Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 17:26 Ο Guest 709611: #5.161 22-04-22 17:26 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το βρηκες αλλά για παρεμφερή λόγο. Με εξέπληξες. Click για ανάπτυξη... Σε εξέπληξα ; Δεν μ' έχεις δει...στις δόξες μου στο taboo, γι' αυτό το λες... Στροφάρει το μυαλό μας. Μη μας βλέπεις έτσι... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 17:30 Ο Valder έγραψε: #5.162 22-04-22 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σε εξέπληξα ; Δεν μ' έχεις δει...στις δόξες μου στο taboo, γι' αυτό το λες... Στροφάρει το μυαλό μας. Μη μας βλέπεις έτσι... Click για ανάπτυξη... Εμένα μου βγάζετε τον Κύριο όμως. ΝΟΚΙΑ ρε φιλε. ΝΟΚΙΑ. Φιδάκι. Φινλανδία. Άσε και δεν εχω φαει τιποτα σημερα και χτες και θέλω να το τηρησω μεχρι αυριο βράδυ και ειμαι με τον πειρασμό στα χείλη να φάω κατι. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 17:36 Ο Guest 709611: #5.163 22-04-22 17:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εμένα μου βγάζετε τον Κύριο όμως. ΝΟΚΙΑ ρε φιλε. ΝΟΚΙΑ. Φιδάκι. Φινλανδία. Click για ανάπτυξη... Το παραδέχτηκα. Κι αν δεν έλεγες...Ericsson, δεν θα το έβρισκα. Στο είπα. Το τερματίσαμε, προχθές... Αλλά και η ώρα περασμένη. Έλεος...με τα ωράριά σου !!! Ποιός λειτουργεί τέτοια ώρα ; Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άσε και δεν εχω φαει τιποτα σημερα και χτες και θέλω να το τηρησω μεχρι αυριο βράδυ και ειμαι με τον πειρασμό στα χείλη να φάω κατι. Click για ανάπτυξη... Όλοι στα ίδια κυμαινόμαστε, μέρες που 'ναι... Κι εγώ μ' ελίτσες και ψωμάκι είμαι. Αν έτρωγα και μια ντομάτα, στα τέσσερα, κι ένα κρεμμύδι...θα ήμουν έτοιμη για μεροκάματο στα χωράφια... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 17:52 Ο Valder έγραψε: #5.164 22-04-22 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Όλοι στα ίδια κυμαινόμαστε, μέρες που 'ναι... Κι εγώ μ' ελίτσες και ψωμάκι είμαι. Αν έτρωγα και μια ντομάτα, στα τέσσερα, κι ένα κρεμμύδι...θα ήμουν έτοιμη για μεροκάματο στα χωράφια... Click για ανάπτυξη... Κοίτα εγω κανονικά εστω και τετοια μέρα κατι θα μαγειρευα ή θα έπαιρνα απέξω. Αλλά δεν ξέρω, με έχει πιάσει κάτι εσωτερικό, θέλω να το τηρήσω αυτη τη φορά τουλάχιστον 3 μέρες πλήρη νηστεία ως αυριο βράδυ. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 17:58 Η Joji έγραψε: #5.165 22-04-22 17:58 Φώτης στο CnF: Φώτης στο στέκι: Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 18:02 Ο Guest 709611: #5.166 22-04-22 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοίτα εγω κανονικά εστω και τετοια μέρα κατι θα μαγειρευα ή θα έπαιρνα απέξω. Αλλά δεν ξέρω, με έχει πιάσει κάτι εσωτερικό, θέλω να το τηρήσω αυτη τη φορά τουλάχιστον 3 μέρες πλήρη νηστεία ως αυριο βράδυ. Click για ανάπτυξη... Κάτι σε νηστίσιμο να υποθέσω ; Μα όλο αυτό...εσωτερικό είναι. Να θες να το κάνεις, να το νιώθεις. Να πηγάζει από μέσα σου, αυτή η θέληση... Άλλωστε, δόξα τω Θεώ, έχουμε μια θρησκεία που δεν μας επιβάλλει με το βούρδουλα το οτιδήποτε... Κατ' εμέ, πολύ καλά κάνεις (χωρίς να έχω κάποιο πρόβλημα με κάποιον που δεν το κάνει...). Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε. Αν θες, ένας - ελάχιστος - φόρος τιμής, για τα όσα πέρασε. Εγώ έτσι το βλέπω. Σωστό ή λάθος δεν ξέρω, αλλά είναι η αλήθεια μου... Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Απριλίου 2022 Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 18:03 Η Joji έγραψε: #5.167 22-04-22 18:03 Εγώ πάντως έχω φάει ότι υπάρχει και δεν υπάρχει Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 18:50 Ο Valder έγραψε: #5.168 22-04-22 18:50 Πω ξεπατώνομαι, τι τακτοποιηση... Ούτε γουρούνι να ζούσε δω μέσα. Να βγάλω τα παλιά, να βάλω τα καινούρια, το καθε πράγμα στο ράφι του... Σαν να παιζω ξυλο ειμαι. Και εχω και συνεχεια... parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.766 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 20:29 Ο parafernalia: #5.169 22-04-22 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άσε και δεν εχω φαει τιποτα σημερα και χτες και θέλω να το τηρησω μεχρι αυριο βράδυ και ειμαι με τον πειρασμό στα χείλη να φάω κατι. Click για ανάπτυξη... Κάνεις 3 μέρες αφαγία; Κοίτα να δεις, κι εγώ που έκανα μία για πρώτη φορά στη ζωή μου, την είχα δει shaolin. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 20:34 Ο Valder έγραψε: #5.170 22-04-22 20:34 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Κάνεις 3 μέρες αφαγία; Κοίτα να δεις, κι εγώ που έκανα μία για πρώτη φορά στη ζωή μου, την είχα δει shaolin. Click για ανάπτυξη... ΝΤΑ! Ήδη μιλάω άπταιστα Ρώσικα σε διάλεκτο Νοβοσιμπίρσκ ως παρενέργεια. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:01 Η Aleksa έγραψε: #5.171 22-04-22 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοίτα εγω κανονικά εστω και τετοια μέρα κατι θα μαγειρευα ή θα έπαιρνα απέξω. Αλλά δεν ξέρω, με έχει πιάσει κάτι εσωτερικό, θέλω να το τηρήσω αυτη τη φορά τουλάχιστον 3 μέρες πλήρη νηστεία ως αυριο βράδυ. Click για ανάπτυξη... Ούτε ποτάκι; Γιατί κι εγώ νήστεψα σήμερα, αλλά... Κανονικά θα πρέπει να απέχουμε από ότι μας δίνει απόλαυση. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:04 Ο Valder έγραψε: #5.172 22-04-22 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ούτε ποτάκι; Γιατί κι εγώ νήστεψα σήμερα, αλλά... Κανονικά θα πρέπει να απέχουμε από ότι μας δίνει απόλαυση. Click για ανάπτυξη... Ρε συ σκοπός είναι να απέχω απ ολα. Ειδάλλως ας ρίξω πάνω στην ψησταριά τα spare ribs να γίνει της Βιθυνίας το ανάγνωσμα, να συνεχίσω με ξεκώλιασμα δέκα-δεκα τα σοκολατάκια Noisetta και να κλείσω με μισό λίτρο Τζέημσον. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:06 Η Aleksa έγραψε: #5.173 22-04-22 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρε συ σκοπός είναι να απέχω απ ολα. Ειδάλλως ας ρίξω πάνω στην ψησταριά τα spare ribs να γίνει της Βιθυνίας το ανάγνωσμα, να συνεχίσω με ξεκώλιασμα δέκα-δεκα τα σοκολατάκια Noisetta και να κλείσω με μισό λίτρο Τζέημσον. Click για ανάπτυξη... Κανονικά, ούτε "λάγνοι λογισμοί" επιτρέπονται να ξέρεις... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:09 Ο Valder έγραψε: #5.174 22-04-22 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Κανονικά, ούτε "λάγνοι λογισμοί" επιτρέπονται να ξέρεις... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Θα προσαρμόσω τη ζωή μου ανάλογα. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 21:17 Ο Guest 709611: #5.175 22-04-22 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άσε και δεν εχω φαει τιποτα σημερα και χτες και θέλω να το τηρησω μεχρι αυριο βράδυ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αλλά δεν ξέρω, με έχει πιάσει κάτι εσωτερικό, θέλω να το τηρήσω αυτη τη φορά τουλάχιστον 3 μέρες πλήρη νηστεία ως αυριο βράδυ. Click για ανάπτυξη... Αφαγία...ή νηστεία κάνεις, τελικά ; Γιατί δεν κατάλαβα καλά, μάλλον, προηγουμένως... Είπες πλήρη νηστεία και υπέθεσα ότι απέχεις απ΄ όλα (π.χ. τυρί, γαλακτοκομικά και όχι μόνο κρέας), αλλά τρως ό,τι άλλο επιτρέπεται... Εντάξει, είπαμε νηστεία...αλλά κι αφαγία ; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:22 Ο Valder έγραψε: #5.176 22-04-22 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εντάξει, είπαμε νηστεία...αλλά κι αφαγία ; Click για ανάπτυξη... Θέλω να μπορώ να μπω σε λίγο καιρό στο ωραίο μου βουργουνδί πουκάμισο. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 21:25 Ο Guest 709611: #5.177 22-04-22 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θέλω να μπορώ να μπω σε λίγο καιρό στο ωραίο μου βουργουνδί πουκάμισο. Click για ανάπτυξη... Αυτό σε ρώτησα εγώ ; Σε τί...χρώμα πουκάμισο θες να χωρέσεις ; Τα συχνά σούρτα φέρτα (σου)...στην άλλη μεριά θα μας κάνουν, εδώ μέσα, να μην μπορούμε να συνεννοηθούμε ούτε στα προφανή... Άλλα θα λέω...άλλα θα λες. Συνεννόηση μπουζούκι... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:25 Ο juste un instant: #5.178 22-04-22 21:25 Je soutiens le Bουργουνδί Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:27 Η Aleksa έγραψε: #5.179 22-04-22 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θέλω να μπορώ να μπω σε λίγο καιρό στο ωραίο μου βουργουνδί πουκάμισο. Click για ανάπτυξη... Βουργουνδί = παραπέμπει σε κρασί. Δεν ήξερα οτι βγαίνει και σε πουκάμισο. Spoiler Ξύνομαι στη γκλίτσα του τσοπάνη ε; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:28 Ο Valder έγραψε: #5.180 22-04-22 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ξύνομαι στη γκλίτσα του τσοπάνη ε; Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 257 258 259 260 261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 259 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 259 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το βρηκες αλλά για παρεμφερή λόγο. Με εξέπληξες. Click για ανάπτυξη... Σε εξέπληξα ; Δεν μ' έχεις δει...στις δόξες μου στο taboo, γι' αυτό το λες... Στροφάρει το μυαλό μας. Μη μας βλέπεις έτσι...
