mania
Επιφανές μέλος
Μεταλ συγκεντρώσου, δεν κάνω πλάκα! Αμα ισοψηφίσουν, εγώ φευγω και θα μάθετε αυριο ποιος εφυγε!
Τώρα που το λές λέω να αλλάξω και εγώ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
- adespoto: XRZ
- Angie_Ann: XRZ
- burbuja: Angie_Ann
- Dark_Kronos: Angie_Ann
- dooo: XRZ
- evouli: XRZ
- Founes: Phoebe
- Idril: Lorien
- Lorien:
- mania: Angie_Ann
- Metal_Lover: evouli
- Molka: XRZ
- Niyia: Angie_Ann
- Phoebe: Angie_Ann
- shaman: Angie_Ann
- XRZ: Angie_Ann
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει!
Mετράτε, πρεπει να παω για μπάνιΟ!
7 Angie
5 ΧΡΖ!
Famous last words Αngie μου!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niyia
Διάσημο μέλος
Επίσης, εγώ είχα αλλάξει την ψήφο μου σε ΧΡΖ...
ο Kronos σε Molka
k o Metal_Lover σε Angie_Ann
τι γίνεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι????? διαπλοκέςςςςςςςς...
Niyia
Διάσημο μέλος
Eγώ ψήφισα ΧΡΖ πάντως ( #400.)...όλα κ όλα, αλλά ο Πίνακας δείχνει άλλο
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Angie_Ann
Διάσημο μέλος
Τέλος πάντων, παιχνίδι είναι.
Last Words!!!
Πιστεύω ότι σύντομα οι προβλέψεις μου θα βγουν αληθινές γιαυτό ψηφίστε και ψοφήστε τους δολοφόνους Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία πολιτάκια αυτού του γύρου
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Τωρα γενικοτερα τι γινετε με την λιστα δεν ξερω...
Και μαλλον εκανα λαλακια που ψηφισα την angie τελικα αλλα τωρα ειναι αργα...
Niyia
Διάσημο μέλος
ΥΣ.: Παιδιά, επειδή κρατάω σημειώσεις με τις ψήφους σε μπλοκάκι με το που βλέπω τα ποστς με τις ψήφους του καθένα, είχα δει την αλλαγή ψήφου του Metal σε Angie_Ann....τώρα όντως δεν βλέπω το ποστ του αυτό...
Μπααααααααααααααααααα....δεν πάω καλά
Είναι σοβαρό λέτε? Θα ζήσω?????
mania
Επιφανές μέλος
@niyia, την ψηφο απο μενα στην angie την εβαλε το καγιρι αφου της το ζητησα τηλεφωνικα γιατι επεσε η dsl μου και δεν μπορουσα να μπω, αλλα προφανος ξεχασε να σας ενημερωσει...
Τωρα γενικοτερα τι γινετε με την λιστα δεν ξερω...
Και μαλλον εκανα λαλακια που ψηφισα την angie τελικα αλλα τωρα ειναι αργα...
Τότε κρόνε τι έλεγες ότι δεν ψήφησες την άτζη; θα μας τρελάνεις;
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Τότε κρόνε τι έλεγες ότι δεν ψήφησες την άτζη; θα μας τρελάνεις;
Δεν την ειχα ψηφισει. Οταν κανανε η αντζι και η χρζ αυτα τα δυο περιεργα ποστ αρχισα να σκευτομαι οτι πρεπει να ψηφισω καπια απο της δυο και δεν προλαβα να ψηφισω γιατι επεσε η dsl μου, ετσι εστειλα μνμ στην καγιρα αν μπορει να θεωρισει ως ψηφο μου την αντζι.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Niyia
Διάσημο μέλος
- adespoto: XRZ
- Angie_Ann: XRZ
- burbuja: Angie_Ann
- Dark_Kronos: Angie_Ann
- dooo: XRZ
- evouli: XRZ
- Founes: Phoebe
- Idril: Lorien
- Lorien:
- mania: Angie_Ann
- Metal_Lover: evouli
- Molka: XRZ
- Niyia: XRZ
- Phoebe: Angie_Ann
- shaman: Angie_Ann
- XRZ: Angie_Ann
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει!
ΕΚΑΝΑ COPY-PASTE από τη τελευταία λίστα της kajira...
ΑΛΛΑΞΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΣΕ XRZ!!!! (δείτε pls προηγούμενο ποστ μου #400)
τώρα εγώ γτ βλέπω ισοπαλία ?
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Niyia
Διάσημο μέλος
Αν τα υπολογιζω σωστα φευγει η angie_ann... Αλλα δεν ειμαι σιγουρος...
μπορείς να μου το εξηγήσεις κ σε μένα γτ έχω κολλήσει σε παρακαλώ?
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
μπορείς να μου το εξηγήσεις κ σε μένα γτ έχω κολλήσει σε παρακαλώ?
Λαθος τα υπολογισα... Μαλλον ισσοπαλια ειναι οντως...
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
έχουμε και δουλειές, θα με βρίσουν εδώ πέρα
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Niyia
Διάσημο μέλος
Αν θέλει κ κάποιος άλλος ας κάνει πάλι τον Πίνακα από την αρχή να το διασταυρώσουμε.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Οπότε ανέβασε ψηφοφορία ι γκες...
Hunter
Περιβόητο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.