Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.790 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 17:18 Ο Valder έγραψε: #7.141 13-07-23 17:18 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Δε ξέρω για σας, αλλά εγώ άρχισα να σιχαίνομαι τα αδιέξοδα στα οποία οδηγούν οι σχέσεις ( και κάπου θα σχολιάσεις πως κάνω λάθος επιλογές) Click για ανάπτυξη... Κάνεις λάθος επιλογές. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.463 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 17:34 Η glayki έγραψε: #7.142 13-07-23 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάνεις λάθος επιλογές. Click για ανάπτυξη... Ανέκαθεν . Μια φορά έκανα μια σοφη επιλογή, αλλά η ρημάδα απόσταση δεν παλεύεται.. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.790 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 18:00 Ο Valder έγραψε: #7.143 13-07-23 18:00 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ανέκαθεν . Μια φορά έκανα μια σοφη επιλογή, αλλά η ρημάδα απόσταση δεν παλεύεται.. Click για ανάπτυξη... Μα γι αυτό την έκανες την επιλογή, παρόλη την απόσταση, για να μην δέσει, γιατί υποσυνείδητα πιστεύεις ότι δεν αξίζεις μια σοβαρή σχέση. Και γι αυτό κατηγορείς και την απόσταση, γιατί κι εσυ σαν και την πρώην μου, αμα πραγματικά θέλατε θα παίρνατε βαλίτσα και θα τη μηδενίζατε την απόσταση. Άμα η άλλη είναι σε οίστρο και θέλει γιατί το θεωρεί την πιο σοφή επιλογή, και βουνά ανεβαίνει. Ειδάλλως αρχίζει αυτα τα "και το παιδι μου έχει φίλους εδω και που να τρέχουμε, και εχω τη δουλειά μου και η δική σου ειναι λιγοτερο σημαντική, και έλα και θα δούμε" αστο κούκλα μου δεν τον θέλεις 100%. Το 99% ειναι βάσανο και το 100% είναι παιχνιδάκι, όπως άκουσα χτες να λέει κάποιος. Και στο τέλος για να μην πεθάνουν μόνοι τους, βολεύονται με έναν καλούλη άνθρωπο, άντρα γυναίκα οτιδήποτε και σου λέει απο το τιποτα, δε γαμιέται, να μη με βρουν σε αποσυνθεση μετα απο 30 μερες οταν τα τιναξω, να χω εναν να με βαλει στο φέρετρο την ώρα εκείνη. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.463 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 18:07 Η glayki έγραψε: #7.144 13-07-23 18:07 In Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μα γι αυτό την έκανες την επιλογή, παρόλη την απόσταση, για να μην δέσει, γιατί υποσυνείδητα πιστεύεις ότι δεν αξίζεις μια σοβαρή σχέση. Και γι αυτό κατηγορείς και την απόσταση, γιατί κι εσυ σαν και την πρώην μου, αμα πραγματικά θέλατε θα παίρνατε βαλίτσα και θα τη μηδενίζατε την απόσταση. Άμα η άλλη είναι σε οίστρο και θέλει γιατί το θεωρεί την πιο σοφή επιλογή, και βουνά ανεβαίνει. Ειδάλλως αρχίζει αυτα τα "και το παιδι μου έχει φίλους εδω και που να τρέχουμε, και εχω τη δουλειά μου και η δική σου ειναι λιγοτερο σημαντική, και έλα και θα δούμε" αστο κούκλα μου δεν τον θέλεις 100%. Το 99% ειναι βάσανο και το 100% είναι παιχνιδάκι, όπως άκουσα χτες να λέει κάποιος. Και στο τέλος για να μην πεθάνουν μόνοι τους, βολεύονται με έναν καλούλη άνθρωπο, άντρα γυναίκα οτιδήποτε και σου λέει απο το τιποτα, δε γαμιέται, να μη με βρουν σε αποσυνθεση μετα απο 30 μερες οταν τα τιναξω, να χω εναν να με βαλει στο φέρετρο την ώρα εκείνη. Click για ανάπτυξη... Άστο ( δεν είναι όλα τόσο απλά, ώστε να τινάξεις όλη σου τη ζωή στον αέρα) , τέλος πάντων από τον" καλουλη" που λες που μυρίζει συμβιβασμό από χλμ. Θα προτιμήσω να με βρουν σε αποσύνθεση οι γάτες μου που θα μιξοκλαινε πάνω απο το πτώμα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.790 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 18:08 Ο Valder έγραψε: #7.145 13-07-23 18:08 Αρχική Δημοσίευση από glayki: In Άστο ( δεν είναι όλα τόσο απλά, ώστε να τινάξεις όλη σου τη ζωή στον αέρα) , τέλος πάντων από τον" καλουλη" που λες που μυρίζει συμβιβασμό από χλμ. Θα προτιμήσω να με βρουν σε αποσύνθεση οι γάτες μου που θα μιξοκλαινε πάνω απο το πτώμα Click για ανάπτυξη... Δε θα μυξοκλαίνε. Θα σου φάνε το κρέας γιατι θα χουν ρημάξει πρώτα τις κροκέτες και τα γκουρμε γκολντ και δε θα χουν άλλο να φάνε και θα την πληρώσεις εσυ. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.463 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 18:11 Η glayki έγραψε: #7.146 13-07-23 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δε θα μυξοκλαίνε. Θα σου φάνε το κρέας γιατι θα χουν ρημάξει πρώτα τις κροκέτες και τα γκουρμε γκολντ και δε θα χουν άλλο να φάνε και θα την πληρώσεις εσυ. Click για ανάπτυξη... Θα αυτό θυσιαστω αν είναι να αποτέλεσει το σαρκιον μου γκουρμέ γατογευμα Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 18:38 Η Aleksa έγραψε: #7.147 13-07-23 18:38 Ωραία κουβέντα πιάσατε,.... αλλά θα συμφωνήσω με @glayki; Πόσο μάλλον αν είναι η δική μας γάτα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.790 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 18:42 Ο Valder έγραψε: #7.148 13-07-23 18:42 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ωραία κουβέντα πιάσατε,.... αλλά θα συμφωνήσω με @glayki; Πόσο μάλλον αν είναι η δική μας γάτα. Click για ανάπτυξη... Εγω κομμάτια να κόψω απο μενα να φάει το παιδι μου αν πεινάει, σοβαρά. Αλλά δεν πεινάει γιατι πρώτα ταίζω εκείνον και μετα εμένα. Άσε μου τραυματίστηκε με το νυχακι του μάλλον στο κουτελο οπως ξυνόταν και τωρα μου χει δημιουργηθεί φοβία και είδα μέχρι και όνειρο άσχημο. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.463 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 18:45 Η glayki έγραψε: #7.149 13-07-23 18:45 Μην είσαι τόσο Υπερπροστατευτικος.. Ο υιός θα επιζήσει και με νυχιά Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 18:50 Η Aleksa έγραψε: #7.150 13-07-23 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω κομμάτια να κόψω απο μενα να φάει το παιδι μου αν πεινάει, σοβαρά. Αλλά δεν πεινάει γιατι πρώτα ταίζω εκείνον και μετα εμένα. Άσε μου τραυματίστηκε με το νυχακι του μάλλον στο κουτελο οπως ξυνόταν και τωρα μου χει δημιουργηθεί φοβία και είδα μέχρι και όνειρο άσχημο. Click για ανάπτυξη... Αν φοβάσαι μη μολυνθεί, πέρασε το σημείο του γδαρσίματος με ελάχιστο-πάνω σε μπατονέτα (τόσο λίγο)-μπεταντίν. Μην ανησυχείς, θα γειάνει. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.790 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 18:52 Ο Valder έγραψε: #7.151 13-07-23 18:52 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μην είσαι τόσο Υπερπροστατευτικος.. Ο υιός θα επιζήσει και με νυχιά Click για ανάπτυξη... Ναι είμαι. Φοβάμαι μη και δεν ειναι γδάρσιμο γιατι έχει κι ενα τραυματάκι στο σαγόνι που ειναι σαν τελίτσα χωρίς τριχούλες εκει και ανοίγει αμα το πειράξει. Και φοβάμαι μην είναι δευτερο, στο κουτελο. (αλλα εχει κρουστίτσα, μαλλον νυχιά είναι). Το αγαπάω πολύ. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουλίου 2023 στις 21:33 Ο Guest 881237: #7.152 13-07-23 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν κατάλαβες τι ήθελα να σου πω. Δεν πειράζει, καθώς ήδη είχες προαποφασίσει τι θα καταλάβεις. Τωρα καταλαβαίνεις γιατί όπως και η Ιον, άρχισα να σιχαινομαι και εγω τις σχέσεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουλίου 2023 Αρα δεν έχεις το novelty effect που έχουν άλλες, άρα ο άλλος κάτι κάνει και γκρεμίζει τη σχέση. Και γιατι δενεσαι περισσότερο με κατι που σε καταστρέφει σιγά σιγά; Για να πονάς περισσότερο όταν (και οχι αν) τελειώσει; Δεν το καταλαβαινεις οτι βλάπτεις τον εαυτό σου; Click για ανάπτυξη... Τελικά όλα καλά νομίζω υπερέβαλα . Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:04 Η Υδροχόος έγραψε: #7.153 13-07-23 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Τελικά όλα καλά νομίζω υπερέβαλα . Click για ανάπτυξη... Εεε ναι, απ΄ ό,τι είδα. Μα οκ. Κι εμείς τα περάσαμε, καταλαβαίνουμε... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:11 Η Pak έγραψε: #7.154 13-07-23 22:11 Εγώ πάντως έχω ξαναπεί ότι δεν είναι υγιές να τσακώνεται και να τα βρίσκει συνέχεια ένα ζευγάρι. Το έχω βιώσει και γω για πάρα πολύ μικρό διάστημα και ήταν εξαντλητικό ψυχικά. Πάρα πολύ καλό παιδί και το εκτιμώ, αλλά δεν ήταν για μένα και ούτε εγώ για αυτό. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:13 Η Υδροχόος έγραψε: #7.155 13-07-23 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εγώ πάντως έχω ξαναπεί ότι δεν είναι υγιές να τσακώνεται και να τα βρίσκει συνέχεια ένα ζευγάρι. Το έχω βιώσει και γω για πάρα πολύ μικρό διάστημα και ήταν εξαντλητικό ψυχικά. Πάρα πολύ καλό παιδί και το εκτιμώ, αλλά δεν ήταν για μένα και ούτε εγώ για αυτόν. Click για ανάπτυξη... Αυτό που λες είναι σωστό. Απλά θεωρώ ότι στις ηλικίες που είστε είναι πιο σύνηθες να συμβαίνει... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.790 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:14 Ο Valder έγραψε: #7.156 13-07-23 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εγώ πάντως έχω ξαναπεί ότι δεν είναι υγιές να τσακώνεται και να τα βρίσκει συνέχεια ένα ζευγάρι. Το έχω βιώσει και γω για πάρα πολύ μικρό διάστημα και ήταν εξαντλητικό ψυχικά. Πάρα πολύ καλό παιδί και τον εκτιμώ, αλλά δεν ήταν για μένα και ούτε εγώ για αυτόν. Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω απόλυτα με αυτό. Όταν πας να ταιριάξεις δυο μοίρες που δεν ειναι η μια για την άλλη για να περπατήσουν μαζί, ακολουθεί το χάος και όχι η αρμονία. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:16 Η Pak έγραψε: #7.157 13-07-23 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Αυτό που λες είναι σωστό. Απλά θεωρώ ότι στις ηλικίες που είστε είναι πιο σύνηθες να συμβαίνει... Click για ανάπτυξη... Ισχύει, το βλέπω συνέχεια να συμβαίνει γύρω μου, απλά προσωπικά δεν βρίσκω λόγο να μένει κανείς. Ούτε εγώ έφυγα εύκολα, αλλά έβαλα το καλό του και το δικό μου καλό πάνω από τα όποια συναισθήματα. Μόλις πέρασαν μια δυο βδομάδες ήμουν καλύτερα από ποτέ. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:18 Η Υδροχόος έγραψε: #7.158 13-07-23 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ισχύει, το βλέπω συνέχεια να συμβαίνει γύρω μου, απλά προσωπικά δεν βρίσκω λόγο να μένει κανείς. Ούτε εγώ έφυγα εύκολα, αλλά έβαλα το καλό του και το καλό μου πάνω από τα οποία συναισθήματα. Μόλις πέρασαν μια δυο βδομάδες ήμουν καλύτερα από ποτέ. Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι πολύ μ΄ αυτό που διαβάζω. Είδες ; Βλέπεις ότι, τελικά, δεν ήρθε το τέλος του κόσμου ; Μόλις αποστασιοποιηθείς μπορείς να το δεις. Όχι όσο είσαι μέσα στο μάτι του κυκλώνα... Πάμε γι΄ άλλα, Pak !!! Kι όπως λένε και στο χωριό μου, ουδείς αναντικατάστατος... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:19 Η Pak έγραψε: #7.159 13-07-23 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Χαίρομαι πολύ μ΄ αυτό που διαβάζω. Είδες ; Βλέπεις ότι, τελικά, δεν είναι το τέλος του κόσμου ; Μόλις αποστασιοποιηθείς μπορείς να το δεις. Όχι όσο είσαι μέσα στο μάτι του κυκλώνα... Πάμε γι΄ άλλα, Pak !!! Kαι όπως λένε και στο χωριό μου, ουδείς αναντικατάστατος... Click για ανάπτυξη... Καλά μετά από αυτόν πέρασα χειρότερα, αλλά αυτό το έχουμε συζητήσει αναλυτικά στην κουβεντούλα. Τον άλλον δεν τον εκτιμώ, αλλά τέλος πάντων το έχω ξεπεράσει και αυτό πλέον. Οκ που και που πέφτω πάλι ψυχολογικά, αλλά ξέρω ότι θα μου περάσει, είναι σχετικά νωρίς ακόμα. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:22 Η Υδροχόος έγραψε: #7.160 13-07-23 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλά μετά από αυτόν πέρασα χειρότερα, αλλά αυτό το έχουμε συζητήσει αναλυτικά στην κουβεντούλα. Τον άλλον δεν τον εκτιμώ, αλλά τέλος πάντων το έχω ξεπεράσει και αυτό πλέον. Οκ που και που πέφτω πάλι ψυχολογικά, αλλά ξέρω ότι θα μου περάσει, είναι σχετικά νωρίς ακόμα. Click για ανάπτυξη... Ναι, είναι νωρίς. Και ποιός δε θα έπεφτε, στη θέση σου ; Μ΄ αυτό που τώρα περνάς (κι ας πονάει...), θα σε δυναμώσει... Έτσι είναι η άτιμη η ζωή, μα τί να γίνει... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 356 357 358 359 360 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 358 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 358 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από glayki: Δε ξέρω για σας, αλλά εγώ άρχισα να σιχαίνομαι τα αδιέξοδα στα οποία οδηγούν οι σχέσεις ( και κάπου θα σχολιάσεις πως κάνω λάθος επιλογές) Click για ανάπτυξη... Κάνεις λάθος επιλογές.
