Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,144 μηνύματα.
02-04-22
03:05
Σίγουρα, σου δίνουν ζωή, κίνητρο, δύναμη, όταν έχουν υπόβαθρο.Κακό πράγμα είναι και να μην τις έχεις...
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
02-04-22
03:06
κι αν το "υπόβαθρο" είναι ψευδαίσθηση;Σίγουρα, σου δίνουν ζωή, κίνητρο, δύναμη, όταν έχουν υπόβαθρο.
Πώς το διακρίνουμε από το αληθινό;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,144 μηνύματα.
02-04-22
03:07
Ο χρόνος αποκαλύπτει τους πάντες.κι αν το "υπόβαθρο" είναι ψευδαίσθηση;
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
02-04-22
03:09
Συμφωνώ. Αλλά υπέθεσα ότι εφόσον τις είχες (τις προσδοκίες...) είχαν και υπόβαθρο...Σίγουρα, σου δίνουν ζωή, κίνητρο, δύναμη, όταν έχουν υπόβαθρο.
Δεν ξέρω. Αν με ρωτάτε, δεν θέλω, δεν θέλω άλλο να τ΄αναλύω τόσο πολύ τα πράγματα. Γιατί μερικές φορές, δεν οδηγούν πουθενά...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αργά ή γρήγορα...οδηγούν τα πράγματα (η ζωή η ίδια...) να ξεδιαλύνει η ήρα απ΄ το στάρι. Εν προκειμένω, η ψευδαίσθηση από το αληθινό...κι αν το "υπόβαθρο" είναι ψευδαίσθηση;
Μπορεί ν΄ αργήσει να συμβεί, αλλά θα συμβεί. Νόμος.-
Valder
Τιμώμενο Μέλος
02-04-22
03:10
Συμφωνώ. Αλλά υπέθεσα ότι εφόσον τις είχες (τις προσδοκίες...) είχαν και υπόβαθρο...
Wir sehen bald...
Παρε και το αραβικό της Ισταρ που το ακουω σε ριπιτ αποψενες.Δεν ξέρω. Αν με ρωτάτε, δεν θέλω, δεν θέλω άλλο να τ΄αναλύω τόσο πολύ τα πράγματα. Γιατί μερικές φορές, δεν οδηγούν πουθενά...
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
02-04-22
03:11
Μέχρι τότε όμως...ενδέχεται να χάσουμε πολύτιμο χρόνο κυνηγώντας μια χίμαιρα.Ο χρόνος αποκαλύπτει τους πάντες.
Από τη άλλη, (επειδή τίποτα δεν χάνεται στ αλήθεια) κερδίζουμε ένα πολύτιμο μάθημα.
Εκτός κι αν είμαστε άθλιοι μαθητές, καταδικασμένοι στην επανάληψη ξανά και ξανά.
Guest 709611
Επισκέπτης
02-04-22
03:11
Ναι, θα δούμε...Wir sehen bald...
Πολύ ωραίο. Το ακούω. Ξεσηκωτικό...Παρε και το αραβικό της Ισταρ που το ακουω σε ριπιτ αποψενες.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
02-04-22
03:12
Nicht alle Μärchen sind...Märchen.Μέχρι τότε όμως...ενδέχεται να χάσουμε πολύτιμο χρόνο κυνηγώντας μια χίμαιρα.
Guest 709611
Επισκέπτης
02-04-22
03:13
Δεν είναι όλα τα παραμύθια...παραμύθια.Nicht alle Μärchen sind...Märchen.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
02-04-22
03:14
Ακριβώς. Κάποια γινονται πραγματικότητα.Δεν είναι όλα τα παραμύθια... παραμύθια...
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
02-04-22
03:16
Βρε συ γράψε ελληνικά.Nicht alle Μärchen sind...Märchen.
Είσαι Έλληνας (και μάλιστα ορθόδοξος Βυζαντινός αυτοκράτορας).
Guest 709611
Επισκέπτης
02-04-22
Aν δεν είχα πιει το κρασάκι μου...θα μπορούσα να σας πω πάρα πολύ για παραμύθια, για αλήθειες κ.λπ...
Μα έχω πιει, έχω μερακλώσει με τσιφτετέλια και ζεϊμπέκικα και...δε δύναμαι...
Σε κάθε περίπτωση, εύχομαι να γίνει πραγματικότητα...το παραμύθι του καθενός. Αυτό που ονειρεύεται. Αυτό που ποθεί...
Μα έχω πιει, έχω μερακλώσει με τσιφτετέλια και ζεϊμπέκικα και...δε δύναμαι...
Σε κάθε περίπτωση, εύχομαι να γίνει πραγματικότητα...το παραμύθι του καθενός. Αυτό που ονειρεύεται. Αυτό που ποθεί...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
02-04-22
Ερχομαι σε λίγο.
Guest 709611
Επισκέπτης
02-04-22
03:18
Χωρίς...πυρηνικές ελπίζω. Άλλωστε, μια χαρά συζητάμε, τόση ώρα. Σκόρδα μας...Ερχομαι σε λίγο.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
02-04-22
Οχι χωρις πυρηνικές. Τσάμπα ήπια. Όλα καλά.Χωρίς...πυρηνικές ελπίζω. Άλλωστε, μια χαρά συζητάμε, τόση ώρα. Σκόρδα μας...
