amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.409 μηνύματα.

20-03-25

22:00
Λέγε νεαρέ, τι δεν καταλαβαίνεις να στο εξηγήσωΜε εχει πιασει πονοκεφαλος απο κβαντικη φυσικη
Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.061 μηνύματα.

20-03-25

22:01
Κάνετε κβαντική φυσικηηηΜε εχει πιασει πονοκεφαλος απο κβαντικη φυσικη
Στις μέρες μου, ως ζουμερ, ούτε ηλεκτρομαγνητική δεν είχαμε. Κάποια ρευστά, λίγες ταλαντώσεις... μπράβο *feeling old*
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.571 μηνύματα.

20-03-25

22:03
Συγνωμη που γίνομαι αδιάκριτος, αλλά έχεις σχέση με τη φυσική; Γενική απορίαΛέγε νεαρέ, τι δεν καταλαβαίνεις να στο εξηγήσω

Με δυσκολεύει τόσο το νόημα όσο και οι ασκήσεις. Δεν καταλαβαίνω αυτον τον τύπο Ε=hf-φ0. Ζωή σε εμάς και στα κατσικομούλαρά μας που λένε
ηλεκτρομαγνητική my belovedΣτις μέρες μου, ως ζουμερ, ούτε ηλεκτρομαγνητική δεν είχαμε. Κάποια ρευστά, λίγες ταλαντώσεις... μπράβο *feeling old*

amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.409 μηνύματα.

20-03-25

22:09
Δεν γίνεσαι αδιάκριτος, εχω κάνει κβάντο στο πανεπιστήμιο.Συγνωμη που γίνομαι αδιάκριτος, αλλά έχεις σχέση με τη φυσική; Γενική απορία
Με δυσκολεύει τόσο το νόημα όσο και οι ασκήσεις. Δεν καταλαβαίνω αυτον τον τύπο Ε=hf-φ0. Ζωή σε εμάς και στα κατσικομούλαρά μας που λένε
Το φωτοηλεκτρικο φαινομενο δεν καταλαβαίνεις.
είναι η ενεργεια που χρειαζεται για να βγουν ηλεκτρονια απο μια επιφανεια οταν την χτυπησει φως.
Ο τυπος λεει οτι η ενεργεια που παιρνει το ηλεκτρονιο ειναι η διαφορα μεταξυ της ενεργειας του φωτος και της ενεργειας που χρειαζεται για να φυγει το ηλεκτρονιο
Δηλαδη νεαρε, παρ’ταυγό και κουρεφτο

nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.571 μηνύματα.

20-03-25

22:13
TέλειοοΔεν γίνεσαι αδιάκρητος, εχω κάνει κβάντο στο πανεπιστήμιο.
Μόλις μπήκαμε στο φωτοηλεκτρικό, προσπάθησα να λύσω το περσινό Β θέμα φυσικής (με το βολφράμιο, ταντάλιο και ένα αλλο, δε θυμάμαι ποιό) και έδινε το έργο εξαγωγής για το κάθε μέταλλο και την στροφορμή του ηλεκτρονίου οταν εισέρχεται σε ενα μαγνητικό πεδίο, καθως και ενα δεύτερο πείραμα οπου είναι το μισό μηκος κύματος, και δεν μπροεσα να το λύσω και πάτησα μια μπουνιά απο τα νεύρα μου.Ο τυπος λεει οτι η ενεργεια που παιρνει το ηλεκτρονιο ειναι η διαφορα μεταξυ της ενεργειας του φωτος και της ενεργειας που χρειαζεται για να φυγει το ηλεκτρονιο
Δηλαδη νεαρε, παρ’ταυγό και κουρεφτο![]()
Τώρα ήρθε η ώρα για χημεία, ίσως με αυτό έχω περισσότερες ελπίδες (Χα χα χα)
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.787 μηνύματα.
nearos
Επιφανές μέλος

20-03-25

22:36
Τα 'χουμε ξαναπεί εμείς οι δύο. Σου έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια εσένα γιατί γνωρίζω πολύ καλά πόσο τσούζει να γουστάρεις τρελά κάτι, να το εχεις σαν όνειρο και για τον x, y λόγο να εμποδίζεσαι απο το να το ακολουθήσεις. Μιας που το έφερε η συζήτηση, θυμάσαι τι σου έλεγα, if at first you dont succeed, try, try again? εσύ έχεις πάμπολλες ακόμα προσπάθειες.
Δεν βγήκε κανενός το ψωμί αφράτο και πεντανόστιμο με την πρώτη φουρνιά...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Δέχομαι το σοβιετικό γατί με τιμή και ευγνωμωσύνη

Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.787 μηνύματα.

