Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,054 μηνύματα.
28-05-22
15:28
ΧάζεψαΠεριφραστικά πώς θα το έλεγες αυτό ;
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
28-05-22
15:34
Ααα, οκ. Ακόμα καλύτερα. Λέγεται και με μια λέξη, λοιπόν, κι όχι με περισσότερες...Χάζεψα
Σ' ευχαριστώ...
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,054 μηνύματα.
28-05-22
15:36
Ναι ναι Είπα να το γράψω έτσι εξ’ αρχής αλλά δεν ακουγόταν ωραίο, πρέπει να κόψω κάπως το αγγλικό λεξιλόγιο, ξεχνάω ότι σας μπερδεύωΑαα, οκ. Ακόμα καλύτερα. Λέγεται και με μια λέξη, λοιπόν, κι όχι με περισσότερες...
Σ' ευχαριστώ...
Guest 709611
Επισκέπτης
28-05-22
15:44
Ίσα ίσα γι' αυτό μπερδεύτηκα...Ναι ναι Είπα να το γράψω έτσι εξ’ αρχής αλλά δεν ακουγόταν ωραίο, πρέπει να κόψω κάπως το αγγλικό λεξιλόγιο, ξεχνάω ότι σας μπερδεύω
Κατάλαβα, πολύ καλά, τί ήθελες να πεις και απόρησα γιατί δεν το είπες, ακριβώς όπως είναι : χάζεψα. Και λέω...δεν θα της έρχεται η ελληνική λέξη, της κοπέλας. Γι' αυτό είπα...για το περιφραστικά. Με περισσότερες λέξεις, δηλαδή, αποδίδω αυτό που δεν μπορώ με μία...
Υ.Γ. : Μια χαρά λέξη είναι το...χάζεψα. Και αντιπροσωπευτική για το πώς ένιωθες εκείνη τη στιγμή...
Joji
Επιφανές μέλος
28-05-22
15:46
Στην αρχή όντως δεν μου ερχόταν, μετά από μια σύντομη μετάφραση στο μυαλό μου είπα «Α ναι, χάζεψα είναι, αλλά δεν θα το γράψω έτσι».δεν θα της έρχεται η ελληνική λέξη, της κοπέλας
Guest 709611
Επισκέπτης
28-05-22
15:48
Δε θα σε ρωτήσω το γιατί...δε θα το έγραφες έτσι. Στα δικά μου αυτιά είναι μια χαρά η λέξη. Αλλά, εσύ ξέρεις...Στην αρχή όντως δεν μου ερχόταν, μετά από μια σύντομη μετάφραση στο μυαλό μου είπα «Α ναι, χάζεψα είναι, αλλά δεν θα το γράψω έτσι».
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 31,953 μηνύματα.
28-05-22
15:54
Saudações, amigos!
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Η RafAspa94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγητής/τρια. Έχει γράψει 4,733 μηνύματα.
28-05-22
16:01
Boa tarde!
Guest 709611
Επισκέπτης
29-05-22
00:59
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
29-05-22
01:03
Κι ότι ήμουν έτοιμη να σου την πω...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,208 μηνύματα.
29-05-22
01:08
Το σαββατοβραδο φταίει για τον αυθορμητισμό ναι.
Παλιοτερα έφταιγε η πανσέληνος.
Αυριο θα φταιει ο Τζιμυ Χέντριξ.
Guest 709611
Επισκέπτης
29-05-22
01:11
Ήρθα μόνη μου. Τουλάχιστον, αναλαμβάνω πάντα τις ευθύνες μου...Κι ότι ήμουν έτοιμη να σου την πω...
Ποντάρω και στην καλή σου την καρδιά, βέβαια...
Κάτι υπονοείς εσύ, αλλά θα το αφήσω να πέσει χάμω...Το σαββατοβραδο φταίει για τον αυθορμητισμό ναι.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,208 μηνύματα.
29-05-22
01:20
Ευχαριστώ για την φιλευσπλαχνία. Θα κοιμηθώ γαλήνια από την αριστερή πλευρά απόψε.Κάτι υπονοείς εσύ, αλλά θα το αφήσω να πέσει χάμω...
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
29-05-22
01:20
Την...ποια;Ήρθα μόνη μου. Τουλάχιστον, αναλαμβάνω πάντα τις ευθύνες μου...
Ποντάρω και στην καλή σου την καρδιά, βέβαια...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
29-05-22
01:24
Τωρα που ειναι μεταμεσονύκτιο μπορώ να βρισω λιγουλάκι ελευθερα παρακαλώ;
Guest 709611
Επισκέπτης
29-05-22
01:24
Χαχαχαχααααααα...έχετε ξεφύγει κι οι δυο σας...
Δείξε μου το φίλο σου, να σου πω ποιός είσαι...
Ξημερώνει Κυριακή. Όχι...
Δείξε μου το φίλο σου, να σου πω ποιός είσαι...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Κι από ποτέ...θες άδεια ; Εσύ ειδικά ;Τωρα που ειναι μεταμεσονύκτιο μπορώ να βρισω λιγουλάκι ελευθερα παρακαλώ;
Ξημερώνει Κυριακή. Όχι...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
29-05-22
01:39
Χάθηκε το φεγγάρι, χαθήκαν και τ αστέρια
έξυσα τ αρχίδια μου και με τα δυο τα χέρια
ματώσαν απ' το ξύσιμο και δε μπορούσα άλλο
κι έμεινα να σκέφτομαι, πως στο μυαλό έχω κάλο
έξυσα τ αρχίδια μου και με τα δυο τα χέρια
ματώσαν απ' το ξύσιμο και δε μπορούσα άλλο
κι έμεινα να σκέφτομαι, πως στο μυαλό έχω κάλο
Ευχαριστώ πολύ κυρίες μου. Καληνύχτα σας και όμορφα όνειρα να έχετε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
29-05-22
01:43
Βρε συ @Valder; χαραμίζεσαι. Ταλεντάρα!
Joji
Επιφανές μέλος
29-05-22
01:45
Έχω δακρύσει
Guest 709611
Επισκέπτης
29-05-22
01:46
Ξεκίνησε ρομαντικά, πάντως. Πρέπει να του το αναγνωρίσουμε...Βρε συ @Valder; χαραμίζεσαι. Ταλεντάρα!
Ένα...φεγγάρι το 'βαλε. Όσο να πεις, μια προσπάθεια την έκανε. Πάλι καλά...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- jellojina
- nearos
- rafaela11
- Reader
- Hased Babis
- Kate1914
- charmander
- Joji
- American Economist
- Μήτσος10
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.