Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.252 μηνύματα.

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.180 μηνύματα.

finesse

Πολύ δραστήριο μέλος

Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 853 μηνύματα.
Νομίζω πως έχεις καλό γούστο και ευγενική ψυχή.
Ευχαριστώ κι εγώ, για τον καλό σου λόγο. :air_kiss:

Μου έφτιαξε την ημέρα αυτό που μου είπες. Να είσαι καλά <3
Την αλήθεια είπα, ειλικρινά.

Έτυχε να διαβάσω κάποια δυσάρεστα πράγματα, που είχες αναφέρει πριν λίγες ημέρες, οπότε είπα να σου αποτυπώσω την σκέψη μου και να μη τη κρατήσω για μένα.

Πολλές φορές, όταν δεν είμαστε καλά, τα βάζουμε με τον εαυτό μας. Κι άμα τύχει κι η συγκυρία τού να μην λέει κι ο περίγυρος (για 1000 λόγους), είναι πανεύκολο να μας πάρει από κάτω και να τα βάλουμε μαζί μας. Δεν είναι αντιπροσωπευτικό για εμάς, όμως. Δεν έχουμε ιδέα πόσο όμορφα μπορεί να επηρεάζουμε άτομα, ακόμα και με το πιο απλό/αστείο πράγμα που μπορεί να γράψουμε και στο πιο τυχαίο φόρουμ. Πόσο καλή γνώμη μπορεί να έχει κάποιος για εμάς, απλά παρατηρώντας μας. Γι' αυτό πιστεύω πως, και με τη σειρά μας, είναι καλό να λέμε στο άλλον κάτι ωραίο που βλέπουμε σε αυτόν. Συνήθως σπεύδουμε να λούσουμε τον απέναντι με τ' αρνητικά του, αλλά στα θετικά μάς πιάνει αφωνία. Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε κάτι. Ο άλλος, όμως, έχει να κερδίσει: να του φτιάξεις τη διάθεση και, γιατί όχι, να μη βοηθηθεί και να γίνει καλύτερος. Πιστεύω ακράδαντα πως είμαστε μια αλυσίδα. Η καλή συμπεριφορά τού ενός, θα γίνει η καλή συμπεριφορά τού άλλου και πάει λέγοντας. Δεν πιάνει όλες τις περιπτώσεις, βέβαια, αλλά καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.180 μηνύματα.
Συνήθως σπεύδουμε να λούσουμε τον απέναντι με τ' αρνητικά του, αλλά στα θετικά μάς πιάνει αφωνία.
Προσυπογράφω!

Και είμαι της άποψης «Πες το καλό κι ας πέσει στο γυαλό».

Στο τέλος, όλοι δύο μέτρα κάτω από τη γη θα πάμε.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.275 μηνύματα.
Αξίζει να υπομένουμε και πράγματα που δεν μας αρέσουν, αν είναι απαραίτητα για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Γιατί το "εκεί" αξίζει τον κόπο. :)
Με προβληματίζεις σε λάθος στιγμή.

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Εμένα ήρθαν στο μυαλό μου τα sugar babies :P

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.275 μηνύματα.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.585 μηνύματα.
Καλημερες όμορφες

finesse

Πολύ δραστήριο μέλος

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.
Κι εγώ την Αννούλα τού χιονιά ξέρω...

Τέλος πάντων. Κατάλαβα, στην πορεία, τί σημαίνει...

finesse

Πολύ δραστήριο μέλος

Πες μου και μένα, γιατί θα κάψω τον εγκέφαλό μου. :loltooth:

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Πες μου και μένα, γιατί θα κάψω τον εγκέφαλό μου. :loltooth:
Δεν μπορώ να (σ)το πω καλά με λόγια...Φοβάμαι μην πω κάτι που δεν πρέπει και, άθελά μου, πω τίποτα χοντροκομμένο...

Θα ΄ρθει ο @Azur, όπου να ΄ναι (ή κάποιος άλλος...) και θα στα πει καλύτερα. Νομίζω κάπου εδώ τριγύρω είναι...

finesse

Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν μπορώ να (σ)το πω καλά με λόγια...Φοβάμαι μην πω κάτι που δεν πρέπει και, άθελά μου, πω τίποτα χοντροκομμένο...

