shaman
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vendetta
Πολύ δραστήριο μέλος
Nαι αλλά από τι στιγμή που δεν είμαι δολοφόνος δεν με πειράζει να ενισχύσω τις υποψίες. Άλλωστε παιχνίδι είναι βρε!
Συμφωνώ απόλυτα ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι...Δεν συμφωνώ και τόσο ότι δεν είσαι δολοφόνος...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Πόσες σελίδες γεμίσατε ρε θηρία;
Είναι οι κομαντατόρισσες που έφερες για τον borat?The anti-AngieAnnn Commandos!
Αχχχχ μεγάλος έρωτας.H Αντζούγια είναι η καλύτερη!
(άσχετο, συνεχίστε)
Εμένα μ' αγνοεί η Άντζυ όμως.
Κοπιάστε, lucky page, όποιος πρόλαβε πρόλαβε.πρώτο ποστ στη νέα σελίδα
vendetta
Πολύ δραστήριο μέλος
Για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου,νόμιζα ότι η Kakerlak ανακοίνωσε ότι ήταν πολίτης.Έτσι δεν είναι?Η έκανα λάθος??
Ρουφιάνος ή δολοφόνος...Μμμμ...Θεωρώ ότι η kakerlak δεν ήταν και απόλυτα ξεκάθαρη και από τη στιγμή που δεν αναφέρει κάτι η ΣΕ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος...Εάν όντως είναι δολοφόνος (ακόμα πιστεύω ότι είναι) σιγα μην το πει...Τότε ένας ένας αποκαλύπτονται οι δολοφόνοι...
Τώρα ή ρωτάς για να μας βοηθήσεις οπότε και είσαι ρουφιάνος ή για να μας ρίξεις στάχτη στα μάτια οπότε και είσαι δολοφόνος...Δεν πιστεύω ότι θα έκανες ένα τέτοιο ποστ για κάποιον άλλον λόγο...
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος
εγω ψηφιζω angie παιδακια....
καλε ποιος με ψηφισε αρνητικα...?
Μπορεί καποιος συνδολοφόνος
Είναι 3 που με ψηφίζουν από την αρχή! Είναι κάτι σαν το φαν κλαμπ μου!
Εγώ θα ψηφίσω ίσως Βill Slayer ή Νεράιδα
Αυτά τα 3 τα κοράσια, Fielda, xanp, Ηρώ που μπαίνουν με μαυρίζουν και φεύγουν γιατί δεν θεωρούνται καθόλου ύποπτα;
Κάνε τους 4. Δε ξέρω αλλά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά... Και δεν είσαι πειστική πολίτης
Επίσης, σαν πολύ δεν πέσατε πάνω στον Slayer (θα σε λέω έτσι για να μην σε μπερδεύω με τον Bill); Ειδικά από τότε που τον κατηγόρησα όλοι πάνω του πέσατε... Ε, Tetragrammaton, Angie Ann, Bill και vendetta;
Ψήφος στην Angie Ann και ο θεός βοηθός
commie
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
shaman
Πολύ δραστήριο μέλος
Δολοφόνοι:
Τετραγράμματον
Νεράιδα
fantasmenos
Kakerlak
Angie_Αnn
Ρουφιάνος ο Bill Slayer.
Ψηφίζω Νεράιδα.
Επίσης, σαν πολύ δεν πέσατε πάνω στον Slayer (θα σε λέω έτσι για να μην σε μπερδεύω με τον Bill); Ειδικά από τότε που τον κατηγόρησα όλοι πάνω του πέσατε... Ε, Tetragrammaton, Angie Ann, Bill και vendetta;
Ενισχύεις τις υποψίες μου.
Για σήμερα ψηφίζω Bill_Slayer ,
και fantasmenos σε παρακολουθώ(προσπαθείς να πάρεις τα φώτα πάνω από τον Bill_Slayer).
