18-06-22

13:35
Κορίτσια δεν ξέρω τι λέγατε πριν και δεν θα το ψάξω, δεν παίρνω θέση στα μεταξύ σας και ούτε χρειάζεται να γίνει Λαμπίρη η φάση.
Το μάτι μου έπεσε μόνο στο μήνυμα που σχολίασα, γι αυτό μιλάω και δεν με ενδιαφέρει καθόλου -ούτε παίζει ρόλο για εμένα ποιος το γράφει. Λέω τι και πως διαφαίνεται και ποια θα ήταν η σκέψη μου οπουδήποτε και να το άκουγα.
Αν δεν συμφωνείτε, έχει καλώς. Δεν επιβάλω κάποια άποψη, απλά επιτρέψτε μου να την εκφράζω.
Πάντως στο πέρασμα των χρόνων εξελίχθηκα από απόψεις που άκουσα και μπιρει και να μη μου άρεσαν και πολύ. Όχι, δεν έχουν πάντα δίκιο οι άλλοι, ούτε αξίζει να κλονιζόμαστε με το καθετί που ακούμε. Πριν τρομάξουμε να απαντήσουμε, ας το σκεφτούμε πρώτα, ας το μασήσουμε πριν το φτύσουμε και μετά το πετάμε.
Όλα αυτά που μου λες τώρα βρε Ιον δεν καταλαβαίνω που κολλάνε.
Προσέχετε λίγο ποιον παραθέτει κάποιος, σε τι μήνυμα και τι γράφει
Το μάτι μου έπεσε μόνο στο μήνυμα που σχολίασα, γι αυτό μιλάω και δεν με ενδιαφέρει καθόλου -ούτε παίζει ρόλο για εμένα ποιος το γράφει. Λέω τι και πως διαφαίνεται και ποια θα ήταν η σκέψη μου οπουδήποτε και να το άκουγα.
Αν δεν συμφωνείτε, έχει καλώς. Δεν επιβάλω κάποια άποψη, απλά επιτρέψτε μου να την εκφράζω.
Πάντως στο πέρασμα των χρόνων εξελίχθηκα από απόψεις που άκουσα και μπιρει και να μη μου άρεσαν και πολύ. Όχι, δεν έχουν πάντα δίκιο οι άλλοι, ούτε αξίζει να κλονιζόμαστε με το καθετί που ακούμε. Πριν τρομάξουμε να απαντήσουμε, ας το σκεφτούμε πρώτα, ας το μασήσουμε πριν το φτύσουμε και μετά το πετάμε.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ίον μου είσαι λιγάκι εκτός θέματος, μα αυτό εξηγώ ότι δεν διάβασα τη συζήτηση σας και ούτε μ ενδιαφέρει.Δεν ήμουν καθόλου αποκαλυπτικά ντυμένη !!!!!! Απλώς ξανά λέω κάποια σημεία όταν είναι πιο έντονα φαίνονται τι να κάνουμε .
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Βαρέθηκα να ντρέπομαι για το σώμα μου και να κρύβομαι δε θα βάλω και μπούρκα.
Όλα αυτά που μου λες τώρα βρε Ιον δεν καταλαβαίνω που κολλάνε.
Προσέχετε λίγο ποιον παραθέτει κάποιος, σε τι μήνυμα και τι γράφει