πάνω του πέσατε... Ε, Tetragrammaton, Angie Ann, Bill και vendetta; Click για ανάπτυξη... Ενισχύεις τις υποψίες μου. Για σήμερα ψηφίζω Bill_Slayer , και fantasmenos σε παρακολουθώ(προσπαθείς να πάρεις τα φώτα πάνω από τον Bill_Slayer). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 10:00 Η Resident Evil: #4.770 06-05-08 10:00 Λίστα για Τρίτη Angie_Ann: Bill:Bill_Slayer Bill_Slayer:Molka commie:Idril diotima: fantasmenos: Αngie_Ann fielda:Angie_Ann fosia: Ηρώ: Idril:Neraida mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Phoebe: shaman: Neraida Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Angie_Ann vendetta: Neraida Score(αλφαβητικά) Angie_Ann: 4 Bill_Slayer: 1 Idril: 1 Molka: 1 Neraida: 3 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Μαΐου 2008 vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 10:31 Ο vendetta έγραψε: #4.771 06-05-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Είναι 3 που με ψηφίζουν από την αρχή! Είναι κάτι σαν το φαν κλαμπ μου! Εγώ θα ψηφίσω ίσως Βill Slayer ή Νεράιδα Αυτά τα 3 τα κοράσια, Fielda, xanp, Ηρώ που μπαίνουν με μαυρίζουν και φεύγουν γιατί δεν θεωρούνται καθόλου ύποπτα; Click για ανάπτυξη... Μμμμ...Bill_slayer ή Neraida ακούω...Να δεις πρώτα αν κάποιος κινδυνεύει πιο πολύ από τον άλλον και να ψηφίσεις τον άλλον;;; Ωρέ που πάμε ωρέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 10:59 Η Youki έγραψε: #4.772 06-05-08 10:59 επειδή δεν ξέρω πως θα πάει η μέρα ψηφίζω από τώρα angie_ann. Αν παραμείνω στο παιχνίδι μετα τη 1 βλέπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:10 Η Idril έγραψε: #4.773 06-05-08 11:10 Neraida πάλι. Μπορεί να άρχισε να μπαίνει στο νόημα και να ελάττωσε λίγο τα θεατρινίστικα αλλα δε με έχει πείσει ακόμα για την αθωότητα της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:10 Η Resident Evil: #4.774 06-05-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Επίσης, η Μάνια δεν ψήφισε 2 συνεχόμενες μέρες. Click για ανάπτυξη... Σε αυτό απαντήσαμε? Δεν θυμάμαι... Τέσπα, η mania είχε ειδοποιήσει ότι έχει κάποιο θέμα και (όπως έχει συμβεί στο παρελθόν και με άλλους παίκτες) και για αυτό της δόθηκε 1 μέρα παράταση. Αν δεν ψηφίσει και σήμερα θα αποχωρήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:20 Η Phoebe έγραψε: #4.775 06-05-08 11:20 Χμμμ, νομίζω οτι τα πράγματα ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά για εμένα! Αυτόν που θεωρούσα ύποπτο από την αρχή αρχίζει και εμφανίζεται! Για την ώρα θα ψηφίσω Bill! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:30 Η Ηρώ έγραψε: #4.776 06-05-08 11:30 Eγώ θα ψηφίσω Angie_ann, η νεράιδα με έχει μπερδέψει αρκετά και δεν μπορώ να πω, πως είμαι τόσο σίγουρη ώστε να την ψηφίσω, τουλάχιστον αυτή τη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:38 Η Resident Evil: #4.777 06-05-08 11:38 Λίστα για Τρίτη Angie_Ann: Bill:Bill_Slayer Bill_Slayer:Molka commie:Idril diotima: fantasmenos: Αngie_Ann fielda:Angie_Ann fosia: Ηρώ:Angie_Ann Idril:Neraida mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Phoebe:Bill shaman: Neraida Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Angie_Ann vendetta: Neraida Score(αλφαβητικά) Angie_Ann: 5 Bill:1 Bill_Slayer: 1 Idril: 1 Molka: 1 Neraida: 3 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:17 Η Neraida έγραψε: #4.778 06-05-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Neraida πάλι. Μπορεί να άρχισε να μπαίνει στο νόημα και να ελάττωσε λίγο τα θεατρινίστικα αλλα δε με έχει πείσει ακόμα για την αθωότητα της. Click για ανάπτυξη... Α οχι ανακριβειες.....οχι "παλι"...!!!!! Αυτη τη φορα θες να πεις ντιαρ...! Ω ρε θα το φατε το κεφαλι σας....αλλα δε θα φταιω εγω.... Α...βασικα ή slayer ή angie ή Idril θα ψηφιζα....αλλα θα ψηφισω Shaman...γιατι ΕΤΣΙ....Ευχαριστω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Idril έγραψε: #4.779 06-05-08 13:20 Ωχ, ναι, δίκιο έχεις, δεν πάω καλά. Btw γιατί αργεί τόσο η ανακοίνωση της σημερινής δολοφονίας? Δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:43 Ο Bill έγραψε: #4.780 06-05-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χμμμ, νομίζω οτι τα πράγματα ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά για εμένα! Αυτόν που θεωρούσα ύποπτο από την αρχή αρχίζει και εμφανίζεται! Για την ώρα θα ψηφίσω Bill! Click για ανάπτυξη... Άμα δε με πετάξεις απο το παιχνίδι θα σκάσεις ε; Ενιχσχύεις τις υποψίες μου. Αρχική Δημοσίευση από Idril: Ωχ, ναι, δίκιο έχεις, δεν πάω καλά. Btw γιατί αργεί τόσο η ανακοίνωση της σημερινής δολοφονίας? Δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε? Click για ανάπτυξη... 2 παρά τέταρτο.Τρεχουμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 237 238 239 240 241 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 239 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 239 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Επίσης, σαν πολύ δεν πέσατε πάνω στον Slayer (θα σε λέω έτσι για να μην σε μπερδεύω με τον Bill); Ειδικά από τότε που τον κατηγόρησα όλοι πάνω του πέσατε... Ε, Tetragrammaton, Angie Ann, Bill και vendetta; Click για ανάπτυξη... Ενισχύεις τις υποψίες μου. Για σήμερα ψηφίζω Bill_Slayer , και fantasmenos σε παρακολουθώ(προσπαθείς να πάρεις τα φώτα πάνω από τον Bill_Slayer). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 10:00 Η Resident Evil: #4.770 06-05-08 10:00 Λίστα για Τρίτη Angie_Ann: Bill:Bill_Slayer Bill_Slayer:Molka commie:Idril diotima: fantasmenos: Αngie_Ann fielda:Angie_Ann fosia: Ηρώ: Idril:Neraida mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Phoebe: shaman: Neraida Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Angie_Ann vendetta: Neraida Score(αλφαβητικά) Angie_Ann: 4 Bill_Slayer: 1 Idril: 1 Molka: 1 Neraida: 3 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Μαΐου 2008 vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 10:31 Ο vendetta έγραψε: #4.771 06-05-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Είναι 3 που με ψηφίζουν από την αρχή! Είναι κάτι σαν το φαν κλαμπ μου! Εγώ θα ψηφίσω ίσως Βill Slayer ή Νεράιδα Αυτά τα 3 τα κοράσια, Fielda, xanp, Ηρώ που μπαίνουν με μαυρίζουν και φεύγουν γιατί δεν θεωρούνται καθόλου ύποπτα; Click για ανάπτυξη... Μμμμ...Bill_slayer ή Neraida ακούω...Να δεις πρώτα αν κάποιος κινδυνεύει πιο πολύ από τον άλλον και να ψηφίσεις τον άλλον;;; Ωρέ που πάμε ωρέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 10:59 Η Youki έγραψε: #4.772 06-05-08 10:59 επειδή δεν ξέρω πως θα πάει η μέρα ψηφίζω από τώρα angie_ann. Αν παραμείνω στο παιχνίδι μετα τη 1 βλέπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:10 Η Idril έγραψε: #4.773 06-05-08 11:10 Neraida πάλι. Μπορεί να άρχισε να μπαίνει στο νόημα και να ελάττωσε λίγο τα θεατρινίστικα αλλα δε με έχει πείσει ακόμα για την αθωότητα της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:10 Η Resident Evil: #4.774 06-05-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Επίσης, η Μάνια δεν ψήφισε 2 συνεχόμενες μέρες. Click για ανάπτυξη... Σε αυτό απαντήσαμε? Δεν θυμάμαι... Τέσπα, η mania είχε ειδοποιήσει ότι έχει κάποιο θέμα και (όπως έχει συμβεί στο παρελθόν και με άλλους παίκτες) και για αυτό της δόθηκε 1 μέρα παράταση. Αν δεν ψηφίσει και σήμερα θα αποχωρήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:20 Η Phoebe έγραψε: #4.775 06-05-08 11:20 Χμμμ, νομίζω οτι τα πράγματα ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά για εμένα! Αυτόν που θεωρούσα ύποπτο από την αρχή αρχίζει και εμφανίζεται! Για την ώρα θα ψηφίσω Bill! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:30 Η Ηρώ έγραψε: #4.776 06-05-08 11:30 Eγώ θα ψηφίσω Angie_ann, η νεράιδα με έχει μπερδέψει αρκετά και δεν μπορώ να πω, πως είμαι τόσο σίγουρη ώστε να την ψηφίσω, τουλάχιστον αυτή τη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:38 Η Resident Evil: #4.777 06-05-08 11:38 Λίστα για Τρίτη Angie_Ann: Bill:Bill_Slayer Bill_Slayer:Molka commie:Idril diotima: fantasmenos: Αngie_Ann fielda:Angie_Ann fosia: Ηρώ:Angie_Ann Idril:Neraida mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Phoebe:Bill shaman: Neraida Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Angie_Ann vendetta: Neraida Score(αλφαβητικά) Angie_Ann: 5 Bill:1 Bill_Slayer: 1 Idril: 1 Molka: 1 Neraida: 3 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:17 Η Neraida έγραψε: #4.778 06-05-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Neraida πάλι. Μπορεί να άρχισε να μπαίνει στο νόημα και να ελάττωσε λίγο τα θεατρινίστικα αλλα δε με έχει πείσει ακόμα για την αθωότητα της. Click για ανάπτυξη... Α οχι ανακριβειες.....οχι "παλι"...!!!!! Αυτη τη φορα θες να πεις ντιαρ...! Ω ρε θα το φατε το κεφαλι σας....αλλα δε θα φταιω εγω.... Α...βασικα ή slayer ή angie ή Idril θα ψηφιζα....αλλα θα ψηφισω Shaman...γιατι ΕΤΣΙ....Ευχαριστω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Idril έγραψε: #4.779 06-05-08 13:20 Ωχ, ναι, δίκιο έχεις, δεν πάω καλά. Btw γιατί αργεί τόσο η ανακοίνωση της σημερινής δολοφονίας? Δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:43 Ο Bill έγραψε: #4.780 06-05-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χμμμ, νομίζω οτι τα πράγματα ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά για εμένα! Αυτόν που θεωρούσα ύποπτο από την αρχή αρχίζει και εμφανίζεται! Για την ώρα θα ψηφίσω Bill! Click για ανάπτυξη... Άμα δε με πετάξεις απο το παιχνίδι θα σκάσεις ε; Ενιχσχύεις τις υποψίες μου. Αρχική Δημοσίευση από Idril: Ωχ, ναι, δίκιο έχεις, δεν πάω καλά. Btw γιατί αργεί τόσο η ανακοίνωση της σημερινής δολοφονίας? Δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε? Click για ανάπτυξη... 