Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 01:14 Ο Valder έγραψε: #9.221 13-10-24 01:14 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Εν τω μεταξύ αυτήν την τραγουδάρα την ανακάλυψα λόγω ενός άλλου πιο πρόσφατου κομματιού που βασίστηκε σε αυτό και μου είχε αρέσει πολύ Click για ανάπτυξη... Πχοιού πιο πρόσφατου θεάρα μου; Βάλτο να το ακούσω αν μπορεις σε παρακαλώ. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 01:18 Η Kate1914 έγραψε: #9.222 13-10-24 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πχοιού πιο πρόσφατου θεάρα μου; Βάλτο να το ακούσω αν μπορεις σε παρακαλώ. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι. Ακόμη μου αρέσει τρομερά (και το βίντεο κλιπ εννοείται, και κάτι μου λέει ότι θα σ' αρέσει και εσένα) Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 01:21 Ο Valder έγραψε: #9.223 13-10-24 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αυτό είναι. Ακόμη μου αρέσει τρομερά (και το βίντεο κλιπ εννοείται, και κάτι μου λέει ότι θα σ' αρέσει και εσένα) Click για ανάπτυξη... Alan Walker - Τσεκ Μελαχρινή - Τσεκ Σεβρολέ - Τσεκ Φουτουριστικο - Τσεκ. Καλά το εφαντάσθης, μου ήρεσεν, ευχαριστώ! Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 15:17 Ο Guest 691153: #9.224 13-10-24 15:17 71 μερες μεχρι τα χριστούγεννα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:28 Ο Valder έγραψε: #9.225 13-10-24 17:28 Ρε παιδια, οκ λατρεύω Χειμώνα, αλλά πραγματικά με πάσα καλοσύνη, τι σας αρέσει στα Χριστούγεννα; Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:30 Ο Guest 691153: #9.226 13-10-24 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρε παιδια, οκ λατρεύω Χειμώνα, αλλά πραγματικά με πάσα καλοσύνη, τι σας αρέσει στα Χριστούγεννα; Click για ανάπτυξη... Το διαλειμμα απο σχολεία και φροντιστήρια κυρίως. αλλα και τα φώτα. που όλη η πόλη είναι γεμάτη στα φώτα θελω να περπατήσω πρωτοχρονιά μοναστηράκι βράδυ Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:32 Η Reader έγραψε: #9.227 13-10-24 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρε παιδια, οκ λατρεύω Χειμώνα, αλλά πραγματικά με πάσα καλοσύνη, τι σας αρέσει στα Χριστούγεννα; Click για ανάπτυξη... Η διακόσμηση, τα δέντρα, τα φώτα μέσα στο σκοτάδι και η όλη ατμόσφαιρα κυρίως. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:34 Ο Valder έγραψε: #9.228 13-10-24 17:34 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Το διαλειμμα απο σχολεία και φροντιστήρια κυρίως. αλλα και τα φώτα. που όλη η πόλη είναι γεμάτη στα φώτα θελω να περπατήσω πρωτοχρονιά μοναστηράκι βράδυ Click για ανάπτυξη... Να σου πω κάτι; Πάντα παλιά πέρναγα πρωτοχρονιές με οικογένεια. Την αγαπώ την οικογένειά μου, παράξενη οπως σου εχω ξαναπεί αλλα οκ, θα μου λειψουν αυτα οταν δεν θα τους έχω και ήδη μου λειπει που δεν έχουμε καποιους φίλους στο τραπέζι, δε γινεται άλλωστε καθως έχουν φύγει απο τη ζωή. Αλλά και γαμώ πρωτοχρονια ξες ποτε έκανα; Μόνος μου. Με τη γάτα. Ειναι σα να σου ανηκει η πόλη, άδεια, όλοι στη φασαρία τους κι εσυ στην ησυχία σου. Ειμαι το αντιθετο απο σενα, θέλω μια γωνιά με σκοτάδι και ησυχία, όχι βόλτες σε φωταγωγημένα μέρη. Θέλω να νιώθω παράνομος στα σκοτάδια, ραδιούργος. Μου δημιουργει μια εσωτερική έκσταση αυτό, ενα στρες ευχάριστο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Οκτωβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Η διακόσμηση, τα δέντρα, τα φώτα μέσα στο σκοτάδι και η όλη ατμόσφαιρα κυρίως. Click για ανάπτυξη... Εμένα με πνιγουν όλα αυτα, με θλίβουν βαθύτατα. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.957 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:37 Ο Poirot έγραψε: #9.229 13-10-24 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρε παιδια, οκ λατρεύω Χειμώνα, αλλά πραγματικά με πάσα καλοσύνη, τι σας αρέσει στα Χριστούγεννα; Click για ανάπτυξη... Τα πάντα του μπι όνεστ. Φωτάκια, τραγούδια, στολισμός, ευκαιρία για περισσότερες οικογενειακές στιγμές. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:38 Ο Valder έγραψε: #9.230 13-10-24 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Τα πάντα του μπι όνεστ. Φωτάκια, τραγούδια, στολισμός, ευκαιρία για περισσότερες οικογενειακές στιγμές. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι τυχαιο οτι σας ταιργιάκσανε με το ρηντεριώ. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:42 Ο Guest 691153: #9.231 13-10-24 17:42 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Να σου πω κάτι; Πάντα παλιά πέρναγα πρωτοχρονιές με οικογένεια. Την αγαπώ την οικογένειά μου, παράξενη οπως σου εχω ξαναπεί αλλα οκ, θα μου λειψουν αυτα οταν δεν θα τους έχω και ήδη μου λειπει που δεν έχουμε καποιους φίλους στο τραπέζι, δε γινεται άλλωστε καθως έχουν φύγει απο τη ζωή. Αλλά και γαμώ πρωτοχρονια ξες ποτε έκανα; Μόνος μου. Με τη γάτα. Ειναι σα να σου ανηκει η πόλη, άδεια, όλοι στη φασαρία τους κι εσυ στην ησυχία σου. Ειμαι το αντιθετο απο σενα, θέλω μια γωνιά με σκοτάδι και ησυχία, όχι βόλτες σε φωταγωγημένα μέρη. Θέλω να νιώθω παράνομος στα σκοτάδια, ραδιούργος. Μου δημιουργει μια εσωτερική έκσταση αυτό, ενα στρες ευχάριστο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Οκτωβρίου 2024 Εμένα με πνιγουν όλα αυτα, με θλίβουν βαθύτατα. Click για ανάπτυξη... Θα σου πώ. Γενικότερα εγώ ημουν το μαύρο πρόβατο της οικογένειας, τόσο ως χαρακτήρας όσο και λόγω διαφόρων παραγόντων που με καθιστούσαν ανίκανο να βγώ έξω. Να φανταστείς βόλτα μόνος βγήκα πρώτη φορά πέρσυ στα 16 μου. Όλη μου τη ζωή τα χριστούγεννα τα περνούσα μέσα στο σπίτι, δεν πήγα ποτέ για κάλαντα, δεν τραγούδησα ποτέ, δεν έκανα βόλτες ποτέ, δεν έπαιξα στο χιόνι ποτέ. Αυτό με έχει πλακώσει. Άλλαξαν τα παντα ριζικά απο τότε που άρχισα να παίρνω τη ζωή στα χέρια μου. Και το φωτεινό βράδυ, με το τσουχτερό κρύο, την άχνα να φαίνεται, οι γκρίζοι ουρανοί, οι βροχές, σπάνε την αφόρητη ζέστη, το αλάτι που τσούζει στο δέρμα, τον αέρα, την άμμο και γενικότερα την μονοτονία του καλοκαιριού (διοτι τότε μπορούσα να βγώ έξω). Τα χριστούγεννα για μένα δεν είναι μια παιδικιάστικη γιορτή του στυλ "είμαι μικρούλι και αυτιστικούλι και χαίρομαι οταν βλέπω φώτα", αλλα ως επιτέλους την λύτρωση, και ενα περιβάλλον το οποίο φαίνεται οικείο και γουτσου γουτσου για εμενανε. Θα προτιμούσα να ζω στη σιβηρία, στην Αλάσκα, στη βόρεια νορβηγία, παρά να ζώ τα καλοκαίρια εδώ. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:49 Ο Valder έγραψε: #9.232 13-10-24 17:49 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Θα σου πώ. Γενικότερα εγώ ημουν το μαύρο πρόβατο της οικογένειας, τόσο ως χαρακτήρας όσο και λόγω διαφόρων παραγόντων που με καθιστούσαν ανίκανο να βγώ έξω. Να φανταστείς βόλτα μόνος βγήκα πρώτη φορά πέρσυ στα 16 μου. Όλη μου τη ζωή τα χριστούγεννα τα περνούσα μέσα στο σπίτι, δεν πήγα ποτέ για κάλαντα, δεν τραγούδησα ποτέ, δεν έκανα βόλτες ποτέ, δεν έπαιξα στο χιόνι ποτέ. Αυτό με έχει πλακώσει. Άλλαξαν τα παντα ριζικά απο τότε που άρχισα να παίρνω τη ζωή στα χέρια μου. Και το φωτεινό βράδυ, με το τσουχτερό κρύο, την άχνα να φαίνεται, οι γκρίζοι ουρανοί, οι βροχές, σπάνε την αφόρητη ζέστη, το αλάτι που τσούζει στο δέρμα, τον αέρα, την άμμο και γενικότερα την μονοτονία του καλοκαιριού (διοτι τότε μπορούσα να βγώ έξω). Τα χριστούγεννα για μένα δεν είναι μια παιδικιάστικη γιορτή του στυλ "είμαι μικρούλι και αυτιστικούλι και χαίρομαι οταν βλέπω φώτα", αλλα ως επιτέλους την λύτρωση, και ενα περιβάλλον το οποίο φαίνεται οικείο και γουτσου γουτσου για εμενανε. Click για ανάπτυξη... Τι λες τωρα ρε φίλε, δεν ειχα ιδέα... Αρχική Δημοσίευση από nearos: Θα προτιμούσα να ζω στη σιβηρία, στην Αλάσκα, στη βόρεια νορβηγία, παρά να ζώ τα καλοκαίρια εδώ. Click για ανάπτυξη... Μαζί σου! Κι εγω! Εβλεπα εναν τυπο στο Τροντχαιμ στη Νορβηγια, πισω κανανε τζογκινγκ οι νορβηγιδες κι αυτος εκανε βιντεο. Λιμνουλα, πετρινο παγκακι, μουντος ουρανος, σπιτακια στο λόφο, πωωωω ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΓΑΜΩ!!!! Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:51 Ο Guest 691153: #9.233 13-10-24 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι λες τωρα ρε φίλε, δεν ειχα ιδέα... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει καλέ, ολοι εχουμε διαφορετικές απόψεις. Εγώ τα χριστούγεννα μου δίνουνε ζωή, και την χάνω καλοκαίρι. Δε θα πλακώσω ανθρωπο στο ξύλο γιατι δεν του αρέσουν τα χριστούγεννα... Μέχρι να μου δέσει το στέρνο Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μαζί σου! Κι εγω! Εβλεπα εναν τυπο στο Τροντχαιμ στη Νορβηγια, πισω κανανε τζογκινγκ οι νορβηγιδες κι αυτος εκανε βιντεο. Λιμνουλα, πετρινο παγκακι, μουντος ουρανος, σπιτακια στο λόφο, πωωωω ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΓΑΜΩ!!!! Click για ανάπτυξη... Ελλάδα είσαι ή Αυστρία;;; πάντως το ψήνω. Εστω αν χτυπήσει η κλιματική αλλαγή τρελά μακάρι να γίνει πολύ κρύο αντι για πολύ ζεστό το καλοκαίρι και ο χειμώνας. Πωπωπωπω Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:58 Ο Valder έγραψε: #9.234 13-10-24 17:58 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν πειράζει καλέ, ολοι εχουμε διαφορετικές απόψεις. Εγώ τα χριστούγεννα μου δίνουνε ζωή, και την χάνω καλοκαίρι. Δε θα πλακώσω ανθρωπο στο ξύλο γιατι δεν του αρέσουν τα χριστούγεννα... Μέχρι να μου δέσει το στέρνο Ελλάδα είσαι ή Αυστρία;;; πάντως το ψήνω. Εστω αν χτυπήσει η κλιματική αλλαγή τρελά μακάρι να γίνει πολύ κρύο αντι για πολύ ζεστό το καλοκαίρι και ο χειμώνας. Πωπωπωπω Click για ανάπτυξη... Στη βυζαντιάρα είμαι. Αυστρια έχω βάλει γιατι η Βιέννη ήταν το πρώτο σπιτι μου, με εχουν γιατρέψει για μηνες εκει οι Αυστριακοι οταν ήμουν μωρό. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.957 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 20:49 Ο Poirot έγραψε: #9.235 13-10-24 20:49 Hallo, wie geht es euch? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 20:54 Ο Valder έγραψε: #9.236 13-10-24 20:54 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Hallo, wie geht es euch? Click για ανάπτυξη... Ah! Wie eine schone Sprache! (not) Es geht uns sehr gut, und bei dir? Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.957 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 20:59 Ο Poirot έγραψε: #9.237 13-10-24 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ah! Wie eine schone Sprache! (not) Es geht uns sehr gut, und bei dir? Click για ανάπτυξη... Es geht mir ganz gut, vielen Dank! Ωστόσο κάπου εδώ τελειώνουν και οι γνώσεις μου, δεδομένου ότι έχω κάνει 4 μαθήματα, οπότε το γυρνάω στα ελληνικά Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 21:00 Η Kate1914 έγραψε: #9.238 13-10-24 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Hallo, wie geht es euch? Click για ανάπτυξη... Hallo unser Freund! Sehr gut, und du? Findest du Deutsch schön? (άμα έχω κανένα λάθος συγχωράτε με, τα έχω αφήσει εδώ και καιρό) Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 21:02 Ο Valder έγραψε: #9.239 13-10-24 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Hallo unser Freund! Sehr gut, und du? Findest du Deutsch schön? (άμα έχω κανένα λάθος συγχωράτε με, τα έχω αφήσει εδώ και καιρό) Click για ανάπτυξη... Ich auch. Seit 2022 im ruhe die ganze sache verlassen Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.957 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 21:05 Ο Poirot έγραψε: #9.240 13-10-24 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Hallo unser Freund! Sehr gut, und du? Findest du Deutsch schön? (άμα έχω κανένα λάθος συγχωράτε με, τα έχω αφήσει εδώ και καιρό) Click για ανάπτυξη... Ich finde Deutsch interessant und ich έχω machen gut αρχή για την ώρα. Σίγουρα είναι καλύτερα από το πως τα περίμενα. Να φανταστείς δεν έκανα ένα μάθημα λόγω κωλύματος και μου έλειψαν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 460 461 462 463 464 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 462 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 462 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Εν τω μεταξύ αυτήν την τραγουδάρα την ανακάλυψα λόγω ενός άλλου πιο πρόσφατου κομματιού που βασίστηκε σε αυτό και μου είχε αρέσει πολύ Click για ανάπτυξη... Πχοιού πιο πρόσφατου θεάρα μου; Βάλτο να το ακούσω αν μπορεις σε παρακαλώ.
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 01:18 Η Kate1914 έγραψε: #9.222 13-10-24 01:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πχοιού πιο πρόσφατου θεάρα μου; Βάλτο να το ακούσω αν μπορεις σε παρακαλώ. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι. Ακόμη μου αρέσει τρομερά (και το βίντεο κλιπ εννοείται, και κάτι μου λέει ότι θα σ' αρέσει και εσένα) Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 01:21 Ο Valder έγραψε: #9.223 13-10-24 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αυτό είναι. Ακόμη μου αρέσει τρομερά (και το βίντεο κλιπ εννοείται, και κάτι μου λέει ότι θα σ' αρέσει και εσένα) Click για ανάπτυξη... Alan Walker - Τσεκ Μελαχρινή - Τσεκ Σεβρολέ - Τσεκ Φουτουριστικο - Τσεκ. Καλά το εφαντάσθης, μου ήρεσεν, ευχαριστώ! Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 15:17 Ο Guest 691153: #9.224 13-10-24 15:17 71 μερες μεχρι τα χριστούγεννα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:28 Ο Valder έγραψε: #9.225 13-10-24 17:28 Ρε παιδια, οκ λατρεύω Χειμώνα, αλλά πραγματικά με πάσα καλοσύνη, τι σας αρέσει στα Χριστούγεννα; Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:30 Ο Guest 691153: #9.226 13-10-24 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρε παιδια, οκ λατρεύω Χειμώνα, αλλά πραγματικά με πάσα καλοσύνη, τι σας αρέσει στα Χριστούγεννα; Click για ανάπτυξη... Το διαλειμμα απο σχολεία και φροντιστήρια κυρίως. αλλα και τα φώτα. που όλη η πόλη είναι γεμάτη στα φώτα θελω να περπατήσω πρωτοχρονιά μοναστηράκι βράδυ Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:32 Η Reader έγραψε: #9.227 13-10-24 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρε παιδια, οκ λατρεύω Χειμώνα, αλλά πραγματικά με πάσα καλοσύνη, τι σας αρέσει στα Χριστούγεννα; Click για ανάπτυξη... Η διακόσμηση, τα δέντρα, τα φώτα μέσα στο σκοτάδι και η όλη ατμόσφαιρα κυρίως. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:34 Ο Valder έγραψε: #9.228 13-10-24 17:34 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Το διαλειμμα απο σχολεία και φροντιστήρια κυρίως. αλλα και τα φώτα. που όλη η πόλη είναι γεμάτη στα φώτα θελω να περπατήσω πρωτοχρονιά μοναστηράκι βράδυ Click για ανάπτυξη... Να σου πω κάτι; Πάντα παλιά πέρναγα πρωτοχρονιές με οικογένεια. Την αγαπώ την οικογένειά μου, παράξενη οπως σου εχω ξαναπεί αλλα οκ, θα μου λειψουν αυτα οταν δεν θα τους έχω και ήδη μου λειπει που δεν έχουμε καποιους φίλους στο τραπέζι, δε γινεται άλλωστε καθως έχουν φύγει απο τη ζωή. Αλλά και γαμώ πρωτοχρονια ξες ποτε έκανα; Μόνος μου. Με τη γάτα. Ειναι σα να σου ανηκει η πόλη, άδεια, όλοι στη φασαρία τους κι εσυ στην ησυχία σου. Ειμαι το αντιθετο απο σενα, θέλω μια γωνιά με σκοτάδι και ησυχία, όχι βόλτες σε φωταγωγημένα μέρη. Θέλω να νιώθω παράνομος στα σκοτάδια, ραδιούργος. Μου δημιουργει μια εσωτερική έκσταση αυτό, ενα στρες ευχάριστο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Οκτωβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Η διακόσμηση, τα δέντρα, τα φώτα μέσα στο σκοτάδι και η όλη ατμόσφαιρα κυρίως. Click για ανάπτυξη... Εμένα με πνιγουν όλα αυτα, με θλίβουν βαθύτατα. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.957 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:37 Ο Poirot έγραψε: #9.229 13-10-24 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρε παιδια, οκ λατρεύω Χειμώνα, αλλά πραγματικά με πάσα καλοσύνη, τι σας αρέσει στα Χριστούγεννα; Click για ανάπτυξη... Τα πάντα του μπι όνεστ. Φωτάκια, τραγούδια, στολισμός, ευκαιρία για περισσότερες οικογενειακές στιγμές. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:38 Ο Valder έγραψε: #9.230 13-10-24 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Τα πάντα του μπι όνεστ. Φωτάκια, τραγούδια, στολισμός, ευκαιρία για περισσότερες οικογενειακές στιγμές. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι τυχαιο οτι σας ταιργιάκσανε με το ρηντεριώ. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:42 Ο Guest 691153: #9.231 13-10-24 17:42 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Να σου πω κάτι; Πάντα παλιά πέρναγα πρωτοχρονιές με οικογένεια. Την αγαπώ την οικογένειά μου, παράξενη οπως σου εχω ξαναπεί αλλα οκ, θα μου λειψουν αυτα οταν δεν θα τους έχω και ήδη μου λειπει που δεν έχουμε καποιους φίλους στο τραπέζι, δε γινεται άλλωστε καθως έχουν φύγει απο τη ζωή. Αλλά και γαμώ πρωτοχρονια ξες ποτε έκανα; Μόνος μου. Με τη γάτα. Ειναι σα να σου ανηκει η πόλη, άδεια, όλοι στη φασαρία τους κι εσυ στην ησυχία σου. Ειμαι το αντιθετο απο σενα, θέλω μια γωνιά με σκοτάδι και ησυχία, όχι βόλτες σε φωταγωγημένα μέρη. Θέλω να νιώθω παράνομος στα σκοτάδια, ραδιούργος. Μου δημιουργει μια εσωτερική έκσταση αυτό, ενα στρες ευχάριστο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Οκτωβρίου 2024 Εμένα με πνιγουν όλα αυτα, με θλίβουν βαθύτατα. Click για ανάπτυξη... Θα σου πώ. Γενικότερα εγώ ημουν το μαύρο πρόβατο της οικογένειας, τόσο ως χαρακτήρας όσο και λόγω διαφόρων παραγόντων που με καθιστούσαν ανίκανο να βγώ έξω. Να φανταστείς βόλτα μόνος βγήκα πρώτη φορά πέρσυ στα 16 μου. Όλη μου τη ζωή τα χριστούγεννα τα περνούσα μέσα στο σπίτι, δεν πήγα ποτέ για κάλαντα, δεν τραγούδησα ποτέ, δεν έκανα βόλτες ποτέ, δεν έπαιξα στο χιόνι ποτέ. Αυτό με έχει πλακώσει. Άλλαξαν τα παντα ριζικά απο τότε που άρχισα να παίρνω τη ζωή στα χέρια μου. Και το φωτεινό βράδυ, με το τσουχτερό κρύο, την άχνα να φαίνεται, οι γκρίζοι ουρανοί, οι βροχές, σπάνε την αφόρητη ζέστη, το αλάτι που τσούζει στο δέρμα, τον αέρα, την άμμο και γενικότερα την μονοτονία του καλοκαιριού (διοτι τότε μπορούσα να βγώ έξω). Τα χριστούγεννα για μένα δεν είναι μια παιδικιάστικη γιορτή του στυλ "είμαι μικρούλι και αυτιστικούλι και χαίρομαι οταν βλέπω φώτα", αλλα ως επιτέλους την λύτρωση, και ενα περιβάλλον το οποίο φαίνεται οικείο και γουτσου γουτσου για εμενανε. Θα προτιμούσα να ζω στη σιβηρία, στην Αλάσκα, στη βόρεια νορβηγία, παρά να ζώ τα καλοκαίρια εδώ. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:49 Ο Valder έγραψε: #9.232 13-10-24 17:49 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Θα σου πώ. Γενικότερα εγώ ημουν το μαύρο πρόβατο της οικογένειας, τόσο ως χαρακτήρας όσο και λόγω διαφόρων παραγόντων που με καθιστούσαν ανίκανο να βγώ έξω. Να φανταστείς βόλτα μόνος βγήκα πρώτη φορά πέρσυ στα 16 μου. Όλη μου τη ζωή τα χριστούγεννα τα περνούσα μέσα στο σπίτι, δεν πήγα ποτέ για κάλαντα, δεν τραγούδησα ποτέ, δεν έκανα βόλτες ποτέ, δεν έπαιξα στο χιόνι ποτέ. Αυτό με έχει πλακώσει. Άλλαξαν τα παντα ριζικά απο τότε που άρχισα να παίρνω τη ζωή στα χέρια μου. Και το φωτεινό βράδυ, με το τσουχτερό κρύο, την άχνα να φαίνεται, οι γκρίζοι ουρανοί, οι βροχές, σπάνε την αφόρητη ζέστη, το αλάτι που τσούζει στο δέρμα, τον αέρα, την άμμο και γενικότερα την μονοτονία του καλοκαιριού (διοτι τότε μπορούσα να βγώ έξω). Τα χριστούγεννα για μένα δεν είναι μια παιδικιάστικη γιορτή του στυλ "είμαι μικρούλι και αυτιστικούλι και χαίρομαι οταν βλέπω φώτα", αλλα ως επιτέλους την λύτρωση, και ενα περιβάλλον το οποίο φαίνεται οικείο και γουτσου γουτσου για εμενανε. Click για ανάπτυξη... Τι λες τωρα ρε φίλε, δεν ειχα ιδέα... Αρχική Δημοσίευση από nearos: Θα προτιμούσα να ζω στη σιβηρία, στην Αλάσκα, στη βόρεια νορβηγία, παρά να ζώ τα καλοκαίρια εδώ. Click για ανάπτυξη... Μαζί σου! Κι εγω! Εβλεπα εναν τυπο στο Τροντχαιμ στη Νορβηγια, πισω κανανε τζογκινγκ οι νορβηγιδες κι αυτος εκανε βιντεο. Λιμνουλα, πετρινο παγκακι, μουντος ουρανος, σπιτακια στο λόφο, πωωωω ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΓΑΜΩ!!!! Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:51 Ο Guest 691153: #9.233 13-10-24 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι λες τωρα ρε φίλε, δεν ειχα ιδέα... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει καλέ, ολοι εχουμε διαφορετικές απόψεις. Εγώ τα χριστούγεννα μου δίνουνε ζωή, και την χάνω καλοκαίρι. Δε θα πλακώσω ανθρωπο στο ξύλο γιατι δεν του αρέσουν τα χριστούγεννα... Μέχρι να μου δέσει το στέρνο Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μαζί σου! Κι εγω! Εβλεπα εναν τυπο στο Τροντχαιμ στη Νορβηγια, πισω κανανε τζογκινγκ οι νορβηγιδες κι αυτος εκανε βιντεο. Λιμνουλα, πετρινο παγκακι, μουντος ουρανος, σπιτακια στο λόφο, πωωωω ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΓΑΜΩ!!!! Click για ανάπτυξη... Ελλάδα είσαι ή Αυστρία;;; πάντως το ψήνω. Εστω αν χτυπήσει η κλιματική αλλαγή τρελά μακάρι να γίνει πολύ κρύο αντι για πολύ ζεστό το καλοκαίρι και ο χειμώνας. Πωπωπωπω Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:58 Ο Valder έγραψε: #9.234 13-10-24 17:58 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν πειράζει καλέ, ολοι εχουμε διαφορετικές απόψεις. Εγώ τα χριστούγεννα μου δίνουνε ζωή, και την χάνω καλοκαίρι. Δε θα πλακώσω ανθρωπο στο ξύλο γιατι δεν του αρέσουν τα χριστούγεννα... Μέχρι να μου δέσει το στέρνο Ελλάδα είσαι ή Αυστρία;;; πάντως το ψήνω. Εστω αν χτυπήσει η κλιματική αλλαγή τρελά μακάρι να γίνει πολύ κρύο αντι για πολύ ζεστό το καλοκαίρι και ο χειμώνας. Πωπωπωπω Click για ανάπτυξη... Στη βυζαντιάρα είμαι. Αυστρια έχω βάλει γιατι η Βιέννη ήταν το πρώτο σπιτι μου, με εχουν γιατρέψει για μηνες εκει οι Αυστριακοι οταν ήμουν μωρό. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.957 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 20:49 Ο Poirot έγραψε: #9.235 13-10-24 20:49 Hallo, wie geht es euch? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 20:54 Ο Valder έγραψε: #9.236 13-10-24 20:54 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Hallo, wie geht es euch? Click για ανάπτυξη... Ah! Wie eine schone Sprache! (not) Es geht uns sehr gut, und bei dir? Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.957 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 20:59 Ο Poirot έγραψε: #9.237 13-10-24 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ah! Wie eine schone Sprache! (not) Es geht uns sehr gut, und bei dir? Click για ανάπτυξη... Es geht mir ganz gut, vielen Dank! Ωστόσο κάπου εδώ τελειώνουν και οι γνώσεις μου, δεδομένου ότι έχω κάνει 4 μαθήματα, οπότε το γυρνάω στα ελληνικά Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 21:00 Η Kate1914 έγραψε: #9.238 13-10-24 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Hallo, wie geht es euch? Click για ανάπτυξη... Hallo unser Freund! Sehr gut, und du? Findest du Deutsch schön? (άμα έχω κανένα λάθος συγχωράτε με, τα έχω αφήσει εδώ και καιρό) Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 21:02 Ο Valder έγραψε: #9.239 13-10-24 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Hallo unser Freund! Sehr gut, und du? Findest du Deutsch schön? (άμα έχω κανένα λάθος συγχωράτε με, τα έχω αφήσει εδώ και καιρό) Click για ανάπτυξη... Ich auch. Seit 2022 im ruhe die ganze sache verlassen Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.957 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 21:05 Ο Poirot έγραψε: #9.240 13-10-24 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Hallo unser Freund! Sehr gut, und du? Findest du Deutsch schön? (άμα έχω κανένα λάθος συγχωράτε με, τα έχω αφήσει εδώ και καιρό) Click για ανάπτυξη... Ich finde Deutsch interessant und ich έχω machen gut αρχή για την ώρα. Σίγουρα είναι καλύτερα από το πως τα περίμενα. Να φανταστείς δεν έκανα ένα μάθημα λόγω κωλύματος και μου έλειψαν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 460 461 462 463 464 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 462 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 462 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πχοιού πιο πρόσφατου θεάρα μου; Βάλτο να το ακούσω αν μπορεις σε παρακαλώ. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι. Ακόμη μου αρέσει τρομερά (και το βίντεο κλιπ εννοείται, και κάτι μου λέει ότι θα σ' αρέσει και εσένα)
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 01:21 Ο Valder έγραψε: #9.223 13-10-24 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αυτό είναι. Ακόμη μου αρέσει τρομερά (και το βίντεο κλιπ εννοείται, και κάτι μου λέει ότι θα σ' αρέσει και εσένα) Click για ανάπτυξη... Alan Walker - Τσεκ Μελαχρινή - Τσεκ Σεβρολέ - Τσεκ Φουτουριστικο - Τσεκ. Καλά το εφαντάσθης, μου ήρεσεν, ευχαριστώ! Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 15:17 Ο Guest 691153: #9.224 13-10-24 15:17 71 μερες μεχρι τα χριστούγεννα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:28 Ο Valder έγραψε: #9.225 13-10-24 17:28 Ρε παιδια, οκ λατρεύω Χειμώνα, αλλά πραγματικά με πάσα καλοσύνη, τι σας αρέσει στα Χριστούγεννα; Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:30 Ο Guest 691153: #9.226 13-10-24 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρε παιδια, οκ λατρεύω Χειμώνα, αλλά πραγματικά με πάσα καλοσύνη, τι σας αρέσει στα Χριστούγεννα; Click για ανάπτυξη... Το διαλειμμα απο σχολεία και φροντιστήρια κυρίως. αλλα και τα φώτα. που όλη η πόλη είναι γεμάτη στα φώτα θελω να περπατήσω πρωτοχρονιά μοναστηράκι βράδυ Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:32 Η Reader έγραψε: #9.227 13-10-24 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρε παιδια, οκ λατρεύω Χειμώνα, αλλά πραγματικά με πάσα καλοσύνη, τι σας αρέσει στα Χριστούγεννα; Click για ανάπτυξη... Η διακόσμηση, τα δέντρα, τα φώτα μέσα στο σκοτάδι και η όλη ατμόσφαιρα κυρίως. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:34 Ο Valder έγραψε: #9.228 13-10-24 17:34 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Το διαλειμμα απο σχολεία και φροντιστήρια κυρίως. αλλα και τα φώτα. που όλη η πόλη είναι γεμάτη στα φώτα θελω να περπατήσω πρωτοχρονιά μοναστηράκι βράδυ Click για ανάπτυξη... Να σου πω κάτι; Πάντα παλιά πέρναγα πρωτοχρονιές με οικογένεια. Την αγαπώ την οικογένειά μου, παράξενη οπως σου εχω ξαναπεί αλλα οκ, θα μου λειψουν αυτα οταν δεν θα τους έχω και ήδη μου λειπει που δεν έχουμε καποιους φίλους στο τραπέζι, δε γινεται άλλωστε καθως έχουν φύγει απο τη ζωή. Αλλά και γαμώ πρωτοχρονια ξες ποτε έκανα; Μόνος μου. Με τη γάτα. Ειναι σα να σου ανηκει η πόλη, άδεια, όλοι στη φασαρία τους κι εσυ στην ησυχία σου. Ειμαι το αντιθετο απο σενα, θέλω μια γωνιά με σκοτάδι και ησυχία, όχι βόλτες σε φωταγωγημένα μέρη. Θέλω να νιώθω παράνομος στα σκοτάδια, ραδιούργος. Μου δημιουργει μια εσωτερική έκσταση αυτό, ενα στρες ευχάριστο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Οκτωβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Η διακόσμηση, τα δέντρα, τα φώτα μέσα στο σκοτάδι και η όλη ατμόσφαιρα κυρίως. Click για ανάπτυξη... Εμένα με πνιγουν όλα αυτα, με θλίβουν βαθύτατα. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.957 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:37 Ο Poirot έγραψε: #9.229 13-10-24 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρε παιδια, οκ λατρεύω Χειμώνα, αλλά πραγματικά με πάσα καλοσύνη, τι σας αρέσει στα Χριστούγεννα; Click για ανάπτυξη... Τα πάντα του μπι όνεστ. Φωτάκια, τραγούδια, στολισμός, ευκαιρία για περισσότερες οικογενειακές στιγμές. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:38 Ο Valder έγραψε: #9.230 13-10-24 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Τα πάντα του μπι όνεστ. Φωτάκια, τραγούδια, στολισμός, ευκαιρία για περισσότερες οικογενειακές στιγμές. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι τυχαιο οτι σας ταιργιάκσανε με το ρηντεριώ. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:42 Ο Guest 691153: #9.231 13-10-24 17:42 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Να σου πω κάτι; Πάντα παλιά πέρναγα πρωτοχρονιές με οικογένεια. Την αγαπώ την οικογένειά μου, παράξενη οπως σου εχω ξαναπεί αλλα οκ, θα μου λειψουν αυτα οταν δεν θα τους έχω και ήδη μου λειπει που δεν έχουμε καποιους φίλους στο τραπέζι, δε γινεται άλλωστε καθως έχουν φύγει απο τη ζωή. Αλλά και γαμώ πρωτοχρονια ξες ποτε έκανα; Μόνος μου. Με τη γάτα. Ειναι σα να σου ανηκει η πόλη, άδεια, όλοι στη φασαρία τους κι εσυ στην ησυχία σου. Ειμαι το αντιθετο απο σενα, θέλω μια γωνιά με σκοτάδι και ησυχία, όχι βόλτες σε φωταγωγημένα μέρη. Θέλω να νιώθω παράνομος στα σκοτάδια, ραδιούργος. Μου δημιουργει μια εσωτερική έκσταση αυτό, ενα στρες ευχάριστο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Οκτωβρίου 2024 Εμένα με πνιγουν όλα αυτα, με θλίβουν βαθύτατα. Click για ανάπτυξη... Θα σου πώ. Γενικότερα εγώ ημουν το μαύρο πρόβατο της οικογένειας, τόσο ως χαρακτήρας όσο και λόγω διαφόρων παραγόντων που με καθιστούσαν ανίκανο να βγώ έξω. Να φανταστείς βόλτα μόνος βγήκα πρώτη φορά πέρσυ στα 16 μου. Όλη μου τη ζωή τα χριστούγεννα τα περνούσα μέσα στο σπίτι, δεν πήγα ποτέ για κάλαντα, δεν τραγούδησα ποτέ, δεν έκανα βόλτες ποτέ, δεν έπαιξα στο χιόνι ποτέ. Αυτό με έχει πλακώσει. Άλλαξαν τα παντα ριζικά απο τότε που άρχισα να παίρνω τη ζωή στα χέρια μου. Και το φωτεινό βράδυ, με το τσουχτερό κρύο, την άχνα να φαίνεται, οι γκρίζοι ουρανοί, οι βροχές, σπάνε την αφόρητη ζέστη, το αλάτι που τσούζει στο δέρμα, τον αέρα, την άμμο και γενικότερα την μονοτονία του καλοκαιριού (διοτι τότε μπορούσα να βγώ έξω). Τα χριστούγεννα για μένα δεν είναι μια παιδικιάστικη γιορτή του στυλ "είμαι μικρούλι και αυτιστικούλι και χαίρομαι οταν βλέπω φώτα", αλλα ως επιτέλους την λύτρωση, και ενα περιβάλλον το οποίο φαίνεται οικείο και γουτσου γουτσου για εμενανε. Θα προτιμούσα να ζω στη σιβηρία, στην Αλάσκα, στη βόρεια νορβηγία, παρά να ζώ τα καλοκαίρια εδώ. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:49 Ο Valder έγραψε: #9.232 13-10-24 17:49 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Θα σου πώ. Γενικότερα εγώ ημουν το μαύρο πρόβατο της οικογένειας, τόσο ως χαρακτήρας όσο και λόγω διαφόρων παραγόντων που με καθιστούσαν ανίκανο να βγώ έξω. Να φανταστείς βόλτα μόνος βγήκα πρώτη φορά πέρσυ στα 16 μου. Όλη μου τη ζωή τα χριστούγεννα τα περνούσα μέσα στο σπίτι, δεν πήγα ποτέ για κάλαντα, δεν τραγούδησα ποτέ, δεν έκανα βόλτες ποτέ, δεν έπαιξα στο χιόνι ποτέ. Αυτό με έχει πλακώσει. Άλλαξαν τα παντα ριζικά απο τότε που άρχισα να παίρνω τη ζωή στα χέρια μου. Και το φωτεινό βράδυ, με το τσουχτερό κρύο, την άχνα να φαίνεται, οι γκρίζοι ουρανοί, οι βροχές, σπάνε την αφόρητη ζέστη, το αλάτι που τσούζει στο δέρμα, τον αέρα, την άμμο και γενικότερα την μονοτονία του καλοκαιριού (διοτι τότε μπορούσα να βγώ έξω). Τα χριστούγεννα για μένα δεν είναι μια παιδικιάστικη γιορτή του στυλ "είμαι μικρούλι και αυτιστικούλι και χαίρομαι οταν βλέπω φώτα", αλλα ως επιτέλους την λύτρωση, και ενα περιβάλλον το οποίο φαίνεται οικείο και γουτσου γουτσου για εμενανε. Click για ανάπτυξη... Τι λες τωρα ρε φίλε, δεν ειχα ιδέα... Αρχική Δημοσίευση από nearos: Θα προτιμούσα να ζω στη σιβηρία, στην Αλάσκα, στη βόρεια νορβηγία, παρά να ζώ τα καλοκαίρια εδώ. Click για ανάπτυξη... Μαζί σου! Κι εγω! Εβλεπα εναν τυπο στο Τροντχαιμ στη Νορβηγια, πισω κανανε τζογκινγκ οι νορβηγιδες κι αυτος εκανε βιντεο. Λιμνουλα, πετρινο παγκακι, μουντος ουρανος, σπιτακια στο λόφο, πωωωω ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΓΑΜΩ!!!! Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:51 Ο Guest 691153: #9.233 13-10-24 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι λες τωρα ρε φίλε, δεν ειχα ιδέα... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει καλέ, ολοι εχουμε διαφορετικές απόψεις. Εγώ τα χριστούγεννα μου δίνουνε ζωή, και την χάνω καλοκαίρι. Δε θα πλακώσω ανθρωπο στο ξύλο γιατι δεν του αρέσουν τα χριστούγεννα... Μέχρι να μου δέσει το στέρνο Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μαζί σου! Κι εγω! Εβλεπα εναν τυπο στο Τροντχαιμ στη Νορβηγια, πισω κανανε τζογκινγκ οι νορβηγιδες κι αυτος εκανε βιντεο. Λιμνουλα, πετρινο παγκακι, μουντος ουρανος, σπιτακια στο λόφο, πωωωω ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΓΑΜΩ!!!! Click για ανάπτυξη... Ελλάδα είσαι ή Αυστρία;;; πάντως το ψήνω. Εστω αν χτυπήσει η κλιματική αλλαγή τρελά μακάρι να γίνει πολύ κρύο αντι για πολύ ζεστό το καλοκαίρι και ο χειμώνας. Πωπωπωπω Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:58 Ο Valder έγραψε: #9.234 13-10-24 17:58 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν πειράζει καλέ, ολοι εχουμε διαφορετικές απόψεις. Εγώ τα χριστούγεννα μου δίνουνε ζωή, και την χάνω καλοκαίρι. Δε θα πλακώσω ανθρωπο στο ξύλο γιατι δεν του αρέσουν τα χριστούγεννα... Μέχρι να μου δέσει το στέρνο Ελλάδα είσαι ή Αυστρία;;; πάντως το ψήνω. Εστω αν χτυπήσει η κλιματική αλλαγή τρελά μακάρι να γίνει πολύ κρύο αντι για πολύ ζεστό το καλοκαίρι και ο χειμώνας. Πωπωπωπω Click για ανάπτυξη... Στη βυζαντιάρα είμαι. Αυστρια έχω βάλει γιατι η Βιέννη ήταν το πρώτο σπιτι μου, με εχουν γιατρέψει για μηνες εκει οι Αυστριακοι οταν ήμουν μωρό. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.957 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 20:49 Ο Poirot έγραψε: #9.235 13-10-24 20:49 Hallo, wie geht es euch? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 20:54 Ο Valder έγραψε: #9.236 13-10-24 20:54 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Hallo, wie geht es euch? Click για ανάπτυξη... Ah! Wie eine schone Sprache! (not) Es geht uns sehr gut, und bei dir? Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.957 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 20:59 Ο Poirot έγραψε: #9.237 13-10-24 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ah! Wie eine schone Sprache! (not) Es geht uns sehr gut, und bei dir? Click για ανάπτυξη... Es geht mir ganz gut, vielen Dank! Ωστόσο κάπου εδώ τελειώνουν και οι γνώσεις μου, δεδομένου ότι έχω κάνει 4 μαθήματα, οπότε το γυρνάω στα ελληνικά Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 21:00 Η Kate1914 έγραψε: #9.238 13-10-24 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Hallo, wie geht es euch? Click για ανάπτυξη... Hallo unser Freund! Sehr gut, und du? Findest du Deutsch schön? (άμα έχω κανένα λάθος συγχωράτε με, τα έχω αφήσει εδώ και καιρό) Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 21:02 Ο Valder έγραψε: #9.239 13-10-24 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Hallo unser Freund! Sehr gut, und du? Findest du Deutsch schön? (άμα έχω κανένα λάθος συγχωράτε με, τα έχω αφήσει εδώ και καιρό) Click για ανάπτυξη... Ich auch. Seit 2022 im ruhe die ganze sache verlassen Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.957 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 21:05 Ο Poirot έγραψε: #9.240 13-10-24 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Hallo unser Freund! Sehr gut, und du? Findest du Deutsch schön? (άμα έχω κανένα λάθος συγχωράτε με, τα έχω αφήσει εδώ και καιρό) Click για ανάπτυξη... Ich finde Deutsch interessant und ich έχω machen gut αρχή για την ώρα. Σίγουρα είναι καλύτερα από το πως τα περίμενα. Να φανταστείς δεν έκανα ένα μάθημα λόγω κωλύματος και μου έλειψαν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 460 461 462 463 464 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 462 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 462 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Αυτό είναι. Ακόμη μου αρέσει τρομερά (και το βίντεο κλιπ εννοείται, και κάτι μου λέει ότι θα σ' αρέσει και εσένα) Click για ανάπτυξη... Alan Walker - Τσεκ Μελαχρινή - Τσεκ Σεβρολέ - Τσεκ Φουτουριστικο - Τσεκ. Καλά το εφαντάσθης, μου ήρεσεν, ευχαριστώ!