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 17:30 Ο Valder έγραψε: #5.162 22-04-22 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σε εξέπληξα ; Δεν μ' έχεις δει...στις δόξες μου στο taboo, γι' αυτό το λες... Στροφάρει το μυαλό μας. Μη μας βλέπεις έτσι... Click για ανάπτυξη... Εμένα μου βγάζετε τον Κύριο όμως. ΝΟΚΙΑ ρε φιλε. ΝΟΚΙΑ. Φιδάκι. Φινλανδία. Άσε και δεν εχω φαει τιποτα σημερα και χτες και θέλω να το τηρησω μεχρι αυριο βράδυ και ειμαι με τον πειρασμό στα χείλη να φάω κατι. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 17:36 Ο Guest 709611: #5.163 22-04-22 17:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εμένα μου βγάζετε τον Κύριο όμως. ΝΟΚΙΑ ρε φιλε. ΝΟΚΙΑ. Φιδάκι. Φινλανδία. Click για ανάπτυξη... Το παραδέχτηκα. Κι αν δεν έλεγες...Ericsson, δεν θα το έβρισκα. Στο είπα. Το τερματίσαμε, προχθές... Αλλά και η ώρα περασμένη. Έλεος...με τα ωράριά σου !!! Ποιός λειτουργεί τέτοια ώρα ; Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άσε και δεν εχω φαει τιποτα σημερα και χτες και θέλω να το τηρησω μεχρι αυριο βράδυ και ειμαι με τον πειρασμό στα χείλη να φάω κατι. Click για ανάπτυξη... Όλοι στα ίδια κυμαινόμαστε, μέρες που 'ναι... Κι εγώ μ' ελίτσες και ψωμάκι είμαι. Αν έτρωγα και μια ντομάτα, στα τέσσερα, κι ένα κρεμμύδι...θα ήμουν έτοιμη για μεροκάματο στα χωράφια... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 17:52 Ο Valder έγραψε: #5.164 22-04-22 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Όλοι στα ίδια κυμαινόμαστε, μέρες που 'ναι... Κι εγώ μ' ελίτσες και ψωμάκι είμαι. Αν έτρωγα και μια ντομάτα, στα τέσσερα, κι ένα κρεμμύδι...θα ήμουν έτοιμη για μεροκάματο στα χωράφια... Click για ανάπτυξη... Κοίτα εγω κανονικά εστω και τετοια μέρα κατι θα μαγειρευα ή θα έπαιρνα απέξω. Αλλά δεν ξέρω, με έχει πιάσει κάτι εσωτερικό, θέλω να το τηρήσω αυτη τη φορά τουλάχιστον 3 μέρες πλήρη νηστεία ως αυριο βράδυ. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 17:58 Η Joji έγραψε: #5.165 22-04-22 17:58 Φώτης στο CnF: Φώτης στο στέκι: Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 18:02 Ο Guest 709611: #5.166 22-04-22 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοίτα εγω κανονικά εστω και τετοια μέρα κατι θα μαγειρευα ή θα έπαιρνα απέξω. Αλλά δεν ξέρω, με έχει πιάσει κάτι εσωτερικό, θέλω να το τηρήσω αυτη τη φορά τουλάχιστον 3 μέρες πλήρη νηστεία ως αυριο βράδυ. Click για ανάπτυξη... Κάτι σε νηστίσιμο να υποθέσω ; Μα όλο αυτό...εσωτερικό είναι. Να θες να το κάνεις, να το νιώθεις. Να πηγάζει από μέσα σου, αυτή η θέληση... Άλλωστε, δόξα τω Θεώ, έχουμε μια θρησκεία που δεν μας επιβάλλει με το βούρδουλα το οτιδήποτε... Κατ' εμέ, πολύ καλά κάνεις (χωρίς να έχω κάποιο πρόβλημα με κάποιον που δεν το κάνει...). Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε. Αν θες, ένας - ελάχιστος - φόρος τιμής, για τα όσα πέρασε. Εγώ έτσι το βλέπω. Σωστό ή λάθος δεν ξέρω, αλλά είναι η αλήθεια μου... Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Απριλίου 2022 Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 18:03 Η Joji έγραψε: #5.167 22-04-22 18:03 Εγώ πάντως έχω φάει ότι υπάρχει και δεν υπάρχει Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 18:50 Ο Valder έγραψε: #5.168 22-04-22 18:50 Πω ξεπατώνομαι, τι τακτοποιηση... Ούτε γουρούνι να ζούσε δω μέσα. Να βγάλω τα παλιά, να βάλω τα καινούρια, το καθε πράγμα στο ράφι του... Σαν να παιζω ξυλο ειμαι. Και εχω και συνεχεια... parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.766 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 20:29 Ο parafernalia: #5.169 22-04-22 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άσε και δεν εχω φαει τιποτα σημερα και χτες και θέλω να το τηρησω μεχρι αυριο βράδυ και ειμαι με τον πειρασμό στα χείλη να φάω κατι. Click για ανάπτυξη... Κάνεις 3 μέρες αφαγία; Κοίτα να δεις, κι εγώ που έκανα μία για πρώτη φορά στη ζωή μου, την είχα δει shaolin. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 20:34 Ο Valder έγραψε: #5.170 22-04-22 20:34 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Κάνεις 3 μέρες αφαγία; Κοίτα να δεις, κι εγώ που έκανα μία για πρώτη φορά στη ζωή μου, την είχα δει shaolin. Click για ανάπτυξη... ΝΤΑ! Ήδη μιλάω άπταιστα Ρώσικα σε διάλεκτο Νοβοσιμπίρσκ ως παρενέργεια. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:01 Η Aleksa έγραψε: #5.171 22-04-22 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοίτα εγω κανονικά εστω και τετοια μέρα κατι θα μαγειρευα ή θα έπαιρνα απέξω. Αλλά δεν ξέρω, με έχει πιάσει κάτι εσωτερικό, θέλω να το τηρήσω αυτη τη φορά τουλάχιστον 3 μέρες πλήρη νηστεία ως αυριο βράδυ. Click για ανάπτυξη... Ούτε ποτάκι; Γιατί κι εγώ νήστεψα σήμερα, αλλά... Κανονικά θα πρέπει να απέχουμε από ότι μας δίνει απόλαυση. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:04 Ο Valder έγραψε: #5.172 22-04-22 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ούτε ποτάκι; Γιατί κι εγώ νήστεψα σήμερα, αλλά... Κανονικά θα πρέπει να απέχουμε από ότι μας δίνει απόλαυση. Click για ανάπτυξη... Ρε συ σκοπός είναι να απέχω απ ολα. Ειδάλλως ας ρίξω πάνω στην ψησταριά τα spare ribs να γίνει της Βιθυνίας το ανάγνωσμα, να συνεχίσω με ξεκώλιασμα δέκα-δεκα τα σοκολατάκια Noisetta και να κλείσω με μισό λίτρο Τζέημσον. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:06 Η Aleksa έγραψε: #5.173 22-04-22 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρε συ σκοπός είναι να απέχω απ ολα. Ειδάλλως ας ρίξω πάνω στην ψησταριά τα spare ribs να γίνει της Βιθυνίας το ανάγνωσμα, να συνεχίσω με ξεκώλιασμα δέκα-δεκα τα σοκολατάκια Noisetta και να κλείσω με μισό λίτρο Τζέημσον. Click για ανάπτυξη... Κανονικά, ούτε "λάγνοι λογισμοί" επιτρέπονται να ξέρεις... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:09 Ο Valder έγραψε: #5.174 22-04-22 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Κανονικά, ούτε "λάγνοι λογισμοί" επιτρέπονται να ξέρεις... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Θα προσαρμόσω τη ζωή μου ανάλογα. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 21:17 Ο Guest 709611: #5.175 22-04-22 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άσε και δεν εχω φαει τιποτα σημερα και χτες και θέλω να το τηρησω μεχρι αυριο βράδυ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αλλά δεν ξέρω, με έχει πιάσει κάτι εσωτερικό, θέλω να το τηρήσω αυτη τη φορά τουλάχιστον 3 μέρες πλήρη νηστεία ως αυριο βράδυ. Click για ανάπτυξη... Αφαγία...ή νηστεία κάνεις, τελικά ; Γιατί δεν κατάλαβα καλά, μάλλον, προηγουμένως... Είπες πλήρη νηστεία και υπέθεσα ότι απέχεις απ΄ όλα (π.χ. τυρί, γαλακτοκομικά και όχι μόνο κρέας), αλλά τρως ό,τι άλλο επιτρέπεται... Εντάξει, είπαμε νηστεία...αλλά κι αφαγία ; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:22 Ο Valder έγραψε: #5.176 22-04-22 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εντάξει, είπαμε νηστεία...αλλά κι αφαγία ; Click για ανάπτυξη... Θέλω να μπορώ να μπω σε λίγο καιρό στο ωραίο μου βουργουνδί πουκάμισο. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 21:25 Ο Guest 709611: #5.177 22-04-22 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θέλω να μπορώ να μπω σε λίγο καιρό στο ωραίο μου βουργουνδί πουκάμισο. Click για ανάπτυξη... Αυτό σε ρώτησα εγώ ; Σε τί...χρώμα πουκάμισο θες να χωρέσεις ; Τα συχνά σούρτα φέρτα (σου)...στην άλλη μεριά θα μας κάνουν, εδώ μέσα, να μην μπορούμε να συνεννοηθούμε ούτε στα προφανή... Άλλα θα λέω...άλλα θα λες. Συνεννόηση μπουζούκι... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:25 Ο juste un instant: #5.178 22-04-22 21:25 Je soutiens le Bουργουνδί Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:27 Η Aleksa έγραψε: #5.179 22-04-22 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θέλω να μπορώ να μπω σε λίγο καιρό στο ωραίο μου βουργουνδί πουκάμισο. Click για ανάπτυξη... Βουργουνδί = παραπέμπει σε κρασί. Δεν ήξερα οτι βγαίνει και σε πουκάμισο. Spoiler Ξύνομαι στη γκλίτσα του τσοπάνη ε; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:28 Ο Valder έγραψε: #5.180 22-04-22 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ξύνομαι στη γκλίτσα του τσοπάνη ε; Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 257 258 259 260 261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 259 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 259 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σε εξέπληξα ; Δεν μ' έχεις δει...στις δόξες μου στο taboo, γι' αυτό το λες... Στροφάρει το μυαλό μας. Μη μας βλέπεις έτσι... Click για ανάπτυξη... Εμένα μου βγάζετε τον Κύριο όμως. ΝΟΚΙΑ ρε φιλε. ΝΟΚΙΑ. Φιδάκι. Φινλανδία. Άσε και δεν εχω φαει τιποτα σημερα και χτες και θέλω να το τηρησω μεχρι αυριο βράδυ και ειμαι με τον πειρασμό στα χείλη να φάω κατι.
Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 17:36 Ο Guest 709611: #5.163 22-04-22 17:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εμένα μου βγάζετε τον Κύριο όμως. ΝΟΚΙΑ ρε φιλε. ΝΟΚΙΑ. Φιδάκι. Φινλανδία. Click για ανάπτυξη... Το παραδέχτηκα. Κι αν δεν έλεγες...Ericsson, δεν θα το έβρισκα. Στο είπα. Το τερματίσαμε, προχθές... Αλλά και η ώρα περασμένη. Έλεος...με τα ωράριά σου !!! Ποιός λειτουργεί τέτοια ώρα ; Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άσε και δεν εχω φαει τιποτα σημερα και χτες και θέλω να το τηρησω μεχρι αυριο βράδυ και ειμαι με τον πειρασμό στα χείλη να φάω κατι. Click για ανάπτυξη... Όλοι στα ίδια κυμαινόμαστε, μέρες που 'ναι... Κι εγώ μ' ελίτσες και ψωμάκι είμαι. Αν έτρωγα και μια ντομάτα, στα τέσσερα, κι ένα κρεμμύδι...θα ήμουν έτοιμη για μεροκάματο στα χωράφια... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 17:52 Ο Valder έγραψε: #5.164 22-04-22 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Όλοι στα ίδια κυμαινόμαστε, μέρες που 'ναι... Κι εγώ μ' ελίτσες και ψωμάκι είμαι. Αν έτρωγα και μια ντομάτα, στα τέσσερα, κι ένα κρεμμύδι...θα ήμουν έτοιμη για μεροκάματο στα χωράφια... Click για ανάπτυξη... Κοίτα εγω κανονικά εστω και τετοια μέρα κατι θα μαγειρευα ή θα έπαιρνα απέξω. Αλλά δεν ξέρω, με έχει πιάσει κάτι εσωτερικό, θέλω να το τηρήσω αυτη τη φορά τουλάχιστον 3 μέρες πλήρη νηστεία ως αυριο βράδυ. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 17:58 Η Joji έγραψε: #5.165 22-04-22 17:58 Φώτης στο CnF: Φώτης στο στέκι: Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 18:02 Ο Guest 709611: #5.166 22-04-22 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοίτα εγω κανονικά εστω και τετοια μέρα κατι θα μαγειρευα ή θα έπαιρνα απέξω. Αλλά δεν ξέρω, με έχει πιάσει κάτι εσωτερικό, θέλω να το τηρήσω αυτη τη φορά τουλάχιστον 3 μέρες πλήρη νηστεία ως αυριο βράδυ. Click για ανάπτυξη... Κάτι σε νηστίσιμο να υποθέσω ; Μα όλο αυτό...εσωτερικό είναι. Να θες να το κάνεις, να το νιώθεις. Να πηγάζει από μέσα σου, αυτή η θέληση... Άλλωστε, δόξα τω Θεώ, έχουμε μια θρησκεία που δεν μας επιβάλλει με το βούρδουλα το οτιδήποτε... Κατ' εμέ, πολύ καλά κάνεις (χωρίς να έχω κάποιο πρόβλημα με κάποιον που δεν το κάνει...). Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε. Αν θες, ένας - ελάχιστος - φόρος τιμής, για τα όσα πέρασε. Εγώ έτσι το βλέπω. Σωστό ή λάθος δεν ξέρω, αλλά είναι η αλήθεια μου... Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Απριλίου 2022 Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 18:03 Η Joji έγραψε: #5.167 22-04-22 18:03 Εγώ πάντως έχω φάει ότι υπάρχει και δεν υπάρχει Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 18:50 Ο Valder έγραψε: #5.168 22-04-22 18:50 Πω ξεπατώνομαι, τι τακτοποιηση... Ούτε γουρούνι να ζούσε δω μέσα. Να βγάλω τα παλιά, να βάλω τα καινούρια, το καθε πράγμα στο ράφι του... Σαν να παιζω ξυλο ειμαι. Και εχω και συνεχεια... parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.766 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 20:29 Ο parafernalia: #5.169 22-04-22 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άσε και δεν εχω φαει τιποτα σημερα και χτες και θέλω να το τηρησω μεχρι αυριο βράδυ και ειμαι με τον πειρασμό στα χείλη να φάω κατι. Click για ανάπτυξη... Κάνεις 3 μέρες αφαγία; Κοίτα να δεις, κι εγώ που έκανα μία για πρώτη φορά στη ζωή μου, την είχα δει shaolin. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 20:34 Ο Valder έγραψε: #5.170 22-04-22 20:34 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Κάνεις 3 μέρες αφαγία; Κοίτα να δεις, κι εγώ που έκανα μία για πρώτη φορά στη ζωή μου, την είχα δει shaolin. Click για ανάπτυξη... ΝΤΑ! Ήδη μιλάω άπταιστα Ρώσικα σε διάλεκτο Νοβοσιμπίρσκ ως παρενέργεια. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:01 Η Aleksa έγραψε: #5.171 22-04-22 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοίτα εγω κανονικά εστω και τετοια μέρα κατι θα μαγειρευα ή θα έπαιρνα απέξω. Αλλά δεν ξέρω, με έχει πιάσει κάτι εσωτερικό, θέλω να το τηρήσω αυτη τη φορά τουλάχιστον 3 μέρες πλήρη νηστεία ως αυριο βράδυ. Click για ανάπτυξη... Ούτε ποτάκι; Γιατί κι εγώ νήστεψα σήμερα, αλλά... Κανονικά θα πρέπει να απέχουμε από ότι μας δίνει απόλαυση. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:04 Ο Valder έγραψε: #5.172 22-04-22 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ούτε ποτάκι; Γιατί κι εγώ νήστεψα σήμερα, αλλά... Κανονικά θα πρέπει να απέχουμε από ότι μας δίνει απόλαυση. Click για ανάπτυξη... Ρε συ σκοπός είναι να απέχω απ ολα. Ειδάλλως ας ρίξω πάνω στην ψησταριά τα spare ribs να γίνει της Βιθυνίας το ανάγνωσμα, να συνεχίσω με ξεκώλιασμα δέκα-δεκα τα σοκολατάκια Noisetta και να κλείσω με μισό λίτρο Τζέημσον. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:06 Η Aleksa έγραψε: #5.173 22-04-22 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρε συ σκοπός είναι να απέχω απ ολα. Ειδάλλως ας ρίξω πάνω στην ψησταριά τα spare ribs να γίνει της Βιθυνίας το ανάγνωσμα, να συνεχίσω με ξεκώλιασμα δέκα-δεκα τα σοκολατάκια Noisetta και να κλείσω με μισό λίτρο Τζέημσον. Click για ανάπτυξη... Κανονικά, ούτε "λάγνοι λογισμοί" επιτρέπονται να ξέρεις... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:09 Ο Valder έγραψε: #5.174 22-04-22 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Κανονικά, ούτε "λάγνοι λογισμοί" επιτρέπονται να ξέρεις... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Θα προσαρμόσω τη ζωή μου ανάλογα. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 21:17 Ο Guest 709611: #5.175 22-04-22 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άσε και δεν εχω φαει τιποτα σημερα και χτες και θέλω να το τηρησω μεχρι αυριο βράδυ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αλλά δεν ξέρω, με έχει πιάσει κάτι εσωτερικό, θέλω να το τηρήσω αυτη τη φορά τουλάχιστον 3 μέρες πλήρη νηστεία ως αυριο βράδυ. Click για ανάπτυξη... Αφαγία...ή νηστεία κάνεις, τελικά ; Γιατί δεν κατάλαβα καλά, μάλλον, προηγουμένως... Είπες πλήρη νηστεία και υπέθεσα ότι απέχεις απ΄ όλα (π.χ. τυρί, γαλακτοκομικά και όχι μόνο κρέας), αλλά τρως ό,τι άλλο επιτρέπεται... Εντάξει, είπαμε νηστεία...αλλά κι αφαγία ; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:22 Ο Valder έγραψε: #5.176 22-04-22 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εντάξει, είπαμε νηστεία...αλλά κι αφαγία ; Click για ανάπτυξη... Θέλω να μπορώ να μπω σε λίγο καιρό στο ωραίο μου βουργουνδί πουκάμισο. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 21:25 Ο Guest 709611: #5.177 22-04-22 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θέλω να μπορώ να μπω σε λίγο καιρό στο ωραίο μου βουργουνδί πουκάμισο. Click για ανάπτυξη... Αυτό σε ρώτησα εγώ ; Σε τί...χρώμα πουκάμισο θες να χωρέσεις ; Τα συχνά σούρτα φέρτα (σου)...στην άλλη μεριά θα μας κάνουν, εδώ μέσα, να μην μπορούμε να συνεννοηθούμε ούτε στα προφανή... Άλλα θα λέω...άλλα θα λες. Συνεννόηση μπουζούκι... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:25 Ο juste un instant: #5.178 22-04-22 21:25 Je soutiens le Bουργουνδί Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:27 Η Aleksa έγραψε: #5.179 22-04-22 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θέλω να μπορώ να μπω σε λίγο καιρό στο ωραίο μου βουργουνδί πουκάμισο. Click για ανάπτυξη... Βουργουνδί = παραπέμπει σε κρασί. Δεν ήξερα οτι βγαίνει και σε πουκάμισο. Spoiler Ξύνομαι στη γκλίτσα του τσοπάνη ε; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:28 Ο Valder έγραψε: #5.180 22-04-22 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ξύνομαι στη γκλίτσα του τσοπάνη ε; Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 257 258 259 260 261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 259 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 259 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εμένα μου βγάζετε τον Κύριο όμως. ΝΟΚΙΑ ρε φιλε. ΝΟΚΙΑ. Φιδάκι. Φινλανδία. Click για ανάπτυξη... Το παραδέχτηκα. Κι αν δεν έλεγες...Ericsson, δεν θα το έβρισκα. Στο είπα. Το τερματίσαμε, προχθές... Αλλά και η ώρα περασμένη. Έλεος...με τα ωράριά σου !!! Ποιός λειτουργεί τέτοια ώρα ; Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άσε και δεν εχω φαει τιποτα σημερα και χτες και θέλω να το τηρησω μεχρι αυριο βράδυ και ειμαι με τον πειρασμό στα χείλη να φάω κατι. Click για ανάπτυξη... Όλοι στα ίδια κυμαινόμαστε, μέρες που 'ναι... Κι εγώ μ' ελίτσες και ψωμάκι είμαι. Αν έτρωγα και μια ντομάτα, στα τέσσερα, κι ένα κρεμμύδι...θα ήμουν έτοιμη για μεροκάματο στα χωράφια...
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 17:52 Ο Valder έγραψε: #5.164 22-04-22 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Όλοι στα ίδια κυμαινόμαστε, μέρες που 'ναι... Κι εγώ μ' ελίτσες και ψωμάκι είμαι. Αν έτρωγα και μια ντομάτα, στα τέσσερα, κι ένα κρεμμύδι...θα ήμουν έτοιμη για μεροκάματο στα χωράφια... Click για ανάπτυξη... Κοίτα εγω κανονικά εστω και τετοια μέρα κατι θα μαγειρευα ή θα έπαιρνα απέξω. Αλλά δεν ξέρω, με έχει πιάσει κάτι εσωτερικό, θέλω να το τηρήσω αυτη τη φορά τουλάχιστον 3 μέρες πλήρη νηστεία ως αυριο βράδυ. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 17:58 Η Joji έγραψε: #5.165 22-04-22 17:58 Φώτης στο CnF: Φώτης στο στέκι: Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 18:02 Ο Guest 709611: #5.166 22-04-22 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοίτα εγω κανονικά εστω και τετοια μέρα κατι θα μαγειρευα ή θα έπαιρνα απέξω. Αλλά δεν ξέρω, με έχει πιάσει κάτι εσωτερικό, θέλω να το τηρήσω αυτη τη φορά τουλάχιστον 3 μέρες πλήρη νηστεία ως αυριο βράδυ. Click για ανάπτυξη... Κάτι σε νηστίσιμο να υποθέσω ; Μα όλο αυτό...εσωτερικό είναι. Να θες να το κάνεις, να το νιώθεις. Να πηγάζει από μέσα σου, αυτή η θέληση... Άλλωστε, δόξα τω Θεώ, έχουμε μια θρησκεία που δεν μας επιβάλλει με το βούρδουλα το οτιδήποτε... Κατ' εμέ, πολύ καλά κάνεις (χωρίς να έχω κάποιο πρόβλημα με κάποιον που δεν το κάνει...). Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε. Αν θες, ένας - ελάχιστος - φόρος τιμής, για τα όσα πέρασε. Εγώ έτσι το βλέπω. Σωστό ή λάθος δεν ξέρω, αλλά είναι η αλήθεια μου... Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Απριλίου 2022 Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 18:03 Η Joji έγραψε: #5.167 22-04-22 18:03 Εγώ πάντως έχω φάει ότι υπάρχει και δεν υπάρχει Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 18:50 Ο Valder έγραψε: #5.168 22-04-22 18:50 Πω ξεπατώνομαι, τι τακτοποιηση... Ούτε γουρούνι να ζούσε δω μέσα. Να βγάλω τα παλιά, να βάλω τα καινούρια, το καθε πράγμα στο ράφι του... Σαν να παιζω ξυλο ειμαι. Και εχω και συνεχεια... parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.766 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 20:29 Ο parafernalia: #5.169 22-04-22 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άσε και δεν εχω φαει τιποτα σημερα και χτες και θέλω να το τηρησω μεχρι αυριο βράδυ και ειμαι με τον πειρασμό στα χείλη να φάω κατι. Click για ανάπτυξη... Κάνεις 3 μέρες αφαγία; Κοίτα να δεις, κι εγώ που έκανα μία για πρώτη φορά στη ζωή μου, την είχα δει shaolin. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 20:34 Ο Valder έγραψε: #5.170 22-04-22 20:34 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Κάνεις 3 μέρες αφαγία; Κοίτα να δεις, κι εγώ που έκανα μία για πρώτη φορά στη ζωή μου, την είχα δει shaolin. Click για ανάπτυξη... ΝΤΑ! Ήδη μιλάω άπταιστα Ρώσικα σε διάλεκτο Νοβοσιμπίρσκ ως παρενέργεια. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:01 Η Aleksa έγραψε: #5.171 22-04-22 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοίτα εγω κανονικά εστω και τετοια μέρα κατι θα μαγειρευα ή θα έπαιρνα απέξω. Αλλά δεν ξέρω, με έχει πιάσει κάτι εσωτερικό, θέλω να το τηρήσω αυτη τη φορά τουλάχιστον 3 μέρες πλήρη νηστεία ως αυριο βράδυ. Click για ανάπτυξη... Ούτε ποτάκι; Γιατί κι εγώ νήστεψα σήμερα, αλλά... Κανονικά θα πρέπει να απέχουμε από ότι μας δίνει απόλαυση. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:04 Ο Valder έγραψε: #5.172 22-04-22 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ούτε ποτάκι; Γιατί κι εγώ νήστεψα σήμερα, αλλά... Κανονικά θα πρέπει να απέχουμε από ότι μας δίνει απόλαυση. Click για ανάπτυξη... Ρε συ σκοπός είναι να απέχω απ ολα. Ειδάλλως ας ρίξω πάνω στην ψησταριά τα spare ribs να γίνει της Βιθυνίας το ανάγνωσμα, να συνεχίσω με ξεκώλιασμα δέκα-δεκα τα σοκολατάκια Noisetta και να κλείσω με μισό λίτρο Τζέημσον. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:06 Η Aleksa έγραψε: #5.173 22-04-22 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρε συ σκοπός είναι να απέχω απ ολα. Ειδάλλως ας ρίξω πάνω στην ψησταριά τα spare ribs να γίνει της Βιθυνίας το ανάγνωσμα, να συνεχίσω με ξεκώλιασμα δέκα-δεκα τα σοκολατάκια Noisetta και να κλείσω με μισό λίτρο Τζέημσον. Click για ανάπτυξη... Κανονικά, ούτε "λάγνοι λογισμοί" επιτρέπονται να ξέρεις... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:09 Ο Valder έγραψε: #5.174 22-04-22 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Κανονικά, ούτε "λάγνοι λογισμοί" επιτρέπονται να ξέρεις... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Θα προσαρμόσω τη ζωή μου ανάλογα. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 21:17 Ο Guest 709611: #5.175 22-04-22 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άσε και δεν εχω φαει τιποτα σημερα και χτες και θέλω να το τηρησω μεχρι αυριο βράδυ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αλλά δεν ξέρω, με έχει πιάσει κάτι εσωτερικό, θέλω να το τηρήσω αυτη τη φορά τουλάχιστον 3 μέρες πλήρη νηστεία ως αυριο βράδυ. Click για ανάπτυξη... Αφαγία...ή νηστεία κάνεις, τελικά ; Γιατί δεν κατάλαβα καλά, μάλλον, προηγουμένως... Είπες πλήρη νηστεία και υπέθεσα ότι απέχεις απ΄ όλα (π.χ. τυρί, γαλακτοκομικά και όχι μόνο κρέας), αλλά τρως ό,τι άλλο επιτρέπεται... Εντάξει, είπαμε νηστεία...αλλά κι αφαγία ; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:22 Ο Valder έγραψε: #5.176 22-04-22 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εντάξει, είπαμε νηστεία...αλλά κι αφαγία ; Click για ανάπτυξη... Θέλω να μπορώ να μπω σε λίγο καιρό στο ωραίο μου βουργουνδί πουκάμισο. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 21:25 Ο Guest 709611: #5.177 22-04-22 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θέλω να μπορώ να μπω σε λίγο καιρό στο ωραίο μου βουργουνδί πουκάμισο. Click για ανάπτυξη... Αυτό σε ρώτησα εγώ ; Σε τί...χρώμα πουκάμισο θες να χωρέσεις ; Τα συχνά σούρτα φέρτα (σου)...στην άλλη μεριά θα μας κάνουν, εδώ μέσα, να μην μπορούμε να συνεννοηθούμε ούτε στα προφανή... Άλλα θα λέω...άλλα θα λες. Συνεννόηση μπουζούκι... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:25 Ο juste un instant: #5.178 22-04-22 21:25 Je soutiens le Bουργουνδί Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:27 Η Aleksa έγραψε: #5.179 22-04-22 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θέλω να μπορώ να μπω σε λίγο καιρό στο ωραίο μου βουργουνδί πουκάμισο. Click για ανάπτυξη... Βουργουνδί = παραπέμπει σε κρασί. Δεν ήξερα οτι βγαίνει και σε πουκάμισο. Spoiler Ξύνομαι στη γκλίτσα του τσοπάνη ε; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:28 Ο Valder έγραψε: #5.180 22-04-22 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ξύνομαι στη γκλίτσα του τσοπάνη ε; Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 257 258 259 260 261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 259 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 259 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Όλοι στα ίδια κυμαινόμαστε, μέρες που 'ναι... Κι εγώ μ' ελίτσες και ψωμάκι είμαι. Αν έτρωγα και μια ντομάτα, στα τέσσερα, κι ένα κρεμμύδι...θα ήμουν έτοιμη για μεροκάματο στα χωράφια... Click για ανάπτυξη... Κοίτα εγω κανονικά εστω και τετοια μέρα κατι θα μαγειρευα ή θα έπαιρνα απέξω. Αλλά δεν ξέρω, με έχει πιάσει κάτι εσωτερικό, θέλω να το τηρήσω αυτη τη φορά τουλάχιστον 3 μέρες πλήρη νηστεία ως αυριο βράδυ.