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.463 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 17:34 Η glayki έγραψε: #7.142 13-07-23 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάνεις λάθος επιλογές. Click για ανάπτυξη... Ανέκαθεν . Μια φορά έκανα μια σοφη επιλογή, αλλά η ρημάδα απόσταση δεν παλεύεται.. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.790 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 18:00 Ο Valder έγραψε: #7.143 13-07-23 18:00 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ανέκαθεν . Μια φορά έκανα μια σοφη επιλογή, αλλά η ρημάδα απόσταση δεν παλεύεται.. Click για ανάπτυξη... Μα γι αυτό την έκανες την επιλογή, παρόλη την απόσταση, για να μην δέσει, γιατί υποσυνείδητα πιστεύεις ότι δεν αξίζεις μια σοβαρή σχέση. Και γι αυτό κατηγορείς και την απόσταση, γιατί κι εσυ σαν και την πρώην μου, αμα πραγματικά θέλατε θα παίρνατε βαλίτσα και θα τη μηδενίζατε την απόσταση. Άμα η άλλη είναι σε οίστρο και θέλει γιατί το θεωρεί την πιο σοφή επιλογή, και βουνά ανεβαίνει. Ειδάλλως αρχίζει αυτα τα "και το παιδι μου έχει φίλους εδω και που να τρέχουμε, και εχω τη δουλειά μου και η δική σου ειναι λιγοτερο σημαντική, και έλα και θα δούμε" αστο κούκλα μου δεν τον θέλεις 100%. Το 99% ειναι βάσανο και το 100% είναι παιχνιδάκι, όπως άκουσα χτες να λέει κάποιος. Και στο τέλος για να μην πεθάνουν μόνοι τους, βολεύονται με έναν καλούλη άνθρωπο, άντρα γυναίκα οτιδήποτε και σου λέει απο το τιποτα, δε γαμιέται, να μη με βρουν σε αποσυνθεση μετα απο 30 μερες οταν τα τιναξω, να χω εναν να με βαλει στο φέρετρο την ώρα εκείνη. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.463 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 18:07 Η glayki έγραψε: #7.144 13-07-23 18:07 In Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μα γι αυτό την έκανες την επιλογή, παρόλη την απόσταση, για να μην δέσει, γιατί υποσυνείδητα πιστεύεις ότι δεν αξίζεις μια σοβαρή σχέση. Και γι αυτό κατηγορείς και την απόσταση, γιατί κι εσυ σαν και την πρώην μου, αμα πραγματικά θέλατε θα παίρνατε βαλίτσα και θα τη μηδενίζατε την απόσταση. Άμα η άλλη είναι σε οίστρο και θέλει γιατί το θεωρεί την πιο σοφή επιλογή, και βουνά ανεβαίνει. Ειδάλλως αρχίζει αυτα τα "και το παιδι μου έχει φίλους εδω και που να τρέχουμε, και εχω τη δουλειά μου και η δική σου ειναι λιγοτερο σημαντική, και έλα και θα δούμε" αστο κούκλα μου δεν τον θέλεις 100%. Το 99% ειναι βάσανο και το 100% είναι παιχνιδάκι, όπως άκουσα χτες να λέει κάποιος. Και στο τέλος για να μην πεθάνουν μόνοι τους, βολεύονται με έναν καλούλη άνθρωπο, άντρα γυναίκα οτιδήποτε και σου λέει απο το τιποτα, δε γαμιέται, να μη με βρουν σε αποσυνθεση μετα απο 30 μερες οταν τα τιναξω, να χω εναν να με βαλει στο φέρετρο την ώρα εκείνη. Click για ανάπτυξη... Άστο ( δεν είναι όλα τόσο απλά, ώστε να τινάξεις όλη σου τη ζωή στον αέρα) , τέλος πάντων από τον" καλουλη" που λες που μυρίζει συμβιβασμό από χλμ. Θα προτιμήσω να με βρουν σε αποσύνθεση οι γάτες μου που θα μιξοκλαινε πάνω απο το πτώμα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.790 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 18:08 Ο Valder έγραψε: #7.145 13-07-23 18:08 Αρχική Δημοσίευση από glayki: In Άστο ( δεν είναι όλα τόσο απλά, ώστε να τινάξεις όλη σου τη ζωή στον αέρα) , τέλος πάντων από τον" καλουλη" που λες που μυρίζει συμβιβασμό από χλμ. Θα προτιμήσω να με βρουν σε αποσύνθεση οι γάτες μου που θα μιξοκλαινε πάνω απο το πτώμα Click για ανάπτυξη... Δε θα μυξοκλαίνε. Θα σου φάνε το κρέας γιατι θα χουν ρημάξει πρώτα τις κροκέτες και τα γκουρμε γκολντ και δε θα χουν άλλο να φάνε και θα την πληρώσεις εσυ. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.463 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 18:11 Η glayki έγραψε: #7.146 13-07-23 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δε θα μυξοκλαίνε. Θα σου φάνε το κρέας γιατι θα χουν ρημάξει πρώτα τις κροκέτες και τα γκουρμε γκολντ και δε θα χουν άλλο να φάνε και θα την πληρώσεις εσυ. Click για ανάπτυξη... Θα αυτό θυσιαστω αν είναι να αποτέλεσει το σαρκιον μου γκουρμέ γατογευμα Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 18:38 Η Aleksa έγραψε: #7.147 13-07-23 18:38 Ωραία κουβέντα πιάσατε,.... αλλά θα συμφωνήσω με @glayki; Πόσο μάλλον αν είναι η δική μας γάτα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.790 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 18:42 Ο Valder έγραψε: #7.148 13-07-23 18:42 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ωραία κουβέντα πιάσατε,.... αλλά θα συμφωνήσω με @glayki; Πόσο μάλλον αν είναι η δική μας γάτα. Click για ανάπτυξη... Εγω κομμάτια να κόψω απο μενα να φάει το παιδι μου αν πεινάει, σοβαρά. Αλλά δεν πεινάει γιατι πρώτα ταίζω εκείνον και μετα εμένα. Άσε μου τραυματίστηκε με το νυχακι του μάλλον στο κουτελο οπως ξυνόταν και τωρα μου χει δημιουργηθεί φοβία και είδα μέχρι και όνειρο άσχημο. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.463 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 18:45 Η glayki έγραψε: #7.149 13-07-23 18:45 Μην είσαι τόσο Υπερπροστατευτικος.. Ο υιός θα επιζήσει και με νυχιά Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 18:50 Η Aleksa έγραψε: #7.150 13-07-23 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω κομμάτια να κόψω απο μενα να φάει το παιδι μου αν πεινάει, σοβαρά. Αλλά δεν πεινάει γιατι πρώτα ταίζω εκείνον και μετα εμένα. Άσε μου τραυματίστηκε με το νυχακι του μάλλον στο κουτελο οπως ξυνόταν και τωρα μου χει δημιουργηθεί φοβία και είδα μέχρι και όνειρο άσχημο. Click για ανάπτυξη... Αν φοβάσαι μη μολυνθεί, πέρασε το σημείο του γδαρσίματος με ελάχιστο-πάνω σε μπατονέτα (τόσο λίγο)-μπεταντίν. Μην ανησυχείς, θα γειάνει. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.790 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 18:52 Ο Valder έγραψε: #7.151 13-07-23 18:52 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μην είσαι τόσο Υπερπροστατευτικος.. Ο υιός θα επιζήσει και με νυχιά Click για ανάπτυξη... Ναι είμαι. Φοβάμαι μη και δεν ειναι γδάρσιμο γιατι έχει κι ενα τραυματάκι στο σαγόνι που ειναι σαν τελίτσα χωρίς τριχούλες εκει και ανοίγει αμα το πειράξει. Και φοβάμαι μην είναι δευτερο, στο κουτελο. (αλλα εχει κρουστίτσα, μαλλον νυχιά είναι). Το αγαπάω πολύ. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουλίου 2023 στις 21:33 Ο Guest 881237: #7.152 13-07-23 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν κατάλαβες τι ήθελα να σου πω. Δεν πειράζει, καθώς ήδη είχες προαποφασίσει τι θα καταλάβεις. Τωρα καταλαβαίνεις γιατί όπως και η Ιον, άρχισα να σιχαινομαι και εγω τις σχέσεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουλίου 2023 Αρα δεν έχεις το novelty effect που έχουν άλλες, άρα ο άλλος κάτι κάνει και γκρεμίζει τη σχέση. Και γιατι δενεσαι περισσότερο με κατι που σε καταστρέφει σιγά σιγά; Για να πονάς περισσότερο όταν (και οχι αν) τελειώσει; Δεν το καταλαβαινεις οτι βλάπτεις τον εαυτό σου; Click για ανάπτυξη... Τελικά όλα καλά νομίζω υπερέβαλα . Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:04 Η Υδροχόος έγραψε: #7.153 13-07-23 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Τελικά όλα καλά νομίζω υπερέβαλα . Click για ανάπτυξη... Εεε ναι, απ΄ ό,τι είδα. Μα οκ. Κι εμείς τα περάσαμε, καταλαβαίνουμε... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:11 Η Pak έγραψε: #7.154 13-07-23 22:11 Εγώ πάντως έχω ξαναπεί ότι δεν είναι υγιές να τσακώνεται και να τα βρίσκει συνέχεια ένα ζευγάρι. Το έχω βιώσει και γω για πάρα πολύ μικρό διάστημα και ήταν εξαντλητικό ψυχικά. Πάρα πολύ καλό παιδί και το εκτιμώ, αλλά δεν ήταν για μένα και ούτε εγώ για αυτό. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:13 Η Υδροχόος έγραψε: #7.155 13-07-23 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εγώ πάντως έχω ξαναπεί ότι δεν είναι υγιές να τσακώνεται και να τα βρίσκει συνέχεια ένα ζευγάρι. Το έχω βιώσει και γω για πάρα πολύ μικρό διάστημα και ήταν εξαντλητικό ψυχικά. Πάρα πολύ καλό παιδί και το εκτιμώ, αλλά δεν ήταν για μένα και ούτε εγώ για αυτόν. Click για ανάπτυξη... Αυτό που λες είναι σωστό. Απλά θεωρώ ότι στις ηλικίες που είστε είναι πιο σύνηθες να συμβαίνει... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.790 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:14 Ο Valder έγραψε: #7.156 13-07-23 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εγώ πάντως έχω ξαναπεί ότι δεν είναι υγιές να τσακώνεται και να τα βρίσκει συνέχεια ένα ζευγάρι. Το έχω βιώσει και γω για πάρα πολύ μικρό διάστημα και ήταν εξαντλητικό ψυχικά. Πάρα πολύ καλό παιδί και τον εκτιμώ, αλλά δεν ήταν για μένα και ούτε εγώ για αυτόν. Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω απόλυτα με αυτό. Όταν πας να ταιριάξεις δυο μοίρες που δεν ειναι η μια για την άλλη για να περπατήσουν μαζί, ακολουθεί το χάος και όχι η αρμονία. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:16 Η Pak έγραψε: #7.157 13-07-23 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Αυτό που λες είναι σωστό. Απλά θεωρώ ότι στις ηλικίες που είστε είναι πιο σύνηθες να συμβαίνει... Click για ανάπτυξη... Ισχύει, το βλέπω συνέχεια να συμβαίνει γύρω μου, απλά προσωπικά δεν βρίσκω λόγο να μένει κανείς. Ούτε εγώ έφυγα εύκολα, αλλά έβαλα το καλό του και το δικό μου καλό πάνω από τα όποια συναισθήματα. Μόλις πέρασαν μια δυο βδομάδες ήμουν καλύτερα από ποτέ. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:18 Η Υδροχόος έγραψε: #7.158 13-07-23 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ισχύει, το βλέπω συνέχεια να συμβαίνει γύρω μου, απλά προσωπικά δεν βρίσκω λόγο να μένει κανείς. Ούτε εγώ έφυγα εύκολα, αλλά έβαλα το καλό του και το καλό μου πάνω από τα οποία συναισθήματα. Μόλις πέρασαν μια δυο βδομάδες ήμουν καλύτερα από ποτέ. Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι πολύ μ΄ αυτό που διαβάζω. Είδες ; Βλέπεις ότι, τελικά, δεν ήρθε το τέλος του κόσμου ; Μόλις αποστασιοποιηθείς μπορείς να το δεις. Όχι όσο είσαι μέσα στο μάτι του κυκλώνα... Πάμε γι΄ άλλα, Pak !!! Kι όπως λένε και στο χωριό μου, ουδείς αναντικατάστατος... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:19 Η Pak έγραψε: #7.159 13-07-23 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Χαίρομαι πολύ μ΄ αυτό που διαβάζω. Είδες ; Βλέπεις ότι, τελικά, δεν είναι το τέλος του κόσμου ; Μόλις αποστασιοποιηθείς μπορείς να το δεις. Όχι όσο είσαι μέσα στο μάτι του κυκλώνα... Πάμε γι΄ άλλα, Pak !!! Kαι όπως λένε και στο χωριό μου, ουδείς αναντικατάστατος... Click για ανάπτυξη... Καλά μετά από αυτόν πέρασα χειρότερα, αλλά αυτό το έχουμε συζητήσει αναλυτικά στην κουβεντούλα. Τον άλλον δεν τον εκτιμώ, αλλά τέλος πάντων το έχω ξεπεράσει και αυτό πλέον. Οκ που και που πέφτω πάλι ψυχολογικά, αλλά ξέρω ότι θα μου περάσει, είναι σχετικά νωρίς ακόμα. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:22 Η Υδροχόος έγραψε: #7.160 13-07-23 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλά μετά από αυτόν πέρασα χειρότερα, αλλά αυτό το έχουμε συζητήσει αναλυτικά στην κουβεντούλα. Τον άλλον δεν τον εκτιμώ, αλλά τέλος πάντων το έχω ξεπεράσει και αυτό πλέον. Οκ που και που πέφτω πάλι ψυχολογικά, αλλά ξέρω ότι θα μου περάσει, είναι σχετικά νωρίς ακόμα. Click για ανάπτυξη... Ναι, είναι νωρίς. Και ποιός δε θα έπεφτε, στη θέση σου ; Μ΄ αυτό που τώρα περνάς (κι ας πονάει...), θα σε δυναμώσει... Έτσι είναι η άτιμη η ζωή, μα τί να γίνει... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 356 357 358 359 360 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 358 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 358 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάνεις λάθος επιλογές. Click για ανάπτυξη... Ανέκαθεν . Μια φορά έκανα μια σοφη επιλογή, αλλά η ρημάδα απόσταση δεν παλεύεται..
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.790 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 18:00 Ο Valder έγραψε: #7.143 13-07-23 18:00 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ανέκαθεν . Μια φορά έκανα μια σοφη επιλογή, αλλά η ρημάδα απόσταση δεν παλεύεται.. Click για ανάπτυξη... Μα γι αυτό την έκανες την επιλογή, παρόλη την απόσταση, για να μην δέσει, γιατί υποσυνείδητα πιστεύεις ότι δεν αξίζεις μια σοβαρή σχέση. Και γι αυτό κατηγορείς και την απόσταση, γιατί κι εσυ σαν και την πρώην μου, αμα πραγματικά θέλατε θα παίρνατε βαλίτσα και θα τη μηδενίζατε την απόσταση. Άμα η άλλη είναι σε οίστρο και θέλει γιατί το θεωρεί την πιο σοφή επιλογή, και βουνά ανεβαίνει. Ειδάλλως αρχίζει αυτα τα "και το παιδι μου έχει φίλους εδω και που να τρέχουμε, και εχω τη δουλειά μου και η δική σου ειναι λιγοτερο σημαντική, και έλα και θα δούμε" αστο κούκλα μου δεν τον θέλεις 100%. Το 99% ειναι βάσανο και το 100% είναι παιχνιδάκι, όπως άκουσα χτες να λέει κάποιος. Και στο τέλος για να μην πεθάνουν μόνοι τους, βολεύονται με έναν καλούλη άνθρωπο, άντρα γυναίκα οτιδήποτε και σου λέει απο το τιποτα, δε γαμιέται, να μη με βρουν σε αποσυνθεση μετα απο 30 μερες οταν τα τιναξω, να χω εναν να με βαλει στο φέρετρο την ώρα εκείνη. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.463 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 18:07 Η glayki έγραψε: #7.144 13-07-23 18:07 In Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μα γι αυτό την έκανες την επιλογή, παρόλη την απόσταση, για να μην δέσει, γιατί υποσυνείδητα πιστεύεις ότι δεν αξίζεις μια σοβαρή σχέση. Και γι αυτό κατηγορείς και την απόσταση, γιατί κι εσυ σαν και την πρώην μου, αμα πραγματικά θέλατε θα παίρνατε βαλίτσα και θα τη μηδενίζατε την απόσταση. Άμα η άλλη είναι σε οίστρο και θέλει γιατί το θεωρεί την πιο σοφή επιλογή, και βουνά ανεβαίνει. Ειδάλλως αρχίζει αυτα τα "και το παιδι μου έχει φίλους εδω και που να τρέχουμε, και εχω τη δουλειά μου και η δική σου ειναι λιγοτερο σημαντική, και έλα και θα δούμε" αστο κούκλα μου δεν τον θέλεις 100%. Το 99% ειναι βάσανο και το 100% είναι παιχνιδάκι, όπως άκουσα χτες να λέει κάποιος. Και στο τέλος για να μην πεθάνουν μόνοι τους, βολεύονται με έναν καλούλη άνθρωπο, άντρα γυναίκα οτιδήποτε και σου λέει απο το τιποτα, δε γαμιέται, να μη με βρουν σε αποσυνθεση μετα απο 30 μερες οταν τα τιναξω, να χω εναν να με βαλει στο φέρετρο την ώρα εκείνη. Click για ανάπτυξη... Άστο ( δεν είναι όλα τόσο απλά, ώστε να τινάξεις όλη σου τη ζωή στον αέρα) , τέλος πάντων από τον" καλουλη" που λες που μυρίζει συμβιβασμό από χλμ. Θα προτιμήσω να με βρουν σε αποσύνθεση οι γάτες μου που θα μιξοκλαινε πάνω απο το πτώμα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.790 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 18:08 Ο Valder έγραψε: #7.145 13-07-23 18:08 Αρχική Δημοσίευση από glayki: In Άστο ( δεν είναι όλα τόσο απλά, ώστε να τινάξεις όλη σου τη ζωή στον αέρα) , τέλος πάντων από τον" καλουλη" που λες που μυρίζει συμβιβασμό από χλμ. Θα προτιμήσω να με βρουν σε αποσύνθεση οι γάτες μου που θα μιξοκλαινε πάνω απο το πτώμα Click για ανάπτυξη... Δε θα μυξοκλαίνε. Θα σου φάνε το κρέας γιατι θα χουν ρημάξει πρώτα τις κροκέτες και τα γκουρμε γκολντ και δε θα χουν άλλο να φάνε και θα την πληρώσεις εσυ. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.463 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 18:11 Η glayki έγραψε: #7.146 13-07-23 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δε θα μυξοκλαίνε. Θα σου φάνε το κρέας γιατι θα χουν ρημάξει πρώτα τις κροκέτες και τα γκουρμε γκολντ και δε θα χουν άλλο να φάνε και θα την πληρώσεις εσυ. Click για ανάπτυξη... Θα αυτό θυσιαστω αν είναι να αποτέλεσει το σαρκιον μου γκουρμέ γατογευμα Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 18:38 Η Aleksa έγραψε: #7.147 13-07-23 18:38 Ωραία κουβέντα πιάσατε,.... αλλά θα συμφωνήσω με @glayki; Πόσο μάλλον αν είναι η δική μας γάτα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.790 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 18:42 Ο Valder έγραψε: #7.148 13-07-23 18:42 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ωραία κουβέντα πιάσατε,.... αλλά θα συμφωνήσω με @glayki; Πόσο μάλλον αν είναι η δική μας γάτα. Click για ανάπτυξη... Εγω κομμάτια να κόψω απο μενα να φάει το παιδι μου αν πεινάει, σοβαρά. Αλλά δεν πεινάει γιατι πρώτα ταίζω εκείνον και μετα εμένα. Άσε μου τραυματίστηκε με το νυχακι του μάλλον στο κουτελο οπως ξυνόταν και τωρα μου χει δημιουργηθεί φοβία και είδα μέχρι και όνειρο άσχημο. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.463 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 18:45 Η glayki έγραψε: #7.149 13-07-23 18:45 Μην είσαι τόσο Υπερπροστατευτικος.. Ο υιός θα επιζήσει και με νυχιά Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 18:50 Η Aleksa έγραψε: #7.150 13-07-23 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω κομμάτια να κόψω απο μενα να φάει το παιδι μου αν πεινάει, σοβαρά. Αλλά δεν πεινάει γιατι πρώτα ταίζω εκείνον και μετα εμένα. Άσε μου τραυματίστηκε με το νυχακι του μάλλον στο κουτελο οπως ξυνόταν και τωρα μου χει δημιουργηθεί φοβία και είδα μέχρι και όνειρο άσχημο. Click για ανάπτυξη... Αν φοβάσαι μη μολυνθεί, πέρασε το σημείο του γδαρσίματος με ελάχιστο-πάνω σε μπατονέτα (τόσο λίγο)-μπεταντίν. Μην ανησυχείς, θα γειάνει. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.790 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 18:52 Ο Valder έγραψε: #7.151 13-07-23 18:52 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μην είσαι τόσο Υπερπροστατευτικος.. Ο υιός θα επιζήσει και με νυχιά Click για ανάπτυξη... Ναι είμαι. Φοβάμαι μη και δεν ειναι γδάρσιμο γιατι έχει κι ενα τραυματάκι στο σαγόνι που ειναι σαν τελίτσα χωρίς τριχούλες εκει και ανοίγει αμα το πειράξει. Και φοβάμαι μην είναι δευτερο, στο κουτελο. (αλλα εχει κρουστίτσα, μαλλον νυχιά είναι). Το αγαπάω πολύ. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουλίου 2023 στις 21:33 Ο Guest 881237: #7.152 13-07-23 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν κατάλαβες τι ήθελα να σου πω. Δεν πειράζει, καθώς ήδη είχες προαποφασίσει τι θα καταλάβεις. Τωρα καταλαβαίνεις γιατί όπως και η Ιον, άρχισα να σιχαινομαι και εγω τις σχέσεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουλίου 2023 Αρα δεν έχεις το novelty effect που έχουν άλλες, άρα ο άλλος κάτι κάνει και γκρεμίζει τη σχέση. Και γιατι δενεσαι περισσότερο με κατι που σε καταστρέφει σιγά σιγά; Για να πονάς περισσότερο όταν (και οχι αν) τελειώσει; Δεν το καταλαβαινεις οτι βλάπτεις τον εαυτό σου; Click για ανάπτυξη... Τελικά όλα καλά νομίζω υπερέβαλα . Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:04 Η Υδροχόος έγραψε: #7.153 13-07-23 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Τελικά όλα καλά νομίζω υπερέβαλα . Click για ανάπτυξη... Εεε ναι, απ΄ ό,τι είδα. Μα οκ. Κι εμείς τα περάσαμε, καταλαβαίνουμε... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:11 Η Pak έγραψε: #7.154 13-07-23 22:11 Εγώ πάντως έχω ξαναπεί ότι δεν είναι υγιές να τσακώνεται και να τα βρίσκει συνέχεια ένα ζευγάρι. Το έχω βιώσει και γω για πάρα πολύ μικρό διάστημα και ήταν εξαντλητικό ψυχικά. Πάρα πολύ καλό παιδί και το εκτιμώ, αλλά δεν ήταν για μένα και ούτε εγώ για αυτό. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:13 Η Υδροχόος έγραψε: #7.155 13-07-23 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εγώ πάντως έχω ξαναπεί ότι δεν είναι υγιές να τσακώνεται και να τα βρίσκει συνέχεια ένα ζευγάρι. Το έχω βιώσει και γω για πάρα πολύ μικρό διάστημα και ήταν εξαντλητικό ψυχικά. Πάρα πολύ καλό παιδί και το εκτιμώ, αλλά δεν ήταν για μένα και ούτε εγώ για αυτόν. Click για ανάπτυξη... Αυτό που λες είναι σωστό. Απλά θεωρώ ότι στις ηλικίες που είστε είναι πιο σύνηθες να συμβαίνει... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.790 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:14 Ο Valder έγραψε: #7.156 13-07-23 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εγώ πάντως έχω ξαναπεί ότι δεν είναι υγιές να τσακώνεται και να τα βρίσκει συνέχεια ένα ζευγάρι. Το έχω βιώσει και γω για πάρα πολύ μικρό διάστημα και ήταν εξαντλητικό ψυχικά. Πάρα πολύ καλό παιδί και τον εκτιμώ, αλλά δεν ήταν για μένα και ούτε εγώ για αυτόν. Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω απόλυτα με αυτό. Όταν πας να ταιριάξεις δυο μοίρες που δεν ειναι η μια για την άλλη για να περπατήσουν μαζί, ακολουθεί το χάος και όχι η αρμονία. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:16 Η Pak έγραψε: #7.157 13-07-23 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Αυτό που λες είναι σωστό. Απλά θεωρώ ότι στις ηλικίες που είστε είναι πιο σύνηθες να συμβαίνει... Click για ανάπτυξη... Ισχύει, το βλέπω συνέχεια να συμβαίνει γύρω μου, απλά προσωπικά δεν βρίσκω λόγο να μένει κανείς. Ούτε εγώ έφυγα εύκολα, αλλά έβαλα το καλό του και το δικό μου καλό πάνω από τα όποια συναισθήματα. Μόλις πέρασαν μια δυο βδομάδες ήμουν καλύτερα από ποτέ. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:18 Η Υδροχόος έγραψε: #7.158 13-07-23 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ισχύει, το βλέπω συνέχεια να συμβαίνει γύρω μου, απλά προσωπικά δεν βρίσκω λόγο να μένει κανείς. Ούτε εγώ έφυγα εύκολα, αλλά έβαλα το καλό του και το καλό μου πάνω από τα οποία συναισθήματα. Μόλις πέρασαν μια δυο βδομάδες ήμουν καλύτερα από ποτέ. Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι πολύ μ΄ αυτό που διαβάζω. Είδες ; Βλέπεις ότι, τελικά, δεν ήρθε το τέλος του κόσμου ; Μόλις αποστασιοποιηθείς μπορείς να το δεις. Όχι όσο είσαι μέσα στο μάτι του κυκλώνα... Πάμε γι΄ άλλα, Pak !!! Kι όπως λένε και στο χωριό μου, ουδείς αναντικατάστατος... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:19 Η Pak έγραψε: #7.159 13-07-23 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Χαίρομαι πολύ μ΄ αυτό που διαβάζω. Είδες ; Βλέπεις ότι, τελικά, δεν είναι το τέλος του κόσμου ; Μόλις αποστασιοποιηθείς μπορείς να το δεις. Όχι όσο είσαι μέσα στο μάτι του κυκλώνα... Πάμε γι΄ άλλα, Pak !!! Kαι όπως λένε και στο χωριό μου, ουδείς αναντικατάστατος... Click για ανάπτυξη... Καλά μετά από αυτόν πέρασα χειρότερα, αλλά αυτό το έχουμε συζητήσει αναλυτικά στην κουβεντούλα. Τον άλλον δεν τον εκτιμώ, αλλά τέλος πάντων το έχω ξεπεράσει και αυτό πλέον. Οκ που και που πέφτω πάλι ψυχολογικά, αλλά ξέρω ότι θα μου περάσει, είναι σχετικά νωρίς ακόμα. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:22 Η Υδροχόος έγραψε: #7.160 13-07-23 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλά μετά από αυτόν πέρασα χειρότερα, αλλά αυτό το έχουμε συζητήσει αναλυτικά στην κουβεντούλα. Τον άλλον δεν τον εκτιμώ, αλλά τέλος πάντων το έχω ξεπεράσει και αυτό πλέον. Οκ που και που πέφτω πάλι ψυχολογικά, αλλά ξέρω ότι θα μου περάσει, είναι σχετικά νωρίς ακόμα. Click για ανάπτυξη... Ναι, είναι νωρίς. Και ποιός δε θα έπεφτε, στη θέση σου ; Μ΄ αυτό που τώρα περνάς (κι ας πονάει...), θα σε δυναμώσει... Έτσι είναι η άτιμη η ζωή, μα τί να γίνει... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 356 357 358 359 360 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 358 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 358 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ανέκαθεν . Μια φορά έκανα μια σοφη επιλογή, αλλά η ρημάδα απόσταση δεν παλεύεται.. Click για ανάπτυξη... Μα γι αυτό την έκανες την επιλογή, παρόλη την απόσταση, για να μην δέσει, γιατί υποσυνείδητα πιστεύεις ότι δεν αξίζεις μια σοβαρή σχέση. Και γι αυτό κατηγορείς και την απόσταση, γιατί κι εσυ σαν και την πρώην μου, αμα πραγματικά θέλατε θα παίρνατε βαλίτσα και θα τη μηδενίζατε την απόσταση. Άμα η άλλη είναι σε οίστρο και θέλει γιατί το θεωρεί την πιο σοφή επιλογή, και βουνά ανεβαίνει. Ειδάλλως αρχίζει αυτα τα "και το παιδι μου έχει φίλους εδω και που να τρέχουμε, και εχω τη δουλειά μου και η δική σου ειναι λιγοτερο σημαντική, και έλα και θα δούμε" αστο κούκλα μου δεν τον θέλεις 100%. Το 99% ειναι βάσανο και το 100% είναι παιχνιδάκι, όπως άκουσα χτες να λέει κάποιος. Και στο τέλος για να μην πεθάνουν μόνοι τους, βολεύονται με έναν καλούλη άνθρωπο, άντρα γυναίκα οτιδήποτε και σου λέει απο το τιποτα, δε γαμιέται, να μη με βρουν σε αποσυνθεση μετα απο 30 μερες οταν τα τιναξω, να χω εναν να με βαλει στο φέρετρο την ώρα εκείνη.
