Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,418 μηνύματα.
13-10-24
23:02
Ειδικά το αρνί, δεν έχω χειρότερο.Εγώ με το αρνί και το κατσίκι δεν τα πάω καλά. Με το ζόρι τα τρώω (και αν).
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,271 μηνύματα.
13-10-24
23:03
Συμφωνώ απόλυτα. Και από μυρωδιά και από γεύση δεν. Το κατσίκι υποφέρεται κάπως, αλλά τα αρνιά καλύτερα να τα αφήναμε να ζουν.Ειδικά το αρνί, δεν έχω χειρότερο.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,156 μηνύματα.
13-10-24
23:03
Και η προβατινα μυριζει. Γενικα οτι μυριζει, το γουστάρω.Άμα τύχει θα φάω προφανώς.
Προς το παρόν απ' όσα κρέατα έχω φάει, λατρεύω το κατσικίσιο. Όλοι λένε ότι μυρίζει, όπως και του αρνιού, αλλά το λατρεύω.
Δώσε μου κατσίκι και πάρε μου την ψυχή δηλαδή, σε τέτοιο βαθμό.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ειδικά το αρνί, δεν έχω χειρότερο.
ΤΙ ΛΕΤΕ;;;;;;;;;;Συμφωνώ απόλυτα. Και από μυρωδιά και από γεύση δεν. Το κατσίκι υποφέρεται κάπως, αλλά τα αρνιά καλύτερα να τα αφήναμε να ζουν.
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,171 μηνύματα.
13-10-24
23:04
Εντάξει, θα πούμε στη Reader να μη σου μαγειρεύει τέτοια πιάτα.Εγώ με το αρνί και το κατσίκι δεν τα πάω καλά. Με το ζόρι τα τρώω (και αν).
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,156 μηνύματα.
13-10-24
23:05
Δεν το πχιασα!Αν πετύχεις καλή προβατίνα, παρότι δεν είμαι φαν, αξίζει 100%. Αλλά το θέμα είναι να την πετύχεις γιατί πολλές θα έπρεπε να πωλούνται από την Trident.
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,418 μηνύματα.
13-10-24
23:05
Εμείς για σένα δουλεύουμε, αφήνουμε περισσότερα για όσους τα τρώτεΤΙ ΛΕΤΕ;;;;;;;;;;
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,271 μηνύματα.
13-10-24
23:07
Καλά, δεν τη θέλω για μαγείρισσα.Εντάξει, θα πούμε στη Reader να μη σου μαγειρεύει τέτοια πιάτα.
Επειδή είναι σαν τσίχλα. Μασάς μασάς, εγώ μερικές κάποια στιγμή βαριέμαι και τις φτύνω διακριτικά σε μία χαρτοπετσέτα. Τουλάχιστον από το μάσημα έχω πάρει τη γεύση.Δεν το πχιασα!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
13-10-24
23:09
Δεν ειναι τσιχλα η πρατίνω μου! Η πρατίνα ειναι έμορφη, η πρατίνα ειναι γλυκιά!Καλά, δεν τη θέλω για μαγείρισσα.
Επειδή είναι σαν τσίχλα. Μασάς μασάς, εγώ μερικές κάποια στιγμή βαριέμαι και τις φτύνω διακριτικά σε μία χαρτοπετσέτα. Τουλάχιστον από το μάσημα έχω πάρει τη γεύση.
Αστα αυτα τα δικηγορίστικα για το σπιτι με τον Πουαρό.Εμείς για σένα δουλεύουμε, αφήνουμε περισσότερα για όσους τα τρώτε
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
13-10-24
23:10
Έτσι ακριβώς.Καλά, δεν τη θέλω για μαγείρισσα.
Δεν είναι η κουζίνα το δωμάτιο του σπιτιού που μας ενδιαφέρει περισσότερο
εγώ μερικές κάποια στιγμή βαριέμαι και τις φτύνω διακριτικά σε μία χαρτοπετσέτα
Ζω για να το δω αυτό.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
13-10-24
23:11
Jesus fuckin Christ όταν το λεει γυναίκα αυτό, ξενερώνω πιο γρήγορα κι απ οταν η Βίρνα ανακάλυψε οτι ο Γιάγκος Δράκος την απατούσε με τον κηπουρό της Τζάιαντ.Έτσι ακριβώς.
Δεν είναι η κουζίνα το δωμάτιο του σπιτιού που μας ενδιαφέρει περισσότερο
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
13-10-24
23:13
Δεν πιάνω το reference, από πού είναι;Jesus fuckin Christ όταν το λεει γυναίκα αυτό, ξενερώνω πιο γρήγορα κι απ οταν η Βίρνα ανακάλυψε οτι ο Γιάγκος Δράκος την απατούσε με τον κηπουρό της Τζάιαντ.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
13-10-24
23:15
Δεν πιάνω το reference, από πού είναι;
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,171 μηνύματα.
13-10-24
23:17
Α παλαιολιθική σειρά λοιπόν
Ντάξει μη με βρίζεις μια πλάκα κάναμε
Valder
Τιμώμενο Μέλος
13-10-24
23:19
ΣΤΑΜΑΤΑ ΗΜΟΥΝΑ 9 ΧΡΟΝΩΝ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ!Α παλαιολιθική σειρά λοιπόν
Ντάξει μη με βρίζεις μια πλάκα κάναμε
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,769 μηνύματα.
13-10-24
23:19
Αφησε εποχη ομως οπως και το Καλημερα Ζωη.
nearos
Διακεκριμένο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,846 μηνύματα.
13-10-24
23:20
Σε τρώει ο κωλαρίνος σου και σενα ομως εΕντάξει, θα πούμε στη Reader να μη σου μαγειρεύει τέτοια πιάτα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
13-10-24
23:20
Κακή κόπια της Λάμψης!Αφησε εποχη ομως οπως και το Καλημερα Ζωη.
Αν και οταν ήμουν πολυτεχνειο και γυριζα το 2003 τα απογευματα ενα φεγγαρι με ειχε πιασει και ειχα γαμηθει να βλέπω Καλημέρα Ζωη.
Ειχε κατι το εθιστικο αυτη η μαλακία.
Poirot
Περιβόητο μέλος
13-10-24
23:23
Εμείς (η Kate και εγώ) ήμασταν 1 έτους όταν τελείωσεΣΤΑΜΑΤΑ ΗΜΟΥΝΑ 9 ΧΡΟΝΩΝ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ!
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,769 μηνύματα.
13-10-24
23:23
Οντως ...η σειρα ηταν ξεκαθαρα ο Θεοχαρης.Κακή κόπια της Λάμψης!
Αν και οταν ήμουν πολυτεχνειο και γυριζα το 2003 τα απογευματα ενα φεγγαρι με ειχε πιασει και ειχα γαμηθει να βλέπω Καλημέρα Ζωη.
Ειχε κατι το εθιστικο αυτη η μαλακία.
Οι δικοι μου δεν εχαναν επεισόδιο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- nearos
- Kate1914
- rafaela11
- American Economist
- Reader
- charmander
- jellojina
- Hased Babis
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.