Azur
Δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 697 μηνύματα.

22-02-25

13:36
Σε ευχαριστώ πολύ, finesseΧρόνια πολλά κι από μένα, @Azur
Να 'σαι γερός, χαρούμενος και να βλέπεις να καρπίζουν οι προσπάθειές σου στο περιβόλι τής ζωής.

Αυτό με το περιβόλι ξαναπές το

Σε ευχαριστώ πολύ, Πουαρώ!Χρόνια σου πολλά, @Azur!
Να είσαι καλά, ΚατερίναΧρόνια πολλά @Azur l! Να τα εκατοστήσεις, πολύχρονος και να έχεις πάντα ό,τι επιθυμείς!!!![]()

Εύχομαι σε όλους μας πρόοδο και ηρεμία

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,224 μηνύματα.

22-02-25

14:16
Χρόνια πολλά, @Azur Όλα να σου πάνε όπως τα θες στο μέλλον και ο,τι καλύτερο εύχομαι! 

Azur
Δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 697 μηνύματα.

22-02-25

14:19
Σε ευχαριστώ πολύ, Ούλτρα! Να είσαι καλάΧρόνια πολλά, @Azur Όλα να σου πάνε όπως τα θες στο μέλλον και ο,τι καλύτερο εύχομαι!![]()

Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,100 μηνύματα.

22-02-25

14:55
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6,017 μηνύματα.

22-02-25

15:52
Εύχομαι μια νέα διαδρομή εκκίνησης με συναρπαστικές στάσεις εξέλιξης AzurΣε ευχαριστώ πολύ, finesse
Αυτό με το περιβόλι ξαναπές το
Σε ευχαριστώ πολύ, Πουαρώ!
Να είσαι καλά, Κατερίνα
Εύχομαι σε όλους μας πρόοδο και ηρεμία![]()

Χρόνια πολλά!
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,992 μηνύματα.

22-02-25

18:21
@Azur Χρόνια πολλά !!
Azur
Δραστήριο μέλος

22-02-25

20:15
Εύχομαι μια νέα διαδρομή εκκίνησης με συναρπαστικές στάσεις εξέλιξης Azur
Χρόνια πολλά!
Σας ευχαριστώ πολύ, παιδιά!@Azur Χρόνια πολλά !!

parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,690 μηνύματα.

23-02-25

00:31
Μετά θα δεις και καμιά σειρά...λέω να ξεκινήσω το The Wheel of Time, ελπίζω να μην βαρεθώ στο μισάωρο.
Σαν το παλιό καλό κρασί, την άφησα να παλιώσει...
Τελικά είδα την Αμελί, 24 χρόνια ακούω γι' αυτήν, τώρα την είδα πρώτη φορά.

Ωραία ατάκα αυτή...εγώ θα την μετέφραζα...
Χωρίς εσένα τα αισθήματα του σήμερα
θα ήταν φολίδες του χθες
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 33,602 μηνύματα.

23-02-25

01:33
Το κρασί δεν το στυβάζεις σε ταβερνοπότηρο, το πίνεις στάλα στάλα σε κολωνάτο, σαν να γιέβεσαι γλυκά τον ίδιο τον έρωτα!![]()
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6,017 μηνύματα.

23-02-25

07:31
Πως και σου ξέφυγε 24 χρόνια αυτό το εικαστικό χάρμα οφθαλμών;Σαν το παλιό καλό κρασί, την άφησα να παλιώσει...
Τελικά είδα την Αμελί, 24 χρόνια ακούω γι' αυτήν, τώρα την είδα πρώτη φορά.
View attachment 145399
Ωραία ατάκα αυτή...εγώ θα την μετέφραζα...
Χωρίς εσένα τα αισθήματα του σήμερα
θα ήταν φολίδες του χθες
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,690 μηνύματα.

23-02-25

10:40
Μερικά πράγματα για να τα εκτιμήσεις χρειάζεται κάποιος χρόνος. Όταν είχε κυκλοφορήσει ήμουνα μπακούρι στο στρατό. Μετά για κάποιο λόγο την είχα συνδέσει με τα μαλλιά, το "κούρεμα-Αμελί" που μέχρι πρόσφατα δεν μου άρεσε.Πως και σου ξέφυγε 24 χρόνια αυτό το εικαστικό χάρμα οφθαλμών;

Δεν έχω δει επίσης Αλμοδοβάρ, εκτός απ' την Κίκα. Θέλω να δω κάποιες ακόμα που έπαιζε η Βερόνικα, με τον Μπαντέρας στα νιάτα του..
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6,446 μηνύματα.

23-02-25

13:47
Κοιτούσα που λέτε το προηγούμενο counting game, και τώρα ανυπομονώ να έρθουν οι διακοπές να ξαναπαίξουμε...
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,923 μηνύματα.