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 15:17 Ο Guest 691153: #9.224 13-10-24 15:17 71 μερες μεχρι τα χριστούγεννα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:28 Ο Valder έγραψε: #9.225 13-10-24 17:28 Ρε παιδια, οκ λατρεύω Χειμώνα, αλλά πραγματικά με πάσα καλοσύνη, τι σας αρέσει στα Χριστούγεννα; Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:30 Ο Guest 691153: #9.226 13-10-24 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρε παιδια, οκ λατρεύω Χειμώνα, αλλά πραγματικά με πάσα καλοσύνη, τι σας αρέσει στα Χριστούγεννα; Click για ανάπτυξη... Το διαλειμμα απο σχολεία και φροντιστήρια κυρίως. αλλα και τα φώτα. που όλη η πόλη είναι γεμάτη στα φώτα θελω να περπατήσω πρωτοχρονιά μοναστηράκι βράδυ Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:32 Η Reader έγραψε: #9.227 13-10-24 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρε παιδια, οκ λατρεύω Χειμώνα, αλλά πραγματικά με πάσα καλοσύνη, τι σας αρέσει στα Χριστούγεννα; Click για ανάπτυξη... Η διακόσμηση, τα δέντρα, τα φώτα μέσα στο σκοτάδι και η όλη ατμόσφαιρα κυρίως. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:34 Ο Valder έγραψε: #9.228 13-10-24 17:34 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Το διαλειμμα απο σχολεία και φροντιστήρια κυρίως. αλλα και τα φώτα. που όλη η πόλη είναι γεμάτη στα φώτα θελω να περπατήσω πρωτοχρονιά μοναστηράκι βράδυ Click για ανάπτυξη... Να σου πω κάτι; Πάντα παλιά πέρναγα πρωτοχρονιές με οικογένεια. Την αγαπώ την οικογένειά μου, παράξενη οπως σου εχω ξαναπεί αλλα οκ, θα μου λειψουν αυτα οταν δεν θα τους έχω και ήδη μου λειπει που δεν έχουμε καποιους φίλους στο τραπέζι, δε γινεται άλλωστε καθως έχουν φύγει απο τη ζωή. Αλλά και γαμώ πρωτοχρονια ξες ποτε έκανα; Μόνος μου. Με τη γάτα. Ειναι σα να σου ανηκει η πόλη, άδεια, όλοι στη φασαρία τους κι εσυ στην ησυχία σου. Ειμαι το αντιθετο απο σενα, θέλω μια γωνιά με σκοτάδι και ησυχία, όχι βόλτες σε φωταγωγημένα μέρη. Θέλω να νιώθω παράνομος στα σκοτάδια, ραδιούργος. Μου δημιουργει μια εσωτερική έκσταση αυτό, ενα στρες ευχάριστο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Οκτωβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Η διακόσμηση, τα δέντρα, τα φώτα μέσα στο σκοτάδι και η όλη ατμόσφαιρα κυρίως. Click για ανάπτυξη... Εμένα με πνιγουν όλα αυτα, με θλίβουν βαθύτατα. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.957 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:37 Ο Poirot έγραψε: #9.229 13-10-24 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρε παιδια, οκ λατρεύω Χειμώνα, αλλά πραγματικά με πάσα καλοσύνη, τι σας αρέσει στα Χριστούγεννα; Click για ανάπτυξη... Τα πάντα του μπι όνεστ. Φωτάκια, τραγούδια, στολισμός, ευκαιρία για περισσότερες οικογενειακές στιγμές. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:38 Ο Valder έγραψε: #9.230 13-10-24 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Τα πάντα του μπι όνεστ. Φωτάκια, τραγούδια, στολισμός, ευκαιρία για περισσότερες οικογενειακές στιγμές. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι τυχαιο οτι σας ταιργιάκσανε με το ρηντεριώ. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:42 Ο Guest 691153: #9.231 13-10-24 17:42 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Να σου πω κάτι; Πάντα παλιά πέρναγα πρωτοχρονιές με οικογένεια. Την αγαπώ την οικογένειά μου, παράξενη οπως σου εχω ξαναπεί αλλα οκ, θα μου λειψουν αυτα οταν δεν θα τους έχω και ήδη μου λειπει που δεν έχουμε καποιους φίλους στο τραπέζι, δε γινεται άλλωστε καθως έχουν φύγει απο τη ζωή. Αλλά και γαμώ πρωτοχρονια ξες ποτε έκανα; Μόνος μου. Με τη γάτα. Ειναι σα να σου ανηκει η πόλη, άδεια, όλοι στη φασαρία τους κι εσυ στην ησυχία σου. Ειμαι το αντιθετο απο σενα, θέλω μια γωνιά με σκοτάδι και ησυχία, όχι βόλτες σε φωταγωγημένα μέρη. Θέλω να νιώθω παράνομος στα σκοτάδια, ραδιούργος. Μου δημιουργει μια εσωτερική έκσταση αυτό, ενα στρες ευχάριστο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Οκτωβρίου 2024 Εμένα με πνιγουν όλα αυτα, με θλίβουν βαθύτατα. Click για ανάπτυξη... Θα σου πώ. Γενικότερα εγώ ημουν το μαύρο πρόβατο της οικογένειας, τόσο ως χαρακτήρας όσο και λόγω διαφόρων παραγόντων που με καθιστούσαν ανίκανο να βγώ έξω. Να φανταστείς βόλτα μόνος βγήκα πρώτη φορά πέρσυ στα 16 μου. Όλη μου τη ζωή τα χριστούγεννα τα περνούσα μέσα στο σπίτι, δεν πήγα ποτέ για κάλαντα, δεν τραγούδησα ποτέ, δεν έκανα βόλτες ποτέ, δεν έπαιξα στο χιόνι ποτέ. Αυτό με έχει πλακώσει. Άλλαξαν τα παντα ριζικά απο τότε που άρχισα να παίρνω τη ζωή στα χέρια μου. Και το φωτεινό βράδυ, με το τσουχτερό κρύο, την άχνα να φαίνεται, οι γκρίζοι ουρανοί, οι βροχές, σπάνε την αφόρητη ζέστη, το αλάτι που τσούζει στο δέρμα, τον αέρα, την άμμο και γενικότερα την μονοτονία του καλοκαιριού (διοτι τότε μπορούσα να βγώ έξω). Τα χριστούγεννα για μένα δεν είναι μια παιδικιάστικη γιορτή του στυλ "είμαι μικρούλι και αυτιστικούλι και χαίρομαι οταν βλέπω φώτα", αλλα ως επιτέλους την λύτρωση, και ενα περιβάλλον το οποίο φαίνεται οικείο και γουτσου γουτσου για εμενανε. Θα προτιμούσα να ζω στη σιβηρία, στην Αλάσκα, στη βόρεια νορβηγία, παρά να ζώ τα καλοκαίρια εδώ. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:49 Ο Valder έγραψε: #9.232 13-10-24 17:49 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Θα σου πώ. Γενικότερα εγώ ημουν το μαύρο πρόβατο της οικογένειας, τόσο ως χαρακτήρας όσο και λόγω διαφόρων παραγόντων που με καθιστούσαν ανίκανο να βγώ έξω. Να φανταστείς βόλτα μόνος βγήκα πρώτη φορά πέρσυ στα 16 μου. Όλη μου τη ζωή τα χριστούγεννα τα περνούσα μέσα στο σπίτι, δεν πήγα ποτέ για κάλαντα, δεν τραγούδησα ποτέ, δεν έκανα βόλτες ποτέ, δεν έπαιξα στο χιόνι ποτέ. Αυτό με έχει πλακώσει. Άλλαξαν τα παντα ριζικά απο τότε που άρχισα να παίρνω τη ζωή στα χέρια μου. Και το φωτεινό βράδυ, με το τσουχτερό κρύο, την άχνα να φαίνεται, οι γκρίζοι ουρανοί, οι βροχές, σπάνε την αφόρητη ζέστη, το αλάτι που τσούζει στο δέρμα, τον αέρα, την άμμο και γενικότερα την μονοτονία του καλοκαιριού (διοτι τότε μπορούσα να βγώ έξω). Τα χριστούγεννα για μένα δεν είναι μια παιδικιάστικη γιορτή του στυλ "είμαι μικρούλι και αυτιστικούλι και χαίρομαι οταν βλέπω φώτα", αλλα ως επιτέλους την λύτρωση, και ενα περιβάλλον το οποίο φαίνεται οικείο και γουτσου γουτσου για εμενανε. Click για ανάπτυξη... Τι λες τωρα ρε φίλε, δεν ειχα ιδέα... Αρχική Δημοσίευση από nearos: Θα προτιμούσα να ζω στη σιβηρία, στην Αλάσκα, στη βόρεια νορβηγία, παρά να ζώ τα καλοκαίρια εδώ. Click για ανάπτυξη... Μαζί σου! Κι εγω! Εβλεπα εναν τυπο στο Τροντχαιμ στη Νορβηγια, πισω κανανε τζογκινγκ οι νορβηγιδες κι αυτος εκανε βιντεο. Λιμνουλα, πετρινο παγκακι, μουντος ουρανος, σπιτακια στο λόφο, πωωωω ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΓΑΜΩ!!!! Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:51 Ο Guest 691153: #9.233 13-10-24 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι λες τωρα ρε φίλε, δεν ειχα ιδέα... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει καλέ, ολοι εχουμε διαφορετικές απόψεις. Εγώ τα χριστούγεννα μου δίνουνε ζωή, και την χάνω καλοκαίρι. Δε θα πλακώσω ανθρωπο στο ξύλο γιατι δεν του αρέσουν τα χριστούγεννα... Μέχρι να μου δέσει το στέρνο Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μαζί σου! Κι εγω! Εβλεπα εναν τυπο στο Τροντχαιμ στη Νορβηγια, πισω κανανε τζογκινγκ οι νορβηγιδες κι αυτος εκανε βιντεο. Λιμνουλα, πετρινο παγκακι, μουντος ουρανος, σπιτακια στο λόφο, πωωωω ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΓΑΜΩ!!!! Click για ανάπτυξη... Ελλάδα είσαι ή Αυστρία;;; πάντως το ψήνω. Εστω αν χτυπήσει η κλιματική αλλαγή τρελά μακάρι να γίνει πολύ κρύο αντι για πολύ ζεστό το καλοκαίρι και ο χειμώνας. Πωπωπωπω Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:58 Ο Valder έγραψε: #9.234 13-10-24 17:58 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν πειράζει καλέ, ολοι εχουμε διαφορετικές απόψεις. Εγώ τα χριστούγεννα μου δίνουνε ζωή, και την χάνω καλοκαίρι. Δε θα πλακώσω ανθρωπο στο ξύλο γιατι δεν του αρέσουν τα χριστούγεννα... Μέχρι να μου δέσει το στέρνο Ελλάδα είσαι ή Αυστρία;;; πάντως το ψήνω. Εστω αν χτυπήσει η κλιματική αλλαγή τρελά μακάρι να γίνει πολύ κρύο αντι για πολύ ζεστό το καλοκαίρι και ο χειμώνας. Πωπωπωπω Click για ανάπτυξη... Στη βυζαντιάρα είμαι. Αυστρια έχω βάλει γιατι η Βιέννη ήταν το πρώτο σπιτι μου, με εχουν γιατρέψει για μηνες εκει οι Αυστριακοι οταν ήμουν μωρό. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.957 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 20:49 Ο Poirot έγραψε: #9.235 13-10-24 20:49 Hallo, wie geht es euch? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 20:54 Ο Valder έγραψε: #9.236 13-10-24 20:54 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Hallo, wie geht es euch? Click για ανάπτυξη... Ah! Wie eine schone Sprache! (not) Es geht uns sehr gut, und bei dir? Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.957 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 20:59 Ο Poirot έγραψε: #9.237 13-10-24 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ah! Wie eine schone Sprache! (not) Es geht uns sehr gut, und bei dir? Click για ανάπτυξη... Es geht mir ganz gut, vielen Dank! Ωστόσο κάπου εδώ τελειώνουν και οι γνώσεις μου, δεδομένου ότι έχω κάνει 4 μαθήματα, οπότε το γυρνάω στα ελληνικά Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 21:00 Η Kate1914 έγραψε: #9.238 13-10-24 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Hallo, wie geht es euch? Click για ανάπτυξη... Hallo unser Freund! Sehr gut, und du? Findest du Deutsch schön? (άμα έχω κανένα λάθος συγχωράτε με, τα έχω αφήσει εδώ και καιρό) Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 21:02 Ο Valder έγραψε: #9.239 13-10-24 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Hallo unser Freund! Sehr gut, und du? Findest du Deutsch schön? (άμα έχω κανένα λάθος συγχωράτε με, τα έχω αφήσει εδώ και καιρό) Click για ανάπτυξη... Ich auch. Seit 2022 im ruhe die ganze sache verlassen Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.957 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 21:05 Ο Poirot έγραψε: #9.240 13-10-24 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Hallo unser Freund! Sehr gut, und du? Findest du Deutsch schön? (άμα έχω κανένα λάθος συγχωράτε με, τα έχω αφήσει εδώ και καιρό) Click για ανάπτυξη... Ich finde Deutsch interessant und ich έχω machen gut αρχή για την ώρα. Σίγουρα είναι καλύτερα από το πως τα περίμενα. Να φανταστείς δεν έκανα ένα μάθημα λόγω κωλύματος και μου έλειψαν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 460 461 462 463 464 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 462 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 462 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:28 Ο Valder έγραψε: #9.225 13-10-24 17:28 Ρε παιδια, οκ λατρεύω Χειμώνα, αλλά πραγματικά με πάσα καλοσύνη, τι σας αρέσει στα Χριστούγεννα; Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:30 Ο Guest 691153: #9.226 13-10-24 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρε παιδια, οκ λατρεύω Χειμώνα, αλλά πραγματικά με πάσα καλοσύνη, τι σας αρέσει στα Χριστούγεννα; Click για ανάπτυξη... Το διαλειμμα απο σχολεία και φροντιστήρια κυρίως. αλλα και τα φώτα. που όλη η πόλη είναι γεμάτη στα φώτα θελω να περπατήσω πρωτοχρονιά μοναστηράκι βράδυ Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:32 Η Reader έγραψε: #9.227 13-10-24 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρε παιδια, οκ λατρεύω Χειμώνα, αλλά πραγματικά με πάσα καλοσύνη, τι σας αρέσει στα Χριστούγεννα; Click για ανάπτυξη... Η διακόσμηση, τα δέντρα, τα φώτα μέσα στο σκοτάδι και η όλη ατμόσφαιρα κυρίως. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:34 Ο Valder έγραψε: #9.228 13-10-24 17:34 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Το διαλειμμα απο σχολεία και φροντιστήρια κυρίως. αλλα και τα φώτα. που όλη η πόλη είναι γεμάτη στα φώτα θελω να περπατήσω πρωτοχρονιά μοναστηράκι βράδυ Click για ανάπτυξη... Να σου πω κάτι; Πάντα παλιά πέρναγα πρωτοχρονιές με οικογένεια. Την αγαπώ την οικογένειά μου, παράξενη οπως σου εχω ξαναπεί αλλα οκ, θα μου λειψουν αυτα οταν δεν θα τους έχω και ήδη μου λειπει που δεν έχουμε καποιους φίλους στο τραπέζι, δε γινεται άλλωστε καθως έχουν φύγει απο τη ζωή. Αλλά και γαμώ πρωτοχρονια ξες ποτε έκανα; Μόνος μου. Με τη γάτα. Ειναι σα να σου ανηκει η πόλη, άδεια, όλοι στη φασαρία τους κι εσυ στην ησυχία σου. Ειμαι το αντιθετο απο σενα, θέλω μια γωνιά με σκοτάδι και ησυχία, όχι βόλτες σε φωταγωγημένα μέρη. Θέλω να νιώθω παράνομος στα σκοτάδια, ραδιούργος. Μου δημιουργει μια εσωτερική έκσταση αυτό, ενα στρες ευχάριστο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Οκτωβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Η διακόσμηση, τα δέντρα, τα φώτα μέσα στο σκοτάδι και η όλη ατμόσφαιρα κυρίως. Click για ανάπτυξη... Εμένα με πνιγουν όλα αυτα, με θλίβουν βαθύτατα. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.957 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:37 Ο Poirot έγραψε: #9.229 13-10-24 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρε παιδια, οκ λατρεύω Χειμώνα, αλλά πραγματικά με πάσα καλοσύνη, τι σας αρέσει στα Χριστούγεννα; Click για ανάπτυξη... Τα πάντα του μπι όνεστ. Φωτάκια, τραγούδια, στολισμός, ευκαιρία για περισσότερες οικογενειακές στιγμές. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:38 Ο Valder έγραψε: #9.230 13-10-24 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Τα πάντα του μπι όνεστ. Φωτάκια, τραγούδια, στολισμός, ευκαιρία για περισσότερες οικογενειακές στιγμές. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι τυχαιο οτι σας ταιργιάκσανε με το ρηντεριώ. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:42 Ο Guest 691153: #9.231 13-10-24 17:42 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Να σου πω κάτι; Πάντα παλιά πέρναγα πρωτοχρονιές με οικογένεια. Την αγαπώ την οικογένειά μου, παράξενη οπως σου εχω ξαναπεί αλλα οκ, θα μου λειψουν αυτα οταν δεν θα τους έχω και ήδη μου λειπει που δεν έχουμε καποιους φίλους στο τραπέζι, δε γινεται άλλωστε καθως έχουν φύγει απο τη ζωή. Αλλά και γαμώ πρωτοχρονια ξες ποτε έκανα; Μόνος μου. Με τη γάτα. Ειναι σα να σου ανηκει η πόλη, άδεια, όλοι στη φασαρία τους κι εσυ στην ησυχία σου. Ειμαι το αντιθετο απο σενα, θέλω μια γωνιά με σκοτάδι και ησυχία, όχι βόλτες σε φωταγωγημένα μέρη. Θέλω να νιώθω παράνομος στα σκοτάδια, ραδιούργος. Μου δημιουργει μια εσωτερική έκσταση αυτό, ενα στρες ευχάριστο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Οκτωβρίου 2024 Εμένα με πνιγουν όλα αυτα, με θλίβουν βαθύτατα. Click για ανάπτυξη... Θα σου πώ. Γενικότερα εγώ ημουν το μαύρο πρόβατο της οικογένειας, τόσο ως χαρακτήρας όσο και λόγω διαφόρων παραγόντων που με καθιστούσαν ανίκανο να βγώ έξω. Να φανταστείς βόλτα μόνος βγήκα πρώτη φορά πέρσυ στα 16 μου. Όλη μου τη ζωή τα χριστούγεννα τα περνούσα μέσα στο σπίτι, δεν πήγα ποτέ για κάλαντα, δεν τραγούδησα ποτέ, δεν έκανα βόλτες ποτέ, δεν έπαιξα στο χιόνι ποτέ. Αυτό με έχει πλακώσει. Άλλαξαν τα παντα ριζικά απο τότε που άρχισα να παίρνω τη ζωή στα χέρια μου. Και το φωτεινό βράδυ, με το τσουχτερό κρύο, την άχνα να φαίνεται, οι γκρίζοι ουρανοί, οι βροχές, σπάνε την αφόρητη ζέστη, το αλάτι που τσούζει στο δέρμα, τον αέρα, την άμμο και γενικότερα την μονοτονία του καλοκαιριού (διοτι τότε μπορούσα να βγώ έξω). Τα χριστούγεννα για μένα δεν είναι μια παιδικιάστικη γιορτή του στυλ "είμαι μικρούλι και αυτιστικούλι και χαίρομαι οταν βλέπω φώτα", αλλα ως επιτέλους την λύτρωση, και ενα περιβάλλον το οποίο φαίνεται οικείο και γουτσου γουτσου για εμενανε. Θα προτιμούσα να ζω στη σιβηρία, στην Αλάσκα, στη βόρεια νορβηγία, παρά να ζώ τα καλοκαίρια εδώ. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:49 Ο Valder έγραψε: #9.232 13-10-24 17:49 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Θα σου πώ. Γενικότερα εγώ ημουν το μαύρο πρόβατο της οικογένειας, τόσο ως χαρακτήρας όσο και λόγω διαφόρων παραγόντων που με καθιστούσαν ανίκανο να βγώ έξω. Να φανταστείς βόλτα μόνος βγήκα πρώτη φορά πέρσυ στα 16 μου. Όλη μου τη ζωή τα χριστούγεννα τα περνούσα μέσα στο σπίτι, δεν πήγα ποτέ για κάλαντα, δεν τραγούδησα ποτέ, δεν έκανα βόλτες ποτέ, δεν έπαιξα στο χιόνι ποτέ. Αυτό με έχει πλακώσει. Άλλαξαν τα παντα ριζικά απο τότε που άρχισα να παίρνω τη ζωή στα χέρια μου. Και το φωτεινό βράδυ, με το τσουχτερό κρύο, την άχνα να φαίνεται, οι γκρίζοι ουρανοί, οι βροχές, σπάνε την αφόρητη ζέστη, το αλάτι που τσούζει στο δέρμα, τον αέρα, την άμμο και γενικότερα την μονοτονία του καλοκαιριού (διοτι τότε μπορούσα να βγώ έξω). Τα χριστούγεννα για μένα δεν είναι μια παιδικιάστικη γιορτή του στυλ "είμαι μικρούλι και αυτιστικούλι και χαίρομαι οταν βλέπω φώτα", αλλα ως επιτέλους την λύτρωση, και ενα περιβάλλον το οποίο φαίνεται οικείο και γουτσου γουτσου για εμενανε. Click για ανάπτυξη... Τι λες τωρα ρε φίλε, δεν ειχα ιδέα... Αρχική Δημοσίευση από nearos: Θα προτιμούσα να ζω στη σιβηρία, στην Αλάσκα, στη βόρεια νορβηγία, παρά να ζώ τα καλοκαίρια εδώ. Click για ανάπτυξη... Μαζί σου! Κι εγω! Εβλεπα εναν τυπο στο Τροντχαιμ στη Νορβηγια, πισω κανανε τζογκινγκ οι νορβηγιδες κι αυτος εκανε βιντεο. Λιμνουλα, πετρινο παγκακι, μουντος ουρανος, σπιτακια στο λόφο, πωωωω ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΓΑΜΩ!!!! Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:51 Ο Guest 691153: #9.233 13-10-24 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι λες τωρα ρε φίλε, δεν ειχα ιδέα... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει καλέ, ολοι εχουμε διαφορετικές απόψεις. Εγώ τα χριστούγεννα μου δίνουνε ζωή, και την χάνω καλοκαίρι. Δε θα πλακώσω ανθρωπο στο ξύλο γιατι δεν του αρέσουν τα χριστούγεννα... Μέχρι να μου δέσει το στέρνο Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μαζί σου! Κι εγω! Εβλεπα εναν τυπο στο Τροντχαιμ στη Νορβηγια, πισω κανανε τζογκινγκ οι νορβηγιδες κι αυτος εκανε βιντεο. Λιμνουλα, πετρινο παγκακι, μουντος ουρανος, σπιτακια στο λόφο, πωωωω ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΓΑΜΩ!!!! Click για ανάπτυξη... Ελλάδα είσαι ή Αυστρία;;; πάντως το ψήνω. Εστω αν χτυπήσει η κλιματική αλλαγή τρελά μακάρι να γίνει πολύ κρύο αντι για πολύ ζεστό το καλοκαίρι και ο χειμώνας. Πωπωπωπω Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:58 Ο Valder έγραψε: #9.234 13-10-24 17:58 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν πειράζει καλέ, ολοι εχουμε διαφορετικές απόψεις. Εγώ τα χριστούγεννα μου δίνουνε ζωή, και την χάνω καλοκαίρι. Δε θα πλακώσω ανθρωπο στο ξύλο γιατι δεν του αρέσουν τα χριστούγεννα... Μέχρι να μου δέσει το στέρνο Ελλάδα είσαι ή Αυστρία;;; πάντως το ψήνω. Εστω αν χτυπήσει η κλιματική αλλαγή τρελά μακάρι να γίνει πολύ κρύο αντι για πολύ ζεστό το καλοκαίρι και ο χειμώνας. Πωπωπωπω Click για ανάπτυξη... Στη βυζαντιάρα είμαι. Αυστρια έχω βάλει γιατι η Βιέννη ήταν το πρώτο σπιτι μου, με εχουν γιατρέψει για μηνες εκει οι Αυστριακοι οταν ήμουν μωρό. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.957 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 20:49 Ο Poirot έγραψε: #9.235 13-10-24 20:49 Hallo, wie geht es euch? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 20:54 Ο Valder έγραψε: #9.236 13-10-24 20:54 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Hallo, wie geht es euch? Click για ανάπτυξη... Ah! Wie eine schone Sprache! (not) Es geht uns sehr gut, und bei dir? Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.957 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 20:59 Ο Poirot έγραψε: #9.237 13-10-24 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ah! Wie eine schone Sprache! (not) Es geht uns sehr gut, und bei dir? Click για ανάπτυξη... Es geht mir ganz gut, vielen Dank! Ωστόσο κάπου εδώ τελειώνουν και οι γνώσεις μου, δεδομένου ότι έχω κάνει 4 μαθήματα, οπότε το γυρνάω στα ελληνικά Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 21:00 Η Kate1914 έγραψε: #9.238 13-10-24 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Hallo, wie geht es euch? Click για ανάπτυξη... Hallo unser Freund! Sehr gut, und du? Findest du Deutsch schön? (άμα έχω κανένα λάθος συγχωράτε με, τα έχω αφήσει εδώ και καιρό) Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 21:02 Ο Valder έγραψε: #9.239 13-10-24 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Hallo unser Freund! Sehr gut, und du? Findest du Deutsch schön? (άμα έχω κανένα λάθος συγχωράτε με, τα έχω αφήσει εδώ και καιρό) Click για ανάπτυξη... Ich auch. Seit 2022 im ruhe die ganze sache verlassen Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.957 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 21:05 Ο Poirot έγραψε: #9.240 13-10-24 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Hallo unser Freund! Sehr gut, und du? Findest du Deutsch schön? (άμα έχω κανένα λάθος συγχωράτε με, τα έχω αφήσει εδώ και καιρό) Click για ανάπτυξη... Ich finde Deutsch interessant und ich έχω machen gut αρχή για την ώρα. Σίγουρα είναι καλύτερα από το πως τα περίμενα. Να φανταστείς δεν έκανα ένα μάθημα λόγω κωλύματος και μου έλειψαν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 460 461 462 463 464 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 462 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 462 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:30 Ο Guest 691153: #9.226 13-10-24 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρε παιδια, οκ λατρεύω Χειμώνα, αλλά πραγματικά με πάσα καλοσύνη, τι σας αρέσει στα Χριστούγεννα; Click για ανάπτυξη... Το διαλειμμα απο σχολεία και φροντιστήρια κυρίως. αλλα και τα φώτα. που όλη η πόλη είναι γεμάτη στα φώτα θελω να περπατήσω πρωτοχρονιά μοναστηράκι βράδυ Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:32 Η Reader έγραψε: #9.227 13-10-24 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρε παιδια, οκ λατρεύω Χειμώνα, αλλά πραγματικά με πάσα καλοσύνη, τι σας αρέσει στα Χριστούγεννα; Click για ανάπτυξη... Η διακόσμηση, τα δέντρα, τα φώτα μέσα στο σκοτάδι και η όλη ατμόσφαιρα κυρίως. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:34 Ο Valder έγραψε: #9.228 13-10-24 17:34 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Το διαλειμμα απο σχολεία και φροντιστήρια κυρίως. αλλα και τα φώτα. που όλη η πόλη είναι γεμάτη στα φώτα θελω να περπατήσω πρωτοχρονιά μοναστηράκι βράδυ Click για ανάπτυξη... Να σου πω κάτι; Πάντα παλιά πέρναγα πρωτοχρονιές με οικογένεια. Την αγαπώ την οικογένειά μου, παράξενη οπως σου εχω ξαναπεί αλλα οκ, θα μου λειψουν αυτα οταν δεν θα τους έχω και ήδη μου λειπει που δεν έχουμε καποιους φίλους στο τραπέζι, δε γινεται άλλωστε καθως έχουν φύγει απο τη ζωή. Αλλά και γαμώ πρωτοχρονια ξες ποτε έκανα; Μόνος μου. Με τη γάτα. Ειναι σα να σου ανηκει η πόλη, άδεια, όλοι στη φασαρία τους κι εσυ στην ησυχία σου. Ειμαι το αντιθετο απο σενα, θέλω μια γωνιά με σκοτάδι και ησυχία, όχι βόλτες σε φωταγωγημένα μέρη. Θέλω να νιώθω παράνομος στα σκοτάδια, ραδιούργος. Μου δημιουργει μια εσωτερική έκσταση αυτό, ενα στρες ευχάριστο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Οκτωβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Η διακόσμηση, τα δέντρα, τα φώτα μέσα στο σκοτάδι και η όλη ατμόσφαιρα κυρίως. Click για ανάπτυξη... Εμένα με πνιγουν όλα αυτα, με θλίβουν βαθύτατα. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.957 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:37 Ο Poirot έγραψε: #9.229 13-10-24 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρε παιδια, οκ λατρεύω Χειμώνα, αλλά πραγματικά με πάσα καλοσύνη, τι σας αρέσει στα Χριστούγεννα; Click για ανάπτυξη... Τα πάντα του μπι όνεστ. Φωτάκια, τραγούδια, στολισμός, ευκαιρία για περισσότερες οικογενειακές στιγμές. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:38 Ο Valder έγραψε: #9.230 13-10-24 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Τα πάντα του μπι όνεστ. Φωτάκια, τραγούδια, στολισμός, ευκαιρία για περισσότερες οικογενειακές στιγμές. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι τυχαιο οτι σας ταιργιάκσανε με το ρηντεριώ. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:42 Ο Guest 691153: #9.231 13-10-24 17:42 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Να σου πω κάτι; Πάντα παλιά πέρναγα πρωτοχρονιές με οικογένεια. Την αγαπώ την οικογένειά μου, παράξενη οπως σου εχω ξαναπεί αλλα οκ, θα μου λειψουν αυτα οταν δεν θα τους έχω και ήδη μου λειπει που δεν έχουμε καποιους φίλους στο τραπέζι, δε γινεται άλλωστε καθως έχουν φύγει απο τη ζωή. Αλλά και γαμώ πρωτοχρονια ξες ποτε έκανα; Μόνος μου. Με τη γάτα. Ειναι σα να σου ανηκει η πόλη, άδεια, όλοι στη φασαρία τους κι εσυ στην ησυχία σου. Ειμαι το αντιθετο απο σενα, θέλω μια γωνιά με σκοτάδι και ησυχία, όχι βόλτες σε φωταγωγημένα μέρη. Θέλω να νιώθω παράνομος στα σκοτάδια, ραδιούργος. Μου δημιουργει μια εσωτερική έκσταση αυτό, ενα στρες ευχάριστο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Οκτωβρίου 2024 Εμένα με πνιγουν όλα αυτα, με θλίβουν βαθύτατα. Click για ανάπτυξη... Θα σου πώ. Γενικότερα εγώ ημουν το μαύρο πρόβατο της οικογένειας, τόσο ως χαρακτήρας όσο και λόγω διαφόρων παραγόντων που με καθιστούσαν ανίκανο να βγώ έξω. Να φανταστείς βόλτα μόνος βγήκα πρώτη φορά πέρσυ στα 16 μου. Όλη μου τη ζωή τα χριστούγεννα τα περνούσα μέσα στο σπίτι, δεν πήγα ποτέ για κάλαντα, δεν τραγούδησα ποτέ, δεν έκανα βόλτες ποτέ, δεν έπαιξα στο χιόνι ποτέ. Αυτό με έχει πλακώσει. Άλλαξαν τα παντα ριζικά απο τότε που άρχισα να παίρνω τη ζωή στα χέρια μου. Και το φωτεινό βράδυ, με το τσουχτερό κρύο, την άχνα να φαίνεται, οι γκρίζοι ουρανοί, οι βροχές, σπάνε την αφόρητη ζέστη, το αλάτι που τσούζει στο δέρμα, τον αέρα, την άμμο και γενικότερα την μονοτονία του καλοκαιριού (διοτι τότε μπορούσα να βγώ έξω). Τα χριστούγεννα για μένα δεν είναι μια παιδικιάστικη γιορτή του στυλ "είμαι μικρούλι και αυτιστικούλι και χαίρομαι οταν βλέπω φώτα", αλλα ως επιτέλους την λύτρωση, και ενα περιβάλλον το οποίο φαίνεται οικείο και γουτσου γουτσου για εμενανε. Θα προτιμούσα να ζω στη σιβηρία, στην Αλάσκα, στη βόρεια νορβηγία, παρά να ζώ τα καλοκαίρια εδώ. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:49 Ο Valder έγραψε: #9.232 13-10-24 17:49 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Θα σου πώ. Γενικότερα εγώ ημουν το μαύρο πρόβατο της οικογένειας, τόσο ως χαρακτήρας όσο και λόγω διαφόρων παραγόντων που με καθιστούσαν ανίκανο να βγώ έξω. Να φανταστείς βόλτα μόνος βγήκα πρώτη φορά πέρσυ στα 16 μου. Όλη μου τη ζωή τα χριστούγεννα τα περνούσα μέσα στο σπίτι, δεν πήγα ποτέ για κάλαντα, δεν τραγούδησα ποτέ, δεν έκανα βόλτες ποτέ, δεν έπαιξα στο χιόνι ποτέ. Αυτό με έχει πλακώσει. Άλλαξαν τα παντα ριζικά απο τότε που άρχισα να παίρνω τη ζωή στα χέρια μου. Και το φωτεινό βράδυ, με το τσουχτερό κρύο, την άχνα να φαίνεται, οι γκρίζοι ουρανοί, οι βροχές, σπάνε την αφόρητη ζέστη, το αλάτι που τσούζει στο δέρμα, τον αέρα, την άμμο και γενικότερα την μονοτονία του καλοκαιριού (διοτι τότε μπορούσα να βγώ έξω). Τα χριστούγεννα για μένα δεν είναι μια παιδικιάστικη γιορτή του στυλ "είμαι μικρούλι και αυτιστικούλι και χαίρομαι οταν βλέπω φώτα", αλλα ως επιτέλους την λύτρωση, και ενα περιβάλλον το οποίο φαίνεται οικείο και γουτσου γουτσου για εμενανε. Click για ανάπτυξη... Τι λες τωρα ρε φίλε, δεν ειχα ιδέα... Αρχική Δημοσίευση από nearos: Θα προτιμούσα να ζω στη σιβηρία, στην Αλάσκα, στη βόρεια νορβηγία, παρά να ζώ τα καλοκαίρια εδώ. Click για ανάπτυξη... Μαζί σου! Κι εγω! Εβλεπα εναν τυπο στο Τροντχαιμ στη Νορβηγια, πισω κανανε τζογκινγκ οι νορβηγιδες κι αυτος εκανε βιντεο. Λιμνουλα, πετρινο παγκακι, μουντος ουρανος, σπιτακια στο λόφο, πωωωω ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΓΑΜΩ!!!! Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:51 Ο Guest 691153: #9.233 13-10-24 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι λες τωρα ρε φίλε, δεν ειχα ιδέα... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει καλέ, ολοι εχουμε διαφορετικές απόψεις. Εγώ τα χριστούγεννα μου δίνουνε ζωή, και την χάνω καλοκαίρι. Δε θα πλακώσω ανθρωπο στο ξύλο γιατι δεν του αρέσουν τα χριστούγεννα... Μέχρι να μου δέσει το στέρνο Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μαζί σου! Κι εγω! Εβλεπα εναν τυπο στο Τροντχαιμ στη Νορβηγια, πισω κανανε τζογκινγκ οι νορβηγιδες κι αυτος εκανε βιντεο. Λιμνουλα, πετρινο παγκακι, μουντος ουρανος, σπιτακια στο λόφο, πωωωω ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΓΑΜΩ!!!! Click για ανάπτυξη... Ελλάδα είσαι ή Αυστρία;;; πάντως το ψήνω. Εστω αν χτυπήσει η κλιματική αλλαγή τρελά μακάρι να γίνει πολύ κρύο αντι για πολύ ζεστό το καλοκαίρι και ο χειμώνας. Πωπωπωπω Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:58 Ο Valder έγραψε: #9.234 13-10-24 17:58 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν πειράζει καλέ, ολοι εχουμε διαφορετικές απόψεις. Εγώ τα χριστούγεννα μου δίνουνε ζωή, και την χάνω καλοκαίρι. Δε θα πλακώσω ανθρωπο στο ξύλο γιατι δεν του αρέσουν τα χριστούγεννα... Μέχρι να μου δέσει το στέρνο Ελλάδα είσαι ή Αυστρία;;; πάντως το ψήνω. Εστω αν χτυπήσει η κλιματική αλλαγή τρελά μακάρι να γίνει πολύ κρύο αντι για πολύ ζεστό το καλοκαίρι και ο χειμώνας. Πωπωπωπω Click για ανάπτυξη... Στη βυζαντιάρα είμαι. Αυστρια έχω βάλει γιατι η Βιέννη ήταν το πρώτο σπιτι μου, με εχουν γιατρέψει για μηνες εκει οι Αυστριακοι οταν ήμουν μωρό. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.957 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 20:49 Ο Poirot έγραψε: #9.235 13-10-24 20:49 Hallo, wie geht es euch? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 20:54 Ο Valder έγραψε: #9.236 13-10-24 20:54 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Hallo, wie geht es euch? Click για ανάπτυξη... Ah! Wie eine schone Sprache! (not) Es geht uns sehr gut, und bei dir? Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.957 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 20:59 Ο Poirot έγραψε: #9.237 13-10-24 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ah! Wie eine schone Sprache! (not) Es geht uns sehr gut, und bei dir? Click για ανάπτυξη... Es geht mir ganz gut, vielen Dank! Ωστόσο κάπου εδώ τελειώνουν και οι γνώσεις μου, δεδομένου ότι έχω κάνει 4 μαθήματα, οπότε το γυρνάω στα ελληνικά Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 21:00 Η Kate1914 έγραψε: #9.238 13-10-24 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Hallo, wie geht es euch? Click για ανάπτυξη... Hallo unser Freund! Sehr gut, und du? Findest du Deutsch schön? (άμα έχω κανένα λάθος συγχωράτε με, τα έχω αφήσει εδώ και καιρό) Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 21:02 Ο Valder έγραψε: #9.239 13-10-24 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Hallo unser Freund! Sehr gut, und du? Findest du Deutsch schön? (άμα έχω κανένα λάθος συγχωράτε με, τα έχω αφήσει εδώ και καιρό) Click για ανάπτυξη... Ich auch. Seit 2022 im ruhe die ganze sache verlassen Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.957 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 21:05 Ο Poirot έγραψε: #9.240 13-10-24 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Hallo unser Freund! Sehr gut, und du? Findest du Deutsch schön? (άμα έχω κανένα λάθος συγχωράτε με, τα έχω αφήσει εδώ και καιρό) Click για ανάπτυξη... Ich finde Deutsch interessant und ich έχω machen gut αρχή για την ώρα. Σίγουρα είναι καλύτερα από το πως τα περίμενα. Να φανταστείς δεν έκανα ένα μάθημα λόγω κωλύματος και μου έλειψαν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 460 461 462 463 464 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 462 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 462 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρε παιδια, οκ λατρεύω Χειμώνα, αλλά πραγματικά με πάσα καλοσύνη, τι σας αρέσει στα Χριστούγεννα; Click για ανάπτυξη... Το διαλειμμα απο σχολεία και φροντιστήρια κυρίως. αλλα και τα φώτα. που όλη η πόλη είναι γεμάτη στα φώτα θελω να περπατήσω πρωτοχρονιά μοναστηράκι βράδυ
Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:32 Η Reader έγραψε: #9.227 13-10-24 17:32 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρε παιδια, οκ λατρεύω Χειμώνα, αλλά πραγματικά με πάσα καλοσύνη, τι σας αρέσει στα Χριστούγεννα; Click για ανάπτυξη... Η διακόσμηση, τα δέντρα, τα φώτα μέσα στο σκοτάδι και η όλη ατμόσφαιρα κυρίως. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:34 Ο Valder έγραψε: #9.228 13-10-24 17:34 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Το διαλειμμα απο σχολεία και φροντιστήρια κυρίως. αλλα και τα φώτα. που όλη η πόλη είναι γεμάτη στα φώτα θελω να περπατήσω πρωτοχρονιά μοναστηράκι βράδυ Click για ανάπτυξη... Να σου πω κάτι; Πάντα παλιά πέρναγα πρωτοχρονιές με οικογένεια. Την αγαπώ την οικογένειά μου, παράξενη οπως σου εχω ξαναπεί αλλα οκ, θα μου λειψουν αυτα οταν δεν θα τους έχω και ήδη μου λειπει που δεν έχουμε καποιους φίλους στο τραπέζι, δε γινεται άλλωστε καθως έχουν φύγει απο τη ζωή. Αλλά και γαμώ πρωτοχρονια ξες ποτε έκανα; Μόνος μου. Με τη γάτα. Ειναι σα να σου ανηκει η πόλη, άδεια, όλοι στη φασαρία τους κι εσυ στην ησυχία σου. Ειμαι το αντιθετο απο σενα, θέλω μια γωνιά με σκοτάδι και ησυχία, όχι βόλτες σε φωταγωγημένα μέρη. Θέλω να νιώθω παράνομος στα σκοτάδια, ραδιούργος. Μου δημιουργει μια εσωτερική έκσταση αυτό, ενα στρες ευχάριστο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Οκτωβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Η διακόσμηση, τα δέντρα, τα φώτα μέσα στο σκοτάδι και η όλη ατμόσφαιρα κυρίως. Click για ανάπτυξη... Εμένα με πνιγουν όλα αυτα, με θλίβουν βαθύτατα. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.957 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:37 Ο Poirot έγραψε: #9.229 13-10-24 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρε παιδια, οκ λατρεύω Χειμώνα, αλλά πραγματικά με πάσα καλοσύνη, τι σας αρέσει στα Χριστούγεννα; Click για ανάπτυξη... Τα πάντα του μπι όνεστ. Φωτάκια, τραγούδια, στολισμός, ευκαιρία για περισσότερες οικογενειακές στιγμές. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:38 Ο Valder έγραψε: #9.230 13-10-24 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Τα πάντα του μπι όνεστ. Φωτάκια, τραγούδια, στολισμός, ευκαιρία για περισσότερες οικογενειακές στιγμές. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι τυχαιο οτι σας ταιργιάκσανε με το ρηντεριώ. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:42 Ο Guest 691153: #9.231 13-10-24 17:42 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Να σου πω κάτι; Πάντα παλιά πέρναγα πρωτοχρονιές με οικογένεια. Την αγαπώ την οικογένειά μου, παράξενη οπως σου εχω ξαναπεί αλλα οκ, θα μου λειψουν αυτα οταν δεν θα τους έχω και ήδη μου λειπει που δεν έχουμε καποιους φίλους στο τραπέζι, δε γινεται άλλωστε καθως έχουν φύγει απο τη ζωή. Αλλά και γαμώ πρωτοχρονια ξες ποτε έκανα; Μόνος μου. Με τη γάτα. Ειναι σα να σου ανηκει η πόλη, άδεια, όλοι στη φασαρία τους κι εσυ στην ησυχία σου. Ειμαι το αντιθετο απο σενα, θέλω μια γωνιά με σκοτάδι και ησυχία, όχι βόλτες σε φωταγωγημένα μέρη. Θέλω να νιώθω παράνομος στα σκοτάδια, ραδιούργος. Μου δημιουργει μια εσωτερική έκσταση αυτό, ενα στρες ευχάριστο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Οκτωβρίου 2024 Εμένα με πνιγουν όλα αυτα, με θλίβουν βαθύτατα. Click για ανάπτυξη... Θα σου πώ. Γενικότερα εγώ ημουν το μαύρο πρόβατο της οικογένειας, τόσο ως χαρακτήρας όσο και λόγω διαφόρων παραγόντων που με καθιστούσαν ανίκανο να βγώ έξω. Να φανταστείς βόλτα μόνος βγήκα πρώτη φορά πέρσυ στα 16 μου. Όλη μου τη ζωή τα χριστούγεννα τα περνούσα μέσα στο σπίτι, δεν πήγα ποτέ για κάλαντα, δεν τραγούδησα ποτέ, δεν έκανα βόλτες ποτέ, δεν έπαιξα στο χιόνι ποτέ. Αυτό με έχει πλακώσει. Άλλαξαν τα παντα ριζικά απο τότε που άρχισα να παίρνω τη ζωή στα χέρια μου. Και το φωτεινό βράδυ, με το τσουχτερό κρύο, την άχνα να φαίνεται, οι γκρίζοι ουρανοί, οι βροχές, σπάνε την αφόρητη ζέστη, το αλάτι που τσούζει στο δέρμα, τον αέρα, την άμμο και γενικότερα την μονοτονία του καλοκαιριού (διοτι τότε μπορούσα να βγώ έξω). Τα χριστούγεννα για μένα δεν είναι μια παιδικιάστικη γιορτή του στυλ "είμαι μικρούλι και αυτιστικούλι και χαίρομαι οταν βλέπω φώτα", αλλα ως επιτέλους την λύτρωση, και ενα περιβάλλον το οποίο φαίνεται οικείο και γουτσου γουτσου για εμενανε. Θα προτιμούσα να ζω στη σιβηρία, στην Αλάσκα, στη βόρεια νορβηγία, παρά να ζώ τα καλοκαίρια εδώ. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:49 Ο Valder έγραψε: #9.232 13-10-24 17:49 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Θα σου πώ. Γενικότερα εγώ ημουν το μαύρο πρόβατο της οικογένειας, τόσο ως χαρακτήρας όσο και λόγω διαφόρων παραγόντων που με καθιστούσαν ανίκανο να βγώ έξω. Να φανταστείς βόλτα μόνος βγήκα πρώτη φορά πέρσυ στα 16 μου. Όλη μου τη ζωή τα χριστούγεννα τα περνούσα μέσα στο σπίτι, δεν πήγα ποτέ για κάλαντα, δεν τραγούδησα ποτέ, δεν έκανα βόλτες ποτέ, δεν έπαιξα στο χιόνι ποτέ. Αυτό με έχει πλακώσει. Άλλαξαν τα παντα ριζικά απο τότε που άρχισα να παίρνω τη ζωή στα χέρια μου. Και το φωτεινό βράδυ, με το τσουχτερό κρύο, την άχνα να φαίνεται, οι γκρίζοι ουρανοί, οι βροχές, σπάνε την αφόρητη ζέστη, το αλάτι που τσούζει στο δέρμα, τον αέρα, την άμμο και γενικότερα την μονοτονία του καλοκαιριού (διοτι τότε μπορούσα να βγώ έξω). Τα χριστούγεννα για μένα δεν είναι μια παιδικιάστικη γιορτή του στυλ "είμαι μικρούλι και αυτιστικούλι και χαίρομαι οταν βλέπω φώτα", αλλα ως επιτέλους την λύτρωση, και ενα περιβάλλον το οποίο φαίνεται οικείο και γουτσου γουτσου για εμενανε. Click για ανάπτυξη... Τι λες τωρα ρε φίλε, δεν ειχα ιδέα... Αρχική Δημοσίευση από nearos: Θα προτιμούσα να ζω στη σιβηρία, στην Αλάσκα, στη βόρεια νορβηγία, παρά να ζώ τα καλοκαίρια εδώ. Click για ανάπτυξη... Μαζί σου! Κι εγω! Εβλεπα εναν τυπο στο Τροντχαιμ στη Νορβηγια, πισω κανανε τζογκινγκ οι νορβηγιδες κι αυτος εκανε βιντεο. Λιμνουλα, πετρινο παγκακι, μουντος ουρανος, σπιτακια στο λόφο, πωωωω ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΓΑΜΩ!!!! Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:51 Ο Guest 691153: #9.233 13-10-24 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι λες τωρα ρε φίλε, δεν ειχα ιδέα... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει καλέ, ολοι εχουμε διαφορετικές απόψεις. Εγώ τα χριστούγεννα μου δίνουνε ζωή, και την χάνω καλοκαίρι. Δε θα πλακώσω ανθρωπο στο ξύλο γιατι δεν του αρέσουν τα χριστούγεννα... Μέχρι να μου δέσει το στέρνο Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μαζί σου! Κι εγω! Εβλεπα εναν τυπο στο Τροντχαιμ στη Νορβηγια, πισω κανανε τζογκινγκ οι νορβηγιδες κι αυτος εκανε βιντεο. Λιμνουλα, πετρινο παγκακι, μουντος ουρανος, σπιτακια στο λόφο, πωωωω ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΓΑΜΩ!!!! Click για ανάπτυξη... Ελλάδα είσαι ή Αυστρία;;; πάντως το ψήνω. Εστω αν χτυπήσει η κλιματική αλλαγή τρελά μακάρι να γίνει πολύ κρύο αντι για πολύ ζεστό το καλοκαίρι και ο χειμώνας. Πωπωπωπω Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:58 Ο Valder έγραψε: #9.234 13-10-24 17:58 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν πειράζει καλέ, ολοι εχουμε διαφορετικές απόψεις. Εγώ τα χριστούγεννα μου δίνουνε ζωή, και την χάνω καλοκαίρι. Δε θα πλακώσω ανθρωπο στο ξύλο γιατι δεν του αρέσουν τα χριστούγεννα... Μέχρι να μου δέσει το στέρνο Ελλάδα είσαι ή Αυστρία;;; πάντως το ψήνω. Εστω αν χτυπήσει η κλιματική αλλαγή τρελά μακάρι να γίνει πολύ κρύο αντι για πολύ ζεστό το καλοκαίρι και ο χειμώνας. Πωπωπωπω Click για ανάπτυξη... Στη βυζαντιάρα είμαι. Αυστρια έχω βάλει γιατι η Βιέννη ήταν το πρώτο σπιτι μου, με εχουν γιατρέψει για μηνες εκει οι Αυστριακοι οταν ήμουν μωρό. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.957 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 20:49 Ο Poirot έγραψε: #9.235 13-10-24 20:49 Hallo, wie geht es euch? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 20:54 Ο Valder έγραψε: #9.236 13-10-24 20:54 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Hallo, wie geht es euch? Click για ανάπτυξη... Ah! Wie eine schone Sprache! (not) Es geht uns sehr gut, und bei dir? Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.957 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 20:59 Ο Poirot έγραψε: #9.237 13-10-24 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ah! Wie eine schone Sprache! (not) Es geht uns sehr gut, und bei dir? Click για ανάπτυξη... Es geht mir ganz gut, vielen Dank! Ωστόσο κάπου εδώ τελειώνουν και οι γνώσεις μου, δεδομένου ότι έχω κάνει 4 μαθήματα, οπότε το γυρνάω στα ελληνικά Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 21:00 Η Kate1914 έγραψε: #9.238 13-10-24 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Hallo, wie geht es euch? Click για ανάπτυξη... Hallo unser Freund! Sehr gut, und du? Findest du Deutsch schön? (άμα έχω κανένα λάθος συγχωράτε με, τα έχω αφήσει εδώ και καιρό) Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 21:02 Ο Valder έγραψε: #9.239 13-10-24 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Hallo unser Freund! Sehr gut, und du? Findest du Deutsch schön? (άμα έχω κανένα λάθος συγχωράτε με, τα έχω αφήσει εδώ και καιρό) Click για ανάπτυξη... Ich auch. Seit 2022 im ruhe die ganze sache verlassen Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.957 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 21:05 Ο Poirot έγραψε: #9.240 13-10-24 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Hallo unser Freund! Sehr gut, und du? Findest du Deutsch schön? (άμα έχω κανένα λάθος συγχωράτε με, τα έχω αφήσει εδώ και καιρό) Click για ανάπτυξη... Ich finde Deutsch interessant und ich έχω machen gut αρχή για την ώρα. Σίγουρα είναι καλύτερα από το πως τα περίμενα. Να φανταστείς δεν έκανα ένα μάθημα λόγω κωλύματος και μου έλειψαν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 460 461 462 463 464 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 462 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 462 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρε παιδια, οκ λατρεύω Χειμώνα, αλλά πραγματικά με πάσα καλοσύνη, τι σας αρέσει στα Χριστούγεννα; Click για ανάπτυξη... Η διακόσμηση, τα δέντρα, τα φώτα μέσα στο σκοτάδι και η όλη ατμόσφαιρα κυρίως.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:34 Ο Valder έγραψε: #9.228 13-10-24 17:34 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Το διαλειμμα απο σχολεία και φροντιστήρια κυρίως. αλλα και τα φώτα. που όλη η πόλη είναι γεμάτη στα φώτα θελω να περπατήσω πρωτοχρονιά μοναστηράκι βράδυ Click για ανάπτυξη... Να σου πω κάτι; Πάντα παλιά πέρναγα πρωτοχρονιές με οικογένεια. Την αγαπώ την οικογένειά μου, παράξενη οπως σου εχω ξαναπεί αλλα οκ, θα μου λειψουν αυτα οταν δεν θα τους έχω και ήδη μου λειπει που δεν έχουμε καποιους φίλους στο τραπέζι, δε γινεται άλλωστε καθως έχουν φύγει απο τη ζωή. Αλλά και γαμώ πρωτοχρονια ξες ποτε έκανα; Μόνος μου. Με τη γάτα. Ειναι σα να σου ανηκει η πόλη, άδεια, όλοι στη φασαρία τους κι εσυ στην ησυχία σου. Ειμαι το αντιθετο απο σενα, θέλω μια γωνιά με σκοτάδι και ησυχία, όχι βόλτες σε φωταγωγημένα μέρη. Θέλω να νιώθω παράνομος στα σκοτάδια, ραδιούργος. Μου δημιουργει μια εσωτερική έκσταση αυτό, ενα στρες ευχάριστο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Οκτωβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Η διακόσμηση, τα δέντρα, τα φώτα μέσα στο σκοτάδι και η όλη ατμόσφαιρα κυρίως. Click για ανάπτυξη... Εμένα με πνιγουν όλα αυτα, με θλίβουν βαθύτατα. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.957 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:37 Ο Poirot έγραψε: #9.229 13-10-24 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρε παιδια, οκ λατρεύω Χειμώνα, αλλά πραγματικά με πάσα καλοσύνη, τι σας αρέσει στα Χριστούγεννα; Click για ανάπτυξη... Τα πάντα του μπι όνεστ. Φωτάκια, τραγούδια, στολισμός, ευκαιρία για περισσότερες οικογενειακές στιγμές. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:38 Ο Valder έγραψε: #9.230 13-10-24 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Τα πάντα του μπι όνεστ. Φωτάκια, τραγούδια, στολισμός, ευκαιρία για περισσότερες οικογενειακές στιγμές. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι τυχαιο οτι σας ταιργιάκσανε με το ρηντεριώ. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:42 Ο Guest 691153: #9.231 13-10-24 17:42 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Να σου πω κάτι; Πάντα παλιά πέρναγα πρωτοχρονιές με οικογένεια. Την αγαπώ την οικογένειά μου, παράξενη οπως σου εχω ξαναπεί αλλα οκ, θα μου λειψουν αυτα οταν δεν θα τους έχω και ήδη μου λειπει που δεν έχουμε καποιους φίλους στο τραπέζι, δε γινεται άλλωστε καθως έχουν φύγει απο τη ζωή. Αλλά και γαμώ πρωτοχρονια ξες ποτε έκανα; Μόνος μου. Με τη γάτα. Ειναι σα να σου ανηκει η πόλη, άδεια, όλοι στη φασαρία τους κι εσυ στην ησυχία σου. Ειμαι το αντιθετο απο σενα, θέλω μια γωνιά με σκοτάδι και ησυχία, όχι βόλτες σε φωταγωγημένα μέρη. Θέλω να νιώθω παράνομος στα σκοτάδια, ραδιούργος. Μου δημιουργει μια εσωτερική έκσταση αυτό, ενα στρες ευχάριστο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Οκτωβρίου 2024 Εμένα με πνιγουν όλα αυτα, με θλίβουν βαθύτατα. Click για ανάπτυξη... Θα σου πώ. Γενικότερα εγώ ημουν το μαύρο πρόβατο της οικογένειας, τόσο ως χαρακτήρας όσο και λόγω διαφόρων παραγόντων που με καθιστούσαν ανίκανο να βγώ έξω. Να φανταστείς βόλτα μόνος βγήκα πρώτη φορά πέρσυ στα 16 μου. Όλη μου τη ζωή τα χριστούγεννα τα περνούσα μέσα στο σπίτι, δεν πήγα ποτέ για κάλαντα, δεν τραγούδησα ποτέ, δεν έκανα βόλτες ποτέ, δεν έπαιξα στο χιόνι ποτέ. Αυτό με έχει πλακώσει. Άλλαξαν τα παντα ριζικά απο τότε που άρχισα να παίρνω τη ζωή στα χέρια μου. Και το φωτεινό βράδυ, με το τσουχτερό κρύο, την άχνα να φαίνεται, οι γκρίζοι ουρανοί, οι βροχές, σπάνε την αφόρητη ζέστη, το αλάτι που τσούζει στο δέρμα, τον αέρα, την άμμο και γενικότερα την μονοτονία του καλοκαιριού (διοτι τότε μπορούσα να βγώ έξω). Τα χριστούγεννα για μένα δεν είναι μια παιδικιάστικη γιορτή του στυλ "είμαι μικρούλι και αυτιστικούλι και χαίρομαι οταν βλέπω φώτα", αλλα ως επιτέλους την λύτρωση, και ενα περιβάλλον το οποίο φαίνεται οικείο και γουτσου γουτσου για εμενανε. Θα προτιμούσα να ζω στη σιβηρία, στην Αλάσκα, στη βόρεια νορβηγία, παρά να ζώ τα καλοκαίρια εδώ. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:49 Ο Valder έγραψε: #9.232 13-10-24 17:49 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Θα σου πώ. Γενικότερα εγώ ημουν το μαύρο πρόβατο της οικογένειας, τόσο ως χαρακτήρας όσο και λόγω διαφόρων παραγόντων που με καθιστούσαν ανίκανο να βγώ έξω. Να φανταστείς βόλτα μόνος βγήκα πρώτη φορά πέρσυ στα 16 μου. Όλη μου τη ζωή τα χριστούγεννα τα περνούσα μέσα στο σπίτι, δεν πήγα ποτέ για κάλαντα, δεν τραγούδησα ποτέ, δεν έκανα βόλτες ποτέ, δεν έπαιξα στο χιόνι ποτέ. Αυτό με έχει πλακώσει. Άλλαξαν τα παντα ριζικά απο τότε που άρχισα να παίρνω τη ζωή στα χέρια μου. Και το φωτεινό βράδυ, με το τσουχτερό κρύο, την άχνα να φαίνεται, οι γκρίζοι ουρανοί, οι βροχές, σπάνε την αφόρητη ζέστη, το αλάτι που τσούζει στο δέρμα, τον αέρα, την άμμο και γενικότερα την μονοτονία του καλοκαιριού (διοτι τότε μπορούσα να βγώ έξω). Τα χριστούγεννα για μένα δεν είναι μια παιδικιάστικη γιορτή του στυλ "είμαι μικρούλι και αυτιστικούλι και χαίρομαι οταν βλέπω φώτα", αλλα ως επιτέλους την λύτρωση, και ενα περιβάλλον το οποίο φαίνεται οικείο και γουτσου γουτσου για εμενανε. Click για ανάπτυξη... Τι λες τωρα ρε φίλε, δεν ειχα ιδέα... Αρχική Δημοσίευση από nearos: Θα προτιμούσα να ζω στη σιβηρία, στην Αλάσκα, στη βόρεια νορβηγία, παρά να ζώ τα καλοκαίρια εδώ. Click για ανάπτυξη... Μαζί σου! Κι εγω! Εβλεπα εναν τυπο στο Τροντχαιμ στη Νορβηγια, πισω κανανε τζογκινγκ οι νορβηγιδες κι αυτος εκανε βιντεο. Λιμνουλα, πετρινο παγκακι, μουντος ουρανος, σπιτακια στο λόφο, πωωωω ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΓΑΜΩ!!!! Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:51 Ο Guest 691153: #9.233 13-10-24 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι λες τωρα ρε φίλε, δεν ειχα ιδέα... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει καλέ, ολοι εχουμε διαφορετικές απόψεις. Εγώ τα χριστούγεννα μου δίνουνε ζωή, και την χάνω καλοκαίρι. Δε θα πλακώσω ανθρωπο στο ξύλο γιατι δεν του αρέσουν τα χριστούγεννα... Μέχρι να μου δέσει το στέρνο Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μαζί σου! Κι εγω! Εβλεπα εναν τυπο στο Τροντχαιμ στη Νορβηγια, πισω κανανε τζογκινγκ οι νορβηγιδες κι αυτος εκανε βιντεο. Λιμνουλα, πετρινο παγκακι, μουντος ουρανος, σπιτακια στο λόφο, πωωωω ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΓΑΜΩ!!!! Click για ανάπτυξη... Ελλάδα είσαι ή Αυστρία;;; πάντως το ψήνω. Εστω αν χτυπήσει η κλιματική αλλαγή τρελά μακάρι να γίνει πολύ κρύο αντι για πολύ ζεστό το καλοκαίρι και ο χειμώνας. Πωπωπωπω Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:58 Ο Valder έγραψε: #9.234 13-10-24 17:58 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν πειράζει καλέ, ολοι εχουμε διαφορετικές απόψεις. Εγώ τα χριστούγεννα μου δίνουνε ζωή, και την χάνω καλοκαίρι. Δε θα πλακώσω ανθρωπο στο ξύλο γιατι δεν του αρέσουν τα χριστούγεννα... Μέχρι να μου δέσει το στέρνο Ελλάδα είσαι ή Αυστρία;;; πάντως το ψήνω. Εστω αν χτυπήσει η κλιματική αλλαγή τρελά μακάρι να γίνει πολύ κρύο αντι για πολύ ζεστό το καλοκαίρι και ο χειμώνας. Πωπωπωπω Click για ανάπτυξη... Στη βυζαντιάρα είμαι. Αυστρια έχω βάλει γιατι η Βιέννη ήταν το πρώτο σπιτι μου, με εχουν γιατρέψει για μηνες εκει οι Αυστριακοι οταν ήμουν μωρό. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.957 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 20:49 Ο Poirot έγραψε: #9.235 13-10-24 20:49 Hallo, wie geht es euch? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 20:54 Ο Valder έγραψε: #9.236 13-10-24 20:54 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Hallo, wie geht es euch? Click για ανάπτυξη... Ah! Wie eine schone Sprache! (not) Es geht uns sehr gut, und bei dir? Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.957 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 20:59 Ο Poirot έγραψε: #9.237 13-10-24 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ah! Wie eine schone Sprache! (not) Es geht uns sehr gut, und bei dir? Click για ανάπτυξη... Es geht mir ganz gut, vielen Dank! Ωστόσο κάπου εδώ τελειώνουν και οι γνώσεις μου, δεδομένου ότι έχω κάνει 4 μαθήματα, οπότε το γυρνάω στα ελληνικά Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 21:00 Η Kate1914 έγραψε: #9.238 13-10-24 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Hallo, wie geht es euch? Click για ανάπτυξη... Hallo unser Freund! Sehr gut, und du? Findest du Deutsch schön? (άμα έχω κανένα λάθος συγχωράτε με, τα έχω αφήσει εδώ και καιρό) Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 21:02 Ο Valder έγραψε: #9.239 13-10-24 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Hallo unser Freund! Sehr gut, und du? Findest du Deutsch schön? (άμα έχω κανένα λάθος συγχωράτε με, τα έχω αφήσει εδώ και καιρό) Click για ανάπτυξη... Ich auch. Seit 2022 im ruhe die ganze sache verlassen Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.957 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 21:05 Ο Poirot έγραψε: #9.240 13-10-24 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Hallo unser Freund! Sehr gut, und du? Findest du Deutsch schön? (άμα έχω κανένα λάθος συγχωράτε με, τα έχω αφήσει εδώ και καιρό) Click για ανάπτυξη... Ich finde Deutsch interessant und ich έχω machen gut αρχή για την ώρα. Σίγουρα είναι καλύτερα από το πως τα περίμενα. Να φανταστείς δεν έκανα ένα μάθημα λόγω κωλύματος και μου έλειψαν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 460 461 462 463 464 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 462 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 462 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nearos: Το διαλειμμα απο σχολεία και φροντιστήρια κυρίως. αλλα και τα φώτα. που όλη η πόλη είναι γεμάτη στα φώτα θελω να περπατήσω πρωτοχρονιά μοναστηράκι βράδυ Click για ανάπτυξη... Να σου πω κάτι; Πάντα παλιά πέρναγα πρωτοχρονιές με οικογένεια. Την αγαπώ την οικογένειά μου, παράξενη οπως σου εχω ξαναπεί αλλα οκ, θα μου λειψουν αυτα οταν δεν θα τους έχω και ήδη μου λειπει που δεν έχουμε καποιους φίλους στο τραπέζι, δε γινεται άλλωστε καθως έχουν φύγει απο τη ζωή. Αλλά και γαμώ πρωτοχρονια ξες ποτε έκανα; Μόνος μου. Με τη γάτα. Ειναι σα να σου ανηκει η πόλη, άδεια, όλοι στη φασαρία τους κι εσυ στην ησυχία σου. Ειμαι το αντιθετο απο σενα, θέλω μια γωνιά με σκοτάδι και ησυχία, όχι βόλτες σε φωταγωγημένα μέρη. Θέλω να νιώθω παράνομος στα σκοτάδια, ραδιούργος. Μου δημιουργει μια εσωτερική έκσταση αυτό, ενα στρες ευχάριστο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Οκτωβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Η διακόσμηση, τα δέντρα, τα φώτα μέσα στο σκοτάδι και η όλη ατμόσφαιρα κυρίως. Click για ανάπτυξη... Εμένα με πνιγουν όλα αυτα, με θλίβουν βαθύτατα.