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 17:58 Η Joji έγραψε: #5.165 22-04-22 17:58 Φώτης στο CnF: Φώτης στο στέκι: Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 18:02 Ο Guest 709611: #5.166 22-04-22 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοίτα εγω κανονικά εστω και τετοια μέρα κατι θα μαγειρευα ή θα έπαιρνα απέξω. Αλλά δεν ξέρω, με έχει πιάσει κάτι εσωτερικό, θέλω να το τηρήσω αυτη τη φορά τουλάχιστον 3 μέρες πλήρη νηστεία ως αυριο βράδυ. Click για ανάπτυξη... Κάτι σε νηστίσιμο να υποθέσω ; Μα όλο αυτό...εσωτερικό είναι. Να θες να το κάνεις, να το νιώθεις. Να πηγάζει από μέσα σου, αυτή η θέληση... Άλλωστε, δόξα τω Θεώ, έχουμε μια θρησκεία που δεν μας επιβάλλει με το βούρδουλα το οτιδήποτε... Κατ' εμέ, πολύ καλά κάνεις (χωρίς να έχω κάποιο πρόβλημα με κάποιον που δεν το κάνει...). Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε. Αν θες, ένας - ελάχιστος - φόρος τιμής, για τα όσα πέρασε. Εγώ έτσι το βλέπω. Σωστό ή λάθος δεν ξέρω, αλλά είναι η αλήθεια μου... Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Απριλίου 2022 Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 18:03 Η Joji έγραψε: #5.167 22-04-22 18:03 Εγώ πάντως έχω φάει ότι υπάρχει και δεν υπάρχει Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 18:50 Ο Valder έγραψε: #5.168 22-04-22 18:50 Πω ξεπατώνομαι, τι τακτοποιηση... Ούτε γουρούνι να ζούσε δω μέσα. Να βγάλω τα παλιά, να βάλω τα καινούρια, το καθε πράγμα στο ράφι του... Σαν να παιζω ξυλο ειμαι. Και εχω και συνεχεια... parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.766 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 20:29 Ο parafernalia: #5.169 22-04-22 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άσε και δεν εχω φαει τιποτα σημερα και χτες και θέλω να το τηρησω μεχρι αυριο βράδυ και ειμαι με τον πειρασμό στα χείλη να φάω κατι. Click για ανάπτυξη... Κάνεις 3 μέρες αφαγία; Κοίτα να δεις, κι εγώ που έκανα μία για πρώτη φορά στη ζωή μου, την είχα δει shaolin. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 20:34 Ο Valder έγραψε: #5.170 22-04-22 20:34 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Κάνεις 3 μέρες αφαγία; Κοίτα να δεις, κι εγώ που έκανα μία για πρώτη φορά στη ζωή μου, την είχα δει shaolin. Click για ανάπτυξη... ΝΤΑ! Ήδη μιλάω άπταιστα Ρώσικα σε διάλεκτο Νοβοσιμπίρσκ ως παρενέργεια. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:01 Η Aleksa έγραψε: #5.171 22-04-22 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοίτα εγω κανονικά εστω και τετοια μέρα κατι θα μαγειρευα ή θα έπαιρνα απέξω. Αλλά δεν ξέρω, με έχει πιάσει κάτι εσωτερικό, θέλω να το τηρήσω αυτη τη φορά τουλάχιστον 3 μέρες πλήρη νηστεία ως αυριο βράδυ. Click για ανάπτυξη... Ούτε ποτάκι; Γιατί κι εγώ νήστεψα σήμερα, αλλά... Κανονικά θα πρέπει να απέχουμε από ότι μας δίνει απόλαυση. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:04 Ο Valder έγραψε: #5.172 22-04-22 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ούτε ποτάκι; Γιατί κι εγώ νήστεψα σήμερα, αλλά... Κανονικά θα πρέπει να απέχουμε από ότι μας δίνει απόλαυση. Click για ανάπτυξη... Ρε συ σκοπός είναι να απέχω απ ολα. Ειδάλλως ας ρίξω πάνω στην ψησταριά τα spare ribs να γίνει της Βιθυνίας το ανάγνωσμα, να συνεχίσω με ξεκώλιασμα δέκα-δεκα τα σοκολατάκια Noisetta και να κλείσω με μισό λίτρο Τζέημσον. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:06 Η Aleksa έγραψε: #5.173 22-04-22 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρε συ σκοπός είναι να απέχω απ ολα. Ειδάλλως ας ρίξω πάνω στην ψησταριά τα spare ribs να γίνει της Βιθυνίας το ανάγνωσμα, να συνεχίσω με ξεκώλιασμα δέκα-δεκα τα σοκολατάκια Noisetta και να κλείσω με μισό λίτρο Τζέημσον. Click για ανάπτυξη... Κανονικά, ούτε "λάγνοι λογισμοί" επιτρέπονται να ξέρεις... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:09 Ο Valder έγραψε: #5.174 22-04-22 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Κανονικά, ούτε "λάγνοι λογισμοί" επιτρέπονται να ξέρεις... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Θα προσαρμόσω τη ζωή μου ανάλογα. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 21:17 Ο Guest 709611: #5.175 22-04-22 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άσε και δεν εχω φαει τιποτα σημερα και χτες και θέλω να το τηρησω μεχρι αυριο βράδυ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αλλά δεν ξέρω, με έχει πιάσει κάτι εσωτερικό, θέλω να το τηρήσω αυτη τη φορά τουλάχιστον 3 μέρες πλήρη νηστεία ως αυριο βράδυ. Click για ανάπτυξη... Αφαγία...ή νηστεία κάνεις, τελικά ; Γιατί δεν κατάλαβα καλά, μάλλον, προηγουμένως... Είπες πλήρη νηστεία και υπέθεσα ότι απέχεις απ΄ όλα (π.χ. τυρί, γαλακτοκομικά και όχι μόνο κρέας), αλλά τρως ό,τι άλλο επιτρέπεται... Εντάξει, είπαμε νηστεία...αλλά κι αφαγία ; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:22 Ο Valder έγραψε: #5.176 22-04-22 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εντάξει, είπαμε νηστεία...αλλά κι αφαγία ; Click για ανάπτυξη... Θέλω να μπορώ να μπω σε λίγο καιρό στο ωραίο μου βουργουνδί πουκάμισο. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 21:25 Ο Guest 709611: #5.177 22-04-22 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θέλω να μπορώ να μπω σε λίγο καιρό στο ωραίο μου βουργουνδί πουκάμισο. Click για ανάπτυξη... Αυτό σε ρώτησα εγώ ; Σε τί...χρώμα πουκάμισο θες να χωρέσεις ; Τα συχνά σούρτα φέρτα (σου)...στην άλλη μεριά θα μας κάνουν, εδώ μέσα, να μην μπορούμε να συνεννοηθούμε ούτε στα προφανή... Άλλα θα λέω...άλλα θα λες. Συνεννόηση μπουζούκι... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:25 Ο juste un instant: #5.178 22-04-22 21:25 Je soutiens le Bουργουνδί Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:27 Η Aleksa έγραψε: #5.179 22-04-22 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θέλω να μπορώ να μπω σε λίγο καιρό στο ωραίο μου βουργουνδί πουκάμισο. Click για ανάπτυξη... Βουργουνδί = παραπέμπει σε κρασί. Δεν ήξερα οτι βγαίνει και σε πουκάμισο. Spoiler Ξύνομαι στη γκλίτσα του τσοπάνη ε; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:28 Ο Valder έγραψε: #5.180 22-04-22 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ξύνομαι στη γκλίτσα του τσοπάνη ε; Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 257 258 259 260 261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 259 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 259 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 18:02 Ο Guest 709611: #5.166 22-04-22 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοίτα εγω κανονικά εστω και τετοια μέρα κατι θα μαγειρευα ή θα έπαιρνα απέξω. Αλλά δεν ξέρω, με έχει πιάσει κάτι εσωτερικό, θέλω να το τηρήσω αυτη τη φορά τουλάχιστον 3 μέρες πλήρη νηστεία ως αυριο βράδυ. Click για ανάπτυξη... Κάτι σε νηστίσιμο να υποθέσω ; Μα όλο αυτό...εσωτερικό είναι. Να θες να το κάνεις, να το νιώθεις. Να πηγάζει από μέσα σου, αυτή η θέληση... Άλλωστε, δόξα τω Θεώ, έχουμε μια θρησκεία που δεν μας επιβάλλει με το βούρδουλα το οτιδήποτε... Κατ' εμέ, πολύ καλά κάνεις (χωρίς να έχω κάποιο πρόβλημα με κάποιον που δεν το κάνει...). Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε. Αν θες, ένας - ελάχιστος - φόρος τιμής, για τα όσα πέρασε. Εγώ έτσι το βλέπω. Σωστό ή λάθος δεν ξέρω, αλλά είναι η αλήθεια μου... Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 22 Απριλίου 2022 Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 18:03 Η Joji έγραψε: #5.167 22-04-22 18:03 Εγώ πάντως έχω φάει ότι υπάρχει και δεν υπάρχει Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 18:50 Ο Valder έγραψε: #5.168 22-04-22 18:50 Πω ξεπατώνομαι, τι τακτοποιηση... Ούτε γουρούνι να ζούσε δω μέσα. Να βγάλω τα παλιά, να βάλω τα καινούρια, το καθε πράγμα στο ράφι του... Σαν να παιζω ξυλο ειμαι. Και εχω και συνεχεια... parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.766 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 20:29 Ο parafernalia: #5.169 22-04-22 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άσε και δεν εχω φαει τιποτα σημερα και χτες και θέλω να το τηρησω μεχρι αυριο βράδυ και ειμαι με τον πειρασμό στα χείλη να φάω κατι. Click για ανάπτυξη... Κάνεις 3 μέρες αφαγία; Κοίτα να δεις, κι εγώ που έκανα μία για πρώτη φορά στη ζωή μου, την είχα δει shaolin. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 20:34 Ο Valder έγραψε: #5.170 22-04-22 20:34 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Κάνεις 3 μέρες αφαγία; Κοίτα να δεις, κι εγώ που έκανα μία για πρώτη φορά στη ζωή μου, την είχα δει shaolin. Click για ανάπτυξη... ΝΤΑ! Ήδη μιλάω άπταιστα Ρώσικα σε διάλεκτο Νοβοσιμπίρσκ ως παρενέργεια. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:01 Η Aleksa έγραψε: #5.171 22-04-22 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοίτα εγω κανονικά εστω και τετοια μέρα κατι θα μαγειρευα ή θα έπαιρνα απέξω. Αλλά δεν ξέρω, με έχει πιάσει κάτι εσωτερικό, θέλω να το τηρήσω αυτη τη φορά τουλάχιστον 3 μέρες πλήρη νηστεία ως αυριο βράδυ. Click για ανάπτυξη... Ούτε ποτάκι; Γιατί κι εγώ νήστεψα σήμερα, αλλά... Κανονικά θα πρέπει να απέχουμε από ότι μας δίνει απόλαυση. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:04 Ο Valder έγραψε: #5.172 22-04-22 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ούτε ποτάκι; Γιατί κι εγώ νήστεψα σήμερα, αλλά... Κανονικά θα πρέπει να απέχουμε από ότι μας δίνει απόλαυση. Click για ανάπτυξη... Ρε συ σκοπός είναι να απέχω απ ολα. Ειδάλλως ας ρίξω πάνω στην ψησταριά τα spare ribs να γίνει της Βιθυνίας το ανάγνωσμα, να συνεχίσω με ξεκώλιασμα δέκα-δεκα τα σοκολατάκια Noisetta και να κλείσω με μισό λίτρο Τζέημσον. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:06 Η Aleksa έγραψε: #5.173 22-04-22 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρε συ σκοπός είναι να απέχω απ ολα. Ειδάλλως ας ρίξω πάνω στην ψησταριά τα spare ribs να γίνει της Βιθυνίας το ανάγνωσμα, να συνεχίσω με ξεκώλιασμα δέκα-δεκα τα σοκολατάκια Noisetta και να κλείσω με μισό λίτρο Τζέημσον. Click για ανάπτυξη... Κανονικά, ούτε "λάγνοι λογισμοί" επιτρέπονται να ξέρεις... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:09 Ο Valder έγραψε: #5.174 22-04-22 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Κανονικά, ούτε "λάγνοι λογισμοί" επιτρέπονται να ξέρεις... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Θα προσαρμόσω τη ζωή μου ανάλογα. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 21:17 Ο Guest 709611: #5.175 22-04-22 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άσε και δεν εχω φαει τιποτα σημερα και χτες και θέλω να το τηρησω μεχρι αυριο βράδυ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αλλά δεν ξέρω, με έχει πιάσει κάτι εσωτερικό, θέλω να το τηρήσω αυτη τη φορά τουλάχιστον 3 μέρες πλήρη νηστεία ως αυριο βράδυ. Click για ανάπτυξη... Αφαγία...ή νηστεία κάνεις, τελικά ; Γιατί δεν κατάλαβα καλά, μάλλον, προηγουμένως... Είπες πλήρη νηστεία και υπέθεσα ότι απέχεις απ΄ όλα (π.χ. τυρί, γαλακτοκομικά και όχι μόνο κρέας), αλλά τρως ό,τι άλλο επιτρέπεται... Εντάξει, είπαμε νηστεία...αλλά κι αφαγία ; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:22 Ο Valder έγραψε: #5.176 22-04-22 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εντάξει, είπαμε νηστεία...αλλά κι αφαγία ; Click για ανάπτυξη... Θέλω να μπορώ να μπω σε λίγο καιρό στο ωραίο μου βουργουνδί πουκάμισο. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 21:25 Ο Guest 709611: #5.177 22-04-22 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θέλω να μπορώ να μπω σε λίγο καιρό στο ωραίο μου βουργουνδί πουκάμισο. Click για ανάπτυξη... Αυτό σε ρώτησα εγώ ; Σε τί...χρώμα πουκάμισο θες να χωρέσεις ; Τα συχνά σούρτα φέρτα (σου)...στην άλλη μεριά θα μας κάνουν, εδώ μέσα, να μην μπορούμε να συνεννοηθούμε ούτε στα προφανή... Άλλα θα λέω...άλλα θα λες. Συνεννόηση μπουζούκι... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:25 Ο juste un instant: #5.178 22-04-22 21:25 Je soutiens le Bουργουνδί Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:27 Η Aleksa έγραψε: #5.179 22-04-22 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θέλω να μπορώ να μπω σε λίγο καιρό στο ωραίο μου βουργουνδί πουκάμισο. Click για ανάπτυξη... Βουργουνδί = παραπέμπει σε κρασί. Δεν ήξερα οτι βγαίνει και σε πουκάμισο. Spoiler Ξύνομαι στη γκλίτσα του τσοπάνη ε; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:28 Ο Valder έγραψε: #5.180 22-04-22 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ξύνομαι στη γκλίτσα του τσοπάνη ε; Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 257 258 259 260 261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 259 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 259 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοίτα εγω κανονικά εστω και τετοια μέρα κατι θα μαγειρευα ή θα έπαιρνα απέξω. Αλλά δεν ξέρω, με έχει πιάσει κάτι εσωτερικό, θέλω να το τηρήσω αυτη τη φορά τουλάχιστον 3 μέρες πλήρη νηστεία ως αυριο βράδυ. Click για ανάπτυξη... Κάτι σε νηστίσιμο να υποθέσω ; Μα όλο αυτό...εσωτερικό είναι. Να θες να το κάνεις, να το νιώθεις. Να πηγάζει από μέσα σου, αυτή η θέληση... Άλλωστε, δόξα τω Θεώ, έχουμε μια θρησκεία που δεν μας επιβάλλει με το βούρδουλα το οτιδήποτε... Κατ' εμέ, πολύ καλά κάνεις (χωρίς να έχω κάποιο πρόβλημα με κάποιον που δεν το κάνει...). Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε. Αν θες, ένας - ελάχιστος - φόρος τιμής, για τα όσα πέρασε. Εγώ έτσι το βλέπω. Σωστό ή λάθος δεν ξέρω, αλλά είναι η αλήθεια μου...
