Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F

• Thread starter Thread starter Joji
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Εγώ φιλαω καθημερινά το iPhone.
the naked gun facepalm GIF

Α να σας πω και γω μια ιστορία.
Ημουν νηπιο και παίζαμε και εκανα τη μανα και ο "αντρας" μου με φίλησε, ουσιαστικά με φίλησε στο μαγούλο. Θυμάμαι ένιωσα τόσο άβολα και σηκωσα το πόδι μου και του πατησα με τόση δύναμη τα δάκτυλα του δεξιού του ποδιού που εσκουξε. :popcorn:
Εμένα μου είχε σπάσει στο δημοτικό ένα παιδάκι τα νεύρα και του κάρφωσα ένα φρέσκο-ξισμενο μυτερό μολύβι στο σβέρκο 🙂🙂🙂🙂

Εμένα μου είχε σπάσει στο δημοτικό ένα παιδάκι τα νεύρα και του κάρφωσα ένα φρέσκο-ξισμενο μυτερό μολύβι στο σβέρκο 🙂🙂🙂🙂
Μεταξύ μας τώρα αν λέγαμε οτι μια από τις δυο μας το έχει κάνει αυτό στανταρ εμένα θα έλεγαν :laugh:

Ιιιιιιιιιιιιιιιι τρέξτε μακριά σε βλέπω μα δολοφονείς τον άντρα σου μέσα στην εκκλησία.

Παρόμοια κατάσταση με ένα φίλο ....στο νηπιαγωγείο του έβαλα κάμπια μέσα στα ρούχα
Κάθε φορά που μου το θυμίζει για πλάκα νιώθω άσχημα :console:

Πώς ξαφνικά από τα φιλιά, στους φόνους! :hehe:

Ήσασταν όλοι τα πειραχτήρια και εγώ αυτή που την πείραζαν εντωμεταξύ

Μείνετε συντονισμένοι θα ανεβάσω τώρα εδώ φωτό μικρή 😂😂😂 άντε έγινα που έγινα ρεζίλι .

Προσωρινά γιατί έχω γίνει ήδη ρεζίλι των σκυλιών 😂😂😂😂 :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty:

Και εδώ στα πρόθυρα του εγκεφαλικού (μάλλον ) .
Τελευταία.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back