23-02-25

14:06
Δεν νομίζω να κάτσει κανείς να παίξει με σένα και τη Reader, χαμένη υπόθεσηΚοιτούσα που λέτε το προηγούμενο counting game, και τώρα ανυπομονώ να έρθουν οι διακοπές να ξαναπαίξουμε...

Azur
Δραστήριο μέλος

23-02-25

15:34
Κι εγώ παίζωΔεν νομίζω να κάτσει κανείς να παίξει με σένα και τη Reader, χαμένη υπόθεση![]()

Απλά δεν θέλω να βάλω πάλι εγώ αριθμό, για να συμμετέχουν και άλλοι και για να έχει περισσότερο ενδιαφέρον το παιχνίδι

Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6,446 μηνύματα.

23-02-25

15:57
Πραγματικά όταν το έγραφα τέτοιου είδους σχόλια περίμεναΔεν νομίζω να κάτσει κανείς να παίξει με σένα και τη Reader, χαμένη υπόθεση![]()

Η αλήθεια είναι αυτή όμως. Πώς να το κάνουμε, είμαστε αχτύπητη ομάδα

Αα όχι, μιλάμε για άλλο παιχνίδι, όχι αυτό που μετράμε έως το 1000.Κι εγώ παίζω
Απλά δεν θέλω να βάλω πάλι εγώ αριθμό, για να συμμετέχουν και άλλοι και για να έχει περισσότερο ενδιαφέρον το παιχνίδι![]()
Εκεί να δεις πλάκα Αζούρ (για εμάς τα κορίτσια δηλαδή, για τα αγόρια... ας το αφήσουμε)
Να, αυτό εννοώ:

Αγόρια VS Κορίτσια (Counting Game) #5
14 χρόνια μετά επιστρέφει και ένα αρχαίο παιχνίδι στο φόρουμ το οποίο είχα βρει τυχαία όταν εκπαιδευόμασταν για να επαναφέρουμε το Palermo το καλοκαίρι. Ο τρόπος που παίζεται είναι απλώς (άλλωστε τα τελευταία χρόνια το counting έγινε λίγο trend στα σοσιαλ ξανά, προχώ το φόρουμ το 2011). Το...
Azur
Δραστήριο μέλος

23-02-25

16:10
Ναι, μπράβο! Το θυμήθηκα.Αα όχι, μιλάμε για άλλο παιχνίδι, όχι αυτό που μετράμε έως το 1000.
Εκεί να δεις πλάκα Αζούρ (για εμάς τα κορίτσια δηλαδή, για τα αγόρια... ας το αφήσουμε)
Να, αυτό εννοώ:
![]()
Αγόρια VS Κορίτσια (Counting Game) #5
14 χρόνια μετά επιστρέφει και ένα αρχαίο παιχνίδι στο φόρουμ το οποίο είχα βρει τυχαία όταν εκπαιδευόμασταν για να επαναφέρουμε το Palermo το καλοκαίρι. Ο τρόπος που παίζεται είναι απλώς (άλλωστε τα τελευταία χρόνια το counting έγινε λίγο trend στα σοσιαλ ξανά, προχώ το φόρουμ το 2011). Το...cnf.e-steki.gr
Θα συμμετείχα κι εγώ, αλλά δεν κάνετε likes

Kate1914
Περιβόητο μέλος
Friday_k
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 221 μηνύματα.

24-02-25

14:53
αα τι ομορφααα!Περνώντας μόνος άλλο ένα ΣΚ συλλογίζομαι με το κρασί για το κρασί.
Ποτέ δεν πίνεις κρασί για να πιεις, έχει μια πνευματικότητα που οφείλεις να την προστατεύσεις σαν κάτι ιερό.
Απ' το αμπέλι στο εργοστάσιο, απ' το μπουκάλι στο ποτήρι σου. Αν θες κρασί σε πλαστικό πιες καλύτερα κόκα-κόλα. Αν θες να μεθύσεις πιες ουίσκι, βότκα, τεκίλα, μπύρες. Με το κρασί δεν μεθάς, πίνεις τόσο όσο..
Το κρασί δεν το στυβάζεις σε ταβερνοπότηρο, το πίνεις στάλα στάλα σε κολωνάτο, σαν να γιέβεσαι γλυκά τον ίδιο τον έρωτα!
Μετά θα δεις και καμιά σειρά...λέω να ξεκινήσω το The Wheel of Time, ελπίζω να μην βαρεθώ στο μισάωρο.
θα αρχισω να το κανω και εγω τις μοναχικες βραδιες του ΣΚ, τοσα κρασια εχω σπιτι

Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,923 μηνύματα.

25-02-25

17:53
Τι κάνετε φίλτατοι;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 42 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- Kate1914
- rafaela11
- Hased Babis
- charmander
- Joji
- American Economist
- giannhs2001
- A350
- ck_chrysiis
- pendejo
- Μήτσος10
- jellojina
- Scandal
- Marel
- Memetchi
- Libertus
- Paragontas7000
- Giorgosvr
- baffy
- Εριφύλη
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.