2 παρά τέταρτο.Τρεχουμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 237 238 239 240 241 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 239 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 239 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λίστα για Τρίτη Angie_Ann: Bill:Bill_Slayer Bill_Slayer:Molka commie:Idril diotima: fantasmenos: Αngie_Ann fielda:Angie_Ann fosia: Ηρώ: Idril:Neraida mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Phoebe: shaman: Neraida Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Angie_Ann vendetta: Neraida Score(αλφαβητικά) Angie_Ann: 4 Bill_Slayer: 1 Idril: 1 Molka: 1 Neraida: 3 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 10:31 Ο vendetta έγραψε: #4.771 06-05-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Είναι 3 που με ψηφίζουν από την αρχή! Είναι κάτι σαν το φαν κλαμπ μου! Εγώ θα ψηφίσω ίσως Βill Slayer ή Νεράιδα Αυτά τα 3 τα κοράσια, Fielda, xanp, Ηρώ που μπαίνουν με μαυρίζουν και φεύγουν γιατί δεν θεωρούνται καθόλου ύποπτα; Click για ανάπτυξη... Μμμμ...Bill_slayer ή Neraida ακούω...Να δεις πρώτα αν κάποιος κινδυνεύει πιο πολύ από τον άλλον και να ψηφίσεις τον άλλον;;; Ωρέ που πάμε ωρέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 10:59 Η Youki έγραψε: #4.772 06-05-08 10:59 επειδή δεν ξέρω πως θα πάει η μέρα ψηφίζω από τώρα angie_ann. Αν παραμείνω στο παιχνίδι μετα τη 1 βλέπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:10 Η Idril έγραψε: #4.773 06-05-08 11:10 Neraida πάλι. Μπορεί να άρχισε να μπαίνει στο νόημα και να ελάττωσε λίγο τα θεατρινίστικα αλλα δε με έχει πείσει ακόμα για την αθωότητα της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:10 Η Resident Evil: #4.774 06-05-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Επίσης, η Μάνια δεν ψήφισε 2 συνεχόμενες μέρες. Click για ανάπτυξη... Σε αυτό απαντήσαμε? Δεν θυμάμαι... Τέσπα, η mania είχε ειδοποιήσει ότι έχει κάποιο θέμα και (όπως έχει συμβεί στο παρελθόν και με άλλους παίκτες) και για αυτό της δόθηκε 1 μέρα παράταση. Αν δεν ψηφίσει και σήμερα θα αποχωρήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:20 Η Phoebe έγραψε: #4.775 06-05-08 11:20 Χμμμ, νομίζω οτι τα πράγματα ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά για εμένα! Αυτόν που θεωρούσα ύποπτο από την αρχή αρχίζει και εμφανίζεται! Για την ώρα θα ψηφίσω Bill! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:30 Η Ηρώ έγραψε: #4.776 06-05-08 11:30 Eγώ θα ψηφίσω Angie_ann, η νεράιδα με έχει μπερδέψει αρκετά και δεν μπορώ να πω, πως είμαι τόσο σίγουρη ώστε να την ψηφίσω, τουλάχιστον αυτή τη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:38 Η Resident Evil: #4.777 06-05-08 11:38 Λίστα για Τρίτη Angie_Ann: Bill:Bill_Slayer Bill_Slayer:Molka commie:Idril diotima: fantasmenos: Αngie_Ann fielda:Angie_Ann fosia: Ηρώ:Angie_Ann Idril:Neraida mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Phoebe:Bill shaman: Neraida Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Angie_Ann vendetta: Neraida Score(αλφαβητικά) Angie_Ann: 5 Bill:1 Bill_Slayer: 1 Idril: 1 Molka: 1 Neraida: 3 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:17 Η Neraida έγραψε: #4.778 06-05-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Neraida πάλι. Μπορεί να άρχισε να μπαίνει στο νόημα και να ελάττωσε λίγο τα θεατρινίστικα αλλα δε με έχει πείσει ακόμα για την αθωότητα της. Click για ανάπτυξη... Α οχι ανακριβειες.....οχι "παλι"...!!!!! Αυτη τη φορα θες να πεις ντιαρ...! Ω ρε θα το φατε το κεφαλι σας....αλλα δε θα φταιω εγω.... Α...βασικα ή slayer ή angie ή Idril θα ψηφιζα....αλλα θα ψηφισω Shaman...γιατι ΕΤΣΙ....Ευχαριστω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Idril έγραψε: #4.779 06-05-08 13:20 Ωχ, ναι, δίκιο έχεις, δεν πάω καλά. Btw γιατί αργεί τόσο η ανακοίνωση της σημερινής δολοφονίας? Δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:43 Ο Bill έγραψε: #4.780 06-05-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χμμμ, νομίζω οτι τα πράγματα ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά για εμένα! Αυτόν που θεωρούσα ύποπτο από την αρχή αρχίζει και εμφανίζεται! Για την ώρα θα ψηφίσω Bill! Click για ανάπτυξη... Άμα δε με πετάξεις απο το παιχνίδι θα σκάσεις ε; Ενιχσχύεις τις υποψίες μου. Αρχική Δημοσίευση από Idril: Ωχ, ναι, δίκιο έχεις, δεν πάω καλά. Btw γιατί αργεί τόσο η ανακοίνωση της σημερινής δολοφονίας? Δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε? Click για ανάπτυξη... 2 παρά τέταρτο.Τρεχουμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 237 238 239 240 241 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 239 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 239 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Είναι 3 που με ψηφίζουν από την αρχή! Είναι κάτι σαν το φαν κλαμπ μου! Εγώ θα ψηφίσω ίσως Βill Slayer ή Νεράιδα Αυτά τα 3 τα κοράσια, Fielda, xanp, Ηρώ που μπαίνουν με μαυρίζουν και φεύγουν γιατί δεν θεωρούνται καθόλου ύποπτα; Click για ανάπτυξη... Μμμμ...Bill_slayer ή Neraida ακούω...Να δεις πρώτα αν κάποιος κινδυνεύει πιο πολύ από τον άλλον και να ψηφίσεις τον άλλον;;; Ωρέ που πάμε ωρέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 10:59 Η Youki έγραψε: #4.772 06-05-08 10:59 επειδή δεν ξέρω πως θα πάει η μέρα ψηφίζω από τώρα angie_ann. Αν παραμείνω στο παιχνίδι μετα τη 1 βλέπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:10 Η Idril έγραψε: #4.773 06-05-08 11:10 Neraida πάλι. Μπορεί να άρχισε να μπαίνει στο νόημα και να ελάττωσε λίγο τα θεατρινίστικα αλλα δε με έχει πείσει ακόμα για την αθωότητα της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:10 Η Resident Evil: #4.774 06-05-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Επίσης, η Μάνια δεν ψήφισε 2 συνεχόμενες μέρες. Click για ανάπτυξη... Σε αυτό απαντήσαμε? Δεν θυμάμαι... Τέσπα, η mania είχε ειδοποιήσει ότι έχει κάποιο θέμα και (όπως έχει συμβεί στο παρελθόν και με άλλους παίκτες) και για αυτό της δόθηκε 1 μέρα παράταση. Αν δεν ψηφίσει και σήμερα θα αποχωρήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:20 Η Phoebe έγραψε: #4.775 06-05-08 11:20 Χμμμ, νομίζω οτι τα πράγματα ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά για εμένα! Αυτόν που θεωρούσα ύποπτο από την αρχή αρχίζει και εμφανίζεται! Για την ώρα θα ψηφίσω Bill! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:30 Η Ηρώ έγραψε: #4.776 06-05-08 11:30 Eγώ θα ψηφίσω Angie_ann, η νεράιδα με έχει μπερδέψει αρκετά και δεν μπορώ να πω, πως είμαι τόσο σίγουρη ώστε να την ψηφίσω, τουλάχιστον αυτή τη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:38 Η Resident Evil: #4.777 06-05-08 11:38 Λίστα για Τρίτη Angie_Ann: Bill:Bill_Slayer Bill_Slayer:Molka commie:Idril diotima: fantasmenos: Αngie_Ann fielda:Angie_Ann fosia: Ηρώ:Angie_Ann Idril:Neraida mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Phoebe:Bill shaman: Neraida Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Angie_Ann vendetta: Neraida Score(αλφαβητικά) Angie_Ann: 5 Bill:1 Bill_Slayer: 1 Idril: 1 Molka: 1 Neraida: 3 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:17 Η Neraida έγραψε: #4.778 06-05-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Neraida πάλι. Μπορεί να άρχισε να μπαίνει στο νόημα και να ελάττωσε λίγο τα θεατρινίστικα αλλα δε με έχει πείσει ακόμα για την αθωότητα της. Click για ανάπτυξη... Α οχι ανακριβειες.....οχι "παλι"...!!!!! Αυτη τη φορα θες να πεις ντιαρ...! Ω ρε θα το φατε το κεφαλι σας....αλλα δε θα φταιω εγω.... Α...βασικα ή slayer ή angie ή Idril θα ψηφιζα....αλλα θα ψηφισω Shaman...γιατι ΕΤΣΙ....Ευχαριστω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Idril έγραψε: #4.779 06-05-08 13:20 Ωχ, ναι, δίκιο έχεις, δεν πάω καλά. Btw γιατί αργεί τόσο η ανακοίνωση της σημερινής δολοφονίας? Δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:43 Ο Bill έγραψε: #4.780 06-05-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χμμμ, νομίζω οτι τα πράγματα ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά για εμένα! Αυτόν που θεωρούσα ύποπτο από την αρχή αρχίζει και εμφανίζεται! Για την ώρα θα ψηφίσω Bill! Click για ανάπτυξη... Άμα δε με πετάξεις απο το παιχνίδι θα σκάσεις ε; Ενιχσχύεις τις υποψίες μου. Αρχική Δημοσίευση από Idril: Ωχ, ναι, δίκιο έχεις, δεν πάω καλά. Btw γιατί αργεί τόσο η ανακοίνωση της σημερινής δολοφονίας? Δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε? Click για ανάπτυξη... 2 παρά τέταρτο.Τρεχουμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 237 238 239 240 241 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 239 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 239 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
