American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 27 Μαΐου 2022 στις 23:51 Ο American Economist: #5.981 27-05-22 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: EDP, για πιο ελαφρύ αποτέλεσμα... Συμφωνώ απόλυτα... Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ πολύ!! Θα πάω να τα δω και από κοντά και θα σας πω ποιο πήρα. Τελευταία επεξεργασία: 27 Μαΐου 2022 Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 00:55 Η Joji έγραψε: #5.982 28-05-22 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Παιδιά ερώτηση. Ποιο από τα 2;; Click για ανάπτυξη... 2nd Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.798 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 01:17 Ο Valder έγραψε: #5.983 28-05-22 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ευχαριστώ πολύ. Μια τελευταία ερώτηση βγαίνει σε EDT και σε EDP. Θεωρώ το δεύτερο καλύτερη επιλογή από το EDT. Εσείς τι πιστευτέ;; Click για ανάπτυξη... Κανένα απο τα 2. Το Paco ειναι τσιχλοφουσκέ 40άρηδων που κλαμπόφερναν στα 00s (καλύτερα να έπαιρνες από Rasasi το Hawas για φρουτωδες αν θες τετοια μυρωδια που ειναι κλωνος του Invictus) Το δε 2ο sauvage εχει φάει reformulation ΚΑΙ στα EDT και στο EDP (με το EDT να είναι μακραν ισχυρότερο λόγω του οτι ειναι τιγκα σε Ambroxan). Αν πας για το 2ο παντως τσεκαρε εστω το Elixir αντι του EDP Για καθαρό business άρωμα θα πας σε Prada L'Homme Για pantie dropper θα πας σε Creed Aventus ή κλώνο του αν σου ειναι ακριβό Για ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ θα πας σε Acqua Di Gio Profumo <---- Ich bin hier (κάνει ΖΗΜΙΕΣ) Κι αν είσαι πολύ μερακλής θα πας σε Hermes - Terre D' Hermes (το άρωμα των μανατζαραίων) <---- Ich bin auch hier Τιμιότατο για τα λεφτά του επίσης Lalique - Encre Noir στα 25 το χα παρει κοντα. Κάποιος που έχει συλλογη απο 27 αρώματα και ξέρει πεντε πράγματα (οχι παραπάνω). Επίσης ζήτα να τα τεσταρεις οχι σε test strip αλλά στον καρπό σου και ΜΗΝ τριψεις μετα τους καρπους μεταξυ τους. Κανε μια βολτα μια ωρα να μπει στο drydown το άρωμα και μετα αποφασίζεις αν θα γυρισεις να το αγοράσεις. Τελευταία επεξεργασία: 28 Μαΐου 2022 Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 03:46 Η Joji έγραψε: #5.984 28-05-22 03:46 Άχρηστη πληροφορία της ημέρας, έχω βγάλει cold sore ακριβώς στην άκρη του χείλους. Ζήτημα να έχω βγάλει σύνολο 3 φορές στην ζωή μου. Τρώω με το ζόρι γιατί πονάει πάρα πολύ το να ανοίξω το στόμα και δεν έχω ιδέα τι να βάλω πάνω, από κρέμες κτλ. Βάζω μια ενυδατική που έχω, σε όλο το πρόσωπο (+χείλη), αλλά δεν έχει βοηθήσει κάπως μέχρι τώρα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 08:43 Ο American Economist: #5.985 28-05-22 08:43 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κανένα απο τα 2. Το Paco ειναι τσιχλοφουσκέ 40άρηδων που κλαμπόφερναν στα 00s (καλύτερα να έπαιρνες από Rasasi το Hawas για φρουτωδες αν θες τετοια μυρωδια που ειναι κλωνος του Invictus) Το δε 2ο sauvage εχει φάει reformulation ΚΑΙ στα EDT και στο EDP (με το EDT να είναι μακραν ισχυρότερο λόγω του οτι ειναι τιγκα σε Ambroxan). Αν πας για το 2ο παντως τσεκαρε εστω το Elixir αντι του EDP Για καθαρό business άρωμα θα πας σε Prada L'Homme Για pantie dropper θα πας σε Creed Aventus ή κλώνο του αν σου ειναι ακριβό Για ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ θα πας σε Acqua Di Gio Profumo <---- Ich bin hier (κάνει ΖΗΜΙΕΣ) Κι αν είσαι πολύ μερακλής θα πας σε Hermes - Terre D' Hermes (το άρωμα των μανατζαραίων) <---- Ich bin auch hier Τιμιότατο για τα λεφτά του επίσης Lalique - Encre Noir στα 25 το χα παρει κοντα. Κάποιος που έχει συλλογη απο 27 αρώματα και ξέρει πεντε πράγματα (οχι παραπάνω). Επίσης ζήτα να τα τεσταρεις οχι σε test strip αλλά στον καρπό σου και ΜΗΝ τριψεις μετα τους καρπους μεταξυ τους. Κανε μια βολτα μια ωρα να μπει στο drydown το άρωμα και μετα αποφασίζεις αν θα γυρισεις να το αγοράσεις. Click για ανάπτυξη... Ερώτηση ανάμεσα στο sauvage και των άλλων 2 ποιο θεωρείς καλύτερη επιλογή;; Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2022 στις 10:29 Ο Guest 709611: #5.986 28-05-22 10:29 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάποιος που έχει συλλογη απο 27 αρώματα και ξέρει πεντε πράγματα (οχι παραπάνω). Click για ανάπτυξη... Τα λόγια είναι περιττά... Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 11:17 Η Aleksa έγραψε: #5.987 28-05-22 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Άχρηστη πληροφορία της ημέρας, έχω βγάλει cold sore ακριβώς στην άκρη του χείλους. Ζήτημα να έχω βγάλει σύνολο 3 φορές στην ζωή μου. Τρώω με το ζόρι γιατί πονάει πάρα πολύ το να ανοίξω το στόμα και δεν έχω ιδέα τι να βάλω πάνω, από κρέμες κτλ. Βάζω μια ενυδατική που έχω, σε όλο το πρόσωπο (+χείλη), αλλά δεν έχει βοηθήσει κάπως μέχρι τώρα. Click για ανάπτυξη... Τι ακριβώς είναι το cold sore ; yorkie Πολύ δραστήριο μέλος Η yorkie δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.887 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 11:26 Η yorkie έγραψε: #5.988 28-05-22 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Τι ακριβώς είναι το cold sore ; Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως το καταλαβαίνω, πρόκειται για σκασίματα και σκληρύνσεις. Χμμμ ατοπικη δερματίτιδα μυριζόμαι, μάλιστα στις σχισμές των χειλιών και κάτω από τα μάτια συναντάται πολύ συχνά. Καλά δεν μπορεί να βγει ασφαλές πόρισμα από μια απλή περιγραφή φυσικά. Οι αιτίες μπορεί να ναι πολλές, ακόμη κι αλλεργία σε κάτι (από καλλυντικό, χημικό -πχ απορρυπαντικά-, μέχρι ακάρεα ή ο,τι). Αν δεν καλυτερέψει με ενυδατικές σε δυο μέρες, χρειάζεται επισκέψη σε δερματολόγο, ο οποιος θα χορηγήσει ειδική αλοιφή για την περίπτωση. Μέχρι τότε μπορεί να κάνει κάποιος τα βασικά μονάχα: πλύσιμο, ενυδάτωση, καθαρισμός του περιβάλλοντα χώρου στο σπίτι. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.798 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:30 Ο Valder έγραψε: #5.989 28-05-22 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Τι ακριβώς είναι το cold sore ; Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχω πέσει πολύ έξω, στα ελληνικά λέγεται "επιχείλιος έρπης". Όταν αποδυναμώνεται το ανοσοποιητικό, βγαινει ο έρπης σε κάποια ευαίσθητα σημεία (χείλος, γλουτοί κλπ). Εγω βγαζω στο χείλος στην άκρη. Πότε; Όταν έχω ριγμενο ανοσοποιητικό, δεν τρώω, αγχώνομαι, κάτι με έχει στενοχωρήσει πάρα πολύ κλπ. Με μια κρεμούλα Zovirax το λύνω άμεσα και εύκολα το θέμα. Νομίζω δεν κάνει ούτε καν να φιλήσεις άνθρωπο στο στόμα τις μέρες που το έχεις αυτό. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τα λόγια είναι περιττά... Click για ανάπτυξη... Θες να σου ρίξω μια πυρηνική; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ερώτηση ανάμεσα στο sauvage και των άλλων 2 ποιο θεωρείς καλύτερη επιλογή;; Click για ανάπτυξη... Το μαύρο Legend δεν το έχω. (εχω το γκριζο που ειναι discontinued αλλά γενικά όλη η σειρά είναι πολύ καλή) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:37 Ο American Economist: #5.990 28-05-22 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αν δεν έχω πέσει πολύ έξω, στα ελληνικά λέγεται "επιχείλιος έρπης". Όταν αποδυναμώνεται το ανοσοποιητικό, βγαινει ο έρπης σε κάποια ευαίσθητα σημεία (χείλος, γλουτοί κλπ). Εγω βγαζω στο χείλος στην άκρη. Πότε; Όταν έχω ριγμενο ανοσοποιητικό, δεν τρώω, αγχώνομαι, κάτι με έχει στενοχωρήσει πάρα πολύ κλπ. Με μια κρεμούλα Zovirax το λύνω άμεσα και εύκολα το θέμα. Νομίζω δεν κάνει ούτε καν να φιλήσεις άνθρωπο στο στόμα τις μέρες που το έχεις αυτό. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Θες να σου ρίξω μια πυρηνική; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Το μαύρο Legend δεν το έχω. (εχω το γκριζο που ειναι discontinued αλλά γενικά όλη η σειρά είναι πολύ καλή) Click για ανάπτυξη... Λοιπόν νομίζω ότι βρήκα το άρωμα που θα πάρω και θέλω τη γνώμη όλων σας. Διάβασα άριστες κριτικές συν ότι το φοράει και ένας φοιτητής μου και μου αρέσει πολύ. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.798 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:38 Ο Valder έγραψε: #5.991 28-05-22 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Λοιπόν νομίζω ότι βρήκα το άρωμα που θα πάρω και θέλω τη γνώμη όλων σας. Διάβασα άριστες κριτικές συν ότι το φοράει και ένας φοιτητής μου και μου αρέσει πολύ. Click για ανάπτυξη... Μη δωσεις πάνω απο 35/100ml γι αυτο. Η διάρκειά του ειναι αξιολύπητη. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2022 στις 12:41 Ο Guest 709611: #5.992 28-05-22 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θες να σου ρίξω μια πυρηνική; Click για ανάπτυξη... Δε ρίχνεις κανένα ωραίο τραγουδάκι, λέω εγώ...απ' αυτά τα ντάπα ντούπα, τα ωραία σου, ν' ανοίξεις το μάτι μας ; Και...τσου. Όχι. Σήμερα δεν έχω όρεξη για...τουλίπες. Μου κάνει κέφι κάτι προς τριαντάφυλλα... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:41 Ο American Economist: #5.993 28-05-22 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μη δωσεις πάνω απο 35/100ml γι αυτο. Η διάρκειά του ειναι αξιολύπητη. Click για ανάπτυξη... Πω έλεος . Μπορείς να μου πεις ένα άρωμα που πρώτα έχει μεγάλη διάρκεια, δεύτερον είναι έντονο και τρίτον είναι για πιο business καταστάσεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Λοιπόν νομίζω ότι βρήκα το άρωμα που θα πάρω και θέλω τη γνώμη όλων σας. Διάβασα άριστες κριτικές συν ότι το φοράει και ένας φοιτητής μου και μου αρέσει πολύ. Click για ανάπτυξη... @Υδροχόος ακουβ άποψη σε αυτό . Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.798 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:43 Ο Valder έγραψε: #5.994 28-05-22 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δε ρίχνεις κανένα ωραίο τραγουδάκι, λέω εγώ...απ' αυτά τα ντάπα ντούπα, τα ωραία σου, ν' ανοίξεις το μάτι μας ; Και...τσου. Όχι. Σήμερα δεν έχω όρεξη για...τουλίπες. Μου κάνει κέφι κάτι προς τριαντάφυλλα... Click για ανάπτυξη... Άει μαρη ζαμπονοτυρόπιτα απο δω χάμω, ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΠΥΡΗΝΙΚΑΡΑ ΘΑ ΦΑΣ. Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πω έλεος . Μπορείς να μου πεις ένα άρωμα που πρώτα έχει μεγάλη διάρκεια, δεύτερον είναι έντονο και τρίτον είναι για πιο business καταστάσεις. Click για ανάπτυξη... Hermes - Terre D' Hermes (EDT) Δεν το θες ΠΝΙΓΗΡΑ έντονο, πίστεψέ με. Δοκίμασε αυτό που σου λέω και θα με θυμηθεις. Το φοράνε όλοι οι executives στις εταιρίες. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2022 στις 12:44 Ο Guest 709611: #5.995 28-05-22 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @Υδροχόος ακουβ άποψη σε αυτό . Click για ανάπτυξη... Ώπα...καθότι είμαι και ολίγον ψώνιο. Θέλω να πω ότι και μόνο από τη μάρκα, επηρεάζομαι και έχω την αίσθηση ότι είναι καλό... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:45 Ο American Economist: #5.996 28-05-22 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άει μαρη ζαμπονοτυρόπιτα απο δω χάμω, ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΠΥΡΗΝΙΚΑΡΑ ΘΑ ΦΑΣ. Hermes - Terre D' Hermes (EDT) Δεν το θες ΠΝΙΓΗΡΑ έντονο, πίστεψέ με. Δοκίμασε αυτό που σου λέω και θα με θυμηθεις. Το φοράνε όλοι οι executives στις εταιρίες. Click για ανάπτυξη... Πάω να το ψάξω φίλε. Ευχαριστώ πολύ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ώπα...καθότι είμαι και ολίγον ψώνιο. Θέλω να πω ότι και μόνο από τη μάρκα, επηρεάζομαι και έχω την αίσθηση ότι είναι καλό... Click για ανάπτυξη... Είναι και London Αρα θα μου αρέσει. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2022 στις 12:50 Ο Guest 709611: #5.997 28-05-22 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άει μαρη ζαμπονοτυρόπιτα απο δω χάμω, ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΠΥΡΗΝΙΚΑΡΑ ΘΑ ΦΑΣ. Click για ανάπτυξη... Αρωματοσυλλέκτη ;;; Μη με τσιγκλάς, πρωί - πρωί, δεν είδα κσλό όνειρο... Κι αν προστεθεί και το γεγονός ότι...ακυρώνεις όποιο άρωμα προτείνω στο Φώτη...θα βάλω, σε όλα τα θρεντς, τέτοιο τούρκικο αμανέ που θα σε κάνω να πεταχτείς ίσαμε το ταβάνι... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:51 Ο American Economist: #5.998 28-05-22 12:51 Σας έχω ζαλίσει το ξέρω. Για πείτε γνώμη και για αυτό Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.798 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:53 Ο Valder έγραψε: #5.999 28-05-22 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αρωματοσυλλέκτη ;;; Μη με τσιγκλάς, πρωί - πρωί, δεν είδα κσλό όνειρο... Κι αν προστεθεί και το γεγονός ότι...ακυρώνεις όποιο άρωμα προτείνω στο Φώτη...θα βάλω, σε όλα τα θρεντ, τέτοιο τούρκικο αμανέ που θα σε κάνω να πεταχτείς ίσαμε το ταβάνι... Click για ανάπτυξη... Δε θα το έκανες αυτο μια μέρα πριν τις 29 Μαΐου.... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σας έχω ζαλίσει το ξέρω. Για πείτε γνώμη και για αυτό Click για ανάπτυξη... Δεν γνωρίζω να σου πω γι αυτό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:55 Ο American Economist: #6.000 28-05-22 12:55 Γιατί να είναι τόσο δύσκολο να πάρεις ένα άρωμα. Τέλος πάντων θα πάρω είτε το Ford, είτε το Burberry London είτε το Hermes. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: EDP, για πιο ελαφρύ αποτέλεσμα... Συμφωνώ απόλυτα... Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ πολύ!! Θα πάω να τα δω και από κοντά και θα σας πω ποιο πήρα.
