Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F

finesse

Δραστήριο μέλος

Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 777 μηνύματα.
Πω τι θυμήθηκα, το έβλεπα και εγώ αυτό μικρή!
Σοβαρά; Και νόμισα ότι εσείς, οι πιο μικροί, δεν θα το γνωρίζατε καν. Ιδέα δεν είχα ότι έπαιξε πάλι (για να το ξαναδώ :angel:).

Σκέφτομαι με τι ενθουσιασμό καθόμουν μπροστά στην τηλεόραση και περίμενα να ξεκινήσει.

Αλήθεια; Ταιράζουμε σε αυτό :laugh:
Και το λιμενικό πάντως είναι ωραίο, και μιας και το έχω δει να μπαίνει σε δράση πρέπει να είναι τρομερό επάγγελμα.
Ακόμα τα σκέφτομαι αυτά τα επαγγέλματα, φαντάσου. Ναι, είναι πολύ ωραία. Θυμάμαι ότι μοιραζόμαστε το ίδιο ενδιαφέρον σε αυτά. Ελπίζω να καταφέρεις και να τ' ακολουθήσεις, αφού το αγαπάς τόσο πολύ. Αν έχω καταλάβει σωστά, είσαι σε φάση που θα το ξαναπροσπαθησεις. Γι' αυτό το λέω.

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6,595 μηνύματα.
Σοβαρά; Και νόμισα ότι εσείς, οι πιο μικροί, δεν θα το γνωρίζατε καν. Ιδέα δεν είχα ότι έπαιξε πάλι (για να το ξαναδώ :angel:).

Σκέφτομαι με τι ενθουσιασμό καθόμουν μπροστά στην τηλεόραση και περίμενα να ξεκινήσει.
Έχει χρόνια βέβαια που το έβλεπα, να το πω και αυτό. Αλλά ακόμη και να μη προβάλλεται, τα επεισόδια είναι διαθέσιμα στις γνωστές ιστοσελίδες με ταινίες κλπ.
Ακόμα τα σκέφτομαι αυτά τα επαγγέλματα, φαντάσου. Ναι, είναι πολύ ωραία. Θυμάμαι ότι μοιραζόμαστε το ίδιο ενδιαφέρον σε αυτά. Ελπίζω να καταφέρεις και να τ' ακολουθήσεις, αφού το αγαπάς τόσο πολύ. Αν έχω καταλάβει σωστά, είσαι σε φάση που θα το ξαναπροσπαθησεις. Γι' αυτό το λέω.
Σωστά έχεις καταλάβει. Σ' ευχαριστώ!

finesse

Δραστήριο μέλος

Έχει χρόνια βέβαια που το έβλεπα, να το πω και αυτό. Αλλά ακόμη και να μη προβάλλεται, τα επεισόδια είναι διαθέσιμα στις γνωστές ιστοσελίδες με ταινίες κλπ.
Θα τ' αναζητήσω. Thank u.
Σωστά έχεις καταλάβει. Σ' ευχαριστώ!
Θα τα πας περίφημα. 🙂

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,985 μηνύματα.
@Kate1914 εγώ αστυνομικό θέλω να σε δω, αλλά με το βαρύ Παλερμικό παρελθόν σου, φοβάμαι ότι αν αξιωθώ και γίνω Εισαγγελέας και σου ζητάω κάτι, θα προσπαθείς να χώσεις εμένα μέσα. :bleh:

Αλλά πέρα από την πλάκα, όταν μπεις σε σχολή από αυτές που σε ενδιαφέρουν πραγματικά, θα το καθιερώσουμε ημέρα εορτής στο στέκι! :)

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 9,291 μηνύματα.
Τελευταία επεξεργασία:

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6,595 μηνύματα.
@Kate1914 εγώ αστυνομικό θέλω να σε δω, αλλά με το βαρύ Παλερμικό παρελθόν σου, φοβάμαι ότι αν αξιωθώ και γίνω Εισαγγελέας και σου ζητάω κάτι, θα προσπαθείς να χώσεις εμένα μέσα. :bleh:

