12-03-22
23:48
Εννοώ οτι τώρα θα γίνω Ιων αχαχα
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Στην ανοιχτή συζήτηση ή στα πμ μου με την Ιων είμαι;
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,846 μηνύματα.
13-03-22
00:02
13-03-22
00:07
Ααααα.. δε ξέρω τίποτα από χαρτιά .δεν θα βγει ποτε
View attachment 98704
@Ioannidou ειναι tichu ...φοιτητικο παιχνιδι
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,144 μηνύματα.
13-03-22
00:13
Οτι να ναι...
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
13-03-22
00:15
Έχασες επεισόδιαΟτι να ναι...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,144 μηνύματα.
13-03-22
00:16
Ειχα παρεα, έφυγε τωρα. Εχασα τιποτα σημαντικο;Έχασες επεισόδια
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
13-03-22
00:17
Ναι, έκανε face reveal η Pak, Ioannidou και το μισό στέκι.Ειχα παρεα, έφυγε τωρα. Εχασα τιποτα σημαντικο;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
13-03-22
00:18
Η πακ αποκλειεται.Ναι, έκανε face reveal η Pak, Ioannidou και το μισό στέκι.
13-03-22
Κι όμωςΗ πακ αποκλειεται.
Joji
Επιφανές μέλος
13-03-22
Και όμως.Η πακ αποκλειεται.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
13-03-22
00:19
Η Πακ δεν εχει αναγκη να κανει τετοια πράγματα. Αποκλείεται.Και όμως.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,889 μηνύματα.
13-03-22
00:20
Ανάγκη;Η Πακ δεν εχει αναγκη να κανει τετοια πράγματα. Αποκλείεται.
Κορίτσια έπρεπε να του το πείτε; Φοράδα την εχω κατεβάσει τώρα. Μην πας
Valder
Τιμώμενο Μέλος
13-03-22
00:21
Δε θα πηγαινα. Δεν ειμαι περιεργος να σε δω.Ανάγκη;
Κορίτσια έπρεπε να του το πείτε. Φοράδα την εχω κατεβάσει τώρα. Μην πας
Δεν πεινάω.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,889 μηνύματα.
13-03-22
00:24
Βαλ κρατιέμαι να μην τσακωθούμε. Καταλαβαίνω τα υπονοούμενα σου, αλλα μπαίνουν από το ενα μου αυτί και βγαίνουν από το άλλο.Δε θα πηγαινα. Δεν ειμαι περιεργος να σε δω.
Δεν πεινάω.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
13-03-22
00:27
Τι μου λες; Κι ολα πάνε για σένα ε;Βαλ κρατιέμαι να μην τσακωθούμε. Καταλαβαίνω τα υπονοούμενα σου, αλλα μπαίνουν από το ενα μου αυτί και βγαίνουν από το άλλο.
Πακ, δεν είσαι το κέντρο του κόσμου μου.
Pak
Επιφανές μέλος
13-03-22
00:28
Με παρεθεσες και θες να μου πεις οτι πήγαιναν για άλλον;Τι μου λες; Κι ολα πάνε για σένα ε;
Πακ, δεν είσαι το κέντρο του κόσμου μου.
Οκκκκκκ
Valder
Τιμώμενο Μέλος
13-03-22
00:29
Α οχι, οκ αυτο ναι, πήγαινε για σένα. Η πρώτη γραμμή.Με παρεθεσες και θες να μου πεις οτι πήγαιναν για άλλον;
Οκκκκκκ
Η δευτερη γενικά.
13-03-22
00:34
Πέρα απ' την πλάκα, θέλει μέγαλη προσοχή διότι οποιαδήποτε βλάβη υποστεί ο νωτιαίος μυελός γενικά σ' οποιαδήποτε μοίρα της σπονδυλικής στήλης, μπορεί να 'χει ως αντίκτυπο την κινητική δυσλειτουργία ενός ατόμου, δηλαδή αναπηρία, η οποία ανάλογα με την έκταση και το σημείο βλάβης να 'ναι είτε προσωρινή είτε μόνιμη.Εμένα μου είχε σπάσει στο δημοτικό ένα παιδάκι τα νεύρα και του κάρφωσα ένα φρέσκο-ξισμενο μυτερό μολύβι στο σβέρκο
Αλλά μιας που αναφερόμαστε για το σβέρκο, βλάβη στο σημείο αυτό μπορεί να οδηγήσει σε τετραπληγία και ανάλογα με το επίπεδό της μπορεί να υπάρξει παράλυση στους μύες του κορμού, των άνω και κάτω άκρων. Συγκεκριμένα, εαν προκληθεί βλάβη σε υψηλά επίπεδα της αυχενικής μοίρας, οι πιθανότητες ζωής καθίστανται μηδαμινές, γιατί τότε μιλάμε για την πλήρη παράλυση.
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,846 μηνύματα.
13-03-22
00:43
την ειδ;αΗ πακ αποκλειεται.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- jellojina
- rafaela11
- charmander
- Kate1914
- Reader
- nearos
- Hased Babis
- American Economist
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.