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 00:55 Η Joji έγραψε: #5.982 28-05-22 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Παιδιά ερώτηση. Ποιο από τα 2;; Click για ανάπτυξη... 2nd Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.798 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 01:17 Ο Valder έγραψε: #5.983 28-05-22 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ευχαριστώ πολύ. Μια τελευταία ερώτηση βγαίνει σε EDT και σε EDP. Θεωρώ το δεύτερο καλύτερη επιλογή από το EDT. Εσείς τι πιστευτέ;; Click για ανάπτυξη... Κανένα απο τα 2. Το Paco ειναι τσιχλοφουσκέ 40άρηδων που κλαμπόφερναν στα 00s (καλύτερα να έπαιρνες από Rasasi το Hawas για φρουτωδες αν θες τετοια μυρωδια που ειναι κλωνος του Invictus) Το δε 2ο sauvage εχει φάει reformulation ΚΑΙ στα EDT και στο EDP (με το EDT να είναι μακραν ισχυρότερο λόγω του οτι ειναι τιγκα σε Ambroxan). Αν πας για το 2ο παντως τσεκαρε εστω το Elixir αντι του EDP Για καθαρό business άρωμα θα πας σε Prada L'Homme Για pantie dropper θα πας σε Creed Aventus ή κλώνο του αν σου ειναι ακριβό Για ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ θα πας σε Acqua Di Gio Profumo <---- Ich bin hier (κάνει ΖΗΜΙΕΣ) Κι αν είσαι πολύ μερακλής θα πας σε Hermes - Terre D' Hermes (το άρωμα των μανατζαραίων) <---- Ich bin auch hier Τιμιότατο για τα λεφτά του επίσης Lalique - Encre Noir στα 25 το χα παρει κοντα. Κάποιος που έχει συλλογη απο 27 αρώματα και ξέρει πεντε πράγματα (οχι παραπάνω). Επίσης ζήτα να τα τεσταρεις οχι σε test strip αλλά στον καρπό σου και ΜΗΝ τριψεις μετα τους καρπους μεταξυ τους. Κανε μια βολτα μια ωρα να μπει στο drydown το άρωμα και μετα αποφασίζεις αν θα γυρισεις να το αγοράσεις. Τελευταία επεξεργασία: 28 Μαΐου 2022 Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 03:46 Η Joji έγραψε: #5.984 28-05-22 03:46 Άχρηστη πληροφορία της ημέρας, έχω βγάλει cold sore ακριβώς στην άκρη του χείλους. Ζήτημα να έχω βγάλει σύνολο 3 φορές στην ζωή μου. Τρώω με το ζόρι γιατί πονάει πάρα πολύ το να ανοίξω το στόμα και δεν έχω ιδέα τι να βάλω πάνω, από κρέμες κτλ. Βάζω μια ενυδατική που έχω, σε όλο το πρόσωπο (+χείλη), αλλά δεν έχει βοηθήσει κάπως μέχρι τώρα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 08:43 Ο American Economist: #5.985 28-05-22 08:43 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κανένα απο τα 2. Το Paco ειναι τσιχλοφουσκέ 40άρηδων που κλαμπόφερναν στα 00s (καλύτερα να έπαιρνες από Rasasi το Hawas για φρουτωδες αν θες τετοια μυρωδια που ειναι κλωνος του Invictus) Το δε 2ο sauvage εχει φάει reformulation ΚΑΙ στα EDT και στο EDP (με το EDT να είναι μακραν ισχυρότερο λόγω του οτι ειναι τιγκα σε Ambroxan). Αν πας για το 2ο παντως τσεκαρε εστω το Elixir αντι του EDP Για καθαρό business άρωμα θα πας σε Prada L'Homme Για pantie dropper θα πας σε Creed Aventus ή κλώνο του αν σου ειναι ακριβό Για ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ θα πας σε Acqua Di Gio Profumo <---- Ich bin hier (κάνει ΖΗΜΙΕΣ) Κι αν είσαι πολύ μερακλής θα πας σε Hermes - Terre D' Hermes (το άρωμα των μανατζαραίων) <---- Ich bin auch hier Τιμιότατο για τα λεφτά του επίσης Lalique - Encre Noir στα 25 το χα παρει κοντα. Κάποιος που έχει συλλογη απο 27 αρώματα και ξέρει πεντε πράγματα (οχι παραπάνω). Επίσης ζήτα να τα τεσταρεις οχι σε test strip αλλά στον καρπό σου και ΜΗΝ τριψεις μετα τους καρπους μεταξυ τους. Κανε μια βολτα μια ωρα να μπει στο drydown το άρωμα και μετα αποφασίζεις αν θα γυρισεις να το αγοράσεις. Click για ανάπτυξη... Ερώτηση ανάμεσα στο sauvage και των άλλων 2 ποιο θεωρείς καλύτερη επιλογή;; Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2022 στις 10:29 Ο Guest 709611: #5.986 28-05-22 10:29 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάποιος που έχει συλλογη απο 27 αρώματα και ξέρει πεντε πράγματα (οχι παραπάνω). Click για ανάπτυξη... Τα λόγια είναι περιττά... Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 11:17 Η Aleksa έγραψε: #5.987 28-05-22 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Άχρηστη πληροφορία της ημέρας, έχω βγάλει cold sore ακριβώς στην άκρη του χείλους. Ζήτημα να έχω βγάλει σύνολο 3 φορές στην ζωή μου. Τρώω με το ζόρι γιατί πονάει πάρα πολύ το να ανοίξω το στόμα και δεν έχω ιδέα τι να βάλω πάνω, από κρέμες κτλ. Βάζω μια ενυδατική που έχω, σε όλο το πρόσωπο (+χείλη), αλλά δεν έχει βοηθήσει κάπως μέχρι τώρα. Click για ανάπτυξη... Τι ακριβώς είναι το cold sore ; yorkie Πολύ δραστήριο μέλος Η yorkie δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.887 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 11:26 Η yorkie έγραψε: #5.988 28-05-22 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Τι ακριβώς είναι το cold sore ; Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως το καταλαβαίνω, πρόκειται για σκασίματα και σκληρύνσεις. Χμμμ ατοπικη δερματίτιδα μυριζόμαι, μάλιστα στις σχισμές των χειλιών και κάτω από τα μάτια συναντάται πολύ συχνά. Καλά δεν μπορεί να βγει ασφαλές πόρισμα από μια απλή περιγραφή φυσικά. Οι αιτίες μπορεί να ναι πολλές, ακόμη κι αλλεργία σε κάτι (από καλλυντικό, χημικό -πχ απορρυπαντικά-, μέχρι ακάρεα ή ο,τι). Αν δεν καλυτερέψει με ενυδατικές σε δυο μέρες, χρειάζεται επισκέψη σε δερματολόγο, ο οποιος θα χορηγήσει ειδική αλοιφή για την περίπτωση. Μέχρι τότε μπορεί να κάνει κάποιος τα βασικά μονάχα: πλύσιμο, ενυδάτωση, καθαρισμός του περιβάλλοντα χώρου στο σπίτι. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.798 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:30 Ο Valder έγραψε: #5.989 28-05-22 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Τι ακριβώς είναι το cold sore ; Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχω πέσει πολύ έξω, στα ελληνικά λέγεται "επιχείλιος έρπης". Όταν αποδυναμώνεται το ανοσοποιητικό, βγαινει ο έρπης σε κάποια ευαίσθητα σημεία (χείλος, γλουτοί κλπ). Εγω βγαζω στο χείλος στην άκρη. Πότε; Όταν έχω ριγμενο ανοσοποιητικό, δεν τρώω, αγχώνομαι, κάτι με έχει στενοχωρήσει πάρα πολύ κλπ. Με μια κρεμούλα Zovirax το λύνω άμεσα και εύκολα το θέμα. Νομίζω δεν κάνει ούτε καν να φιλήσεις άνθρωπο στο στόμα τις μέρες που το έχεις αυτό. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τα λόγια είναι περιττά... Click για ανάπτυξη... Θες να σου ρίξω μια πυρηνική; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ερώτηση ανάμεσα στο sauvage και των άλλων 2 ποιο θεωρείς καλύτερη επιλογή;; Click για ανάπτυξη... Το μαύρο Legend δεν το έχω. (εχω το γκριζο που ειναι discontinued αλλά γενικά όλη η σειρά είναι πολύ καλή) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:37 Ο American Economist: #5.990 28-05-22 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αν δεν έχω πέσει πολύ έξω, στα ελληνικά λέγεται "επιχείλιος έρπης". Όταν αποδυναμώνεται το ανοσοποιητικό, βγαινει ο έρπης σε κάποια ευαίσθητα σημεία (χείλος, γλουτοί κλπ). Εγω βγαζω στο χείλος στην άκρη. Πότε; Όταν έχω ριγμενο ανοσοποιητικό, δεν τρώω, αγχώνομαι, κάτι με έχει στενοχωρήσει πάρα πολύ κλπ. Με μια κρεμούλα Zovirax το λύνω άμεσα και εύκολα το θέμα. Νομίζω δεν κάνει ούτε καν να φιλήσεις άνθρωπο στο στόμα τις μέρες που το έχεις αυτό. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Θες να σου ρίξω μια πυρηνική; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Το μαύρο Legend δεν το έχω. (εχω το γκριζο που ειναι discontinued αλλά γενικά όλη η σειρά είναι πολύ καλή) Click για ανάπτυξη... Λοιπόν νομίζω ότι βρήκα το άρωμα που θα πάρω και θέλω τη γνώμη όλων σας. Διάβασα άριστες κριτικές συν ότι το φοράει και ένας φοιτητής μου και μου αρέσει πολύ. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.798 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:38 Ο Valder έγραψε: #5.991 28-05-22 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Λοιπόν νομίζω ότι βρήκα το άρωμα που θα πάρω και θέλω τη γνώμη όλων σας. Διάβασα άριστες κριτικές συν ότι το φοράει και ένας φοιτητής μου και μου αρέσει πολύ. Click για ανάπτυξη... Μη δωσεις πάνω απο 35/100ml γι αυτο. Η διάρκειά του ειναι αξιολύπητη. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2022 στις 12:41 Ο Guest 709611: #5.992 28-05-22 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θες να σου ρίξω μια πυρηνική; Click για ανάπτυξη... Δε ρίχνεις κανένα ωραίο τραγουδάκι, λέω εγώ...απ' αυτά τα ντάπα ντούπα, τα ωραία σου, ν' ανοίξεις το μάτι μας ; Και...τσου. Όχι. Σήμερα δεν έχω όρεξη για...τουλίπες. Μου κάνει κέφι κάτι προς τριαντάφυλλα... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:41 Ο American Economist: #5.993 28-05-22 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μη δωσεις πάνω απο 35/100ml γι αυτο. Η διάρκειά του ειναι αξιολύπητη. Click για ανάπτυξη... Πω έλεος . Μπορείς να μου πεις ένα άρωμα που πρώτα έχει μεγάλη διάρκεια, δεύτερον είναι έντονο και τρίτον είναι για πιο business καταστάσεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Λοιπόν νομίζω ότι βρήκα το άρωμα που θα πάρω και θέλω τη γνώμη όλων σας. Διάβασα άριστες κριτικές συν ότι το φοράει και ένας φοιτητής μου και μου αρέσει πολύ. Click για ανάπτυξη... @Υδροχόος ακουβ άποψη σε αυτό . Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.798 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:43 Ο Valder έγραψε: #5.994 28-05-22 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δε ρίχνεις κανένα ωραίο τραγουδάκι, λέω εγώ...απ' αυτά τα ντάπα ντούπα, τα ωραία σου, ν' ανοίξεις το μάτι μας ; Και...τσου. Όχι. Σήμερα δεν έχω όρεξη για...τουλίπες. Μου κάνει κέφι κάτι προς τριαντάφυλλα... Click για ανάπτυξη... Άει μαρη ζαμπονοτυρόπιτα απο δω χάμω, ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΠΥΡΗΝΙΚΑΡΑ ΘΑ ΦΑΣ. Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πω έλεος . Μπορείς να μου πεις ένα άρωμα που πρώτα έχει μεγάλη διάρκεια, δεύτερον είναι έντονο και τρίτον είναι για πιο business καταστάσεις. Click για ανάπτυξη... Hermes - Terre D' Hermes (EDT) Δεν το θες ΠΝΙΓΗΡΑ έντονο, πίστεψέ με. Δοκίμασε αυτό που σου λέω και θα με θυμηθεις. Το φοράνε όλοι οι executives στις εταιρίες. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2022 στις 12:44 Ο Guest 709611: #5.995 28-05-22 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @Υδροχόος ακουβ άποψη σε αυτό . Click για ανάπτυξη... Ώπα...καθότι είμαι και ολίγον ψώνιο. Θέλω να πω ότι και μόνο από τη μάρκα, επηρεάζομαι και έχω την αίσθηση ότι είναι καλό... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:45 Ο American Economist: #5.996 28-05-22 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άει μαρη ζαμπονοτυρόπιτα απο δω χάμω, ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΠΥΡΗΝΙΚΑΡΑ ΘΑ ΦΑΣ. Hermes - Terre D' Hermes (EDT) Δεν το θες ΠΝΙΓΗΡΑ έντονο, πίστεψέ με. Δοκίμασε αυτό που σου λέω και θα με θυμηθεις. Το φοράνε όλοι οι executives στις εταιρίες. Click για ανάπτυξη... Πάω να το ψάξω φίλε. Ευχαριστώ πολύ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ώπα...καθότι είμαι και ολίγον ψώνιο. Θέλω να πω ότι και μόνο από τη μάρκα, επηρεάζομαι και έχω την αίσθηση ότι είναι καλό... Click για ανάπτυξη... Είναι και London Αρα θα μου αρέσει. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2022 στις 12:50 Ο Guest 709611: #5.997 28-05-22 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άει μαρη ζαμπονοτυρόπιτα απο δω χάμω, ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΠΥΡΗΝΙΚΑΡΑ ΘΑ ΦΑΣ. Click για ανάπτυξη... Αρωματοσυλλέκτη ;;; Μη με τσιγκλάς, πρωί - πρωί, δεν είδα κσλό όνειρο... Κι αν προστεθεί και το γεγονός ότι...ακυρώνεις όποιο άρωμα προτείνω στο Φώτη...θα βάλω, σε όλα τα θρεντς, τέτοιο τούρκικο αμανέ που θα σε κάνω να πεταχτείς ίσαμε το ταβάνι... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:51 Ο American Economist: #5.998 28-05-22 12:51 Σας έχω ζαλίσει το ξέρω. Για πείτε γνώμη και για αυτό Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.798 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:53 Ο Valder έγραψε: #5.999 28-05-22 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αρωματοσυλλέκτη ;;; Μη με τσιγκλάς, πρωί - πρωί, δεν είδα κσλό όνειρο... Κι αν προστεθεί και το γεγονός ότι...ακυρώνεις όποιο άρωμα προτείνω στο Φώτη...θα βάλω, σε όλα τα θρεντ, τέτοιο τούρκικο αμανέ που θα σε κάνω να πεταχτείς ίσαμε το ταβάνι... Click για ανάπτυξη... Δε θα το έκανες αυτο μια μέρα πριν τις 29 Μαΐου.... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σας έχω ζαλίσει το ξέρω. Για πείτε γνώμη και για αυτό Click για ανάπτυξη... Δεν γνωρίζω να σου πω γι αυτό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:55 Ο American Economist: #6.000 28-05-22 12:55 Γιατί να είναι τόσο δύσκολο να πάρεις ένα άρωμα. Τέλος πάντων θα πάρω είτε το Ford, είτε το Burberry London είτε το Hermes. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.798 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 01:17 Ο Valder έγραψε: #5.983 28-05-22 01:17 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ευχαριστώ πολύ. Μια τελευταία ερώτηση βγαίνει σε EDT και σε EDP. Θεωρώ το δεύτερο καλύτερη επιλογή από το EDT. Εσείς τι πιστευτέ;; Click για ανάπτυξη... Κανένα απο τα 2. Το Paco ειναι τσιχλοφουσκέ 40άρηδων που κλαμπόφερναν στα 00s (καλύτερα να έπαιρνες από Rasasi το Hawas για φρουτωδες αν θες τετοια μυρωδια που ειναι κλωνος του Invictus) Το δε 2ο sauvage εχει φάει reformulation ΚΑΙ στα EDT και στο EDP (με το EDT να είναι μακραν ισχυρότερο λόγω του οτι ειναι τιγκα σε Ambroxan). Αν πας για το 2ο παντως τσεκαρε εστω το Elixir αντι του EDP Για καθαρό business άρωμα θα πας σε Prada L'Homme Για pantie dropper θα πας σε Creed Aventus ή κλώνο του αν σου ειναι ακριβό Για ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ θα πας σε Acqua Di Gio Profumo <---- Ich bin hier (κάνει ΖΗΜΙΕΣ) Κι αν είσαι πολύ μερακλής θα πας σε Hermes - Terre D' Hermes (το άρωμα των μανατζαραίων) <---- Ich bin auch hier Τιμιότατο για τα λεφτά του επίσης Lalique - Encre Noir στα 25 το χα παρει κοντα. Κάποιος που έχει συλλογη απο 27 αρώματα και ξέρει πεντε πράγματα (οχι παραπάνω). Επίσης ζήτα να τα τεσταρεις οχι σε test strip αλλά στον καρπό σου και ΜΗΝ τριψεις μετα τους καρπους μεταξυ τους. Κανε μια βολτα μια ωρα να μπει στο drydown το άρωμα και μετα αποφασίζεις αν θα γυρισεις να το αγοράσεις. Τελευταία επεξεργασία: 28 Μαΐου 2022 Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 03:46 Η Joji έγραψε: #5.984 28-05-22 03:46 Άχρηστη πληροφορία της ημέρας, έχω βγάλει cold sore ακριβώς στην άκρη του χείλους. Ζήτημα να έχω βγάλει σύνολο 3 φορές στην ζωή μου. Τρώω με το ζόρι γιατί πονάει πάρα πολύ το να ανοίξω το στόμα και δεν έχω ιδέα τι να βάλω πάνω, από κρέμες κτλ. Βάζω μια ενυδατική που έχω, σε όλο το πρόσωπο (+χείλη), αλλά δεν έχει βοηθήσει κάπως μέχρι τώρα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 08:43 Ο American Economist: #5.985 28-05-22 08:43 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κανένα απο τα 2. Το Paco ειναι τσιχλοφουσκέ 40άρηδων που κλαμπόφερναν στα 00s (καλύτερα να έπαιρνες από Rasasi το Hawas για φρουτωδες αν θες τετοια μυρωδια που ειναι κλωνος του Invictus) Το δε 2ο sauvage εχει φάει reformulation ΚΑΙ στα EDT και στο EDP (με το EDT να είναι μακραν ισχυρότερο λόγω του οτι ειναι τιγκα σε Ambroxan). Αν πας για το 2ο παντως τσεκαρε εστω το Elixir αντι του EDP Για καθαρό business άρωμα θα πας σε Prada L'Homme Για pantie dropper θα πας σε Creed Aventus ή κλώνο του αν σου ειναι ακριβό Για ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ θα πας σε Acqua Di Gio Profumo <---- Ich bin hier (κάνει ΖΗΜΙΕΣ) Κι αν είσαι πολύ μερακλής θα πας σε Hermes - Terre D' Hermes (το άρωμα των μανατζαραίων) <---- Ich bin auch hier Τιμιότατο για τα λεφτά του επίσης Lalique - Encre Noir στα 25 το χα παρει κοντα. Κάποιος που έχει συλλογη απο 27 αρώματα και ξέρει πεντε πράγματα (οχι παραπάνω). Επίσης ζήτα να τα τεσταρεις οχι σε test strip αλλά στον καρπό σου και ΜΗΝ τριψεις μετα τους καρπους μεταξυ τους. Κανε μια βολτα μια ωρα να μπει στο drydown το άρωμα και μετα αποφασίζεις αν θα γυρισεις να το αγοράσεις. Click για ανάπτυξη... Ερώτηση ανάμεσα στο sauvage και των άλλων 2 ποιο θεωρείς καλύτερη επιλογή;; Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2022 στις 10:29 Ο Guest 709611: #5.986 28-05-22 10:29 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάποιος που έχει συλλογη απο 27 αρώματα και ξέρει πεντε πράγματα (οχι παραπάνω). Click για ανάπτυξη... Τα λόγια είναι περιττά... Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 11:17 Η Aleksa έγραψε: #5.987 28-05-22 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Άχρηστη πληροφορία της ημέρας, έχω βγάλει cold sore ακριβώς στην άκρη του χείλους. Ζήτημα να έχω βγάλει σύνολο 3 φορές στην ζωή μου. Τρώω με το ζόρι γιατί πονάει πάρα πολύ το να ανοίξω το στόμα και δεν έχω ιδέα τι να βάλω πάνω, από κρέμες κτλ. Βάζω μια ενυδατική που έχω, σε όλο το πρόσωπο (+χείλη), αλλά δεν έχει βοηθήσει κάπως μέχρι τώρα. Click για ανάπτυξη... Τι ακριβώς είναι το cold sore ; yorkie Πολύ δραστήριο μέλος Η yorkie δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.887 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 11:26 Η yorkie έγραψε: #5.988 28-05-22 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Τι ακριβώς είναι το cold sore ; Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως το καταλαβαίνω, πρόκειται για σκασίματα και σκληρύνσεις. Χμμμ ατοπικη δερματίτιδα μυριζόμαι, μάλιστα στις σχισμές των χειλιών και κάτω από τα μάτια συναντάται πολύ συχνά. Καλά δεν μπορεί να βγει ασφαλές πόρισμα από μια απλή περιγραφή φυσικά. Οι αιτίες μπορεί να ναι πολλές, ακόμη κι αλλεργία σε κάτι (από καλλυντικό, χημικό -πχ απορρυπαντικά-, μέχρι ακάρεα ή ο,τι). Αν δεν καλυτερέψει με ενυδατικές σε δυο μέρες, χρειάζεται επισκέψη σε δερματολόγο, ο οποιος θα χορηγήσει ειδική αλοιφή για την περίπτωση. Μέχρι τότε μπορεί να κάνει κάποιος τα βασικά μονάχα: πλύσιμο, ενυδάτωση, καθαρισμός του περιβάλλοντα χώρου στο σπίτι. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.798 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:30 Ο Valder έγραψε: #5.989 28-05-22 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Τι ακριβώς είναι το cold sore ; Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχω πέσει πολύ έξω, στα ελληνικά λέγεται "επιχείλιος έρπης". Όταν αποδυναμώνεται το ανοσοποιητικό, βγαινει ο έρπης σε κάποια ευαίσθητα σημεία (χείλος, γλουτοί κλπ). Εγω βγαζω στο χείλος στην άκρη. Πότε; Όταν έχω ριγμενο ανοσοποιητικό, δεν τρώω, αγχώνομαι, κάτι με έχει στενοχωρήσει πάρα πολύ κλπ. Με μια κρεμούλα Zovirax το λύνω άμεσα και εύκολα το θέμα. Νομίζω δεν κάνει ούτε καν να φιλήσεις άνθρωπο στο στόμα τις μέρες που το έχεις αυτό. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τα λόγια είναι περιττά... Click για ανάπτυξη... Θες να σου ρίξω μια πυρηνική; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ερώτηση ανάμεσα στο sauvage και των άλλων 2 ποιο θεωρείς καλύτερη επιλογή;; Click για ανάπτυξη... Το μαύρο Legend δεν το έχω. (εχω το γκριζο που ειναι discontinued αλλά γενικά όλη η σειρά είναι πολύ καλή) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:37 Ο American Economist: #5.990 28-05-22 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αν δεν έχω πέσει πολύ έξω, στα ελληνικά λέγεται "επιχείλιος έρπης". Όταν αποδυναμώνεται το ανοσοποιητικό, βγαινει ο έρπης σε κάποια ευαίσθητα σημεία (χείλος, γλουτοί κλπ). Εγω βγαζω στο χείλος στην άκρη. Πότε; Όταν έχω ριγμενο ανοσοποιητικό, δεν τρώω, αγχώνομαι, κάτι με έχει στενοχωρήσει πάρα πολύ κλπ. Με μια κρεμούλα Zovirax το λύνω άμεσα και εύκολα το θέμα. Νομίζω δεν κάνει ούτε καν να φιλήσεις άνθρωπο στο στόμα τις μέρες που το έχεις αυτό. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Θες να σου ρίξω μια πυρηνική; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Το μαύρο Legend δεν το έχω. (εχω το γκριζο που ειναι discontinued αλλά γενικά όλη η σειρά είναι πολύ καλή) Click για ανάπτυξη... Λοιπόν νομίζω ότι βρήκα το άρωμα που θα πάρω και θέλω τη γνώμη όλων σας. Διάβασα άριστες κριτικές συν ότι το φοράει και ένας φοιτητής μου και μου αρέσει πολύ. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.798 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:38 Ο Valder έγραψε: #5.991 28-05-22 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Λοιπόν νομίζω ότι βρήκα το άρωμα που θα πάρω και θέλω τη γνώμη όλων σας. Διάβασα άριστες κριτικές συν ότι το φοράει και ένας φοιτητής μου και μου αρέσει πολύ. Click για ανάπτυξη... Μη δωσεις πάνω απο 35/100ml γι αυτο. Η διάρκειά του ειναι αξιολύπητη. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2022 στις 12:41 Ο Guest 709611: #5.992 28-05-22 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θες να σου ρίξω μια πυρηνική; Click για ανάπτυξη... Δε ρίχνεις κανένα ωραίο τραγουδάκι, λέω εγώ...απ' αυτά τα ντάπα ντούπα, τα ωραία σου, ν' ανοίξεις το μάτι μας ; Και...τσου. Όχι. Σήμερα δεν έχω όρεξη για...τουλίπες. Μου κάνει κέφι κάτι προς τριαντάφυλλα... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:41 Ο American Economist: #5.993 28-05-22 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μη δωσεις πάνω απο 35/100ml γι αυτο. Η διάρκειά του ειναι αξιολύπητη. Click για ανάπτυξη... Πω έλεος . Μπορείς να μου πεις ένα άρωμα που πρώτα έχει μεγάλη διάρκεια, δεύτερον είναι έντονο και τρίτον είναι για πιο business καταστάσεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Λοιπόν νομίζω ότι βρήκα το άρωμα που θα πάρω και θέλω τη γνώμη όλων σας. Διάβασα άριστες κριτικές συν ότι το φοράει και ένας φοιτητής μου και μου αρέσει πολύ. Click για ανάπτυξη... @Υδροχόος ακουβ άποψη σε αυτό . Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.798 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:43 Ο Valder έγραψε: #5.994 28-05-22 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δε ρίχνεις κανένα ωραίο τραγουδάκι, λέω εγώ...απ' αυτά τα ντάπα ντούπα, τα ωραία σου, ν' ανοίξεις το μάτι μας ; Και...τσου. Όχι. Σήμερα δεν έχω όρεξη για...τουλίπες. Μου κάνει κέφι κάτι προς τριαντάφυλλα... Click για ανάπτυξη... Άει μαρη ζαμπονοτυρόπιτα απο δω χάμω, ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΠΥΡΗΝΙΚΑΡΑ ΘΑ ΦΑΣ. Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πω έλεος . Μπορείς να μου πεις ένα άρωμα που πρώτα έχει μεγάλη διάρκεια, δεύτερον είναι έντονο και τρίτον είναι για πιο business καταστάσεις. Click για ανάπτυξη... Hermes - Terre D' Hermes (EDT) Δεν το θες ΠΝΙΓΗΡΑ έντονο, πίστεψέ με. Δοκίμασε αυτό που σου λέω και θα με θυμηθεις. Το φοράνε όλοι οι executives στις εταιρίες. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2022 στις 12:44 Ο Guest 709611: #5.995 28-05-22 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @Υδροχόος ακουβ άποψη σε αυτό . Click για ανάπτυξη... Ώπα...καθότι είμαι και ολίγον ψώνιο. Θέλω να πω ότι και μόνο από τη μάρκα, επηρεάζομαι και έχω την αίσθηση ότι είναι καλό... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:45 Ο American Economist: #5.996 28-05-22 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άει μαρη ζαμπονοτυρόπιτα απο δω χάμω, ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΠΥΡΗΝΙΚΑΡΑ ΘΑ ΦΑΣ. Hermes - Terre D' Hermes (EDT) Δεν το θες ΠΝΙΓΗΡΑ έντονο, πίστεψέ με. Δοκίμασε αυτό που σου λέω και θα με θυμηθεις. Το φοράνε όλοι οι executives στις εταιρίες. Click για ανάπτυξη... Πάω να το ψάξω φίλε. Ευχαριστώ πολύ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ώπα...καθότι είμαι και ολίγον ψώνιο. Θέλω να πω ότι και μόνο από τη μάρκα, επηρεάζομαι και έχω την αίσθηση ότι είναι καλό... Click για ανάπτυξη... Είναι και London Αρα θα μου αρέσει. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2022 στις 12:50 Ο Guest 709611: #5.997 28-05-22 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άει μαρη ζαμπονοτυρόπιτα απο δω χάμω, ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΠΥΡΗΝΙΚΑΡΑ ΘΑ ΦΑΣ. Click για ανάπτυξη... Αρωματοσυλλέκτη ;;; Μη με τσιγκλάς, πρωί - πρωί, δεν είδα κσλό όνειρο... Κι αν προστεθεί και το γεγονός ότι...ακυρώνεις όποιο άρωμα προτείνω στο Φώτη...θα βάλω, σε όλα τα θρεντς, τέτοιο τούρκικο αμανέ που θα σε κάνω να πεταχτείς ίσαμε το ταβάνι... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:51 Ο American Economist: #5.998 28-05-22 12:51 Σας έχω ζαλίσει το ξέρω. Για πείτε γνώμη και για αυτό Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.798 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:53 Ο Valder έγραψε: #5.999 28-05-22 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αρωματοσυλλέκτη ;;; Μη με τσιγκλάς, πρωί - πρωί, δεν είδα κσλό όνειρο... Κι αν προστεθεί και το γεγονός ότι...ακυρώνεις όποιο άρωμα προτείνω στο Φώτη...θα βάλω, σε όλα τα θρεντ, τέτοιο τούρκικο αμανέ που θα σε κάνω να πεταχτείς ίσαμε το ταβάνι... Click για ανάπτυξη... Δε θα το έκανες αυτο μια μέρα πριν τις 29 Μαΐου.... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σας έχω ζαλίσει το ξέρω. Για πείτε γνώμη και για αυτό Click για ανάπτυξη... Δεν γνωρίζω να σου πω γι αυτό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:55 Ο American Economist: #6.000 28-05-22 12:55 Γιατί να είναι τόσο δύσκολο να πάρεις ένα άρωμα. Τέλος πάντων θα πάρω είτε το Ford, είτε το Burberry London είτε το Hermes. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ευχαριστώ πολύ. Μια τελευταία ερώτηση βγαίνει σε EDT και σε EDP. Θεωρώ το δεύτερο καλύτερη επιλογή από το EDT. Εσείς τι πιστευτέ;; Click για ανάπτυξη... Κανένα απο τα 2. Το Paco ειναι τσιχλοφουσκέ 40άρηδων που κλαμπόφερναν στα 00s (καλύτερα να έπαιρνες από Rasasi το Hawas για φρουτωδες αν θες τετοια μυρωδια που ειναι κλωνος του Invictus) Το δε 2ο sauvage εχει φάει reformulation ΚΑΙ στα EDT και στο EDP (με το EDT να είναι μακραν ισχυρότερο λόγω του οτι ειναι τιγκα σε Ambroxan). Αν πας για το 2ο παντως τσεκαρε εστω το Elixir αντι του EDP Για καθαρό business άρωμα θα πας σε Prada L'Homme Για pantie dropper θα πας σε Creed Aventus ή κλώνο του αν σου ειναι ακριβό Για ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ θα πας σε Acqua Di Gio Profumo <---- Ich bin hier (κάνει ΖΗΜΙΕΣ) Κι αν είσαι πολύ μερακλής θα πας σε Hermes - Terre D' Hermes (το άρωμα των μανατζαραίων) <---- Ich bin auch hier Τιμιότατο για τα λεφτά του επίσης Lalique - Encre Noir στα 25 το χα παρει κοντα. Κάποιος που έχει συλλογη απο 27 αρώματα και ξέρει πεντε πράγματα (οχι παραπάνω). Επίσης ζήτα να τα τεσταρεις οχι σε test strip αλλά στον καρπό σου και ΜΗΝ τριψεις μετα τους καρπους μεταξυ τους. Κανε μια βολτα μια ωρα να μπει στο drydown το άρωμα και μετα αποφασίζεις αν θα γυρισεις να το αγοράσεις.
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 03:46 Η Joji έγραψε: #5.984 28-05-22 03:46 Άχρηστη πληροφορία της ημέρας, έχω βγάλει cold sore ακριβώς στην άκρη του χείλους. Ζήτημα να έχω βγάλει σύνολο 3 φορές στην ζωή μου. Τρώω με το ζόρι γιατί πονάει πάρα πολύ το να ανοίξω το στόμα και δεν έχω ιδέα τι να βάλω πάνω, από κρέμες κτλ. Βάζω μια ενυδατική που έχω, σε όλο το πρόσωπο (+χείλη), αλλά δεν έχει βοηθήσει κάπως μέχρι τώρα. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 08:43 Ο American Economist: #5.985 28-05-22 08:43 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κανένα απο τα 2. Το Paco ειναι τσιχλοφουσκέ 40άρηδων που κλαμπόφερναν στα 00s (καλύτερα να έπαιρνες από Rasasi το Hawas για φρουτωδες αν θες τετοια μυρωδια που ειναι κλωνος του Invictus) Το δε 2ο sauvage εχει φάει reformulation ΚΑΙ στα EDT και στο EDP (με το EDT να είναι μακραν ισχυρότερο λόγω του οτι ειναι τιγκα σε Ambroxan). Αν πας για το 2ο παντως τσεκαρε εστω το Elixir αντι του EDP Για καθαρό business άρωμα θα πας σε Prada L'Homme Για pantie dropper θα πας σε Creed Aventus ή κλώνο του αν σου ειναι ακριβό Για ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ θα πας σε Acqua Di Gio Profumo <---- Ich bin hier (κάνει ΖΗΜΙΕΣ) Κι αν είσαι πολύ μερακλής θα πας σε Hermes - Terre D' Hermes (το άρωμα των μανατζαραίων) <---- Ich bin auch hier Τιμιότατο για τα λεφτά του επίσης Lalique - Encre Noir στα 25 το χα παρει κοντα. Κάποιος που έχει συλλογη απο 27 αρώματα και ξέρει πεντε πράγματα (οχι παραπάνω). Επίσης ζήτα να τα τεσταρεις οχι σε test strip αλλά στον καρπό σου και ΜΗΝ τριψεις μετα τους καρπους μεταξυ τους. Κανε μια βολτα μια ωρα να μπει στο drydown το άρωμα και μετα αποφασίζεις αν θα γυρισεις να το αγοράσεις. Click για ανάπτυξη... Ερώτηση ανάμεσα στο sauvage και των άλλων 2 ποιο θεωρείς καλύτερη επιλογή;; Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2022 στις 10:29 Ο Guest 709611: #5.986 28-05-22 10:29 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάποιος που έχει συλλογη απο 27 αρώματα και ξέρει πεντε πράγματα (οχι παραπάνω). Click για ανάπτυξη... Τα λόγια είναι περιττά... Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 11:17 Η Aleksa έγραψε: #5.987 28-05-22 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Άχρηστη πληροφορία της ημέρας, έχω βγάλει cold sore ακριβώς στην άκρη του χείλους. Ζήτημα να έχω βγάλει σύνολο 3 φορές στην ζωή μου. Τρώω με το ζόρι γιατί πονάει πάρα πολύ το να ανοίξω το στόμα και δεν έχω ιδέα τι να βάλω πάνω, από κρέμες κτλ. Βάζω μια ενυδατική που έχω, σε όλο το πρόσωπο (+χείλη), αλλά δεν έχει βοηθήσει κάπως μέχρι τώρα. Click για ανάπτυξη... Τι ακριβώς είναι το cold sore ; yorkie Πολύ δραστήριο μέλος Η yorkie δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.887 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 11:26 Η yorkie έγραψε: #5.988 28-05-22 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Τι ακριβώς είναι το cold sore ; Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως το καταλαβαίνω, πρόκειται για σκασίματα και σκληρύνσεις. Χμμμ ατοπικη δερματίτιδα μυριζόμαι, μάλιστα στις σχισμές των χειλιών και κάτω από τα μάτια συναντάται πολύ συχνά. Καλά δεν μπορεί να βγει ασφαλές πόρισμα από μια απλή περιγραφή φυσικά. Οι αιτίες μπορεί να ναι πολλές, ακόμη κι αλλεργία σε κάτι (από καλλυντικό, χημικό -πχ απορρυπαντικά-, μέχρι ακάρεα ή ο,τι). Αν δεν καλυτερέψει με ενυδατικές σε δυο μέρες, χρειάζεται επισκέψη σε δερματολόγο, ο οποιος θα χορηγήσει ειδική αλοιφή για την περίπτωση. Μέχρι τότε μπορεί να κάνει κάποιος τα βασικά μονάχα: πλύσιμο, ενυδάτωση, καθαρισμός του περιβάλλοντα χώρου στο σπίτι. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.798 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:30 Ο Valder έγραψε: #5.989 28-05-22 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Τι ακριβώς είναι το cold sore ; Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχω πέσει πολύ έξω, στα ελληνικά λέγεται "επιχείλιος έρπης". Όταν αποδυναμώνεται το ανοσοποιητικό, βγαινει ο έρπης σε κάποια ευαίσθητα σημεία (χείλος, γλουτοί κλπ). Εγω βγαζω στο χείλος στην άκρη. Πότε; Όταν έχω ριγμενο ανοσοποιητικό, δεν τρώω, αγχώνομαι, κάτι με έχει στενοχωρήσει πάρα πολύ κλπ. Με μια κρεμούλα Zovirax το λύνω άμεσα και εύκολα το θέμα. Νομίζω δεν κάνει ούτε καν να φιλήσεις άνθρωπο στο στόμα τις μέρες που το έχεις αυτό. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τα λόγια είναι περιττά... Click για ανάπτυξη... Θες να σου ρίξω μια πυρηνική; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ερώτηση ανάμεσα στο sauvage και των άλλων 2 ποιο θεωρείς καλύτερη επιλογή;; Click για ανάπτυξη... Το μαύρο Legend δεν το έχω. (εχω το γκριζο που ειναι discontinued αλλά γενικά όλη η σειρά είναι πολύ καλή) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:37 Ο American Economist: #5.990 28-05-22 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αν δεν έχω πέσει πολύ έξω, στα ελληνικά λέγεται "επιχείλιος έρπης". Όταν αποδυναμώνεται το ανοσοποιητικό, βγαινει ο έρπης σε κάποια ευαίσθητα σημεία (χείλος, γλουτοί κλπ). Εγω βγαζω στο χείλος στην άκρη. Πότε; Όταν έχω ριγμενο ανοσοποιητικό, δεν τρώω, αγχώνομαι, κάτι με έχει στενοχωρήσει πάρα πολύ κλπ. Με μια κρεμούλα Zovirax το λύνω άμεσα και εύκολα το θέμα. Νομίζω δεν κάνει ούτε καν να φιλήσεις άνθρωπο στο στόμα τις μέρες που το έχεις αυτό. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Θες να σου ρίξω μια πυρηνική; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Το μαύρο Legend δεν το έχω. (εχω το γκριζο που ειναι discontinued αλλά γενικά όλη η σειρά είναι πολύ καλή) Click για ανάπτυξη... Λοιπόν νομίζω ότι βρήκα το άρωμα που θα πάρω και θέλω τη γνώμη όλων σας. Διάβασα άριστες κριτικές συν ότι το φοράει και ένας φοιτητής μου και μου αρέσει πολύ. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.798 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:38 Ο Valder έγραψε: #5.991 28-05-22 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Λοιπόν νομίζω ότι βρήκα το άρωμα που θα πάρω και θέλω τη γνώμη όλων σας. Διάβασα άριστες κριτικές συν ότι το φοράει και ένας φοιτητής μου και μου αρέσει πολύ. Click για ανάπτυξη... Μη δωσεις πάνω απο 35/100ml γι αυτο. Η διάρκειά του ειναι αξιολύπητη. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2022 στις 12:41 Ο Guest 709611: #5.992 28-05-22 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θες να σου ρίξω μια πυρηνική; Click για ανάπτυξη... Δε ρίχνεις κανένα ωραίο τραγουδάκι, λέω εγώ...απ' αυτά τα ντάπα ντούπα, τα ωραία σου, ν' ανοίξεις το μάτι μας ; Και...τσου. Όχι. Σήμερα δεν έχω όρεξη για...τουλίπες. Μου κάνει κέφι κάτι προς τριαντάφυλλα... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:41 Ο American Economist: #5.993 28-05-22 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μη δωσεις πάνω απο 35/100ml γι αυτο. Η διάρκειά του ειναι αξιολύπητη. Click για ανάπτυξη... Πω έλεος . Μπορείς να μου πεις ένα άρωμα που πρώτα έχει μεγάλη διάρκεια, δεύτερον είναι έντονο και τρίτον είναι για πιο business καταστάσεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Λοιπόν νομίζω ότι βρήκα το άρωμα που θα πάρω και θέλω τη γνώμη όλων σας. Διάβασα άριστες κριτικές συν ότι το φοράει και ένας φοιτητής μου και μου αρέσει πολύ. Click για ανάπτυξη... @Υδροχόος ακουβ άποψη σε αυτό . Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.798 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:43 Ο Valder έγραψε: #5.994 28-05-22 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δε ρίχνεις κανένα ωραίο τραγουδάκι, λέω εγώ...απ' αυτά τα ντάπα ντούπα, τα ωραία σου, ν' ανοίξεις το μάτι μας ; Και...τσου. Όχι. Σήμερα δεν έχω όρεξη για...τουλίπες. Μου κάνει κέφι κάτι προς τριαντάφυλλα... Click για ανάπτυξη... Άει μαρη ζαμπονοτυρόπιτα απο δω χάμω, ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΠΥΡΗΝΙΚΑΡΑ ΘΑ ΦΑΣ. Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πω έλεος . Μπορείς να μου πεις ένα άρωμα που πρώτα έχει μεγάλη διάρκεια, δεύτερον είναι έντονο και τρίτον είναι για πιο business καταστάσεις. Click για ανάπτυξη... Hermes - Terre D' Hermes (EDT) Δεν το θες ΠΝΙΓΗΡΑ έντονο, πίστεψέ με. Δοκίμασε αυτό που σου λέω και θα με θυμηθεις. Το φοράνε όλοι οι executives στις εταιρίες. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2022 στις 12:44 Ο Guest 709611: #5.995 28-05-22 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @Υδροχόος ακουβ άποψη σε αυτό . Click για ανάπτυξη... Ώπα...καθότι είμαι και ολίγον ψώνιο. Θέλω να πω ότι και μόνο από τη μάρκα, επηρεάζομαι και έχω την αίσθηση ότι είναι καλό... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:45 Ο American Economist: #5.996 28-05-22 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άει μαρη ζαμπονοτυρόπιτα απο δω χάμω, ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΠΥΡΗΝΙΚΑΡΑ ΘΑ ΦΑΣ. Hermes - Terre D' Hermes (EDT) Δεν το θες ΠΝΙΓΗΡΑ έντονο, πίστεψέ με. Δοκίμασε αυτό που σου λέω και θα με θυμηθεις. Το φοράνε όλοι οι executives στις εταιρίες. Click για ανάπτυξη... Πάω να το ψάξω φίλε. Ευχαριστώ πολύ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ώπα...καθότι είμαι και ολίγον ψώνιο. Θέλω να πω ότι και μόνο από τη μάρκα, επηρεάζομαι και έχω την αίσθηση ότι είναι καλό... Click για ανάπτυξη... Είναι και London Αρα θα μου αρέσει. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2022 στις 12:50 Ο Guest 709611: #5.997 28-05-22 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άει μαρη ζαμπονοτυρόπιτα απο δω χάμω, ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΠΥΡΗΝΙΚΑΡΑ ΘΑ ΦΑΣ. Click για ανάπτυξη... Αρωματοσυλλέκτη ;;; Μη με τσιγκλάς, πρωί - πρωί, δεν είδα κσλό όνειρο... Κι αν προστεθεί και το γεγονός ότι...ακυρώνεις όποιο άρωμα προτείνω στο Φώτη...θα βάλω, σε όλα τα θρεντς, τέτοιο τούρκικο αμανέ που θα σε κάνω να πεταχτείς ίσαμε το ταβάνι... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:51 Ο American Economist: #5.998 28-05-22 12:51 Σας έχω ζαλίσει το ξέρω. Για πείτε γνώμη και για αυτό Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.798 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:53 Ο Valder έγραψε: #5.999 28-05-22 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αρωματοσυλλέκτη ;;; Μη με τσιγκλάς, πρωί - πρωί, δεν είδα κσλό όνειρο... Κι αν προστεθεί και το γεγονός ότι...ακυρώνεις όποιο άρωμα προτείνω στο Φώτη...θα βάλω, σε όλα τα θρεντ, τέτοιο τούρκικο αμανέ που θα σε κάνω να πεταχτείς ίσαμε το ταβάνι... Click για ανάπτυξη... Δε θα το έκανες αυτο μια μέρα πριν τις 29 Μαΐου.... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σας έχω ζαλίσει το ξέρω. Για πείτε γνώμη και για αυτό Click για ανάπτυξη... Δεν γνωρίζω να σου πω γι αυτό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:55 Ο American Economist: #6.000 28-05-22 12:55 Γιατί να είναι τόσο δύσκολο να πάρεις ένα άρωμα. Τέλος πάντων θα πάρω είτε το Ford, είτε το Burberry London είτε το Hermes. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άχρηστη πληροφορία της ημέρας, έχω βγάλει cold sore ακριβώς στην άκρη του χείλους. Ζήτημα να έχω βγάλει σύνολο 3 φορές στην ζωή μου. Τρώω με το ζόρι γιατί πονάει πάρα πολύ το να ανοίξω το στόμα και δεν έχω ιδέα τι να βάλω πάνω, από κρέμες κτλ. Βάζω μια ενυδατική που έχω, σε όλο το πρόσωπο (+χείλη), αλλά δεν έχει βοηθήσει κάπως μέχρι τώρα.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 08:43 Ο American Economist: #5.985 28-05-22 08:43 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κανένα απο τα 2. Το Paco ειναι τσιχλοφουσκέ 40άρηδων που κλαμπόφερναν στα 00s (καλύτερα να έπαιρνες από Rasasi το Hawas για φρουτωδες αν θες τετοια μυρωδια που ειναι κλωνος του Invictus) Το δε 2ο sauvage εχει φάει reformulation ΚΑΙ στα EDT και στο EDP (με το EDT να είναι μακραν ισχυρότερο λόγω του οτι ειναι τιγκα σε Ambroxan). Αν πας για το 2ο παντως τσεκαρε εστω το Elixir αντι του EDP Για καθαρό business άρωμα θα πας σε Prada L'Homme Για pantie dropper θα πας σε Creed Aventus ή κλώνο του αν σου ειναι ακριβό Για ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ θα πας σε Acqua Di Gio Profumo <---- Ich bin hier (κάνει ΖΗΜΙΕΣ) Κι αν είσαι πολύ μερακλής θα πας σε Hermes - Terre D' Hermes (το άρωμα των μανατζαραίων) <---- Ich bin auch hier Τιμιότατο για τα λεφτά του επίσης Lalique - Encre Noir στα 25 το χα παρει κοντα. Κάποιος που έχει συλλογη απο 27 αρώματα και ξέρει πεντε πράγματα (οχι παραπάνω). Επίσης ζήτα να τα τεσταρεις οχι σε test strip αλλά στον καρπό σου και ΜΗΝ τριψεις μετα τους καρπους μεταξυ τους. Κανε μια βολτα μια ωρα να μπει στο drydown το άρωμα και μετα αποφασίζεις αν θα γυρισεις να το αγοράσεις. Click για ανάπτυξη... Ερώτηση ανάμεσα στο sauvage και των άλλων 2 ποιο θεωρείς καλύτερη επιλογή;; Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2022 στις 10:29 Ο Guest 709611: #5.986 28-05-22 10:29 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάποιος που έχει συλλογη απο 27 αρώματα και ξέρει πεντε πράγματα (οχι παραπάνω). Click για ανάπτυξη... Τα λόγια είναι περιττά... Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 11:17 Η Aleksa έγραψε: #5.987 28-05-22 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Άχρηστη πληροφορία της ημέρας, έχω βγάλει cold sore ακριβώς στην άκρη του χείλους. Ζήτημα να έχω βγάλει σύνολο 3 φορές στην ζωή μου. Τρώω με το ζόρι γιατί πονάει πάρα πολύ το να ανοίξω το στόμα και δεν έχω ιδέα τι να βάλω πάνω, από κρέμες κτλ. Βάζω μια ενυδατική που έχω, σε όλο το πρόσωπο (+χείλη), αλλά δεν έχει βοηθήσει κάπως μέχρι τώρα. Click για ανάπτυξη... Τι ακριβώς είναι το cold sore ; yorkie Πολύ δραστήριο μέλος Η yorkie δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.887 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 11:26 Η yorkie έγραψε: #5.988 28-05-22 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Τι ακριβώς είναι το cold sore ; Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως το καταλαβαίνω, πρόκειται για σκασίματα και σκληρύνσεις. Χμμμ ατοπικη δερματίτιδα μυριζόμαι, μάλιστα στις σχισμές των χειλιών και κάτω από τα μάτια συναντάται πολύ συχνά. Καλά δεν μπορεί να βγει ασφαλές πόρισμα από μια απλή περιγραφή φυσικά. Οι αιτίες μπορεί να ναι πολλές, ακόμη κι αλλεργία σε κάτι (από καλλυντικό, χημικό -πχ απορρυπαντικά-, μέχρι ακάρεα ή ο,τι). Αν δεν καλυτερέψει με ενυδατικές σε δυο μέρες, χρειάζεται επισκέψη σε δερματολόγο, ο οποιος θα χορηγήσει ειδική αλοιφή για την περίπτωση. Μέχρι τότε μπορεί να κάνει κάποιος τα βασικά μονάχα: πλύσιμο, ενυδάτωση, καθαρισμός του περιβάλλοντα χώρου στο σπίτι. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.798 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:30 Ο Valder έγραψε: #5.989 28-05-22 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Τι ακριβώς είναι το cold sore ; Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχω πέσει πολύ έξω, στα ελληνικά λέγεται "επιχείλιος έρπης". Όταν αποδυναμώνεται το ανοσοποιητικό, βγαινει ο έρπης σε κάποια ευαίσθητα σημεία (χείλος, γλουτοί κλπ). Εγω βγαζω στο χείλος στην άκρη. Πότε; Όταν έχω ριγμενο ανοσοποιητικό, δεν τρώω, αγχώνομαι, κάτι με έχει στενοχωρήσει πάρα πολύ κλπ. Με μια κρεμούλα Zovirax το λύνω άμεσα και εύκολα το θέμα. Νομίζω δεν κάνει ούτε καν να φιλήσεις άνθρωπο στο στόμα τις μέρες που το έχεις αυτό. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τα λόγια είναι περιττά... Click για ανάπτυξη... Θες να σου ρίξω μια πυρηνική; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ερώτηση ανάμεσα στο sauvage και των άλλων 2 ποιο θεωρείς καλύτερη επιλογή;; Click για ανάπτυξη... Το μαύρο Legend δεν το έχω. (εχω το γκριζο που ειναι discontinued αλλά γενικά όλη η σειρά είναι πολύ καλή) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:37 Ο American Economist: #5.990 28-05-22 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αν δεν έχω πέσει πολύ έξω, στα ελληνικά λέγεται "επιχείλιος έρπης". Όταν αποδυναμώνεται το ανοσοποιητικό, βγαινει ο έρπης σε κάποια ευαίσθητα σημεία (χείλος, γλουτοί κλπ). Εγω βγαζω στο χείλος στην άκρη. Πότε; Όταν έχω ριγμενο ανοσοποιητικό, δεν τρώω, αγχώνομαι, κάτι με έχει στενοχωρήσει πάρα πολύ κλπ. Με μια κρεμούλα Zovirax το λύνω άμεσα και εύκολα το θέμα. Νομίζω δεν κάνει ούτε καν να φιλήσεις άνθρωπο στο στόμα τις μέρες που το έχεις αυτό. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Θες να σου ρίξω μια πυρηνική; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Το μαύρο Legend δεν το έχω. (εχω το γκριζο που ειναι discontinued αλλά γενικά όλη η σειρά είναι πολύ καλή) Click για ανάπτυξη... Λοιπόν νομίζω ότι βρήκα το άρωμα που θα πάρω και θέλω τη γνώμη όλων σας. Διάβασα άριστες κριτικές συν ότι το φοράει και ένας φοιτητής μου και μου αρέσει πολύ. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.798 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:38 Ο Valder έγραψε: #5.991 28-05-22 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Λοιπόν νομίζω ότι βρήκα το άρωμα που θα πάρω και θέλω τη γνώμη όλων σας. Διάβασα άριστες κριτικές συν ότι το φοράει και ένας φοιτητής μου και μου αρέσει πολύ. Click για ανάπτυξη... Μη δωσεις πάνω απο 35/100ml γι αυτο. Η διάρκειά του ειναι αξιολύπητη. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2022 στις 12:41 Ο Guest 709611: #5.992 28-05-22 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θες να σου ρίξω μια πυρηνική; Click για ανάπτυξη... Δε ρίχνεις κανένα ωραίο τραγουδάκι, λέω εγώ...απ' αυτά τα ντάπα ντούπα, τα ωραία σου, ν' ανοίξεις το μάτι μας ; Και...τσου. Όχι. Σήμερα δεν έχω όρεξη για...τουλίπες. Μου κάνει κέφι κάτι προς τριαντάφυλλα... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:41 Ο American Economist: #5.993 28-05-22 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μη δωσεις πάνω απο 35/100ml γι αυτο. Η διάρκειά του ειναι αξιολύπητη. Click για ανάπτυξη... Πω έλεος . Μπορείς να μου πεις ένα άρωμα που πρώτα έχει μεγάλη διάρκεια, δεύτερον είναι έντονο και τρίτον είναι για πιο business καταστάσεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Λοιπόν νομίζω ότι βρήκα το άρωμα που θα πάρω και θέλω τη γνώμη όλων σας. Διάβασα άριστες κριτικές συν ότι το φοράει και ένας φοιτητής μου και μου αρέσει πολύ. Click για ανάπτυξη... @Υδροχόος ακουβ άποψη σε αυτό . Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.798 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:43 Ο Valder έγραψε: #5.994 28-05-22 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δε ρίχνεις κανένα ωραίο τραγουδάκι, λέω εγώ...απ' αυτά τα ντάπα ντούπα, τα ωραία σου, ν' ανοίξεις το μάτι μας ; Και...τσου. Όχι. Σήμερα δεν έχω όρεξη για...τουλίπες. Μου κάνει κέφι κάτι προς τριαντάφυλλα... Click για ανάπτυξη... Άει μαρη ζαμπονοτυρόπιτα απο δω χάμω, ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΠΥΡΗΝΙΚΑΡΑ ΘΑ ΦΑΣ. Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πω έλεος . Μπορείς να μου πεις ένα άρωμα που πρώτα έχει μεγάλη διάρκεια, δεύτερον είναι έντονο και τρίτον είναι για πιο business καταστάσεις. Click για ανάπτυξη... Hermes - Terre D' Hermes (EDT) Δεν το θες ΠΝΙΓΗΡΑ έντονο, πίστεψέ με. Δοκίμασε αυτό που σου λέω και θα με θυμηθεις. Το φοράνε όλοι οι executives στις εταιρίες. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2022 στις 12:44 Ο Guest 709611: #5.995 28-05-22 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @Υδροχόος ακουβ άποψη σε αυτό . Click για ανάπτυξη... Ώπα...καθότι είμαι και ολίγον ψώνιο. Θέλω να πω ότι και μόνο από τη μάρκα, επηρεάζομαι και έχω την αίσθηση ότι είναι καλό... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:45 Ο American Economist: #5.996 28-05-22 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άει μαρη ζαμπονοτυρόπιτα απο δω χάμω, ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΠΥΡΗΝΙΚΑΡΑ ΘΑ ΦΑΣ. Hermes - Terre D' Hermes (EDT) Δεν το θες ΠΝΙΓΗΡΑ έντονο, πίστεψέ με. Δοκίμασε αυτό που σου λέω και θα με θυμηθεις. Το φοράνε όλοι οι executives στις εταιρίες. Click για ανάπτυξη... Πάω να το ψάξω φίλε. Ευχαριστώ πολύ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ώπα...καθότι είμαι και ολίγον ψώνιο. Θέλω να πω ότι και μόνο από τη μάρκα, επηρεάζομαι και έχω την αίσθηση ότι είναι καλό... Click για ανάπτυξη... Είναι και London Αρα θα μου αρέσει. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2022 στις 12:50 Ο Guest 709611: #5.997 28-05-22 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άει μαρη ζαμπονοτυρόπιτα απο δω χάμω, ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΠΥΡΗΝΙΚΑΡΑ ΘΑ ΦΑΣ. Click για ανάπτυξη... Αρωματοσυλλέκτη ;;; Μη με τσιγκλάς, πρωί - πρωί, δεν είδα κσλό όνειρο... Κι αν προστεθεί και το γεγονός ότι...ακυρώνεις όποιο άρωμα προτείνω στο Φώτη...θα βάλω, σε όλα τα θρεντς, τέτοιο τούρκικο αμανέ που θα σε κάνω να πεταχτείς ίσαμε το ταβάνι... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:51 Ο American Economist: #5.998 28-05-22 12:51 Σας έχω ζαλίσει το ξέρω. Για πείτε γνώμη και για αυτό Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.798 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:53 Ο Valder έγραψε: #5.999 28-05-22 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αρωματοσυλλέκτη ;;; Μη με τσιγκλάς, πρωί - πρωί, δεν είδα κσλό όνειρο... Κι αν προστεθεί και το γεγονός ότι...ακυρώνεις όποιο άρωμα προτείνω στο Φώτη...θα βάλω, σε όλα τα θρεντ, τέτοιο τούρκικο αμανέ που θα σε κάνω να πεταχτείς ίσαμε το ταβάνι... Click για ανάπτυξη... Δε θα το έκανες αυτο μια μέρα πριν τις 29 Μαΐου.... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σας έχω ζαλίσει το ξέρω. Για πείτε γνώμη και για αυτό Click για ανάπτυξη... Δεν γνωρίζω να σου πω γι αυτό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:55 Ο American Economist: #6.000 28-05-22 12:55 Γιατί να είναι τόσο δύσκολο να πάρεις ένα άρωμα. Τέλος πάντων θα πάρω είτε το Ford, είτε το Burberry London είτε το Hermes. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κανένα απο τα 2. Το Paco ειναι τσιχλοφουσκέ 40άρηδων που κλαμπόφερναν στα 00s (καλύτερα να έπαιρνες από Rasasi το Hawas για φρουτωδες αν θες τετοια μυρωδια που ειναι κλωνος του Invictus) Το δε 2ο sauvage εχει φάει reformulation ΚΑΙ στα EDT και στο EDP (με το EDT να είναι μακραν ισχυρότερο λόγω του οτι ειναι τιγκα σε Ambroxan). Αν πας για το 2ο παντως τσεκαρε εστω το Elixir αντι του EDP Για καθαρό business άρωμα θα πας σε Prada L'Homme Για pantie dropper θα πας σε Creed Aventus ή κλώνο του αν σου ειναι ακριβό Για ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ θα πας σε Acqua Di Gio Profumo <---- Ich bin hier (κάνει ΖΗΜΙΕΣ) Κι αν είσαι πολύ μερακλής θα πας σε Hermes - Terre D' Hermes (το άρωμα των μανατζαραίων) <---- Ich bin auch hier Τιμιότατο για τα λεφτά του επίσης Lalique - Encre Noir στα 25 το χα παρει κοντα. Κάποιος που έχει συλλογη απο 27 αρώματα και ξέρει πεντε πράγματα (οχι παραπάνω). Επίσης ζήτα να τα τεσταρεις οχι σε test strip αλλά στον καρπό σου και ΜΗΝ τριψεις μετα τους καρπους μεταξυ τους. Κανε μια βολτα μια ωρα να μπει στο drydown το άρωμα και μετα αποφασίζεις αν θα γυρισεις να το αγοράσεις. Click για ανάπτυξη... Ερώτηση ανάμεσα στο sauvage και των άλλων 2 ποιο θεωρείς καλύτερη επιλογή;;
Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2022 στις 10:29 Ο Guest 709611: #5.986 28-05-22 10:29 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάποιος που έχει συλλογη απο 27 αρώματα και ξέρει πεντε πράγματα (οχι παραπάνω). Click για ανάπτυξη... Τα λόγια είναι περιττά... Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 11:17 Η Aleksa έγραψε: #5.987 28-05-22 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Άχρηστη πληροφορία της ημέρας, έχω βγάλει cold sore ακριβώς στην άκρη του χείλους. Ζήτημα να έχω βγάλει σύνολο 3 φορές στην ζωή μου. Τρώω με το ζόρι γιατί πονάει πάρα πολύ το να ανοίξω το στόμα και δεν έχω ιδέα τι να βάλω πάνω, από κρέμες κτλ. Βάζω μια ενυδατική που έχω, σε όλο το πρόσωπο (+χείλη), αλλά δεν έχει βοηθήσει κάπως μέχρι τώρα. Click για ανάπτυξη... Τι ακριβώς είναι το cold sore ; yorkie Πολύ δραστήριο μέλος Η yorkie δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.887 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 11:26 Η yorkie έγραψε: #5.988 28-05-22 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Τι ακριβώς είναι το cold sore ; Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως το καταλαβαίνω, πρόκειται για σκασίματα και σκληρύνσεις. Χμμμ ατοπικη δερματίτιδα μυριζόμαι, μάλιστα στις σχισμές των χειλιών και κάτω από τα μάτια συναντάται πολύ συχνά. Καλά δεν μπορεί να βγει ασφαλές πόρισμα από μια απλή περιγραφή φυσικά. Οι αιτίες μπορεί να ναι πολλές, ακόμη κι αλλεργία σε κάτι (από καλλυντικό, χημικό -πχ απορρυπαντικά-, μέχρι ακάρεα ή ο,τι). Αν δεν καλυτερέψει με ενυδατικές σε δυο μέρες, χρειάζεται επισκέψη σε δερματολόγο, ο οποιος θα χορηγήσει ειδική αλοιφή για την περίπτωση. Μέχρι τότε μπορεί να κάνει κάποιος τα βασικά μονάχα: πλύσιμο, ενυδάτωση, καθαρισμός του περιβάλλοντα χώρου στο σπίτι. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.798 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:30 Ο Valder έγραψε: #5.989 28-05-22 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Τι ακριβώς είναι το cold sore ; Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχω πέσει πολύ έξω, στα ελληνικά λέγεται "επιχείλιος έρπης". Όταν αποδυναμώνεται το ανοσοποιητικό, βγαινει ο έρπης σε κάποια ευαίσθητα σημεία (χείλος, γλουτοί κλπ). Εγω βγαζω στο χείλος στην άκρη. Πότε; Όταν έχω ριγμενο ανοσοποιητικό, δεν τρώω, αγχώνομαι, κάτι με έχει στενοχωρήσει πάρα πολύ κλπ. Με μια κρεμούλα Zovirax το λύνω άμεσα και εύκολα το θέμα. Νομίζω δεν κάνει ούτε καν να φιλήσεις άνθρωπο στο στόμα τις μέρες που το έχεις αυτό. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τα λόγια είναι περιττά... Click για ανάπτυξη... Θες να σου ρίξω μια πυρηνική; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ερώτηση ανάμεσα στο sauvage και των άλλων 2 ποιο θεωρείς καλύτερη επιλογή;; Click για ανάπτυξη... Το μαύρο Legend δεν το έχω. (εχω το γκριζο που ειναι discontinued αλλά γενικά όλη η σειρά είναι πολύ καλή) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:37 Ο American Economist: #5.990 28-05-22 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αν δεν έχω πέσει πολύ έξω, στα ελληνικά λέγεται "επιχείλιος έρπης". Όταν αποδυναμώνεται το ανοσοποιητικό, βγαινει ο έρπης σε κάποια ευαίσθητα σημεία (χείλος, γλουτοί κλπ). Εγω βγαζω στο χείλος στην άκρη. Πότε; Όταν έχω ριγμενο ανοσοποιητικό, δεν τρώω, αγχώνομαι, κάτι με έχει στενοχωρήσει πάρα πολύ κλπ. Με μια κρεμούλα Zovirax το λύνω άμεσα και εύκολα το θέμα. Νομίζω δεν κάνει ούτε καν να φιλήσεις άνθρωπο στο στόμα τις μέρες που το έχεις αυτό. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Θες να σου ρίξω μια πυρηνική; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Το μαύρο Legend δεν το έχω. (εχω το γκριζο που ειναι discontinued αλλά γενικά όλη η σειρά είναι πολύ καλή) Click για ανάπτυξη... Λοιπόν νομίζω ότι βρήκα το άρωμα που θα πάρω και θέλω τη γνώμη όλων σας. Διάβασα άριστες κριτικές συν ότι το φοράει και ένας φοιτητής μου και μου αρέσει πολύ. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.798 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:38 Ο Valder έγραψε: #5.991 28-05-22 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Λοιπόν νομίζω ότι βρήκα το άρωμα που θα πάρω και θέλω τη γνώμη όλων σας. Διάβασα άριστες κριτικές συν ότι το φοράει και ένας φοιτητής μου και μου αρέσει πολύ. Click για ανάπτυξη... Μη δωσεις πάνω απο 35/100ml γι αυτο. Η διάρκειά του ειναι αξιολύπητη. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2022 στις 12:41 Ο Guest 709611: #5.992 28-05-22 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θες να σου ρίξω μια πυρηνική; Click για ανάπτυξη... Δε ρίχνεις κανένα ωραίο τραγουδάκι, λέω εγώ...απ' αυτά τα ντάπα ντούπα, τα ωραία σου, ν' ανοίξεις το μάτι μας ; Και...τσου. Όχι. Σήμερα δεν έχω όρεξη για...τουλίπες. Μου κάνει κέφι κάτι προς τριαντάφυλλα... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:41 Ο American Economist: #5.993 28-05-22 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μη δωσεις πάνω απο 35/100ml γι αυτο. Η διάρκειά του ειναι αξιολύπητη. Click για ανάπτυξη... Πω έλεος . Μπορείς να μου πεις ένα άρωμα που πρώτα έχει μεγάλη διάρκεια, δεύτερον είναι έντονο και τρίτον είναι για πιο business καταστάσεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Λοιπόν νομίζω ότι βρήκα το άρωμα που θα πάρω και θέλω τη γνώμη όλων σας. Διάβασα άριστες κριτικές συν ότι το φοράει και ένας φοιτητής μου και μου αρέσει πολύ. Click για ανάπτυξη... @Υδροχόος ακουβ άποψη σε αυτό . Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.798 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:43 Ο Valder έγραψε: #5.994 28-05-22 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δε ρίχνεις κανένα ωραίο τραγουδάκι, λέω εγώ...απ' αυτά τα ντάπα ντούπα, τα ωραία σου, ν' ανοίξεις το μάτι μας ; Και...τσου. Όχι. Σήμερα δεν έχω όρεξη για...τουλίπες. Μου κάνει κέφι κάτι προς τριαντάφυλλα... Click για ανάπτυξη... Άει μαρη ζαμπονοτυρόπιτα απο δω χάμω, ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΠΥΡΗΝΙΚΑΡΑ ΘΑ ΦΑΣ. Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πω έλεος . Μπορείς να μου πεις ένα άρωμα που πρώτα έχει μεγάλη διάρκεια, δεύτερον είναι έντονο και τρίτον είναι για πιο business καταστάσεις. Click για ανάπτυξη... Hermes - Terre D' Hermes (EDT) Δεν το θες ΠΝΙΓΗΡΑ έντονο, πίστεψέ με. Δοκίμασε αυτό που σου λέω και θα με θυμηθεις. Το φοράνε όλοι οι executives στις εταιρίες. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2022 στις 12:44 Ο Guest 709611: #5.995 28-05-22 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @Υδροχόος ακουβ άποψη σε αυτό . Click για ανάπτυξη... Ώπα...καθότι είμαι και ολίγον ψώνιο. Θέλω να πω ότι και μόνο από τη μάρκα, επηρεάζομαι και έχω την αίσθηση ότι είναι καλό... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:45 Ο American Economist: #5.996 28-05-22 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άει μαρη ζαμπονοτυρόπιτα απο δω χάμω, ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΠΥΡΗΝΙΚΑΡΑ ΘΑ ΦΑΣ. Hermes - Terre D' Hermes (EDT) Δεν το θες ΠΝΙΓΗΡΑ έντονο, πίστεψέ με. Δοκίμασε αυτό που σου λέω και θα με θυμηθεις. Το φοράνε όλοι οι executives στις εταιρίες. Click για ανάπτυξη... Πάω να το ψάξω φίλε. Ευχαριστώ πολύ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ώπα...καθότι είμαι και ολίγον ψώνιο. Θέλω να πω ότι και μόνο από τη μάρκα, επηρεάζομαι και έχω την αίσθηση ότι είναι καλό... Click για ανάπτυξη... Είναι και London Αρα θα μου αρέσει. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2022 στις 12:50 Ο Guest 709611: #5.997 28-05-22 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άει μαρη ζαμπονοτυρόπιτα απο δω χάμω, ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΠΥΡΗΝΙΚΑΡΑ ΘΑ ΦΑΣ. Click για ανάπτυξη... Αρωματοσυλλέκτη ;;; Μη με τσιγκλάς, πρωί - πρωί, δεν είδα κσλό όνειρο... Κι αν προστεθεί και το γεγονός ότι...ακυρώνεις όποιο άρωμα προτείνω στο Φώτη...θα βάλω, σε όλα τα θρεντς, τέτοιο τούρκικο αμανέ που θα σε κάνω να πεταχτείς ίσαμε το ταβάνι... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:51 Ο American Economist: #5.998 28-05-22 12:51 Σας έχω ζαλίσει το ξέρω. Για πείτε γνώμη και για αυτό Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.798 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:53 Ο Valder έγραψε: #5.999 28-05-22 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αρωματοσυλλέκτη ;;; Μη με τσιγκλάς, πρωί - πρωί, δεν είδα κσλό όνειρο... Κι αν προστεθεί και το γεγονός ότι...ακυρώνεις όποιο άρωμα προτείνω στο Φώτη...θα βάλω, σε όλα τα θρεντ, τέτοιο τούρκικο αμανέ που θα σε κάνω να πεταχτείς ίσαμε το ταβάνι... Click για ανάπτυξη... Δε θα το έκανες αυτο μια μέρα πριν τις 29 Μαΐου.... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σας έχω ζαλίσει το ξέρω. Για πείτε γνώμη και για αυτό Click για ανάπτυξη... Δεν γνωρίζω να σου πω γι αυτό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:55 Ο American Economist: #6.000 28-05-22 12:55 Γιατί να είναι τόσο δύσκολο να πάρεις ένα άρωμα. Τέλος πάντων θα πάρω είτε το Ford, είτε το Burberry London είτε το Hermes. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάποιος που έχει συλλογη απο 27 αρώματα και ξέρει πεντε πράγματα (οχι παραπάνω). Click για ανάπτυξη... Τα λόγια είναι περιττά...
