American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2022 στις 09:43 Ο American Economist: #5.581 13-05-22 09:43 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μ' αρέσουν πολύ, αυτές οι guest εμφανίσεις σου... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.502 μηνύματα. 13 Μαΐου 2022 στις 16:34 Η Aura έγραψε: #5.582 13-05-22 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ποτέ δεν έχω πει τέτοιο πραγμα χωρις λόγο .Το λέω μόνο αν προσπαθεί κάποιος να πει κάτι που δεν ισχύει, αν μου πεις πχ ότι η Κίνα έχει μεγαλύτερο ΑΕΠ από τις ΗΠΑ εκεί τι πρέπει να πω;; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Μαΐου 2022 Καλό βράδυ σε όλα τα παιδιά!! Click για ανάπτυξη... Βασικά επειδή λες ότι στεναχωριέσαι ή ότι οι άλλοι είναι κακοί αυτό ήθελα να σχολιάσω , ότι τα τραβάει και εσένα ο οργανισμός σου σε ένα βαθμό . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ξέρεις οτι σε συμπαθώ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ .. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μ' αρέσουν πολύ, αυτές οι guest εμφανίσεις σου... Click για ανάπτυξη... Ε ωραία δεν περνάμε ; Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 13 Μαΐου 2022 στις 17:50 Η Aleksa έγραψε: #5.583 13-05-22 17:50 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.499 μηνύματα. 13 Μαΐου 2022 στις 19:14 Η Πουπουλίνα: #5.584 13-05-22 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αντε είχε νεκρώσει το θρεντ Γεια σε όλους και από μένα (αν και όπως είπαμε κάνω οικονομία στα μηνύματά μου λολ) Click για ανάπτυξη... Γιατι καλε; Θα πληρωσεις παραπανω στη ΔΕΗ; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 13 Μαΐου 2022 στις 19:19 Η Pak έγραψε: #5.585 13-05-22 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Γιατι καλε; Θα πληρωσεις παραπανω στη ΔΕΗ; Click για ανάπτυξη... Ε τώρα το "γιατί" είναι γελοίο. Απλά θεωρώ ότι έχω γράψει πάρα πολλά για τον ούτε ένα χρόνο που είμαι μέλος Καλά το πιο πιθανό είναι να μην κάνω οικονομία για καιρό έτσι μου τη βάρεσε αυτήν την εποχή American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2022 στις 20:57 Ο American Economist: #5.586 13-05-22 20:57 Έφτιαξα μερικά διαγράμματα σχετικά μα την πορεία της οικονομίας των ΗΠΑ. Στοιχεία πήρα από τον OECD και την Worldbank. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 13 Μαΐου 2022 στις 21:47 Ο Valder έγραψε: #5.587 13-05-22 21:47 Εξαιρετική σειρά 6 μικρών επεισοδίων για τον Βελισσάριο, εννοείται πως θα ξετρελαθείτε, Αυτοκρατορικός Στρατηγός γαρ: Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 14:51 Η Joji έγραψε: #5.588 14-05-22 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω να στο έχω ξανά πει, αλλά your taste of music is divine Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 15:08 Ο Guest 709611: #5.589 14-05-22 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν νομίζω ότι στο έχω ξανά πει, αλλά your taste of music is divine Click για ανάπτυξη... Ωωω, σ' ευχαριστώ πολύ, για τα καλά σου λόγια... Και ναι. Δεν μου το έχεις ξαναπεί... Χωρίς να θέλω να φανώ υπερβολική, η μουσική για μένα είναι κάτι σαν τον αέρα που αναπνέω. Δεν μπορώ να ζήσω, χωρίς αυτήν.... Κατά τ' άλλα εσύ είσαι ok ; Έτοιμη για αύριο ; Κάτι είχες αναφέρει για διαγώνισμα... Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 15:26 Η Joji έγραψε: #5.590 14-05-22 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Χωρίς να θέλω να φανώ υπερβολική, η μουσική για μένα είναι κάτι σαν τον αέρα που αναπνέω. Δεν μπορώ να ζήσω, χωρίς αυτήν.... Click για ανάπτυξη... Καθόλου υπερβολική. Η μουσική είναι και η δίκη μου συντροφιά, στις καλές στιγμές, με κάνει να νιώθω ακόμα καλύτερα, και στις κακές, μου «συμπαραστέκεται». Σε νιώθω. Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κατά τ' άλλα εσύ είσαι ok ; Έτοιμη για αύριο ; Κάτι είχες αναφέρει για διαγώνισμα... Click για ανάπτυξη... Could be better. Στο θέμα του διαγωνίσματος, έχω ξεσκιστεί αυτές τις ημέρες να βγάλω 4 κεφαλαία, αλλά πάλι καλά μου έρχονται όσο τα διαβάζω, από τις προηγούμενες αναγνώσεις που είχα κάνει. Λύνω και ασκήσεις non-stop οπότε θεωρώ είμαι καλά προετοιμασμένη. Θα κλείσω πάλι βέβαια και θα γυρίσω αύριο, γιατί αποσπώμαι εδώ. Το άνοιξα για να δω ένα π.μ. που μου ήρθε. Τώρα η προσπάθεια, θα δείξει καθαρά αύριο. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 15:30 Ο Guest 709611: #5.591 14-05-22 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καθόλου υπερβολική. Η μουσική είναι και η δίκη μου συντροφιά, στις καλές στιγμές, με κάνει να νιώθω ακόμα καλύτερα, και στις κακές, μου «συμπαραστέκεται». Σε νιώθω. Click για ανάπτυξη... Ναι, έχεις δίκιο. Ειδικά στις 'κακές', λειτουργεί παρηγορητικά... Αρχική Δημοσίευση από Joji: Could be better. Στο θέμα του διαγωνίσματος, έχω ξεσκιστεί αυτές τις ημέρες να βγάλω 4 κεφαλαία, αλλά πάλι καλά μου έρχονται όσο τα διαβάζω, από τις προηγούμενες αναγνώσεις που είχα κάνει. Λύνω και ασκήσεις non-stop οπότε θεωρώ είμαι καλά προετοιμασμένη. Θα κλείσω πάλι βέβαια και θα γυρίσω αύριο, γιατί αποσπώμαι εδώ. Το άνοιξα για να δω ένα π.μ. που μου ήρθε. Τώρα η προσπάθεια, θα δείξει καθαρά αύριο. Click για ανάπτυξη... Ναι, ξεσηκώνεσαι. Συμφωνώ... Σου εύχομαι καλή επιτυχία και ό,τι καλύτερο. See you soon... Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Μαΐου 2022 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.967 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 17:24 Ο American Economist: #5.592 14-05-22 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καθόλου υπερβολική. Η μουσική είναι και η δίκη μου συντροφιά, στις καλές στιγμές, με κάνει να νιώθω ακόμα καλύτερα, και στις κακές, μου «συμπαραστέκεται». Σε νιώθω. Could be better. Στο θέμα του διαγωνίσματος, έχω ξεσκιστεί αυτές τις ημέρες να βγάλω 4 κεφαλαία, αλλά πάλι καλά μου έρχονται όσο τα διαβάζω, από τις προηγούμενες αναγνώσεις που είχα κάνει. Λύνω και ασκήσεις non-stop οπότε θεωρώ είμαι καλά προετοιμασμένη. Θα κλείσω πάλι βέβαια και θα γυρίσω αύριο, γιατί αποσπώμαι εδώ. Το άνοιξα για να δω ένα π.μ. που μου ήρθε. Τώρα η προσπάθεια, θα δείξει καθαρά αύριο. Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία εύχομαι. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 19:28 Η Pak έγραψε: #5.593 14-05-22 19:28 Μόλις έστειλα καταλάθος σε έναν παλιό μου καθηγητή ένα μήνυμα που πάει κάπως έτσι: Καλησπέρες υπέρτατη αγαπουλίνα...* Και πριν πάω να χωθώ σε κανά λαγούμι να σας πω πως έτσι μιλάμε σε μια φίλη μου λόγω ενός dm που είχε λάβει στο παρελθόν Υ. Γ *Δεν πρόλαβα να το σβήσω, όταν το συνειδητοποίησα το είχε διαβάσει ήδη. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 19:44 Ο Guest 709611: #5.594 14-05-22 19:44 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Μόλις έστειλα καταλάθος σε έναν παλιό μου καθηγητή ένα μήνυμα που πάει κάπως έτσι: Καλησπέρες υπέρτατη αγαπουλίνα...* Click για ανάπτυξη... Στο δια ταύτα... Παλιός, λοιπόν, καθηγητής. Οπότε καθόλου δε μας νοιάζει... Ηλικία !!! Τί ηλικία έχει ; Ρωτώ, γιατί εδώ μπορεί να ξεκινήσει ένας έρωτας μεγάλος... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 19:51 Η Pak έγραψε: #5.595 14-05-22 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Στο δια ταύτα... Παλιός, λοιπόν, καθηγητής. Οπότε καθόλου δε μας νοιάζει... Ηλικία !!! Τί ηλικία έχει ; Ρωτώ, γιατί εδώ μπορεί να ξεκινήσει ένας έρωτας μεγάλος... Click για ανάπτυξη... 50 κάτι, παντρεμένος και με δύο γιούς στην ηλικία μου Ναι παλιός είναι μόνο που είναι μικρή η πόλη και συναντιόμαστε και εκτός αυτού αλληλεπιδρώ με τον έναν του γιο Υ. Γ Του είπα ότι το έστειλα καταλάθος και έστειλα και στον γιο του και του είπα πως έχουν τα πράγματα Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 20:01 Ο Guest 709611: #5.596 14-05-22 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Pak: 50 κάτι, παντρεμένος και με δύο γιούς στην ηλικία μου Click για ανάπτυξη... Απεταξάμην, λοιπόν. Από όπου κι αν το πιάσεις... Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ναι παλιός είναι μόνο που είναι μικρή η πόλη και συναντιόμαστε και εκτός αυτού αλληλεπιδρώ με τον ένα του γιο Click για ανάπτυξη... Εεε, εντάξει. Ένα λάθος έκανες. Δε νομίζω το μυαλό του(ς) να πάει κάπου αλλού... Άλλωστε, το όλο μήνυμα θα έδειξε ότι, ξεκάθαρα, ήταν για τη φίλη σου... Κρίμα. Διότι η - αχαλίνωτη - φαντασία μου έκανε σχέδια για την αρχή ενός...έρωτα. Υπό άλλας συνθήκας, βέβαια... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 20:52 Η Pak έγραψε: #5.597 14-05-22 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Απεταξάμην, λοιπόν. Από όπου κι αν το πιάσεις... Εεε, εντάξει. Ένα λάθος έκανες. Δε νομίζω το μυαλό του(ς) να πάει κάπου αλλού... Άλλωστε, το όλο μήνυμα θα έδειξε ότι, ξεκάθαρα, ήταν για τη φίλη σου... Κρίμα. Διότι η - αχαλίνωτη - φαντασία μου έκανε σχέδια για την αρχή ενός...έρωτα. Υπό άλλας συνθήκας, βέβαια... Click για ανάπτυξη... Καλά και αρκετά νεότερος και άγαμος να ήταν δε νομίζω ότι θα τον έριχνα έτσι Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 21:20 Ο Guest 709611: #5.598 14-05-22 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλά και αρκετά νεότερος και άγαμος να ήταν δε νομίζω ότι θα τον έριχνα έτσι Click για ανάπτυξη... Σίγουρα όχι... Αλλά θα ήταν ευκαιρία, ίσως, να ξεκινήσει κάτι. Αν αυτός το προχωρούσε και 'πιανόταν' απ' το λάθος σου. Η μια κουβέντα φέρνει την άλλη κ.ο.κ... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.499 μηνύματα. 15 Μαΐου 2022 στις 20:28 Η Πουπουλίνα: #5.599 15-05-22 20:28 Τι κανουν τα γλυκουλια μου; Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2022 στις 20:31 Ο Guest 709611: #5.600 15-05-22 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τι κανουν τα γλυκουλια μου; Click για ανάπτυξη... Τώρα...τώρα ; Προσπαθούν να ηρεμήσουν, απ' του κόσμου τα παράλογα... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 278 279 280 281 282 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 280 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 280 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μ' αρέσουν πολύ, αυτές οι guest εμφανίσεις σου... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!
Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.502 μηνύματα. 13 Μαΐου 2022 στις 16:34 Η Aura έγραψε: #5.582 13-05-22 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ποτέ δεν έχω πει τέτοιο πραγμα χωρις λόγο .Το λέω μόνο αν προσπαθεί κάποιος να πει κάτι που δεν ισχύει, αν μου πεις πχ ότι η Κίνα έχει μεγαλύτερο ΑΕΠ από τις ΗΠΑ εκεί τι πρέπει να πω;; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Μαΐου 2022 Καλό βράδυ σε όλα τα παιδιά!! Click για ανάπτυξη... Βασικά επειδή λες ότι στεναχωριέσαι ή ότι οι άλλοι είναι κακοί αυτό ήθελα να σχολιάσω , ότι τα τραβάει και εσένα ο οργανισμός σου σε ένα βαθμό . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ξέρεις οτι σε συμπαθώ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ .. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μ' αρέσουν πολύ, αυτές οι guest εμφανίσεις σου... Click για ανάπτυξη... Ε ωραία δεν περνάμε ; Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 13 Μαΐου 2022 στις 17:50 Η Aleksa έγραψε: #5.583 13-05-22 17:50 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.499 μηνύματα. 13 Μαΐου 2022 στις 19:14 Η Πουπουλίνα: #5.584 13-05-22 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αντε είχε νεκρώσει το θρεντ Γεια σε όλους και από μένα (αν και όπως είπαμε κάνω οικονομία στα μηνύματά μου λολ) Click για ανάπτυξη... Γιατι καλε; Θα πληρωσεις παραπανω στη ΔΕΗ; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 13 Μαΐου 2022 στις 19:19 Η Pak έγραψε: #5.585 13-05-22 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Γιατι καλε; Θα πληρωσεις παραπανω στη ΔΕΗ; Click για ανάπτυξη... Ε τώρα το "γιατί" είναι γελοίο. Απλά θεωρώ ότι έχω γράψει πάρα πολλά για τον ούτε ένα χρόνο που είμαι μέλος Καλά το πιο πιθανό είναι να μην κάνω οικονομία για καιρό έτσι μου τη βάρεσε αυτήν την εποχή American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2022 στις 20:57 Ο American Economist: #5.586 13-05-22 20:57 Έφτιαξα μερικά διαγράμματα σχετικά μα την πορεία της οικονομίας των ΗΠΑ. Στοιχεία πήρα από τον OECD και την Worldbank. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 13 Μαΐου 2022 στις 21:47 Ο Valder έγραψε: #5.587 13-05-22 21:47 Εξαιρετική σειρά 6 μικρών επεισοδίων για τον Βελισσάριο, εννοείται πως θα ξετρελαθείτε, Αυτοκρατορικός Στρατηγός γαρ: Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 14:51 Η Joji έγραψε: #5.588 14-05-22 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω να στο έχω ξανά πει, αλλά your taste of music is divine Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 15:08 Ο Guest 709611: #5.589 14-05-22 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν νομίζω ότι στο έχω ξανά πει, αλλά your taste of music is divine Click για ανάπτυξη... Ωωω, σ' ευχαριστώ πολύ, για τα καλά σου λόγια... Και ναι. Δεν μου το έχεις ξαναπεί... Χωρίς να θέλω να φανώ υπερβολική, η μουσική για μένα είναι κάτι σαν τον αέρα που αναπνέω. Δεν μπορώ να ζήσω, χωρίς αυτήν.... Κατά τ' άλλα εσύ είσαι ok ; Έτοιμη για αύριο ; Κάτι είχες αναφέρει για διαγώνισμα... Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 15:26 Η Joji έγραψε: #5.590 14-05-22 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Χωρίς να θέλω να φανώ υπερβολική, η μουσική για μένα είναι κάτι σαν τον αέρα που αναπνέω. Δεν μπορώ να ζήσω, χωρίς αυτήν.... Click για ανάπτυξη... Καθόλου υπερβολική. Η μουσική είναι και η δίκη μου συντροφιά, στις καλές στιγμές, με κάνει να νιώθω ακόμα καλύτερα, και στις κακές, μου «συμπαραστέκεται». Σε νιώθω. Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κατά τ' άλλα εσύ είσαι ok ; Έτοιμη για αύριο ; Κάτι είχες αναφέρει για διαγώνισμα... Click για ανάπτυξη... Could be better. Στο θέμα του διαγωνίσματος, έχω ξεσκιστεί αυτές τις ημέρες να βγάλω 4 κεφαλαία, αλλά πάλι καλά μου έρχονται όσο τα διαβάζω, από τις προηγούμενες αναγνώσεις που είχα κάνει. Λύνω και ασκήσεις non-stop οπότε θεωρώ είμαι καλά προετοιμασμένη. Θα κλείσω πάλι βέβαια και θα γυρίσω αύριο, γιατί αποσπώμαι εδώ. Το άνοιξα για να δω ένα π.μ. που μου ήρθε. Τώρα η προσπάθεια, θα δείξει καθαρά αύριο. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 15:30 Ο Guest 709611: #5.591 14-05-22 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καθόλου υπερβολική. Η μουσική είναι και η δίκη μου συντροφιά, στις καλές στιγμές, με κάνει να νιώθω ακόμα καλύτερα, και στις κακές, μου «συμπαραστέκεται». Σε νιώθω. Click για ανάπτυξη... Ναι, έχεις δίκιο. Ειδικά στις 'κακές', λειτουργεί παρηγορητικά... Αρχική Δημοσίευση από Joji: Could be better. Στο θέμα του διαγωνίσματος, έχω ξεσκιστεί αυτές τις ημέρες να βγάλω 4 κεφαλαία, αλλά πάλι καλά μου έρχονται όσο τα διαβάζω, από τις προηγούμενες αναγνώσεις που είχα κάνει. Λύνω και ασκήσεις non-stop οπότε θεωρώ είμαι καλά προετοιμασμένη. Θα κλείσω πάλι βέβαια και θα γυρίσω αύριο, γιατί αποσπώμαι εδώ. Το άνοιξα για να δω ένα π.μ. που μου ήρθε. Τώρα η προσπάθεια, θα δείξει καθαρά αύριο. Click για ανάπτυξη... Ναι, ξεσηκώνεσαι. Συμφωνώ... Σου εύχομαι καλή επιτυχία και ό,τι καλύτερο. See you soon... Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Μαΐου 2022 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.967 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 17:24 Ο American Economist: #5.592 14-05-22 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καθόλου υπερβολική. Η μουσική είναι και η δίκη μου συντροφιά, στις καλές στιγμές, με κάνει να νιώθω ακόμα καλύτερα, και στις κακές, μου «συμπαραστέκεται». Σε νιώθω. Could be better. Στο θέμα του διαγωνίσματος, έχω ξεσκιστεί αυτές τις ημέρες να βγάλω 4 κεφαλαία, αλλά πάλι καλά μου έρχονται όσο τα διαβάζω, από τις προηγούμενες αναγνώσεις που είχα κάνει. Λύνω και ασκήσεις non-stop οπότε θεωρώ είμαι καλά προετοιμασμένη. Θα κλείσω πάλι βέβαια και θα γυρίσω αύριο, γιατί αποσπώμαι εδώ. Το άνοιξα για να δω ένα π.μ. που μου ήρθε. Τώρα η προσπάθεια, θα δείξει καθαρά αύριο. Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία εύχομαι. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 19:28 Η Pak έγραψε: #5.593 14-05-22 19:28 Μόλις έστειλα καταλάθος σε έναν παλιό μου καθηγητή ένα μήνυμα που πάει κάπως έτσι: Καλησπέρες υπέρτατη αγαπουλίνα...* Και πριν πάω να χωθώ σε κανά λαγούμι να σας πω πως έτσι μιλάμε σε μια φίλη μου λόγω ενός dm που είχε λάβει στο παρελθόν Υ. Γ *Δεν πρόλαβα να το σβήσω, όταν το συνειδητοποίησα το είχε διαβάσει ήδη. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 19:44 Ο Guest 709611: #5.594 14-05-22 19:44 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Μόλις έστειλα καταλάθος σε έναν παλιό μου καθηγητή ένα μήνυμα που πάει κάπως έτσι: Καλησπέρες υπέρτατη αγαπουλίνα...* Click για ανάπτυξη... Στο δια ταύτα... Παλιός, λοιπόν, καθηγητής. Οπότε καθόλου δε μας νοιάζει... Ηλικία !!! Τί ηλικία έχει ; Ρωτώ, γιατί εδώ μπορεί να ξεκινήσει ένας έρωτας μεγάλος... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 19:51 Η Pak έγραψε: #5.595 14-05-22 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Στο δια ταύτα... Παλιός, λοιπόν, καθηγητής. Οπότε καθόλου δε μας νοιάζει... Ηλικία !!! Τί ηλικία έχει ; Ρωτώ, γιατί εδώ μπορεί να ξεκινήσει ένας έρωτας μεγάλος... Click για ανάπτυξη... 50 κάτι, παντρεμένος και με δύο γιούς στην ηλικία μου Ναι παλιός είναι μόνο που είναι μικρή η πόλη και συναντιόμαστε και εκτός αυτού αλληλεπιδρώ με τον έναν του γιο Υ. Γ Του είπα ότι το έστειλα καταλάθος και έστειλα και στον γιο του και του είπα πως έχουν τα πράγματα Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 20:01 Ο Guest 709611: #5.596 14-05-22 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Pak: 50 κάτι, παντρεμένος και με δύο γιούς στην ηλικία μου Click για ανάπτυξη... Απεταξάμην, λοιπόν. Από όπου κι αν το πιάσεις... Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ναι παλιός είναι μόνο που είναι μικρή η πόλη και συναντιόμαστε και εκτός αυτού αλληλεπιδρώ με τον ένα του γιο Click για ανάπτυξη... Εεε, εντάξει. Ένα λάθος έκανες. Δε νομίζω το μυαλό του(ς) να πάει κάπου αλλού... Άλλωστε, το όλο μήνυμα θα έδειξε ότι, ξεκάθαρα, ήταν για τη φίλη σου... Κρίμα. Διότι η - αχαλίνωτη - φαντασία μου έκανε σχέδια για την αρχή ενός...έρωτα. Υπό άλλας συνθήκας, βέβαια... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 20:52 Η Pak έγραψε: #5.597 14-05-22 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Απεταξάμην, λοιπόν. Από όπου κι αν το πιάσεις... Εεε, εντάξει. Ένα λάθος έκανες. Δε νομίζω το μυαλό του(ς) να πάει κάπου αλλού... Άλλωστε, το όλο μήνυμα θα έδειξε ότι, ξεκάθαρα, ήταν για τη φίλη σου... Κρίμα. Διότι η - αχαλίνωτη - φαντασία μου έκανε σχέδια για την αρχή ενός...έρωτα. Υπό άλλας συνθήκας, βέβαια... Click για ανάπτυξη... Καλά και αρκετά νεότερος και άγαμος να ήταν δε νομίζω ότι θα τον έριχνα έτσι Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 21:20 Ο Guest 709611: #5.598 14-05-22 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλά και αρκετά νεότερος και άγαμος να ήταν δε νομίζω ότι θα τον έριχνα έτσι Click για ανάπτυξη... Σίγουρα όχι... Αλλά θα ήταν ευκαιρία, ίσως, να ξεκινήσει κάτι. Αν αυτός το προχωρούσε και 'πιανόταν' απ' το λάθος σου. Η μια κουβέντα φέρνει την άλλη κ.ο.κ... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.499 μηνύματα. 15 Μαΐου 2022 στις 20:28 Η Πουπουλίνα: #5.599 15-05-22 20:28 Τι κανουν τα γλυκουλια μου; Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2022 στις 20:31 Ο Guest 709611: #5.600 15-05-22 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τι κανουν τα γλυκουλια μου; Click για ανάπτυξη... Τώρα...τώρα ; Προσπαθούν να ηρεμήσουν, απ' του κόσμου τα παράλογα... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 278 279 280 281 282 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 280 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 280 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ποτέ δεν έχω πει τέτοιο πραγμα χωρις λόγο .Το λέω μόνο αν προσπαθεί κάποιος να πει κάτι που δεν ισχύει, αν μου πεις πχ ότι η Κίνα έχει μεγαλύτερο ΑΕΠ από τις ΗΠΑ εκεί τι πρέπει να πω;; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Μαΐου 2022 Καλό βράδυ σε όλα τα παιδιά!! Click για ανάπτυξη... Βασικά επειδή λες ότι στεναχωριέσαι ή ότι οι άλλοι είναι κακοί αυτό ήθελα να σχολιάσω , ότι τα τραβάει και εσένα ο οργανισμός σου σε ένα βαθμό . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ξέρεις οτι σε συμπαθώ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ .. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Μαΐου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μ' αρέσουν πολύ, αυτές οι guest εμφανίσεις σου... Click για ανάπτυξη... Ε ωραία δεν περνάμε ;
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 13 Μαΐου 2022 στις 17:50 Η Aleksa έγραψε: #5.583 13-05-22 17:50 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.499 μηνύματα. 13 Μαΐου 2022 στις 19:14 Η Πουπουλίνα: #5.584 13-05-22 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αντε είχε νεκρώσει το θρεντ Γεια σε όλους και από μένα (αν και όπως είπαμε κάνω οικονομία στα μηνύματά μου λολ) Click για ανάπτυξη... Γιατι καλε; Θα πληρωσεις παραπανω στη ΔΕΗ; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 13 Μαΐου 2022 στις 19:19 Η Pak έγραψε: #5.585 13-05-22 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Γιατι καλε; Θα πληρωσεις παραπανω στη ΔΕΗ; Click για ανάπτυξη... Ε τώρα το "γιατί" είναι γελοίο. Απλά θεωρώ ότι έχω γράψει πάρα πολλά για τον ούτε ένα χρόνο που είμαι μέλος Καλά το πιο πιθανό είναι να μην κάνω οικονομία για καιρό έτσι μου τη βάρεσε αυτήν την εποχή American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2022 στις 20:57 Ο American Economist: #5.586 13-05-22 20:57 Έφτιαξα μερικά διαγράμματα σχετικά μα την πορεία της οικονομίας των ΗΠΑ. Στοιχεία πήρα από τον OECD και την Worldbank. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 13 Μαΐου 2022 στις 21:47 Ο Valder έγραψε: #5.587 13-05-22 21:47 Εξαιρετική σειρά 6 μικρών επεισοδίων για τον Βελισσάριο, εννοείται πως θα ξετρελαθείτε, Αυτοκρατορικός Στρατηγός γαρ: Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 14:51 Η Joji έγραψε: #5.588 14-05-22 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω να στο έχω ξανά πει, αλλά your taste of music is divine Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 15:08 Ο Guest 709611: #5.589 14-05-22 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν νομίζω ότι στο έχω ξανά πει, αλλά your taste of music is divine Click για ανάπτυξη... Ωωω, σ' ευχαριστώ πολύ, για τα καλά σου λόγια... Και ναι. Δεν μου το έχεις ξαναπεί... Χωρίς να θέλω να φανώ υπερβολική, η μουσική για μένα είναι κάτι σαν τον αέρα που αναπνέω. Δεν μπορώ να ζήσω, χωρίς αυτήν.... Κατά τ' άλλα εσύ είσαι ok ; Έτοιμη για αύριο ; Κάτι είχες αναφέρει για διαγώνισμα... Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 15:26 Η Joji έγραψε: #5.590 14-05-22 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Χωρίς να θέλω να φανώ υπερβολική, η μουσική για μένα είναι κάτι σαν τον αέρα που αναπνέω. Δεν μπορώ να ζήσω, χωρίς αυτήν.... Click για ανάπτυξη... Καθόλου υπερβολική. Η μουσική είναι και η δίκη μου συντροφιά, στις καλές στιγμές, με κάνει να νιώθω ακόμα καλύτερα, και στις κακές, μου «συμπαραστέκεται». Σε νιώθω. Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κατά τ' άλλα εσύ είσαι ok ; Έτοιμη για αύριο ; Κάτι είχες αναφέρει για διαγώνισμα... Click για ανάπτυξη... Could be better. Στο θέμα του διαγωνίσματος, έχω ξεσκιστεί αυτές τις ημέρες να βγάλω 4 κεφαλαία, αλλά πάλι καλά μου έρχονται όσο τα διαβάζω, από τις προηγούμενες αναγνώσεις που είχα κάνει. Λύνω και ασκήσεις non-stop οπότε θεωρώ είμαι καλά προετοιμασμένη. Θα κλείσω πάλι βέβαια και θα γυρίσω αύριο, γιατί αποσπώμαι εδώ. Το άνοιξα για να δω ένα π.μ. που μου ήρθε. Τώρα η προσπάθεια, θα δείξει καθαρά αύριο. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 15:30 Ο Guest 709611: #5.591 14-05-22 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καθόλου υπερβολική. Η μουσική είναι και η δίκη μου συντροφιά, στις καλές στιγμές, με κάνει να νιώθω ακόμα καλύτερα, και στις κακές, μου «συμπαραστέκεται». Σε νιώθω. Click για ανάπτυξη... Ναι, έχεις δίκιο. Ειδικά στις 'κακές', λειτουργεί παρηγορητικά... Αρχική Δημοσίευση από Joji: Could be better. Στο θέμα του διαγωνίσματος, έχω ξεσκιστεί αυτές τις ημέρες να βγάλω 4 κεφαλαία, αλλά πάλι καλά μου έρχονται όσο τα διαβάζω, από τις προηγούμενες αναγνώσεις που είχα κάνει. Λύνω και ασκήσεις non-stop οπότε θεωρώ είμαι καλά προετοιμασμένη. Θα κλείσω πάλι βέβαια και θα γυρίσω αύριο, γιατί αποσπώμαι εδώ. Το άνοιξα για να δω ένα π.μ. που μου ήρθε. Τώρα η προσπάθεια, θα δείξει καθαρά αύριο. Click για ανάπτυξη... Ναι, ξεσηκώνεσαι. Συμφωνώ... Σου εύχομαι καλή επιτυχία και ό,τι καλύτερο. See you soon... Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Μαΐου 2022 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.967 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 17:24 Ο American Economist: #5.592 14-05-22 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καθόλου υπερβολική. Η μουσική είναι και η δίκη μου συντροφιά, στις καλές στιγμές, με κάνει να νιώθω ακόμα καλύτερα, και στις κακές, μου «συμπαραστέκεται». Σε νιώθω. Could be better. Στο θέμα του διαγωνίσματος, έχω ξεσκιστεί αυτές τις ημέρες να βγάλω 4 κεφαλαία, αλλά πάλι καλά μου έρχονται όσο τα διαβάζω, από τις προηγούμενες αναγνώσεις που είχα κάνει. Λύνω και ασκήσεις non-stop οπότε θεωρώ είμαι καλά προετοιμασμένη. Θα κλείσω πάλι βέβαια και θα γυρίσω αύριο, γιατί αποσπώμαι εδώ. Το άνοιξα για να δω ένα π.μ. που μου ήρθε. Τώρα η προσπάθεια, θα δείξει καθαρά αύριο. Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία εύχομαι. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 19:28 Η Pak έγραψε: #5.593 14-05-22 19:28 Μόλις έστειλα καταλάθος σε έναν παλιό μου καθηγητή ένα μήνυμα που πάει κάπως έτσι: Καλησπέρες υπέρτατη αγαπουλίνα...* Και πριν πάω να χωθώ σε κανά λαγούμι να σας πω πως έτσι μιλάμε σε μια φίλη μου λόγω ενός dm που είχε λάβει στο παρελθόν Υ. Γ *Δεν πρόλαβα να το σβήσω, όταν το συνειδητοποίησα το είχε διαβάσει ήδη. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 19:44 Ο Guest 709611: #5.594 14-05-22 19:44 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Μόλις έστειλα καταλάθος σε έναν παλιό μου καθηγητή ένα μήνυμα που πάει κάπως έτσι: Καλησπέρες υπέρτατη αγαπουλίνα...* Click για ανάπτυξη... Στο δια ταύτα... Παλιός, λοιπόν, καθηγητής. Οπότε καθόλου δε μας νοιάζει... Ηλικία !!! Τί ηλικία έχει ; Ρωτώ, γιατί εδώ μπορεί να ξεκινήσει ένας έρωτας μεγάλος... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 19:51 Η Pak έγραψε: #5.595 14-05-22 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Στο δια ταύτα... Παλιός, λοιπόν, καθηγητής. Οπότε καθόλου δε μας νοιάζει... Ηλικία !!! Τί ηλικία έχει ; Ρωτώ, γιατί εδώ μπορεί να ξεκινήσει ένας έρωτας μεγάλος... Click για ανάπτυξη... 50 κάτι, παντρεμένος και με δύο γιούς στην ηλικία μου Ναι παλιός είναι μόνο που είναι μικρή η πόλη και συναντιόμαστε και εκτός αυτού αλληλεπιδρώ με τον έναν του γιο Υ. Γ Του είπα ότι το έστειλα καταλάθος και έστειλα και στον γιο του και του είπα πως έχουν τα πράγματα Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 20:01 Ο Guest 709611: #5.596 14-05-22 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Pak: 50 κάτι, παντρεμένος και με δύο γιούς στην ηλικία μου Click για ανάπτυξη... Απεταξάμην, λοιπόν. Από όπου κι αν το πιάσεις... Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ναι παλιός είναι μόνο που είναι μικρή η πόλη και συναντιόμαστε και εκτός αυτού αλληλεπιδρώ με τον ένα του γιο Click για ανάπτυξη... Εεε, εντάξει. Ένα λάθος έκανες. Δε νομίζω το μυαλό του(ς) να πάει κάπου αλλού... Άλλωστε, το όλο μήνυμα θα έδειξε ότι, ξεκάθαρα, ήταν για τη φίλη σου... Κρίμα. Διότι η - αχαλίνωτη - φαντασία μου έκανε σχέδια για την αρχή ενός...έρωτα. Υπό άλλας συνθήκας, βέβαια... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 20:52 Η Pak έγραψε: #5.597 14-05-22 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Απεταξάμην, λοιπόν. Από όπου κι αν το πιάσεις... Εεε, εντάξει. Ένα λάθος έκανες. Δε νομίζω το μυαλό του(ς) να πάει κάπου αλλού... Άλλωστε, το όλο μήνυμα θα έδειξε ότι, ξεκάθαρα, ήταν για τη φίλη σου... Κρίμα. Διότι η - αχαλίνωτη - φαντασία μου έκανε σχέδια για την αρχή ενός...έρωτα. Υπό άλλας συνθήκας, βέβαια... Click για ανάπτυξη... Καλά και αρκετά νεότερος και άγαμος να ήταν δε νομίζω ότι θα τον έριχνα έτσι Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 21:20 Ο Guest 709611: #5.598 14-05-22 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλά και αρκετά νεότερος και άγαμος να ήταν δε νομίζω ότι θα τον έριχνα έτσι Click για ανάπτυξη... Σίγουρα όχι... Αλλά θα ήταν ευκαιρία, ίσως, να ξεκινήσει κάτι. Αν αυτός το προχωρούσε και 'πιανόταν' απ' το λάθος σου. Η μια κουβέντα φέρνει την άλλη κ.