Προσπάθησα να τα κάνω ακόμα πιο μικρά, αλλά δεν γινότανΔεν ξέρω γιατί μου φαίνεται τόσο αστείο που διατηρείς το ίδιο στυλ πάντως![]()

Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 860 μηνύματα.

Έχεις γιορτούλα σήμερα, @glayki; Χρόνια πολλά και δημιουργικά 

glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6,134 μηνύματα.

Σε ευχαριστώ azurΈχεις γιορτούλα σήμερα, @glayki; Χρόνια πολλά και δημιουργικά![]()

Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 860 μηνύματα.

Έχεις το ίδιο όνομα με τη μητέρα μουΣε ευχαριστώ azur![]()

Αν ποτέ κάνω παιδί, θα ήθελα να πάρει αυτό το υπέροχο όνομα! Αλλά πιο πιθανό είναι να πάω στο φεγγάρι παρά να κάνω παιδί

glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6,134 μηνύματα.

Γιατί όχι; και το φεγγάρι μια χαρά περιπέτεια ακούγεται( ασε που μπορεί σε μια παράλληλη πραγματικότητα να έχεις ήδη παιδίΈχεις το ίδιο όνομα με τη μητέρα μου
Αν ποτέ κάνω παιδί, θα ήθελα να πάρει αυτό το υπέροχο όνομα! Αλλά πιο πιθανό είναι να πάω στο φεγγάρι παρά να κάνω παιδί![]()

Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

Ελπίζω να καταφέρω επιτέλους να χάσω κιλά στο φεγγάρι (γιατί στη γη δεν το βλέπω να γίνεται)και το φεγγάρι μια χαρά περιπέτεια ακούγεται

Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6,559 μηνύματα.

Χρόνια σου πολλά @glayki, πολύχρονη! Να χαίρεσαι το όνομά σου!
glayki
Περιβόητο μέλος

Σε ευχαριστώ ΚατερίναΧρόνια σου πολλά @glayki, πολύχρονη! Να χαίρεσαι το όνομά σου!

rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,937 μηνύματα.

Τώρα τα διάβασα αυτάΔεν κάπνισα ποτέ μου. Ξέρω γω 1 2 φορές τα τελευταία 3 χρόνια μόνο, και ήταν ξένα τσιγάρα με τα μπιλακια που σκας και δίνεις γεύση. Μια φορα προσπαθησα να καπνίσω μαρλμπορο και το έσβησα μετα απο 2 τζούρες.
ούτε και εγώ έχω καπνίσει ποτέ μου, μόνο μια φορά έκανα μισή τζούρα από τη ξαδέρφη μου πιο παλιά απλά για να επιβεβαιώσω πόσο χάλια γεύση έχει
κι όμως έχω τόσο στρες τον τελευταίο καιρό, που ξυπνάω το πρωί να πάω δουλειά ή όταν σχολάω, και σκέφτομαι
«μαλακα ένα τσιγάρο τώρα θα ήταν τόσο τέλειο»
εγώ, το σκέφτομαι αυτό που συχαινομαι τη μυρωδιά του τσιγάρου από τα βάθη της ψυχής μου
Σκέφτομαι όμως αυτή τη βαθειά τζούρα και νιώθω λες και για δευτερόλεπτα θα μου λύσει όλα μου τα προβλήματα
και μόλις περιέγραψα τον εθισμό του καπνιστή
δεν θα ξεκινήσω ποτέ φυσικά, όμως πραγματικά ώρες ώρες έτσι νιώθω.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Χρόνια πολλά στη μανούλα σου να είναι γερή και να τη χαίρεσαι !Έχεις το ίδιο όνομα με τη μητέρα μου
Αν ποτέ κάνω παιδί, θα ήθελα να πάρει αυτό το υπέροχο όνομα! Αλλά πιο πιθανό είναι να πάω στο φεγγάρι παρά να κάνω παιδί![]()

Χρόνια πολλά στη σοφή κουκουβάγια της παρέας μας (έτσι σε έχω στο μυαλό μουΣε ευχαριστώ Κατερίνα![]()

γερή και ευλογημένη εύχομαι

glayki
Περιβόητο μέλος

Σε ευχαριστώ Ραφαέλα.Τώρα τα διάβασα αυτά
ούτε και εγώ έχω καπνίσει ποτέ μου, μόνο μια φορά έκανα μισή τζούρα από τη ξαδέρφη μου πιο παλιά απλά για να επιβεβαιώσω πόσο χάλια γεύση έχει
κι όμως έχω τόσο στρες τον τελευταίο καιρό, που ξυπνάω το πρωί να πάω δουλειά ή όταν σχολάω, και σκέφτομαι
«μαλακα ένα τσιγάρο τώρα θα ήταν τόσο τέλειο»
εγώ, το σκέφτομαι αυτό που συχαινομαι τη μυρωδιά του τσιγάρου από τα βάθη της ψυχής μου
Σκέφτομαι όμως αυτή τη βαθειά τζούρα και νιώθω λες και για δευτερόλεπτα θα μου λύσει όλα μου τα προβλήματα
και μόλις περιέγραψα τον εθισμό του καπνιστή
δεν θα ξεκινήσω ποτέ φυσικά, όμως πραγματικά ώρες ώρες έτσι νιώθω.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Χρόνια πολλά στη μανούλα σου να είναι γερή και να τη χαίρεσαι !
Χρόνια πολλά στη σοφή κουκουβάγια της παρέας μας (έτσι σε έχω στο μυαλό μου)
γερή και ευλογημένη εύχομαι![]()

Όσο για το παραπάνω με το κάπνισμα που είπες ακόμη και όσες φορές το έκοψα, η μαγική κίνηση να το ανάβεις( έστω και αν μου φαινόταν πια η μυρωδιά απεχθής) έμοιαζε εθιστική και αγχολυτικη πρόσκαιρα . ( πρέπει να σταματήσω και αυτά τα λίγα που κάνω.. Το ξέρω)
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,116 μηνύματα.

glayki
Περιβόητο μέλος

Σε ευχαριστώ

Πολλές ευχές κι από μένα, Γλαύκη. Να είναι πολλά τα έτη σου, με υγεία και πολλές - πολλές στιγμές που θα σου φέρνουν χαρά και χαμόγελο.
Azur, να χαίρεσαι τη μανούλα σου.
Azur, να χαίρεσαι τη μανούλα σου.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 33,747 μηνύματα.

Χρόνια πολλά στις Βαγγελίτσες! 

glayki
Περιβόητο μέλος

Όταν ακούω εκείνο το μακροσυρτο " Βαγγελιωωωωωωω " από κάτι συναδέλφους, είναι η αλήθεια πως νιώθω ολίγον " θεία "Χρόνια πολλά στις Βαγγελίτσες!![]()

Χρόνια πολλά @glayki !
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,970 μηνύματα.

Χρόνια πολλά σε όλες και όλους για την ημέρα! Ιδιαίτερες ευχές στη @glayki για τη γιορτή της, και σε τυχόν άλλους εορτάζοντες. 

Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5,067 μηνύματα.

Χρόνια πολλά @glayki 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rafaela11
- Kate1914
- Reader
- Hased Babis
- charmander
- giannhs2001
- American Economist
- Joji
- eukleidhs1821
- ck_chrysiis
- Μήτσος10
- A350
- pendejo
- jellojina
- Scandal
- Marel
- Memetchi
- Libertus
- Paragontas7000
- Giorgosvr
- baffy
- Εριφύλη
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.