Αλλά πέρα από την πλάκα, όταν μπεις σε σχολή από αυτές που σε ενδιαφέρουν πραγματικά, θα το καθιερώσουμε ημέρα εορτής στο στέκι! :)
Πλέον πιο πιθανό είναι αυτό. Ο στρατός επέμενε να μου ρίξει χ πάλι, οπότε τώρα αν προσπαθήσω να κυνηγήσω επάγγελμα με... στολή, τα σώματα ασφαλείας είναι για μένα.
Το κακό είναι ότι αυτά είναι ακόμη πιο δύσκολα στο θέμα της εισαγωγής, αλλά εντάξει. Βλέποντας και κάνοντας.
Ναι αλλά θα μου άρεσε και θα μου ταίριαζε κιόλας μάλλον 🙈
Άρα γιατί όχι;

Edit: α τώρα διάβασα τι έγραψες

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,985 μηνύματα.
Σε συμπαθώ υπερβολικά πολύ για να σε δω μπατσινα. Απαπαπα με έπιασε η καρδιά
Εντωμεταξύ μου ήρθε να πω κάτι για τις μπατσίνες τώρα, αλλά επειδή αν το πω βλέπω να ταγκάρετε τη Reader σε δευτερόλεπτα, δεν λέω τίποτα.
Πλέον πιο πιθανό είναι αυτό. Ο στρατός επέμενε να μου ρίξει χ πάλι, οπότε τώρα αν προσπαθήσω να κυνηγήσω επάγγελμα με... στολή, τα σώματα ασφαλείας είναι για μένα.
Το κακό είναι ότι αυτά είναι ακόμη πιο δύσκολα στο θέμα της εισαγωγής, αλλά εντάξει. Βλέποντας και κάνοντας.
Α, είναι πιο δύσκολη η αστυνομία από τον στρατό; Από ποια άποψη;

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5,098 μηνύματα.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 9,291 μηνύματα.
Εντωμεταξύ μου ήρθε να πω κάτι για τις μπατσίνες τώρα, αλλά επειδή αν το πω βλέπω να ταγκάρετε τη Reader σε δευτερόλεπτα, δεν λέω τίποτα.
Ξύλο στους συμμαθητές που θέλουνε μπατσοσχολές

Ναι αλλά θα μου άρεσε και θα μου ταίριαζε κιόλας μάλλον 🙈
Άρα γιατί όχι;
Από καρδιάς στο λέω είσαι υπερβολικά καλός άνθρωπος για να συνωστίζεται με αυτά τα ζώα. Πραγματικά τρισαθλιοι όλοι τους. Είχα πάει κέντρο σήμερα και ήταν ένας οπλισμένος και περπάταγε γύρω γύρω με το πιγουνι ψηλά και το δάχτυλο στη σκανδάλη με ένα αυτόματο.

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Α, είναι πιο δύσκολη η αστυνομία από τον στρατό; Από ποια άποψη;
Γενικά η εισαγωγή. Μπορεί να είναι πιο εύκολη η ζωή μέσα στη σχολή σε σχέση με τις στρατιωτικές για παράδειγμα, αλλά η εισαγωγή είναι δύσκολη και από πλευράς μορίων στις πανελλήνιες, αλλά και από πλευράς αθλητικών τεστ (που εκεί κωλύομαι εγώ κυρίως). Για να εισαχθεί κανείς στην αστυνομία, μιας και σε αυτήν αναφερόμαστε, πρέπει να πιάσει τα όρια των όπλων των στρατιωτικών σχολών (τα όπλα έχουν ελάχιστα πιο αυστηρά όρια από αυτά των σωμάτων). Για παράδειγμα, να τρέξει ο/η υποψήφιος/-α τα χίλια μέτρα σε διάστημα μικρότερο των 4 λεπτών και 20 δευτερολέπτων, τα 100 μέτρα κάτω από 16 δευτερόλεπτα κ.ο.κ.
Τώρα για τη ζωή έπειτα, έχει σίγουρα τις δυσκολίες της, αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι καλύτερα σε σχέση με τη ζωή ενός στρατιωτικού.
Από καρδιάς στο λέω είσαι υπερβολικά καλός άνθρωπος για να συνωστίζεται με αυτά τα ζώα. Πραγματικά τρισαθλιοι όλοι τους. Είχα πάει κέντρο σήμερα και ήταν ένας οπλισμένος και περπάταγε γύρω γύρω με το πιγουνι ψηλά και το δάχτυλο στη σκανδάλη με ένα αυτόματο.
Δεν είναι όλοι έτσι. Μια καλή πλειοψηφία έχει ψηλά τον αμανέ ασφαλώς και θεωρεί αμάν και τι είναι, αλλά δεν πιστεύω πως είναι κάτι που ισχύει καθολικά.

