Molka
Πολύ δραστήριο μέλος
XRZ και για σήμερα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
βγήκα από την εντατική λέει? Μα_στα... Λοιπόν ... μιας και πλέον με βάλατε στο στόχαστρο (σαν τη μάνια στον πρώτο γύρο νιώθω ) ας ψηφίσω για σήμερα ... ξέρω γω? κάποιον από αυτούς που με ψήφισαν μάλλον μιας και οι δολοφόνοι κατάφεραν να κρυφτούν καλά πίσω από μένα... Ας πω dooo μιας και μπήκε στο μήνα της και δεν είναι σωστό να έχει εμμονές () παραμονές γέννας
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Klaus
Διάσημο μέλος
evouli
Διάσημο μέλος
- adespoto: XRZ
- burbuja:
- Dark_Kronos: XRZ
- dooo:
- Founes: Phoebe
- Idril:
- Lorien:
- mania:
- Metal_Lover:
- Molka: XRZ
- Niyia: XRZ
- Phoebe:
- shaman:
- XRZ: dooo
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει!
misslittledevil
Επιφανές μέλος
Klaus
Διάσημο μέλος
[Καλα, εγω πεθανα κι ακομα με μελετατε?! Φτου σας!]
Πάντα θα ζεις στις καρδιές μας
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Χθες σκεφτομουν να ψηφισω XRZ, τωρα όμως δεν ξερω! Προσανατολιζομαι και προς τον Metal_Lover βεβαια αλλα δεν ειμαι 100% σίγουρη για την ενοχή του! Για εμένα οι δολοφόνοι είναι η Angie_Ann ο Founes και ο Metal_Lover. Υπάρχει βέβαια και άλλος ένας, ο οποίος από οτι έχω καταλάβει ενεργεί στα μουλωχτά ! Ο ρουφίανος μάλλον είναι με το μέρος των δολοφόνων, οπότε θεωρώ δολοφόνο και τον ίδιο!!!
Ψηφίζω XRZ!
Metal ετοιμάσου! Κατα 90% σε εχω ψηφίσει αυριο!
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Βρε Phoebe... ο τάδε είναι δολοφόνος, ο άλλος είναι δολοφόνος και ο δείνα ύποπτος μου κάνει. (3 ονόματα) ==> ψηφίζω XRZ..
Eμένα σε προσπάθειες αποπροσανατολισμού μου κάνουν αυτές (ψηφίζω τελικά το... μικρό και καταφρονεμένο, παρόλο που το στοιχείο εναντίον του είναι η ... επεισοδιακή παραμονή του εντός μετά από μια δύσκολη αναμέτρηση!!!)
στοιχεία δολοφόνου μου κάνουν αυτά
θα δω λίγο αργότερα... μπορεί και να ψηφίσω εσένα εν τέλει και να αφήσω την έγγυα στην ησυχία της
και να μην ξεχάσω..
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ!!!!!!
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Klaus
Διάσημο μέλος
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Βρε Phoebe... ο τάδε είναι δολοφόνος, ο άλλος είναι δολοφόνος και ο δείνα ύποπτος μου κάνει. (3 ονόματα) ==> ψηφίζω XRZ..
Αγαπητή XRZ ψήφισα εσένα γιατί πολύ απλά και να ψηφισω τους άλλους δεν θα υπάρξει καμία αλλίωση του αποτελέσματος ! Αλλά επειδή με έβαλες σε σκέψεις για το πως μπορει να σκεφτουν και οι άλλοι πολίτες και να ψηφίσουν εμένα τελικά, ένα αθώο πολίτη, αλλάζω την ψήφο μου ! Είμαι πολύ σταθερή στις απόψεις μου τελικά !!!
Ψηφίζω Metal με αγάπη !!!
mania
Επιφανές μέλος
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
- adespoto: XRZ
- burbuja:
- Dark_Kronos: XRZ
- dooo:
- Founes: Phoebe
- Idril:
- Lorien:
- mania: Dark_Kronos
- Metal_Lover: Phoebe
- Molka: XRZ
- Niyia: XRZ
- Phoebe: Metal_Lover
- shaman:
- XRZ: dooo
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει!
Klaus
Διάσημο μέλος
dooo
Διακεκριμένο μέλος
θα πω προς το παρόν XRZ, για να παραμείνω σταθερή, αλλά αν δείξει ότι γέρνει η ζυγαριά προς κρόνο, θα πάω προς τα εκεί.
evouli
Διάσημο μέλος
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
[καλέ δεν είμαι έτσι εγώ τι πράγματα είναι αυτά??? μου χαλάτε το προφίλ μου ]
Niyia
Διάσημο μέλος
ΥΣ.1: α ρε, είστε καλοί όμως το παραδέχομαι
ΥΣ.2: ΧΡΖ, σε περίμενα με τα ίδια προσόντα, αλλά λίγο πιο αδύνατη βασικά
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.