Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F

Ναι, κοιμούνται

fwb-friends.gif
Ντροπή!!:hehe:

Εντάξει, είναι και η Άνοιξη...ξεσηκώθηκα, λίγο. Αφέθηκα. Δεν το πολυσυνηθίζω τόσο αργά...:)

Ωραία περνάμε, έτσι. Μου αρέσει. Ήρεμα, αγαπημένα...

Και ΧΩΡΙΣ πυρηνικές...

Λοιπόν, εδω βλέπουμε ενα Cylon MIRV με 14 πυρηνικες επάνω καρφωμένες *ΜΕ ΛΑΜΠΑΚΙΑ*

MIRV = οχημα με reentry ατμοσφαιρας που κουβαλάει πολλαπλές κεφαλές και τις αφήνει σε ομπρέλα καλύπτοντας τεράστια περιοχη (ολοκληρη ήπειρο) λούζοντάς την με πυρηνικά.

Παραδέξου το, σου αρέσει
bsg_nukes.jpg

Παραδέξου το, σου αρέσει
bsg_nukes.jpg
Έχω πιει κρασί...Δεν είσαι μόνο εσύ με το ουίσκι, μην νομίζεις... :P

Τί να σου πω...μού αρέσει !! Έτσι όπως τα βλέπω τώρα, όλα όμορφα...είναι σαν να μου προσφέρεις μια ανθοδέσμη από τουλίπες...:P

Έχω πιει κρασί...Δεν είσαι μόνο εσύ με το ουίσκι, μην νομίζεις... :P

Τί να σου πω...μού αρέσει !! Έτσι όπως τα βλέπω τώρα, όλα όμορφα...είναι σαν να μου προσφέρεις μια ανθοδέσμη από τουλίπες...:P
Κατσε περιμενε, φευγει κι εμενα το πρώτο διπλό ουίσκι, ηδη.

Δεν κατάλαβα το υπονοούμενό σου Βαλ.:P
Εννοείς μήπως οτι θα πρέπει να ντρέπονται εκείνοι που κάνουν την πράξη; :hehe:
Η πράξη του γαμησίου αγαπητή μου Αλέξα είναι αξιέπαινος υπο προυποθεση να μην γαμιέται η ψυχή ανθρώπων αρνητικώς.

Φιλοσόφικλι σπικιν

Μια γουλίτσα ακόμα από το ντράι μαρτίνι μου (και δεν θα βάλω άλλο).
mail098774.gif

Η Χριστίνα δεν μιλάει. Αραγε ειναι καλα;

Η πράξη του γαμησίου αγαπητή μου Αλέξα είναι αξιέπαινος υπο προυποθεση να μην γαμιέται η ψυχή ανθρώπων αρνητικώς.

Φιλοσόφικλι σπικιν
Δυστυχώς φίλε Βαλ, όταν στο σεχ εμπλέκονται και συναισθήματα, μοιραίο κάποιου η ψυχή να γ@μηθεί στο τέλος (αν όχι και των 2)

Αλέξα σπίκιν :happy:

Εεε...σας ξέρω, δε σας ξέρω...:P

Άσε με, λέμε...έχω πιει !!! :devil:

Σας βλέπω εδώ...και από την αρχή μού άρεσε το μεταξύ σας. Το είχα πει και παλαιότερα...:)
Το καλό"μεταξύ" μας, συνιστά στην καλή συνεννόηση σε ότι αφορά την ανταλλαγή σε φορουμικές ατάκες
και βέβαια στην εκτίμηση και στον αλληλοσεβασμό. :)

Γιατί είχα προσδοκίες γι απόψε. Και οι προσδοκίες είναι κακό πράγμα.
Κακό πράγμα είναι και να μην τις έχεις...:)
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Το καλό"μεταξύ" μας, συνιστά στην καλή συνεννόηση σε ότι αφορά την ανταλλαγή σε φορουμικές ατάκες
και βέβαια στην εκτίμηση και στον αλληλοσεβασμό. :)
Το γνωρίζω αυτό που λες. Σε αυτό αναφέρομαι. Το έχω διαπιστώσει. Και εξαρχής μού άρεσε...:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back