Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,865 μηνύματα.
Πώς πήγαν οι εξεταστικές σας; Για πείτε. @Micro @Poirot @Reader
Πολύ καλά, λογικά δεν θα πρέπει να έχω πάρει σε κάποιο μάθημα κάτω από 8, αλλά αναμένω τα αποτελέσματα τα οποία πάντα καθυστερούν υπερβολικά, μίνιμουμ ένας μήνας μετά από κάθε μάθημα.

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,618 μηνύματα.
Πολύ χαλαρή όμως η συμμετοχή στο cnf σήμερα. Που είναι ο @Valder να σας ξεσηκώσει; :laugh:

1739554065407.png

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33,084 μηνύματα.
@Micro Σ' ευχαριστώ για τα λουλούδια καρδούλα μου. <3

Μα τι γλυκός, πολύ ωραία λουλούδια σου πήρε! Ευχαριστούμε, επίσης! :lol:

Ευτυχώς έδειξες μόνο τα λουλούδια ! Χρόνια πολλά στα ερωτευμένα ζεύγη του φόρουμ :give_rose:
Σε μας σήμερα ούτε ένα γεια δεν είπε, έτρεξε να στείλει λουλούδια στην αδυναμία του!

Melissa Villasenor Snl GIF by Saturday Night Live

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,931 μηνύματα.

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6,305 μηνύματα.
Μ' αρέσει πολύ που επικοινωνείτε με gif πάντως :laugh:

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,196 μηνύματα.
Μ' αρέσει πολύ που επικοινωνείτε με gif πάντως :laugh:
C'est comme ça, l'amour ~
Τωρα την ξεχναμε την εξεταστικη , κοιταμε μπροστα :popeanim:
Ωραίο το εξάμηνο που έρχεται από άποψη περιεχομένου;

Εγώ είχα ξεχάσει εν τω μεταξύ πώς είναι το διάβασμα μιας και το χημικό το ψιλοπαράτησα. Διαβάζω -λεμε τώρα- αυτόν τον καιρό για κάτι εξετάσεις που θέλω να περάσω και μου κακοφαινεται. Από μια ηλικία και μετά.. γάμησε τα :P

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,196 μηνύματα.

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6,305 μηνύματα.
Εν τω μεταξύ σήμερα έτυχε να ξαναδώ πάλι αυτή τη φάση σε ριλ στο ινσταγκραμ και απλά είναι τόσο iconic:

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,931 μηνύματα.
Ωραίο το εξάμηνο που έρχεται από άποψη περιεχομένου;
Εχει πιο ωραια μαθηματα , αλλα ειναι και παλουκια ( παθολογικη,φαρμακολογια κ.α) :popeanim:
Από μια ηλικία και μετά.. γάμησε τα :P
Ποια ηλικια , μικρο παιδι εισαι ακομα . Μην ακους τον ποιροτ :pfff:

Ουριήλ

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1,800 μηνύματα.
Πάλι ξεχασα την ύπαρξη της ανοιχτής συζήτησης του Cnf… λέω που χάθηκαν όλοι, ούτε ο Πουαρό, ούτε η Ριντερ…
παθολογικη,φαρμακολογια
Καλό κουράγιο, αν και εχει ενδιαφέρον η παθολογία φημίζεται… για την αγάπη που έχουν οι φοιτητες για αυτό το μάθημα (ακόμα θυμάμαι τις 150 σελίδες με ζωγραφιές από μικροσκόπια). Αλλά από του χρόνου με την κλινική παθολογία θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον!

Καλά αποτελέσματα σε όσους έγραψαν 💚

Μήτσος10

Διάσημο μέλος

Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 15 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2,540 μηνύματα.
Το συνθημα - αντιθεση στον Αγιο Βαλεντινο είναι

ΤΖΑΤΖΙΚΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙ, ΚΑΙ ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,865 μηνύματα.
Κατάλαβα. Μόνο ο φιλτατος @Poirot δεν άφησε τον έρωτα-φωτιά να επηρεάσει την επιδοση του στην εξεταστική.
Δεν έχω κι άλλη επιλογή για την ψυχική μου υγεία, κάθε 7 που παίρνω οδηγεί σε μία εβδομάδα κατάθλιψης :lol:
Ποια ηλικια , μικρο παιδι εισαι ακομα . Μην ακους τον ποιροτ :pfff:
Τυφλός έρωτας που λένε
Καλά αποτελέσματα σε όσους έγραψαν 💚
Merci bien!