20-03-25

22:45
Τι είναι καν αυτό;

Και γιατί κρώζει;
nearos
Επιφανές μέλος

20-03-25

22:48
Δε ξέρω γιατι με εκανε να γελάσω αυτόΚαι γιατί κρώζει;
Είναι ενα απο τα αγαπημένα μου πτηνά. Έχει μια πολύ όμορφη ουρά και κρώζει γιατί μιμείται ό,τι ήχο μπορείς να φανταστείςΤι είναι καν αυτό;![]()

Kate1914
Διακεκριμένο μέλος

20-03-25

22:50
Πω ναι, το ξέρω τελικά ποιο είναι, κατάλαβα. Έχεις κάθε δίκιο να το θαυμάζεις, είναι πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωσηΔε ξέρω γιατι με εκανε να γελάσω αυτό
Είναι ενα απο τα αγαπημένα μου πτηνά. Έχει μια πολύ όμορφη ουρά και κρώζει γιατί μιμείται ό,τι ήχο μπορείς να φανταστείς
έχουν παρα πολύ πλάκα
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

20-03-25

23:19
Ωω, ευχαριστώ πολύ αγαπητέ μου!Προσθήκη: @Poirot, ωραία η νέα σου φωτό!
nearos
Επιφανές μέλος

20-03-25

23:20
Eίναι πραγματικά επίζηλος ο ψυχισμός και η ανθρωπιά τηςΑυτό καταλαβαίνω κι εγώ για την @Kate1914 από το λίγο που την ξέρω![]()
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Η θεία justice/liberty που τώρα καταγαμιέται απο πάσα κατεύθυνση;Ωω, ευχαριστώ πολύ αγαπητέ μου!
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

20-03-25

23:21
ΝαιΗ θεία justice/liberty που τώρα καταγαμιέται απο πάσα κατεύθυνση;

Kate1914
Διακεκριμένο μέλος

20-03-25

23:22
@Poirot ωραία η φωτό προφίλ και η νέα υπογραφή!
(Πάψε, δεν έχω άλλα λεφτά να σε πληρώνω για να συνεχίσεις)
🫶🫶Αυτό καταλαβαίνω κι εγώ για την @Kate1914 από το λίγο που την ξέρω![]()
Έλα ρεε 🥹🥹🥹Eίναι πραγματικά επίζηλος ο ψυχισμός και η ανθρωπιά της
(Πάψε, δεν έχω άλλα λεφτά να σε πληρώνω για να συνεχίσεις)
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.250 μηνύματα.

20-03-25

23:25
@Poirot Δεν φτανει που εχεις αρχισει τα ρομαντικα στις σκεψεις , εβαλε και προφιλ τυπου ουριηλ να μην μπορουμε να σας ξεχωρισουμε 

nearos
Επιφανές μέλος

20-03-25

23:26
Ωνασου... Πρέπει να βγάλω το νοίκι(Πάψε, δεν έχω άλλα λεφτά να σε πληρώνω για να συνεχίσεις)

Poirot
Περιβόητο μέλος

20-03-25

Η αλήθεια είναι ότι αφού την έβαλα παρατήρησα ότι είναι πολύ κοντά στα χρώματα με του Ουριήλ, αλλά την έψαχνα κάμποση ώρα οπότε δεν την αλλάζω ακόμα@Poirot Δεν φτανει που εχεις αρχισει τα ρομαντικα στις σκεψεις , εβαλε και προφιλ τυπου ουριηλ να μην μπορουμε να σας ξεχωρισουμε![]()

nearos
Επιφανές μέλος

20-03-25

ΜΕ ΛΕΣ ΚΕΡΑΤΑ;;;;;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 127 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- rafaela11
- Kate1914
- charmander
- Reader
- Joji
- Varus
- American Economist
- giannhs2001
- Scandal
- Libertus
- Jack of Spades
- eukleidhs1821
- ck_chrysiis
- Μήτσος10
- A350
- pendejo
- jellojina
- Marel
- Memetchi
- Paragontas7000
- Giorgosvr
- baffy
- Εριφύλη
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.