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.957 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:37 Ο Poirot έγραψε: #9.229 13-10-24 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρε παιδια, οκ λατρεύω Χειμώνα, αλλά πραγματικά με πάσα καλοσύνη, τι σας αρέσει στα Χριστούγεννα; Click για ανάπτυξη... Τα πάντα του μπι όνεστ. Φωτάκια, τραγούδια, στολισμός, ευκαιρία για περισσότερες οικογενειακές στιγμές. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:38 Ο Valder έγραψε: #9.230 13-10-24 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Τα πάντα του μπι όνεστ. Φωτάκια, τραγούδια, στολισμός, ευκαιρία για περισσότερες οικογενειακές στιγμές. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι τυχαιο οτι σας ταιργιάκσανε με το ρηντεριώ. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:42 Ο Guest 691153: #9.231 13-10-24 17:42 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Να σου πω κάτι; Πάντα παλιά πέρναγα πρωτοχρονιές με οικογένεια. Την αγαπώ την οικογένειά μου, παράξενη οπως σου εχω ξαναπεί αλλα οκ, θα μου λειψουν αυτα οταν δεν θα τους έχω και ήδη μου λειπει που δεν έχουμε καποιους φίλους στο τραπέζι, δε γινεται άλλωστε καθως έχουν φύγει απο τη ζωή. Αλλά και γαμώ πρωτοχρονια ξες ποτε έκανα; Μόνος μου. Με τη γάτα. Ειναι σα να σου ανηκει η πόλη, άδεια, όλοι στη φασαρία τους κι εσυ στην ησυχία σου. Ειμαι το αντιθετο απο σενα, θέλω μια γωνιά με σκοτάδι και ησυχία, όχι βόλτες σε φωταγωγημένα μέρη. Θέλω να νιώθω παράνομος στα σκοτάδια, ραδιούργος. Μου δημιουργει μια εσωτερική έκσταση αυτό, ενα στρες ευχάριστο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Οκτωβρίου 2024 Εμένα με πνιγουν όλα αυτα, με θλίβουν βαθύτατα. Click για ανάπτυξη... Θα σου πώ. Γενικότερα εγώ ημουν το μαύρο πρόβατο της οικογένειας, τόσο ως χαρακτήρας όσο και λόγω διαφόρων παραγόντων που με καθιστούσαν ανίκανο να βγώ έξω. Να φανταστείς βόλτα μόνος βγήκα πρώτη φορά πέρσυ στα 16 μου. Όλη μου τη ζωή τα χριστούγεννα τα περνούσα μέσα στο σπίτι, δεν πήγα ποτέ για κάλαντα, δεν τραγούδησα ποτέ, δεν έκανα βόλτες ποτέ, δεν έπαιξα στο χιόνι ποτέ. Αυτό με έχει πλακώσει. Άλλαξαν τα παντα ριζικά απο τότε που άρχισα να παίρνω τη ζωή στα χέρια μου. Και το φωτεινό βράδυ, με το τσουχτερό κρύο, την άχνα να φαίνεται, οι γκρίζοι ουρανοί, οι βροχές, σπάνε την αφόρητη ζέστη, το αλάτι που τσούζει στο δέρμα, τον αέρα, την άμμο και γενικότερα την μονοτονία του καλοκαιριού (διοτι τότε μπορούσα να βγώ έξω). Τα χριστούγεννα για μένα δεν είναι μια παιδικιάστικη γιορτή του στυλ "είμαι μικρούλι και αυτιστικούλι και χαίρομαι οταν βλέπω φώτα", αλλα ως επιτέλους την λύτρωση, και ενα περιβάλλον το οποίο φαίνεται οικείο και γουτσου γουτσου για εμενανε. Θα προτιμούσα να ζω στη σιβηρία, στην Αλάσκα, στη βόρεια νορβηγία, παρά να ζώ τα καλοκαίρια εδώ. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:49 Ο Valder έγραψε: #9.232 13-10-24 17:49 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Θα σου πώ. Γενικότερα εγώ ημουν το μαύρο πρόβατο της οικογένειας, τόσο ως χαρακτήρας όσο και λόγω διαφόρων παραγόντων που με καθιστούσαν ανίκανο να βγώ έξω. Να φανταστείς βόλτα μόνος βγήκα πρώτη φορά πέρσυ στα 16 μου. Όλη μου τη ζωή τα χριστούγεννα τα περνούσα μέσα στο σπίτι, δεν πήγα ποτέ για κάλαντα, δεν τραγούδησα ποτέ, δεν έκανα βόλτες ποτέ, δεν έπαιξα στο χιόνι ποτέ. Αυτό με έχει πλακώσει. Άλλαξαν τα παντα ριζικά απο τότε που άρχισα να παίρνω τη ζωή στα χέρια μου. Και το φωτεινό βράδυ, με το τσουχτερό κρύο, την άχνα να φαίνεται, οι γκρίζοι ουρανοί, οι βροχές, σπάνε την αφόρητη ζέστη, το αλάτι που τσούζει στο δέρμα, τον αέρα, την άμμο και γενικότερα την μονοτονία του καλοκαιριού (διοτι τότε μπορούσα να βγώ έξω). Τα χριστούγεννα για μένα δεν είναι μια παιδικιάστικη γιορτή του στυλ "είμαι μικρούλι και αυτιστικούλι και χαίρομαι οταν βλέπω φώτα", αλλα ως επιτέλους την λύτρωση, και ενα περιβάλλον το οποίο φαίνεται οικείο και γουτσου γουτσου για εμενανε. Click για ανάπτυξη... Τι λες τωρα ρε φίλε, δεν ειχα ιδέα... Αρχική Δημοσίευση από nearos: Θα προτιμούσα να ζω στη σιβηρία, στην Αλάσκα, στη βόρεια νορβηγία, παρά να ζώ τα καλοκαίρια εδώ. Click για ανάπτυξη... Μαζί σου! Κι εγω! Εβλεπα εναν τυπο στο Τροντχαιμ στη Νορβηγια, πισω κανανε τζογκινγκ οι νορβηγιδες κι αυτος εκανε βιντεο. Λιμνουλα, πετρινο παγκακι, μουντος ουρανος, σπιτακια στο λόφο, πωωωω ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΓΑΜΩ!!!! Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:51 Ο Guest 691153: #9.233 13-10-24 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι λες τωρα ρε φίλε, δεν ειχα ιδέα... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει καλέ, ολοι εχουμε διαφορετικές απόψεις. Εγώ τα χριστούγεννα μου δίνουνε ζωή, και την χάνω καλοκαίρι. Δε θα πλακώσω ανθρωπο στο ξύλο γιατι δεν του αρέσουν τα χριστούγεννα... Μέχρι να μου δέσει το στέρνο Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μαζί σου! Κι εγω! Εβλεπα εναν τυπο στο Τροντχαιμ στη Νορβηγια, πισω κανανε τζογκινγκ οι νορβηγιδες κι αυτος εκανε βιντεο. Λιμνουλα, πετρινο παγκακι, μουντος ουρανος, σπιτακια στο λόφο, πωωωω ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΓΑΜΩ!!!! Click για ανάπτυξη... Ελλάδα είσαι ή Αυστρία;;; πάντως το ψήνω. Εστω αν χτυπήσει η κλιματική αλλαγή τρελά μακάρι να γίνει πολύ κρύο αντι για πολύ ζεστό το καλοκαίρι και ο χειμώνας. Πωπωπωπω Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:58 Ο Valder έγραψε: #9.234 13-10-24 17:58 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν πειράζει καλέ, ολοι εχουμε διαφορετικές απόψεις. Εγώ τα χριστούγεννα μου δίνουνε ζωή, και την χάνω καλοκαίρι. Δε θα πλακώσω ανθρωπο στο ξύλο γιατι δεν του αρέσουν τα χριστούγεννα... Μέχρι να μου δέσει το στέρνο Ελλάδα είσαι ή Αυστρία;;; πάντως το ψήνω. Εστω αν χτυπήσει η κλιματική αλλαγή τρελά μακάρι να γίνει πολύ κρύο αντι για πολύ ζεστό το καλοκαίρι και ο χειμώνας. Πωπωπωπω Click για ανάπτυξη... Στη βυζαντιάρα είμαι. Αυστρια έχω βάλει γιατι η Βιέννη ήταν το πρώτο σπιτι μου, με εχουν γιατρέψει για μηνες εκει οι Αυστριακοι οταν ήμουν μωρό. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.957 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 20:49 Ο Poirot έγραψε: #9.235 13-10-24 20:49 Hallo, wie geht es euch? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 20:54 Ο Valder έγραψε: #9.236 13-10-24 20:54 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Hallo, wie geht es euch? Click για ανάπτυξη... Ah! Wie eine schone Sprache! (not) Es geht uns sehr gut, und bei dir? Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.957 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 20:59 Ο Poirot έγραψε: #9.237 13-10-24 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ah! Wie eine schone Sprache! (not) Es geht uns sehr gut, und bei dir? Click για ανάπτυξη... Es geht mir ganz gut, vielen Dank! Ωστόσο κάπου εδώ τελειώνουν και οι γνώσεις μου, δεδομένου ότι έχω κάνει 4 μαθήματα, οπότε το γυρνάω στα ελληνικά Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 21:00 Η Kate1914 έγραψε: #9.238 13-10-24 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Hallo, wie geht es euch? Click για ανάπτυξη... Hallo unser Freund! Sehr gut, und du? Findest du Deutsch schön? (άμα έχω κανένα λάθος συγχωράτε με, τα έχω αφήσει εδώ και καιρό) Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 21:02 Ο Valder έγραψε: #9.239 13-10-24 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Hallo unser Freund! Sehr gut, und du? Findest du Deutsch schön? (άμα έχω κανένα λάθος συγχωράτε με, τα έχω αφήσει εδώ και καιρό) Click για ανάπτυξη... Ich auch. Seit 2022 im ruhe die ganze sache verlassen Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.957 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 21:05 Ο Poirot έγραψε: #9.240 13-10-24 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Hallo unser Freund! Sehr gut, und du? Findest du Deutsch schön? (άμα έχω κανένα λάθος συγχωράτε με, τα έχω αφήσει εδώ και καιρό) Click για ανάπτυξη... Ich finde Deutsch interessant und ich έχω machen gut αρχή για την ώρα. Σίγουρα είναι καλύτερα από το πως τα περίμενα. Να φανταστείς δεν έκανα ένα μάθημα λόγω κωλύματος και μου έλειψαν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 460 461 462 463 464 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 462 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 462 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρε παιδια, οκ λατρεύω Χειμώνα, αλλά πραγματικά με πάσα καλοσύνη, τι σας αρέσει στα Χριστούγεννα; Click για ανάπτυξη... Τα πάντα του μπι όνεστ. Φωτάκια, τραγούδια, στολισμός, ευκαιρία για περισσότερες οικογενειακές στιγμές.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:38 Ο Valder έγραψε: #9.230 13-10-24 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Τα πάντα του μπι όνεστ. Φωτάκια, τραγούδια, στολισμός, ευκαιρία για περισσότερες οικογενειακές στιγμές. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι τυχαιο οτι σας ταιργιάκσανε με το ρηντεριώ. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:42 Ο Guest 691153: #9.231 13-10-24 17:42 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Να σου πω κάτι; Πάντα παλιά πέρναγα πρωτοχρονιές με οικογένεια. Την αγαπώ την οικογένειά μου, παράξενη οπως σου εχω ξαναπεί αλλα οκ, θα μου λειψουν αυτα οταν δεν θα τους έχω και ήδη μου λειπει που δεν έχουμε καποιους φίλους στο τραπέζι, δε γινεται άλλωστε καθως έχουν φύγει απο τη ζωή. Αλλά και γαμώ πρωτοχρονια ξες ποτε έκανα; Μόνος μου. Με τη γάτα. Ειναι σα να σου ανηκει η πόλη, άδεια, όλοι στη φασαρία τους κι εσυ στην ησυχία σου. Ειμαι το αντιθετο απο σενα, θέλω μια γωνιά με σκοτάδι και ησυχία, όχι βόλτες σε φωταγωγημένα μέρη. Θέλω να νιώθω παράνομος στα σκοτάδια, ραδιούργος. Μου δημιουργει μια εσωτερική έκσταση αυτό, ενα στρες ευχάριστο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Οκτωβρίου 2024 Εμένα με πνιγουν όλα αυτα, με θλίβουν βαθύτατα. Click για ανάπτυξη... Θα σου πώ. Γενικότερα εγώ ημουν το μαύρο πρόβατο της οικογένειας, τόσο ως χαρακτήρας όσο και λόγω διαφόρων παραγόντων που με καθιστούσαν ανίκανο να βγώ έξω. Να φανταστείς βόλτα μόνος βγήκα πρώτη φορά πέρσυ στα 16 μου. Όλη μου τη ζωή τα χριστούγεννα τα περνούσα μέσα στο σπίτι, δεν πήγα ποτέ για κάλαντα, δεν τραγούδησα ποτέ, δεν έκανα βόλτες ποτέ, δεν έπαιξα στο χιόνι ποτέ. Αυτό με έχει πλακώσει. Άλλαξαν τα παντα ριζικά απο τότε που άρχισα να παίρνω τη ζωή στα χέρια μου. Και το φωτεινό βράδυ, με το τσουχτερό κρύο, την άχνα να φαίνεται, οι γκρίζοι ουρανοί, οι βροχές, σπάνε την αφόρητη ζέστη, το αλάτι που τσούζει στο δέρμα, τον αέρα, την άμμο και γενικότερα την μονοτονία του καλοκαιριού (διοτι τότε μπορούσα να βγώ έξω). Τα χριστούγεννα για μένα δεν είναι μια παιδικιάστικη γιορτή του στυλ "είμαι μικρούλι και αυτιστικούλι και χαίρομαι οταν βλέπω φώτα", αλλα ως επιτέλους την λύτρωση, και ενα περιβάλλον το οποίο φαίνεται οικείο και γουτσου γουτσου για εμενανε. Θα προτιμούσα να ζω στη σιβηρία, στην Αλάσκα, στη βόρεια νορβηγία, παρά να ζώ τα καλοκαίρια εδώ. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:49 Ο Valder έγραψε: #9.232 13-10-24 17:49 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Θα σου πώ. Γενικότερα εγώ ημουν το μαύρο πρόβατο της οικογένειας, τόσο ως χαρακτήρας όσο και λόγω διαφόρων παραγόντων που με καθιστούσαν ανίκανο να βγώ έξω. Να φανταστείς βόλτα μόνος βγήκα πρώτη φορά πέρσυ στα 16 μου. Όλη μου τη ζωή τα χριστούγεννα τα περνούσα μέσα στο σπίτι, δεν πήγα ποτέ για κάλαντα, δεν τραγούδησα ποτέ, δεν έκανα βόλτες ποτέ, δεν έπαιξα στο χιόνι ποτέ. Αυτό με έχει πλακώσει. Άλλαξαν τα παντα ριζικά απο τότε που άρχισα να παίρνω τη ζωή στα χέρια μου. Και το φωτεινό βράδυ, με το τσουχτερό κρύο, την άχνα να φαίνεται, οι γκρίζοι ουρανοί, οι βροχές, σπάνε την αφόρητη ζέστη, το αλάτι που τσούζει στο δέρμα, τον αέρα, την άμμο και γενικότερα την μονοτονία του καλοκαιριού (διοτι τότε μπορούσα να βγώ έξω). Τα χριστούγεννα για μένα δεν είναι μια παιδικιάστικη γιορτή του στυλ "είμαι μικρούλι και αυτιστικούλι και χαίρομαι οταν βλέπω φώτα", αλλα ως επιτέλους την λύτρωση, και ενα περιβάλλον το οποίο φαίνεται οικείο και γουτσου γουτσου για εμενανε. Click για ανάπτυξη... Τι λες τωρα ρε φίλε, δεν ειχα ιδέα... Αρχική Δημοσίευση από nearos: Θα προτιμούσα να ζω στη σιβηρία, στην Αλάσκα, στη βόρεια νορβηγία, παρά να ζώ τα καλοκαίρια εδώ. Click για ανάπτυξη... Μαζί σου! Κι εγω! Εβλεπα εναν τυπο στο Τροντχαιμ στη Νορβηγια, πισω κανανε τζογκινγκ οι νορβηγιδες κι αυτος εκανε βιντεο. Λιμνουλα, πετρινο παγκακι, μουντος ουρανος, σπιτακια στο λόφο, πωωωω ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΓΑΜΩ!!!! Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:51 Ο Guest 691153: #9.233 13-10-24 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι λες τωρα ρε φίλε, δεν ειχα ιδέα... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει καλέ, ολοι εχουμε διαφορετικές απόψεις. Εγώ τα χριστούγεννα μου δίνουνε ζωή, και την χάνω καλοκαίρι. Δε θα πλακώσω ανθρωπο στο ξύλο γιατι δεν του αρέσουν τα χριστούγεννα... Μέχρι να μου δέσει το στέρνο Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μαζί σου! Κι εγω! Εβλεπα εναν τυπο στο Τροντχαιμ στη Νορβηγια, πισω κανανε τζογκινγκ οι νορβηγιδες κι αυτος εκανε βιντεο. Λιμνουλα, πετρινο παγκακι, μουντος ουρανος, σπιτακια στο λόφο, πωωωω ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΓΑΜΩ!!!! Click για ανάπτυξη... Ελλάδα είσαι ή Αυστρία;;; πάντως το ψήνω. Εστω αν χτυπήσει η κλιματική αλλαγή τρελά μακάρι να γίνει πολύ κρύο αντι για πολύ ζεστό το καλοκαίρι και ο χειμώνας. Πωπωπωπω Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:58 Ο Valder έγραψε: #9.234 13-10-24 17:58 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν πειράζει καλέ, ολοι εχουμε διαφορετικές απόψεις. Εγώ τα χριστούγεννα μου δίνουνε ζωή, και την χάνω καλοκαίρι. Δε θα πλακώσω ανθρωπο στο ξύλο γιατι δεν του αρέσουν τα χριστούγεννα... Μέχρι να μου δέσει το στέρνο Ελλάδα είσαι ή Αυστρία;;; πάντως το ψήνω. Εστω αν χτυπήσει η κλιματική αλλαγή τρελά μακάρι να γίνει πολύ κρύο αντι για πολύ ζεστό το καλοκαίρι και ο χειμώνας. Πωπωπωπω Click για ανάπτυξη... Στη βυζαντιάρα είμαι. Αυστρια έχω βάλει γιατι η Βιέννη ήταν το πρώτο σπιτι μου, με εχουν γιατρέψει για μηνες εκει οι Αυστριακοι οταν ήμουν μωρό. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.957 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 20:49 Ο Poirot έγραψε: #9.235 13-10-24 20:49 Hallo, wie geht es euch? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 20:54 Ο Valder έγραψε: #9.236 13-10-24 20:54 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Hallo, wie geht es euch? Click για ανάπτυξη... Ah! Wie eine schone Sprache! (not) Es geht uns sehr gut, und bei dir? Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.957 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 20:59 Ο Poirot έγραψε: #9.237 13-10-24 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ah! Wie eine schone Sprache! (not) Es geht uns sehr gut, und bei dir? Click για ανάπτυξη... Es geht mir ganz gut, vielen Dank! Ωστόσο κάπου εδώ τελειώνουν και οι γνώσεις μου, δεδομένου ότι έχω κάνει 4 μαθήματα, οπότε το γυρνάω στα ελληνικά Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 21:00 Η Kate1914 έγραψε: #9.238 13-10-24 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Hallo, wie geht es euch? Click για ανάπτυξη... Hallo unser Freund! Sehr gut, und du? Findest du Deutsch schön? (άμα έχω κανένα λάθος συγχωράτε με, τα έχω αφήσει εδώ και καιρό) Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 21:02 Ο Valder έγραψε: #9.239 13-10-24 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Hallo unser Freund! Sehr gut, und du? Findest du Deutsch schön? (άμα έχω κανένα λάθος συγχωράτε με, τα έχω αφήσει εδώ και καιρό) Click για ανάπτυξη... Ich auch. Seit 2022 im ruhe die ganze sache verlassen Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.957 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 21:05 Ο Poirot έγραψε: #9.240 13-10-24 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Hallo unser Freund! Sehr gut, und du? Findest du Deutsch schön? (άμα έχω κανένα λάθος συγχωράτε με, τα έχω αφήσει εδώ και καιρό) Click για ανάπτυξη... Ich finde Deutsch interessant und ich έχω machen gut αρχή για την ώρα. Σίγουρα είναι καλύτερα από το πως τα περίμενα. Να φανταστείς δεν έκανα ένα μάθημα λόγω κωλύματος και μου έλειψαν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 460 461 462 463 464 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 462 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 462 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Τα πάντα του μπι όνεστ. Φωτάκια, τραγούδια, στολισμός, ευκαιρία για περισσότερες οικογενειακές στιγμές. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι τυχαιο οτι σας ταιργιάκσανε με το ρηντεριώ.