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.463 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 18:07 Η glayki έγραψε: #7.144 13-07-23 18:07 In Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μα γι αυτό την έκανες την επιλογή, παρόλη την απόσταση, για να μην δέσει, γιατί υποσυνείδητα πιστεύεις ότι δεν αξίζεις μια σοβαρή σχέση. Και γι αυτό κατηγορείς και την απόσταση, γιατί κι εσυ σαν και την πρώην μου, αμα πραγματικά θέλατε θα παίρνατε βαλίτσα και θα τη μηδενίζατε την απόσταση. Άμα η άλλη είναι σε οίστρο και θέλει γιατί το θεωρεί την πιο σοφή επιλογή, και βουνά ανεβαίνει. Ειδάλλως αρχίζει αυτα τα "και το παιδι μου έχει φίλους εδω και που να τρέχουμε, και εχω τη δουλειά μου και η δική σου ειναι λιγοτερο σημαντική, και έλα και θα δούμε" αστο κούκλα μου δεν τον θέλεις 100%. Το 99% ειναι βάσανο και το 100% είναι παιχνιδάκι, όπως άκουσα χτες να λέει κάποιος. Και στο τέλος για να μην πεθάνουν μόνοι τους, βολεύονται με έναν καλούλη άνθρωπο, άντρα γυναίκα οτιδήποτε και σου λέει απο το τιποτα, δε γαμιέται, να μη με βρουν σε αποσυνθεση μετα απο 30 μερες οταν τα τιναξω, να χω εναν να με βαλει στο φέρετρο την ώρα εκείνη. Click για ανάπτυξη... Άστο ( δεν είναι όλα τόσο απλά, ώστε να τινάξεις όλη σου τη ζωή στον αέρα) , τέλος πάντων από τον" καλουλη" που λες που μυρίζει συμβιβασμό από χλμ. Θα προτιμήσω να με βρουν σε αποσύνθεση οι γάτες μου που θα μιξοκλαινε πάνω απο το πτώμα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.790 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 18:08 Ο Valder έγραψε: #7.145 13-07-23 18:08 Αρχική Δημοσίευση από glayki: In Άστο ( δεν είναι όλα τόσο απλά, ώστε να τινάξεις όλη σου τη ζωή στον αέρα) , τέλος πάντων από τον" καλουλη" που λες που μυρίζει συμβιβασμό από χλμ. Θα προτιμήσω να με βρουν σε αποσύνθεση οι γάτες μου που θα μιξοκλαινε πάνω απο το πτώμα Click για ανάπτυξη... Δε θα μυξοκλαίνε. Θα σου φάνε το κρέας γιατι θα χουν ρημάξει πρώτα τις κροκέτες και τα γκουρμε γκολντ και δε θα χουν άλλο να φάνε και θα την πληρώσεις εσυ. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.463 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 18:11 Η glayki έγραψε: #7.146 13-07-23 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δε θα μυξοκλαίνε. Θα σου φάνε το κρέας γιατι θα χουν ρημάξει πρώτα τις κροκέτες και τα γκουρμε γκολντ και δε θα χουν άλλο να φάνε και θα την πληρώσεις εσυ. Click για ανάπτυξη... Θα αυτό θυσιαστω αν είναι να αποτέλεσει το σαρκιον μου γκουρμέ γατογευμα Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 18:38 Η Aleksa έγραψε: #7.147 13-07-23 18:38 Ωραία κουβέντα πιάσατε,.... αλλά θα συμφωνήσω με @glayki; Πόσο μάλλον αν είναι η δική μας γάτα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.790 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 18:42 Ο Valder έγραψε: #7.148 13-07-23 18:42 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ωραία κουβέντα πιάσατε,.... αλλά θα συμφωνήσω με @glayki; Πόσο μάλλον αν είναι η δική μας γάτα. Click για ανάπτυξη... Εγω κομμάτια να κόψω απο μενα να φάει το παιδι μου αν πεινάει, σοβαρά. Αλλά δεν πεινάει γιατι πρώτα ταίζω εκείνον και μετα εμένα. Άσε μου τραυματίστηκε με το νυχακι του μάλλον στο κουτελο οπως ξυνόταν και τωρα μου χει δημιουργηθεί φοβία και είδα μέχρι και όνειρο άσχημο. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.463 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 18:45 Η glayki έγραψε: #7.149 13-07-23 18:45 Μην είσαι τόσο Υπερπροστατευτικος.. Ο υιός θα επιζήσει και με νυχιά Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 18:50 Η Aleksa έγραψε: #7.150 13-07-23 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω κομμάτια να κόψω απο μενα να φάει το παιδι μου αν πεινάει, σοβαρά. Αλλά δεν πεινάει γιατι πρώτα ταίζω εκείνον και μετα εμένα. Άσε μου τραυματίστηκε με το νυχακι του μάλλον στο κουτελο οπως ξυνόταν και τωρα μου χει δημιουργηθεί φοβία και είδα μέχρι και όνειρο άσχημο. Click για ανάπτυξη... Αν φοβάσαι μη μολυνθεί, πέρασε το σημείο του γδαρσίματος με ελάχιστο-πάνω σε μπατονέτα (τόσο λίγο)-μπεταντίν. Μην ανησυχείς, θα γειάνει. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.790 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 18:52 Ο Valder έγραψε: #7.151 13-07-23 18:52 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μην είσαι τόσο Υπερπροστατευτικος.. Ο υιός θα επιζήσει και με νυχιά Click για ανάπτυξη... Ναι είμαι. Φοβάμαι μη και δεν ειναι γδάρσιμο γιατι έχει κι ενα τραυματάκι στο σαγόνι που ειναι σαν τελίτσα χωρίς τριχούλες εκει και ανοίγει αμα το πειράξει. Και φοβάμαι μην είναι δευτερο, στο κουτελο. (αλλα εχει κρουστίτσα, μαλλον νυχιά είναι). Το αγαπάω πολύ. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουλίου 2023 στις 21:33 Ο Guest 881237: #7.152 13-07-23 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν κατάλαβες τι ήθελα να σου πω. Δεν πειράζει, καθώς ήδη είχες προαποφασίσει τι θα καταλάβεις. Τωρα καταλαβαίνεις γιατί όπως και η Ιον, άρχισα να σιχαινομαι και εγω τις σχέσεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουλίου 2023 Αρα δεν έχεις το novelty effect που έχουν άλλες, άρα ο άλλος κάτι κάνει και γκρεμίζει τη σχέση. Και γιατι δενεσαι περισσότερο με κατι που σε καταστρέφει σιγά σιγά; Για να πονάς περισσότερο όταν (και οχι αν) τελειώσει; Δεν το καταλαβαινεις οτι βλάπτεις τον εαυτό σου; Click για ανάπτυξη... Τελικά όλα καλά νομίζω υπερέβαλα . Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:04 Η Υδροχόος έγραψε: #7.153 13-07-23 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Τελικά όλα καλά νομίζω υπερέβαλα . Click για ανάπτυξη... Εεε ναι, απ΄ ό,τι είδα. Μα οκ. Κι εμείς τα περάσαμε, καταλαβαίνουμε... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:11 Η Pak έγραψε: #7.154 13-07-23 22:11 Εγώ πάντως έχω ξαναπεί ότι δεν είναι υγιές να τσακώνεται και να τα βρίσκει συνέχεια ένα ζευγάρι. Το έχω βιώσει και γω για πάρα πολύ μικρό διάστημα και ήταν εξαντλητικό ψυχικά. Πάρα πολύ καλό παιδί και το εκτιμώ, αλλά δεν ήταν για μένα και ούτε εγώ για αυτό. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:13 Η Υδροχόος έγραψε: #7.155 13-07-23 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εγώ πάντως έχω ξαναπεί ότι δεν είναι υγιές να τσακώνεται και να τα βρίσκει συνέχεια ένα ζευγάρι. Το έχω βιώσει και γω για πάρα πολύ μικρό διάστημα και ήταν εξαντλητικό ψυχικά. Πάρα πολύ καλό παιδί και το εκτιμώ, αλλά δεν ήταν για μένα και ούτε εγώ για αυτόν. Click για ανάπτυξη... Αυτό που λες είναι σωστό. Απλά θεωρώ ότι στις ηλικίες που είστε είναι πιο σύνηθες να συμβαίνει... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.790 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:14 Ο Valder έγραψε: #7.156 13-07-23 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εγώ πάντως έχω ξαναπεί ότι δεν είναι υγιές να τσακώνεται και να τα βρίσκει συνέχεια ένα ζευγάρι. Το έχω βιώσει και γω για πάρα πολύ μικρό διάστημα και ήταν εξαντλητικό ψυχικά. Πάρα πολύ καλό παιδί και τον εκτιμώ, αλλά δεν ήταν για μένα και ούτε εγώ για αυτόν. Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω απόλυτα με αυτό. Όταν πας να ταιριάξεις δυο μοίρες που δεν ειναι η μια για την άλλη για να περπατήσουν μαζί, ακολουθεί το χάος και όχι η αρμονία. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:16 Η Pak έγραψε: #7.157 13-07-23 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Αυτό που λες είναι σωστό. Απλά θεωρώ ότι στις ηλικίες που είστε είναι πιο σύνηθες να συμβαίνει... Click για ανάπτυξη... Ισχύει, το βλέπω συνέχεια να συμβαίνει γύρω μου, απλά προσωπικά δεν βρίσκω λόγο να μένει κανείς. Ούτε εγώ έφυγα εύκολα, αλλά έβαλα το καλό του και το δικό μου καλό πάνω από τα όποια συναισθήματα. Μόλις πέρασαν μια δυο βδομάδες ήμουν καλύτερα από ποτέ. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:18 Η Υδροχόος έγραψε: #7.158 13-07-23 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ισχύει, το βλέπω συνέχεια να συμβαίνει γύρω μου, απλά προσωπικά δεν βρίσκω λόγο να μένει κανείς. Ούτε εγώ έφυγα εύκολα, αλλά έβαλα το καλό του και το καλό μου πάνω από τα οποία συναισθήματα. Μόλις πέρασαν μια δυο βδομάδες ήμουν καλύτερα από ποτέ. Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι πολύ μ΄ αυτό που διαβάζω. Είδες ; Βλέπεις ότι, τελικά, δεν ήρθε το τέλος του κόσμου ; Μόλις αποστασιοποιηθείς μπορείς να το δεις. Όχι όσο είσαι μέσα στο μάτι του κυκλώνα... Πάμε γι΄ άλλα, Pak !!! Kι όπως λένε και στο χωριό μου, ουδείς αναντικατάστατος... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:19 Η Pak έγραψε: #7.159 13-07-23 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Χαίρομαι πολύ μ΄ αυτό που διαβάζω. Είδες ; Βλέπεις ότι, τελικά, δεν είναι το τέλος του κόσμου ; Μόλις αποστασιοποιηθείς μπορείς να το δεις. Όχι όσο είσαι μέσα στο μάτι του κυκλώνα... Πάμε γι΄ άλλα, Pak !!! Kαι όπως λένε και στο χωριό μου, ουδείς αναντικατάστατος... Click για ανάπτυξη... Καλά μετά από αυτόν πέρασα χειρότερα, αλλά αυτό το έχουμε συζητήσει αναλυτικά στην κουβεντούλα. Τον άλλον δεν τον εκτιμώ, αλλά τέλος πάντων το έχω ξεπεράσει και αυτό πλέον. Οκ που και που πέφτω πάλι ψυχολογικά, αλλά ξέρω ότι θα μου περάσει, είναι σχετικά νωρίς ακόμα. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:22 Η Υδροχόος έγραψε: #7.160 13-07-23 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλά μετά από αυτόν πέρασα χειρότερα, αλλά αυτό το έχουμε συζητήσει αναλυτικά στην κουβεντούλα. Τον άλλον δεν τον εκτιμώ, αλλά τέλος πάντων το έχω ξεπεράσει και αυτό πλέον. Οκ που και που πέφτω πάλι ψυχολογικά, αλλά ξέρω ότι θα μου περάσει, είναι σχετικά νωρίς ακόμα. Click για ανάπτυξη... Ναι, είναι νωρίς. Και ποιός δε θα έπεφτε, στη θέση σου ; Μ΄ αυτό που τώρα περνάς (κι ας πονάει...), θα σε δυναμώσει... Έτσι είναι η άτιμη η ζωή, μα τί να γίνει... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 356 357 358 359 360 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 358 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 358 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
In Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μα γι αυτό την έκανες την επιλογή, παρόλη την απόσταση, για να μην δέσει, γιατί υποσυνείδητα πιστεύεις ότι δεν αξίζεις μια σοβαρή σχέση. Και γι αυτό κατηγορείς και την απόσταση, γιατί κι εσυ σαν και την πρώην μου, αμα πραγματικά θέλατε θα παίρνατε βαλίτσα και θα τη μηδενίζατε την απόσταση. Άμα η άλλη είναι σε οίστρο και θέλει γιατί το θεωρεί την πιο σοφή επιλογή, και βουνά ανεβαίνει. Ειδάλλως αρχίζει αυτα τα "και το παιδι μου έχει φίλους εδω και που να τρέχουμε, και εχω τη δουλειά μου και η δική σου ειναι λιγοτερο σημαντική, και έλα και θα δούμε" αστο κούκλα μου δεν τον θέλεις 100%. Το 99% ειναι βάσανο και το 100% είναι παιχνιδάκι, όπως άκουσα χτες να λέει κάποιος. Και στο τέλος για να μην πεθάνουν μόνοι τους, βολεύονται με έναν καλούλη άνθρωπο, άντρα γυναίκα οτιδήποτε και σου λέει απο το τιποτα, δε γαμιέται, να μη με βρουν σε αποσυνθεση μετα απο 30 μερες οταν τα τιναξω, να χω εναν να με βαλει στο φέρετρο την ώρα εκείνη. Click για ανάπτυξη... Άστο ( δεν είναι όλα τόσο απλά, ώστε να τινάξεις όλη σου τη ζωή στον αέρα) , τέλος πάντων από τον" καλουλη" που λες που μυρίζει συμβιβασμό από χλμ. Θα προτιμήσω να με βρουν σε αποσύνθεση οι γάτες μου που θα μιξοκλαινε πάνω απο το πτώμα
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.790 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 18:08 Ο Valder έγραψε: #7.145 13-07-23 18:08 Αρχική Δημοσίευση από glayki: In Άστο ( δεν είναι όλα τόσο απλά, ώστε να τινάξεις όλη σου τη ζωή στον αέρα) , τέλος πάντων από τον" καλουλη" που λες που μυρίζει συμβιβασμό από χλμ. Θα προτιμήσω να με βρουν σε αποσύνθεση οι γάτες μου που θα μιξοκλαινε πάνω απο το πτώμα Click για ανάπτυξη... Δε θα μυξοκλαίνε. Θα σου φάνε το κρέας γιατι θα χουν ρημάξει πρώτα τις κροκέτες και τα γκουρμε γκολντ και δε θα χουν άλλο να φάνε και θα την πληρώσεις εσυ. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.463 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 18:11 Η glayki έγραψε: #7.146 13-07-23 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δε θα μυξοκλαίνε. Θα σου φάνε το κρέας γιατι θα χουν ρημάξει πρώτα τις κροκέτες και τα γκουρμε γκολντ και δε θα χουν άλλο να φάνε και θα την πληρώσεις εσυ. Click για ανάπτυξη... Θα αυτό θυσιαστω αν είναι να αποτέλεσει το σαρκιον μου γκουρμέ γατογευμα Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 18:38 Η Aleksa έγραψε: #7.147 13-07-23 18:38 Ωραία κουβέντα πιάσατε,.... αλλά θα συμφωνήσω με @glayki; Πόσο μάλλον αν είναι η δική μας γάτα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.790 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 18:42 Ο Valder έγραψε: #7.148 13-07-23 18:42 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ωραία κουβέντα πιάσατε,.... αλλά θα συμφωνήσω με @glayki; Πόσο μάλλον αν είναι η δική μας γάτα. Click για ανάπτυξη... Εγω κομμάτια να κόψω απο μενα να φάει το παιδι μου αν πεινάει, σοβαρά. Αλλά δεν πεινάει γιατι πρώτα ταίζω εκείνον και μετα εμένα. Άσε μου τραυματίστηκε με το νυχακι του μάλλον στο κουτελο οπως ξυνόταν και τωρα μου χει δημιουργηθεί φοβία και είδα μέχρι και όνειρο άσχημο. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.463 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 18:45 Η glayki έγραψε: #7.149 13-07-23 18:45 Μην είσαι τόσο Υπερπροστατευτικος.. Ο υιός θα επιζήσει και με νυχιά Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 18:50 Η Aleksa έγραψε: #7.150 13-07-23 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω κομμάτια να κόψω απο μενα να φάει το παιδι μου αν πεινάει, σοβαρά. Αλλά δεν πεινάει γιατι πρώτα ταίζω εκείνον και μετα εμένα. Άσε μου τραυματίστηκε με το νυχακι του μάλλον στο κουτελο οπως ξυνόταν και τωρα μου χει δημιουργηθεί φοβία και είδα μέχρι και όνειρο άσχημο. Click για ανάπτυξη... Αν φοβάσαι μη μολυνθεί, πέρασε το σημείο του γδαρσίματος με ελάχιστο-πάνω σε μπατονέτα (τόσο λίγο)-μπεταντίν. Μην ανησυχείς, θα γειάνει. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.790 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 18:52 Ο Valder έγραψε: #7.151 13-07-23 18:52 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μην είσαι τόσο Υπερπροστατευτικος.. Ο υιός θα επιζήσει και με νυχιά Click για ανάπτυξη... Ναι είμαι. Φοβάμαι μη και δεν ειναι γδάρσιμο γιατι έχει κι ενα τραυματάκι στο σαγόνι που ειναι σαν τελίτσα χωρίς τριχούλες εκει και ανοίγει αμα το πειράξει. Και φοβάμαι μην είναι δευτερο, στο κουτελο. (αλλα εχει κρουστίτσα, μαλλον νυχιά είναι). Το αγαπάω πολύ. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουλίου 2023 στις 21:33 Ο Guest 881237: #7.152 13-07-23 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν κατάλαβες τι ήθελα να σου πω. Δεν πειράζει, καθώς ήδη είχες προαποφασίσει τι θα καταλάβεις. Τωρα καταλαβαίνεις γιατί όπως και η Ιον, άρχισα να σιχαινομαι και εγω τις σχέσεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουλίου 2023 Αρα δεν έχεις το novelty effect που έχουν άλλες, άρα ο άλλος κάτι κάνει και γκρεμίζει τη σχέση. Και γιατι δενεσαι περισσότερο με κατι που σε καταστρέφει σιγά σιγά; Για να πονάς περισσότερο όταν (και οχι αν) τελειώσει; Δεν το καταλαβαινεις οτι βλάπτεις τον εαυτό σου; Click για ανάπτυξη... Τελικά όλα καλά νομίζω υπερέβαλα . Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:04 Η Υδροχόος έγραψε: #7.153 13-07-23 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Τελικά όλα καλά νομίζω υπερέβαλα . Click για ανάπτυξη... Εεε ναι, απ΄ ό,τι είδα. Μα οκ. Κι εμείς τα περάσαμε, καταλαβαίνουμε... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:11 Η Pak έγραψε: #7.154 13-07-23 22:11 Εγώ πάντως έχω ξαναπεί ότι δεν είναι υγιές να τσακώνεται και να τα βρίσκει συνέχεια ένα ζευγάρι. Το έχω βιώσει και γω για πάρα πολύ μικρό διάστημα και ήταν εξαντλητικό ψυχικά. Πάρα πολύ καλό παιδί και το εκτιμώ, αλλά δεν ήταν για μένα και ούτε εγώ για αυτό. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:13 Η Υδροχόος έγραψε: #7.155 13-07-23 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εγώ πάντως έχω ξαναπεί ότι δεν είναι υγιές να τσακώνεται και να τα βρίσκει συνέχεια ένα ζευγάρι. Το έχω βιώσει και γω για πάρα πολύ μικρό διάστημα και ήταν εξαντλητικό ψυχικά. Πάρα πολύ καλό παιδί και το εκτιμώ, αλλά δεν ήταν για μένα και ούτε εγώ για αυτόν. Click για ανάπτυξη... Αυτό που λες είναι σωστό. Απλά θεωρώ ότι στις ηλικίες που είστε είναι πιο σύνηθες να συμβαίνει... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.790 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:14 Ο Valder έγραψε: #7.156 13-07-23 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εγώ πάντως έχω ξαναπεί ότι δεν είναι υγιές να τσακώνεται και να τα βρίσκει συνέχεια ένα ζευγάρι. Το έχω βιώσει και γω για πάρα πολύ μικρό διάστημα και ήταν εξαντλητικό ψυχικά. Πάρα πολύ καλό παιδί και τον εκτιμώ, αλλά δεν ήταν για μένα και ούτε εγώ για αυτόν. Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω απόλυτα με αυτό. Όταν πας να ταιριάξεις δυο μοίρες που δεν ειναι η μια για την άλλη για να περπατήσουν μαζί, ακολουθεί το χάος και όχι η αρμονία. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:16 Η Pak έγραψε: #7.157 13-07-23 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Αυτό που λες είναι σωστό. Απλά θεωρώ ότι στις ηλικίες που είστε είναι πιο σύνηθες να συμβαίνει... Click για ανάπτυξη... Ισχύει, το βλέπω συνέχεια να συμβαίνει γύρω μου, απλά προσωπικά δεν βρίσκω λόγο να μένει κανείς. Ούτε εγώ έφυγα εύκολα, αλλά έβαλα το καλό του και το δικό μου καλό πάνω από τα όποια συναισθήματα. Μόλις πέρασαν μια δυο βδομάδες ήμουν καλύτερα από ποτέ. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:18 Η Υδροχόος έγραψε: #7.158 13-07-23 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ισχύει, το βλέπω συνέχεια να συμβαίνει γύρω μου, απλά προσωπικά δεν βρίσκω λόγο να μένει κανείς. Ούτε εγώ έφυγα εύκολα, αλλά έβαλα το καλό του και το καλό μου πάνω από τα οποία συναισθήματα. Μόλις πέρασαν μια δυο βδομάδες ήμουν καλύτερα από ποτέ. Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι πολύ μ΄ αυτό που διαβάζω. Είδες ; Βλέπεις ότι, τελικά, δεν ήρθε το τέλος του κόσμου ; Μόλις αποστασιοποιηθείς μπορείς να το δεις. Όχι όσο είσαι μέσα στο μάτι του κυκλώνα... Πάμε γι΄ άλλα, Pak !!! Kι όπως λένε και στο χωριό μου, ουδείς αναντικατάστατος... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:19 Η Pak έγραψε: #7.159 13-07-23 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Χαίρομαι πολύ μ΄ αυτό που διαβάζω. Είδες ; Βλέπεις ότι, τελικά, δεν είναι το τέλος του κόσμου ; Μόλις αποστασιοποιηθείς μπορείς να το δεις. Όχι όσο είσαι μέσα στο μάτι του κυκλώνα... Πάμε γι΄ άλλα, Pak !!! Kαι όπως λένε και στο χωριό μου, ουδείς αναντικατάστατος... Click για ανάπτυξη... Καλά μετά από αυτόν πέρασα χειρότερα, αλλά αυτό το έχουμε συζητήσει αναλυτικά στην κουβεντούλα. Τον άλλον δεν τον εκτιμώ, αλλά τέλος πάντων το έχω ξεπεράσει και αυτό πλέον. Οκ που και που πέφτω πάλι ψυχολογικά, αλλά ξέρω ότι θα μου περάσει, είναι σχετικά νωρίς ακόμα. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:22 Η Υδροχόος έγραψε: #7.160 13-07-23 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλά μετά από αυτόν πέρασα χειρότερα, αλλά αυτό το έχουμε συζητήσει αναλυτικά στην κουβεντούλα. Τον άλλον δεν τον εκτιμώ, αλλά τέλος πάντων το έχω ξεπεράσει και αυτό πλέον. Οκ που και που πέφτω πάλι ψυχολογικά, αλλά ξέρω ότι θα μου περάσει, είναι σχετικά νωρίς ακόμα. Click για ανάπτυξη... Ναι, είναι νωρίς. Και ποιός δε θα έπεφτε, στη θέση σου ; Μ΄ αυτό που τώρα περνάς (κι ας πονάει...), θα σε δυναμώσει... Έτσι είναι η άτιμη η ζωή, μα τί να γίνει... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 356 357 358 359 360 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 358 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 358 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από glayki: In Άστο ( δεν είναι όλα τόσο απλά, ώστε να τινάξεις όλη σου τη ζωή στον αέρα) , τέλος πάντων από τον" καλουλη" που λες που μυρίζει συμβιβασμό από χλμ. Θα προτιμήσω να με βρουν σε αποσύνθεση οι γάτες μου που θα μιξοκλαινε πάνω απο το πτώμα Click για ανάπτυξη... Δε θα μυξοκλαίνε. Θα σου φάνε το κρέας γιατι θα χουν ρημάξει πρώτα τις κροκέτες και τα γκουρμε γκολντ και δε θα χουν άλλο να φάνε και θα την πληρώσεις εσυ.
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.463 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 18:11 Η glayki έγραψε: #7.146 13-07-23 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δε θα μυξοκλαίνε. Θα σου φάνε το κρέας γιατι θα χουν ρημάξει πρώτα τις κροκέτες και τα γκουρμε γκολντ και δε θα χουν άλλο να φάνε και θα την πληρώσεις εσυ. Click για ανάπτυξη... Θα αυτό θυσιαστω αν είναι να αποτέλεσει το σαρκιον μου γκουρμέ γατογευμα Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 18:38 Η Aleksa έγραψε: #7.147 13-07-23 18:38 Ωραία κουβέντα πιάσατε,.... αλλά θα συμφωνήσω με @glayki; Πόσο μάλλον αν είναι η δική μας γάτα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.790 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 18:42 Ο Valder έγραψε: #7.148 13-07-23 18:42 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ωραία κουβέντα πιάσατε,.... αλλά θα συμφωνήσω με @glayki; Πόσο μάλλον αν είναι η δική μας γάτα. Click για ανάπτυξη... Εγω κομμάτια να κόψω απο μενα να φάει το παιδι μου αν πεινάει, σοβαρά. Αλλά δεν πεινάει γιατι πρώτα ταίζω εκείνον και μετα εμένα. Άσε μου τραυματίστηκε με το νυχακι του μάλλον στο κουτελο οπως ξυνόταν και τωρα μου χει δημιουργηθεί φοβία και είδα μέχρι και όνειρο άσχημο. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.463 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 18:45 Η glayki έγραψε: #7.149 13-07-23 18:45 Μην είσαι τόσο Υπερπροστατευτικος.. Ο υιός θα επιζήσει και με νυχιά Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 18:50 Η Aleksa έγραψε: #7.150 13-07-23 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω κομμάτια να κόψω απο μενα να φάει το παιδι μου αν πεινάει, σοβαρά. Αλλά δεν πεινάει γιατι πρώτα ταίζω εκείνον και μετα εμένα. Άσε μου τραυματίστηκε με το νυχακι του μάλλον στο κουτελο οπως ξυνόταν και τωρα μου χει δημιουργηθεί φοβία και είδα μέχρι και όνειρο άσχημο. Click για ανάπτυξη... Αν φοβάσαι μη μολυνθεί, πέρασε το σημείο του γδαρσίματος με ελάχιστο-πάνω σε μπατονέτα (τόσο λίγο)-μπεταντίν. Μην ανησυχείς, θα γειάνει. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.790 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 18:52 Ο Valder έγραψε: #7.151 13-07-23 18:52 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μην είσαι τόσο Υπερπροστατευτικος.. Ο υιός θα επιζήσει και με νυχιά Click για ανάπτυξη... Ναι είμαι. Φοβάμαι μη και δεν ειναι γδάρσιμο γιατι έχει κι ενα τραυματάκι στο σαγόνι που ειναι σαν τελίτσα χωρίς τριχούλες εκει και ανοίγει αμα το πειράξει. Και φοβάμαι μην είναι δευτερο, στο κουτελο. (αλλα εχει κρουστίτσα, μαλλον νυχιά είναι). Το αγαπάω πολύ. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουλίου 2023 στις 21:33 Ο Guest 881237: #7.152 13-07-23 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν κατάλαβες τι ήθελα να σου πω. Δεν πειράζει, καθώς ήδη είχες προαποφασίσει τι θα καταλάβεις. Τωρα καταλαβαίνεις γιατί όπως και η Ιον, άρχισα να σιχαινομαι και εγω τις σχέσεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουλίου 2023 Αρα δεν έχεις το novelty effect που έχουν άλλες, άρα ο άλλος κάτι κάνει και γκρεμίζει τη σχέση. Και γιατι δενεσαι περισσότερο με κατι που σε καταστρέφει σιγά σιγά; Για να πονάς περισσότερο όταν (και οχι αν) τελειώσει; Δεν το καταλαβαινεις οτι βλάπτεις τον εαυτό σου; Click για ανάπτυξη... Τελικά όλα καλά νομίζω υπερέβαλα . Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:04 Η Υδροχόος έγραψε: #7.153 13-07-23 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Τελικά όλα καλά νομίζω υπερέβαλα . Click για ανάπτυξη... Εεε ναι, απ΄ ό,τι είδα. Μα οκ. Κι εμείς τα περάσαμε, καταλαβαίνουμε... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:11 Η Pak έγραψε: #7.154 13-07-23 22:11 Εγώ πάντως έχω ξαναπεί ότι δεν είναι υγιές να τσακώνεται και να τα βρίσκει συνέχεια ένα ζευγάρι. Το έχω βιώσει και γω για πάρα πολύ μικρό διάστημα και ήταν εξαντλητικό ψυχικά. Πάρα πολύ καλό παιδί και το εκτιμώ, αλλά δεν ήταν για μένα και ούτε εγώ για αυτό. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:13 Η Υδροχόος έγραψε: #7.155 13-07-23 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εγώ πάντως έχω ξαναπεί ότι δεν είναι υγιές να τσακώνεται και να τα βρίσκει συνέχεια ένα ζευγάρι. Το έχω βιώσει και γω για πάρα πολύ μικρό διάστημα και ήταν εξαντλητικό ψυχικά. Πάρα πολύ καλό παιδί και το εκτιμώ, αλλά δεν ήταν για μένα και ούτε εγώ για αυτόν. Click για ανάπτυξη... Αυτό που λες είναι σωστό. Απλά θεωρώ ότι στις ηλικίες που είστε είναι πιο σύνηθες να συμβαίνει... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.790 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:14 Ο Valder έγραψε: #7.156 13-07-23 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εγώ πάντως έχω ξαναπεί ότι δεν είναι υγιές να τσακώνεται και να τα βρίσκει συνέχεια ένα ζευγάρι. Το έχω βιώσει και γω για πάρα πολύ μικρό διάστημα και ήταν εξαντλητικό ψυχικά. Πάρα πολύ καλό παιδί και τον εκτιμώ, αλλά δεν ήταν για μένα και ούτε εγώ για αυτόν. Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω απόλυτα με αυτό. Όταν πας να ταιριάξεις δυο μοίρες που δεν ειναι η μια για την άλλη για να περπατήσουν μαζί, ακολουθεί το χάος και όχι η αρμονία. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:16 Η Pak έγραψε: #7.157 13-07-23 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Αυτό που λες είναι σωστό. Απλά θεωρώ ότι στις ηλικίες που είστε είναι πιο σύνηθες να συμβαίνει... Click για ανάπτυξη... Ισχύει, το βλέπω συνέχεια να συμβαίνει γύρω μου, απλά προσωπικά δεν βρίσκω λόγο να μένει κανείς. Ούτε εγώ έφυγα εύκολα, αλλά έβαλα το καλό του και το δικό μου καλό πάνω από τα όποια συναισθήματα. Μόλις πέρασαν μια δυο βδομάδες ήμουν καλύτερα από ποτέ. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:18 Η Υδροχόος έγραψε: #7.158 13-07-23 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ισχύει, το βλέπω συνέχεια να συμβαίνει γύρω μου, απλά προσωπικά δεν βρίσκω λόγο να μένει κανείς. Ούτε εγώ έφυγα εύκολα, αλλά έβαλα το καλό του και το καλό μου πάνω από τα οποία συναισθήματα. Μόλις πέρασαν μια δυο βδομάδες ήμουν καλύτερα από ποτέ. Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι πολύ μ΄ αυτό που διαβάζω. Είδες ; Βλέπεις ότι, τελικά, δεν ήρθε το τέλος του κόσμου ; Μόλις αποστασιοποιηθείς μπορείς να το δεις. Όχι όσο είσαι μέσα στο μάτι του κυκλώνα... Πάμε γι΄ άλλα, Pak !!! Kι όπως λένε και στο χωριό μου, ουδείς αναντικατάστατος... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:19 Η Pak έγραψε: #7.159 13-07-23 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Χαίρομαι πολύ μ΄ αυτό που διαβάζω. Είδες ; Βλέπεις ότι, τελικά, δεν είναι το τέλος του κόσμου ; Μόλις αποστασιοποιηθείς μπορείς να το δεις. Όχι όσο είσαι μέσα στο μάτι του κυκλώνα... Πάμε γι΄ άλλα, Pak !!! Kαι όπως λένε και στο χωριό μου, ουδείς αναντικατάστατος... Click για ανάπτυξη... Καλά μετά από αυτόν πέρασα χειρότερα, αλλά αυτό το έχουμε συζητήσει αναλυτικά στην κουβεντούλα. Τον άλλον δεν τον εκτιμώ, αλλά τέλος πάντων το έχω ξεπεράσει και αυτό πλέον. Οκ που και που πέφτω πάλι ψυχολογικά, αλλά ξέρω ότι θα μου περάσει, είναι σχετικά νωρίς ακόμα. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:22 Η Υδροχόος έγραψε: #7.160 13-07-23 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλά μετά από αυτόν πέρασα χειρότερα, αλλά αυτό το έχουμε συζητήσει αναλυτικά στην κουβεντούλα. Τον άλλον δεν τον εκτιμώ, αλλά τέλος πάντων το έχω ξεπεράσει και αυτό πλέον. Οκ που και που πέφτω πάλι ψυχολογικά, αλλά ξέρω ότι θα μου περάσει, είναι σχετικά νωρίς ακόμα. Click για ανάπτυξη... Ναι, είναι νωρίς. Και ποιός δε θα έπεφτε, στη θέση σου ; Μ΄ αυτό που τώρα περνάς (κι ας πονάει...), θα σε δυναμώσει... Έτσι είναι η άτιμη η ζωή, μα τί να γίνει... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 356 357 358 359 360 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 358 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 358 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δε θα μυξοκλαίνε. Θα σου φάνε το κρέας γιατι θα χουν ρημάξει πρώτα τις κροκέτες και τα γκουρμε γκολντ και δε θα χουν άλλο να φάνε και θα την πληρώσεις εσυ. Click για ανάπτυξη... Θα αυτό θυσιαστω αν είναι να αποτέλεσει το σαρκιον μου γκουρμέ γατογευμα
