Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F

• Thread starter Thread starter Guest 709611
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Σαν και μένα :inlove: (:P)

Αυτό μου θυμίζει και κάποιον γνωστό απ' τα παλιά, απ' την άλλη μεριά του τοίχου...
Ελα πήγαινε να τον βρεις ή μήπως να τον καλέσω απο δω; Ενα ταγκ δρόμος είναι :hehe:

Σαν και μένα :inlove: (:P)
Ω ναι. Συμφωνώ...
Ελα πήγαινε να τον βρεις ή μήπως να τον καλέσω απο δω; Ενα ταγκ δρόμος είναι :hehe:
Εγώ...να πάω από 'κει ; Άσε καλύτερα. Μια χαρά έχω εδώ την ησυχία μου... :devil:

Μην ανησυχείς...τον βρίσκω εγώ, αν θέλω...:P

Ποιος θα με βοηθήσει με βιολογία;

hide GIF

Αύριο γράφω το πρώτο μου διαγώνισμα και έχω πεθάνει από το άγχος

Μίτωση-Μείωση
Στην αρχή μέχρι να πιάσεις το νόημα είναι το πιο ακαταλαβίστικο κεφάλαιο θεωρώ.
Δεν ξερω εσένα πως σου φαίνεται;

Πάντως τα διαγωνίσματα δεν είναι για να σε αγχώνουν και καλά να μην γράψεις δεν έγινε και κάτι. Οποιο λάθος κάνεις θα το μάθεις και δε θα το ξανακάνεις.

Το λεω, γιατί κάποιοι έχουν υπερβολικό άγχος να αγγίξουν το 100. Είσαι σε φάση εκμάθησης, ολα καλά :happy:

Στην αρχή μέχρι να πιάσεις το νόημα είναι το πιο ακαταλαβίστικο κεφάλαιο θεωρώ.
Δεν ξερω εσένα πως σου φαίνεται;

Πάντως τα διαγωνίσματα δεν είναι για να σε αγχώνουν και καλά να μην γράψεις δεν έγινε και κάτι. Οποιο λάθος κάνεις θα το μάθεις και δε θα το ξανακάνεις.

Το λεω, γιατί κάποιοι έχουν υπερβολικό άγχος να αγγίξουν το 100. Είσαι σε φάση εκμάθησης, ολα καλά :happy:
Ευχαριστώ πολύ πολύ, ναι θέλω να στοχεύω στο 100 για να πιάσω λίγο παρακάτω. Αν στοχεύω στο 50 και 60 I don’t think it’s going to give me a good grade.

Ευχαριστώ πολύ πολύ, ναι θέλω να στοχεύω στο 100 για να πιάσω λίγο παρακάτω. Αν στοχεύω στο 50 και 60 I don’t think it’s going to give me a good grade.
Καλά φυσικο είναι αυτό. Απλα το mindset δεν πρέπει να είναι πάω να γράψω 100,αλλα παω να γράψω οσο καλύτερα μπορώ.
Μερικούς τους πνιγεί το να σκέφτονται το 100, γι'αυτό το είπα.

Αλλα εσύ μπορεί να λειτουργεις έτσι.

Σήμερα βγήκε το τελευταίο μάθημα του προηγούμενου (5ου) εξαμήνου στο οποίο πήρα 9 και ήταν το μεγαλύτερο μέσα στην τάξη. Σύνολο στο 5ο εξάμηνο έβγαλα μέσο όρο 9.8 ενώ ο μέσος όρος μου και για τα 5 εξάμηνα που έχουν φύγει είναι στο 9.5

Ειμαι χαρούμενος. 😁😁

Σήμερα βγήκε το τελευταίο μάθημα του προηγούμενου (5ου) εξαμήνου στο οποίο πήρα 9 και ήταν το μεγαλύτερο μέσα στην τάξη. Σύνολο στο 5ο εξάμηνο έβγαλα μέσο όρο 9.8 ενώ ο μέσος όρος μου και για τα 5 εξάμηνα που έχουν φύγει είναι στο 9.5

Ειμαι χαρούμενος. 😁😁
Συγχαρητήρια Φώτη !!! Πολλά πολλά μπράβο σου... :)

Έτσι...και πάντα χαρούμενος, εύχομαι...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back