Θα ΄ρθει ο @Azur, όπου να ΄ναι (ή κάποιος άλλος...) και θα στα πει καλύτερα. Νομίζω κάπου εδώ τριγύρω είναι...
Εγώ δεν παρεξηγώ, αλλά όπως αισθάνεσαι άνετα. Κανένα πρόβλημα. :)

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ποια είναι αυτή η Αννούλα, ρε παιδιά; Εγώ τη μόνη Αννούλα που ξέρω και γουσtάρω, είναι η Αννούλα η Βίσση.
Αννουλα αφορά ενα σκετς του Γεωργιου για γνωστό τηλεπαρουσιαστη της Γιουροβιζιον παλια νομιζω που ελεγε στοργικα για τη Βισση αχ μωρε η Αννούλα.

finesse

Πολύ δραστήριο μέλος

Μπράβο, βρε Valder. Ευχαριστώ. Και διάβαζα χθες Αννούλα και Αννούλα και δεν μπορούσα να καταλάβω. :ρ

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Μπράβο, βρε Valder. Ευχαριστώ. Και διάβαζα χθες Αννούλα και Αννούλα και δεν μπορούσα να καταλάβω. :ρ
Κι εγω το χρησιμοποιώ σαν όρο οπως και το "αδερφάτο", αλλα αποκλειστικά για τους woke/τηλεόραση κλπ. Οχι γενικα για τους gay.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Εγώ δεν παρεξηγώ, αλλά όπως αισθάνεσαι άνετα. Κανένα πρόβλημα. :)
Απ΄ αυτά που διαβάζω εδώ κι εκεί για σένα (και το λέω με την καλή έννοια...), έχω καταλάβει ότι δεν παρεξηγείς και γενικά έχεις μια πολύ ήρεμη και θετική στάση για τα πάντα. Οπότε δεν ήταν αυτή η ανησυχία μου...

Η ανησυχία μου έγκειται στο πώς ν΄ αποδώσω τις "Αννούλες" αυτού του κόσμου, χωρίς να τις θίξω...

finesse

Πολύ δραστήριο μέλος

Κι εγω το χρησιμοποιώ σαν όρο οπως και το "αδερφάτο", αλλα αποκλειστικά για τους woke/τηλεόραση κλπ. Οχι γενικα για τους gay.
Δεν χρειαζόταν η διευκρίνιση από σένα. 😉

Κατανοώ το λεξιλόγιο σ' αυτή την περίπτωση, αν και δεν εκφράζομαι έτσι ούτε γι' αυτούς - παρόλη τη δυσφορία και τη σιχασιά που νιώθω με όλο αυτό που προσπαθούν ετσιθελικά να περάσουν.

Απ΄ αυτά που διαβάζω εδώ κι εκεί για σένα (και το λέω με την καλή έννοια...), έχω καταλάβει ότι δεν παρεξηγείς και γενικά έχεις μια πολύ ήρεμη και θετική στάση για τα πάντα. Οπότε δεν ήταν αυτή η ανησυχία μου...

Η ανησυχία μου έγκειται στο πώς ν΄ αποδώσω τις "Αννούλες" αυτού του κόσμου, χωρίς να τις θίξω...
Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Ναι, δεν περιμένω στη γωνία με το δίκαννο. Είναι ωραία τα πειράγματα. Είμαι cool ακόμη και με το ωμό και χυδαίο. Δεν μ' αρέσει το αποστειρωμένο. Νομίζω ότι χάνεις πράγματα και στιγμές, αν ανοίγεις μονάχα συγκεκριμένα κουτάκια. Το καθετί προσδίδει από κάτι κι έχει το δικό του χρώμα. Βέβαια, όλα έχουν να κάνουν με το πώς τα μεταχειρίζεται κάποιος. Εκεί αρχίζουν και τελειώνουν όλα.

Γι' αυτό και κατάλαβα εξ αρχής τον δισταγμό σου να το εξηγήσεις. Δεν το παρεξήγησα. 🙂

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Δεν χρειαζόταν η διευκρίνιση από σένα. 😉
Δε θέλω να παραμένει η παραμικρή αμφιβολία και να στενοχωριουνται ανθρωποι, ειδικα απο λέξη που αναπαρήγαγα κι εγω. (και καλώς την αναπαρήγαγα, να πα να γαμηθουν οι showbiz μου τη δινουν)