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 18:38 Η Aleksa έγραψε: #7.147 13-07-23 18:38 Ωραία κουβέντα πιάσατε,.... αλλά θα συμφωνήσω με @glayki; Πόσο μάλλον αν είναι η δική μας γάτα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.790 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 18:42 Ο Valder έγραψε: #7.148 13-07-23 18:42 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ωραία κουβέντα πιάσατε,.... αλλά θα συμφωνήσω με @glayki; Πόσο μάλλον αν είναι η δική μας γάτα. Click για ανάπτυξη... Εγω κομμάτια να κόψω απο μενα να φάει το παιδι μου αν πεινάει, σοβαρά. Αλλά δεν πεινάει γιατι πρώτα ταίζω εκείνον και μετα εμένα. Άσε μου τραυματίστηκε με το νυχακι του μάλλον στο κουτελο οπως ξυνόταν και τωρα μου χει δημιουργηθεί φοβία και είδα μέχρι και όνειρο άσχημο. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.463 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 18:45 Η glayki έγραψε: #7.149 13-07-23 18:45 Μην είσαι τόσο Υπερπροστατευτικος.. Ο υιός θα επιζήσει και με νυχιά Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 18:50 Η Aleksa έγραψε: #7.150 13-07-23 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω κομμάτια να κόψω απο μενα να φάει το παιδι μου αν πεινάει, σοβαρά. Αλλά δεν πεινάει γιατι πρώτα ταίζω εκείνον και μετα εμένα. Άσε μου τραυματίστηκε με το νυχακι του μάλλον στο κουτελο οπως ξυνόταν και τωρα μου χει δημιουργηθεί φοβία και είδα μέχρι και όνειρο άσχημο. Click για ανάπτυξη... Αν φοβάσαι μη μολυνθεί, πέρασε το σημείο του γδαρσίματος με ελάχιστο-πάνω σε μπατονέτα (τόσο λίγο)-μπεταντίν. Μην ανησυχείς, θα γειάνει. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.790 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 18:52 Ο Valder έγραψε: #7.151 13-07-23 18:52 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μην είσαι τόσο Υπερπροστατευτικος.. Ο υιός θα επιζήσει και με νυχιά Click για ανάπτυξη... Ναι είμαι. Φοβάμαι μη και δεν ειναι γδάρσιμο γιατι έχει κι ενα τραυματάκι στο σαγόνι που ειναι σαν τελίτσα χωρίς τριχούλες εκει και ανοίγει αμα το πειράξει. Και φοβάμαι μην είναι δευτερο, στο κουτελο. (αλλα εχει κρουστίτσα, μαλλον νυχιά είναι). Το αγαπάω πολύ. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουλίου 2023 στις 21:33 Ο Guest 881237: #7.152 13-07-23 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν κατάλαβες τι ήθελα να σου πω. Δεν πειράζει, καθώς ήδη είχες προαποφασίσει τι θα καταλάβεις. Τωρα καταλαβαίνεις γιατί όπως και η Ιον, άρχισα να σιχαινομαι και εγω τις σχέσεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουλίου 2023 Αρα δεν έχεις το novelty effect που έχουν άλλες, άρα ο άλλος κάτι κάνει και γκρεμίζει τη σχέση. Και γιατι δενεσαι περισσότερο με κατι που σε καταστρέφει σιγά σιγά; Για να πονάς περισσότερο όταν (και οχι αν) τελειώσει; Δεν το καταλαβαινεις οτι βλάπτεις τον εαυτό σου; Click για ανάπτυξη... Τελικά όλα καλά νομίζω υπερέβαλα . Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:04 Η Υδροχόος έγραψε: #7.153 13-07-23 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Τελικά όλα καλά νομίζω υπερέβαλα . Click για ανάπτυξη... Εεε ναι, απ΄ ό,τι είδα. Μα οκ. Κι εμείς τα περάσαμε, καταλαβαίνουμε... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:11 Η Pak έγραψε: #7.154 13-07-23 22:11 Εγώ πάντως έχω ξαναπεί ότι δεν είναι υγιές να τσακώνεται και να τα βρίσκει συνέχεια ένα ζευγάρι. Το έχω βιώσει και γω για πάρα πολύ μικρό διάστημα και ήταν εξαντλητικό ψυχικά. Πάρα πολύ καλό παιδί και το εκτιμώ, αλλά δεν ήταν για μένα και ούτε εγώ για αυτό. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:13 Η Υδροχόος έγραψε: #7.155 13-07-23 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εγώ πάντως έχω ξαναπεί ότι δεν είναι υγιές να τσακώνεται και να τα βρίσκει συνέχεια ένα ζευγάρι. Το έχω βιώσει και γω για πάρα πολύ μικρό διάστημα και ήταν εξαντλητικό ψυχικά. Πάρα πολύ καλό παιδί και το εκτιμώ, αλλά δεν ήταν για μένα και ούτε εγώ για αυτόν. Click για ανάπτυξη... Αυτό που λες είναι σωστό. Απλά θεωρώ ότι στις ηλικίες που είστε είναι πιο σύνηθες να συμβαίνει... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.790 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:14 Ο Valder έγραψε: #7.156 13-07-23 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εγώ πάντως έχω ξαναπεί ότι δεν είναι υγιές να τσακώνεται και να τα βρίσκει συνέχεια ένα ζευγάρι. Το έχω βιώσει και γω για πάρα πολύ μικρό διάστημα και ήταν εξαντλητικό ψυχικά. Πάρα πολύ καλό παιδί και τον εκτιμώ, αλλά δεν ήταν για μένα και ούτε εγώ για αυτόν. Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω απόλυτα με αυτό. Όταν πας να ταιριάξεις δυο μοίρες που δεν ειναι η μια για την άλλη για να περπατήσουν μαζί, ακολουθεί το χάος και όχι η αρμονία. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:16 Η Pak έγραψε: #7.157 13-07-23 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Αυτό που λες είναι σωστό. Απλά θεωρώ ότι στις ηλικίες που είστε είναι πιο σύνηθες να συμβαίνει... Click για ανάπτυξη... Ισχύει, το βλέπω συνέχεια να συμβαίνει γύρω μου, απλά προσωπικά δεν βρίσκω λόγο να μένει κανείς. Ούτε εγώ έφυγα εύκολα, αλλά έβαλα το καλό του και το δικό μου καλό πάνω από τα όποια συναισθήματα. Μόλις πέρασαν μια δυο βδομάδες ήμουν καλύτερα από ποτέ. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:18 Η Υδροχόος έγραψε: #7.158 13-07-23 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ισχύει, το βλέπω συνέχεια να συμβαίνει γύρω μου, απλά προσωπικά δεν βρίσκω λόγο να μένει κανείς. Ούτε εγώ έφυγα εύκολα, αλλά έβαλα το καλό του και το καλό μου πάνω από τα οποία συναισθήματα. Μόλις πέρασαν μια δυο βδομάδες ήμουν καλύτερα από ποτέ. Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι πολύ μ΄ αυτό που διαβάζω. Είδες ; Βλέπεις ότι, τελικά, δεν ήρθε το τέλος του κόσμου ; Μόλις αποστασιοποιηθείς μπορείς να το δεις. Όχι όσο είσαι μέσα στο μάτι του κυκλώνα... Πάμε γι΄ άλλα, Pak !!! Kι όπως λένε και στο χωριό μου, ουδείς αναντικατάστατος... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:19 Η Pak έγραψε: #7.159 13-07-23 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Χαίρομαι πολύ μ΄ αυτό που διαβάζω. Είδες ; Βλέπεις ότι, τελικά, δεν είναι το τέλος του κόσμου ; Μόλις αποστασιοποιηθείς μπορείς να το δεις. Όχι όσο είσαι μέσα στο μάτι του κυκλώνα... Πάμε γι΄ άλλα, Pak !!! Kαι όπως λένε και στο χωριό μου, ουδείς αναντικατάστατος... Click για ανάπτυξη... Καλά μετά από αυτόν πέρασα χειρότερα, αλλά αυτό το έχουμε συζητήσει αναλυτικά στην κουβεντούλα. Τον άλλον δεν τον εκτιμώ, αλλά τέλος πάντων το έχω ξεπεράσει και αυτό πλέον. Οκ που και που πέφτω πάλι ψυχολογικά, αλλά ξέρω ότι θα μου περάσει, είναι σχετικά νωρίς ακόμα. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:22 Η Υδροχόος έγραψε: #7.160 13-07-23 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλά μετά από αυτόν πέρασα χειρότερα, αλλά αυτό το έχουμε συζητήσει αναλυτικά στην κουβεντούλα. Τον άλλον δεν τον εκτιμώ, αλλά τέλος πάντων το έχω ξεπεράσει και αυτό πλέον. Οκ που και που πέφτω πάλι ψυχολογικά, αλλά ξέρω ότι θα μου περάσει, είναι σχετικά νωρίς ακόμα. Click για ανάπτυξη... Ναι, είναι νωρίς. Και ποιός δε θα έπεφτε, στη θέση σου ; Μ΄ αυτό που τώρα περνάς (κι ας πονάει...), θα σε δυναμώσει... Έτσι είναι η άτιμη η ζωή, μα τί να γίνει... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 356 357 358 359 360 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 358 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 358 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.790 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 18:42 Ο Valder έγραψε: #7.148 13-07-23 18:42 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ωραία κουβέντα πιάσατε,.... αλλά θα συμφωνήσω με @glayki; Πόσο μάλλον αν είναι η δική μας γάτα. Click για ανάπτυξη... Εγω κομμάτια να κόψω απο μενα να φάει το παιδι μου αν πεινάει, σοβαρά. Αλλά δεν πεινάει γιατι πρώτα ταίζω εκείνον και μετα εμένα. Άσε μου τραυματίστηκε με το νυχακι του μάλλον στο κουτελο οπως ξυνόταν και τωρα μου χει δημιουργηθεί φοβία και είδα μέχρι και όνειρο άσχημο. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.463 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 18:45 Η glayki έγραψε: #7.149 13-07-23 18:45 Μην είσαι τόσο Υπερπροστατευτικος.. Ο υιός θα επιζήσει και με νυχιά Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 18:50 Η Aleksa έγραψε: #7.150 13-07-23 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω κομμάτια να κόψω απο μενα να φάει το παιδι μου αν πεινάει, σοβαρά. Αλλά δεν πεινάει γιατι πρώτα ταίζω εκείνον και μετα εμένα. Άσε μου τραυματίστηκε με το νυχακι του μάλλον στο κουτελο οπως ξυνόταν και τωρα μου χει δημιουργηθεί φοβία και είδα μέχρι και όνειρο άσχημο. Click για ανάπτυξη... Αν φοβάσαι μη μολυνθεί, πέρασε το σημείο του γδαρσίματος με ελάχιστο-πάνω σε μπατονέτα (τόσο λίγο)-μπεταντίν. Μην ανησυχείς, θα γειάνει. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.790 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 18:52 Ο Valder έγραψε: #7.151 13-07-23 18:52 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μην είσαι τόσο Υπερπροστατευτικος.. Ο υιός θα επιζήσει και με νυχιά Click για ανάπτυξη... Ναι είμαι. Φοβάμαι μη και δεν ειναι γδάρσιμο γιατι έχει κι ενα τραυματάκι στο σαγόνι που ειναι σαν τελίτσα χωρίς τριχούλες εκει και ανοίγει αμα το πειράξει. Και φοβάμαι μην είναι δευτερο, στο κουτελο. (αλλα εχει κρουστίτσα, μαλλον νυχιά είναι). Το αγαπάω πολύ. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουλίου 2023 στις 21:33 Ο Guest 881237: #7.152 13-07-23 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν κατάλαβες τι ήθελα να σου πω. Δεν πειράζει, καθώς ήδη είχες προαποφασίσει τι θα καταλάβεις. Τωρα καταλαβαίνεις γιατί όπως και η Ιον, άρχισα να σιχαινομαι και εγω τις σχέσεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουλίου 2023 Αρα δεν έχεις το novelty effect που έχουν άλλες, άρα ο άλλος κάτι κάνει και γκρεμίζει τη σχέση. Και γιατι δενεσαι περισσότερο με κατι που σε καταστρέφει σιγά σιγά; Για να πονάς περισσότερο όταν (και οχι αν) τελειώσει; Δεν το καταλαβαινεις οτι βλάπτεις τον εαυτό σου; Click για ανάπτυξη... Τελικά όλα καλά νομίζω υπερέβαλα . Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:04 Η Υδροχόος έγραψε: #7.153 13-07-23 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Τελικά όλα καλά νομίζω υπερέβαλα . Click για ανάπτυξη... Εεε ναι, απ΄ ό,τι είδα. Μα οκ. Κι εμείς τα περάσαμε, καταλαβαίνουμε... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:11 Η Pak έγραψε: #7.154 13-07-23 22:11 Εγώ πάντως έχω ξαναπεί ότι δεν είναι υγιές να τσακώνεται και να τα βρίσκει συνέχεια ένα ζευγάρι. Το έχω βιώσει και γω για πάρα πολύ μικρό διάστημα και ήταν εξαντλητικό ψυχικά. Πάρα πολύ καλό παιδί και το εκτιμώ, αλλά δεν ήταν για μένα και ούτε εγώ για αυτό. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:13 Η Υδροχόος έγραψε: #7.155 13-07-23 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εγώ πάντως έχω ξαναπεί ότι δεν είναι υγιές να τσακώνεται και να τα βρίσκει συνέχεια ένα ζευγάρι. Το έχω βιώσει και γω για πάρα πολύ μικρό διάστημα και ήταν εξαντλητικό ψυχικά. Πάρα πολύ καλό παιδί και το εκτιμώ, αλλά δεν ήταν για μένα και ούτε εγώ για αυτόν. Click για ανάπτυξη... Αυτό που λες είναι σωστό. Απλά θεωρώ ότι στις ηλικίες που είστε είναι πιο σύνηθες να συμβαίνει... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.790 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:14 Ο Valder έγραψε: #7.156 13-07-23 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εγώ πάντως έχω ξαναπεί ότι δεν είναι υγιές να τσακώνεται και να τα βρίσκει συνέχεια ένα ζευγάρι. Το έχω βιώσει και γω για πάρα πολύ μικρό διάστημα και ήταν εξαντλητικό ψυχικά. Πάρα πολύ καλό παιδί και τον εκτιμώ, αλλά δεν ήταν για μένα και ούτε εγώ για αυτόν. Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω απόλυτα με αυτό. Όταν πας να ταιριάξεις δυο μοίρες που δεν ειναι η μια για την άλλη για να περπατήσουν μαζί, ακολουθεί το χάος και όχι η αρμονία. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:16 Η Pak έγραψε: #7.157 13-07-23 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Αυτό που λες είναι σωστό. Απλά θεωρώ ότι στις ηλικίες που είστε είναι πιο σύνηθες να συμβαίνει... Click για ανάπτυξη... Ισχύει, το βλέπω συνέχεια να συμβαίνει γύρω μου, απλά προσωπικά δεν βρίσκω λόγο να μένει κανείς. Ούτε εγώ έφυγα εύκολα, αλλά έβαλα το καλό του και το δικό μου καλό πάνω από τα όποια συναισθήματα. Μόλις πέρασαν μια δυο βδομάδες ήμουν καλύτερα από ποτέ. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:18 Η Υδροχόος έγραψε: #7.158 13-07-23 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ισχύει, το βλέπω συνέχεια να συμβαίνει γύρω μου, απλά προσωπικά δεν βρίσκω λόγο να μένει κανείς. Ούτε εγώ έφυγα εύκολα, αλλά έβαλα το καλό του και το καλό μου πάνω από τα οποία συναισθήματα. Μόλις πέρασαν μια δυο βδομάδες ήμουν καλύτερα από ποτέ. Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι πολύ μ΄ αυτό που διαβάζω. Είδες ; Βλέπεις ότι, τελικά, δεν ήρθε το τέλος του κόσμου ; Μόλις αποστασιοποιηθείς μπορείς να το δεις. Όχι όσο είσαι μέσα στο μάτι του κυκλώνα... Πάμε γι΄ άλλα, Pak !!! Kι όπως λένε και στο χωριό μου, ουδείς αναντικατάστατος... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:19 Η Pak έγραψε: #7.159 13-07-23 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Χαίρομαι πολύ μ΄ αυτό που διαβάζω. Είδες ; Βλέπεις ότι, τελικά, δεν είναι το τέλος του κόσμου ; Μόλις αποστασιοποιηθείς μπορείς να το δεις. Όχι όσο είσαι μέσα στο μάτι του κυκλώνα... Πάμε γι΄ άλλα, Pak !!! Kαι όπως λένε και στο χωριό μου, ουδείς αναντικατάστατος... Click για ανάπτυξη... Καλά μετά από αυτόν πέρασα χειρότερα, αλλά αυτό το έχουμε συζητήσει αναλυτικά στην κουβεντούλα. Τον άλλον δεν τον εκτιμώ, αλλά τέλος πάντων το έχω ξεπεράσει και αυτό πλέον. Οκ που και που πέφτω πάλι ψυχολογικά, αλλά ξέρω ότι θα μου περάσει, είναι σχετικά νωρίς ακόμα. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:22 Η Υδροχόος έγραψε: #7.160 13-07-23 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλά μετά από αυτόν πέρασα χειρότερα, αλλά αυτό το έχουμε συζητήσει αναλυτικά στην κουβεντούλα. Τον άλλον δεν τον εκτιμώ, αλλά τέλος πάντων το έχω ξεπεράσει και αυτό πλέον. Οκ που και που πέφτω πάλι ψυχολογικά, αλλά ξέρω ότι θα μου περάσει, είναι σχετικά νωρίς ακόμα. Click για ανάπτυξη... Ναι, είναι νωρίς. Και ποιός δε θα έπεφτε, στη θέση σου ; Μ΄ αυτό που τώρα περνάς (κι ας πονάει...), θα σε δυναμώσει... Έτσι είναι η άτιμη η ζωή, μα τί να γίνει... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 356 357 358 359 360 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 358 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 358 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ωραία κουβέντα πιάσατε,.... αλλά θα συμφωνήσω με @glayki; Πόσο μάλλον αν είναι η δική μας γάτα. Click για ανάπτυξη... Εγω κομμάτια να κόψω απο μενα να φάει το παιδι μου αν πεινάει, σοβαρά. Αλλά δεν πεινάει γιατι πρώτα ταίζω εκείνον και μετα εμένα. Άσε μου τραυματίστηκε με το νυχακι του μάλλον στο κουτελο οπως ξυνόταν και τωρα μου χει δημιουργηθεί φοβία και είδα μέχρι και όνειρο άσχημο.
