Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F

• Thread starter Thread starter Guest 709611
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Έχω κάτι πιο...σφαιρικό...

6bd46e83cec1fc9390a64e9ae7e085f2_w200.gif

Δε σας αρέσει η αντίδραση ? Ορίστε .

Ειδικά εσύ κύρια μου θα το απολαμβάνεις καθημερινά σε πμ 🤗

Νομίζω οτι επιβάλλεται να κάνω το πρώτο μου ignore :whistle:

Καλό βράδυ, παιδιά. Ώρα για καμιά σειρούλα. Καλή συνέχεια.

Ωραία, πολύ πολύ ωραία !!

Τώρα θα βλέπουμε το 'μπερδεύτηκα', ως αντίδραση...και φάτσα κάρτα, να μην ξεχνιόμαστε ποιός (ποιά...) το έβαλε... :upside:

Αυτό που έγραψε ο Valder είναι ότι πιο αληθές. Δεν θα καταλάβω ποτέ γιατί άνθρωποι που έχουν κατοικίδια δεν τα αφήνουν στο κρεβάτι, ειδικά να κοιμούνται μαζί τους.
Γιατί έχουν μικρόβια, αν πηγαίνουν βόλτα πατάνε χώματα και σκουπίδια , μαδάνε ίσως ...Εμένα δεν νομίζω να ησύχαζε κιόλας, θυμάμαι δηλαδή ότι τον έβαζα καμιά φορά για να τον αγκαλιάσω και να τον '' βασανίσω'' και μετά από λίγο ήθελε να φύγει .

Εμένα είχε μια τάση να αράζει στο δωμάτιο ( και εννοείται πάνω στο κρεβάτι ) αλλά τελευταία μετακόμιση δεν του έμαθα το δωμάτιο . Και όντως δεν έμαθε , γιατί στα άλλα σπίτια και την πόρτα που έκλεινα ήθελε να πάει στο δωμάτιο , δεν ησύχαζε και αναγκαστικά του άνοιγα και μια ζωή αραλίκι στο κρεβάτι και αν μπορούσε και πάνω στο μαξιλάρι :P

Ρωτα τη μάνα μου...

Ενω ο αδερφός μου έκλαιγε με ρολόι, με πρόγραμμα, εγω ως μωρό έκλαιγα καθε λιγο και λιγάκι. Οχι μονο για φαι αλλά και για αγκαλιά. Της είχα σπάσει τα νευρα.

Κι όταν με έπαιρνε αγκαλιά να ρευτώ απ' το φαγητό, έφευγαν ρουκέτες γάλα στον τοίχο.

Ήμουν το παιδί που όποια το μεγάλωνε, έπρεπε να παρει νομπελ υπομονής.
Μόνο θέλω να πιστεύω οτι αυτό το "νόμπελ υπομονής" δεν θα είναι σκυτάλη για τη μελλοντική σου σύντροφο ή σύζυγο. :P
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Τα μωράκια ο,τι κάνουν είναι αξιολατρευτο...
Τα μωράκια είναι υπέροχα, οσο δεν μιλάνε ή περπατάνε.
Άμα αρχίσουν αυτά, τότε παύουν να είναι μόνο υπέροχα. :hehe:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back