Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.422 εγγεγραμμένα μέλη και 3.561.623 μηνύματα σε 105.921 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 443 άτομα.
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.235 μηνύματα.
Το τελευταίο που λες είναι βασικά. Βόρεια είναι πιο διαδεδομένο το χοιρινό, έτσι νομίζω. Όσο πας νότια είναι πιο διαδεδομένα τα αιγοπρόβατα.
Έτσι ξέρω εγώ δηλαδή.
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.235 μηνύματα.
Άμα τύχει θα φάω προφανώς.
Προς το παρόν απ' όσα κρέατα έχω φάει, λατρεύω το κατσικίσιο. Όλοι λένε ότι μυρίζει, όπως και του αρνιού, αλλά το λατρεύω.
Δώσε μου κατσίκι και πάρε μου την ψυχή δηλαδή, σε τέτοιο βαθμό.
Στη Κρήτη τη προβατίνα το λέμε αρνί. Αλλά συνηθίζεται να τρώμε κατσίκι. Πάντως το αντικρυστο είναι το must της Κρήτης, είναι από αρνί και ψηνεται σιγά σε ειδικη κατασκευή και είναι ζούμερο.
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.