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
02-04-22
Ωραία ευχή. Αμήν(και πότε, όχι ποτέ).Σε κάθε περίπτωση, εύχομαι να γίνει πραγματικότητα...το παραμύθι του καθενός. Αυτό που ονειρεύεται. Αυτό που ποθεί...
Παρότι κάποιοι (όχι εγώ) λένε πρόσεχε τι εύχεσαι γιατί μπορεί να σου συμβεί.
Guest 709611
Επισκέπτης
02-04-22
03:21
Κορίτσι μου...αν είναι να συμβεί για καλό, ας συμβεί. Αυτή είναι η δική μου η ευχή. Οτιδήποτε να συμβαίνει για καλό και μόνο...Ωραία ευχή. Αμήν(και πότε, όχι ποτέ).
Παρότι κάποιοι (όχι εγώ) λένε πρόσεχε τι εύχεσαι γιατί μπορεί να σου συμβεί.
Ωραία τα μαθήματα, ωραία τα παθήματα που παίρνουμε στη ζωή...αλλά έρχεται ένα σημείο που δεν θες ούτε άλλα παθήματα, ούτε άλλα μαθήματα. Μα μόνο ηρεμία και γαλήνη. Και ό,τι είναι για καλό...
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
02-04-22
03:26
Ηρεμία και γαλήνη, μόνο προσωρινά σ'αυτή τη ζωή.Κορίτσι μου...αν είναι να συμβεί για καλό, ας συμβεί. Αυτή είναι η δική μου η ευχή. Οτιδήποτε να συμβαίνει για καλό και μόνο...
Ωραία τα μαθήματα, ωραία τα παθήματα που παίρνουμε στη ζωή...αλλά έρχεται ένα σημείο που δεν θες ούτε άλλα παθήματα, ούτε άλλα μαθήματα. Μα μόνο ηρεμία και γαλήνη. Και ό,τι είναι για καλό...
Η ίδια η σύσταση της ζωής είναι μαραθώνιος, διαρκής πάλη.
Δες το κι έτσι: θα βαριόμασταν, διαρκώς σ'ένα παράδεισο.
Το "αεροσκάφος" μου τροχοδρομεί για την πτήση στη χώρα των ονείρων. Αύριο ξυπνάω νωρίς γιατί έχω κάποιες δουλίτσες που πρέπει να γίνουν.
Εννοώ οτι θα καληνυχτίσω σε λίγη ώρα.
02-04-22
03:28
Τώρα με δεσμεύεις ν' αφαιρέσω μια εικόνα την οποία έκατσα, έψαξα και βρήκα με τόσο κόπο και ιδρώτα () και να (ξανα)κάτσω, να (ξανα)ψαχτώ και να βρω άλλο avatar... Μες τη νύχτα.Βγάλ΄ το, βρε πουλάκι μου, αυτό το avatar...μες τη νύχτα...
Έλα ρε συ Χριστίνα, αυτή τη δουλειά θα κάνω; Όμως, εφόσον η «σκιαχτική» αυτή μου εικόνα, όπως την χαρακτηρίζεις, φαίνεται να διαταράσσει την γαλήνια ηρεμία σου, καθιστώντας σε αιχμάλωτη μιας ψυχοδιανοητικής «αναμπουμπούλας» και επειδή αυτή επικοινωνιακώς μεταδίδεται άμεσα σε μένα, προσβάλλοντας τη δική μου ηρεμία, αντίστοιχα καθιστώντας με αιχμάλωτο μιας νοσηρότερης μορφής «αναμπουμπούλας», λέω να σου κάνω το χατίρι και να σε γλυκάνω, φέρνοντας πίσω μια ιδιαίτερης σημασίας για σένα φιγούρα.Δεν μπορείς να έχεις άλλο το πρωί...και μόλις βραδιάζει να βάζεις κάτι...λιγότερο σκιαχτικό ;
Guest 709611
Επισκέπτης
02-04-22
03:29
Οουουουυ...πάλη να δουν τα μάτια σου. Την γνωρίζω καλά τη ζωή. Την έχω πιάσει απ΄τα κέρατα εδώ και χρόνια...Ηρεμία και γαλήνη, μόνο προσωρινά σ'αυτή τη ζωή.
Η ίδια η σύσταση της ζωής είναι μαραθώνιος, διαρκής πάλη.
Την μισώ, ώρες ώρες, αλλά και την σέβομαι ταυτόχρονα. Και συμφωνώ στο ότι...αυτή η δυσαρμονία της (κάτι σαν σκωτσέζικο ντους...) είναι και το αλάτι της. Η φλόγα της...
Συμφωνώ.Και είμαι από τα "παιδιά" εκείνα που είναι με το ΄να πόδι μέσα και τ΄ άλλο έξω...Δες το κι έτσι: θα βαριόμασταν, διαρκώς σ'ένα παράδεισο.
Ναι, κι εμένα σε λίγο θα τελειώσει το ποτήρι μου (όχι, όπως το λέει το τραγούδι, βέβαια...). Θα μαζευτώ σιγά - σιγά...Το "αεροσκάφος" μου τροχοδρομεί για την πτήση στη χώρα των ονείρων. Αύριο ξυπνάω νωρίς γιατί έχω κάποιες δουλίτσες που πρέπει να γίνουν.
Εννοώ οτι θα καληνυχτίσω σε λίγη ώρα.
Καλό σου βράδυ. Και όνειρα γλυκά...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kate1914
- Reader
- rafaela11
- nearos
- jellojina
- charmander
- Hased Babis
- American Economist
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.