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.463 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 18:45 Η glayki έγραψε: #7.149 13-07-23 18:45 Μην είσαι τόσο Υπερπροστατευτικος.. Ο υιός θα επιζήσει και με νυχιά Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 18:50 Η Aleksa έγραψε: #7.150 13-07-23 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω κομμάτια να κόψω απο μενα να φάει το παιδι μου αν πεινάει, σοβαρά. Αλλά δεν πεινάει γιατι πρώτα ταίζω εκείνον και μετα εμένα. Άσε μου τραυματίστηκε με το νυχακι του μάλλον στο κουτελο οπως ξυνόταν και τωρα μου χει δημιουργηθεί φοβία και είδα μέχρι και όνειρο άσχημο. Click για ανάπτυξη... Αν φοβάσαι μη μολυνθεί, πέρασε το σημείο του γδαρσίματος με ελάχιστο-πάνω σε μπατονέτα (τόσο λίγο)-μπεταντίν. Μην ανησυχείς, θα γειάνει. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.790 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 18:52 Ο Valder έγραψε: #7.151 13-07-23 18:52 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μην είσαι τόσο Υπερπροστατευτικος.. Ο υιός θα επιζήσει και με νυχιά Click για ανάπτυξη... Ναι είμαι. Φοβάμαι μη και δεν ειναι γδάρσιμο γιατι έχει κι ενα τραυματάκι στο σαγόνι που ειναι σαν τελίτσα χωρίς τριχούλες εκει και ανοίγει αμα το πειράξει. Και φοβάμαι μην είναι δευτερο, στο κουτελο. (αλλα εχει κρουστίτσα, μαλλον νυχιά είναι). Το αγαπάω πολύ. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουλίου 2023 στις 21:33 Ο Guest 881237: #7.152 13-07-23 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν κατάλαβες τι ήθελα να σου πω. Δεν πειράζει, καθώς ήδη είχες προαποφασίσει τι θα καταλάβεις. Τωρα καταλαβαίνεις γιατί όπως και η Ιον, άρχισα να σιχαινομαι και εγω τις σχέσεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουλίου 2023 Αρα δεν έχεις το novelty effect που έχουν άλλες, άρα ο άλλος κάτι κάνει και γκρεμίζει τη σχέση. Και γιατι δενεσαι περισσότερο με κατι που σε καταστρέφει σιγά σιγά; Για να πονάς περισσότερο όταν (και οχι αν) τελειώσει; Δεν το καταλαβαινεις οτι βλάπτεις τον εαυτό σου; Click για ανάπτυξη... Τελικά όλα καλά νομίζω υπερέβαλα . Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:04 Η Υδροχόος έγραψε: #7.153 13-07-23 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Τελικά όλα καλά νομίζω υπερέβαλα . Click για ανάπτυξη... Εεε ναι, απ΄ ό,τι είδα. Μα οκ. Κι εμείς τα περάσαμε, καταλαβαίνουμε... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:11 Η Pak έγραψε: #7.154 13-07-23 22:11 Εγώ πάντως έχω ξαναπεί ότι δεν είναι υγιές να τσακώνεται και να τα βρίσκει συνέχεια ένα ζευγάρι. Το έχω βιώσει και γω για πάρα πολύ μικρό διάστημα και ήταν εξαντλητικό ψυχικά. Πάρα πολύ καλό παιδί και το εκτιμώ, αλλά δεν ήταν για μένα και ούτε εγώ για αυτό. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:13 Η Υδροχόος έγραψε: #7.155 13-07-23 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εγώ πάντως έχω ξαναπεί ότι δεν είναι υγιές να τσακώνεται και να τα βρίσκει συνέχεια ένα ζευγάρι. Το έχω βιώσει και γω για πάρα πολύ μικρό διάστημα και ήταν εξαντλητικό ψυχικά. Πάρα πολύ καλό παιδί και το εκτιμώ, αλλά δεν ήταν για μένα και ούτε εγώ για αυτόν. Click για ανάπτυξη... Αυτό που λες είναι σωστό. Απλά θεωρώ ότι στις ηλικίες που είστε είναι πιο σύνηθες να συμβαίνει... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.790 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:14 Ο Valder έγραψε: #7.156 13-07-23 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εγώ πάντως έχω ξαναπεί ότι δεν είναι υγιές να τσακώνεται και να τα βρίσκει συνέχεια ένα ζευγάρι. Το έχω βιώσει και γω για πάρα πολύ μικρό διάστημα και ήταν εξαντλητικό ψυχικά. Πάρα πολύ καλό παιδί και τον εκτιμώ, αλλά δεν ήταν για μένα και ούτε εγώ για αυτόν. Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω απόλυτα με αυτό. Όταν πας να ταιριάξεις δυο μοίρες που δεν ειναι η μια για την άλλη για να περπατήσουν μαζί, ακολουθεί το χάος και όχι η αρμονία. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:16 Η Pak έγραψε: #7.157 13-07-23 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Αυτό που λες είναι σωστό. Απλά θεωρώ ότι στις ηλικίες που είστε είναι πιο σύνηθες να συμβαίνει... Click για ανάπτυξη... Ισχύει, το βλέπω συνέχεια να συμβαίνει γύρω μου, απλά προσωπικά δεν βρίσκω λόγο να μένει κανείς. Ούτε εγώ έφυγα εύκολα, αλλά έβαλα το καλό του και το δικό μου καλό πάνω από τα όποια συναισθήματα. Μόλις πέρασαν μια δυο βδομάδες ήμουν καλύτερα από ποτέ. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:18 Η Υδροχόος έγραψε: #7.158 13-07-23 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ισχύει, το βλέπω συνέχεια να συμβαίνει γύρω μου, απλά προσωπικά δεν βρίσκω λόγο να μένει κανείς. Ούτε εγώ έφυγα εύκολα, αλλά έβαλα το καλό του και το καλό μου πάνω από τα οποία συναισθήματα. Μόλις πέρασαν μια δυο βδομάδες ήμουν καλύτερα από ποτέ. Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι πολύ μ΄ αυτό που διαβάζω. Είδες ; Βλέπεις ότι, τελικά, δεν ήρθε το τέλος του κόσμου ; Μόλις αποστασιοποιηθείς μπορείς να το δεις. Όχι όσο είσαι μέσα στο μάτι του κυκλώνα... Πάμε γι΄ άλλα, Pak !!! Kι όπως λένε και στο χωριό μου, ουδείς αναντικατάστατος... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:19 Η Pak έγραψε: #7.159 13-07-23 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Χαίρομαι πολύ μ΄ αυτό που διαβάζω. Είδες ; Βλέπεις ότι, τελικά, δεν είναι το τέλος του κόσμου ; Μόλις αποστασιοποιηθείς μπορείς να το δεις. Όχι όσο είσαι μέσα στο μάτι του κυκλώνα... Πάμε γι΄ άλλα, Pak !!! Kαι όπως λένε και στο χωριό μου, ουδείς αναντικατάστατος... Click για ανάπτυξη... Καλά μετά από αυτόν πέρασα χειρότερα, αλλά αυτό το έχουμε συζητήσει αναλυτικά στην κουβεντούλα. Τον άλλον δεν τον εκτιμώ, αλλά τέλος πάντων το έχω ξεπεράσει και αυτό πλέον. Οκ που και που πέφτω πάλι ψυχολογικά, αλλά ξέρω ότι θα μου περάσει, είναι σχετικά νωρίς ακόμα. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:22 Η Υδροχόος έγραψε: #7.160 13-07-23 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλά μετά από αυτόν πέρασα χειρότερα, αλλά αυτό το έχουμε συζητήσει αναλυτικά στην κουβεντούλα. Τον άλλον δεν τον εκτιμώ, αλλά τέλος πάντων το έχω ξεπεράσει και αυτό πλέον. Οκ που και που πέφτω πάλι ψυχολογικά, αλλά ξέρω ότι θα μου περάσει, είναι σχετικά νωρίς ακόμα. Click για ανάπτυξη... Ναι, είναι νωρίς. Και ποιός δε θα έπεφτε, στη θέση σου ; Μ΄ αυτό που τώρα περνάς (κι ας πονάει...), θα σε δυναμώσει... Έτσι είναι η άτιμη η ζωή, μα τί να γίνει... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 356 357 358 359 360 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 358 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 358 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 18:50 Η Aleksa έγραψε: #7.150 13-07-23 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω κομμάτια να κόψω απο μενα να φάει το παιδι μου αν πεινάει, σοβαρά. Αλλά δεν πεινάει γιατι πρώτα ταίζω εκείνον και μετα εμένα. Άσε μου τραυματίστηκε με το νυχακι του μάλλον στο κουτελο οπως ξυνόταν και τωρα μου χει δημιουργηθεί φοβία και είδα μέχρι και όνειρο άσχημο. Click για ανάπτυξη... Αν φοβάσαι μη μολυνθεί, πέρασε το σημείο του γδαρσίματος με ελάχιστο-πάνω σε μπατονέτα (τόσο λίγο)-μπεταντίν. Μην ανησυχείς, θα γειάνει. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.790 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 18:52 Ο Valder έγραψε: #7.151 13-07-23 18:52 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μην είσαι τόσο Υπερπροστατευτικος.. Ο υιός θα επιζήσει και με νυχιά Click για ανάπτυξη... Ναι είμαι. Φοβάμαι μη και δεν ειναι γδάρσιμο γιατι έχει κι ενα τραυματάκι στο σαγόνι που ειναι σαν τελίτσα χωρίς τριχούλες εκει και ανοίγει αμα το πειράξει. Και φοβάμαι μην είναι δευτερο, στο κουτελο. (αλλα εχει κρουστίτσα, μαλλον νυχιά είναι). Το αγαπάω πολύ. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουλίου 2023 στις 21:33 Ο Guest 881237: #7.152 13-07-23 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν κατάλαβες τι ήθελα να σου πω. Δεν πειράζει, καθώς ήδη είχες προαποφασίσει τι θα καταλάβεις. Τωρα καταλαβαίνεις γιατί όπως και η Ιον, άρχισα να σιχαινομαι και εγω τις σχέσεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουλίου 2023 Αρα δεν έχεις το novelty effect που έχουν άλλες, άρα ο άλλος κάτι κάνει και γκρεμίζει τη σχέση. Και γιατι δενεσαι περισσότερο με κατι που σε καταστρέφει σιγά σιγά; Για να πονάς περισσότερο όταν (και οχι αν) τελειώσει; Δεν το καταλαβαινεις οτι βλάπτεις τον εαυτό σου; Click για ανάπτυξη... Τελικά όλα καλά νομίζω υπερέβαλα . Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:04 Η Υδροχόος έγραψε: #7.153 13-07-23 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Τελικά όλα καλά νομίζω υπερέβαλα . Click για ανάπτυξη... Εεε ναι, απ΄ ό,τι είδα. Μα οκ. Κι εμείς τα περάσαμε, καταλαβαίνουμε... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:11 Η Pak έγραψε: #7.154 13-07-23 22:11 Εγώ πάντως έχω ξαναπεί ότι δεν είναι υγιές να τσακώνεται και να τα βρίσκει συνέχεια ένα ζευγάρι. Το έχω βιώσει και γω για πάρα πολύ μικρό διάστημα και ήταν εξαντλητικό ψυχικά. Πάρα πολύ καλό παιδί και το εκτιμώ, αλλά δεν ήταν για μένα και ούτε εγώ για αυτό. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:13 Η Υδροχόος έγραψε: #7.155 13-07-23 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εγώ πάντως έχω ξαναπεί ότι δεν είναι υγιές να τσακώνεται και να τα βρίσκει συνέχεια ένα ζευγάρι. Το έχω βιώσει και γω για πάρα πολύ μικρό διάστημα και ήταν εξαντλητικό ψυχικά. Πάρα πολύ καλό παιδί και το εκτιμώ, αλλά δεν ήταν για μένα και ούτε εγώ για αυτόν. Click για ανάπτυξη... Αυτό που λες είναι σωστό. Απλά θεωρώ ότι στις ηλικίες που είστε είναι πιο σύνηθες να συμβαίνει... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.790 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:14 Ο Valder έγραψε: #7.156 13-07-23 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εγώ πάντως έχω ξαναπεί ότι δεν είναι υγιές να τσακώνεται και να τα βρίσκει συνέχεια ένα ζευγάρι. Το έχω βιώσει και γω για πάρα πολύ μικρό διάστημα και ήταν εξαντλητικό ψυχικά. Πάρα πολύ καλό παιδί και τον εκτιμώ, αλλά δεν ήταν για μένα και ούτε εγώ για αυτόν. Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω απόλυτα με αυτό. Όταν πας να ταιριάξεις δυο μοίρες που δεν ειναι η μια για την άλλη για να περπατήσουν μαζί, ακολουθεί το χάος και όχι η αρμονία. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:16 Η Pak έγραψε: #7.157 13-07-23 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Αυτό που λες είναι σωστό. Απλά θεωρώ ότι στις ηλικίες που είστε είναι πιο σύνηθες να συμβαίνει... Click για ανάπτυξη... Ισχύει, το βλέπω συνέχεια να συμβαίνει γύρω μου, απλά προσωπικά δεν βρίσκω λόγο να μένει κανείς. Ούτε εγώ έφυγα εύκολα, αλλά έβαλα το καλό του και το δικό μου καλό πάνω από τα όποια συναισθήματα. Μόλις πέρασαν μια δυο βδομάδες ήμουν καλύτερα από ποτέ. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:18 Η Υδροχόος έγραψε: #7.158 13-07-23 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ισχύει, το βλέπω συνέχεια να συμβαίνει γύρω μου, απλά προσωπικά δεν βρίσκω λόγο να μένει κανείς. Ούτε εγώ έφυγα εύκολα, αλλά έβαλα το καλό του και το καλό μου πάνω από τα οποία συναισθήματα. Μόλις πέρασαν μια δυο βδομάδες ήμουν καλύτερα από ποτέ. Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι πολύ μ΄ αυτό που διαβάζω. Είδες ; Βλέπεις ότι, τελικά, δεν ήρθε το τέλος του κόσμου ; Μόλις αποστασιοποιηθείς μπορείς να το δεις. Όχι όσο είσαι μέσα στο μάτι του κυκλώνα... Πάμε γι΄ άλλα, Pak !!! Kι όπως λένε και στο χωριό μου, ουδείς αναντικατάστατος... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:19 Η Pak έγραψε: #7.159 13-07-23 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Χαίρομαι πολύ μ΄ αυτό που διαβάζω. Είδες ; Βλέπεις ότι, τελικά, δεν είναι το τέλος του κόσμου ; Μόλις αποστασιοποιηθείς μπορείς να το δεις. Όχι όσο είσαι μέσα στο μάτι του κυκλώνα... Πάμε γι΄ άλλα, Pak !!! Kαι όπως λένε και στο χωριό μου, ουδείς αναντικατάστατος... Click για ανάπτυξη... Καλά μετά από αυτόν πέρασα χειρότερα, αλλά αυτό το έχουμε συζητήσει αναλυτικά στην κουβεντούλα. Τον άλλον δεν τον εκτιμώ, αλλά τέλος πάντων το έχω ξεπεράσει και αυτό πλέον. Οκ που και που πέφτω πάλι ψυχολογικά, αλλά ξέρω ότι θα μου περάσει, είναι σχετικά νωρίς ακόμα. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:22 Η Υδροχόος έγραψε: #7.160 13-07-23 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλά μετά από αυτόν πέρασα χειρότερα, αλλά αυτό το έχουμε συζητήσει αναλυτικά στην κουβεντούλα. Τον άλλον δεν τον εκτιμώ, αλλά τέλος πάντων το έχω ξεπεράσει και αυτό πλέον. Οκ που και που πέφτω πάλι ψυχολογικά, αλλά ξέρω ότι θα μου περάσει, είναι σχετικά νωρίς ακόμα. Click για ανάπτυξη... Ναι, είναι νωρίς. Και ποιός δε θα έπεφτε, στη θέση σου ; Μ΄ αυτό που τώρα περνάς (κι ας πονάει...), θα σε δυναμώσει... Έτσι είναι η άτιμη η ζωή, μα τί να γίνει... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 356 357 358 359 360 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 358 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 358 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω κομμάτια να κόψω απο μενα να φάει το παιδι μου αν πεινάει, σοβαρά. Αλλά δεν πεινάει γιατι πρώτα ταίζω εκείνον και μετα εμένα. Άσε μου τραυματίστηκε με το νυχακι του μάλλον στο κουτελο οπως ξυνόταν και τωρα μου χει δημιουργηθεί φοβία και είδα μέχρι και όνειρο άσχημο. Click για ανάπτυξη... Αν φοβάσαι μη μολυνθεί, πέρασε το σημείο του γδαρσίματος με ελάχιστο-πάνω σε μπατονέτα (τόσο λίγο)-μπεταντίν. Μην ανησυχείς, θα γειάνει.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.790 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 18:52 Ο Valder έγραψε: #7.151 13-07-23 18:52 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μην είσαι τόσο Υπερπροστατευτικος.. Ο υιός θα επιζήσει και με νυχιά Click για ανάπτυξη... Ναι είμαι. Φοβάμαι μη και δεν ειναι γδάρσιμο γιατι έχει κι ενα τραυματάκι στο σαγόνι που ειναι σαν τελίτσα χωρίς τριχούλες εκει και ανοίγει αμα το πειράξει. Και φοβάμαι μην είναι δευτερο, στο κουτελο. (αλλα εχει κρουστίτσα, μαλλον νυχιά είναι). Το αγαπάω πολύ. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουλίου 2023 στις 21:33 Ο Guest 881237: #7.152 13-07-23 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν κατάλαβες τι ήθελα να σου πω. Δεν πειράζει, καθώς ήδη είχες προαποφασίσει τι θα καταλάβεις. Τωρα καταλαβαίνεις γιατί όπως και η Ιον, άρχισα να σιχαινομαι και εγω τις σχέσεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουλίου 2023 Αρα δεν έχεις το novelty effect που έχουν άλλες, άρα ο άλλος κάτι κάνει και γκρεμίζει τη σχέση. Και γιατι δενεσαι περισσότερο με κατι που σε καταστρέφει σιγά σιγά; Για να πονάς περισσότερο όταν (και οχι αν) τελειώσει; Δεν το καταλαβαινεις οτι βλάπτεις τον εαυτό σου; Click για ανάπτυξη... Τελικά όλα καλά νομίζω υπερέβαλα . Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:04 Η Υδροχόος έγραψε: #7.153 13-07-23 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Τελικά όλα καλά νομίζω υπερέβαλα . Click για ανάπτυξη... Εεε ναι, απ΄ ό,τι είδα. Μα οκ. Κι εμείς τα περάσαμε, καταλαβαίνουμε... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:11 Η Pak έγραψε: #7.154 13-07-23 22:11 Εγώ πάντως έχω ξαναπεί ότι δεν είναι υγιές να τσακώνεται και να τα βρίσκει συνέχεια ένα ζευγάρι. Το έχω βιώσει και γω για πάρα πολύ μικρό διάστημα και ήταν εξαντλητικό ψυχικά. Πάρα πολύ καλό παιδί και το εκτιμώ, αλλά δεν ήταν για μένα και ούτε εγώ για αυτό. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:13 Η Υδροχόος έγραψε: #7.155 13-07-23 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εγώ πάντως έχω ξαναπεί ότι δεν είναι υγιές να τσακώνεται και να τα βρίσκει συνέχεια ένα ζευγάρι. Το έχω βιώσει και γω για πάρα πολύ μικρό διάστημα και ήταν εξαντλητικό ψυχικά. Πάρα πολύ καλό παιδί και το εκτιμώ, αλλά δεν ήταν για μένα και ούτε εγώ για αυτόν. Click για ανάπτυξη... Αυτό που λες είναι σωστό. Απλά θεωρώ ότι στις ηλικίες που είστε είναι πιο σύνηθες να συμβαίνει... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.790 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:14 Ο Valder έγραψε: #7.156 13-07-23 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εγώ πάντως έχω ξαναπεί ότι δεν είναι υγιές να τσακώνεται και να τα βρίσκει συνέχεια ένα ζευγάρι. Το έχω βιώσει και γω για πάρα πολύ μικρό διάστημα και ήταν εξαντλητικό ψυχικά. Πάρα πολύ καλό παιδί και τον εκτιμώ, αλλά δεν ήταν για μένα και ούτε εγώ για αυτόν. Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω απόλυτα με αυτό. Όταν πας να ταιριάξεις δυο μοίρες που δεν ειναι η μια για την άλλη για να περπατήσουν μαζί, ακολουθεί το χάος και όχι η αρμονία. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:16 Η Pak έγραψε: #7.157 13-07-23 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Αυτό που λες είναι σωστό. Απλά θεωρώ ότι στις ηλικίες που είστε είναι πιο σύνηθες να συμβαίνει... Click για ανάπτυξη... Ισχύει, το βλέπω συνέχεια να συμβαίνει γύρω μου, απλά προσωπικά δεν βρίσκω λόγο να μένει κανείς. Ούτε εγώ έφυγα εύκολα, αλλά έβαλα το καλό του και το δικό μου καλό πάνω από τα όποια συναισθήματα. Μόλις πέρασαν μια δυο βδομάδες ήμουν καλύτερα από ποτέ. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:18 Η Υδροχόος έγραψε: #7.158 13-07-23 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ισχύει, το βλέπω συνέχεια να συμβαίνει γύρω μου, απλά προσωπικά δεν βρίσκω λόγο να μένει κανείς. Ούτε εγώ έφυγα εύκολα, αλλά έβαλα το καλό του και το καλό μου πάνω από τα οποία συναισθήματα. Μόλις πέρασαν μια δυο βδομάδες ήμουν καλύτερα από ποτέ. Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι πολύ μ΄ αυτό που διαβάζω. Είδες ; Βλέπεις ότι, τελικά, δεν ήρθε το τέλος του κόσμου ; Μόλις αποστασιοποιηθείς μπορείς να το δεις. Όχι όσο είσαι μέσα στο μάτι του κυκλώνα... Πάμε γι΄ άλλα, Pak !!! Kι όπως λένε και στο χωριό μου, ουδείς αναντικατάστατος... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:19 Η Pak έγραψε: #7.159 13-07-23 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Χαίρομαι πολύ μ΄ αυτό που διαβάζω. Είδες ; Βλέπεις ότι, τελικά, δεν είναι το τέλος του κόσμου ; Μόλις αποστασιοποιηθείς μπορείς να το δεις. Όχι όσο είσαι μέσα στο μάτι του κυκλώνα... Πάμε γι΄ άλλα, Pak !!! Kαι όπως λένε και στο χωριό μου, ουδείς αναντικατάστατος... Click για ανάπτυξη... Καλά μετά από αυτόν πέρασα χειρότερα, αλλά αυτό το έχουμε συζητήσει αναλυτικά στην κουβεντούλα. Τον άλλον δεν τον εκτιμώ, αλλά τέλος πάντων το έχω ξεπεράσει και αυτό πλέον. Οκ που και που πέφτω πάλι ψυχολογικά, αλλά ξέρω ότι θα μου περάσει, είναι σχετικά νωρίς ακόμα. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:22 Η Υδροχόος έγραψε: #7.160 13-07-23 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλά μετά από αυτόν πέρασα χειρότερα, αλλά αυτό το έχουμε συζητήσει αναλυτικά στην κουβεντούλα. Τον άλλον δεν τον εκτιμώ, αλλά τέλος πάντων το έχω ξεπεράσει και αυτό πλέον. Οκ που και που πέφτω πάλι ψυχολογικά, αλλά ξέρω ότι θα μου περάσει, είναι σχετικά νωρίς ακόμα. Click για ανάπτυξη... Ναι, είναι νωρίς. Και ποιός δε θα έπεφτε, στη θέση σου ; Μ΄ αυτό που τώρα περνάς (κι ας πονάει...), θα σε δυναμώσει... Έτσι είναι η άτιμη η ζωή, μα τί να γίνει... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 356 357 358 359 360 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 358 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 358 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μην είσαι τόσο Υπερπροστατευτικος.. Ο υιός θα επιζήσει και με νυχιά Click για ανάπτυξη... Ναι είμαι. Φοβάμαι μη και δεν ειναι γδάρσιμο γιατι έχει κι ενα τραυματάκι στο σαγόνι που ειναι σαν τελίτσα χωρίς τριχούλες εκει και ανοίγει αμα το πειράξει. Και φοβάμαι μην είναι δευτερο, στο κουτελο. (αλλα εχει κρουστίτσα, μαλλον νυχιά είναι). Το αγαπάω πολύ.
