parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,236 μηνύματα.
22-04-22
21:28
Εγώ δεν τα κατάφερα τελικά, με το που έδυσε ο Ήλιος τσάκισα 2 φέτες ψωμί για τοστ ψημένες αλάδωτες με 4 ντοματίνια και αρκετούς κολοκυθόσπορους. Ήπια και κρασί.Εντάξει, είπαμε νηστεία...αλλά κι αφαγία ;
Αλλά εντάξει, είμαι χορτοφάγος, νήστεψα όλη τη Σαρακοστή, τη Μεγαλοβδομάδα το λάδι και έχω και πονόδοντο.
Ασθενής και οδοιπόρος αμαρτίαν ουδέν έχειν!
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 31,941 μηνύματα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,187 μηνύματα.
22-04-22
21:30
ΘΑ ΤΑ ΣΦΑΞΩ ΤΑ NOISETTA.-Εγώ δεν τα κατάφερα τελικά, με το που έδυσε ο Ήλιος τσάκισα 2 φέτες ψωμί για τοστ ψημένες αλάδωτες με 4 ντοματίνια και αρκετούς κολοκυθόσπορους. Ήπια και κρασί.
Αλλά εντάξει, είμαι χορτοφάγος, νήστεψα όλη τη Σαρακοστή, τη Μεγαλοβδομάδα το λάδι και έχω και πονόδοντο.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 31,941 μηνύματα.
22-04-22
21:32
Το καλό με αυτό το χρώμα είναι πως αν πέσει πάνω του κρασί, δεν φαίνεται λεκές. Π.χ σε πουκάμισο.Βουργουνδί = παραπέμπει σε κρασί.
Δεν ήξερα οτι βγαίνει και σε πουκάμισο.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
22-04-22
21:33
Αν και καθήμενος, ορθώς ομίλησες.Το καλό με αυτό το χρώμα είναι πως αν πέσει πάνω του κρασί, δεν φαίνεται λεκές. Π.χ σε πουκάμισο.
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
22-04-22
21:34
Να παιδί...να μάλαμα !!!Εγώ δεν τα κατάφερα τελικά, με το που έδυσε ο Ήλιος τσάκισα 2 φέτες ψωμί για τοστ ψημένες αλάδωτες με 4 ντοματίνια και αρκετούς κολοκυθόσπορους.
Εντάξει, παν μέτρον άριστον. Είπαμε, όχι αφαγία, μα νηστεία (κι απ΄ ό,τι βλέπω, στην περίπτωσή σου, αυστηρή...)...
Αφού το μπόρεσες, μπράβο σου. Και το εννοώ...
Δεν νομίζω, κι εσύ, να το έκανες για να χωρέσεις σε κανένα...βυσσινί πουκάμισο. Πες μου όχι...
juste un instant
Επιφανές μέλος
22-04-22
21:34
Ξαπλωμένος είμαιΑν και καθήμενος, ορθώς ομίλησες.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,187 μηνύματα.
22-04-22
21:35
Fun fact: Το εχω φορέσει σε meeting του στεκιού, το 2006, και μου το λέρωσε συμφορουμίστρια (δεν ειναι πια εδω) επειδή μάσησε κεμπάπ με δύναμη απέναντί μου (αν θυμαμαι καλά) και πέταξε λάδια στο πουκάμισό μου.Το καλό με αυτό το χρώμα είναι πως αν πέσει πάνω του κρασί, δεν φαίνεται λεκές. Π.χ σε πουκάμισο.
juste un instant
Επιφανές μέλος
22-04-22
21:36
Από το 2006 το κρατάς; Δεν έχει λιώσει;Fun fact: Το εχω φορέσει σε meeting του στεκιού, το 2006, και μου το λέρωσε συμφορουμίστρια (δεν ειναι πια εδω) επειδή μάσησε κεμπάπ με δύναμη απέναντί μου (αν θυμαμαι καλά) και πέταξε λάδια στο πουκάμισό μου.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
22-04-22
21:37
Ξαπλωμένος είμαι
Valder
Τιμώμενο Μέλος
22-04-22
21:37
Εχω πάρα πολλά πουκάμισα και ωραία. Τα διατηρώ σε άριστη κατάσταση.Από το 2006 το κρατάς; Δεν έχει λιώσει;
Γιατί να έχει λιώσει;
Guest 709611
Επισκέπτης
22-04-22
21:38
Τί είναι να λιώσει ; Κερί ;Από το 2006 το κρατάς; Δεν έχει λιώσει;
Πολλά χρόνια είναι, για ένα πουκάμισο, από το 2006 έως και σήμερα ;
Υποθέτω...το έπλυνε από τότε που έπαθε τη ζημιά...
Θα με τρελάνετε σήμερα !!!
Κανονίστε να γίνουμε σαν τους δίπλα...και να μην μπορούμε να συνεννοηθούμε !!!
juste un instant
Επιφανές μέλος
22-04-22
21:38
Άρα τα φοράς ελάχιστα.Εχω πάρα πολλά πουκάμισα και ωραία. Τα διατηρώ σε άριστη κατάσταση.
Γιατί να έχει λιώσει;
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
22-04-22
21:39
Πόσο πεινασμένες πχιά;Fun fact: Το εχω φορέσει σε meeting του στεκιού, το 2006, και μου το λέρωσε συμφορουμίστρια (δεν ειναι πια εδω) επειδή μάσησε κεμπάπ με δύναμη απέναντί μου (αν θυμαμαι καλά) και πέταξε λάδια στο πουκάμισό μου.
Guest 709611
Επισκέπτης
22-04-22
Ε...δε φοριέται και κάθε μέρα...ένα βουργουνδί πουκάμισο...
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,236 μηνύματα.
22-04-22
Όχι δεν με ενδιαφέρουν οι δίαιτες, είμαι μάλλον κανονικός, αλλά δεν το κρύβω ότι ζυγίστηκα σήμερα από περιέργεια και δεν φάνηκα αδυνατισμένος αν και η κοιλιά έχει υποχωρήσει. Λες να είναι παρακράτηση υγρών;Δεν νομίζω, κι εσύ, να το έκανες για να χωρέσεις σε κανένα...βυσσινί πουκάμισο. Πες μου όχι...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
22-04-22
21:40
Ντροπή, ήταν εκπληκτική κοπέλα. Και ξαναλέω είναι μέλος εδω (μη ενεργό)Πόσο πεινασμένες πχιά;
Guest 709611
Επισκέπτης
22-04-22
21:41
Παρακράτηση φόρου ξέρω, μόνο...Όχι δεν με ενδιαφέρουν οι δίαιτες, είμαι μάλλον κανονικός, αλλά δεν το κρύβω ότι ζυγίστηκα σήμερα από περιέργεια και δεν φάνηκα αδυνατισμένος αν και η κοιλιά έχει υποχωρήσει. Λες να είναι παρακράτηση υγρών;
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
22-04-22
21:41
Κι όμως λιώνουν! Στους γιακάδες κυρίως και στα μανίκια κάτω.Τί είναι να λιώσει ; Κερί ;
Πολλά χρόνια είναι, για ένα πουκάμισο, από το 2006 έως και σήμερα ;
Και το 2006 είναι αρκετά μακρινό παρελθόν.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Κι είναι ντροπή να πεινάει κάποιος άνθρωπος;Ντροπή, ήταν εκπληκτική κοπέλα. Και ξαναλέω είναι μέλος εδω (μη ενεργό)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rafaela11
- Reader
- Hased Babis
- charmander
- Kate1914
- nearos
- jellojina
- American Economist
- Joji
- Μήτσος10
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.