Niyia
Διάσημο μέλος
Επειδή δεν έχω κ πολύ χρόνο σήμερα να το φιλοσοφήσω κ επειδή η 1η ψήφος πάει στα κουτουρού ούτως ή άλλως, ψηφίζω κ εγώ Hunter.
ΥΣ.: Αύριο δεν θα προλάβω να μπω καθόλου στο παιχνίδι, μη με σκοτώσει κανείς κ μη με ψηφίσει κανείς...εντάξειιιιιιι??? (Δεν αποκλείομαι για μία μέρα, ε? )
Τεσπά, αν παραμείνω θα επανέλθω τετάρτη...
Φλκια παίδες, τα μάτια μας στους δολοφόνους ε...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
ΝΑ ΤΑ !!!!Εγώ πάλι δεν θα ψηφίσω Hunter γιατι μου κανει για πολιτης και θέλω να διώξω πολίτες! Ετσι θα ψηφίσω evouli που μου κάνει πιο ύποπτη απο όλους που έχουν μιλήσει μέχρι τώρα !
Σε πιάσαμε!!! Καρφώθηκε ο πρώτος λέμε...πάμε για τους επόμενους!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Klaus
Διάσημο μέλος
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
γλώσσα λανθάνουσα την αλήθεια λέει?!?!?1
ΝΑ ΤΑ !!!!
Σε πιάσαμε!!! Καρφώθηκε ο πρώτος λέμε...πάμε για τους επόμενους!
Ιιιιιιιιι ένα λάθος έκανα η γυναίκα και πέσατε να με φάτε!!! Κιού σας !
Για αυτό το λόγο μου ήσαστε και οι 2 άκρως ύποπτες !
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Λίστα για Δευτέρα
- adespoto
- Angie_Ann
- Bill_Slayer
- burbuja: Hunter
- Dark_Kronos
- dooo
- evouli
- faithplus1
- fandago
- Founes
- Hunter: Hunter (άλλαξε ψήφο!)
- Idril
- Lorien
- mania: Hunter
- Metal_Lover: Youki
- misslittledevil: Hunter
- Molka
- Niyia: Hunter
- Phoebe: evouli
- shaman
- Vkey
- XRZ: Hunter
- Youki: Metal_lover
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει!
misslittledevil
Επιφανές μέλος
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Ιιιιιιιιι ένα λάθος έκανα η γυναίκα και πέσατε να με φάτε!!! Κιού σας !
Για αυτό το λόγο μου ήσαστε και οι 2 άκρως ύποπτες !
εγώ απλώς αναρωτήθηκα αν ισχύει το ρητό "γλώσσα λανθάνουσα την αλήθεια λέει!"
τώρα αν εσύ έχεις τη μύγα και πιάστηκες...
[βρε δεν έχεις καταλάβει? εδώ είναι το μόνο τόπικ που ΚΑΘΕ λέξη μετράει ... ειδικά τώρα στην αρχή ]
evouli
Διάσημο μέλος
Hunter
Περιβόητο μέλος
Lorien
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
[βρε δεν έχεις καταλάβει? εδώ είναι το μόνο τόπικ που ΚΑΘΕ λέξη μετράει ... ειδικά τώρα στην αρχή ]
Καλε το εχω καταλαβει (δεν ειμαι τοσο ξανθια πια ) !
ασε δε, που εγω ουτε να μιλησω προλαβα σημερα..
Μα αυτο ειναι το περιεργο για εσενα! Συνεχως μιλας ! Και σημερα γιατι δεν μιλας;;; ε; ε; ε;
evouli
Διάσημο μέλος
Μα αυτο ειναι το περιεργο για εσενα! Συνεχως μιλας ! Και σημερα γιατι δεν μιλας;;; ε; ε; ε;
γιατι σημερα ηρθε στο γραφειο ο μπος, μετα απο 2 εβδομαδες απουσιας..
καταλαβαινετε πιστευω... το παιζω καλη υπαλληλος..
fandago
Διακεκριμένο μέλος
dooo
Διακεκριμένο μέλος
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Hunter
Περιβόητο μέλος
σιγα βρε, παιχνιδι ειναι...Δυστυχώς η απόφαση του Hunter μας στερεί την δυνατότητα να κάνει κάποιος λάθος και κάποιοι δολοφόνοι ίσως βρουν ευκαιρία να δικαιολογήσουν την επιλογή τους χωρίς να φανούν. Αφού δεν θέλει το παιδί να παίξει, γιατί δεν λέει να τον βγάλει η Σ.Ε. τελείως από το παιχνίδι για προσωπικούς λόγους; Έτσι δεν θα πάει μια ψηφοφορία χαμένη...
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
- adespoto
- Angie_Ann
- Bill_Slayer
- burbuja: Hunter
- Dark_Kronos: Dooo
- dooo : XRZ
- evouli
- faithplus1
- fandago
- Founes
- Hunter: Lorien
- Idril
- Lorien
- mania: Hunter
- Metal_Lover: Youki
- misslittledevil: Hunter
- Molka
- Niyia: hunter
- Phoebe: evouli
- shaman
- Vkey
- XRZ: Hunter
- Youki: Metal_lover
Evouli 1
Hunter 5
Lorien 1
Metal_lover 1
XRZ 1
Youki 1
(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! )
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει!
Μου αρεσει να κάνω πινακάκια!!!!
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Μου αρεσει να κάνω πινακάκια!!!!
να γράφεις και τα σκορ των "μονομάχων" από κάτω
adespoto
Περιβόητο μέλος
Λοιπόν, με μια γρήγορη ματιά στα πόστς είμαι μεταξύ Χάντερ (γιατί εφ'όσον θέλει να φύγει,δεν θα πετάξουμε έξω άδικα κάποιον) αλλά και Yiouki γιατί σαν να μιλάει πολύ σε αυτόν τον γύρο, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει οτι είναι σίγουρα δολοφόνος, απλά έτσι μου φαίνεται.
Τεσπα, μέχρι τις 8 έχω καιρό να κόψω αντιδράσεις
Άντε καλή μας αρχή
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
Yes sir!!!να γράφεις και τα σκορ των "μονομάχων" από κάτω
Μου αρεσουν ΚΑΙ οι παρατηρήσεις....διορθώνομαι!
Μετά από πολύ καιρό λείπει το αφέντικό (άρα είμαι χαλαρή) και μπορώ να γράφω πιο πολύ!!!Yiouki γιατί σαν να μιλάει πολύ σε αυτόν τον γύρο, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει οτι είναι σίγουρα δολοφόνος, απλά έτσι μου φαίνεται.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.