Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.153 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.783 μηνύματα.
Ναι, θα ήθελα κι εγω να στείλω τα φιλιά μου και την αγάπη μου στη @Nascentes morimur

Οκ σκάω.

giannhs2001

Palermo Moderator

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.117 μηνύματα.

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.998 μηνύματα.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.344 μηνύματα.

giannhs2001

Palermo Moderator

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.117 μηνύματα.

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.998 μηνύματα.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.377 μηνύματα.
Νο, nada.
Αλλά έτσι είναι κάθε φορά και στο τέλος τη βρίσκουμε την άκρη, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας (ή τουλάχιστον αυτό θέλουμε να πιστεύουμε).
1753650125811.png

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34.364 μηνύματα.
Πρέπει να πάρω μια τεράστια απόφαση που είτε θα αλλάξει ριζικά τη ζωή μου ή θα με πάει άπειρα πίσω

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

1000004908.jpg

Να επιλέξεις αυτό που πραγματικά ΘΕΛΕΙΣ. Και το πίσω μπροστά μπορεί να σε πάει.

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.408 μηνύματα.

Nascentes morimur

Διάσημο μέλος

Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.236 μηνύματα.
Εύχομαι η φίλη μας να είναι καλά και να μην περάσει η φωτιά στην Πάρνηθα. :ermm:
Είμαι καλά Νίκο :)
και μόνο η σκέψη σου για μένα μου αρκεί . Σε ευχαριστώ :hug:
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Τα φιλιά και την αγάπη μας στην @Nascentes morimur και όλα να είναι καλά...<3
Καλώς μας ήρθες!!:)
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ναι, θα ήθελα κι εγω να στείλω τα φιλιά μου και την αγάπη μου στη @Nascentes morimur

Οκ σκάω.
Ανταποδίδω βεβαίως βεβαίως!!:):hello:

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Χρόνια πολλά, Η/M. Πολύχρονος. Υγεία και ευτυχία να ευχηθώ...

Υ.Γ. Και άλλαξε φωτό. Μη σβήσει το καντήλι...

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.712 μηνύματα.
Τι μαγικός που ήταν αυτός ο άνθρωπος στο prime του. Δεν μου κάνει εντύπωση που για σχεδόν μια δεκαετία (2002-2010) δεν είχε αντίπαλο σε κανένα επίπεδο.

@Υδροχόος

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Τι μαγικός που ήταν αυτός ο άνθρωπος στο prime του. Δεν μου κάνει εντύπωση που για σχεδόν μια δεκαετία (2002-2010) δεν είχε αντίπαλο σε κανένα επίπεδο.

@Υδροχόος

Σ΄ ευχαριστώ/ευχαριστούμε, βρε Φώτη μου...

Ένα τραγουδάκι ήταν ό,τι πρέπει, αυτή τη στιγμή...

amarelia

Διακεκριμένο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.341 μηνύματα.
Έρχεται ο άλλος σήμερα και μου πετάει κυριολεκτικά στην μαπα ένα ταληρο, με τουπέ, για να του δώσω προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση.

Εκεί φτάσαμε.. να μας θεωρούν του ταληρου φιλοι και φίλες. Δεν έχω νιώσει πιο φθηνός στη ζωή μου. Πιο τιποτένιος και πιο μικρός.
Εγώ θα το σήκωνα και θα του το έδινα πίσω λέγοντας «αχ σας έπεσαν τα χρήματα σας , λίγο πιο προσεκτικά παρακαλώ γιατί όπως βλέπετε έχουμε αρκετό κόσμο να εξυπηρετήσουμε»

Χρήστες Βρείτε παρόμοια