Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
εμένα δεν με πείθουν αυτα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil
Επιφανές μέλος
Παντως εμενα η γιουκι εχει αρχισει να μου φαινεται υποπτη..
Και επιμενω!
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Δεν έχετε βαρεθεί να το λέτε αυτό;σιγα βρε, παιχνιδι ειναι...
evouli
Διάσημο μέλος
και αυριο που θα ειμαι πιο χαλαρα θα μελετησω και θα επανελθω στον παλιο καλο μου εαυτο και θα μιλαω συνεχεια.. χοχο...
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Τελικά η απόφαση του hunter αν και την βρίσκω ανούσια, έχει κάποιο όφελος. Θεωρώ ότι με άτομα όπως εμένα και την Youki στο παιχνίδι που ασχολούνται με πινακάκια και καταγραφή επιλογών στο παιχνίδι (wow), οι δολοφόνοι προσπαθούν να μην καρφώνονται στις επιλογές τους. Οπότε πολύ βολικά ψηφίζουν κάποιον που θέλει να φύγει με αποτέλεσμα να διώχνουν αμέσως αμέσως έναν πολίτη χωρίς υποψίες. Να όμως που ο δαιμόνιος Θοδωρής Fangagó (όπως Ηρακλής Πουαρώ) τους εντοπίζει για άλλη μια φορά
- burbuja: Hunter
- mania: Hunter
- misslittledevil: Hunter
- Niyia: hunter
- XRZ: Hunter
Έτσι θα κινηθώ στην πρώτη ψηφοφορία ανάμεσα σε αυτούς τους 5.
Μα που είναι όλος ο λαός; Κοντεύει 8 και δεν έχουν εμφανιστεί πολλοί! Πότε θα αρχίσετε να μας λέτε τι είναι όποιος φεύγει;
Επίσης, είπατε ότι δεν θα αποκαλύπτετε την ιδιότητα του ρουφιάνου. Δηλαδή αν φύγει σε μέρα που λέτε τι είναι θα τον δηλώσετε ως απλό πολίτη;
adespoto
Περιβόητο μέλος
Επίσης πού ξέρεις αν η Γιούκι δεν είναι δολοφόνος σε αυτόν τον γύρο?
Molka
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχμ, λέω να ψηφίσω faith, γιατί είναι νωρίς ακόμα και νομίζω οτι οι δολοφόνοι δεν έχουν κάνει ακόμα τις κινήσεις τους!! Και επίσης δεν θα με παρεξηγήσει!
Καλό μας παιχνίδι!
Angie_Ann
Διάσημο μέλος
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Δεν το ξέρω, απλά ανέφερα ποιοι αρέσκονται στο να φτιάχνουν πινακάκια.Επίσης πού ξέρεις αν η Γιούκι δεν είναι δολοφόνος σε αυτόν τον γύρο?
Αφού βρίσκεις και εσύ την λύση του hunter την εύκολη λύση, γιατί δεν τον ψηφίζεις και εσύ; (μάλλον μου ξέφυγε τι έχεις ψηφίσει, γιατί στον τελευταίο συγκεντρωτικό δεν έχει την ψήφο σου)
Και εγώ θα δώσω την ψήφο μου προς το παρών στην Niyia χωρίς να είμαι απόλυτος ότι είναι δολοφόνα, απλά νιώθω ότι συμπεριφέρεται διαφορετικά και σε αυτόν τον γύρο.
adespoto
Περιβόητο μέλος
Ωστε παίζουμε ε?
Λοιπόν, με μια γρήγορη ματιά στα πόστς είμαι μεταξύ Χάντερ (γιατί εφ'όσον θέλει να φύγει,δεν θα πετάξουμε έξω άδικα κάποιον) αλλά και Yiouki γιατί σαν να μιλάει πολύ σε αυτόν τον γύρο, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει οτι είναι σίγουρα δολοφόνος, απλά έτσι μου φαίνεται.
Τεσπα, μέχρι τις 8 έχω καιρό να κόψω αντιδράσεις
Άντε καλή μας αρχή
Δεν έχω αποφασίσει ακόμα
Vkey
Επιφανές μέλος
adespoto
Περιβόητο μέλος
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
- adespoto: hunter
- Angie_Ann : XRZ
- Bill_Slayer
- burbuja: Hunter
- Dark_Kronos: Dooo
- dooo : XRZ
- evouli: Dark_kronos
- faithplus1
- fandago: niyia
- Founes
- Hunter: Lorien
- Idril
- Lorien
- mania: Hunter
- Metal_Lover: Youki
- misslittledevil: Hunter
- Molka: faithplus1
- Niyia: hunter
- Phoebe: evouli
- shaman
- Vkey: hunter
- XRZ: Hunter
- Youki: Metal_lover
Dooo 1
Evouli 1
Faithplus1 1
Hunter 7
Lorien 1
Metal_lover 1
Niyia 1
XRZ 2
Youki 1
(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! )
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει!
Μου αρεσει να κάνω πινακάκια!!!!
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Πότε θα αρχίσετε να μας λέτε τι είναι όποιος φεύγει;
Επίσης, είπατε ότι δεν θα αποκαλύπτετε την ιδιότητα του ρουφιάνου. Δηλαδή αν φύγει σε μέρα που λέτε τι είναι θα τον δηλώσετε ως απλό πολίτη;
Η πρώτη ανακοίνωση ιδιότητας θα γίνει αύριο στη δολοφονία (όπως σε κάθε παιχνίδι) και μετά θα πάει εναλλάξ. Και ναι, ο ρουφιάνος θα δηλωθεί σαν απλός πολίτης, προκειμένου να μην βοηθήσει περισσότερο κάποιους με τον θάνατο ή την δολοφονία του.
Θοδωρή ετοίμασε famous last words! Αν και δεν κατάλαβα τι δηλώθηκες αν δεν ήθελες να παίξεις..
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Το μόνο που καταφέρνετε λοιπόν, είναι να κάνετε και την δεύτερη ψηφοφορία "άκυρη" με την έννοια που το εννοείς, αφού δεν αποκτήσαμε κανένα ουσιαστικό στοιχείο.Χάντερ κι εγώ γιατί βαριέμαι να σκεφτώ και πάντα η πρώτη ψήφος παραείναι άκυρη
Idril
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελπίζω ο επόμενος γύρος να έχει πιο πολύ ενδιαφέρον.
shaman
Πολύ δραστήριο μέλος
Vkey
Επιφανές μέλος
Το μόνο που καταφέρνετε λοιπόν, είναι να κάνετε και την δεύτερη ψηφοφορία "άκυρη" με την έννοια που το εννοείς, αφού δεν αποκτήσαμε κανένα ουσιαστικό στοιχείο.
Μα πάντα η πρώτη ψηφοφορία είναι άκυρη
Με το που ανοίξει το παιχνίδι είναι φύσιν αδύνατον να ψυχολογήσεις δολοφόνο ή να μαζέψεις στοιχεία... και πέρα από την τελευταία που κυρίως στην τύχη βγήκε δολοφόνος σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια ο πρώτος που έφευγε ήταν πολίτης....
Σίγα σίγα μπορείς να μαντέψεις νομίζω....
Και προτιμώ να ψηφίσω κάποιον που θέλει να φύγει παρά να δώσω πάλι στην τύχη καμία "άκυρη" ψήφο
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Ωστόσο τελικά στον προηγούμενο γύρο, ήσασταν πολύ κοντά στο να βγάλετε στη σειρά τους δολοφόνους, κάτι που κάποιος είχε θεωρήσει αδύνατο.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.