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:42 Ο Guest 691153: #9.231 13-10-24 17:42 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Να σου πω κάτι; Πάντα παλιά πέρναγα πρωτοχρονιές με οικογένεια. Την αγαπώ την οικογένειά μου, παράξενη οπως σου εχω ξαναπεί αλλα οκ, θα μου λειψουν αυτα οταν δεν θα τους έχω και ήδη μου λειπει που δεν έχουμε καποιους φίλους στο τραπέζι, δε γινεται άλλωστε καθως έχουν φύγει απο τη ζωή. Αλλά και γαμώ πρωτοχρονια ξες ποτε έκανα; Μόνος μου. Με τη γάτα. Ειναι σα να σου ανηκει η πόλη, άδεια, όλοι στη φασαρία τους κι εσυ στην ησυχία σου. Ειμαι το αντιθετο απο σενα, θέλω μια γωνιά με σκοτάδι και ησυχία, όχι βόλτες σε φωταγωγημένα μέρη. Θέλω να νιώθω παράνομος στα σκοτάδια, ραδιούργος. Μου δημιουργει μια εσωτερική έκσταση αυτό, ενα στρες ευχάριστο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Οκτωβρίου 2024 Εμένα με πνιγουν όλα αυτα, με θλίβουν βαθύτατα. Click για ανάπτυξη... Θα σου πώ. Γενικότερα εγώ ημουν το μαύρο πρόβατο της οικογένειας, τόσο ως χαρακτήρας όσο και λόγω διαφόρων παραγόντων που με καθιστούσαν ανίκανο να βγώ έξω. Να φανταστείς βόλτα μόνος βγήκα πρώτη φορά πέρσυ στα 16 μου. Όλη μου τη ζωή τα χριστούγεννα τα περνούσα μέσα στο σπίτι, δεν πήγα ποτέ για κάλαντα, δεν τραγούδησα ποτέ, δεν έκανα βόλτες ποτέ, δεν έπαιξα στο χιόνι ποτέ. Αυτό με έχει πλακώσει. Άλλαξαν τα παντα ριζικά απο τότε που άρχισα να παίρνω τη ζωή στα χέρια μου. Και το φωτεινό βράδυ, με το τσουχτερό κρύο, την άχνα να φαίνεται, οι γκρίζοι ουρανοί, οι βροχές, σπάνε την αφόρητη ζέστη, το αλάτι που τσούζει στο δέρμα, τον αέρα, την άμμο και γενικότερα την μονοτονία του καλοκαιριού (διοτι τότε μπορούσα να βγώ έξω). Τα χριστούγεννα για μένα δεν είναι μια παιδικιάστικη γιορτή του στυλ "είμαι μικρούλι και αυτιστικούλι και χαίρομαι οταν βλέπω φώτα", αλλα ως επιτέλους την λύτρωση, και ενα περιβάλλον το οποίο φαίνεται οικείο και γουτσου γουτσου για εμενανε. Θα προτιμούσα να ζω στη σιβηρία, στην Αλάσκα, στη βόρεια νορβηγία, παρά να ζώ τα καλοκαίρια εδώ. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:49 Ο Valder έγραψε: #9.232 13-10-24 17:49 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Θα σου πώ. Γενικότερα εγώ ημουν το μαύρο πρόβατο της οικογένειας, τόσο ως χαρακτήρας όσο και λόγω διαφόρων παραγόντων που με καθιστούσαν ανίκανο να βγώ έξω. Να φανταστείς βόλτα μόνος βγήκα πρώτη φορά πέρσυ στα 16 μου. Όλη μου τη ζωή τα χριστούγεννα τα περνούσα μέσα στο σπίτι, δεν πήγα ποτέ για κάλαντα, δεν τραγούδησα ποτέ, δεν έκανα βόλτες ποτέ, δεν έπαιξα στο χιόνι ποτέ. Αυτό με έχει πλακώσει. Άλλαξαν τα παντα ριζικά απο τότε που άρχισα να παίρνω τη ζωή στα χέρια μου. Και το φωτεινό βράδυ, με το τσουχτερό κρύο, την άχνα να φαίνεται, οι γκρίζοι ουρανοί, οι βροχές, σπάνε την αφόρητη ζέστη, το αλάτι που τσούζει στο δέρμα, τον αέρα, την άμμο και γενικότερα την μονοτονία του καλοκαιριού (διοτι τότε μπορούσα να βγώ έξω). Τα χριστούγεννα για μένα δεν είναι μια παιδικιάστικη γιορτή του στυλ "είμαι μικρούλι και αυτιστικούλι και χαίρομαι οταν βλέπω φώτα", αλλα ως επιτέλους την λύτρωση, και ενα περιβάλλον το οποίο φαίνεται οικείο και γουτσου γουτσου για εμενανε. Click για ανάπτυξη... Τι λες τωρα ρε φίλε, δεν ειχα ιδέα... Αρχική Δημοσίευση από nearos: Θα προτιμούσα να ζω στη σιβηρία, στην Αλάσκα, στη βόρεια νορβηγία, παρά να ζώ τα καλοκαίρια εδώ. Click για ανάπτυξη... Μαζί σου! Κι εγω! Εβλεπα εναν τυπο στο Τροντχαιμ στη Νορβηγια, πισω κανανε τζογκινγκ οι νορβηγιδες κι αυτος εκανε βιντεο. Λιμνουλα, πετρινο παγκακι, μουντος ουρανος, σπιτακια στο λόφο, πωωωω ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΓΑΜΩ!!!! Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:51 Ο Guest 691153: #9.233 13-10-24 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι λες τωρα ρε φίλε, δεν ειχα ιδέα... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει καλέ, ολοι εχουμε διαφορετικές απόψεις. Εγώ τα χριστούγεννα μου δίνουνε ζωή, και την χάνω καλοκαίρι. Δε θα πλακώσω ανθρωπο στο ξύλο γιατι δεν του αρέσουν τα χριστούγεννα... Μέχρι να μου δέσει το στέρνο Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μαζί σου! Κι εγω! Εβλεπα εναν τυπο στο Τροντχαιμ στη Νορβηγια, πισω κανανε τζογκινγκ οι νορβηγιδες κι αυτος εκανε βιντεο. Λιμνουλα, πετρινο παγκακι, μουντος ουρανος, σπιτακια στο λόφο, πωωωω ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΓΑΜΩ!!!! Click για ανάπτυξη... Ελλάδα είσαι ή Αυστρία;;; πάντως το ψήνω. Εστω αν χτυπήσει η κλιματική αλλαγή τρελά μακάρι να γίνει πολύ κρύο αντι για πολύ ζεστό το καλοκαίρι και ο χειμώνας. Πωπωπωπω Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:58 Ο Valder έγραψε: #9.234 13-10-24 17:58 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν πειράζει καλέ, ολοι εχουμε διαφορετικές απόψεις. Εγώ τα χριστούγεννα μου δίνουνε ζωή, και την χάνω καλοκαίρι. Δε θα πλακώσω ανθρωπο στο ξύλο γιατι δεν του αρέσουν τα χριστούγεννα... Μέχρι να μου δέσει το στέρνο Ελλάδα είσαι ή Αυστρία;;; πάντως το ψήνω. Εστω αν χτυπήσει η κλιματική αλλαγή τρελά μακάρι να γίνει πολύ κρύο αντι για πολύ ζεστό το καλοκαίρι και ο χειμώνας. Πωπωπωπω Click για ανάπτυξη... Στη βυζαντιάρα είμαι. Αυστρια έχω βάλει γιατι η Βιέννη ήταν το πρώτο σπιτι μου, με εχουν γιατρέψει για μηνες εκει οι Αυστριακοι οταν ήμουν μωρό. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.957 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 20:49 Ο Poirot έγραψε: #9.235 13-10-24 20:49 Hallo, wie geht es euch? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 20:54 Ο Valder έγραψε: #9.236 13-10-24 20:54 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Hallo, wie geht es euch? Click για ανάπτυξη... Ah! Wie eine schone Sprache! (not) Es geht uns sehr gut, und bei dir? Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.957 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 20:59 Ο Poirot έγραψε: #9.237 13-10-24 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ah! Wie eine schone Sprache! (not) Es geht uns sehr gut, und bei dir? Click για ανάπτυξη... Es geht mir ganz gut, vielen Dank! Ωστόσο κάπου εδώ τελειώνουν και οι γνώσεις μου, δεδομένου ότι έχω κάνει 4 μαθήματα, οπότε το γυρνάω στα ελληνικά Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 21:00 Η Kate1914 έγραψε: #9.238 13-10-24 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Hallo, wie geht es euch? Click για ανάπτυξη... Hallo unser Freund! Sehr gut, und du? Findest du Deutsch schön? (άμα έχω κανένα λάθος συγχωράτε με, τα έχω αφήσει εδώ και καιρό) Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 21:02 Ο Valder έγραψε: #9.239 13-10-24 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Hallo unser Freund! Sehr gut, und du? Findest du Deutsch schön? (άμα έχω κανένα λάθος συγχωράτε με, τα έχω αφήσει εδώ και καιρό) Click για ανάπτυξη... Ich auch. Seit 2022 im ruhe die ganze sache verlassen Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.957 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 21:05 Ο Poirot έγραψε: #9.240 13-10-24 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Hallo unser Freund! Sehr gut, und du? Findest du Deutsch schön? (άμα έχω κανένα λάθος συγχωράτε με, τα έχω αφήσει εδώ και καιρό) Click για ανάπτυξη... Ich finde Deutsch interessant und ich έχω machen gut αρχή για την ώρα. Σίγουρα είναι καλύτερα από το πως τα περίμενα. Να φανταστείς δεν έκανα ένα μάθημα λόγω κωλύματος και μου έλειψαν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 460 461 462 463 464 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 462 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 462 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Να σου πω κάτι; Πάντα παλιά πέρναγα πρωτοχρονιές με οικογένεια. Την αγαπώ την οικογένειά μου, παράξενη οπως σου εχω ξαναπεί αλλα οκ, θα μου λειψουν αυτα οταν δεν θα τους έχω και ήδη μου λειπει που δεν έχουμε καποιους φίλους στο τραπέζι, δε γινεται άλλωστε καθως έχουν φύγει απο τη ζωή. Αλλά και γαμώ πρωτοχρονια ξες ποτε έκανα; Μόνος μου. Με τη γάτα. Ειναι σα να σου ανηκει η πόλη, άδεια, όλοι στη φασαρία τους κι εσυ στην ησυχία σου. Ειμαι το αντιθετο απο σενα, θέλω μια γωνιά με σκοτάδι και ησυχία, όχι βόλτες σε φωταγωγημένα μέρη. Θέλω να νιώθω παράνομος στα σκοτάδια, ραδιούργος. Μου δημιουργει μια εσωτερική έκσταση αυτό, ενα στρες ευχάριστο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Οκτωβρίου 2024 Εμένα με πνιγουν όλα αυτα, με θλίβουν βαθύτατα. Click για ανάπτυξη... Θα σου πώ. Γενικότερα εγώ ημουν το μαύρο πρόβατο της οικογένειας, τόσο ως χαρακτήρας όσο και λόγω διαφόρων παραγόντων που με καθιστούσαν ανίκανο να βγώ έξω. Να φανταστείς βόλτα μόνος βγήκα πρώτη φορά πέρσυ στα 16 μου. Όλη μου τη ζωή τα χριστούγεννα τα περνούσα μέσα στο σπίτι, δεν πήγα ποτέ για κάλαντα, δεν τραγούδησα ποτέ, δεν έκανα βόλτες ποτέ, δεν έπαιξα στο χιόνι ποτέ. Αυτό με έχει πλακώσει. Άλλαξαν τα παντα ριζικά απο τότε που άρχισα να παίρνω τη ζωή στα χέρια μου. Και το φωτεινό βράδυ, με το τσουχτερό κρύο, την άχνα να φαίνεται, οι γκρίζοι ουρανοί, οι βροχές, σπάνε την αφόρητη ζέστη, το αλάτι που τσούζει στο δέρμα, τον αέρα, την άμμο και γενικότερα την μονοτονία του καλοκαιριού (διοτι τότε μπορούσα να βγώ έξω). Τα χριστούγεννα για μένα δεν είναι μια παιδικιάστικη γιορτή του στυλ "είμαι μικρούλι και αυτιστικούλι και χαίρομαι οταν βλέπω φώτα", αλλα ως επιτέλους την λύτρωση, και ενα περιβάλλον το οποίο φαίνεται οικείο και γουτσου γουτσου για εμενανε. Θα προτιμούσα να ζω στη σιβηρία, στην Αλάσκα, στη βόρεια νορβηγία, παρά να ζώ τα καλοκαίρια εδώ.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:49 Ο Valder έγραψε: #9.232 13-10-24 17:49 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Θα σου πώ. Γενικότερα εγώ ημουν το μαύρο πρόβατο της οικογένειας, τόσο ως χαρακτήρας όσο και λόγω διαφόρων παραγόντων που με καθιστούσαν ανίκανο να βγώ έξω. Να φανταστείς βόλτα μόνος βγήκα πρώτη φορά πέρσυ στα 16 μου. Όλη μου τη ζωή τα χριστούγεννα τα περνούσα μέσα στο σπίτι, δεν πήγα ποτέ για κάλαντα, δεν τραγούδησα ποτέ, δεν έκανα βόλτες ποτέ, δεν έπαιξα στο χιόνι ποτέ. Αυτό με έχει πλακώσει. Άλλαξαν τα παντα ριζικά απο τότε που άρχισα να παίρνω τη ζωή στα χέρια μου. Και το φωτεινό βράδυ, με το τσουχτερό κρύο, την άχνα να φαίνεται, οι γκρίζοι ουρανοί, οι βροχές, σπάνε την αφόρητη ζέστη, το αλάτι που τσούζει στο δέρμα, τον αέρα, την άμμο και γενικότερα την μονοτονία του καλοκαιριού (διοτι τότε μπορούσα να βγώ έξω). Τα χριστούγεννα για μένα δεν είναι μια παιδικιάστικη γιορτή του στυλ "είμαι μικρούλι και αυτιστικούλι και χαίρομαι οταν βλέπω φώτα", αλλα ως επιτέλους την λύτρωση, και ενα περιβάλλον το οποίο φαίνεται οικείο και γουτσου γουτσου για εμενανε. Click για ανάπτυξη... Τι λες τωρα ρε φίλε, δεν ειχα ιδέα... Αρχική Δημοσίευση από nearos: Θα προτιμούσα να ζω στη σιβηρία, στην Αλάσκα, στη βόρεια νορβηγία, παρά να ζώ τα καλοκαίρια εδώ. Click για ανάπτυξη... Μαζί σου! Κι εγω! Εβλεπα εναν τυπο στο Τροντχαιμ στη Νορβηγια, πισω κανανε τζογκινγκ οι νορβηγιδες κι αυτος εκανε βιντεο. Λιμνουλα, πετρινο παγκακι, μουντος ουρανος, σπιτακια στο λόφο, πωωωω ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΓΑΜΩ!!!! Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:51 Ο Guest 691153: #9.233 13-10-24 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι λες τωρα ρε φίλε, δεν ειχα ιδέα... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει καλέ, ολοι εχουμε διαφορετικές απόψεις. Εγώ τα χριστούγεννα μου δίνουνε ζωή, και την χάνω καλοκαίρι. Δε θα πλακώσω ανθρωπο στο ξύλο γιατι δεν του αρέσουν τα χριστούγεννα... Μέχρι να μου δέσει το στέρνο Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μαζί σου! Κι εγω! Εβλεπα εναν τυπο στο Τροντχαιμ στη Νορβηγια, πισω κανανε τζογκινγκ οι νορβηγιδες κι αυτος εκανε βιντεο. Λιμνουλα, πετρινο παγκακι, μουντος ουρανος, σπιτακια στο λόφο, πωωωω ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΓΑΜΩ!!!! Click για ανάπτυξη... Ελλάδα είσαι ή Αυστρία;;; πάντως το ψήνω. Εστω αν χτυπήσει η κλιματική αλλαγή τρελά μακάρι να γίνει πολύ κρύο αντι για πολύ ζεστό το καλοκαίρι και ο χειμώνας. Πωπωπωπω Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:58 Ο Valder έγραψε: #9.234 13-10-24 17:58 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν πειράζει καλέ, ολοι εχουμε διαφορετικές απόψεις. Εγώ τα χριστούγεννα μου δίνουνε ζωή, και την χάνω καλοκαίρι. Δε θα πλακώσω ανθρωπο στο ξύλο γιατι δεν του αρέσουν τα χριστούγεννα... Μέχρι να μου δέσει το στέρνο Ελλάδα είσαι ή Αυστρία;;; πάντως το ψήνω. Εστω αν χτυπήσει η κλιματική αλλαγή τρελά μακάρι να γίνει πολύ κρύο αντι για πολύ ζεστό το καλοκαίρι και ο χειμώνας. Πωπωπωπω Click για ανάπτυξη... Στη βυζαντιάρα είμαι. Αυστρια έχω βάλει γιατι η Βιέννη ήταν το πρώτο σπιτι μου, με εχουν γιατρέψει για μηνες εκει οι Αυστριακοι οταν ήμουν μωρό. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.957 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 20:49 Ο Poirot έγραψε: #9.235 13-10-24 20:49 Hallo, wie geht es euch? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 20:54 Ο Valder έγραψε: #9.236 13-10-24 20:54 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Hallo, wie geht es euch? Click για ανάπτυξη... Ah! Wie eine schone Sprache! (not) Es geht uns sehr gut, und bei dir? Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.957 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 20:59 Ο Poirot έγραψε: #9.237 13-10-24 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ah! Wie eine schone Sprache! (not) Es geht uns sehr gut, und bei dir? Click για ανάπτυξη... Es geht mir ganz gut, vielen Dank! Ωστόσο κάπου εδώ τελειώνουν και οι γνώσεις μου, δεδομένου ότι έχω κάνει 4 μαθήματα, οπότε το γυρνάω στα ελληνικά Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 21:00 Η Kate1914 έγραψε: #9.238 13-10-24 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Hallo, wie geht es euch? Click για ανάπτυξη... Hallo unser Freund! Sehr gut, und du? Findest du Deutsch schön? (άμα έχω κανένα λάθος συγχωράτε με, τα έχω αφήσει εδώ και καιρό) Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 21:02 Ο Valder έγραψε: #9.239 13-10-24 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Hallo unser Freund! Sehr gut, und du? Findest du Deutsch schön? (άμα έχω κανένα λάθος συγχωράτε με, τα έχω αφήσει εδώ και καιρό) Click για ανάπτυξη... Ich auch. Seit 2022 im ruhe die ganze sache verlassen Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.957 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 21:05 Ο Poirot έγραψε: #9.240 13-10-24 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Hallo unser Freund! Sehr gut, und du? Findest du Deutsch schön? (άμα έχω κανένα λάθος συγχωράτε με, τα έχω αφήσει εδώ και καιρό) Click για ανάπτυξη... Ich finde Deutsch interessant und ich έχω machen gut αρχή για την ώρα. Σίγουρα είναι καλύτερα από το πως τα περίμενα. Να φανταστείς δεν έκανα ένα μάθημα λόγω κωλύματος και μου έλειψαν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 460 461 462 463 464 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 462 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 462 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nearos: Θα σου πώ. Γενικότερα εγώ ημουν το μαύρο πρόβατο της οικογένειας, τόσο ως χαρακτήρας όσο και λόγω διαφόρων παραγόντων που με καθιστούσαν ανίκανο να βγώ έξω. Να φανταστείς βόλτα μόνος βγήκα πρώτη φορά πέρσυ στα 16 μου. Όλη μου τη ζωή τα χριστούγεννα τα περνούσα μέσα στο σπίτι, δεν πήγα ποτέ για κάλαντα, δεν τραγούδησα ποτέ, δεν έκανα βόλτες ποτέ, δεν έπαιξα στο χιόνι ποτέ. Αυτό με έχει πλακώσει. Άλλαξαν τα παντα ριζικά απο τότε που άρχισα να παίρνω τη ζωή στα χέρια μου. Και το φωτεινό βράδυ, με το τσουχτερό κρύο, την άχνα να φαίνεται, οι γκρίζοι ουρανοί, οι βροχές, σπάνε την αφόρητη ζέστη, το αλάτι που τσούζει στο δέρμα, τον αέρα, την άμμο και γενικότερα την μονοτονία του καλοκαιριού (διοτι τότε μπορούσα να βγώ έξω). Τα χριστούγεννα για μένα δεν είναι μια παιδικιάστικη γιορτή του στυλ "είμαι μικρούλι και αυτιστικούλι και χαίρομαι οταν βλέπω φώτα", αλλα ως επιτέλους την λύτρωση, και ενα περιβάλλον το οποίο φαίνεται οικείο και γουτσου γουτσου για εμενανε. Click για ανάπτυξη... Τι λες τωρα ρε φίλε, δεν ειχα ιδέα... Αρχική Δημοσίευση από nearos: Θα προτιμούσα να ζω στη σιβηρία, στην Αλάσκα, στη βόρεια νορβηγία, παρά να ζώ τα καλοκαίρια εδώ. Click για ανάπτυξη... Μαζί σου! Κι εγω! Εβλεπα εναν τυπο στο Τροντχαιμ στη Νορβηγια, πισω κανανε τζογκινγκ οι νορβηγιδες κι αυτος εκανε βιντεο. Λιμνουλα, πετρινο παγκακι, μουντος ουρανος, σπιτακια στο λόφο, πωωωω ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΓΑΜΩ!!!!