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 18:03 Η Joji έγραψε: #5.167 22-04-22 18:03 Εγώ πάντως έχω φάει ότι υπάρχει και δεν υπάρχει Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 18:50 Ο Valder έγραψε: #5.168 22-04-22 18:50 Πω ξεπατώνομαι, τι τακτοποιηση... Ούτε γουρούνι να ζούσε δω μέσα. Να βγάλω τα παλιά, να βάλω τα καινούρια, το καθε πράγμα στο ράφι του... Σαν να παιζω ξυλο ειμαι. Και εχω και συνεχεια... parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.766 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 20:29 Ο parafernalia: #5.169 22-04-22 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άσε και δεν εχω φαει τιποτα σημερα και χτες και θέλω να το τηρησω μεχρι αυριο βράδυ και ειμαι με τον πειρασμό στα χείλη να φάω κατι. Click για ανάπτυξη... Κάνεις 3 μέρες αφαγία; Κοίτα να δεις, κι εγώ που έκανα μία για πρώτη φορά στη ζωή μου, την είχα δει shaolin. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 20:34 Ο Valder έγραψε: #5.170 22-04-22 20:34 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Κάνεις 3 μέρες αφαγία; Κοίτα να δεις, κι εγώ που έκανα μία για πρώτη φορά στη ζωή μου, την είχα δει shaolin. Click για ανάπτυξη... ΝΤΑ! Ήδη μιλάω άπταιστα Ρώσικα σε διάλεκτο Νοβοσιμπίρσκ ως παρενέργεια. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:01 Η Aleksa έγραψε: #5.171 22-04-22 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοίτα εγω κανονικά εστω και τετοια μέρα κατι θα μαγειρευα ή θα έπαιρνα απέξω. Αλλά δεν ξέρω, με έχει πιάσει κάτι εσωτερικό, θέλω να το τηρήσω αυτη τη φορά τουλάχιστον 3 μέρες πλήρη νηστεία ως αυριο βράδυ. Click για ανάπτυξη... Ούτε ποτάκι; Γιατί κι εγώ νήστεψα σήμερα, αλλά... Κανονικά θα πρέπει να απέχουμε από ότι μας δίνει απόλαυση. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:04 Ο Valder έγραψε: #5.172 22-04-22 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ούτε ποτάκι; Γιατί κι εγώ νήστεψα σήμερα, αλλά... Κανονικά θα πρέπει να απέχουμε από ότι μας δίνει απόλαυση. Click για ανάπτυξη... Ρε συ σκοπός είναι να απέχω απ ολα. Ειδάλλως ας ρίξω πάνω στην ψησταριά τα spare ribs να γίνει της Βιθυνίας το ανάγνωσμα, να συνεχίσω με ξεκώλιασμα δέκα-δεκα τα σοκολατάκια Noisetta και να κλείσω με μισό λίτρο Τζέημσον. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:06 Η Aleksa έγραψε: #5.173 22-04-22 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρε συ σκοπός είναι να απέχω απ ολα. Ειδάλλως ας ρίξω πάνω στην ψησταριά τα spare ribs να γίνει της Βιθυνίας το ανάγνωσμα, να συνεχίσω με ξεκώλιασμα δέκα-δεκα τα σοκολατάκια Noisetta και να κλείσω με μισό λίτρο Τζέημσον. Click για ανάπτυξη... Κανονικά, ούτε "λάγνοι λογισμοί" επιτρέπονται να ξέρεις... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:09 Ο Valder έγραψε: #5.174 22-04-22 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Κανονικά, ούτε "λάγνοι λογισμοί" επιτρέπονται να ξέρεις... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Θα προσαρμόσω τη ζωή μου ανάλογα. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 21:17 Ο Guest 709611: #5.175 22-04-22 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άσε και δεν εχω φαει τιποτα σημερα και χτες και θέλω να το τηρησω μεχρι αυριο βράδυ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αλλά δεν ξέρω, με έχει πιάσει κάτι εσωτερικό, θέλω να το τηρήσω αυτη τη φορά τουλάχιστον 3 μέρες πλήρη νηστεία ως αυριο βράδυ. Click για ανάπτυξη... Αφαγία...ή νηστεία κάνεις, τελικά ; Γιατί δεν κατάλαβα καλά, μάλλον, προηγουμένως... Είπες πλήρη νηστεία και υπέθεσα ότι απέχεις απ΄ όλα (π.χ. τυρί, γαλακτοκομικά και όχι μόνο κρέας), αλλά τρως ό,τι άλλο επιτρέπεται... Εντάξει, είπαμε νηστεία...αλλά κι αφαγία ; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:22 Ο Valder έγραψε: #5.176 22-04-22 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εντάξει, είπαμε νηστεία...αλλά κι αφαγία ; Click για ανάπτυξη... Θέλω να μπορώ να μπω σε λίγο καιρό στο ωραίο μου βουργουνδί πουκάμισο. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 21:25 Ο Guest 709611: #5.177 22-04-22 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θέλω να μπορώ να μπω σε λίγο καιρό στο ωραίο μου βουργουνδί πουκάμισο. Click για ανάπτυξη... Αυτό σε ρώτησα εγώ ; Σε τί...χρώμα πουκάμισο θες να χωρέσεις ; Τα συχνά σούρτα φέρτα (σου)...στην άλλη μεριά θα μας κάνουν, εδώ μέσα, να μην μπορούμε να συνεννοηθούμε ούτε στα προφανή... Άλλα θα λέω...άλλα θα λες. Συνεννόηση μπουζούκι... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:25 Ο juste un instant: #5.178 22-04-22 21:25 Je soutiens le Bουργουνδί Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:27 Η Aleksa έγραψε: #5.179 22-04-22 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θέλω να μπορώ να μπω σε λίγο καιρό στο ωραίο μου βουργουνδί πουκάμισο. Click για ανάπτυξη... Βουργουνδί = παραπέμπει σε κρασί. Δεν ήξερα οτι βγαίνει και σε πουκάμισο. Spoiler Ξύνομαι στη γκλίτσα του τσοπάνη ε; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:28 Ο Valder έγραψε: #5.180 22-04-22 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ξύνομαι στη γκλίτσα του τσοπάνη ε; Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 257 258 259 260 261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 259 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 259 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 18:50 Ο Valder έγραψε: #5.168 22-04-22 18:50 Πω ξεπατώνομαι, τι τακτοποιηση... Ούτε γουρούνι να ζούσε δω μέσα. Να βγάλω τα παλιά, να βάλω τα καινούρια, το καθε πράγμα στο ράφι του... Σαν να παιζω ξυλο ειμαι. Και εχω και συνεχεια... parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.766 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 20:29 Ο parafernalia: #5.169 22-04-22 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άσε και δεν εχω φαει τιποτα σημερα και χτες και θέλω να το τηρησω μεχρι αυριο βράδυ και ειμαι με τον πειρασμό στα χείλη να φάω κατι. Click για ανάπτυξη... Κάνεις 3 μέρες αφαγία; Κοίτα να δεις, κι εγώ που έκανα μία για πρώτη φορά στη ζωή μου, την είχα δει shaolin. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 20:34 Ο Valder έγραψε: #5.170 22-04-22 20:34 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Κάνεις 3 μέρες αφαγία; Κοίτα να δεις, κι εγώ που έκανα μία για πρώτη φορά στη ζωή μου, την είχα δει shaolin. Click για ανάπτυξη... ΝΤΑ! Ήδη μιλάω άπταιστα Ρώσικα σε διάλεκτο Νοβοσιμπίρσκ ως παρενέργεια. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:01 Η Aleksa έγραψε: #5.171 22-04-22 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοίτα εγω κανονικά εστω και τετοια μέρα κατι θα μαγειρευα ή θα έπαιρνα απέξω. Αλλά δεν ξέρω, με έχει πιάσει κάτι εσωτερικό, θέλω να το τηρήσω αυτη τη φορά τουλάχιστον 3 μέρες πλήρη νηστεία ως αυριο βράδυ. Click για ανάπτυξη... Ούτε ποτάκι; Γιατί κι εγώ νήστεψα σήμερα, αλλά... Κανονικά θα πρέπει να απέχουμε από ότι μας δίνει απόλαυση. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:04 Ο Valder έγραψε: #5.172 22-04-22 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ούτε ποτάκι; Γιατί κι εγώ νήστεψα σήμερα, αλλά... Κανονικά θα πρέπει να απέχουμε από ότι μας δίνει απόλαυση. Click για ανάπτυξη... Ρε συ σκοπός είναι να απέχω απ ολα. Ειδάλλως ας ρίξω πάνω στην ψησταριά τα spare ribs να γίνει της Βιθυνίας το ανάγνωσμα, να συνεχίσω με ξεκώλιασμα δέκα-δεκα τα σοκολατάκια Noisetta και να κλείσω με μισό λίτρο Τζέημσον. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:06 Η Aleksa έγραψε: #5.173 22-04-22 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρε συ σκοπός είναι να απέχω απ ολα. Ειδάλλως ας ρίξω πάνω στην ψησταριά τα spare ribs να γίνει της Βιθυνίας το ανάγνωσμα, να συνεχίσω με ξεκώλιασμα δέκα-δεκα τα σοκολατάκια Noisetta και να κλείσω με μισό λίτρο Τζέημσον. Click για ανάπτυξη... Κανονικά, ούτε "λάγνοι λογισμοί" επιτρέπονται να ξέρεις... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:09 Ο Valder έγραψε: #5.174 22-04-22 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Κανονικά, ούτε "λάγνοι λογισμοί" επιτρέπονται να ξέρεις... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Θα προσαρμόσω τη ζωή μου ανάλογα. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 21:17 Ο Guest 709611: #5.175 22-04-22 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άσε και δεν εχω φαει τιποτα σημερα και χτες και θέλω να το τηρησω μεχρι αυριο βράδυ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αλλά δεν ξέρω, με έχει πιάσει κάτι εσωτερικό, θέλω να το τηρήσω αυτη τη φορά τουλάχιστον 3 μέρες πλήρη νηστεία ως αυριο βράδυ. Click για ανάπτυξη... Αφαγία...ή νηστεία κάνεις, τελικά ; Γιατί δεν κατάλαβα καλά, μάλλον, προηγουμένως... Είπες πλήρη νηστεία και υπέθεσα ότι απέχεις απ΄ όλα (π.χ. τυρί, γαλακτοκομικά και όχι μόνο κρέας), αλλά τρως ό,τι άλλο επιτρέπεται... Εντάξει, είπαμε νηστεία...αλλά κι αφαγία ; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:22 Ο Valder έγραψε: #5.176 22-04-22 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εντάξει, είπαμε νηστεία...αλλά κι αφαγία ; Click για ανάπτυξη... Θέλω να μπορώ να μπω σε λίγο καιρό στο ωραίο μου βουργουνδί πουκάμισο. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 21:25 Ο Guest 709611: #5.177 22-04-22 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θέλω να μπορώ να μπω σε λίγο καιρό στο ωραίο μου βουργουνδί πουκάμισο. Click για ανάπτυξη... Αυτό σε ρώτησα εγώ ; Σε τί...χρώμα πουκάμισο θες να χωρέσεις ; Τα συχνά σούρτα φέρτα (σου)...στην άλλη μεριά θα μας κάνουν, εδώ μέσα, να μην μπορούμε να συνεννοηθούμε ούτε στα προφανή... Άλλα θα λέω...άλλα θα λες. Συνεννόηση μπουζούκι... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:25 Ο juste un instant: #5.178 22-04-22 21:25 Je soutiens le Bουργουνδί Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:27 Η Aleksa έγραψε: #5.179 22-04-22 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θέλω να μπορώ να μπω σε λίγο καιρό στο ωραίο μου βουργουνδί πουκάμισο. Click για ανάπτυξη... Βουργουνδί = παραπέμπει σε κρασί. Δεν ήξερα οτι βγαίνει και σε πουκάμισο. Spoiler Ξύνομαι στη γκλίτσα του τσοπάνη ε; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:28 Ο Valder έγραψε: #5.180 22-04-22 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ξύνομαι στη γκλίτσα του τσοπάνη ε; Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 257 258 259 260 261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 259 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 259 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πω ξεπατώνομαι, τι τακτοποιηση... Ούτε γουρούνι να ζούσε δω μέσα. Να βγάλω τα παλιά, να βάλω τα καινούρια, το καθε πράγμα στο ράφι του... Σαν να παιζω ξυλο ειμαι. Και εχω και συνεχεια...
parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.766 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 20:29 Ο parafernalia: #5.169 22-04-22 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άσε και δεν εχω φαει τιποτα σημερα και χτες και θέλω να το τηρησω μεχρι αυριο βράδυ και ειμαι με τον πειρασμό στα χείλη να φάω κατι. Click για ανάπτυξη... Κάνεις 3 μέρες αφαγία; Κοίτα να δεις, κι εγώ που έκανα μία για πρώτη φορά στη ζωή μου, την είχα δει shaolin. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 20:34 Ο Valder έγραψε: #5.170 22-04-22 20:34 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Κάνεις 3 μέρες αφαγία; Κοίτα να δεις, κι εγώ που έκανα μία για πρώτη φορά στη ζωή μου, την είχα δει shaolin. Click για ανάπτυξη... ΝΤΑ! Ήδη μιλάω άπταιστα Ρώσικα σε διάλεκτο Νοβοσιμπίρσκ ως παρενέργεια. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:01 Η Aleksa έγραψε: #5.171 22-04-22 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοίτα εγω κανονικά εστω και τετοια μέρα κατι θα μαγειρευα ή θα έπαιρνα απέξω. Αλλά δεν ξέρω, με έχει πιάσει κάτι εσωτερικό, θέλω να το τηρήσω αυτη τη φορά τουλάχιστον 3 μέρες πλήρη νηστεία ως αυριο βράδυ. Click για ανάπτυξη... Ούτε ποτάκι; Γιατί κι εγώ νήστεψα σήμερα, αλλά... Κανονικά θα πρέπει να απέχουμε από ότι μας δίνει απόλαυση. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:04 Ο Valder έγραψε: #5.172 22-04-22 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ούτε ποτάκι; Γιατί κι εγώ νήστεψα σήμερα, αλλά... Κανονικά θα πρέπει να απέχουμε από ότι μας δίνει απόλαυση. Click για ανάπτυξη... Ρε συ σκοπός είναι να απέχω απ ολα. Ειδάλλως ας ρίξω πάνω στην ψησταριά τα spare ribs να γίνει της Βιθυνίας το ανάγνωσμα, να συνεχίσω με ξεκώλιασμα δέκα-δεκα τα σοκολατάκια Noisetta και να κλείσω με μισό λίτρο Τζέημσον. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:06 Η Aleksa έγραψε: #5.173 22-04-22 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρε συ σκοπός είναι να απέχω απ ολα. Ειδάλλως ας ρίξω πάνω στην ψησταριά τα spare ribs να γίνει της Βιθυνίας το ανάγνωσμα, να συνεχίσω με ξεκώλιασμα δέκα-δεκα τα σοκολατάκια Noisetta και να κλείσω με μισό λίτρο Τζέημσον. Click για ανάπτυξη... Κανονικά, ούτε "λάγνοι λογισμοί" επιτρέπονται να ξέρεις... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:09 Ο Valder έγραψε: #5.174 22-04-22 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Κανονικά, ούτε "λάγνοι λογισμοί" επιτρέπονται να ξέρεις... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Θα προσαρμόσω τη ζωή μου ανάλογα. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 21:17 Ο Guest 709611: #5.175 22-04-22 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άσε και δεν εχω φαει τιποτα σημερα και χτες και θέλω να το τηρησω μεχρι αυριο βράδυ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αλλά δεν ξέρω, με έχει πιάσει κάτι εσωτερικό, θέλω να το τηρήσω αυτη τη φορά τουλάχιστον 3 μέρες πλήρη νηστεία ως αυριο βράδυ. Click για ανάπτυξη... Αφαγία...ή νηστεία κάνεις, τελικά ; Γιατί δεν κατάλαβα καλά, μάλλον, προηγουμένως... Είπες πλήρη νηστεία και υπέθεσα ότι απέχεις απ΄ όλα (π.χ. τυρί, γαλακτοκομικά και όχι μόνο κρέας), αλλά τρως ό,τι άλλο επιτρέπεται... Εντάξει, είπαμε νηστεία...αλλά κι αφαγία ; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:22 Ο Valder έγραψε: #5.176 22-04-22 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εντάξει, είπαμε νηστεία...αλλά κι αφαγία ; Click για ανάπτυξη... Θέλω να μπορώ να μπω σε λίγο καιρό στο ωραίο μου βουργουνδί πουκάμισο. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 21:25 Ο Guest 709611: #5.177 22-04-22 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θέλω να μπορώ να μπω σε λίγο καιρό στο ωραίο μου βουργουνδί πουκάμισο. Click για ανάπτυξη... Αυτό σε ρώτησα εγώ ; Σε τί...χρώμα πουκάμισο θες να χωρέσεις ; Τα συχνά σούρτα φέρτα (σου)...στην άλλη μεριά θα μας κάνουν, εδώ μέσα, να μην μπορούμε να συνεννοηθούμε ούτε στα προφανή... Άλλα θα λέω...άλλα θα λες. Συνεννόηση μπουζούκι... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:25 Ο juste un instant: #5.178 22-04-22 21:25 Je soutiens le Bουργουνδί Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:27 Η Aleksa έγραψε: #5.179 22-04-22 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θέλω να μπορώ να μπω σε λίγο καιρό στο ωραίο μου βουργουνδί πουκάμισο. Click για ανάπτυξη... Βουργουνδί = παραπέμπει σε κρασί. Δεν ήξερα οτι βγαίνει και σε πουκάμισο. Spoiler Ξύνομαι στη γκλίτσα του τσοπάνη ε; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:28 Ο Valder έγραψε: #5.180 22-04-22 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ξύνομαι στη γκλίτσα του τσοπάνη ε; Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 257 258 259 260 261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 259 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 259 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άσε και δεν εχω φαει τιποτα σημερα και χτες και θέλω να το τηρησω μεχρι αυριο βράδυ και ειμαι με τον πειρασμό στα χείλη να φάω κατι. Click για ανάπτυξη... Κάνεις 3 μέρες αφαγία; Κοίτα να δεις, κι εγώ που έκανα μία για πρώτη φορά στη ζωή μου, την είχα δει shaolin.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 20:34 Ο Valder έγραψε: #5.170 22-04-22 20:34 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Κάνεις 3 μέρες αφαγία; Κοίτα να δεις, κι εγώ που έκανα μία για πρώτη φορά στη ζωή μου, την είχα δει shaolin. Click για ανάπτυξη... ΝΤΑ! Ήδη μιλάω άπταιστα Ρώσικα σε διάλεκτο Νοβοσιμπίρσκ ως παρενέργεια. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:01 Η Aleksa έγραψε: #5.171 22-04-22 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοίτα εγω κανονικά εστω και τετοια μέρα κατι θα μαγειρευα ή θα έπαιρνα απέξω. Αλλά δεν ξέρω, με έχει πιάσει κάτι εσωτερικό, θέλω να το τηρήσω αυτη τη φορά τουλάχιστον 3 μέρες πλήρη νηστεία ως αυριο βράδυ. Click για ανάπτυξη... Ούτε ποτάκι; Γιατί κι εγώ νήστεψα σήμερα, αλλά... Κανονικά θα πρέπει να απέχουμε από ότι μας δίνει απόλαυση. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:04 Ο Valder έγραψε: #5.172 22-04-22 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ούτε ποτάκι; Γιατί κι εγώ νήστεψα σήμερα, αλλά... Κανονικά θα πρέπει να απέχουμε από ότι μας δίνει απόλαυση. Click για ανάπτυξη... Ρε συ σκοπός είναι να απέχω απ ολα. Ειδάλλως ας ρίξω πάνω στην ψησταριά τα spare ribs να γίνει της Βιθυνίας το ανάγνωσμα, να συνεχίσω με ξεκώλιασμα δέκα-δεκα τα σοκολατάκια Noisetta και να κλείσω με μισό λίτρο Τζέημσον. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:06 Η Aleksa έγραψε: #5.173 22-04-22 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρε συ σκοπός είναι να απέχω απ ολα. Ειδάλλως ας ρίξω πάνω στην ψησταριά τα spare ribs να γίνει της Βιθυνίας το ανάγνωσμα, να συνεχίσω με ξεκώλιασμα δέκα-δεκα τα σοκολατάκια Noisetta και να κλείσω με μισό λίτρο Τζέημσον. Click για ανάπτυξη... Κανονικά, ούτε "λάγνοι λογισμοί" επιτρέπονται να ξέρεις... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:09 Ο Valder έγραψε: #5.174 22-04-22 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Κανονικά, ούτε "λάγνοι λογισμοί" επιτρέπονται να ξέρεις... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Θα προσαρμόσω τη ζωή μου ανάλογα. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 21:17 Ο Guest 709611: #5.175 22-04-22 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άσε και δεν εχω φαει τιποτα σημερα και χτες και θέλω να το τηρησω μεχρι αυριο βράδυ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αλλά δεν ξέρω, με έχει πιάσει κάτι εσωτερικό, θέλω να το τηρήσω αυτη τη φορά τουλάχιστον 3 μέρες πλήρη νηστεία ως αυριο βράδυ. Click για ανάπτυξη... Αφαγία...ή νηστεία κάνεις, τελικά ; Γιατί δεν κατάλαβα καλά, μάλλον, προηγουμένως... Είπες πλήρη νηστεία και υπέθεσα ότι απέχεις απ΄ όλα (π.χ. τυρί, γαλακτοκομικά και όχι μόνο κρέας), αλλά τρως ό,τι άλλο επιτρέπεται... Εντάξει, είπαμε νηστεία...αλλά κι αφαγία ; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:22 Ο Valder έγραψε: #5.176 22-04-22 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εντάξει, είπαμε νηστεία...αλλά κι αφαγία ; Click για ανάπτυξη... Θέλω να μπορώ να μπω σε λίγο καιρό στο ωραίο μου βουργουνδί πουκάμισο. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 21:25 Ο Guest 709611: #5.177 22-04-22 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θέλω να μπορώ να μπω σε λίγο καιρό στο ωραίο μου βουργουνδί πουκάμισο. Click για ανάπτυξη... Αυτό σε ρώτησα εγώ ; Σε τί...χρώμα πουκάμισο θες να χωρέσεις ; Τα συχνά σούρτα φέρτα (σου)...στην άλλη μεριά θα μας κάνουν, εδώ μέσα, να μην μπορούμε να συνεννοηθούμε ούτε στα προφανή... Άλλα θα λέω...άλλα θα λες. Συνεννόηση μπουζούκι... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:25 Ο juste un instant: #5.178 22-04-22 21:25 Je soutiens le Bουργουνδί Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:27 Η Aleksa έγραψε: #5.179 22-04-22 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θέλω να μπορώ να μπω σε λίγο καιρό στο ωραίο μου βουργουνδί πουκάμισο. Click για ανάπτυξη... Βουργουνδί = παραπέμπει σε κρασί. Δεν ήξερα οτι βγαίνει και σε πουκάμισο. Spoiler Ξύνομαι στη γκλίτσα του τσοπάνη ε; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:28 Ο Valder έγραψε: #5.180 22-04-22 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ξύνομαι στη γκλίτσα του τσοπάνη ε; Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 257 258 259 260 261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 259 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 259 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Κάνεις 3 μέρες αφαγία; Κοίτα να δεις, κι εγώ που έκανα μία για πρώτη φορά στη ζωή μου, την είχα δει shaolin. Click για ανάπτυξη... ΝΤΑ! Ήδη μιλάω άπταιστα Ρώσικα σε διάλεκτο Νοβοσιμπίρσκ ως παρενέργεια.