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουλίου 2023 στις 21:33 Ο Guest 881237: #7.152 13-07-23 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν κατάλαβες τι ήθελα να σου πω. Δεν πειράζει, καθώς ήδη είχες προαποφασίσει τι θα καταλάβεις. Τωρα καταλαβαίνεις γιατί όπως και η Ιον, άρχισα να σιχαινομαι και εγω τις σχέσεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουλίου 2023 Αρα δεν έχεις το novelty effect που έχουν άλλες, άρα ο άλλος κάτι κάνει και γκρεμίζει τη σχέση. Και γιατι δενεσαι περισσότερο με κατι που σε καταστρέφει σιγά σιγά; Για να πονάς περισσότερο όταν (και οχι αν) τελειώσει; Δεν το καταλαβαινεις οτι βλάπτεις τον εαυτό σου; Click για ανάπτυξη... Τελικά όλα καλά νομίζω υπερέβαλα . Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:04 Η Υδροχόος έγραψε: #7.153 13-07-23 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Τελικά όλα καλά νομίζω υπερέβαλα . Click για ανάπτυξη... Εεε ναι, απ΄ ό,τι είδα. Μα οκ. Κι εμείς τα περάσαμε, καταλαβαίνουμε... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:11 Η Pak έγραψε: #7.154 13-07-23 22:11 Εγώ πάντως έχω ξαναπεί ότι δεν είναι υγιές να τσακώνεται και να τα βρίσκει συνέχεια ένα ζευγάρι. Το έχω βιώσει και γω για πάρα πολύ μικρό διάστημα και ήταν εξαντλητικό ψυχικά. Πάρα πολύ καλό παιδί και το εκτιμώ, αλλά δεν ήταν για μένα και ούτε εγώ για αυτό. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:13 Η Υδροχόος έγραψε: #7.155 13-07-23 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εγώ πάντως έχω ξαναπεί ότι δεν είναι υγιές να τσακώνεται και να τα βρίσκει συνέχεια ένα ζευγάρι. Το έχω βιώσει και γω για πάρα πολύ μικρό διάστημα και ήταν εξαντλητικό ψυχικά. Πάρα πολύ καλό παιδί και το εκτιμώ, αλλά δεν ήταν για μένα και ούτε εγώ για αυτόν. Click για ανάπτυξη... Αυτό που λες είναι σωστό. Απλά θεωρώ ότι στις ηλικίες που είστε είναι πιο σύνηθες να συμβαίνει... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.790 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:14 Ο Valder έγραψε: #7.156 13-07-23 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εγώ πάντως έχω ξαναπεί ότι δεν είναι υγιές να τσακώνεται και να τα βρίσκει συνέχεια ένα ζευγάρι. Το έχω βιώσει και γω για πάρα πολύ μικρό διάστημα και ήταν εξαντλητικό ψυχικά. Πάρα πολύ καλό παιδί και τον εκτιμώ, αλλά δεν ήταν για μένα και ούτε εγώ για αυτόν. Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω απόλυτα με αυτό. Όταν πας να ταιριάξεις δυο μοίρες που δεν ειναι η μια για την άλλη για να περπατήσουν μαζί, ακολουθεί το χάος και όχι η αρμονία. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:16 Η Pak έγραψε: #7.157 13-07-23 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Αυτό που λες είναι σωστό. Απλά θεωρώ ότι στις ηλικίες που είστε είναι πιο σύνηθες να συμβαίνει... Click για ανάπτυξη... Ισχύει, το βλέπω συνέχεια να συμβαίνει γύρω μου, απλά προσωπικά δεν βρίσκω λόγο να μένει κανείς. Ούτε εγώ έφυγα εύκολα, αλλά έβαλα το καλό του και το δικό μου καλό πάνω από τα όποια συναισθήματα. Μόλις πέρασαν μια δυο βδομάδες ήμουν καλύτερα από ποτέ. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:18 Η Υδροχόος έγραψε: #7.158 13-07-23 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ισχύει, το βλέπω συνέχεια να συμβαίνει γύρω μου, απλά προσωπικά δεν βρίσκω λόγο να μένει κανείς. Ούτε εγώ έφυγα εύκολα, αλλά έβαλα το καλό του και το καλό μου πάνω από τα οποία συναισθήματα. Μόλις πέρασαν μια δυο βδομάδες ήμουν καλύτερα από ποτέ. Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι πολύ μ΄ αυτό που διαβάζω. Είδες ; Βλέπεις ότι, τελικά, δεν ήρθε το τέλος του κόσμου ; Μόλις αποστασιοποιηθείς μπορείς να το δεις. Όχι όσο είσαι μέσα στο μάτι του κυκλώνα... Πάμε γι΄ άλλα, Pak !!! Kι όπως λένε και στο χωριό μου, ουδείς αναντικατάστατος... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:19 Η Pak έγραψε: #7.159 13-07-23 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Χαίρομαι πολύ μ΄ αυτό που διαβάζω. Είδες ; Βλέπεις ότι, τελικά, δεν είναι το τέλος του κόσμου ; Μόλις αποστασιοποιηθείς μπορείς να το δεις. Όχι όσο είσαι μέσα στο μάτι του κυκλώνα... Πάμε γι΄ άλλα, Pak !!! Kαι όπως λένε και στο χωριό μου, ουδείς αναντικατάστατος... Click για ανάπτυξη... Καλά μετά από αυτόν πέρασα χειρότερα, αλλά αυτό το έχουμε συζητήσει αναλυτικά στην κουβεντούλα. Τον άλλον δεν τον εκτιμώ, αλλά τέλος πάντων το έχω ξεπεράσει και αυτό πλέον. Οκ που και που πέφτω πάλι ψυχολογικά, αλλά ξέρω ότι θα μου περάσει, είναι σχετικά νωρίς ακόμα. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:22 Η Υδροχόος έγραψε: #7.160 13-07-23 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλά μετά από αυτόν πέρασα χειρότερα, αλλά αυτό το έχουμε συζητήσει αναλυτικά στην κουβεντούλα. Τον άλλον δεν τον εκτιμώ, αλλά τέλος πάντων το έχω ξεπεράσει και αυτό πλέον. Οκ που και που πέφτω πάλι ψυχολογικά, αλλά ξέρω ότι θα μου περάσει, είναι σχετικά νωρίς ακόμα. Click για ανάπτυξη... Ναι, είναι νωρίς. Και ποιός δε θα έπεφτε, στη θέση σου ; Μ΄ αυτό που τώρα περνάς (κι ας πονάει...), θα σε δυναμώσει... Έτσι είναι η άτιμη η ζωή, μα τί να γίνει... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 356 357 358 359 360 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 358 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 358 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν κατάλαβες τι ήθελα να σου πω. Δεν πειράζει, καθώς ήδη είχες προαποφασίσει τι θα καταλάβεις. Τωρα καταλαβαίνεις γιατί όπως και η Ιον, άρχισα να σιχαινομαι και εγω τις σχέσεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουλίου 2023 Αρα δεν έχεις το novelty effect που έχουν άλλες, άρα ο άλλος κάτι κάνει και γκρεμίζει τη σχέση. Και γιατι δενεσαι περισσότερο με κατι που σε καταστρέφει σιγά σιγά; Για να πονάς περισσότερο όταν (και οχι αν) τελειώσει; Δεν το καταλαβαινεις οτι βλάπτεις τον εαυτό σου; Click για ανάπτυξη... Τελικά όλα καλά νομίζω υπερέβαλα .
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:04 Η Υδροχόος έγραψε: #7.153 13-07-23 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Τελικά όλα καλά νομίζω υπερέβαλα . Click για ανάπτυξη... Εεε ναι, απ΄ ό,τι είδα. Μα οκ. Κι εμείς τα περάσαμε, καταλαβαίνουμε... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:11 Η Pak έγραψε: #7.154 13-07-23 22:11 Εγώ πάντως έχω ξαναπεί ότι δεν είναι υγιές να τσακώνεται και να τα βρίσκει συνέχεια ένα ζευγάρι. Το έχω βιώσει και γω για πάρα πολύ μικρό διάστημα και ήταν εξαντλητικό ψυχικά. Πάρα πολύ καλό παιδί και το εκτιμώ, αλλά δεν ήταν για μένα και ούτε εγώ για αυτό. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:13 Η Υδροχόος έγραψε: #7.155 13-07-23 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εγώ πάντως έχω ξαναπεί ότι δεν είναι υγιές να τσακώνεται και να τα βρίσκει συνέχεια ένα ζευγάρι. Το έχω βιώσει και γω για πάρα πολύ μικρό διάστημα και ήταν εξαντλητικό ψυχικά. Πάρα πολύ καλό παιδί και το εκτιμώ, αλλά δεν ήταν για μένα και ούτε εγώ για αυτόν. Click για ανάπτυξη... Αυτό που λες είναι σωστό. Απλά θεωρώ ότι στις ηλικίες που είστε είναι πιο σύνηθες να συμβαίνει... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.790 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:14 Ο Valder έγραψε: #7.156 13-07-23 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εγώ πάντως έχω ξαναπεί ότι δεν είναι υγιές να τσακώνεται και να τα βρίσκει συνέχεια ένα ζευγάρι. Το έχω βιώσει και γω για πάρα πολύ μικρό διάστημα και ήταν εξαντλητικό ψυχικά. Πάρα πολύ καλό παιδί και τον εκτιμώ, αλλά δεν ήταν για μένα και ούτε εγώ για αυτόν. Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω απόλυτα με αυτό. Όταν πας να ταιριάξεις δυο μοίρες που δεν ειναι η μια για την άλλη για να περπατήσουν μαζί, ακολουθεί το χάος και όχι η αρμονία. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:16 Η Pak έγραψε: #7.157 13-07-23 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Αυτό που λες είναι σωστό. Απλά θεωρώ ότι στις ηλικίες που είστε είναι πιο σύνηθες να συμβαίνει... Click για ανάπτυξη... Ισχύει, το βλέπω συνέχεια να συμβαίνει γύρω μου, απλά προσωπικά δεν βρίσκω λόγο να μένει κανείς. Ούτε εγώ έφυγα εύκολα, αλλά έβαλα το καλό του και το δικό μου καλό πάνω από τα όποια συναισθήματα. Μόλις πέρασαν μια δυο βδομάδες ήμουν καλύτερα από ποτέ. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:18 Η Υδροχόος έγραψε: #7.158 13-07-23 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ισχύει, το βλέπω συνέχεια να συμβαίνει γύρω μου, απλά προσωπικά δεν βρίσκω λόγο να μένει κανείς. Ούτε εγώ έφυγα εύκολα, αλλά έβαλα το καλό του και το καλό μου πάνω από τα οποία συναισθήματα. Μόλις πέρασαν μια δυο βδομάδες ήμουν καλύτερα από ποτέ. Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι πολύ μ΄ αυτό που διαβάζω. Είδες ; Βλέπεις ότι, τελικά, δεν ήρθε το τέλος του κόσμου ; Μόλις αποστασιοποιηθείς μπορείς να το δεις. Όχι όσο είσαι μέσα στο μάτι του κυκλώνα... Πάμε γι΄ άλλα, Pak !!! Kι όπως λένε και στο χωριό μου, ουδείς αναντικατάστατος... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:19 Η Pak έγραψε: #7.159 13-07-23 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Χαίρομαι πολύ μ΄ αυτό που διαβάζω. Είδες ; Βλέπεις ότι, τελικά, δεν είναι το τέλος του κόσμου ; Μόλις αποστασιοποιηθείς μπορείς να το δεις. Όχι όσο είσαι μέσα στο μάτι του κυκλώνα... Πάμε γι΄ άλλα, Pak !!! Kαι όπως λένε και στο χωριό μου, ουδείς αναντικατάστατος... Click για ανάπτυξη... Καλά μετά από αυτόν πέρασα χειρότερα, αλλά αυτό το έχουμε συζητήσει αναλυτικά στην κουβεντούλα. Τον άλλον δεν τον εκτιμώ, αλλά τέλος πάντων το έχω ξεπεράσει και αυτό πλέον. Οκ που και που πέφτω πάλι ψυχολογικά, αλλά ξέρω ότι θα μου περάσει, είναι σχετικά νωρίς ακόμα. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:22 Η Υδροχόος έγραψε: #7.160 13-07-23 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλά μετά από αυτόν πέρασα χειρότερα, αλλά αυτό το έχουμε συζητήσει αναλυτικά στην κουβεντούλα. Τον άλλον δεν τον εκτιμώ, αλλά τέλος πάντων το έχω ξεπεράσει και αυτό πλέον. Οκ που και που πέφτω πάλι ψυχολογικά, αλλά ξέρω ότι θα μου περάσει, είναι σχετικά νωρίς ακόμα. Click για ανάπτυξη... Ναι, είναι νωρίς. Και ποιός δε θα έπεφτε, στη θέση σου ; Μ΄ αυτό που τώρα περνάς (κι ας πονάει...), θα σε δυναμώσει... Έτσι είναι η άτιμη η ζωή, μα τί να γίνει... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 356 357 358 359 360 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 358 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 358 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Τελικά όλα καλά νομίζω υπερέβαλα . Click για ανάπτυξη... Εεε ναι, απ΄ ό,τι είδα. Μα οκ. Κι εμείς τα περάσαμε, καταλαβαίνουμε...
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:11 Η Pak έγραψε: #7.154 13-07-23 22:11 Εγώ πάντως έχω ξαναπεί ότι δεν είναι υγιές να τσακώνεται και να τα βρίσκει συνέχεια ένα ζευγάρι. Το έχω βιώσει και γω για πάρα πολύ μικρό διάστημα και ήταν εξαντλητικό ψυχικά. Πάρα πολύ καλό παιδί και το εκτιμώ, αλλά δεν ήταν για μένα και ούτε εγώ για αυτό. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:13 Η Υδροχόος έγραψε: #7.155 13-07-23 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εγώ πάντως έχω ξαναπεί ότι δεν είναι υγιές να τσακώνεται και να τα βρίσκει συνέχεια ένα ζευγάρι. Το έχω βιώσει και γω για πάρα πολύ μικρό διάστημα και ήταν εξαντλητικό ψυχικά. Πάρα πολύ καλό παιδί και το εκτιμώ, αλλά δεν ήταν για μένα και ούτε εγώ για αυτόν. Click για ανάπτυξη... Αυτό που λες είναι σωστό. Απλά θεωρώ ότι στις ηλικίες που είστε είναι πιο σύνηθες να συμβαίνει... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.790 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:14 Ο Valder έγραψε: #7.156 13-07-23 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εγώ πάντως έχω ξαναπεί ότι δεν είναι υγιές να τσακώνεται και να τα βρίσκει συνέχεια ένα ζευγάρι. Το έχω βιώσει και γω για πάρα πολύ μικρό διάστημα και ήταν εξαντλητικό ψυχικά. Πάρα πολύ καλό παιδί και τον εκτιμώ, αλλά δεν ήταν για μένα και ούτε εγώ για αυτόν. Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω απόλυτα με αυτό. Όταν πας να ταιριάξεις δυο μοίρες που δεν ειναι η μια για την άλλη για να περπατήσουν μαζί, ακολουθεί το χάος και όχι η αρμονία. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:16 Η Pak έγραψε: #7.157 13-07-23 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Αυτό που λες είναι σωστό. Απλά θεωρώ ότι στις ηλικίες που είστε είναι πιο σύνηθες να συμβαίνει... Click για ανάπτυξη... Ισχύει, το βλέπω συνέχεια να συμβαίνει γύρω μου, απλά προσωπικά δεν βρίσκω λόγο να μένει κανείς. Ούτε εγώ έφυγα εύκολα, αλλά έβαλα το καλό του και το δικό μου καλό πάνω από τα όποια συναισθήματα. Μόλις πέρασαν μια δυο βδομάδες ήμουν καλύτερα από ποτέ. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:18 Η Υδροχόος έγραψε: #7.158 13-07-23 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ισχύει, το βλέπω συνέχεια να συμβαίνει γύρω μου, απλά προσωπικά δεν βρίσκω λόγο να μένει κανείς. Ούτε εγώ έφυγα εύκολα, αλλά έβαλα το καλό του και το καλό μου πάνω από τα οποία συναισθήματα. Μόλις πέρασαν μια δυο βδομάδες ήμουν καλύτερα από ποτέ. Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι πολύ μ΄ αυτό που διαβάζω. Είδες ; Βλέπεις ότι, τελικά, δεν ήρθε το τέλος του κόσμου ; Μόλις αποστασιοποιηθείς μπορείς να το δεις. Όχι όσο είσαι μέσα στο μάτι του κυκλώνα... Πάμε γι΄ άλλα, Pak !!! Kι όπως λένε και στο χωριό μου, ουδείς αναντικατάστατος... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:19 Η Pak έγραψε: #7.159 13-07-23 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Χαίρομαι πολύ μ΄ αυτό που διαβάζω. Είδες ; Βλέπεις ότι, τελικά, δεν είναι το τέλος του κόσμου ; Μόλις αποστασιοποιηθείς μπορείς να το δεις. Όχι όσο είσαι μέσα στο μάτι του κυκλώνα... Πάμε γι΄ άλλα, Pak !!! Kαι όπως λένε και στο χωριό μου, ουδείς αναντικατάστατος... Click για ανάπτυξη... Καλά μετά από αυτόν πέρασα χειρότερα, αλλά αυτό το έχουμε συζητήσει αναλυτικά στην κουβεντούλα. Τον άλλον δεν τον εκτιμώ, αλλά τέλος πάντων το έχω ξεπεράσει και αυτό πλέον. Οκ που και που πέφτω πάλι ψυχολογικά, αλλά ξέρω ότι θα μου περάσει, είναι σχετικά νωρίς ακόμα. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:22 Η Υδροχόος έγραψε: #7.160 13-07-23 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλά μετά από αυτόν πέρασα χειρότερα, αλλά αυτό το έχουμε συζητήσει αναλυτικά στην κουβεντούλα. Τον άλλον δεν τον εκτιμώ, αλλά τέλος πάντων το έχω ξεπεράσει και αυτό πλέον. Οκ που και που πέφτω πάλι ψυχολογικά, αλλά ξέρω ότι θα μου περάσει, είναι σχετικά νωρίς ακόμα. Click για ανάπτυξη... Ναι, είναι νωρίς. Και ποιός δε θα έπεφτε, στη θέση σου ; Μ΄ αυτό που τώρα περνάς (κι ας πονάει...), θα σε δυναμώσει... Έτσι είναι η άτιμη η ζωή, μα τί να γίνει... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 356 357 358 359 360 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 358 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 358 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ πάντως έχω ξαναπεί ότι δεν είναι υγιές να τσακώνεται και να τα βρίσκει συνέχεια ένα ζευγάρι. Το έχω βιώσει και γω για πάρα πολύ μικρό διάστημα και ήταν εξαντλητικό ψυχικά. Πάρα πολύ καλό παιδί και το εκτιμώ, αλλά δεν ήταν για μένα και ούτε εγώ για αυτό.