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:51 Ο Guest 691153: #9.233 13-10-24 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι λες τωρα ρε φίλε, δεν ειχα ιδέα... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει καλέ, ολοι εχουμε διαφορετικές απόψεις. Εγώ τα χριστούγεννα μου δίνουνε ζωή, και την χάνω καλοκαίρι. Δε θα πλακώσω ανθρωπο στο ξύλο γιατι δεν του αρέσουν τα χριστούγεννα... Μέχρι να μου δέσει το στέρνο Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μαζί σου! Κι εγω! Εβλεπα εναν τυπο στο Τροντχαιμ στη Νορβηγια, πισω κανανε τζογκινγκ οι νορβηγιδες κι αυτος εκανε βιντεο. Λιμνουλα, πετρινο παγκακι, μουντος ουρανος, σπιτακια στο λόφο, πωωωω ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΓΑΜΩ!!!! Click για ανάπτυξη... Ελλάδα είσαι ή Αυστρία;;; πάντως το ψήνω. Εστω αν χτυπήσει η κλιματική αλλαγή τρελά μακάρι να γίνει πολύ κρύο αντι για πολύ ζεστό το καλοκαίρι και ο χειμώνας. Πωπωπωπω Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:58 Ο Valder έγραψε: #9.234 13-10-24 17:58 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν πειράζει καλέ, ολοι εχουμε διαφορετικές απόψεις. Εγώ τα χριστούγεννα μου δίνουνε ζωή, και την χάνω καλοκαίρι. Δε θα πλακώσω ανθρωπο στο ξύλο γιατι δεν του αρέσουν τα χριστούγεννα... Μέχρι να μου δέσει το στέρνο Ελλάδα είσαι ή Αυστρία;;; πάντως το ψήνω. Εστω αν χτυπήσει η κλιματική αλλαγή τρελά μακάρι να γίνει πολύ κρύο αντι για πολύ ζεστό το καλοκαίρι και ο χειμώνας. Πωπωπωπω Click για ανάπτυξη... Στη βυζαντιάρα είμαι. Αυστρια έχω βάλει γιατι η Βιέννη ήταν το πρώτο σπιτι μου, με εχουν γιατρέψει για μηνες εκει οι Αυστριακοι οταν ήμουν μωρό. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.957 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 20:49 Ο Poirot έγραψε: #9.235 13-10-24 20:49 Hallo, wie geht es euch? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 20:54 Ο Valder έγραψε: #9.236 13-10-24 20:54 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Hallo, wie geht es euch? Click για ανάπτυξη... Ah! Wie eine schone Sprache! (not) Es geht uns sehr gut, und bei dir? Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.957 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 20:59 Ο Poirot έγραψε: #9.237 13-10-24 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ah! Wie eine schone Sprache! (not) Es geht uns sehr gut, und bei dir? Click για ανάπτυξη... Es geht mir ganz gut, vielen Dank! Ωστόσο κάπου εδώ τελειώνουν και οι γνώσεις μου, δεδομένου ότι έχω κάνει 4 μαθήματα, οπότε το γυρνάω στα ελληνικά Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 21:00 Η Kate1914 έγραψε: #9.238 13-10-24 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Hallo, wie geht es euch? Click για ανάπτυξη... Hallo unser Freund! Sehr gut, und du? Findest du Deutsch schön? (άμα έχω κανένα λάθος συγχωράτε με, τα έχω αφήσει εδώ και καιρό) Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 21:02 Ο Valder έγραψε: #9.239 13-10-24 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Hallo unser Freund! Sehr gut, und du? Findest du Deutsch schön? (άμα έχω κανένα λάθος συγχωράτε με, τα έχω αφήσει εδώ και καιρό) Click για ανάπτυξη... Ich auch. Seit 2022 im ruhe die ganze sache verlassen Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.957 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 21:05 Ο Poirot έγραψε: #9.240 13-10-24 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Hallo unser Freund! Sehr gut, und du? Findest du Deutsch schön? (άμα έχω κανένα λάθος συγχωράτε με, τα έχω αφήσει εδώ και καιρό) Click για ανάπτυξη... Ich finde Deutsch interessant und ich έχω machen gut αρχή για την ώρα. Σίγουρα είναι καλύτερα από το πως τα περίμενα. Να φανταστείς δεν έκανα ένα μάθημα λόγω κωλύματος και μου έλειψαν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 460 461 462 463 464 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 462 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 462 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι λες τωρα ρε φίλε, δεν ειχα ιδέα... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει καλέ, ολοι εχουμε διαφορετικές απόψεις. Εγώ τα χριστούγεννα μου δίνουνε ζωή, και την χάνω καλοκαίρι. Δε θα πλακώσω ανθρωπο στο ξύλο γιατι δεν του αρέσουν τα χριστούγεννα... Μέχρι να μου δέσει το στέρνο Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μαζί σου! Κι εγω! Εβλεπα εναν τυπο στο Τροντχαιμ στη Νορβηγια, πισω κανανε τζογκινγκ οι νορβηγιδες κι αυτος εκανε βιντεο. Λιμνουλα, πετρινο παγκακι, μουντος ουρανος, σπιτακια στο λόφο, πωωωω ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΓΑΜΩ!!!! Click για ανάπτυξη... Ελλάδα είσαι ή Αυστρία;;; πάντως το ψήνω. Εστω αν χτυπήσει η κλιματική αλλαγή τρελά μακάρι να γίνει πολύ κρύο αντι για πολύ ζεστό το καλοκαίρι και ο χειμώνας. Πωπωπωπω
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 17:58 Ο Valder έγραψε: #9.234 13-10-24 17:58 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν πειράζει καλέ, ολοι εχουμε διαφορετικές απόψεις. Εγώ τα χριστούγεννα μου δίνουνε ζωή, και την χάνω καλοκαίρι. Δε θα πλακώσω ανθρωπο στο ξύλο γιατι δεν του αρέσουν τα χριστούγεννα... Μέχρι να μου δέσει το στέρνο Ελλάδα είσαι ή Αυστρία;;; πάντως το ψήνω. Εστω αν χτυπήσει η κλιματική αλλαγή τρελά μακάρι να γίνει πολύ κρύο αντι για πολύ ζεστό το καλοκαίρι και ο χειμώνας. Πωπωπωπω Click για ανάπτυξη... Στη βυζαντιάρα είμαι. Αυστρια έχω βάλει γιατι η Βιέννη ήταν το πρώτο σπιτι μου, με εχουν γιατρέψει για μηνες εκει οι Αυστριακοι οταν ήμουν μωρό. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.957 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 20:49 Ο Poirot έγραψε: #9.235 13-10-24 20:49 Hallo, wie geht es euch? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 20:54 Ο Valder έγραψε: #9.236 13-10-24 20:54 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Hallo, wie geht es euch? Click για ανάπτυξη... Ah! Wie eine schone Sprache! (not) Es geht uns sehr gut, und bei dir? Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.957 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 20:59 Ο Poirot έγραψε: #9.237 13-10-24 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ah! Wie eine schone Sprache! (not) Es geht uns sehr gut, und bei dir? Click για ανάπτυξη... Es geht mir ganz gut, vielen Dank! Ωστόσο κάπου εδώ τελειώνουν και οι γνώσεις μου, δεδομένου ότι έχω κάνει 4 μαθήματα, οπότε το γυρνάω στα ελληνικά Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 21:00 Η Kate1914 έγραψε: #9.238 13-10-24 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Hallo, wie geht es euch? Click για ανάπτυξη... Hallo unser Freund! Sehr gut, und du? Findest du Deutsch schön? (άμα έχω κανένα λάθος συγχωράτε με, τα έχω αφήσει εδώ και καιρό) Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 21:02 Ο Valder έγραψε: #9.239 13-10-24 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Hallo unser Freund! Sehr gut, und du? Findest du Deutsch schön? (άμα έχω κανένα λάθος συγχωράτε με, τα έχω αφήσει εδώ και καιρό) Click για ανάπτυξη... Ich auch. Seit 2022 im ruhe die ganze sache verlassen Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.957 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 21:05 Ο Poirot έγραψε: #9.240 13-10-24 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Hallo unser Freund! Sehr gut, und du? Findest du Deutsch schön? (άμα έχω κανένα λάθος συγχωράτε με, τα έχω αφήσει εδώ και καιρό) Click για ανάπτυξη... Ich finde Deutsch interessant und ich έχω machen gut αρχή για την ώρα. Σίγουρα είναι καλύτερα από το πως τα περίμενα. Να φανταστείς δεν έκανα ένα μάθημα λόγω κωλύματος και μου έλειψαν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 460 461 462 463 464 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 462 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 462 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nearos: Δεν πειράζει καλέ, ολοι εχουμε διαφορετικές απόψεις. Εγώ τα χριστούγεννα μου δίνουνε ζωή, και την χάνω καλοκαίρι. Δε θα πλακώσω ανθρωπο στο ξύλο γιατι δεν του αρέσουν τα χριστούγεννα... Μέχρι να μου δέσει το στέρνο Ελλάδα είσαι ή Αυστρία;;; πάντως το ψήνω. Εστω αν χτυπήσει η κλιματική αλλαγή τρελά μακάρι να γίνει πολύ κρύο αντι για πολύ ζεστό το καλοκαίρι και ο χειμώνας. Πωπωπωπω Click για ανάπτυξη... Στη βυζαντιάρα είμαι. Αυστρια έχω βάλει γιατι η Βιέννη ήταν το πρώτο σπιτι μου, με εχουν γιατρέψει για μηνες εκει οι Αυστριακοι οταν ήμουν μωρό.
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.957 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 20:49 Ο Poirot έγραψε: #9.235 13-10-24 20:49 Hallo, wie geht es euch? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 20:54 Ο Valder έγραψε: #9.236 13-10-24 20:54 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Hallo, wie geht es euch? Click για ανάπτυξη... Ah! Wie eine schone Sprache! (not) Es geht uns sehr gut, und bei dir? Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.957 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 20:59 Ο Poirot έγραψε: #9.237 13-10-24 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ah! Wie eine schone Sprache! (not) Es geht uns sehr gut, und bei dir? Click για ανάπτυξη... Es geht mir ganz gut, vielen Dank! Ωστόσο κάπου εδώ τελειώνουν και οι γνώσεις μου, δεδομένου ότι έχω κάνει 4 μαθήματα, οπότε το γυρνάω στα ελληνικά Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 21:00 Η Kate1914 έγραψε: #9.238 13-10-24 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Hallo, wie geht es euch? Click για ανάπτυξη... Hallo unser Freund! Sehr gut, und du? Findest du Deutsch schön? (άμα έχω κανένα λάθος συγχωράτε με, τα έχω αφήσει εδώ και καιρό) Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 21:02 Ο Valder έγραψε: #9.239 13-10-24 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Hallo unser Freund! Sehr gut, und du? Findest du Deutsch schön? (άμα έχω κανένα λάθος συγχωράτε με, τα έχω αφήσει εδώ και καιρό) Click για ανάπτυξη... Ich auch. Seit 2022 im ruhe die ganze sache verlassen Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.957 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 21:05 Ο Poirot έγραψε: #9.240 13-10-24 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Hallo unser Freund! Sehr gut, und du? Findest du Deutsch schön? (άμα έχω κανένα λάθος συγχωράτε με, τα έχω αφήσει εδώ και καιρό) Click για ανάπτυξη... Ich finde Deutsch interessant und ich έχω machen gut αρχή για την ώρα. Σίγουρα είναι καλύτερα από το πως τα περίμενα. Να φανταστείς δεν έκανα ένα μάθημα λόγω κωλύματος και μου έλειψαν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 460 461 462 463 464 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 462 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 462 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 20:54 Ο Valder έγραψε: #9.236 13-10-24 20:54 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Hallo, wie geht es euch? Click για ανάπτυξη... Ah! Wie eine schone Sprache! (not) Es geht uns sehr gut, und bei dir? Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.957 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 20:59 Ο Poirot έγραψε: #9.237 13-10-24 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ah! Wie eine schone Sprache! (not) Es geht uns sehr gut, und bei dir? Click για ανάπτυξη... Es geht mir ganz gut, vielen Dank! Ωστόσο κάπου εδώ τελειώνουν και οι γνώσεις μου, δεδομένου ότι έχω κάνει 4 μαθήματα, οπότε το γυρνάω στα ελληνικά Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 21:00 Η Kate1914 έγραψε: #9.238 13-10-24 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Hallo, wie geht es euch? Click για ανάπτυξη... Hallo unser Freund! Sehr gut, und du? Findest du Deutsch schön? (άμα έχω κανένα λάθος συγχωράτε με, τα έχω αφήσει εδώ και καιρό) Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 21:02 Ο Valder έγραψε: #9.239 13-10-24 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Hallo unser Freund! Sehr gut, und du? Findest du Deutsch schön? (άμα έχω κανένα λάθος συγχωράτε με, τα έχω αφήσει εδώ και καιρό) Click για ανάπτυξη... Ich auch. Seit 2022 im ruhe die ganze sache verlassen Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.957 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 21:05 Ο Poirot έγραψε: #9.240 13-10-24 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Hallo unser Freund! Sehr gut, und du? Findest du Deutsch schön? (άμα έχω κανένα λάθος συγχωράτε με, τα έχω αφήσει εδώ και καιρό) Click για ανάπτυξη... Ich finde Deutsch interessant und ich έχω machen gut αρχή για την ώρα. Σίγουρα είναι καλύτερα από το πως τα περίμενα. Να φανταστείς δεν έκανα ένα μάθημα λόγω κωλύματος και μου έλειψαν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 460 461 462 463 464 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 462 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 462 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Hallo, wie geht es euch? Click για ανάπτυξη... Ah! Wie eine schone Sprache! (not) Es geht uns sehr gut, und bei dir?
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.957 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 20:59 Ο Poirot έγραψε: #9.237 13-10-24 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ah! Wie eine schone Sprache! (not) Es geht uns sehr gut, und bei dir? Click για ανάπτυξη... Es geht mir ganz gut, vielen Dank! Ωστόσο κάπου εδώ τελειώνουν και οι γνώσεις μου, δεδομένου ότι έχω κάνει 4 μαθήματα, οπότε το γυρνάω στα ελληνικά Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 21:00 Η Kate1914 έγραψε: #9.238 13-10-24 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Hallo, wie geht es euch? Click για ανάπτυξη... Hallo unser Freund! Sehr gut, und du? Findest du Deutsch schön? (άμα έχω κανένα λάθος συγχωράτε με, τα έχω αφήσει εδώ και καιρό) Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 21:02 Ο Valder έγραψε: #9.239 13-10-24 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Hallo unser Freund! Sehr gut, und du? Findest du Deutsch schön? (άμα έχω κανένα λάθος συγχωράτε με, τα έχω αφήσει εδώ και καιρό) Click για ανάπτυξη... Ich auch. Seit 2022 im ruhe die ganze sache verlassen Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.957 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 21:05 Ο Poirot έγραψε: #9.240 13-10-24 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Hallo unser Freund! Sehr gut, und du? Findest du Deutsch schön? (άμα έχω κανένα λάθος συγχωράτε με, τα έχω αφήσει εδώ και καιρό) Click για ανάπτυξη... Ich finde Deutsch interessant und ich έχω machen gut αρχή για την ώρα. Σίγουρα είναι καλύτερα από το πως τα περίμενα. Να φανταστείς δεν έκανα ένα μάθημα λόγω κωλύματος και μου έλειψαν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 460 461 462 463 464 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 462 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 462 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ah! Wie eine schone Sprache! (not) Es geht uns sehr gut, und bei dir? Click για ανάπτυξη... Es geht mir ganz gut, vielen Dank! Ωστόσο κάπου εδώ τελειώνουν και οι γνώσεις μου, δεδομένου ότι έχω κάνει 4 μαθήματα, οπότε το γυρνάω στα ελληνικά
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.502 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 21:00 Η Kate1914 έγραψε: #9.238 13-10-24 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Hallo, wie geht es euch? Click για ανάπτυξη... Hallo unser Freund! Sehr gut, und du? Findest du Deutsch schön? (άμα έχω κανένα λάθος συγχωράτε με, τα έχω αφήσει εδώ και καιρό) Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 21:02 Ο Valder έγραψε: #9.239 13-10-24 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Hallo unser Freund! Sehr gut, und du? Findest du Deutsch schön? (άμα έχω κανένα λάθος συγχωράτε με, τα έχω αφήσει εδώ και καιρό) Click για ανάπτυξη... Ich auch. Seit 2022 im ruhe die ganze sache verlassen Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.957 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 21:05 Ο Poirot έγραψε: #9.240 13-10-24 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Hallo unser Freund! Sehr gut, und du? Findest du Deutsch schön? (άμα έχω κανένα λάθος συγχωράτε με, τα έχω αφήσει εδώ και καιρό) Click για ανάπτυξη... Ich finde Deutsch interessant und ich έχω machen gut αρχή για την ώρα. Σίγουρα είναι καλύτερα από το πως τα περίμενα. Να φανταστείς δεν έκανα ένα μάθημα λόγω κωλύματος και μου έλειψαν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 460 461 462 463 464 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 462 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 462 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Hallo, wie geht es euch? Click για ανάπτυξη... Hallo unser Freund! Sehr gut, und du? Findest du Deutsch schön? (άμα έχω κανένα λάθος συγχωράτε με, τα έχω αφήσει εδώ και καιρό)
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.762 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 21:02 Ο Valder έγραψε: #9.239 13-10-24 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Hallo unser Freund! Sehr gut, und du? Findest du Deutsch schön? (άμα έχω κανένα λάθος συγχωράτε με, τα έχω αφήσει εδώ και καιρό) Click για ανάπτυξη... Ich auch. Seit 2022 im ruhe die ganze sache verlassen Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.957 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 21:05 Ο Poirot έγραψε: #9.240 13-10-24 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Hallo unser Freund! Sehr gut, und du? Findest du Deutsch schön? (άμα έχω κανένα λάθος συγχωράτε με, τα έχω αφήσει εδώ και καιρό) Click για ανάπτυξη... Ich finde Deutsch interessant und ich έχω machen gut αρχή για την ώρα. Σίγουρα είναι καλύτερα από το πως τα περίμενα. Να φανταστείς δεν έκανα ένα μάθημα λόγω κωλύματος και μου έλειψαν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 460 461 462 463 464 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 462 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 462 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Hallo unser Freund! Sehr gut, und du? Findest du Deutsch schön? (άμα έχω κανένα λάθος συγχωράτε με, τα έχω αφήσει εδώ και καιρό) Click για ανάπτυξη... Ich auch. Seit 2022 im ruhe die ganze sache verlassen
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.957 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2024 στις 21:05 Ο Poirot έγραψε: #9.240 13-10-24 21:05 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Hallo unser Freund! Sehr gut, und du? Findest du Deutsch schön? (άμα έχω κανένα λάθος συγχωράτε με, τα έχω αφήσει εδώ και καιρό) Click για ανάπτυξη... Ich finde Deutsch interessant und ich έχω machen gut αρχή για την ώρα. Σίγουρα είναι καλύτερα από το πως τα περίμενα. Να φανταστείς δεν έκανα ένα μάθημα λόγω κωλύματος και μου έλειψαν.
Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Hallo unser Freund! Sehr gut, und du? Findest du Deutsch schön? (άμα έχω κανένα λάθος συγχωράτε με, τα έχω αφήσει εδώ και καιρό) Click για ανάπτυξη... Ich finde Deutsch interessant und ich έχω machen gut αρχή για την ώρα. Σίγουρα είναι καλύτερα από το πως τα περίμενα. Να φανταστείς δεν έκανα ένα μάθημα λόγω κωλύματος και μου έλειψαν.