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 11:17 Η Aleksa έγραψε: #5.987 28-05-22 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Άχρηστη πληροφορία της ημέρας, έχω βγάλει cold sore ακριβώς στην άκρη του χείλους. Ζήτημα να έχω βγάλει σύνολο 3 φορές στην ζωή μου. Τρώω με το ζόρι γιατί πονάει πάρα πολύ το να ανοίξω το στόμα και δεν έχω ιδέα τι να βάλω πάνω, από κρέμες κτλ. Βάζω μια ενυδατική που έχω, σε όλο το πρόσωπο (+χείλη), αλλά δεν έχει βοηθήσει κάπως μέχρι τώρα. Click για ανάπτυξη... Τι ακριβώς είναι το cold sore ; yorkie Πολύ δραστήριο μέλος Η yorkie δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.887 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 11:26 Η yorkie έγραψε: #5.988 28-05-22 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Τι ακριβώς είναι το cold sore ; Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως το καταλαβαίνω, πρόκειται για σκασίματα και σκληρύνσεις. Χμμμ ατοπικη δερματίτιδα μυριζόμαι, μάλιστα στις σχισμές των χειλιών και κάτω από τα μάτια συναντάται πολύ συχνά. Καλά δεν μπορεί να βγει ασφαλές πόρισμα από μια απλή περιγραφή φυσικά. Οι αιτίες μπορεί να ναι πολλές, ακόμη κι αλλεργία σε κάτι (από καλλυντικό, χημικό -πχ απορρυπαντικά-, μέχρι ακάρεα ή ο,τι). Αν δεν καλυτερέψει με ενυδατικές σε δυο μέρες, χρειάζεται επισκέψη σε δερματολόγο, ο οποιος θα χορηγήσει ειδική αλοιφή για την περίπτωση. Μέχρι τότε μπορεί να κάνει κάποιος τα βασικά μονάχα: πλύσιμο, ενυδάτωση, καθαρισμός του περιβάλλοντα χώρου στο σπίτι. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.798 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:30 Ο Valder έγραψε: #5.989 28-05-22 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Τι ακριβώς είναι το cold sore ; Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχω πέσει πολύ έξω, στα ελληνικά λέγεται "επιχείλιος έρπης". Όταν αποδυναμώνεται το ανοσοποιητικό, βγαινει ο έρπης σε κάποια ευαίσθητα σημεία (χείλος, γλουτοί κλπ). Εγω βγαζω στο χείλος στην άκρη. Πότε; Όταν έχω ριγμενο ανοσοποιητικό, δεν τρώω, αγχώνομαι, κάτι με έχει στενοχωρήσει πάρα πολύ κλπ. Με μια κρεμούλα Zovirax το λύνω άμεσα και εύκολα το θέμα. Νομίζω δεν κάνει ούτε καν να φιλήσεις άνθρωπο στο στόμα τις μέρες που το έχεις αυτό. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τα λόγια είναι περιττά... Click για ανάπτυξη... Θες να σου ρίξω μια πυρηνική; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ερώτηση ανάμεσα στο sauvage και των άλλων 2 ποιο θεωρείς καλύτερη επιλογή;; Click για ανάπτυξη... Το μαύρο Legend δεν το έχω. (εχω το γκριζο που ειναι discontinued αλλά γενικά όλη η σειρά είναι πολύ καλή) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:37 Ο American Economist: #5.990 28-05-22 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αν δεν έχω πέσει πολύ έξω, στα ελληνικά λέγεται "επιχείλιος έρπης". Όταν αποδυναμώνεται το ανοσοποιητικό, βγαινει ο έρπης σε κάποια ευαίσθητα σημεία (χείλος, γλουτοί κλπ). Εγω βγαζω στο χείλος στην άκρη. Πότε; Όταν έχω ριγμενο ανοσοποιητικό, δεν τρώω, αγχώνομαι, κάτι με έχει στενοχωρήσει πάρα πολύ κλπ. Με μια κρεμούλα Zovirax το λύνω άμεσα και εύκολα το θέμα. Νομίζω δεν κάνει ούτε καν να φιλήσεις άνθρωπο στο στόμα τις μέρες που το έχεις αυτό. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Θες να σου ρίξω μια πυρηνική; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Το μαύρο Legend δεν το έχω. (εχω το γκριζο που ειναι discontinued αλλά γενικά όλη η σειρά είναι πολύ καλή) Click για ανάπτυξη... Λοιπόν νομίζω ότι βρήκα το άρωμα που θα πάρω και θέλω τη γνώμη όλων σας. Διάβασα άριστες κριτικές συν ότι το φοράει και ένας φοιτητής μου και μου αρέσει πολύ. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.798 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:38 Ο Valder έγραψε: #5.991 28-05-22 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Λοιπόν νομίζω ότι βρήκα το άρωμα που θα πάρω και θέλω τη γνώμη όλων σας. Διάβασα άριστες κριτικές συν ότι το φοράει και ένας φοιτητής μου και μου αρέσει πολύ. Click για ανάπτυξη... Μη δωσεις πάνω απο 35/100ml γι αυτο. Η διάρκειά του ειναι αξιολύπητη. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2022 στις 12:41 Ο Guest 709611: #5.992 28-05-22 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θες να σου ρίξω μια πυρηνική; Click για ανάπτυξη... Δε ρίχνεις κανένα ωραίο τραγουδάκι, λέω εγώ...απ' αυτά τα ντάπα ντούπα, τα ωραία σου, ν' ανοίξεις το μάτι μας ; Και...τσου. Όχι. Σήμερα δεν έχω όρεξη για...τουλίπες. Μου κάνει κέφι κάτι προς τριαντάφυλλα... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:41 Ο American Economist: #5.993 28-05-22 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μη δωσεις πάνω απο 35/100ml γι αυτο. Η διάρκειά του ειναι αξιολύπητη. Click για ανάπτυξη... Πω έλεος . Μπορείς να μου πεις ένα άρωμα που πρώτα έχει μεγάλη διάρκεια, δεύτερον είναι έντονο και τρίτον είναι για πιο business καταστάσεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Λοιπόν νομίζω ότι βρήκα το άρωμα που θα πάρω και θέλω τη γνώμη όλων σας. Διάβασα άριστες κριτικές συν ότι το φοράει και ένας φοιτητής μου και μου αρέσει πολύ. Click για ανάπτυξη... @Υδροχόος ακουβ άποψη σε αυτό . Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.798 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:43 Ο Valder έγραψε: #5.994 28-05-22 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δε ρίχνεις κανένα ωραίο τραγουδάκι, λέω εγώ...απ' αυτά τα ντάπα ντούπα, τα ωραία σου, ν' ανοίξεις το μάτι μας ; Και...τσου. Όχι. Σήμερα δεν έχω όρεξη για...τουλίπες. Μου κάνει κέφι κάτι προς τριαντάφυλλα... Click για ανάπτυξη... Άει μαρη ζαμπονοτυρόπιτα απο δω χάμω, ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΠΥΡΗΝΙΚΑΡΑ ΘΑ ΦΑΣ. Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πω έλεος . Μπορείς να μου πεις ένα άρωμα που πρώτα έχει μεγάλη διάρκεια, δεύτερον είναι έντονο και τρίτον είναι για πιο business καταστάσεις. Click για ανάπτυξη... Hermes - Terre D' Hermes (EDT) Δεν το θες ΠΝΙΓΗΡΑ έντονο, πίστεψέ με. Δοκίμασε αυτό που σου λέω και θα με θυμηθεις. Το φοράνε όλοι οι executives στις εταιρίες. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2022 στις 12:44 Ο Guest 709611: #5.995 28-05-22 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @Υδροχόος ακουβ άποψη σε αυτό . Click για ανάπτυξη... Ώπα...καθότι είμαι και ολίγον ψώνιο. Θέλω να πω ότι και μόνο από τη μάρκα, επηρεάζομαι και έχω την αίσθηση ότι είναι καλό... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:45 Ο American Economist: #5.996 28-05-22 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άει μαρη ζαμπονοτυρόπιτα απο δω χάμω, ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΠΥΡΗΝΙΚΑΡΑ ΘΑ ΦΑΣ. Hermes - Terre D' Hermes (EDT) Δεν το θες ΠΝΙΓΗΡΑ έντονο, πίστεψέ με. Δοκίμασε αυτό που σου λέω και θα με θυμηθεις. Το φοράνε όλοι οι executives στις εταιρίες. Click για ανάπτυξη... Πάω να το ψάξω φίλε. Ευχαριστώ πολύ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ώπα...καθότι είμαι και ολίγον ψώνιο. Θέλω να πω ότι και μόνο από τη μάρκα, επηρεάζομαι και έχω την αίσθηση ότι είναι καλό... Click για ανάπτυξη... Είναι και London Αρα θα μου αρέσει. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2022 στις 12:50 Ο Guest 709611: #5.997 28-05-22 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άει μαρη ζαμπονοτυρόπιτα απο δω χάμω, ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΠΥΡΗΝΙΚΑΡΑ ΘΑ ΦΑΣ. Click για ανάπτυξη... Αρωματοσυλλέκτη ;;; Μη με τσιγκλάς, πρωί - πρωί, δεν είδα κσλό όνειρο... Κι αν προστεθεί και το γεγονός ότι...ακυρώνεις όποιο άρωμα προτείνω στο Φώτη...θα βάλω, σε όλα τα θρεντς, τέτοιο τούρκικο αμανέ που θα σε κάνω να πεταχτείς ίσαμε το ταβάνι... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:51 Ο American Economist: #5.998 28-05-22 12:51 Σας έχω ζαλίσει το ξέρω. Για πείτε γνώμη και για αυτό Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.798 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:53 Ο Valder έγραψε: #5.999 28-05-22 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αρωματοσυλλέκτη ;;; Μη με τσιγκλάς, πρωί - πρωί, δεν είδα κσλό όνειρο... Κι αν προστεθεί και το γεγονός ότι...ακυρώνεις όποιο άρωμα προτείνω στο Φώτη...θα βάλω, σε όλα τα θρεντ, τέτοιο τούρκικο αμανέ που θα σε κάνω να πεταχτείς ίσαμε το ταβάνι... Click για ανάπτυξη... Δε θα το έκανες αυτο μια μέρα πριν τις 29 Μαΐου.... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σας έχω ζαλίσει το ξέρω. Για πείτε γνώμη και για αυτό Click για ανάπτυξη... Δεν γνωρίζω να σου πω γι αυτό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:55 Ο American Economist: #6.000 28-05-22 12:55 Γιατί να είναι τόσο δύσκολο να πάρεις ένα άρωμα. Τέλος πάντων θα πάρω είτε το Ford, είτε το Burberry London είτε το Hermes. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Άχρηστη πληροφορία της ημέρας, έχω βγάλει cold sore ακριβώς στην άκρη του χείλους. Ζήτημα να έχω βγάλει σύνολο 3 φορές στην ζωή μου. Τρώω με το ζόρι γιατί πονάει πάρα πολύ το να ανοίξω το στόμα και δεν έχω ιδέα τι να βάλω πάνω, από κρέμες κτλ. Βάζω μια ενυδατική που έχω, σε όλο το πρόσωπο (+χείλη), αλλά δεν έχει βοηθήσει κάπως μέχρι τώρα. Click για ανάπτυξη... Τι ακριβώς είναι το cold sore ;
yorkie Πολύ δραστήριο μέλος Η yorkie δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 1.887 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 11:26 Η yorkie έγραψε: #5.988 28-05-22 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Τι ακριβώς είναι το cold sore ; Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως το καταλαβαίνω, πρόκειται για σκασίματα και σκληρύνσεις. Χμμμ ατοπικη δερματίτιδα μυριζόμαι, μάλιστα στις σχισμές των χειλιών και κάτω από τα μάτια συναντάται πολύ συχνά. Καλά δεν μπορεί να βγει ασφαλές πόρισμα από μια απλή περιγραφή φυσικά. Οι αιτίες μπορεί να ναι πολλές, ακόμη κι αλλεργία σε κάτι (από καλλυντικό, χημικό -πχ απορρυπαντικά-, μέχρι ακάρεα ή ο,τι). Αν δεν καλυτερέψει με ενυδατικές σε δυο μέρες, χρειάζεται επισκέψη σε δερματολόγο, ο οποιος θα χορηγήσει ειδική αλοιφή για την περίπτωση. Μέχρι τότε μπορεί να κάνει κάποιος τα βασικά μονάχα: πλύσιμο, ενυδάτωση, καθαρισμός του περιβάλλοντα χώρου στο σπίτι. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.798 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:30 Ο Valder έγραψε: #5.989 28-05-22 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Τι ακριβώς είναι το cold sore ; Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχω πέσει πολύ έξω, στα ελληνικά λέγεται "επιχείλιος έρπης". Όταν αποδυναμώνεται το ανοσοποιητικό, βγαινει ο έρπης σε κάποια ευαίσθητα σημεία (χείλος, γλουτοί κλπ). Εγω βγαζω στο χείλος στην άκρη. Πότε; Όταν έχω ριγμενο ανοσοποιητικό, δεν τρώω, αγχώνομαι, κάτι με έχει στενοχωρήσει πάρα πολύ κλπ. Με μια κρεμούλα Zovirax το λύνω άμεσα και εύκολα το θέμα. Νομίζω δεν κάνει ούτε καν να φιλήσεις άνθρωπο στο στόμα τις μέρες που το έχεις αυτό. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τα λόγια είναι περιττά... Click για ανάπτυξη... Θες να σου ρίξω μια πυρηνική; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ερώτηση ανάμεσα στο sauvage και των άλλων 2 ποιο θεωρείς καλύτερη επιλογή;; Click για ανάπτυξη... Το μαύρο Legend δεν το έχω. (εχω το γκριζο που ειναι discontinued αλλά γενικά όλη η σειρά είναι πολύ καλή) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:37 Ο American Economist: #5.990 28-05-22 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αν δεν έχω πέσει πολύ έξω, στα ελληνικά λέγεται "επιχείλιος έρπης". Όταν αποδυναμώνεται το ανοσοποιητικό, βγαινει ο έρπης σε κάποια ευαίσθητα σημεία (χείλος, γλουτοί κλπ). Εγω βγαζω στο χείλος στην άκρη. Πότε; Όταν έχω ριγμενο ανοσοποιητικό, δεν τρώω, αγχώνομαι, κάτι με έχει στενοχωρήσει πάρα πολύ κλπ. Με μια κρεμούλα Zovirax το λύνω άμεσα και εύκολα το θέμα. Νομίζω δεν κάνει ούτε καν να φιλήσεις άνθρωπο στο στόμα τις μέρες που το έχεις αυτό. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Θες να σου ρίξω μια πυρηνική; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Το μαύρο Legend δεν το έχω. (εχω το γκριζο που ειναι discontinued αλλά γενικά όλη η σειρά είναι πολύ καλή) Click για ανάπτυξη... Λοιπόν νομίζω ότι βρήκα το άρωμα που θα πάρω και θέλω τη γνώμη όλων σας. Διάβασα άριστες κριτικές συν ότι το φοράει και ένας φοιτητής μου και μου αρέσει πολύ. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.798 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:38 Ο Valder έγραψε: #5.991 28-05-22 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Λοιπόν νομίζω ότι βρήκα το άρωμα που θα πάρω και θέλω τη γνώμη όλων σας. Διάβασα άριστες κριτικές συν ότι το φοράει και ένας φοιτητής μου και μου αρέσει πολύ. Click για ανάπτυξη... Μη δωσεις πάνω απο 35/100ml γι αυτο. Η διάρκειά του ειναι αξιολύπητη. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2022 στις 12:41 Ο Guest 709611: #5.992 28-05-22 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θες να σου ρίξω μια πυρηνική; Click για ανάπτυξη... Δε ρίχνεις κανένα ωραίο τραγουδάκι, λέω εγώ...απ' αυτά τα ντάπα ντούπα, τα ωραία σου, ν' ανοίξεις το μάτι μας ; Και...τσου. Όχι. Σήμερα δεν έχω όρεξη για...τουλίπες. Μου κάνει κέφι κάτι προς τριαντάφυλλα... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:41 Ο American Economist: #5.993 28-05-22 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μη δωσεις πάνω απο 35/100ml γι αυτο. Η διάρκειά του ειναι αξιολύπητη. Click για ανάπτυξη... Πω έλεος . Μπορείς να μου πεις ένα άρωμα που πρώτα έχει μεγάλη διάρκεια, δεύτερον είναι έντονο και τρίτον είναι για πιο business καταστάσεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Λοιπόν νομίζω ότι βρήκα το άρωμα που θα πάρω και θέλω τη γνώμη όλων σας. Διάβασα άριστες κριτικές συν ότι το φοράει και ένας φοιτητής μου και μου αρέσει πολύ. Click για ανάπτυξη... @Υδροχόος ακουβ άποψη σε αυτό . Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.798 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:43 Ο Valder έγραψε: #5.994 28-05-22 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δε ρίχνεις κανένα ωραίο τραγουδάκι, λέω εγώ...απ' αυτά τα ντάπα ντούπα, τα ωραία σου, ν' ανοίξεις το μάτι μας ; Και...τσου. Όχι. Σήμερα δεν έχω όρεξη για...τουλίπες. Μου κάνει κέφι κάτι προς τριαντάφυλλα... Click για ανάπτυξη... Άει μαρη ζαμπονοτυρόπιτα απο δω χάμω, ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΠΥΡΗΝΙΚΑΡΑ ΘΑ ΦΑΣ. Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πω έλεος . Μπορείς να μου πεις ένα άρωμα που πρώτα έχει μεγάλη διάρκεια, δεύτερον είναι έντονο και τρίτον είναι για πιο business καταστάσεις. Click για ανάπτυξη... Hermes - Terre D' Hermes (EDT) Δεν το θες ΠΝΙΓΗΡΑ έντονο, πίστεψέ με. Δοκίμασε αυτό που σου λέω και θα με θυμηθεις. Το φοράνε όλοι οι executives στις εταιρίες. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2022 στις 12:44 Ο Guest 709611: #5.995 28-05-22 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @Υδροχόος ακουβ άποψη σε αυτό . Click για ανάπτυξη... Ώπα...καθότι είμαι και ολίγον ψώνιο. Θέλω να πω ότι και μόνο από τη μάρκα, επηρεάζομαι και έχω την αίσθηση ότι είναι καλό... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:45 Ο American Economist: #5.996 28-05-22 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άει μαρη ζαμπονοτυρόπιτα απο δω χάμω, ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΠΥΡΗΝΙΚΑΡΑ ΘΑ ΦΑΣ. Hermes - Terre D' Hermes (EDT) Δεν το θες ΠΝΙΓΗΡΑ έντονο, πίστεψέ με. Δοκίμασε αυτό που σου λέω και θα με θυμηθεις. Το φοράνε όλοι οι executives στις εταιρίες. Click για ανάπτυξη... Πάω να το ψάξω φίλε. Ευχαριστώ πολύ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ώπα...καθότι είμαι και ολίγον ψώνιο. Θέλω να πω ότι και μόνο από τη μάρκα, επηρεάζομαι και έχω την αίσθηση ότι είναι καλό... Click για ανάπτυξη... Είναι και London Αρα θα μου αρέσει. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2022 στις 12:50 Ο Guest 709611: #5.997 28-05-22 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άει μαρη ζαμπονοτυρόπιτα απο δω χάμω, ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΠΥΡΗΝΙΚΑΡΑ ΘΑ ΦΑΣ. Click για ανάπτυξη... Αρωματοσυλλέκτη ;;; Μη με τσιγκλάς, πρωί - πρωί, δεν είδα κσλό όνειρο... Κι αν προστεθεί και το γεγονός ότι...