Θα πω δύο πράγματα, μιας και δε θέλω να περάσουν λάθος εντυπώσεις λόγω του προηγούμενου μηνύματός μου, κυρίως όσον αφορά την εικόνα του Βαλ.
Λοιπόν, όταν έγινα μέλος οι περισσότεροι από σας ξέρετε ότι με κατηγορούσαν ότι είμαι διπλός λογαριασμός. Για να μην πολυλογώ ο Βαλ αν και μου έβγαλε την πίστη πείστηκε ότι είμαι αυτή που είμαι και όχι κάποια άλλη, μιας και την άλλη τη γνώριζε καλά. Μετά μου παρείχε κάποιες πληροφορίες για να μάθω ποια στο καλό είναι αυτή η άλλη, γιατί απλά μπήκα σε ένα φόρουμ και άκουγα ότι είμαι η τάδε χωρίς να ξέρω στην τελική ποια είναι αυτή.
Γι'αυτό το λόγο έχω πει ότι ο Βαλ με βοήθησε στο παρελθόν μέσα στο φόρουμ και τις προάλλες είπα ότι όσο και να διαφωνώ με τη στάση του (μέσα σε όρια φυσικά, τα οποία όμως δε νομίζω ότι θα ξεπεράσει ποτέ) δεν πρόκειται να τσακωθώ μαζί του.
Και μιας και είπα πριν ότι διαφωνώ με αυτά που έκανε, θέλω να πω ότι δεν έκανε κάτι τρομερό και το τονίζω αυτό γιατί πολλά ακούγονται καθημερινά. Δεν μπορώ να γνωρίζω τι σόι άνθρωπος είναι πραγματικά, αλλά με εμένα ήταν εντάξει εδώ μέσα. Δεν μπορώ να σας πω ποια είναι αυτά τα πράγματα που διαφωνώ, γιατί αφορούν τρίτους και δε θέλω να εκθέσω κάποιον, αλλά κρατήστε ότι όντως δεν είναι σοβαρά.
Ομως έχω κάθε δικαίωμα να αλλάξω τη στάση μου απέναντι σε κάποιο μέλος.
Πριν απλά έκανα πλάκα

και αυτά από εμένα, γιατί δε θέλω να μπλέκω σε δράματα, βαρέθηκα αυτό το πράγμα εδώ μέσα.
Υ. Γ Καλά σήμερα πρέπει να έγραψα πάνω από 20 μηνύματα