shaman
Πολύ δραστήριο μέλος
Πες μου μόνο τι ακριβώς σου κάνω κ τι είπα κ με υποψιάζεσαι...γτ δε πιάνω το αόριστο σκεπτικό σου! Αν πετάμε κάτι να το αιτιολογούμε κιόλας...
Παλιοδολοφόνε κ εσύ μας το πας στα μουλωχτά....
Ο καθένας μπορεί να είναι δολοφόνος. Εκεί ακριβώς πατάω. Αντί να έχω στάνταρ κάποιους ότι είναι οι κίλλερς, προτιμώ να το ψάχνω. Δεν είναι 2 οι δολοφόνοι. 5 είναι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niyia
Διάσημο μέλος
Πες τα βρε Lorien !!! Για αυτό ψήφισε Dark_Kronos ! Εκτός και αν είσαι και εσύ δολοφόνος !!!
Μμμμ, καλά, αν περιμένουμε από τον Lorien να ψηφίσει τον συμ-δολοφόνο του Dark_Kronos,εμένα να μη λένε Niyia...
Στηρίζομαι σε Idril + burbuja μήπως κ σωθούμε
Ο καθένας μπορεί να είναι δολοφόνος. Εκεί ακριβώς πατάω. Αντί να έχω στάνταρ κάποιους ότι είναι οι κίλλερς, προτιμώ να το ψάχνω. Δεν είναι 2 οι δολοφόνοι. 5 είναι.
5 ήταν αγαπητέ shaman
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hunter
Περιβόητο μέλος
shaman
Πολύ δραστήριο μέλος
5 ήταν αγαπητέ shaman
Μακάρι, αγαπητή.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Και για οσους με κατηγορουν επειδη εχτες ζητισα απο την καγιρα μεσω τηλεφωνου να μετρισει η ψηφος μου, δεν θεωρω καμια ψηφοφορια πιο συμαντικη απο καπια αλλη. Ωστοσω, για εμενα δεν υπαρχουν πιο σημαντικες και πιο ασημαντες ψηφοφοριες... ολες ειναι το ιδιο συμαντικες..
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Phoebe απο μενα αναγκαστικα... Δεν πιστευω πως ειναι δολοφονος, αλλα θελω να μεινω στο παιχνιδι... Παντος συμφωνω με τον shaman για την niyia...
Και καλά κάνεις ! Εν αντιθέση με εσένα...
Niyia
Διάσημο μέλος
Phoebe απο μενα αναγκαστικα... Δεν πιστευω πως ειναι δολοφονος, αλλα θελω να μεινω στο παιχνιδι... Παντος συμφωνω με τον shaman για την niyia...
Α...τώρα με κατηγορείς κιόλας? Μήπως να πω τα χθεσινά γεγονότα να δούμε ποιος θα συμφωνήσει μαζί μου?
Και για οσους με κατηγορουν επειδη εχτες ζητισα απο την καγιρα μεσω τηλεφωνου να μετρισει η ψηφος μου, δεν θεωρω καμια ψηφοφορια πιο συμαντικη απο καπια αλλη. Ωστοσω, για εμενα δεν υπαρχουν πιο σημαντικες και πιο ασημαντες ψηφοφοριες... ολες ειναι το ιδιο συμαντικες..
Δεν κατάλαβα τπτ .....
(είμαι χαζή?)
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Λογικο που δεν καταλαβες, μπερδευτικα ενω εγραφα... "για εμενα δεν υπαρχουν πιο σημαντικες και πιο ασημαντες ψηφοφοριες... ολες ειναι το ιδιο συμαντικες" αυτο ειναι το νοημα...
Και στο κατω-κατω οτι και να κανω δολοφονο θα με θεωρισετε,οποτε πιο το νοημα;...
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Επίσης: Πότε θα μας ανακοινωθεί πόσοι δολοφόνοι έχουν (αν έχουν φύγει δηλαδη) και αν έχει φύγει ο ρουφίανος;
Oχι βρε. Απλα με κυνηγουσε ενας δολοφονος και κρυβομουνα ! (παντως ειχε λαϊκη αν θες να μαθεις !Ωπα ρε, πώς και πόσταρες εσύ?
Χτες πού ήσουν? Είχες πάει λαϊκή
Στας βρι πιδιμ. Οποιος δε ψηφις Κρονο, ειναι δολοφονος δλδ ; Καταρχην ειμαστε σιγουροι οτι το παιδι εχει μαθει πως παιζεται το παιχνιδι ; Εδω δεν εχω μαθει εγω καλα καλαΠες τα βρε Lorien !!! Για αυτό ψήφισε Dark_Kronos ! Εκτός και αν είσαι και εσύ δολοφόνος !!!
I... no chinese ! I...Korean ! ( Ι συχτηρ )Μήπως να στραφούμε σε εσένα δλδ? που μας το έπαιξες κινέζος κ δεν ψήφισες?
Με θεωρεις δολοφονο ρε ;;!! Ρε !.... θα σε.... σκοτωσω να πουμε !Μμμμ, καλά, αν περιμένουμε από τον Lorien να ψηφίσει τον συμ-δολοφόνο του Dark_Kronos,εμένα να μη λένε Niyia...
Ουπς !
Lοιπον επειδη δε μαρεσει να ξεχναμε αλλες σιγανοπαπαδιες, θα ψηφισω adespoto που τολμησε να σχολιασει την λαϊκη της γειτονιας μας !
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Α...τώρα με κατηγορείς κιόλας? Μήπως να πω τα χθεσινά γεγονότα να δούμε ποιος θα συμφωνήσει μαζί μου?
Δεν κατάλαβα τπτ .....
(είμαι χαζή?)
Δεν βλεπω ομως να λες τελικα τπτ... Μηπος τελικα δεν εχεις κατι λογικο εναντιων μου;...
Niyia
Διάσημο μέλος
Hunter
Περιβόητο μέλος
- adespoto: Phoebe
- burbuja:
- Dark_Kronos: Phoebe
- dooo: Dark_Kronos
- Founes: Phoebe
- Idril:
- Lorien: adespoto
- mania: Dark_Kronos
- Metal_Lover: Phoebe
- Molka: Phoebe
- Niyia: Dark_Kronos
- Phoebe: Dark_Kronos
- shaman: Phoebe
- (XRZ: dooo)
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει!
Dark_Kronos: 4
Phoebe: 6
Molka
Πολύ δραστήριο μέλος
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Ο Κρόνος ψήφισε Phoebe.. Άρα έχουμε ισοψηφία.. να αλλάξω ψήφο ή βαριέστε να κάνουμε ψηφοφορία;
Ναι, ναι άλλαξε !!!! Φανταστική Molka !!!
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Ναι, ναι άλλαξε !!!! Φανταστική Molka !!!
Αντε απο δω ρε...
Μην την ακους μολκα! Εσυ σταθερη, βραχος!
Molka
Πολύ δραστήριο μέλος
Niyia
Διάσημο μέλος
Hunter
Περιβόητο μέλος
(ειμαι και φρεσκοκουρεμενος και φυσαω τωρα )
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.