Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.409 μηνύματα.

Ουριήλ

Διάσημο μέλος

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.061 μηνύματα.
Με εχει πιασει πονοκεφαλος απο κβαντικη φυσικη
Κάνετε κβαντική φυσικηηη

Στις μέρες μου, ως ζουμερ, ούτε ηλεκτρομαγνητική δεν είχαμε. Κάποια ρευστά, λίγες ταλαντώσεις... μπράβο *feeling old*

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.571 μηνύματα.
Λέγε νεαρέ, τι δεν καταλαβαίνεις να στο εξηγήσω
Συγνωμη που γίνομαι αδιάκριτος, αλλά έχεις σχέση με τη φυσική; Γενική απορία :P

Με δυσκολεύει τόσο το νόημα όσο και οι ασκήσεις. Δεν καταλαβαίνω αυτον τον τύπο Ε=hf-φ0. Ζωή σε εμάς και στα κατσικομούλαρά μας που λένε
Στις μέρες μου, ως ζουμερ, ούτε ηλεκτρομαγνητική δεν είχαμε. Κάποια ρευστά, λίγες ταλαντώσεις... μπράβο *feeling old*
ηλεκτρομαγνητική my beloved :inlove:

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.409 μηνύματα.
Συγνωμη που γίνομαι αδιάκριτος, αλλά έχεις σχέση με τη φυσική; Γενική απορία :P

Με δυσκολεύει τόσο το νόημα όσο και οι ασκήσεις. Δεν καταλαβαίνω αυτον τον τύπο Ε=hf-φ0. Ζωή σε εμάς και στα κατσικομούλαρά μας που λένε
Δεν γίνεσαι αδιάκριτος, εχω κάνει κβάντο στο πανεπιστήμιο.

Το φωτοηλεκτρικο φαινομενο δεν καταλαβαίνεις.
είναι η ενεργεια που χρειαζεται για να βγουν ηλεκτρονια απο μια επιφανεια οταν την χτυπησει φως.

Ο τυπος λεει οτι η ενεργεια που παιρνει το ηλεκτρονιο ειναι η διαφορα μεταξυ της ενεργειας του φωτος και της ενεργειας που χρειαζεται για να φυγει το ηλεκτρονιο

Δηλαδη νεαρε, παρ’ταυγό και κουρεφτο :P

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.571 μηνύματα.
Δεν γίνεσαι αδιάκρητος, εχω κάνει κβάντο στο πανεπιστήμιο.
Tέλειοο
Ο τυπος λεει οτι η ενεργεια που παιρνει το ηλεκτρονιο ειναι η διαφορα μεταξυ της ενεργειας του φωτος και της ενεργειας που χρειαζεται για να φυγει το ηλεκτρονιο

Δηλαδη νεαρε, παρ’ταυγό και κουρεφτο :P
Μόλις μπήκαμε στο φωτοηλεκτρικό, προσπάθησα να λύσω το περσινό Β θέμα φυσικής (με το βολφράμιο, ταντάλιο και ένα αλλο, δε θυμάμαι ποιό) και έδινε το έργο εξαγωγής για το κάθε μέταλλο και την στροφορμή του ηλεκτρονίου οταν εισέρχεται σε ενα μαγνητικό πεδίο, καθως και ενα δεύτερο πείραμα οπου είναι το μισό μηκος κύματος, και δεν μπροεσα να το λύσω και πάτησα μια μπουνιά απο τα νεύρα μου.

Τώρα ήρθε η ώρα για χημεία, ίσως με αυτό έχω περισσότερες ελπίδες (Χα χα χα)

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.787 μηνύματα.
@Azur, @nearos, δεν ξέρετε πόσο με τιμάτε με αυτά που είπατε στο άλλο θρεντ
Με συγκινήσατε άτιμοι 🥹🥹

nearos

Επιφανές μέλος

@Azur, @nearos, δεν ξέρετε πόσο με τιμάτε με αυτά που είπατε στο άλλο θρεντ
Με συγκινήσατε άτιμοι 🥹🥹
Τα 'χουμε ξαναπεί εμείς οι δύο. Σου έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια εσένα γιατί γνωρίζω πολύ καλά πόσο τσούζει να γουστάρεις τρελά κάτι, να το εχεις σαν όνειρο και για τον x, y λόγο να εμποδίζεσαι απο το να το ακολουθήσεις. Μιας που το έφερε η συζήτηση, θυμάσαι τι σου έλεγα, if at first you dont succeed, try, try again? εσύ έχεις πάμπολλες ακόμα προσπάθειες.

Δεν βγήκε κανενός το ψωμί αφράτο και πεντανόστιμο με την πρώτη φουρνιά...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Δέχομαι το σοβιετικό γατί με τιμή και ευγνωμωσύνη :P

Τελευταία επεξεργασία:

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.787 μηνύματα.

nearos

Επιφανές μέλος

Και γιατί κρώζει;
Δε ξέρω γιατι με εκανε να γελάσω αυτό
Τι είναι καν αυτό; :laugh:
Είναι ενα απο τα αγαπημένα μου πτηνά. Έχει μια πολύ όμορφη ουρά και κρώζει γιατί μιμείται ό,τι ήχο μπορείς να φανταστείς :P
έχουν παρα πολύ πλάκα

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Δε ξέρω γιατι με εκανε να γελάσω αυτό

Είναι ενα απο τα αγαπημένα μου πτηνά. Έχει μια πολύ όμορφη ουρά και κρώζει γιατί μιμείται ό,τι ήχο μπορείς να φανταστείς :P
έχουν παρα πολύ πλάκα
Πω ναι, το ξέρω τελικά ποιο είναι, κατάλαβα. Έχεις κάθε δίκιο να το θαυμάζεις, είναι πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

nearos

Επιφανές μέλος

Αυτό καταλαβαίνω κι εγώ για την @Kate1914 από το λίγο που την ξέρω <3
Eίναι πραγματικά επίζηλος ο ψυχισμός και η ανθρωπιά της
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ωω, ευχαριστώ πολύ αγαπητέ μου!
Η θεία justice/liberty που τώρα καταγαμιέται απο πάσα κατεύθυνση;

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

@Poirot ωραία η φωτό προφίλ και η νέα υπογραφή!
Αυτό καταλαβαίνω κι εγώ για την @Kate1914 από το λίγο που την ξέρω <3
🫶🫶
Eίναι πραγματικά επίζηλος ο ψυχισμός και η ανθρωπιά της
Έλα ρεε 🥹🥹🥹

(Πάψε, δεν έχω άλλα λεφτά να σε πληρώνω για να συνεχίσεις)

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.250 μηνύματα.
@Poirot Δεν φτανει που εχεις αρχισει τα ρομαντικα στις σκεψεις , εβαλε και προφιλ τυπου ουριηλ να μην μπορουμε να σας ξεχωρισουμε :pfff:

nearos

Επιφανές μέλος

Poirot

Περιβόητο μέλος

@Poirot Δεν φτανει που εχεις αρχισει τα ρομαντικα στις σκεψεις , εβαλε και προφιλ τυπου ουριηλ να μην μπορουμε να σας ξεχωρισουμε :pfff:
Η αλήθεια είναι ότι αφού την έβαλα παρατήρησα ότι είναι πολύ κοντά στα χρώματα με του Ουριήλ, αλλά την έψαχνα κάμποση ώρα οπότε δεν την αλλάζω ακόμα :lol:

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.520 μηνύματα.