Τέλος πάντων, ακόμη δεν τον είδαμε Γιάννη* τον εβγάλαμε. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη ποιο μονοπάτι θα ακολουθήσω ή αν θα κάνω μια προσπάθεια για εκεί.

*Τσιμουδιά!

Poirot

Περιβόητο μέλος

Γενικά η εισαγωγή. Μπορεί να είναι πιο εύκολη η ζωή μέσα στη σχολή σε σχέση με τις στρατιωτικές για παράδειγμα, αλλά η εισαγωγή είναι δύσκολη και από πλευράς μορίων στις πανελλήνιες, αλλά και από πλευράς αθλητικών τεστ (που εκεί κωλύομαι εγώ κυρίως). Για να εισαχθεί κανείς στην αστυνομία, μιας και σε αυτήν αναφερόμαστε, πρέπει να πιάσει τα όρια των όπλων των στρατιωτικών σχολών (τα όπλα έχουν ελάχιστα πιο αυστηρά όρια από αυτά των σωμάτων). Για παράδειγμα, να τρέξει ο/η υποψήφιος/-α τα χίλια μέτρα σε διάστημα μικρότερο των 4 λεπτών και 20 δευτερολέπτων, τα 100 μέτρα κάτω από 16 δευτερόλεπτα κ.ο.κ.
Τώρα για τη ζωή έπειτα, έχει σίγουρα τις δυσκολίες της, αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι καλύτερα σε σχέση με τη ζωή ενός στρατιωτικού.
Οκέι, κατάλαβα! Για κάποιο λόγο νόμιζα ότι οι στρατιωτικές σχολές είναι υψηλότερα σε μόρια από τις αστυνομικές. Ναι, φαντάζομαι η ζωή μετά έχει λιγότερους περιορισμούς από τη ζωή του στρατιωτικού.
Εσένα θα σε ενδιέφερε εντελώς θεωρητικά και σε ένα ιδανικό σύμπαν περισσότερο η αξιωματικών ή η αστυφυλάκων; (αν δεν θες να τα συζητήσεις πες μου, το σέβομαι· από ενδιαφέρον ρωτάω)
Θυμάμαι μία συμμαθήτριά μου από το φροντιστήριο ήθελε να περάσει αξιωματικών αλλά έπιασε τα μόρια για αστυφυλάκων και τελικά μας έλεγε ότι το προτιμάει, γιατί η αξιωματικών έχει πολλά νομικά.

Reader

Διάσημο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,484 μηνύματα.

finesse

Δραστήριο μέλος

Κατερίνα, είναι κι η δημοτική αστυνομία. Αν θα σ' ενδιέφερε σαν εναλλακτική, βέβαια.