ακυρώνεις όποιο άρωμα προτείνω στο Φώτη...θα βάλω, σε όλα τα θρεντς, τέτοιο τούρκικο αμανέ που θα σε κάνω να πεταχτείς ίσαμε το ταβάνι... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:51 Ο American Economist: #5.998 28-05-22 12:51 Σας έχω ζαλίσει το ξέρω. Για πείτε γνώμη και για αυτό Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.798 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:53 Ο Valder έγραψε: #5.999 28-05-22 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αρωματοσυλλέκτη ;;; Μη με τσιγκλάς, πρωί - πρωί, δεν είδα κσλό όνειρο... Κι αν προστεθεί και το γεγονός ότι...ακυρώνεις όποιο άρωμα προτείνω στο Φώτη...θα βάλω, σε όλα τα θρεντ, τέτοιο τούρκικο αμανέ που θα σε κάνω να πεταχτείς ίσαμε το ταβάνι... Click για ανάπτυξη... Δε θα το έκανες αυτο μια μέρα πριν τις 29 Μαΐου.... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σας έχω ζαλίσει το ξέρω. Για πείτε γνώμη και για αυτό Click για ανάπτυξη... Δεν γνωρίζω να σου πω γι αυτό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:55 Ο American Economist: #6.000 28-05-22 12:55 Γιατί να είναι τόσο δύσκολο να πάρεις ένα άρωμα. Τέλος πάντων θα πάρω είτε το Ford, είτε το Burberry London είτε το Hermes. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Τι ακριβώς είναι το cold sore ; Click για ανάπτυξη... Έτσι όπως το καταλαβαίνω, πρόκειται για σκασίματα και σκληρύνσεις. Χμμμ ατοπικη δερματίτιδα μυριζόμαι, μάλιστα στις σχισμές των χειλιών και κάτω από τα μάτια συναντάται πολύ συχνά. Καλά δεν μπορεί να βγει ασφαλές πόρισμα από μια απλή περιγραφή φυσικά. Οι αιτίες μπορεί να ναι πολλές, ακόμη κι αλλεργία σε κάτι (από καλλυντικό, χημικό -πχ απορρυπαντικά-, μέχρι ακάρεα ή ο,τι). Αν δεν καλυτερέψει με ενυδατικές σε δυο μέρες, χρειάζεται επισκέψη σε δερματολόγο, ο οποιος θα χορηγήσει ειδική αλοιφή για την περίπτωση. Μέχρι τότε μπορεί να κάνει κάποιος τα βασικά μονάχα: πλύσιμο, ενυδάτωση, καθαρισμός του περιβάλλοντα χώρου στο σπίτι.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.798 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:30 Ο Valder έγραψε: #5.989 28-05-22 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Τι ακριβώς είναι το cold sore ; Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχω πέσει πολύ έξω, στα ελληνικά λέγεται "επιχείλιος έρπης". Όταν αποδυναμώνεται το ανοσοποιητικό, βγαινει ο έρπης σε κάποια ευαίσθητα σημεία (χείλος, γλουτοί κλπ). Εγω βγαζω στο χείλος στην άκρη. Πότε; Όταν έχω ριγμενο ανοσοποιητικό, δεν τρώω, αγχώνομαι, κάτι με έχει στενοχωρήσει πάρα πολύ κλπ. Με μια κρεμούλα Zovirax το λύνω άμεσα και εύκολα το θέμα. Νομίζω δεν κάνει ούτε καν να φιλήσεις άνθρωπο στο στόμα τις μέρες που το έχεις αυτό. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τα λόγια είναι περιττά... Click για ανάπτυξη... Θες να σου ρίξω μια πυρηνική; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ερώτηση ανάμεσα στο sauvage και των άλλων 2 ποιο θεωρείς καλύτερη επιλογή;; Click για ανάπτυξη... Το μαύρο Legend δεν το έχω. (εχω το γκριζο που ειναι discontinued αλλά γενικά όλη η σειρά είναι πολύ καλή) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:37 Ο American Economist: #5.990 28-05-22 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αν δεν έχω πέσει πολύ έξω, στα ελληνικά λέγεται "επιχείλιος έρπης". Όταν αποδυναμώνεται το ανοσοποιητικό, βγαινει ο έρπης σε κάποια ευαίσθητα σημεία (χείλος, γλουτοί κλπ). Εγω βγαζω στο χείλος στην άκρη. Πότε; Όταν έχω ριγμενο ανοσοποιητικό, δεν τρώω, αγχώνομαι, κάτι με έχει στενοχωρήσει πάρα πολύ κλπ. Με μια κρεμούλα Zovirax το λύνω άμεσα και εύκολα το θέμα. Νομίζω δεν κάνει ούτε καν να φιλήσεις άνθρωπο στο στόμα τις μέρες που το έχεις αυτό. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Θες να σου ρίξω μια πυρηνική; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Το μαύρο Legend δεν το έχω. (εχω το γκριζο που ειναι discontinued αλλά γενικά όλη η σειρά είναι πολύ καλή) Click για ανάπτυξη... Λοιπόν νομίζω ότι βρήκα το άρωμα που θα πάρω και θέλω τη γνώμη όλων σας. Διάβασα άριστες κριτικές συν ότι το φοράει και ένας φοιτητής μου και μου αρέσει πολύ. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.798 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:38 Ο Valder έγραψε: #5.991 28-05-22 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Λοιπόν νομίζω ότι βρήκα το άρωμα που θα πάρω και θέλω τη γνώμη όλων σας. Διάβασα άριστες κριτικές συν ότι το φοράει και ένας φοιτητής μου και μου αρέσει πολύ. Click για ανάπτυξη... Μη δωσεις πάνω απο 35/100ml γι αυτο. Η διάρκειά του ειναι αξιολύπητη. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2022 στις 12:41 Ο Guest 709611: #5.992 28-05-22 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θες να σου ρίξω μια πυρηνική; Click για ανάπτυξη... Δε ρίχνεις κανένα ωραίο τραγουδάκι, λέω εγώ...απ' αυτά τα ντάπα ντούπα, τα ωραία σου, ν' ανοίξεις το μάτι μας ; Και...τσου. Όχι. Σήμερα δεν έχω όρεξη για...τουλίπες. Μου κάνει κέφι κάτι προς τριαντάφυλλα... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:41 Ο American Economist: #5.993 28-05-22 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μη δωσεις πάνω απο 35/100ml γι αυτο. Η διάρκειά του ειναι αξιολύπητη. Click για ανάπτυξη... Πω έλεος . Μπορείς να μου πεις ένα άρωμα που πρώτα έχει μεγάλη διάρκεια, δεύτερον είναι έντονο και τρίτον είναι για πιο business καταστάσεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Λοιπόν νομίζω ότι βρήκα το άρωμα που θα πάρω και θέλω τη γνώμη όλων σας. Διάβασα άριστες κριτικές συν ότι το φοράει και ένας φοιτητής μου και μου αρέσει πολύ. Click για ανάπτυξη... @Υδροχόος ακουβ άποψη σε αυτό . Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.798 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:43 Ο Valder έγραψε: #5.994 28-05-22 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δε ρίχνεις κανένα ωραίο τραγουδάκι, λέω εγώ...απ' αυτά τα ντάπα ντούπα, τα ωραία σου, ν' ανοίξεις το μάτι μας ; Και...τσου. Όχι. Σήμερα δεν έχω όρεξη για...τουλίπες. Μου κάνει κέφι κάτι προς τριαντάφυλλα... Click για ανάπτυξη... Άει μαρη ζαμπονοτυρόπιτα απο δω χάμω, ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΠΥΡΗΝΙΚΑΡΑ ΘΑ ΦΑΣ. Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πω έλεος . Μπορείς να μου πεις ένα άρωμα που πρώτα έχει μεγάλη διάρκεια, δεύτερον είναι έντονο και τρίτον είναι για πιο business καταστάσεις. Click για ανάπτυξη... Hermes - Terre D' Hermes (EDT) Δεν το θες ΠΝΙΓΗΡΑ έντονο, πίστεψέ με. Δοκίμασε αυτό που σου λέω και θα με θυμηθεις. Το φοράνε όλοι οι executives στις εταιρίες. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2022 στις 12:44 Ο Guest 709611: #5.995 28-05-22 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @Υδροχόος ακουβ άποψη σε αυτό . Click για ανάπτυξη... Ώπα...καθότι είμαι και ολίγον ψώνιο. Θέλω να πω ότι και μόνο από τη μάρκα, επηρεάζομαι και έχω την αίσθηση ότι είναι καλό... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:45 Ο American Economist: #5.996 28-05-22 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άει μαρη ζαμπονοτυρόπιτα απο δω χάμω, ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΠΥΡΗΝΙΚΑΡΑ ΘΑ ΦΑΣ. Hermes - Terre D' Hermes (EDT) Δεν το θες ΠΝΙΓΗΡΑ έντονο, πίστεψέ με. Δοκίμασε αυτό που σου λέω και θα με θυμηθεις. Το φοράνε όλοι οι executives στις εταιρίες. Click για ανάπτυξη... Πάω να το ψάξω φίλε. Ευχαριστώ πολύ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ώπα...καθότι είμαι και ολίγον ψώνιο. Θέλω να πω ότι και μόνο από τη μάρκα, επηρεάζομαι και έχω την αίσθηση ότι είναι καλό... Click για ανάπτυξη... Είναι και London Αρα θα μου αρέσει. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2022 στις 12:50 Ο Guest 709611: #5.997 28-05-22 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άει μαρη ζαμπονοτυρόπιτα απο δω χάμω, ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΠΥΡΗΝΙΚΑΡΑ ΘΑ ΦΑΣ. Click για ανάπτυξη... Αρωματοσυλλέκτη ;;; Μη με τσιγκλάς, πρωί - πρωί, δεν είδα κσλό όνειρο... Κι αν προστεθεί και το γεγονός ότι...ακυρώνεις όποιο άρωμα προτείνω στο Φώτη...θα βάλω, σε όλα τα θρεντς, τέτοιο τούρκικο αμανέ που θα σε κάνω να πεταχτείς ίσαμε το ταβάνι... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:51 Ο American Economist: #5.998 28-05-22 12:51 Σας έχω ζαλίσει το ξέρω. Για πείτε γνώμη και για αυτό Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.798 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:53 Ο Valder έγραψε: #5.999 28-05-22 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αρωματοσυλλέκτη ;;; Μη με τσιγκλάς, πρωί - πρωί, δεν είδα κσλό όνειρο... Κι αν προστεθεί και το γεγονός ότι...ακυρώνεις όποιο άρωμα προτείνω στο Φώτη...θα βάλω, σε όλα τα θρεντ, τέτοιο τούρκικο αμανέ που θα σε κάνω να πεταχτείς ίσαμε το ταβάνι... Click για ανάπτυξη... Δε θα το έκανες αυτο μια μέρα πριν τις 29 Μαΐου.... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σας έχω ζαλίσει το ξέρω. Για πείτε γνώμη και για αυτό Click για ανάπτυξη... Δεν γνωρίζω να σου πω γι αυτό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:55 Ο American Economist: #6.000 28-05-22 12:55 Γιατί να είναι τόσο δύσκολο να πάρεις ένα άρωμα. Τέλος πάντων θα πάρω είτε το Ford, είτε το Burberry London είτε το Hermes. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Τι ακριβώς είναι το cold sore ; Click για ανάπτυξη... Αν δεν έχω πέσει πολύ έξω, στα ελληνικά λέγεται "επιχείλιος έρπης". Όταν αποδυναμώνεται το ανοσοποιητικό, βγαινει ο έρπης σε κάποια ευαίσθητα σημεία (χείλος, γλουτοί κλπ). Εγω βγαζω στο χείλος στην άκρη. Πότε; Όταν έχω ριγμενο ανοσοποιητικό, δεν τρώω, αγχώνομαι, κάτι με έχει στενοχωρήσει πάρα πολύ κλπ. Με μια κρεμούλα Zovirax το λύνω άμεσα και εύκολα το θέμα. Νομίζω δεν κάνει ούτε καν να φιλήσεις άνθρωπο στο στόμα τις μέρες που το έχεις αυτό. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τα λόγια είναι περιττά... Click για ανάπτυξη... Θες να σου ρίξω μια πυρηνική; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ερώτηση ανάμεσα στο sauvage και των άλλων 2 ποιο θεωρείς καλύτερη επιλογή;; Click για ανάπτυξη... Το μαύρο Legend δεν το έχω. (εχω το γκριζο που ειναι discontinued αλλά γενικά όλη η σειρά είναι πολύ καλή)
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:37 Ο American Economist: #5.990 28-05-22 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αν δεν έχω πέσει πολύ έξω, στα ελληνικά λέγεται "επιχείλιος έρπης". Όταν αποδυναμώνεται το ανοσοποιητικό, βγαινει ο έρπης σε κάποια ευαίσθητα σημεία (χείλος, γλουτοί κλπ). Εγω βγαζω στο χείλος στην άκρη. Πότε; Όταν έχω ριγμενο ανοσοποιητικό, δεν τρώω, αγχώνομαι, κάτι με έχει στενοχωρήσει πάρα πολύ κλπ. Με μια κρεμούλα Zovirax το λύνω άμεσα και εύκολα το θέμα. Νομίζω δεν κάνει ούτε καν να φιλήσεις άνθρωπο στο στόμα τις μέρες που το έχεις αυτό. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Θες να σου ρίξω μια πυρηνική; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Το μαύρο Legend δεν το έχω. (εχω το γκριζο που ειναι discontinued αλλά γενικά όλη η σειρά είναι πολύ καλή) Click για ανάπτυξη... Λοιπόν νομίζω ότι βρήκα το άρωμα που θα πάρω και θέλω τη γνώμη όλων σας. Διάβασα άριστες κριτικές συν ότι το φοράει και ένας φοιτητής μου και μου αρέσει πολύ. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.798 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:38 Ο Valder έγραψε: #5.991 28-05-22 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Λοιπόν νομίζω ότι βρήκα το άρωμα που θα πάρω και θέλω τη γνώμη όλων σας. Διάβασα άριστες κριτικές συν ότι το φοράει και ένας φοιτητής μου και μου αρέσει πολύ. Click για ανάπτυξη... Μη δωσεις πάνω απο 35/100ml γι αυτο. Η διάρκειά του ειναι αξιολύπητη. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2022 στις 12:41 Ο Guest 709611: #5.992 28-05-22 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θες να σου ρίξω μια πυρηνική; Click για ανάπτυξη... Δε ρίχνεις κανένα ωραίο τραγουδάκι, λέω εγώ...απ' αυτά τα ντάπα ντούπα, τα ωραία σου, ν' ανοίξεις το μάτι μας ; Και...τσου. Όχι. Σήμερα δεν έχω όρεξη για...τουλίπες. Μου κάνει κέφι κάτι προς τριαντάφυλλα... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:41 Ο American Economist: #5.993 28-05-22 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μη δωσεις πάνω απο 35/100ml γι αυτο. Η διάρκειά του ειναι αξιολύπητη. Click για ανάπτυξη... Πω έλεος . Μπορείς να μου πεις ένα άρωμα που πρώτα έχει μεγάλη διάρκεια, δεύτερον είναι έντονο και τρίτον είναι για πιο business καταστάσεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Λοιπόν νομίζω ότι βρήκα το άρωμα που θα πάρω και θέλω τη γνώμη όλων σας. Διάβασα άριστες κριτικές συν ότι το φοράει και ένας φοιτητής μου και μου αρέσει πολύ. Click για ανάπτυξη... @Υδροχόος ακουβ άποψη σε αυτό . Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.798 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:43 Ο Valder έγραψε: #5.994 28-05-22 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δε ρίχνεις κανένα ωραίο τραγουδάκι, λέω εγώ...απ' αυτά τα ντάπα ντούπα, τα ωραία σου, ν' ανοίξεις το μάτι μας ; Και...τσου. Όχι. Σήμερα δεν έχω όρεξη για...τουλίπες. Μου κάνει κέφι κάτι προς τριαντάφυλλα... Click για ανάπτυξη... Άει μαρη ζαμπονοτυρόπιτα απο δω χάμω, ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΠΥΡΗΝΙΚΑΡΑ ΘΑ ΦΑΣ. Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πω έλεος . Μπορείς να μου πεις ένα άρωμα που πρώτα έχει μεγάλη διάρκεια, δεύτερον είναι έντονο και τρίτον είναι για πιο business καταστάσεις. Click για ανάπτυξη... Hermes - Terre D' Hermes (EDT) Δεν το θες ΠΝΙΓΗΡΑ έντονο, πίστεψέ με. Δοκίμασε αυτό που σου λέω και θα με θυμηθεις. Το φοράνε όλοι οι executives στις εταιρίες. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2022 στις 12:44 Ο Guest 709611: #5.995 28-05-22 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @Υδροχόος ακουβ άποψη σε αυτό . Click για ανάπτυξη... Ώπα...καθότι είμαι και ολίγον ψώνιο. Θέλω να πω ότι και μόνο από τη μάρκα, επηρεάζομαι και έχω την αίσθηση ότι είναι καλό... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:45 Ο American Economist: #5.996 28-05-22 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άει μαρη ζαμπονοτυρόπιτα απο δω χάμω, ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΠΥΡΗΝΙΚΑΡΑ ΘΑ ΦΑΣ. Hermes - Terre D' Hermes (EDT) Δεν το θες ΠΝΙΓΗΡΑ έντονο, πίστεψέ με. Δοκίμασε αυτό που σου λέω και θα με θυμηθεις. Το φοράνε όλοι οι executives στις εταιρίες. Click για ανάπτυξη... Πάω να το ψάξω φίλε. Ευχαριστώ πολύ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ώπα...καθότι είμαι και ολίγον ψώνιο. Θέλω να πω ότι και μόνο από τη μάρκα, επηρεάζομαι και έχω την αίσθηση ότι είναι καλό... Click για ανάπτυξη... Είναι και London Αρα θα μου αρέσει. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2022 στις 12:50 Ο Guest 709611: #5.997 28-05-22 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άει μαρη ζαμπονοτυρόπιτα απο δω χάμω, ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΠΥΡΗΝΙΚΑΡΑ ΘΑ ΦΑΣ. Click για ανάπτυξη... Αρωματοσυλλέκτη ;;; Μη με τσιγκλάς, πρωί - πρωί, δεν είδα κσλό όνειρο... Κι αν προστεθεί και το γεγονός ότι...ακυρώνεις όποιο άρωμα προτείνω στο Φώτη...θα βάλω, σε όλα τα θρεντς, τέτοιο τούρκικο αμανέ που θα σε κάνω να πεταχτείς ίσαμε το ταβάνι... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:51 Ο American Economist: #5.998 28-05-22 12:51 Σας έχω ζαλίσει το ξέρω. Για πείτε γνώμη και για αυτό Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.798 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:53 Ο Valder έγραψε: #5.999 28-05-22 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αρωματοσυλλέκτη ;;; Μη με τσιγκλάς, πρωί - πρωί, δεν είδα κσλό όνειρο... Κι αν προστεθεί και το γεγονός ότι...ακυρώνεις όποιο άρωμα προτείνω στο Φώτη...θα βάλω, σε όλα τα θρεντ, τέτοιο τούρκικο αμανέ που θα σε κάνω να πεταχτείς ίσαμε το ταβάνι... Click για ανάπτυξη... Δε θα το έκανες αυτο μια μέρα πριν τις 29 Μαΐου.... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σας έχω ζαλίσει το ξέρω. Για πείτε γνώμη και για αυτό Click για ανάπτυξη... Δεν γνωρίζω να σου πω γι αυτό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:55 Ο American Economist: #6.000 28-05-22 12:55 Γιατί να είναι τόσο δύσκολο να πάρεις ένα άρωμα. Τέλος πάντων θα πάρω είτε το Ford, είτε το Burberry London είτε το Hermes. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αν δεν έχω πέσει πολύ έξω, στα ελληνικά λέγεται "επιχείλιος έρπης". Όταν αποδυναμώνεται το ανοσοποιητικό, βγαινει ο έρπης σε κάποια ευαίσθητα σημεία (χείλος, γλουτοί κλπ). Εγω βγαζω στο χείλος στην άκρη. Πότε; Όταν έχω ριγμενο ανοσοποιητικό, δεν τρώω, αγχώνομαι, κάτι με έχει στενοχωρήσει πάρα πολύ κλπ. Με μια κρεμούλα Zovirax το λύνω άμεσα και εύκολα το θέμα. Νομίζω δεν κάνει ούτε καν να φιλήσεις άνθρωπο στο στόμα τις μέρες που το έχεις αυτό. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Θες να σου ρίξω μια πυρηνική; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Το μαύρο Legend δεν το έχω. (εχω το γκριζο που ειναι discontinued αλλά γενικά όλη η σειρά είναι πολύ καλή) Click για ανάπτυξη... Λοιπόν νομίζω ότι βρήκα το άρωμα που θα πάρω και θέλω τη γνώμη όλων σας. Διάβασα άριστες κριτικές συν ότι το φοράει και ένας φοιτητής μου και μου αρέσει πολύ.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.798 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:38 Ο Valder έγραψε: #5.991 28-05-22 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Λοιπόν νομίζω ότι βρήκα το άρωμα που θα πάρω και θέλω τη γνώμη όλων σας. Διάβασα άριστες κριτικές συν ότι το φοράει και ένας φοιτητής μου και μου αρέσει πολύ. Click για ανάπτυξη... Μη δωσεις πάνω απο 35/100ml γι αυτο. Η διάρκειά του ειναι αξιολύπητη. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2022 στις 12:41 Ο Guest 709611: #5.992 28-05-22 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θες να σου ρίξω μια πυρηνική; Click για ανάπτυξη... Δε ρίχνεις κανένα ωραίο τραγουδάκι, λέω εγώ...απ' αυτά τα ντάπα ντούπα, τα ωραία σου, ν' ανοίξεις το μάτι μας ; Και...τσου. Όχι. Σήμερα δεν έχω όρεξη για...τουλίπες. Μου κάνει κέφι κάτι προς τριαντάφυλλα... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:41 Ο American Economist: #5.993 28-05-22 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μη δωσεις πάνω απο 35/100ml γι αυτο. Η διάρκειά του ειναι αξιολύπητη. Click για ανάπτυξη... Πω έλεος . Μπορείς να μου πεις ένα άρωμα που πρώτα έχει μεγάλη διάρκεια, δεύτερον είναι έντονο και τρίτον είναι για πιο business καταστάσεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Λοιπόν νομίζω ότι βρήκα το άρωμα που θα πάρω και θέλω τη γνώμη όλων σας. Διάβασα άριστες κριτικές συν ότι το φοράει και ένας φοιτητής μου και μου αρέσει πολύ. Click για ανάπτυξη... @Υδροχόος ακουβ άποψη σε αυτό . Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.798 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:43 Ο Valder έγραψε: #5.994 28-05-22 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δε ρίχνεις κανένα ωραίο τραγουδάκι, λέω εγώ...απ' αυτά τα ντάπα ντούπα, τα ωραία σου, ν' ανοίξεις το μάτι μας ; Και...τσου. Όχι. Σήμερα δεν έχω όρεξη για...τουλίπες. Μου κάνει κέφι κάτι προς τριαντάφυλλα... Click για ανάπτυξη... Άει μαρη ζαμπονοτυρόπιτα απο δω χάμω, ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΠΥΡΗΝΙΚΑΡΑ ΘΑ ΦΑΣ. Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πω έλεος . Μπορείς να μου πεις ένα άρωμα που πρώτα έχει μεγάλη διάρκεια, δεύτερον είναι έντονο και τρίτον είναι για πιο business καταστάσεις. Click για ανάπτυξη... Hermes - Terre D' Hermes (EDT) Δεν το θες ΠΝΙΓΗΡΑ έντονο, πίστεψέ με. Δοκίμασε αυτό που σου λέω και θα με θυμηθεις. Το φοράνε όλοι οι executives στις εταιρίες. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2022 στις 12:44 Ο Guest 709611: #5.995 28-05-22 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @Υδροχόος ακουβ άποψη σε αυτό . Click για ανάπτυξη... Ώπα...καθότι είμαι και ολίγον ψώνιο. Θέλω να πω ότι και μόνο από τη μάρκα, επηρεάζομαι και έχω την αίσθηση ότι είναι καλό... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:45 Ο American Economist: #5.996 28-05-22 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άει μαρη ζαμπονοτυρόπιτα απο δω χάμω, ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΠΥΡΗΝΙΚΑΡΑ ΘΑ ΦΑΣ. Hermes - Terre D' Hermes (EDT) Δεν το θες ΠΝΙΓΗΡΑ έντονο, πίστεψέ με. Δοκίμασε αυτό που σου λέω και θα με θυμηθεις. Το φοράνε όλοι οι executives στις εταιρίες. Click για ανάπτυξη... Πάω να το ψάξω φίλε. Ευχαριστώ πολύ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ώπα...καθότι είμαι και ολίγον ψώνιο. Θέλω να πω ότι και μόνο από τη μάρκα, επηρεάζομαι και έχω την αίσθηση ότι είναι καλό... Click για ανάπτυξη... Είναι και London Αρα θα μου αρέσει. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2022 στις 12:50 Ο Guest 709611: #5.997 28-05-22 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άει μαρη ζαμπονοτυρόπιτα απο δω χάμω, ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΠΥΡΗΝΙΚΑΡΑ ΘΑ ΦΑΣ. Click για ανάπτυξη... Αρωματοσυλλέκτη ;;; Μη με τσιγκλάς, πρωί - πρωί, δεν είδα κσλό όνειρο... Κι αν προστεθεί και το γεγονός ότι...ακυρώνεις όποιο άρωμα προτείνω στο Φώτη...θα βάλω, σε όλα τα θρεντς, τέτοιο τούρκικο αμανέ που θα σε κάνω να πεταχτείς ίσαμε το ταβάνι... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:51 Ο American Economist: #5.998 28-05-22 12:51 Σας έχω ζαλίσει το ξέρω. Για πείτε γνώμη και για αυτό Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.798 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:53 Ο Valder έγραψε: #5.999 28-05-22 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αρωματοσυλλέκτη ;;; Μη με τσιγκλάς, πρωί - πρωί, δεν είδα κσλό όνειρο... Κι αν προστεθεί και το γεγονός ότι...ακυρώνεις όποιο άρωμα προτείνω στο Φώτη...θα βάλω, σε όλα τα θρεντ, τέτοιο τούρκικο αμανέ που θα σε κάνω να πεταχτείς ίσαμε το ταβάνι... Click για ανάπτυξη... Δε θα το έκανες αυτο μια μέρα πριν τις 29 Μαΐου.... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σας έχω ζαλίσει το ξέρω. Για πείτε γνώμη και για αυτό Click για ανάπτυξη... Δεν γνωρίζω να σου πω γι αυτό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:55 Ο American Economist: #6.000 28-05-22 12:55 Γιατί να είναι τόσο δύσκολο να πάρεις ένα άρωμα. Τέλος πάντων θα πάρω είτε το Ford, είτε το Burberry London είτε το Hermes. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Λοιπόν νομίζω ότι βρήκα το άρωμα που θα πάρω και θέλω τη γνώμη όλων σας. Διάβασα άριστες κριτικές συν ότι το φοράει και ένας φοιτητής μου και μου αρέσει πολύ. Click για ανάπτυξη... Μη δωσεις πάνω απο 35/100ml γι αυτο. Η διάρκειά του ειναι αξιολύπητη.
Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2022 στις 12:41 Ο Guest 709611: #5.992 28-05-22 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θες να σου ρίξω μια πυρηνική; Click για ανάπτυξη... Δε ρίχνεις κανένα ωραίο τραγουδάκι, λέω εγώ...απ' αυτά τα ντάπα ντούπα, τα ωραία σου, ν' ανοίξεις το μάτι μας ; Και...τσου. Όχι. Σήμερα δεν έχω όρεξη για...τουλίπες. Μου κάνει κέφι κάτι προς τριαντάφυλλα... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:41 Ο American Economist: #5.993 28-05-22 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μη δωσεις πάνω απο 35/100ml γι αυτο. Η διάρκειά του ειναι αξιολύπητη. Click για ανάπτυξη... Πω έλεος . Μπορείς να μου πεις ένα άρωμα που πρώτα έχει μεγάλη διάρκεια, δεύτερον είναι έντονο και τρίτον είναι για πιο business καταστάσεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Λοιπόν νομίζω ότι βρήκα το άρωμα που θα πάρω και θέλω τη γνώμη όλων σας. Διάβασα άριστες κριτικές συν ότι το φοράει και ένας φοιτητής μου και μου αρέσει πολύ. Click για ανάπτυξη... @Υδροχόος ακουβ άποψη σε αυτό . Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.798 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:43 Ο Valder έγραψε: #5.994 28-05-22 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δε ρίχνεις κανένα ωραίο τραγουδάκι, λέω εγώ...απ' αυτά τα ντάπα ντούπα, τα ωραία σου, ν' ανοίξεις το μάτι μας ; Και...τσου. Όχι. Σήμερα δεν έχω όρεξη για...τουλίπες. Μου κάνει κέφι κάτι προς τριαντάφυλλα... Click για ανάπτυξη... Άει μαρη ζαμπονοτυρόπιτα απο δω χάμω, ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΠΥΡΗΝΙΚΑΡΑ ΘΑ ΦΑΣ. Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πω έλεος . Μπορείς να μου πεις ένα άρωμα που πρώτα έχει μεγάλη διάρκεια, δεύτερον είναι έντονο και τρίτον είναι για πιο business καταστάσεις. Click για ανάπτυξη... Hermes - Terre D' Hermes (EDT) Δεν το θες ΠΝΙΓΗΡΑ έντονο, πίστεψέ με. Δοκίμασε αυτό που σου λέω και θα με θυμηθεις. Το φοράνε όλοι οι executives στις εταιρίες. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2022 στις 12:44 Ο Guest 709611: #5.995 28-05-22 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @Υδροχόος ακουβ άποψη σε αυτό . Click για ανάπτυξη... Ώπα...καθότι είμαι και ολίγον ψώνιο. Θέλω να πω ότι και μόνο από τη μάρκα, επηρεάζομαι και έχω την αίσθηση ότι είναι καλό... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:45 Ο American Economist: #5.996 28-05-22 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άει μαρη ζαμπονοτυρόπιτα απο δω χάμω, ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΠΥΡΗΝΙΚΑΡΑ ΘΑ ΦΑΣ. Hermes - Terre D' Hermes (EDT) Δεν το θες ΠΝΙΓΗΡΑ έντονο, πίστεψέ με. Δοκίμασε αυτό που σου λέω και θα με θυμηθεις. Το φοράνε όλοι οι executives στις εταιρίες. Click για ανάπτυξη... Πάω να το ψάξω φίλε. Ευχαριστώ πολύ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ώπα...καθότι είμαι και ολίγον ψώνιο. Θέλω να πω ότι και μόνο από τη μάρκα, επηρεάζομαι και έχω την αίσθηση ότι είναι καλό... Click για ανάπτυξη... Είναι και London Αρα θα μου αρέσει. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2022 στις 12:50 Ο Guest 709611: #5.997 28-05-22 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άει μαρη ζαμπονοτυρόπιτα απο δω χάμω, ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΠΥΡΗΝΙΚΑΡΑ ΘΑ ΦΑΣ. Click για ανάπτυξη... Αρωματοσυλλέκτη ;;; Μη με τσιγκλάς, πρωί - πρωί, δεν είδα κσλό όνειρο... Κι αν προστεθεί και το γεγονός ότι...ακυρώνεις όποιο άρωμα προτείνω στο Φώτη...θα βάλω, σε όλα τα θρεντς, τέτοιο τούρκικο αμανέ που θα σε κάνω να πεταχτείς ίσαμε το ταβάνι... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:51 Ο American Economist: #5.998 28-05-22 12:51 Σας έχω ζαλίσει το ξέρω. Για πείτε γνώμη και για αυτό Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.798 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:53 Ο Valder έγραψε: #5.999 28-05-22 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αρωματοσυλλέκτη ;;; Μη με τσιγκλάς, πρωί - πρωί, δεν είδα κσλό όνειρο... Κι αν προστεθεί και το γεγονός ότι...ακυρώνεις όποιο άρωμα προτείνω στο Φώτη...θα βάλω, σε όλα τα θρεντ, τέτοιο τούρκικο αμανέ που θα σε κάνω να πεταχτείς ίσαμε το ταβάνι... Click για ανάπτυξη... Δε θα το έκανες αυτο μια μέρα πριν τις 29 Μαΐου.... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σας έχω ζαλίσει το ξέρω. Για πείτε γνώμη και για αυτό Click για ανάπτυξη... Δεν γνωρίζω να σου πω γι αυτό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:55 Ο American Economist: #6.000 28-05-22 12:55 Γιατί να είναι τόσο δύσκολο να πάρεις ένα άρωμα. Τέλος πάντων θα πάρω είτε το Ford, είτε το Burberry London είτε το Hermes. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θες να σου ρίξω μια πυρηνική; Click για ανάπτυξη... Δε ρίχνεις κανένα ωραίο τραγουδάκι, λέω εγώ...απ' αυτά τα ντάπα ντούπα, τα ωραία σου, ν' ανοίξεις το μάτι μας ; Και...τσου. Όχι. Σήμερα δεν έχω όρεξη για...τουλίπες. Μου κάνει κέφι κάτι προς τριαντάφυλλα...
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:41 Ο American Economist: #5.993 28-05-22 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μη δωσεις πάνω απο 35/100ml γι αυτο. Η διάρκειά του ειναι αξιολύπητη. Click για ανάπτυξη... Πω έλεος . Μπορείς να μου πεις ένα άρωμα που πρώτα έχει μεγάλη διάρκεια, δεύτερον είναι έντονο και τρίτον είναι για πιο business καταστάσεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Λοιπόν νομίζω ότι βρήκα το άρωμα που θα πάρω και θέλω τη γνώμη όλων σας. Διάβασα άριστες κριτικές συν ότι το φοράει και ένας φοιτητής μου και μου αρέσει πολύ. Click για ανάπτυξη... @Υδροχόος ακουβ άποψη σε αυτό . Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.798 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:43 Ο Valder έγραψε: #5.994 28-05-22 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δε ρίχνεις κανένα ωραίο τραγουδάκι, λέω εγώ...απ' αυτά τα ντάπα ντούπα, τα ωραία σου, ν' ανοίξεις το μάτι μας ; Και...τσου. Όχι. Σήμερα δεν έχω όρεξη για...τουλίπες. Μου κάνει κέφι κάτι προς τριαντάφυλλα... Click για ανάπτυξη... Άει μαρη ζαμπονοτυρόπιτα απο δω χάμω, ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΠΥΡΗΝΙΚΑΡΑ ΘΑ ΦΑΣ. Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πω έλεος . Μπορείς να μου πεις ένα άρωμα που πρώτα έχει μεγάλη διάρκεια, δεύτερον είναι έντονο και τρίτον είναι για πιο business καταστάσεις. Click για ανάπτυξη... Hermes - Terre D' Hermes (EDT) Δεν το θες ΠΝΙΓΗΡΑ έντονο, πίστεψέ με. Δοκίμασε αυτό που σου λέω και θα με θυμηθεις. Το φοράνε όλοι οι executives στις εταιρίες. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2022 στις 12:44 Ο Guest 709611: #5.995 28-05-22 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @Υδροχόος ακουβ άποψη σε αυτό . Click για ανάπτυξη... Ώπα...καθότι είμαι και ολίγον ψώνιο. Θέλω να πω ότι και μόνο από τη μάρκα, επηρεάζομαι και έχω την αίσθηση ότι είναι καλό... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:45 Ο American Economist: #5.996 28-05-22 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άει μαρη ζαμπονοτυρόπιτα απο δω χάμω, ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΠΥΡΗΝΙΚΑΡΑ ΘΑ ΦΑΣ. Hermes - Terre D' Hermes (EDT) Δεν το θες ΠΝΙΓΗΡΑ έντονο, πίστεψέ με. Δοκίμασε αυτό που σου λέω και θα με θυμηθεις. Το φοράνε όλοι οι executives στις εταιρίες. Click για ανάπτυξη... Πάω να το ψάξω φίλε. Ευχαριστώ πολύ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ώπα...καθότι είμαι και ολίγον ψώνιο. Θέλω να πω ότι και μόνο από τη μάρκα, επηρεάζομαι και έχω την αίσθηση ότι είναι καλό... Click για ανάπτυξη... Είναι και London Αρα θα μου αρέσει. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2022 στις 12:50 Ο Guest 709611: #5.997 28-05-22 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άει μαρη ζαμπονοτυρόπιτα απο δω χάμω, ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΠΥΡΗΝΙΚΑΡΑ ΘΑ ΦΑΣ. Click για ανάπτυξη... Αρωματοσυλλέκτη ;;; Μη με τσιγκλάς, πρωί - πρωί, δεν είδα κσλό όνειρο... Κι αν προστεθεί και το γεγονός ότι...ακυρώνεις όποιο άρωμα προτείνω στο Φώτη...θα βάλω, σε όλα τα θρεντς, τέτοιο τούρκικο αμανέ που θα σε κάνω να πεταχτείς ίσαμε το ταβάνι... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:51 Ο American Economist: #5.998 28-05-22 12:51 Σας έχω ζαλίσει το ξέρω. Για πείτε γνώμη και για αυτό Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.798 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:53 Ο Valder έγραψε: #5.999 28-05-22 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αρωματοσυλλέκτη ;;; Μη με τσιγκλάς, πρωί - πρωί, δεν είδα κσλό όνειρο... Κι αν προστεθεί και το γεγονός ότι...ακυρώνεις όποιο άρωμα προτείνω στο Φώτη...θα βάλω, σε όλα τα θρεντ, τέτοιο τούρκικο αμανέ που θα σε κάνω να πεταχτείς ίσαμε το ταβάνι... Click για ανάπτυξη... Δε θα το έκανες αυτο μια μέρα πριν τις 29 Μαΐου.... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σας έχω ζαλίσει το ξέρω. Για πείτε γνώμη και για αυτό Click για ανάπτυξη... Δεν γνωρίζω να σου πω γι αυτό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:55 Ο American Economist: #6.000 28-05-22 12:55 Γιατί να είναι τόσο δύσκολο να πάρεις ένα άρωμα. Τέλος πάντων θα πάρω είτε το Ford, είτε το Burberry London είτε το Hermes. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μη δωσεις πάνω απο 35/100ml γι αυτο. Η διάρκειά του ειναι αξιολύπητη. Click για ανάπτυξη... Πω έλεος . Μπορείς να μου πεις ένα άρωμα που πρώτα έχει μεγάλη διάρκεια, δεύτερον είναι έντονο και τρίτον είναι για πιο business καταστάσεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Λοιπόν νομίζω ότι βρήκα το άρωμα που θα πάρω και θέλω τη γνώμη όλων σας. Διάβασα άριστες κριτικές συν ότι το φοράει και ένας φοιτητής μου και μου αρέσει πολύ. Click για ανάπτυξη... @Υδροχόος ακουβ άποψη σε αυτό .
