Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.460 εγγεγραμμένα μέλη και 3.567.691 μηνύματα σε 106.060 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 386 άτομα.
Έλα ρε συ Χριστίνα, αυτή τη δουλειά θα κάνω; Όμως, εφόσον η «σκιαχτική» αυτή μου εικόνα, όπως την χαρακτηρίζεις, φαίνεται να διαταράσσει την γαλήνια ηρεμία σου, καθιστώντας σε αιχμάλωτη μιας ψυχοδιανοητικής «αναμπουμπούλας» και επειδή αυτή επικοινωνιακώς μεταδίδεται άμεσα σε μένα, προσβάλλοντας τη δική μου ηρεμία, αντίστοιχα καθιστώντας με αιχμάλωτο μιας νοσηρότερης μορφής «αναμπουμπούλας», λέω να σου κάνω το χατίρι και να σε γλυκάνω, φέρνοντας πίσω μια ιδιαίτερης σημασίας για σένα φιγούρα.
Πλάκα μού κάνεις ή έχεις πιει...και εσύ ; Πού ξέρω ότι δεν πίνεις, φυσικά...
Βρε καλό μου, βρε χρυσό μου, πλάκα σού κάνω. Άλλωστε κορόιδεψα και τα δικά μου τα νερά και τα φώτα. Δεν υπάρχουν και πολλά χειρότερα avatar από το δικό μου...
Έλα και κάνε μου τη χάρη...και μην αλλάξεις τίποτα. Μείνε όπως είσαι. Ακριβώς έτσι, λέμε !!!
Πλάκα μού κάνεις ή έχεις πιει...και εσύ ; Πού ξέρω ότι δεν πίνεις, φυσικά...
Βρε καλό μου, βρε χρυσό μου, πλάκα σού κάνω. Άλλωστε κορόιδεψα και τα δικά μου τα νερά και τα φώτα. Δεν υπάρχουν και πολλά χειρότερα avatar από το δικό μου...
Έλα και κάνε μου τη χάρη...και μην αλλάξεις τίποτα. Μείνε όπως είσαι. Ακριβώς έτσι, λέμε !!!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Μας χτύπησε η Άνοιξη κι ο Απρίλης...κατακούτελα...
Εμένα είναι το τσιγάρο μάλλον γιατί δεν καπνίζω τα απογεύματα, εκτός από κάτι μέρες, οπότε όταν καπνίζω σαν το απολαμβάνω περισσότερο να κάτσω λίγο περισσότερο ξύπνια , αλλιώς θα ήμουν στο έκτο όνειρο
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Εμένα είναι το τσιγάρο μάλλον γιατί δεν καπνίζω τα απογεύματα, εκτός από κάτι μέρες, οπότε όταν καπνίζω σαν το απολαμβάνω περισσότερο να κάτσω λίγο περισσότερο ξύπνια , αλλιώς θα ήμουν στο έκτο όνειρο
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.335 μηνύματα.
Οχι να μην δώσει γιατί πρώτον δεν την αφορά και το πιστεύει λανθασμένα, και 2ον μετά τα 2 φάουλ της θα γίνουν 3 και ας πουμε οτι θα δυσαρεστηθώ μόνιμα.
Μην αγκιτάρεις τον κόσμο.
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Οχι να μην δώσει γιατί πρώτον δεν την αφορά και το πιστεύει λανθασμένα, και 2ον μετά τα 2 φάουλ της θα γίνουν 3 και ας πουμε οτι θα δυσαρεστηθώ μόνιμα.
Καταρχήν καλημέρα, να έχουμε (και σήμερα...), Θεούλη μου καλέ...
Γιατί με παίρνεις...πάντα τοις μετρητοίς ; Υδροχόος είμαι...Άλλα λέω, άλλα κάνω κι άλλα εννοώ (ωραίο τραγουδάκι αυτό, θα το ακούσω, τώρα που το θυμήθηκα...)...
Σε καθε περίπτωση, είπε ότι...κάποιοι κοιμούνται και 'ενίσχυσα' αυτή της την άποψη. Τί δεν την αφορά ; Ότι κάποιοι κοιμούνται ; Γνωστό, τοις πάσι...
Σε αυτό απάντησα, λοιπόν...
Μην αγριεύεις, πρωί πρωί και δεν έχω πιει και καφέ, καλά καλά. Και ύστερα είναι και το άλλο : Αν ξεκινήσεις έτσι, μέχρι το βράδυ τί θα δουν τα μάτια μου/μας ;
Γιατί με κάνεις...να γκουγκλάρω ; Ελληνιστί, περιφραστικά γιατί δεν μου το λες ;
Είδα τί σημαίνει...Και άντε, ναι, τα προκαλώ λίγο τα πνεύματα. Κουβέντα να γίνεται. Το συνηθίζω τα πρωινά...που όλοι κοιμάστε και μπορώ και αλωνίζω ελεύθερη...
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.335 μηνύματα.
Μην αγριεύεις, πρωί πρωί και δεν έχω πιει και καφέ, καλά καλά. Και ύστερα είναι και το άλλο : Αν ξεκινήσεις έτσι, μέχρι το βράδυ τί θα δουν τα μάτια μου/μας ;
Καθόλου άγριος, είμαι εξαιρετικά ήρεμος αυτό το πρωι/μεσημέρι. Αλλά τωρα που το καλοσκέφτομαι τοτε ειναι που ειμαι μακράν πιο επικινδυνος γιατί ως ήρεμος δεν κανω λάθη.
Θα σας πιω το αίμα ως το βράδυ.
Άσε με θα πήξω τωρα, πρέπει να βγει κάτι και θα μου φυγει ο κώλος να το κάνω σήμερα.
Καθόλου άγριος, είμαι εξαιρετικά ήρεμος αυτό το πρωι/μεσημέρι. Αλλά τωρα που το καλοσκέφτομαι τοτε ειναι που ειμαι μακράν πιο επικινδυνος γιατί ως ήρεμος δεν κανω λάθη.
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.