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Οκέι, κατάλαβα! Για κάποιο λόγο νόμιζα ότι οι στρατιωτικές σχολές είναι υψηλότερα σε μόρια από τις αστυνομικές. Ναι, φαντάζομαι η ζωή μετά έχει λιγότερους περιορισμούς από τη ζωή του στρατιωτικού.
Εσένα θα σε ενδιέφερε εντελώς θεωρητικά και σε ένα ιδανικό σύμπαν περισσότερο η αξιωματικών ή η αστυφυλάκων; (αν δεν θες να τα συζητήσεις πες μου, το σέβομαι· από ενδιαφέρον ρωτάω)
Θυμάμαι μία συμμαθήτριά μου από το φροντιστήριο ήθελε να περάσει αξιωματικών αλλά έπιασε τα μόρια για αστυφυλάκων και τελικά μας έλεγε ότι το προτιμάει, γιατί η αξιωματικών έχει πολλά νομικά.
Σε όποια και αν περνούσα θα μου άρεσε πιστεύω και δε θα είχα παράπονο, αλλά θα προτιμούσα την αξιωματικών. Πρώτον πληρώνεσαι καλύτερα απ' ό,τι ένας αστυφύλακας, και κατά δεύτερον, θα ήθελα να έχω πιο πολλές ευθύνες και πιο σημαντικές. Και έχω την εντύπωση ότι με τους αξιωματικούς κάπως έτσι συμβαίνει.
Κατερίνα, είναι κι η δημοτική αστυνομία. Αν θα σ' ενδιέφερε σαν εναλλακτική, βέβαια.
Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ αυτό σαν ενδεχόμενο. Θα μπορούσα ίσως.

Γενικά πάντως, ένα μεγάλο λάθος που έκανα ήταν που ποτέ δεν κοίταξα για εναλλακτικές πέραν του στρατού, και ως εκ τούτου όταν δεν επετεύχθη ο στόχος, έμεινα με το ερώτημα "και τώρα τι κάνω;". Υπάρχουν δρόμοι βέβαια και κάποιοι θα μπορούσαν να πουν ότι έχω ήδη έναν στρωμένο με βάση τη σχολή μου, αλλά δεν έχω σκεφτεί κάτι σοβαρά.

nearos

Επιφανές μέλος

Δεν είναι όλοι έτσι. Μια καλή πλειοψηφία έχει ψηλά τον αμανέ ασφαλώς και θεωρεί αμάν και τι είναι, αλλά δεν πιστεύω πως είναι κάτι που ισχύει καθολικά.

Τέλος πάντων, ακόμη δεν τον είδαμε Γιάννη* τον εβγάλαμε. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη ποιο μονοπάτι θα ακολουθήσω ή αν θα κάνω μια προσπάθεια για εκεί.
Κοίτα. Αντικειμενικά μιλώντας, οι αστυνομικοί σαφώς την περνάνε πιο εύκολα απο τον στρατό, τόσο στις προκαταρκτικές εξετάσεις όσο και στην μετέπειτα ζωή, ειδικά αν κάθεσαι σε γραφείο. Άλλωστε, αν σε ενδιαφέρει, δική σου είναι η ζωή, εγώ απλώς ένας περαστικός. Αέρα στα πανιά σου δηλαδή και εύχομαι ό,τι καλύτερο. Δεν ξερω τι εχω παθει, ακούω "αστυνομία" μετά απο τα τεμπη και οριακά ξερνάω. Πόσο μάλλον τους ΜΑΤατζήδες
Γενικά πάντως, ένα μεγάλο λάθος που έκανα ήταν που ποτέ δεν κοίταξα για εναλλακτικές πέραν του στρατού, και ως εκ τούτου όταν δεν επετεύχθη ο στόχος, έμεινα με το ερώτημα "και τώρα τι κάνω;".
Αυτό πράγματι είναι κακό. Ευτυχώς εγώ αγχωνόμουν φουλ για αυτό απο το γυμνάσιο, οπότε τώρα που έχω τα πάντα καταστρωμένα είμαι πολύ πιο χαλαρός :P
Υπάρχουν δρόμοι βέβαια και κάποιοι θα μπορούσαν να πουν ότι έχω ήδη έναν στρωμένο με βάση τη σχολή μου, αλλά δεν έχω σκεφτεί κάτι σοβαρά.
Η φυσική ειδικά, είναι ο ελβετικός σουγιάς των επιστημών. Μπορείς να κάνεις τα πάντα, απο μετεωρολογία εώς ιατρική φυσική, και όλα τα ενδιάμεσα. Τώρα αν εσύ γουστάρεις την ένστολη και την ολίγον γραφειοκρατική εργασία, εσύ το αποφασίζεις και πράττεις αναλόγως
Σε όποια και αν περνούσα θα μου άρεσε πιστεύω και δε θα είχα παράπονο, αλλά θα προτιμούσα την αξιωματικών. Πρώτον πληρώνεσαι καλύτερα απ' ό,τι ένας αστυφύλακας, και κατά δεύτερον, θα ήθελα να έχω πιο πολλές ευθύνες και πιο σημαντικές. Και έχω την εντύπωση ότι με τους αξιωματικούς κάπως έτσι συμβαίνει.
Είναι χαμηλότερες οι βάσεις αν εχεις τελειώσει αστυφυλάκων πρώτα (νομίζω για 200-300 μόρια, και πάλι 17χιλιάδες είναι, αλλά εεπ :P