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.798 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:43 Ο Valder έγραψε: #5.994 28-05-22 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δε ρίχνεις κανένα ωραίο τραγουδάκι, λέω εγώ...απ' αυτά τα ντάπα ντούπα, τα ωραία σου, ν' ανοίξεις το μάτι μας ; Και...τσου. Όχι. Σήμερα δεν έχω όρεξη για...τουλίπες. Μου κάνει κέφι κάτι προς τριαντάφυλλα... Click για ανάπτυξη... Άει μαρη ζαμπονοτυρόπιτα απο δω χάμω, ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΠΥΡΗΝΙΚΑΡΑ ΘΑ ΦΑΣ. Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πω έλεος . Μπορείς να μου πεις ένα άρωμα που πρώτα έχει μεγάλη διάρκεια, δεύτερον είναι έντονο και τρίτον είναι για πιο business καταστάσεις. Click για ανάπτυξη... Hermes - Terre D' Hermes (EDT) Δεν το θες ΠΝΙΓΗΡΑ έντονο, πίστεψέ με. Δοκίμασε αυτό που σου λέω και θα με θυμηθεις. Το φοράνε όλοι οι executives στις εταιρίες. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2022 στις 12:44 Ο Guest 709611: #5.995 28-05-22 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @Υδροχόος ακουβ άποψη σε αυτό . Click για ανάπτυξη... Ώπα...καθότι είμαι και ολίγον ψώνιο. Θέλω να πω ότι και μόνο από τη μάρκα, επηρεάζομαι και έχω την αίσθηση ότι είναι καλό... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:45 Ο American Economist: #5.996 28-05-22 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άει μαρη ζαμπονοτυρόπιτα απο δω χάμω, ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΠΥΡΗΝΙΚΑΡΑ ΘΑ ΦΑΣ. Hermes - Terre D' Hermes (EDT) Δεν το θες ΠΝΙΓΗΡΑ έντονο, πίστεψέ με. Δοκίμασε αυτό που σου λέω και θα με θυμηθεις. Το φοράνε όλοι οι executives στις εταιρίες. Click για ανάπτυξη... Πάω να το ψάξω φίλε. Ευχαριστώ πολύ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ώπα...καθότι είμαι και ολίγον ψώνιο. Θέλω να πω ότι και μόνο από τη μάρκα, επηρεάζομαι και έχω την αίσθηση ότι είναι καλό... Click για ανάπτυξη... Είναι και London Αρα θα μου αρέσει. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2022 στις 12:50 Ο Guest 709611: #5.997 28-05-22 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άει μαρη ζαμπονοτυρόπιτα απο δω χάμω, ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΠΥΡΗΝΙΚΑΡΑ ΘΑ ΦΑΣ. Click για ανάπτυξη... Αρωματοσυλλέκτη ;;; Μη με τσιγκλάς, πρωί - πρωί, δεν είδα κσλό όνειρο... Κι αν προστεθεί και το γεγονός ότι...ακυρώνεις όποιο άρωμα προτείνω στο Φώτη...θα βάλω, σε όλα τα θρεντς, τέτοιο τούρκικο αμανέ που θα σε κάνω να πεταχτείς ίσαμε το ταβάνι... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:51 Ο American Economist: #5.998 28-05-22 12:51 Σας έχω ζαλίσει το ξέρω. Για πείτε γνώμη και για αυτό Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.798 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:53 Ο Valder έγραψε: #5.999 28-05-22 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αρωματοσυλλέκτη ;;; Μη με τσιγκλάς, πρωί - πρωί, δεν είδα κσλό όνειρο... Κι αν προστεθεί και το γεγονός ότι...ακυρώνεις όποιο άρωμα προτείνω στο Φώτη...θα βάλω, σε όλα τα θρεντ, τέτοιο τούρκικο αμανέ που θα σε κάνω να πεταχτείς ίσαμε το ταβάνι... Click για ανάπτυξη... Δε θα το έκανες αυτο μια μέρα πριν τις 29 Μαΐου.... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σας έχω ζαλίσει το ξέρω. Για πείτε γνώμη και για αυτό Click για ανάπτυξη... Δεν γνωρίζω να σου πω γι αυτό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:55 Ο American Economist: #6.000 28-05-22 12:55 Γιατί να είναι τόσο δύσκολο να πάρεις ένα άρωμα. Τέλος πάντων θα πάρω είτε το Ford, είτε το Burberry London είτε το Hermes. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Δε ρίχνεις κανένα ωραίο τραγουδάκι, λέω εγώ...απ' αυτά τα ντάπα ντούπα, τα ωραία σου, ν' ανοίξεις το μάτι μας ; Και...τσου. Όχι. Σήμερα δεν έχω όρεξη για...τουλίπες. Μου κάνει κέφι κάτι προς τριαντάφυλλα... Click για ανάπτυξη... Άει μαρη ζαμπονοτυρόπιτα απο δω χάμω, ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΠΥΡΗΝΙΚΑΡΑ ΘΑ ΦΑΣ. Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πω έλεος . Μπορείς να μου πεις ένα άρωμα που πρώτα έχει μεγάλη διάρκεια, δεύτερον είναι έντονο και τρίτον είναι για πιο business καταστάσεις. Click για ανάπτυξη... Hermes - Terre D' Hermes (EDT) Δεν το θες ΠΝΙΓΗΡΑ έντονο, πίστεψέ με. Δοκίμασε αυτό που σου λέω και θα με θυμηθεις. Το φοράνε όλοι οι executives στις εταιρίες.
Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2022 στις 12:44 Ο Guest 709611: #5.995 28-05-22 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @Υδροχόος ακουβ άποψη σε αυτό . Click για ανάπτυξη... Ώπα...καθότι είμαι και ολίγον ψώνιο. Θέλω να πω ότι και μόνο από τη μάρκα, επηρεάζομαι και έχω την αίσθηση ότι είναι καλό... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:45 Ο American Economist: #5.996 28-05-22 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άει μαρη ζαμπονοτυρόπιτα απο δω χάμω, ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΠΥΡΗΝΙΚΑΡΑ ΘΑ ΦΑΣ. Hermes - Terre D' Hermes (EDT) Δεν το θες ΠΝΙΓΗΡΑ έντονο, πίστεψέ με. Δοκίμασε αυτό που σου λέω και θα με θυμηθεις. Το φοράνε όλοι οι executives στις εταιρίες. Click για ανάπτυξη... Πάω να το ψάξω φίλε. Ευχαριστώ πολύ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ώπα...καθότι είμαι και ολίγον ψώνιο. Θέλω να πω ότι και μόνο από τη μάρκα, επηρεάζομαι και έχω την αίσθηση ότι είναι καλό... Click για ανάπτυξη... Είναι και London Αρα θα μου αρέσει. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2022 στις 12:50 Ο Guest 709611: #5.997 28-05-22 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άει μαρη ζαμπονοτυρόπιτα απο δω χάμω, ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΠΥΡΗΝΙΚΑΡΑ ΘΑ ΦΑΣ. Click για ανάπτυξη... Αρωματοσυλλέκτη ;;; Μη με τσιγκλάς, πρωί - πρωί, δεν είδα κσλό όνειρο... Κι αν προστεθεί και το γεγονός ότι...ακυρώνεις όποιο άρωμα προτείνω στο Φώτη...θα βάλω, σε όλα τα θρεντς, τέτοιο τούρκικο αμανέ που θα σε κάνω να πεταχτείς ίσαμε το ταβάνι... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:51 Ο American Economist: #5.998 28-05-22 12:51 Σας έχω ζαλίσει το ξέρω. Για πείτε γνώμη και για αυτό Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.798 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:53 Ο Valder έγραψε: #5.999 28-05-22 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αρωματοσυλλέκτη ;;; Μη με τσιγκλάς, πρωί - πρωί, δεν είδα κσλό όνειρο... Κι αν προστεθεί και το γεγονός ότι...ακυρώνεις όποιο άρωμα προτείνω στο Φώτη...θα βάλω, σε όλα τα θρεντ, τέτοιο τούρκικο αμανέ που θα σε κάνω να πεταχτείς ίσαμε το ταβάνι... Click για ανάπτυξη... Δε θα το έκανες αυτο μια μέρα πριν τις 29 Μαΐου.... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σας έχω ζαλίσει το ξέρω. Για πείτε γνώμη και για αυτό Click για ανάπτυξη... Δεν γνωρίζω να σου πω γι αυτό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:55 Ο American Economist: #6.000 28-05-22 12:55 Γιατί να είναι τόσο δύσκολο να πάρεις ένα άρωμα. Τέλος πάντων θα πάρω είτε το Ford, είτε το Burberry London είτε το Hermes. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: @Υδροχόος ακουβ άποψη σε αυτό . Click για ανάπτυξη... Ώπα...καθότι είμαι και ολίγον ψώνιο. Θέλω να πω ότι και μόνο από τη μάρκα, επηρεάζομαι και έχω την αίσθηση ότι είναι καλό...
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:45 Ο American Economist: #5.996 28-05-22 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άει μαρη ζαμπονοτυρόπιτα απο δω χάμω, ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΠΥΡΗΝΙΚΑΡΑ ΘΑ ΦΑΣ. Hermes - Terre D' Hermes (EDT) Δεν το θες ΠΝΙΓΗΡΑ έντονο, πίστεψέ με. Δοκίμασε αυτό που σου λέω και θα με θυμηθεις. Το φοράνε όλοι οι executives στις εταιρίες. Click για ανάπτυξη... Πάω να το ψάξω φίλε. Ευχαριστώ πολύ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ώπα...καθότι είμαι και ολίγον ψώνιο. Θέλω να πω ότι και μόνο από τη μάρκα, επηρεάζομαι και έχω την αίσθηση ότι είναι καλό... Click για ανάπτυξη... Είναι και London Αρα θα μου αρέσει. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2022 στις 12:50 Ο Guest 709611: #5.997 28-05-22 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άει μαρη ζαμπονοτυρόπιτα απο δω χάμω, ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΠΥΡΗΝΙΚΑΡΑ ΘΑ ΦΑΣ. Click για ανάπτυξη... Αρωματοσυλλέκτη ;;; Μη με τσιγκλάς, πρωί - πρωί, δεν είδα κσλό όνειρο... Κι αν προστεθεί και το γεγονός ότι...ακυρώνεις όποιο άρωμα προτείνω στο Φώτη...θα βάλω, σε όλα τα θρεντς, τέτοιο τούρκικο αμανέ που θα σε κάνω να πεταχτείς ίσαμε το ταβάνι... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:51 Ο American Economist: #5.998 28-05-22 12:51 Σας έχω ζαλίσει το ξέρω. Για πείτε γνώμη και για αυτό Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.798 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:53 Ο Valder έγραψε: #5.999 28-05-22 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αρωματοσυλλέκτη ;;; Μη με τσιγκλάς, πρωί - πρωί, δεν είδα κσλό όνειρο... Κι αν προστεθεί και το γεγονός ότι...ακυρώνεις όποιο άρωμα προτείνω στο Φώτη...θα βάλω, σε όλα τα θρεντ, τέτοιο τούρκικο αμανέ που θα σε κάνω να πεταχτείς ίσαμε το ταβάνι... Click για ανάπτυξη... Δε θα το έκανες αυτο μια μέρα πριν τις 29 Μαΐου.... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σας έχω ζαλίσει το ξέρω. Για πείτε γνώμη και για αυτό Click για ανάπτυξη... Δεν γνωρίζω να σου πω γι αυτό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:55 Ο American Economist: #6.000 28-05-22 12:55 Γιατί να είναι τόσο δύσκολο να πάρεις ένα άρωμα. Τέλος πάντων θα πάρω είτε το Ford, είτε το Burberry London είτε το Hermes. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άει μαρη ζαμπονοτυρόπιτα απο δω χάμω, ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΠΥΡΗΝΙΚΑΡΑ ΘΑ ΦΑΣ. Hermes - Terre D' Hermes (EDT) Δεν το θες ΠΝΙΓΗΡΑ έντονο, πίστεψέ με. Δοκίμασε αυτό που σου λέω και θα με θυμηθεις. Το φοράνε όλοι οι executives στις εταιρίες. Click για ανάπτυξη... Πάω να το ψάξω φίλε. Ευχαριστώ πολύ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ώπα...καθότι είμαι και ολίγον ψώνιο. Θέλω να πω ότι και μόνο από τη μάρκα, επηρεάζομαι και έχω την αίσθηση ότι είναι καλό... Click για ανάπτυξη... Είναι και London Αρα θα μου αρέσει.
Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Μαΐου 2022 στις 12:50 Ο Guest 709611: #5.997 28-05-22 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άει μαρη ζαμπονοτυρόπιτα απο δω χάμω, ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΠΥΡΗΝΙΚΑΡΑ ΘΑ ΦΑΣ. Click για ανάπτυξη... Αρωματοσυλλέκτη ;;; Μη με τσιγκλάς, πρωί - πρωί, δεν είδα κσλό όνειρο... Κι αν προστεθεί και το γεγονός ότι...ακυρώνεις όποιο άρωμα προτείνω στο Φώτη...θα βάλω, σε όλα τα θρεντς, τέτοιο τούρκικο αμανέ που θα σε κάνω να πεταχτείς ίσαμε το ταβάνι... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:51 Ο American Economist: #5.998 28-05-22 12:51 Σας έχω ζαλίσει το ξέρω. Για πείτε γνώμη και για αυτό Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.798 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:53 Ο Valder έγραψε: #5.999 28-05-22 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αρωματοσυλλέκτη ;;; Μη με τσιγκλάς, πρωί - πρωί, δεν είδα κσλό όνειρο... Κι αν προστεθεί και το γεγονός ότι...ακυρώνεις όποιο άρωμα προτείνω στο Φώτη...θα βάλω, σε όλα τα θρεντ, τέτοιο τούρκικο αμανέ που θα σε κάνω να πεταχτείς ίσαμε το ταβάνι... Click για ανάπτυξη... Δε θα το έκανες αυτο μια μέρα πριν τις 29 Μαΐου.... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σας έχω ζαλίσει το ξέρω. Για πείτε γνώμη και για αυτό Click για ανάπτυξη... Δεν γνωρίζω να σου πω γι αυτό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:55 Ο American Economist: #6.000 28-05-22 12:55 Γιατί να είναι τόσο δύσκολο να πάρεις ένα άρωμα. Τέλος πάντων θα πάρω είτε το Ford, είτε το Burberry London είτε το Hermes. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άει μαρη ζαμπονοτυρόπιτα απο δω χάμω, ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΠΥΡΗΝΙΚΑΡΑ ΘΑ ΦΑΣ. Click για ανάπτυξη... Αρωματοσυλλέκτη ;;; Μη με τσιγκλάς, πρωί - πρωί, δεν είδα κσλό όνειρο... Κι αν προστεθεί και το γεγονός ότι...ακυρώνεις όποιο άρωμα προτείνω στο Φώτη...θα βάλω, σε όλα τα θρεντς, τέτοιο τούρκικο αμανέ που θα σε κάνω να πεταχτείς ίσαμε το ταβάνι...
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:51 Ο American Economist: #5.998 28-05-22 12:51 Σας έχω ζαλίσει το ξέρω. Για πείτε γνώμη και για αυτό Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.798 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:53 Ο Valder έγραψε: #5.999 28-05-22 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αρωματοσυλλέκτη ;;; Μη με τσιγκλάς, πρωί - πρωί, δεν είδα κσλό όνειρο... Κι αν προστεθεί και το γεγονός ότι...ακυρώνεις όποιο άρωμα προτείνω στο Φώτη...θα βάλω, σε όλα τα θρεντ, τέτοιο τούρκικο αμανέ που θα σε κάνω να πεταχτείς ίσαμε το ταβάνι... Click για ανάπτυξη... Δε θα το έκανες αυτο μια μέρα πριν τις 29 Μαΐου.... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σας έχω ζαλίσει το ξέρω. Για πείτε γνώμη και για αυτό Click για ανάπτυξη... Δεν γνωρίζω να σου πω γι αυτό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:55 Ο American Economist: #6.000 28-05-22 12:55 Γιατί να είναι τόσο δύσκολο να πάρεις ένα άρωμα. Τέλος πάντων θα πάρω είτε το Ford, είτε το Burberry London είτε το Hermes. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.798 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:53 Ο Valder έγραψε: #5.999 28-05-22 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αρωματοσυλλέκτη ;;; Μη με τσιγκλάς, πρωί - πρωί, δεν είδα κσλό όνειρο... Κι αν προστεθεί και το γεγονός ότι...ακυρώνεις όποιο άρωμα προτείνω στο Φώτη...θα βάλω, σε όλα τα θρεντ, τέτοιο τούρκικο αμανέ που θα σε κάνω να πεταχτείς ίσαμε το ταβάνι... Click για ανάπτυξη... Δε θα το έκανες αυτο μια μέρα πριν τις 29 Μαΐου.... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σας έχω ζαλίσει το ξέρω. Για πείτε γνώμη και για αυτό Click για ανάπτυξη... Δεν γνωρίζω να σου πω γι αυτό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:55 Ο American Economist: #6.000 28-05-22 12:55 Γιατί να είναι τόσο δύσκολο να πάρεις ένα άρωμα. Τέλος πάντων θα πάρω είτε το Ford, είτε το Burberry London είτε το Hermes. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αρωματοσυλλέκτη ;;; Μη με τσιγκλάς, πρωί - πρωί, δεν είδα κσλό όνειρο... Κι αν προστεθεί και το γεγονός ότι...ακυρώνεις όποιο άρωμα προτείνω στο Φώτη...θα βάλω, σε όλα τα θρεντ, τέτοιο τούρκικο αμανέ που θα σε κάνω να πεταχτείς ίσαμε το ταβάνι... Click για ανάπτυξη... Δε θα το έκανες αυτο μια μέρα πριν τις 29 Μαΐου.... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σας έχω ζαλίσει το ξέρω. Για πείτε γνώμη και για αυτό Click για ανάπτυξη... Δεν γνωρίζω να σου πω γι αυτό.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 28 Μαΐου 2022 στις 12:55 Ο American Economist: #6.000 28-05-22 12:55 Γιατί να είναι τόσο δύσκολο να πάρεις ένα άρωμα. Τέλος πάντων θα πάρω είτε το Ford, είτε το Burberry London είτε το Hermes.
Γιατί να είναι τόσο δύσκολο να πάρεις ένα άρωμα. Τέλος πάντων θα πάρω είτε το Ford, είτε το Burberry London είτε το Hermes.