Oralee
Τιμώμενο Μέλος
που σ' έδιωξα, η μαργαρίτα του Αρκτούρου τα φταίει όλα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος
Οπότααααααααααααααν έχουμε ισοψηφία.. και με την αλάνθαστη μέθοδο του "μ' αγαπάει, δεν μ' αγαπάει", αλλαγμένη σε "Ξουρουζού, Μπουρμπούχα, καημό που του 'χα" (όπως ζήτησε ο αγαπητός Αρκτούρος )
χαχαχααααα
...φεύγει η XRZ που ήταν μια απλή και ταπεινή πολίτης και η οποία θα περιμένουμε να μας πει τις τελευταίες της λέξεις..
και μετά απ'αυτό, μπορώ επίσημα να πω ότι οι δολοφόνοι κάνουν πολύ καλή δουλειά και μας έχουν αποπροσανατολίσει όλους τελείως...
τεσπα.. οφείλω μια συγνώμη όντως στην ξουρουζού, αν και αυτό δεν αλλάζει το αποτέλεσμα...
απ' ό,τι φαίνεται, μετά κι απ'αυτό, έχω να αναθεωρήσω πάρα πολλά σχετικά με το ποιους υποπτευόμουν.. με κόβω ν'αρχίζω κι εγώ τα πινακάκια...!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
ε, τι περιμένατε να πω δλδ??? τόσες μέρες το φωνάζω!!!!
Νομίζω είναι προφανές πλέον τι έιναι η burbuja ε?
@kajira: θα κάνω μια στάση πριν αναδυθώ στους ουρανούς έχω τις λίστες μου να συμπληρώνω
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
απ' ό,τι φαίνεται, μετά κι απ'αυτό, έχω να αναθεωρήσω πάρα πολλά σχετικά με το ποιους υποπτευόμουν.. με κόβω ν'αρχίζω κι εγώ τα πινακάκια...!
Στο τετράδιο σου μόνο ελπίζω κι όχι εδώ μέσα!
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Νομίζω είναι προφανές πλέον τι έιναι η burbuja ε?
Και εγω αυτο νομιζω αλλα υπαρχει ενα κυκλομα εδω μεσα που δουλευει πολυ καλα τον αποπροσανατολισμο και ποτε δεν ξερεις....
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
- Αρκτούρος:
- Βill_Slayer: burbuja
- burbuja:
- Dark_kronos:
- dooo:
- faithplus1:
- Molka:
- Youki:
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει!
faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι εγώ από τώρα burbuja για αύριο.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
- Αρκτούρος:
- Βill_Slayer: burbuja
- burbuja:
- Dark_kronos:
- dooo:
- faithplus1: burbuja
- Molka:
- Youki:
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει!
Molka
Πολύ δραστήριο μέλος
Ένα απόγευμα έλειψα..
Και τώρα φτάνουμε στο σημείο που δεν ξέρουμε (εγώ δηλαδή) τι να ψηφίσουμε (και πάλι εγώ).. ωραία..
Αύριο με καθαρό μυαλό, ελπίζω να προλάβω.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
dooo
Διακεκριμένο μέλος
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
- Αρκτούρος:
- [Βill_Slayer]: burbuja
- burbuja:
- Dark_kronos:burbuja
- dooo:Youki
- faithplus1: burbuja
- Molka:
- Youki:
------------------
(σύνδρομο στέρησης, τυλιγμένη σε μια κουβέρτα, ταλαιπωρημένη ...
"δεν θα κάνω σχόλιο, δεν θα κάνω σχόλιο....")
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
evouli
Διάσημο μέλος
Εβουλι, άμα την δεις, ενημέρωσε να την βάλω κανονικά! Πολίτης κι εδώ.. Και δεν ξαναμιλά!
ΥΓ: Ουπς, την έβαλα λιγο νωρίτερα, σοζ!
την ειδαααααα.....
(φχαϊστώ πο'ϋ..)
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Χμ... πολιτης ο Bill ε;
Παιδια δεν εχω ιδεα τι γινετε...
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
Ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι έχει φύγει μόνο ένας δολοφόνος από την αρχή του παιχνιδιού...είμαστε πλέον 4-3.
Αρκτουρος--->kronos, misslittledevil, misslittledevil, evouli, kronos, XRZ, XRZ.
Burbuja--->phoebe, niyia, niyia, evouli, misslittledevil, XRZ, XRZ.
DarkKronos---> -, XRZ, Bill_slayer, adespoto, misslittledevil, corpse, burbuja.
Doo--->phoebe, niyia, niyia, kronos, kronos, kronos, XRZ
Faithplus--->burbuja, -, XRZ, XRZ, misslittledevil, kronos, burbuja
Molka--->kakerlak, XRZ, fandago, fandago, adespoto, kronos, XRZ
Burbuja από μένα.
Doo μην προσπαθείς να μας αποπροσανατολίσεις. Είμαι πλέον σχεδόν βέβαιη ότι είσαι για μια ακόμη φορά δολοφόνος!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.