Ελπίζω να μην σκέφτεσαι για ματατζής, έτσι; :worry:

finesse

Δραστήριο μέλος

Το μυαλό κρασάρει όταν πέφτουν όλα μαζί. Ιδίως όταν δεν πετυχαίνουμε κάτι και απογοητευόμαστε. Κάνε ένα διάλειμμα, καθάρισε το μυαλό σου και ιεράρχησε τα θέλω σου με ό,τι έχεις στα χέρια (λαμβάνοντας υπόψη και τη τωρινή σχολή σου). Εννοείται ότι πρέπει να έχεις εφεδρικό σχέδιο. Ποτέ δεν είναι καλή ιδέα να πηγαίνεις για ένα πράγμα. Βάλε σε σειρά παρόμοια αντικείμενα που θα σ' ευχαριστούσαν. Ακόμη και τροχαία ξέρω' γω. Υπάρχουν εναλλακτικές που θα μας έκαναν χαρούμενους. Εντελώς άκυρα είχα σκεφτεί για την τροχαία (πως, ναι, δεν θα ήταν κι εκεί άσχημα), όταν είχα πέσει πάνω σε ένα συμβάν. Ως παράδειγμα το φέρνω. Είναι τόσα που δεν τα σκεφτόμαστε κείνη τη στιγμή.

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η φυσική ειδικά, είναι ο ελβετικός σουγιάς των επιστημών. Μπορείς να κάνεις τα πάντα, απο μετεωρολογία εώς ιατρική φυσική, και όλα τα ενδιάμεσα. Τώρα αν εσύ γουστάρεις την ένστολη και την ολίγον γραφειοκρατική εργασία, εσύ το αποφασίζεις και πράττεις αναλόγως
Αυτό μου το λένε όλοι, ότι έχει διεξόδους.
Κοίτα, να μιλήσω ειλικρινά για το φυσικό; Ωραίο είναι, ναι, και ξέρω ότι αν το βάλω σκοπό μπορώ να το βγάλω. Δηλαδή και έχει ενδιαφέρον και στα μαθήματα τα πήγαινα καλά, απλώς και μόνο παρακολουθώντας τις διαλέξεις. Τα καταλαβαίνω δηλαδή. Απλώς είχα αλλού το μυαλό τόσα χρόνια και δεν του έδωσα όση σημασία θα έπρεπε.
Είναι χαμηλότερες οι βάσεις αν εχεις τελειώσει αστυφυλάκων πρώτα (νομίζω για 200-300 μόρια, και πάλι 17χιλιάδες είναι, αλλά εεπ :P
Ναι αλλά και λιγότερες οι θέσεις νομίζω. Πάντως πολλοί το κάνουν και έτσι, αληθεύει.
Ελπίζω να μην σκέφτεσαι για ματατζής, έτσι; :worry:
:whistle:
Όχι εντάξει, πλάκα κάνω. Έτσι και αλλιώς στα ΜΑΤ νομίζω οι γυναίκες δεν μπαίνουν, θέλουν αποκλειστικά άντρες.