επειδή δεν ξέρω πως θα πάει η μέρα ψηφίζω από τώρα angie_ann. Αν παραμείνω στο παιχνίδι μετα τη 1 βλέπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:10 Η Idril έγραψε: #4.773 06-05-08 11:10 Neraida πάλι. Μπορεί να άρχισε να μπαίνει στο νόημα και να ελάττωσε λίγο τα θεατρινίστικα αλλα δε με έχει πείσει ακόμα για την αθωότητα της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:10 Η Resident Evil: #4.774 06-05-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Επίσης, η Μάνια δεν ψήφισε 2 συνεχόμενες μέρες. Click για ανάπτυξη... Σε αυτό απαντήσαμε? Δεν θυμάμαι... Τέσπα, η mania είχε ειδοποιήσει ότι έχει κάποιο θέμα και (όπως έχει συμβεί στο παρελθόν και με άλλους παίκτες) και για αυτό της δόθηκε 1 μέρα παράταση. Αν δεν ψηφίσει και σήμερα θα αποχωρήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:20 Η Phoebe έγραψε: #4.775 06-05-08 11:20 Χμμμ, νομίζω οτι τα πράγματα ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά για εμένα! Αυτόν που θεωρούσα ύποπτο από την αρχή αρχίζει και εμφανίζεται! Για την ώρα θα ψηφίσω Bill! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:30 Η Ηρώ έγραψε: #4.776 06-05-08 11:30 Eγώ θα ψηφίσω Angie_ann, η νεράιδα με έχει μπερδέψει αρκετά και δεν μπορώ να πω, πως είμαι τόσο σίγουρη ώστε να την ψηφίσω, τουλάχιστον αυτή τη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:38 Η Resident Evil: #4.777 06-05-08 11:38 Λίστα για Τρίτη Angie_Ann: Bill:Bill_Slayer Bill_Slayer:Molka commie:Idril diotima: fantasmenos: Αngie_Ann fielda:Angie_Ann fosia: Ηρώ:Angie_Ann Idril:Neraida mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Phoebe:Bill shaman: Neraida Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Angie_Ann vendetta: Neraida Score(αλφαβητικά) Angie_Ann: 5 Bill:1 Bill_Slayer: 1 Idril: 1 Molka: 1 Neraida: 3 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:17 Η Neraida έγραψε: #4.778 06-05-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Neraida πάλι. Μπορεί να άρχισε να μπαίνει στο νόημα και να ελάττωσε λίγο τα θεατρινίστικα αλλα δε με έχει πείσει ακόμα για την αθωότητα της. Click για ανάπτυξη... Α οχι ανακριβειες.....οχι "παλι"...!!!!! Αυτη τη φορα θες να πεις ντιαρ...! Ω ρε θα το φατε το κεφαλι σας....αλλα δε θα φταιω εγω.... Α...βασικα ή slayer ή angie ή Idril θα ψηφιζα....αλλα θα ψηφισω Shaman...γιατι ΕΤΣΙ....Ευχαριστω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Idril έγραψε: #4.779 06-05-08 13:20 Ωχ, ναι, δίκιο έχεις, δεν πάω καλά. Btw γιατί αργεί τόσο η ανακοίνωση της σημερινής δολοφονίας? Δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:43 Ο Bill έγραψε: #4.780 06-05-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χμμμ, νομίζω οτι τα πράγματα ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά για εμένα! Αυτόν που θεωρούσα ύποπτο από την αρχή αρχίζει και εμφανίζεται! Για την ώρα θα ψηφίσω Bill! Click για ανάπτυξη... Άμα δε με πετάξεις απο το παιχνίδι θα σκάσεις ε; Ενιχσχύεις τις υποψίες μου. Αρχική Δημοσίευση από Idril: Ωχ, ναι, δίκιο έχεις, δεν πάω καλά. Btw γιατί αργεί τόσο η ανακοίνωση της σημερινής δολοφονίας? Δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε? Click για ανάπτυξη... 2 παρά τέταρτο.Τρεχουμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 237 238 239 240 241 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 239 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 239 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Neraida πάλι. Μπορεί να άρχισε να μπαίνει στο νόημα και να ελάττωσε λίγο τα θεατρινίστικα αλλα δε με έχει πείσει ακόμα για την αθωότητα της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:10 Η Resident Evil: #4.774 06-05-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Επίσης, η Μάνια δεν ψήφισε 2 συνεχόμενες μέρες. Click για ανάπτυξη... Σε αυτό απαντήσαμε? Δεν θυμάμαι... Τέσπα, η mania είχε ειδοποιήσει ότι έχει κάποιο θέμα και (όπως έχει συμβεί στο παρελθόν και με άλλους παίκτες) και για αυτό της δόθηκε 1 μέρα παράταση. Αν δεν ψηφίσει και σήμερα θα αποχωρήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:20 Η Phoebe έγραψε: #4.775 06-05-08 11:20 Χμμμ, νομίζω οτι τα πράγματα ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά για εμένα! Αυτόν που θεωρούσα ύποπτο από την αρχή αρχίζει και εμφανίζεται! Για την ώρα θα ψηφίσω Bill! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:30 Η Ηρώ έγραψε: #4.776 06-05-08 11:30 Eγώ θα ψηφίσω Angie_ann, η νεράιδα με έχει μπερδέψει αρκετά και δεν μπορώ να πω, πως είμαι τόσο σίγουρη ώστε να την ψηφίσω, τουλάχιστον αυτή τη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:38 Η Resident Evil: #4.777 06-05-08 11:38 Λίστα για Τρίτη Angie_Ann: Bill:Bill_Slayer Bill_Slayer:Molka commie:Idril diotima: fantasmenos: Αngie_Ann fielda:Angie_Ann fosia: Ηρώ:Angie_Ann Idril:Neraida mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Phoebe:Bill shaman: Neraida Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Angie_Ann vendetta: Neraida Score(αλφαβητικά) Angie_Ann: 5 Bill:1 Bill_Slayer: 1 Idril: 1 Molka: 1 Neraida: 3 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:17 Η Neraida έγραψε: #4.778 06-05-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Neraida πάλι. Μπορεί να άρχισε να μπαίνει στο νόημα και να ελάττωσε λίγο τα θεατρινίστικα αλλα δε με έχει πείσει ακόμα για την αθωότητα της. Click για ανάπτυξη... Α οχι ανακριβειες.....