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:01 Η Aleksa έγραψε: #5.171 22-04-22 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοίτα εγω κανονικά εστω και τετοια μέρα κατι θα μαγειρευα ή θα έπαιρνα απέξω. Αλλά δεν ξέρω, με έχει πιάσει κάτι εσωτερικό, θέλω να το τηρήσω αυτη τη φορά τουλάχιστον 3 μέρες πλήρη νηστεία ως αυριο βράδυ. Click για ανάπτυξη... Ούτε ποτάκι; Γιατί κι εγώ νήστεψα σήμερα, αλλά... Κανονικά θα πρέπει να απέχουμε από ότι μας δίνει απόλαυση. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:04 Ο Valder έγραψε: #5.172 22-04-22 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ούτε ποτάκι; Γιατί κι εγώ νήστεψα σήμερα, αλλά... Κανονικά θα πρέπει να απέχουμε από ότι μας δίνει απόλαυση. Click για ανάπτυξη... Ρε συ σκοπός είναι να απέχω απ ολα. Ειδάλλως ας ρίξω πάνω στην ψησταριά τα spare ribs να γίνει της Βιθυνίας το ανάγνωσμα, να συνεχίσω με ξεκώλιασμα δέκα-δεκα τα σοκολατάκια Noisetta και να κλείσω με μισό λίτρο Τζέημσον. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:06 Η Aleksa έγραψε: #5.173 22-04-22 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρε συ σκοπός είναι να απέχω απ ολα. Ειδάλλως ας ρίξω πάνω στην ψησταριά τα spare ribs να γίνει της Βιθυνίας το ανάγνωσμα, να συνεχίσω με ξεκώλιασμα δέκα-δεκα τα σοκολατάκια Noisetta και να κλείσω με μισό λίτρο Τζέημσον. Click για ανάπτυξη... Κανονικά, ούτε "λάγνοι λογισμοί" επιτρέπονται να ξέρεις... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:09 Ο Valder έγραψε: #5.174 22-04-22 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Κανονικά, ούτε "λάγνοι λογισμοί" επιτρέπονται να ξέρεις... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Θα προσαρμόσω τη ζωή μου ανάλογα. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 21:17 Ο Guest 709611: #5.175 22-04-22 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άσε και δεν εχω φαει τιποτα σημερα και χτες και θέλω να το τηρησω μεχρι αυριο βράδυ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αλλά δεν ξέρω, με έχει πιάσει κάτι εσωτερικό, θέλω να το τηρήσω αυτη τη φορά τουλάχιστον 3 μέρες πλήρη νηστεία ως αυριο βράδυ. Click για ανάπτυξη... Αφαγία...ή νηστεία κάνεις, τελικά ; Γιατί δεν κατάλαβα καλά, μάλλον, προηγουμένως... Είπες πλήρη νηστεία και υπέθεσα ότι απέχεις απ΄ όλα (π.χ. τυρί, γαλακτοκομικά και όχι μόνο κρέας), αλλά τρως ό,τι άλλο επιτρέπεται... Εντάξει, είπαμε νηστεία...αλλά κι αφαγία ; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:22 Ο Valder έγραψε: #5.176 22-04-22 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εντάξει, είπαμε νηστεία...αλλά κι αφαγία ; Click για ανάπτυξη... Θέλω να μπορώ να μπω σε λίγο καιρό στο ωραίο μου βουργουνδί πουκάμισο. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 21:25 Ο Guest 709611: #5.177 22-04-22 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θέλω να μπορώ να μπω σε λίγο καιρό στο ωραίο μου βουργουνδί πουκάμισο. Click για ανάπτυξη... Αυτό σε ρώτησα εγώ ; Σε τί...χρώμα πουκάμισο θες να χωρέσεις ; Τα συχνά σούρτα φέρτα (σου)...στην άλλη μεριά θα μας κάνουν, εδώ μέσα, να μην μπορούμε να συνεννοηθούμε ούτε στα προφανή... Άλλα θα λέω...άλλα θα λες. Συνεννόηση μπουζούκι... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:25 Ο juste un instant: #5.178 22-04-22 21:25 Je soutiens le Bουργουνδί Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:27 Η Aleksa έγραψε: #5.179 22-04-22 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θέλω να μπορώ να μπω σε λίγο καιρό στο ωραίο μου βουργουνδί πουκάμισο. Click για ανάπτυξη... Βουργουνδί = παραπέμπει σε κρασί. Δεν ήξερα οτι βγαίνει και σε πουκάμισο. Spoiler Ξύνομαι στη γκλίτσα του τσοπάνη ε; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:28 Ο Valder έγραψε: #5.180 22-04-22 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ξύνομαι στη γκλίτσα του τσοπάνη ε; Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 257 258 259 260 261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 259 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 259 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοίτα εγω κανονικά εστω και τετοια μέρα κατι θα μαγειρευα ή θα έπαιρνα απέξω. Αλλά δεν ξέρω, με έχει πιάσει κάτι εσωτερικό, θέλω να το τηρήσω αυτη τη φορά τουλάχιστον 3 μέρες πλήρη νηστεία ως αυριο βράδυ. Click για ανάπτυξη... Ούτε ποτάκι; Γιατί κι εγώ νήστεψα σήμερα, αλλά... Κανονικά θα πρέπει να απέχουμε από ότι μας δίνει απόλαυση.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:04 Ο Valder έγραψε: #5.172 22-04-22 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ούτε ποτάκι; Γιατί κι εγώ νήστεψα σήμερα, αλλά... Κανονικά θα πρέπει να απέχουμε από ότι μας δίνει απόλαυση. Click για ανάπτυξη... Ρε συ σκοπός είναι να απέχω απ ολα. Ειδάλλως ας ρίξω πάνω στην ψησταριά τα spare ribs να γίνει της Βιθυνίας το ανάγνωσμα, να συνεχίσω με ξεκώλιασμα δέκα-δεκα τα σοκολατάκια Noisetta και να κλείσω με μισό λίτρο Τζέημσον. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:06 Η Aleksa έγραψε: #5.173 22-04-22 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρε συ σκοπός είναι να απέχω απ ολα. Ειδάλλως ας ρίξω πάνω στην ψησταριά τα spare ribs να γίνει της Βιθυνίας το ανάγνωσμα, να συνεχίσω με ξεκώλιασμα δέκα-δεκα τα σοκολατάκια Noisetta και να κλείσω με μισό λίτρο Τζέημσον. Click για ανάπτυξη... Κανονικά, ούτε "λάγνοι λογισμοί" επιτρέπονται να ξέρεις... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:09 Ο Valder έγραψε: #5.174 22-04-22 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Κανονικά, ούτε "λάγνοι λογισμοί" επιτρέπονται να ξέρεις... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Θα προσαρμόσω τη ζωή μου ανάλογα. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 21:17 Ο Guest 709611: #5.175 22-04-22 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άσε και δεν εχω φαει τιποτα σημερα και χτες και θέλω να το τηρησω μεχρι αυριο βράδυ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αλλά δεν ξέρω, με έχει πιάσει κάτι εσωτερικό, θέλω να το τηρήσω αυτη τη φορά τουλάχιστον 3 μέρες πλήρη νηστεία ως αυριο βράδυ. Click για ανάπτυξη... Αφαγία...ή νηστεία κάνεις, τελικά ; Γιατί δεν κατάλαβα καλά, μάλλον, προηγουμένως... Είπες πλήρη νηστεία και υπέθεσα ότι απέχεις απ΄ όλα (π.χ. τυρί, γαλακτοκομικά και όχι μόνο κρέας), αλλά τρως ό,τι άλλο επιτρέπεται... Εντάξει, είπαμε νηστεία...αλλά κι αφαγία ; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:22 Ο Valder έγραψε: #5.176 22-04-22 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εντάξει, είπαμε νηστεία...αλλά κι αφαγία ; Click για ανάπτυξη... Θέλω να μπορώ να μπω σε λίγο καιρό στο ωραίο μου βουργουνδί πουκάμισο. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 21:25 Ο Guest 709611: #5.177 22-04-22 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θέλω να μπορώ να μπω σε λίγο καιρό στο ωραίο μου βουργουνδί πουκάμισο. Click για ανάπτυξη... Αυτό σε ρώτησα εγώ ; Σε τί...χρώμα πουκάμισο θες να χωρέσεις ; Τα συχνά σούρτα φέρτα (σου)...στην άλλη μεριά θα μας κάνουν, εδώ μέσα, να μην μπορούμε να συνεννοηθούμε ούτε στα προφανή... Άλλα θα λέω...άλλα θα λες. Συνεννόηση μπουζούκι... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:25 Ο juste un instant: #5.178 22-04-22 21:25 Je soutiens le Bουργουνδί Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:27 Η Aleksa έγραψε: #5.179 22-04-22 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θέλω να μπορώ να μπω σε λίγο καιρό στο ωραίο μου βουργουνδί πουκάμισο. Click για ανάπτυξη... Βουργουνδί = παραπέμπει σε κρασί. Δεν ήξερα οτι βγαίνει και σε πουκάμισο. Spoiler Ξύνομαι στη γκλίτσα του τσοπάνη ε; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:28 Ο Valder έγραψε: #5.180 22-04-22 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ξύνομαι στη γκλίτσα του τσοπάνη ε; Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 257 258 259 260 261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 259 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 259 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ούτε ποτάκι; Γιατί κι εγώ νήστεψα σήμερα, αλλά... Κανονικά θα πρέπει να απέχουμε από ότι μας δίνει απόλαυση. Click για ανάπτυξη... Ρε συ σκοπός είναι να απέχω απ ολα. Ειδάλλως ας ρίξω πάνω στην ψησταριά τα spare ribs να γίνει της Βιθυνίας το ανάγνωσμα, να συνεχίσω με ξεκώλιασμα δέκα-δεκα τα σοκολατάκια Noisetta και να κλείσω με μισό λίτρο Τζέημσον.
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:06 Η Aleksa έγραψε: #5.173 22-04-22 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρε συ σκοπός είναι να απέχω απ ολα. Ειδάλλως ας ρίξω πάνω στην ψησταριά τα spare ribs να γίνει της Βιθυνίας το ανάγνωσμα, να συνεχίσω με ξεκώλιασμα δέκα-δεκα τα σοκολατάκια Noisetta και να κλείσω με μισό λίτρο Τζέημσον. Click για ανάπτυξη... Κανονικά, ούτε "λάγνοι λογισμοί" επιτρέπονται να ξέρεις... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:09 Ο Valder έγραψε: #5.174 22-04-22 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Κανονικά, ούτε "λάγνοι λογισμοί" επιτρέπονται να ξέρεις... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Θα προσαρμόσω τη ζωή μου ανάλογα. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 21:17 Ο Guest 709611: #5.175 22-04-22 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άσε και δεν εχω φαει τιποτα σημερα και χτες και θέλω να το τηρησω μεχρι αυριο βράδυ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αλλά δεν ξέρω, με έχει πιάσει κάτι εσωτερικό, θέλω να το τηρήσω αυτη τη φορά τουλάχιστον 3 μέρες πλήρη νηστεία ως αυριο βράδυ. Click για ανάπτυξη... Αφαγία...ή νηστεία κάνεις, τελικά ; Γιατί δεν κατάλαβα καλά, μάλλον, προηγουμένως... Είπες πλήρη νηστεία και υπέθεσα ότι απέχεις απ΄ όλα (π.χ. τυρί, γαλακτοκομικά και όχι μόνο κρέας), αλλά τρως ό,τι άλλο επιτρέπεται... Εντάξει, είπαμε νηστεία...αλλά κι αφαγία ; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:22 Ο Valder έγραψε: #5.176 22-04-22 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εντάξει, είπαμε νηστεία...αλλά κι αφαγία ; Click για ανάπτυξη... Θέλω να μπορώ να μπω σε λίγο καιρό στο ωραίο μου βουργουνδί πουκάμισο. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 21:25 Ο Guest 709611: #5.177 22-04-22 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θέλω να μπορώ να μπω σε λίγο καιρό στο ωραίο μου βουργουνδί πουκάμισο. Click για ανάπτυξη... Αυτό σε ρώτησα εγώ ; Σε τί...χρώμα πουκάμισο θες να χωρέσεις ; Τα συχνά σούρτα φέρτα (σου)...στην άλλη μεριά θα μας κάνουν, εδώ μέσα, να μην μπορούμε να συνεννοηθούμε ούτε στα προφανή... Άλλα θα λέω...άλλα θα λες. Συνεννόηση μπουζούκι... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:25 Ο juste un instant: #5.178 22-04-22 21:25 Je soutiens le Bουργουνδί Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:27 Η Aleksa έγραψε: #5.179 22-04-22 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θέλω να μπορώ να μπω σε λίγο καιρό στο ωραίο μου βουργουνδί πουκάμισο. Click για ανάπτυξη... Βουργουνδί = παραπέμπει σε κρασί. Δεν ήξερα οτι βγαίνει και σε πουκάμισο. Spoiler Ξύνομαι στη γκλίτσα του τσοπάνη ε; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:28 Ο Valder έγραψε: #5.180 22-04-22 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ξύνομαι στη γκλίτσα του τσοπάνη ε; Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 257 258 259 260 261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 259 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 259 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρε συ σκοπός είναι να απέχω απ ολα. Ειδάλλως ας ρίξω πάνω στην ψησταριά τα spare ribs να γίνει της Βιθυνίας το ανάγνωσμα, να συνεχίσω με ξεκώλιασμα δέκα-δεκα τα σοκολατάκια Noisetta και να κλείσω με μισό λίτρο Τζέημσον. Click για ανάπτυξη... Κανονικά, ούτε "λάγνοι λογισμοί" επιτρέπονται να ξέρεις...