Να πω την αλήθεια, αν έμπαινα αστυνομία θα ήθελα να μπω ή δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, ή δίωξη ναρκωτικών. Το δεύτερο όμως είναι επικίνδυνο και θα με έβρισκαν σε κανένα χαντάκι.

Α, και το πιο ωραίο όλων: οι αδιάφθοροι. Αυτό ναι, θα το λάτρευα.
Τέλος πάντων, μεγάλα λόγια όλα βέβαια, αλλά αυτά θα ήταν τα ωραία.

nearos

Επιφανές μέλος

Αυτό μου το λένε όλοι, ότι έχει διεξόδους.
Κοίτα, να μιλήσω ειλικρινά για το φυσικό; Ωραίο είναι, ναι, και ξέρω ότι αν το βάλω σκοπό μπορώ να το βγάλω. Δηλαδή και έχει ενδιαφέρον και στα μαθήματα τα πήγαινα καλά, απλώς και μόνο παρακολουθώντας τις διαλέξεις. Τα καταλαβαίνω δηλαδή. Απλώς είχα αλλού το μυαλό τόσα χρόνια και δεν του έδωσα όση σημασία θα έπρεπε.
Έχεις ακόμα καιρό ευελπιστώ να αποφασίσεις. Διάβασε τις αρμοδιότητες του αστυνόμου και δες αν μπορεις να φανταστείς τον εαυτό σου σε αυτή τη θέση.
Ναι αλλά και λιγότερες οι θέσεις νομίζω. Πάντως πολλοί το κάνουν και έτσι, αληθεύει.
Έχουν όμως σειρά προτεραιότητας, δεν έχουν;
Ήλπιζα η πρωτη φορά που θα συναντιόμασταν να ήτανε σε ενα καφενείο και όχι σε κανα εξάρχειο εσυ με κρανος και λαδί και εγώ με μαυρα και κουκούλα :P
Να πω την αλήθεια, αν έμπαινα αστυνομία θα ήθελα να μπω ή δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, ή δίωξη ναρκωτικών. Το δεύτερο όμως είναι επικίνδυνο και θα με έβρισκαν σε κανένα χαντάκι.
Eνδιαφέροντα, ναι, αλλα ακαμπ
Α, και το πιο ωραίο όλων: οι αδιάφθοροι. Αυτό ναι, θα το λάτρευα.
Τέλος πάντων, μεγάλα λόγιαόλα βέβαια, αλλά αυτά θα ήταν τα ωραία.
Καλό και αυτό ακούγεται.. Αλλά και πάλι, δε μπορώ να φερω τον εαυτό μου στη θεση να συμφωνήσω ή να θεωρήσω καλό το οτιδήποτε σχετίζεται με την αστυνομία. Τα λέω με πίκρα καθαρά για σένα :P

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Έχουν όμως σειρά προτεραιότητας, δεν έχουν;
Τι εννοείς; Νομίζω πως υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός θέσεων που προσφέρεται σε αυτή την κατηγορία. Γράφεις καλά σε σχέση με τους υπόλοιπους; Τότε πας. Όχι; Τότε κάθεσαι στα αβγά σου.
Νομίζω δηλαδή, δεν τα ξέρω κιόλας τα πράγματα.
Ήλπιζα η πρωτη φορά που θα συναντιόμασταν να ήτανε σε ενα καφενείο
Άσχετο αλλά αυτό μου θύμισε που λέγαμε μια φορά πιο παλιά για συνάντηση σε καφενείο στη Σμύρνη

nearos

Επιφανές μέλος

Καλημέρα ομορφόπαιδα και ελαφίνες