Συνήθως όμως το catcalling γίνεται περισσότερο σε κοπέλες που ντύνονται πιο αποκαλυπτικά. Είναι όντως fact. Σίγουρα δεν γίνεται μόνο εκεί, αλλά συγκριτικά παραπάνω φορές.
Άρα που διαφωνείς μαζί μου;
Αν διαβάσεις προσεκτικότερα το μήνυμα μου αναφερω ότι ένα πρότυπο ομορφιάς πιο ταιριαστό στο τι θεωρείται «ωραιο» κοινωνικά δέχονται γενικά περισσότερη ερωτική προσοχή, ασχετα με το catcalling. Άρα, δεν βλέπω κάπου να διαφωνείς σ αυτό το σημείο.
Όμως αυτό δεν είναι το βασικό επιχείρημα του μηνύματος μου. Όπως και πάλι δεν πρέπει να τίθεται ως θέμα το «ντυσιμο». Και εξήγησα το γιατί στο αρχικό μου μήνυμα.
Όταν κάποιος στηρίζει το επιχείρημα του στο σκεπτικό του «ντυσίματος», αναφέροντας 3 διαφορετικές φράσεις και μετά λέει «δεν φτάνει όμως αυτό», εμένα οι γνώσεις και η εμπειρία μου και η αντιληπτική μου ικανότητα στα λεγόμενα ενός κειμένου με κάνουν να πιστεύω ότι καταδεικνύουν είτε υπολείμματα πατριαρχείας ακόμη (που δεν είναι κατακριτέο να υπάρχουν, σε κρατάει πίσω αν δεν θες να ξανασκεφτείς κάτι και να εξελιχθείς ωστόσο) χωρίς να το αντιλαμβάνεται το οποιο άτομο το λέει είτε ότι υπάρχει κακή διατύπωση του επιχειρήματος στο χαρτί (που δεν είναι ευθύνη του κάθε αναγνώστη εδώ).
Όταν η πρώτη σου σκέψη γύρω από το θέμα αφορά το ντυσιμο και υπερθεματίζεις τόσο το γιατί δεν δέχεσαι εσυ αντίστοιχες παραβιαστικες συμπεριφορές, έχοντας κατά νου αυτό το λόγο, αυτό δείχνει-το ότι σκέφτεσαι κατά βάση αυτό για να το τονίζεις. Ο λόγος, τα επιχειρήματα μας αποτυπώνουν τις σκέψεις μας, εάν όχι τότε μάλλον θα πρέπει να λαμβάνουμε πιο σοβαρά υπόψιν τι διατυπώνουμε και πως γιατί μπορεί να καταλήγουμε ασυνείδητα να στηρίζουμε ένα σύστημα ιδεών που έχει αρκετό σεξισμό μέσα