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:13 Η Υδροχόος έγραψε: #7.155 13-07-23 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εγώ πάντως έχω ξαναπεί ότι δεν είναι υγιές να τσακώνεται και να τα βρίσκει συνέχεια ένα ζευγάρι. Το έχω βιώσει και γω για πάρα πολύ μικρό διάστημα και ήταν εξαντλητικό ψυχικά. Πάρα πολύ καλό παιδί και το εκτιμώ, αλλά δεν ήταν για μένα και ούτε εγώ για αυτόν. Click για ανάπτυξη... Αυτό που λες είναι σωστό. Απλά θεωρώ ότι στις ηλικίες που είστε είναι πιο σύνηθες να συμβαίνει... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.790 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:14 Ο Valder έγραψε: #7.156 13-07-23 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εγώ πάντως έχω ξαναπεί ότι δεν είναι υγιές να τσακώνεται και να τα βρίσκει συνέχεια ένα ζευγάρι. Το έχω βιώσει και γω για πάρα πολύ μικρό διάστημα και ήταν εξαντλητικό ψυχικά. Πάρα πολύ καλό παιδί και τον εκτιμώ, αλλά δεν ήταν για μένα και ούτε εγώ για αυτόν. Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω απόλυτα με αυτό. Όταν πας να ταιριάξεις δυο μοίρες που δεν ειναι η μια για την άλλη για να περπατήσουν μαζί, ακολουθεί το χάος και όχι η αρμονία. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:16 Η Pak έγραψε: #7.157 13-07-23 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Αυτό που λες είναι σωστό. Απλά θεωρώ ότι στις ηλικίες που είστε είναι πιο σύνηθες να συμβαίνει... Click για ανάπτυξη... Ισχύει, το βλέπω συνέχεια να συμβαίνει γύρω μου, απλά προσωπικά δεν βρίσκω λόγο να μένει κανείς. Ούτε εγώ έφυγα εύκολα, αλλά έβαλα το καλό του και το δικό μου καλό πάνω από τα όποια συναισθήματα. Μόλις πέρασαν μια δυο βδομάδες ήμουν καλύτερα από ποτέ. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:18 Η Υδροχόος έγραψε: #7.158 13-07-23 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ισχύει, το βλέπω συνέχεια να συμβαίνει γύρω μου, απλά προσωπικά δεν βρίσκω λόγο να μένει κανείς. Ούτε εγώ έφυγα εύκολα, αλλά έβαλα το καλό του και το καλό μου πάνω από τα οποία συναισθήματα. Μόλις πέρασαν μια δυο βδομάδες ήμουν καλύτερα από ποτέ. Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι πολύ μ΄ αυτό που διαβάζω. Είδες ; Βλέπεις ότι, τελικά, δεν ήρθε το τέλος του κόσμου ; Μόλις αποστασιοποιηθείς μπορείς να το δεις. Όχι όσο είσαι μέσα στο μάτι του κυκλώνα... Πάμε γι΄ άλλα, Pak !!! Kι όπως λένε και στο χωριό μου, ουδείς αναντικατάστατος... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:19 Η Pak έγραψε: #7.159 13-07-23 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Χαίρομαι πολύ μ΄ αυτό που διαβάζω. Είδες ; Βλέπεις ότι, τελικά, δεν είναι το τέλος του κόσμου ; Μόλις αποστασιοποιηθείς μπορείς να το δεις. Όχι όσο είσαι μέσα στο μάτι του κυκλώνα... Πάμε γι΄ άλλα, Pak !!! Kαι όπως λένε και στο χωριό μου, ουδείς αναντικατάστατος... Click για ανάπτυξη... Καλά μετά από αυτόν πέρασα χειρότερα, αλλά αυτό το έχουμε συζητήσει αναλυτικά στην κουβεντούλα. Τον άλλον δεν τον εκτιμώ, αλλά τέλος πάντων το έχω ξεπεράσει και αυτό πλέον. Οκ που και που πέφτω πάλι ψυχολογικά, αλλά ξέρω ότι θα μου περάσει, είναι σχετικά νωρίς ακόμα. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:22 Η Υδροχόος έγραψε: #7.160 13-07-23 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλά μετά από αυτόν πέρασα χειρότερα, αλλά αυτό το έχουμε συζητήσει αναλυτικά στην κουβεντούλα. Τον άλλον δεν τον εκτιμώ, αλλά τέλος πάντων το έχω ξεπεράσει και αυτό πλέον. Οκ που και που πέφτω πάλι ψυχολογικά, αλλά ξέρω ότι θα μου περάσει, είναι σχετικά νωρίς ακόμα. Click για ανάπτυξη... Ναι, είναι νωρίς. Και ποιός δε θα έπεφτε, στη θέση σου ; Μ΄ αυτό που τώρα περνάς (κι ας πονάει...), θα σε δυναμώσει... Έτσι είναι η άτιμη η ζωή, μα τί να γίνει... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 356 357 358 359 360 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 358 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 358 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εγώ πάντως έχω ξαναπεί ότι δεν είναι υγιές να τσακώνεται και να τα βρίσκει συνέχεια ένα ζευγάρι. Το έχω βιώσει και γω για πάρα πολύ μικρό διάστημα και ήταν εξαντλητικό ψυχικά. Πάρα πολύ καλό παιδί και το εκτιμώ, αλλά δεν ήταν για μένα και ούτε εγώ για αυτόν. Click για ανάπτυξη... Αυτό που λες είναι σωστό. Απλά θεωρώ ότι στις ηλικίες που είστε είναι πιο σύνηθες να συμβαίνει...
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.790 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:14 Ο Valder έγραψε: #7.156 13-07-23 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εγώ πάντως έχω ξαναπεί ότι δεν είναι υγιές να τσακώνεται και να τα βρίσκει συνέχεια ένα ζευγάρι. Το έχω βιώσει και γω για πάρα πολύ μικρό διάστημα και ήταν εξαντλητικό ψυχικά. Πάρα πολύ καλό παιδί και τον εκτιμώ, αλλά δεν ήταν για μένα και ούτε εγώ για αυτόν. Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω απόλυτα με αυτό. Όταν πας να ταιριάξεις δυο μοίρες που δεν ειναι η μια για την άλλη για να περπατήσουν μαζί, ακολουθεί το χάος και όχι η αρμονία. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:16 Η Pak έγραψε: #7.157 13-07-23 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Αυτό που λες είναι σωστό. Απλά θεωρώ ότι στις ηλικίες που είστε είναι πιο σύνηθες να συμβαίνει... Click για ανάπτυξη... Ισχύει, το βλέπω συνέχεια να συμβαίνει γύρω μου, απλά προσωπικά δεν βρίσκω λόγο να μένει κανείς. Ούτε εγώ έφυγα εύκολα, αλλά έβαλα το καλό του και το δικό μου καλό πάνω από τα όποια συναισθήματα. Μόλις πέρασαν μια δυο βδομάδες ήμουν καλύτερα από ποτέ. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:18 Η Υδροχόος έγραψε: #7.158 13-07-23 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ισχύει, το βλέπω συνέχεια να συμβαίνει γύρω μου, απλά προσωπικά δεν βρίσκω λόγο να μένει κανείς. Ούτε εγώ έφυγα εύκολα, αλλά έβαλα το καλό του και το καλό μου πάνω από τα οποία συναισθήματα. Μόλις πέρασαν μια δυο βδομάδες ήμουν καλύτερα από ποτέ. Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι πολύ μ΄ αυτό που διαβάζω. Είδες ; Βλέπεις ότι, τελικά, δεν ήρθε το τέλος του κόσμου ; Μόλις αποστασιοποιηθείς μπορείς να το δεις. Όχι όσο είσαι μέσα στο μάτι του κυκλώνα... Πάμε γι΄ άλλα, Pak !!! Kι όπως λένε και στο χωριό μου, ουδείς αναντικατάστατος... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:19 Η Pak έγραψε: #7.159 13-07-23 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Χαίρομαι πολύ μ΄ αυτό που διαβάζω. Είδες ; Βλέπεις ότι, τελικά, δεν είναι το τέλος του κόσμου ; Μόλις αποστασιοποιηθείς μπορείς να το δεις. Όχι όσο είσαι μέσα στο μάτι του κυκλώνα... Πάμε γι΄ άλλα, Pak !!! Kαι όπως λένε και στο χωριό μου, ουδείς αναντικατάστατος... Click για ανάπτυξη... Καλά μετά από αυτόν πέρασα χειρότερα, αλλά αυτό το έχουμε συζητήσει αναλυτικά στην κουβεντούλα. Τον άλλον δεν τον εκτιμώ, αλλά τέλος πάντων το έχω ξεπεράσει και αυτό πλέον. Οκ που και που πέφτω πάλι ψυχολογικά, αλλά ξέρω ότι θα μου περάσει, είναι σχετικά νωρίς ακόμα. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:22 Η Υδροχόος έγραψε: #7.160 13-07-23 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλά μετά από αυτόν πέρασα χειρότερα, αλλά αυτό το έχουμε συζητήσει αναλυτικά στην κουβεντούλα. Τον άλλον δεν τον εκτιμώ, αλλά τέλος πάντων το έχω ξεπεράσει και αυτό πλέον. Οκ που και που πέφτω πάλι ψυχολογικά, αλλά ξέρω ότι θα μου περάσει, είναι σχετικά νωρίς ακόμα. Click για ανάπτυξη... Ναι, είναι νωρίς. Και ποιός δε θα έπεφτε, στη θέση σου ; Μ΄ αυτό που τώρα περνάς (κι ας πονάει...), θα σε δυναμώσει... Έτσι είναι η άτιμη η ζωή, μα τί να γίνει... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 356 357 358 359 360 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 358 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 358 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Εγώ πάντως έχω ξαναπεί ότι δεν είναι υγιές να τσακώνεται και να τα βρίσκει συνέχεια ένα ζευγάρι. Το έχω βιώσει και γω για πάρα πολύ μικρό διάστημα και ήταν εξαντλητικό ψυχικά. Πάρα πολύ καλό παιδί και τον εκτιμώ, αλλά δεν ήταν για μένα και ούτε εγώ για αυτόν. Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνήσω απόλυτα με αυτό. Όταν πας να ταιριάξεις δυο μοίρες που δεν ειναι η μια για την άλλη για να περπατήσουν μαζί, ακολουθεί το χάος και όχι η αρμονία.
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:16 Η Pak έγραψε: #7.157 13-07-23 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Αυτό που λες είναι σωστό. Απλά θεωρώ ότι στις ηλικίες που είστε είναι πιο σύνηθες να συμβαίνει... Click για ανάπτυξη... Ισχύει, το βλέπω συνέχεια να συμβαίνει γύρω μου, απλά προσωπικά δεν βρίσκω λόγο να μένει κανείς. Ούτε εγώ έφυγα εύκολα, αλλά έβαλα το καλό του και το δικό μου καλό πάνω από τα όποια συναισθήματα. Μόλις πέρασαν μια δυο βδομάδες ήμουν καλύτερα από ποτέ. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:18 Η Υδροχόος έγραψε: #7.158 13-07-23 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ισχύει, το βλέπω συνέχεια να συμβαίνει γύρω μου, απλά προσωπικά δεν βρίσκω λόγο να μένει κανείς. Ούτε εγώ έφυγα εύκολα, αλλά έβαλα το καλό του και το καλό μου πάνω από τα οποία συναισθήματα. Μόλις πέρασαν μια δυο βδομάδες ήμουν καλύτερα από ποτέ. Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι πολύ μ΄ αυτό που διαβάζω. Είδες ; Βλέπεις ότι, τελικά, δεν ήρθε το τέλος του κόσμου ; Μόλις αποστασιοποιηθείς μπορείς να το δεις. Όχι όσο είσαι μέσα στο μάτι του κυκλώνα... Πάμε γι΄ άλλα, Pak !!! Kι όπως λένε και στο χωριό μου, ουδείς αναντικατάστατος... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:19 Η Pak έγραψε: #7.159 13-07-23 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Χαίρομαι πολύ μ΄ αυτό που διαβάζω. Είδες ; Βλέπεις ότι, τελικά, δεν είναι το τέλος του κόσμου ; Μόλις αποστασιοποιηθείς μπορείς να το δεις. Όχι όσο είσαι μέσα στο μάτι του κυκλώνα... Πάμε γι΄ άλλα, Pak !!! Kαι όπως λένε και στο χωριό μου, ουδείς αναντικατάστατος... Click για ανάπτυξη... Καλά μετά από αυτόν πέρασα χειρότερα, αλλά αυτό το έχουμε συζητήσει αναλυτικά στην κουβεντούλα. Τον άλλον δεν τον εκτιμώ, αλλά τέλος πάντων το έχω ξεπεράσει και αυτό πλέον. Οκ που και που πέφτω πάλι ψυχολογικά, αλλά ξέρω ότι θα μου περάσει, είναι σχετικά νωρίς ακόμα. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:22 Η Υδροχόος έγραψε: #7.160 13-07-23 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλά μετά από αυτόν πέρασα χειρότερα, αλλά αυτό το έχουμε συζητήσει αναλυτικά στην κουβεντούλα. Τον άλλον δεν τον εκτιμώ, αλλά τέλος πάντων το έχω ξεπεράσει και αυτό πλέον. Οκ που και που πέφτω πάλι ψυχολογικά, αλλά ξέρω ότι θα μου περάσει, είναι σχετικά νωρίς ακόμα. Click για ανάπτυξη... Ναι, είναι νωρίς. Και ποιός δε θα έπεφτε, στη θέση σου ; Μ΄ αυτό που τώρα περνάς (κι ας πονάει...), θα σε δυναμώσει... Έτσι είναι η άτιμη η ζωή, μα τί να γίνει... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 356 357 358 359 360 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 358 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 358 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Αυτό που λες είναι σωστό. Απλά θεωρώ ότι στις ηλικίες που είστε είναι πιο σύνηθες να συμβαίνει... Click για ανάπτυξη... Ισχύει, το βλέπω συνέχεια να συμβαίνει γύρω μου, απλά προσωπικά δεν βρίσκω λόγο να μένει κανείς. Ούτε εγώ έφυγα εύκολα, αλλά έβαλα το καλό του και το δικό μου καλό πάνω από τα όποια συναισθήματα. Μόλις πέρασαν μια δυο βδομάδες ήμουν καλύτερα από ποτέ.
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:18 Η Υδροχόος έγραψε: #7.158 13-07-23 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ισχύει, το βλέπω συνέχεια να συμβαίνει γύρω μου, απλά προσωπικά δεν βρίσκω λόγο να μένει κανείς. Ούτε εγώ έφυγα εύκολα, αλλά έβαλα το καλό του και το καλό μου πάνω από τα οποία συναισθήματα. Μόλις πέρασαν μια δυο βδομάδες ήμουν καλύτερα από ποτέ. Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι πολύ μ΄ αυτό που διαβάζω. Είδες ; Βλέπεις ότι, τελικά, δεν ήρθε το τέλος του κόσμου ; Μόλις αποστασιοποιηθείς μπορείς να το δεις. Όχι όσο είσαι μέσα στο μάτι του κυκλώνα... Πάμε γι΄ άλλα, Pak !!! Kι όπως λένε και στο χωριό μου, ουδείς αναντικατάστατος... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:19 Η Pak έγραψε: #7.159 13-07-23 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Χαίρομαι πολύ μ΄ αυτό που διαβάζω. Είδες ; Βλέπεις ότι, τελικά, δεν είναι το τέλος του κόσμου ; Μόλις αποστασιοποιηθείς μπορείς να το δεις. Όχι όσο είσαι μέσα στο μάτι του κυκλώνα... Πάμε γι΄ άλλα, Pak !!! Kαι όπως λένε και στο χωριό μου, ουδείς αναντικατάστατος... Click για ανάπτυξη... Καλά μετά από αυτόν πέρασα χειρότερα, αλλά αυτό το έχουμε συζητήσει αναλυτικά στην κουβεντούλα. Τον άλλον δεν τον εκτιμώ, αλλά τέλος πάντων το έχω ξεπεράσει και αυτό πλέον. Οκ που και που πέφτω πάλι ψυχολογικά, αλλά ξέρω ότι θα μου περάσει, είναι σχετικά νωρίς ακόμα. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:22 Η Υδροχόος έγραψε: #7.160 13-07-23 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλά μετά από αυτόν πέρασα χειρότερα, αλλά αυτό το έχουμε συζητήσει αναλυτικά στην κουβεντούλα. Τον άλλον δεν τον εκτιμώ, αλλά τέλος πάντων το έχω ξεπεράσει και αυτό πλέον. Οκ που και που πέφτω πάλι ψυχολογικά, αλλά ξέρω ότι θα μου περάσει, είναι σχετικά νωρίς ακόμα. Click για ανάπτυξη... Ναι, είναι νωρίς. Και ποιός δε θα έπεφτε, στη θέση σου ; Μ΄ αυτό που τώρα περνάς (κι ας πονάει...), θα σε δυναμώσει... Έτσι είναι η άτιμη η ζωή, μα τί να γίνει... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 356 357 358 359 360 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 358 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 358 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ισχύει, το βλέπω συνέχεια να συμβαίνει γύρω μου, απλά προσωπικά δεν βρίσκω λόγο να μένει κανείς. Ούτε εγώ έφυγα εύκολα, αλλά έβαλα το καλό του και το καλό μου πάνω από τα οποία συναισθήματα. Μόλις πέρασαν μια δυο βδομάδες ήμουν καλύτερα από ποτέ. Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι πολύ μ΄ αυτό που διαβάζω. Είδες ; Βλέπεις ότι, τελικά, δεν ήρθε το τέλος του κόσμου ; Μόλις αποστασιοποιηθείς μπορείς να το δεις. Όχι όσο είσαι μέσα στο μάτι του κυκλώνα... Πάμε γι΄ άλλα, Pak !!! Kι όπως λένε και στο χωριό μου, ουδείς αναντικατάστατος...
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:19 Η Pak έγραψε: #7.159 13-07-23 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Χαίρομαι πολύ μ΄ αυτό που διαβάζω. Είδες ; Βλέπεις ότι, τελικά, δεν είναι το τέλος του κόσμου ; Μόλις αποστασιοποιηθείς μπορείς να το δεις. Όχι όσο είσαι μέσα στο μάτι του κυκλώνα... Πάμε γι΄ άλλα, Pak !!! Kαι όπως λένε και στο χωριό μου, ουδείς αναντικατάστατος... Click για ανάπτυξη... Καλά μετά από αυτόν πέρασα χειρότερα, αλλά αυτό το έχουμε συζητήσει αναλυτικά στην κουβεντούλα. Τον άλλον δεν τον εκτιμώ, αλλά τέλος πάντων το έχω ξεπεράσει και αυτό πλέον. Οκ που και που πέφτω πάλι ψυχολογικά, αλλά ξέρω ότι θα μου περάσει, είναι σχετικά νωρίς ακόμα. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:22 Η Υδροχόος έγραψε: #7.160 13-07-23 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλά μετά από αυτόν πέρασα χειρότερα, αλλά αυτό το έχουμε συζητήσει αναλυτικά στην κουβεντούλα. Τον άλλον δεν τον εκτιμώ, αλλά τέλος πάντων το έχω ξεπεράσει και αυτό πλέον. Οκ που και που πέφτω πάλι ψυχολογικά, αλλά ξέρω ότι θα μου περάσει, είναι σχετικά νωρίς ακόμα. Click για ανάπτυξη... Ναι, είναι νωρίς. Και ποιός δε θα έπεφτε, στη θέση σου ; Μ΄ αυτό που τώρα περνάς (κι ας πονάει...), θα σε δυναμώσει... Έτσι είναι η άτιμη η ζωή, μα τί να γίνει... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 356 357 358 359 360 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 358 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 358 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Χαίρομαι πολύ μ΄ αυτό που διαβάζω. Είδες ; Βλέπεις ότι, τελικά, δεν είναι το τέλος του κόσμου ; Μόλις αποστασιοποιηθείς μπορείς να το δεις. Όχι όσο είσαι μέσα στο μάτι του κυκλώνα... Πάμε γι΄ άλλα, Pak !!! Kαι όπως λένε και στο χωριό μου, ουδείς αναντικατάστατος... Click για ανάπτυξη... Καλά μετά από αυτόν πέρασα χειρότερα, αλλά αυτό το έχουμε συζητήσει αναλυτικά στην κουβεντούλα. Τον άλλον δεν τον εκτιμώ, αλλά τέλος πάντων το έχω ξεπεράσει και αυτό πλέον. Οκ που και που πέφτω πάλι ψυχολογικά, αλλά ξέρω ότι θα μου περάσει, είναι σχετικά νωρίς ακόμα.
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.554 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 22:22 Η Υδροχόος έγραψε: #7.160 13-07-23 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλά μετά από αυτόν πέρασα χειρότερα, αλλά αυτό το έχουμε συζητήσει αναλυτικά στην κουβεντούλα. Τον άλλον δεν τον εκτιμώ, αλλά τέλος πάντων το έχω ξεπεράσει και αυτό πλέον. Οκ που και που πέφτω πάλι ψυχολογικά, αλλά ξέρω ότι θα μου περάσει, είναι σχετικά νωρίς ακόμα. Click για ανάπτυξη... Ναι, είναι νωρίς. Και ποιός δε θα έπεφτε, στη θέση σου ; Μ΄ αυτό που τώρα περνάς (κι ας πονάει...), θα σε δυναμώσει... Έτσι είναι η άτιμη η ζωή, μα τί να γίνει...
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλά μετά από αυτόν πέρασα χειρότερα, αλλά αυτό το έχουμε συζητήσει αναλυτικά στην κουβεντούλα. Τον άλλον δεν τον εκτιμώ, αλλά τέλος πάντων το έχω ξεπεράσει και αυτό πλέον. Οκ που και που πέφτω πάλι ψυχολογικά, αλλά ξέρω ότι θα μου περάσει, είναι σχετικά νωρίς ακόμα. Click για ανάπτυξη... Ναι, είναι νωρίς. Και ποιός δε θα έπεφτε, στη θέση σου ; Μ΄ αυτό που τώρα περνάς (κι ας πονάει...), θα σε δυναμώσει... Έτσι είναι η άτιμη η ζωή, μα τί να γίνει...