οχι "παλι"...!!!!! Αυτη τη φορα θες να πεις ντιαρ...! Ω ρε θα το φατε το κεφαλι σας....αλλα δε θα φταιω εγω.... Α...βασικα ή slayer ή angie ή Idril θα ψηφιζα....αλλα θα ψηφισω Shaman...γιατι ΕΤΣΙ....Ευχαριστω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Idril έγραψε: #4.779 06-05-08 13:20 Ωχ, ναι, δίκιο έχεις, δεν πάω καλά. Btw γιατί αργεί τόσο η ανακοίνωση της σημερινής δολοφονίας? Δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:43 Ο Bill έγραψε: #4.780 06-05-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χμμμ, νομίζω οτι τα πράγματα ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά για εμένα! Αυτόν που θεωρούσα ύποπτο από την αρχή αρχίζει και εμφανίζεται! Για την ώρα θα ψηφίσω Bill! Click για ανάπτυξη... Άμα δε με πετάξεις απο το παιχνίδι θα σκάσεις ε; Ενιχσχύεις τις υποψίες μου. Αρχική Δημοσίευση από Idril: Ωχ, ναι, δίκιο έχεις, δεν πάω καλά. Btw γιατί αργεί τόσο η ανακοίνωση της σημερινής δολοφονίας? Δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε? Click για ανάπτυξη... 2 παρά τέταρτο.Τρεχουμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 237 238 239 240 241 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 239 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 239 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Youki: Επίσης, η Μάνια δεν ψήφισε 2 συνεχόμενες μέρες. Click για ανάπτυξη... Σε αυτό απαντήσαμε? Δεν θυμάμαι... Τέσπα, η mania είχε ειδοποιήσει ότι έχει κάποιο θέμα και (όπως έχει συμβεί στο παρελθόν και με άλλους παίκτες) και για αυτό της δόθηκε 1 μέρα παράταση. Αν δεν ψηφίσει και σήμερα θα αποχωρήσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:20 Η Phoebe έγραψε: #4.775 06-05-08 11:20 Χμμμ, νομίζω οτι τα πράγματα ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά για εμένα! Αυτόν που θεωρούσα ύποπτο από την αρχή αρχίζει και εμφανίζεται! Για την ώρα θα ψηφίσω Bill! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:30 Η Ηρώ έγραψε: #4.776 06-05-08 11:30 Eγώ θα ψηφίσω Angie_ann, η νεράιδα με έχει μπερδέψει αρκετά και δεν μπορώ να πω, πως είμαι τόσο σίγουρη ώστε να την ψηφίσω, τουλάχιστον αυτή τη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:38 Η Resident Evil: #4.777 06-05-08 11:38 Λίστα για Τρίτη Angie_Ann: Bill:Bill_Slayer Bill_Slayer:Molka commie:Idril diotima: fantasmenos: Αngie_Ann fielda:Angie_Ann fosia: Ηρώ:Angie_Ann Idril:Neraida mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Phoebe:Bill shaman: Neraida Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Angie_Ann vendetta: Neraida Score(αλφαβητικά) Angie_Ann: 5 Bill:1 Bill_Slayer: 1 Idril: 1 Molka: 1 Neraida: 3 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:17 Η Neraida έγραψε: #4.778 06-05-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Neraida πάλι. Μπορεί να άρχισε να μπαίνει στο νόημα και να ελάττωσε λίγο τα θεατρινίστικα αλλα δε με έχει πείσει ακόμα για την αθωότητα της. Click για ανάπτυξη... Α οχι ανακριβειες.....οχι "παλι"...!!!!! Αυτη τη φορα θες να πεις ντιαρ...! Ω ρε θα το φατε το κεφαλι σας....αλλα δε θα φταιω εγω.... Α...βασικα ή slayer ή angie ή Idril θα ψηφιζα....αλλα θα ψηφισω Shaman...γιατι ΕΤΣΙ....Ευχαριστω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Idril έγραψε: #4.779 06-05-08 13:20 Ωχ, ναι, δίκιο έχεις, δεν πάω καλά. Btw γιατί αργεί τόσο η ανακοίνωση της σημερινής δολοφονίας? Δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:43 Ο Bill έγραψε: #4.780 06-05-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χμμμ, νομίζω οτι τα πράγματα ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά για εμένα! Αυτόν που θεωρούσα ύποπτο από την αρχή αρχίζει και εμφανίζεται! Για την ώρα θα ψηφίσω Bill! Click για ανάπτυξη... Άμα δε με πετάξεις απο το παιχνίδι θα σκάσεις ε; Ενιχσχύεις τις υποψίες μου. Αρχική Δημοσίευση από Idril: Ωχ, ναι, δίκιο έχεις, δεν πάω καλά. Btw γιατί αργεί τόσο η ανακοίνωση της σημερινής δολοφονίας? Δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε? Click για ανάπτυξη... 2 παρά τέταρτο.Τρεχουμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 237 238 239 240 241 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 239 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 239 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χμμμ, νομίζω οτι τα πράγματα ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά για εμένα! Αυτόν που θεωρούσα ύποπτο από την αρχή αρχίζει και εμφανίζεται! Για την ώρα θα ψηφίσω Bill! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:30 Η Ηρώ έγραψε: #4.776 06-05-08 11:30 Eγώ θα ψηφίσω Angie_ann, η νεράιδα με έχει μπερδέψει αρκετά και δεν μπορώ να πω, πως είμαι τόσο σίγουρη ώστε να την ψηφίσω, τουλάχιστον αυτή τη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:38 Η Resident Evil: #4.777 06-05-08 11:38 Λίστα για Τρίτη Angie_Ann: Bill:Bill_Slayer Bill_Slayer:Molka commie:Idril diotima: fantasmenos: Αngie_Ann fielda:Angie_Ann fosia: Ηρώ:Angie_Ann Idril:Neraida mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Phoebe:Bill shaman: Neraida Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Angie_Ann vendetta: Neraida Score(αλφαβητικά) Angie_Ann: 5 Bill:1 Bill_Slayer: 1 Idril: 1 Molka: 1 Neraida: 3 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:17 Η Neraida έγραψε: #4.778 06-05-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Neraida πάλι. Μπορεί να άρχισε να μπαίνει στο νόημα και να ελάττωσε λίγο τα θεατρινίστικα αλλα δε με έχει πείσει ακόμα για την αθωότητα της. Click για ανάπτυξη... Α οχι ανακριβειες.....οχι "παλι"...!!!!! Αυτη τη φορα θες να πεις ντιαρ...! Ω ρε θα το φατε το κεφαλι σας....αλλα δε θα φταιω εγω.... Α...βασικα ή slayer ή angie ή Idril θα ψηφιζα....αλλα θα ψηφισω Shaman...γιατι ΕΤΣΙ....Ευχαριστω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Idril έγραψε: #4.779 06-05-08 13:20 Ωχ, ναι, δίκιο έχεις, δεν πάω καλά. Btw γιατί αργεί τόσο η ανακοίνωση της σημερινής δολοφονίας? Δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:43 Ο Bill έγραψε: #4.780 06-05-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χμμμ, νομίζω οτι τα πράγματα ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά για εμένα! Αυτόν που θεωρούσα ύποπτο από την αρχή αρχίζει και εμφανίζεται! Για την ώρα θα ψηφίσω Bill! Click για ανάπτυξη... Άμα δε με πετάξεις απο το παιχνίδι θα σκάσεις ε; Ενιχσχύεις τις υποψίες μου. Αρχική Δημοσίευση από Idril: Ωχ, ναι, δίκιο έχεις, δεν πάω καλά. Btw γιατί αργεί τόσο η ανακοίνωση της σημερινής δολοφονίας? Δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε? Click για ανάπτυξη... 2 παρά τέταρτο.Τρεχουμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 237 238 239 240 241 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 239 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 239 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eγώ θα ψηφίσω Angie_ann, η νεράιδα με έχει μπερδέψει αρκετά και δεν μπορώ να πω, πως είμαι τόσο σίγουρη ώστε να την ψηφίσω, τουλάχιστον αυτή τη φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 11:38 Η Resident Evil: #4.777 06-05-08 11:38 Λίστα για Τρίτη Angie_Ann: Bill:Bill_Slayer Bill_Slayer:Molka commie:Idril diotima: fantasmenos: Αngie_Ann fielda:Angie_Ann fosia: Ηρώ:Angie_Ann Idril:Neraida mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Phoebe:Bill shaman: Neraida Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Angie_Ann vendetta: Neraida Score(αλφαβητικά) Angie_Ann: 5 Bill:1 Bill_Slayer: 1 Idril: 1 Molka: 1 Neraida: 3 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:17 Η Neraida έγραψε: #4.778 06-05-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Neraida πάλι. Μπορεί να άρχισε να μπαίνει στο νόημα και να ελάττωσε λίγο τα θεατρινίστικα αλλα δε με έχει πείσει ακόμα για την αθωότητα της. Click για ανάπτυξη... Α οχι ανακριβειες.....οχι "παλι"...!!!!! Αυτη τη φορα θες να πεις ντιαρ...! Ω ρε θα το φατε το κεφαλι σας....αλλα δε θα φταιω εγω.... Α...βασικα ή slayer ή angie ή Idril θα ψηφιζα....αλλα θα ψηφισω Shaman...γιατι ΕΤΣΙ....Ευχαριστω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Idril έγραψε: #4.779 06-05-08 13:20 Ωχ, ναι, δίκιο έχεις, δεν πάω καλά. Btw γιατί αργεί τόσο η ανακοίνωση της σημερινής δολοφονίας? Δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:43 Ο Bill έγραψε: #4.780 06-05-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χμμμ, νομίζω οτι τα πράγματα ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά για εμένα! Αυτόν που θεωρούσα ύποπτο από την αρχή αρχίζει και εμφανίζεται! Για την ώρα θα ψηφίσω Bill! Click για ανάπτυξη... Άμα δε με πετάξεις απο το παιχνίδι θα σκάσεις ε; Ενιχσχύεις τις υποψίες μου. Αρχική Δημοσίευση από Idril: Ωχ, ναι, δίκιο έχεις, δεν πάω καλά. Btw γιατί αργεί τόσο η ανακοίνωση της σημερινής δολοφονίας? Δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε? Click για ανάπτυξη... 2 παρά τέταρτο.Τρεχουμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 237 238 239 240 241 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 239 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 239 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λίστα για Τρίτη Angie_Ann: Bill:Bill_Slayer Bill_Slayer:Molka commie:Idril diotima: fantasmenos: Αngie_Ann fielda:Angie_Ann fosia: Ηρώ:Angie_Ann Idril:Neraida mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Phoebe:Bill shaman: Neraida Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Angie_Ann vendetta: Neraida Score(αλφαβητικά) Angie_Ann: 5 Bill:1 Bill_Slayer: 1 Idril: 1 Molka: 1 Neraida: 3 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:17 Η Neraida έγραψε: #4.778 06-05-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Neraida πάλι. Μπορεί να άρχισε να μπαίνει στο νόημα και να ελάττωσε λίγο τα θεατρινίστικα αλλα δε με έχει πείσει ακόμα για την αθωότητα της. Click για ανάπτυξη... Α οχι ανακριβειες.....οχι "παλι"...!!!!! Αυτη τη φορα θες να πεις ντιαρ...! Ω ρε θα το φατε το κεφαλι σας....αλλα δε θα φταιω εγω.... Α...βασικα ή slayer ή angie ή Idril θα ψηφιζα....αλλα θα ψηφισω Shaman...γιατι ΕΤΣΙ....Ευχαριστω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Idril έγραψε: #4.779 06-05-08 13:20 Ωχ, ναι, δίκιο έχεις, δεν πάω καλά. Btw γιατί αργεί τόσο η ανακοίνωση της σημερινής δολοφονίας? Δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:43 Ο Bill έγραψε: #4.780 06-05-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χμμμ, νομίζω οτι τα πράγματα ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά για εμένα! Αυτόν που θεωρούσα ύποπτο από την αρχή αρχίζει και εμφανίζεται! Για την ώρα θα ψηφίσω Bill! Click για ανάπτυξη... Άμα δε με πετάξεις απο το παιχνίδι θα σκάσεις ε; Ενιχσχύεις τις υποψίες μου. Αρχική Δημοσίευση από Idril: Ωχ, ναι, δίκιο έχεις, δεν πάω καλά. Btw γιατί αργεί τόσο η ανακοίνωση της σημερινής δολοφονίας? Δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε? Click για ανάπτυξη... 2 παρά τέταρτο.Τρεχουμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 237 238 239 240 241 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 239 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 239 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Idril: Neraida πάλι. Μπορεί να άρχισε να μπαίνει στο νόημα και να ελάττωσε λίγο τα θεατρινίστικα αλλα δε με έχει πείσει ακόμα για την αθωότητα της. Click για ανάπτυξη... Α οχι ανακριβειες.....οχι "παλι"...!!!!! Αυτη τη φορα θες να πεις ντιαρ...! Ω ρε θα το φατε το κεφαλι σας....αλλα δε θα φταιω εγω.... Α...βασικα ή slayer ή angie ή Idril θα ψηφιζα....αλλα θα ψηφισω Shaman...γιατι ΕΤΣΙ....Ευχαριστω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Idril έγραψε: #4.779 06-05-08 13:20 Ωχ, ναι, δίκιο έχεις, δεν πάω καλά. Btw γιατί αργεί τόσο η ανακοίνωση της σημερινής δολοφονίας? Δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:43 Ο Bill έγραψε: #4.780 06-05-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χμμμ, νομίζω οτι τα πράγματα ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά για εμένα! Αυτόν που θεωρούσα ύποπτο από την αρχή αρχίζει και εμφανίζεται! Για την ώρα θα ψηφίσω Bill! Click για ανάπτυξη... Άμα δε με πετάξεις απο το παιχνίδι θα σκάσεις ε; Ενιχσχύεις τις υποψίες μου. Αρχική Δημοσίευση από Idril: Ωχ, ναι, δίκιο έχεις, δεν πάω καλά. Btw γιατί αργεί τόσο η ανακοίνωση της σημερινής δολοφονίας? Δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε? Click για ανάπτυξη... 2 παρά τέταρτο.Τρεχουμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 237 238 239 240 241 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 239 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 239 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ωχ, ναι, δίκιο έχεις, δεν πάω καλά. Btw γιατί αργεί τόσο η ανακοίνωση της σημερινής δολοφονίας? Δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:43 Ο Bill έγραψε: #4.780 06-05-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χμμμ, νομίζω οτι τα πράγματα ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά για εμένα! Αυτόν που θεωρούσα ύποπτο από την αρχή αρχίζει και εμφανίζεται! Για την ώρα θα ψηφίσω Bill! Click για ανάπτυξη... Άμα δε με πετάξεις απο το παιχνίδι θα σκάσεις ε; Ενιχσχύεις τις υποψίες μου. Αρχική Δημοσίευση από Idril: Ωχ, ναι, δίκιο έχεις, δεν πάω καλά. Btw γιατί αργεί τόσο η ανακοίνωση της σημερινής δολοφονίας? Δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε? Click για ανάπτυξη... 2 παρά τέταρτο.Τρεχουμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Χμμμ, νομίζω οτι τα πράγματα ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά για εμένα! Αυτόν που θεωρούσα ύποπτο από την αρχή αρχίζει και εμφανίζεται! Για την ώρα θα ψηφίσω Bill! Click για ανάπτυξη... Άμα δε με πετάξεις απο το παιχνίδι θα σκάσεις ε; Ενιχσχύεις τις υποψίες μου. Αρχική Δημοσίευση από Idril: Ωχ, ναι, δίκιο έχεις, δεν πάω καλά. Btw γιατί αργεί τόσο η ανακοίνωση της σημερινής δολοφονίας? Δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε? Click για ανάπτυξη... 2 παρά τέταρτο.Τρεχουμε τωρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.