ο.κ... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.499 μηνύματα. 15 Μαΐου 2022 στις 20:28 Η Πουπουλίνα: #5.599 15-05-22 20:28 Τι κανουν τα γλυκουλια μου; Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2022 στις 20:31 Ο Guest 709611: #5.600 15-05-22 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τι κανουν τα γλυκουλια μου; Click για ανάπτυξη... Τώρα...τώρα ; Προσπαθούν να ηρεμήσουν, απ' του κόσμου τα παράλογα... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 278 279 280 281 282 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 280 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 280 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.499 μηνύματα. 13 Μαΐου 2022 στις 19:14 Η Πουπουλίνα: #5.584 13-05-22 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αντε είχε νεκρώσει το θρεντ Γεια σε όλους και από μένα (αν και όπως είπαμε κάνω οικονομία στα μηνύματά μου λολ) Click για ανάπτυξη... Γιατι καλε; Θα πληρωσεις παραπανω στη ΔΕΗ; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 13 Μαΐου 2022 στις 19:19 Η Pak έγραψε: #5.585 13-05-22 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Γιατι καλε; Θα πληρωσεις παραπανω στη ΔΕΗ; Click για ανάπτυξη... Ε τώρα το "γιατί" είναι γελοίο. Απλά θεωρώ ότι έχω γράψει πάρα πολλά για τον ούτε ένα χρόνο που είμαι μέλος Καλά το πιο πιθανό είναι να μην κάνω οικονομία για καιρό έτσι μου τη βάρεσε αυτήν την εποχή American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2022 στις 20:57 Ο American Economist: #5.586 13-05-22 20:57 Έφτιαξα μερικά διαγράμματα σχετικά μα την πορεία της οικονομίας των ΗΠΑ. Στοιχεία πήρα από τον OECD και την Worldbank. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 13 Μαΐου 2022 στις 21:47 Ο Valder έγραψε: #5.587 13-05-22 21:47 Εξαιρετική σειρά 6 μικρών επεισοδίων για τον Βελισσάριο, εννοείται πως θα ξετρελαθείτε, Αυτοκρατορικός Στρατηγός γαρ: Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 14:51 Η Joji έγραψε: #5.588 14-05-22 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω να στο έχω ξανά πει, αλλά your taste of music is divine Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 15:08 Ο Guest 709611: #5.589 14-05-22 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν νομίζω ότι στο έχω ξανά πει, αλλά your taste of music is divine Click για ανάπτυξη... Ωωω, σ' ευχαριστώ πολύ, για τα καλά σου λόγια... Και ναι. Δεν μου το έχεις ξαναπεί... Χωρίς να θέλω να φανώ υπερβολική, η μουσική για μένα είναι κάτι σαν τον αέρα που αναπνέω. Δεν μπορώ να ζήσω, χωρίς αυτήν.... Κατά τ' άλλα εσύ είσαι ok ; Έτοιμη για αύριο ; Κάτι είχες αναφέρει για διαγώνισμα... Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 15:26 Η Joji έγραψε: #5.590 14-05-22 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Χωρίς να θέλω να φανώ υπερβολική, η μουσική για μένα είναι κάτι σαν τον αέρα που αναπνέω. Δεν μπορώ να ζήσω, χωρίς αυτήν.... Click για ανάπτυξη... Καθόλου υπερβολική. Η μουσική είναι και η δίκη μου συντροφιά, στις καλές στιγμές, με κάνει να νιώθω ακόμα καλύτερα, και στις κακές, μου «συμπαραστέκεται». Σε νιώθω. Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κατά τ' άλλα εσύ είσαι ok ; Έτοιμη για αύριο ; Κάτι είχες αναφέρει για διαγώνισμα... Click για ανάπτυξη... Could be better. Στο θέμα του διαγωνίσματος, έχω ξεσκιστεί αυτές τις ημέρες να βγάλω 4 κεφαλαία, αλλά πάλι καλά μου έρχονται όσο τα διαβάζω, από τις προηγούμενες αναγνώσεις που είχα κάνει. Λύνω και ασκήσεις non-stop οπότε θεωρώ είμαι καλά προετοιμασμένη. Θα κλείσω πάλι βέβαια και θα γυρίσω αύριο, γιατί αποσπώμαι εδώ. Το άνοιξα για να δω ένα π.μ. που μου ήρθε. Τώρα η προσπάθεια, θα δείξει καθαρά αύριο. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 15:30 Ο Guest 709611: #5.591 14-05-22 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καθόλου υπερβολική. Η μουσική είναι και η δίκη μου συντροφιά, στις καλές στιγμές, με κάνει να νιώθω ακόμα καλύτερα, και στις κακές, μου «συμπαραστέκεται». Σε νιώθω. Click για ανάπτυξη... Ναι, έχεις δίκιο. Ειδικά στις 'κακές', λειτουργεί παρηγορητικά... Αρχική Δημοσίευση από Joji: Could be better. Στο θέμα του διαγωνίσματος, έχω ξεσκιστεί αυτές τις ημέρες να βγάλω 4 κεφαλαία, αλλά πάλι καλά μου έρχονται όσο τα διαβάζω, από τις προηγούμενες αναγνώσεις που είχα κάνει. Λύνω και ασκήσεις non-stop οπότε θεωρώ είμαι καλά προετοιμασμένη. Θα κλείσω πάλι βέβαια και θα γυρίσω αύριο, γιατί αποσπώμαι εδώ. Το άνοιξα για να δω ένα π.μ. που μου ήρθε. Τώρα η προσπάθεια, θα δείξει καθαρά αύριο. Click για ανάπτυξη... Ναι, ξεσηκώνεσαι. Συμφωνώ... Σου εύχομαι καλή επιτυχία και ό,τι καλύτερο. See you soon... Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Μαΐου 2022 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.967 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 17:24 Ο American Economist: #5.592 14-05-22 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καθόλου υπερβολική. Η μουσική είναι και η δίκη μου συντροφιά, στις καλές στιγμές, με κάνει να νιώθω ακόμα καλύτερα, και στις κακές, μου «συμπαραστέκεται». Σε νιώθω. Could be better. Στο θέμα του διαγωνίσματος, έχω ξεσκιστεί αυτές τις ημέρες να βγάλω 4 κεφαλαία, αλλά πάλι καλά μου έρχονται όσο τα διαβάζω, από τις προηγούμενες αναγνώσεις που είχα κάνει. Λύνω και ασκήσεις non-stop οπότε θεωρώ είμαι καλά προετοιμασμένη. Θα κλείσω πάλι βέβαια και θα γυρίσω αύριο, γιατί αποσπώμαι εδώ. Το άνοιξα για να δω ένα π.μ. που μου ήρθε. Τώρα η προσπάθεια, θα δείξει καθαρά αύριο. Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία εύχομαι. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 19:28 Η Pak έγραψε: #5.593 14-05-22 19:28 Μόλις έστειλα καταλάθος σε έναν παλιό μου καθηγητή ένα μήνυμα που πάει κάπως έτσι: Καλησπέρες υπέρτατη αγαπουλίνα...* Και πριν πάω να χωθώ σε κανά λαγούμι να σας πω πως έτσι μιλάμε σε μια φίλη μου λόγω ενός dm που είχε λάβει στο παρελθόν Υ. Γ *Δεν πρόλαβα να το σβήσω, όταν το συνειδητοποίησα το είχε διαβάσει ήδη. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 19:44 Ο Guest 709611: #5.594 14-05-22 19:44 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Μόλις έστειλα καταλάθος σε έναν παλιό μου καθηγητή ένα μήνυμα που πάει κάπως έτσι: Καλησπέρες υπέρτατη αγαπουλίνα...* Click για ανάπτυξη... Στο δια ταύτα... Παλιός, λοιπόν, καθηγητής. Οπότε καθόλου δε μας νοιάζει... Ηλικία !!! Τί ηλικία έχει ; Ρωτώ, γιατί εδώ μπορεί να ξεκινήσει ένας έρωτας μεγάλος... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 19:51 Η Pak έγραψε: #5.595 14-05-22 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Στο δια ταύτα... Παλιός, λοιπόν, καθηγητής. Οπότε καθόλου δε μας νοιάζει... Ηλικία !!! Τί ηλικία έχει ; Ρωτώ, γιατί εδώ μπορεί να ξεκινήσει ένας έρωτας μεγάλος... Click για ανάπτυξη... 50 κάτι, παντρεμένος και με δύο γιούς στην ηλικία μου Ναι παλιός είναι μόνο που είναι μικρή η πόλη και συναντιόμαστε και εκτός αυτού αλληλεπιδρώ με τον έναν του γιο Υ. Γ Του είπα ότι το έστειλα καταλάθος και έστειλα και στον γιο του και του είπα πως έχουν τα πράγματα Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 20:01 Ο Guest 709611: #5.596 14-05-22 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Pak: 50 κάτι, παντρεμένος και με δύο γιούς στην ηλικία μου Click για ανάπτυξη... Απεταξάμην, λοιπόν. Από όπου κι αν το πιάσεις... Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ναι παλιός είναι μόνο που είναι μικρή η πόλη και συναντιόμαστε και εκτός αυτού αλληλεπιδρώ με τον ένα του γιο Click για ανάπτυξη... Εεε, εντάξει. Ένα λάθος έκανες. Δε νομίζω το μυαλό του(ς) να πάει κάπου αλλού... Άλλωστε, το όλο μήνυμα θα έδειξε ότι, ξεκάθαρα, ήταν για τη φίλη σου... Κρίμα. Διότι η - αχαλίνωτη - φαντασία μου έκανε σχέδια για την αρχή ενός...έρωτα. Υπό άλλας συνθήκας, βέβαια... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 20:52 Η Pak έγραψε: #5.597 14-05-22 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Απεταξάμην, λοιπόν. Από όπου κι αν το πιάσεις... Εεε, εντάξει. Ένα λάθος έκανες. Δε νομίζω το μυαλό του(ς) να πάει κάπου αλλού... Άλλωστε, το όλο μήνυμα θα έδειξε ότι, ξεκάθαρα, ήταν για τη φίλη σου... Κρίμα. Διότι η - αχαλίνωτη - φαντασία μου έκανε σχέδια για την αρχή ενός...έρωτα. Υπό άλλας συνθήκας, βέβαια... Click για ανάπτυξη... Καλά και αρκετά νεότερος και άγαμος να ήταν δε νομίζω ότι θα τον έριχνα έτσι Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 21:20 Ο Guest 709611: #5.598 14-05-22 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλά και αρκετά νεότερος και άγαμος να ήταν δε νομίζω ότι θα τον έριχνα έτσι Click για ανάπτυξη... Σίγουρα όχι... Αλλά θα ήταν ευκαιρία, ίσως, να ξεκινήσει κάτι. Αν αυτός το προχωρούσε και 'πιανόταν' απ' το λάθος σου. Η μια κουβέντα φέρνει την άλλη κ.ο.κ... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.499 μηνύματα. 15 Μαΐου 2022 στις 20:28 Η Πουπουλίνα: #5.599 15-05-22 20:28 Τι κανουν τα γλυκουλια μου; Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2022 στις 20:31 Ο Guest 709611: #5.600 15-05-22 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τι κανουν τα γλυκουλια μου; Click για ανάπτυξη... Τώρα...τώρα ; Προσπαθούν να ηρεμήσουν, απ' του κόσμου τα παράλογα... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 278 279 280 281 282 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 280 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 280 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αντε είχε νεκρώσει το θρεντ Γεια σε όλους και από μένα (αν και όπως είπαμε κάνω οικονομία στα μηνύματά μου λολ) Click για ανάπτυξη... Γιατι καλε; Θα πληρωσεις παραπανω στη ΔΕΗ;
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 13 Μαΐου 2022 στις 19:19 Η Pak έγραψε: #5.585 13-05-22 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Γιατι καλε; Θα πληρωσεις παραπανω στη ΔΕΗ; Click για ανάπτυξη... Ε τώρα το "γιατί" είναι γελοίο. Απλά θεωρώ ότι έχω γράψει πάρα πολλά για τον ούτε ένα χρόνο που είμαι μέλος Καλά το πιο πιθανό είναι να μην κάνω οικονομία για καιρό έτσι μου τη βάρεσε αυτήν την εποχή American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2022 στις 20:57 Ο American Economist: #5.586 13-05-22 20:57 Έφτιαξα μερικά διαγράμματα σχετικά μα την πορεία της οικονομίας των ΗΠΑ. Στοιχεία πήρα από τον OECD και την Worldbank. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 13 Μαΐου 2022 στις 21:47 Ο Valder έγραψε: #5.587 13-05-22 21:47 Εξαιρετική σειρά 6 μικρών επεισοδίων για τον Βελισσάριο, εννοείται πως θα ξετρελαθείτε, Αυτοκρατορικός Στρατηγός γαρ: Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 14:51 Η Joji έγραψε: #5.588 14-05-22 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω να στο έχω ξανά πει, αλλά your taste of music is divine Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 15:08 Ο Guest 709611: #5.589 14-05-22 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν νομίζω ότι στο έχω ξανά πει, αλλά your taste of music is divine Click για ανάπτυξη... Ωωω, σ' ευχαριστώ πολύ, για τα καλά σου λόγια... Και ναι. Δεν μου το έχεις ξαναπεί... Χωρίς να θέλω να φανώ υπερβολική, η μουσική για μένα είναι κάτι σαν τον αέρα που αναπνέω. Δεν μπορώ να ζήσω, χωρίς αυτήν.... Κατά τ' άλλα εσύ είσαι ok ; Έτοιμη για αύριο ; Κάτι είχες αναφέρει για διαγώνισμα... Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 15:26 Η Joji έγραψε: #5.590 14-05-22 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Χωρίς να θέλω να φανώ υπερβολική, η μουσική για μένα είναι κάτι σαν τον αέρα που αναπνέω. Δεν μπορώ να ζήσω, χωρίς αυτήν.... Click για ανάπτυξη... Καθόλου υπερβολική. Η μουσική είναι και η δίκη μου συντροφιά, στις καλές στιγμές, με κάνει να νιώθω ακόμα καλύτερα, και στις κακές, μου «συμπαραστέκεται». Σε νιώθω. Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κατά τ' άλλα εσύ είσαι ok ; Έτοιμη για αύριο ; Κάτι είχες αναφέρει για διαγώνισμα... Click για ανάπτυξη... Could be better. Στο θέμα του διαγωνίσματος, έχω ξεσκιστεί αυτές τις ημέρες να βγάλω 4 κεφαλαία, αλλά πάλι καλά μου έρχονται όσο τα διαβάζω, από τις προηγούμενες αναγνώσεις που είχα κάνει. Λύνω και ασκήσεις non-stop οπότε θεωρώ είμαι καλά προετοιμασμένη. Θα κλείσω πάλι βέβαια και θα γυρίσω αύριο, γιατί αποσπώμαι εδώ. Το άνοιξα για να δω ένα π.μ. που μου ήρθε. Τώρα η προσπάθεια, θα δείξει καθαρά αύριο. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 15:30 Ο Guest 709611: #5.591 14-05-22 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καθόλου υπερβολική. Η μουσική είναι και η δίκη μου συντροφιά, στις καλές στιγμές, με κάνει να νιώθω ακόμα καλύτερα, και στις κακές, μου «συμπαραστέκεται». Σε νιώθω. Click για ανάπτυξη... Ναι, έχεις δίκιο. Ειδικά στις 'κακές', λειτουργεί παρηγορητικά... Αρχική Δημοσίευση από Joji: Could be better. Στο θέμα του διαγωνίσματος, έχω ξεσκιστεί αυτές τις ημέρες να βγάλω 4 κεφαλαία, αλλά πάλι καλά μου έρχονται όσο τα διαβάζω, από τις προηγούμενες αναγνώσεις που είχα κάνει. Λύνω και ασκήσεις non-stop οπότε θεωρώ είμαι καλά προετοιμασμένη. Θα κλείσω πάλι βέβαια και θα γυρίσω αύριο, γιατί αποσπώμαι εδώ. Το άνοιξα για να δω ένα π.μ. που μου ήρθε. Τώρα η προσπάθεια, θα δείξει καθαρά αύριο. Click για ανάπτυξη... Ναι, ξεσηκώνεσαι. Συμφωνώ... Σου εύχομαι καλή επιτυχία και ό,τι καλύτερο. See you soon... Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Μαΐου 2022 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.967 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 17:24 Ο American Economist: #5.592 14-05-22 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καθόλου υπερβολική. Η μουσική είναι και η δίκη μου συντροφιά, στις καλές στιγμές, με κάνει να νιώθω ακόμα καλύτερα, και στις κακές, μου «συμπαραστέκεται». Σε νιώθω. Could be better. Στο θέμα του διαγωνίσματος, έχω ξεσκιστεί αυτές τις ημέρες να βγάλω 4 κεφαλαία, αλλά πάλι καλά μου έρχονται όσο τα διαβάζω, από τις προηγούμενες αναγνώσεις που είχα κάνει. Λύνω και ασκήσεις non-stop οπότε θεωρώ είμαι καλά προετοιμασμένη. Θα κλείσω πάλι βέβαια και θα γυρίσω αύριο, γιατί αποσπώμαι εδώ. Το άνοιξα για να δω ένα π.μ. που μου ήρθε. Τώρα η προσπάθεια, θα δείξει καθαρά αύριο. Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία εύχομαι. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 19:28 Η Pak έγραψε: #5.593 14-05-22 19:28 Μόλις έστειλα καταλάθος σε έναν παλιό μου καθηγητή ένα μήνυμα που πάει κάπως έτσι: Καλησπέρες υπέρτατη αγαπουλίνα...* Και πριν πάω να χωθώ σε κανά λαγούμι να σας πω πως έτσι μιλάμε σε μια φίλη μου λόγω ενός dm που είχε λάβει στο παρελθόν Υ. Γ *Δεν πρόλαβα να το σβήσω, όταν το συνειδητοποίησα το είχε διαβάσει ήδη. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 19:44 Ο Guest 709611: #5.594 14-05-22 19:44 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Μόλις έστειλα καταλάθος σε έναν παλιό μου καθηγητή ένα μήνυμα που πάει κάπως έτσι: Καλησπέρες υπέρτατη αγαπουλίνα...* Click για ανάπτυξη... Στο δια ταύτα... Παλιός, λοιπόν, καθηγητής. Οπότε καθόλου δε μας νοιάζει... Ηλικία !!! Τί ηλικία έχει ; Ρωτώ, γιατί εδώ μπορεί να ξεκινήσει ένας έρωτας μεγάλος... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 19:51 Η Pak έγραψε: #5.595 14-05-22 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Στο δια ταύτα... Παλιός, λοιπόν, καθηγητής. Οπότε καθόλου δε μας νοιάζει... Ηλικία !!! Τί ηλικία έχει ; Ρωτώ, γιατί εδώ μπορεί να ξεκινήσει ένας έρωτας μεγάλος... Click για ανάπτυξη... 50 κάτι, παντρεμένος και με δύο γιούς στην ηλικία μου Ναι παλιός είναι μόνο που είναι μικρή η πόλη και συναντιόμαστε και εκτός αυτού αλληλεπιδρώ με τον έναν του γιο Υ. Γ Του είπα ότι το έστειλα καταλάθος και έστειλα και στον γιο του και του είπα πως έχουν τα πράγματα Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 20:01 Ο Guest 709611: #5.596 14-05-22 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Pak: 50 κάτι, παντρεμένος και με δύο γιούς στην ηλικία μου Click για ανάπτυξη... Απεταξάμην, λοιπόν. Από όπου κι αν το πιάσεις... Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ναι παλιός είναι μόνο που είναι μικρή η πόλη και συναντιόμαστε και εκτός αυτού αλληλεπιδρώ με τον ένα του γιο Click για ανάπτυξη... Εεε, εντάξει. Ένα λάθος έκανες. Δε νομίζω το μυαλό του(ς) να πάει κάπου αλλού... Άλλωστε, το όλο μήνυμα θα έδειξε ότι, ξεκάθαρα, ήταν για τη φίλη σου... Κρίμα. Διότι η - αχαλίνωτη - φαντασία μου έκανε σχέδια για την αρχή ενός...έρωτα. Υπό άλλας συνθήκας, βέβαια... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 20:52 Η Pak έγραψε: #5.597 14-05-22 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Απεταξάμην, λοιπόν. Από όπου κι αν το πιάσεις... Εεε, εντάξει. Ένα λάθος έκανες. Δε νομίζω το μυαλό του(ς) να πάει κάπου αλλού... Άλλωστε, το όλο μήνυμα θα έδειξε ότι, ξεκάθαρα, ήταν για τη φίλη σου... Κρίμα. Διότι η - αχαλίνωτη - φαντασία μου έκανε σχέδια για την αρχή ενός...έρωτα. Υπό άλλας συνθήκας, βέβαια... Click για ανάπτυξη... Καλά και αρκετά νεότερος και άγαμος να ήταν δε νομίζω ότι θα τον έριχνα έτσι Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 21:20 Ο Guest 709611: #5.598 14-05-22 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλά και αρκετά νεότερος και άγαμος να ήταν δε νομίζω ότι θα τον έριχνα έτσι Click για ανάπτυξη... Σίγουρα όχι... Αλλά θα ήταν ευκαιρία, ίσως, να ξεκινήσει κάτι. Αν αυτός το προχωρούσε και 'πιανόταν' απ' το λάθος σου. Η μια κουβέντα φέρνει την άλλη κ.ο.κ... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.499 μηνύματα. 15 Μαΐου 2022 στις 20:28 Η Πουπουλίνα: #5.599 15-05-22 20:28 Τι κανουν τα γλυκουλια μου; Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2022 στις 20:31 Ο Guest 709611: #5.600 15-05-22 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τι κανουν τα γλυκουλια μου; Click για ανάπτυξη... Τώρα...τώρα ; Προσπαθούν να ηρεμήσουν, απ' του κόσμου τα παράλογα... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 278 279 280 281 282 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 280 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 280 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Γιατι καλε; Θα πληρωσεις παραπανω στη ΔΕΗ; Click για ανάπτυξη... Ε τώρα το "γιατί" είναι γελοίο. Απλά θεωρώ ότι έχω γράψει πάρα πολλά για τον ούτε ένα χρόνο που είμαι μέλος Καλά το πιο πιθανό είναι να μην κάνω οικονομία για καιρό έτσι μου τη βάρεσε αυτήν την εποχή
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.967 μηνύματα. 13 Μαΐου 2022 στις 20:57 Ο American Economist: #5.586 13-05-22 20:57 Έφτιαξα μερικά διαγράμματα σχετικά μα την πορεία της οικονομίας των ΗΠΑ. Στοιχεία πήρα από τον OECD και την Worldbank. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 13 Μαΐου 2022 στις 21:47 Ο Valder έγραψε: #5.587 13-05-22 21:47 Εξαιρετική σειρά 6 μικρών επεισοδίων για τον Βελισσάριο, εννοείται πως θα ξετρελαθείτε, Αυτοκρατορικός Στρατηγός γαρ: Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 14:51 Η Joji έγραψε: #5.588 14-05-22 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω να στο έχω ξανά πει, αλλά your taste of music is divine Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 15:08 Ο Guest 709611: #5.589 14-05-22 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν νομίζω ότι στο έχω ξανά πει, αλλά your taste of music is divine Click για ανάπτυξη... Ωωω, σ' ευχαριστώ πολύ, για τα καλά σου λόγια... Και ναι. Δεν μου το έχεις ξαναπεί... Χωρίς να θέλω να φανώ υπερβολική, η μουσική για μένα είναι κάτι σαν τον αέρα που αναπνέω. Δεν μπορώ να ζήσω, χωρίς αυτήν.... Κατά τ' άλλα εσύ είσαι ok ; Έτοιμη για αύριο ; Κάτι είχες αναφέρει για διαγώνισμα... Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 15:26 Η Joji έγραψε: #5.590 14-05-22 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Χωρίς να θέλω να φανώ υπερβολική, η μουσική για μένα είναι κάτι σαν τον αέρα που αναπνέω. Δεν μπορώ να ζήσω, χωρίς αυτήν.... Click για ανάπτυξη... Καθόλου υπερβολική. Η μουσική είναι και η δίκη μου συντροφιά, στις καλές στιγμές, με κάνει να νιώθω ακόμα καλύτερα, και στις κακές, μου «συμπαραστέκεται». Σε νιώθω. Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κατά τ' άλλα εσύ είσαι ok ; Έτοιμη για αύριο ; Κάτι είχες αναφέρει για διαγώνισμα... Click για ανάπτυξη... Could be better. Στο θέμα του διαγωνίσματος, έχω ξεσκιστεί αυτές τις ημέρες να βγάλω 4 κεφαλαία, αλλά πάλι καλά μου έρχονται όσο τα διαβάζω, από τις προηγούμενες αναγνώσεις που είχα κάνει. Λύνω και ασκήσεις non-stop οπότε θεωρώ είμαι καλά προετοιμασμένη. Θα κλείσω πάλι βέβαια και θα γυρίσω αύριο, γιατί αποσπώμαι εδώ. Το άνοιξα για να δω ένα π.μ. που μου ήρθε. Τώρα η προσπάθεια, θα δείξει καθαρά αύριο. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 15:30 Ο Guest 709611: #5.591 14-05-22 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καθόλου υπερβολική. Η μουσική είναι και η δίκη μου συντροφιά, στις καλές στιγμές, με κάνει να νιώθω ακόμα καλύτερα, και στις κακές, μου «συμπαραστέκεται». Σε νιώθω. Click για ανάπτυξη... Ναι, έχεις δίκιο. Ειδικά στις 'κακές', λειτουργεί παρηγορητικά... Αρχική Δημοσίευση από Joji: Could be better. Στο θέμα του διαγωνίσματος, έχω ξεσκιστεί αυτές τις ημέρες να βγάλω 4 κεφαλαία, αλλά πάλι καλά μου έρχονται όσο τα διαβάζω, από τις προηγούμενες αναγνώσεις που είχα κάνει. Λύνω και ασκήσεις non-stop οπότε θεωρώ είμαι καλά προετοιμασμένη. Θα κλείσω πάλι βέβαια και θα γυρίσω αύριο, γιατί αποσπώμαι εδώ. Το άνοιξα για να δω ένα π.μ. που μου ήρθε. Τώρα η προσπάθεια, θα δείξει καθαρά αύριο. Click για ανάπτυξη... Ναι, ξεσηκώνεσαι. Συμφωνώ... Σου εύχομαι καλή επιτυχία και ό,τι καλύτερο. See you soon... Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Μαΐου 2022 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.967 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 17:24 Ο American Economist: #5.592 14-05-22 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καθόλου υπερβολική. Η μουσική είναι και η δίκη μου συντροφιά, στις καλές στιγμές, με κάνει να νιώθω ακόμα καλύτερα, και στις κακές, μου «συμπαραστέκεται». Σε νιώθω. Could be better. Στο θέμα του διαγωνίσματος, έχω ξεσκιστεί αυτές τις ημέρες να βγάλω 4 κεφαλαία, αλλά πάλι καλά μου έρχονται όσο τα διαβάζω, από τις προηγούμενες αναγνώσεις που είχα κάνει. Λύνω και ασκήσεις non-stop οπότε θεωρώ είμαι καλά προετοιμασμένη. Θα κλείσω πάλι βέβαια και θα γυρίσω αύριο, γιατί αποσπώμαι εδώ. Το άνοιξα για να δω ένα π.μ. που μου ήρθε. Τώρα η προσπάθεια, θα δείξει καθαρά αύριο. Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία εύχομαι. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 19:28 Η Pak έγραψε: #5.593 14-05-22 19:28 Μόλις έστειλα καταλάθος σε έναν παλιό μου καθηγητή ένα μήνυμα που πάει κάπως έτσι: Καλησπέρες υπέρτατη αγαπουλίνα...* Και πριν πάω να χωθώ σε κανά λαγούμι να σας πω πως έτσι μιλάμε σε μια φίλη μου λόγω ενός dm που είχε λάβει στο παρελθόν Υ. Γ *Δεν πρόλαβα να το σβήσω, όταν το συνειδητοποίησα το είχε διαβάσει ήδη. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 19:44 Ο Guest 709611: #5.594 14-05-22 19:44 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Μόλις έστειλα καταλάθος σε έναν παλιό μου καθηγητή ένα μήνυμα που πάει κάπως έτσι: Καλησπέρες υπέρτατη αγαπουλίνα...* Click για ανάπτυξη... Στο δια ταύτα... Παλιός, λοιπόν, καθηγητής. Οπότε καθόλου δε μας νοιάζει... Ηλικία !!! Τί ηλικία έχει ; Ρωτώ, γιατί εδώ μπορεί να ξεκινήσει ένας έρωτας μεγάλος... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 19:51 Η Pak έγραψε: #5.595 14-05-22 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Στο δια ταύτα... Παλιός, λοιπόν, καθηγητής. Οπότε καθόλου δε μας νοιάζει... Ηλικία !!! Τί ηλικία έχει ; Ρωτώ, γιατί εδώ μπορεί να ξεκινήσει ένας έρωτας μεγάλος... Click για ανάπτυξη... 50 κάτι, παντρεμένος και με δύο γιούς στην ηλικία μου Ναι παλιός είναι μόνο που είναι μικρή η πόλη και συναντιόμαστε και εκτός αυτού αλληλεπιδρώ με τον έναν του γιο Υ. Γ Του είπα ότι το έστειλα καταλάθος και έστειλα και στον γιο του και του είπα πως έχουν τα πράγματα Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 20:01 Ο Guest 709611: #5.596 14-05-22 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Pak: 50 κάτι, παντρεμένος και με δύο γιούς στην ηλικία μου Click για ανάπτυξη... Απεταξάμην, λοιπόν. Από όπου κι αν το πιάσεις... Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ναι παλιός είναι μόνο που είναι μικρή η πόλη και συναντιόμαστε και εκτός αυτού αλληλεπιδρώ με τον ένα του γιο Click για ανάπτυξη... Εεε, εντάξει. Ένα λάθος έκανες. Δε νομίζω το μυαλό του(ς) να πάει κάπου αλλού... Άλλωστε, το όλο μήνυμα θα έδειξε ότι, ξεκάθαρα, ήταν για τη φίλη σου... Κρίμα. Διότι η - αχαλίνωτη - φαντασία μου έκανε σχέδια για την αρχή ενός...έρωτα. Υπό άλλας συνθήκας, βέβαια... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 20:52 Η Pak έγραψε: #5.597 14-05-22 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Απεταξάμην, λοιπόν. Από όπου κι αν το πιάσεις... Εεε, εντάξει. Ένα λάθος έκανες. Δε νομίζω το μυαλό του(ς) να πάει κάπου αλλού... Άλλωστε, το όλο μήνυμα θα έδειξε ότι, ξεκάθαρα, ήταν για τη φίλη σου... Κρίμα. Διότι η - αχαλίνωτη - φαντασία μου έκανε σχέδια για την αρχή ενός...έρωτα. Υπό άλλας συνθήκας, βέβαια... Click για ανάπτυξη... Καλά και αρκετά νεότερος και άγαμος να ήταν δε νομίζω ότι θα τον έριχνα έτσι Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 21:20 Ο Guest 709611: #5.598 14-05-22 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλά και αρκετά νεότερος και άγαμος να ήταν δε νομίζω ότι θα τον έριχνα έτσι Click για ανάπτυξη... Σίγουρα όχι... Αλλά θα ήταν ευκαιρία, ίσως, να ξεκινήσει κάτι. Αν αυτός το προχωρούσε και 'πιανόταν' απ' το λάθος σου. Η μια κουβέντα φέρνει την άλλη κ.ο.κ... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.499 μηνύματα. 15 Μαΐου 2022 στις 20:28 Η Πουπουλίνα: #5.599 15-05-22 20:28 Τι κανουν τα γλυκουλια μου; Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2022 στις 20:31 Ο Guest 709611: #5.600 15-05-22 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τι κανουν τα γλυκουλια μου; Click για ανάπτυξη... Τώρα...τώρα ; Προσπαθούν να ηρεμήσουν, απ' του κόσμου τα παράλογα... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 278 279 280 281 282 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 280 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 280 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έφτιαξα μερικά διαγράμματα σχετικά μα την πορεία της οικονομίας των ΗΠΑ. Στοιχεία πήρα από τον OECD και την Worldbank.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 13 Μαΐου 2022 στις 21:47 Ο Valder έγραψε: #5.587 13-05-22 21:47 Εξαιρετική σειρά 6 μικρών επεισοδίων για τον Βελισσάριο, εννοείται πως θα ξετρελαθείτε, Αυτοκρατορικός Στρατηγός γαρ: Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 14:51 Η Joji έγραψε: #5.588 14-05-22 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω να στο έχω ξανά πει, αλλά your taste of music is divine Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 15:08 Ο Guest 709611: #5.589 14-05-22 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν νομίζω ότι στο έχω ξανά πει, αλλά your taste of music is divine Click για ανάπτυξη... Ωωω, σ' ευχαριστώ πολύ, για τα καλά σου λόγια... Και ναι. Δεν μου το έχεις ξαναπεί... Χωρίς να θέλω να φανώ υπερβολική, η μουσική για μένα είναι κάτι σαν τον αέρα που αναπνέω. Δεν μπορώ να ζήσω, χωρίς αυτήν.... Κατά τ' άλλα εσύ είσαι ok ; Έτοιμη για αύριο ; Κάτι είχες αναφέρει για διαγώνισμα... Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 15:26 Η Joji έγραψε: #5.590 14-05-22 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Χωρίς να θέλω να φανώ υπερβολική, η μουσική για μένα είναι κάτι σαν τον αέρα που αναπνέω. Δεν μπορώ να ζήσω, χωρίς αυτήν.... Click για ανάπτυξη... Καθόλου υπερβολική. Η μουσική είναι και η δίκη μου συντροφιά, στις καλές στιγμές, με κάνει να νιώθω ακόμα καλύτερα, και στις κακές, μου «συμπαραστέκεται». Σε νιώθω. Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κατά τ' άλλα εσύ είσαι ok ; Έτοιμη για αύριο ; Κάτι είχες αναφέρει για διαγώνισμα... Click για ανάπτυξη... Could be better. Στο θέμα του διαγωνίσματος, έχω ξεσκιστεί αυτές τις ημέρες να βγάλω 4 κεφαλαία, αλλά πάλι καλά μου έρχονται όσο τα διαβάζω, από τις προηγούμενες αναγνώσεις που είχα κάνει. Λύνω και ασκήσεις non-stop οπότε θεωρώ είμαι καλά προετοιμασμένη. Θα κλείσω πάλι βέβαια και θα γυρίσω αύριο, γιατί αποσπώμαι εδώ. Το άνοιξα για να δω ένα π.μ. που μου ήρθε. Τώρα η προσπάθεια, θα δείξει καθαρά αύριο. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 15:30 Ο Guest 709611: #5.591 14-05-22 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καθόλου υπερβολική. Η μουσική είναι και η δίκη μου συντροφιά, στις καλές στιγμές, με κάνει να νιώθω ακόμα καλύτερα, και στις κακές, μου «συμπαραστέκεται». Σε νιώθω. Click για ανάπτυξη... Ναι, έχεις δίκιο. Ειδικά στις 'κακές', λειτουργεί παρηγορητικά... Αρχική Δημοσίευση από Joji: Could be better. Στο θέμα του διαγωνίσματος, έχω ξεσκιστεί αυτές τις ημέρες να βγάλω 4 κεφαλαία, αλλά πάλι καλά μου έρχονται όσο τα διαβάζω, από τις προηγούμενες αναγνώσεις που είχα κάνει. Λύνω και ασκήσεις non-stop οπότε θεωρώ είμαι καλά προετοιμασμένη. Θα κλείσω πάλι βέβαια και θα γυρίσω αύριο, γιατί αποσπώμαι εδώ. Το άνοιξα για να δω ένα π.μ. που μου ήρθε. Τώρα η προσπάθεια, θα δείξει καθαρά αύριο. Click για ανάπτυξη... Ναι, ξεσηκώνεσαι. Συμφωνώ... Σου εύχομαι καλή επιτυχία και ό,τι καλύτερο. See you soon... Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Μαΐου 2022 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.967 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 17:24 Ο American Economist: #5.592 14-05-22 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καθόλου υπερβολική. Η μουσική είναι και η δίκη μου συντροφιά, στις καλές στιγμές, με κάνει να νιώθω ακόμα καλύτερα, και στις κακές, μου «συμπαραστέκεται». Σε νιώθω. Could be better. Στο θέμα του διαγωνίσματος, έχω ξεσκιστεί αυτές τις ημέρες να βγάλω 4 κεφαλαία, αλλά πάλι καλά μου έρχονται όσο τα διαβάζω, από τις προηγούμενες αναγνώσεις που είχα κάνει. Λύνω και ασκήσεις non-stop οπότε θεωρώ είμαι καλά προετοιμασμένη. Θα κλείσω πάλι βέβαια και θα γυρίσω αύριο, γιατί αποσπώμαι εδώ. Το άνοιξα για να δω ένα π.μ. που μου ήρθε. Τώρα η προσπάθεια, θα δείξει καθαρά αύριο. Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία εύχομαι. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 19:28 Η Pak έγραψε: #5.593 14-05-22 19:28 Μόλις έστειλα καταλάθος σε έναν παλιό μου καθηγητή ένα μήνυμα που πάει κάπως έτσι: Καλησπέρες υπέρτατη αγαπουλίνα...* Και πριν πάω να χωθώ σε κανά λαγούμι να σας πω πως έτσι μιλάμε σε μια φίλη μου λόγω ενός dm που είχε λάβει στο παρελθόν Υ. Γ *Δεν πρόλαβα να το σβήσω, όταν το συνειδητοποίησα το είχε διαβάσει ήδη. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 19:44 Ο Guest 709611: #5.594 14-05-22 19:44 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Μόλις έστειλα καταλάθος σε έναν παλιό μου καθηγητή ένα μήνυμα που πάει κάπως έτσι: Καλησπέρες υπέρτατη αγαπουλίνα...* Click για ανάπτυξη... Στο δια ταύτα... Παλιός, λοιπόν, καθηγητής. Οπότε καθόλου δε μας νοιάζει... Ηλικία !!! Τί ηλικία έχει ; Ρωτώ, γιατί εδώ μπορεί να ξεκινήσει ένας έρωτας μεγάλος... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 19:51 Η Pak έγραψε: #5.595 14-05-22 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Στο δια ταύτα... Παλιός, λοιπόν, καθηγητής. Οπότε καθόλου δε μας νοιάζει... Ηλικία !!! Τί ηλικία έχει ; Ρωτώ, γιατί εδώ μπορεί να ξεκινήσει ένας έρωτας μεγάλος... Click για ανάπτυξη... 50 κάτι, παντρεμένος και με δύο γιούς στην ηλικία μου Ναι παλιός είναι μόνο που είναι μικρή η πόλη και συναντιόμαστε και εκτός αυτού αλληλεπιδρώ με τον έναν του γιο Υ. Γ Του είπα ότι το έστειλα καταλάθος και έστειλα και στον γιο του και του είπα πως έχουν τα πράγματα Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 20:01 Ο Guest 709611: #5.596 14-05-22 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Pak: 50 κάτι, παντρεμένος και με δύο γιούς στην ηλικία μου Click για ανάπτυξη... Απεταξάμην, λοιπόν. Από όπου κι αν το πιάσεις... Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ναι παλιός είναι μόνο που είναι μικρή η πόλη και συναντιόμαστε και εκτός αυτού αλληλεπιδρώ με τον ένα του γιο Click για ανάπτυξη... Εεε, εντάξει. Ένα λάθος έκανες. Δε νομίζω το μυαλό του(ς) να πάει κάπου αλλού... Άλλωστε, το όλο μήνυμα θα έδειξε ότι, ξεκάθαρα, ήταν για τη φίλη σου... Κρίμα. Διότι η - αχαλίνωτη - φαντασία μου έκανε σχέδια για την αρχή ενός...έρωτα. Υπό άλλας συνθήκας, βέβαια... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 20:52 Η Pak έγραψε: #5.597 14-05-22 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Απεταξάμην, λοιπόν. Από όπου κι αν το πιάσεις... Εεε, εντάξει. Ένα λάθος έκανες. Δε νομίζω το μυαλό του(ς) να πάει κάπου αλλού... Άλλωστε, το όλο μήνυμα θα έδειξε ότι, ξεκάθαρα, ήταν για τη φίλη σου... Κρίμα. Διότι η - αχαλίνωτη - φαντασία μου έκανε σχέδια για την αρχή ενός...έρωτα. Υπό άλλας συνθήκας, βέβαια... Click για ανάπτυξη... Καλά και αρκετά νεότερος και άγαμος να ήταν δε νομίζω ότι θα τον έριχνα έτσι Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 21:20 Ο Guest 709611: #5.598 14-05-22 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλά και αρκετά νεότερος και άγαμος να ήταν δε νομίζω ότι θα τον έριχνα έτσι Click για ανάπτυξη... Σίγουρα όχι... Αλλά θα ήταν ευκαιρία, ίσως, να ξεκινήσει κάτι. Αν αυτός το προχωρούσε και 'πιανόταν' απ' το λάθος σου. Η μια κουβέντα φέρνει την άλλη κ.ο.κ... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.499 μηνύματα. 15 Μαΐου 2022 στις 20:28 Η Πουπουλίνα: #5.599 15-05-22 20:28 Τι κανουν τα γλυκουλια μου; Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2022 στις 20:31 Ο Guest 709611: #5.600 15-05-22 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τι κανουν τα γλυκουλια μου; Click για ανάπτυξη... Τώρα...τώρα ; Προσπαθούν να ηρεμήσουν, απ' του κόσμου τα παράλογα... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 278 279 280 281 282 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 280 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 280 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εξαιρετική σειρά 6 μικρών επεισοδίων για τον Βελισσάριο, εννοείται πως θα ξετρελαθείτε, Αυτοκρατορικός Στρατηγός γαρ:
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 14:51 Η Joji έγραψε: #5.588 14-05-22 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω να στο έχω ξανά πει, αλλά your taste of music is divine Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 15:08 Ο Guest 709611: #5.589 14-05-22 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν νομίζω ότι στο έχω ξανά πει, αλλά your taste of music is divine Click για ανάπτυξη... Ωωω, σ' ευχαριστώ πολύ, για τα καλά σου λόγια... Και ναι. Δεν μου το έχεις ξαναπεί... Χωρίς να θέλω να φανώ υπερβολική, η μουσική για μένα είναι κάτι σαν τον αέρα που αναπνέω. Δεν μπορώ να ζήσω, χωρίς αυτήν.... Κατά τ' άλλα εσύ είσαι ok ; Έτοιμη για αύριο ; Κάτι είχες αναφέρει για διαγώνισμα... Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 15:26 Η Joji έγραψε: #5.590 14-05-22 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Χωρίς να θέλω να φανώ υπερβολική, η μουσική για μένα είναι κάτι σαν τον αέρα που αναπνέω. Δεν μπορώ να ζήσω, χωρίς αυτήν.... Click για ανάπτυξη... Καθόλου υπερβολική. Η μουσική είναι και η δίκη μου συντροφιά, στις καλές στιγμές, με κάνει να νιώθω ακόμα καλύτερα, και στις κακές, μου «συμπαραστέκεται». Σε νιώθω. Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κατά τ' άλλα εσύ είσαι ok ; Έτοιμη για αύριο ; Κάτι είχες αναφέρει για διαγώνισμα... Click για ανάπτυξη... Could be better. Στο θέμα του διαγωνίσματος, έχω ξεσκιστεί αυτές τις ημέρες να βγάλω 4 κεφαλαία, αλλά πάλι καλά μου έρχονται όσο τα διαβάζω, από τις προηγούμενες αναγνώσεις που είχα κάνει. Λύνω και ασκήσεις non-stop οπότε θεωρώ είμαι καλά προετοιμασμένη. Θα κλείσω πάλι βέβαια και θα γυρίσω αύριο, γιατί αποσπώμαι εδώ. Το άνοιξα για να δω ένα π.μ. που μου ήρθε. Τώρα η προσπάθεια, θα δείξει καθαρά αύριο. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 15:30 Ο Guest 709611: #5.591 14-05-22 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καθόλου υπερβολική. Η μουσική είναι και η δίκη μου συντροφιά, στις καλές στιγμές, με κάνει να νιώθω ακόμα καλύτερα, και στις κακές, μου «συμπαραστέκεται». Σε νιώθω. Click για ανάπτυξη... Ναι, έχεις δίκιο. Ειδικά στις 'κακές', λειτουργεί παρηγορητικά... Αρχική Δημοσίευση από Joji: Could be better. Στο θέμα του διαγωνίσματος, έχω ξεσκιστεί αυτές τις ημέρες να βγάλω 4 κεφαλαία, αλλά πάλι καλά μου έρχονται όσο τα διαβάζω, από τις προηγούμενες αναγνώσεις που είχα κάνει. Λύνω και ασκήσεις non-stop οπότε θεωρώ είμαι καλά προετοιμασμένη. Θα κλείσω πάλι βέβαια και θα γυρίσω αύριο, γιατί αποσπώμαι εδώ. Το άνοιξα για να δω ένα π.μ. που μου ήρθε. Τώρα η προσπάθεια, θα δείξει καθαρά αύριο. Click για ανάπτυξη... Ναι, ξεσηκώνεσαι. Συμφωνώ... Σου εύχομαι καλή επιτυχία και ό,τι καλύτερο. See you soon... Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Μαΐου 2022 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.967 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 17:24 Ο American Economist: #5.592 14-05-22 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καθόλου υπερβολική. Η μουσική είναι και η δίκη μου συντροφιά, στις καλές στιγμές, με κάνει να νιώθω ακόμα καλύτερα, και στις κακές, μου «συμπαραστέκεται». Σε νιώθω. Could be better. Στο θέμα του διαγωνίσματος, έχω ξεσκιστεί αυτές τις ημέρες να βγάλω 4 κεφαλαία, αλλά πάλι καλά μου έρχονται όσο τα διαβάζω, από τις προηγούμενες αναγνώσεις που είχα κάνει. Λύνω και ασκήσεις non-stop οπότε θεωρώ είμαι καλά προετοιμασμένη. Θα κλείσω πάλι βέβαια και θα γυρίσω αύριο, γιατί αποσπώμαι εδώ. Το άνοιξα για να δω ένα π.μ. που μου ήρθε. Τώρα η προσπάθεια, θα δείξει καθαρά αύριο. Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία εύχομαι. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 19:28 Η Pak έγραψε: #5.593 14-05-22 19:28 Μόλις έστειλα καταλάθος σε έναν παλιό μου καθηγητή ένα μήνυμα που πάει κάπως έτσι: Καλησπέρες υπέρτατη αγαπουλίνα...* Και πριν πάω να χωθώ σε κανά λαγούμι να σας πω πως έτσι μιλάμε σε μια φίλη μου λόγω ενός dm που είχε λάβει στο παρελθόν Υ. Γ *Δεν πρόλαβα να το σβήσω, όταν το συνειδητοποίησα το είχε διαβάσει ήδη. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 19:44 Ο Guest 709611: #5.594 14-05-22 19:44 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Μόλις έστειλα καταλάθος σε έναν παλιό μου καθηγητή ένα μήνυμα που πάει κάπως έτσι: Καλησπέρες υπέρτατη αγαπουλίνα...* Click για ανάπτυξη... Στο δια ταύτα... Παλιός, λοιπόν, καθηγητής. Οπότε καθόλου δε μας νοιάζει... Ηλικία !!! Τί ηλικία έχει ; Ρωτώ, γιατί εδώ μπορεί να ξεκινήσει ένας έρωτας μεγάλος... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 19:51 Η Pak έγραψε: #5.595 14-05-22 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Στο δια ταύτα... Παλιός, λοιπόν, καθηγητής. Οπότε καθόλου δε μας νοιάζει... Ηλικία !!! Τί ηλικία έχει ; Ρωτώ, γιατί εδώ μπορεί να ξεκινήσει ένας έρωτας μεγάλος... Click για ανάπτυξη... 50 κάτι, παντρεμένος και με δύο γιούς στην ηλικία μου Ναι παλιός είναι μόνο που είναι μικρή η πόλη και συναντιόμαστε και εκτός αυτού αλληλεπιδρώ με τον έναν του γιο Υ. Γ Του είπα ότι το έστειλα καταλάθος και έστειλα και στον γιο του και του είπα πως έχουν τα πράγματα Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 20:01 Ο Guest 709611: #5.596 14-05-22 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Pak: 50 κάτι, παντρεμένος και με δύο γιούς στην ηλικία μου Click για ανάπτυξη... Απεταξάμην, λοιπόν. Από όπου κι αν το πιάσεις... Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ναι παλιός είναι μόνο που είναι μικρή η πόλη και συναντιόμαστε και εκτός αυτού αλληλεπιδρώ με τον ένα του γιο Click για ανάπτυξη... Εεε, εντάξει. Ένα λάθος έκανες. Δε νομίζω το μυαλό του(ς) να πάει κάπου αλλού... Άλλωστε, το όλο μήνυμα θα έδειξε ότι, ξεκάθαρα, ήταν για τη φίλη σου... Κρίμα. Διότι η - αχαλίνωτη - φαντασία μου έκανε σχέδια για την αρχή ενός...έρωτα. Υπό άλλας συνθήκας, βέβαια... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 20:52 Η Pak έγραψε: #5.597 14-05-22 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Απεταξάμην, λοιπόν. Από όπου κι αν το πιάσεις... Εεε, εντάξει. Ένα λάθος έκανες. Δε νομίζω το μυαλό του(ς) να πάει κάπου αλλού... Άλλωστε, το όλο μήνυμα θα έδειξε ότι, ξεκάθαρα, ήταν για τη φίλη σου... Κρίμα. Διότι η - αχαλίνωτη - φαντασία μου έκανε σχέδια για την αρχή ενός...έρωτα. Υπό άλλας συνθήκας, βέβαια... Click για ανάπτυξη... Καλά και αρκετά νεότερος και άγαμος να ήταν δε νομίζω ότι θα τον έριχνα έτσι Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 21:20 Ο Guest 709611: #5.598 14-05-22 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλά και αρκετά νεότερος και άγαμος να ήταν δε νομίζω ότι θα τον έριχνα έτσι Click για ανάπτυξη... Σίγουρα όχι... Αλλά θα ήταν ευκαιρία, ίσως, να ξεκινήσει κάτι. Αν αυτός το προχωρούσε και 'πιανόταν' απ' το λάθος σου. Η μια κουβέντα φέρνει την άλλη κ.ο.κ... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.499 μηνύματα. 15 Μαΐου 2022 στις 20:28 Η Πουπουλίνα: #5.599 15-05-22 20:28 Τι κανουν τα γλυκουλια μου; Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2022 στις 20:31 Ο Guest 709611: #5.600 15-05-22 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τι κανουν τα γλυκουλια μου; Click για ανάπτυξη... Τώρα...τώρα ; Προσπαθούν να ηρεμήσουν, απ' του κόσμου τα παράλογα... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 278 279 280 281 282 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 280 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 280 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω να στο έχω ξανά πει, αλλά your taste of music is divine
Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 15:08 Ο Guest 709611: #5.589 14-05-22 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν νομίζω ότι στο έχω ξανά πει, αλλά your taste of music is divine Click για ανάπτυξη... Ωωω, σ' ευχαριστώ πολύ, για τα καλά σου λόγια... Και ναι. Δεν μου το έχεις ξαναπεί... Χωρίς να θέλω να φανώ υπερβολική, η μουσική για μένα είναι κάτι σαν τον αέρα που αναπνέω. Δεν μπορώ να ζήσω, χωρίς αυτήν.... Κατά τ' άλλα εσύ είσαι ok ; Έτοιμη για αύριο ; Κάτι είχες αναφέρει για διαγώνισμα... Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 15:26 Η Joji έγραψε: #5.590 14-05-22 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Χωρίς να θέλω να φανώ υπερβολική, η μουσική για μένα είναι κάτι σαν τον αέρα που αναπνέω. Δεν μπορώ να ζήσω, χωρίς αυτήν.... Click για ανάπτυξη... Καθόλου υπερβολική. Η μουσική είναι και η δίκη μου συντροφιά, στις καλές στιγμές, με κάνει να νιώθω ακόμα καλύτερα, και στις κακές, μου «συμπαραστέκεται». Σε νιώθω. Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κατά τ' άλλα εσύ είσαι ok ; Έτοιμη για αύριο ; Κάτι είχες αναφέρει για διαγώνισμα... Click για ανάπτυξη... Could be better. Στο θέμα του διαγωνίσματος, έχω ξεσκιστεί αυτές τις ημέρες να βγάλω 4 κεφαλαία, αλλά πάλι καλά μου έρχονται όσο τα διαβάζω, από τις προηγούμενες αναγνώσεις που είχα κάνει. Λύνω και ασκήσεις non-stop οπότε θεωρώ είμαι καλά προετοιμασμένη. Θα κλείσω πάλι βέβαια και θα γυρίσω αύριο, γιατί αποσπώμαι εδώ. Το άνοιξα για να δω ένα π.μ. που μου ήρθε. Τώρα η προσπάθεια, θα δείξει καθαρά αύριο. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 15:30 Ο Guest 709611: #5.591 14-05-22 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καθόλου υπερβολική. Η μουσική είναι και η δίκη μου συντροφιά, στις καλές στιγμές, με κάνει να νιώθω ακόμα καλύτερα, και στις κακές, μου «συμπαραστέκεται». Σε νιώθω. Click για ανάπτυξη... Ναι, έχεις δίκιο. Ειδικά στις 'κακές', λειτουργεί παρηγορητικά... Αρχική Δημοσίευση από Joji: Could be better. Στο θέμα του διαγωνίσματος, έχω ξεσκιστεί αυτές τις ημέρες να βγάλω 4 κεφαλαία, αλλά πάλι καλά μου έρχονται όσο τα διαβάζω, από τις προηγούμενες αναγνώσεις που είχα κάνει. Λύνω και ασκήσεις non-stop οπότε θεωρώ είμαι καλά προετοιμασμένη. Θα κλείσω πάλι βέβαια και θα γυρίσω αύριο, γιατί αποσπώμαι εδώ. Το άνοιξα για να δω ένα π.μ. που μου ήρθε. Τώρα η προσπάθεια, θα δείξει καθαρά αύριο. Click για ανάπτυξη... Ναι, ξεσηκώνεσαι. Συμφωνώ... Σου εύχομαι καλή επιτυχία και ό,τι καλύτερο. See you soon... Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Μαΐου 2022 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.967 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 17:24 Ο American Economist: #5.592 14-05-22 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καθόλου υπερβολική. Η μουσική είναι και η δίκη μου συντροφιά, στις καλές στιγμές, με κάνει να νιώθω ακόμα καλύτερα, και στις κακές, μου «συμπαραστέκεται». Σε νιώθω. Could be better. Στο θέμα του διαγωνίσματος, έχω ξεσκιστεί αυτές τις ημέρες να βγάλω 4 κεφαλαία, αλλά πάλι καλά μου έρχονται όσο τα διαβάζω, από τις προηγούμενες αναγνώσεις που είχα κάνει. Λύνω και ασκήσεις non-stop οπότε θεωρώ είμαι καλά προετοιμασμένη. Θα κλείσω πάλι βέβαια και θα γυρίσω αύριο, γιατί αποσπώμαι εδώ. Το άνοιξα για να δω ένα π.μ. που μου ήρθε. Τώρα η προσπάθεια, θα δείξει καθαρά αύριο. Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία εύχομαι. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 19:28 Η Pak έγραψε: #5.593 14-05-22 19:28 Μόλις έστειλα καταλάθος σε έναν παλιό μου καθηγητή ένα μήνυμα που πάει κάπως έτσι: Καλησπέρες υπέρτατη αγαπουλίνα...* Και πριν πάω να χωθώ σε κανά λαγούμι να σας πω πως έτσι μιλάμε σε μια φίλη μου λόγω ενός dm που είχε λάβει στο παρελθόν Υ. Γ *Δεν πρόλαβα να το σβήσω, όταν το συνειδητοποίησα το είχε διαβάσει ήδη. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 19:44 Ο Guest 709611: #5.594 14-05-22 19:44 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Μόλις έστειλα καταλάθος σε έναν παλιό μου καθηγητή ένα μήνυμα που πάει κάπως έτσι: Καλησπέρες υπέρτατη αγαπουλίνα...* Click για ανάπτυξη... Στο δια ταύτα... Παλιός, λοιπόν, καθηγητής. Οπότε καθόλου δε μας νοιάζει... Ηλικία !!! Τί ηλικία έχει ; Ρωτώ, γιατί εδώ μπορεί να ξεκινήσει ένας έρωτας μεγάλος... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 19:51 Η Pak έγραψε: #5.595 14-05-22 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Στο δια ταύτα... Παλιός, λοιπόν, καθηγητής. Οπότε καθόλου δε μας νοιάζει... Ηλικία !!! Τί ηλικία έχει ; Ρωτώ, γιατί εδώ μπορεί να ξεκινήσει ένας έρωτας μεγάλος... Click για ανάπτυξη... 50 κάτι, παντρεμένος και με δύο γιούς στην ηλικία μου Ναι παλιός είναι μόνο που είναι μικρή η πόλη και συναντιόμαστε και εκτός αυτού αλληλεπιδρώ με τον έναν του γιο Υ. Γ Του είπα ότι το έστειλα καταλάθος και έστειλα και στον γιο του και του είπα πως έχουν τα πράγματα Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 20:01 Ο Guest 709611: #5.596 14-05-22 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Pak: 50 κάτι, παντρεμένος και με δύο γιούς στην ηλικία μου Click για ανάπτυξη... Απεταξάμην, λοιπόν. Από όπου κι αν το πιάσεις... Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ναι παλιός είναι μόνο που είναι μικρή η πόλη και συναντιόμαστε και εκτός αυτού αλληλεπιδρώ με τον ένα του γιο Click για ανάπτυξη... Εεε, εντάξει. Ένα λάθος έκανες. Δε νομίζω το μυαλό του(ς) να πάει κάπου αλλού... Άλλωστε, το όλο μήνυμα θα έδειξε ότι, ξεκάθαρα, ήταν για τη φίλη σου... Κρίμα. Διότι η - αχαλίνωτη - φαντασία μου έκανε σχέδια για την αρχή ενός...έρωτα. Υπό άλλας συνθήκας, βέβαια... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 20:52 Η Pak έγραψε: #5.597 14-05-22 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Απεταξάμην, λοιπόν. Από όπου κι αν το πιάσεις... Εεε, εντάξει. Ένα λάθος έκανες. Δε νομίζω το μυαλό του(ς) να πάει κάπου αλλού... Άλλωστε, το όλο μήνυμα θα έδειξε ότι, ξεκάθαρα, ήταν για τη φίλη σου... Κρίμα. Διότι η - αχαλίνωτη - φαντασία μου έκανε σχέδια για την αρχή ενός...έρωτα. Υπό άλλας συνθήκας, βέβαια... Click για ανάπτυξη... Καλά και αρκετά νεότερος και άγαμος να ήταν δε νομίζω ότι θα τον έριχνα έτσι Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 21:20 Ο Guest 709611: #5.598 14-05-22 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλά και αρκετά νεότερος και άγαμος να ήταν δε νομίζω ότι θα τον έριχνα έτσι Click για ανάπτυξη... Σίγουρα όχι... Αλλά θα ήταν ευκαιρία, ίσως, να ξεκινήσει κάτι. Αν αυτός το προχωρούσε και 'πιανόταν' απ' το λάθος σου. Η μια κουβέντα φέρνει την άλλη κ.ο.κ... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.499 μηνύματα. 15 Μαΐου 2022 στις 20:28 Η Πουπουλίνα: #5.599 15-05-22 20:28 Τι κανουν τα γλυκουλια μου; Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2022 στις 20:31 Ο Guest 709611: #5.600 15-05-22 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τι κανουν τα γλυκουλια μου; Click για ανάπτυξη... Τώρα...τώρα ; Προσπαθούν να ηρεμήσουν, απ' του κόσμου τα παράλογα... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 278 279 280 281 282 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 280 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 280 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν νομίζω ότι στο έχω ξανά πει, αλλά your taste of music is divine Click για ανάπτυξη... Ωωω, σ' ευχαριστώ πολύ, για τα καλά σου λόγια... Και ναι. Δεν μου το έχεις ξαναπεί... Χωρίς να θέλω να φανώ υπερβολική, η μουσική για μένα είναι κάτι σαν τον αέρα που αναπνέω. Δεν μπορώ να ζήσω, χωρίς αυτήν.... Κατά τ' άλλα εσύ είσαι ok ; Έτοιμη για αύριο ; Κάτι είχες αναφέρει για διαγώνισμα...
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 15:26 Η Joji έγραψε: #5.590 14-05-22 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Χωρίς να θέλω να φανώ υπερβολική, η μουσική για μένα είναι κάτι σαν τον αέρα που αναπνέω. Δεν μπορώ να ζήσω, χωρίς αυτήν.... Click για ανάπτυξη... Καθόλου υπερβολική. Η μουσική είναι και η δίκη μου συντροφιά, στις καλές στιγμές, με κάνει να νιώθω ακόμα καλύτερα, και στις κακές, μου «συμπαραστέκεται». Σε νιώθω. Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κατά τ' άλλα εσύ είσαι ok ; Έτοιμη για αύριο ; Κάτι είχες αναφέρει για διαγώνισμα... Click για ανάπτυξη... Could be better. Στο θέμα του διαγωνίσματος, έχω ξεσκιστεί αυτές τις ημέρες να βγάλω 4 κεφαλαία, αλλά πάλι καλά μου έρχονται όσο τα διαβάζω, από τις προηγούμενες αναγνώσεις που είχα κάνει. Λύνω και ασκήσεις non-stop οπότε θεωρώ είμαι καλά προετοιμασμένη. Θα κλείσω πάλι βέβαια και θα γυρίσω αύριο, γιατί αποσπώμαι εδώ. Το άνοιξα για να δω ένα π.μ. που μου ήρθε. Τώρα η προσπάθεια, θα δείξει καθαρά αύριο. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 15:30 Ο Guest 709611: #5.591 14-05-22 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καθόλου υπερβολική. Η μουσική είναι και η δίκη μου συντροφιά, στις καλές στιγμές, με κάνει να νιώθω ακόμα καλύτερα, και στις κακές, μου «συμπαραστέκεται». Σε νιώθω. Click για ανάπτυξη... Ναι, έχεις δίκιο. Ειδικά στις 'κακές', λειτουργεί παρηγορητικά... Αρχική Δημοσίευση από Joji: Could be better. Στο θέμα του διαγωνίσματος, έχω ξεσκιστεί αυτές τις ημέρες να βγάλω 4 κεφαλαία, αλλά πάλι καλά μου έρχονται όσο τα διαβάζω, από τις προηγούμενες αναγνώσεις που είχα κάνει. Λύνω και ασκήσεις non-stop οπότε θεωρώ είμαι καλά προετοιμασμένη. Θα κλείσω πάλι βέβαια και θα γυρίσω αύριο, γιατί αποσπώμαι εδώ. Το άνοιξα για να δω ένα π.μ. που μου ήρθε. Τώρα η προσπάθεια, θα δείξει καθαρά αύριο. Click για ανάπτυξη... Ναι, ξεσηκώνεσαι. Συμφωνώ... Σου εύχομαι καλή επιτυχία και ό,τι καλύτερο. See you soon... Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Μαΐου 2022 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.967 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 17:24 Ο American Economist: #5.592 14-05-22 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καθόλου υπερβολική. Η μουσική είναι και η δίκη μου συντροφιά, στις καλές στιγμές, με κάνει να νιώθω ακόμα καλύτερα, και στις κακές, μου «συμπαραστέκεται». Σε νιώθω. Could be better. Στο θέμα του διαγωνίσματος, έχω ξεσκιστεί αυτές τις ημέρες να βγάλω 4 κεφαλαία, αλλά πάλι καλά μου έρχονται όσο τα διαβάζω, από τις προηγούμενες αναγνώσεις που είχα κάνει. Λύνω και ασκήσεις non-stop οπότε θεωρώ είμαι καλά προετοιμασμένη. Θα κλείσω πάλι βέβαια και θα γυρίσω αύριο, γιατί αποσπώμαι εδώ. Το άνοιξα για να δω ένα π.μ. που μου ήρθε. Τώρα η προσπάθεια, θα δείξει καθαρά αύριο. Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία εύχομαι. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 19:28 Η Pak έγραψε: #5.593 14-05-22 19:28 Μόλις έστειλα καταλάθος σε έναν παλιό μου καθηγητή ένα μήνυμα που πάει κάπως έτσι: Καλησπέρες υπέρτατη αγαπουλίνα...* Και πριν πάω να χωθώ σε κανά λαγούμι να σας πω πως έτσι μιλάμε σε μια φίλη μου λόγω ενός dm που είχε λάβει στο παρελθόν Υ. Γ *Δεν πρόλαβα να το σβήσω, όταν το συνειδητοποίησα το είχε διαβάσει ήδη. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 19:44 Ο Guest 709611: #5.594 14-05-22 19:44 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Μόλις έστειλα καταλάθος σε έναν παλιό μου καθηγητή ένα μήνυμα που πάει κάπως έτσι: Καλησπέρες υπέρτατη αγαπουλίνα...* Click για ανάπτυξη... Στο δια ταύτα... Παλιός, λοιπόν, καθηγητής. Οπότε καθόλου δε μας νοιάζει... Ηλικία !!! Τί ηλικία έχει ; Ρωτώ, γιατί εδώ μπορεί να ξεκινήσει ένας έρωτας μεγάλος... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 19:51 Η Pak έγραψε: #5.595 14-05-22 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Στο δια ταύτα... Παλιός, λοιπόν, καθηγητής. Οπότε καθόλου δε μας νοιάζει... Ηλικία !!! Τί ηλικία έχει ; Ρωτώ, γιατί εδώ μπορεί να ξεκινήσει ένας έρωτας μεγάλος... Click για ανάπτυξη... 50 κάτι, παντρεμένος και με δύο γιούς στην ηλικία μου Ναι παλιός είναι μόνο που είναι μικρή η πόλη και συναντιόμαστε και εκτός αυτού αλληλεπιδρώ με τον έναν του γιο Υ. Γ Του είπα ότι το έστειλα καταλάθος και έστειλα και στον γιο του και του είπα πως έχουν τα πράγματα Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 20:01 Ο Guest 709611: #5.596 14-05-22 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Pak: 50 κάτι, παντρεμένος και με δύο γιούς στην ηλικία μου Click για ανάπτυξη... Απεταξάμην, λοιπόν. Από όπου κι αν το πιάσεις... Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ναι παλιός είναι μόνο που είναι μικρή η πόλη και συναντιόμαστε και εκτός αυτού αλληλεπιδρώ με τον ένα του γιο Click για ανάπτυξη... Εεε, εντάξει. Ένα λάθος έκανες. Δε νομίζω το μυαλό του(ς) να πάει κάπου αλλού... Άλλωστε, το όλο μήνυμα θα έδειξε ότι, ξεκάθαρα, ήταν για τη φίλη σου... Κρίμα. Διότι η - αχαλίνωτη - φαντασία μου έκανε σχέδια για την αρχή ενός...έρωτα. Υπό άλλας συνθήκας, βέβαια... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 20:52 Η Pak έγραψε: #5.597 14-05-22 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Απεταξάμην, λοιπόν. Από όπου κι αν το πιάσεις... Εεε, εντάξει. Ένα λάθος έκανες. Δε νομίζω το μυαλό του(ς) να πάει κάπου αλλού... Άλλωστε, το όλο μήνυμα θα έδειξε ότι, ξεκάθαρα, ήταν για τη φίλη σου... Κρίμα. Διότι η - αχαλίνωτη - φαντασία μου έκανε σχέδια για την αρχή ενός...έρωτα. Υπό άλλας συνθήκας, βέβαια... Click για ανάπτυξη... Καλά και αρκετά νεότερος και άγαμος να ήταν δε νομίζω ότι θα τον έριχνα έτσι Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 21:20 Ο Guest 709611: #5.598 14-05-22 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλά και αρκετά νεότερος και άγαμος να ήταν δε νομίζω ότι θα τον έριχνα έτσι Click για ανάπτυξη... Σίγουρα όχι... Αλλά θα ήταν ευκαιρία, ίσως, να ξεκινήσει κάτι. Αν αυτός το προχωρούσε και 'πιανόταν' απ' το λάθος σου. Η μια κουβέντα φέρνει την άλλη κ.ο.κ... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.499 μηνύματα. 15 Μαΐου 2022 στις 20:28 Η Πουπουλίνα: #5.599 15-05-22 20:28 Τι κανουν τα γλυκουλια μου; Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2022 στις 20:31 Ο Guest 709611: #5.600 15-05-22 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τι κανουν τα γλυκουλια μου; Click για ανάπτυξη... Τώρα...τώρα ; Προσπαθούν να ηρεμήσουν, απ' του κόσμου τα παράλογα... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 278 279 280 281 282 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 280 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 280 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Χωρίς να θέλω να φανώ υπερβολική, η μουσική για μένα είναι κάτι σαν τον αέρα που αναπνέω. Δεν μπορώ να ζήσω, χωρίς αυτήν.... Click για ανάπτυξη... Καθόλου υπερβολική. Η μουσική είναι και η δίκη μου συντροφιά, στις καλές στιγμές, με κάνει να νιώθω ακόμα καλύτερα, και στις κακές, μου «συμπαραστέκεται». Σε νιώθω. Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κατά τ' άλλα εσύ είσαι ok ; Έτοιμη για αύριο ; Κάτι είχες αναφέρει για διαγώνισμα... Click για ανάπτυξη... Could be better. Στο θέμα του διαγωνίσματος, έχω ξεσκιστεί αυτές τις ημέρες να βγάλω 4 κεφαλαία, αλλά πάλι καλά μου έρχονται όσο τα διαβάζω, από τις προηγούμενες αναγνώσεις που είχα κάνει. Λύνω και ασκήσεις non-stop οπότε θεωρώ είμαι καλά προετοιμασμένη. Θα κλείσω πάλι βέβαια και θα γυρίσω αύριο, γιατί αποσπώμαι εδώ. Το άνοιξα για να δω ένα π.μ. που μου ήρθε. Τώρα η προσπάθεια, θα δείξει καθαρά αύριο.
Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 15:30 Ο Guest 709611: #5.591 14-05-22 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καθόλου υπερβολική. Η μουσική είναι και η δίκη μου συντροφιά, στις καλές στιγμές, με κάνει να νιώθω ακόμα καλύτερα, και στις κακές, μου «συμπαραστέκεται». Σε νιώθω. Click για ανάπτυξη... Ναι, έχεις δίκιο. Ειδικά στις 'κακές', λειτουργεί παρηγορητικά... Αρχική Δημοσίευση από Joji: Could be better. Στο θέμα του διαγωνίσματος, έχω ξεσκιστεί αυτές τις ημέρες να βγάλω 4 κεφαλαία, αλλά πάλι καλά μου έρχονται όσο τα διαβάζω, από τις προηγούμενες αναγνώσεις που είχα κάνει. Λύνω και ασκήσεις non-stop οπότε θεωρώ είμαι καλά προετοιμασμένη. Θα κλείσω πάλι βέβαια και θα γυρίσω αύριο, γιατί αποσπώμαι εδώ. Το άνοιξα για να δω ένα π.μ. που μου ήρθε. Τώρα η προσπάθεια, θα δείξει καθαρά αύριο. Click για ανάπτυξη... Ναι, ξεσηκώνεσαι. Συμφωνώ... Σου εύχομαι καλή επιτυχία και ό,τι καλύτερο. See you soon... Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Μαΐου 2022 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.967 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 17:24 Ο American Economist: #5.592 14-05-22 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καθόλου υπερβολική. Η μουσική είναι και η δίκη μου συντροφιά, στις καλές στιγμές, με κάνει να νιώθω ακόμα καλύτερα, και στις κακές, μου «συμπαραστέκεται». Σε νιώθω. Could be better. Στο θέμα του διαγωνίσματος, έχω ξεσκιστεί αυτές τις ημέρες να βγάλω 4 κεφαλαία, αλλά πάλι καλά μου έρχονται όσο τα διαβάζω, από τις προηγούμενες αναγνώσεις που είχα κάνει. Λύνω και ασκήσεις non-stop οπότε θεωρώ είμαι καλά προετοιμασμένη. Θα κλείσω πάλι βέβαια και θα γυρίσω αύριο, γιατί αποσπώμαι εδώ. Το άνοιξα για να δω ένα π.μ. που μου ήρθε. Τώρα η προσπάθεια, θα δείξει καθαρά αύριο. Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία εύχομαι. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 19:28 Η Pak έγραψε: #5.593 14-05-22 19:28 Μόλις έστειλα καταλάθος σε έναν παλιό μου καθηγητή ένα μήνυμα που πάει κάπως έτσι: Καλησπέρες υπέρτατη αγαπουλίνα...* Και πριν πάω να χωθώ σε κανά λαγούμι να σας πω πως έτσι μιλάμε σε μια φίλη μου λόγω ενός dm που είχε λάβει στο παρελθόν Υ. Γ *Δεν πρόλαβα να το σβήσω, όταν το συνειδητοποίησα το είχε διαβάσει ήδη. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 19:44 Ο Guest 709611: #5.594 14-05-22 19:44 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Μόλις έστειλα καταλάθος σε έναν παλιό μου καθηγητή ένα μήνυμα που πάει κάπως έτσι: Καλησπέρες υπέρτατη αγαπουλίνα...* Click για ανάπτυξη... Στο δια ταύτα... Παλιός, λοιπόν, καθηγητής. Οπότε καθόλου δε μας νοιάζει... Ηλικία !!! Τί ηλικία έχει ; Ρωτώ, γιατί εδώ μπορεί να ξεκινήσει ένας έρωτας μεγάλος... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 19:51 Η Pak έγραψε: #5.595 14-05-22 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Στο δια ταύτα... Παλιός, λοιπόν, καθηγητής. Οπότε καθόλου δε μας νοιάζει... Ηλικία !!! Τί ηλικία έχει ; Ρωτώ, γιατί εδώ μπορεί να ξεκινήσει ένας έρωτας μεγάλος... Click για ανάπτυξη... 50 κάτι, παντρεμένος και με δύο γιούς στην ηλικία μου Ναι παλιός είναι μόνο που είναι μικρή η πόλη και συναντιόμαστε και εκτός αυτού αλληλεπιδρώ με τον έναν του γιο Υ. Γ Του είπα ότι το έστειλα καταλάθος και έστειλα και στον γιο του και του είπα πως έχουν τα πράγματα Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 20:01 Ο Guest 709611: #5.596 14-05-22 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Pak: 50 κάτι, παντρεμένος και με δύο γιούς στην ηλικία μου Click για ανάπτυξη... Απεταξάμην, λοιπόν. Από όπου κι αν το πιάσεις... Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ναι παλιός είναι μόνο που είναι μικρή η πόλη και συναντιόμαστε και εκτός αυτού αλληλεπιδρώ με τον ένα του γιο Click για ανάπτυξη... Εεε, εντάξει. Ένα λάθος έκανες. Δε νομίζω το μυαλό του(ς) να πάει κάπου αλλού... Άλλωστε, το όλο μήνυμα θα έδειξε ότι, ξεκάθαρα, ήταν για τη φίλη σου... Κρίμα. Διότι η - αχαλίνωτη - φαντασία μου έκανε σχέδια για την αρχή ενός...έρωτα. Υπό άλλας συνθήκας, βέβαια... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 20:52 Η Pak έγραψε: #5.597 14-05-22 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Απεταξάμην, λοιπόν. Από όπου κι αν το πιάσεις... Εεε, εντάξει. Ένα λάθος έκανες. Δε νομίζω το μυαλό του(ς) να πάει κάπου αλλού... Άλλωστε, το όλο μήνυμα θα έδειξε ότι, ξεκάθαρα, ήταν για τη φίλη σου... Κρίμα. Διότι η - αχαλίνωτη - φαντασία μου έκανε σχέδια για την αρχή ενός...έρωτα. Υπό άλλας συνθήκας, βέβαια... Click για ανάπτυξη... Καλά και αρκετά νεότερος και άγαμος να ήταν δε νομίζω ότι θα τον έριχνα έτσι Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 21:20 Ο Guest 709611: #5.598 14-05-22 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλά και αρκετά νεότερος και άγαμος να ήταν δε νομίζω ότι θα τον έριχνα έτσι Click για ανάπτυξη... Σίγουρα όχι... Αλλά θα ήταν ευκαιρία, ίσως, να ξεκινήσει κάτι. Αν αυτός το προχωρούσε και 'πιανόταν' απ' το λάθος σου. Η μια κουβέντα φέρνει την άλλη κ.ο.κ... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.499 μηνύματα. 15 Μαΐου 2022 στις 20:28 Η Πουπουλίνα: #5.599 15-05-22 20:28 Τι κανουν τα γλυκουλια μου; Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2022 στις 20:31 Ο Guest 709611: #5.600 15-05-22 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τι κανουν τα γλυκουλια μου; Click για ανάπτυξη... Τώρα...τώρα ; Προσπαθούν να ηρεμήσουν, απ' του κόσμου τα παράλογα... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 278 279 280 281 282 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 280 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 280 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καθόλου υπερβολική. Η μουσική είναι και η δίκη μου συντροφιά, στις καλές στιγμές, με κάνει να νιώθω ακόμα καλύτερα, και στις κακές, μου «συμπαραστέκεται». Σε νιώθω. Click για ανάπτυξη... Ναι, έχεις δίκιο. Ειδικά στις 'κακές', λειτουργεί παρηγορητικά... Αρχική Δημοσίευση από Joji: Could be better. Στο θέμα του διαγωνίσματος, έχω ξεσκιστεί αυτές τις ημέρες να βγάλω 4 κεφαλαία, αλλά πάλι καλά μου έρχονται όσο τα διαβάζω, από τις προηγούμενες αναγνώσεις που είχα κάνει. Λύνω και ασκήσεις non-stop οπότε θεωρώ είμαι καλά προετοιμασμένη. Θα κλείσω πάλι βέβαια και θα γυρίσω αύριο, γιατί αποσπώμαι εδώ. Το άνοιξα για να δω ένα π.μ. που μου ήρθε. Τώρα η προσπάθεια, θα δείξει καθαρά αύριο. Click για ανάπτυξη... Ναι, ξεσηκώνεσαι. Συμφωνώ... Σου εύχομαι καλή επιτυχία και ό,τι καλύτερο. See you soon...
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.967 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 17:24 Ο American Economist: #5.592 14-05-22 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καθόλου υπερβολική. Η μουσική είναι και η δίκη μου συντροφιά, στις καλές στιγμές, με κάνει να νιώθω ακόμα καλύτερα, και στις κακές, μου «συμπαραστέκεται». Σε νιώθω. Could be better. Στο θέμα του διαγωνίσματος, έχω ξεσκιστεί αυτές τις ημέρες να βγάλω 4 κεφαλαία, αλλά πάλι καλά μου έρχονται όσο τα διαβάζω, από τις προηγούμενες αναγνώσεις που είχα κάνει. Λύνω και ασκήσεις non-stop οπότε θεωρώ είμαι καλά προετοιμασμένη. Θα κλείσω πάλι βέβαια και θα γυρίσω αύριο, γιατί αποσπώμαι εδώ. Το άνοιξα για να δω ένα π.μ. που μου ήρθε. Τώρα η προσπάθεια, θα δείξει καθαρά αύριο. Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία εύχομαι. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 19:28 Η Pak έγραψε: #5.593 14-05-22 19:28 Μόλις έστειλα καταλάθος σε έναν παλιό μου καθηγητή ένα μήνυμα που πάει κάπως έτσι: Καλησπέρες υπέρτατη αγαπουλίνα...* Και πριν πάω να χωθώ σε κανά λαγούμι να σας πω πως έτσι μιλάμε σε μια φίλη μου λόγω ενός dm που είχε λάβει στο παρελθόν Υ. Γ *Δεν πρόλαβα να το σβήσω, όταν το συνειδητοποίησα το είχε διαβάσει ήδη. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 19:44 Ο Guest 709611: #5.594 14-05-22 19:44 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Μόλις έστειλα καταλάθος σε έναν παλιό μου καθηγητή ένα μήνυμα που πάει κάπως έτσι: Καλησπέρες υπέρτατη αγαπουλίνα...* Click για ανάπτυξη... Στο δια ταύτα... Παλιός, λοιπόν, καθηγητής. Οπότε καθόλου δε μας νοιάζει... Ηλικία !!! Τί ηλικία έχει ; Ρωτώ, γιατί εδώ μπορεί να ξεκινήσει ένας έρωτας μεγάλος... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 19:51 Η Pak έγραψε: #5.595 14-05-22 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Στο δια ταύτα... Παλιός, λοιπόν, καθηγητής. Οπότε καθόλου δε μας νοιάζει... Ηλικία !!! Τί ηλικία έχει ; Ρωτώ, γιατί εδώ μπορεί να ξεκινήσει ένας έρωτας μεγάλος... Click για ανάπτυξη... 50 κάτι, παντρεμένος και με δύο γιούς στην ηλικία μου Ναι παλιός είναι μόνο που είναι μικρή η πόλη και συναντιόμαστε και εκτός αυτού αλληλεπιδρώ με τον έναν του γιο Υ. Γ Του είπα ότι το έστειλα καταλάθος και έστειλα και στον γιο του και του είπα πως έχουν τα πράγματα Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 20:01 Ο Guest 709611: #5.596 14-05-22 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Pak: 50 κάτι, παντρεμένος και με δύο γιούς στην ηλικία μου Click για ανάπτυξη... Απεταξάμην, λοιπόν. Από όπου κι αν το πιάσεις... Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ναι παλιός είναι μόνο που είναι μικρή η πόλη και συναντιόμαστε και εκτός αυτού αλληλεπιδρώ με τον ένα του γιο Click για ανάπτυξη... Εεε, εντάξει. Ένα λάθος έκανες. Δε νομίζω το μυαλό του(ς) να πάει κάπου αλλού... Άλλωστε, το όλο μήνυμα θα έδειξε ότι, ξεκάθαρα, ήταν για τη φίλη σου... Κρίμα. Διότι η - αχαλίνωτη - φαντασία μου έκανε σχέδια για την αρχή ενός...έρωτα. Υπό άλλας συνθήκας, βέβαια... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 20:52 Η Pak έγραψε: #5.597 14-05-22 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Απεταξάμην, λοιπόν. Από όπου κι αν το πιάσεις... Εεε, εντάξει. Ένα λάθος έκανες. Δε νομίζω το μυαλό του(ς) να πάει κάπου αλλού... Άλλωστε, το όλο μήνυμα θα έδειξε ότι, ξεκάθαρα, ήταν για τη φίλη σου... Κρίμα. Διότι η - αχαλίνωτη - φαντασία μου έκανε σχέδια για την αρχή ενός...έρωτα. Υπό άλλας συνθήκας, βέβαια... Click για ανάπτυξη... Καλά και αρκετά νεότερος και άγαμος να ήταν δε νομίζω ότι θα τον έριχνα έτσι Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 21:20 Ο Guest 709611: #5.598 14-05-22 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλά και αρκετά νεότερος και άγαμος να ήταν δε νομίζω ότι θα τον έριχνα έτσι Click για ανάπτυξη... Σίγουρα όχι... Αλλά θα ήταν ευκαιρία, ίσως, να ξεκινήσει κάτι. Αν αυτός το προχωρούσε και 'πιανόταν' απ' το λάθος σου. Η μια κουβέντα φέρνει την άλλη κ.ο.κ... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.499 μηνύματα. 15 Μαΐου 2022 στις 20:28 Η Πουπουλίνα: #5.599 15-05-22 20:28 Τι κανουν τα γλυκουλια μου; Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2022 στις 20:31 Ο Guest 709611: #5.600 15-05-22 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τι κανουν τα γλυκουλια μου; Click για ανάπτυξη... Τώρα...τώρα ; Προσπαθούν να ηρεμήσουν, απ' του κόσμου τα παράλογα... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 278 279 280 281 282 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 280 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 280 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Καθόλου υπερβολική. Η μουσική είναι και η δίκη μου συντροφιά, στις καλές στιγμές, με κάνει να νιώθω ακόμα καλύτερα, και στις κακές, μου «συμπαραστέκεται». Σε νιώθω. Could be better. Στο θέμα του διαγωνίσματος, έχω ξεσκιστεί αυτές τις ημέρες να βγάλω 4 κεφαλαία, αλλά πάλι καλά μου έρχονται όσο τα διαβάζω, από τις προηγούμενες αναγνώσεις που είχα κάνει. Λύνω και ασκήσεις non-stop οπότε θεωρώ είμαι καλά προετοιμασμένη. Θα κλείσω πάλι βέβαια και θα γυρίσω αύριο, γιατί αποσπώμαι εδώ. Το άνοιξα για να δω ένα π.μ. που μου ήρθε. Τώρα η προσπάθεια, θα δείξει καθαρά αύριο. Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία εύχομαι.
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 19:28 Η Pak έγραψε: #5.593 14-05-22 19:28 Μόλις έστειλα καταλάθος σε έναν παλιό μου καθηγητή ένα μήνυμα που πάει κάπως έτσι: Καλησπέρες υπέρτατη αγαπουλίνα...* Και πριν πάω να χωθώ σε κανά λαγούμι να σας πω πως έτσι μιλάμε σε μια φίλη μου λόγω ενός dm που είχε λάβει στο παρελθόν Υ. Γ *Δεν πρόλαβα να το σβήσω, όταν το συνειδητοποίησα το είχε διαβάσει ήδη. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 19:44 Ο Guest 709611: #5.594 14-05-22 19:44 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Μόλις έστειλα καταλάθος σε έναν παλιό μου καθηγητή ένα μήνυμα που πάει κάπως έτσι: Καλησπέρες υπέρτατη αγαπουλίνα...* Click για ανάπτυξη... Στο δια ταύτα... Παλιός, λοιπόν, καθηγητής. Οπότε καθόλου δε μας νοιάζει... Ηλικία !!! Τί ηλικία έχει ; Ρωτώ, γιατί εδώ μπορεί να ξεκινήσει ένας έρωτας μεγάλος... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 19:51 Η Pak έγραψε: #5.595 14-05-22 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Στο δια ταύτα... Παλιός, λοιπόν, καθηγητής. Οπότε καθόλου δε μας νοιάζει... Ηλικία !!! Τί ηλικία έχει ; Ρωτώ, γιατί εδώ μπορεί να ξεκινήσει ένας έρωτας μεγάλος... Click για ανάπτυξη... 50 κάτι, παντρεμένος και με δύο γιούς στην ηλικία μου Ναι παλιός είναι μόνο που είναι μικρή η πόλη και συναντιόμαστε και εκτός αυτού αλληλεπιδρώ με τον έναν του γιο Υ. Γ Του είπα ότι το έστειλα καταλάθος και έστειλα και στον γιο του και του είπα πως έχουν τα πράγματα Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 20:01 Ο Guest 709611: #5.596 14-05-22 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Pak: 50 κάτι, παντρεμένος και με δύο γιούς στην ηλικία μου Click για ανάπτυξη... Απεταξάμην, λοιπόν. Από όπου κι αν το πιάσεις... Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ναι παλιός είναι μόνο που είναι μικρή η πόλη και συναντιόμαστε και εκτός αυτού αλληλεπιδρώ με τον ένα του γιο Click για ανάπτυξη... Εεε, εντάξει. Ένα λάθος έκανες. Δε νομίζω το μυαλό του(ς) να πάει κάπου αλλού... Άλλωστε, το όλο μήνυμα θα έδειξε ότι, ξεκάθαρα, ήταν για τη φίλη σου... Κρίμα. Διότι η - αχαλίνωτη - φαντασία μου έκανε σχέδια για την αρχή ενός...έρωτα. Υπό άλλας συνθήκας, βέβαια... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 20:52 Η Pak έγραψε: #5.597 14-05-22 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Απεταξάμην, λοιπόν. Από όπου κι αν το πιάσεις... Εεε, εντάξει. Ένα λάθος έκανες. Δε νομίζω το μυαλό του(ς) να πάει κάπου αλλού... Άλλωστε, το όλο μήνυμα θα έδειξε ότι, ξεκάθαρα, ήταν για τη φίλη σου... Κρίμα. Διότι η - αχαλίνωτη - φαντασία μου έκανε σχέδια για την αρχή ενός...έρωτα. Υπό άλλας συνθήκας, βέβαια... Click για ανάπτυξη... Καλά και αρκετά νεότερος και άγαμος να ήταν δε νομίζω ότι θα τον έριχνα έτσι Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 21:20 Ο Guest 709611: #5.598 14-05-22 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλά και αρκετά νεότερος και άγαμος να ήταν δε νομίζω ότι θα τον έριχνα έτσι Click για ανάπτυξη... Σίγουρα όχι... Αλλά θα ήταν ευκαιρία, ίσως, να ξεκινήσει κάτι. Αν αυτός το προχωρούσε και 'πιανόταν' απ' το λάθος σου. Η μια κουβέντα φέρνει την άλλη κ.ο.κ... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.499 μηνύματα. 15 Μαΐου 2022 στις 20:28 Η Πουπουλίνα: #5.599 15-05-22 20:28 Τι κανουν τα γλυκουλια μου; Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2022 στις 20:31 Ο Guest 709611: #5.600 15-05-22 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τι κανουν τα γλυκουλια μου; Click για ανάπτυξη... Τώρα...τώρα ; Προσπαθούν να ηρεμήσουν, απ' του κόσμου τα παράλογα... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 278 279 280 281 282 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 280 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 280 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μόλις έστειλα καταλάθος σε έναν παλιό μου καθηγητή ένα μήνυμα που πάει κάπως έτσι: Καλησπέρες υπέρτατη αγαπουλίνα...* Και πριν πάω να χωθώ σε κανά λαγούμι να σας πω πως έτσι μιλάμε σε μια φίλη μου λόγω ενός dm που είχε λάβει στο παρελθόν Υ. Γ *Δεν πρόλαβα να το σβήσω, όταν το συνειδητοποίησα το είχε διαβάσει ήδη.
Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 19:44 Ο Guest 709611: #5.594 14-05-22 19:44 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Μόλις έστειλα καταλάθος σε έναν παλιό μου καθηγητή ένα μήνυμα που πάει κάπως έτσι: Καλησπέρες υπέρτατη αγαπουλίνα...* Click για ανάπτυξη... Στο δια ταύτα... Παλιός, λοιπόν, καθηγητής. Οπότε καθόλου δε μας νοιάζει... Ηλικία !!! Τί ηλικία έχει ; Ρωτώ, γιατί εδώ μπορεί να ξεκινήσει ένας έρωτας μεγάλος... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 19:51 Η Pak έγραψε: #5.595 14-05-22 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Στο δια ταύτα... Παλιός, λοιπόν, καθηγητής. Οπότε καθόλου δε μας νοιάζει... Ηλικία !!! Τί ηλικία έχει ; Ρωτώ, γιατί εδώ μπορεί να ξεκινήσει ένας έρωτας μεγάλος... Click για ανάπτυξη... 50 κάτι, παντρεμένος και με δύο γιούς στην ηλικία μου Ναι παλιός είναι μόνο που είναι μικρή η πόλη και συναντιόμαστε και εκτός αυτού αλληλεπιδρώ με τον έναν του γιο Υ. Γ Του είπα ότι το έστειλα καταλάθος και έστειλα και στον γιο του και του είπα πως έχουν τα πράγματα Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 20:01 Ο Guest 709611: #5.596 14-05-22 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Pak: 50 κάτι, παντρεμένος και με δύο γιούς στην ηλικία μου Click για ανάπτυξη... Απεταξάμην, λοιπόν. Από όπου κι αν το πιάσεις... Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ναι παλιός είναι μόνο που είναι μικρή η πόλη και συναντιόμαστε και εκτός αυτού αλληλεπιδρώ με τον ένα του γιο Click για ανάπτυξη... Εεε, εντάξει. Ένα λάθος έκανες. Δε νομίζω το μυαλό του(ς) να πάει κάπου αλλού... Άλλωστε, το όλο μήνυμα θα έδειξε ότι, ξεκάθαρα, ήταν για τη φίλη σου... Κρίμα. Διότι η - αχαλίνωτη - φαντασία μου έκανε σχέδια για την αρχή ενός...έρωτα. Υπό άλλας συνθήκας, βέβαια... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 20:52 Η Pak έγραψε: #5.597 14-05-22 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Απεταξάμην, λοιπόν. Από όπου κι αν το πιάσεις... Εεε, εντάξει. Ένα λάθος έκανες. Δε νομίζω το μυαλό του(ς) να πάει κάπου αλλού... Άλλωστε, το όλο μήνυμα θα έδειξε ότι, ξεκάθαρα, ήταν για τη φίλη σου... Κρίμα. Διότι η - αχαλίνωτη - φαντασία μου έκανε σχέδια για την αρχή ενός...έρωτα. Υπό άλλας συνθήκας, βέβαια... Click για ανάπτυξη... Καλά και αρκετά νεότερος και άγαμος να ήταν δε νομίζω ότι θα τον έριχνα έτσι Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 21:20 Ο Guest 709611: #5.598 14-05-22 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλά και αρκετά νεότερος και άγαμος να ήταν δε νομίζω ότι θα τον έριχνα έτσι Click για ανάπτυξη... Σίγουρα όχι... Αλλά θα ήταν ευκαιρία, ίσως, να ξεκινήσει κάτι. Αν αυτός το προχωρούσε και 'πιανόταν' απ' το λάθος σου. Η μια κουβέντα φέρνει την άλλη κ.ο.κ... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.499 μηνύματα. 15 Μαΐου 2022 στις 20:28 Η Πουπουλίνα: #5.599 15-05-22 20:28 Τι κανουν τα γλυκουλια μου; Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2022 στις 20:31 Ο Guest 709611: #5.600 15-05-22 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τι κανουν τα γλυκουλια μου; Click για ανάπτυξη... Τώρα...τώρα ; Προσπαθούν να ηρεμήσουν, απ' του κόσμου τα παράλογα... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 278 279 280 281 282 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 280 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 280 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Μόλις έστειλα καταλάθος σε έναν παλιό μου καθηγητή ένα μήνυμα που πάει κάπως έτσι: Καλησπέρες υπέρτατη αγαπουλίνα...* Click για ανάπτυξη... Στο δια ταύτα... Παλιός, λοιπόν, καθηγητής. Οπότε καθόλου δε μας νοιάζει... Ηλικία !!! Τί ηλικία έχει ; Ρωτώ, γιατί εδώ μπορεί να ξεκινήσει ένας έρωτας μεγάλος...
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 19:51 Η Pak έγραψε: #5.595 14-05-22 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Στο δια ταύτα... Παλιός, λοιπόν, καθηγητής. Οπότε καθόλου δε μας νοιάζει... Ηλικία !!! Τί ηλικία έχει ; Ρωτώ, γιατί εδώ μπορεί να ξεκινήσει ένας έρωτας μεγάλος... Click για ανάπτυξη... 50 κάτι, παντρεμένος και με δύο γιούς στην ηλικία μου Ναι παλιός είναι μόνο που είναι μικρή η πόλη και συναντιόμαστε και εκτός αυτού αλληλεπιδρώ με τον έναν του γιο Υ. Γ Του είπα ότι το έστειλα καταλάθος και έστειλα και στον γιο του και του είπα πως έχουν τα πράγματα Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 20:01 Ο Guest 709611: #5.596 14-05-22 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Pak: 50 κάτι, παντρεμένος και με δύο γιούς στην ηλικία μου Click για ανάπτυξη... Απεταξάμην, λοιπόν. Από όπου κι αν το πιάσεις... Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ναι παλιός είναι μόνο που είναι μικρή η πόλη και συναντιόμαστε και εκτός αυτού αλληλεπιδρώ με τον ένα του γιο Click για ανάπτυξη... Εεε, εντάξει. Ένα λάθος έκανες. Δε νομίζω το μυαλό του(ς) να πάει κάπου αλλού... Άλλωστε, το όλο μήνυμα θα έδειξε ότι, ξεκάθαρα, ήταν για τη φίλη σου... Κρίμα. Διότι η - αχαλίνωτη - φαντασία μου έκανε σχέδια για την αρχή ενός...έρωτα. Υπό άλλας συνθήκας, βέβαια... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 20:52 Η Pak έγραψε: #5.597 14-05-22 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Απεταξάμην, λοιπόν. Από όπου κι αν το πιάσεις... Εεε, εντάξει. Ένα λάθος έκανες. Δε νομίζω το μυαλό του(ς) να πάει κάπου αλλού... Άλλωστε, το όλο μήνυμα θα έδειξε ότι, ξεκάθαρα, ήταν για τη φίλη σου... Κρίμα. Διότι η - αχαλίνωτη - φαντασία μου έκανε σχέδια για την αρχή ενός...έρωτα. Υπό άλλας συνθήκας, βέβαια... Click για ανάπτυξη... Καλά και αρκετά νεότερος και άγαμος να ήταν δε νομίζω ότι θα τον έριχνα έτσι Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 21:20 Ο Guest 709611: #5.598 14-05-22 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλά και αρκετά νεότερος και άγαμος να ήταν δε νομίζω ότι θα τον έριχνα έτσι Click για ανάπτυξη... Σίγουρα όχι... Αλλά θα ήταν ευκαιρία, ίσως, να ξεκινήσει κάτι. Αν αυτός το προχωρούσε και 'πιανόταν' απ' το λάθος σου. Η μια κουβέντα φέρνει την άλλη κ.ο.κ... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.499 μηνύματα. 15 Μαΐου 2022 στις 20:28 Η Πουπουλίνα: #5.599 15-05-22 20:28 Τι κανουν τα γλυκουλια μου; Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2022 στις 20:31 Ο Guest 709611: #5.600 15-05-22 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τι κανουν τα γλυκουλια μου; Click για ανάπτυξη... Τώρα...τώρα ; Προσπαθούν να ηρεμήσουν, απ' του κόσμου τα παράλογα... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 278 279 280 281 282 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 280 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 280 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Στο δια ταύτα... Παλιός, λοιπόν, καθηγητής. Οπότε καθόλου δε μας νοιάζει... Ηλικία !!! Τί ηλικία έχει ; Ρωτώ, γιατί εδώ μπορεί να ξεκινήσει ένας έρωτας μεγάλος... Click για ανάπτυξη... 50 κάτι, παντρεμένος και με δύο γιούς στην ηλικία μου Ναι παλιός είναι μόνο που είναι μικρή η πόλη και συναντιόμαστε και εκτός αυτού αλληλεπιδρώ με τον έναν του γιο Υ. Γ Του είπα ότι το έστειλα καταλάθος και έστειλα και στον γιο του και του είπα πως έχουν τα πράγματα
Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 20:01 Ο Guest 709611: #5.596 14-05-22 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Pak: 50 κάτι, παντρεμένος και με δύο γιούς στην ηλικία μου Click για ανάπτυξη... Απεταξάμην, λοιπόν. Από όπου κι αν το πιάσεις... Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ναι παλιός είναι μόνο που είναι μικρή η πόλη και συναντιόμαστε και εκτός αυτού αλληλεπιδρώ με τον ένα του γιο Click για ανάπτυξη... Εεε, εντάξει. Ένα λάθος έκανες. Δε νομίζω το μυαλό του(ς) να πάει κάπου αλλού... Άλλωστε, το όλο μήνυμα θα έδειξε ότι, ξεκάθαρα, ήταν για τη φίλη σου... Κρίμα. Διότι η - αχαλίνωτη - φαντασία μου έκανε σχέδια για την αρχή ενός...έρωτα. Υπό άλλας συνθήκας, βέβαια... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 20:52 Η Pak έγραψε: #5.597 14-05-22 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Απεταξάμην, λοιπόν. Από όπου κι αν το πιάσεις... Εεε, εντάξει. Ένα λάθος έκανες. Δε νομίζω το μυαλό του(ς) να πάει κάπου αλλού... Άλλωστε, το όλο μήνυμα θα έδειξε ότι, ξεκάθαρα, ήταν για τη φίλη σου... Κρίμα. Διότι η - αχαλίνωτη - φαντασία μου έκανε σχέδια για την αρχή ενός...έρωτα. Υπό άλλας συνθήκας, βέβαια... Click για ανάπτυξη... Καλά και αρκετά νεότερος και άγαμος να ήταν δε νομίζω ότι θα τον έριχνα έτσι Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 21:20 Ο Guest 709611: #5.598 14-05-22 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλά και αρκετά νεότερος και άγαμος να ήταν δε νομίζω ότι θα τον έριχνα έτσι Click για ανάπτυξη... Σίγουρα όχι... Αλλά θα ήταν ευκαιρία, ίσως, να ξεκινήσει κάτι. Αν αυτός το προχωρούσε και 'πιανόταν' απ' το λάθος σου. Η μια κουβέντα φέρνει την άλλη κ.ο.κ... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.499 μηνύματα. 15 Μαΐου 2022 στις 20:28 Η Πουπουλίνα: #5.599 15-05-22 20:28 Τι κανουν τα γλυκουλια μου; Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2022 στις 20:31 Ο Guest 709611: #5.600 15-05-22 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τι κανουν τα γλυκουλια μου; Click για ανάπτυξη... Τώρα...τώρα ; Προσπαθούν να ηρεμήσουν, απ' του κόσμου τα παράλογα... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 278 279 280 281 282 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 280 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 280 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Pak: 50 κάτι, παντρεμένος και με δύο γιούς στην ηλικία μου Click για ανάπτυξη... Απεταξάμην, λοιπόν. Από όπου κι αν το πιάσεις... Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ναι παλιός είναι μόνο που είναι μικρή η πόλη και συναντιόμαστε και εκτός αυτού αλληλεπιδρώ με τον ένα του γιο Click για ανάπτυξη... Εεε, εντάξει. Ένα λάθος έκανες. Δε νομίζω το μυαλό του(ς) να πάει κάπου αλλού... Άλλωστε, το όλο μήνυμα θα έδειξε ότι, ξεκάθαρα, ήταν για τη φίλη σου... Κρίμα. Διότι η - αχαλίνωτη - φαντασία μου έκανε σχέδια για την αρχή ενός...έρωτα. Υπό άλλας συνθήκας, βέβαια...
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.188 μηνύματα. 14 Μαΐου 2022 στις 20:52 Η Pak έγραψε: #5.597 14-05-22 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Απεταξάμην, λοιπόν. Από όπου κι αν το πιάσεις... Εεε, εντάξει. Ένα λάθος έκανες. Δε νομίζω το μυαλό του(ς) να πάει κάπου αλλού... Άλλωστε, το όλο μήνυμα θα έδειξε ότι, ξεκάθαρα, ήταν για τη φίλη σου... Κρίμα. Διότι η - αχαλίνωτη - φαντασία μου έκανε σχέδια για την αρχή ενός...έρωτα. Υπό άλλας συνθήκας, βέβαια... Click για ανάπτυξη... Καλά και αρκετά νεότερος και άγαμος να ήταν δε νομίζω ότι θα τον έριχνα έτσι Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 21:20 Ο Guest 709611: #5.598 14-05-22 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλά και αρκετά νεότερος και άγαμος να ήταν δε νομίζω ότι θα τον έριχνα έτσι Click για ανάπτυξη... Σίγουρα όχι... Αλλά θα ήταν ευκαιρία, ίσως, να ξεκινήσει κάτι. Αν αυτός το προχωρούσε και 'πιανόταν' απ' το λάθος σου. Η μια κουβέντα φέρνει την άλλη κ.ο.κ... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.499 μηνύματα. 15 Μαΐου 2022 στις 20:28 Η Πουπουλίνα: #5.599 15-05-22 20:28 Τι κανουν τα γλυκουλια μου; Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2022 στις 20:31 Ο Guest 709611: #5.600 15-05-22 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τι κανουν τα γλυκουλια μου; Click για ανάπτυξη... Τώρα...τώρα ; Προσπαθούν να ηρεμήσουν, απ' του κόσμου τα παράλογα... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 278 279 280 281 282 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 280 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 280 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Απεταξάμην, λοιπόν. Από όπου κι αν το πιάσεις... Εεε, εντάξει. Ένα λάθος έκανες. Δε νομίζω το μυαλό του(ς) να πάει κάπου αλλού... Άλλωστε, το όλο μήνυμα θα έδειξε ότι, ξεκάθαρα, ήταν για τη φίλη σου... Κρίμα. Διότι η - αχαλίνωτη - φαντασία μου έκανε σχέδια για την αρχή ενός...έρωτα. Υπό άλλας συνθήκας, βέβαια... Click για ανάπτυξη... Καλά και αρκετά νεότερος και άγαμος να ήταν δε νομίζω ότι θα τον έριχνα έτσι
Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2022 στις 21:20 Ο Guest 709611: #5.598 14-05-22 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλά και αρκετά νεότερος και άγαμος να ήταν δε νομίζω ότι θα τον έριχνα έτσι Click για ανάπτυξη... Σίγουρα όχι... Αλλά θα ήταν ευκαιρία, ίσως, να ξεκινήσει κάτι. Αν αυτός το προχωρούσε και 'πιανόταν' απ' το λάθος σου. Η μια κουβέντα φέρνει την άλλη κ.ο.κ... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.499 μηνύματα. 15 Μαΐου 2022 στις 20:28 Η Πουπουλίνα: #5.599 15-05-22 20:28 Τι κανουν τα γλυκουλια μου; Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2022 στις 20:31 Ο Guest 709611: #5.600 15-05-22 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τι κανουν τα γλυκουλια μου; Click για ανάπτυξη... Τώρα...τώρα ; Προσπαθούν να ηρεμήσουν, απ' του κόσμου τα παράλογα... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 278 279 280 281 282 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 280 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 280 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλά και αρκετά νεότερος και άγαμος να ήταν δε νομίζω ότι θα τον έριχνα έτσι Click για ανάπτυξη... Σίγουρα όχι... Αλλά θα ήταν ευκαιρία, ίσως, να ξεκινήσει κάτι. Αν αυτός το προχωρούσε και 'πιανόταν' απ' το λάθος σου. Η μια κουβέντα φέρνει την άλλη κ.ο.κ...
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.499 μηνύματα. 15 Μαΐου 2022 στις 20:28 Η Πουπουλίνα: #5.599 15-05-22 20:28 Τι κανουν τα γλυκουλια μου; Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2022 στις 20:31 Ο Guest 709611: #5.600 15-05-22 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τι κανουν τα γλυκουλια μου; Click για ανάπτυξη... Τώρα...τώρα ; Προσπαθούν να ηρεμήσουν, απ' του κόσμου τα παράλογα... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 278 279 280 281 282 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 280 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 280 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2022 στις 20:31 Ο Guest 709611: #5.600 15-05-22 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τι κανουν τα γλυκουλια μου; Click για ανάπτυξη... Τώρα...τώρα ; Προσπαθούν να ηρεμήσουν, απ' του κόσμου τα παράλογα...
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τι κανουν τα γλυκουλια μου; Click για ανάπτυξη... Τώρα...τώρα ; Προσπαθούν να ηρεμήσουν, απ' του κόσμου τα παράλογα...