Ο ρουφιάνος είναι μέσα!
Τότες σίγουρα τα έχει κάνει πλακάκια με τους δολοφόνους και γελάνε μαζί μας.
Ας ακολουθήσω κι εγώ την τακτική του fandago...πινακάκια!!!
Αρκτούρος---->Kronos,
misslitledevil,
misslittledevil, evouli, kronos, xrz. Αρα έχοντας ψηφίσει 2 φορές πολίτη αποκλείεται από (καλός) ρουφιάνος.
Bill_Slayer----> mania, hunter, xrz, adespoto, adespoto, burbuja. Μόνη περίπτωση να τον θεωρήσω ρουφιάνο είναι οι δολοφόνοι να σκότωσαν δοοφόνο (βλ.adespoto). Απίστευτο αλλά πιθανό.
Burbuja----> phoebe, niyia, niyia, evouli, devil, xrz. Σε 3 από τις 6 ψηφοφορίες ψηφίζει αποδεδειγμένους πολίτες. Για δολοφόνος μου κάνει. Το ότι ψηφίζει evouli δεν με εκπλήσει. Δεν ξέρουμε τι ήταν και είναι πολύ πιθανό να ήταν πολίτης.
Kronos----> -, xrz, bill_slayer, adespoto,
misslittledevil, corpsebride. Υποπτος μου κάνει αλλά δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία.
Doo---->
phoebe,
niyia,
niyia, kronos, kronos, kronos. Τώρα τι να πω...Θεωρούσα δύσκολο να βάλουν ξανά ίδιο άτομο στους δολοφόνους, αλλά άγνωσται αι βουλαί της ΣΕ. Είναι πιθανό ωστόσο, μιας και 3 στις 6 ψήφους της πάνε σε πολίτες.
Faithplus---->burbuja, -, xrz, xrz,
misslittledevil, kronos. Δεν ξέρω που πάνε τα 4. Με έχει αποσυντονίσει και δεν μπορώ να καταλάβω το ρόλο του...
Molka----> kakerlak, xrz,
fandago,
fandago, adespoto, kronos. Αλλο πρόβλημα εδώ...Πιθανός δολοφόνος μου κάνει.
XRΖ---->
niyia, hunter,
phoebe, faithplus, adespoto, corpse. Επίσης αψυχολόγητη...τείνω να πιστεύω πω είναι πολίτης.
Μετά και απότην ευγενική αυτή προσφορά, καταλήγω ότι Billslayer είναι ο ρουφ και οι δολοφόνοι σκότωσαν δολοφόνο (βλ.adespoto) για να μας μπερδέψουν.
Επιμένω burbuja. (Με πιθανούς συνεργούς doo και Αρκτούρο)