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
- Angie_Ann:
- Bill:Bill_Slayer
- Bill_Slayer:Molka
- commie:Idril
- diotima:
- fantasmenos: Αngie_Ann
- fielda:Angie_Ann
- fosia:
- Ηρώ:
- Idril:Neraida
- mania:
- Molka:
- Neraida:
- nina21:
- Niyia:
- Phoebe:
- shaman: Neraida
- Tetragrammaton:
- T_Chameleon:
- Vkey:
- Youki:Angie_Ann
- xanp: Angie_Ann
- vendetta: Neraida
Angie_Ann: 4
Bill_Slayer: 1
Idril: 1
Molka: 1
Neraida: 3
(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! )
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει!
vendetta
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι 3 που με ψηφίζουν από την αρχή! Είναι κάτι σαν το φαν κλαμπ μου!
Εγώ θα ψηφίσω ίσως Βill Slayer ή Νεράιδα
Αυτά τα 3 τα κοράσια, Fielda, xanp, Ηρώ που μπαίνουν με μαυρίζουν και φεύγουν γιατί δεν θεωρούνται καθόλου ύποπτα;
Μμμμ...Bill_slayer ή Neraida ακούω...Να δεις πρώτα αν κάποιος κινδυνεύει πιο πολύ από τον άλλον και να ψηφίσεις τον άλλον;;;
Ωρέ που πάμε ωρέ...
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
Idril
Πολύ δραστήριο μέλος
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Σε αυτό απαντήσαμε? Δεν θυμάμαι...Επίσης, η Μάνια δεν ψήφισε 2 συνεχόμενες μέρες.
Τέσπα, η mania είχε ειδοποιήσει ότι έχει κάποιο θέμα και (όπως έχει συμβεί στο παρελθόν και με άλλους παίκτες) και για αυτό της δόθηκε 1 μέρα παράταση. Αν δεν ψηφίσει και σήμερα θα αποχωρήσει
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Για την ώρα θα ψηφίσω Bill!
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
- Angie_Ann:
- Bill:Bill_Slayer
- Bill_Slayer:Molka
- commie:Idril
- diotima:
- fantasmenos: Αngie_Ann
- fielda:Angie_Ann
- fosia:
- Ηρώ:Angie_Ann
- Idril:Neraida
- mania:
- Molka:
- Neraida:
- nina21:
- Niyia:
- Phoebe:Bill
- shaman: Neraida
- Tetragrammaton:
- T_Chameleon:
- Vkey:
- Youki:Angie_Ann
- xanp: Angie_Ann
- vendetta: Neraida
Angie_Ann: 5
Bill:1
Bill_Slayer: 1
Idril: 1
Molka: 1
Neraida: 3
(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! )
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει!
Neraida
Επιφανές μέλος
Neraida πάλι. Μπορεί να άρχισε να μπαίνει στο νόημα και να ελάττωσε λίγο τα θεατρινίστικα αλλα δε με έχει πείσει ακόμα για την αθωότητα της.
Α οχι ανακριβειες.....οχι "παλι"...!!!!! Αυτη τη φορα θες να πεις ντιαρ...!
Ω ρε θα το φατε το κεφαλι σας....αλλα δε θα φταιω εγω....
Α...βασικα ή slayer ή angie ή Idril θα ψηφιζα....αλλα θα ψηφισω Shaman...γιατι ΕΤΣΙ....Ευχαριστω..
Idril
Πολύ δραστήριο μέλος
Btw γιατί αργεί τόσο η ανακοίνωση της σημερινής δολοφονίας? Δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε?
Χμμμ, νομίζω οτι τα πράγματα ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά για εμένα! Αυτόν που θεωρούσα ύποπτο από την αρχή αρχίζει και εμφανίζεται!
Για την ώρα θα ψηφίσω Bill!
Άμα δε με πετάξεις απο το παιχνίδι θα σκάσεις ε;
Ενιχσχύεις τις υποψίες μου.
Ωχ, ναι, δίκιο έχεις, δεν πάω καλά.
Btw γιατί αργεί τόσο η ανακοίνωση της σημερινής δολοφονίας? Δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε?
2 παρά τέταρτο.Τρεχουμε τωρα.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.