01-03-25

21:05
κοίταξε αν μιλάς για ζήλεια στο αγόρι σου πχ αυτό είναι άλλο κομμάτιΕμμ, αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα; Ότι η ζήλεια θα σε κάνει να σκέφτεσαι και πράγματα που ΔΕΝ ισχύουν. Άλλο η διαίσθηση, άλλο η ζήλεια. Δεν είναι καθόλου το ίδιο.
πρέπει να είσαι συγκεκριμένη
στη φιλία η ζήλεια είναι για πράγματα που ισχύουν, καθώς ζηλεύεις τη χαρά και την επιτυχία του άλλου και δεν θέλεις να προχωράει ο άλλος καλύτερα από εσένα
όχι ότι αυτό δεν μπορεί να συμβεί σε σχέση, αλλά τέλος πάντων
η ζήλεια σε μια σχέση, ναι, μπορεί να είναι ένα άτομο με ανασφάλειες που πχ θα βγει ο σύντροφος έξω και αυτός που μένει πίσω νομίζει ότι θα πηδηχτεί με όλη τη γειτονιά (που αν είναι λογικός ο άλλος προφανώς και δεν ισχύει)
Η ζήλεια στη σχέση έχει τελείως διαφορετική αντιμετώπιση από τη ζήλεια στις φιλίες
άλλη έλξη προς το άτομο στο φιλο, άλλο στον «εραστή»
στη σχέση θέλει απόλυτη ειλικρίνεια και επικοινωνία και πολύ δουλειά με το μέσα του το άτομο που ζηλεύει, καθώς προκύπτει κυρίως από ανασφάλεια. (Και στη φιλία βέβαια, αλλά τέλος πάντων)
θέλει να πεις στον άλλον ότι ξέρεις όταν πχ μου λες ότι θα βγεις με τους φίλους σου έξω σκέφτομαι το και το και δεν μπορώ τρελαίνομαι
παραδείγματα δίνω τώρα
Κατά τη γνώμη μου δεν πρέπει να γιγαντώνεται αυτό. Θέλει να κάνεις ένα βήμα πίσω και να απομυθοποιήσεις αυτό που σκέφτεσαι και να δεις ποια είναι η λογική
αυτά στις περιπτώσεις ενός πιστού και καλού συντρόφου βέβαια
γιατί αν ο άλλος σου έχει δώσει δικαιώματα, τότε ναι εννοείται λογικό να θυμώνεις κτλ κτλ κτλ
τώρα τι ισχύει και τι όχι , επικοινώνησε το να σε επιβεβαιωσει και να σε καθησυχάσει και να λύσετε από που πηγάζει όλο αυτό .
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Καλά τώρα είδα ότι είσαι 28 σοκ εγώ νόμιζα ότι είσαι 20Ειδικά αν είσαι σε μικρή ηλικία (όπως η Ιωάννα), που χαράζεις ακόμα τη δική σου, όχι και τόσο σίγουρη πορεία ζωής.