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:09 Ο Valder έγραψε: #5.174 22-04-22 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Κανονικά, ούτε "λάγνοι λογισμοί" επιτρέπονται να ξέρεις... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Θα προσαρμόσω τη ζωή μου ανάλογα. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 21:17 Ο Guest 709611: #5.175 22-04-22 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άσε και δεν εχω φαει τιποτα σημερα και χτες και θέλω να το τηρησω μεχρι αυριο βράδυ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αλλά δεν ξέρω, με έχει πιάσει κάτι εσωτερικό, θέλω να το τηρήσω αυτη τη φορά τουλάχιστον 3 μέρες πλήρη νηστεία ως αυριο βράδυ. Click για ανάπτυξη... Αφαγία...ή νηστεία κάνεις, τελικά ; Γιατί δεν κατάλαβα καλά, μάλλον, προηγουμένως... Είπες πλήρη νηστεία και υπέθεσα ότι απέχεις απ΄ όλα (π.χ. τυρί, γαλακτοκομικά και όχι μόνο κρέας), αλλά τρως ό,τι άλλο επιτρέπεται... Εντάξει, είπαμε νηστεία...αλλά κι αφαγία ; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:22 Ο Valder έγραψε: #5.176 22-04-22 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εντάξει, είπαμε νηστεία...αλλά κι αφαγία ; Click για ανάπτυξη... Θέλω να μπορώ να μπω σε λίγο καιρό στο ωραίο μου βουργουνδί πουκάμισο. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 21:25 Ο Guest 709611: #5.177 22-04-22 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θέλω να μπορώ να μπω σε λίγο καιρό στο ωραίο μου βουργουνδί πουκάμισο. Click για ανάπτυξη... Αυτό σε ρώτησα εγώ ; Σε τί...χρώμα πουκάμισο θες να χωρέσεις ; Τα συχνά σούρτα φέρτα (σου)...στην άλλη μεριά θα μας κάνουν, εδώ μέσα, να μην μπορούμε να συνεννοηθούμε ούτε στα προφανή... Άλλα θα λέω...άλλα θα λες. Συνεννόηση μπουζούκι... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:25 Ο juste un instant: #5.178 22-04-22 21:25 Je soutiens le Bουργουνδί Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:27 Η Aleksa έγραψε: #5.179 22-04-22 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θέλω να μπορώ να μπω σε λίγο καιρό στο ωραίο μου βουργουνδί πουκάμισο. Click για ανάπτυξη... Βουργουνδί = παραπέμπει σε κρασί. Δεν ήξερα οτι βγαίνει και σε πουκάμισο. Spoiler Ξύνομαι στη γκλίτσα του τσοπάνη ε; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:28 Ο Valder έγραψε: #5.180 22-04-22 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ξύνομαι στη γκλίτσα του τσοπάνη ε; Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 257 258 259 260 261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 259 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 259 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Κανονικά, ούτε "λάγνοι λογισμοί" επιτρέπονται να ξέρεις... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Θα προσαρμόσω τη ζωή μου ανάλογα.
Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 21:17 Ο Guest 709611: #5.175 22-04-22 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άσε και δεν εχω φαει τιποτα σημερα και χτες και θέλω να το τηρησω μεχρι αυριο βράδυ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αλλά δεν ξέρω, με έχει πιάσει κάτι εσωτερικό, θέλω να το τηρήσω αυτη τη φορά τουλάχιστον 3 μέρες πλήρη νηστεία ως αυριο βράδυ. Click για ανάπτυξη... Αφαγία...ή νηστεία κάνεις, τελικά ; Γιατί δεν κατάλαβα καλά, μάλλον, προηγουμένως... Είπες πλήρη νηστεία και υπέθεσα ότι απέχεις απ΄ όλα (π.χ. τυρί, γαλακτοκομικά και όχι μόνο κρέας), αλλά τρως ό,τι άλλο επιτρέπεται... Εντάξει, είπαμε νηστεία...αλλά κι αφαγία ; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:22 Ο Valder έγραψε: #5.176 22-04-22 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εντάξει, είπαμε νηστεία...αλλά κι αφαγία ; Click για ανάπτυξη... Θέλω να μπορώ να μπω σε λίγο καιρό στο ωραίο μου βουργουνδί πουκάμισο. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 21:25 Ο Guest 709611: #5.177 22-04-22 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θέλω να μπορώ να μπω σε λίγο καιρό στο ωραίο μου βουργουνδί πουκάμισο. Click για ανάπτυξη... Αυτό σε ρώτησα εγώ ; Σε τί...χρώμα πουκάμισο θες να χωρέσεις ; Τα συχνά σούρτα φέρτα (σου)...στην άλλη μεριά θα μας κάνουν, εδώ μέσα, να μην μπορούμε να συνεννοηθούμε ούτε στα προφανή... Άλλα θα λέω...άλλα θα λες. Συνεννόηση μπουζούκι... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:25 Ο juste un instant: #5.178 22-04-22 21:25 Je soutiens le Bουργουνδί Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:27 Η Aleksa έγραψε: #5.179 22-04-22 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θέλω να μπορώ να μπω σε λίγο καιρό στο ωραίο μου βουργουνδί πουκάμισο. Click για ανάπτυξη... Βουργουνδί = παραπέμπει σε κρασί. Δεν ήξερα οτι βγαίνει και σε πουκάμισο. Spoiler Ξύνομαι στη γκλίτσα του τσοπάνη ε; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:28 Ο Valder έγραψε: #5.180 22-04-22 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ξύνομαι στη γκλίτσα του τσοπάνη ε; Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 257 258 259 260 261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 259 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 259 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άσε και δεν εχω φαει τιποτα σημερα και χτες και θέλω να το τηρησω μεχρι αυριο βράδυ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αλλά δεν ξέρω, με έχει πιάσει κάτι εσωτερικό, θέλω να το τηρήσω αυτη τη φορά τουλάχιστον 3 μέρες πλήρη νηστεία ως αυριο βράδυ. Click για ανάπτυξη... Αφαγία...ή νηστεία κάνεις, τελικά ; Γιατί δεν κατάλαβα καλά, μάλλον, προηγουμένως... Είπες πλήρη νηστεία και υπέθεσα ότι απέχεις απ΄ όλα (π.χ. τυρί, γαλακτοκομικά και όχι μόνο κρέας), αλλά τρως ό,τι άλλο επιτρέπεται... Εντάξει, είπαμε νηστεία...αλλά κι αφαγία ;
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:22 Ο Valder έγραψε: #5.176 22-04-22 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εντάξει, είπαμε νηστεία...αλλά κι αφαγία ; Click για ανάπτυξη... Θέλω να μπορώ να μπω σε λίγο καιρό στο ωραίο μου βουργουνδί πουκάμισο. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 21:25 Ο Guest 709611: #5.177 22-04-22 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θέλω να μπορώ να μπω σε λίγο καιρό στο ωραίο μου βουργουνδί πουκάμισο. Click για ανάπτυξη... Αυτό σε ρώτησα εγώ ; Σε τί...χρώμα πουκάμισο θες να χωρέσεις ; Τα συχνά σούρτα φέρτα (σου)...στην άλλη μεριά θα μας κάνουν, εδώ μέσα, να μην μπορούμε να συνεννοηθούμε ούτε στα προφανή... Άλλα θα λέω...άλλα θα λες. Συνεννόηση μπουζούκι... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:25 Ο juste un instant: #5.178 22-04-22 21:25 Je soutiens le Bουργουνδί Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:27 Η Aleksa έγραψε: #5.179 22-04-22 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θέλω να μπορώ να μπω σε λίγο καιρό στο ωραίο μου βουργουνδί πουκάμισο. Click για ανάπτυξη... Βουργουνδί = παραπέμπει σε κρασί. Δεν ήξερα οτι βγαίνει και σε πουκάμισο. Spoiler Ξύνομαι στη γκλίτσα του τσοπάνη ε; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:28 Ο Valder έγραψε: #5.180 22-04-22 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ξύνομαι στη γκλίτσα του τσοπάνη ε; Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 257 258 259 260 261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 259 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 259 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εντάξει, είπαμε νηστεία...αλλά κι αφαγία ; Click για ανάπτυξη... Θέλω να μπορώ να μπω σε λίγο καιρό στο ωραίο μου βουργουνδί πουκάμισο.
Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2022 στις 21:25 Ο Guest 709611: #5.177 22-04-22 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θέλω να μπορώ να μπω σε λίγο καιρό στο ωραίο μου βουργουνδί πουκάμισο. Click για ανάπτυξη... Αυτό σε ρώτησα εγώ ; Σε τί...χρώμα πουκάμισο θες να χωρέσεις ; Τα συχνά σούρτα φέρτα (σου)...στην άλλη μεριά θα μας κάνουν, εδώ μέσα, να μην μπορούμε να συνεννοηθούμε ούτε στα προφανή... Άλλα θα λέω...άλλα θα λες. Συνεννόηση μπουζούκι... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:25 Ο juste un instant: #5.178 22-04-22 21:25 Je soutiens le Bουργουνδί Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:27 Η Aleksa έγραψε: #5.179 22-04-22 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θέλω να μπορώ να μπω σε λίγο καιρό στο ωραίο μου βουργουνδί πουκάμισο. Click για ανάπτυξη... Βουργουνδί = παραπέμπει σε κρασί. Δεν ήξερα οτι βγαίνει και σε πουκάμισο. Spoiler Ξύνομαι στη γκλίτσα του τσοπάνη ε; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:28 Ο Valder έγραψε: #5.180 22-04-22 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ξύνομαι στη γκλίτσα του τσοπάνη ε; Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 257 258 259 260 261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 259 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 259 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θέλω να μπορώ να μπω σε λίγο καιρό στο ωραίο μου βουργουνδί πουκάμισο. Click για ανάπτυξη... Αυτό σε ρώτησα εγώ ; Σε τί...χρώμα πουκάμισο θες να χωρέσεις ; Τα συχνά σούρτα φέρτα (σου)...στην άλλη μεριά θα μας κάνουν, εδώ μέσα, να μην μπορούμε να συνεννοηθούμε ούτε στα προφανή... Άλλα θα λέω...άλλα θα λες. Συνεννόηση μπουζούκι...
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:25 Ο juste un instant: #5.178 22-04-22 21:25 Je soutiens le Bουργουνδί Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:27 Η Aleksa έγραψε: #5.179 22-04-22 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θέλω να μπορώ να μπω σε λίγο καιρό στο ωραίο μου βουργουνδί πουκάμισο. Click για ανάπτυξη... Βουργουνδί = παραπέμπει σε κρασί. Δεν ήξερα οτι βγαίνει και σε πουκάμισο. Spoiler Ξύνομαι στη γκλίτσα του τσοπάνη ε; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:28 Ο Valder έγραψε: #5.180 22-04-22 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ξύνομαι στη γκλίτσα του τσοπάνη ε; Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 257 258 259 260 261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 259 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 259 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:27 Η Aleksa έγραψε: #5.179 22-04-22 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θέλω να μπορώ να μπω σε λίγο καιρό στο ωραίο μου βουργουνδί πουκάμισο. Click για ανάπτυξη... Βουργουνδί = παραπέμπει σε κρασί. Δεν ήξερα οτι βγαίνει και σε πουκάμισο. Spoiler Ξύνομαι στη γκλίτσα του τσοπάνη ε; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:28 Ο Valder έγραψε: #5.180 22-04-22 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ξύνομαι στη γκλίτσα του τσοπάνη ε; Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 257 258 259 260 261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 259 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 259 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θέλω να μπορώ να μπω σε λίγο καιρό στο ωραίο μου βουργουνδί πουκάμισο. Click για ανάπτυξη... Βουργουνδί = παραπέμπει σε κρασί. Δεν ήξερα οτι βγαίνει και σε πουκάμισο. Spoiler Ξύνομαι στη γκλίτσα του τσοπάνη ε;
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 22 Απριλίου 2022 στις 21:28 Ο Valder έγραψε: #5.180 22-04-22 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Ξύνομαι στη γκλίτσα του τσοπάνη ε; Click για ανάπτυξη...